ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ"

Transcript

1 ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ TALENS PICTURE VARNISH GLOSSY ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρητίνη κυκλοεξανόνης, νέφτι Τελικό βερνίκι. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Ανθεκτικό,δεν κιτρινίζει. Δίνει γυαλάδα και αναστέλλει τη γήρανση των ελαιοχρωμάτων. Η γυαλάδα μπορεί να ρυθμιστεί ανακατεύοντας το βερνίκι με το Picture Varnish mat 003. Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος στρώματος της μπογιάς). του

2 TALENS PICTURE VARNISH MATT ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρητίνη κυκλοεξανόνης, νέφτι, παράγοντες ματ (παραφίνες) Τελικό βερνίκι. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Ανθεκτικό,δεν κιτρινίζει. Δίνει γυαλάδα κέληφους αυγού. Αναστέλλει τη γήρανση των ελαιοχρωμάτων. Η γυαλάδα μπορεί να ρυθμιστεί ανακατεύοντας το βερνίκι με το Picture Varnish glossy 002. Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι Απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος του στρώματος της μπογιάς). Αν το βερνίκι έχει γίνει θολό για να ξεθολώσει βάλτε το μπουκάλι σε έναν δίσκο με ζεστό νερό για λίγη ώρα προκειμένου να διαλυθούν ξανά εντελώς οι παραφίνες.

3 TALENS RETOUCHING VARNISH ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρητίνι κυκλοεξανόνης, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Χρησιμοποιείται σαν προσωρινό προστατευτικό στρώμα σε επιφάνειες με ανάγλυφο στέγνωμα και/ή για να ζωντανεύει τα ξεθωριασμένα (ματ) μπαλώματα. Απλώνεται σε λεπτά στρώματα (με ένα σπρέι για παράδειγμα) Στεγνώνει σε λίγες ώρες και δεν κιτρινίζει. Δεν επηρεάζει το χρόνο στεγνώματος του πίνακα αν απλωθεί σε λεπτά στρώματα. Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο). ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι πού σημαντικό το βερνίκι να απλώνεται όσο το δυνατόν λιγότερο σε σημεία του πίνακα που δεν έχουν στεγνώσει εντελώς. Πιθανό πλεόνασμα του διαλυτικού στο βερνίκι επηρεάζει τον πίνακα και καταστρέφει το στρώμα της μπογιάς.

4 TALENS GUM ARABIC ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Αραβικό κόμι. Κάνει τα χρώματα πιο διαφανή. Αυξάνει τη γυαλάδα. Κάνει τις τέμπερες πιο εύκαμπτες ώστε να υπάρχει μικρότερος κίνδυνος ρωγμών στα παχύτερα στρώματα. Συνίσταται για ζωγραφική με τέμπερες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αραιωτικό (medium) για ακουαρέλες. Διαλυτικό για τέμπερες που κάνει τα χρώματα πιο διαφανή και εύκαμπτα.

5 TALENS VENETIAN TURPENTINE ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Φυσικό βάλσαμο, νέφτι-λάδι. Η επιφάνεια της μπογιάς παραμένει εύκαμπτη και η πινελιά ξεθωριάζει. Αυξάνει τη γυαλάδα και ελαφρώς κιτρινίζει. Αυξάνει ελαφρώς τον χρόνο στεγνώματος και δίνει στον πίνακα περισσότερο βάθος και ζεστασιά. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Προτιμότερο να χρησιμοποιείται στα τελευταία στρώματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για να φτιάξετε το δικό σας medium (αραιωτικό) Ένα αραιωτικό παραδοσιακά γυαλιστερό που αραιώνει τα ελαιοχρώματα και αυξάνει τη ροή.

6 TALENS BLEACHED LINSEED OIL ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Λινέλαιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε το δικό σας medium (αραιωτικό) ζωγραφικής. Κιτρινίζει πολύ έντονα σε σκοτεινές συνθήκες, στο φως της ημέρας όμως το κιτρίνισμα εξαφανίζεται σε μεγάλο βαθμό. Αυξάνει τη γυαλάδα και το χρόνο στεγνώματος. Αυξάνει τον κίνδυνο του σκασίματος. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Μειώνει τη σύσταση της μπογιάς, αυξάνει τη ροή και ξεθωριάζει τις πινελιές.

7 TALENS BOILED LINSEED OIL ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Λινέλαιο, μικρή ποσότητα από αμόλυβδα στεγνωτικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε το δικό σας medium (αραιωτικό) ζωγραφικής. Κιτρινίζει πολύ έντονα σε σκοτεινές συνθήκες, στο φως της ημέρας όμως το κιτρίνισμα εξαφανίζεται σε μεγάλο βαθμό. Αυξάνει τη γυαλάδα και μειώνει το χρόνο στεγνώματος. Αυξάνει τον κίνδυνο του σκασίματος. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Μειώνει τη σύσταση της μπογιάς, αυξάνει τη ροή και ξεθωριάζει τις πινελιές.

8 TALENS PURIFIED LINSEED OIL ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Λινέλαιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε το δικό σας medium (αραιωτικό) ζωγραφικής. Κιτρινίζει πολύ έντονα σε σκοτεινές συνθήκες, στο φως της ημέρας όμως το κιτρίνισμα εξαφανίζεται σε μεγάλο βαθμό. Αυξάνει τη γυαλάδα και το χρόνο στεγνώματος. Αυξάνει τον κίνδυνο του μαζέματος. Το πινέλο γλιστράει. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Μειώνει τη σύσταση της μπογιάς, αυξάνει τη ροή και ξεθωριάζει τις πινελιές.

9 TALENS POPPY OIL PURIFIED ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Λάδι από σπόρους παπαρούνας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε το δικό σας medium (αραιωτικό) ζωγραφικής. Δεν κιτρινίζει και αυξάνει τη γυαλάδα. Αυξάνει το χρόνο στεγνώματος και έχει μικρότερο κίνδυνο σκασίματος από το λινέλαιο. Δίνει λιγότερο ανθεκτική επιφάνεια μπογιάς από το λινέλαιο. Είναι πιο κατάλληλο να αναμιχθεί με ανοικτά χρώματα παρά με λινέλαιο. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Μειώνει τη σύσταση της μπογιάς, αυξάνει τη ροή και ξεθωριάζει τις πινελιές.

10 TALENS SICCATIVE COURTRAI ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Στοιχεία μολύβδου, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Χρησιμοποιείται σε ελάχιστη ποσότητα, το μέγιστο 2% στη μπογιά ή στο αραιωτικό (medium). Διαφορετικά το στρώμα της μπογιάς μπορεί να γίνει λιγότερο ανθεκτικό και μάλλον εύθραυστο. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Μειώνει το χρόνο στεγνώματος των ελαιοχρωμάτων.

11 TALENS STAND OIL ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Λινέλαιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε το δικό σας medium (αραιωτικό) ζωγραφικής. Ελαφρώς κιτρινίζει. Αυξάνει κατά πολύ τη γυαλάδα και το χρόνο στεγνώματος. Δίνει ένα πολύ εύκαμπτο στρώμα μπογιάς. Η πινελιά ξεθωριάζει (κατάλληλο για γυαλάδα). Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Μειώνει τη σύσταση της μπογιάς, αυξάνει τη ροή και ξεθωριάζει τις πινελιές. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται στα τελευταία στρώματα.

12 TALENS TURPENTINE RECTIFIED 032 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 75ml / 250ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Λάδι - νέφτι (αποσταγμένο από βάλσαμο ρητίνης πεύκου). Αραιωτικό για ελαιοχρώματα, mediums και για βερνίκια ελαιοχρωμάτων. Μειώνει την περιεκτικότητα του χρώματος και κάνει το στρώμα του χρώματος στην επιφάνεια του πίνακα πιο λεπτό (χρησιμοποιείται μόνο στα πρώτα στρώματα). Δίνει ρευστότητα στην πινελιά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για καθαριστικά υλικά. Κατάλληλο για να αφαιρεί στρώματα βερνικιού. Μειώνει τη σύσταση των ελαιοχρωμάτων και των καθαριστικών υλικών.

13 TALENS WATER COLOUR VARNISH MATT ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Άχρωμες συνθετικές ρητίνες, white spirit (καθαρό πετρέλαιο), παράγοντες ματ (σιλικόνες). Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Δεν αλλάζει τη γυαλάδα της ακουαρέλας. Δεν προκαλεί αλλαγή χρωμάτων λόγω της διάθλασης του φωτός. Δεν κιτρινίζει. Ανθεκτικό στην υγρασία. Προστασία των σχεδίων και πινάκων.

14 TALENS OX GALL O51 75ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Συνθετικό Surfactant διαλυμένο σε νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει ή αναμεμιγμένο με χρώματα (σε χαμηλό ποσοστό). Εμποδίζει τη δημιουργία φυσσαλίδων στην επιφάνεια. Έχει καλύτερη επίστρωση σε μη απορροφητικές επιφάνειες. Αν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό το συνδετικό των χρωμάτων διεισδύει πολύ βαθιά στο κατώτερο στρώμα. Μειώνει τη λιπαρότητα των επιφανειών έτσι ώστε να εξασφαλίζει όσο το δυνατό καλύτερο και πιο ενιαίο στρώμα μπογιάς.

15 TALENS LIQUID MASKING FILM ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Φυσικό καουτσούκ. Φυσικό γκρι χρώμα που φαίνεται στο σχέδιο αλλά δεν επηρεάζει τη γενική χρωματική εικόνα. Στεγνώνει μέσα σε 5-10 λεπτά. Μπορεί να αραιωθεί με νερό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μελάνι και σε άλλους τύπους χρωμάτων των οποίων η βάση τους είναι το νερό. Προσωρινή κάλυψη σημείων σε πίνακες με ακουαρέλες.

16 TALENS VARNISH FOR OIL PASTELS SATIN ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Συνθετική διάσπαση σε νερό με ένωση surfactant. Γαλακτώδες λευκό υγρό που στεγνώνει αφήνοντας ένα άχρωμο και διαφανές τελείωμα. Κάνει τα σχέδια με λαδοπαστέλ και καραμπογιές να μην μουτζουρώνουν και ανθεκτικά στο νερό. Στεγνώνει αφήνοντας μια γυαλάδα. Δεν επηρεάζει καθόλου τα χρώματα. Στεγνώνει μέσα σε μια ώρα. Μπορεί να αραιωθεί με νερό. Κάνει στη ζωγραφική με λαδοπαστέλ και καραμπογιές να μην μουτζουρώνει και ανθεκτική στο νερό.

17 TALENS PASTEL FIXATIVE ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Άχρωμες ρητίνες, αιθανόλη. : Βελτιώνει την επίστρωση των μορίων του παστέλ στην επιφάνεια. Άχρωμο δεν κιτρινίζει και στεγνώνει γρήγορα. Χρησιμοποιείται σε μικρή ποσότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενώ δουλεύετε απλώνοντας ελάχιστο στερεωτικό σε κάθε παστέλ στρώμα, το οποίο δίνει καλύτερη επίστρωση. Αυτό εμποδίζει τις αλλαγές στους τόνους των χρωμάτων, χρησιμοποιηθεί πολύ αργότερα. Βελτιώνει την επίστρωση των μορίων των ξηρών παστέλ στην επιφάνεια. αν

18 TALENS GOUCHE VARNISH GLOSSY ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Άχρωμες, συνθετικές ρητίνες διαλυμένες σε διάφορα συστατικά όπως white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Δίνει στα χρώματα ένα ελαφρώς γυαλιστερό, ομοιόμορφο προστατευτικό στρώμα. Κάνει τα χρώματα σκουρότερα και ελαφρώς πιο διαφανή. Δεν κιτρινίζει και είναι αδιάβροχο. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Προστασία του σχεδίου με τέμπερες. Η γυαλάδα μπορεί να ρυθμιστεί αναμιγνύοντας το βερνίκι με το Designers colours varnish mat 107.

19 TALENS DAMMAR VARNISH GLOSSY ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρητίνι Δάμαρης, νέφτι. Τελικό βερνίκι. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Μετά από λίγο καιρό μπορεί να εμφανίσει σημάδια γήρανσης όπως κιτρίνισμα ή ρωγμές (κρακέλωμα). Δίνει μεγάλη γυαλάδα. Αναστέλλει τη γήρανση των κατώτερων στρωμάτων των ελαιοχρωμάτων. Απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος του στρώματος της μπογιάς). Η γυαλάδα μπορεί να ρυθμιστεί ανακατεύοντας το βερνίκι με το Dammar Varnish mat 082. Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Μπορεί να αραιωθεί με νέφτι. Παραδοσιακό τελικό βερνίκι. Δίνει στους πίνακες ομοιόμορφη γυαλάδα και προστασία.

20 TALENS DAMMAR VARNISH MATT ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρητίνι Δάμαρης, νέφτι, παράγοντες ματ (σιλικόνες) Τελικό βερνίκι. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Μετά από λίγο καιρό μπορεί να εμφανίσει σημάδια γήρανσης όπως κιτρίνισμα ή ρωγμές (κρακέλωμα). Δίνει στα ελαιοχρώματα ένα ματ τελείωμα. Αναστέλλει τη γήρανση των κατώτερων στρωμάτων των ελαιοχρωμάτων. Απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος του στρώματος της μπογιάς). Η γυαλάδα μπορεί να ρυθμιστεί ανακατεύοντας το βερνίκι με το Dammar Varnish glossy 081. Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Μπορεί να αραιωθεί με νέφτι. Παραδοσιακό τελικό βερνίκι. Δίνει στους πίνακες ομοιόμορφη γυαλάδα κελύφους αυγού και προστασία

21 TALENS PAINTING MEDIUM 083 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 75ml / 1Λίτρο ΣΥΝΘΕΣΗ: Φυτικά έλαια, συνθετικές ρητίνες, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Η επιφάνεια του στρώματος παραμένει εύκαμπτη. Κάνει το πινέλο να γλιστρά απαλά ανάλογα με την προστιθέμενη ποσότητα. Αυξάνει τη γυαλάδα και τη διαφάνεια, δεν κιτρινίζει και δεν επηρεάζει τον χρόνο στεγνώματος. Βελτιώνει την επίστρωση στα πρώτα στρώματα. Αυξάνει την ανθεκτικότητα του χρώματος. Αραιώνει τα ελαιοχρώματα. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι

22 TALENS PAINTING MEDIUM QUICK DRYING ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Φυτικά έλαια, συνθετικές ρητίνες, white spirit (καθαρό πετρέλαιο), πολύ μικρή ποσότητα στεγνωτικών. Κάνει το πινέλο να γλιστρά απαλά ανάλογα με την προστιθέμενη ποσότητα. Αυξάνει τη γυαλάδα και τη διαφάνεια, δεν κιτρινίζει. Μειώνει το χρόνο στεγνώματος και βελτιώνει την επίστρωση στα πρώτα στρώματα. Αυξάνει την ανθεκτικότητα του χρώματος. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Αραιώνει τα ελαιοχρώματα και επιταχύνει το στέγνωμα.

23 TALENS GLAZING MEDIUM ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Φυτικά έλαια, συνθετικές ρητίνες, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Η επιφάνεια του στρώματος παραμένει εύκαμπτη και η πινελιά ξεθωριάζει. Αυξάνει τη γυαλάδα και δεν επηρεάζει τον χρόνο στεγνώματος. Δεν κιτρινίζει και αυξάνει την ανθεκτικότητα της επιφάνειας της μπογιάς. Δίνει στον πίνακα περισσότερο βάθος και ζεστασιά. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Αραιώνει τα ελαιοχρώματα, αυξάνει τη ροή, ειδικό για να δίνει γυαλάδα στα τελευταία στρώματα.

24 TALENS ODOUBLESS WHITE SPIRIT ARTST S QUALITY ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Μεταλλικό αποσταγμένο λάδι με πολύ μικρή ποσότητα ακίνδυνων συστατικών στο χαμηλότερο αποδεκτό όριο. : Αραιώνει τα ελαιοχρώματα, μειώνει την περιεκτικότητα του χρώματος και κάνει τα ελαιοχρώματα πιο λεπτά (χρησιμοποιείται μόνο στα πρώτα στρώματα). Δεν έχει την έντονη μυρωδιά του white spirit (καθαρού πετρελαίου) και εξατμίζεται λίγο πιο αργά από αυτό. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση βερνικιού από τον πίνακα. Έχει μικρότερη διαλυτική δυνατότητα από το νέφτι και δεν είναι τόσο κατάλληλο για να φτιάξετε τα δικά σας medium (αραιωτικά υλικά). Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων ζωγραφικής. Μειώνει τη σύσταση των ελαιοχρωμάτων και των καθαριστικών υλικών.

25 TALENS WHITE SPIRIT ARTIST S QUALITY ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Μεταλλικό αποσταγμένο νερό, αγνός τύπος οινοπνεύματος. : Αραιωτικό για ελαιοχρώματα, mediums και για βερνίκια ελαιοχρωμάτων (μικρότερη δυνατότητα αραίωσης από το νέφτι). Μειώνει την περιεκτικότητα του χρώματος και κάνει το στρώμα του χρώματος στην επιφάνεια του πίνακα πιο λεπτό (χρησιμοποιείται μόνο στα πρώτα στρώματα). Ρευστότητα στην πινελιά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για καθαριστικά υλικά. Μειώνει τη σύσταση των ελαιοχρωμάτων και των καθαριστικών υλικών.

26 TALENS GOUCHE VARNISH MATT ml ΣΚΟΠΟΣ: Προστασία της εργασίας με τέμπερες. ΣΥΝΘΕΣΗ: Άχρωμες, συνθετικές ρητίνες διαλυμένες μέσα σε διάφορα συστατικά όπως white spirit (καθαρό πετρέλαιο) & παράγοντες ματ. : Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Δεν αλλάζει τη γυαλάδα της καλυπτικής δύναμης στις τέμπερες. Δεν κιτρινίζει και είναι αδιάβροχο. Προστασία της εργασίας με τέμπερες. Η γυαλάδα μπορεί να ρυθμιστεί αναμιγνύοντας το βερνίκι με το Designers colours varnish mat 074. Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση για να εξασφαλίσετε σωστή κατανομή του παράγοντα ματ στο βερνίκι.

27 TALENS ACRYLIC VARNISH GLOSSY ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ακρυλική ρητίνι, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). : Τελικό βερνίκι.δεν κιτρινίζει. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Ανθεκτικό και πιο εύκαμπτο από το Picture Varnish glossy. Δίνει γυαλάδα (είναι λιγότερο γυαλιστικό από το Picture Varnish glossy). Αναστέλλει τη χρονική διαδικασία των ελαιοχρωμάτων. Στα ελαιοχρώματα απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος του στρώματος της μπογιάς). Η γυαλάδα μπορεί να ρυθμιστεί ανακατεύοντας το βερνίκι με το Acrylic Varnish mat 115. Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Προσοχή: Αν και η ονομασία του βερνικιού δηλώνει χρήση για ακρυλικά χρώματα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε πίνακες με ελαιοχρώματα. Ο όρος ακρυλικό αναφέρεται στον τύπο της ρητίνης που υπάρχει στο βερνίκι. Τελικό βερνίκι. Δίνει στους πίνακες ομοιόμορφη γυαλάδα και προστασία. Κατάλληλο για ελαιοχρώματα και για ακρυλικά.

28 TALENS ACRYLIC VARNISH MATT ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ακρυλική ρητίνι, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). : Τελικό βερνίκι. Δεν κιτρινίζει. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Πιο εύκαμπτο από το Picture Varnish mat. Αναστέλλει τη γήρανση των ελαιοχρωμάτων. Στα ελαιοχρώματα απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος του στρώματος της μπογιάς). Η γυαλάδα μπορεί να ρυθμιστεί ανακατεύοντας το βερνίκι με το Acrylic Varnish glossy 114. Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή νέφτι. Τελικό βερνίκι. Δίνει στους πίνακες ομοιόμορφη γυαλάδα κελύφους αυγού και προστασία. Κατάλληλο για ελαιοχρώματα και για ακρυλικά.

29 TALENS PICTURE VARNISH GLOSSY 002 SPRAY 400ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρητίνι κυκλοεξανόνης, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Τελικό βερνίκι. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Ανθεκτικό, δεν κιτρινίζει. Δίνει μεγάλη γυαλάδα και αναστέλλει τη γήρανση των ελαιοχρωμάτων. Απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος του στρώματος της μπογιάς). Αφαιρείαται με απαλά διαλυτικά. Τελικό βερνίκι. Δίνει στους πίνακες ομοιόμορφη γυαλάδα και προστασία.

30 TALENS PICTURE VARNISH MATT 003 SPRAY 400ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρητίνι κυκλοεξανόνης, white spirit (καθαρό πετρέλαιο) και σιλικόνες. Τελικό βερνίκι. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Ανθεκτικό, δεν κιτρινίζει. Δίνει γυαλάδα κελύφους αυγού. Αναστέλλει τη γήρανση των ελαιοχρωμάτων. Απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος του στρώματος της μπογιάς). Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Τελικό βερνίκι. Δίνει στους πίνακες ομοιόμορφη γυαλάδα και προστασία.

31 TALENS RETOUCHING VARNISH 004 SPRAY 400ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ρητίνι κυκλοεξανόνης, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Χρησιμοποιείται σαν προσωρινό προστατευτικό στρώμα σε επιφάνειες με ανάγλυφο στέγνωμα και/ή για να ζωντανεύει τα ξεθωριασμένα (ματ) μπαλώματα. Απλώνεται σε λεπτά στρώματα (με ένα σπρέι για παράδειγμα) Στεγνώνει σε λίγες ώρες,δεν κιτρινίζει. Δεν επηρεάζει το χρόνο στεγνώματος του πίνακα αν απλωθεί σε λεπτά στρώματα. Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Προσοχή: Είναι πού σημαντικό το βερνίκι να απλώνεται όσο το δυνατόν λιγότερο σε σημεία του πίνακα που δεν έχουν στεγνώσει εντελώς. Πιθανό πλεόνασμα του διαλυτικού στο βερνίκι επηρεάζει τον πίνακα και καταστρέφει το στρώμα της μπογιάς. Προσωρινή προστασία των πινάκων λαδιού και ανανέωση των ξεθωριασμένων (ματ) μπαλωμάτων.

32 TALENS CONCENTRATED FIXATIVE 064 SPRAY 400ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Άχρωμες ρητίνες, αιθανόλη. Πιο συμπυκνωμένο από το στερεωτικό για παστέλ. Άχρωμο, δεν κιτρινίζει. Χρησιμοποιείται σε μικρή ποσότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενώ δουλεύετε απλώνοντας ελάχιστο στερεωτικό σε κάθε παστέλ στρώμα, το οποίο δίνει καλύτερη επίστρωση. Αυτό εμποδίζει τις αλλαγές στους τόνους των χρωμάτων, χρησιμοποιηθεί πολύ αργότερα. Βελτιώνει την επίστρωση των μορίων παστέλ, ξυλοκάρβουνου, ασβεστόλιθου και γραφίτη στην επιφάνεια. αν

33 TALENS ACRYLIC PICTURE VARNISH GLOSSY 114 SPRAY 400ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ακρυλική ρητίνι, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Τελικό βερνίκι. Δεν κιτρινίζει. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Ανθεκτικό και πιο εύκαμπτο από το Picture Varnish glossy. Δίνει γυαλάδα (είναι λιγότερο γυαλιστικό από το Picture Varnish glossy). Αναστέλλει τη χρονική διαδικασία των ελαιοχρωμάτων. Στα ελαιοχρώματα απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος του στρώματος της μπογιάς). Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Προσοχή: Αν και η ονομασία του βερνικιού δηλώνει χρήση για ακρυλικά χρώματα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε πίνακες με ελαιοχρώματα. Ο όρος ακρυλικό αναφέρεται στον τύπο του ρετσινιού που υπάρχει στο βερνίκι δηλαδή το ακρυλικό ρετσίνι. Τελικό βερνίκι. Δίνει στους πίνακες ομοιόμορφη γυαλάδα και προστασία. Κατάλληλο για ελαιοχρώματα και για ακρυλικά.

34 TALENS ACRYLIC PICTURE VARNISH MATT 115 SPRAY 400ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Ακρυλική ρητίνι, white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Τελικό βερνίκι. Δεν κιτρινίζει. Στεγνώνει σε λίγες ώρες. Πιο εύκαμπτο από το Picture Varnish mat. Αναστέλλει τη γήρανση των ελαιοχρωμάτων. Στα ελαιοχρώματα απλώνεται όταν το στρώμα της μπογιάς έχει στεγνώσει εντελώς (6-12 μήνες ανάλογα με το πάχος του στρώματος της μπογιάς). Αφαιρείται με απαλά διαλυτικά. Τελικό βερνίκι. Δίνει στους πίνακες ομοιόμορφη γυαλάδα κελύφους αυγού και προστασία. Κατάλληλο για ελαιοχρώματα και για ακρυλικά.

35 TALENS PROTECTING SPRAY ml ΣΥΝΘΕΣΗ: Άχρωμη ακρυλική ρητίνη που δεν κιτρινίζει, διαλυμένη σε διάφορα συστατικά όπως white spirit (καθαρό πετρέλαιο). Άχρωμο βερνίκι. Δεν κιτρινίζει. Στεγνώνει γρήγορα. Το πάχος του στρώματος της μπογιάς προσδιορίζει τη γυαλάδα (ένα παχύτερο στρώμα μπογιάς δίνει μεγαλύτερη γυαλάδα). Κάνει σημεία της δουλειάς μας ανθεκτικά στην επίδραση της υγρασίας. Κάνει τα ματ στρώματα ελαφρώς πιο διαφανή και τα χρώματα ελαφρώς σκουρότερα. Αν χρησιμοποιείται σε μικρή ποσότητα είναι κατάλληλο επίσης για την προστασία σχεδίων φτιαγμένων με παστέλ χωρίς όμως να χρησιμοποιείται στα παστέλ! Πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Προστασία των σχεδίων και πινάκων π.χ. τέμπερες, ακουαρέλες και μελάνια.

36 TALENS GESSO PRIMER Kgr 5Kgr ΣΥΝΘΕΣΗ: Διάσπαση ακρυλικής ρητίνης με διοξείδιο του τιτανίου. Κατάλληλο για διάφορες απορροφητικές, μη λιπαρές & αλκαλικές επιφάνειες Πολύ απορροφητικές επιφάνειες θα πρέπει πρώτα να περνιούνται με το Preparing Size. Μπορεί να αραιωθεί με νερό αλλά στεγνώνει σε αδιάβροχο τελείωμα. Μπορεί να ξαναπεραστεί αμέσως μόλις στεγνώσει. Μπορεί να αναμιχθεί με ακρυλικά χρώματα. Στεγνώνει σε λίγες ώρες και δεν κιτρινίζει. Χρησιμοποιείται σαν πρώτο χέρι με καλή επίστρωση σε όλους σχεδόν τους τύπους ζωγραφικής σε διάφορες επιφάνειες.

37 AMSTERDAM ACRYLIC BINDER 005 1Kgr ΣΥΝΘΕΣΗ: Διασπορά ρητίνης, ακρυλικό. Στεγνώνει γρήγορα και δημιουργεί μια ελαστική, ανθεκτική στο νερό, άχρωμη και διαφανή μεμβράνη Είναι ανθεκτικό στα αλκάλια, κατάλληλο για τοίχους Κολλάει σε κάθε απορροφητική επιφάνεια χωρίς σκόνη και γράσο Μπορεί να βαφτεί με ακρυλικά χρώματα και Gesso Μετά την εφαρμογή καθαρίστε τα σκεύη με νερό Εφαρμόστε σε θερμοκρασίες άνω των 10 C Δημιουργία ακρυλικ ών χρωμάτων, ανθεκτική συγκόλληση διαφόρων υλικών κατά τη διάρκεια τεχνικών κολάζ.

38 TALENS UNDERPAINTING WHITE 101 ΣΥΝΘΕΣΗ: οξείδια τιτανίου, ρητίνες, φυτικά έλαια, οινόπνευμα. Στεγνώνει μέσα σε ώρες. Μπορεί να αναμιχθεί και να ξαναπεραστεί με ελαιοχρώματα. Δίνει τη γυαλάδα ενός κελύφους αυγού. Μειώνει το χρόνο στεγνώματος. Μπορεί να αραιωθεί με white spirit (καθαρό πετρέλαιο) ή με νέφτι. Σχηματίζει ανάγλυφο υπόστρωμα για τα χρώματα λαδιού. 150ml

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

002/003. Καλωσορίσατε

002/003. Καλωσορίσατε 002/003 Καλωσορίσατε Η τέχνη της ζωγραφικής, όπως ακριβώς και η ίδια η λέξη, δεν µπορεί να εξηγηθεί µε απλές, καθηµερινές έννοιες. Στο Πλαίσιο όµως οι επαγγελµατίες ζωγράφοι θα βρουν ό,τι χρειάζονται για

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα Επιπλοποιίας

Προϊόντα Επιπλοποιίας Προϊόντα Επιπλοποιίας Η Basic είναι μια εταιρία παραγωγής βερνικιών και χρωμάτων για ξύλο. Τα συστήματα της εταιρίας μας απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες επιπλοποιούς και ξυλουργούς. Με ενεργή παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Τιμή : 0,000 ACRYL RETARDER ΜΠΟΥΚΑΛΙ 100 ML COBALT SICCATIVE ΜΠΟΥΚΑΛΙ 100ML ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΑΔΙΟΥ

Τιμή : 0,000 ACRYL RETARDER ΜΠΟΥΚΑΛΙ 100 ML COBALT SICCATIVE ΜΠΟΥΚΑΛΙ 100ML ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΑΔΙΟΥ 165544 ACRYL RETARDER ΜΠΟΥΚΑΛΙ 100 ML 165538 COBALT SICCATIVE ΜΠΟΥΚΑΛΙ 100ML ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΑΔΙΟΥ 165537 DAMMAR VARNISH GLOSS ΜΠΟΥΚΑΛΙ 100ML ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΑΔΙΟΥ 165536 FAST-DRYING

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εμποτισμό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΕΧΝΟ 11/2012. Δημιουργικότητα. χωρίς όρια!

ΕΝΤΕΧΝΟ 11/2012. Δημιουργικότητα. χωρίς όρια! ΕΝΤΕΧΝΟ 11/2012 Δημιουργικότητα χωρίς όρια! 002/003 Δημιουργικότητα χωρίς όρια! Μέσα στις 84 σελίδες που θα ξεφυλλίσετε στο νέο κατάλογο μας θα ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για τις καλλιτεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

Δημιούργησε ελεύθερα!

Δημιούργησε ελεύθερα! 002/003 Δημιούργησε ελεύθερα! Με πρώτη ύλη την ανάγκη για δημιουργία, τυπώσαμε τον νέο μας κατάλογο. Έτσι, κρατάς στα χέρια σου τον ιδανικό καμβά για να ανακαλύψεις το ταλέντο σου και να αποτυπώσεις τις

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

Metallic Base Coat / Clear Coat

Metallic Base Coat / Clear Coat 1. Εισαγωγή Το ALEXSEAL Metallic Base Coat έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει στο σκληρό θαλασσινό περιβάλλον. Αποτελείται από µία στρώση βάσης δύο συστατικών που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους.

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. Tadelakt Pro ΓΕΝΙΚΑ Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 1. Ξηρό ασβεστοκονίαμα 2. Αμιγώς μεταλλικό 3. Εύπλαστο

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track SF είναι ένα άκρως καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009

Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY 2K HS Plus P471- σειρά Σύστημα Μονής Επίστρωσης Προϊόν Περιγραφή P471-2K HS Plus Βασικά Μονής P472-2K HS Plus Βασικά Μονής

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6676 Περιγραφή P190-6676 HS Plus Βερνίκι P210-870 2K HS Σκληρυντής Γρήγορος P210-872 2K HS

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρεία NONDEX color ιδιόκτητο οικόπεδο 9.000m2 παραγωγικές μονάδες 3.000m2 NONDEX color, ανταγωνιστικές τιμές

Η εταιρεία NONDEX color ιδιόκτητο οικόπεδο 9.000m2 παραγωγικές μονάδες 3.000m2 NONDEX color, ανταγωνιστικές τιμές Η εταιρεία Η εταιρεία NONDEX color ιδρύθηκε το 1978 από τον Δαγκόπουλο Επαμεινώνδα, έναν ανήσυχο επιχειρηματία, ο οποίος είχε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, στην τέχνη και το χρώμα. Συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΒΕΡΝΙΚΙ Το βερνίκι δημιουργεί ένα σκληρό διαφανές προστατευτικό στρώμα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ματ, σατινέ ή γυαλιστερό φινίρισμα. Είναι ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Ταινία κάλυψης από κορεσμένο ημιρυτιδωμένο (κρεπ) χαρτί, επικαλυμμένη με ειδικά ανεπτυγμένη συγκολλητική ουσία από φυσικό καουτσούκ με βάση διαλύτη. Συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σε ετήσια βάση ο Δήμος μας συντηρεί τα σχολεία του Δήμου,

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διαφανές φινίρισμα (αποχρ.ξύλου ή άχρωμο) σατινέ, για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ανανεώνεται εύκολα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Αδιάβροχο - anti-uv - μικροπορώδες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 αθλητικών ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.980,79 Δράμα 29 06 2012 Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών H Διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

Sigma Multiprimer 3195

Sigma Multiprimer 3195 Sigma Multiprimer 3195 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μάιος 2013 Αντισκωριακό υπόστρωμα για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, με βάση καινοτόμο συνδυασμό συνθετικών ρητινών ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για αστάρωμα χάλυβα, γαλβανισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κ.Α. 30.6661.46002 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1.1. Πλαστικό εσωτερικού χώρου Τα προς προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS Clearcoat P190-6550 Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS P190-6550 Περιγραφή P190-6550 HS Βερνίκι P210-8632 HS Σκληρυντής - Γρήγορος P210-8633

Διαβάστε περισσότερα

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043 Plastik-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ Το Προϊόν Το einza Plastik-Siegel είναι άχρωµο βερνίκι πολυουρεθανης(ενός συστατικού) για εξωτερική και εσωτερική χρήση, για

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΕΧΝΟ 11/2011. Δηµιουργικότητα. χωρίς όρια!

ΕΝΤΕΧΝΟ 11/2011. Δηµιουργικότητα. χωρίς όρια! ΕΝΤΕΧΝΟ 11/2011 Δηµιουργικότητα χωρίς όρια! 002/003 Έντεχνο Περιεχόµενα 003 Περιεχόµενα 004-045 004-011 012-017 018-021 022-023 024-027 028-029 030-033 034-035 036-037 038-039 040-041 042-043 044-045 Ζωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Ταινία κάλυψης από κορεσμένο ημιρυτιδωμένο (κρεπ) χαρτί, επικαλυμμένη με ειδικά ανεπτυγμένη συγκολλητική ουσία από φυσικό καουτσούκ με βάση διαλύτη. Συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745 Τεχνικό Φυλλάδιο Δύο Συστατικών Εποξικό Αστάρι Spectral H 6985 Spectral Extra 745 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Γρήγορο Στέγνωμα Πολύ καλή πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Professional nail products. Acrylic. Gel. Gel Polish

Professional nail products. Acrylic. Gel. Gel Polish Professional nail products Gel Gel Polish Acrylic Professional nail products Info Ποια είναι η expert-nails Η expert-nails είναι πρωτοπόρος στα προϊόντα περιποίησης άκρων (gel, ακρυλικών) που προορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΠΠ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΠΠ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΥΠΠ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Για παραγγελίες υλικών τέχνης για τη σχολική χρονιά 2016-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 1 Ψαλίδια

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Σκάλες. Σαλόνια. Γραφεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ

Ορισμός. Σκάλες. Σαλόνια. Γραφεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διάφανη προστασία και φινίρισμα παρκέ στο σπίτι. Συντηρείται εύκολα, ενισχύει την ομορφιά του ξύλου. ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ανθεκτικό σε γδαρσίματα και τριβή. ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ κινείται με το ξύλο χωρίς να σκάει.

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402 CP CRETE 402 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 402 1 περιγραφή Ακρυλικό γαλάκτωμα ενός συστατικού. 2 εφαρμογές Το CP CRETE 402

Διαβάστε περισσότερα

Aquamatt. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014

Aquamatt. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014 Aquamatt Ι. Το προϊόν Το προϊόν einza Aquamatt είναι λευκό, υδατοδιαλυτο χρώµα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χρησιµοποιείται στα αρχικά χέρια για καλό γέµισµα, και

Διαβάστε περισσότερα

Wood Professional Cosmetics

Wood Professional Cosmetics Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Βερνίκια Θαλάσσης Βερνίκια orma Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Καθαριστικά/Απορρυπαντικά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊον Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

UHS Extra Clearcoat UHS Extra Clearcoat ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ

UHS Extra Clearcoat UHS Extra Clearcoat ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ UHS Extra Clearcoat Το UHS Extra Clearcoat οι σκληρυντές και τα διαλυτικά έχουν δημιουργηθεί από τη MAXMEYER χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να προσφέρουν ένα προϊόν εύκολο στη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-03-02 10.06.2013 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ NOVAKRYL 2+1 HS - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ 2+1 H.S ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το NOVAKRYL 2+1 HS είναι ακρυλικό βερνίκι υψηλής περιεκτικότητας σε στερεά. Προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα 2K HS Plus Express Βερνίκι P190-6659 Περιγραφή P190-6659 2K HS Plus Express Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής

Διαβάστε περισσότερα

Αντισκωριακή προστασία και αφαίρεση σκουριάς

Αντισκωριακή προστασία και αφαίρεση σκουριάς Αντισκωριακή προστασία και αφαίρεση σκουριάς Διάβρωση Τι ακριβώς είναι η διάβρωση; Η διάβρωση είναι το αίτιο που προκαλεί τη σκουριά, την οποία γνωρίζουμε όλοι. Παραδείγματα διάβρωσης είναι οι σκουριασμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών επιγραφοποιίας. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητες μεμβράνες για

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ανακαίνισης μπάνιου

Σύστημα ανακαίνισης μπάνιου Σύστημα ανακαίνισης μπάνιου Μπανιέρες και πλακάκια απλά με νέα επίστρωση! Βαφή για μπανιέρες Βαφή για πλακάκια Στόκος γενικής χρήσης για πλακάκια και επιφάνειες Μολύβι βαφής για επισκευή Σετ επισκευής

Διαβάστε περισσότερα

Aquabase Plus Διαδικασία Επισκευής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής H1500V. Aquabase Plus Διαδικασία Βαφής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής

Aquabase Plus Διαδικασία Επισκευής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής H1500V. Aquabase Plus Διαδικασία Βαφής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής Τεχνικές Οδηγίες Φεβρουάριος 2008 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H1500V Aquabase Plus Διαδικασία Βαφής Εσωτερικού Χώρου της Μηχανής Προϊόντα Περιγραφή P935-1135 Βασικό Συστήματος Engine

Διαβάστε περισσότερα

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης Περιγραφή Υδατοδιαλυτό χρώμα διπλής επίστρωσης τελευταίας τεχνολογίας, ενός συστατικού. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεταλλικών και μη μεταλλικών αποχρώσεων καθώς και αποχρώσεων πέρλας. Έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P

Βερνίκι HS Plus P Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6683 Περιγραφή P190-6683 HS Plus Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος -Μεσαίος P210-875

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ ΑSTARTE ASTARTE Armos 0-2 mm ASTARTE Armos 2-5 mm ASTARTE Armos 6-20 mm ASTARTE Armos epoxy A+B 2-12 mm ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το προϊόν

Πληροφορίες για το προϊόν GLOBAL REFINISH SYSTEM Μάιος 2016 Πληροφορίες για το προϊόν D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι ΠΡΟΙΟΝΤΑ UHS Πολύ Γρήγορο Βερνίκι UHS Σκληρυντής Διαλυτικό Διαλυτικό για Υψηλής Θερμοκρασίας D8175 D8305 D8745 D8746

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων.

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Nero ASTARTE NERO QUARTZ SUPER ACRYLIC ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΚΟΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Η ASTARTE Nero, είναι μια εύκαμπτη ισχυρή

Διαβάστε περισσότερα

PASTELLONE. Στάδια εφαρμογής: * Το πλέγμα χρειάζεται σε πλακίδια, μάρμαρα δαπέδου, ρηγματωμένα υποστρώματα και εξωτερικούς χώρους.

PASTELLONE. Στάδια εφαρμογής: * Το πλέγμα χρειάζεται σε πλακίδια, μάρμαρα δαπέδου, ρηγματωμένα υποστρώματα και εξωτερικούς χώρους. PASTELLONE Παραδοσιακό τελείωμα για δάπεδα. Ενιαία, συνεχής εμφάνιση. Φυσικό άφλεκτο υλικό. Τσιμεντοειδούς βάσης. Από την φύση του απρόσβλητο από μούχλα. Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς εξωτερικούς μινιμαλιστικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο Νέο 121 Φυσικά Χρώματα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 1 (3 αποχρώσεις) 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο

Διαβάστε περισσότερα

2.000 υλικά για δημιουργία!

2.000 υλικά για δημιουργία! 002/003 2.000 υλικά για δημιουργία! 100 σελίδες αφιερωμένες στις πρώτες ύλες του συναρπαστικού κόσμου της τέχνης, παρουσιάζουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία καταφέρνει να ανταποκριθεί στις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου Mannol Super Cleaner Super καθαριστικό πολλαπλών εφαρμογών Mannol Carburetor Cleaner Kαθαριστικό σπρέι καρπυρατέρ αυτοκινήτου Πανίσχυρο καθαριστικό & απολιπαντικό σπρέι για: κινητήρα, καρπυρατερ, πεταλούδες,

Διαβάστε περισσότερα

ProColor ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΔΙΆΦΟΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ. Δεδομένα προϊόντων. Χρωματισμός χωρίς ανωμαλίες

ProColor ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΔΙΆΦΟΡΑ ΧΡΏΜΑΤΑ. Δεδομένα προϊόντων. Χρωματισμός χωρίς ανωμαλίες Χρωματισμός χωρίς ανωμαλίες Χρωματισμός δαπέδων παρκέ με βάση διαλύτη. Για επαγγελματική βαφή παρκέ και ξύλινων δαπέδων. Στεγνώνει ανεξάρτητα από τις κλιματικές συνθήκες σίγουρα και χωρίς ανωμαλίες και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος Οδηγίες εγκατάστασης Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος Έλεγχος Όταν ελέγχετε το υπόστρωμα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω σημεία και, στη συνέχεια, υποβάλλετε το υπόστρωμα στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Σε περιοχές που πιέζονται ιδιαίτερα από νερό, συνιστούμε την προκαταρκτική επεξεργασία του μετάλλου με primer V40.

Σε περιοχές που πιέζονται ιδιαίτερα από νερό, συνιστούμε την προκαταρκτική επεξεργασία του μετάλλου με primer V40. F L E X P R O T E C T L I Q U I D Γενικές Πληροφορίες Η θερμοκρασία υλικού του Aqua Protect Flex και του Aqua Protect Flex liquid πριν από τη χρήση πρέπει να είναι +15 C έως +25 C και η θερμοκρασία επεξεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 2/09/2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 2/09/2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 2/09/2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Προμήθεια Χρωμάτων ΤΜΗΜΑ: Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων Κ.Α. 30-7331.033 για το 2010 Αρμόδιος: Παπαδάκη-Μπιμπή

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι 2K SR Ceramic P P K Σκληρυντής για το Βερνίκι SR Clearcoat P /1491/1492/ 1493/1494/1495. Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Πληροφορίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι 2K SR Ceramic P190-6512 Περιγραφή P190-6512 Βερνίκι 2K SR Ceramic P210-8625 2K Σκληρυντής για το Βερνίκι

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 209

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 209 CP GUARD 209 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 209 1 περιγραφή Ακρυλικό χρώμα 100%. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 209 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr MEAT&DORIA Περιγραφή Φωτογραφία Γενικό καθαριστικό 500ml Μ 1 Για µετρητές µάζας αέρος, βαλβίδες,

Διαβάστε περισσότερα

silicon Fassadenfarbe

silicon Fassadenfarbe ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 316 silicon Fassadenfarbe Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Τύπος: Σιλικονουχο χρώµα προσόψεων, µατ, υδατοδιαλυτο, και ανθεκτικό στα καιρικά φαινόµενα σύµφωνα µε την µέθοδο

Διαβάστε περισσότερα

Μίγματα - Διαλύματα:

Μίγματα - Διαλύματα: ΧΗΜΕΙΑ: Εισαγωγή στην Χημεία - από το νερό στο άτομο- από το μακρόκοσμο στον μικρόκοσμο 49 Μίγματα - Διαλύματα: Μίγματα: Τι είναι τα μίγματα; Μίγματα ονομάζονται τα υλικά που αποτελούνται από δύο ή περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145 LawiPur Versiegelung Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002 Ι. Το Προϊόν Το einza LawiPur Versiegelung είναι µια άχρωµη-άοσµηυδατοδιαλυτη επίστρωση 2-συστατικών

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat CND SHELLAC XPRESS5 TOP COAT FORMULA 1. Τι σημαίνει CND SHELLAC XPRESS5 ; Το όνομα XPRESS5 του νέου CND SHELLAC Top Coat αντικατοπτρίζει την ταχύτητα της αφαίρεσης σε μόλις 5 λεπτά. 2. Το έχει την ίδια

Διαβάστε περισσότερα

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Μεταλλικές κατασκευές, βεράντες Εξωτερικοί χώροι καταστημάτων Εξωτερικοί χώροι πλυντηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΗ, 31-03-2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 1172 Τηλ.: 2246360422 ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ 17PROC006006350 2017-03-31 Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 24 HOURS GLASS WASH Νέα Σειρά περιποίησης & αποθήκευσης σκελετών ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Κατάλληλα για όλους τους φακούς και επιστρώσεις Κατάλληλα για χρήση σε φωτογραφικές μηχανές, κινητά,

Διαβάστε περισσότερα

TOP COATS & ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΑ ΝΥΧΙΩΝ. Γιατί να επιλέξετε βερνίκι China Glaze?

TOP COATS & ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΑ ΝΥΧΙΩΝ. Γιατί να επιλέξετε βερνίκι China Glaze? Art. Nr. 81091 Περιλαμβάνει 672 βερνίκια και 72 θεραπείες Η China Glaze ή απλά η Γυαλάδα Της Πορσελάνης ηγείται στον χώρο παραγωγής και προώθησης επαγγελματικών βερνικιών και θεραπειών νυχιών, τόσο στην

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108 CP COAT 108 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 108 1 περιγραφή Εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών. Διατίθεται μόνο σε γκρί σκούρο

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος.

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/05/2014 Κωδικός: 11.01.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010803040050000002 EN 13813 06 Sikafloor -ProSeal-22 Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΕΡΟΥ Συμβουλές & πληροφορίες για τα βερνίκια νερού του οίκου GmbH Δομή των βερνικιών νερού. Πολυμερική διάσπαση Υδατοδιαλυτή ρητίνη Νερό Προσθετικά Δημιουργία του φιλμ Τα βερνίκια νερού έχουν σαν βάση διάφορα

Διαβάστε περισσότερα

Aquamatt. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014

Aquamatt. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014 Aquamatt Ι. Το προϊόν Το προϊόν einza Aquamatt είναι λευκό, υδατοδιαλυτο χρώµα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χρησιµοποιείται στα αρχικά χέρια για καλό γέµισµα, και

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Γρήγορα Αστάρια HS Υγρό σε Υγρό P565-3030 & P565-3031 Προϊόν Περιγραφή P565-3030 Γρήγορο Αστάρι Υγρό σε Υγρό HS - Γκρι P565-3031

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω από 700 υλικά για να δηµιουργήσεις! 08/2013

Πάνω από 700 υλικά για να δηµιουργήσεις! 08/2013 Πάνω από 700 υλικά για να δηµιουργήσεις! 08/2013 002/003 Δημιουργικότητα χωρίς όρια! Μέσα στις 84 σελίδες που θα ξεφυλλίσετε στον κατάλογό μας θα ανακαλύψετε όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για τις

Διαβάστε περισσότερα

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A Aqua All-Grund Ι. Το Προϊόν Τύπος: Το einza Aqua All-Grund είναι αντισκωριακο αστάρι ενός συστατικού, υδατοδιαλυτο, µε καλό γέµισµα, συµβατό µε το περιβάλλον, για εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Το 2014 ένας λευκός καμβάς!

Το 2014 ένας λευκός καμβάς! 002/003 Το 2014 ένας λευκός καμβάς! Νέα χρονιά, νέα αρχή, λευκός καμβάς Το κάθε ξεκίνημα είναι συναρπαστικό και έτσι για το 2014 εμείς σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε για την καλύτερη αρχή. Το μόνο που

Διαβάστε περισσότερα

RICE PAPER PRINTED format 32 x 45 RICE PAPER PRINTED format 21 x 30 ΡΙΖΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ

RICE PAPER PRINTED format 32 x 45 RICE PAPER PRINTED format 21 x 30 ΡΙΖΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ TINTA 0006 TINTA 0008 TINTA 0010 TINTA 0012 ΒΑΜ 0016 ΒΑΜ 0025 ΒΑΜ 0032 ΒΑΜ 0034 FATE 0008 MF 0180 FATE 0013 ΒΑΜ 0038 50 X 70 50 X 70 SANV 0019 SANV 0020 54-1 RIS A201 RIS W381 229 FLO 0016 FLO 0027 FLO

Διαβάστε περισσότερα

Aqua- Kompaktlasur. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121. Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix. Ι. Το προϊόν

Aqua- Kompaktlasur. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121. Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix. Ι. Το προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121 Aqua- Kompaktlasur Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το einza Aqua-Kompaktlasur είναι διαλυτό στο νερό, δηµιουργεί ένα µεταξένιο-γυαλιστερό διάφανο στρώµα/φιλµ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ο ΜΑΘΗΜΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΕΩΡΙΑ ο ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΘΕΩΡΙΑ 2017 9 ο ΜΑΘΗΜΑ Τα (ΔΥ) είναι μία μη καταστροφική μέθοδος που βασίζεται στην οπτική παρατήρηση. Τα ΔΥ αυξάνουν την πιθανότητα παρατήρησης ενδείξεων επιφανειακής

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer.

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer. Stp-by-Stp Color Shllac Εφαρμογή & Αφαίρεση Καλωσορίστε το ΠΡΩΤΟ υβριδικό βερνίκι νυχιών. Η νέα, κατοχυρωμένη πατέντα UV 3 συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού με τις επιδόσεις του gl. Μια καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Προϊόντα P565-5301

Διαβάστε περισσότερα