Κατάλογος. Προϊόντα Hygiene επαγγελματικά. Ηygiene Creativity and innovation

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κατάλογος. Προϊόντα Hygiene επαγγελματικά. Ηygiene Creativity and innovation"

Transcript

1 Κατάλογος Προϊόντα Hygiene επαγγελματικά V Ηygiene

2 V Ηygiene Προϊόντα Hygiene επαγγελματικά Μετά την αυξανόμενη εξάπλωση των ασθενειών που σχετίζονται με τον κόσμο των γεωργικών ειδών διατροφής, η τρόφιμα τον εαυτό τους και την προετοιμασία τους, έχει γίνει απαραίτητο τα τελευταία χρόνια η παραγωγή της συγκεκριμένα στοιχεία για τον καθαρισμό της βιομηχανίας τροφίμων και σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς όπου η υγιεινή Πρόκειται για μια προτεραιότητα. V - Hygiene ΥΓΙΕΙΝΗ» ΠΡΟΪΟΝΤΑ - είναι η νέα σειρά ARISTON, χάρη στην εμπειρία ως παραγωγός για πάνω από 27 χρόνια στον τομέα της καθαριότητας του σπιτιού, προτείνει να πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις της υγιεινής των τροφίμων και των επαγγελματικών. Τα εργαλεία για τον καθαρισμό των τροφίμων γραμμή V - Hygiene Υγιεινή παράγονται σύμφωνα οι περιορισμένες κανόνες που ορίζονται από F.E.I.B.P. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βούρτσες και βούρτσες), η οποία μας επιτρέπει να τα πραγματοποιήσει, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ακόλουθης Διεθνή πρότυπα: HACCP (Ανάλυση Επικινδυνότητας στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) που αναπτύχθηκε από τουπουργείο Γεωργίας βιομηχανία τροφίμων των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα σύστημα πρόληψης, ότι προσδιορίζει τα κρίσιμα σημεία ελέγχου (Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) τα οποία προορίζονται για τον εντοπισμό και να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι μόλυνσης των τροφίμων. Οδηγία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 97/48 / ΕΚ, η επαλήθευση της μετανάστευσης των συστατικών της που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τα προϊόντα και τα υλικά των πλαστικών υλικών και αντικειμένων φαγητό. Οδηγία 90/128 / ΕΟΚ του Συμβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα πλαστικά που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα και οδηγίες αλλαγές 92 /39 EED, 93/9 / ΕΟΚ, 95/3 / ΕΟΚ, 96/11 / ΕΟΚ, 1999/91 / ΕΟΚ, 2001/62 / ΕΟΚ και 2002 / 72EC. Οδηγία 2002/72 / ΕΚ κατάλογο των ουσιών που επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται ως μονομερή και πρόσθετα, όπως τροποποιήθηκε από Η οδηγία 2007/19 / ΕΚ και 2008/39 / ΕΚ. Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) κατάλογο των χημικών ουσιών που επιτρέπονται για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων, αναφορά 21 CFR. Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 852/2004 για την υγιεινή των τροφίμων, αντικαθιστώντας το Της οδηγίας 93/43 / ΕΟΚ. Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) 1995 κώδικα τροφίμων. Κανονισμός (ΕΚ) αριθ 1935/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα και για την κατάργηση του Οδηγιών 80/590 / ΕΟΚ και 89/109 / ΕΟΚ του Συμβουλίου και για την τροποποίηση των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ΕΕ 10/2011 και 1282/2011. Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και των αντικειμένων, που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα.

3 Μια συνεχώς αυξανόμενη διάδοση των ασθενειών που σχετίζονται με τα τρόφιμαόσον αφορά τη γεωργική και επισιτιστική βιομηχανία, έχει δημιουργήσει η ανάγκησε αυτές τις τελευταίες δεκαετίες μια παραγωγή ειδικών εργαλείων καθαρισμού γιατη βιομηχανία τροφίμων και για όλους εκείνους επαγγελματική τους χώρους εργασίας όπου η υγιεινή είναι προτεραιότητα. "V - Hygiene " προϊόντα υγιεινής - είναι η νέα σειρά προϊόντων V - Hygiene, με 30 χρόνια εμπειρίας στην βούρτσα βιομηχανίας για το σπίτι καθαρισμού, λόγους για να προσφέρει στην αγορά που απαιτεί μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ικανών να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σε τρόφιμα και επαγγελματικών υγιεινής. "V - Hygiene " γκάμα των προϊόντων είναι σε συμμόρφωση με τα αυστηρά κριτήρια που καθορίζονται από F.E.I.B.P. (Ευρωπαϊκός BRUSHWARE Ομοσπονδία), που μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε προϊόντα που πληρούν τις απαιτήσεις του ακόλουθου διεθνή πρότυπα: HACCP (Ανάλυση Επικινδυνότητας στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ. HACCP είναι ένα σύστημα πρόληψης που βασίζεται αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τη βιομηχανία τροφίμων εντοπίσει τα αδύνατα σημεία ή καταστάσεις, προκειμένου να την πρόληψη και / ή τη μείωση της μόλυνσης των τροφίμων. Οδηγία 97/48 / ΕΚ σχετικά με τον έλεγχο των πλαστικών σε επαφή με τρόφιμα για χημική μετανάστευση του Συμβουλίου της ΕΕ. Οδηγία της ΕΕ 90/128 / ΕΟΚ του Συμβουλίου σχετικά με τα πλαστικά υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τα τρόφιμα και τις τροποποιήσεις των οδηγιών 92/39 / ΕΤΔ, 93/9 / ΕΟΚ, 95/3 / ΕΟΚ, 96/11 / ΕΟΚ, 1999/91 / ΕΟΚ του Συμβουλίου, 2001/ 62 / ΕΟΚ και 2002/72 / ΕΚ. Η οδηγία 2002/72 / ΕΚ απαριθμεί τις επιτρεπόμενες ουσίες, όπως μονομερή και πρόσθετα και τροποποιήθηκε από την οδηγία 2007/19 / ΕΚ και 2008/39 / ΕΚ. Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) κατάλογο των χημικών προϊόντων κατάλληλων για χρήση σε εφαρμογές της βιομηχανίας τροφίμων, η αναφορά 21CFR. Κανονισμός (ΕΚ) 852/2004 για την υγιεινή των τροφίμων, που αντικαθιστά την οδηγία 93/43 / ΕΟΚ του Συμβουλίου της ΕΕ. Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) 1995 κώδικα τροφίμων. Κανονισμός ΕΕ (ΕΚ) αριθ 1935/2004 σχετικά με τα υλικά και αντικείμενα που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα και την κατάργηση των οδηγιών 80/590 / ΕΟΚ και 89/109 / ΕΟΚ και τις τροποποιήσεις από τους κανονισμούς της ΕΕ 10/2011 και 1282/2011. Κανονισμός (ΕΚ) 2023/2006 σχετικά με την ορθή πρακτική παραγωγής υλικών και αντικειμένων της ΕΕ που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα. Μεταφορικά Μέσα Γραφεία Αποθήκη Χώρος Μηχανημάτων Παραγωγή

4 V Ηygiene ΥΓΙΕΙΝΗ: Όλες οι πρώτες ύλες πιστοποιημένες για τα τρόφιμα, ή γενικότερα, υγιεινή χρήση? μπροστινά εκεί κάθε προϊόν έχει ένα προφίλ διατίθεται με λεπτομέρειες και συγκεκριμένες πληροφορίες. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ: Κάθε προϊόν έχει μελετηθεί για επαγγελματική χρήση, εργονομικά κατασκευασμένα, μακράς διαρκείας και μπορούν να αντέχουν heavyduty. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ένα πλήρες πρόγραμμα ήταν απαραίτητη προκειμένου να προωθήσει μια υγιεινή στάση ικανή να προλαμβάνει και να εμποδίζουν μόλυνση των τροφίμων? αυτό κατά τη διάρκεια όλων των φάσεων από παραγωγή έως την πώληση. Στην πραγματικότητα, ακόμη και εξοπλισμός καθαρισμού που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διαφορετικών φάσεων μπορεί να διευκολύνει τη μόλυνση, εκεί προσκήνιο δεν εκτελεί την κύρια λειτουργία του αποτελεσματικό καθαρισμό Χρώμα Κωδικοποίηση είναι ένα σύστημα που επιτρέπει την επιλογή τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό από συγκεκριμενες και διακριτές περιοχές. Αυτό βοηθά στην επικουρεί την έννοια των ορίων των τροφίμων, σύμφωνα με με τις κατευθυντηριες γραμμές HACCP, πραγματοποιώντας ένα πολύ επιτυχημένο σύστημα που να αποφεύγεται η μόλυνση. Για το λόγο αυτό όλο το φάσμα των προϊόντων που προέρχονται από "V - Hygiene " προϊόντα υγιεινής ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ είναι διατίθεται με νήματα σε 5 διαφορετικά χρώματα, Μπλε - Κίτρινο - Κόκκινο -Πράσινο - Λευκό, επιτυγχάνοντας το ακόλουθους στόχους: ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ - Κάθε περιοχή ή διαμέρισμα είναι αποδίδεται ένα διαφορετικό χρώμα. Ορατότητα - Κάθε στοιχείο είναι άμεσα εντοπιστεί. ΥΓΙΕΙΝΗ - Η χρήση και τον καθαρισμό του ίδιου προϊόντα περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό μειώνει δραστικά στο ελάχιστο τον κίνδυνο διασταυρούμενη μόλυνση λόγω της πιθανής εσφαλμένης ή μικτής χρήσης προϊόντων ή εξοπλισμού στις διάφορες περιοχές.

5 V Ηygiene Επεξήγηση συμβόλων Μέγεθος προϊόντων Μαλακή Τρίχα ø 0,30 Μήκος ίνας Μεσαία Τρίχα ø 0,50 Υλική σύνθεση Δύσκαμπτη Τρίχα ø 0,75 Ανθεκτικό στη θερμότητα Βάρος Τεμάχια ανά κουτί Όγκος Βίδα

6 1019 Μεγάλη βούρτσα για γωνίες PBT τρίχα Κατάλληλο για χρήση πολλαπλών χρήσεων στα τρόφιμα βιομηχανία, για δεξαμενές, δοχεία,πάγκους εργασίας, επιφάνειες κοπής, εξαρτήματα μηχανών. PBT ίνες, διαθέσιμες μέσης καισκληρά σε 5 χρώματα κώδικων σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Μεγάλη εργονομική βούρτσα χειρός Κατάλληλο για χρήση πολλαπλών χρήσεων στα τρόφιμα βιομηχανία, για δεξαμενές, δοχεία, πάγκους εργασίας, επιφάνειες κοπής, εξαρτήματα μηχανών. PBT ίνες, διαθέσιμες μέσης και σκληρά σε 5 χρώματα κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Μεσαία εργονομική βούρτσα χειρός Κατάλληλο για χρήση πολλαπλών χρήσεων στα τρόφιμα βιομηχανία, για δεξαμενές, δοχεία, πάγκους εργασίας, επιφάνειες κοπής, εξαρτήματα μηχανών. PBT ίνες, διαθέσιμες μέσης και σκληρά σε 5 χρώματα κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP.

7 1003 Βούρτσα ονυχών PBT τρίχα Βούρτσα ονύχων με κρέμεται βρόχο. Επίσης, για τον καθαρισμό μικρά δοχεία και τα μέρητης μηχανής. ίνα ΑΒΤ διαθέσιμη SOFT και Μεσαίες σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα σε κανονισμούς HACCP Βούρτσα λαβή PBT τρίχα Κατάλληλο για τον καθαρισμό πάγκους εργασίας, τον τεμαχισμό πίνακες, το τρίψιμο μηχανήματα, εξαρτήματα μηχανών. PBT ίνες διαθέσιμες χαμηλής, μέσης και HARD σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με κανονισμούς HACCP Βούρτσα χερός διαμετρο mm 120/5" PBT τρίχα Κατάλληλο για τον καθαρισμό πάγκων εργασίας, κουβάδες, μικρά δοχεία, κατσαρόλες,τηγάνια, εξαρτήματα μηχανών. PBT ίνες, που διατίθεται μέσης και σκληρά σε 5χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με κανονισμούς HACCP.

8 1006 Βούρτσα χειρός με μακριά λαβή PBT τρίχα Αυτή η μακρά βούρτσα με λαβή επιτρέπει την ασφαλή προσέγγιση για τον καθαρισμό τηςμηχανής, φθάνοντας σε βαθιά δοχεία και κουβάδες, σωλήνες και δύσκολες εσοχές καιγωνίες. ινών PΒΤ διαθέσιμες μέσης και σκληρά σε 5 χρώματα κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Βούρτσα χειρός με μασαια λαβή PBT τρίχα Κατάλληλο για τον καθαρισμό πάγκους εργασίας, τον τεμαχισμό πίνακες, το τρίψιμομηχανήματα, εξαρτήματα μηχανών, ή λοιπού εξοπλισμού για τη βιομηχανία τροφίμων. PΒΤ ίνα διαθέσιμη χαμηλής, μέσης και HARD σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με HACCPκανονισμοί Βούρτσα χειρός με μικρή λαβή PBT τρίχα Βούρτσα καθαρισμού πολλαπλών χρήσεων, κατάλληλο για μαγείρεμα περιοχές,μηχανήματα βιομηχανίας τροφίμων και εξοπλισμού, πάγκοι εργασίας. PBT ίνες διαθέσιμη SOFT, μέσης και σκληρά σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP.

9 1004 Βούρτσα πλυσίματος PBT τρίχα Κατάλληλο για πλάκες καθαρισμού, κατσαρόλες και τηγάνια, μικρά μέρη των μηχανημάτων και εξοπλισμού για η βιομηχανία τροφίμων. PBT ίνες διαθέσιμη SOFT, Μέσης και σκληρά σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Βούρτσα καθαρισμού δύσκολων σημείων PBT τρίχα Πολλαπλών χρήσεων βούρτσα καθαρισμού, ιδιαίτερα κατάλληλο για τον καθαρισμό δύσκολα εσοχές, γωνίες, μικρά τμήματα της βιομηχανίας τροφίμων μηχανήματα και εξοπλισμός. ινών ΑΒΤ διαθέσιμες μέσης και σκληρά σε 5 χρώματα κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Βούρτσα Δαπέδων με χειρολαβή PBT τρίχα Κατάλληλο για τον καθαρισμό πάγκων εργασίας και εξοπλισμό, διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα σε κανονισμούς HACCP.

10 1016 Βούρτσα δαπέδων 30cm PBT τρίχα Bούρτσα δαπέδου ιδανικό για πεζοδρόμια καθαρισμού και οι τοίχοι στη βιομηχανία τροφίμων και όλους εκείνους επαγγελματικούς χώρους όπου η υγιεινή είναιπροτεραιότητα. PBT ίνες διαθέσιμη μέσης και σκληρά σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με HACCP κανονισμοί Βούρτσα δαπέδων 45cm PBT τρίχα Bούρτσα δαπέδου ιδανικό για πεζοδρόμια καθαρισμού και τοιχώματα στη βιομηχανία τροφίμων και όλα στους επαγγελματικούς τομείς όπου η υγιεινή αποτελεί προτεραιότητα. PBT ίνες διαθέσιμη ΜΕΣΑΙΑ και σκληρά σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα μεhaccp κανονισμούς Βούρτσα δαπέδων 60cm PBT τρίχα Bούρτσα δαπέδου ιδανικό για πεζοδρόμια καθαρισμού και οι τοίχοι στη βιομηχανία τροφίμων και όλους εκείνους επαγγελματικούς χώρους όπου η υγιεινή είναι προτεραιότητα. PBT ίνες διαθέσιμη μέσης και σκληρά σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με HACCP κανονισμοί.

11 1038 Βούρτσα δαπέδων 28cm PBT τρίχα Σκούπα για τον καθαρισμό πεζοδρομίων και τοίχων στη βιομηχανία τροφίμων και όλους εκείνους επαγγελματικούς χώρους όπου η υγιεινή είναι ένα προτεραιότητα. PBT ίνες διαθέσιμη SOFT, MEDIUM και σκληρά σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με κανονισμούς HACCP Βούρτσα δαπέδων 45cm Σκούπα για τον καθαρισμό πεζοδρομίων και τοίχων στη βιομηχανία τροφίμων και όλους εκείνους επαγγελματικούς χώρους όπου η υγιεινή είναι ένα προτεραιότητα. PBT ίνες διαθέσιμη SOFT, MEDIUM και σκληρά σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με κανονισμούς HACCP Βούρτσα δαπέδων 60cm Σκούπα για τον καθαρισμό πεζοδρομίων και τοίχων στη βιομηχανία τροφίμων και όλους εκείνους επαγγελματικούς χώρους όπου η υγιεινή είναι ένα προτεραιότητα. PBT ίνες διαθέσιμη SOFT, MEDIUM,HARD και σκληρά σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με κανονισμούς HACCP.

12 1011 Σκούπα ψηλή Σκούπα για τον καθαρισμό δαπέδων στη βιομηχανία τροφίμων και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Ιδανικό για γωνίες, δύσκολα και στενά σημεία. PΒΤ ίνα διαθέσιμη μέσης και σκληρά σε 5 χρώματα κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Σκούπα κοντή Για όλες τις χρήσεις σκούπα για τον καθαρισμό πεζοδρομίων στη βιομηχανία τροφίμων και όλων των επαγγελματικών περιοχές όπου η υγιεινή είναι προτεραιότητα. PΒΤ ίνα διαθέσιμη χαμηλής, μέσης και HARD σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP 1029 Σκούπα δαπέδων με περιστρεφόμενη κεφαλή Κατάλληλη για τοίχους καθαρισμό, πίνακες και εξοπλισμού, με πλαστικό συνδετήρα καιμεσαίας πυκνότητας λειαντικά, που διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP

13 1030 Ανταλλακτικό βούρτσας 1029 Μέσης πυκνότητας 250x120x25 mm / 10 "x 5" x1 ". Διαθέσιμος σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Φαράσι Ένα καλό και ισχυρό φαράσι ιδανικό για να συλλέξει βρωμιά. Το μπροστινό χείλος 205χιλιοστά / 8 ". Διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με 1055 Φαράσι με κοντάρι Φαράσι με κοντάρι Φαράσι με κοντάρι 310 χιλιοστά. Αλουμίνιο κοντάρι cm. 76. Διατίθεται σε 6 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με HACCP κανονισμούς.

14 1024 Καθαριστήρας Δαπέδου 35cm Καθαριστήρας Δαπέδου για τη βιομηχανία τροφίμων. Λεπτομερώς ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση του νερού από λεία δάπεδα και επιφάνειες. Πλαστική ύλη συνδετήρας διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Καθαριστήρας Δαπέδου 45cm Καθαριστήρας Δαπέδου για τη βιομηχανία τροφίμων. Λεπτομερώς ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση του νερού από λεία δάπεδα και επιφάνειες. Πλαστική ύλη συνδετήρας διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Καθαριστήρας Δαπέδου 55cm Καθαριστήρας Δαπέδου για τη βιομηχανία τροφίμων. Λεπτομερώς ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση του νερού από λεία δάπεδα και επιφάνειες. Πλαστική ύλη συνδετήρας διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP.

15 1027 Καθαριστήρας Δαπέδου 75cm Καθαριστήρας Δαπέδου για τη βιομηχανία τροφίμων. Λεπτομερώς ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση του νερού από λεία δάπεδα και επιφάνειες. Πλαστική ύλη συνδετήρας διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Καθαριστήρας Δαπέδου 45cm Καθαριστήρας Δαπέδου για τη βιομηχανία τροφίμων. Λεπτομερώς ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση του νερού από λεία δάπεδα και επιφάνειες. Πλαστική ύλη συνδετήρας διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Καθαριστήρας Δαπέδου 55cm Καθαριστήρας Δαπέδου για τη βιομηχανία τροφίμων. Λεπτομερώς ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση του νερού από λεία δάπεδα και επιφάνειες. Πλαστική ύλη συνδετήρας διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP.

16 1054 Καθαριστήρας Δαπέδου 70cm Καθαριστήρας Δαπέδου για τη βιομηχανία τροφίμων. Λεπτομερώς ενδείκνυται για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση του νερού από λεία δάπεδα και επιφάνειες. Πλαστική ύλη συνδετήρας διατίθεται σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP.

17 1035 Κοντάρι αλουμίνιο 130cm Κοντάρι αλουμινίου με ιταλική βόλτα. Μήκος 130 cm./ 51 ", διαμέτρου 23,5 mm./1", πάχους 0,90 mm. Το καπάκι διατίθεται σε 5 χρώματα σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Κοντάρι αλουμίνιο 140cm Κοντάρι αλουμινίου με ιταλική βόλτα. Μήκος 140 cm./ 55 ", διαμέτρου 23,5 mm./1",πάχους 0,90 mm. Το καπάκι διατίθεται σε 5 χρώματα σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Κοντάρι πλαστικό 60cm Κοντάρι από πλαστικό ενισχυμένο με berglass, μήκος 60 εκ., διάμετρος από 22 έως 32 mm., Με την ιταλική βόλτα. Διατίθεται με 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP.

18 1039 Κοντάρι πλαστικό 145cm Κοντάρι από πλαστικό ενισχυμένο με berglass, μήκος 145 εκ., διάμετρος από 22 έως 32 mm., Με την ιταλική βόλτα. Διατίθεται με 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Βούρτσα για βαρέλια Ιδανικό για δεξαμενές καθαρισμού, στέρνες, στρογγυλά δοχεία. PBT ίνες διαθέσιμη ΜΕΣΑΙΑ σε 5 χρωματικούς κώδικες σύμφωνα με HACCP κανονισμοί Βούρτσα για κρεατομηχανές Στρογγυλή βούρτσα κατάλληλο για το κρέας καθαρισμού κρεατομηχανές και διάφορα σωλήνες. PΒΤ ίνα διαθέσιμη SOFT και Μεσαίες σε 5 χρώματα κώδικες σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP.

19 1032 Βούρτσα Ξεσκονίστρα 653m Ιδανικό για σωλήνες καθαρισμού και σωλήνων, με βάση το κρέας κρεατομηχανές και για τη βιομηχανία ψάρια τροφίμων. Ιταλική βόλτα επιτρέπει στερέωση μιας λαβής. Διαθέσιμο σε 5 χρώματα σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Βούρτσα για κρεατομηχανές 90mm Iδανικό για σωλήνες καθαρισμού και σωλήνων, με βάση το κρέας κρεατομηχανές και για τη βιομηχανία ψάρια τροφίμων. Ιταλική βόλτα επιτρέπει στερέωση μιας λαβής. Διαθέσιμο σε 5 χρώματα σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP Βούρτσα για κρεατομηχανές 120 mm Ιδανικό για σωλήνες καθαρισμού και σωλήνων, με βάση το κρέας κρεατομηχανές και για τη βιομηχανία ψάρια τροφίμων.. Ιταλική βόλτα επιτρέπει στερέωση μιας λαβής. Διαθέσιμο σε 5 χρώματα σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP.

20 1041 Βούρτσα σωληνών Φιαλών 50cm Βούρτσα διαμέτρου 10 mm., Για τον καθαρισμό δοκιμαστικούς σωλήνες, φιάλες και σωλήνες. Διαθέσιμο με μέτρια σκληρότητα και 5 χρωματικούς κώδικες με το πρότυπο HACCP Βούρτσα σωληνών Φιαλών 50cm Βούρτσα διαμέτρου 20 mm., Για τον καθαρισμό δοκιμαστικούς σωλήνες, φιάλες και σωλήνες. Διαθέσιμο με μέτρια σκληρότητα και 5 χρωματικούς κώδικες με το πρότυποhaccp Βούρτσα σωληνών Φιαλών 50cm Βούρτσα διαμέτρου 30 mm., Για τον καθαρισμό δοκιμαστικούς σωλήνες, φιάλες και σωλήνες. Διαθέσιμο με μέτρια σκληρότητα και 5 χρωματικούς κώδικες με το πρότυπο HACCP.

21 1044 Βούρτσα σωληνών Φιαλών 50cm Βούρτσα διαμέτρου 40 mm., Για τον καθαρισμό δοκιμαστικούς σωλήνες, φιάλες και σωλήνες. Διαθέσιμο με μέτρια σκληρότητα και 5 χρωματικούς κώδικες με το πρότυπο HACCP Βούρτσα σωληνών Φιαλών 50cm Βούρτσα διαμέτρου 50 mm., Για τον καθαρισμό δοκιμαστικούς σωλήνες, φιάλες και σωλήνες. Διαθέσιμο με μέτρια σκληρότητα και 5 χρωματικούς κώδικες με το πρότυπο HACCP Βούρτσα σωληνών Φιαλών 50cm Βούρτσα διαμέτρου 60 mm., Για τον καθαρισμό δοκιμαστικούς σωλήνες, φιάλες καισωλήνες,μπουκάλια. Διαθέσιμο με μέτρια σκληρότητα και 5 χρωματικούς κώδικες με το πρότυπο HACCP.

22 1047 Βούρτσα σωληνών Φιαλών 30cm Βούρτσα διαμέτρου 15 mm., Για τον καθαρισμό δοκιμαστικούς σωλήνες, φιάλες και σωλήνες,μπουκάλια. Διαθέσιμο με μέτρια σκληρότητα και 5 χρωματικούς κώδικες με το πρότυπο HACCP Θήκη για Κοντάρια 50cm-3 θέσεις Θήκη για Κοντάρια 50cm-3 θέσεις-2 γάντζοι Επαγγελματική θήκη για εργαλεία.ιδανικό για κάθε είδους εργαλείου. Μήκος 50 cm με 3 θέσεις διάμετρο από 20 έως 30 mm και 2 γάντζους. Οι θέσεις και οι γάντζοι είναι ρυθμιζόμενα για κοντάρια αλουμινίου. και μπορεί να συμπληρωθεί με πρόσθετες θέσεις. Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP. Εξοπλισμένο με βίδα για ανάρτηση σε τοίχο Θήκη για Κοντάρια 90cm-5 θέσεις Θήκη για Κοντάρια 90cm-5 θέσεις-4 γάντζοι Επαγγελματική θήκη για εργαλεία.ιδανικό για κάθε είδους εργαλείου. Μήκος 90 cm με 5 θέσεις διάμετρο από 20 έως 30 mm και 4 γάντζους. Οι θέσεις και οι γάντζοι είναι ρυθμιζόμενα για κοντάρια αλουμινίου. και μπορεί να συμπληρωθεί με πρόσθετες θέσεις.διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP. Εξοπλισμένο με βίδα για ανάρτηση σε τοίχο.

23 γάντζοι διάμετρο 20/30mm Σετ που αποτελείται από 2 γάντζους για ενιαίο εργαλείο, το οποίο σχεδιάστηκε για την απόλυτη ευκολία στην υποστήριξη εργαλεία διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, ακόμη και σημαντικού βάρους. Μπορεί να κλείσεις τα εργαλεία διαφόρων διαμέτρων από ένα ελάχιστο 20 mm. το μέγιστο όριο των 30 mm. Εξοπλισμένο με βίδες για ανάρτηση σε τοίχο γάντζοι διάμετρο 30/40mm Σετ που αποτελείται από 2 γάντζους για ενιαίο εργαλείο, το οποίο σχεδιάστηκε για την απόλυτη ευκολία στην υποστήριξη εργαλεία διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, ακόμη και σημαντικού βάρους. Μπορεί να κλείσεις τα εργαλεία διαφόρων διαμέτρων από ένα ελάχιστο 30 mm. το μέγιστο όριο των 40 mm. Εξοπλισμένο με βίδες για ανάρτηση σε τοίχο.

24 V Ηygiene Προϊόντα Hygiene επαγγελματικά

25 1100 ΦΑΡΑΣΙ ΦΤΥΑΡΙ ΜΕΓΕΘΟΣ 280x1100 mm. Φαράσι φτυάρι πολυπρεπυλένιου, μέγεθος (280X365X1100 mm), για βιομηχανία τρόφιμων Με χειρολαβή. Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP ΦΑΡΑΣΙ ΦΤΥΑΡΙ ΜΕΓΕΘΟΣ 350 Χ1100 mm. Φαράσι φτυάρι πολυπρεπυλένιου, μέγεθος (350X410X1100 mm), για βιομηχανία τρόφιμων Με χειρολαβή. Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP. 1102Β ΦΑΡΑΣΙ ΦΤΥΑΡΙ ΜΕΓΕΘΟΣ 330Χ1130 mm. Πολυανθρακικό φτυάρι με οριζόντιο δοκάρι,330x1130 mm, με χειρολαβή. Χρώμα διαθέσιμο: μπλε.

26 1103 ΦΑΡΑΣΙ ΦΤΥΑΡΙ ΜΕΓΕΘΟΣ 330Χ1100 mm. Πολυανθρακικό φτυάρι 330 x 1100 mm, με χειρολαβή. Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP. 1111W ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ 290Χ1190 mm. Πολυπροπυλένιο κουπί με τρύπες, 290 x χιλιοστά. Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP. 1112W ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑ ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ 290x1190 mm. Κεφαλή για κουπί πολυπροπυλένιο με τρύπες, 290 x 540 χιλιοστά. Χρώμα

27 1113W ΚΟΥΠΙ ΜΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΛΑΒΗ 290x1760 mm. Κουπί με ανοξείδωτη λαβή με τρύπες, 290 x 1760 χιλιοστά. Χρώμα διαθέσιμο: λευκό. 1108W ΚΟΥΤΑΛΑ-ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ 140x160x170 mm. Σέσουλα από πολυπροπυλένιο,για να συλλέγουν τροφή. Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP ΚΟΥΤΑΛΑ-ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ 1000gr Σέσουλα από πολυπροπυλένιο,για να συλλέγουν τροφή 1000gr. Διατίθεται σε 5 χρώματα

28 1105 ΚΟΥΤΑΛΑ-ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ ΜΕΣΑΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ 750gr Σέσουλα από πολυπροπυλένιο,για να συλλέγουν τροφή 1000gr. Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP ΚΟΥΤΑΛΑ-ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ 500gr Σέσουλα από πολυπροπυλένιο,για να συλλέγουν τροφή 500gr. Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP ΚΟΥΤΑΛΑ-ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ ΜΙΝΙ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΕΣ 175gr Σέσουλα από πολυπροπυλένιο,για να συλλέγουν τροφή 175gr. Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP.

29 1109 ΜΙΚΡΗ ΞΥΣΤΡΑ ΧΕΡΙΟΥ 15mm Μικρή ξύστρα χεριού από πολυπροπυλένιο 75mm.Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP ΜΕΓΑΛΗ ΞΥΣΤΡΑ ΧΕΡΙΟΥ 110mm Μεγάλη ξύστρα χεριού από πολυπροπυλένιο 110mm.Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP ΜΙΚΡΗ FLEXI ΞΥΣΤΡΑ 150mm Μικρή exi ξύστρα από πολυπροπυλένιο 150mm.Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP.

30 1121 ΜΕΓΑΛΗ FLEXI ΞΥΣΤΡΑ 230mm Μεγάλη exi ξύστρα από πολυπροπυλένιο 230mm.Διατίθεται σε 5 χρώματα κώδικα σύμφωνα με το πρότυπο HACCP. 1114W ΞΥΣΤΡΑ ΜΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΛΑΒΗ 250x1420 mm ΞΥΣΤΡΑ ΜΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΛΑΒΗ 250x1420 mm Ξύστρα με ανοξείδωτη λαβή 250x1420mm. Χρώμα διαθέσιμο: λευκό. 1116W ΞΥΣΤΡΑ ΜΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΛΑΒΗ ΧΕΡΙΟΥ 250mm Ξύστρα με ανοξείδωτη λαβή χεριού 250mm. Χρώμα διαθέσιμο: λευκό.

31 1115W ΞΥΣΤΡΑ NYLON ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΛΑΒΗ 250x1420 mm Ξύστρα nylon με λευκή λαβή 250x1420mm. Χρώμα διαθέσιμο: λευκό. 1117W ΞΥΣΤΡΑ NYLON ΧΕΡΙΟΥ 250x320 mm Ξύστρα nylon με λευκή λαβή χεριού 250mm. Χρώμα διαθέσιμο: λευκό.

32

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Vikan hygiene system

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Vikan hygiene system ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Vikan hygiene system Καταναλωτές και αρχές εντείνουν τις απαιτήσεις τους από τις εταιρείες τροφίμων όσον αφορά την καταγραφή των παραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν

Διαβάστε περισσότερα

BD 50/50 C Bp Classic

BD 50/50 C Bp Classic Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/50 Bp Classic είναι ένα βασικό μοντέλο στην πρώτη κατηγορία των μπαταριοκίνητων μηχανημάτων. Απόδοση επιφάνειας μέχρι 2.000 τμ/ ώρα. 1 2 3 4 1 2 Προσιτό εισαγωγικό μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Τe Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες από

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Te Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Τe Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες από

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 5.800 C Υψηλή κατηγορία για υψηλές απαιτήσεις. Δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σε ξηρού - υγρού ανάλογα με τις απαιτήσεις. Συνεχής εργασία χάρη στο σύστημα δύο κάδων. Βασικός εξοπλισμός:

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα

NT 35/1 Tact Te. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Πρίζα Η NT 35/1 Tact Te είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact, για αυτόματο καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

Έχουν τις αναλογίες και τις διαστάσεις του χρήστη,

Έχουν τις αναλογίες και τις διαστάσεις του χρήστη, Τα εργονομικά εργαλεία της BAHCO ERGO σχεδιάζονται για να εκπληρώνουν τις ανάγκες του επαγγελματία χρήστη. Μειώνουν τη μυαλγία και τη κούραση και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των άκρων. Έχουν τις αναλογίες

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για εφαρμογές σε αρτοποιεία & εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. 1 Η ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣ/ΣΙΑ ΚΙΒ. 5500 Σκούπα PVC σκληρή με βιδωτή βάση 35 cm 10τεμ.

ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣ/ΣΙΑ ΚΙΒ. 5500 Σκούπα PVC σκληρή με βιδωτή βάση 35 cm 10τεμ. ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ 5500 Σκούπα PVC σκληρή με βιδωτή βάση 35 cm 10τεμ. 5505 Σκούπα PVC σκληρή με βιδωτή βάση 40 cm 10 τεμ. 5501 Σκούπα PVC σκληρή με μεταλλική κουμπωτή βάση 60 cm 10 τεμ. 5502 Σκούπα PVC σκληρή

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Για. Αρτοποιϊα - Ζαχαροπλαστική

Κατάλογος Για. Αρτοποιϊα - Ζαχαροπλαστική Κατάλογος Για Αρτοποιϊα - Ζαχαροπλαστική Βέλτιστη ασφάλεια τροφίμων με το Vikan hygiene system Τόσο οι πελάτες όσο και οι αρχές απαιτούν όλο και περισσότερο από τις εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων να τεκμηριώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ...8 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ...8 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΕ ΘΗΚΕΣ... 0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ... 3 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ... 4... 6 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΊΣ ΜΕ ΡΆΦΙΑ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ ΕΡΓΟΤΑΞΊΟΥ... 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΉΚΕΣ... 9 ΣΥΛΛΟΓΈΣ ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ 7 ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΦΟΡΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

MADE IN GERMANY. ERGO paint ΕΙΔΗ ΒΑΦΗΣ

MADE IN GERMANY. ERGO paint ΕΙΔΗ ΒΑΦΗΣ MADE IN GERMANY R ERGO pant ΕΙΔΗ ΒΑΦΗΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ Αυξήστε τις πωλήσεις σας με τις λύσεις παρουσίασης που σας παρέχουμε ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματός σας. R ERGO pant Πινέλα Πατρόγκα με φυσική

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

τραπέζια για ομπρέλες

τραπέζια για ομπρέλες τραπέζια για ομπρέλες made in Italy 3 2 Περιστρεφόμενος χώρος αποθήκευσης που δεν παρεμβαίνει στην επιφάνεια του τραπεζιού 1 4 Σταχτοδοχείο με αδιάβροχο κάλυμμα 5 Κλειδαριά (προαιρετική) 8 6 Λουκέτο (προαιρετικό)

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Η ισχυρή και αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 17 λίτρων, πτυχωτό φίλτρο και

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 45/1 Tact H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5 Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2.2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δύσκολων σημείων Σακούλα fleece 1 Pieces Λειτουργία φυσητήρα Μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

NT 45/1 Tact. NT 45/1 Tact, ,

NT 45/1 Tact. NT 45/1 Tact, , H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact, για αυτόματο καθαρισμό

Διαβάστε περισσότερα

κουζίνα 01-210 Σφυρί κρέατος με μεταλλική άκρη 6 6,13 Διαστάσεις: 6χ30cm.

κουζίνα 01-210 Σφυρί κρέατος με μεταλλική άκρη 6 6,13 Διαστάσεις: 6χ30cm. κουζίνα 01-040 Κούτσουρο κρέατος 40χ40χ20cm 1 180,18 01-041 Κούτσουρο κρέατος 40χ40χ40cm 1 196,95 01-042 Κούτσουρο κρέατος 50χ50χ20cm 1 240,24 01-043 Κούτσουρο κρέατος 50χ50χ40cm 1 337,15 01-044 Κούτσουρο

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs

NT 35/1 Tact Bs 1 2 3 4 Anzahl Dummy Dummy Dummy Περιγραφή Επίπεδο πτυχωτό φίλτρο (PES) 1 6.904-360.0 1 Pieces Διηθητικό φίλτρο / υφασμάτινο φίλτρο 2 6.904-212.0 1 Pieces Ειδικές σακούλες φίλτρων, σακούλες υγρών φίλτρων

Διαβάστε περισσότερα

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός κάδοι απορριμμάτων κάδοι απορριμμάτων 024.05.085 κάδος πεντάλ με ρόδες, γκρι, 120 lt AF07302A 60x61x85 cm 024.05.080 κάδος πεντάλ, γκρι 45 lt 35x39x59 cm 024.05.081 κάδος πεντάλ, γκρι 68 lt 36x47x63 cm

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Te. Ιδανικές ενώσεις. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact Te. Ιδανικές ενώσεις. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η NT 35/1 Tact Te είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact. 1 2 3 4 1 2 Σύστημα Tact

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 6 P Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 6 P Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 6 P Premium Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2.2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δύσκολων σημείων Αντάπτορας για σύνδεση ηλεκτρικών εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ LINERO. Το κλασικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει σε κάθε κουζίνα την κομψότητα με τη χρηστικότητα. Παιδική ασφάλεια

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ LINERO. Το κλασικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει σε κάθε κουζίνα την κομψότητα με τη χρηστικότητα. Παιδική ασφάλεια ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Seite 7 3 Σχεδιασμός που δημιουργεί τάξη. Τα χρήσιμα εξαρτήματα πρόσθετου εξοπλισμού αποτελούν σημαντική βοήθεια για το άτομο που μαγειρεύει και ταυτόχρονα διακοσμητικά στοιχεία για κάθε κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. 1 2 3 4 1 2 2 μοτέρ Επιλογή μεταξύ 1 ή 2 μοτέρ. Και τα δύο ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται στο μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 1.020 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο αναπλήρωσης Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δαπέδου για υγρή και ξηρή αναρρόφηση Clips Εξάρτημα δύσκολων σημείων

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΣ 2016 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ& ΠΡΑΣΙΝΟΥ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:4.027,52 (ΜΕ Φ.Π.Α.) Κ.Α.:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Α/Α CPV

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Προμήθεια 4.359,99 Ευρώ Ι. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Προμήθεια 4.359,99 Ευρώ Ι. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ κωδ. αίτησης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα 16 / 03 / 2017 Νομός Τρικάλων Δήμος Τρικκαίων Δ/νση : Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης Τμήμα : Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας Ταχ. Δ/νση: Ιακωβάκη 5 και

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

NT 45/1 Tact. NT 45/1 Tact, ,

NT 45/1 Tact. NT 45/1 Tact, , H NT 45/1 Τact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα Tact,, 2017-12-14 Τεχνικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική βούρτσα μαύρη 1 Pieces

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο με πατέντα σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Μεσαία κατηγορία - δυνατός σύμμαχός ενάντια στη βρωμιά. Μέγιστη ισχύς έως 1400W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Ap. Η ΝΤ 35/1 Αp έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την NT 25/1. Διαθέτει ένα 10λιτρο δοχείο και είναι ο διάδοχος της NT 361 Eco.

NT 35/1 Ap. Η ΝΤ 35/1 Αp έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την NT 25/1. Διαθέτει ένα 10λιτρο δοχείο και είναι ο διάδοχος της NT 361 Eco. Η ΝΤ 35/1 Αp έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την NT 25/1. Διαθέτει ένα 10λιτρο δοχείο και είναι ο διάδοχος της NT 361 Eco. 1 2 3 4 1 ApClean (ημι-αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων) 3 Πρακτική αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

εξαμενές Sæplast TM για τη Βιομηχανία Τροφίμων

εξαμενές Sæplast TM για τη Βιομηχανία Τροφίμων ιαμορφώνοντας πλαστικά πέρα από το προφανές για τη Βιομηχανία Τροφίμων Προϊόντα Sæplast TM 25 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή πλαστικών προϊόντων για τη βιομηχανία τροφίμων. Εργοστάσια πιστοποιημένα κατά

Διαβάστε περισσότερα

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου.

Your Best Choice for Marine Equipment. Προσφορές Οκτωβρίου. Your Best Choice for arine Equipment Προσφορές Οκτωβρίου www.eval.gr ΣΑΚΑΚΙ ΝΙΤΣΕΡΑΔΑΣ POPUAR ΑΠΟ ΤΗΝ VIKING (κωδικός 02507* - 02508*) άνεσης σακάκι νιτσεράδων VIKING. Έχει κουκούλα με κορδόνι, μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Tact². Αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact². Εύκολη μεταφορά

NT 65/2 Tact². Αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact². Εύκολη μεταφορά Τα ειδικά συστήματα Tact² της Kärcher είναι ιδιαίτερα δημοφιλή χάρη στο υψηλό επίπεδο ευελιξίας τους και την άριστη απόδοσή τους, τη συμπαγή κατασκευή τους και τον πρακτικό σχεδιασμό τους. Η NT 65/2 Tact²

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων)

NT 35/1 Tact. Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. 1 Σύστημα Tact (Αυτόματο σύστημα αυτόματου καθαρισμού φίλτρων) Το φίλτρο

Διαβάστε περισσότερα

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός κάδοι απορριμμάτων κάδοι απορριμμάτων 024.05.085 κάδος πεντάλ με ρόδες, γκρι, 120 lt 60x61x85 cm 024.05.080 κάδος πεντάλ, γκρι 45 lt 35x39x59 cm 024.05.081 κάδος πεντάλ, γκρι 68 lt 36x47x63 cm 024.05.088

Διαβάστε περισσότερα

150Λ ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ

150Λ ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ 150Λ ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ Πινέλα ημίδιπλα με πλαστική λαβή και μεταλλικό στροφείο Γνήσια λευκή τρίχα Κατάλληλο για όλα τα χρώματα 150Λ - 10 150Λ - 15 150Λ - 20 150Λ - 25 150Λ - 30 350Λ ΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρολά - Πινέλα HAPPY-150 ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ. με Barcode

Ρολά - Πινέλα HAPPY-150 ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ. με Barcode 110 HAPPY-150 ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ Πινέλα ημίδιπλα με πλαστική λαβή και μεταλλικό στροφείο Γνήσια λευκή τρίχα Για επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση 11-120-001 20άρι ½ 12τεμ. 11-120-002 30άρι 1 12τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

NT 25/1 Ap. Η νέα ΝΤ 25/1 Αp είναι μία ευκίνητη επαγγελματική σκούπα υγρής - ξηρής αναρρόφησης η οποία αντιπροσωπεύει τη νέα κλάση Ap.

NT 25/1 Ap. Η νέα ΝΤ 25/1 Αp είναι μία ευκίνητη επαγγελματική σκούπα υγρής - ξηρής αναρρόφησης η οποία αντιπροσωπεύει τη νέα κλάση Ap. Η νέα ΝΤ 25/1 Αp είναι μία ευκίνητη επαγγελματική σκούπα υγρής - ξηρής αναρρόφησης η οποία αντιπροσωπεύει τη νέα κλάση Ap. 1 2 3 4 1 ApClean (ημι-αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων) 3 Πρακτική αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

Vikan hygiene system. Περιεχόμενα. Σελ. Τα βακτήρια δεν γνωρίζουν όρια Εξοπλισμός/πάγκοι Δαπέδου Επιτοίχια...

Vikan hygiene system. Περιεχόμενα. Σελ. Τα βακτήρια δεν γνωρίζουν όρια Εξοπλισμός/πάγκοι Δαπέδου Επιτοίχια... Art. No.: VHSCAT-GRDK-0906 Vikan hygiene system Περιεχόμενα Σελ Τα βακτήρια δεν γνωρίζουν όρια...4-5 Εξοπλισμός/πάγκοι...6-16 Δαπέδου...17-24 Επιτοίχια... 25 Κοντάρια / λαβές...26-28 Εργαλεία...29-34 Συνοδευτικά

Διαβάστε περισσότερα

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο Η πιο αποτελεσματική στην κατηγορία της: ως επαγγελματική έκδοση, η συμπαγής και δυνατή μηχανή, με 10λιτρο δοχείο και 400 mm πλάτος εργασίας, είναι ιδανική για χρήση σε δάπεδα λαδωμένα. 1 Ισχυρό και γρήγορο

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα προστασίας επιφανειών

Προϊόντα προστασίας επιφανειών Προϊόντα προστασίας επιφανειών ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΤΣΟΧΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΦΩΤΑ Συνθετικά τσοχάκια καρφωτά Τσοχάκια προστασίας καρφωτά κατάλληλα για έπιπλα με ξύλινα πόδια. Επιτρέπουν την εύκολη και αθόρυθη μετακίνηση

Διαβάστε περισσότερα

NT 48/1. Αυτό το μηχάνημα είναι μία σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική, ισχυρή, με μέγιστες εργονομικές ιδιότητες.

NT 48/1. Αυτό το μηχάνημα είναι μία σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική, ισχυρή, με μέγιστες εργονομικές ιδιότητες. Αυτό το μηχάνημα είναι μία σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική, ισχυρή, με μέγιστες εργονομικές ιδιότητες. 1 Άδειασμα κάδου Εύκολα προσβάσιμος σωλήνας αποστράγγισης για

Διαβάστε περισσότερα

15REQ003445324 2015-12-07

15REQ003445324 2015-12-07 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Προμήθεια «Ανταλλακτικών Κάδων απορριμμάτων» του Δήμου Καρπενησίου» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: # 5.000,00# συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά την «Προμήθεια Ανταλλακτικών

Διαβάστε περισσότερα

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός κάδοι απορριμμάτων κάδος πεντάλ με ρόδες, 60 lt 024.05.100 λευκός 024.05.101 κόκκινος 024.05.102 πράσινος 024.05.104 κίτρινος 024.05.105 μπλε 024.05.106 μαύρος 49x38x70 cm κάδος πεντάλ με ρόδες, 80 lt

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. H παράδοση της προμήθειας ορίζεται σε ενα (1) μηνά μετά από υπόδειξη του αρμόδιου τμήματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ. Σιώμπου Αγλαΐα Δ/νση: Κυδωνιάς 29, Χάνια Κρήτης 73 135 Τηλ.: 28213 41760, Φαξ : 28213 41763 www. chania. gr, email:

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη

Διαβάστε περισσότερα

NT 30/1 Tact L. Αποσπώμενο περίβλημα φίλτρου. Ανθεκτικό δοχείο με προφυλακτήρες και μεταλλικούς τροχούς.

NT 30/1 Tact L. Αποσπώμενο περίβλημα φίλτρου. Ανθεκτικό δοχείο με προφυλακτήρες και μεταλλικούς τροχούς. Ανθεκτικά εξαρτήματα και ισχυρή αναρρόφηση: η σκούπα NT 30/1 Tact με πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact, δοχεία 30 λίτρων, προφυλακτήρες και μεταλλικούς τροχούς. 1 2 3 4 1 2 Ανθεκτικό δοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Η ολοκληρωμένη λύση για κάθε επαγγελματία

ΣΕΙΡΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Η ολοκληρωμένη λύση για κάθε επαγγελματία ΣΕΙΡΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Η ολοκληρωμένη λύση για κάθε επαγγελματία StanleyBlack&Decker (Ελλάς) ΕΠΕ Κεντρικά γραφεία εξυπηρέτησης Ελλάδος, Αλβανίας, Κύπρου Στράβωνος 7 & Λ. Βουλιαγμένης 159, 16674, Γλυφάδα Εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΗΣ / ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΣΕΡΚΙΑ / ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣKEΥΑΣΙΑΣ CORELESS STRETCH FILM ΧΕΙΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΚΥΛΙΝΔΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΒΑΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ SAPI SA-8814 Με 6 θήκες για τα μικροπράγματα του γραφείου. Διάσταση: 16x11x10 εκ. Από ανθεκτικό υλικό. Χρώματα: μαύρο, μπορντό, γκρι. ΣΑ.09.021 ΒΑΣΗ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1 Advanced. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1 Advanced. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Κατηγορία Comfort - για άπειρες εφαρμογές. Μέγιστη ισχύς έως 1600W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

NT 30/1 Tact L. Αποσπώμενο περίβλημα φίλτρου. Ανθεκτικό δοχείο με προφυλακτήρες και μεταλλικούς τροχούς.

NT 30/1 Tact L. Αποσπώμενο περίβλημα φίλτρου. Ανθεκτικό δοχείο με προφυλακτήρες και μεταλλικούς τροχούς. Ανθεκτικά εξαρτήματα και ισχυρή αναρρόφηση: η σκούπα NT 30/1 Tact με πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact, δοχεία 30 λίτρων, προφυλακτήρες και μεταλλικούς τροχούς. 1 2 3 4 1 2 Ανθεκτικό δοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός κάδοι απορριμμάτων κάδος πεντάλ με ρόδες, 60 lt 024.05.100 λευκός 024.05.101 κόκκινος 024.05.102 πράσινος 024.05.104 κίτρινος 024.05.105 μπλε 024.05.106 μαύρος 49x38x70 cm κάδος πεντάλ με ρόδες, 80 lt

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία υδραυλικών. Σωληνοκάβουρες Σωληνοκόφτες Επιτραπέζια σωληνομέγγενη. υδραυλικού. Εργονομικό σχήμα

Εργαλεία υδραυλικών. Σωληνοκάβουρες Σωληνοκόφτες Επιτραπέζια σωληνομέγγενη. υδραυλικού. Εργονομικό σχήμα Εργονομία UNIOR προστατέψτε τα χέρια σας Εργαλεία υδραυλικών Σωληνοκάβουρες Σωληνοκόφτες Επιτραπέζια σωληνομέγγενη Τρίποδα Άλλά εργαλεία υδραυλικού Συλλογή από σωληνοκάβουρες Πολυάριθμα επιπρόσθετα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής χάρη στον αποτελεσματικό καθαρισμό του επίπεδου

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Μελέτη Νο 3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, Χανιά Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών πληρ. Κουκουνάκη Αικατερίνη τηλ. 2821340029 fax 2821340090 email: koukounaki@

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ 176 ΠΡΟΦΙΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ R aluminium MADE IN GERMANY ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS A.E. 177 R aluminium Βέργα πλακέ από ανοδιωμένο αλουμίνιο 15 x 2 mm, 1 Μ 01013 575000.0000 15 x 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Τρύπα για κρέμασμα στην λαβή για προστασία STHT0-05786 Σπάτουλα γυψοσανιδάς 4 /101MM - 6 3253560057862 7,18 STHT0-05799 Σπάτουλα γυψοσανιδάς 5 /127MM - 6 3253560057992

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Καρπενήσι 16 Ιουνίου 2014 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Καρπενήσι 16 Ιουνίου 2014 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: # 4.000,00# συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά την Προμήθεια «Ανταλλακτικών Κάδων απορριμμάτων» και θα χρησιμοποιηθούν για την επισκευή των

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ... ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑ ΑΚΡΟΔΕΚΤΩΝ 182... ΚΟΠΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ 182... ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΟΝΩΣΗΣ 183... ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ 183... ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ 183... ΠΕΝΣΕΣ ΜΟΝΩΜΕΝΕΣ 1000 VOTS 184... ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΜΟΝΩΜΕΝΑ 1000 VOTS 186... ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 65/2 Ap

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 65/2 Ap Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 65/2 Ap Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής. 1 Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ...δεν «μασάνε» πουθενά! ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. αναγκη για. Εργαλεία χειρός κήπου ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ...δεν «μασάνε» πουθενά! ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. αναγκη για. Εργαλεία χειρός κήπου ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016 οι προσφορές ισχύουν εως εξαντλήσεως των αποθεμάτων αναγκη για ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? Εργαλεία χειρός κήπου &...δεν «μασάνε» πουθενά! ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΗΠΟΥ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ BYPASS ΨΑΛΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών καθαριότητας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών καθαριότητας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 5781 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 28-03-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα σκίασης Ρόλερ

Συστήματα σκίασης Ρόλερ Εσωτερική σκίαση Συστήματα σκίασης Ρόλερ Model 250A Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας 250Α Συστήματα σκίασης Ρόλερ με πλευρικό μηχανισμό αλυσίδας ή ηλεκτροκίνησης. Τα συστήματα σκίασης ρόλερ Optima

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής. 1 Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων

Διαβάστε περισσότερα

Χαρτοδοχεία με πεντάλ, χαρτοδοχεία γραφείου, χαρτοσταχτοδοχεία, φαρμακεία, κάδοι ΙΝΟΧ, κάδοι PUSH & STEP, κάδοι πλαστικοί.

Χαρτοδοχεία με πεντάλ, χαρτοδοχεία γραφείου, χαρτοσταχτοδοχεία, φαρμακεία, κάδοι ΙΝΟΧ, κάδοι PUSH & STEP, κάδοι πλαστικοί. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥEΣ Συσκευές χαρτιού υγείας, συσκευές ζικ-ζακ, συσκευές κρεμοσάπουνου, αυτόματες συσκευές κρεμοσάπουνου, στεγνωτήρες χεριών και μαλλιών, πιγκάλ, αυτόματες βρύσες και αυτοματισμοί ουρητηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

KM 100/100 R LPG. Εύκολη συντήρηση. Προφυλακτήρας. Το φίλτρο και η κυλινδρική βούρτσα αφαιρούνται εύκολα χωρίς εργαλεία για ευέλικτη συντήρηση.

KM 100/100 R LPG. Εύκολη συντήρηση. Προφυλακτήρας. Το φίλτρο και η κυλινδρική βούρτσα αφαιρούνται εύκολα χωρίς εργαλεία για ευέλικτη συντήρηση. Άνετο, μοντέρνο εποχούμενο σάρωθρο και επαγγελματική χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ιδανικό για δάπεδα από 8.000-10.400m2/h 1 2 3 4 1 2 Προφυλακτήρας Προστατεύει τη σκούπα και τα εμπόδια

Διαβάστε περισσότερα

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη

Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Βρεφικά προϊόντα με αγάπη Ποτηράκια (*PP) Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από τη γέννηση ενός μωρού; Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο γεγονός, που υπόσχεται μια συναρπαστική νέα αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Te

Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Te Σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης NT 35/1 Tact Te Η NT 35/1 Tact Te είναι μια εύχρηστη και ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης για επαγγελματικές εφαρμογές. Είναι εξοπλισμένη με το καινοτόμο, κατοχυρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΜΑ : "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 2014" ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ 31/2014 Κ.Α. : 15-6634.001

Διαβάστε περισσότερα

plastic industry est HARD PLAST

plastic industry est HARD PLAST HP 1 plastic industry est. 1967 HARD PLAST 2 3 4 50 χρόνια εμπειρίας 5 Η εταιρεία Hard Plast ιδρύθηκε το έτος 1967. Ξεκίνησε με μηδενικό κεφάλαιο, αλλά με σκληρή και επίπονη οικογενειακή εργασία κατάφερε

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Πολυκαθαριστές SE 4001 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα