VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών"

Transcript

1 VIMEPOX TOP-COAT Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών Ιδιότητες Το VIMEPOX TOP-COAT είναι ένα έγχρωμο εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες. Το VIMEPOX TOP-COAT προσφέρει : Υψηλές μηχανικές αντοχές : σκληρότητα σε συνδυασμό με σχετική ελαστικότητα και αντοχή σε τριβές Στεγανότητα και χημικές αντοχές σε οξέα, αλκάλια, αρκετούς διαλύτες, καύσιμα, λάδια, θαλασσινό νερό, απορρυπαντικά Διάρκεια χωρίς αλλοιώσεις στις καιρικές επιδράσεις Εφαρμογές Το VIMEPOX TOP-COAT εφαρμόζεται σαν προστατευτική επίστρωση και διακοσμητική βαφή σε τσιμεντοειδή υποστρώματα όπως σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία, σοβάς, αμιαντοτσιμέντο καθώς και σε σιδερένιες και χαλύβδινες επιφάνειες, οριζόντιες και κάθετες. Το VIMEPOX TOP-COAT προορίζεται για σφραγιστική επάλειψη (βαφή) και επαλειφόμενη επίστρωση < 1 mm (πολλαπλή βαφή) σύμφωνα με το DIN και επομένως για μεσαίες μηχανικές καταπονήσεις (κατηγορία 2) μέχρι 1N/mm 2 = 100 t/m 2 (στατικά φορτία και οχήματα με φουσκωτά λάστιχα). Εκτός από τη μεγάλη ανθεκτικότητα στα χημικά το VIMEPOX TOP-COAT δεν παρουσιάζει τοξικότητα ή προβλήματα μετανάστευσης επιβλαβών ουσιών για τα τρόφιμα. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε δάπεδα, τοίχους και γενικά εγκαταστάσεις χώρων παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων. Το VIMEPOX TOP-COAT ενδείκνυται επομένως για επιστρώσεις δαπέδων και βαφή τοίχων σε αποθηκευτικούς και χώρους παραγωγής, χημικά εργοστάσια, σταθμούς αυτοκινήτων, πρατήρια καυσίμων αλλά και για αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών κατασκευών.

2 Τεχνικά χαρακτηριστικά Αναλογία ανάμιξης (A:B) 100:25 ή 4:1 Πυκνότητα μίγματος (Α+Β) 1,40-1,45 kg/l Αντοχή σε πρόσφυση > 3 N/mm 2 Χρόνος ζωής στο δοχείο 40 min στους 20 0 C Ελάχιστη θερμοκρασία σκλήρυνσης +8 0 C Δέχεται επικάλυψη μετά από h στους C Τελικές αντοχές μετά από 7 ημέρες στους C Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι γερό, στεγνό, καθαρό από σκόνες, σκουριά, λάδια και γενικά από ρύπους που εμποδίζουν την πρόσφυση της εποξειδικής επίστρωσης. Απαιτείται επομένως προεργασία με αμμοβολή, υδροβολή, φρεζάρισμα ή σφαιριδιοβολή και κατόπιν τρίψιμο-λείανση με μηχανή μωσαϊκού. Η προετοιμασία του υποστρώματος ολοκληρώνεται με απομάκρυνση της σκόνης με ηλεκτρική σκούπα μεγάλης απορροφητικότητας βιομηχανικού τύπου. Ειδικά τα τσιμεντοειδή υποστρώματα πρέπει να εκπληρώνουν τα εξής θεμελιώδη κριτήρια: Αντοχή επιφανειακής συνάφειας 1,5 N/mm 2 Υγρασία 4% Προϋπόθεση για τις παραπάνω απαιτήσεις είναι : Κατηγορία αντοχής σκυροδέματος : τουλάχιστον C 20/25 Ποιότητα τσιμεντοκονιάματος : περιεκτικότητα σε τσιμέντο 350 kg/m 3 Ηλικία σκυροδέματος και τσιμεντοκονιάματος > 28 ημέρες Η εποξειδική επίστρωση πρέπει να μην κινδυνεύει από υγρασία και κυρίως υδρατμούς, που θα την προσβάλλουν από την πίσω πλευρά της, οπότε και θα προκαλέσουν την αποκόλλησή της. Η πρόβλεψη σχετικού φράγματος υδρατμών είναι απαραίτητη σε περίπτωση τέτοιου ενδεχόμενου. Σε περίπτωση νωπού (ηλικία <28 ημερών) ή υγρού (υγρασία>4%) σκυροδέματος, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τη χρήση των ειδικών ασταριών VIMEPOX W-BARRIER ή VIMEPOX PRIMER-WB. 2. Αστάρωμα Τα πορώδη τσιμεντοειδή υποστρώματα πρέπει μετά την προετοιμασία τους και πριν την εφαρμογή της επίστρωσης του VIMEPOX TOP-COAT να ασταρώνονται με το

3 διαφανές εποξειδικό αστάρι διαλύτη VIMEPOX PRIMER-S ή με VIMEPOX PRIMER ECO χωρίς διαλύτη. Το αστάρωμα έχει σκοπό να σφραγίσει τους επιφανειακούς πόρους και να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη, κλειστή επιφάνεια. Παράλληλα δένει τα ανεπιθύμητα υπολείμματα σκόνης. Ο εμποτισμός του υποστρώματος με εποξειδικό υλικό επιπλέον : Βελτιώνει τις επιφανειακές αντοχές του. Σφραγίζει τα τριχοείδη και αντιμετωπίζει το πρόβλημα, σε περίπτωση μικρών υπερβάσεων της επιτρεπόμενης υγρασίας. Στις παραπάνω περιπτώσεις και για να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βάθος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εμποτισμό το ειδικό λεπτόρευστο υλικό VIMEPOX BETON-IMP ή το VIMEPOX PRIMER-S να αραιωθεί μέχρι 15% με VIMEPOX SOLVENT. Σε περίπτωση νωπού (ηλικία <28 ημερών) ή υγρού σκυροδέματος (υγρασία>4%) το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τη χρήση των ειδικών ασταριών VIMEPOX W-BARRIER ή VIMEPOX PRIMER-WB. 3. Ανάμιξη Τα συστατικά Α (ρητίνη) και Β (σκληρυντής) είναι συσκευασμένα σε διαφορετικά δοχεία και στην απαιτούμενη αναλογία. Επομένως δεν απαιτείται ζύγισμα πριν την ανάμιξη, εκτός από την περίπτωση που χρειασθεί ποσότητα μικρότερη από αυτήν της συσκευασίας. Πριν την ανάμιξη των δύο συστατικών συνιστάται η ανάμιξη-ομοιογενοποίηση του έγχρωμου συστατικού Α. Η ανάμιξη των δυο συστατικών καλό είναι να γίνεται σε ένα τρίτο καθαρό δοχείο ανάμιξης, όπου θα αδειάζεται όλο το περιεχόμενο των συσκευασιών Α και Β. Χρησιμοποιείται αργόστροφος δράπανος (μέχρι 300 στροφές/λεπτό) και η ανάδευση πρέπει να έχει σαν αποτέλεσμα πλήρη ομοιογενοποίηση του μίγματος (περίπου 5 λεπτά). 4. Εφαρμογή Το VIMEPOX TOP-COAT μπορεί να εφαρμοσθεί με ειδικό ρολό (με κοντή τρίχα), πιστόλι ή ψεκασμό airless. Γενικές παρατηρήσεις Η θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά την εφαρμογή του VIMEPOX TOP-COAT θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ο C (ώστε η θερμοκρασία υποστρώματος να είναι 8 ο C) για να είναι δυνατή η σκλήρυνση του. Η σχετική υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 70%. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να προκληθεί ατελής επιφανειακή αντίδραση της επίστρωσης.

4 Αυτό μπορεί να προκαλέσει : Απώλεια της γυαλιστερής εμφάνισης (ματάρισμα) και στη χειρότερη περίπτωση: Δημιουργία ενός μη σκληρυμένου επιφανειακού φιλμ που πρέπει να αφαιρεθεί με τρίψιμο και νερό (π.χ. με παρκετέζα και τσόχα). Η παραμένουσα ματ επίστρωση δεν έχει πλέον πρόβλημα αντοχών. Αρνητικό αποτέλεσμα στην πρόσφυση των διαδοχικών στρώσεων έχει η επίδραση υγρασίας ή ρύπων στην υποκείμενη νωπή στρώση. Η απευθείας επίδραση νερού πάνω στη νωπή επιφάνεια της εποξειδικής επίστρωσης, μέχρι 6 ώρες μετά τη διάστρωσή της μπορεί να προκαλέσει φαινόμενα ανάλογα με την αυξημένη υγρασία το περιβάλλοντος: χρωματική αλλοίωση ή/και κολλώδη επιφάνεια. Η αλλοιωμένη επιφάνεια πρέπει να τριφτεί και να επιστρωθεί και πάλι. Σε περίπτωση που μεταξύ των διαδοχικών στρώσεων εφαρμογής του VIMEPOX TOP-COAT παρεμβληθεί χρόνος αναμονής μεγαλύτερος του επιτρεπόμενου ή πρόκειται για επαναβαφή παλιών επιστρώσεων ή ήδη επιστρωμένη με VIMEPOX TOP-COAT επιφάνεια πρέπει να τριφτεί με γυαλοχαρτιέρα ή μηχανή μωσαϊκού ώστε να αφαιρεθεί η επιφανειακή γυαλάδα. Κατόπιν μπορεί να γίνει η νέα επίστρωση χωρίς να προηγηθεί αστάρωμα. Παραδείγματα Εφαρμογής - Κατανάλωση 1. Λεία σφραγιστική επάλειψη (βαφή) σκυροδέματος δαπέδου 1. Προετοιμασία υποστρώματος (βλ. παραπάνω). 2. Αστάρωμα του υποστρώματος με VIMEPOX PRIMER-S ή VIMEPOX PRIMER ECO. Κατανάλωση : g/m 2 ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. 3. Βαφή του VIMEPOX TOP-COAT με ρολό σε 2 χέρια. Κατανάλωση : g/m 2 ανά στρώση. Κάθε επίστρωση μετά το αστάρι εφαρμόζεται αφού στεγνώσει η προηγούμενη. Ο χρόνος αναμονής ανέρχεται (στους + 20 ο C) σε ώρες, δεν πρέπει όμως να ξεπερνάει τις 24 ώρες. Το συνολικό πάχος της επίστρωσης για αστάρι και 2 χέρια (600 g/m 2 ) ξεπερνάει τα 400 μm. Στην περίπτωση ύπαρξης ανωμαλιών της επιφάνειας, μετά το αστάρωμα γίνεται επίπαση χαλαζιακής άμμου Μ 32 (0,1-0,3 mm) πάνω στο νωπό αστάρι και στοκάρισμα των ατελειών με εποξειδικό κονίαμα VIMEPOX MORTAR. Η επιφάνεια πρέπει μετά τη σκλήρυνση να λειανθεί και πάλι με μηχανή μωσαϊκού και κατόπιν να εφαρμοσθεί η βαφή του VIMEPOX TOP-COAT.

5 2. Αντιολισθηρή επίστρωση δαπέδων σκυροδέματος Μετά το πρώτο χέρι βαφής VIMEPOX TOP-COAT γίνεται επίπαση χαλαζιακής άμμου Μ 31 (0,1-0,7 mm) πάνω στη νωπή επίστρωση. Μετά τη σκλήρυνση του εποξειδικού υλικού σκουπίζεται η άμμος που δεν κόλλησε. Ακολουθεί μια σφραγιστική επάλειψη με VIMEPOX TOP-COAT. Κατανάλωση : g/m 2. Αποθήκευση Το υλικό μπορεί να αποθηκεύεται επί 12 μήνες σε κλειστά δοχεία σε χώρους με θερμοκρασία + 5 ο C έως + 35 ο C Μέτρα Υγιεινής - Προφυλάξεις Η εποξειδική ρητίνη του VIMEPOX TOP-COAT είναι ερεθιστικό υλικό ενώ οι σκληρυντές των εποξειδικών υλικών είναι διαβρωτικά υλικά, οπότε τα άτομα που τα εφαρμόζουν πρέπει να λαμβάνουν μέτρα προστασίας: να φορούν πλαστικά γάντια και προστατευτικά γυαλιά. Σε περίπτωση που το δέρμα έρθει σε επαφή με τη ρητίνη, το σκληρυντή ή το μίγμα τους, πρέπει να σκουπισθεί με χαρτοπετσέτα και μετά να ξεπλυθεί με σαπούνι και νερό (συνιστάται προσθήκη 2% ξυδιού). Αν το υλικό μπει στα μάτια, πρέπει να ξεπλυθεί μα άφθονο νερό μέσα σε λεπτά και μετά να επισκεφθεί ο παθών τον οφθαλμίατρο. Πριν την εφαρμογή του υλικού πρέπει να μελετηθούν οι ενδείξεις κινδύνων και οι οδηγίες προφύλαξης του αναγράφονται στη συσκευασία. Το VIMEPOX TOP-COAT και τα αστάρια VIMEPOX PRIMER-S ή VIMEPOX PRIMER- ECO είναι μετά τη σκλήρυνση τους τελείως ακίνδυνα για την υγεία.

VIMEPOX FLOORING-TR Διαφανής αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες

VIMEPOX FLOORING-TR Διαφανής αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες VIMEPOX FLOORING-TR Διαφανής αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες Ιδιότητες To VIMEPOX FLOORING-TR είναι ένα διαφανές εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor S είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ Ε Π Ο Ξ Ε Ι Δ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ ΑΤΑ / Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Α Δ Α Π Ε Δ Α ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ Η VIMATEC δίνει τη λύση στο πρόβλημα κατασκευής βιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

VIMEPOX FLOORING. 1 of 8. Αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών. Ιδιότητες. Εφαρμογές

VIMEPOX FLOORING. 1 of 8. Αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών. Ιδιότητες. Εφαρμογές Αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική επίστρωση δαπέδων, δύο συστατικών Ιδιότητες Το VIMEPOX FLOORING είναι ένα έγχρωμο εποξειδικό σύστημα δύο συστατικών χωρίς διαλύτες. Με προσθήκη χαλαζιακής άμμου ( ø 0-0,4 mm

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Μεταλλικές κατασκευές, βεράντες Εξωτερικοί χώροι καταστημάτων Εξωτερικοί χώροι πλυντηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

Epoxol Design. Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων

Epoxol Design. Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Eποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Design είναι κατάλληλο για δάπεδα πολυκαταστημάτων, χώρων εστίασης, ξενοδοχείων ή κατοικιών.

Διαβάστε περισσότερα

Epoxol Floor. Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα

Epoxol Floor. Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% 83 mg IR4

Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων <4% <70% 83 mg IR4 Πολλαπλών χρήσεων εποξειδικό σύστημα χωρίς διαλύτες για δημιουργία αυτoεπιπεδούμενων δαπέδων Χρήσεις To Epoxol Floor P είναι κατάλληλη επίστρωση για δάπεδα εργοστασίων, βιοτεχνιών, πολυκαταστημάτων, αποθηκών,

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 103. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 103 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 103 1 περιγραφή Εποξειδκό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα λιθανθρακόπισσας.

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 113

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 113 CP COAT 113 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 113 1 περιγραφή Διαφανές εμποτιστικό εποξειδικό υλικό δύο συστατικών. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 104 CP FLOOR 104 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 104 1 περιγραφή Εποξειδκή επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής προστασίας δαπέδων

Μέθοδος εφαρμογής προστασίας δαπέδων Μέθοδος εφαρμογής προστασίας δαπέδων Περιεχόμενα 1. Συστήματα προστασίας εσωτερικών δαπέδων σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος σκυροδέματος... 3 1.2. Αυτοεπιπεδούμενo εποξειδικό σύστημα Epoxol

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track SF είναι ένα άκρως καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP TOP 305

CIVIL PLUS Α.Ε. CP TOP 305 CP TOP 305 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP TOP 305 1 περιγραφή Επαλειφόμενο εποξειδκό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 108 CP COAT 108 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 108 1 περιγραφή Εποξειδική επίστρωση δύο συστατικών. Διατίθεται μόνο σε γκρί σκούρο

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 102

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 102 CP COAT 102 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 102 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

Το παραπάνω ρητινικό σύστημα, έχει αντοχή στην τριβή <15 mg κατα Taber model, CS 17, grm, σε στροφές.

Το παραπάνω ρητινικό σύστημα, έχει αντοχή στην τριβή <15 mg κατα Taber model, CS 17, grm, σε στροφές. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, για την κατασκευή ρητινικών δαπέδων Αποθηκών Logistics πολύ υψηλής μηχανικής καταπόνησης, πάχους 10 mm, με υλικά και συστήματα της M.P.M. Iταλίας. 1. Αγρίεμα και απομάκρυνση, της χωρίς αντοχή,

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 109

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 109 CP COAT 109 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 109 1 περιγραφή Πολυεστερική επίστρωση δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα

Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 07.03.060 Sika Primer MB Αστάρι και ρυθμιστικό υγρασίας για συγκόλληση ξύλινων δαπέδων με ελαστικές κόλλες SikaBond πάνω σε δύσκολα υποστρώματα Construction

Διαβάστε περισσότερα

CP COAT 101. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP COAT 101. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP COAT 101 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 101 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP COAT 101 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-PU 650 Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Ιδιότητες Το ISOFLEX-PU 650 είναι μια διαφανής, αλειφατική

Διαβάστε περισσότερα

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία

Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-PU 650 Διαφανής, πολυουρεθανική, επαλειφόμενη στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού, ανεπηρέαστη από τη UV ακτινοβολία Ιδιότητες Το ISOFLEX-PU 650 είναι μια διαφανής, αλειφατική

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης Περιγραφή Προϊόντος To Neoproof PU W είναι ενός συστατικού τροποποιημένη πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες.

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 207

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 207 CP GUARD 207 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 207 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 207 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 114

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 114 CP COAT 114 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 114 1 περιγραφή Συνδετική ύλη αγώγιμου δαπέδου εποξειδικής βάσης δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

CP GUARD 210. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση,

CP GUARD 210. TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, CP GUARD 210 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 210 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το CP GUARD 210 χρησιμοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Fine Πατητή τσιμεντοκονία

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Fine Πατητή τσιμεντοκονία Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Fine Πατητή τσιμεντοκονία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο ρητινούχο, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πατητή τσιμεντοκονία Πισίνας Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping Pool Flex Πισίνας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο, ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

2-συστατικών δομητικό εποξειδικό συγκολλητικό

2-συστατικών δομητικό εποξειδικό συγκολλητικό Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 10/06/2014 Κωδικός: 10.01.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010204030010000145 010402030010000125 EN 1504-4:2004 13 0099 2-συστατικών δομητικό εποξειδικό συγκολλητικό

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 111 CP COAT 111 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 111 1 περιγραφή Πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών για εξωτερικούς χώρους. 2

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης

Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης Αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα ταχείας σκλήρυνσης και ξήρανσης Κατάλληλο για πάχος εφαρμογής από 1 7 mm Υπερταχείας ξήρανσης με πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές Κατάλληλο για εξωτερικούς και χώρους με υγρασία Ενδείκνυται

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 112 CP COAT 112 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 112 1 περιγραφή Διαφανής πολυουρεθανική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105

CIVIL PLUS Α.Ε. CP FLOOR 105 CP FLOOR 105 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP FLOOR 105 1 περιγραφή Αυτοεπιπεδούμενο εποξειδικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες.

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Σκληρή - ελαστικοποιημένη υβριδική εποξειδική/ πολυουρεθανική βαφή EN 1504-2 ΕΝ 13813. Περιγραφή Προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Construction. Σκληρή - ελαστικοποιημένη υβριδική εποξειδική/ πολυουρεθανική βαφή EN 1504-2 ΕΝ 13813. Περιγραφή Προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 21/02/2014 (v1) Κωδικός:07.09.030 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010602000080000002 EN 1504-2 ΕΝ 13813 11 11 0921 Σκληρή - ελαστικοποιημένη υβριδική εποξειδική/ πολυουρεθανική

Διαβάστε περισσότερα

EN 1504-2 12 0921. 2-συστατικών εποξειδική βαφή, για επένδυση δεξαμενών

EN 1504-2 12 0921. 2-συστατικών εποξειδική βαφή, για επένδυση δεξαμενών Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 02/01/2014 (v1) Κωδικός: 03.06.060 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010602000270000010 EN 1504-2 12 0921 2-συστατικών εποξειδική βαφή, για επένδυση δεξαμενών Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος.

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/05/2014 Κωδικός: 11.01.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010803040050000002 EN 13813 06 Sikafloor -ProSeal-22 Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Περιεχόμενα 1. Υγρομόνωση σε επιφάνεια σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος... 3 1.1.1 Επισκευές σε στοιχεία σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος

Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/04/2012 Κωδικός: 2012.11.01.030 Sikafloor -ProSeal-22 Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές To Sikafloor

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 204

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 204 CP GUARD 204 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 204 1 περιγραφή Πολυεστερική επικάλυψη δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 406 CP CRETE 406 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 406 1 περιγραφή Εποξειδικό συνδετικό υλικό δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Εποξειδικός εμποτισμός και αστάρι 2-συστατικών

Εποξειδικός εμποτισμός και αστάρι 2-συστατικών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2006 Κωδικός: H.02.04 Sikafloor -2420 Εποξειδικός εμποτισμός και αστάρι 2-συστατικών Περιγραφή Προϊόντος Το Sikafloor -2420 είναι δύο συστατικών, εποξειδικός εμποτισμός

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 115

CIVIL PLUS Α.Ε. CP COAT 115 CP COAT 115 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP COAT 115 1 περιγραφή Αγώγιμη εποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές 3 Το CP

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping DecoWall Πατητή τσιμεντοκονία

Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping DecoWall Πατητή τσιμεντοκονία Τεχνικό Φυλλάδιο Micro-Topping DecoWall Πατητή τσιμεντοκονία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Έτοιμο προς χρήση, προπαρασκευασμένο, ρητινούχο ινοπλισμένο μαρμαροκονίαμα δύο συστατικών, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland

Διαβάστε περισσότερα

NOVABOND. Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T. Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων. Εξαιρετική εργασιμότητα. Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους

NOVABOND. Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T. Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων. Εξαιρετική εργασιμότητα. Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων Εξαιρετική εργασιμότητα Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους Περιγραφή Η είναι μια κόλλα πλακιδίων και φυσικών λίθων σε μορφή

Διαβάστε περισσότερα

Yδατοαπωθητικός εμποτισμός σιλανικής βάσης

Yδατοαπωθητικός εμποτισμός σιλανικής βάσης Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 19/02/2012 Κωδικός: 2012.06.05.040 Sikagard -705 L Yδατοαπωθητικός εμποτισμός σιλανικής βάσης Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Χαρακτηριστικά / Πλεονεκτήματα Το Sikagard -705

Διαβάστε περισσότερα

Construction. 2-συστ. θιξοτροπικό, εποξειδικής βάσης υλικό συγκόλλησης. Περιγραφή Προϊόντος

Construction. 2-συστ. θιξοτροπικό, εποξειδικής βάσης υλικό συγκόλλησης. Περιγραφή Προϊόντος Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/11/2009 Κωδικός: 07.01.020 Sikadur -31 CF Normal 2-συστ. θιξοτροπικό, εποξειδικής βάσης υλικό συγκόλλησης Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Χαρακτηριστικά /

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 205

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 205 CP GUARD 205 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 205 1 περιγραφή Εποξειδκή επικάλυψη δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες με κλάσματα

Διαβάστε περισσότερα

υγρό διαφανές 5 30 o C

υγρό διαφανές 5 30 o C ΕΚΔΟΗ ΕΠΣΕΜΒΡΙΟ 2006 POLYSTAMP PROTECT 862 (ΕΙΔΙΚΟ ΥΡΑΓΙΣΙΚΟ, ΚΛΗΡΤΝΣΙΚΟ,ΑΝΣΙΚΟΝΙΚΟ,ΔΙΑΥΑΝΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ΓΙΑ ΣΑΜΠΩΣΟ ΔΑΠΕΔΟ) ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΗΝ ΣΑΦΕΙΑ ΕΞΑΣΜΙΗ ΣΟΤ ΝΕΡΟΤ ΚΑΙ ΥΡΑΓΙΖΕΙ ΣΟΤ ΠΟΡΟΤ ΣΟΤ ΜΠΕΣΟΝ, ΠΡΟΣΑΣΕΤΟΝΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Περιεχόμενα 1. Διαδικασία Σκυροδέτησης... 3 2. Επισκευές στοιχείων σκυροδέματος... 3 3. Εξομάλυνση και στεγανοποίηση της επιφάνειας του σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες Το WATERBLOCK FLEX είναι ένα στεγανωτικό σύστημα που αποτελείται από δύο συστατικά: Το Συστατικό Α είναι το στεγανωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Bau-Resina. Πατητή τσιμεντοκονία

Bau-Resina. Πατητή τσιμεντοκονία Bau-Resina Πατητή τσιμεντοκονία Κάθε φορά μοναδική Μοναδικής αισθητικής υλικό επένδυσης τοίχων και δαπέδων, λεπτού πάχους (2-4mm), βάσεως τσιμέντου και χαλαζία σε πολλές αποχρώσεις για την δημιουργία μίας

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST 009/ 0 2 Οικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων, όπως βελτίωση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας, μείωση της συρρίκνωσης πήξης, μεγάλη αύξηση της αντοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

Έγχρωμη εποξειδική βαφή σφράγισης 2-συστατικών

Έγχρωμη εποξειδική βαφή σφράγισης 2-συστατικών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 10/01/2011 Κωδικός: 2011.08.05.050 Sikafloor -264 Έγχρωμη εποξειδική βαφή σφράγισης 2-συστατικών Περιγραφή Προϊόντος Το Sikafloor -264 είναι έγχρωμη εποξειδική ρητίνη δύο

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP WATER 501

CIVIL PLUS Α.Ε. CP WATER 501 CP WATER 501 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP WATER 501 1 περιγραφή Εποξειδικό αστάρι δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες. 2 εφαρμογές Το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ ΑSTARTE ASTARTE Armos 0-2 mm ASTARTE Armos 2-5 mm ASTARTE Armos 6-20 mm ASTARTE Armos epoxy A+B 2-12 mm ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας

Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Μέθοδος Εφαρμογής Πατητής Τσιμεντοκονίας Περιεχόμενα 1. Προετοιμασία επιφανειών... 3 2. Εφαρμογή σε δάπεδο... 3 2.1. Δάπεδα ήπιας καταπόνησης... 4 3. Εφαρμογή σε κάθετη επιφάνεια... 4 4. Εφαρμογή σε χώρους

Διαβάστε περισσότερα

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145 LawiPur Versiegelung Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002 Ι. Το Προϊόν Το einza LawiPur Versiegelung είναι µια άχρωµη-άοσµηυδατοδιαλυτη επίστρωση 2-συστατικών

Διαβάστε περισσότερα

2-συστατικών Έγχρωμη, Εύκαμπτη Εποξειδική Πολυουρεθανική Επίστρωση Προστασίας χωρίς διαλύτες, Υψηλών Αντοχών

2-συστατικών Έγχρωμη, Εύκαμπτη Εποξειδική Πολυουρεθανική Επίστρωση Προστασίας χωρίς διαλύτες, Υψηλών Αντοχών SINTECNO Από το 1978 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Έκδοση: 06/2012 SINMAST RM 27 (προϊόν SINMAST) 2-συστατικών Έγχρωμη, Εύκαμπτη Εποξειδική Πολυουρεθανική Επίστρωση Προστασίας χωρίς διαλύτες, Υψηλών Αντοχών ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Έγχρωμη, ματ πολυουρεθανική βαφή σφράγισης 2-συστατικών

Έγχρωμη, ματ πολυουρεθανική βαφή σφράγισης 2-συστατικών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2006 Κωδικός: H.04.15 Έγχρωμη, ματ πολυουρεθανική βαφή σφράγισης 2-συστατικών Περιγραφή Προϊόντος Το είναι δύο συστατικών, σκληρή ελαστική, έγχρωμη, υψηλής χρωματικής

Διαβάστε περισσότερα

EN Εποξειδικό υδατοδιαλυτό αστάρι 2 συστατικών

EN Εποξειδικό υδατοδιαλυτό αστάρι 2 συστατικών Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 19/05/2014 (v1) Κωδικός: 11.04.010 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010801020060000003 Sikafloor -155 WN EN 13813 06 Sikafloor -155 WN Εποξειδικό υδατοδιαλυτό αστάρι

Διαβάστε περισσότερα

ιάφανη, ματ πολυουρεθανική βαφή σφράγισης 2-συστατικών

ιάφανη, ματ πολυουρεθανική βαφή σφράγισης 2-συστατικών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 01/12/2009 Κωδικός: 08.05.120 Sikafloor -356 N ιάφανη, ματ πολυουρεθανική βαφή σφράγισης 2-συστατικών Construction Περιγραφή Προϊόντος Το Sikafloor -356 N είναι δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Περιεχόμενα 1. Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείου... 4 1.1. Στεγανοποίηση εξωτερικών τοιχίων πριν την επιχωμάτωση... 4 1.1.1 Προεργασία υποστρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού για τελική προστατευτική επίστρωση και φινίρισμα EN Περιγραφή Προϊόντος.

Construction. Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού για τελική προστατευτική επίστρωση και φινίρισμα EN Περιγραφή Προϊόντος. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 10/02/2014 (v1) Κωδικός: 06.04.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010302040010000038 EN 1504-2 13 2079 Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού για τελική προστατευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ SikaCor Elastomastic TF

ΦΥΛΛΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ SikaCor Elastomastic TF 2-ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΣΚΛΗΡΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΗ-ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΒΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΥΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Η είναι 2-συστατικών, βαφή εποξειδικής και πολυουρεθανικής ρητίνης, χωρίς διαλύτες, που αντιδρά

Διαβάστε περισσότερα

Έγχρωμη υδατοδιαλυτή εποξειδική βαφή

Έγχρωμη υδατοδιαλυτή εποξειδική βαφή Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 12/03/20122 Κωδικός: 2012.11.05.030 Sikafloor -2530 W Έγχρωμη υδατοδιαλυτή εποξειδική βαφή Περιγραφή Προϊόντος Το Sikafloor -2530 W είναι δύο συστατικών, υδατοδιαλυτή,

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού και τελική στρώση φινιρίσματος

Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού και τελική στρώση φινιρίσματος Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 01/12/2010 Κωδικός: 2011.04.06.030 Sika MonoTop -621 Evolution Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού και τελική στρώση φινιρίσματος Περιγραφή Προϊόντος Το Sika MonoTop

Διαβάστε περισσότερα

Εποξειδικός εμποτισμός και αστάρι 2-συστατικών

Εποξειδικός εμποτισμός και αστάρι 2-συστατικών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 01/12/2009 Κωδικός: 08.04.050 Sikafloor -2420 Εποξειδικός εμποτισμός και αστάρι 2-συστατικών Construction Περιγραφή Προϊόντος Το Sikafloor -2420 είναι δύο συστατικών, εποξειδικός

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους

Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE. Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ενισχυμένη τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE Κατάλληλη για πλακίδια όλων των τύπων και φυσικούς λίθους Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων Ενδείκνυται

Διαβάστε περισσότερα

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m²

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m² Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 13/01/2014 (v1) Κωδικός: 04.05.090 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945074100000006 Sikalastic Metal Primer Sikalastic Metal Primer (Liquid Plastics Metal Primer) Αντιδιαβρωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές κονίαμα για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές και διακοσμητικές επιστρώσεις EN 13813:

Construction. Αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές κονίαμα για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές και διακοσμητικές επιστρώσεις EN 13813: Product Data Sheet Έκδοση: 22/02/2016 (v1) Κωδικός: Αριθμός Ταυτοποίησης: 010815020010000057 EN 13813:2002 15 Construction Αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές κονίαμα για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof Polyurea. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία. Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 201

CIVIL PLUS Α.Ε. CP GUARD 201 CP GUARD 201 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP GUARD 201 1 περιγραφή Αντισκωριακή εποξειδική επικάλυψη δύο συστατικών. 2 εφαρμογές 3

Διαβάστε περισσότερα

Εποξειδικό αυτοεπιπεδούμενο σύστημα 2-συστατικών και σύστημα με επίπαση

Εποξειδικό αυτοεπιπεδούμενο σύστημα 2-συστατικών και σύστημα με επίπαση Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 06/02/2012 Κωδικός: 2012.11.05.050 Sikafloor -263 SL Εποξειδικό αυτοεπιπεδούμενο σύστημα 2-συστατικών και σύστημα με επίπαση Περιγραφή Προϊόντος Το Sikafloor -263 SL είναι

Διαβάστε περισσότερα

Υδατικής βάσης εποξειδική βαφή δύο συστατικών

Υδατικής βάσης εποξειδική βαφή δύο συστατικών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/11/2009 Κωδικός: 04.07.070 Sikagard -Wallcoat N Υδατικής βάσης εποξειδική βαφή δύο συστατικών Construction Περιγραφή Προϊόντος Το Sikagard -Wallcoat N είναι δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτροστατικά αγώγιμη εποξειδική επίστρωση 2-συστατικών

Ηλεκτροστατικά αγώγιμη εποξειδική επίστρωση 2-συστατικών Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2006 Κωδικός: H.04.18 Sikafloor -220 W Conductive Ηλεκτροστατικά αγώγιμη εποξειδική επίστρωση 2-συστατικών Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Χαρακτηριστικά / Πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

3-συστατικών μικροκονίαμα βάσεως τσιμέντου και εποξειδικών ρητινών για επιφανειακή σφράγιση

3-συστατικών μικροκονίαμα βάσεως τσιμέντου και εποξειδικών ρητινών για επιφανειακή σφράγιση Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 12/01/2009 Κωδικός: 04.06.040 Sikagard -720 EpoCem 3-συστατικών μικροκονίαμα βάσεως τσιμέντου και εποξειδικών ρητινών για επιφανειακή σφράγιση Construction Περιγραφή Προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα