Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN"

Transcript

1 Φυσική Υπεροχή στα Ξύλινα Kουφώματα! EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γνωριμία με την εταιρία TSIGAS A.E. 3 Oι εγκαταστάσεις μας 4 2 Υαλοστάσια Παντζούρια Εξωτερικές πόρτες Εσωτερικές πόρτες Ειδικές κατασκευές Διεθνείς πιστοποιήσεις Πρωτοποριακά προϊόντα Γιατί ξύλινο κούφωμα? Οικολογική συνείδηση Oι εκθέσεις μας Για τους επαγγελματίες ή τους ιδιώτες, η επιλογή κουφωμάτων είναι μία σημαντική απόφαση, που μπορεί να γίνει στρατηγική επένδυση, με άμεσο, αλλά και μακροπρόθεσμο κέρδος. H Βιομηχανία Ξύλινων Κουφωμάτων TSIGAS Α.Ε., είναι μία αξιόμαχη, ελληνική παραγωγική μονάδα, που χάρις στην ποιότητα του έργου και την εμπιστοσύνη των πελατών της έχει κερδίσει το στοίχημα του ανταγωνισμού, κι αναπτύσσεται σταθερά. Σήμερα, βασισμένοι στην εξειδίκευση και την εμπειρία μας, σάς κάνουμε τη δική μας πρόταση, παρουσιάζοντας σημαντικά επιχειρήματα και κίνητρα για να επιλέξετε Ξύλινα Κουφώματα με υπογραφή TSIGAS. Με κύρος και υπευθυνότητα είμαστε δίπλα σας, για να στηρίξουμε την επιτυχία σας, με τη δύναμη του ξύλου και την ώθηση της εξέλιξης. Η υπεροχή... είναι στη φύση μας!

3 Για περισσότερες από 5 δεκαετίες, η εταιρία TSIGAS Α.Ε. είναι η δύναμη της εξέλιξης στο Ξύλινο Κούφωμα. Προσανατολισμένη στην εξειδίκευση, την ποικιλία αισθητικής και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, η εταιρία έχει ταυτιστεί με την εμπιστοσύνη και τη διεθνή καταξίωση στον τομέα των δραστηριοτήτων της. 3 Eμπιστοσύνη Ανάπτυξη Σήμερα, η εταιρία TSIGAS A.E. είναι μία υγιής, ελληνική δύναμη, που αξιοποιεί την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, για να διευρύνει την αναπτυξιακή της προοπτική, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Το τελευταίο διάστημα ενισχύει σταθερά την παρουσία της στην Κύπρο και την Τουρκία, ενώ στους άμεσους στόχους της, περιλαμβάνεται η διεύρυνση των δραστηριοτήτων στην αγορά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Το «ορμητήριο» της εταιρίας είναι το Μουζάκι Καρδίτσας, όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο, ενώ παράλληλα διατηρεί και δύο σύγχρονες Εκθέσεις στην Αθήνα, στα Βριλήσσια και στο Ελληνικό. Καρδίτσα: T: , , E: info@tsigas.gr Aθήνα, Βριλήσσια: T: , , E: athens@tsigas.gr Aθήνα, Eλληνικό: T: Μια σύγχρονη βιομηχανία με παράδοση.

4 4 Βασισμένη στην εξειδίκευση, η εταιρία TSIGAS A.E. έχει αναπτύξει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας στον τομέα των Ξύλινων Κουφωμάτων. Tεχνογνωσία Eγγύηση Οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στο Μουζάκι Καρδίτσας, σε επιφάνεια m 2. Με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, προηγμένα υλικά και ειδικά καταρτισμένο τεχνικό δυναμικό 90 περίπου ατόμων, η εταιρία σχεδιάζει και παράγει άρτιες κι αποτελεσματικές λύσεις, ακόμη και για την πιο απαιτητική κατασκευή. Το εργοστάσιο διαθέτει πιστοποίηση κατά ΕΝ ΙSO 9001: 2008 TÜV HELLAS (TÜV NORD) A.E. Ο αυστηρός έλεγχος σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, σ όλα τα στάδια της παραγωγής, είναι εγγύηση αντοχής, λειτουργικότητας και διασφάλισης της επένδυσης για κάθε κατασκευαστή ή ιδιώτη, που συνεργάζεται με την εταιρία TSIGAS A.E. Aνοίξτε την πόρτα σας στην ποιότητα!

5 Yαλοστάσια TSIGAS Θερμομόνωση Ηχομόνωση Τα προηγμένα τεχνολογικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή Υαλοστασίων όπως είναι τα διπλά θερμομονωτικά τζάμια ή τα πολλαπλά με εσωτερικό διάκενο ή αδρανές αέριο, τα υαλοπετάσματα μεγάλου πάχους και οι σύνθετοι υαλοπίνακες με στρώσεις γυαλιού και ενδιάμεσες ακουστικές μεμβράνες, τα λάστιχα και τα μέσα στεγάνωσης των αρμών, αυξάνουν περισσότερο τις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ικανότητές τους, δημιουργώντας ένα άριστο αποτέλεσμα. Η εταιρία TSIGAS A.E. παράγει σήμερα Υαλοστάσια με υάλωση από 25-39mm και με τους καλύτερους συντελεστές θερμοπερατότητας που καλύπτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές όλων των Ευρωπαϊκών χωρών. 5

6 6 Παντζούρια TSIGAS Aντοχή Ασφάλεια Οι νέες τεχνολογίες βαφής που χρησιμοποιεί η εταιρία TSIGAS A.E. είναι οικολογικές και ειδικά πρoσαρμοσμένες ώστε να επιμηκύνουν σημαντικά το μέσο όρο ζωής των Ξύλινων Κουφωμάτων. Οι πλέον εξελιγμένοι μηχανισμοί έχουν μεγάλο δείκτη αντισκωριακής προστασίας και μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρη στον υψηλό δείκτη ασφάλειας και είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους ανοίγματος κουφωμάτων όπως ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα κ.λπ.

7 Eξωτερικές Πόρτες TSIGAS Ποιότητα Στιλ H εξωτερική πόρτα είναι το στοιχείο, που κατεξοχήν εκφράζει το χαρακτήρα και την αισθητική της οικοδομής σας. Στο ξενοδοχείο, την πολυκατοικία, τη μονοκατοικία, η εξωτερική πόρτα (απλή - πυράντοχη - ασφαλείας) αποτελεί τη σφραγίδα του αρχιτέκτονα και του ιδιοκτήτη. Στην εταιρία TSIGAS A.E., έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από αναρίθμητα σχέδια, τις εξωτερικές πόρτες που θα ολοκληρώσουν άρτια την οικοδομή σας. Και φυσικά μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε δικό σας σχέδιο, με πιστότητα και υψηλή ποιότητα κατασκευής. 7

8 8 Eσωτερικές Πόρτες TSIGAS Στην κύρια ή παραθεριστική κατοικία, σε επαγγελματικούς χώρους, για απλές ή ειδικές κατασκευές, το design TSIGAS στις εσωτερικές πόρτες, προτείνει δημιουργίες εναρμονισμένες στον εσωτερικό χώρο σας, πάντα με το προσωπικό σας στιλ. Λειτουργικότητα Aισθητική

9 Eιδικές Κατασκευές TSIGAS & Δημιουργικότητα Λύσεις Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει την εταιρία TSIGAS A.E. να ξεχωρίζει είναι η πολυετής πείρα της στις ειδικές κατασκευές. Υλοποιούμε με συνέπεια και σεβασμό το όραμα και της πιο απαιτητικής Αρχιτεκτονικής μελέτης, ξενοδοχειακών μονάδων, συγκροτημάτων κατοικιών κ.ά. Αναβιώνουμε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα άλλων εποχών με σύγχρονους όρους λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας, ικανοποιώντας κάθε σας απαίτηση για ειδικές - μοναδικές, λύσεις και κατασκευές. Επίσης, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των έργων με Ξύλινα Κουφώματα, η εταιρία TSIGAS A.E. και για την καλύτερη δυνατή αισθητική τους εναρμόνιση, παρέχει διάφορες εξειδικευμένες εφαρμογές ξύλινων κατασκευών, όπως κάγκελα, αυλόπορτες - γκαραζόπορτες, πέργκολες κι εσωτερικές επενδύσεις στεγών. 9

10 10 & Πιστοποιήσεις Κύρος R H εταιρία TSIGAS A.E. πρωτοπορεί και σας εξασφαλίζει, μοναδικά πιστοποιημένα προϊόντα, στις μεγαλύτερες διαστάσεις και με τους καλύτερους συντελεστές θερμοπερατότητας. Όλα τα Ξύλινα Κουφώματα TSIGAS είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις αυστηρότερες Κοινοτικές Οδηγίες CE (EΛOT EN : 2006) ως προς τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. H εταιρία, μέσα από συνεχείς ελέγχους, διασφαλίζει διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις από οργανισμούς με κύρος, όπως τα Ιδρύματα Τεχνολογίας Κουφωμάτων ift Rosenheim, eph και MPA Dresden. Με βάση τα διεθνή τεστ, τα Ξύλινα Κουφώματα TSIGAS εμφανίζουν ιδανικούς δείκτες αντοχής σε ανεμοπίεση και διαπερατότητα στον αέρα, υδατοστεγανότητας και θερμοπερατότητας και έχουν υψηλές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, επιτυγχάνοντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος συντήρησης. TSIGAS A.E. Ελληνική δύναμη με διεθνές κύρος.

11 & Καινοτομία Πρωτοπορία ΦYΣOYNA HEIGHT LENGTH m Uw Value W/(m²K) TSIGAS S.A. m EΠAΛΛHΛO HEIGHT LENGTH m Uw Value W/(m²K) TSIGAS S.A. m Βασική μέριμνα της εταιρίας TSIGAS A.E. είναι να υιοθετεί τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις, να τις προσαρμόζει στις κλιματικές ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και να δημιουργεί πρωτοποριακές λύσεις στα Ξύλινα Κουφώματα. Μία από τις πλέον εξειδικευμένες κατασκευές της εταιρίας είναι οι Φυσούνες, από 3 έως 7 φύλλα, που εφαρμόζονται σε Υαλοστάσια και Παντζούρια για μπαλκονόπορτες, παράθυρα και εσωτερικές πόρτες. Εξασφαλίζουν άριστη λειτουργία, υψηλή στεγανότητα και θερμοηχομόνωση και είναι φιλικές σε άτομα με κινητικά προβλήματα. «Γενναιόδωρα» σε πλεονεκτήματα είναι και τα Επάλληλα ανασηκωνόμενα βαρέως τύπου, συρόμενα κουφώματα, από 2 έως 6 φύλλα, μία ακόμη εξειδικευμένη κατασκευή με υπογραφή TSIGAS. Αποτελούν την ιδανική λύση σε μεγάλα ανοίγματα για μπαλκονόπορτες, παράθυρα και εσωτερικές πόρτες. 11 TSIGAS. Εξέλιξη βασισμένη σε αξίες.

12 12 Στη διαδικασία επιλογής κουφωμάτων αξιολογούνται πολλαπλά κριτήρια, πάντα όμως με ένα βασικό στόχο: τη μεγιστοποίηση των πλεονεκτημάτων που θα διασφαλίσουμε, εξοικονομώντας χρήματα στο παρόν, αλλά και το μέλλον. &Ξύλο Πλεονεκτήματα Αντικρούοντας τη γενική τάση που επικρατεί, οι ειδικοί της εταιρίας TSIGAS A.E. μπορούν να σας εγγυηθούν τεκμηριωμένα ότι τα Ξύλινα Κουφώματα είναι η πιο σοφή επιλογή, για πολλούς λόγους, που ίσως δεν γνωρίζετε... Υψηλή Θερμομόνωση & Εξοικονόμηση Ενέργειας Για την άριστη θερμομόνωση των κουφωμάτων, το ξύλο είναι το ιδανικό δομικό υλικό. Η θερμομονωτική του ικανότητα είναι φορές μεγαλύτερη από του χάλυβα και φορές πιο ισχυρή από αυτή του αλουμινίου. Θυμηθείτε ότι, εδώ κι αιώνες, χρησιμοποιείται ως χειρολαβή θερμών αντικειμένων και σκευών! Υπεροχή στην Ηχομόνωση Το ξύλο παρουσιάζει πολύ καλές ηχομονωτικές ιδιότητες που δεν διαθέτουν άλλα υλικά. Λόγω της πορώδους δομής του, παγιδεύει τον ήχο και μειώνει την αντήχηση.

13 Ενισχυμένη Αντοχή Τα σύγχρονα Ξύλινα Κουφώματα κατασκευάζονται από αντικολλητή ξυλεία τριών στρώσεων, γεγονός που εκμηδενίζει την πιθανότητα αστοχιών, διασφαλίζει την απόλυτη σταθερότητα της κατασκευής, αποκλείει την παραμικρή στρέβλωση κι εγγυάται αξεπέραστη αντοχή, και στις πιο ειδικές συνθήκες. 13 Μεγαλύτερη Διάρκεια Ζωής Ο μέσος όρος διάρκειας ζωής του ξύλου είναι χρόνια. Με απλή φροντίδα, τα Ξύλινα Κουφώματα μπορούν να διατηρηθούν για πάντα σαν καινούργια, σε αντίθεση με άλλα υλικά, που στο πέρασμα του χρόνου υπόκεινται σε μη αναστρέψιμες μοριακές αλλοιώσεις. Oι νέες τεχνολογίες βαφής προστατεύουν το ξύλο από την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία, καταρρίπτοντας το μύθο της αυξημένης ανάγκης συντήρησής του. Διαχρονική Αξία Tο ξύλο είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής του φυσικού περιβάλλοντος, της αρχιτεκτονικής, της παράδοσης, της ποιότητας ζωής. Η επιλογή του ξύλου αναθερμαίνει τις μνήμες των ανθρώπων και καλλιεργεί συναισθήματα οικειότητας και ζεστασιάς. Ξύλινα Κουφώματα TSIGAS. Η φυσική επιλογή!

14 14 & Περιβάλλον Yπευθυνότητα Kύριο στην φιλοσοφία της εταιρίας TSIGAS Α.Ε. είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η υπεύθυνη δράση για την προστασία του φυσικού μας πλούτου. Όλα τα προϊόντα που παράγει, προέρχονται αυστηρά από πιστοποιημένη, νόμιμα υλοτομημένη ξυλεία από αειφόρα δάση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Το ξύλο, ως δομικό υλικό, ανήκει στους ανανεώσιμους πόρους και, με σωστή διαχείριση, δεν διαταράσσει τις οικολογικές ισορροπίες, ενώ ταυτόχρονα εκμηδενίζει τις εκπομπές CO2 στη διαδικασία παραγωγής του. Σύμφωνα με αξιόπιστες μελέτες κορυφαίων περιβαλλοντικών οργανισμών, το ξύλο απαιτεί τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας για την παραγωγή κουφωμάτων, σε σχέση με άλλα υλικά. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το PVC είναι 8 φορές πιο ενεργειοβόρο στην παραγωγή, ενώ τα «σκήπτρα» κρατά το αλουμίνιο, που εκτινάσσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε καταστροφικά για το περιβάλλον ύψη. Το ξύλο, χάρις στις άριστες θερμομονωτικές του ιδιότητες, συμβάλλει δραστικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση ή ψύξη. Μ αυτό το δεδομένο, τα Ξύλινα Κουφώματα TSIGAS διαθέτουν από τους χαμηλότερους συντελεστές θερμοπερατότητας, σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, οι σύγχρονες βαφές που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι υδατοδιαλυτές, μη τοξικές για τον άνθρωπο και φιλικές προς το περιβάλλον. Συμβάλλουμε για ένα καλύτερο περιβάλλον.

15 & Eπαφή Παρουσίαση TSIGAS Α.Ε. Το όνομα που εμπιστεύεται σταθερά επί σειρά ετών ένα ευρύ πελατολόγιο με ειδικές απαιτήσεις. Μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, επαγγελματικοί φορείς, καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και διακοσμητές αλλά και ιδιώτες, επιδιώκουν και επιτυγχάνουν την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας - κόστους μαζί μας. Αυτή τη στιγμή, η εταιρία TSIGAS A.E. διαθέτει δύο εκθεσιακά κέντρα για την εξυπηρέτηση των πελατών της και τους καλωσορίζει στη νέα εποχή στα Ξύλινα Κουφώματα. Επίσης ενισχύει σημαντικά την επαφή μαζί τους, συμμετέχοντας στις περισσότερες κλαδικές εκθέσεις. Η πρώτη επαφή με τα προϊόντα μας είναι σχέση για μια ζωή! 15

16 H εταιρία TSIGAS A.E., είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Kατασκευαστών Ξύλινων Kουφωμάτων EΛΛHNIKH BIOMHXANIA ΞYΛINΩN KOYΦΩMATΩN TSIGAS A.E. EΔPA: EKΘEΣH - EPΓOΣTAΣIO: 1 ο χλμ. Mουζακίου - Λαζαρίνας, Mουζάκι, Kαρδίτσα, T: , , F: , , E: info@tsigas.gr EKΘEΣH BPIΛHΣΣIA: Aναπαύσεως 45 & ιός 49, Bριλήσσια, Aθήνα, T: , , F: , E: athens@tsigas.gr EKΘEΣH ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Γούναρη 60, Ελληνικό, Αθήνα, T: , F: krkx Tο φωτογραφικό υλικό στο παρόν έντυπο αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας TSIGAS A.E. Aπαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευσή του σε άλλα έντυπα, ιστοσελίδες, ημερήσιο - περιοδικό τύπο κ.λπ. H εταιρία TSIGAS A.E. επιφυλάσσεται σε ανάλογες περιπτώσεις να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο.

Τι πάει να πει «Ενεργειακοί Υαλοπίνακες» και τι διαφορά έχουν αυτοί, από τα τζάμια που έχω στο σπίτι μου;

Τι πάει να πει «Ενεργειακοί Υαλοπίνακες» και τι διαφορά έχουν αυτοί, από τα τζάμια που έχω στο σπίτι μου; Τι πάει να πει «Ενεργειακοί Υαλοπίνακες» και τι διαφορά έχουν αυτοί, από τα τζάμια που έχω στο σπίτι μου; Ο όρος «Ενεργειακοί Υαλοπίνακες» χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια ως ελεύθερη μετάφραση του

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Στόχος μας η Επιτυχία σας Από τα Θ εμέλια μέχρι την Οροφή H Sika AG με έδρα στο Baar της Ελβετίας είναι μια πολυεθνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Στρατηγική και Πολιτικές για Ταχεία Περιφερειακή Ανάπτυξη, Ισχυρές Επιχειρήσεις και Αποτελεσματικό Ανθρώπινο Δυναμικό ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ.. 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Ιονίων Νήσων. Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Ιονίων Νήσων. Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Ιονίων Νήσων Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Περιεχόµενα 1 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΈΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗΣ: ΣΥΝΟΨΗ Ι ΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟ ΟΛΟΓΙΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ECO choros. ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ Κιμμέρια Ξάνθης ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΟΜΆΔΑ ΕΡΓΑΣΊΑΣ

ECO choros. ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ Κιμμέρια Ξάνθης ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΟΜΆΔΑ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2012-2013 ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ Κιμμέρια Ξάνθης ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΌΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ & ΒΙΏΣΙΜΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΠΜΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉ ΕΠΙΣΤΉΜΗ & ΜΗΧΑΝΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1

Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Συγκριτική Μέτρηση Επιδόσεων και διαχείριση ποιότητας στις δηµόσιες συγκοινωνίες 1 Για τη χρήση του παρακάτω υλικού: Σκοπός του έργου PORTAL είναι η επιτάχυνση της απορρόφησης των ερευνητικών αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓOΡΑ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓOΡΑ Το Περιοδικό για την Ενέργεια και το Περιβάλλον Mάρτιος 2012 Τεύχος 33, Τιμή 3 ευρώ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓOΡΑ ΑΓΩΓOΙ: ΕΡΜΑΙΑ ΓΕΩΠOΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡOΥΣΕΩΝ ΓΑΛΛΙΑ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010

sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 Italcementi Group sdreport Έκθεση Αειφόρου Ανάπτυξης 2010 ΟΡΑΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Περιληπτική Περιγραφή Ελλάδα sdreport Περιληπτική Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Ένας πρακτικός τεχνικός οδηγός

Ένας πρακτικός τεχνικός οδηγός Ένας πρακτικός τεχνικός οδηγός Ιανουάριος 2011 Λ. Βουλιαγμένης 224 & Αγίου Δημητρίου, 173 43 Άγιος Δημήτριος, τηλ. 210 9577470 info@helapco.gr, www.helapco.gr Βασικές τεχνικές πληροφορίες για τα φωτοβολταϊκά

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Ειρήνη Σωπασή

Διαβάστε περισσότερα

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις

Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Μια αγορά που αναζητά νέες λύσεις Συνέντευξη με τον Γιώργο Μπένο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing σελ.12 Προϊόντα προστιθέμενης αξίας σελ.22 Νερό, κάνοντας πράξη την υπεύθυνη διαχείριση σελ.28 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένος Έλεγχος Δομικών Κατασκευών Με διενέργεια μη καταστρεπτικών ελέγχων N.D.T.

Πιστοποιημένος Έλεγχος Δομικών Κατασκευών Με διενέργεια μη καταστρεπτικών ελέγχων N.D.T. ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ TÜV AUSTRIA HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ TÜV TIMES No.11 Ι ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 TÜV AUSTRIA HELLAS Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 429 Ι 153 43 ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ TÜV AUSTRIA HELLAS Πιστοποιημένος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΑΣ

ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΑΣ AΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΣΙΝΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΑΣΙΝΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Εισηγητές:

Διαβάστε περισσότερα

"Ο ΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ" ΜΕΡΟΣ 1 ο : «ΜΕΘΟ ΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ»

Ο ΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 1 ο : «ΜΕΘΟ ΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ» Η παρούσα έκδοση αποτελεί τµήµα µιας σειράς από τρεις Τεχνικούς Οδηγούς του Κέντρου Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) µε αντικείµενο τη διαδικασία των Ενεργειακών Επιθεωρήσεων στα κτίρια και τη βιοµηχανία.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Με κύριο γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πολίτη, οι τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές που

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Clarity and Opportunity Βασικό στοιχείο μας είναι ο ξεκάθαρος προσανατολισμός μας. Σε αυτό το ενημερωτικό έντυπο υπογραμμίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές

Οδηγός Συστηµάτων. Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές Οδηγός Συστηµάτων Προϊ ντα, υπηρεσίες και συστήµατα ελέγχου για ολοκληρωµένες λ σεις κλιµατισµο και ψ ξης σε εµπορικές και βιοµηχανικές αγορές ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Σύστηµα µόνο ψύξης Σύστηµα αντλίας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Θέσεις της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για την αντιμετώπιση της Οικονομικής Κρίσης και για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. ΑΘΗΝΑ - ΜΑΡΤΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κίνητρα για την εφαρµογή µέτρων εξοικονόµησης στα κτίρια

Κίνητρα για την εφαρµογή µέτρων εξοικονόµησης στα κτίρια Κίνητρα για την εφαρµογή µέτρων εξοικονόµησης στα κτίρια Οι προτάσεις της Greenpeace Οκτώβριος 2007 Κλεισόβης 9, 106 77 Αθήνα, τηλ. 2103840774-5, fax. 2103804008 www.greenpeace.gr Εισαγωγή Ο κτιριακός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας. Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας. Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Διερεύνηση των προτιμήσεων των καταναλωτών αναφορικά με την γνώση,

Διαβάστε περισσότερα

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV!

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Intelligent Ιούνιος 2011 Energy Έξυπνες και αποδοτικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας από την παραγωγή έως την τελική διανομή Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τρέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 3 2. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ... 6

1. ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 3 2. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ... 6 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 3 2. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ... 6 3. ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΣΕΙΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... 16 2.1. Θεσµικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή. Γκαρέτσα Νίκη, 2004 Α.Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Πτυχιακή εργασία Γκαρέτσα Νικολέτα, Εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχαν. Περιβάλλοντος. Σταματία. α: Φούντα. Φοιτήτρια. Επιβλέπων

Βιομηχαν. Περιβάλλοντος. Σταματία. α: Φούντα. Φοιτήτρια. Επιβλέπων Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχαν νικών Συστημάτωνν Ειδίκευση: Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας ς και Προστασίας Περιβάλλοντος Διπλωματική Εργασία Περιβαλλοντική Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 03 ΤΕΥΧΟΣ Νο ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Αρωματικά φυτά Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ανταγωνιστικότητα περνά

Διαβάστε περισσότερα

Εκτίμηση δεικτών απόδοσης και λειτουργίας γραμμής παραγωγής πλαστικών κουφωμάτων

Εκτίμηση δεικτών απόδοσης και λειτουργίας γραμμής παραγωγής πλαστικών κουφωμάτων Εκτίμηση δεικτών απόδοσης και λειτουργίας γραμμής παραγωγής πλαστικών κουφωμάτων 1 Τσαρούχας Παναγιώτης, 2 Αβραμίδου Άννα Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, Τμήμα Τυποποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Χτίζοντας το Μέλλον Το Χτίζοντας το Μέλλον είναι το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών Δρ. Δημήτρης Φωλίνας Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ Copyright Δημήτρης Φωλίνας Τηλ: +30 23510.20940 Φαξ: +30 23510.47860 Email: dfolinas@gmail.com Με επιφύλαξη

Διαβάστε περισσότερα