Αρ. Πρωτ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 9 η Συνεδρίαση 16/9/2015 ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 41 /2015. ΘΕΜΑ: Κανονισµός λειτουργίας Περιπτέρων ήµου Καισαριανής.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αρ. Πρωτ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 9 η Συνεδρίαση 16/9/2015 ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 41 /2015. ΘΕΜΑ: Κανονισµός λειτουργίας Περιπτέρων ήµου Καισαριανής."

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. /νση: Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, Τ.Κ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Τηλ: Fax: Καισαριανή: Αρ. Πρωτ:10357 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 9 η Συνεδρίαση 16/9/2015 ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 41 /2015 ΘΕΜΑ: Κανονισµός λειτουργίας Περιπτέρων ήµου Καισαριανής. Πρακτικό της µε αριθµό 9ης/2015 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Καισαριανής, της 16 ης του µηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ έτους Στην Καισαριανή σήµερα την 16 η του µηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ έτους 2015 ηµέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 13.00µ.µ. η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του ήµου Καισαριανής, συνήλθε σε δηµόσια τακτική συνεδρίαση στο δηµοτικό κατάστηµα, ύστερα από την µε αριθµό πρωτ / έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου της, η οποία επιδόθηκε και δηµοσιεύθηκε νόµιµα, σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 67 παρ. 4 και 75, του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει. ιαπιστώθηκε ότι υπήρχε νόµιµη απαρτία, δεδοµένου ότι παρουσία του ηµάρχου- Προέδρου παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση έξι (6) µέλη. Ονοµαστικά οι: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ Σταµέλος Ηλίας Πρόεδρος- ήµαρχος 1)Παπαγιάννης Ιωάννης 1.Περρής Ιωάννης 2.Εξαρχόπουλος Αθανάσιος 3.Καραβασίλης Εµµανουήλ 4.Σοφιανόπουλος Γεώργιος 5.Λυκούδης Αλεβίζος 6.Μαζαράκη Έλλη(αν. µέλος) Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Χουδετσανάκη Γαρυφαλιά. Στην συνεδρίαση παρευρέθηκε το αναπληρωµατικό µέλος κ. Χατζηδηµητράκης Αργύριος της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση». Ο κ. Πρόεδρος εισηγούµενος το 2 ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης θέτει υπόψη των µελών την εισήγηση της Προϊσταµένης Τµήµατος ηµοτικών Προσόδων Α.Ατραίδου η οποία έχει ως εξής:

2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή: ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτοκ: 8751 ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ /νση: Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟ ΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΘΕΜΑ: Κανονισµός λειτουργίας Περιπτέρων ήµου Καισαριανής Παρακαλούµε όπως εγκρίνετε τον ακόλουθο Κανονισµό λειτουργίας για τα Περίπτερα που ανήκουν στο ήµο Καισαριανής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Άρθρο 1 Αντικείµενο - Σκοπός του Κανονισµού 1. Αντικείµενο του παρόντος Κανονισµού είναι η θέσπιση προδιαγραφών και κανόνων, για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων που έχουν παραχωρηθεί ή παραχωρούνται για εγκατάσταση και εκµετάλλευση της λειτουργίας περιπτέρων, εντός των διοικητικών ορίων του ήµου Καισαριανής, ο οποίος θα δεσµεύει τις δηµοτικές υπηρεσίες και τα πρόσωπα στους οποίους παραχωρήθηκε θέση περιπτέρου. 2. Σκοπός του κανονισµού αυτού είναι: α. Η αναβάθµιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών του ήµου Καισαριανής. β. Η βελτίωση της αισθητικής εικόνας και λειτουργικότητας των κοινόχρηστων χώρων του ήµου, γ. Η ασφάλεια και προστασία της κίνησης πεζών στους κοινόχρηστους χώρους, των ατόµων µε ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), αλλά και των οχηµάτων που κινούνται πλησίον αυτών.

3 Άρθρο 2 Νοµικό πλαίσιο Ο παρών κανονισµός στηρίζεται στις εξής διατάξεις: 1. Τα άρθρα 75,79,86 και 192 του Ν. 3463/2006 ΦΕΚ 114/ τεύχος Α (Κ..Κ.) 2. Το Ν. 3852/2010 ΦΕΚ 87/ τεύχος Α (Πρόγραµµα Καλλικράτης) 3. Την Υποπαράγραφο ΣΤ2 του άρθρ.1 του Ν. 4093/12 ΦΕΚ 222/ τεύχος Α' όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 76 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α 4. Τον παλαιό Γενικό Οικοδοµικό Κανονισµό και το Νέο Οικοδοµικό Κανονισµό 5. Τα άρθρα 13 και 73 Β / «Περί κωδικοποιήσεως εις ενιαίο κείµενο των ισχυουσών διατάξεων περί των προσόδων των ήµων και Κοινοτήτων», όπως συµπληρώθηκαν και τροποποιήθηκαν µε τα άρθρα 3 και 19 του N. 1080/80 ΦΕΚ 246/80 τεύχος Α', το άρθρο 26 του Ν. 1828/89 ΦΕΚ 2/ τεύχος Α' και το άρθρ.50 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ τεύχος Α 6. Το Ν /1971 ΦΕΚ 245/71 τεύχος Α' όπως συµπληρώθηκε και τροποποιήθηκε 7. Το Ν. 4254/14 ΦΕΚ 85/ τεύχος Α 8. Το Ν. 1043/1980 ΦΕΚ 87/1980 τεύχος Α' 9. Το Ν. 4235/2014 ΦΕΚ 32/ τεύχος Α 10. Το Ν. 3648/2008 ΦΕΚ 38/ τεύχος Α 11. Το Ν. 3919/11 ΦΕΚ 32/ τεύχος Α' 12. Το Ν. 4172/13 ΦΕΚ 167/ τεύχος Α' 13. Τα άρθρα 34, 47 και 48 του Ν. 2696/99 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως ισχύουν σήµερα 14. Τα άρθρα 970 και 971 του Αστικού Κώδικα 15. Την Υγειονοµική ιάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.96967/ ΦΕΚ 2718/ τεύχος Β όπως συµπληρώθηκε και τροποποιήθηκε µεταγενέστερα. 16. Την απόφαση 211/2014 του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Καισαριανής Άρθρο 3 Ορισµοί 1)Κοινόχρηστοι χώροι ή πράγµατα, είναι οι χώροι και τα πράγµατα τα οποία σύµφωνα µε το νόµο ή τη βούληση του ιδιοκτήτη τους προορίζονται για κοινή χρήση. 2)Τα κοινόχρηστα, αποτελούν πράγµατα εκτός συναλλαγής σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 970 του Αστικού Κώδικα. 3)Στα κοινόχρηστα πράγµατα µπορούν να αποκτηθούν, µε παραχώρηση της αρµόδιας αρχής, κατά τους όρους του νόµου, ιδιαίτερα ιδιωτικά δικαιώµατα, εφόσον µε αυτά εξυπηρετείται ή δεν αναιρείται η κοινή χρήση (άρθρο 970 Α.Κ.). 4)Τέλος, είναι η χρηµατική παροχή που καταβάλλεται από τους υπόχρεους έναντι ειδικού ανταλλάγµατος (αντιπαροχής), το οποίο συνίσταται στη χρησιµοποίηση ορισµένου δηµοτικού έργου, ή υπηρεσίας, ή χώρου.

4 5)Άδειες χρήσης κοινόχρηστου χώρου, είναι ατοµικές διοικητικές πράξεις, οι οποίες υπόκεινται σε ανάκληση κατά τις γενικές αρχές του διοικητικού δικαίου και του Κώδικα ιοικητικής ιαδικασίας και κατά τις ειδικές διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.1080/1980 όπως τροποποιήθηκε, συµπληρώθηκε και ισχύει σήµερα. 6)Ανάκληση αδείας είναι η διοικητική πράξη κύρωσης, µε την οποία αίρεται η ισχύς µιας άλλης διοικητικής πράξης, είτε αναδροµικά, είτε για το µέλλον. εν αποσκοπεί στην ποινική τιµωρία αδικήµατος αλλά στη συµµόρφωση του υπόχρεου προς τις ρυθµίσεις του νόµου και του παρόντος κανονισµού. 7)Αυθαίρετη χρήση θεωρείται, η χρήση του κοινόχρηστου χώρου χωρίς άδεια του ηµάρχου. Αυθαίρετη επίσης, θεωρείται η χρήση του κοινόχρηστου χώρου κατά παράβαση των όρων της χορηγηθείσας άδειας, είτε αυτή αφορά το είδος της χρήσης είτε τη θέση ή έκταση του παραχωρούµενου χώρου, είτε τη διάρκεια της άδειας. Άρθρο 4 Αρµοδιότητες - ιαδικασίες Εκτός του ήµου Καισαριανής, ουδεµία άλλη αρχή έχει δικαίωµα και αρµοδιότητα να παραχωρεί τους κοινόχρηστους χώρους που ανήκουν σ αυτόν ή έχουν παραχωρηθεί για εκµετάλλευση περιπτέρου. Η ιεύθυνση Οικονοµικών Υπηρεσιών δια του οικείου Τµήµατος Εσόδων διαχειρίζεται τα θέµατα παραχώρησης των θέσεων εκµετάλλευσης περιπτέρων, των σχετικών διαδικασιών εκµίσθωσης του χώρου που καταλαµβάνει κάθε περίπτερο, της επιβολής των τελών χρήσης κοινόχρηστου χώρου ή και προστίµων σε περίπτωση παραβάσεων. Τριµελής Επιτροπή που ορίζεται από το ήµαρχο, βάσει του άρθρου 81 του Ν. 4172/13 ΦΕΚ 167/ τεύχος Α και αποτελείται από δύο υπαλλήλους της /νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ενός της /νσης Οικονοµικών Υπηρεσιών, ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήµατα τη σύννοµη λειτουργία των περιπτέρων και τη συµµόρφωση προς τον παρόντα κανονισµό. Άρθρο 5 Γενικές αρχές τοποθέτησης περιπτέρων Στα πεζοδρόµια όπου έχουν τοποθετηθεί περίπτερα ή που θα παραχωρηθούν για τοποθέτηση περιπτέρου πρέπει να εξασφαλίζεται ελεύθερος χώρος για την κίνηση των πεζών πλάτους τουλάχιστον 1,50 µ. Η ζώνη αυτή θα ισχύει σε όλο το µήκος της εµπρόσθιας πλευράς του περιπτέρου. Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό από το πλάτος του πεζοδροµίου, τότε, θα καθορίζεται από το ήµο, ο µέγιστος δυνατός ελεύθερος χώρος. εν επιτρέπεται να εµποδίζεται η ανάδειξη, η προβολή µνηµείων της πόλης ή σηµείων µε εξαιρετική σηµασία. Ο παραχωρούµενος κοινόχρηστος χώρος οριοθετείται µε κίτρινη γραµµή από την Τριµελή Επιτροπή του άρθρου 4. Κάθε κατάληψη εκτός των ορίων του παραχωρούµενου χώρου θεωρείται αυθαίρετη και την ευθύνη την φέρει ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής ή µισθωτής του περιπτέρου, προκειµένου περί αδειών που είχαν παραχωρηθεί πριν το Ν.4093/2012. Άλλως, ο διαχειριστής η ο µισθωτής του περιπτέρου θεωρείται υπεύθυνος για κάθε παράβαση του παρόντος κανονισµού. εν επιτρέπεται καµία µόνιµη κατασκευή στον παραχωρούµενο κοινόχρηστο χώρο πέριξ του περιπτέρου (υποστυλώµατα, δάπεδα, καθίσµατα, ζαρντινιέρες κλπ.).

5 Η διάταξη των λειτουργικών στοιχείων επί του παραχωρούµενου για χρήση κοινόχρηστου χώρου θα είναι τέτοια ώστε να µη δηµιουργούνται προβλήµατα στην κίνηση των πεζών. Η συνολική παρέµβαση θα τυγχάνει, πριν από την έναρξη της λειτουργίας του περιπτέρου, της έγκρισης του ήµου, κατόπιν υποβολής σχεδίων όπου θα εµφαίνεται ο υπό κατάληψη χώρος, µε τα λειτουργικά του στοιχεία. Οποιαδήποτε µεταβολή της διάταξης των λειτουργικών στοιχείων απαιτεί την έγκριση των υπηρεσιών του ήµου. Επιτρέπεται η τοποθέτηση διαφανών ανεµοφρακτών (νάιλον) µόνο κατά τις ηµέρες που υπάρχει βροχόπτωση ή χαµηλή θερµοκρασία (µικρότερη των 14 Κελσίου) για την προστασία των εµπορευµάτων και του συνόλου του εκάστοτε περιπτέρου. Άρθρο 6 Τύπος και διαστάσεις του σώµατος των περιπτέρων Σύµφωνα µε το άρθρο 76 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α, οι προδιαγραφές κατασκευής και τοποθέτησης των κουβουκλίων, καθορίζονται µε τοπικές κανονιστικές αποφάσεις, ανάλογα µε τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Οι επιτρεπόµενες διαστάσεις των περιπτέρων ( κουβούκλια ) που βρίσκονται εντός ήµου Καισαριανής, βάσει της παρούσας είναι: α. Το µέγιστο µήκος και µέγιστο πλάτος είναι 2,50 µ x 2,00 µ. Οι διαστάσεις αυτές συνεχίζονται από τη βάση του περιπτέρου µέχρι τη βάση της στέγης και για κάθε οριζόντια τοµή αυτού, β. Το µέγιστο συνολικό ύψος του περιπτέρου δύναται να φθάνει τα 2,60 µ. υπολογιζόµενο από τη στάθµη του πεζοδροµίου ως εξής: - Ύψος βάσεως περιπτέρου (από µπετόν) 0,10 µ. - Ύψος από τη βάση µέχρι τις θυρίδες 0,90 µ. - Από της βάσεως των θυρίδων µέχρι της στέγης 1,40 µ. - Ύψος κωνικής στέγης 0,20 µ. Οποιαδήποτε παραπάνω διάσταση του σώµατος του περιπτέρου θα λογίζεται ως αυθαίρετη και θα αποτελεί λόγο αποβολής, του τυχόντος αδείας εκµετάλλευσης περιπτέρου, οποτεδήποτε διαπιστωθεί. Θυρίδες συναλλαγών: Στις εµπρόσθιες και πλάγιες πλευρές κάθε περιπτέρου κατασκευάζονται τρεις συνολικά θυρίδες για τις συναλλαγές µε το κοινό, πίσω δε, από την πλευρά της οδού, κατασκευάζεται η θύρα του περιπτέρου. Ραφές: Ραφές οι οποίες εξέχουν πέραν των διαστάσεων που καθορίστηκαν (2,50 µ. x 2,00 µ.), απαγορεύονται απολύτως. Τέντες: Επιτρέπεται η τοποθέτηση κινητού προστεγάσµατος (τέντας) µε στήριξη µόνο στο πάνω µέρος του περιπτέρου, χωρίς δηλαδή κατακόρυφα στηρίγµατα, που θα προεξέχει από το περίγραµµα του περιπτέρου σε µέγιστο βαθµό κατά 1,50 µ περιµετρικά. ιαφήµιση: Επιτρέπεται η τοποθέτηση φωτεινών διαφηµίσεων όπως αυτές προβλέπονται από το Ν.2946/2001 ΦΕΚ 224/ τεύχος Α («Υπαίθρια ιαφήµιση,

6 Συµπολιτείες ήµων και Κοινοτήτων και άλλες διατάξεις») και την ΚΥΑ 52138/ ΦΕΚ 1788/ τεύχος Β Ρολά για ασφάλεια: Το περίπτερο προστατεύεται µε ρολά κατασκευασµένα εντός των καθοριζοµένων διαστάσεων δια του παρόντος κανονισµού Χρώµα: Το χρώµα έκαστου περιπτέρου θα συναποφασίζεται µε την Τεχνική Υπηρεσία του ήµου και ο καθορισµός αυτού θα λαµβάνει υπόψη τον περιβάλλοντα χώρο και τυχόν ιστορικά η άλλα σηµαντικά µνηµεία της περιοχής. Ειδικές περιπτώσεις: Κατ εξαίρεση, µπορεί µε την απόφαση χορήγησης της αδείας εκµετάλλευσης του περιπτέρου, να επιτραπεί η κατασκευή περιπτέρου διαφορετικού τύπου και διαστάσεων, εφόσον αυτό επιβάλλεται για λόγους κυκλοφορίας ή αισθητικής σύµφωνα µε το άρθρο 22 παρ.2 της Ν /1971. Είναι δυνατή η εγκατάσταση σε περίπτερα, φωτοβολταϊκών συστηµάτων, κατάλληλου µεγέθους αποκλειστικά για την κάλυψη των ιδίων ενεργειακών τους αναγκών. Στην περίπτωση αυτή ο τύπος και οι διαστάσεις των περιπτέρων, οι κατασκευαστικές επεµβάσεις για την αύξηση των διαστάσεων υφιστάµενων περιπτέρων, οι τεχνικές προδιαγραφές, τα κριτήρια και κάθε αναγκαία λεπτοµέρεια και του συνοδευτικού εξοπλισµού εντός του περιπτέρου, καθώς και η σχετική σήµανση, ως «ηλιακό περίπτερο» καθορίζονται µε κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και ηµοσίων Έργων. Η κατασκευή οποιουδήποτε άλλου τύπου περιπτέρου, πλην των προαναφερθέντων στο παρόν άρθρο, απαγορεύεται. Άρθρο 7 Μέγιστο όριο παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου Στα περίπτερα δύναται να παραχωρηθεί επιπλέον χώρος (κοινόχρηστος), πέραν αυτού που καταλαµβάνει το σώµα του περιπτέρου, ο οποίος θα προορίζεται για την τοποθέτηση ψυγείων πώλησης παγωτών, αναψυκτικών, καθώς και για ράφια η/και πάγκους πώλησης εντύπων. Ο χώρος αυτός εφάπτεται της έκτασης που καταλαµβάνει το σώµα του περιπτέρου. Οι διάδροµοι που πιθανόν δηµιουργούνται ενδιάµεσα και χρησιµοποιούνται για την εξυπηρέτηση των πελατών του περιπτέρου λογίζονται ως χρήση και κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. Η µέγιστη συνολική επιφάνεια παραχωρούµενου κοινόχρηστου χώρου για τη λειτουργία έκαστου περιπτέρου, συµπεριλαµβανόµενου του κουβουκλίου, είναι δώδεκα( 12 ) τ.µ., µε την προϋπόθεση ότι δεν παρακωλύεται η οµαλή διέλευση πεζών και εφαρµόζονται όλες οι αναφερόµενες στον παρόντα κανονισµό διατάξεις. Η τοποθέτηση παιχνιδιών ή παιχνιδοµηχανών πλησίον των περιπτέρων θα εξετάζεται κατά περίπτωση και θα εγκρίνεται µε τη σύµφωνη γνώµη της ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου, που θα εξετάζουν να µην παραβιάζεται η λειτουργικότητά του και η αισθητική του κοινόχρηστου χώρου. Άρθρο 8

7 Μέγιστος αριθµός ψυγείων και ραφιών/πάγκων ανά περίπτερο Ο µέγιστος αριθµός των ψυγείων που θα τοποθετούνται έξω από τα περίπτερα είναι τρία( 3 )και οι διαστάσεις τους καθορίζονται ως εξής: α. Ένα (1) ψυγείο αναψυκτικών µέγιστων διαστάσεων 1,35 µ. x 0,60 µ. ήτοι χρήση παραχωρούµενου κοινόχρηστου χώρου 0,81 τ.µ. β. Ένα (1) ψυγείο αναψυκτικών διαστάσεων 0,70 µ. x 0,60 µ., ήτοι χρήση παραχωρούµενου κοινόχρηστου χώρου 0,42 τ.µ. γ. Ένα ψυγείο παγωτών µέγιστων διαστάσεων 1,35 µ. x 0,60 µ., ήτοι χρήση παραχωρούµενου κοινόχρηστου χώρου 0,81 τ.µ. Επίσης, δίδεται η δυνατότητα τοποθέτησης: 1)µιας ραφιέρας πώλησης εντύπων διαστάσεων το πολύ 1,50 µ. x 0,30 µ., ήτοι χρήση 0,45 τ.µ. και 2)ενός πάγκου πώλησης εντύπων διαστάσεων το πολύ 2,00 µ. x 1,00 µ. δηλαδή χρήση 2,00 τ.µ. Η συνολική χρήση χώρου για ψυγεία αναψυκτικών και παγωτών, ραφιέρας και πάγκου πώλησης εντύπων είναι 4,49 τ.µ. 0 υπόλοιπος αδιάθετος χώρος περίπου 2,50 τ.µ. προορίζεται για τη δηµιουργία διαδρόµων για την εξυπηρέτηση των πελατών του περιπτέρου. Σε περίπτωση που το πλάτος του πεζοδροµίου δεν επιτρέπει την ανάπτυξη των περιπτέρων σύµφωνα µε τους παραπάνω όρους, είτε βρίσκονται µπροστά από εµπορικά καταστήµατα, η γενικότερα εµποδίζεται η θέα προς σηµαντικούς χώρους κοινού ενδιαφέροντος, η επιφάνεια παραχώρησης και η διάταξη των ψυγείων, των ραφιών και του πάγκου θα πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, µετά από εισήγηση και συγκεκριµένο σχεδιάγραµµα της ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Άρθρο 9 Πωλούµενα προϊόντα Τα περίπτερα κατατάσσονται σύµφωνα µε την παράγραφο 3 του αρ. 14 ενότητα Α, της Υγειονοµικής ιάταξης Υ1γ/Γ.Π/οικ ΦΕΚ 2718/ τεύχος Β στις επιχειρήσεις της κατηγορίας µαζικής εστίασης, υποκατηγορία επιχειρήσεις παρασκευής ή και προσφοράς τροφίµων και ποτών σε κινητούς ή προσωρινούς χώρους και αδειοδοτούνται ανάλογα, προσφέροντας τα αντίστοιχα προϊόντα. Η άδεια πώλησης τροφίµων και ποτών στα περίπτερα, χορηγείται από τις αρµόδιες κατά τόπους /νσεις Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων Επίσης, στα περίπτερα µπορούν να πωλούνται τα υπόλοιπα, µη υγειονοµικού ενδιαφέροντος προϊόντα, που αναφέρονται στο άρθρο 6 του Ν.1043/1980 ΦΕΚ 87/1980 τεύχος Α' Παραβάσεις του παρόντος άρθρου τιµωρούνται κατά δέσµια αρµοδιότητα του ήµου, σύµφωνα µε το άρθρο 9 του Ν.4235/2014 ΦΕΚ 32/ τεύχος Α, µετά από εισηγήσεις των ελεγκτικών κρατικών υπηρεσιών. Άρθρο 10

8 Καθορισµός θέσεων που παραχωρούνται για εγκατάσταση και εκµετάλλευση περιπτέρων Σύµφωνα µε το άρθρο 76 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α, µε απόφαση του δηµοτικού συµβουλίου καθορίζονται οι θέσεις των περιπτέρων και αποτυπώνονται σε σχετικά τοπογραφικά διαγράµµατα αρµόζουσας κλίµακας, στα οποία απεικονίζονται ευκρινώς και µε βάση την τέχνη και την επιστήµη, το κουβούκλιο του περιπτέρου, ο περιβάλλον χώρος του και ο ευρύτερος κοινόχρηστος, περιβάλλον χώρος. Η ανωτέρω απόφαση εκδίδεται µετά από γνώµη της οικείας δηµοτικής ή τοπικής κοινότητας και εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου αυτή υφίσταται. Με όµοια απόφαση, επιτρέπεται η µετατόπιση περιπτέρου, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν /1971. Για την έκδοση της ανωτέρω απόφασης απαιτείται γνώµη της οικείας αστυνοµικής αρχής, η οποία εξετάζει την καταλληλότητα του χώρου από πλευράς ασφάλειας της κυκλοφορίας πεζών και των οχηµάτων, µη επιτρεπόµενου του καθορισµού θέσεων περιπτέρων σε περίπτωση αρνητικής γνώµης. Η γνώµη παρέχεται εντός προθεσµίας είκοσι (20) ηµερών από την ηµεροµηνία παραλαβής του ερωτήµατος του δήµου και παρερχοµένης άπρακτης αυτής, τεκµαίρεται η θετική γνώµη αυτής ως προς την καταλληλότητα του χώρου από πλευράς ασφάλειας. Για τον καθορισµό των θέσεων περιπτέρων λαµβάνονται υπόψη οι εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην προστασία του φυσικού, πολιτιστικού και αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος, των δασικών περιοχών, των αρχαιολογικών και ιστορικών τόπων, της δηµόσιας κυκλοφορίας, την αισθητική και λειτουργική φυσιογνωµία του αστικού περιβάλλοντος, καθώς και την εν γένει προστασία της κοινής χρήσης. Οι θέσεις περιπτέρων που υπήρχαν πριν την έναρξη ισχύος του Ν.4093/12 ΦΕΚ 222/ τεύχος Α' δεν χρειάζονται επανακαθορισµό, εφόσον υπάρχουν δικαιούχοι των αδειών λειτουργίας των Άρθρο 11 Μετατόπιση θέσεως περιπτέρου Επιτρέπεται η µετατόπιση περιπτέρου, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν.δ. 1044/1971. (περίπτ.3 της υποπαρ. ΣΤ.2 του άρθρου πρώτου του Ν.4093/12, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 76 του Ν. 4257/14 (ΦΕΚ 93/ τεύχος Α, µε αιτιολογηµένη απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου η οποία εκδίδεται µετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Η µετατόπιση περιπτέρου γίνεται, είτε για λόγους ασφαλείας, κυκλοφορίας, εξωραϊσµού του περιβάλλοντος είτε για εκτέλεση ηµοσίων, ηµοτικών, Κοινοτικών ή Οργανικών Κοινής Ωφελείας έργων, είτε κατόπιν αιτήσεως του δικαιούχου αυτού. Η µετατόπιση γίνεται σε µικρή απόσταση από την αρχική θέση, αφού ληφθεί υπ' όψη η αποδοτικότητα της νέας θέσης και των γειτονικών περιπτέρων. Η αυτεπάγγελτη µετατόπιση για λόγους ασφαλείας της κυκλοφορίας σε λιγότερο αποδοτική θέση δεν επιτρέπεται εάν οι λόγοι αυτοί µπορεί να εκλείψουν µε τη λήψη άλλων µέτρων, τα οποία δεν είναι βλαπτικά για το δικαιούχο. Για την τοποθέτηση ή τη µετατόπιση του περιπτέρου λαµβάνεται επίσης υπόψιν η επιβάρυνση που προκαλεί στους ενοίκους των κατοικιών που γειτνιάζουν άµεσα µε

9 αυτό καθώς και η δυνατότητα τοποθέτησης ή µετατόπισης του περιπτέρου σε σηµείο, όπου δεν προκαλείται τέτοια επιβάρυνση. Σύµφωνα µε το άρθρο 6 του Ν.3648/2008 ΦΕΚ 38/ τεύχος Α, σε περίπτωση µετατοπίσεως περιπτέρου κατόπιν αιτήσεως του δικαιούχου η δαπάνη βαρύνει αυτόν. Σε περίπτωση αυτεπαγγέλτου µετατοπίσεως τούτου, η σχετική δαπάνη, η αποκατάσταση λειτουργίας περιπτέρου, καθώς και οι τυχόν φθορές που οφείλονται στη µετατόπιση βαρύνουν αυτόν επ ωφελεία του οποίου γίνεται η µετατόπιση. Σε περίπτωση προσωρινής µετατοπίσεως το περίπτερο επαναφέρεται στην αρχική του θέση µόλις εκλείψουν οι λόγοι που επέβαλαν τη µετατόπιση. Η σχετική δαπάνη προσωρινής µετατοπίσεως του περιπτέρου, η επαναφορά του και οι τυχόν φθορές βαρύνουν αυτόν επ' ωφελεία του οποίου γίνεται η µετατόπιση. 1) ιοχάρους 1 & Ευφρονίου 61 2) Εθνικής Αντίστασης 35 3) Εθνικής Αντίστασης 71 4) Εθνικής Αντίστασης 73 5) Εθνικής Αντίστασης 74 6) Εθνικής Αντίστασης 114 7) Εθνικής Αντίστασης 117 8) Εθνικής Αντίστασης 184 9) Εθνικής Αντίστασης ) Ευφρονίου 29 11) Υµηττού & Μισούντος 12) Υµηττού 50 13) Χρυσοστόµου Σµύρνης 66 14) Φορµίωνος 11 15) Φορµίωνος 25 16) Φορµίωνος 95 17) Φορµίωνος 117 Άρθρο 12 Θέσεις περιπτέρων ήµου Καισαριανής Άρθρο 13 Παραχώρηση Θέσεων Λειτουργίας Περιπτέρων Η παραχώρηση θέσεων και η λειτουργία των περιπτέρων γίνονται σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α Συνεπώς, µε την προϋπόθεση ότι οι ενδιαφερόµενοι δεν παραβαίνουν τις διατάξεις του άρθρου 285 του Ν. 3463/2006,η κατανοµή των θέσεων γίνεται µε τον ακόλουθο τρόπο: 1) Το 30% αυτών, οι οποίες προσδιορίζονται κατόπιν δηµόσιας κλήρωσης, παραχωρούνται µε την καταβολή τέλους/µίσθωµα που ορίζεται από το ηµοτικό Συµβούλιο λαµβάνοντας υπόψη την εµπορικότητα των θέσεων, βάσει του ετήσιου οικογενειακού εισοδήµατος του προηγούµενου οικονοµικού έτους, στις ακόλουθες κατηγορίες: α) άτοµα µε αναπηρία (Α.µε.Α.),

10 β) πολύτεκνοι και γ) όσοι µόνιµοι αξιωµατικοί, ανθυπασπιστές και υπαξιωµατικοί, δόκιµοι έφεδροι αξιωµατικοί και οπλίτες θητείας συµµετείχαν µε οποιονδήποτε τρόπο στα πολεµικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20ή Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφινού και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου. Από την εφαρµογή της παρούσας περίπτωσης εξαιρούνται όσοι ενεπλάκησαν κατά τις παραπάνω περιόδους µε οποιονδήποτε τρόπο σε παράνοµες δραστηριότητες σε βάρος της νόµιµης λειτουργίας του πολιτεύµατος της Κυπριακής ηµοκρατίας. Τυχόν δεκαδικός αριθµός, που προκύπτει κατά την κλήρωση, στρογγυλοποιείται στην επόµενη ακέραιη µονάδα, εφόσον το κλάσµα είναι ίσο µε το µισό της µονάδας και άνω. Μετά τον προσδιορισµό των θέσεων, µε σχετική προκήρυξη, καλούνται οι ενδιαφερόµενοι να υποβάλλουν, εντός ρητά τασσόµενης προθεσµίας, τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην παράγραφο 4 κατά περίπτωση. Η κλήση µπορεί να γίνει µε κάθε πρόσφορο τρόπο, ωστόσο πρέπει να πληροί τους κανόνες της δηµοσιότητας, ήτοι, πέραν της ανάρτησης στο δηµοτικό κατάστηµα, να δηµοσιεύεται σε δύο τουλάχιστον τοπικές εφηµερίδες και να αναρτάται στην ιστοσελίδα του δήµου. Μετά τη λήξη της προθεσµίας υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών, καταρτίζεται πίνακας µε τους υποψήφιους δικαιούχους. Καθώς το κριτήριο που λαµβάνεται υπόψη είναι µόνον εισοδηµατικό, στην κλήρωση λαµβάνουν µέρος µόνον οι υποψήφιοι δικαιούχοι µε το χαµηλότερο εισόδηµα που αντιστοιχούν στο τριάντα τοις εκατό (30%) των περιπτέρων που διατίθενται. Αν την τελευταία θέση καταλαµβάνουν περισσότεροι από ένας δικαιούχοι, προηγείται µεταξύ τους κλήρωση. Σε δηµόσια κλήρωση, που γίνεται σε τόπο και χρόνο που ορίζονται από το δηµοτικό συµβούλιο, κληρώνονται τα περίπτερα ανά δικαιούχο. Στην κλήρωση µπορούν να παρίστανται και εκπρόσωποι των ενώσεων των κατηγοριών της παραγράφου. 2) Η διάθεση του υπολοίπου 70% των καθοριζοµένων θέσεων γίνεται µε δηµοπρασία, σύµφωνα µε τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί δηµοπρασιών προς εκµίσθωση δηµοτικών ακινήτων. Σε κάθε περίπτωση αποκλείεται η απευθείας παραχώρηση των θέσεων αυτών. Η διακήρυξη, η οποία καταρτίζεται από το αρµόδιο προς τούτο όργανο του δήµου, ήτοι την οικονοµική επιτροπή, πέραν των λοιπών όρων, υποχρεωτικά περιλαµβάνει και τους εξής: α) απαγορεύεται η περαιτέρω παραχώρηση του δικαιώµατος χρήσης σε τρίτους µε εξαίρεση την περίπτωση γήρατος η αναπηρίας του δικαιούχου σε ποσοστό 67% και άνω, β) για τη σύναψη της σύµβασης παραχώρησης απαιτείται η κατάθεση εγγύησης υπέρ του δήµου για την εξασφάλιση της καλής εκτέλεσης των όρων της σύµβασης που αφορούν στη χωροθέτηση της κατασκευής του περιπτέρου. Ο δήµος υποχρεούται να επιστρέψει την εγγύηση αυτή άτοκα ευθύς µόλις διαπιστωθεί η τήρηση των όρων καλής εκτέλεσης και σε κάθε περίπτωση εντός αποκλειστικής προθεσµίας ενός (1) µηνός από την γνωστοποίηση σε αυτόν της ολοκλήρωσης κατασκευής του περιπτέρου. Η οικονοµική επιτροπή που είναι αρµόδια για την κατάρτιση των όρων της δηµοπρασίας καθορίζει το ύψος της εγγύησης, τον τρόπο καταβολής της και κάθε άλλη αναγκαία λεπτοµέρεια. Το ύψος της εγγύησης καθορίζεται σε ποσοστό 70% του κόστους κατεδάφισης της κατασκευής του περιπτέρου και επαναφοράς στην προτέρα των πραγµάτων κατάσταση. Για τον καθορισµό της τιµής εκκίνησης του καταβλητέου µισθώµατος, η

11 οικονοµική επιτροπή λαµβάνει υπόψη κάθε στοιχείο προσδιοριστικό της αξίας της θέσης του περιπτέρου και ιδίως τα κυκλοφοριακά δεδοµένα, την εµπορικότητα των οδών και τη δυνατότητα περαιτέρω παραχώρησης του περιβάλλοντος κοινόχρηστου χώρου. Σύµφωνα µε την παρ. 6 του άρθρου 76 του Ν.4257/2014, ο χρόνος παραχώρησης δεν µπορεί να υπερβαίνει τα δέκα (10) έτη, ανεξαρτήτως του τρόπου παραχώρησης. Σε περίπτωση θανάτου του δικαιούχου, εντός του χρόνου της παραχώρησης, ήτοι της δεκαετίας, οι κληρονόµοι αυτού, σύζυγος ή τα ενήλικα τέκνα, υπεισέρχονται αυτοδικαίως στο δικαίωµα αυτό για το εναποµείναν χρονικό διάστηµα της παραχώρησης, εφόσον δηλώσουν την επιθυµία τους αυτή στην αρµόδια αρχή. Οι άδειες λειτουργίας των περιπτέρων, που δόθηκαν πριν από το Ν.4093/2012, ισχύουν µέχρι απώλειας του δικαιώµατος εκµετάλλευσης, είτε λόγω θανάτου του δικαιούχου, είτε λόγω παραιτήσεως του δικαιώµατος αυτού. Σε υφιστάµενες κατά τη δηµοσίευση του N.4257/14 ΦΕΚ 93/ τ.α άδειες κατά ιδανικά µερίδια, εφόσον παύσει να υφίσταται δικαιούχος µεριδίου, παραχωρείται το αποµένον µερίδιο στους λοιπούς δικαιούχους κατόπιν αίτησης αυτών. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα περαιτέρω µεταβίβασής της, για µια µόνον φορά και για χρονικό διάστηµα 10 ετών, είτε στο/στη σύζυγο του αποθανόντος δικαιούχου είτε στα ενήλικα τέκνα αυτού, εφόσον ανήκουν στην κατηγορία των ΑΜΕΑ µε ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω. Σε περίπτωση που ένα περίπτερο καταστεί κενωθέν, δηλαδή έχει χαθεί το δικαίωµα εκµετάλλευσης τρίτου προσώπου για οποιονδήποτε λόγο, το δηµοτικό συµβούλιο, µε απόφαση η οποία εκδίδεται µετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αποφασίζει αν θα διατηρηθεί ή θα αποµακρυνθεί. Αν αποφασιστεί η διατήρησή του, εφαρµόζεται η διαδικασία παραχώρησης της άδειας λειτουργίας του σύµφωνα µε τις παραπάνω διαδικασίες του παρόντος άρθρου. Η παραχώρηση θέσης εκµετάλλευσης περιπτέρου, σε κάθε περίπτωση, γίνεται µε συµφωνητικό το οποίο υπογράφεται από το ήµαρχο και τον αναδειχθέντα από την κλήρωση ΑΜΕΑ ή πολύτεκνο ως δικαιούχο, ή από τον πλειοδότη ενδιαφερόµενο. Στο συµφωνητικό αναγράφονται υποχρεωτικά: α. το όνοµα του δικαιούχου. β. η διάρκεια της παραχώρησης. γ. οι όροι της παραχώρησης. δ. οι υποχρεώσεις του ενδιαφεροµένου. ε. οι λόγοι / περιπτώσεις ανάκλησης της παραχώρησης. στ. το ύψος του µισθώµατος. ζ. η ηµεροµηνία καταβολής του µισθώµατος. Άρθρο 14 Υποχρεώσεις Υπευθύνων Λειτουργίας Περιπτέρων Τα περίπτερα υπάρχουν για να εξυπηρετείται η τοπική κοινωνία, οι εργαζόµενοι σ αυτόν και οι επισκέπτες. Εποµένως, έχουν υποχρέωση να λειτουργούν τουλάχιστον τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Αν παρατηρηθεί ότι περίπτερο παραµένει κλειστό συνεχώς επί τρίµηνο ή πάνω από έξι µήνες το χρόνο τότε ανακαλείται η παραχώρηση της θέσης και η άδεια λειτουργίας του περιπτέρου παραχωρείται σε άλλο άτοµο, µε τις προβλεπόµενες διαδικασίες (εισοδηµατικά κριτήρια για ΑΜΕΑ πολύτεκνους κ.λ.π. ή δηµοπρασία για τους υπολοίπους).

12 Σε περίπτωση που παρέλθει εξάµηνο από την υπογραφή συµφωνητικού παραχώρησης χωρίς να λειτουργήσει το περίπτερο η παραχώρηση ανακαλείται και η θέση του περιπτέρου παραχωρείται σε άλλον ενδιαφερόµενο. Σ αυτή την περίπτωση, το άτοµο στο οποίο είχε παραχωρηθεί η θέση λειτουργίας του περιπτέρου δεν µπορεί να µετάσχει στις διαδικασίες παραχώρησης θέσεων περιπτέρων πριν παρέλθει 2ετία από την ανάκληση της παραχώρησης. Ο δικαιούχος είναι υποχρεωµένος να λειτουργεί το περίπτερο αυτοπροσώπως και απαγορεύεται η υπενοικίασή του σε τρίτο πλην των περιπτώσεων γήρατος η ποσοστού αναπηρίας αυτού σε ποσοστό 67% και άνω. Τον δικαιούχο µπορεί να αναπληρώνει ο/η σύζυγος και τα ενήλικα τέκνα, τα στοιχεία των οποίων αναγράφονται στην πράξη παραχώρησης. Η διάρκεια της µίσθωσης δεν µπορεί να υπερβαίνει τον χρόνο λήξης της παραχώρησης, ήτοι τα 10 έτη κατ' ανώτατο. Αντίγραφο του µισθωτηρίου προσκοµίζεται εντός τριάντα (30) ηµερών στον οικείο δήµο, ο οποίος εκδίδει πράξη µε την οποία διαπιστώνεται η περαιτέρω παραχώρηση. Σε περίπτωση θανάτου του δικαιούχου, οι κληρονόµοι αυτού ή ο µισθωτής υποχρεούνται να αναγγείλουν εντός µηνός το θάνατο στον οικείο δήµο. Στην περίπτωση αυτή, οι συµβάσεις µίσθωσης που δεν έχουν λήξει, εξακολουθούν να ισχύουν µέχρι τη λήξη τους. Εάν δεν υπάρχουν διάδοχοι, η µίσθωση συνεχίζεται µέχρι τη λήξη της, κατόπιν αιτήµατος του µισθωτή ενώ τα µισθώµατα και τέλη της περιόδου αυτής καταβάλλονται στο δήµο. εν επιτρέπεται χρήση ή κατάληψη κοινοχρήστων χώρων πρασίνου καθώς και του οδοστρώµατος. εν επιτρέπεται η χρήση τελάρων ή συναφών αντικειµένων για την τοποθέτηση των προς πώληση ειδών (εφηµερίδων, περιοδικών κλπ.). Απαγορεύεται η τοποθέτηση µεγαφωνικών εγκαταστάσεων και τηλεοράσεων εκτός περιπτέρου. Το ίδιο ισχύει και για τις διαφηµίσεις, µε εξαίρεση αυτές που προβλέπονται στο άρθρο 6 του παρόντος Κανονισµού. Απαγορεύεται η πώληση από τα περίπτερα ειδών πέραν αυτών που καθορίζονται στο άρθρο 9 του παρόντος Κανονισµού. Η καθαριότητα του κοινοχρήστου χώρου που χρησιµοποιείται, είναι ευθύνη του υπευθύνου του περιπτέρου. Ο δικαιούχος της άδειας χρήσης, υποχρεούται να καταβάλλει το µίσθωµα που του αναλογεί βάσει του συµβολαίου παραχώρησης από το ήµο, κάθε µήνα, µέχρι το τέλος της πέµπτης ηµέρας αυτού. Στην αρχή κάθε έτους, και πάντως πριν την 31η Ιανουαρίου αυτού, ο δικαιούχος την εκµετάλλευση έκαστου περιπτέρου, υποχρεούται να καταθέσει στο ήµο αίτηση χορήγησης άδειας χρήσης του κοινόχρηστου χώρου που καταλαµβάνει το περίπτερο και να καταβάλλει το τέλος που αναλογεί, σύµφωνα µε το άρθρο 50 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α. Το τέλος βαρύνει τόσο τον χώρο πέριξ του κουβουκλίου όσο και τον χώρο του ίδιου του κουβουκλίου, βάσει του άρθρου 76 του N.4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α. Η αξία του χώρου που καταλαµβάνει το περίπτερο, θα είναι συνάρτηση της εµπορικότητας της θέσης του και η ακριβής τιµή χρέωσης ανά τ.µ. θα ορίζεται µε κανονιστική απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου. Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟ ΩΝ ΑΤΡΑΪ ΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

13 Ο Πρόεδρος πρότεινε να ληφθεί σχετική απόφαση, επειδή σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010, την αρµοδιότητα για το θέµα έχει η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Μετά από διαλογική συζήτηση ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ Άρθρο 1 Αντικείµενο - Σκοπός του Κανονισµού 1Αντικείµενο του παρόντος Κανονισµού είναι η θέσπιση προδιαγραφών και κανόνων, για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων που έχουν παραχωρηθεί ή παραχωρούνται για εγκατάσταση και εκµετάλλευση της λειτουργίας περιπτέρων, εντός των διοικητικών ορίων του ήµου Καισαριανής, ο οποίος θα δεσµεύει τις δηµοτικές υπηρεσίες και τα πρόσωπα στα οποία παραχωρήθηκε θέση περιπτέρου. 2.Σκοπός του κανονισµού αυτού είναι: α. Η αναβάθµιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών του ήµου Καισαριανής. β. Η βελτίωση της αισθητικής εικόνας και λειτουργικότητας των κοινόχρηστων χώρων του ήµου, γ. Η ασφάλεια και προστασία της κίνησης πεζών στους κοινόχρηστους χώρους, των ατόµων µε ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), αλλά και των οχηµάτων που κινούνται πλησίον αυτών. Άρθρο 2 Νοµικό πλαίσιο Ο παρών κανονισµός στηρίζεται στις εξής διατάξεις: 1. Τα άρθρα 75,79,86 και 192 του Ν. 3463/2006 ΦΕΚ 114/ τεύχος Α (Κ..Κ.) 2. Το Ν. 3852/2010 ΦΕΚ 87/ τεύχος Α (Πρόγραµµα Καλλικράτης) 3. Την Υποπαράγραφο ΣΤ2 του άρθρ.1 του Ν. 4093/12 ΦΕΚ 222/ τεύχος Α' όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 76 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α 4. Τον παλαιό Γενικό Οικοδοµικό Κανονισµό και το Νέο Οικοδοµικό Κανονισµό 5. Τα άρθρα 13 και 73 Β / «Περί κωδικοποιήσεως εις ενιαίο κείµενο των ισχυουσών διατάξεων περί των προσόδων των ήµων και Κοινοτήτων», όπως συµπληρώθηκαν και τροποποιήθηκαν µε τα άρθρα 3 και 19 του N. 1080/80 ΦΕΚ 246/80 τεύχος Α', το άρθρο 26 του Ν. 1828/89 ΦΕΚ 2/ τεύχος Α' και το άρθρ.50 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ τεύχος Α

14 6. Το Ν /1971 ΦΕΚ 245/71 τεύχος Α' όπως συµπληρώθηκε και τροποποιήθηκε 7. Το Ν. 4254/14 ΦΕΚ 85/ τεύχος Α 8. Το Ν. 1043/1980 ΦΕΚ 87/1980 τεύχος Α' 9. Το Ν. 4235/2014 ΦΕΚ 32/ τεύχος Α 10. Το Ν. 3648/2008 ΦΕΚ 38/ τεύχος Α 11. Το Ν. 3919/11 ΦΕΚ 32/ τεύχος Α' 12. Το Ν. 4172/13 ΦΕΚ 167/ τεύχος Α' 13. Τα άρθρα 34, 47 και 48 του Ν. 2696/99 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως ισχύουν σήµερα 14. Τα άρθρα 970 και 971 του Αστικού Κώδικα 15. Την Υγειονοµική ιάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ.96967/ ΦΕΚ 2718/ τεύχος Β όπως συµπληρώθηκε και τροποποιήθηκε µεταγενέστερα. 16. Την απόφαση 211/2014 του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Καισαριανής 17. Την απόφαση 179/2015 του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Καισαριανής Άρθρο 3 Ορισµοί 1)Κοινόχρηστοι χώροι ή πράγµατα, είναι οι χώροι και τα πράγµατα τα οποία σύµφωνα µε το νόµο ή τη βούληση του ιδιοκτήτη τους προορίζονται για κοινή χρήση. 2)Τα κοινόχρηστα, αποτελούν πράγµατα εκτός συναλλαγής σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 970 του Αστικού Κώδικα. 3)Στα κοινόχρηστα πράγµατα µπορούν να αποκτηθούν, µε παραχώρηση της αρµόδιας αρχής, κατά τους όρους του νόµου, ιδιαίτερα ιδιωτικά δικαιώµατα, εφόσον µε αυτά εξυπηρετείται ή δεν αναιρείται η κοινή χρήση (άρθρο 970 Α.Κ.). 4)Τέλος, είναι η χρηµατική παροχή που καταβάλλεται από τους υπόχρεους έναντι ειδικού ανταλλάγµατος (αντιπαροχής), το οποίο συνίσταται στη χρησιµοποίηση ορισµένου δηµοτικού έργου, ή υπηρεσίας, ή χώρου. 5)Άδειες χρήσης κοινόχρηστου χώρου, είναι ατοµικές διοικητικές πράξεις, οι οποίες υπόκεινται σε ανάκληση κατά τις γενικές αρχές του διοικητικού δικαίου και του Κώδικα ιοικητικής ιαδικασίας και κατά τις ειδικές διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.1080/1980 όπως τροποποιήθηκε, συµπληρώθηκε και ισχύει σήµερα. 6)Ανάκληση αδείας είναι η διοικητική πράξη κύρωσης, µε την οποία αίρεται η ισχύς µιας άλλης διοικητικής πράξης, είτε αναδροµικά, είτε για το µέλλον. εν αποσκοπεί στην ποινική τιµωρία αδικήµατος αλλά στη συµµόρφωση του υπόχρεου προς τις ρυθµίσεις του νόµου και του παρόντος κανονισµού. 7)Αυθαίρετη χρήση θεωρείται, η χρήση του κοινόχρηστου χώρου χωρίς άδεια του ηµάρχου. Αυθαίρετη επίσης, θεωρείται η χρήση του κοινόχρηστου χώρου κατά παράβαση των όρων της χορηγηθείσας άδειας, είτε αυτή αφορά το είδος της χρήσης είτε τη θέση ή έκταση του παραχωρούµενου χώρου, είτε τη διάρκεια της άδειας.

15 Άρθρο 4 Αρµοδιότητες - ιαδικασίες Εκτός του ήµου Καισαριανής, ουδεµία άλλη αρχή έχει δικαίωµα και αρµοδιότητα να παραχωρεί τους κοινόχρηστους χώρους που ανήκουν σ αυτόν ή έχουν παραχωρηθεί για εκµετάλλευση περιπτέρου. Η ιεύθυνση Οικονοµικών Υπηρεσιών δια του οικείου Τµήµατος Εσόδων διαχειρίζεται τα θέµατα παραχώρησης των θέσεων εκµετάλλευσης περιπτέρων, των σχετικών διαδικασιών εκµίσθωσης του χώρου που καταλαµβάνει κάθε περίπτερο, της επιβολής των τελών χρήσης κοινόχρηστου χώρου ή και προστίµων σε περίπτωση παραβάσεων. Τριµελής Επιτροπή που ορίζεται από το ήµαρχο, βάσει της απόφασης 179/2015 του ηµοτικού Συµβουλίου, ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήµατα τη σύννοµη λειτουργία των περιπτέρων και τη συµµόρφωση προς τον παρόντα κανονισµό. Άρθρο 5 Γενικές αρχές τοποθέτησης περιπτέρων Στα πεζοδρόµια όπου έχουν τοποθετηθεί περίπτερα ή που θα παραχωρηθούν για τοποθέτηση περιπτέρου πρέπει να εξασφαλίζεται ελεύθερος χώρος για την κίνηση των πεζών πλάτους τουλάχιστον 1,50 µ. Η ζώνη αυτή θα ισχύει σε όλο το µήκος της εµπρόσθιας πλευράς του περιπτέρου. Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό από το πλάτος του πεζοδροµίου, τότε, θα καθορίζεται από το ήµο, ο µέγιστος δυνατός ελεύθερος χώρος. εν επιτρέπεται να εµποδίζεται η ανάδειξη, η προβολή µνηµείων της πόλης ή σηµείων µε εξαιρετική σηµασία. Ο παραχωρούµενος κοινόχρηστος χώρος οριοθετείται µε κίτρινη γραµµή από την Τριµελή Επιτροπή του άρθρου 4. Κάθε κατάληψη εκτός των ορίων του παραχωρούµενου χώρου θεωρείται αυθαίρετη και την ευθύνη την φέρει ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής ή µισθωτής του περιπτέρου, προκειµένου περί αδειών που είχαν παραχωρηθεί πριν το Ν.4093/2012. Άλλως, ο διαχειριστής η ο µισθωτής του περιπτέρου θεωρείται υπεύθυνος για κάθε παράβαση του παρόντος κανονισµού. εν επιτρέπεται καµία µόνιµη κατασκευή στον παραχωρούµενο κοινόχρηστο χώρο πέριξ του περιπτέρου (υποστυλώµατα, δάπεδα, καθίσµατα, ζαρντινιέρες κλπ.). Η διάταξη των λειτουργικών στοιχείων επί του παραχωρούµενου για χρήση κοινόχρηστου χώρου θα είναι τέτοια ώστε να µη δηµιουργούνται προβλήµατα στην κίνηση των πεζών. Η συνολική παρέµβαση θα τυγχάνει, πριν από την έναρξη της λειτουργίας του περιπτέρου, της έγκρισης του ήµου, κατόπιν υποβολής σχεδίων όπου θα εµφαίνεται ο υπό κατάληψη χώρος, µε τα λειτουργικά του στοιχεία. Οποιαδήποτε µεταβολή της διάταξης των λειτουργικών στοιχείων απαιτεί την έγκριση των υπηρεσιών του ήµου. Επιτρέπεται η τοποθέτηση διαφανών ανεµοφρακτών (νάιλον) µόνο κατά τις ηµέρες που υπάρχει βροχόπτωση ή χαµηλή θερµοκρασία (µικρότερη των 14 Κελσίου) για την προστασία των εµπορευµάτων και του συνόλου του εκάστοτε περιπτέρου.

16 Άρθρο 6 Τύπος και διαστάσεις του σώµατος των περιπτέρων Σύµφωνα µε το άρθρο 76 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α, οι προδιαγραφές κατασκευής και τοποθέτησης των κουβουκλίων, καθορίζονται µε τοπικές κανονιστικές αποφάσεις, ανάλογα µε τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Οι επιτρεπόµενες διαστάσεις των περιπτέρων ( κουβούκλια ) που βρίσκονται εντός ήµου Καισαριανής, βάσει της παρούσας είναι: α. Το µέγιστο µήκος και µέγιστο πλάτος είναι 2,50 µ x 2,00 µ. Οι διαστάσεις αυτές συνεχίζονται από τη βάση του περιπτέρου µέχρι τη βάση της στέγης και για κάθε οριζόντια τοµή αυτού, β. Το µέγιστο συνολικό ύψος του περιπτέρου δύναται να φθάνει τα 2,60 µ. υπολογιζόµενο από τη στάθµη του πεζοδροµίου ως εξής: - Ύψος βάσεως περιπτέρου (από µπετόν) 0,10 µ. - Ύψος από τη βάση µέχρι τις θυρίδες 0,90 µ. - Από της βάσεως των θυρίδων µέχρι της στέγης 1,40 µ. - Ύψος κωνικής στέγης 0,20 µ. Οποιαδήποτε παραπάνω διάσταση του σώµατος του περιπτέρου θα λογίζεται ως αυθαίρετη και θα αποτελεί λόγο αποβολής, του τυχόντος αδείας εκµετάλλευσης περιπτέρου, οποτεδήποτε διαπιστωθεί. Θυρίδες συναλλαγών: Στις εµπρόσθιες και πλάγιες πλευρές κάθε περιπτέρου κατασκευάζονται τρεις συνολικά θυρίδες για τις συναλλαγές µε το κοινό, πίσω δε, από την πλευρά της οδού, κατασκευάζεται η θύρα του περιπτέρου. Ραφές: Ραφές οι οποίες εξέχουν πέραν των διαστάσεων που καθορίστηκαν (2,50 µ. x 2,00 µ.), απαγορεύονται απολύτως. Τέντες: Επιτρέπεται η τοποθέτηση κινητού προστεγάσµατος (τέντας) µε στήριξη µόνο στο πάνω µέρος του περιπτέρου, χωρίς δηλαδή κατακόρυφα στηρίγµατα, που θα προεξέχει από το περίγραµµα του περιπτέρου σε µέγιστο βαθµό κατά 1,50 µ περιµετρικά. ιαφήµιση: Επιτρέπεται η τοποθέτηση φωτεινών διαφηµίσεων όπως αυτές προβλέπονται από το Ν.2946/2001 ΦΕΚ 224/ τεύχος Α («Υπαίθρια ιαφήµιση, Συµπολιτείες ήµων και Κοινοτήτων και άλλες διατάξεις») και την ΚΥΑ 52138/ ΦΕΚ 1788/ τεύχος Β Ρολά για ασφάλεια: Το περίπτερο προστατεύεται µε ρολά κατασκευασµένα εντός των καθοριζοµένων διαστάσεων δια του παρόντος κανονισµού Χρώµα: Το χρώµα έκαστου περιπτέρου θα συναποφασίζεται µε την Τεχνική Υπηρεσία του ήµου και ο καθορισµός αυτού θα λαµβάνει υπόψη τον περιβάλλοντα χώρο και τυχόν ιστορικά η άλλα σηµαντικά µνηµεία της περιοχής. Ειδικές περιπτώσεις:

17 Κατ εξαίρεση, µπορεί µε την απόφαση χορήγησης της αδείας εκµετάλλευσης του περιπτέρου, να επιτραπεί η κατασκευή περιπτέρου διαφορετικού τύπου και διαστάσεων, εφόσον αυτό επιβάλλεται για λόγους κυκλοφορίας ή αισθητικής σύµφωνα µε το άρθρο 22 παρ.2 της Ν /1971. Είναι δυνατή η εγκατάσταση σε περίπτερα, φωτοβολταϊκών συστηµάτων, κατάλληλου µεγέθους αποκλειστικά για την κάλυψη των ιδίων ενεργειακών τους αναγκών. Στην περίπτωση αυτή ο τύπος και οι διαστάσεις των περιπτέρων, οι κατασκευαστικές επεµβάσεις για την αύξηση των διαστάσεων υφιστάµενων περιπτέρων, οι τεχνικές προδιαγραφές, τα κριτήρια και κάθε αναγκαία λεπτοµέρεια και του συνοδευτικού εξοπλισµού εντός του περιπτέρου, καθώς και η σχετική σήµανση, ως «ηλιακό περίπτερο» καθορίζονται µε κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και ηµοσίων Έργων. Η κατασκευή οποιουδήποτε άλλου τύπου περιπτέρου, πλην των προαναφερθέντων στο παρόν άρθρο, απαγορεύεται. Άρθρο 7 Μέγιστο όριο παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου Στα περίπτερα δύναται να παραχωρηθεί επιπλέον χώρος (κοινόχρηστος), πέραν αυτού που καταλαµβάνει το σώµα του περιπτέρου, ο οποίος θα προορίζεται για την τοποθέτηση ψυγείων πώλησης παγωτών, αναψυκτικών, καθώς και για ράφια η/και πάγκους πώλησης εντύπων. Ο χώρος αυτός εφάπτεται της έκτασης που καταλαµβάνει το σώµα του περιπτέρου. Οι διάδροµοι που πιθανόν δηµιουργούνται ενδιάµεσα και χρησιµοποιούνται για την εξυπηρέτηση των πελατών του περιπτέρου λογίζονται ως χρήση και κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. Η µέγιστη συνολική επιφάνεια παραχωρούµενου κοινόχρηστου χώρου για τη λειτουργία έκαστου περιπτέρου, συµπεριλαµβανόµενου του κουβουκλίου, είναι δώδεκα( 12 ) τ.µ., µε την προϋπόθεση ότι δεν παρακωλύεται η οµαλή διέλευση πεζών και εφαρµόζονται όλες οι αναφερόµενες στον παρόντα κανονισµό διατάξεις. Η τοποθέτηση παιχνιδιών ή παιχνιδοµηχανών πλησίον των περιπτέρων θα εξετάζεται κατά περίπτωση και θα εγκρίνεται µε τη σύµφωνη γνώµη της ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου, που θα εξετάζουν να µην παραβιάζεται η λειτουργικότητά του και η αισθητική του κοινόχρηστου χώρου. Άρθρο 8 Μέγιστος αριθµός ψυγείων και ραφιών/πάγκων ανά περίπτερο Ο µέγιστος αριθµός των ψυγείων που θα τοποθετούνται έξω από τα περίπτερα είναι τρία( 3 )και οι διαστάσεις τους καθορίζονται ως εξής: α. Ένα (1) ψυγείο αναψυκτικών µέγιστων διαστάσεων 1,35 µ. x 0,60 µ. ήτοι χρήση παραχωρούµενου κοινόχρηστου χώρου 0,81 τ.µ. β. Ένα (1) ψυγείο αναψυκτικών διαστάσεων 0,70 µ. x 0,60 µ., ήτοι χρήση παραχωρούµενου κοινόχρηστου χώρου 0,42 τ.µ. γ. Ένα ψυγείο παγωτών µέγιστων διαστάσεων 1,35 µ. x 0,60 µ., ήτοι χρήση παραχωρούµενου κοινόχρηστου χώρου 0,81 τ.µ.

18 Επίσης, δίδεται η δυνατότητα τοποθέτησης: 1)µιας ραφιέρας πώλησης εντύπων διαστάσεων το πολύ 1,50 µ. x 0,30 µ., ήτοι χρήση 0,45 τ.µ. και 2)ενός πάγκου πώλησης εντύπων διαστάσεων το πολύ 2,00 µ. x 1,00 µ. δηλαδή χρήση 2,00 τ.µ. Η συνολική χρήση χώρου για ψυγεία αναψυκτικών και παγωτών, ραφιέρας και πάγκου πώλησης εντύπων είναι 4,49 τ.µ. 0 υπόλοιπος αδιάθετος χώρος περίπου 2,50 τ.µ. προορίζεται για τη δηµιουργία διαδρόµων για την εξυπηρέτηση των πελατών του περιπτέρου. Σε περίπτωση που το πλάτος του πεζοδροµίου δεν επιτρέπει την ανάπτυξη των περιπτέρων σύµφωνα µε τους παραπάνω όρους, είτε βρίσκονται µπροστά από εµπορικά καταστήµατα, η γενικότερα εµποδίζεται η θέα προς σηµαντικούς χώρους κοινού ενδιαφέροντος, η επιφάνεια παραχώρησης και η διάταξη των ψυγείων, των ραφιών και του πάγκου θα πρέπει να εγκριθεί από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, µετά από εισήγηση και συγκεκριµένο σχεδιάγραµµα της ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Άρθρο 9 Πωλούµενα προϊόντα Τα περίπτερα κατατάσσονται σύµφωνα µε την παράγραφο 3 του αρ. 14 ενότητα Α, της Υγειονοµικής ιάταξης Υ1γ/Γ.Π/οικ ΦΕΚ 2718/ τεύχος Β στις επιχειρήσεις της κατηγορίας µαζικής εστίασης, υποκατηγορία επιχειρήσεις παρασκευής ή και προσφοράς τροφίµων και ποτών σε κινητούς ή προσωρινούς χώρους και αδειοδοτούνται ανάλογα, προσφέροντας τα αντίστοιχα προϊόντα. Η άδεια πώλησης τροφίµων και ποτών στα περίπτερα, χορηγείται από τις αρµόδιες κατά τόπους /νσεις Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων Επίσης, στα περίπτερα µπορούν να πωλούνται τα υπόλοιπα, µη υγειονοµικού ενδιαφέροντος προϊόντα, που αναφέρονται στο άρθρο 6 του Ν.1043/1980 ΦΕΚ 87/1980 τεύχος Α' Παραβάσεις του παρόντος άρθρου τιµωρούνται κατά δέσµια αρµοδιότητα του ήµου, σύµφωνα µε το άρθρο 9 του Ν.4235/2014 ΦΕΚ 32/ τεύχος Α, µετά από εισηγήσεις των ελεγκτικών κρατικών υπηρεσιών. Άρθρο 10 Καθορισµός θέσεων που παραχωρούνται για εγκατάσταση και εκµετάλλευση περιπτέρων Σύµφωνα µε το άρθρο 76 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α, µε απόφαση του δηµοτικού συµβουλίου καθορίζονται οι θέσεις των περιπτέρων και αποτυπώνονται σε σχετικά τοπογραφικά διαγράµµατα αρµόζουσας κλίµακας, στα οποία απεικονίζονται ευκρινώς και µε βάση την τέχνη και την επιστήµη, το κουβούκλιο του περιπτέρου, ο περιβάλλον χώρος του και ο ευρύτερος κοινόχρηστος, περιβάλλον χώρος. Η ανωτέρω απόφαση εκδίδεται µετά από γνώµη και εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου. Με όµοια απόφαση, επιτρέπεται η

19 µετατόπιση περιπτέρου, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν /1971. Για την έκδοση της ανωτέρω απόφασης απαιτείται γνώµη της οικείας αστυνοµικής αρχής, η οποία εξετάζει την καταλληλότητα του χώρου από πλευράς ασφάλειας της κυκλοφορίας πεζών και των οχηµάτων, µη επιτρεπόµενου του καθορισµού θέσεων περιπτέρων σε περίπτωση αρνητικής γνώµης. Η γνώµη παρέχεται εντός προθεσµίας είκοσι (20) ηµερών από την ηµεροµηνία παραλαβής του ερωτήµατος του δήµου και παρερχοµένης άπρακτης αυτής, τεκµαίρεται η θετική γνώµη αυτής ως προς την καταλληλότητα του χώρου από πλευράς ασφάλειας. Για τον καθορισµό των θέσεων περιπτέρων λαµβάνονται υπόψη οι εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην προστασία του φυσικού, πολιτιστικού και αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος, των δασικών περιοχών, των αρχαιολογικών και ιστορικών τόπων, της δηµόσιας κυκλοφορίας, την αισθητική και λειτουργική φυσιογνωµία του αστικού περιβάλλοντος, καθώς και την εν γένει προστασία της κοινής χρήσης. Οι θέσεις περιπτέρων που υπήρχαν πριν την έναρξη ισχύος του Ν.4093/12 ΦΕΚ 222/ τεύχος Α' δεν χρειάζονται επανακαθορισµό, εφόσον υπάρχουν δικαιούχοι των αδειών λειτουργίας των Άρθρο 11 Μετατόπιση θέσεως περιπτέρου Επιτρέπεται η µετατόπιση περιπτέρου, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν.δ. 1044/1971. (περίπτ.3 της υποπαρ. ΣΤ.2 του άρθρου πρώτου του Ν.4093/12, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 76 του Ν. 4257/14 (ΦΕΚ 93/ τεύχος Α, µε αιτιολογηµένη απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου η οποία εκδίδεται µετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Η µετατόπιση περιπτέρου γίνεται, είτε για λόγους ασφαλείας, κυκλοφορίας, εξωραϊσµού του περιβάλλοντος είτε για εκτέλεση ηµοσίων, ηµοτικών, Κοινοτικών ή Οργανικών Κοινής Ωφελείας έργων, είτε κατόπιν αιτήσεως του δικαιούχου αυτού. Η µετατόπιση γίνεται σε µικρή απόσταση από την αρχική θέση, αφού ληφθεί υπ' όψη η αποδοτικότητα της νέας θέσης και των γειτονικών περιπτέρων. Η αυτεπάγγελτη µετατόπιση για λόγους ασφαλείας της κυκλοφορίας σε λιγότερο αποδοτική θέση δεν επιτρέπεται εάν οι λόγοι αυτοί µπορεί να εκλείψουν µε τη λήψη άλλων µέτρων, τα οποία δεν είναι βλαπτικά για το δικαιούχο. Για την τοποθέτηση ή τη µετατόπιση του περιπτέρου λαµβάνεται επίσης υπόψιν η επιβάρυνση που προκαλεί στους ενοίκους των κατοικιών που γειτνιάζουν άµεσα µε αυτό καθώς και η δυνατότητα τοποθέτησης ή µετατόπισης του περιπτέρου σε σηµείο, όπου δεν προκαλείται τέτοια επιβάρυνση. Σύµφωνα µε το άρθρο 6 του Ν.3648/2008 ΦΕΚ 38/ τεύχος Α, σε περίπτωση µετατοπίσεως περιπτέρου κατόπιν αιτήσεως του δικαιούχου η δαπάνη βαρύνει αυτόν. Σε περίπτωση αυτεπαγγέλτου µετατοπίσεως τούτου, η σχετική δαπάνη, η αποκατάσταση λειτουργίας περιπτέρου, καθώς και οι τυχόν φθορές που οφείλονται στη µετατόπιση βαρύνουν αυτόν επ ωφελεία του οποίου γίνεται η µετατόπιση. Σε περίπτωση προσωρινής µετατοπίσεως το περίπτερο επαναφέρεται στην αρχική του θέση µόλις εκλείψουν οι λόγοι που επέβαλαν τη µετατόπιση. Η σχετική δαπάνη προσωρινής µετατοπίσεως του περιπτέρου, η επαναφορά του και οι τυχόν φθορές βαρύνουν αυτόν επ' ωφελεία του οποίου γίνεται η µετατόπιση.

20 Άρθρο 12 Θέσεις περιπτέρων ήµου Καισαριανής 1) ιοχάρους 1 & Ευφρονίου 61 2) Εθνικής Αντίστασης 35 3) Εθνικής Αντίστασης 71 4) Εθνικής Αντίστασης 73 5) Εθνικής Αντίστασης 74 6) Εθνικής Αντίστασης 114 7) Εθνικής Αντίστασης 117 8) Εθνικής Αντίστασης 226 9) Ευφρονίου 29 10) Υµηττού & Μισούντος 11) Υµηττού 50 12) Χρυσοστόµου Σµύρνης 66 13) Φορµίωνος 11 14) Φορµίωνος 25 15) Φορµίωνος 95 16) Φορµίωνος 117 Καταργείται η θέση κενωθέντος περιπτέρου στη διεύθυνση Εθνικής Αντίστασης 184 και δηµιουργείται θέση περιπτέρου στη διεύθυνση Αφων Τσάφου & Υµηττού (µπροστά από Ο.Τ.27) Άρθρο 13 Παραχώρηση Θέσεων Λειτουργίας Περιπτέρων Η παραχώρηση θέσεων και η λειτουργία των περιπτέρων γίνονται σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 4257/14 ΦΕΚ 93/ τεύχος Α Συνεπώς, µε την προϋπόθεση ότι οι ενδιαφερόµενοι δεν παραβαίνουν τις διατάξεις του άρθρου 285 του Ν. 3463/2006,η κατανοµή των θέσεων γίνεται µε τον ακόλουθο τρόπο: 1) Το 30% αυτών, οι οποίες προσδιορίζονται κατόπιν δηµόσιας κλήρωσης, παραχωρούνται µε την καταβολή τέλους/µίσθωµα που ορίζεται από το ηµοτικό Συµβούλιο λαµβάνοντας υπόψη την εµπορικότητα των θέσεων, βάσει του ετήσιου οικογενειακού εισοδήµατος του προηγούµενου οικονοµικού έτους, στις ακόλουθες κατηγορίες: α) άτοµα µε αναπηρία (Α.µε.Α.), β) πολύτεκνοι και γ) όσοι µόνιµοι αξιωµατικοί, ανθυπασπιστές και υπαξιωµατικοί, δόκιµοι έφεδροι αξιωµατικοί και οπλίτες θητείας συµµετείχαν µε οποιονδήποτε τρόπο στα πολεµικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20ή Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφινού και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου. Από την εφαρµογή της παρούσας περίπτωσης εξαιρούνται όσοι ενεπλάκησαν κατά τις

21 παραπάνω περιόδους µε οποιονδήποτε τρόπο σε παράνοµες δραστηριότητες σε βάρος της νόµιµης λειτουργίας του πολιτεύµατος της Κυπριακής ηµοκρατίας. Τυχόν δεκαδικός αριθµός, που προκύπτει κατά την κλήρωση, στρογγυλοποιείται στην επόµενη ακέραιη µονάδα, εφόσον το κλάσµα είναι ίσο µε το µισό της µονάδας και άνω. Μετά τον προσδιορισµό των θέσεων, µε σχετική προκήρυξη, καλούνται οι ενδιαφερόµενοι να υποβάλλουν, εντός ρητά τασσόµενης προθεσµίας, τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην παράγραφο 4 κατά περίπτωση. Η κλήση µπορεί να γίνει µε κάθε πρόσφορο τρόπο, ωστόσο πρέπει να πληροί τους κανόνες της δηµοσιότητας, ήτοι, πέραν της ανάρτησης στο δηµοτικό κατάστηµα, να δηµοσιεύεται σε δύο τουλάχιστον τοπικές εφηµερίδες και να αναρτάται στην ιστοσελίδα του δήµου. Μετά τη λήξη της προθεσµίας υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών, καταρτίζεται πίνακας µε τους υποψήφιους δικαιούχους. Καθώς το κριτήριο που λαµβάνεται υπόψη είναι µόνον εισοδηµατικό, στην κλήρωση λαµβάνουν µέρος µόνον οι υποψήφιοι δικαιούχοι µε το χαµηλότερο εισόδηµα που αντιστοιχούν στο τριάντα τοις εκατό (30%) των περιπτέρων που διατίθενται. Αν την τελευταία θέση καταλαµβάνουν περισσότεροι από ένας δικαιούχοι, προηγείται µεταξύ τους κλήρωση. Σε δηµόσια κλήρωση, που γίνεται σε τόπο και χρόνο που ορίζονται από το δηµοτικό συµβούλιο, κληρώνονται τα περίπτερα ανά δικαιούχο. Στην κλήρωση µπορούν να παρίστανται και εκπρόσωποι των ενώσεων των κατηγοριών της παραγράφου. 2) Η διάθεση του υπολοίπου 70% των καθοριζοµένων θέσεων γίνεται µε δηµοπρασία, σύµφωνα µε τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί δηµοπρασιών προς εκµίσθωση δηµοτικών ακινήτων. Σε κάθε περίπτωση αποκλείεται η απευθείας παραχώρηση των θέσεων αυτών. Η διακήρυξη, η οποία καταρτίζεται από το αρµόδιο προς τούτο όργανο του δήµου, ήτοι την οικονοµική επιτροπή, πέραν των λοιπών όρων, υποχρεωτικά περιλαµβάνει και τους εξής: α) απαγορεύεται η περαιτέρω παραχώρηση του δικαιώµατος χρήσης σε τρίτους µε εξαίρεση την περίπτωση γήρατος η αναπηρίας του δικαιούχου σε ποσοστό 67% και άνω, β) για τη σύναψη της σύµβασης παραχώρησης απαιτείται η κατάθεση εγγύησης υπέρ του δήµου για την εξασφάλιση της καλής εκτέλεσης των όρων της σύµβασης που αφορούν στη χωροθέτηση της κατασκευής του περιπτέρου. Ο δήµος υποχρεούται να επιστρέψει την εγγύηση αυτή άτοκα ευθύς µόλις διαπιστωθεί η τήρηση των όρων καλής εκτέλεσης και σε κάθε περίπτωση εντός αποκλειστικής προθεσµίας ενός (1) µηνός από την γνωστοποίηση σε αυτόν της ολοκλήρωσης κατασκευής του περιπτέρου. Η οικονοµική επιτροπή που είναι αρµόδια για την κατάρτιση των όρων της δηµοπρασίας καθορίζει το ύψος της εγγύησης, τον τρόπο καταβολής της και κάθε άλλη αναγκαία λεπτοµέρεια. Το ύψος της εγγύησης καθορίζεται σε ποσοστό 70% του κόστους κατεδάφισης της κατασκευής του περιπτέρου και επαναφοράς στην προτέρα των πραγµάτων κατάσταση. Για τον καθορισµό της τιµής εκκίνησης του καταβλητέου µισθώµατος, η οικονοµική επιτροπή λαµβάνει υπόψη κάθε στοιχείο προσδιοριστικό της αξίας της θέσης του περιπτέρου και ιδίως τα κυκλοφοριακά δεδοµένα, την εµπορικότητα των οδών και τη δυνατότητα περαιτέρω παραχώρησης του περιβάλλοντος κοινόχρηστου χώρου. Σύµφωνα µε την παρ. 6 του άρθρου 76 του Ν.4257/2014, ο χρόνος παραχώρησης δεν µπορεί να υπερβαίνει τα δέκα (10) έτη, ανεξαρτήτως του τρόπου παραχώρησης.

Όπως τροποποιήθηκε με το Άρθρο 76 ΝΟΜΟΣ 4257/2014 και ισχύει από 14/04/2014

Όπως τροποποιήθηκε με το Άρθρο 76 ΝΟΜΟΣ 4257/2014 και ισχύει από 14/04/2014 ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤ Άρθρο πρώτο ΝΟΜΟΣ 4093/2012 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ Ν.Π... ΑΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ. 1. Από

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Φιλοπούλου Στυλιανή.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Φιλοπούλου Στυλιανή. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή: 20/1/2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 177 ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. /νση: Βρυούλων 125

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Άρθρο 76 ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93 Α 14-4-2014) «Επείγουσες ρυθμίσεις

ΘΕΜΑ: Άρθρο 76 ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93 Α 14-4-2014) «Επείγουσες ρυθμίσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 6 Ιουνίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 23463 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ. Α. ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Τηλέφωνο:213-1364823,4825,4829,4830 ΠΡΟΣ: Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Σύνταξη: Διεύθυνση Διοικητικών / Οικονομικών Υπηρεσιών και Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών 1 Άρθρο 1 ο : Καθορισμός παραχωρούμενων θέσεων για εγκατάσταση και εκμετάλλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 210

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 210 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/10/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 11643 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 210 Πρακτικό της µε αριθµό 30ης/16.10.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 18/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 18/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 18/17.08.16 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Αριθ. Απόφασης 155/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Καθορισμός θέσεων κυλικείων του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 13/10/2015 ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 13/10/2015 ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κερατσίνι 13/10/2015 ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 55554 ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 200 ΤΑΧ. ΚΩΔ.: 18756 Π Ρ Ο Σ: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: 3. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Η ΜΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: 3. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Η ΜΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 4 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 11/2015 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Διεύθυνση: Εμπορίου Ενέργειας και Βιομηχανίας Τμήμα: Αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων Γραφείο: Αδειοδοτήσεων Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Ελευθερίας

Διαβάστε περισσότερα

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη 15.10.2014 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Ταχ. Δ/νση: Κ. Βάρναλη 76-78 Ταχ. Κώδ.: 132 31 Τηλέφωνο: 213 2024498-489 Email: katasthmata@petroupoli.gov.gr Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 4ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 4ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 4ης/ 27-01-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 26/ 2016 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµός Απόφασης 13/2017

Αριθµός Απόφασης 13/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΥ ΝΑΣ-ΚΟΛΙΝ ΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθµ.3/2017 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Πύδνας-Κολινδρού Αριθµός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Άρθρο 76 ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93 Α 14-4-2014) «Επείγουσες ρυθμίσεις

ΘΕΜΑ: Άρθρο 76 ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93 Α 14-4-2014) «Επείγουσες ρυθμίσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 6 Ιουνίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 23463 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ. Α. ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Τηλέφωνο:213-1364823,4825,4829,4830 ΠΡΟΣ: Τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 3 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 3 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:12/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 3 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1. Αντικείμενο & σκοπός του Κανονισμού

Άρθρο 1. Αντικείμενο & σκοπός του Κανονισμού ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Άρθρο 1 Αντικείμενο & σκοπός του Κανονισμού Αντικείμενο του παρόντος κανονισμού είναι η θέσπιση προδιαγραφών & κανόνων, η χρήση των κοινοχρήστων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 20/2/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :3534 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 20/2/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :3534 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ωραιόκαστρο, 20/2/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. πρωτ. :3534 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΤΑΜΕΙΟΥ Π Ρ Ο Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. 20-10-2016 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ :ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 18 ΤΑΧ.ΚΩΔ: 42132 ΤΗΛ : 24313-51100.. ΑΡΘΡΟ 1: ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 26ο: Έγκριση ή μη εκ νέου χωροθέτησης δύο δημοτικών περιπτέρων στην ανατολική πλευρά της Πλατείας Μιαούλη

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 26ο: Έγκριση ή μη εκ νέου χωροθέτησης δύο δημοτικών περιπτέρων στην ανατολική πλευρά της Πλατείας Μιαούλη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 21/12/2016 με αριθμ. 42 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 533 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/06/2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.141

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/06/2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.141 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 19/06/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 6773 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/06/2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.141 Πρακτικό της µε αριθµό 20ης/16.06.2015, συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της αριθ. 12/2015 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας

Από το πρακτικό της αριθ. 12/2015 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Φιλαδέλφεια 17-7-2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ----------------------------------------------- Δ/ση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων

Διαβάστε περισσότερα

Αγίου Στεφάνου Τηλ : 2132140126 Κοιν.: Γραφείο Δημάρχου

Αγίου Στεφάνου Τηλ : 2132140126 Κοιν.: Γραφείο Δημάρχου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δροσιά, 22/04/2013 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 5528 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Εξάρχου Αλεξάνδρα Ταχ.Δ/νση: Γρ. Λαμπράκη 19 Προς: Δημοτική Ενότητα T.K.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/01/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/01/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 27/01/2017 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 942 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/01/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4 Πρακτικό της µε αριθµό 1ης/26.01.2017, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (23), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (23), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:9938/16-7-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 17ης/2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 17ης/2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: κ. ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905 908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 24ης/2015 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 24ης/2015 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 ΟΡΘΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 5/2015.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 5/2015. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 5/2015. ΘΕΜΑ : Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων. Στου Παπάγου σήμερα την 24 η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 185/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 185/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 185/2015 Απόσπασµα από τα πρακτικά της µε αριθµό 25/2015 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Αµυνταίου. Θέµα: Καθορισµός του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 28 Η Συνεδρίαση / ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 133/2015. Πρακτικό της µε αριθµό 28ης/2015 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 28 Η Συνεδρίαση / ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 133/2015. Πρακτικό της µε αριθµό 28ης/2015 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή: 2.11.2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθµ. Πρωτ.12027 ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. /νση: Βρυούλων 125

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Περίληψη

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Περίληψη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αρ. συνεδρίασης: 2 η /08-02-2017 Αρ. αποφ. 20/08-02-2017 ΑΔΑ: Περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΜΑΝΔΡΑΣ του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΜΑΝΔΡΑΣ του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΔΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 5-2015 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΜΑΝΔΡΑΣ του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 7η Αριθμός απόφασης: 50/2018 ΘΕΜΑ: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με «Προτεινόμενο Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟY 34 Η Συνεδρίαση / ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 165/2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟY 34 Η Συνεδρίαση / ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 165/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 14056 ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. /νση: Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, Τ.Κ.16121

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργος 09 Μαΐου 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 10099

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργος 09 Μαΐου 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 10099 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργος 09 Μαΐου 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ. : 10099 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 9 212 32 ΑΡΓΟΣ Πληρ: ΧΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Αριθµ. Απόφ. 662014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Αριθµ. Απόφ. 662014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Αριθµ. Απόφ. 662014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 20/2014 της τακτικής συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας Μελισσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 89. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 89. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 89 Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων. Πρακτικό της με αριθ. 7/2013 συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Λιβαδειά 14-05-2015. 2)Αντιδήμαρχο κ. Στ.Θεοδωρόπουλο

Λιβαδειά 14-05-2015. 2)Αντιδήμαρχο κ. Στ.Θεοδωρόπουλο Λιβαδειά 14-05-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ. 12247 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΣ: Τοπικά Συμβούλια Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λεβαδέων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ. Άρθρο 1 ο Αντικείμενο

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ. Άρθρο 1 ο Αντικείμενο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Άρθρο 1 ο Αντικείμενο Αντικείμενο του παρόντος κανονισμού είναι η θέσπιση προδιαγραφών & κανόνων, που θα διέπουν τη λειτουργία των περιπτέρων, εντός των διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 23/07/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 153

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 23/07/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 153 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 28/07/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 8414 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 23/07/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 153 Πρακτικό της µε αριθµό 24ης/23.07.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6 ης /20-6-2014 συνεδρίασης του Συµβουλίου ηµοτικής Κοινότητας Πεντέλης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6 ης /20-6-2014 συνεδρίασης του Συµβουλίου ηµοτικής Κοινότητας Πεντέλης 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6 ης /20-6-2014 συνεδρίασης του Συµβουλίου ηµοτικής Κοινότητας Πεντέλης Αριθµός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2015 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Αµυνταίου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2015 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Αµυνταίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Αριθ. Απόφ. 20/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2015 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Αµυνταίου Θ Ε Μ Α : Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης

Διαβάστε περισσότερα

45 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονοµική Επιτροπής

45 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονοµική Επιτροπής Αρ. Πρωτ. ήµου Ιλίου: 63263/20-12-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 45 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονοµική Επιτροπής ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 19-12-2012 Η Οικονοµική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο ηµαρχιακό Μέγαρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/12/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 243

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/12/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 243 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 19/12/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 13694 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/12/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 243 Πρακτικό της µε αριθµό 29ης/15.12.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 5-11-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 431 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Αποφ. 02/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αριθ. Αποφ. 02/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ. Αποφ. 02/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της συνεδρίασης 2 ης /20.07.2015 της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Παλαιού Φαλήρου ΘΕΜΑ: Σύνταξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/ 7/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 149

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/ 7/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 149 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 7/7/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 7602 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/ 7/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 149 Πρακτικό της µε αριθµό 15ης/ 5.7.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 15/2015 της τακτικής συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 15/2015 της τακτικής συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝOMOΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Ν.Π... ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ Αριθµός Απόφασης : 84/2015 Αριθµός πρωτοκόλλου: 1231/05.11.2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Απόφασης 535/2013 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Καθορισµός τελών χρήσεως κοινοχρήστων χώρων για το Ο.Ε. 2014

Αριθ. Απόφασης 535/2013 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Καθορισµός τελών χρήσεως κοινοχρήστων χώρων για το Ο.Ε. 2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 23 ης /2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Αριθ. Απόφασης 535/2013 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Καθορισµός τελών χρήσεως κοινοχρήστων χώρων για το Ο.Ε. 2014 Χαλάνδρι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/ 01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 555 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/ 01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 555 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/ 01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 555 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 7 Πρακτικό της με αριθμό 3ης/15.01.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 11 ης /15-10-2014 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Πεντέλης.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 11 ης /15-10-2014 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Πεντέλης. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθµός Απόφασης: 39/2014 NOMΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 11 ης /15-10-2014 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Πεντέλης. ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 109/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 109/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 109/2014 ΘΕΜΑ 8 ο : Έγκριση του πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 18/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 26

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 18/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 26 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 18/1/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 527 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 18/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 26 Πρακτικό της µε αριθµό 2ης/18.1.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου Αριθμός Απόφασης:

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 1/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 3/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 28/02/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 30

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 28/02/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 30 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 01/03/2017 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2421 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 28/02/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 30 Πρακτικό της µε αριθµό 5ης/28.02.2017, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/05/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.115

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/05/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.115 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 25/5/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 5823 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/05/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.115 Πρακτικό της µε αριθµό 12ης/24.05.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/11/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 229

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/11/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 229 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 30/ 11/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 13269 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 26/11/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 229 Πρακτικό της µε αριθµό 34ης/26.11.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/9/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 173

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/9/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 173 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 16/09/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 10183 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 15/9/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 173 Πρακτικό της µε αριθµό 19ης/15.9.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ 1. Αντικείμενο & Σκοπός του Κανονισμού Αντικείμενο του παρόντος κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 28/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 28

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 28/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 28 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 29/1/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 1044 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 28/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 28 Πρακτικό της µε αριθµό 3ης/28.1.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 18/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 18/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 18/12.09.2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 420/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση εκμίσθωσης τριών κυλικείων του Δήμου Καλαμαριάς.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Αριθµ. Απόφ. 6/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Αριθµ. Απόφ. 6/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Αριθµ. Απόφ. 6/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2014 της συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας Μελισσίων του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 16/1/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 467 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/1/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 16/1/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 467 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/1/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 16/1/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 467 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/1/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 4 Πρακτικό της με αριθμ. 2ης/15.01.2015 τακτικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ 803/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης για τον καθορισµό των τελών διαφήµισης

ΑΠΟΝΤΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ 803/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης για τον καθορισµό των τελών διαφήµισης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 13-12-2012 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. πρωτ.: ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ Ι ΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Προς: ΠΡΟΕ ΡΟ.Σ. ΒΟΛΟΥ Σας διαβιβάζουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης /5-4-2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης /5-4-2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 16/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 189/2014

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Θέµα: «Τροποποίηση της υπ αριθµ. 41/2014 Απόφασης.Σ. του Η.ΛΙ.ΤΑ.Π.»

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Θέµα: «Τροποποίηση της υπ αριθµ. 41/2014 Απόφασης.Σ. του Η.ΛΙ.ΤΑ.Π.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 11/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 123/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της µε αριθ. 7/2012 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Τρικκαίων. Αριθµ. Απόφ. 48/2012

Διαβάστε περισσότερα

θα δεσμεύουν τις δημοτικές υπηρεσίες καθώς και τους χρήστες και εκμεταλλευτές αυτών.

θα δεσμεύουν τις δημοτικές υπηρεσίες καθώς και τους χρήστες και εκμεταλλευτές αυτών. ΣΧΕ ΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Άρθρο 1 Αντικείµενο και Σκοπός του Κανονισµού Αντικείµενο του παρόντος κανονισµού είναι η θέσπιση προδιαγραφών και κανόνων, για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 12/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 2

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 12/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 2 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 14/1/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 391 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 12/1/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 2 Πρακτικό της µε αριθµό 1ης/12.1.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: Υ 1β/6020/93 Ειδικοί όροι και προϋποθέσεις ιδρύσεως και λειτουργίας καταστηµάτων υγειονοµικού ενδιαφέροντος εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων των Κρατικών Αερολιµένων. - Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Απόσπασµα Από το πρακτικό της 21 ης συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Παλαιού Φαλήρου έτους 2014 Αρ. Aπόφασης 438

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 17 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 17 Μαρτίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 17 Μαρτίου 2016 ΑΠΟΦΑΣΗ 32 Στο Αίγιο και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟY 34 Η Συνεδρίαση / ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 171/2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟY 34 Η Συνεδρίαση / ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 171/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. /νση: Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, Τ.Κ.16121 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 201

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 201 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 20/10/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 11589 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 16/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 201 Πρακτικό της µε αριθµό 30ης/16.10.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 121/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 121/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 10 Οκτωβρίου 2011 ΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθµ. Πρωτ. τ.τ. 14633 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 121/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/04/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 105

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/04/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 105 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 26/04/2017 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 4961 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/04/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 105 Πρακτικό της µε αριθµό 11ης/24.04.2017, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Γ.Χουδετσανάκη.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Γ.Χουδετσανάκη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: 01-03-2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 2338 ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. /νση: Βρυούλων 125 &

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 75 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 75 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 75 Στην Καρδίτσα σήµερα την 23η του µήνα Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 2 ης Συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Άργους Μυκηνών της

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 2 ης Συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Άργους Μυκηνών της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 2 ης Συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Άργους Μυκηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 11/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 29ην ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 11/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 29ην ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 11/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 29ην ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 Αριθμ. απόφ. 223 /2011 ΘΕΜΑ: 1 ο «Έγκριση τελών κατάληψης κοινόχρηστων

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 11/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 11/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 58/2017 Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 11/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Καθορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ 34200

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ 34200 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ 34200 ΤΗΛ: 2226350050.Fax: 2226053540 E-mail: voulavasiliou@gmail.com A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 39 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/ 7/2016 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 140

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/ 7/2016 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 140 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 7/7/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 7588 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 5/ 7/2016 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 140 Πρακτικό της µε αριθµό 15ης/ 5.7.2016, συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 26/02/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2168 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/02/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 26/02/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2168 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/02/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 26/02/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2168 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 24/02/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 44 Πρακτικό της με αριθμό 10ης/24.02.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ έχει ως εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθ. 5 ης 27/2/2013 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης. Αριθμός απόφασης : 53/2013

Διαβάστε περισσότερα

Σα περίπτερα είναι αστικές κατασκευές επί κοινοχρήστων χώρων προς εξυπηρέτηση του κοινού και αποτελούν µια µακρόχρονη ελληνική ιδιαιτερότητα.

Σα περίπτερα είναι αστικές κατασκευές επί κοινοχρήστων χώρων προς εξυπηρέτηση του κοινού και αποτελούν µια µακρόχρονη ελληνική ιδιαιτερότητα. Εισαγωγή Σα περίπτερα είναι αστικές κατασκευές επί κοινοχρήστων χώρων προς εξυπηρέτηση του κοινού και αποτελούν µια µακρόχρονη ελληνική ιδιαιτερότητα. Με αυτήν την έννοια, θα πρέπει να κρατήσουν τα ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 67/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 67/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 67/2015 Απόσπασµα από τα πρακτικά της µε αριθµό 10/2015 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Αµυνταίου. Θέµα: Έγκριση πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 29/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 217

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 29/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 217 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 3/11/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 12072 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 29/10/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 217 Πρακτικό της µε αριθµό 32ης/29.10.2015, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων αριθμός 7 της ΑΠΟΦΑΣΗ -25-

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων αριθμός 7 της ΑΠΟΦΑΣΗ -25- HM: 30/05/2016 13:40:39. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.grr ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 Απόσπασµα από το πρακτικό της συνεδρίασης 1/2017 από (20-1- 2017) της

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 114/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 114/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 11 Ιουλίου 2012 ΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθµ. Πρωτ. τ.τ. 11706 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 18ης/2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 18ης/2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905 908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 2696 της 23.3.1999. Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Φ.Ε.Κ. 57/Α/1999)

ΝΟΜΟΣ 2696 της 23.3.1999. Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Φ.Ε.Κ. 57/Α/1999) ΝΟΜΟΣ 2696 της 23.3.1999 Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Φ.Ε.Κ. 57/Α/1999) (όλα τα άρθρα του Ν. 3696/1999, πλην των άρθρων 9, 47, 48, 110 καθώς και του άρθρου δεύτερου παραλείπονται) Άρθρο 9 Σήµανση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 631 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 631 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 21/01/2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 631 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 15/01/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 15 Πρακτικό της με αριθμό 3ης/15.01.2015, συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/5/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.117

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/5/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.117 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 25/5/2016 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 5827 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Ρ Ι ΑΣ Η 24/5/2016 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.117 Πρακτικό της µε αριθµό 12ης/24.5.2016, συνεδρίασης του ηµοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθ. 17 της 17 ης Ιουνίου 2016 Αριθμός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα