Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές."

Transcript

1 Σύστημα ασύρματης συνεδρίας DICENTIS Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές.

2 2 Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα της γενιάς των φορητών συσκευών Βασική τεχνολογία Wi-Fi για συνύπαρξη με άλλα δίκτυα Wi-Fi. Έξυπνη ασύρματη διαχείριση για να εξασφαλιστούν ασύρματες συνεδριάσεις χωρίς παρεμβολές. Ασύρματες συσκευές με οθόνη αφής με ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης NFC για θαυμάσια εμπειρία συσκέψεων και μελλοντική επεκτασιμότητα. Αληθινή ασύρματη συνδεσιμότητα για εύκολο έλεγχο και εφεδρεία. Με δυνατότητα OMNEO για μελλοντική επέκταση με το Συνεδριακό σύστημα DICENTIS. Σχεδιάστηκε από και για τη γενιά των φορητών συσκευών Λόγω της ανάγκης για πιο αποτελεσματική αξιοποίηση του χώρου των γραφείων, οι δήμοι και οι εταιρείες αναζητούν καλύτερους τρόπους διαχείρισης των χώρων, όπως είναι οι περιοχές συσκέψεων και οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων. Έτσι, απαιτούνται πιο ευέλικτα, αλλά και πιο αξιόπιστα συνεδριακά συστήματα. Ταυτόχρονα, ο αριθμός των φορητών συσκευών (όπως είναι τα τηλέφωνα, τα tablet και οι φορητοί υπολογιστές) που χρησιμοποιούνται στις συσκέψεις και τα συνέδρια αυξάνεται διαρκώς, γι' αυτό πρέπει να αποφεύγονται οι παρεμβολές μεταξύ όλων αυτών των δικτύων Wi-Fi στο συνεδριακό περιβάλλον. Μέγιστη ευελιξία. Μηδενικές παρεμβολές Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS καλύπτει επιτυχώς όλες αυτές τις ανάγκες. Η καλύτερη λύση στην κατηγορία του, οπου έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελεί το πιο ευέλικτο συνεδριακό σύστημα που διατίθεται με χρήση του Ασύρματου σημείου πρόσβασης (WAP) DICENTIS ως μονάδας ελέγχου. Χάρη στο γεγονός ότι απαιτείται ελάχιστος χρόνος για την εγκατάσταση, είναι δυνατή η πραγματοποίηση πολλών εκδηλώσεων διαδοχικά, επιτρέποντας την αυξημένη αποτελεσματικότητα στον προγραμματισμό των συσκέψεων. Με στόχο να εξασφαλίζει πιο απολαυστικές και αποτελεσματικές συσκέψεις, το ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS συνυπάρχει με άλλα δίκτυα. Έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτρέπει τα προβλήματα παρεμβολών από άλλα ασύρματα δίκτυα της περιοχής, όπως κινητά τηλέφωνα και ασύρματα σημεία πρόσβασης για δίκτυα Wi-Fi. Το ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS επιτρέπει να απολαμβάνετε συνεδριάσεις χωρίς παρεμβολές, σε οποιοδήποτε σημείο και αν πραγματοποιούνται.

3 Αυτό το νέο σύστημα είναι τέλειο για εφαρμογές σε δωμάτια πολλαπλών σκοπών και ιστορικά κτίρια όπου μια ευέλικτη ασύρματη λύση προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα. 3

4 4 Ασύρματες συσκευές Επιλογή ασύρματων συσκευών Διατίθενται δύο διαφορετικές συσκευές: η Ασύρματη συσκευή και η Εκτεταμένη ασύρματη συσκευή, η οποία διαθέτει χωρητική οθόνη αφής 4,3 ιντσών για γρήγορη, διαισθητική χρήση. Ένα εταιρικό λογότυπο μπορεί να φορτωθεί για να προσαρμόσει τη συσκευή: πρόκειται για μια όμορφη δυνατότητα για οργανισμούς και εταιρείες ενοικιάσεων. Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι η δυνατότητα προσδιορισμού ομιλητών. Επίσης, αυτές οι συσκευές μπορούν να αναβαθμιστούν με πρόσθετες εφαρμογές λογισμικού, όπως είναι οι εφαρμογές ψηφοφορίας, ταυτοποίησης και διπλής χρήσης, για την περαιτέρω επέκταση των λειτουργιών τους. Κομψός σχεδιασμός Το Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS αντικατοπτρίζει την πολυετή εμπειρία της Bosch στη δημιουργία συνεδριακού εξοπλισμού σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ο σχεδιασμός υψηλής αισθητικής της Εκτεταμένης ασύρματης συσκευής, η οποία έλαβε αναγνώριση στα βραβεία if Design Award του 2015, συμπληρώνει κάθε εσωτερικό χώρο, από τα παραδοσιακά κτίρια με ηλικία πολλών αιώνων έως τα καινούργια, υπερσύγχρονα κτίρια πολλαπλών χρήσεων. Το σύστημα είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία του προσδίδουν μοντέρνα, αλλά και όμορφη όψη. Διακριτικό μικρόφωνο. Διατίθεται επίσης μικρόφωνο με κοντό και μακρύ στέλεχος και με δυνατότητα σύνδεσης. Ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης Near Field Communication (NFC) για ανέπαφη έξυπνη κάρτα. Εξαιρετική ευκρίνεια ομιλίας. Διαχρονικός σχεδιασμός με κορυφαία υλικά φινιρίσματος. Οθόνη αφής 4,3 ιντσών με ξεκάθαρο περιβάλλον εργασίας χρήστη σε πολλές γλώσσες και με όλους τους βασικούς διεθνείς χαρακτήρες. Εξατομίκευση με το λογότυπο της εταιρείας σας. Ασύρματη συσκευή με δυνατότητα διαμόρφωσης μέσω λογισμικού από συμμετέχοντα ή προεδρεύοντα.

5 5 WAP ως Μονάδα ελέγχου Το WAP μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν παντού: να στηριχτεί σε τοίχο ή οροφή, να τοποθετηθεί σε τρίποδο ή σε ελεύθερο σημείο. Για βασικές εγκαταστάσεις συστήματος ή για χρήση ως ασύρματο μεμονωμένο σύστημα, το WAP λειτουργεί ως ελεγκτής, εξαλείφοντας την ανάγκη για επιπλέον μονάδες ελέγχου. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ή να αναδιαρθρώσετε μεμονωμένες ασύρματες συνεδριακές συσκευές, απλώς μεταφέροντάς τις στο επιθυμητό σημείο. Το WAP περιλαμβάνει ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης το οποίο επιτρέπει την αληθινή ασύρματη συνδεσιμότητα και προσφέρει υποστήριξη αυτόματου ελέγχου. WPA2 Μεμονωμένο Ασύρματο σημείο πρόσβασης (WAP) Ενσωματωμένο περιβάλλον εργασίας προγράμματος περιήγησης Υποστήριξη για αυτόματο έλεγχο της κάμερας HD Ασφάλεια υψηλού επιπέδου Όλα τα σήματα εντός του Ασύρματου συνεδριακού συστήματος DICENTIS είναι κρυπτογραφημένα με WPA2, μια εξαιρετικά ασφαλή μέθοδο βασικής κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από φορητές συσκευές για να εγγυηθεί προστασία από υποκλοπές και μη εξουσιοδοτημένη παρακολούθηση. Καθώς το σύστημα χρησιμοποιεί βασικό Wi-Fi, μπορεί να παρακολουθεί τα πρότυπα WPA2 καθώς εξελίσσονται. Συνέχεια συσκέψεων Προαιρετικά, μπορούν να εγκατασταθούν δύο WAP για να δημιουργηθεί ασύρματη εφεδρεία και να μεγιστοποιηθεί η αξιόπιστη επικοινωνία. Αυτό διασφαλίζει τη συνέχεια των συσκέψεων, καθώς αν το ένα WAP έχει βλάβη, αναλαμβάνει έργο το άλλο. Ένα μοναδικό στην αγορά χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το σύστημα δεν απαιτεί επιπλέον καλωδίωση μεταξύ των WAP. Διατίθεται λειτουργία καταχώρησης μονάδων στο σύστημα, ώστε να είναι δυνατή η εύκολη προσθήκη των ασύρματων συσκευών στο σύστημα. Ακόμα και αν ο διαχειριστής ή ο χειριστής ξεχάσει να κλείσει τη διαδικασία καταχώρησης μονάδων στο σύστημα, το σύστημα διαθέτει αυτόματο αποκλεισμό καταχώρησης μονάδων στο σύστημα. Η Bosch έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες του συστήματος παραμένουν ασφαλείς και εμπιστευτικές. Εύκολη διαμόρφωση κάμερας Η υποστήριξη για αυτόματο έλεγχο κάμερας έως 6 συνεδριακών καμερών θόλου HD Bosch σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για εφαρμογές λογισμικού τρίτων. Η διαμόρφωση αυτών των καμερών μπορεί να γίνεται από ενσωματωμένο περιβάλλον χρήσης του προγράμματος περιήγησης. Εάν χρησιμοποιείται μόνο μία κάμερα, δεν απαιτείται πρόσθετο υλικό. Εύκολη διαμόρφωση και έλεγχος συστήματος Ένα ενσωματωμένο περιβάλλον εργασίας του προγράμματος περιήγησης προσφέρει διευρυμένη λειτουργικότητα και έλεγχο των tablet. Η αληθινή ασύρματη συνδεσιμότητα επιτρέπει την απευθείας σύνδεση στο WAP με οποιοδήποτε tablet ή laptop και χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός, όπως δρομολογητής.

6 6 Άνεση για όλους Ευκολία στην εγκατάσταση Η εγκατάσταση του συστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ γρήγορα. Ένας οδηγός εγκατάστασης καθοδηγεί γρήγορα και εύκολα τον υπεύθυνο εγκατάστασης μέσα από τις οδηγίες πρώτης εγκατάστασης, ενώ απαιτείται μόνο ένα WAP, ένα tablet ή ένας φορητός υπολογιστής και οι Ασύρματες συσκευές. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, οι υπόλοιπες συσκευές μπορούν γρήγορα και εύκολα να προστεθούν στο σύστημα. Εύκολη συντήρηση Οι Ασύρματες συσκευές χρησιμοποιούν έξυπνη διαχείριση μπαταριών και μπαταρίες ιόντων λιθίου, που δεν έχουν σχεδόν καμία μείωση της απόδοσής τους κατά τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία διαρκεί έως και 24 ώρες, διάστημα κατά πολύ μεγαλύτερο από τη διάρκεια των περισσότερων συνεδρίων ή συσκέψεων. Ένας διαχειριστής μπορεί να παρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας όλων των ενεργών συνεδριακών συσκέψεων μέσω του περιβάλλοντος εργασίας του προγράμματος περιήγησης, αλλά και να βλέπει πόσο συχνά χρησιμοποιείται η συστοιχία μπαταριών. Οι μπαταρίες αφαιρούνται και αντικαθίστανται εύκολα. Εύκολη διαχείριση Το σύστημα βασίζεται σε τυπικό Wi-Fi σύμφωνα με το πρότυπο IEEE n και άρα το προσωπικό τεχνολογίας πληροφορικής μπορεί εύκολα να το κατανοήσει και να το διαχειριστεί. Λειτουργεί σε συχνότητες 2,4 και 5 GHz και είναι διαρκώς ορατό στην ασύρματη υποδομή. Τα υπόλοιπα σημεία πρόσβασης Wi-Fi αναγνωρίζουν το DICENTIS WAP και μπορούν, χρησιμοποιώντας το ίδιο κανάλι, να αποφύγουν την παραδοσιακή «μάχη για το εύρος ζώνης». Ευκολία στη χρήση Δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση. Ο πρόεδρος μπορεί να διαχειρίζεται ολόκληρο το συνέδριο από το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος περιήγησης της φορητής συσκευής του (tablet ή φορητό υπολογιστή). Σε αυτό περιλαμβάνεται η διαχείριση δικαιωμάτων ομιλίας και ψηφοφορίας. Η οθόνη αφής 4,3 ιντσών δίνει στους συμμετέχοντες ξεκάθαρες και χωρίς περισπασμούς οδηγίες για τη λειτουργία του. Αυτό το περιβάλλον εργασίας χρήστη υποστηρίζει τις γλώσσες των συμμετεχόντων και εμφανίζει όλους τους βασικούς διεθνείς χαρακτήρες. Από το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος περιήγησης του DICENTIS WAP, μπορεί να δοθεί στις συσκευές όνομα θέσης, ενώ μπορεί να καθοριστεί και λίστα συμμετεχόντων. Για την Εκτεταμένη ασύρματη συσκευή αυτό περιλαμβάνει τη χρήση κάρτας Near Field Communication (NFC) για την ταυτοποίηση των θέσεων γύρω από το συνεδριακό τραπέζι. Έξυπνη διαχείριση μπαταρίας Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία διαρκεί έως 24 ώρες. Η κατάσταση της μπαταρίας υποδεικνύεται από τις λυχνίες LED της συστοιχίας των μπαταριών.

7 7 Εξαιρετική συνεδριακή εμπειρία Ακουστική αριστεία Η φημισμένη εμπειρία ήχου που προσφέρουν τα συνεδριακά συστήματα της Bosch είναι εμφανής και στο Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS. Σε αυτό συμβάλλουν πολλές τεχνολογίες, όπως η προηγμένη επεξεργασία ήχου. Αυτό επιτρέπει στο μικρόφωνο και το μεγάφωνο να είναι ενεργά ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα μια κατά πρόσωπο συνεδριακή εμπειρία. Το σύστημα χρησιμοποιεί επίσης την ενσωματωμένη και έξυπνη λειτουργία καταστολής της ακουστικής ανάδρασης, μιας εφεύρεσης της Bosch η οποία προσαρμόζεται αυτόματα στο περιβάλλον και μεγιστοποιεί την καταληπτότητα της ομιλίας όταν απαιτούνται υψηλότερες εντάσεις ήχου. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι η υψηλής κατευθυντικότητας τεχνολογία του μικροφώνου, η οποία έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την Bosch. Αυτό επιτρέπει τη μετάδοση πεντακάθαρης ομιλίας, χωρίς να χρειάζεται να προσέχει ο ομιλητής την τοποθεσία του μικροφώνου, ενισχύοντας την απόλαυση ακρόασης για όλους τους συμμετέχοντες. Τέλος, η Απόκρυψη απώλειας πακέτου επιτρέπει στο σύστημα να προβλέψει αυτόματα τι θα έπρεπε να είναι ένα κατεστραμμένο ή χαμένο πακέτο και, στη συνέχεια, γεμίζει το κενό, με αποτέλεσμα συνεχή ήχο χωρίς απώλειες. Αυτή είναι μια μοναδική δυνατότητα που δεν προσφέρει κανένα άλλο ανταγωνιστικό προϊόν.

8 8 Ιδανικό για αίθουσες πολλαπλών χρήσεων Τα κέντρα συνεδριάσεων και οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων συχνά φιλοξενούν διαφορετικές εκδηλώσεις, καθεμία με διαφορετικές ρυθμίσεις και διαμορφώσεις. Χάρη στον υψηλό βαθμό ευελιξίας και ευκολίας εγκατάστασης, το Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS είναι τέλειο για αυτού του είδους τις εφαρμογές. Είναι εύκολο στη διαμόρφωση, αφαιρέστε το μετά τη χρήση και επανατοποθετήστε το σε άλλη αίθουσα. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα δωμάτια και ο εξοπλισμός μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον πιο επικερδή και αποτελεσματικό τρόπο. 2 Για εφαρμογές όπου απαιτείται ευελιξία, το Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS είναι η τέλεια λύση. Είναι ακόμα κι εύκολο να μεταφερθεί σε συνεδριάσεις εκτός εγκατάστασης.

9 9 1 Εκτεταμένες ασύρματες συσκευές DICENTIS 2 Ασύρματο σημείο πρόσβασης DICENTIS 3 Συνεδριακή κάμερα θόλου HD Bosch Ιδανικό για ιστορικά κτίρια Το Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS μπορεί να εγκατασταθεί, να επανατοποθετηθεί και να λειτουργήσει με σχεδόν καμία επίδραση στην ακεραιότητα ενός ιστορικού κτιρίου. Δεν χρειάζεται να τοποθετηθούν καλώδια ή να διανοιχτούν οπές. Αυτό μηδενίζει τις ανησυχίες για την πρόκληση καταστροφών στο κτίριο ή την αισθητική μιας ιστορικά σημαντικής τοποθεσίας.

10 10 Το σύστημα που εξελίσσεται ανάλογα με τις ανάγκες σας Εξασφάλιση της επένδυσής σας στο μέλλον Επενδύοντας στο Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS επενδύετε στο μέλλον. Ο κλιμακούμενος και επεκτεινόμενος σχεδιασμός του συστήματος, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες βελτίωσης μέσω της προσθήκης λειτουργιών από τις μονάδες λογισμικού, δημιουργεί ένα σύστημα που εξασφαλίζει την επένδυσή σας στο μέλλον και μπορεί να αναπτύσσεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μελλοντική επέκταση με πρόσθετες λειτουργίες, όπως η λειτουργία ψηφοφορίας και η λειτουργία διανομής γλώσσας, είναι δυνατή χωρίς την αλλαγή της συσκευής, με την απλή προσθήκη των σχετικών μονάδων λογισμικού. Με δυνατότητα OMNEO Το Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS διαθέτει δυνατότητα μοναδικής βασισμένης σε IP αρχιτεκτονικής δικτύωσης πολυμέσων OMNEO που έχει αναπτυχθεί από την Bosch. Με μια μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού, το Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DICENTIS μπορεί να προστεθεί στο Συνεδριακό σύστημα DICENTIS ώστε να επιτρέπει το συνδυασμό Ενσύρματων και Ασύρματων συσκευών, αλλά και άλλων συσκευών OMNEO. Το OMNEO βάσει Dante εστιάζει στον κόσμο του επαγγελματικού ήχου. Διαθέτει δύο βασικά εξαρτήματα, τα οποία επιτρέπου τη μεταφορά χαμηλού χρόνου καθυστέρησης, τον υψηλής ποιότητας ήχου και τον περιορισμό ενός ισχυρού πρωτοκόλλου ελέγχου. Όλο και περισσότερες επαγγελματικές συσκευές ήχου της Bosch θα κατασκευαστούν με βάση αυτό το νέο πρότυπο ήχου και ελέγχου, επιτρέποντας έτσι τη δρομολόγηση ψηφιακού ήχου σε οποιοδήποτε σημείο με συγχρονισμένο τρόπο. 1 Εκτεταμένες ασύρματες συσκευές DICENTIS 2 Ασύρματο σημείο πρόσβασης DICENTIS 3 Συνεδριακή κάμερα θόλου HD Bosch 4 4 Μεταγωγέας παροχής ρεύματος μέσω Ethernet 5 Έλεγχος tablet μέσω περιβάλλοντος εργασίας 3 του προγράμματος περιήγησης και WAP

11 11 Εξαρτήματα συστήματος DICENTIS Ασύρματη συσκευή Μοναδική συσκευή με δυνατότητα διαμόρφωσης λογισμικού Εναλλάξιμες λειτουργίες: συνέδρου, προέδρου ή διπλής συνεδρίασης Λειτουργία σίγασης μικροφώνου Ένδειξη «Request-To-Speak» (αίτημα ομιλίας) Ένδειξη «Possible-To-Speak» (δυνατότητα ομιλίας) Διαθέσιμη μονάδα λογισμικού: η λειτουργία «Διπλή χρήση» επιτρέπει σε δύο συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν μία συσκευή. Εκτεταμένη ασύρματη συσκευή Όλα τα χαρακτηριστικά της Ασύρματης συσκευής Ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης NFC μέσω ανέπαφης έξυπνης κάρτας Χωρητική οθόνη αφής 4,3 ιντσών Μεταφόρτωση λογοτύπου εταιρείας Βραβείο σχεδιασμού από την if για το 2015 Προαιρετικές μονάδες λογισμικού: «Ταυτοποίηση» και «Ψηφοφορία» Ασύρματο σημείο πρόσβασης (WAP) Κρυπτογράφηση WPA2 για ασφάλεια υψηλού επιπέδου Εύρος συχνοτήτων χωρίς άδεια χρήσης με συμμόρφωση με το IEEE n Δυνατότητα στερέωσης στην οροφή, στους τοίχους ή σε τρίποδο Τυπική εμβέλεια τουλάχιστον 30 x 30 m (100 x 100 ft) Έξυπνη ενσωματωμένη τεχνολογία Digital Acoustic Feedback Suppression Περιβάλλον εργασίας προγράμματος περιήγησης Συστοιχία μπαταριών και φορτιστής για πέντε μπαταρίες Εύκολος και διαισθητικός έλεγχος συστήματος μέσω περιβάλλοντος εργασίας του προγράμματος περιήγησης Βελτιστοποιημένο για έλεγχο οθονών αφής Με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, όπως είναι ο έλεγχος μικροφώνων, η διαχείριση ψηφοφορίας και η δημιουργία βάσης δεδομένων συμμετεχόντων Τα δεδομένα σύσκεψης σε πραγματικό χρόνο περιλαμβάνουν αποτελέσματα που υποστηρίζουν εξωτερικές εφαρμογές, όπως οθόνες προβολής σε αίθουσες ή webcasting Αφαιρούμενες συστοιχίες μπαταριών ιόντων λιθίου μεγάλης διάρκειας (έως 24 ώρες) Η ρύθμιση της λειτουργίας ύπνου εξοικονομεί χρόνο λειτουργίας Μεγάλη ωφέλιμη διάρκεια ζωής χωρίς μείωση της απόδοσης λόγω φόρτισης Πλήρης επαναφόρτιση εντός μόλις 3 ωρών Ενσωματωμένος μικροεπεξεργαστής για έλεγχο του κύκλου φόρτισης Δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης έως και πέντε συστοιχιών μπαταριών Θήκη μεταφοράς για οκτώ συσκευές Κάθε θήκη επιτρέπει τη μεταφορά και την αποθήκευση του WAP και οκτώ Ασύρματων συσκευών με μικρόφωνα Ανθεκτική και δοκιμασμένη κατασκευή Ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό από αφρώδες υλικό για τον εξοπλισμό Ευκολία συσκευασίας, αποσυσκευασίας και μεταφοράς του εξοπλισμού Τροχοί για εύκολη μεταφορά και χειρολαβές με αφρώδες επίθεμα, καθώς και ασφαλίσεις με σκανδάλη απελευθέρωσης Παρελκόμενα Προαιρετική επιλογή μεταξύ μικροφώνου υψηλής κατευθυντικότητας DICENTIS, μικροφώνου με μικρό στέλεχος ή μικροφώνου με μεγάλο στέλεχος

12 Παράδοση ποιότητας και καινοτομίας Επί 125 χρόνια, το όνομα της Bosch αποτελεί εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής πρωτοποριακών και καινοτομικών τεχνολογικών συστημάτων που συνοδεύονται από άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Η Bosch Security Systems προσφέρει µε υπερηφάνεια μια τεράστια ποικιλία λύσεων προστασίας, ασφάλειας, επικοινωνιών και ήχου στις οποίες βασίζονται καθημερινά εφαρμογές σε όλο τον κόσμο από κρατικές εγκαταστάσεις και δημόσιους χώρους μέχρι επιχειρήσεις, σχολεία και κατοικίες. Bosch Security Systems Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Bosch Security Systems, 2016 Με την επιφύλαξη τυχόν τροποποιήσεων Εκτυπώθηκε στην Ολλανδία CO-EH-el-01_F01U561325_02 Μάθετε περισσότερα και κατεβάστε την εφαρμογή DICENTIS από το App Store (μόνο για ipad).

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο

Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1. Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D 1 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Μικρό, αλλά ευέλικτο 2 Ψηφιακό συνεδριακό σύστημα CCS 1000 D Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση τοποθέτηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής. DCN Wireless Discussion System 1 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οδηγός εφαρμογής DCN Wireless Discussion System Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN 2 Λίστα αγορών Ασύρματη μονάδα συζήτησης της Bosch (τρόπος λειτουργίας απλού συμμετέχοντος

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. 2 Συνεδριακό σύστημα DCN Multimedia της Bosch Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Και δραστηριοποιήστε το κοινό σας. Σε όλες σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN της Bosch Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN Ασύρματο σύστημα συζήτησης απόλυτη ευκολία και ευελιξία Το Ασύρματο σύστημα συζήτησης DCN

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 0 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι...

Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Οπουδήποτε συναντιούνται άνθρωποι... 2 Ασύρματο συνεδριακό σύστημα DCN Ασύρματο συνεδριακό σύστημα απόλυτη ευκολία και ευελιξία Λύση προηγμένης τεχνολογίας, προσαρμόσιμη

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας

Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Η γλώσσα της τελειότητας 2 Σύστημα διανομής γλωσσών Integrus Απόλυτη άνεση στην ψηφιακή κατανομή γλωσσών Προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία

Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Αποτελεσματική συνεδριακή τεχνολογία 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 900 Ultro Σχεδιασμένο για αισθητική, ακουστική, και λειτουργική τελειότητα. ff Καινοτομικός και αυθεντικός

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 1

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 1 Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 1 2 Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 3 Συνεδριακά συστήματα της Bosch Για περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε.

Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Ενημερώστε. Εντυπωσιάστε. Εμπνεύστε. Συνεδριακό σύστημα DICENTIS boschsecurity.gr 2 Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS 3 Συνεδριακά συστήματα της Bosch Για περισσότερα από 130 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP

Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Video Management System της Bosch Εξασφαλίστε το μέλλον σας με IP Ασφάλεια βίντεο IP Λύση όλα σε ένα Το Bosch Video Management System (VMS) διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα IP και ψηφιακού βίντεο και ήχου,

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Bosch DCN Επόμενης γενιάς Φυλλάδιο εφαρμογής Με νέο δυναμικό λογισμικό! DCN Επόμενης γενιάς Συνεδριακά συστήματα DCN Επόμενης γενιάς: Ένα ενιαίο σύστημα για συνέδρια κάθε είδους και μεγέθους Από τα μεγαλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους

Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους Σειρά MIC 550 Ανθεκτική κάμερα με οριζόντια/κατακόρυφη κίνηση και ζουμ για εξωτερικούς χώρους 2 Σειρά MIC 550 Θέτει το πρότυπο στις λύσεις παρακολούθησης Ελκυστική σχεδίαση μικρού μεγέθους για διακριτική

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας

Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Σας παρουσιάζουμε το AutoDome Easy Την ιδανική λύση για εφαρμογές μεσαίας κλίμακας Κάμερα PTZ, σχεδιασμένη για τέλεια εφαρμογή Όταν ένα σύστημα σταθερής κάμερας μίνι θόλου δεν προσφέρει αυτό που χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση.

Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος. Τέλεια απόδοση. 2 Μεγάφωνο οροφής ευρείας γωνίας LC4 Μικρό μέγεθος, υψηλή ποιότητα και ασύγκριτη κάλυψη Η κορυφαία στην κατηγορία του ευρεία γωνία ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια...

Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Bosch DCN Επόμενης γενιάς Διάλογος χωρίς όρια... Με νέο δυναμικό λογισμικό! 2 DCN Επόμενης γενιάς Σχεδιασμένο να είναι διακριτικό Το Ψηφιακό Συνεδριακό Δίκτυο (DCN) Επόμενης γενιάς της Bosch αποτελεί το

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN multimedia

Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN multimedia Συστήματα επικοινωνίας Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN mltimedia Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN mltimedia www.boschsecrity.gr Αυτόματος εντοπισμός συσκευών Έλεγχος έως 750 συσκευών πολυμέσων Λύση

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο Μία Παράδοση Ποιότητας και Καινοτομίας Για περισσότερα από 00 χρόνια, το όνομα Bosch είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η Bosch είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής επιλογών για καινοτομικές τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Ενδιαφερόμενοι 5 2.2 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο

Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Η υπεροχή σε όλο της το μεγαλείο 2 Σύστημα DCN Επόμενης γενιάς Ολοκληρωμένη εμπειρία συνεδρίου Αναβαθμισμένη δομή και αποδοτικότητα στις συνεδριάσεις Αξιοπιστία που έχει αποδειχτεί

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη

Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Η ανίχνευση είναι δύναμη Ασφάλεια που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Ανιχνευτές κίνησης Blue Line Gen 2 Όποιον χώρο κι αν θέλετε να προστατεύσετε, το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας.

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Top Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, το όνομα Audio Service αντιπροσωπεύει την εξατομίκευση και την υψηλή ποιότητα στα ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας. Με τα ενδοωτιαία ακουστικά των εργαστηρίων μας, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας

Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας Διατάξεις φωτισμού AEGIS από την Bosch Φωτισμός προστασίας και ασφάλειας 2 Διατάξεις φωτισμού AEGIS Διατάξεις φωτισμού AEGIS Illuminators Φωτισμός προστασίας & ασφάλειας Η τεχνολογία Constant Light, για

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας

wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας wlsn* αμφίδρομο ασύρματο δίκτυο Ο γρήγορος δρόμος προς ακόμη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn? Το ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή

Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Ψηφιακές πολυχρηστικές συσκευές εγγραφής Divar Επαναπροσδιορίζουν την ψηφιακή εγγραφή Μια νέα γενιά ψηφιακών πολυχρηστικών συσκευών εγγραφής Divar για έναν αναλογικό και IP κόσμο. Ψηφιακές πολυχρηστικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα

DICENTIS Συνεδριακό σύστημα DICENTIS Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για αυτό το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό στο οποίο απευθύνεται 5 2.2 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου

LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου LBC 3200/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου www.boschsecurity.gr u u Εκτεταμένος χώρος ακρόασης Εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου

LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου LBC 3201/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού χώρου www.boschsecurity.gr u u Εκτεταμένος χώρος ακρόασης Εξαιρετική

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος.

Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος. Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Εκπληκτική ευελιξία. Πανίσχυρος έλεγχος. 2 Ψηφιακό σύστημα ήχου PLENA Matrix Η ευέλικτη επιλογή σας για εξαιρετική απόδοση ήχου Ασύρματος έλεγχος πολλών ζωνών Εύκολη εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο

Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο Ιδανική για να νιώθετε σιγουριά Επαγγελματική εγγραφή και διαχείριση βίντεο 2 Bosch Recording Solutions Λύσεις υψηλής ποιότητας για όλους Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στην εφαρμογή σας από μια μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide

Divar. Οδηγός εφαρµογών. Divar application guide Divar Οδηγός εφαρµογών Bosch Divar application Divar Πολυχρηστική guide ψηφιακή συσκευή εγγραφής Bosch Divar Πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής Το Divar είναι η πολυχρηστική ψηφιακή συσκευή εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει.

Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Ανιχνευτής εισβολής σειρά Professional Ξέρει πότε να χτυπήσει συναγερμό. Ξέρει πότε να μην χτυπήσει. Τώρα και με τεχνολογία αντι-κάλυψης πολλαπλών ζωνών με ενσωματωμένο εντοπισμό ψεκασμού Απαράμιλλες τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Ανάλυση Full HD με απλή σύνδεση μέσω της ήδη υπάρχουσας ή νέας καλωδίωσης - απλή εγκατάσταση για τον καθένα. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD για κατοικίες

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT8 WIRELESS NOISE CANCELLING HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT8 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

etailer Kit Lenovo K Lenovo Internal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. etailer Kit Lenovo K5 Πόροι που περιλαμβάνονται στο etailer Kit του Lenovo K5 Προτεινόμενο αντίγραφο (Σύνοψη, Επισκόπηση, Βασικά χαρακτηριστικά) Οδηγός φωτογραφιών 2 Προτεινόμενο αντίγραφο Σύνοψη Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena της Bosch Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου

Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Μια ευέλικτη προσέγγιση στη διαχείριση ήχου 2 Λύσεις ηχοσυστημάτων ανακοινώσεων Plena Το επεκτάσιμο ηχοσύστημα ανακοινώσεων Είτε πρόκειται για ένα τοπικό σούπερ

Διαβάστε περισσότερα

Υδρόμετρα. Συστήματα Ανάγνωσης Μετρητών από Απόσταση AMR

Υδρόμετρα. Συστήματα Ανάγνωσης Μετρητών από Απόσταση AMR Υδρόμετρα Συστήματα Ανάγνωσης Μετρητών από Απόσταση AMR Ο σχεδιασμός των Ηλεκτρονικών Προϊόντων μας Ανταγωνίζεται τις Καλύτερες Μάρκες του Κόσμου. Είναι προφανές ότι στη σημερινή αγορά τα υδρόμετρα αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Ημερομηνία Αθήνα 12 Ιουλίου 2017 Προς Βουλή των Ελλήνων Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών/ Τμ. Ηλεκτρολογίας-Μηχανολογίας Πίνακας Στοιχείων Συμμετέχοντα Επωνυμία: Έδρα: Υπεύθυνος επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση.

Promatrix 8000. Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας. Σταθερή εγκατάσταση. Promatrix 8000 Η ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματικό ήχο, ανακοινώσεις και εκκένωση χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας Σταθερή εγκατάσταση Deutsch Pr o m a t r i x 8000 Το Promatrix 8000 παράγει εκπληκτική

Διαβάστε περισσότερα

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά

ηλικία Android 4.1.1 Το Αληθινό Εκπαιδευτικό Tablet για Παιδιά Εκπαιδευτικές Εφαρµογές ειδικά σχεδιασµένες στα ελληνικά για το Clempad, προσφέρουν την απόλυτη εµπειρία παιχνιδιού και µάθησης Γονικός Έλεγχος διαχείριση περιεχοµένου Ασφαλές Internet έλεγχος µε ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. Πύλη BiSecur με εφαρμογή smartphone. Για το χειρισμό μηχανισμών κίνησης, πορτών εισόδου και άλλων συσκευών: έξυπνο, πάντα και παντού

ΝΕΟ. Πύλη BiSecur με εφαρμογή smartphone. Για το χειρισμό μηχανισμών κίνησης, πορτών εισόδου και άλλων συσκευών: έξυπνο, πάντα και παντού ΝΕΟ Πύλη BiSecur με εφαρμογή smartphone Για το χειρισμό μηχανισμών κίνησης, πορτών εισόδου και άλλων συσκευών: έξυπνο, πάντα και παντού Πύλη BiSecur Για τον κεντρικό έλεγχο των μηχανισμών κίνησης Hörmann

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Ήχος και Εικόνα σε ένα αρμονικό ενιαίο σύστημα Η ψυχαγωγία αποτελεί έναν ακόμη θεμελιώδη άξονα εφαρμογής και ανάπτυξης του αυτοματισμού. Η Απόλαυση «κατανέμεται».

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία επικοινωνίας Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας και εντυπωσιάστε με το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΚΥΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IMS SC 600 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 3 2.Κεντρική Μονάδα Ελέγχου και Τροφοδοσίας IMS SC 600 4 2.1 Δείκτες στην Πάνω Όψη 4 2.2 Δείκτες στην Πίσω Όψη 5 3. ΙMS SC 600Β Μονάδα Συνέδρου 6 4.

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit.

Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. Μοναδικές Προσφορές για τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου πολιτών & φίλων Αττικής από την εταιρία ALERTit. ΑΣΥΡΜΑΤΟ / ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 x ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Πίνακας ελέγχου 16 ζωνών

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM Headphones 7 Bluetooth ANC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα ασύρματα ακουστικά Headphones 7 ANC της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου

LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου Συστήματα επικοινωνίας LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου LBC 3210/00 Μεγάφωνο γραμμικής συστοιχίας εσωτερικού/εξωτερικού χώρου www.boschsecrity.gr Αυτό το μεγάφωνο,

Διαβάστε περισσότερα

devolo dlan powerline technology Σύντομη παρουσίαση dlan 1200+ WiFi ac

devolo dlan powerline technology Σύντομη παρουσίαση dlan 1200+ WiFi ac devolo dlan powerline technology Σύντομη παρουσίαση dlan 1200+ WiFi ac dlan 1200+ WiFi ac 2 dlan 1200+ WiFi ac Υφιστάμενη κατάσταση Οι φορητές συσκευές όλο πληθαίνουν καθημερινά. Όλο και περισσότεροι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο ραντάρ οπισθοπορείας TL-3036 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...1 Εισαγωγή...2 Χαρακτηριστικά...3 Τεχνικές Προδιαγραφές...3 Εγκατάσταση...4 Συμβουλές Εγκατάστασης Αισθητήρων...5 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα

X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα X Series - Ψηφιακά Ακουστικά Προϊόντα Όλα όσα θα θέλατε σε ένα ακουστικό βοήθημα. Και πολλά περισσότερα. Αυτή είναι η X Series, η τελευταία και πιο προηγμένη σειρά της Starkey Αμερικής στα ψηφιακά ακουστικά

Διαβάστε περισσότερα

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια

wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια wlsn* αµφίδροµο ασύρµατο δίκτυο Ο γρήγορος δρόµος προς ακόµη πιο αξιόπιστη ασφάλεια * ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Τι είναι το wlsn; Το ασύρµατο τοπικό δίκτυο ασφάλειας wlsn της Bosch Security Systems

Διαβάστε περισσότερα

Η όλα σε - ένα λύση για μικρά και περιφερειακά ΤETRA δίκτυα

Η όλα σε - ένα λύση για μικρά και περιφερειακά ΤETRA δίκτυα Η όλα σε - ένα λύση για μικρά και περιφερειακά ΤETRA δίκτυα Με μια ματιά Το ACCESSNET Campus IP είναι ένα μικρό σύστημα TETRA το οποίο καθιστά την τεχνολογία TETRA προσιτή για όλους τους διαχειριστές δικτύων.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων και ηλεκτρονικής λήψης παραγγελιών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του ipad της Apple με τις ορθές πρακτικές marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε.

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. A-dec 200 Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. Σχεδιασμένο για τη δική σας ευκολία. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζεις τι χρειάζονται οι οδοντίατροι από ένα οδοντιατρικό μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων.

Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων. Εισαγωγή Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων. Η Digital Academy αποτελεί εταιρεία τεχνοβλαστό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2019

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2019 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2019 3 ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με ευθύνη για την ψηφιακή ασφάλεια των μαθητών το προσωπικό λαμβάνει τα απαραίτητα και αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ;

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση

Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Έγιναν όλες οι δοκιµές Πίνακας Συναγερµού Easy Series - Κάνουµε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση Πανίσχυρος και αξιόπιστος πίνακας ελέγχου συναγερµού Ένας πανίσχυρος πίνακας ελέγχου συναγερµού δεν είναι απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Περιεχόμενα Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB (διαφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

A8-0188/298. Morten Løkkegaard Απαιτήσεις προσβασιμότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες COM(2015)0615 C8-0387/ /0278(COD)

A8-0188/298. Morten Løkkegaard Απαιτήσεις προσβασιμότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες COM(2015)0615 C8-0387/ /0278(COD) 7.9.2017 A8-0188/298 298 Παράρτημα I Ενότητα IV Μέρος A Υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων και σχετικός τερματικός εξοπλισμός καταναλωτών με προηγμένη υπολογιστική ικανότητα Υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης

Οδηγίες εγκατάστασης Οδηγίες εγκατάστασης Σύστημα momit Home Παρουσίαση προιόντων Χαρακτηριστικά Πιθανοί συνδυασμοί Εγκατάσταση Παρελκόμενα Μονάδα επικοινωνίας Θερμοστάτης Μονάδα ασύρματης λειτουργίας Εξατομίκευση θερμοστάτη

Διαβάστε περισσότερα