Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Bee sness news 2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:"

Transcript

1 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 59 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ! Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, το µεσηµέρι, πραγµατοποιήθηκε αγιασµός και η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της εταιρείας στο Κρυονέρι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι εργαζόµενοι της εταιρείας. Όσο για τους τυχερούς που κέρδισαν φέτος το φλουρί ήταν οι Ελεάνα Αστρά Τιφτικίδου Σοφία, Λευτέρης Σκόδρας και Γιώργος Συναγρίδης. Εκτός από την κοπή της πίτας έγινε και η καθιερωµένη πλέον απονοµή τιµητικής πλακέτας και δώρου στα άτοµα που έκλεισαν 20 έτη συνεργασίας µε την εταιρεία. Για την µακροχρόνια προσφορά τους στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ, τιµήθηκαν λαµβάνοντας τιµητική πλακέτα οι Χριστίνα Χριστοπούλου, Λάζαρος Κατουµάς, Μάνθος Ζωλοτάκης και Κυριάκος ρίτσας. Οι διευθύνοντες σύµβουλοι της εταιρείας, κος Γιώργος Πίττας και κα Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη ευχήθηκαν µια καλή, δηµιουργική και µελένια χρονιά σε όλους. Σε αυτό το τεύχος: ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ 1 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ Η 3 ΕΠΙ ΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙ ΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ 4 ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ Sweet Lab ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ 6 Η ρ. ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ στο Star Κεντρικής Ελλάδος 7 Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ 8

2 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO Η ATTIKH - ΠΙΤΤΑΣ πιστοποιήθηκε ότι ακολουθεί το Σύστηµα Περιβαλλοντικής ιαχείρισης, σύµφωνα µε το διεθνές πρότυπο ISO Μελέτησε, δηλαδή και εγκατέστησε ένα σύνολο µεθόδων και πρακτικών για την παρακολούθηση και την διαρκή βελτίωση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων. Κάτι τέτοιο απαιτεί συστηµατοποίηση των λειτουργιών της επιχείρησης, τη θέσπιση περιβαλλοντικών στόχων και την εξασφάλιση ότι όλοι οι εργαζόµενοι ακολουθούν συγκεκριµένες µεθόδους, ώστε η προστασία του περιβάλλοντος και η µείωση της ρύπανσης από οποιαδήποτε πηγή να γίνει πράξη σε όλες µας τις ενέργειες. Ακολουθούν πλέον, όλοι, συγκεκριµένες οδηγίες και κάνουν συνεχείς ελέγχους (άρα και βελτιώσεις του συστήµατος όπου χρειάζεται) για να εξασφαλιστεί, για παράδειγµα, ότι: Ο χώρος είναι καθαρός και τακτοποιηµένος για αποφυγή ατυχηµάτων. ιαχωρίζονται στην πηγή, ώστε να πάνε στον κατάλληλο και πιστοποιηµένο αποδέκτη για ανακύκλωση τα απορρίµµατα, όπως χάρτινες ή µεταλλικές συσκευασίες, πλαστικό, µπαταρίες, λάµπες και λοιπά υλικά. Μειώνεται η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύµατος, του φυσικού αερίου που χρησιµοποιείται σα καύσιµο, και του νερού. ιαθέτει στις υπηρεσίες του ήµου µε προσοχή και φροντίδα τα σκουπίδια. Αναζητούνται κατάλληλοι πιστοποιηµένοι οργανισµοί για τη διάθεση παλαιών κατεστραµµένων υλικών όπως µηχανήµατα, παλέτες, ελαστικά κλπ. Γίνονται οι αναγκαίες παρεµβάσεις στον εξοπλισµό για µείωση του θορύβου. Τηρούνται οι κανόνες και είναι σε ετοιµότητα τα µέσα πυρασφάλειας. Γίνεται τακτική εκπαίδευση ώστε να τηρείται το σύστηµα ενεργό και αποτελεσµατικό. Πέραν από την ηθική υποχρέωση που έχει η εταιρεία να προστατεύει το περιβάλλον, αποφεύγοντας την όποια ρύπανση, ελπίζει να έχει ως παράπλευρο κέρδος και την ευαισθητοποίηση του προσωπικού της στα περιβαλλοντικά θέµατα, ώστε να την αξιοποιήσουν και στον κοινωνικό τους ιστό. Μια ακόµη συµβολή στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρείας. Για την εγκατάσταση του Συστήµατος Περιβαλλοντικής ιαχείρισης βοήθησε το γραφείο συµβούλων «Νέστωρ».

3 ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ Η ΕΠΙ ΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙ ΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ* Στις αρχές Ιουνίου προβλήθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ µια σηµαντική ελληνική έρευνα για την ευεργετική επίδραση του µελιού στην παιδική παχυσαρκία που στην Ελλάδα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. Τη µελέτη πραγµατοποίησε το Τµήµα Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισµού της Α Παιδιατρικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθηνών, µε επικεφαλής ερευνήτρια την κυρία Ευαγγελία Χαρµανδάρη, Αν. Καθηγήτρια Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Αθηνών & Υπεύθυνη του τµήµατος Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισµού και ιαβήτη της Α Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκοµείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Στόχος της µελέτης ήταν να εξεταστεί η επίδραση που έχει το µέλι συγκριτικά µε την κοινή ζάχαρη στις συγκεντρώσεις γλυκόζης και ινσουλίνης σε παχύσαρκα παιδιά. Στη µελέτη συµµετείχαν 30 υγιή παχύσαρκα κορίτσια, µέσης ηλικίας 11,5 ετών µε δείκτη µάζας σώµατος πάνω από 90η εκατοστιαία θέση. Τα παιδιά αυτά αξιολογήθηκαν αρχικά µε πλήρη ενδοκρινολογικό εργαστηριακό έλεγχο, και στη συνέχεια χωρίστηκαν τυχαία σε δύο οµάδες. Η µια οµάδα 15 παιδιών ακολούθησε για 6 µήνες ένα ισορροπηµένο πρόγραµµα διατροφής (υδατάνθρακες 45%, λιπίδια 35%, πρωτεΐνες 20%) στο οποίο είχε συµπεριληφθεί στο καθηµερινό διαιτολόγιο το µέλι σε ποσότητα τέτοια ώστε να αντικαθιστά πλήρως τη ζάχαρη. Το µέλι που χορηγήσαν στα συµµετέχοντα παιδιά κατά τη διάρκεια της µελέτης ήταν το ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ, της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ. Η άλλη οµάδα των 15 παιδιών ακολούθησε για 6 µήνες ένα ισορροπηµένο πρόγραµµα διατροφής µε τις ίδιες αναλογίες υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπαρών, στο οποίο δεν έχει συµπεριληφθεί το µέλι, αλλά µαρµελάδα σε ποσότητα τέτοια ώστε η περιεκτικότητα της σε γλυκόζη να είναι όση και αυτή του µελιού που καταναλώθηκε από την πρώτη οµάδα. Και οι δύο οµάδες είχαν την ίδια παρακολούθηση από διατροφολόγο. Στο τέλος της µελέτης έγινε και πάλι πλήρης εργαστηριακός ενδοκρινολογικός έλεγχος, τα αποτελέσµατα έδειξαν ότι η κατανάλωση 15g µελιού την ηµέρα είχε ευεργετική επίδραση στις συγκεντρώσεις γλυκόζης και ινσουλίνης συγκριτικά µε άλλες γλυκαντικές ουσίες (µαρµελάδα) µε την ίδια περιεκτικότητα σε γλυκόζη. Εποµένως, η καθηµερινή κατανάλωση µελιού ίσως να καθυστερεί ή να προλαµβάνει την ανάπτυξη της αντίστασης στην ινσουλίνη, την διαταραχή της ανοχής στη γλυκόζη και την ανάπτυξη σακχαρώδους διαβήτη τύπου 2 σε παχύσαρκα παιδιά. Το µέλι είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων για τις διαιτητικές, βιολογικές και φαρµακευτικές του ιδιότητες. Η θερµιδική, αντιβακτηριδιακή αλλά και αντιοξειδωτική του δράση, το κατατάσσει σε µια από τις σηµαντικότερες γλυκαντικές ουσίες που φαίνεται να έχουν θετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισµό. * απόσπασµα από άρθρο στο περιοδικό ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΒΗΜΑ_ τεύχος 69_ Ιούλιος - Αύγουστος 2014

4 ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ Sweet Lab Την Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Νοεµβρίου πραγµατοποιήθηκε η 1η Έκθεση Ζαχαροπλαστικής, SWEET LAB 2014 pres. by Stelios Parliaros, στην οποία το µέλι ΑΤΤΙΚΗ ήταν χορηγός. Ο κ. Στέλιος Παρλιάρος µε τους συνεργάτες του ετοίµασαν συνταγές µε το µέλι ΑΤΤΙΚΗ και ενθουσίασαν το κοινό! Τις συνταγές µπορείτε να βρείτε στην επίσηµη ιστοσελίδα του ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΤΩΝ Intercontinental Ηotels Τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ (ελληνικό µέλι, µαρµελάδες, λουκούµια, χαλβάδες και ταχίνι) προβλήθηκαν στο Trip2taste Experience που πραγµατοποιήθηκε στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου των 525 ιδιοκτητών και Γενικών ιευθυντών της Intercontinental. Η εκδήλωση πραγµατοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Νοεµβρίου 2014, στο Ζάππειο. Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν να προβληθούν προϊόντα µε εξαιρετική ποιότητα και διεθνείς βραβεύσεις που µπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό και να τοποθετηθούν σε µαγαζιά ή στα µενoύ της Intercontinental.

5 ΤΕΥΧΟΣ Νο 59 ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ Μετά την αλλαγή του εικαστικού στα κουτιά, ΡΕΤ και µερίδες του µέλι ΑΤΤΙΚΗ, µέλι ΦΙΝΟ και των κουτιών µέλι ΑΤΤΙΚΗ Ελάτης και µέλι ΑΤΤΙΚΗ Θυµάρι Νήσων ολοκληρώθηκε και η αλλαγή του εικαστικού για τα βάζα µέλι ΑΤΤΙΚΗ που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσµο. Μέχρι στιγµής έχουν κυκλοφορήσει 7 είδη ετικετών για διαφορετική χώρα προορισµό. Επίσης, νέα εικόνα έχει και η οικογένεια των χαλβάδων ΑΤΤΙΚΗ, χαλβάς κλασσικός και χαλβάς µόνο µε ελληνικό µέλι, χωρίς ζάχαρη.

6 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ Την Παρασκευή 28 Νοεµβρίου, πραγµατοποιήθηκε η ξενάγηση σε δηµοσιογράφους έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου των εγκαταστάσεων της ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι. Οι κ.κ. Γιώργος Πίττας και Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη, ιευθύνοντες Σύµβουλοι της εταιρείας, µαζί µε τους υπεύθυνους των τµηµάτων της εταιρείας, ενηµέρωσαν τους καλεσµένους για τις διαδικασίες ποιότητας και τις αξίες της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ, που προσφέρει εδώ και 86 χρόνια το πιο αναγνωρισµένο και εγγυηµένο ελληνικό µέλι στην ελληνική και διεθνή αγορά. Στο τέλος της ξενάγησης, όλοι δοκίµασαν και τα υπόλοιπα προϊόντα της ΑΤΤΙΚΗ (χαλβά, ταχίνι, λουκούµια, µαρµελάδα) και δήλωσαν ενθουσιασµένοι από τη γεύση τους. Όπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Πίττας, «Είµαστε περήφανοι για τις νέες µας εγκαταστάσεις, τον εκσυγχρονισµό της παραγωγικής µας µονάδας και του τµήµατος διασφάλισης ποιότητας που συµβάλουν σηµαντικά στη βελτίωση όλων των φάσεων της παραγωγικής διαδικασίας».

7 Η ρ. ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΟ Star Κεντρικής Ελλάδος Η ρ. Σοφία Καραµπουρνιώτη, ιευθύντρια του τµήµατος ιασφάλισης Ποιότητας της ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκοµική Εταιρεία έδωσε συνέντευξη σε δύο εκποµπές του καναλιού Star Κεντρικής Ελλάδος. Φιλοξενήθηκε στην ιατρική εκποµπή «ια γνωσης» και στο µεσηµεριανό magazino «Για Σένα», όπου µίλησε για το µέλι, για το ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ, για την εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ και για τις διαδικασίες και το ερευνητικό έργο του τµήµατος ιασφάλισης Ποιότητας της εταιρείας. Ακολουθούν οι σύνδεσµοι των εκποµπών: Ιατρική εκποµπή «ια γνωσης»: Μεσηµεριανό magazino «Για Σένα»: h p:// view=videos&video_id=

8 Η Γωνιά του μελισσοκόμου από το Σπύρο Σκαρέα Επίσκεψη στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ στο Κρυονέρι, πραγµατοποίησαν το Σάββατο 6 εκεµβρίου, ο µελισσοκοµικός συνεταιρισµός της Θάσου, ο µελισσοκοµικός συνεταιρισµός του Έβρου καθώς και µεµονωµένοι µελισσοκόµοι από την περιοχή του Έβρου. Οι ιευθύνοντες Σύµβουλοι της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ, Γιώργος Πίττας και Αλεξάνδρα Πίττα - Χαζάπη, µε θερµή υποδοχή, καλωσόρισαν τους µελισσοκόµους µαζί µε τις οικογένειες τους και τους ξενάγησαν στους χώρους. Στο τέλος της ξενάγησης, όλοι δοκίµασαν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, προϊόντα της ΑΤΤΙΚΗ, χαλβά και λουκούµια, τα οποία η εταιρεία έχει συνδυάσει µε ελληνικό µέλι και τα προσφέρει στους καταναλωτές. Όλοι δήλωσαν ενθουσιασµένοι τόσο από τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ όσο και από τις εγκαταστάσεις. Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ, υποστηρίζει και συνεργάζεται µε πάνω από Έλληνες µελισσοκόµους από όλη την Ελλάδα, πολλοί από αυτούς συνεργάτες δεύτερης και τρίτης γενιάς, που συλλέγουν µε φροντίδα το µέλι που καθηµερινά φτάνει στο τραπέζι µας. Από το 2002, η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ έχει ξεχωριστό τµήµα Ανάπτυξης της Μελισσοκοµίας, το οποίο κάθε χρόνο, οργανώνει και πραγµατοποιεί εκπαιδευτικά σεµινάρια και συναντήσεις µε τους µελισσοκόµους συνεργάτες της, µε σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την ενίσχυση του οµαδικού πνεύµατος. Α Τ Τ Ι Κ Η Μ ε λ ι σ σ ο κ ο µ ι κ ή Ε τ α ι ρ ε ί α - Α λ έ ξ α ν δ ρ ο ς Π ί τ τ α ς Α. Ε. Β. Ε. Π ρ ω τ ο µ α γ ι ά ς 9 Κ ρ υ ο ν έ ρ ι Α τ τ ι κ ή ς Τ η λ : , , Φ α ξ : E m a i l : i n f a t t i k i - p i t t a s. g r U r l : w w w. a t t i k i - p i t t a s. g r

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΤΕΥΧΟΣ Νο 63 Σε αυτό το τεύχος: FOOD EXPO GREECE 2016 Η FOOD EXPO Greece είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Bee sness news. ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 60 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2015 ΓΙΑ TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΘΝΗΣ ΙΑΚΡΙΣΗ itqi - 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΑΣΟΥΣ ΦΙΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee...sness news ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ! ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 57 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 Σε αυτό το τεύχος: Νέα συσκευασία ΑΤΤΙΚΗ Η κοπή της βασιλόπιτας ιάκριση για την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ!

Bee...sness news 2012! Στον αέρα η νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ! Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 49 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Υποδεχόμαστε το Σε αυτό το τεύχος : Στον αέρα η νέα διαφήμιση της ΑΤΤΙΚΗ! 2012! Το νέο website της

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ

Bee...sness news ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «SUPERBRAND» ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ ΤΕΥΧΟΣ Νο 50 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 Σε αυτό το τεύχος: Με το βραβείο 1 «Superbrand» τιμήθηκε το μέλι Αττική Κοπή της βασιλόπιτας 2 ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017!

Bee sness news ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017! Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 65 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ Κάθε χρόνο, παραδοσιακά, την τελευταία Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 62 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Σε αυτό το τεύχος: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ANUGA 2015

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε.

Bee sness news ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ FOOD VIDEOS ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 66 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ SURVIVOR Τα προϊόντα ΑΤΤΙΚΗ είναι για δυνατούς παίκτες!!! Την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Η Οργανωτική Επιτροπή Α.Γ. Βαγενάκης, Ν.Α. Γεωργόπουλος, Κ.Β. Μάρκου

Η Οργανωτική Επιτροπή Α.Γ. Βαγενάκης, Ν.Α. Γεωργόπουλος, Κ.Β. Μάρκου Συνάδελφοι Σας καλούμε να συμμετάσχετε και φέτος στη Διημερίδα με τίτλο ΕΝΔΟΡΑΜΑ 2014 που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2015. Ως Οργανωτική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Επιστηµονική επιτροπή. ιοικητικό Συµβούλιο ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΑΚΟΥ- ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ- ΑΙΚΑΤEΡΙΝΗ ΚΑΝΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Επιστηµονική επιτροπή. ιοικητικό Συµβούλιο ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΑΚΟΥ- ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ- ΑΙΚΑΤEΡΙΝΗ ΚΑΝΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Επιστηµονική επιτροπή ΑΚΟΥ- ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ- ΑΙΚΑΤEΡΙΝΗ ΚΑΝΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μέλος της ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ιοικητικό Συµβούλιο Member of the Πρόεδρος: Α' Αντιπρόεδρος:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Ανακοίνωση Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου 2018) Τι είναι ο Διαβήτης Φετινό Θέμα: «Ο διαβήτης αφορά κάθε οικογένεια» Ο διαβήτης είναι μια αυτοάνοση

Διαβάστε περισσότερα

Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο

Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Γεν. Γραµµατέας Ταµίας Ειδ. Γραµµατείς Γ. Μαστοράκος Φ. Καλδρυµίδης Ι.-Α. Βατάλας Α. Θωµόπουλος. Γ. Γουλής Μ. Μιχαλάκη Ζ. Μούσλεχ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΙΑΓΝΩΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΙΑΤΑΡΑΧΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΙΑΓΝΩΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΙΑΓΝΩΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΙΑΤΑΡΑΧΩΝ Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ακολουθώντας σύγχρονες διεθνείς πρακτικές στην παροχή υπηρεσιών υγείας προχώρησε στη δηµιουργία του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α Κ Α Ι Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α Γ Ε Γ Ο Ν Ο Τ Α

Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α Κ Α Ι Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α Γ Ε Γ Ο Ν Ο Τ Α Α Ρ Χ Α Ι Α Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Α Κ Α Ι Σ Τ Ρ Α Τ Ι Ω Τ Ι Κ Α Γ Ε Γ Ο Ν Ο Τ Α Σ η µ ε ί ω σ η : σ υ ν ά δ ε λ φ ο ι, ν α µ ο υ σ υ γ χ ω ρ ή σ ε τ ε τ ο γ ρ ή γ ο ρ ο κ α ι α τ η µ έ λ η τ ο ύ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο

Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Γεν. Γραµµατέας Ταµίας Ειδ. Γραµµατείς Γ. Μαστοράκος Φ. Καλδρυµίδης Ι.-Α. Βατάλας Α. Θωµόπουλος. Γ. Γουλής Χρ. Γρυπαίου Ι.

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Χάνω Βάρος - Κερδίζω Ζωή

Χάνω Βάρος - Κερδίζω Ζωή ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ Α ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee...sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 58 ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 Παγκόσµιες διακρίσεις για την ΑΤΤΙΚΗ - ΠΙΤΤΑΣ! Σε αυτό το τεύχος: Το ελληνικό µέλι ΑΤΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα. 10 Ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ. Η αξία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη. Πόρτο Χέλι, 10-11 Οκτωβρίου 2015

Πρόγραμμα. 10 Ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ. Η αξία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη. Πόρτο Χέλι, 10-11 Οκτωβρίου 2015 10 Ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ Πόρτο Χέλι, 10-11 Οκτωβρίου 2015 Ξενοδοχείο AKS Porto Heli Η αξία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη Πρόγραμμα Σάββατο 10/10/2015 Προεδρείο : Αρ. Ράπτης

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο

Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Γεν. Γραµµατέας Ταµίας Ειδ. Γραµµατείς Γ. Μαστοράκος Φ. Καλδρυµίδης Ι.-Α. Βατάλας Α. Θωµόπουλος. Γ. Γουλής Μ. Μιχαλάκη Ζ. Μούσλεχ

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7 Νοεµβρίου 2018 πρώτη συνάντηση εργασίας των συνδέσµων επανένταξης από τα καταστήµατα κράτησης της χώρας

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7 Νοεµβρίου 2018 πρώτη συνάντηση εργασίας των συνδέσµων επανένταξης από τα καταστήµατα κράτησης της χώρας ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 7 Νοεµβρίου 2018 είχαµε την χαρά και την τιµή να φιλοξενήσουµε στους χώρους της ΕΠΑΝΟ ΟΥ την πρώτη συνάντηση εργασίας των συνδέσµων επανένταξης από τα καταστήµατα κράτησης της χώρας. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο

Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Ο Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Γεν. Γραµµατέας Ταµίας Ειδ. Γραµµατείς Γ. Μαστοράκος Φ. Καλδρυµίδης Ι.-Α. Βατάλας Α. Θωµόπουλος. Γ. Γουλής Μ. Μιχαλάκη Ζ. Μούσλεχ

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της μελέτης κατέγραψαν:

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της μελέτης κατέγραψαν: Θέμα: Νέα Επιδημιολογική Μελέτη για τις Διατροφικές Συνήθειες, τη Συχνότητα της Παχυσαρκίας και τις Διατροφικές Διαταραχές στον Παιδικό και Εφηβικό Πληθυσμό της Κύπρου [Δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΈΝΩΣΗ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ - ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙ ΕΙΑΤΡΟΦΗ by EPODE Πρόγραµµα Πρόληψης Παιδικής Παχυσαρκίας

ΠΑΙ ΕΙΑΤΡΟΦΗ by EPODE Πρόγραµµα Πρόληψης Παιδικής Παχυσαρκίας Member of the Με την υποστήριξη ΠΑΙ ΕΙΑΤΡΟΦΗ by EPODE Πρόγραµµα Πρόληψης Παιδικής Παχυσαρκίας 2008-2012 Εισαγωγή στο πρόγραµµα Έλενα Στάµου Εθνική Συντονίστρια ΠΑΙ ΕΙΑΤΡΟΦΗ by EPODE Το εκέµβριο του 2008,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ» ANAΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα,21/01/2013 ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Πρωτοκόλλου : 2129/2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 9 o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 1 2 3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α 1,2 και 3 εκεµβρίου 2017 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΈΝΩΣΗ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ - ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Στην ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 22 η Παιδιατρική Διημερίδα

Στην ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 22 η Παιδιατρική Διημερίδα Στην ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 22 η Παιδιατρική Διημερίδα Η ΑΝΕΚ LINES, με αίσθημα ευθύνης για τις μελλοντικές γενιές, φιλοξένησε το Σάββατο και την Κυριακή 13 &14 Απριλίου, στο σύγχρονο Συνεδριακό

Διαβάστε περισσότερα

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Ηπολιτική µας για το περιβάλλον. 6 Μαρτίου 2009

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Ηπολιτική µας για το περιβάλλον. 6 Μαρτίου 2009 Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Ηπολιτική µας για το περιβάλλον 6 Μαρτίου 2009 Ησηµερινή µας συνάντηση Η στρατηγική της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για τη φροντίδα του περιβάλλοντος Στόχοι Οµάδες Επιρροής Πλαίδιο ράσεων:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Συναντήσεις Γνώσης Την Πέµπτη 22 Ιανουαρίου 2009 πραγµατοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ η 1 η συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος:

Bee sness news ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος: Bee sness news ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΤΕΥΧΟΣ Νο 64 ΜΑΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ Με ανανεωμένη εικόνα και περιεχόμενο θα εμφανίζεται,

Διαβάστε περισσότερα

«Υποστηρίξτε τη δράση µας»

«Υποστηρίξτε τη δράση µας» «Υποστηρίξτε τη δράση µας» 1 Λαιµός, 18 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και συνεργάτες, Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών είναι πάνω από 11 χρόνια σηµείο αναφοράς για νέους από την ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ζ. Μούσλεχ M. Μιχαλάκη Σ. Λιβαδάς Α. Θωμόπουλος Ν. Αγγελόπουλος Β. Βασιλείου Α. Κούρτης

ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ζ. Μούσλεχ M. Μιχαλάκη Σ. Λιβαδάς Α. Θωμόπουλος Ν. Αγγελόπουλος Β. Βασιλείου Α. Κούρτης Πρόεδρος: Αντιπρόεδρος: Γεν. Γραμματέας: Ταμίας: Ειδ. Γραμματείς: ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ζ. Μούσλεχ M. Μιχαλάκη Σ. Λιβαδάς Α. Θωμόπουλος Ν. Αγγελόπουλος Β. Βασιλείου Α. Κούρτης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Θ. Αλεξανδρίδης

Διαβάστε περισσότερα

Σοφία Παυλίδου. 13 ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Έδεσσα, Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Σοφία Παυλίδου. 13 ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Έδεσσα, Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 13 ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Έδεσσα, Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 Σοφία Παυλίδου Ιατρός, Επιστημονική Συνεργάτης Ιατρείου Αθηροσκλήρωσης, Β Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Στέρεα Απόβλητα Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 1. ΦΕΚ 179/Α/2001, Νόµος Υπ Αριθ. 2939 Ανακύκλωση συσκευασιών και άλλων προϊόντων (µπαταρίες, ηλεκτρονικά απόβλητα) 2. ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Τελικό κείμενο της Μελέτης. Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών: Διατροφή και Υγεία

Τελικό κείμενο της Μελέτης. Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών: Διατροφή και Υγεία Τελικό κείμενο της Μελέτης Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών: Διατροφή και Υγεία Τα τελικά προϊόντα προχωρημένης γλυκοζυλίωσης (Advanced Glycation End products, ) είναι μόρια υψηλής δραστικότητας, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000 Page 1 of 6 Φεβρουάριος 2000 Ακόμη κόβουμε πίτες Σχολική Χρονιά 2000/2001 Κολλεγιάδα 2000 Σεμινάρια Α.Σ.Ι.Σ Δημοτικών Σχολείων Σεμινάρια δασκάλων Έκθεση των δασκάλλων Καλλιτεχνικών Χρήσιμες Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ενδοκρινολογικό Ιατρείο Γεωργίου Μαστοράκου. Κανατά Μαρία-Χριστίνα (Α.Μ ) Εαρινό εξάμηνο 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ενδοκρινολογικό Ιατρείο Γεωργίου Μαστοράκου. Κανατά Μαρία-Χριστίνα (Α.Μ ) Εαρινό εξάμηνο 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ενδοκρινολογικό Ιατρείο Γεωργίου Μαστοράκου Κανατά Μαρία-Χριστίνα (Α.Μ. 213023) Εαρινό εξάμηνο 2017 Ιατρείο Γεωργίου Μαστοράκου Ο Ιατρός Αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής

Διαβάστε περισσότερα

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.

Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α. Από την ερασιτεχνική στην επαγγελματική μελισσοκομία: Μύθοι και πραγματικότητες! Σπύρος Σκαρέας, Γεωπόνος Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Α.Πίττας ΑΕΒΕ Θα συζητήσουμε Τι σημαίνει «επαγγελματίας μελισσοκόμος»;

Διαβάστε περισσότερα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ. το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας. Υπό την αιγίδα το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας Υπό την αιγίδα Η φετινή αποτελεί για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την ενδέκατη διοργάνωση. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά και

Διαβάστε περισσότερα

Επίδραση της Μεσογειακής Δίαιτας στη ρύθμιση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 σε παιδιά και εφήβους.

Επίδραση της Μεσογειακής Δίαιτας στη ρύθμιση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 σε παιδιά και εφήβους. Επίδραση της Μεσογειακής Δίαιτας στη ρύθμιση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 σε παιδιά και εφήβους. Θεοφανεία Τσαχαλίνα1, Ιωάννης Κύργιος2, Ευθυμία Ευστρατίου2, Μιχαήλ Μελισσινός1, Κυριάκος Καζάκος1, Ασημίνα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Η

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Η Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων Ταχ. Δ/νση : Σωρανού του Εφεσίου 4, 115 27 Αθήνα Τηλέφωνο : 210 6597617 Αθήνα: 8/2/2019 Αριθμ. Πρωτ.: 482 ΑΔΑ: 9ΣΠ64694Φ7-ΧΑΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011 Ημερομηνία: 5-6/11/2011 Εγκαταστάσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον: - Εθνικό Κανονισμό Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση. Επιστημονική Εκδήλωση Σύγχρονες Αντιλήψεις και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές στην Εργαστηριακή Διάγνωση και Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη

Πρόσκληση. Επιστημονική Εκδήλωση Σύγχρονες Αντιλήψεις και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές στην Εργαστηριακή Διάγνωση και Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη Πρόσκληση Αξιότιμες κυρίες και κύριοι Αγαπητοί συνάδελφοι, Αναγνωρίζοντας το μέγεθος των προβλημάτων που αφορούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη στη σύγχρονη εποχή μας και ακολουθώντας διεθνείς πρακτικές και κατευθυντήριες

Διαβάστε περισσότερα

Γράφει: Δημήτριος Π. Χιώτης, Διευθυντής Ενδοκρινολογικού Τμήματος και Κέντρου Παιδικής Παχυσαρκίας Ευρωκλινικής Παίδων

Γράφει: Δημήτριος Π. Χιώτης, Διευθυντής Ενδοκρινολογικού Τμήματος και Κέντρου Παιδικής Παχυσαρκίας Ευρωκλινικής Παίδων Γράφει: Δημήτριος Π. Χιώτης, Διευθυντής Ενδοκρινολογικού Τμήματος και Κέντρου Παιδικής Παχυσαρκίας Ευρωκλινικής Παίδων Η συχνότητα της παιδικής παχυσαρκίας έχει παγκοσμίως αυξηθεί και καθίσταται ολοένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ Σειρά Α Ιούνιος (Το γραπτό αποτελείται από 5 σελίδες)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ Σειρά Α Ιούνιος (Το γραπτό αποτελείται από 5 σελίδες) (Το γραπτό αποτελείται από 5 σελίδες) ΜΕΡΟΣ Α (60 Μονάδες) Να απαντήσετε και στις ΕΚΑ ερωτήσεις. Η κάθε ερώτηση βαθμολογείται με έξι μονάδες. 1. Nα επεξηγήσετε τα πιο κάτω είδη τραπεζικών καρτών, δίνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Περιβαλλοντικά Θέµατα

Γενικά Περιβαλλοντικά Θέµατα Γενικά Περιβαλλοντικά Θέµατα Α/Α ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 1. 2001/761/ΕΚ Κανονισµός 761/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου της 19ης Μαρτίου 2001 για

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 13 Ιανουαρίου Ολυµπιακό Κωπηλατοδρόµιο Σχοινιά Είσοδος Ελεύθερη. Υπό την επιστηµονική επίβλεψη. Με αποκλειστική δωρεά

Κυριακή 13 Ιανουαρίου Ολυµπιακό Κωπηλατοδρόµιο Σχοινιά Είσοδος Ελεύθερη. Υπό την επιστηµονική επίβλεψη. Με αποκλειστική δωρεά Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 12:00µµ - 15:00µµ Ολυµπιακό Κωπηλατοδρόµιο Σχοινιά Είσοδος Ελεύθερη Υπό την επιστηµονική επίβλεψη Με αποκλειστική δωρεά H δια βίου επαγγελµατική & προπονητική εξέλιξη καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

τ η ς Σ χ ο λ ή ς Ε π ι σ τ η μ ώ ν Υ γ ε ί α ς τ ο υ Α ρ ι σ τ ο τ ε λ ε ί ο υ Π α ν ε π ι σ τ η μ ί ο υ Θ ε σ σ α λ ο ν ί κ η ς

τ η ς Σ χ ο λ ή ς Ε π ι σ τ η μ ώ ν Υ γ ε ί α ς τ ο υ Α ρ ι σ τ ο τ ε λ ε ί ο υ Π α ν ε π ι σ τ η μ ί ο υ Θ ε σ σ α λ ο ν ί κ η ς Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Σ Κ Ο Σ Μ Η Τ Ε Ι Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ω Ν Υ Γ Ε Ι Α Σ Τ Μ Η Μ Α Ι Α Τ Ρ Ι Κ Η Σ Ο Π ρ ύ τ α ν η ς τ ο υ Α ρ ι σ τ ο τ ε λ ε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΞΙ ΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ. Ταξίδια Ανταλλαγές και Σχέσεις µε το Εξωτερικό

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΞΙ ΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ. Ταξίδια Ανταλλαγές και Σχέσεις µε το Εξωτερικό ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΞΙ ΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ Ταξίδια Ανταλλαγές και Σχέσεις µε το Εξωτερικό 1 ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1. Ταξίδια στο Εξωτερικό/Γενικά α. Μέλη του Σ.Π.Κ., τα οποία κατά τη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι 1 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) έχω την τιμή να σας προσκαλέσω

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη προγράμματος διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ

Έναρξη προγράμματος διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ Έναρξη προγράμματος διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ Το πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ παρεμβαίνει, μέσω συγκεκριμένων δράσεων, στην καθημερινότητα του σχολείου και της ελληνικής οικογένειας, παρέχοντας διαρκή συμβουλευτική

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

10 Healthy Lifestyle Tips for Adults

10 Healthy Lifestyle Tips for Adults 10 Healthy Lifestyle Tips for Adults 07 June 2017 1. Καταναλώνετε ποικιλία τροφίμων 2. Βασίστε τη δίαιτά σας σε άφθονα τρόφιμα που είναι πλούσια σε υδατάνθρακες 3. Αντικαταστήστε τα κορεσμένα με τα ακόρεστα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνάδελφοι Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 4 ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας

Διαβάστε περισσότερα

«Οι Top Τροφές για απώλεια βάρους!», από την Μαργαρίτα Μυρισκλάβου Τελειοφ. Διαιτολόγο Διατροφολόγο και το logodiatrofis.gr!

«Οι Top Τροφές για απώλεια βάρους!», από την Μαργαρίτα Μυρισκλάβου Τελειοφ. Διαιτολόγο Διατροφολόγο και το logodiatrofis.gr! «Οι Top Τροφές για απώλεια βάρους!», από την Μαργαρίτα Μυρισκλάβου Τελειοφ. Διαιτολόγο Διατροφολόγο και το logodiatrofis.gr! Γνωρίζεις ποιες είναι οι τροφές που θα σε βοηθήσουν στην απώλεια βάρους; Δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ. ρ. Μυλωνάκη Θεοχαρούλα. Υπεύθυνη ιαβητολογικού Ιατρείου

ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ. ρ. Μυλωνάκη Θεοχαρούλα. Υπεύθυνη ιαβητολογικού Ιατρείου ΕΓΚΑΙΡΗ ΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ ρ. Μυλωνάκη Θεοχαρούλα ιευθύντρια Β Παθολογικής Κλινικής Γ.Ν. Χανίων Υπεύθυνη ιαβητολογικού Ιατρείου Πινακοθήκη ήµου Χανίων, 17/02/2012 Συχνότητα του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. Γραφείο Προβολής Β. Γρίβα 11, Καρδίτσα, ΤΚ 43100 Σύνταξη δελτίου & συντονισμός: Καθ. Γ. Μαντάνης 23-11-2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Τμήματος Σ.Τ.Ξ.Ε. Μετά από πρωτοβουλίες του Δ/ντή Παραρτήματος κ. Ι. Παπαδόπουλου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Σάββατο 18 Μαΐου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Σάββατο 18 Μαΐου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο Σάββατο 18 Μαΐου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Ο θεσμός των Επιστημονικών Ημερίδων Ενδοκρινολογίας της Γυναίκας συνεχίζεται κι εφέτος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΠΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Π.ΠΑΣΠΑΛΑΚΗ Ηράκλειο Πανεπιστηµιακό ΝοσοκοµείοΗρακλείου Τηλ.6976573613 ΠΑΓΝΗ:28103923828 FAX: 2810392827 Αντιπρόεδρος Μ. ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ Ηράκλειο Βενιζέλειο

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική ιαχείριση σε ξενοδοχειακές µονάδες

Περιβαλλοντική ιαχείριση σε ξενοδοχειακές µονάδες Περιβαλλοντική ιαχείριση σε ξενοδοχειακές µονάδες Συστήµατα διαχείρισης, εξοικονόµησης και αειφορίας Περιβαλλοντική διαχείριση και ξενοδοχειακές µονάδες Από στοιχεία των τελευταίων 20 ετών, το κόστος ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Οι δραστηριότητες του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α «ΗΜΗΤΡΑ» στον τοµέα της κατάρτισης των αγροτών σχετικά µε την παραγωγή βιολογικών προϊόντων Πηνελόπη.

Οι δραστηριότητες του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α «ΗΜΗΤΡΑ» στον τοµέα της κατάρτισης των αγροτών σχετικά µε την παραγωγή βιολογικών προϊόντων Πηνελόπη. Οι δραστηριότητες του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α «ΗΜΗΤΡΑ» στον τοµέα της κατάρτισης των αγροτών σχετικά µε την παραγωγή βιολογικών προϊόντων Πηνελόπη. Ράλλη ιευθύνουσα Σύµβουλος Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α «ΗΜΗΤΡΑ» 1 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε. 07.3-3.1 Μ. ΜΠΑΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ 1 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ 1 ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 1 2 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ε. 07.3-3.1 Μ. ΜΠΑΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ 1 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ 1 ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 1 2 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 1Σελίδα 1 από 3 Μ. ΜΠΑΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ Κωδικός Εγγράφου Ε. 07.3-3.1 Έκδοση 1 Αναθεώρηση 1 ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 Σελίδα 1 από 2 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Ισχυρισμοί διατροφής

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Ισχυρισμοί διατροφής ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ισχυρισμοί διατροφής «ισχυρισμός» αναφερόμενος σε τρόφιμο: Κάθε μήνυμα ή απεικόνιση, η οποία δεν είναι υποχρεωτική σύμφωνα με την κοινοτική ή εθνική νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ Σειρά Α Ιούνιος (Το γραπτό αποτελείται από 7 σελίδες)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ Σειρά Α Ιούνιος (Το γραπτό αποτελείται από 7 σελίδες) (Το γραπτό αποτελείται από 7 σελίδες) ΜΕΡΟΣ Α (60 Μονάδες) Να απαντήσετε και στις ΔΕΚΑ ερωτήσεις. Η κάθε ερώτηση βαθμολογείται με έξι μονάδες. 1. Η επιταγή χρησιμοποιείται ως ένας τρόπος πληρωμής αγαθών

Διαβάστε περισσότερα

Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913

Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913 Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913 ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Σ τ η ν Π ά τ ρ α σ ή μ ε ρ α σ τ ι ς δ ε κ α τ έ σ σ ε ρ ι ς ( 1 4 ) τ ο υ μ ή ν α Ο κ τ ω β ρ ί ο υ, η μ έ ρ α Τ ε τ ά ρ τ η, τ ο υ έ τ ο υ ς δ

Διαβάστε περισσότερα

Σακχαρώδης διαβήτης και οστεοπόρωση - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Τρίτη, 23 Νοέμβριος :22

Σακχαρώδης διαβήτης και οστεοπόρωση - Ο Δρόμος για την Θεραπεία Τρίτη, 23 Νοέμβριος :22 Δημήτρης Ι. Χατζηδάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας - Ενδοκρινολογίας, Υπεύθυνος Ενδοκρινολογικής Mονάδας Β' Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία της υγείας του μαστού

Η σημασία της υγείας του μαστού Η σημασία της υγείας του μαστού y Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο κοινός γυναικείος καρκίνος παγκοσμίως, με περίπου 1.1 εκατομμύρια νέα περιστατικά και 411,000 θανάτους κάθε χρόνο. y Η σωματική άσκηση,

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 24 Μαΐου 2017 Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώνει το 2 ND ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ Αθήνα Γραφεία της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας 3 Οκτωβρίου 2009 10.00-10.30 Ενδοκρινολογικό Τµήµα Νοσοκοµείο «Μεταξά» 10:30-11.00 Ενδοκρινολογικό Τµήµα Β

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΙΟ ΡΟΜΙΑΣ ESCAPE MIA EKΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΙΟ ΡΟΜΙΑΣ ESCAPE MIA EKΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΙΟ ΡΟΜΙΑΣ ESCAPE MIA EKΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΙΟΣ 2013 ΕΡΓΑΣΙΑ 12 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) Το Πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα για Μεταπτυχιακές Σπουδές πλήρους και μερικής φοίτησης.

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) Το Πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα για Μεταπτυχιακές Σπουδές πλήρους και μερικής φοίτησης. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Διατροφή και Υγεία» Στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής της Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου λειτουργεί από το ακαδημαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Διηµερίδας

Πρόγραµµα Διηµερίδας Πρόγραµµα Διηµερίδας Σάββατο 27 Μαΐου 2017 12:00-12:30 Προσέλευση Καφές 12:30-13:00 Έναρξη Χαιρετισµοί 13:00-14:00 Εναρκτήρια οµιλία: «Φαρµακοποιός: ο επίκαιρος ρόλος του στην πρωτοβάθµια φροντίδα υγείας»

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας. «Δημητριακά: Η βάση της διατροφικής πυραμίδας»

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας. «Δημητριακά: Η βάση της διατροφικής πυραμίδας» Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Δημητριακά: Η βάση της διατροφικής πυραμίδας» Σχολικό έτος 2012 ~ 2013 2ο Γυμνάσιο Πεύκης Τάξη: Α Αριθμός μαθητών : 22 Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ειρήνη Τσεσμετζή, ΠΕ15 Δάφνη Σκαραμαγκά,

Διαβάστε περισσότερα

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1 ο Συνέδριο στην Παιδική Ευημερία.

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1 ο Συνέδριο στην Παιδική Ευημερία. Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 Φορέας Υποδοχής: Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών Συνεργαζόμενος Φορέας: Το Χαμόγελο του Παιδιού Επιστημονική Υπεύθυνη: Ειρήνη Λεριού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΕΒΕ 2008-2013 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κατά τη διάρκεια 2008-2013 (Α εξάμηνο) η ΣΥΜΒΟΛΗ ανέλαβε την διοργάνωση 12 ημερίδων στις οποίες συμμετείχαν κατά μέσο όρο 150-200 άτομα 2008 Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΑΙΘΟΥΣΕΣ 13-15.1.10 Τετάρτη Πέµπτη 09:00 18:00 09:00 18:00 09:00 13:30 2 nd Workshop on Fusion Energy Materials Science FEMaS - CA Κα Κ. Μεργιά ΙΠΤΑ 24.1.10

Διαβάστε περισσότερα

Ιδέες για ένα σωστό πρωινό

Ιδέες για ένα σωστό πρωινό Ιδέες για ένα σωστό πρωινό Υγιεινή Διατροφή Ισορροπία Ποικιλία Μέτρο Ομάδες τροφίμων Γάλα-γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτι) Φρούτα-απλοί υδατάνθρακες Λαχανικά (κυρίως πράσινα φυλλώδη) Ψωμί-αμυλώδη τρόφιμα

Διαβάστε περισσότερα

Χ α ι ρ ε τ ι σ μ ό ς Π ρ ο έ δ ρ ο υ

Χ α ι ρ ε τ ι σ μ ό ς Π ρ ο έ δ ρ ο υ Χ α ι ρ ε τ ι σ μ ό ς Π ρ ο έ δ ρ ο υ Αγαπητές και Aγαπητοί Συνάδελφοι, Τις τελευταίες δεκαετίες η συνεχής εξέλιξη των ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία και ευρύτατη

Διαβάστε περισσότερα

4824 Κ.Δ.Π. 451/2002

4824 Κ.Δ.Π. 451/2002 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3639, 27.9.2002 4824 Κ.Δ.Π. 451/2002 Αριθμός 451 Οι περί Τροφίμων που Προορίζονται για Ειδική Διατροφή (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

17-18 Οκτωβρίου 2013. Απολογισµός

17-18 Οκτωβρίου 2013. Απολογισµός 6 ο Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές στην Ελλάδα «Ενέργεια Περιβάλλον Οικονοµία» 17-18 Οκτωβρίου 2013 Τεχνικό Επιµελητήριο Ελλαδος Τµήµα Κεντρικής Μακεδονίας Μ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη 54643 Απολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

Δέσποινα Μάλλη Φρειδερίκη Ραχμανίδου Σοφία Ντούνη Χαρά Μπροτζάκη

Δέσποινα Μάλλη Φρειδερίκη Ραχμανίδου Σοφία Ντούνη Χαρά Μπροτζάκη Δέσποινα Μάλλη Φρειδερίκη Ραχμανίδου Σοφία Ντούνη Χαρά Μπροτζάκη Η διατροφή αποτελεί μοναδικό παράγοντα για την ανάπτυξη του σώματος, την καλή λειτουργία του, την διατήρηση της υγείας και την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 12.00 20.00 Αίθουσα Τελετών ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ με τίτλο «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, 1938 2018: ΤΟΜΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ», με αποσπάσματα υλικού από το ιστορικό αρχείο του Ιδρύματος (η έκθεση θα παραμείνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ Σειρά Α Μάϊος (Το γραπτό αποτελείται από 5 σελίδες)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ Σειρά Α Μάϊος (Το γραπτό αποτελείται από 5 σελίδες) (Το γραπτό αποτελείται από 5 σελίδες) ΜΕΡΟΣ Α (60 Μονάδες) Να απαντήσετε και στις ΕΚΑ ερωτήσεις. Η κάθε ερώτηση βαθμολογείται με έξι μονάδες. 1. α) Να επεξηγήσετε τον όρο χρήμα. β) Να αναφέρετε τους τρεις

Διαβάστε περισσότερα

3ο Ε.Π.Α.Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας

3ο Ε.Π.Α.Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας 3ο Ε.Π.Α.Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας «Εστίαση και χρήση παραδοσιακών τοπικών προϊόντων εστίασης στις Αγροτουριστικές μονάδες της περιοχής μας»

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Απολογισμός του πρώτου χρόνου λειτουργίας

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Απολογισμός του πρώτου χρόνου λειτουργίας Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας - Απολογισμός του πρώτου χρόνου λειτουργίας Η ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στα πλαίσια προγραμματισμένης επιμορφωτικής εκδήλωσης, πραγματοποίησε την παρουσίαση απολογισμού του έτους 2011,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental 1-2 Οκτωβρίου 2016 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο & Ελληνορωσικό Forum Business to Business Υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Επίσημη Συμμετοχή Ελληνική Ενδοκρινολογική

Διαβάστε περισσότερα

Το καθιερωµένο ραντεβού µας του Σεπτεµβρίου, θα. πραγµατοποιηθεί φέτος στο Ξενοδοχείο Grand Serai. των Ιωαννίνων. Καινοτοµία στο Συνέδριό µας αυτό,

Το καθιερωµένο ραντεβού µας του Σεπτεµβρίου, θα. πραγµατοποιηθεί φέτος στο Ξενοδοχείο Grand Serai. των Ιωαννίνων. Καινοτοµία στο Συνέδριό µας αυτό, CMYK Χαιρετισµός Αγαπητοί συνάδελφοι, Το καθιερωµένο ραντεβού µας του Σεπτεµβρίου, θα πραγµατοποιηθεί φέτος στο Ξενοδοχείο Grand Serai των Ιωαννίνων. Καινοτοµία στο Συνέδριό µας αυτό, αποτελεί η συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Αειφόρος γεωργία της περιοχής

Αειφόρος γεωργία της περιοχής A: Συμμετέχοντες Αειφόρος γεωργία της περιοχής Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι; -Σχολείο -Συνεταιρισμοί -Αγρότες-βιοκαλλιεργητές -Υπηρεσίες του Δήμου-Νομού -Γεωπόνοι -Συγκεκριμένα πανεπιστημιακά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ του ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΙΦΕΤ ΑΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ του ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΙΦΕΤ ΑΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ του ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΙΦΕΤ ΑΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ Κύριοι, Σας υϖοβάλουµε ϖρος έγκριση τις συνηµµένες ετήσιες οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας «Ι.Φ.Ε.Τ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σοβαρός ο κίνδυνος Πνευμονικής Εμβολής από τη Φλεβική Θρόμβωση τόνισαν έγκριτοι επιστήμονες στην ενημερωτική ημερίδα στο Δήμο Αμαρουσίου Το 93% των σχετικών με τη Φλεβική Θρόμβωση θανάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ Πειραιά. Ιούνιος 2015

ΙΕΚ Πειραιά. Ιούνιος 2015 ΙΕΚ Πειραιά Ιούνιος 2015 ιάδοση Αποτελεσµάτων Ευρωπαϊκού Προγράµµατος Κινητικότητας Erasmus+ Τίτλος: Καινοτόµες Τεχνικές Μαγειρικής Μοριακή Γαστρονοµία Ροές: ΙΤΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ Οµάδα Στόχος: 45 Καταρτιζόµενοι

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακή Ελληνικη Διατροφή στην Ανάπτυξη των Παιδιών και την Πρόληψη των Χρόνιων Νοσημάτων

Παραδοσιακή Ελληνικη Διατροφή στην Ανάπτυξη των Παιδιών και την Πρόληψη των Χρόνιων Νοσημάτων Παραδοσιακή Ελληνικη Διατροφή στην Ανάπτυξη των Παιδιών και την Πρόληψη των Χρόνιων Νοσημάτων Ευφιλήτου, 6 ος αιώνας πχ Αντώνης Καφάτος, Ομότιμος καθηγητής Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης Κλινική Προληπτικής

Διαβάστε περισσότερα

Για την οµάδα Β. Στο φάκελο αυτό αναγράφηκε ο αριθµός Α/ Α. Ονοµατεπώνυµο. Στο φάκελο αυτό 3 EUROPOLYMERS E.E. ιεύθυνση. ιεύθυνση

Για την οµάδα Β. Στο φάκελο αυτό αναγράφηκε ο αριθµός Α/ Α. Ονοµατεπώνυµο. Στο φάκελο αυτό 3 EUROPOLYMERS E.E. ιεύθυνση. ιεύθυνση Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 18/13-5-2015 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Θέρµης Αριθµ.Αποφ. 241/2015 ΘΕΜΑ : Εξέταση ένστασης και έγκριση πρακτικών δηµοπρασίας για την εκτέλεση της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή» ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σχολή Επιστημών Υγείας & Αγωγής Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή» 2015 Κλινική Διατροφή Διατροφή & Άσκηση

Διαβάστε περισσότερα