Η νέα σειρά - ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ -

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η νέα σειρά - ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ -"

Transcript

1 Η νέα σειρά - ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ -

2 Z-020S Με το Tornador BLACK Z-020S µπορείτε να πετύχετε εξαιρετικό βαθύ καθαρισµό µε µία πίεση εργασίας ήδη από τα περ. 4,5 bar. Το Tornador BLACK Z-020S µπορεί να λειτουργήσει µε έναν συµπιεστή µε έµβολο 240V - 2,2kW, εφόσον αυτός διαθέτει όγκο παροχής τουλάχιστον 270l/min.Έτσι το Tornador BLACK Z-020S ενδείκνυται ιδιαιτέρως όχι µόνο για σταθερή, αλλά και για φορητή χρήση. Η αξιόπιστη τεχνολογία περιστροφής του Tornador BLACK Z-020S δεν εξοικονοµεί µόνο χρόνο και χρήµα, αλλά χαρακτηρίζεται και από τις µειωµένες εκποµπές θορύβου και από τους λίγους κραδασµούς. Tornador BLACK Z-020S Πιστόλι καθαρισμού Κωδ. προϊόντος: εργονομικό, μονωμένο για ψύχος και χωρίς κραδασμούς φταιγμένο για επαγγελματική συνεχή χρήση με ακόμα λιγότερες φθορές και ανάγκες συντήρησης βέλτιστη κατανάλωση αέρα κατάλληλο για συμπιεστές με έμβολο 2,2kW - 240V ακόμα και για ανάστροφες εργασίες Το επαγγελματικό πιστόλι καθαρισμού για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, ταξί και επαγγελματικά οχήματα, καθώς επίσης και για βιομηχανική χρήση, καθαρισμούς κτιρίων, αεροσκάφη και πλοία. Το Tornador BLACK Z-020S με καινούργια εργονομία και απόδοση, εξαιρετικό πιάσιμο και λαβές μονωμένες για ψύχος και χωρίς κραδασμούς. Το σετ περιστροφής είναι εφοδιασμένο με στεγανοποιημένα ρουλεμάν, τα οποία καθιστούν ικανό το Tornador BLACK Z-020S, να εργάζεται ακόμα και με μικρούς ή φορητούς συμπιεστές (βλ. ένθετο κείμενο αριστερά), επειδή ολόκληρο το δυναμικό απόδοσης είναι διαθέσιμο ήδη στα 4,5 bar. Η φθορά έχει ελαχιστοποιηθεί, επειδή το σετ περιστροφής δεν έρχεται πλέον σε επαφή με την χοάνη εξαγωγής.

3 Z-010S Tornador CLASSIC Z-010S Πιστόλι καθαρισμού Κωδ. προϊόντος: το γνήσιο εργονομικό, μονωμένο για ψύχος και χωρίς κραδασμούς με αποκλειστική τεχνολογία ελαστικού σωλήνα Tornador για σημεία που προσεγγίζονται δύσκολα με ιδαιτέρως λεπτομερή μικροψεκασμό κατάλληλο ακόμα και για ανάστροφες εργασίες Κατάλληλο για τον καθαρισμό κατωφλιών και επενδύσεων θυρών, επενδύσεων αυτοκινήτων, ουρανών οροφής αυτοκινήτων, καναλιών θέρμανσης και αερισμού, ανταλλακτικών εξαρτημάτων και όλων των σημείων που προσεγγίζονται δύσκολα. Το Tornador CLASSIC Z-010S είναι ένα πιστόλι µε δοχείο απορρόφησης που λειτουργεί µε πεπιεσµένο αέρα και ψεκάζει πολύ λεπτοµερώς τόσο αέρα, όσο και υγρά καθαριστικά και δηµιουργεί στροβιλισµό υπό υψηλή πίεση. Μέσα στην χοάνη εξαγωγής βρίσκεται ένας λεπτός σωλήνας πεπιεσµένου αέρα, ο οποίος κατά την λειτουργία περιστρέφεται σπειροειδώς. Το εξερχόµενο µίγµα αέρα µετατρέπεται έτσι σε περιστροφές και προκύπτει - ακριβώς όπως στον γεωθερµικό στρόβιλο - ένα είδος περιστροφικής φρέζας. Το αποτέλεσµα που προκύπτει φροντίζει για το δικό µας ''φαινόµενο στροβίλου'', το οποίο διαλύει τα σωµατίδια ρύπων από την επιφάνεια µε εξαιρετικά µεγάλη δύναµη. Ιδανικό για προετοιµασία των 2 λεπτών από την εξυπηρέτηση πελατών που φροντίζει για την πολύ καλή σχέση µε τον πελάτη. Ακόμα κι αν πρόκειται για θήκες σε θύρες αυτοκινήτων, ταμπλό ή μανσέτες επιλογέα: Με το Tornador CLASSIC Z-010S στο νέο εργονομικό σχεδιασμό του, καθαρίζεται ακόμα πιο εύκολα αυτά τα προβληματικά σημεία σε λιγότερο από 2 λεπτά. Χάρη στον μικροψεκασμό, η κατανάλωση καθαριστικού και συνεπώς το κόστος είναι σημαντικά μικρότερα. Συμπέρασμα: Ο πελάτης είναι ευχαριστημένος με το οπτικό αποτέλεσμα και με την εξυπηρέτηση από την εταιρεία.

4 Z-011S Η νέα εξελιγµένη τεχνολογία διαχύτη του Tornador FOAM Z-011S υποστηρίζει τον χρήστη του Tornador CLASSIC παντού όπου πρέπει να καθαριστούν µεγάλες επιφάνειες από επίµονες ακαθαρσίες. Με τους ανταλλάξιµους διαχύτες µπορείτε µέσα σε πολύ λίγη ώρα και χωρίς κόπο να επιστρώσετε αφρό σε ολόκληρα επιβατικά αυτοκίνητα, τέντες φορτηγών, µικρά φορτηγά, µοτοσυκλέτες, τροχόσπιτα, βάρκες, κτλ. Ο αφρός που παράγεται από το Tornador FOAM Z-011S είναι εξαιρετικά συµπαγής και πολύ ξηρός. Αυτό επιµηκύνει τον χρόνο επίδρασης και αντίδρασης και βελτιώνει στο πολλαπλάσιο το αποτέλεσµα του καθαρισµού. Tornador Πιστόλι αφρού Κωδ. προϊόντος: FOAM Z-011S για την επίστρωση αφρού σε μεγάλες επιφάνειες εργονομικό, μονωμένο για ψύχος και χωρίς κραδασμούς με ελάχιστες φθορές και ανάγκες συντήρησης με δύο αντικαθιστάμενους διαχύτες για ξηρό και συμπαγή αφρό ιδανικό για προκαταρτικό καθαρισμό Το πρώτο πιστόλι αφρού, το οποίο κάνει το καθαριστικό υγρό στερεό αφρό που παραμένει. Απόλυτα οικονομική κατανάλωση με αντιστοίχως χαμηλή επιβάρυνση σε απόνερα. Ενδείκνυται ιδιαιτέρως για όλους τους εντατικούς προκαταρτικούς καθαρισμούς, οι οποίοι απαιτούν μεγάλους χρόνους επίδρασης. Μαζί με δύο ανταλλάξιμους διαχύτες για να επιστρώνεται αφρός σε μεγάλες επιφάνειες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ιδανικό για τον καθαρισμό πολύ λερωμένων κάθετων επιφανειών (τέντες φορτηγών, τοίχοι από αίθουσες), που απαιτούν μακροχρόνια επίδραση του καθαριστικού.

5 Z-017 Tornador BEAST Σετ καθαρισμού Κωδ. προϊόντος: διπλή χρήση για πρώτη φορά φαινόμενο στροβίλου και αναρρόφηση σε ένα ακόμα πιο αποτελεσματικός καθαρισμός αντάπτορας για κοινές βιομηχανικές ηλεκτρικές σκούπες Η συνεχής περαιτέρω εξέλιξη της παλμικής ηλεκτρικής σκούπας Z-012. Με το σετ καθαρισμού BEAST τα συνεργεία και οι καθαριστές αυτοκινήτων είναι πρώτη φορά σε θέση να συνδέσουν την δοκιμασμένη τεχνολογία Tornador σε κοινές συσκευές καθαρισμού, όπως π.χ. βιομηχανικές ηλεκτρικές σκούπες. Κατόπιν πολλών επιθυµιών από πελάτες, οι τεχνικοί µας εξέλιξαν ένα σετ καθαρισµού µε τεχνολογία Tornador. Τώρα µπορείτε για πρώτη φορά να αναρροφήσετε τους ρύπους που βρίσκονται βαθιά και στροβιλίζονται λόγω του φαινοµένου στροβίλου σε ένα στάδιο εργασίας. Το σετ καθαρισµού Tornador BEAST µπορεί χάρη στους αντάπτορες που παραδίδονται µαζί να συνδεθεί σχεδόν σε όλες τις βιοµηχανικές ηλεκτρικές σκούπες και απορροφητήρες που κυκλοφορούν στην αγορά. Επίµονες ακαθαρσίες, όπως π.χ. πευκοβελόνες σε βελούδινα πατάκια ή τρίχες ζώων επάνω σε καλύµµατα αυτοκινήτου µπορούν τώρα να αφαιρεθούν µε µία κίνηση του χεριού. Απορροφήστε εύκολες ακαθαρσίες απλά και στις επίµονες ακαθαρσίες προσθέστε το φαινόµενο στροβίλου µε µία απλή αλλαγή στη συσκευή. Το σετ καθαρισμού BEAST συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής σκούπας με πίεση αέρα και του πιστολιού Tornador. Με μία απλή αλλαγή, το σετ καθαρισμού BEAST κάνει τη δουλειά και των δύο συσκευών.

6 Z-014S Παντού όπου το συνηθισµένο δοχείο υγρού δυσκολεύει την πρόσβαση σε στενά σηµεία, το Tornador BASIC Z-014S είναι περισσότερο από δοκιµασµένο: Άσχετα εάν πρόκειται για κάτω από τα καθίσµατα, στον χώρο του κινητήρα ή σε ευαίσθητα ηλεκτρονικά εξαρτήµατα, το Tornador BASIC Z-014S καθαρίζει δυνατά και χωρίς πρόβληµα όλες τις επίµονες ακαθαρσίες. Είναι κυρίως κατάλληλο για το γρήγορο και άψογο στέγνωµα υγρών επιφανειών και σηµείων, µιας και η µεγάλη, ευρεία παροχή όγκου φυσάει την υγρασία από το αντικείµενο µε ριπές αέρα. Tornador BASIC Z-014S Πιστόλι στεγνού καθαρισμού Κωδ. προϊόντος: χωρίς δοχείο καθαριστικού: για σημεία που προσεγγίζονται δύσκολα για αποκλειστικά στεγνό καθαρισμό εργονομικό, μονωμένο για ψύχος και χωρίς κραδασμούς με ιδαιτέρως λεπτομερή μικροψεκασμό δοκιμασμένη τεχνολογία Tornador Πιστόλι καθαρισμού βασισμένο στην τεχνολογία Tornador για τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό όλων των δύσκολα προσβάσιμων σημείων: π.χ. σχισμές αερισμού, τροχιές καθισμάτων, θήκες σε πόρτες, ταμπλό, όπως επίσης και για τον γρήγορο καθαρισμό εξαρτημάτων επισκευής και ανταλλακτικών, κτλ. Χάρη στην μοναδική τεχνολογία του στροβιλισμού αέρα (φρέζα πεπιεσμένου αέρα) μπορούν οι επίμονες ακαθαρσίες να αφαιρεθούν γρήγορα και αξιόπιστα. Ιδανικό για την προετοιμασία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, για την αφαίρεση τριχών από σκύλους ή για την ανανέωση επιφανειών από βελούδο.

7 vaq Tornador vaq Βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα Κωδ. προϊόντος: ενσωματωμένη σύνδεση πεπιεσμένου αέρα μεγάλος όγκος δοχείου 1400 W Η πρώτη βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα που της αποδόθηκε η ονομασία Tornador. Το μεγάλο δοχείο, η υψηλή ισχύς απορρόφησης και μία συμπληρωματική δυνατότητα σύνδεσης για συσκευές με πεπιεσμένο αέρα καθιστούν την Tornador vaq ασυναγώνιστη στο συνεργείο. Με το άψογο ταίριασμα στον αντάπτορα καθαρισμού Tornador BEAST, ο χειρισμός με τους πολλούς σωλήνες ανήκει πλέον στο παρελθόν, μιας και η σύνδεση για τον πεπιεσμένο αέρα καθοδηγείται μέσω του σωλήνα απορρόφησης. Φτιαγµένη ειδικά για συνεργασία µε το Tornador BEAST είναι η νέα ηλεκτρική σκούπα Tornador vaq [`vækyu:]. Με την ενσωµατωµένη της σύνδεση πεπιεσµένου αέρα βάζει επιτέλους τέλος στον χειρισµό µε πολλούς σωλήνες. Συνδέστε απλώς τον συµπιεστή µε την σύνδεση πεπιεσµένου αέρα της vaq. Ο σωλήνας πεπιεσµένου αέρα εντός του σωλήνα αναρρόφησης διευκολύνει τον χειρισµό, µιας και πρέπει να χρησιµοποιηθεί µόνο ένας σωλήνας. Μεγάλο δοχείο και µεγάλη ισχύς για επαγγελµατική χρήση. Η Tornador vaq, προφέρεται [vækyu:], παραδίδεται έτοιμη για σύνδεση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως απορροφητήρας για υγρά όσο και για στεγνά αντικείμενα.

8 EXTD Το σετ προέκτασης Tornador EXTD καθιστά δυνατή την µετατροπή ενός Tornador CLASSIC ή Tornador BLACK για λειτουργία χωρίς δοχείο. Κατά της εργασίες καθαρισµού σε µεγάλες επιφάνειες, συχνά δεν επαρκεί το δοχείο 1 λίτρου του Tornador CLASSIC ή του Tornador BLACK. Αυτό το σετ προέκτασης σας δίνει τώρα την δυνατότητα για εργασία µε µεγάλες συσκευασίες. Το σετ προέκτασης µπορεί επίσης να χρησιµοποιηθεί και µαζί µε το Tornador FOAM. Tornador EXTD Σετ προέκτασης Κωδ. προϊόντος: Σετ συμπληρωματικού εξοπλισμού για Tornador CLASSIC, BLACK και FOAM Ποσότητα αναρρόφησης ρυθμιζόμενη και καθοριζόμενη Εργασίες επάνω από το κεφάλι δυνατές χωρίς να στάζει Ο σωλήνας αναρρόφησης 2 μέτρων με τον ξεχωριστό ρυθμιστή σπρέι είναι ιδανικός για ολοκληρωμένους και απαιτητικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς καθαρισμούς: κανένα ενοχλητικό δοχείο και συμπλήρωση του καθαριστικού υγρού: Ο σωλήνας αναρρόφησης επιτρέπει την επεξεργασία μεγάλων συσκευασιών καθαριστικού και την εργασία επάνω από το κεφάλι χωρίς το ενοχλητικό στάξιμο.

9 SHINE Tornador SHINE Συμπαγής σπόγγος καθαρισμού και φροντίδας Κωδ. προϊόντος: / / το γνήσιο διαλύει επίμονες επικαθίσεις, όπως π.χ. ρετσίνια τέλεια προετοιμασία βαφής Το Tornador SHINE διαλύει επίμονες επικαθίσεις σε όλες τις λείες επιφάνειες, όπως π.χ. βαφή, γυαλί, χρώμιο, κτλ. Για τον αντίστοιχο βαθμό λερώματος θα λάβετε και τον αντίστοιχα προοριζόμενο συμπαγή σπόγγο καθαρισμού και φορντίδας Tornador SHINE. Tornador SHINE κόκκινο (κωδικός προϊόντος ): Για την συντήρηση βαφών και γυάλινων επιφάνειων που έχουν υποστεί καταπόνηση από τις καιρικές συνθήκες ή από ρύπους. Δεν συνιστάται για καινούργιες βαφές. Tornador SHINE μπλε (κωδικός προϊόντος ): Ο προστατευτικός εντατικός καθαρισμός. Μετά την συντήρηση με το Tornador SHINE μπλε, η βαφή μπορεί να γυαλιστεί με ένα ελαφρύ γυαλιστικό. Tornador SHINE λευκό (κωδικός προϊόντος ): Ο εντατικός καθαρισμός που φροντίζει. Τα επεξεργασμένα πολυμερή φροντίζουν ήδη κατά τον καθαρισμό για την φροντίδα της βαφής του αυτοκινήτου και παρέχουν προστασία από το νερό, την οξείδωση και τις καιρικές συνθήκες. Το Tornador SHINE αποτελεί την τέλεια προετοιµασία για τον καθαρισµό και την φροντίδα λερωµένων βαφών αυτοκινήτου. Το Tornador SHINE αποτελεί τον ιδανικό βοηθό για την αφαίρεση επικαθίσεων, όπως π.χ. οξειδωµένων στρώσεων, πίσσας, ρετσινιών, εντόµων ή και υπολειµµάτων βαφής και εκνεφώµατος µπογιάς. Το Tornador SHINE σας βοηθάει να καθαρίσετε την επιφάνεια της βαφής του αυτοκινήτου σας.

10 TOWEL Το πανί στεγνώµατος Tornador Towel, που έχει φτιαχτεί για την απορρόφηση µεγάλων ποσοτήτων υγρού είναι ασύγκριτα καλύτερο από τα συνηθισµένα πετσιά. Απορροφά έως και 50% περισσότερο νερό τρεις φορές πιο γρήγορα. Με διαστάσεις 66 x 43cm απευθυνόµαστε ειδικά σε επαγγελµατίες καθαριστές αυτοκινήτων. Σύµφωνα µε το ότι χρόνος = χρήµα γίνεται ήδη εξοικονόµηση αφού το πανί στεγνώµατος πρέπει να αντικαθίσταται πιο αραιά. Αυτονόητο είναι επίσης το στέγνωµα χωρίς χνούδια, καθώς και η αντοχή στο πλυντήριο έως τους 30 C. Από καιρό συνηθίζεται, οι επαγγελµατικές τεχνολογίες να εφαρµόζονται και στην ιδιωτική σφαίρα. Με την παρουσίαση του δεύτερου µεγέθους πανιού 43 x 32cm, ανταποκρινόµαστε και σε αυτήν την επιθυµία των πελατών. Tornador Towel Πανί στεγνώματος Κωδ. προϊόντος: τεράστια απορροφητικότητα 50% μεγαλύτερη απορρόφηση νερού τριπλή ταχύτητα απορρόφησης καθαρίζει χωρίς να αφήνει χνούδια ανθεκτικό στα λάδια και στα γράσα Το καινούργιο Tornador Towel είναι πάρα πολύ απορροφητικό. Απορροφά έως και 50% περισσότερο νερό τρεις φορές ταχύτερα από το συνηθισμένο πετσί. Το Tornador Towel αντέχει στο πλυντήριο έως τους 30 C και είναι ανθεκτικό στα περισσότερα λάδια, γράσα και χημικά. Ειδικά εξελιγμένο για προστατευτικό στέγνωμα όλων των ευαίσθητων επιφανειών. Στεγνώνει χωρίς να αφήνει χνούδια. Το νέο πανί στεγνώματος Tornador Towel αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα κατά την εργασία με το Tornador -Gun Z-010 ή με το Tornador BLACK Z-020. Σκουπίστε το υγρό αμέσως και χωρίς καθόλου υπολείμματα με αυτό το πανί. Εγγυάται αστραφτερό αποτέλεσμα με το στέγνωμα που δεν αφήνει χνούδια.

11 Tornador CRYSTAL CLEAR Πανί καθαρισμού τζαμιών Κωδ. προϊόντος: επίστρωση με ειδικές μικροΐνες ιδιαιτέρως απορροφητικό για αστραφτερά αποτελέσματα Ειδικό πανί με επίστρωση για τον προστατευτικό και άψογο καθαρισμό όλων των τζαμιών και καθρεφτών οχημάτων. CRYSTAL CLEAR Η σειρά πανιών Tornador που εξελίχθηκε ειδικά για τον τοµέα των αυτοκινήτων, αποτελούµενη από τα Tornador CRYSTAL CLEAR, Tornador CABIN, Tornador BUFF, Tornador MICRO, Tornador MICRO PRO και Tornador MICRO GIANT, κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, εν µέρει επιστρωµένες µικροΐνες. Βάσει των επιθυµιών των πελατών και των προκλήσεων, οι κατασκευαστές µας µπόρεσαν να εξελίξουν νέου είδους πανιά, τα οποία φέρνουν καλύτερα αποτελέσµατα από τα συγκρίσιµα προϊόντα µε µικροΐνες. Το καινούργιο επαγγελματικό πανί ''Tornador CRYSTAL CLEAR'' εξελίχθηκε ειδικά για τον προστατευτικό καθαρισμό όλων των τζαμιών και καθρεφτών οχημάτων. Η νέου είδους επίστρωση φροντίζει για την πολύ μεγάλη απορρόφηση υγρού. Το βολικό μέγεθος των 50 x 40cm καθιστά δυνατή την εργασία χωρίς προσπάθεια.

12 CABIN Η σειρά πανιών Tornador που εξελίχθηκε ειδικά για τον τοµέα των αυτοκινήτων, αποτελούµενη από τα Tornador CRYSTAL CLEAR, Tornador CABIN, Tornador BUFF, Tornador MICRO, Tornador MICRO PRO και Tornador MICRO GIANT, κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, εν µέρει επιστρωµένες µικροΐνες. Βάσει των επιθυµιών των πελατών και των προκλήσεων, οι κατασκευαστές µας µπόρεσαν να εξελίξουν νέου είδους πανιά, τα οποία φέρνουν καλύτερα αποτελέσµατα από τα συγκρίσιµα προϊόντα µε µικροΐνες. Tornador CABIN Πανί εσωτερικού χώρου για οχήματα Κωδ. προϊόντος: ειδικά εξελιγμένο φλις από ίνες καθαρίζει χωρίς να αφήνει χνούδια χρησιμοποιείται στεγνό και βρεγμένο Πανί από φλις με ίνες για βαθύ καθαρισμό εσωτερικών χώρων οχημάτων. Χρησιμοποιείται ειδικά για το ταμπλό, τον πίνακα οργάνων και τις εσωτερικές επενδύσεις. Το νέο επαγγελματικό πανί ''Tornador CABIN'' εξελίχθηκε ειδικά για τον καθαρισμό όλων των λείων επιφανειών σε οχήματα. Χρησιμοποιείται στεγνό καιο βρεγμένο και είναι συνεπώς κατάλληλο και για τον γρήγορο καθαρισμό στο ενδιάμεσο. Πρακτικό μέγεθος 50 x 40cm.

13 BUFF Tornador BUFF Πανί φροντίδας για δέρμα σε οχήματα Κωδ. προϊόντος: για όλα τα είδη λείου δέρματος για προστατευτικό καθαρισμό ειδικά σχεδιασμένο πανί φροντίδας Το νέο επαγγελματικό πανί ''Tornador BUFF'' εξελίχθηκε ειδικά για την προστατευτική φροντίδα του δερμάτινου εξοπλισμού οχημάτων. Ανάλογα με την στίλβωση που χρηισμοποιείται, φροντίζει για καινούργια γυαλάδα ή σύγχρονη ματ όψη. Το βολικό μέγεθος των 50 x 40cm καθιστά δυνατή την εργασία χωρίς προσπάθεια. Η σειρά πανιών Tornador που εξελίχθηκε ειδικά για τον τοµέα των αυτοκινήτων, αποτελούµενη από τα Tornador CRYSTAL CLEAR, Tornador CABIN, Tornador BUFF, Tornador MICRO, Tornador MICRO PRO και Tornador MICRO GIANT, κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, εν µέρει επιστρωµένες µικροΐνες. Βάσει των επιθυµιών των πελατών και των προκλήσεων, οι κατασκευαστές µας µπόρεσαν να εξελίξουν νέου είδους πανιά, τα οποία φέρνουν καλύτερα αποτελέσµατα από τα συγκρίσιµα προϊόντα µε µικροΐνες.

14 MICRO Η σειρά πανιών Tornador που εξελίχθηκε ειδικά για τον τοµέα των αυτοκινήτων, αποτελούµενη από τα Tornador CRYSTAL CLEAR, Tornador CABIN, Tornador BUFF, Tornador MICRO, Tornador MICRO PRO και Tornador MICRO GIANT, κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, εν µέρει επιστρωµένες µικροΐνες. Βάσει των επιθυµιών των πελατών και των προκλήσεων, οι κατασκευαστές µας µπόρεσαν να εξελίξουν νέου είδους πανιά, τα οποία φέρνουν καλύτερα αποτελέσµατα από τα συγκρίσιµα προϊόντα µε µικροΐνες. Tornador MICRO Πανί γενικής χρήσης με μικροΐνες Κωδ. προϊόντος: δεν απαιτείται κανένα χημικό καθαριστικό υψηλής ποιότητας μικροΐνες 350 GSM πλένεται έως τους 60 C Ιδανικό για την προετοιμασία βαφής, για αφαίρεση γράσου, σκόνης και για στίλβωση. Οι μικροσκοπικές μικροΐνες καθαρίζουν κάθε βρωμιά. Δεν χρειάζονται συμπληρωματικά μέσα καθαρισμού. Μέγεθος 40 x 40cm.

15 MICRO PRO Tornador MICRO PRO Επαγγαλματικό πανί με μικροΐνες Κωδ. προϊόντος: χωρίς μπορντούρα, ετικέτα οδηγιών πλυσίματος και λογότυπο κομμένο με λέιζερ πλένεται έως τους 40 C Το κόκκινο, κομμένο με λέιζερ επαγγελματικό πανί με μικροΐνες Tornador MICRO PRO εξελίχθηκε για επαγγελματίες καθαριστές αυτοκινήτων. Συνειδητά δεν έχει μπορντούρα, ραφές, ετικέτα οδηγιών πλυσίματος και λογότυπο για να αποφεύγονται ακόμα και οι παραμικρές γρατζουνιές. Κατασκευασμένο από μικροΐνες υψηλής ποιότητας. Μέγεθος: 40 x 40cm Η σειρά πανιών Tornador που εξελίχθηκε ειδικά για τον τοµέα των αυτοκινήτων, αποτελούµενη από τα Tornador CRYSTAL CLEAR, Tornador CABIN, Tornador BUFF, Tornador MICRO, Tornador MICRO PRO και Tornador MICRO GIANT, κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, εν µέρει επιστρωµένες µικροΐνες. Βάσει των επιθυµιών των πελατών και των προκλήσεων, οι κατασκευαστές µας µπόρεσαν να εξελίξουν νέου είδους πανιά, τα οποία φέρνουν καλύτερα αποτελέσµατα από τα συγκρίσιµα προϊόντα µε µικροΐνες.

16 MICRO GIANT Η σειρά πανιών Tornador που εξελίχθηκε ειδικά για τον τοµέα των αυτοκινήτων, αποτελούµενη από τα Tornador CRYSTAL CLEAR, Tornador CABIN, Tornador BUFF, Tornador MICRO, Tornador MICRO PRO και Tornador MICRO GIANT, κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, εν µέρει επιστρωµένες µικροΐνες. Βάσει των επιθυµιών των πελατών και των προκλήσεων, οι κατασκευαστές µας µπόρεσαν να εξελίξουν νέου είδους πανιά, τα οποία φέρνουν καλύτερ α αποτελέσµατα από τα συγκρίσιµα προϊόντα µε µικροΐνες. Tornador MICRO GIANT Πανί γυαλίσματος και φροντίδας Κωδ. προϊόντος: GSM - ραμμένο από 2 πανιά καθαρίζει χωρίς να αφήνει χνούδια χρησιμοποιείται στεγνό και βρεγμένο Πανί γυαλίσματος με ιδιαίτερα πλούσιο πέλος από μακριές ειδικές μικροΐνες. Δύο πανιά από μικροΐνες 600GSM το καθένα, ραμμένα μαζί σε ένα υπεραπορροφητικό πανί γυαλίσματος. Ιδιαιτέρως κατάλληλο για συμπληρωματικό γυάλισμα, συμπληρωματικό τρίψιμο κεριών ή και για την απορρόφηση υπερβάλλοντος υγρού μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Μέγεθος 40 x 40cm

17 SPEEDSHINE Tornador SPEEDSHINE Πανάκι καθαρισμού Κωδ. προϊόντος: σχεδιαμένο για μεγάλες επιφάνειες με συμπαγή σπόγγο βαφής από πολυμερή χρησιμοποιείται πολλές φορές Για τον καθαρισµό και την προετοιµασία µεγάλων βαµµένων επιφανειών έχει εξελιχθεί το πανάκι καθαρισµού Tornador SPEEDSHINE. Το πολλαπλώς επαναχρησιµοποιούµενο µηχανικό πανάκι είναι επιστρωµένο µε εξελιγµένους συµπαγείς σπόγγους βαφής από πολυµερή. Διάμετρος: 6, 152mm, προσκολλητική επιφάνεια Μηχανικό πανάκι με συμπαγή σπόγγο βαφής από πολυμερή. Σύντομη εναλλακτική στους συμπαγείς σπόγγους βαφής. Για τον αστραπιαίο καθαρισμό μεγάλων βαμμένων επιφανειών. Αφαιρεί σωματίδια ακαθαρσίας από τη βαφή ταχύτερα από τους συμπαγείς σπόγγους ή τα πανιά με συμπαγή σπόγγο για βαφή. Το μηχανικό πανάκι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Μετά την χρήση να ξεπλένετε απλώς με νερό και να αφαιρείτε τις ακαθαρσίες που έχουν μαζευτεί.

18 RAGSHINE Το πανί από µικροΐνες και οι συµπαγείς σπόγγοι βαφής ενώνονται σε ένα καινούργιο αξεσουάρ για τον καθαριστή αυτοκινήτων. Γρηγορότερη και απλούστερη χρήση απ' ότι οι συνήθεις συµπαγείς σπόγγοι για βαφή. Μετά το σφούγγισµα γυρίστε απλώς το πανί και καθαρίστε την επιφάνεια µε την πλευρά του πανιού µε τις µικροΐνες. Tornador RAGSHINE Πανί με συμπαγή σπόγγο για καθαρισμό βαφής Κωδ. προϊόντος: πολλαπλώς χρησιμοποιούμενο με συμπαγή σπόγγο βαφής από πολυμερή διπλή χρήση Πανί από μικροΐνες με συμπαγή σπόγγο βαφής από πολυμερή Μέγεθος: 30 x 30 cm Επαναστατική εναλλακτική στους συμπαγείς σπόγγους βαφής. Μετά την χρήση να ξεπλύνετε απλώς με νερό και να το κρεμάσετε για να στεγνώσει. Αφαιρεί σωματίδια ακαθαρσίας από την βαφή απλούστερα και ευκολότερα απ' ότι οι συνήθεις συμπαγείς σπόγγοι βαφής. Εμποτίστε το πανί π.χ. με σαμπουάν αυτοκινήτου με ουδέτερο ph, τυλίξτε το στα τέσσερα και σκουπίστε επάνω από την υγρή βαφή αυτοκινήτου. Κατόπιν σκουπίστε απλώς ξανά με την πλευρά του πανιού με τις μικροΐνες.

19 BRUSH Tornador BRUSH / BRUSH soft Πινέλο καθαρισμού αυτοκινήτου Κωδ. προϊόντος: / τρίχες ανθεκτικές στα οξέα εργονομικά διαμορφωμένη λαβή άριστη ποιότητα Εξελιγµένο αρχικά ως βούρτσα πλυσίµατος, αυτό το πινέλο χρησιµοποιείται τώρα και για το ξεσκόνισµα και τον καθαρισµό δύσκολα προσβάσιµων σηµείων επάνω και µέσα στο αυτοκίνητο. Από την µοναδική µέθοδο κατασκευής του προκύπτει ένα ξεχωριστά ανθεκτικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας. Οι τρίχες που είναι ανθεκτικές στα οξέα το καθιστούν ένα πολύ αγαπητό πινέλο για ζάντες ανάμεσα στους επαγγελματίες καθαριστές αυτοκινήτων. Ειδικά για τον εσωτερικό χώρο και για βαμμένες επιφάνειες εξελίχθηκε το πιο μαλακό Tornador BRUSH soft. Η νέας διαμόρφωσης μύτη του πινέλου δεν αφήνει γρατζουνιές στις βαμμένες επιφάνειες ή στα χρώμια. Μέγεθος: 40 x 255 mm Διάμετρος κεφαλής πινέλου: 25 mm

20 CLEAN Αυτό το νέου είδους συµπύκνωµα καθαρισµού Tornador CLEAN δεν διαθέτει συνειδητά όλα τα µη αναγκαία συστατικά, όπως π.χ. τασιενεργές ουσίες, ένζυµα ή διαλύτες, έτσι ώστε ο χρήστης να µην εκτίθεται σε υλικά που είναι βλαπτικά για την υγεία του. Tornador CLEAN Συμπύκνωμα καθαρισμού Κωδ. προϊόντος: / χωρίς τασιενεργά προϊόντα και ένζυμα χωρίς λευκαντικά υλικά και διαλύτες Συμπύκνωμα 1:10 ιδιαιτέρως κατάλληλο για αλλεργικούς άοσμο Ειδικά εξελιγμένο για χρήση μαζί με τα γνήσια πιστόλια καθαρισμού Tornador CLASSIC και Tornador BLACK. Καθαρίζει δυνατά και προστατεύει μαζί! Χάρη στην ειδική του σύνθεση, το καθαριστικό είναι ιδιαιτέρως κατάλληλο για αλλεργικούς.

21 PH-21 Tornador PH-21 Έκκεντρη μηχανή γυαλίσματος ηλεκτρική Κωδ. προϊόντος: τεράστια διαδρομή εκκέντρου 21mm περιλ. 10m καλώδιο συσκευής ρύθμιση ταχύτητας χωρίς βαθμίδες Ισχυρή ηλεκτρική έκκεντρη διάταξη γυαλίσματος με διαδρομή εκκέντρου 21mm (3/4 ). Ολόκληρη η μηχανή χαρακτηρίζεται από ένα ιδανικό κέντρο βάρους, το οποίο καθιστά δυνατό τον εύκολο χειρισμό με το ένα χέρι. Με τα 6 ρυθµιζόµενα επίπεδα ταχύτητας µπορεί κάθε στιγµή να επιλεγεί η σωστή αναλογία µεταξύ αριθµού στροφών, σπόγγου, γυαλιστικού και βαφής. Τα ολογράµµατα και οι περιδινήσεις αποφεύγονται από την διαδροµή εκκέντρου των 21mm και γι αυτό ακόµα και µη εξασκηµένοι χρήστες φτάνουν σε ένα εξαιρετικό φινίρισµα. Η διαδροµή εκκέντρου των 21mm εγγυάται γρήγορο και καλό αποτέλεσµα, δηλαδή τέλειο γυάλισµα και εργασία σε πολύ λίγη ώρα: µε µία µόνο φορά µε το τον ειδικά εξελιγµένο σπόγγο Tornador και το γυαλιστικό Tornador σε λίγη ώρα έχετε εκθαµβωτική φυσική λάµψη. Το σύστημα γυαλίσματος μονής βαθμίδας: 1 μηχανή 1 πανάκι γυαλίσματος 1 γυαλιστικό 1 κερί Αυτό σημαίνει για εσάς εξοικονόμηση χρόνου, υλικών και εξόδων και συνεπώς μεγιστοποίηση του κέρδους.

22 TS-21 Ο ειδικός αφρός του Tornador TS-21 φροντίζει ώστε για πρώτη φορά να είναι δυνατόν µε µόνο έναν σπόγγο να φτάσετε σε υψηλού επιπέδου λείανση (αφαίρεση γρατζουνιών) καθώς και σε εκτυφλωτική γυαλάδα. Ακόµα χαρατκηρίζεται από την υψηλή του αντοχή. Η καινοτόµος µορφή φροντίζει να φτάνει καλά ακόµα και σε γωνίες και κόγχες, προστατεύοντας όµως συγχρόνως και την βαµµένη επιφάνεια από το να έρθει σε άµεση επαφή µε τον δίσκο γυαλίσµατος. Tornador TS-21 Σπόγγος γυαλίσματος για την PH-21 Κωδ. προϊόντος: ειδικά φτιαγμένος για τις απαιτήσεις της Tornador PH-21 πολύ υψηλή αντοχή/διάρκεια ζωής η διαμορφωμένη κυψελοειδής δομή καθιστά δυνατή την αύξηση της επιφάνειας για γυάλισμα 152mm (6 ), έκδοση προσκολλητικής επιφάνειας διαμορφωμένη κυψελοειδής δομή Ο ειδικά κατασκευασμένος αφρός του σπόγγου φροντίζει για πολύ μεγάλη σταθερότητα, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Έτσι επιτυγχάνεται ένα γυάλισμα που μένει σταθερό για πολύ καιρό. Η διαμορφωμένη κυψελοειδής δομή καθιστά δυνατή την αύξηση της επιφάνειας προς γυάλισμα χάρη στην ριπιδοειδή ανάπτυξη και έτσι επιυγχάνεται γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης η κυψελοειδής δομή μειώνει την ανάπτυξη θερμότητας επάνω στην επιφάνεια και φροντίζει για την καλύτερη κατανομή του γυαλιστικού επάνω στην επιφάνεια του σπόγγου.

23 TC-21 Tornador TC-21 Γυαλιστικό 250mL Κωδ. προϊόντος: γνήσιο γυαλιστικό 3-in-1 One-Step λάμψη που διαρκεί κανένα συστατικό βλαπτικό για την υγεία Το Tornador TC-21 είναι ένα γυαλιστικό µε βάση το νερό, το οποίο εξελίχθηκε ειδικά για την έκκεντρη µηχανή γυαλίσµατος Tornador PH-21. Το γυαλιστικό δεν αφήνει υπολείµµατα επάνω σε πλαστικά µέρη και χαρακτηρίζεται από το πολύ καλό επίπεδο επεξεργασίας (µικρή ανάπτυξη σκόνης, εύκολο σκούπισµα). Το νεοεξελιγμένο γυαλιστικό Tornador TC-21 είναι ένα γνήσιο γυαλιστικό 3-in-1 One-Step, δηλαδή με ένα στάδιο εργασίας επιτυγχάνει υψηλού επιπέδου λείανση (αφαίρεση γρατζουνιών), λάμψη και κέρωμα της επιφάνειας. Προκύπτει μία λάμψη που διαρκεί, ακόμα και εάν μετά από καιρό η επίδραση του κεριού περνάει λίγο. Το γυαλιστικό χαρακτηρίζεται από την πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε διαλύτη, παράγεται τελείως χωρίς συστατικά βλαπτικά για την υγεία και έχει ως βάση το νερό.

24 - ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ - Ε. & Χ. ΜΑΒΙΔΗ Ο.Ε. ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 31/ΣΥΚΙΕΣ/56626/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ: /FAX: Bendel Werkzeuge Vers. 06/2016

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 2 *EU-I Η ισχυρή και ενεργιακά αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV2 περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό και στιβαρό πλαστικό κάδο 12l και είναι η ιδανική συσκευή αρχικής κατηγορίας

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΟ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Fresh Shine Γυαλιστικό για ταμπλό σε aerosol, περιέχει σιλικόνη η οποία εισχωρεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium Η ισχυρή και αποδοτική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών MV 3 Premium είναι εξοπλισμένη με ένα ανθεκτικό, αντιδιαβρωτικό, ανοξείδωτο δοχείο 17 λίτρων, πτυχωτό φίλτρο και

Διαβάστε περισσότερα

microflex 933 / 936 / 13400

microflex 933 / 936 / 13400 Product Information PI 933 / 936 / 13400 _2814 microflex 933 / 936 / 13400 Σύστημα Καθαρισμού Βαλβίδων με Κόκκους ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καθαρίζει αποτελεσματικά, με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων κόκκων,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου!

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Κωδ. aρ. 0893 285 501 Περιεχόμενο: 500ml Γυαλίζει και συντηρεί τα πλαστικά και ελαστικά μέρη του οχήματος. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz.

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Ποιότητα και επιδόσεις που αστράφτουν. Αστραφτερό χρώμα, γυαλιστερές ζάντες, εκλεπτυσμένο εσωτερικό με μια Mercedes αγοράζετε

Διαβάστε περισσότερα

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό!

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Το TWISTER είναι ένα σύστημα καθαρισμού και γυαλίσματος μαζί, για αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού και γυαλίσματος δαπέδων. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent Edition Home

K 4 Silent Edition Home Το Κ4 Silent Home με την καινοτόμο αθόρυβη λειτουργία είναι αθόρυβο αφού λειτουργεί με κατά 50% χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Το πλυστικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με υδρόψυκτο κινητήρα και είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 3 *EU-I Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δαπέδου για υγρή και ξηρή αναρρόφηση Clips Εξάρτημα δύσκολων σημείων

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Πολυκαθαριστές SE 4001 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 6 P Premium

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 6 P Premium Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 6 P Premium Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2.2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δύσκολων σημείων Αντάπτορας για σύνδεση ηλεκτρικών εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Κατηγορία Comfort - για άπειρες εφαρμογές. Μέγιστη ισχύς έως 1600W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU

Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU Πλυστικά μηχανήματα μεσαίας κατηγορίας K 4.00 ECO SILENT ALU *EU Το πλέον αθόρυβο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης στον κόσμο. Αποτελεσματικό για εύκολη απομάκρυνση μέτριων έως δύσκολων ρύπων στο σπίτι,

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών MV 5 Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 2.2 m 35 mm 2 x 0,5 m 2 Pieces 0.5 m 35 mm Εξάρτημα δύσκολων σημείων Σακούλα fleece 1 Pieces Λειτουργία φυσητήρα Μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 4.200 Μεσαία κατηγορία - δυνατός σύμμαχός ενάντια στη βρωμιά. Μέγιστη ισχύς έως 1400W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Ιουνίου.

Προσφορές Ιουνίου. Προσφορές Ιουνίου www.eval.gr Συντήρηση - Καθαρισμός Η EVAL διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα καθαριστικών και συντηρητικών, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού και αφαλάτωσης τους σκάφους,

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εμποτισμό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

SATAjet 5000 B Phaser (Design by Porsche Design)

SATAjet 5000 B Phaser (Design by Porsche Design) SATAjet 5000 B Phaser (Design by Porsche Design) Επανάσταση στην Βαφή... Νέα Μοντέλα SATAjet 5000 Β Phaser με δυνατότητα ψηφιακής μετατροπής με SATA Adam 2 Επανάσταση στον Τρόπο Βαφής και τις Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR Αφρoί Πρόπλυσης Traffic Film Remover Μη καυστικός, αφρός πρόπλυσης. Καθαρίζει δραστικά τα οχήµατα, προετοιµάζοντας την επιφάνεια τους για την εφαρµογή υγρού κερώµατος και το κύκλο στεγνώµατος των µηχανηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Full Control. K 4 Full Control, ,

K 4 Full Control. K 4 Full Control, , Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 30τμ/ ώρα. Με το πλυστικό μηχάνημα Full Control θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα.

Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Ατμοσυστήματα SC 1020 Το SC 1020 της νέας σειράς ατμοσυστημάτων compact της Kärcher παρέχει ισχυρό, υγιεινό καθαρισμό χωρίς χημικά πρόσθετα. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική βούρτσα μαύρη 1 Pieces

Διαβάστε περισσότερα

Φέρνει χρώμα στη ζωή σας.

Φέρνει χρώμα στη ζωή σας. Το βάψιμο ανακαλύφθηκε ξανά. Φέρνει χρώμα στη ζωή σας. Είναι οι τοίχοι γκρι και εγκαταλελειμμένοι ή το ξύλο ξεθωριασμένο; Η Bosch με τα συστήματα βαψίματος για χρώματα τοίχου και ξύλου προσφέρει ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 5.800 C Υψηλή κατηγορία για υψηλές απαιτήσεις. Δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σε ξηρού - υγρού ανάλογα με τις απαιτήσεις. Συνεχής εργασία χάρη στο σύστημα δύο κάδων. Βασικός εξοπλισμός:

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 1.020. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 1.020 Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας Βαλβίδα ασφαλείας Στόμιο αναπλήρωσης Θέση στάθμευσης Σωλήνας ατμού με πιστόλι 2 m Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες Εξάρτημα χειρός Κυλινδρική

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 3.200 Η νέα κατηγορία βάσης εντυπωσιάζει με τα νέα στοιχεία εξοπλισμού που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μεγάλο κάδο, άνετη θέση στάθμευσης για

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Κατάλληλο για τον καθαρισμό μπαλκονιών. Ιδανικό για τον καθαρισμό της βεράντας και των επίπλων. Καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από τη χρήση σφουγγαρίστρας

Διαβάστε περισσότερα

K 2 Compact. K 2 Compact, 1.673-121.0, 2015-11-18

K 2 Compact. K 2 Compact, 1.673-121.0, 2015-11-18 Το Κ2 Compact είναι συμπαγές και ισχυρό. Είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, ευκίνητο και εύκολο στην αποθήκευση μετά τη χρήση. Διαθέτει πιστόλι, λάστιχο υψηλής πίεσης 4 μέτρων, κάνη ψεκασμού, κάνη dirt blaster

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

Υφάσματα υπερ-μικροϊνών Στιλβωτικοί δίσκοι Αξεσουάρ

Υφάσματα υπερ-μικροϊνών Στιλβωτικοί δίσκοι Αξεσουάρ Απόλαυση με ποιότητα Υφάσματα υπερ-μικροϊνών Στιλβωτικοί δίσκοι Αξεσουάρ Ειδικά για Κατασκευαστές Πρωτότυπου Εξοπλισμού (ΚΠΕ), φροντίδα οχημάτων, βιομηχανίες, ιστιοπλοΐα και αεροδιαστημική Επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

Έκκεντρο τριβείο Bosch GEX AVE στο Etools.gr

Έκκεντρο τριβείο Bosch GEX AVE στο Etools.gr Έκκεντρο τριβείο Bosch GEX 125-150 AVE στο Etools.gr Οι κραδασμοί αποτελούν πλέον επίσημα παρελθόν! Από επαγγελματίες για επαγγελματίες 1 Πέντε επιχειρήματα- πλεονεκτήματα Άνεση και ασφάλεια: το χαμηλότερο

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL ECO-LEADER

PROFESSIONAL ECO-LEADER PROFESSIONAL ECO-LEADER Οικολογικό, επαγγελματικό, πλαστικό χρώμα 04.05.2019 V02 Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλων των ειδών τις επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

K 7 FC 2017 K 7 FC 2017, ,

K 7 FC 2017 K 7 FC 2017, , Με το Κ7 Full Control Plus με ανέμη λάστιχου, θα βρείτε με άνεση την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια. Το είδος σπρέι μπορεί να ρυθμιστεί με ευκολία με την περιστροφή της κάνης Multi Jet 3σε1. Η ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Basic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Basic To μηχάνημα υψηλής πίεσης K2 Basic είναι ιδανικό για τον καθαρισμό ποδηλάτων, εργαλείων ή επίπλων του κήπου και για καθημερινούς ρύπους γύρω από το σπίτι. Αυτό το μηχάνημα υψηλής πίεσης είναι σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium Το χρήσιμο δοχείο απορρυπαντικού κάνει το Κ2 Premium ιδιαίτερα βολικό. Το πλυστικό μηχάνημα είναι ιδανικό για περιστασιακή και ελαφριά χρήση όπως σε ποδήλατα, εργαλεία και έπιπλα κήπου. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ Δέκα λόγοι μη επισκευής των ελαστικών και RunFlat 1 Υπερβολικά μεγάλη οπή στο πέλμα Μη επισκευάσιμη για τα επιβατικά ελαστικά είναι οπή μεγαλύτερη των

Διαβάστε περισσότερα

Eπαγγελματικά προϊόντα από την SONAX, για τη φροντίδα του αυτοκινήτου 2008

Eπαγγελματικά προϊόντα από την SONAX, για τη φροντίδα του αυτοκινήτου 2008 ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ Όνομα προϊόντος Περιεχόμενα Όνομα προϊόντος Περιεχόμενα Εξωτερικό, χρώμα, ελαστικά 207 300 SONAX ProfiLine Nano Γυαλιστικό και στιλβωτικό χωρίς σιλικόνη Λίτρο 208 300 SONAX

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό K 5 Full Control Home

Πλυστικό K 5 Full Control Home Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για συχνή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 40τμ/ ώρα. Περιλαμβάνει το home kit με το εξάρτημα καθαρισμού επίπεδων επιφανειών Τ350 και 1 λίτρο χημικό

Διαβάστε περισσότερα

K 5 Premium Full Control Plus

K 5 Premium Full Control Plus Με το Κ5 Premium Full Control με ανέμη λάστιχου, θα βρείτε με άνεση την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια. Το είδος σπρέι μπορεί να ρυθμιστεί με ευκολία με την περιστροφή της κάνης Multi Jet 3σε1. Η ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου Mannol Super Cleaner Super καθαριστικό πολλαπλών εφαρμογών Mannol Carburetor Cleaner Kαθαριστικό σπρέι καρπυρατέρ αυτοκινήτου Πανίσχυρο καθαριστικό & απολιπαντικό σπρέι για: κινητήρα, καρπυρατερ, πεταλούδες,

Διαβάστε περισσότερα

Βενζινοκίνητο μηχάνημα για εφαρμογές χωρίς όρια. Ευκινησία χωρίς καλώδια, υψηλή πίεσης ακόμα και σε σημεία που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα

Βενζινοκίνητο μηχάνημα για εφαρμογές χωρίς όρια. Ευκινησία χωρίς καλώδια, υψηλή πίεσης ακόμα και σε σημεία που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα Βενζινοκίνητο πλυστικό μηχάνημα G 4.10 M Βενζινοκίνητο μηχάνημα για εφαρμογές χωρίς όρια. Ευκινησία χωρίς καλώδια, υψηλή πίεσης ακόμα και σε σημεία που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα Βασικός εξοπλισμός: Ενσωματωμένο

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Compact Car. K 4 Compact Car, 1.637-315.0, 2015-11-18

K 4 Compact Car. K 4 Compact Car, 1.637-315.0, 2015-11-18 Χάρη στο κιτ αυτοκινήτου με το ακροφύσιο αφρού, την περιστρεφόμενη βούρτσα και το σαπούνι αυτοκινήτου, το Κ4 Compact Car είναι ιδανικό για τον καθαρισμό βρώμικων αυτοκινήτων. Το ιδιαίτερα αποδοτικό υδρόψυκτο

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759.

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759. Σελίδα 1 από 5 Πολυουρεθανική Λάκα Λευκή δύο (2)Συστατικών βάσης ρητινών ( πολυολών ) σε συνδυασµό µε κατάλληλα πιγκµέντα ( ιοξείδιο του τιτανίου ) απλωτικά µέσα,οργανσικούς διαλύτες ( αρωµατικοί υδρογονάνθρακες

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Premium Full Control Plus Home

K 7 Premium Full Control Plus Home Μεγαλύτερος έλεγχος από ποτέ με το πλυστικό Κ7 Premium Full Control Plus Home. Χάρη στο καινοτόμο πιστόλι με τα κουμπιά +/- για πίεση και δοσολογία χημικού, καθώς και την οθόνη LCD, μπορείτε να ρυθμίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ιούλιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Compact *EU. K 4 Compact *EU, ,

K 4 Compact *EU. K 4 Compact *EU, , To Κ4 Compact με τον υδρόψυκτο κινητήρα είναι το ιδανικό μηχάνημα υψηλής πίεσης για μεσαίου επιπέδου ρύπους. Π.χ αυτοκίνητο, ποδήλατο, φράχτες. Αυτό το μηχάνημα είναι συμπαγές και ισχυρό. Τα δύο χερούλια

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΑUTOMOTIVE

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΑUTOMOTIVE Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Protectant gloss finish new car Protectant gloss finish Σιλικονούχο γαλάκτωμα

Διαβάστε περισσότερα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. 1 2 3 4 1 2 2 μοτέρ Επιλογή μεταξύ 1 ή 2 μοτέρ. Και τα δύο ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται στο μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΗΜΑ 1 ΒΗΜΑ 2 ΒΗΜΑ 3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΗΜΑ 1 ΒΗΜΑ 2 ΒΗΜΑ 3 DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΒΗΜΑ 1 Αφού πλύνετε το αυτοκίνητο, μεταφέρατε το σε εσωτερικό καθαρό χώρο εργασίας χωρίς σκόνες και με καλό φωτισμό.

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Car. K 7 Car, 1.168-505.0, 2015-05-30

K 7 Car. K 7 Car, 1.168-505.0, 2015-05-30 Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "Κ7 Car " με τον υδρόψυκτο κινητήρα και το Car Kit είναι σχεδιασμένο για συχνή χρήση και την αφαίρεση επίμονων ρύπων όπως για παράδειγμα στην πισίνα, σε μονοπάτια και στα μεγάλα

Διαβάστε περισσότερα

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043 Plastik-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ Το Προϊόν Το einza Plastik-Siegel είναι άχρωµο βερνίκι πολυουρεθανης(ενός συστατικού) για εξωτερική και εσωτερική χρήση, για

Διαβάστε περισσότερα

K 5 Full Control Home

K 5 Full Control Home Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για συχνή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 40τμ/ ώρα. Περιλαμβάνει το home kit με το εξάρτημα καθαρισμού επίπεδων επιφανειών Τ350 και 1 λίτρο χημικό

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το προϊόν

Πληροφορίες για το προϊόν GLOBAL REFINISH SYSTEM Μάιος 2016 Πληροφορίες για το προϊόν D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι ΠΡΟΙΟΝΤΑ UHS Πολύ Γρήγορο Βερνίκι UHS Σκληρυντής Διαλυτικό Διαλυτικό για Υψηλής Θερμοκρασίας D8175 D8305 D8745 D8746

Διαβάστε περισσότερα

BD 50/50 C Bp Classic

BD 50/50 C Bp Classic Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/50 Bp Classic είναι ένα βασικό μοντέλο στην πρώτη κατηγορία των μπαταριοκίνητων μηχανημάτων. Απόδοση επιφάνειας μέχρι 2.000 τμ/ ώρα. 1 2 3 4 1 2 Προσιτό εισαγωγικό μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Compact *EU. K 4 Compact *EU, 1.637-310.0, 2015-05-30

K 4 Compact *EU. K 4 Compact *EU, 1.637-310.0, 2015-05-30 το Κ4 Compact με τον υδρόψυκτο κινητήρα είναι το ιδανικό μηχάνημα υψηλής πίεσης για μεσαίου επιπέδου ρύπους. Π.χ αυτοκίνητο, ποδήλατο, φράχτες. Αυτό το μηχάνημα είναι συμπαγές και ισχυρό. Τα δύο χερούλια

Διαβάστε περισσότερα

EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα

EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα SVC 1080 EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα - 1 - EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος αξεσουάρ Alcoa. Ευρώπη, έκδοση 2

Κατάλογος αξεσουάρ Alcoa. Ευρώπη, έκδοση 2 Κατάλογος αξεσουάρ Alcoa Ευρώπη, έκδοση 2 Προϊόντα καθαρισμού ALclean Φιάλη 1 λίτρου GAXALC001EIS Καθαριστικό για ζάντες αλουμινίου. Απομακρύνει τη σκόνη από τα δισκόφρενα.εξαλείφει την οξείδωση και διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Black Mat ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: BLACK MAT Κωδικός: 2.02.119 Intrastat Code: 3405.30.00 Περιγραφή: Εφαρμογή: Υδατοδιαλυτό προϊόν που μαυρίζει το ελαστικό μετά το πλύσιμο. Ψεκάζετε αυτούσιο αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα K 3

Πλυστικά μηχανήματα K 3 Πλυστικά μηχανήματα K 3 Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K3" είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και καθαρισμό κοινών ρύπων. Π.χ, καθαρισμός ποδηλάτου, μηχανής, φράχτη κτλ. Βασικός εξοπλισμός: Ενσωματωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα κατηγορία premium K 7.200 *EU

Πλυστικά μηχανήματα κατηγορία premium K 7.200 *EU Πλυστικά μηχανήματα κατηγορία premium K 7.200 *EU Βασικός εξοπλισμός: Ενσωματωμένο φίλτρο νερού λεπτού πλέγματος Αντάπτορας για μάνικα κήπου A3/4" Σωλήνας υψηλής πίεσης 12 m Υδρόψυκτο μοτέρ Κάνη Vario-power

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Protectant gloss finish Σιλικονούχο Γαλάκτωμα Υδατικής Βάσης για Πλαστικά, Βινύλια, Δέρματα, Λάστιχα. Καθαρίζει, Γυαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr MEAT&DORIA Περιγραφή Φωτογραφία Γενικό καθαριστικό 500ml Μ 1 Για µετρητές µάζας αέρος, βαλβίδες,

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Αναλώσιμα είδη βουλκανιζατέρ και συνεργείων Γιαννούλη 23 Ελευθέριο Θεσσαλονίκη Κιν. 6973234144 Τηλ.& Fax. 2310707793 Email : vulkalefteris@yahoo.gr ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό K 5 Full Control

Πλυστικό K 5 Full Control Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για συχνή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 40τμ/ ώρα. Με το πλυστικό μηχάνημα Full Control θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια. Το

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30

K 4 Silent. K 4 Silent, 1.637-350.0, 2015-05-30 Τέλος πια στα μπερδεμένα λάστιχα και στους κόμπους! Το K4 Silent προσφέρει το λάστιχο PremiumFlex με σύστημα που αποτρέπει το σχηματισμό κόμπων και γυρισμάτων του λάστιχου. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

K 3 Car. K 3 Car, 1.601-819.0, 2015-05-30

K 3 Car. K 3 Car, 1.601-819.0, 2015-05-30 Το Karcher Κ3 Car - με κιτ αυτοκινήτου που διαθέτει βούρτσα πλυσίματος, ακροφύσιο αφρού και 0.5 l σαπούνι αυτοκινήτου. Το πλυστικό είναι εξοπλισμένο με πιστόλι Quick Connect και λάστιχο υψηλής πίεσης 6

Διαβάστε περισσότερα

KM 100/100 R LPG. Εύκολη συντήρηση. Προφυλακτήρας. Το φίλτρο και η κυλινδρική βούρτσα αφαιρούνται εύκολα χωρίς εργαλεία για ευέλικτη συντήρηση.

KM 100/100 R LPG. Εύκολη συντήρηση. Προφυλακτήρας. Το φίλτρο και η κυλινδρική βούρτσα αφαιρούνται εύκολα χωρίς εργαλεία για ευέλικτη συντήρηση. Άνετο, μοντέρνο εποχούμενο σάρωθρο και επαγγελματική χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ιδανικό για δάπεδα από 8.000-10.400m2/h 1 2 3 4 1 2 Προφυλακτήρας Προστατεύει τη σκούπα και τα εμπόδια

Διαβάστε περισσότερα

2. Ρυθμιστές Πίεσης Καυσίμου (Fuel Pressure Regulator) Ειδικά εξελιγμένος ρυθμιστής για Turbo & Ατμοσφαιρικούς κινητήρες.

2. Ρυθμιστές Πίεσης Καυσίμου (Fuel Pressure Regulator) Ειδικά εξελιγμένος ρυθμιστής για Turbo & Ατμοσφαιρικούς κινητήρες. 1. Δοχεία Παροχής Καυσίμου (Fuel Surge Tanks) Τα κορυφαία Δοχεία καυσίμου της Nuke Performance, συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία, με τη σωστή σχεδίαση & εμφάνιση. Πίσω από την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο

BR 40/10 C I. Εύκολο service. Ισχυρό και γρήγορο Η πιο αποτελεσματική στην κατηγορία της: ως επαγγελματική έκδοση, η συμπαγής και δυνατή μηχανή, με 10λιτρο δοχείο και 400 mm πλάτος εργασίας, είναι ιδανική για χρήση σε δάπεδα λαδωμένα. 1 Ισχυρό και γρήγορο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΥΛΕΙΕΣ. work. don t play. ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ BHE 20 COMPACT, BHE 20 IDR

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΥΛΕΙΕΣ. work. don t play. ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ BHE 20 COMPACT, BHE 20 IDR ΠΙΣΤΟΛΕΤΟ BHE 20 COMPACT, BHE 20 IDR work. don t play. ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΥΛΕΙΕΣ. + Εξαιρετικά ελαφρύ, µε βάρος µόνο 2,1 kg (χωρίς IDR) Άνετη εργασία σε στενό χώρο και πάνω από το κεφάλι Ιδανικό για διατρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

K 7 Full Control Plus Home

K 7 Full Control Plus Home Το Κ7 Full Control είναι ιδανικό για απόδοση 60τμ/ώρα και περιλαμβάνει το Home kit με τον εξοπλισμό καθαρισμού επιφανειών T450 και ένα λίτρο καθαριστικού για πέτρες 3σε1. Το επίπεδο της πίεσης μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό K 7 Full Control

Πλυστικό K 7 Full Control Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για συχνή χρήση σε επίμονους ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 60τμ/ ώρα. Με το πλυστικό μηχάνημα Full Control θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια. Το επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα