Οδηγός αναβάθμισης στα Windows 10 βήμα προς βήμα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός αναβάθμισης στα Windows 10 βήμα προς βήμα"

Transcript

1 Οδηγός αναβάθμισης στα Windows 10 βήμα προς βήμα Τι να ελέγξετε πριν από την εγκατάσταση/αναβάθμιση στα Windows 10 Τρόπος εγκατάστασης/αναβάθμισης στα Windows 10 Εγκατάσταση μέσω Διαδικτύου (Συνιστώμενη διαδικτυακή εγκατάσταση της Samsung Electronics) Καθαρή εγκατάσταση με DVD (Για επιχειρηματικούς πελάτες, των οποίων το εταιρικό περιβάλλον υποστηρίζει μόνο καθαρή εγκατάσταση.) Εγκατάσταση/αναβάθμιση στα Windows 10 - Πλατφόρμες ή συσκευές που δεν υποστηρίζονται Εγκατάσταση/αναβάθμιση στα Windows 10 - Γνωστά προβλήματα Εγκατάσταση/αναβάθμιση στα Windows 10 - Συνήθεις ερωτήσεις Σημείωση: Οι εικόνες που χρησιμοποιούνται σε αυτό το έγγραφο ενδέχεται να διαφέρουν από τις πραγματικές.

2 Τι να ελέγξετε πριν από την εγκατάσταση/αναβάθμιση στα Windows 10 [Microsoft] Τρόπος αναβάθμισης στα Windows Ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση των Windows Windows 7: Απαιτείται αναβάθμιση στα Windows 7 SP1. Windows 8/8.1: Ενημερώστε τα στην πιο πρόσφατη έκδοση χρησιμοποιώντας το Windows Update. Ωστόσο, τα Windows 8 πρέπει να αναβαθμιστούν στα Windows 8.1 μέσω του Windows Store. Έλεγχος έκδοσης/συστήματος Windows [Υπολογιστής (Δεξί κλικ) Ιδιότητες] [Πληροφορίες συστήματος] Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής: 1 GHz και ταχύτερος Μνήμη RAM: 1 GB (32 bit) ή 2 GB (64 bit) Διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης στη συσκευή: 16 GB (32 bit) ή 20 GB (64 bit) Κάρτα γραφικών: Συσκευή γραφικών Microsoft DirectX 9 (συμπεριλαμβανομένου οδήγησης WDDM) Οθόνη: 1024 X 600

3 Τι να ελέγξετε και να προετοιμάσετε πριν από την εγκατάσταση Ενημερώστε το λογισμικό του υπολογιστή που χρησιμοποιείτε στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εκτελέστε το "SW Update" ( ) για να ενημερώσετε το BIOS, τα προγράμματα και τα προγράμματα οδήγησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους. Λήψη του "SW Update": Εκτελέστε το Windows Update για να ενημερώσετε το λογισμικό στην πιο πρόσφατη έκδοση. Windows 7/8.1: Εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις χρησιμοποιώντας το Windows Update στον Πίνακα ελέγχου. Φροντίστε να αποθηκεύσετε όλα τα σημαντικά δεδομένα σε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης, όπως συσκευές USB, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή φακέλους δικτύου. Συνιστούμε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών σας ρυθμίσεων Windows, επαφών, φωτογραφιών, εγγράφων, βίντεο, αρχείων μουσικής κλπ. για να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων. Με χρήση του Samsung Recovery Solution ( ), μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας με ασφαλή τρόπο. Αν προκύψουν οποιαδήποτε αναπάντεχα προβλήματα κατά την εγκατάσταση, μπορείτε να ανακτήσετε εύκολα τις πληροφορίες των οποίων δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας. Τα εικονίδια των προγραμμάτων ενδέχεται να διαφέρουν, ανάλογα με την έκδοση. Ο χώρος αποθήκευσης στη συσκευή (16 GB για την έκδοση 32 bit ή 20 GB για την έκδοση 64 bit) ενδέχεται να μην είναι επαρκής για την αναβάθμιση στα Windows 10. Συνιστούμε να διαγράψετε τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε πριν από την αναβάθμιση. Δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων για υπολογιστές μετά την αναβάθμιση στα Windows 10, ενώ τα αιτήματα σέρβις θα χρεώνονται.

4 Ειδοποίηση Οι ρυθμίσεις των Windows, τα προσωπικά σας αρχεία και ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούσατε διατηρούνται ως έχουν ακόμα και μετά την αναβάθμιση. Αν η γλώσσα συστήματος των Windows που χρησιμοποιούσατε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καρτέλα απαιτήσεων συστήματος, μόνο τα προσωπικά σας αρχεία θα διατηρηθούν ως έχουν μετά την αναβάθμιση. (Δηλαδή, οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις των Windows δεν θα διατηρηθούν.) Ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη, την εγκατάσταση και τη χρήση της διαδικτυακής τοποθεσίας Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών: διαδικτυακή τοποθεσία της MS ( Σημείωση 1: Επειδή μια καθαρή εγκατάσταση μορφοποιεί το διαμέρισμα που χρησιμοποιεί πριν από την εγκατάσταση, διαγράφονται όλα τα δεδομένα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Φροντίστε να αποθηκεύσετε τα σημαντικά δεδομένα σε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, ανατρέξτε στην ενότητα "Τι να ελέγξετε και να προετοιμάσετε πριν από την εγκατάσταση". Σημείωση 2: Η εταιρεία Samsung Electronics δεν πωλεί και δεν παρέχει DVD των Windows 10.

5 Τρόπος εγκατάστασης/αναβάθμισης στα Windows 10 - Εγκατάσταση μέσω Διαδικτύου (Μέθοδος 1) Αναβάθμιση σε υπολογιστή που χρησιμοποιείτε Οι ρυθμίσεις των Windows, τα προσωπικά σας αρχεία και ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούσατε διατηρούνται ως έχουν ακόμα και μετά την αναβάθμιση. 1. Συνδέστε το τροφοδοτικό. 2. Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. 3. Εκτελέστε το "SW Update" για να ενημερώσετε το BIOS, τα προγράμματα και τα προγράμματα οδήγησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους. 4. Εκτελέστε το Windows Update για να ενημερώσετε το λογισμικό στην πιο πρόσφατη έκδοση. Windows 7/8.1: Εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις χρησιμοποιώντας το Windows Update στον Πίνακα ελέγχου. 5. Επιλέξτε "Έναρξη" στο παράθυρο του Windows Update. Λάβετε τα απαραίτητα αρχεία, αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το λογισμικό. 6. Ολοκληρώστε την εγκατάσταση των Windows σύμφωνα με τις οδηγίες. 7. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, εκτελέστε το "SW Update" ( ) για να ενημερώσετε το BIOS, τα προγράμματα και τα προγράμματα οδήγησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους.

6 (Μέθοδος 2) Αναβάθμιση κατά την εγγραφή χρήστη Όταν εγγραφείτε αρχικά για να χρησιμοποιήσετε τα Windows 7 και Windows 8.1, μπορείτε να τα αναβαθμίσετε στα Windows Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας. 2. Εγγραφείτε ως χρήστης στον υπολογιστή που αγοράσατε με τα Windows 7/Windows Εγκαταστήστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες εγγραφής χρήστη. Πρέπει να επιλέξετε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο κατά το βήμα σύνδεσης στο Διαδίκτυο. 4. Στην οθόνη εγγραφής χρήστη, επιλέξτε "Αναβάθμιση". 5. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση των Windows, εγκαθίσταται αυτόματα η πιο πρόσφατη έκδοση των Windows. 6. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με την ενότητα "Αναβάθμιση σε υπολογιστή που χρησιμοποιείτε" από το βήμα 5.

7 Τρόπος εγκατάστασης/αναβάθμισης στα Windows 10 - Καθαρή εγκατάσταση με DVD (Μέθοδος 3) Εγκατάσταση με DVD ενώ είστε συνδεδεμένοι στα Windows (για ειδικούς επιχειρηματικούς πελάτες) Προετοιμάστε το DVD εγκατάστασης των Windows 10 που αγοράσατε από την MS ή από ένα κατάστημα. 1. Τοποθετήστε το DVD των Windows 10 και, στη συνέχεια, περιμένετε να εκτελεστεί αυτόματα. Αν δεν εκτελεστεί αυτόματα, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο "setup.exe" ( ) που υπάρχει στο DVD. 2. Επιλέξτε "Λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων (προτείνεται)" και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Επόμενο". 3. Εισαγάγετε το κλειδί προϊόντος των Windows 10 και επιλέξτε "Επόμενο". 4. Κάντε κλικ στο κουμπί "Συμφωνώ" για τη σύμβαση χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Επιλέξτε τι θα κρατήσετε" στο παράθυρο ολοκλήρωσης προετοιμασίας εγκατάστασης. 5. Επιλέξτε "Τίποτα" και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Επόμενο". 6. Ολοκληρώστε την εγκατάσταση των Windows σύμφωνα με τις οδηγίες. 7. Αφού διαμορφώσετε τις βασικές ρυθμίσεις, εκτελέστε το "SW Update" ( ) για να ενημερώσετε το BIOS, τα προγράμματα και τα προγράμματα οδήγησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους. Προσοχή: Η καθαρή εγκατάσταση δεν υποστηρίζεται σε ορισμένα μοντέλα (τα οποία χρησιμοποιούν λειτουργικά συστήματα 32 bit).

8 (Μέθοδος 4) Εγκατάσταση με εκκίνηση από DVD των Windows 10 (για ειδικούς επιχειρηματικούς πελάτες) Προετοιμάστε το DVD εγκατάστασης των Windows 10 που αγοράσατε από την MS ή από ένα κατάστημα. Σημείωση: Αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εκκίνηση από ένα DVD, ανατρέξτε στην ενότητα "(Σημειώσεις) Αν η εκκίνηση από DVD δεν λειτουργεί". 1. Τοποθετήστε το DVD των Windows 10 και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας. 2. Πατήστε το πλήκτρο F10 και επιλέξτε το DVD από τη λίστα συσκευών εκκίνησης. Εναλλακτικά, πατήστε το πλήκτρο F2 για να μεταβείτε στο BIOS και ρυθμίστε το DVD ως πρώτη συσκευή εκκίνησης. 3. Όταν εμφανιστεί το μήνυμα "Press any key to boot from CD or DVD", πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο. 4. Αφού ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση, μεταβείτε στην οθόνη εγκατάστασης των Windows Επιλέξτε τη γλώσσα, την ώρα, τον τύπο πληκτρολογίου κλπ. που θα χρησιμοποιήσετε και επιλέξτε "Επόμενο". 6. Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγκατάσταση τώρα" για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση. 7. Εισαγάγετε το κλειδί προϊόντος των Windows 10 και επιλέξτε "Επόμενο". 8. Επιλέξτε "Συμφωνώ" στους όρους χρήσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Επόμενο". Προσοχή: Η καθαρή εγκατάσταση δεν υποστηρίζεται σε ορισμένα μοντέλα (τα οποία χρησιμοποιούν λειτουργικά συστήματα 32 bit).

9 9. Επιλέξτε "Προσαρμοσμένη: Εγκατάσταση των Windows μόνο (για προχωρημένους)". Τα αρχεία, οι ρυθμίσεις και τα προγράμματά σας δεν διατηρούνται. 10. Επιλέξτε το διαμέρισμα στο οποίο θα εγκαταστήσετε τα Windows 10 και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Μορφοποίηση". 11. Επιλέξτε "OK" στο παράθυρο που προειδοποιεί σχετικά με την απώλεια δεδομένων. 12. Όταν ολοκληρωθεί η μορφοποίηση, επιλέξτε "Επόμενο" για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση. 13. Ολοκληρώστε την εγκατάσταση των Windows σύμφωνα με τις οδηγίες και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. 14. Μετά την επανεκκίνηση, διαμορφώστε τις βασικές ρυθμίσεις των Windows. 15. Αφού διαμορφώσετε τις βασικές ρυθμίσεις, εκτελέστε το "SW Update" ( ) για να ενημερώσετε το BIOS, τα προγράμματα και τα προγράμματα οδήγησης στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους. Προσοχή: Η καθαρή εγκατάσταση δεν υποστηρίζεται σε ορισμένα μοντέλα (τα οποία χρησιμοποιούν λειτουργικά συστήματα 32 bit).

10 (Σημειώσεις) Αν η εκκίνηση από DVD δεν λειτουργεί Πληροφορίες ρύθμισης του BIOS για εκκίνηση με DVD σε υπολογιστή Samsung 1. Τοποθετήστε το DVD των Windows 10 και, στη συνέχεια, εκκινήστε τον υπολογιστή σας. 2. Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, πατήστε αμέσως 4-5 φορές το πλήκτρο F2 για να μεταβείτε στο BIOS. 3. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Fast BIOS Mode. Σημείωση: Η οθόνη ενδέχεται να είναι διαφορετική, ανάλογα με τις προδιαγραφές του συστήματος. 4. Πατήστε το πλήκτρο F10 για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις BIOS και επανεκκινήστε το σύστημα.

11 Εγκατάσταση/αναβάθμιση στα Windows 10 - Πλατφόρμες ή συσκευές που δεν υποστηρίζονται Παρακάτω υπάρχει μια λίστα των πλατφορμών που δεν υποστηρίζουν ή παρέχουν περιορισμένη υποστήριξη για τα προγράμματα οδήγησης λογισμικού. Κατηγορία Λίστα Chipset Συσκευή Intel AMD Επεξεργαστές Intel Core 5ης γενιάς (Broadwell) της Intel για διαμορφώσεις λειτουργικών συστημάτων 32 bit Επεξεργαστές Intel Core 4ης γενιάς (Haswell) της Intel για διαμορφώσεις λειτουργικών συστημάτων 32 bit Επεξεργαστές Intel Core 3ης γενιάς (Ivy Bridge) της Intel Επεξεργαστές Intel Core 2ης γενιάς (Sandy Bridge) της Intel Επεξεργαστές Intel Core 3ης γενιάς (Mahobay) της Intel Επεξεργαστές Intel Core 2ης γενιάς (Sugarbay) της Intel Επεξεργαστές Intel Pentium / Επεξεργαστές Intel Celeron (Baytrail-M) Επεξεργαστές Intel Atom (Clovertrail) Τετραπύρηνος επεξεργαστής AMD για διαμορφώσεις λειτουργικών συστημάτων 32 bit AMD A6-5200M APU με Radeon HD8400 APU (Kabini) για διαμορφώσεις λειτουργικών συστημάτων 32 bit AMD A M APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7660G (Comal) AMD A8-4500M APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7640G (Comal) AMD A6-4400M APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7520G (Comal) AMD A4-4300M APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7420G (Comal) AMD A M APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7660G (Comal) AMD A8-4557M APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7640G (Comal) AMD A6-4455M APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7500G (Comal) AMD A4-4355M APU με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7400G (Comal) AMD E APU με κάρτα γραφικών Radeon HD7340 (Brazos) AMD E APU με κάρτα γραφικών Radeon HD7340 (Brazos) AMD E APU με κάρτα γραφικών Radeon HD7310 (Brazos) AMD E APU με κάρτα γραφικών Radeon HD7310 (Brazos) Intel WiMAX 6250, Intel WiMAX 6150 Qualcomm Atheros AR6004 WLAN Adapter Qualcomm Atheros Bluetooth UART Transport Driver Broadcom abgn Wireless SDIO Adapter Broadcom Serial Bus Driver over UART Bus Emumerator NXP NearFieldProximity Provider Broadcom GNSS Geolocation Sensor Marvell Yukon 88E8075 Family PCI-E Gigabit Ethernet Controller Intel Smart Connect Technology Intel Rapid Start Technology Globe Trotter MO40x Modem Interface Globe Trotter MO67xx Modem Interface Gobi 2000 HS-USB Modem 9245 SAMSUNG HSPA Modem Samsung HSPA DataCard Modem Device Samsung Kiera2 Wireless Modem Samsung LTE DataCard Network Interface Samsung LTE Mobile Broadband HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem HUAWEI MOBILE EM7700, Sierra Wireless Location Sensor LTE Mobile Broadband Network Adaptor LTE Mobile Broadband Network Adaptor, AMTelecom Module Location Sensor Σημειώστε ότι το περιεχόμενο της λίστας αυτού του πίνακα υπόκειται σε αλλαγές.

12 Εγκατάσταση/αναβάθμιση στα Windows 10 - Γνωστά προβλήματα Στοιχείο Έκδοση στην οποία προκύπτει το πρόβλημα Προηγούμενο λειτουργικό σύστημα IntelliMemory Όλες οι εκδόσεις Win 7/8/8.1 Συμπτώματα και αιτία προβλήματος Επίλυση Απαιτούμενες ενέργειες Ασύμβατο με τα Windows 10. Η απόδοση του συστήματος μειώνεται μετά την αναβάθμιση. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το IntelliMemory > Κατάργηση εγκατάστασης ExpressCache Όλες οι εκδόσεις Win 7/8/8.1 Ασύμβατο με τα Windows 10. Η απόδοση του συστήματος μειώνεται μετά την αναβάθμιση. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το ExpressCache > Κατάργηση εγκατάστασης Easy File Share Όλες οι εκδόσεις Win 7 Ασύμβατο με τα Windows 10. Δεν εκτελείται. Quick Starter Όλες οι εκδόσεις Win 7/8/8.1 Samsung Link x Win 8/8.1 Samsung Link 2.0.x.x Win Παρόμοιο με το μενού έναρξης των Windows 10. Σύγχυση κατά τη χρήση. 2. Δεν λειτουργεί σωστά κατά τη μεταφορά και απόθεση της καθολικής εφαρμογής των Windows 10 στην αγκύρωση. Όταν εκτελείται η εφαρμογή Samsung Link μετά την αναβάθμιση στα Windows 10 και πατιέται το κουμπί <Install> (Εγκατάσταση) στο μήνυμα <Install Samsung Link Service> (Εγκατάσταση υπηρεσίας Samsung Link), η εγκατάσταση αποτυγχάνει λόγω κάποιου προβλήματος συμβατότητας με το Microsoft Edge. Αναβάθμιση στο Samsung Link 2.0 Το πρόγραμμα οδήγησης LAN της Marvell του Αυτή η δυνατότητα μοντέλου AIO είναι ασύμβατο με τα Windows απενεργοποιείται 10, οπότε η δυνατότητα απομακρυσμένης αυτόματα. εκκίνησης υπολογιστή δεν παρέχεται. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το Easy File Share > Κατάργηση εγκατάστασης Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το Quick Starter > Κατάργηση εγκατάστασης 1. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το Samsung Link > Κατάργηση εγκατάστασης. 2. Επιλέξτε το Samsung Link στο Samsung SW Update και εγκαταστήστε το. Χρησιμοποιήστε την έκδοση των Windows που χρησιμοποιούσατε προηγουμένως. Samsung Story Όλες οι εκδόσεις Win 8 Ασύμβατο με τα Windows 10. Δεν λειτουργεί σωστά. Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Κάντε δεξί κλικ στο Samsung Story > SideSync ~ Win 8/ Ασύμβατο με τα Windows 10. Όταν το SideSync εκτελείται σε περιβάλλον εικονικής επιφάνειας εργασίας, δεν μεταβαίνει στην επιφάνεια εργασίας. 2. Μερικές φορές σταματά να λειτουργεί σε πολλαπλές εικονικές επιφάνειες εργασίας, κατά την κοινή χρήση πληκτρολογίου και ποντικιού. 1. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το SideSync > Κατάργηση εγκατάστασης. 2. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το Phone Screen Sharing > Κατάργηση εγκατάστασης. ArcSoft TV ~ Win 8/ bit Ασύμβατο με τα Windows 10. Η οθόνη παγώνει ή κλείνει μετά την αναβάθμιση. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το ArcSoft TV 5.0 > Κατάργηση εγκατάστασης

13 Στοιχείο Έκδοση στην οποία προκύπτει το πρόβλημα Προηγούμενο λειτουργικό σύστημα Συμπτώματα και αιτία προβλήματος Επίλυση Απαιτούμενες ενέργειες TotalMedia Theatre DVD Όλες οι εκδόσεις Win 8/ bit Ασύμβατο με τα Windows 10. Μερικές φορές εμφανίζεται γκρι οθόνη μετά την αναβάθμιση και δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή βίντεο/ταινιών σε DVD. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το TotalMedia Theatre > Κατάργηση εγκατάστασης TotalMedia Record Όλες οι εκδόσεις Win 8/ bit Ασύμβατο με τα Windows 10. Η εγγραφή CD αποτυγχάνει μετά την αναβάθμιση. Διαγράψτε το πρόγραμμα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εγγραφής CD των Windows Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το TotalMedia Record > Κατάργηση εγκατάστασης. 2. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία των Windows 10. S Player+ Όλες οι εκδόσεις Win 8/8.1 Ασύμβατο με τα Windows 10. Η αναπαραγωγή βίντεο αποτυγχάνει μετά την αναβάθμιση. Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Κάντε δεξί κλικ στο S Player+ > S PhotoStudio Όλες οι εκδόσεις Win 8/8.1 Ασύμβατο με τα Windows 10. Δεν εμφανίζονται μικρογραφίες μετά την αναβάθμιση. Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Κάντε δεξί κλικ στο S PhotoStudio > S Camera+ Όλες οι εκδόσεις Win 8/8.1 Ασύμβατο με τα Windows 10. Η λήψη φωτογραφιών αποτυγχάνει μετά την αναβάθμιση. Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Κάντε δεξί κλικ στο S Camera+ > S Player Όλες οι εκδόσεις Win 8/8.1 Ασύμβατο με τα Windows 10. Η αναπαραγωγή βίντεο αποτυγχάνει μετά την αναβάθμιση. Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Κάντε δεξί κλικ στο S Player > S Gallery Όλες οι εκδόσεις Win 8/8.1 Ασύμβατο με τα Windows 10. Η λήψη φωτογραφιών αποτυγχάνει και δεν εμφανίζονται μικρογραφίες μετά την αναβάθμιση. Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Κάντε δεξί κλικ στο S Gallery > S Camera Όλες οι εκδόσεις Win 8/8.1 Πρόγραμμα οδήγησης 110S1J/110S1Q Win 7 DPTF Ασύμβατο με τα Windows 10. Η λήψη φωτογραφιών αποτυγχάνει και δεν εμφανίζονται μικρογραφίες μετά την αναβάθμιση. Η μέθοδος ελέγχου για την παραγωγή θερμότητας είναι διαφορετική από αυτή των Windows 7 μετά την αναβάθμιση στα Windows 10, οπότε εμφανίζεται ένα κίτρινο θαυμαστικό στο σχετικό πρόγραμμα οδήγησης. Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Κάντε δεξί κλικ στο S Camera > Χρησιμοποιήστε το Δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα επειδή η Samsung SW Update, μέθοδος ελέγχου θα παραμείνει ίδια με αυτή των διαφορετικά θα Windows 7. Θα υποστηρίζεται από το 4ο υπάρχουν τρίμηνο του περιορισμοί.

14 Στοιχείο Έκδοση στην οποία προκύπτει το πρόβλημα Προηγούμενο λειτουργικό σύστημα Συμπτώματα και αιτία προβλήματος Επίλυση Απαιτούμενες ενέργειες TPM (Infineon TPM Professional Package) Win 8/8.1 Η εφαρμογή Infineon TPM Professional Package δεν υποστηρίζεται από τα Windows 10. Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος TPM και ενδέχεται να μην μπορείτε να ανοίξετε τα κρυπτογραφημένα αρχεία. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το Infineon TPM > Κατάργηση εγκατάστασης TPM (Embassy Security Center) , Win 7/8/8.1 Η εφαρμογή Embassy Security Center δεν υποστηρίζεται από τα Windows 10. Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος TPM και ενδέχεται να μην μπορείτε να ανοίξετε τα κρυπτογραφημένα αρχεία. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε την εφαρμογή Embassy TPM > Κατάργηση εγκατάστασης Bluetooth (Qualcomm Atheros) Όλες οι εκδόσεις Win 7/8/8.1 Αλλάζει ώστε να χρησιμοποιεί τη στοίβα Bluetooth της Microsoft από τα Windows 10. Η λειτουργία A2DP Sink (ηχείο Bluetooth) και η λειτουργία HFP HF (ηχείο τηλεφώνου) διαγράφονται. Αν χρειάζεστε τις λειτουργίες A2DP Sink και HFP HF, δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10. Bluetooth (Intel) Όλες οι εκδόσεις Win 7 Αλλάζει ώστε να χρησιμοποιεί τη στοίβα Bluetooth της Microsoft αντί για τη στοίβα Bluetooth της Intel (Motorola) από τα Windows 10. Η λειτουργία A2DP Sink (ηχείο Bluetooth) διαγράφεται από το πρόγραμμα οδήγησης των Windows 10. Αν χρειάζεστε τη λειτουργία A2DP Sink, δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10. Επιφάνεια αφής Όλες οι εκδόσεις Win 7 32 bit Το πρόγραμμα οδήγησης διαύλου I2C της Intel δεν υποστηρίζεται από την έκδοση 32 bit των Windows 10. Η επιφάνεια αφής δεν λειτουργεί. Δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10. Επιφάνεια αφής Όλες οι εκδόσεις Win 7 64 bit Μερικές φορές η επιφάνεια αφής δεν λειτουργεί ή λειτουργεί ακόμα και όταν έχει ρυθμιστεί ώστε να μη χρησιμοποιείται (Fn+F5). Διαχείριση συσκευών > Συσκευές διασύνδεσης χρήστη > Κάντε δεξί κλικ στο "Samsung I2C Διαγράψτε το στοιχείο Device" και, στη συνέχεια, διαγράψτε το. "Samsung I2C Input Device" στη Διαχείριση συσκευών. Επιφάνεια αφής NT110S (chipset BayTrail-M) Win 7 Εκτελέστε το Windows Update για να Το πρόγραμμα οδήγησης διαύλου I2C της εγκαταστήσετε το Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και, στη συνέχεια, Intel για το BayTrail-M δεν περιλαμβάνεται στα πρόγραμμα οδήγησης εκτελέστε το Windows Update. Windows 10. Η επιφάνεια αφής δεν λειτουργεί. διαύλου I2C για το BayTrail-M.

15 Στοιχείο Έκδοση στην οποία προκύπτει το πρόβλημα Προηγούμενο λειτουργικό σύστημα Συμπτώματα και αιτία προβλήματος Επίλυση Απαιτούμενες ενέργειες Dolby Home Theater v Win 7/8 Η έκδοση 4 του Dolby GUI SW δεν λειτουργεί στα Windows 10. Επανεγκαταστήστε το Dolby GUI SW για τα Windows 10. Εκτελέστε το πρόγραμμα Samsung SW Update. Επιλέξτε "Update" (Ενημέρωση) στο αριστερό μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε το "Dolby GUI SW" για να το εγκαταστήσετε. DolbyDigital Plus Home Theater Win 8.1 Οι εκδόσεις της μηχανής Dolby στο Dolby GUI SW και το πρόγραμμα οδήγησης ήχου δεν ταιριάζουν. Εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος και η δυνατότητα δεν λειτουργεί. Επανεγκαταστήστε το Dolby GUI SW για τα Windows 10. Εκτελέστε το πρόγραμμα Samsung SW Update. Επιλέξτε "Update" (Ενημέρωση) στο αριστερό μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε το "Dolby GUI SW" για να το εγκαταστήσετε. Πρόγραμμα οδήγησης τηλεόρασης (MC570/MC770) Όλες οι εκδόσεις Win 7/8/8.1 Η χρήση της υπομονάδας τηλεόρασης MC570/MC770 έχει διακοπεί. Δεν υποστηρίζεται ξεχωριστό πρόγραμμα οδήγησης των Windows 10. Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης τηλεόρασης MC570/MC770 για τα Windows 10. Εκτελέστε το πρόγραμμα Samsung SW Update. Επιλέξτε "All Software" (Όλο το λογισμικό) στο αριστερό μενού και επιλέξτε το "HDTV driver" (Πρόγραμμα οδήγησης HDTV) για να το εγκαταστήσετε. Πρόγραμμα Πρόγραμμα οδήγησης οδήγησης που γραφικών εγκαθίσταται μέσω (για μοντέλα "όλα σε του Windows ένα") Update Win 7/8/8.1 Μετά την αναβάθμιση στα Windows 10, η σειρά κύριας/δευτερεύουσας οθόνης του μοντέλου AIO αλλάζει κατά την επαναφορά του μητρώου. Πραγματοποιείται έξοδος σήματος σε εξωτερική οθόνη όταν είναι επιλεγμένη μόνο η οθόνη του υπολογιστή. Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα οδήγησης γραφικών της Samsung. Samsung SW Update > Εγκατάσταση οδήγησης γραφικών Πρόγραμμα οδήγησης Όλες οι εκδόσεις Win 7/8/8.1 γραφικών Το πρόγραμμα οδήγησης κολάζ δεν υποστηρίζεται από τα Windows 10. Λείπει το κουμπί "Graphics properties (Ιδιότητες γραφικών) Multiple displays (Πολλές οθόνες) Collage mode settings (Ρυθμίσεις λειτουργίας κολάζ)". Το πρόγραμμα οδήγησης λειτουργίας κολάζ θα παρέχεται μέσω του Samsung SW Update από το 4ο τρίμηνο του Πρόγραμμα οδήγησης Win 7/8/8.1 dongle USB προς DVI Όταν εγκαθίσταται ένα πρόγραμμα οδήγησης USB προς DVI (EZnet ubiquitous), εμφανίζεται ένα κίτρινο θαυμαστικό στο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Για πρόσθετες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διαδικτυακή τοποθεσία της εταιρείας: Συσκευές αισθητήρα (NXP NearFieldProximity, Broadcom GNSS Geolocation Sensor) NXP5441, *BCM_4751, SDOV2, DEV_91D0 Win 8 Η υποστήριξη ορισμένων συσκευών, όπως NXP και γεωεντοπισμού, έχει διακοπεί. Οι λειτουργίες NFC και GNSS ορισμένων μοντέλων δεν είναι διαθέσιμες στα Windows 10. Δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10.

16 Στοιχείο Έκδοση στην οποία προκύπτει το πρόβλημα Προηγούμενο λειτουργικό σύστημα Συμπτώματα και αιτία προβλήματος Επίλυση Απαιτούμενες ενέργειες Λειτουργία ρύθμισης φωτεινότητας οθόνης Όλες οι εκδόσεις Win 8.1 Η συμβατότητα μετά την αναβάθμιση στα Windows 10 δεν είναι εξασφαλισμένη. Η φωτεινότητα της οθόνης δεν αλλάζει. Χρησιμοποιήστε το Samsung SW Update, διαφορετικά θα υπάρχουν περιορισμοί. Εκτελέστε το πρόγραμμα Samsung SW Update. Επιλέξτε "All Software" (Όλο το λογισμικό) στο αριστερό μενού και εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης. (Ενδέχεται να προκύψουν ορισμένα ανεπίλυτα προβλήματα.) Άγνωστες συσκευές (!) Όλες οι εκδόσεις Win 7/8/8.1 Ορισμένες συσκευές και υλικολογισμικό/προγράμματα οδήγησης για Χρησιμοποιήστε το παλαιότερες συσκευές δεν υποστηρίζονται από τα Samsung SW Update, Windows 10. Ενδέχεται να επισημαίνονται με κίτρινα διαφορετικά θα θαυμαστικά. υπάρχουν περιορισμοί. Παρουσιάζεται σφάλμα στη Διαχείριση συσκευών. Εκτελέστε το πρόγραμμα Samsung SW Update. Επιλέξτε "All Software" (Όλο το λογισμικό) στο αριστερό μενού και εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης. (Ενδέχεται να προκύψουν ορισμένα ανεπίλυτα προβλήματα.) Bluetooth (Intel, Qualcomm Atheros) Ορισμένες εκδόσεις Win 7/8/8.1 Τα προγράμματα οδήγησης Bluetooth είναι διπλά Διαγράψτε τα στο "Πίνακας ελέγχου - Προγράμματα και προγράμματα των Win δυνατότητες" μετά την αναβάθμιση στα Windows 10. 7/8/8.1. Πίνακας ελέγχου > Προγράμματα και δυνατότητες > Επιλέξτε το πρόγραμμα οδήγησης Bluetooth > Κατάργηση εγκατάστασης * Αν προκύψει κάποιο σφάλμα κατά τη διαγραφή ενός οδήγησης της Intel, κάντε κλικ στο μενού "Επιδιόρθωση" για να το επιδιορθώσετε και, στη συνέχεια, διαγράψτε το. Προβλήματα με την προστασία από ιούς Όλα τα προγράμματα προστασίας από ιούς που δεν διανέμονται από τη Samsung Win 7/8/8.1 Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα αναβάθμισης στα Windows 10, λόγω μη επαληθευμένων προγραμμάτων προστασίας από ιούς. Επαναλάβετε την αναβάθμιση αφού διαγράψετε το σχετικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς. WiDi Όλες οι εκδόσεις Win 7 Η εφαρμογή WiDi δεν λειτουργεί μετά την αναβάθμιση στα Win 10. Εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των προγραμμάτων οδήγησης γραφικών και ασύρματου δικτύου LAN και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα Miracast που περιλαμβάνεται στα Windows 10. WiDi/Miracast Όλες οι εκδόσεις Win 7/Win 8.1 Μετά την αναβάθμιση στα Windows 10, το Miracast δεν συνδέεται ή η οθόνη κλείνει/δεν εμφανίζεται ακόμα και μετά τη σύνδεση. (Η συμβατότητα με τα Windows 10 δεν είναι εξασφαλισμένη.) Δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10 προτού σταθεροποιηθεί το Miracast. Ρυθμίσεις Όλες οι εκδόσεις Win 7/Win 8.1 Η δυνατότητα ρυθμίσεων φορητού ΑΡ δεν λειτουργεί. Δεν θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10.

17 Στοιχείο Έκδοση στην οποία προκύπτει το πρόβλημα Προηγούμενο λειτουργικό σύστημα Συμπτώματα και αιτία προβλήματος Επίλυση Απαιτούμενες ενέργειες Κέντρο υποστήριξης/γραφείο βοήθειας Όλες οι εκδόσεις Win 7/8/8.1 Η συμβατότητα δεν είναι εξασφαλισμένη μετά την αναβάθμιση στα Windows 10. Δεν εκτελείται. Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα, μην αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10. ADP (Absolute Data Protect) Όλες οι εκδόσεις Win 7/8/8.1 Η συμβατότητα δεν είναι εξασφαλισμένη μετά την αναβάθμιση στα Windows 10. Δεν εκτελείται. Για πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη και τις απαιτούμενες ενέργειες, μεταβείτε στη διαδικτυακή τοποθεσία Samsung Recovery Solution 5 Όλες οι εκδόσεις Win 7/Win 8 Σταματά να εκτελείται αφού εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος. Η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν παρέχεται στα Windows 10. Χρησιμοποιήστε το Samsung SW Update, Εκτελέστε το Samsung SW Update για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση (Samsung Recovery Solution 5.7) και, στη συνέχεια, κατά την επανεκκίνηση, πατήστε το πλήκτρο F4 όταν εμφανιστεί διαφορετικά θα υπάρχουν το λογότυπο της Samsung για να εκτελέσετε το περιορισμοί. Recovery Solution ώστε να το ενημερώσετε. Η αναβάθμιση στα Windows 10 δεν συνιστάται αν θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα. Recovery 6 Όλες οι εκδόσεις Win 8/Win 8.1 Μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των Windows 10, το Recovery δεν λειτουργεί ή εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος όταν μεταβαίνετε στο Recovery χρησιμοποιώντας το πλήκτρο F4. Η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν παρέχεται στα Windows 10. Χρησιμοποιήστε το Samsung SW Update, διαφορετικά θα υπάρχουν περιορισμοί. Εκτελέστε το Samsung SW Update για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση (Recovery 6.1) και, στη συνέχεια, κατά την επανεκκίνηση, πατήστε το πλήκτρο F4 όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Samsung για να εκτελέσετε το Recovery Solution ώστε να το ενημερώσετε. Η αναβάθμιση στα Windows 10 δεν συνιστάται αν θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη δυνατότητα. Recovery ~ 7.1 Όλες οι εκδόσεις Win 8.1 Το Recovery δεν λειτουργεί μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των Windows 10. Χρησιμοποιήστε το Εκτελέστε το Samsung SW Update για να Samsung SW Update, εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση (Recovery διαφορετικά θα υπάρχουν 7.2). περιορισμοί. Σημείωση: Οι πληροφορίες σχετικά με τα γνωστά προβλήματα υπόκεινται σε αλλαγές.

18 Εγκατάσταση/αναβάθμιση στα Windows 10 - Συνήθεις ερωτήσεις 1) Ε: Ο υπολογιστής μου επανέρχεται στην προηγούμενη έκδοση των Windows κατά την αναβάθμιση στα Windows 10. A: Εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα προγράμματα και προγράμματα οδήγησης με το Windows Update και, στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά. 2) Ε: Ορισμένα προγράμματα δεν λειτουργούν σωστά μετά την ενημέρωση. A: Διαγράψτε τα προγράμματα που δεν λειτουργούν και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις για τα Windows 10. Εκτελέστε το "SW Update" για να εγκαταστήσετε τα προγράμματα της Samsung. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα των προγραμμάτων με τα Windows 10 στη διαδικτυακή τοποθεσία " Σημείωση: Ορισμένα προγράμματα ενδέχεται να μην είναι συμβατά με τα Windows 10. 3) Ε: Δεν είναι εγκατεστημένο το Samsung SW Update ( ). A: Μπορείτε να το λάβετε από τη διαδικτυακή τοποθεσία " 4) Ε: Πώς μπορώ να ελέγξω για ποιες συσκευές πρέπει να εγκατασταθούν προγράμματα οδήγησης των Windows 10; A: Εκτελέστε τη Διαχείριση συσκευών πατώντας το πλήκτρο των Windows + X για να βρείτε τις συσκευές με θαυμαστικά. 5) Ε: Θέλω να επαναφέρω τον υπολογιστή μου σε μια προηγούμενη έκδοση των Windows. A: Μπορείτε να τον επαναφέρετε χρησιμοποιώντας την επιλογή "Restore a previous version of Windows" (Επαναφορά προηγούμενης έκδοσης των Windows). Μενού: Ρυθμίσεις των Windows > Ενημέρωση και επαναφορά > Επαναφορά > Επαναφορά προηγούμενης έκδοσης των Windows Σημείωση: Δεν μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε προηγούμενη έκδοση αν έχουν περάσει 31 ή περισσότερες ημέρες από την αναβάθμιση.

19 6) Ε: Η αναβάθμιση στα Windows 10 είναι δωρεάν; A: Τα Windows 10 είναι δωρεάν για 1 έτος από την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας τους (29/7/2015 ~ 29/7/2016). 7) Ε: Τι είναι το Edge; A: Είναι ένα νέο διαδικτυακό πρόγραμμα περιήγησης στα Windows 10. Επειδή δεν υποστηρίζει ActiveX και BHO, ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση διαδικτυακών τραπεζικών υπηρεσιών, παιχνιδιών κλπ. 8) Ε: Υποστηρίζει όλες τις γλώσσες το Cortana; A: Προκειμένου να λειτουργεί το Cortana, η περιοχή και η γλώσσα πρέπει να ταιριάζουν κατά την αρχική ρύθμιση των Windows 10. Οι ακόλουθες χώρες και γλώσσες θα υποστηρίζονται μέσα στο 2015: Η.Π.Α.-Αγγλικά, Ηνωμένο Βασίλειο-Αγγλικά, Γερμανία-Γερμανικά, Γαλλία-Γαλλικά, Ιταλία-Ιταλικά, Ισπανία-Ισπανικά και Κίνα-Κινέζικα (Απλοποιημένα). Ζητήστε πληροφορίες από τη Microsoft σχετικά με τις χώρες και τις γλώσσες που θα υποστηρίζονται μελλοντικά. 9) Ε: Ορισμένες εφαρμογές και συσκευές δεν λειτουργούν σωστά στα Windows 10. A: Οι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν στα Windows 7/8/8.1 ενδέχεται να μη λειτουργούν στα Windows 10. Ελέγξτε τη διαδικτυακή τοποθεσία του κατασκευαστή της εφαρμογής ή ζητήστε πληροφορίες από το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στη διαδικτυακή τοποθεσία "

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery Οδηγός χρήστη Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2015 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών της Microsoft. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων

Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων Εγχειρίδιο ανάκτησης, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αντιμετώπισης προβλημάτων Συνιστούμε να δημιουργείτε μέσα ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Σχετικά με την ανάκτηση...

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Βοηθητικό πρόγραµµα Setup

Βοηθητικό πρόγραµµα Setup Βοηθητικό πρόγραµµα Setup Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Bluetooth είναι εµπορικό σήµα που ανήκει στον κάτοχο αυτής και χρησιµοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Βοηθητικό πρόγραµµα Setup Οδηγός χρήσης

Βοηθητικό πρόγραµµα Setup Οδηγός χρήσης Βοηθητικό πρόγραµµα Setup Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάκτησης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Δημιουργείτε δίσκους ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση.

Εγχειρίδιο ανάκτησης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Δημιουργείτε δίσκους ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Εγχειρίδιο ανάκτησης και αντιμετώπισης προβλημάτων Δημιουργείτε δίσκους ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Περιεχόµενα Τι πρέπει να κάνετε... 3 Ανάκτηση και αντίγραφα ασφαλείας... 4 Τι είναι η λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Αυτός ο οδηγός περιγράφει την γρήγορη εγκατάσταση με τον οδηγό Smart Wizard της NETGEAR καθώς και την εγκατάσταση μεμονωμένου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 2 3 4 5 Καλώς ήρθατε Εγκατάσταση του USB Stick Εκκίνηση εφαρμογής Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Computer Setup Οδηγός χρήσης

Computer Setup Οδηγός χρήσης Computer Setup Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP. Οδηγός χρήσης

Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP. Οδηγός χρήσης Σταθμός επιτραπέζιας σύνδεσης ταξιδιού USB-C της HP Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν ή εμπορικό σήμα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ USB 2.0 Adaptor για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επιτρέπει σύνδεση στο PC συσκευών που διαθέτουν υποδοχές SATA/ IDE μέσω USB2.0

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Windows 7: Οδηγός «Τα πρώτα βήµατα»

Microsoft Windows 7: Οδηγός «Τα πρώτα βήµατα» Microsoft Windows 7: Οδηγός «Τα πρώτα βήµατα» Ρύθµιση των Windows 7 Οι παράµετροι του υπολογιστή Dell είναι προδιαµορφωµένες µε βάση το λειτουργικό σύστηµα Microsoft Windows 7. Αν είναι η πρώτη φορά που

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband Καλώς ήρθατε Στη νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband! Η νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband αποτελεί το κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Easy, Reliable & Secure. Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου WiFi USB Micro N150 (N150MA)

Easy, Reliable & Secure. Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου WiFi USB Micro N150 (N150MA) Easy, Reliable & Secure Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου WiFi USB Micro N150 (N150MA) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

MultiBoot Οδηγός χρήσης

MultiBoot Οδηγός χρήσης MultiBoot Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Βοηθητικό πρόγραµµα Setup

Βοηθητικό πρόγραµµα Setup Βοηθητικό πρόγραµµα Setup Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Τεκμηρίωση Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα.

Τεκμηρίωση Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα. Τεκμηρίωση Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα. Έντυπη τεκμηρίωση Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Περιγράφει τη διαδικασία από την αποσυσκευασία μέχρι την έναρξη λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Android Studio για Windows

Android Studio για Windows Android Studio για Windows 1. Οδηγίες Εγκατάστασης: 1. Κατεβάστε το Android Studio από εδώ (τελευταία έκδοση 0.4.6, 496 MB): http://developer.android.com/sdk/installing/studio.html 2. Εγκαταστήστε το αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Εύρεση πληροφοριών στον υπολογιστή σας

Εύρεση πληροφοριών στον υπολογιστή σας Σημαντικό Φροντίστε να δημιουργήσετε δίσκους ανάκτησης όταν ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος για χρήση, επειδή δεν παρέχονται δίσκοι ανάκτησης μαζί με τον υπολογιστή. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολος, βασικός, φορητός

Εύκολος, βασικός, φορητός Εύκολος, βασικός, φορητός www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel HM65 Express

Διαβάστε περισσότερα

Τεκμηρίωση Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα.

Τεκμηρίωση Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα. Τεκμηρίωση Μαζί με τον υπολογιστή σας Sony VAIO περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα έγγραφα. Έντυπη τεκμηρίωση Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Περιγράφει τη διαδικασία από την αποσυσκευασία μέχρι την έναρξη λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Βήμα-Βήμα για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον Η/Υ σας

Οδηγός Βήμα-Βήμα για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον Η/Υ σας Οδηγός Βήμα-Βήμα για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον Η/Υ σας ΒΗΜΑ 1 Εφεδρικό Αντίγραφο Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν εφαρμόσουμε τον οδηγό εγκατάστασης στον Η/Υ μας κρατούμε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Ρυθμίσεις του Windows 7 στον Η/Υ σας

Χρήσιμες Ρυθμίσεις του Windows 7 στον Η/Υ σας Χρήσιμες Ρυθμίσεις του Windows 7 στον Η/Υ σας Πώς να δημιουργήσουμε ένα νέο λογαριασμό χρήστη (User Account) στα Windows 7 Αρκετές φορές τυχαίνει να χρησιμοποιούν διάφορα άτομα τον Η/Υ σας. Σε τέτοιες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ανάκτησης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Δημιουργείτε δίσκους ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση.

Εγχειρίδιο ανάκτησης και αντιμετώπισης προβλημάτων. Δημιουργείτε δίσκους ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Εγχειρίδιο ανάκτησης και αντιμετώπισης προβλημάτων Δημιουργείτε δίσκους ανάκτησης αμέσως μετά την εγκατάσταση. Περιεχόμενα Τι πρέπει να κάνετε... 3 Ανάκτηση και αντίγραφα ασφαλείας... 4 Τι είναι η λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα