Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα."

Transcript

1 BeoSystem 1 Οδηγός

2 BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Επεξήγηση των συµβόλων που χρησιµοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 Ένδειξη στην οθόνη TV LIST STORE TV 12 Ο Οδηγός περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να εκµεταλλευθείτε στο έπακρο το προϊόν σας. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά µε τη σύνδεση και το χειρισµό εξωτερικών συσκευών, καθώς και µια επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Θεωρούµε δεδοµένο ότι προσωπικό του καταστήµατος της Bang & Olufsen θα παραδώσει, εγκαταστήσει και ρυθµίσει το προϊόν σας. Ωστόσο, οι πληροφορίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση και ρύθµιση του προϊόντος περιλαµβάνονται τόσο στον οδηγό όσο και Βιβλίο Αναφοράς. Αυτό είναι χρήσιµο εάν µεταφέρετε το προϊόν σας ή επεκτείνετε αργότερα το σύστηµά σας. Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα.

3 Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το BeoSystem 1, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και εµφάνισης των µενού στην οθόνη. Καθηµερινή χρήση, 7 Μάθετε τα πάντα για την καθηµερινή χρήση του BeoSystem 1, όπως για τη µετατροπή του σε Home Theatre για παρακολούθηση ταινιών και τον τρόπο χρήσης των λειτουργιών teletext. Προηγµένη λειτουργία, 15 Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση του BeoSystem 1 εκτός της καθηµερινής χρήσης, όπως οι προηγµένες λειτουργίες teletext, η λειτουργία του set-top box και το σύστηµα κωδικών PIN. Συντονισµός και προσωπικές ρυθµίσεις, 25 Μάθετε για τον τρόπο συντονισµού των καναλιών. Το κεφάλαιο αυτό επίσης περιέχει πληροφορίες για ρυθµίσεις ώρας, ηµεροµηνίας, εικόνας και ήχου. Τοποθέτηση, συνδέσεις και συντήρηση, 39 Μάθετε για τον τρόπο χειρισµού και τοποθέτησης του BeoSystem 1, σύνδεσης πρόσθετων συσκευών εικόνας και για την τοποθέτηση των υποδοχών. Ευρετήριο, 51

4 4 Γνωριµία µε το BeoSystem 1 και το Beo4 Το τηλεχειριστήριο Beo4 σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Όταν χρησιµοποιείται µία λειτουργία, ενηµερώνεστε µέσω των ενδείξεων που εµφανίζονται στο Beo4 ή στην οθόνη. TV LIGHT RADIO Ενεργοποίηση του BeoSystem 1 Ενεργοποίηση ενός set-top box. ιαθέσιµο TV SAT SAT DVD CD V TAPE RECORD A TAPE TV FORMAT Η οθόνη του Beo4 δείχνει την πηγή που έχετε επιλέξει, ή επιπλέον διαθέσιµες λειτουργίες όταν πιέσετε το πλήκτρο LIST µόνο εάν έχει συνδεθεί ένα set-top box και καταχωρηθεί ως STB (SAT) MENU Ανάκληση του κυρίως µενού για πρόσβαση σε µια τηλεοπτική λίστα, σε αναπαραγωγή και Επιλογή καναλιών ή σελίδων teletext ή εισαγωγή δεδοµένων σε µενού στην οθόνη αναµονή µε χρονοδιακόπτη και σε επιλογές ρυθµίσεων TEXT 0 MENU Ενεργοποίηση του teletext TEXT STOP Πιέστε για µετάβαση από ένα µενού στο προηγούµενο Μετακίνηση µεταξύ καναλιών και επιλογών µενού EXIT Έξοδος από όλα τα µενού της οθόνης Μετακίνηση του κέρσορα από ρύθµιση σε ρύθµιση σε ένα µενού συµπλήρωσης ss tt LIST EXIT Ρύθµιση της έντασης του ήχου. Πιέστε στο µέσο για τη σίγαση του ήχου STOP Αποδοχή και αποθήκευση οδηγιών ή Θέση του BeoSystem 1 σε αναµονή ρυθµίσεων Αποκάλυψη επιπλέον λειτουργιών στην LIST οθόνη του Beo4, όπως της λειτουργίας FORMAT Για πληροφορίες σχετικά µε την προσθήκη πρόσθετων λειτουργιών σε αυτές που εµφανίζονται στην οθόνη του Beo4, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Εξατοµίκευση του Beo4' στη σελίδα 18 του Βιβλίου Αναφοράς.

5 5 Αναγραφόµενες πληροφορίες και µενού Οι πληροφορίες για την επιλεγµένη πηγή εµφανίζονται στην κορυφή της οθόνης. Τα µενού της οθόνης σας επιτρέπουν να κάνετε ρυθµίσεις. Μενού επιλογών Menu 1 Timer play 2 TV list 3 Setup Source Pr Start Stop Date TV 1 13:30-14:30 27 Oct OK Press MENU for Timer index TV 12 VOL 30 Εµφανίζεται για λίγο η επιλεγµένη πηγή όταν την ενεργοποιείτε. Η ένταση του ήχου εµφανίζεται ενώ τη ρυθµίζετε και εξαφανίζεται µετά από λίγα δευτερόλεπτα. Μενού συµπλήρωσης Πως να χρησιµοποιείτε τα µενού επιλογών... Πιέστε για να ενεργοποιήσετε το TV BeoSystem 1 Menu Πιέστε για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού MENU 1 Timer play 2 TV list 3 Setup Πιέστε για µετακίνηση µέσα στο µενού επιλογών και πιέστε για να εισάγετε την επιλογή σας ή... Source Pr Start Stop Date TV 1 13:30-14:30 27 Oct OK Press MENU for Timer index Τα µενού στην οθόνη σας παρέχουν είτε δυνατότητα επιλογής από µία κάθετη λίστα επιλογών είτε δυνατότητα συµπλήρωσης σε µία οριζόντια λίστα επιλογών....χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για να επιλέξετε µία αριθµηµένη επιλογή σε µία λίστα Πιέστε για να επιστρέψετε στο προηγούµενο µενού Πιέστε για να βγείτε από όλα τα µενού 1 9 STOP EXIT Source Pr Start Stop Date TV 1 13:30-14:30 27 Oct OK Press MENU for Timer index Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να εµφανίζονται στα µενού τα σύµβολα πλοήγησης. Η λειτουργία είναι ενεργοποιηµένη από το εργοστάσιο, αλλά µπορείτε να την απενεργοποιήσετε. Ανακαλέστε το 'Menu' από το µενού 'Setup' και επιλέξτε 'On' για να ενεργοποιήσετε τα σύµβολα πλοήγησης ή 'Off' για να τα απενεργοποιήσετε. Πως να χρησιµοποιήσετε τα µενού συµπλήρωσης... Πιέστε για να δείτε τις επιλογές µιας συγκεκριµένης ρύθµισης σε ένα µενού συµπλήρωσης Πιέστε για να µετακινηθείτε από ρύθµιση σε ρύθµιση Πιέστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για να εισάγετε ρυθµίσεις Πιέστε για να αποθηκεύσετε µια ρύθµιση που έχετε κάνει ss tt 0 9 Πιέστε για να επιστρέψετε στο προηγούµενο µενού STOP Πιέστε για να βγείτε από όλα τα µενού EXIT

6 6

7 Καθηµερινή χρήση 7 Το κεφάλαιο αυτό περιέχει πληροφορίες για τις βασικές λειτουργίες του BeoSystem 1. Για πληροφορίες σχετικά µε πιο προηγµένες λειτουργίες, αναπαραγωγή και αναµονή µε χρονοδιακόπτη και τη χρήση του συστήµατος κωδικού PIN, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Προηγµένη λειτουργία' στη σελίδα 15. Παρακολούθηση τηλεόρασης, 8 Επιλογή ενός τηλεοπτικού καναλιού Ανάκληση µιας τηλεοπτικής λίστας Ρύθµιση ή σίγαση της έντασης Αλλαγή του τύπου του ήχου ή της γλώσσας Home Theatre, 10 Επιλογή ηχείων για κινηµατογραφικό ήχο Κάνοντας την εικόνα να γεµίσει την οθόνη Teletext, 12 Βασικές λειτουργίες teletext Αποθήκευση αγαπηµένων σελίδων Καθηµερινή χρήση των σελίδων µνήµης Ενεργοποίηση υπότιτλων από το teletext Ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο πηγών, 14

8 8 Παρακολούθηση τηλεόρασης Επιλογή ενός τηλεοπτικού καναλιού µε τον αριθµό του και µετάβαση σε άλλο κανάλι ή πηγή. Εµφάνιση όλων των τηλεοπτικών καναλιών σε µια λίστα στην οθόνη, ρύθµιση της έντασης του ήχου ή αλλαγή του τύπου ήχου ή της γλώσσας. Επιλογή ενός τηλεοπτικού καναλιού Όταν ενεργοποιείτε το BeoSystem 1, στην οθόνη εµφανίζεται το κανάλι που παρακολουθούσατε τελευταία φορά. Πιέστε για να TV ενεργοποιήσετε το TV 2 BeoSystem 1 Ανάκληση µιας τηλεοπτικής λίστας Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια σας εµφανίζονται σε µια λίστα, την οποία µπορείτε να ανακαλέσετε στην οθόνη. Η λίστα περιέχει αριθµούς και ονόµατα µέχρι 99 τηλεοπτικών καναλιών. Πιέστε για να TV ενεργοποιήσετε το TV 2 BeoSystem 1 Πιέστε έναν αριθµό καναλιού 0 9TE Πιέστε και κρατήστε για να µεταβείτε απευθείας πιεσµένο για να ανακαλέσετε στο κανάλι µια λίστα µε κανάλια στην οθόνη Πιέστε για να αλλάξετε διαδοχικά τα κανάλια Πιέστε για να δείτε την ss tt προηγούµενη ή την επόµενη Πιέστε για εναλλαγή µεταξύ 0 σελίδα της λίστας καναλιών του τρέχοντος και του προηγούµενου τηλεοπτικού Για να επιλέξετε ένα κανάλι 0 9TE καναλιού εισάγετε τον αριθµό καναλιού ή... Πιέστε για να θέσετε το BeoSystem 1 σε αναµονή...πιέστε µέχρι να φωτιστεί το κανάλι που θέλετε Μπορείτε όποτε θέλετε να αλλάξετε πηγή χωρίς να Πιέστε για ενεργοποίηση του απενεργοποιήσετε πρώτα το καναλιού που επιλέξατε BeoSystem 1. Για παράδειγµα, πιέστε DVD, εάν Πιέστε για να βγείτε από το EXIT είναι διαθέσιµο στο σύστηµά µενού σας. Μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε την τηλεοπτική λίστα πιέζοντας MENU για να εµφανιστεί το κυρίως µενού και στη συνέχεια 2 για να επιλέξετε την τηλεοπτική λίστα.

9 9 Ρύθµιση ή σίγαση της έντασης Μπορείτε οποιαδήποτε στιγµή να ρυθµίσετε ή µηδενίσετε την ένταση του ήχου. Αλλαγή του τύπου του ήχου ή της γλώσσας Τα ονόµατα των διαφόρων διαθέσιµων τύπων ήχου εµφανίζονται στην οθόνη καθώς προχωράτε. 1 BBC 1 2 BBC 2 3 ITV 4 Super Ch 5 SKÝ 6 ZDF 7 Children 8 CNN Eurosprt MTV Πιέστε οποιαδήποτε άκρο του πλήκτρο για να ρυθµίσετε την ένταση προς τα πάνω ή προς τα κάτω Πιέστε στο µέσον του πλήκτρου για να διακόψετε προσωρινά τον ήχο Πιέστε οποιαδήποτε άκρο του πλήκτρου για να Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη SOUND στο Beo4 Πιέστε για να ανακαλέσετε τον τρέχοντα τύπο του ήχου στην οθόνη Πιέστε επανειληµµένα για να επιλέξετε διαφορετικό τύπο ήχου ή διαφορετική γλώσσα LIST SOUND STEREO επαναφέρετε τον ήχο σε ένα πολύγλωσσο Η λίστα τηλεοπτικών προγραµµάτων. Οι πρόγραµµα διακεκοµµένες γραµµές δείχνουν ότι έχει Η παρατεταµένη ακρόαση σε αποθηκευτεί, αλλά δεν έχει ονοµαστεί, ένα υψηλή ένταση µπορεί να Πιέστε για να βγείτε από τη EXIT κανάλι. Μία κενή θέση στη λίστα δείχνει ότι προκαλέσει βλάβες στην λειτουργία SOUND δεν έχει αποθηκευτεί κάποιο κανάλι. ακοή! Για να εµφανιστεί η ένδειξη SOUND στο Beo4, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Εξατοµίκευση του Beo4' στη σελίδα 18 του Βιβλίου Αναφοράς. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τοn αγαπηµένο σας τύπο ήχου όταν συντονίζετε τα τηλεοπτικά σας κανάλια. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Επεξεργασία συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών' στη σελίδα 28.

10 10 Home Theatre Μπορείτε να επεκτείνετε το σύστηµά σας σε ένα πλήρως εξοπλισµένο σύστηµα Home Theatre συνδέοντας τέσσερα ηχεία Bang & Olufsen και ένα υπογούφερ* BeoLab 2. Όταν ενεργοποιείτε µία από τις πηγές στο BeoSystem 1, τα ηχεία ενός συστήµατος ήχου surround µπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν, ανάλογα µε το είδος του ήχου που ταιριάζει στη πηγή που χρησιµοποιείτε. Το BeoSystem 1 µπορεί να ενεργοποιήσει αυτόµατα ένα συνδυασµό ηχείων. Αυτό συµβαίνει εάν ένα εκπεµπόµενο πρόγραµµα περιέχει πληροφορίες για τον αριθµό των ηχείων που θα ενεργοποιηθούν. Ωστόσο, έχετε ακόµα τη δυνατότητα να επιλέξετε το συνδυασµό ηχείων που θέλετε. Με το Beo4, µπορείτε να επιλέξετε το επιθυµητό φορµά της εικόνας για προβολή ταινιών και να µετακινείστε ανάµεσα σε δύο συνδεδεµένες οθόνες. Επιλογή ηχείων για κινηµατογραφικό ήχο Μπορείτε να επιλέξετε το συνδυασµό ηχείων που ταιριάζει µε την πηγή που χρησιµοποιείτε, δεδοµένων ότι υπάρχουν διάφορες λειτουργίες ήχου στο σύστηµά σας. Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη SPEAKER στο Beo4 Πιέστε τον αριθµό του συνδυασµού ηχείων που θέλετε. Τα επιλεγµένα ηχεία ενεργοποιούνται αυτόµατα Πιέστε για να ρυθµίσετε την ισορροπία ανάµεσα στα εµπρός και πίσω ηχεία Πιέστε για να ρυθµίσετε την ισορροπία ανάµεσα στο αριστερό και το δεξί ηχείο Πιέστε για να αφαιρέσετε την ένδειξη SPEAKER από την οθόνη του Beo4 και για να επιστρέψετε στη συσκευή που χρησιµοποιούσατε LIST SPEAKER 1 5 TE ss tt EXIT Συνδυασµοί ηχείων SPEAKER 1 Ήχος µόνο από τα κεντρικά ηχεία. SPEAKER 2 Στερεοφωνικός ήχος στα δύο εµπρός ηχεία. Το υπογούφερ BeoLab 2 είναι ενεργό. SPEAKER 3 Τα κεντρικά ηχεία, τα εµπρός ηχεία και το υπογούφερ BeoLab 2 είναι ενεργά. SPEAKER 4 Εµπλουτισµένος στερεοφωνικός ήχος στα εµπρός και πίσω ηχεία. Το υπογούφερ BeoLab 2 είναι ενεργό. SPEAKER 5 Ήχος surround από όλα τα ηχεία συµπεριλαµβανόµενου του υπογούφερ BeoLab 2. Για προγράµµατα κωδικοποιηµένα µε ήχο surround. Εάν έχετε συνδέσει µόνο δύο εµπρός ηχεία στο BeoSystem 1, θα µπορείτε να επιλέξετε µόνο SPEAKER 1 3. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη σύνδεση ηχείων µε το BeoSystem 1, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Συνδέσεις ηχείων ήχος surround' στη σελίδα 4 του Βιβλίου Αναφοράς.

11 11 Κάνοντας την εικόνα να γεµίσει την οθόνη Το BeoSystem 1 σας διασφαλίζει πάντοτε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Αυτόµατα προσαρµόζει την εικόνα έτσι ώστε να γεµίσει όσο το δυνατόν µεγαλύτερο µέρος της οθόνης. Ωστόσο, µπορείτε να επιλέγετε τη µορφή που προτιµάτε. Όταν επιλέγετε µόνοι σας τη µορφή, η αυτόµατη επιλογή φορµά απενεργοποιείται. Μετακίνηση ανάµεσα σε δύο οθόνες Εάν έχετε συνδέσει ταυτόχρονα δύο οθόνες στο BeoSystem 1, όπως π.χ. µία οθόνη πλάσµατος και µία οθόνη βιντεοπροβολέα για χρήση Home Theatre, µπορείτε ανά πάσα στιγµή να µετακινείστε από τη µία στην άλλη, επιλέγοντας FORMAT 0 στο Beo4. Πιέστε επανειληµµένα για να LIST Φορµά εικόνας για να επιλέξετε εµφανιστεί η ένδειξη FORMAT FORMAT 0... Για ρυθµίσεις µε δυο οθόνες. FORMAT στο Beo4 Μεταφορά της εικόνας από, για παράδειγµα, µια οθόνη πλάσµατος σε Πιέστε εάν θέλετε να µεγαλύτερη οθόνη προβολικού, ή βελτιστοποιήσετε την εικόνα, αντίστροφα. Το BeoSystem 1 µεταφέρει τις ή... πληροφορίες της εικόνας και της οθόνης που αφορούν στην τρέχουσα πηγή στην...πιέστε τον αριθµό του 0 3 επιλεγµένη οθόνη. επιθυµητού φορµά εικόνας FORMAT 1... Για κανονικές τηλεοπτικές T εικόνες. Είναι διαθέσιµες δύο παραλλαγές: Εάν επιλέξετε Format 1... Πιέστε ss ή tt για επιλογή παραλλαγών αυτής της ss tt 15:9 και πανοραµική προβολή (για τη µεγαλύτερη εικόνα). FORMAT 2... Για εικόνες letter-box. Όταν µορφής επιλέγετε FORMAT 2, η εικόνα Εάν έχετε τοποθετήσει ένα σύστηµα προσαρµόζεται αυτόµατα κατακόρυφα. αυτοµατισµού στο σπίτι σας, µπορείτε να Εάν επιλέξετε Format 2... Πιέστε ή για να µετακινήσετε την εικόνα Αυτό εξασφαλίζει ότι θα φαίνονται τα ονόµατα ή οι υπότιτλοι των καναλιών εάν εµφανίζονται στην εικόνα που εκπέµπεται. ρυθµίσετε ταυτόχρονα την οθόνη, το φωτισµό και τις κουρτίνες όταν επιλέξετε FORMAT 0 και να µεταβείτε στη ρύθµιση του επάνω και κάτω FORMAT 3... Για γνήσιες εικόνες 16:9 ευρείας Home Theatre. Για περισσότερες οθόνης. Το FORMAT 3 συνήθως επιλέγεται πληροφορίες σχετικά µε τον τρόπο Πιέστε για να εγκαταλείψετε EXIT αυτόµατα. Εάν δε συµβεί κάτι τέτοιο, σύνδεσης του BeoSystem 1 στο σύστηµα τη λειτουργία FORMAT µπορείτε να το επιλέξετε µόνοι σας. αυτοµατισµού, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Σύνδεση µιας οθόνης µε το BeoSystem 1' στη σελίδα 42.

12 12 Teletext Εάν επιλέξετε ένα κανάλι και ο σταθµός µετάδοσης προσφέρει υπηρεσία teletext, το BeoSystem 1 δίνει πρόσβαση στις σελίδες teletext και σε κάθε υποσελίδα που συνδέεται µε τις σελίδες. Βασικές λειτουργίες teletext Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις σελίδες teletext σε τρία βήµατα: ενεργοποιήστε την υπηρεσία teletext, διαβάστε τη σελίδα περιεχοµένων για να βρείτε τον αριθµό σελίδας που θέλετε και ανακαλέστε την επιθυµητή σελίδα. Αποθήκευση αγαπηµένων σελίδων teletext Υπάρχουν τέσσερις σελίδες µνήµης για την υπηρεσία teletext κάθε καναλιού. Για να εµφανίζονται πρώτες οι αγαπηµένες σας σελίδες teletext όταν ανακαλείτε το teletext, αποθηκεύστε τις ως σελίδες µνήµης. Όταν αποθηκεύετε τους υπότιτλους των σελίδων teletext Πιέστε για να ανακαλέσετε τη σελίδα περιεχοµένων του teletext Πιέστε τον αριθµό µίας σελίδας teletext που θέλετε να δείτε TEXT 0 9 Πιέστε για να ανακαλέσετε το teletext Πιέστε τα αριθµητικά πλήκτρα, ή ή για να µεταβείτε σε µία σελίδα όπου ανατρέχετε συχνά TEXT 0 9 σαν την τέταρτη σελίδα στη µνήµη, µπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους για το συγκεκριµένο κανάλι αυτόµατα. Πιέστε για να µετακινηθείτε στην προηγούµενη ή στην επόµενη σελίδα Εάν η τρέχουσα σελίδα περιλαµβάνει υποσελίδες, STOP Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη STORE στο Beo4 Πιέστε για να επιλέξετε την τρέχουσα σελίδα για LIST STORE µπορείτε να πιέσετε το STOP αποθήκευση για να σταµατήσετε τη µετακίνηση των υποσελίδων Εισάγετε τον αριθµό της 1 4 σελίδας µνήµης που θέλετε Για να δείτε µία συγκεκριµένη 0 9 να χρησιµοποιήσετε υποσελίδα, εισάγετε τον τετραψήφιο αριθµό της Πιέστε για να αποθηκεύσετε σελίδας που θέλετε, ή πιέστε ή για να µεταφερθείτε τη σελίδα σα σελίδα µνήµης, ή... στη σελίδα...πιέστε για να βγείτε από τη EXIT Πιέστε και πάλι για να STOP λειτουργία STORE και να συνεχίσετε την αλλαγή των επιστρέψετε στο teletext σελίδων χωρίς αποθήκευση Πιέστε για να εγκαταλείψετε EXIT Σηµειώστε ότι µπορείτε να το teletext και να επιστρέψετε δείτε τις σελίδες του teletext στο κανάλι που του set-top box, αλλά δεν παρακολουθούσατε µπορείτε να τις αποθηκεύσετε σα σελίδες µνήµης! ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν το BeoSystem 1 είναι συνδεδεµένο µέσω ενός καλωδίου Master Link σε µία άλλη τηλεόραση, οι αποθηκευµένες σελίδες µνήµης δε θα εµφανιστούν σε αυτές τις τηλεοράσεις. Οι σελίδες µνήµης πρέπει να αποθηκεύονται σε κάθε τηλεόραση.

13 13 Καθηµερινή χρήση των σελίδων µνήµης Μπορεί να θελήσετε να ανατρέξετε γρήγορα στις σελίδες µνήµης του teletext, για παράδειγµα εάν φεύγετε για δουλειά και θέλετε να δείτε τις πληροφορίες για την κίνηση σε µία υπηρεσία teletext. Ενεργοποίηση υπότιτλων από το teletext Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους για ένα κανάλι, εάν αυτό το κανάλι προσφέρει υπότιτλους teletext. Μπορείτε να βρείτε τους αριθµούς των σελίδων µε υπότιτλους του teletext στα περιεχόµενα στη σελίδα 100 του teletext. Πιέστε για να TV Πιέστε για να ανακαλέσετε TEXT ενεργοποιήσετε ένα το teletext τηλεοπτικό κανάλι το οποίο προσφέρει υπηρεσίες teletext Πιέστε ή τα αριθµητικά 0 9 πλήκτρα για να εντοπίσετε Πιέστε για να TEXT τις σελίδες teletext µε ενεργοποιήσετε το teletext. υπότιτλους. Οι υπότιτλοι Εµφανίζεται αυτόµατα η εµφανίζονται στην οθόνη σελίδα που είναι αποθηκευµένη σα σελίδα Πιέστε για να ακυρώσετε EXIT µνήµης 1 τους υπότιτλους Μία συνηθισµένη σελίδα teletext. Στο πάνω Πιέστε για να δείτε τις ss tt Για να αποθηκεύσετε τους µέρος της οθόνης εµφανίζονται ο αριθµός υπόλοιπες σελίδες µνήµης υπότιτλους µόνιµα από τη της τρέχουσας σελίδας, το όνοµα του σελίδα µε υπότιτλους του καναλιού, η ηµεροµηνία και η ώρα, καθώς Για να δείτε τις teletext... και ένας τριψήφιος αριθµός που δείχνει την αποθηκευµένες σελίδες Πιέστε επανειληµµένα για να LIST πρόοδο της λειτουργίας αναζήτησης µνήµης από τις υπηρεσίες εµφανιστεί η ένδειξη STORE STORE σελίδας. teletext ενός άλλου στο Beo4 καναλιού... Πιέστε για επιστροφή στην EXIT Πιέστε για να επιλέξετε τη παρακολούθηση ενός σελίδα καναλιού Πιέστε για να αποθηκεύσετε 4 Πιέστε τον αριθµό καναλιού, ή για να αλλάξετε 0 9 τη σελίδα υπότιτλων σαν τέταρτη σελίδα στη µνήµη κανάλια Πιέστε για επιστροφή στην TV Πιέστε για να ανακαλέσετε TEXT τηλεοπτική παρακολούθηση το teletext Για να ακυρώσετε αποθηκευµένους υπότιτλους, απλώς αποθηκεύστε µία διαφορετική σελίδα teletext σαν τέταρτη σελίδα.

14 14 Ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο πηγών Το τηλεχειριστήριο Beo4 σας δίνει πρόσβαση σε µια λειτουργία διπλής οθόνης για να παρακολουθείτε ταυτόχρονα δύο Ενώ παρακολουθείτε, για παράδειγµα, τηλεόραση... Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη P-IN-P* στο Beo4 LIST P-IN-P πηγές εικόνας. Για παράδειγµα, µπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα µια βιντεοκασέτα και ένα τηλεοπτικό πρόγραµµα, δεδοµένου ότι οι επιλεγµένες Πιέστε για παράδειγµα V TAPE για να επιλέξετε την πηγή που θέλετε να παρακολουθήσετε στη δεξιά πλευρά της οθόνης (B) V TAPE πηγές είναι διαθέσιµες στο σύστηµά σας. Πιέστε 0 για να εναλλάξετε την αριστερή µε τη δεξιά 0 A B Κατά την παρακολούθηση ενός εικόνα προγράµµατος ή µιας εγγραφής, Για να εγκαταλείψετε τη µπορείτε να διαιρέσετε την οθόνη µεταξύ του τρέχοντος προγράµµατος ή της εγγραφής (εικόνα A στη δεύτερη εικονογράφηση) και ενός νέου προγράµµατος ή µιας εγγραφής (εικόνα B). Μπορείτε επίσης να λειτουργία διπλής οθόνης... Πιέστε για να εγκαταλείψετε τη λειτουργία και να επιστρέψετε στην κανονική τηλεοπτική παρακολούθηση Εάν πιέσετε TEXT στο Beo4 ακυρώνεται η παρακολούθηση σε δύο TV A B Για να δείτε µία πηγή καταχωρηµένη στο µενού 'Connections' σαν V.AUX, όπως ένα set-top box, πιέστε επανειληµµένα LIST µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη P-V.AUX* στην οθόνη του Beo4. εναλλάξετε µεταξύ των δύο εικόνων όποτε θέλετε. Ο ήχος ακολουθεί πάντα την εικόνα Α. οθόνες και γίνεται προσπάθεια πρόσβασης στο teletext για την πηγή που δείχνεται στην εικόνα A. Εάν Η ρύθµιση της έντασης µε το Beo4 επηρεάζει πάντα την δεν υπάρχει διαθέσιµη υπηρεσία teletext για αυτή την πηγή, η οθόνη γίνεται εικόνα A, ενώ άλλοι χειρισµοί µαύρη. µέσω του Beo4, όπως η επιλογή καναλιών, επηρεάζει την εικόνα B. Η επιλογή µιας νέας πηγής ακυρώνει την παρακολούθηση σε δύο οθόνες. *Για να εµφανιστεί η ένδειξη P-IN-P ή P-V.AUX στο Beo4, πρέπει να τις προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Εξατοµίκευση του Beo4' στη σελίδα 18 του Βιβλίου Αναφοράς.

15 Προηγµένη λειτουργία 15 Μάθετε πώς να χειρίζεστε το BeoSystem 1 πέρα από την καθηµερινή χρήση. Αυτό είναι επίσης το κεφάλαιο που σας ενηµερώνει πως να χειρίζεστε ένα συνδεδεµένο set-top box. Προηγµένες λειτουργίες teletext, 16 Επιπλέον λειτουργίες teletext Εµφάνιση των ενηµερωµένων σελίδων teletext Αµεση πρόσβαση σε µία σελίδα µέσω του Fastext Αυτόµατη έναρξη και απενεργοποίηση του BeoSystem 1, 18 Αναπαραγωγή και αναµονή µε χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγή µε χρονοδιακόπτη µέσω teletext Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη Προβολή, επεξεργασία ή διαγραφή ενός χρονοδιακόπτη Χειρισµός του set-top box, 20 Γενική λειτουργία του Beo4 Χρήση του µενού του set-top box Μενού του Set-top Box Controller Χρήση ενός set-top box σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο Το σύστηµα κωδικού PIN, 22 Ενεργοποίηση του συστήµατος κωδικού PIN Αλλαγή ή διαγραφή του κωδικού PIN Χρήση του κωδικού PIN Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας PIN

16 16 Προηγµένες λειτουργίες teletext Το BeoSystem 1 υποστηρίζει τρεις επιπλέον λειτουργίες teletext: µεγέθυνση κειµένου για εύκολη ανάγνωση, τοποθέτηση µιας σελίδας teletext επάνω σε µια τηλεοπτική εικόνα και εµφάνιση κρυφού κειµένου όπως η απάντηση σε ένα κουίζ ή ένα ανέκδοτο. Το BeoSystem 1 µπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει όταν έχει βρεθεί ή έχει ενηµερωθεί µία σελίδα που επιθυµείτε. Αυτό είναι χρήσιµο, εάν για παράδειγµα θέλετε να δείτε τους τίτλους από τις τελευταίες ειδήσεις ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση. Εάν η εκποµπή του teletext προσφέρει υπηρεσία Fastext, µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τα χρωµατιστά πλήκτρα στο Beo4 για να µεταβείτε σε µία από τις τέσσερις συνδεδεµένες σελίδες teletext. Επιπλέον λειτουργίες teletext Κατά τη χρήση του teletext, µπορείτε να µεγεθύνετε το κείµενο, να τοποθετείτε τη σελίδα teletext επάνω στην τηλεοπτική εικόνα ή να αποκαλύπτετε κρυφό κείµενο. Για µεγέθυνση του µεγέθους του κειµένου στη σελίδα... Πιέστε επανειληµµένα για να LIST εµφανιστεί η ένδειξη LARGE LARGE στο Beo4 Πιέστε για ενεργοποίηση εµφανίζεται το επάνω µισό της σελίδας Πιέστε για εµφάνιση του κάτω µισού Πιέστε για αποκατάσταση του κανονικού µεγέθους κειµένου Για να έχετε τηλεοπτική εικόνα µαζί µε το teletext... Πιέστε επανειληµµένα για να LIST εµφανιστεί η ένδειξη MIX στο MIX Beo4 Εµφάνιση των ενηµερωµένων σελίδων teletext Το BeoSystem 1 υποστηρίζει τη λειτουργία ενηµέρωσης σελίδων, η οποία παρέχεται από ορισµένα κανάλια µε teletext για να ανακοινώνεται ότι µία σελίδα teletext έχει ενηµερωθεί. Ανακαλέστε τη σχετική σελίδα teletext... Πιέστε επανειληµµένα για να LIST εµφανιστεί η ένδειξη UPDATE UPDATE στο Beo4 Πιέστε για ενεργοποίηση Όταν βρεθεί η σελίδα, η FOUND ένδειξη FOUND εµφανίζεται στην οθόνη Όταν έχει ενηµερωθεί η UPDATE σελίδα, εµφανίζεται η ένδειξη UPDATE στην οθόνη Πιέστε για να ανακαλέσετε τη σελίδα που βρήκατε ή την ενηµερωµένη σελίδα Πιέστε για να βγείτε από το EXIT teletext Οι βασικές λειτουργίες teletext περιγράφονται στη σελίδα 12. Πιέστε για να τοποθετήσετε τη σελίδα teletext πάνω από την εικόνα της τηλεόρασης Η λειτουργία ακυρώνεται όταν αλλάζετε κανάλια. Πιέστε για να αφαιρέσετε την τηλεοπτική εικόνα Για να αποκαλύψετε κρυµµένο κείµενο... Πιέστε επανειληµµένα για να LIST εµφανιστεί η ένδειξη REVEAL REVEAL στο Beo4 Πιέστε για ενεργοποίηση εάν υπάρχει κρυφό κείµενο σε αυτή τη σελίδα, εµφανίζεται Πιέστε για αποµάκρυνση του αποκαλυφθέντος κειµένου

17 17 Αµεση πρόσβαση σε µία σελίδα µέσω του Fastext Ορισµένα κανάλια που διαθέτουν teletext προσφέρουν µια υπηρεσία Fastext, η οποία σας επιτρέπει να µεταβείτε άµεσα σε µία από τις τέσσερις διασυνδεδεµένες σελίδες teletext. Ενώ λειτουργεί η τηλεόραση... Πιέστε για να ανακαλέσετε το teletext TEXT Πιέστε για να βρείτε µία σελίδα Fastext ή......εισάγετε τον αριθµό της σελίδας χρησιµοποιώντας τα αριθµητικά πλήκτρα 0 9 Μία σελίδα teletext µε τη χρωµατιστή γραµµή στο πάνω δεξί µέρος δείχνει ότι είναι σελίδα Fastext. Πιέστε ένα από τα χρωµατιστά πλήκτρα στο Beo4 για να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία Fastext. Οι τίτλοι των τεσσάρων διασυνδεδεµένων σελίδων εµφανίζονται στο άνω µέρος της οθόνης Οι τίτλοι των τεσσάρων διασυνδεδεµένων σελίδων εµφανίζονται στο πάνω µέρος της ενεργοποιηµένης σελίδας Fastext, η κάθε µία µε το δικό της χρώµα. Πιέστε το χρωµατιστό πλήκτρο που αντιστοιχεί στη διασυνδεδεµένη σελίδα που θέλετε να δείτε Πιέστε για να εγκαταλείψετε το Fastext και να επιστρέψετε σε κανονική παρακολούθηση teletext, ή... TEXT...πιέστε για να βγείτε από το teletext EXIT ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για πληροφορίες σχετικά µε την προρύθµιση εγγραφών από σελίδες teletext, ανατρέξτε στον Οδηγό του βίντεο σας.

18 18 Αυτόµατη έναρξη και απενεργοποίηση του BeoSystem 1 Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε τη λειτουργία αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη εάν δε θέλετε να χάσετε κάποιο πρόγραµµα ή θέλετε να τη χρησιµοποιήσετε σαν ξυπνητήρι. Για παράδειγµα, χρησιµοποιήστε την αναπαραγωγή µε χρονοδιακόπτη για να απενεργοποιείτε αυτόµατα το BeoSystem 1 όταν φεύγετε για δουλειά το πρωί. Εισάγετε µέχρι και οκτώ ρυθµίσεις χρονοδιακόπτη και δείτε όλες τις ρυθµίσεις που έχετε θέσει. Από αυτή τη λίστα, µπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τις ρυθµίσεις χρονοδιακόπτη. Εάν το BeoSystem 1 είναι ενοποιηµένο µε ένα ηχοσύστηµα της Bang & Olufsen µε καλώδιο Master Link, αυτά τα συστήµατα µπορούν να εκτελούν τις λειτουργίες αναπαραγωγής ή αναµονής µε χρονοδιακόπτη. Εάν θέλετε να εισάγετε ρυθµίσεις για το χρονοδιακόπτη, βεβαιωθείτε ότι το ενσωµατωµένο ρολόι είναι ρυθµισµένο στη σωστή ώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Ρύθµιση της ώρας και της ηµεροµηνίας' στη σελίδα 37. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν το BeoSystem 1 είναι εγκατεστηµένο σε διασυνδεδεµένο δωµάτιο, ο προγραµµατισµός του χρονοδιακόπτη θα πρέπει να γίνεται µέσω του συστήµατος του κυρίως δωµατίου. Αναπαραγωγή και αναµονή µε χρονοδιακόπτη Μπορείτε να προρυθµίσετε το BeoSystem 1 ώστε να ξεκινά και σταµατά αυτόµατα µια συγκεκριµένη ηµεροµηνία και ώρα ή την ίδια ώρα και ηµέρα κάθε εβδοµάδα. Menu 1 Timer play 2 TV list 3 Setup Timer play 1 Set timer 2 Activate timer Source Pr Start Stop Date TV 1 13:30-14:30 27 Oct OK Το σύστηµα γράφει: Jan... Ιανουάριος Jul... Ιούλιος Feb... Φεβρουάριος Aug... Αύγουστος Mar... Μάρτιος Sep... Σεπτέµβριος Apr... Απρίλιος Oct... Οκτώβριος May... Μάιος Nov... Νοέµβριος Jun... Ιούνιος Dec... εκέµβριος Mon... ευτέρα Tue... Τρίτη Wed... Τετάρτη Thu... Πέµπτη Fri... Παρασκευή Sat... Σάββατο Sun... Κυριακή Press MENU for Teletext programming Για να εισάγετε ρυθµίσεις για αναπαραγωγή ή αναµονή χρονοδιακόπτη... > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Timer play. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Set timer. > Πιέστε ss ή tt για να µετακινηθείτε µεταξύ των διαφόρων στοιχείων του µενού. > Πιέστε ή για να πραγµατοποιήσετε επιλογές για ένα στοιχείο µενού. Για παράδειγµα, ρύθµιση του Source (πηγή) σε Standby (αναµονή) εάν θέλετε να θέσετε το BeoSystem 1 σε κατάσταση αναµονής, ή TV εάν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι σε µια συγκεκριµένη ώρα. > Πιέστε τα αριθµητικά πλήκτρα για να συµπληρώσετε π.χ. τον αριθµό ενός προγράµµατος ή τους χρόνους έναρξης και λήξης. > Εάν θέλετε να ρυθµίσετε Χρονοδιακόπτες για συγκεκριµένες ηµέρες της εβδοµάδας, πιέστε tt για να φωτιστεί η ένδειξη Date και στη συνέχεια πιέστε MENU για να αλλάξετε την ένδειξη Date σε Days. Επιλέξτε τις συγκεκριµένες ηµέρες της εβδοµάδας στις οποίες θέλετε να λειτουργήσει ο Χρονοδιακόπτης. Εµφανίζονται όλες οι ηµέρες της εβδοµάδας αρχίζοντας από M για τη ευτέρα. Πιέστε tt για να µετακινηθείτε µεταξύ των ηµερών και πιέστε για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε µέρα δε θέλετε. Όταν εµφανιστεί/ούν η/οι ηµέρα/ες της εβδοµάδας, πιέστε. Μετά το OK φωτίζεται. > Όταν εισάγετε τις απαιτούµενες πληροφορίες, πιέστε για να αποθηκεύσετε τις ρυθµίσεις χρονοδιακόπτη σας ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε όλα τα µενού χωρίς αποθήκευση.

19 19 Αναπαραγωγή µε χρονοδιακόπτη µέσω teletext Είναι επίσης δυνατός ο προγραµµατισµός ρυθµίσεων αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη µέσω teletext. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη για να εκτελεστούν οι χρονοδιακόπτες. Προβολή, επεξεργασία ή διαγραφή ενός χρονοδιακόπτη Ανάκληση µιας λίστας στην οθόνη µε τις ρυθµίσεις χρονοδιακόπτη που έχετε εισάγει. Από αυτή τη λίστα, µπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τις ρυθµίσεις χρονοδιακόπτη. Για να εισάγετε ρυθµίσεις αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη µέσω teletext... > Πιέστε MENU ενώ είναι φωτισµένο το Start (εκκίνηση) για να ανακαλέσετε το teletext. > Εισάγετε τον αριθµό της σελίδας teletext που θέλετε. > Όταν βρεθεί η σελίδα, πιέστε MENU για να προγραµµατίσετε µια αναπαραγωγή µε χρονοδιακόπτη. Ένας κέρσορας φωτίζει την πρώτη ώρα έναρξης της λίστας. > Πιέστε ή για να µετακινήσετε το κέρσορα στο πρόγραµµα για το οποίο θέλετε να κάνετε µια αναπαραγωγή µε χρονοδιακόπτη. > Πιέστε για αποδοχή της ώρας έναρξης. > Πιέστε ή για µετακίνηση στην ώρα λήξης που θέλετε και πιέστε για αποδοχή της. > Στην κορυφή της σελίδας teletext εµφανίζεται µια γραµµή που αναγράφει την ώρα έναρξης και λήξης ακολουθούµενες από το 'OK?'. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε τις ρυθµίσεις αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη... > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Timer play. > Πιέστε 2 για να ανακαλέσετε το µενού Activate timer. > Πιέστε ή για την αποκάλυψη του Yes. Για απενεργοποίηση της λειτουργίας αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη, επιλέξτε No. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε τις ρυθµίσεις αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε όλα τα µενού χωρίς αποθήκευση. Εάν συνδέσετε ένα προϊόν ήχου ή εικόνας Bang & Olufsen µε το BeoSystem 1 µε ένα καλώδιο Master Link, µπορείτε να την εξαιρέσετε ή να τη συµπεριλάβετε σε λειτουργίες µε χρονοδιακόπτη µέσω του µενού Timer play. Για παράδειγµα, ρυθµίστε το χρονοδιακόπτη του BeoSystem 1 στο Yes και το χρονοδιακόπτη του Ηχοσυστήµατος στο OFF εάν θέλετε οι λειτουργίες µε χρονοδιακόπτη να ισχύουν µόνο για το BeoSystem 1. Για να δείτε, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τις ρυθµίσεις χρονοδιακόπτη σας... > Πιέστε MENU ενώ φωτίζεται η ένδειξη Source (πηγή) ή Pr (πρόγραµµα) στο µενού Set timer για να ανακαλέσετε το index µε τις προηγούµενες ρυθµίσεις του χρονοδιακόπτη. > Πιέστε ή για να µετακινηθείτε στη λίστα µε τις ρυθµίσεις που θέλετε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε. > Για να επεξεργαστείτε µία ρύθµιση, πιέστε και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται νωρίτερα. > Για να µπορέσετε να διαγράψετε µία ρύθµιση πιέστε MENU. Η ηµεροµηνία αντικαθίσταται από την ένδειξη Clear? > Πιέστε για να διαγράψετε τη ρύθµιση, ή EXIT για να τη διατηρήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τον τρόπο ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη για ένα συνδεδεµένο προϊόν ήχου ή εικόνας Bang & Olufsen, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το προϊόν.

20 20 Χειρισµός του set-top box Ο ενσωµατωµένος Set-top Box Controller ενεργεί ως ερµηνευτής µεταξύ του set-top box της επιλογής σας και του τηλεχειριστηρίου Beo4. Όταν είναι συνδεδεµένο ένα set-top box, µπορείτε να χρησιµοποιείτε το τηλεχειριστήριο Beo4 για να έχετε πρόσβαση στα προγράµµατα και τις λειτουργίες που προσφέρει το set-top box. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη σύνδεση και καταχώρηση ενός set-top box, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Σύνδεση πρόσθετων συσκευών' στη σελίδα 44 και το κεφάλαιο 'Καταχώρηση και χρήση πρόσθετων συσκευών εικόνας' στη σελίδα 32. Γενική λειτουργία του Beo4 Εάν ξέρετε ποιο πλήκτρο του Beo4 ενεργοποιεί τη λειτουργία που θέλετε, µπορείτε να ανακαλέσετε τη λειτουργία χωρίς να ενεργοποιήσετε πρώτα το µενού του Set-top Box Controller. Ενώ το set-top box είναι ενεργοποιηµένο... Πιέστε και στη συνέχεια το αριθµητικό πλήκτρο που ενεργοποιεί τη λειτουργία που θέλετε Πιέστε και στη συνέχεια ή για να µετακινηθείτε απευθείας προς τα επάνω ή κάτω στα προγράµµατα Πιέστε και κρατήστε πατηµένο το για να εµφανιστεί ο Οδηγός Προγράµµατος ή ο τίτλος 'Now/Next' στην οθόνη ανάλογα µε το set-top box 0 9 Χρήση του µενού του set-top box Αφού ενεργοποιήσετε το set-top box, µπορείτε να χειριστείτε τα µενού του ίδιου του set-top box, όπως τον οδηγό προγραµµάτων, µέσω του Beo4. Ενώ εµφανίζεται το µενού του set-top box... Μετακινεί τον κέρσορα προς τα επάνω ή κάτω Μετακινεί τον κέρσορα Επιλέγει και ενεργοποιεί µια λειτουργία Πιέστε και στη συνέχεια ss ή tt για να µετακινηθείτε µεταξύ των σελίδων µενού ή µέσα σε λίστες προγραµµάτων Έξοδος από µενού ή επιστροφή στο προηγούµενο µενού ss ss tt tt STOP Έξοδος από µενού, εισαγωγή ή έξοδος από διάφορες λειτουργίες, όπως το ραδιόφωνο EXIT Χρησιµοποιείτε τα έγχρωµα πλήκτρα όπως δείχνεται στα µενού του set-top box Όταν επιλέγετε το set-top box ως πηγή, πιέστε δύο φορές MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού του BeoSystem 1.

21 21 Μενού του Set-top Box Controller Ορισµένα από τα πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο του set-top box δεν είναι άµεσα διαθέσιµα στο Beo4. Για να µάθετε ποια πλήκτρα του Beo4 ενεργοποιούν συγκεκριµένες υπηρεσίες ή λειτουργίες του set-top box, ανακαλέστε στην οθόνη το µενού του Set-top Box Controller. Χρήση ενός set-top box σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο Όταν το set-top box συνδέεται µε την τηλεόραση στο κυρίως δωµάτιο, µπορείτε να χειρίζεστε το set-top box από την τηλεόραση του διασυνδεδεµένου δωµατίου. Ωστόσο, το µενού του Set-top Box Controller δεν µπορεί να εµφανιστεί στην οθόνη της τηλεόρασης στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο. Εάν το set-top box έχει Εάν το set-top box έχει καταχωρηθεί ως STB (SAT)... Πιέστε για ενεργοποίηση του set-top box Εάν το set-top box έχει καταχωρηθεί ως SAT καταχωρηθεί ως STB (SAT)... Πιέστε για ενεργοποίηση του set-top box στο κυρίως δωµάτιο Εάν το set-top box έχει SAT 1 2 GUIDE MENU GUIDE MENU TEXT INFO WIDE STB (V.AUX)... καταχωρηθεί ως 3 TEXT Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη V.AUX στο Beo4 LIST V.AUX STB (V.AUX)... Πιέστε επανειληµµένα για να εµφανιστεί η ένδειξη V.AUX LIST V.AUX 4 5 INFO WIDE στο Beo4 Παράδειγµα ενός µενού Set-top Box Πιέστε για ενεργοποίηση του Controller Τα πλήκτρα του Beo4 set-top box Πιέστε για ενεργοποίηση του εµφανίζονται αριστερά του µενού και τα set-top box στο κυρίως πλήκτρα του set-top box εµφανίζονται δεξιά. Στη συνέχεια, δωµάτιο Πιέστε για να ανακαλέσετε MENU Πιέστε για επιλογή µιας το µενού του Set-top Box λειτουργίας και... Controller...πιέστε το αριθµητικό 1 9 πλήκτρο το οποίο Πιέστε το αριθµητικό 1 9 ενεργοποιεί τη λειτουργία πλήκτρο το οποίο που θέλετε ενεργοποιεί τη λειτουργία που θέλετε ή... Πιέστε ένα από τα έγχρωµα πλήκτρα για να...πιέστε ένα από τα έγχρωµα ενεργοποιήσετε µια πλήκτρα για να λειτουργία ενεργοποιήσετε µια λειτουργία

22 22 Το σύστηµα κωδικού PIN Μπορείτε να επιλέξετε την ενεργοποίηση ή µη του συστήµατος κωδικού PIN. Το σύστηµα κωδικού PIN απενεργοποιείται όταν διαγράψετε τον κωδικό PIN. Το σύστηµα κωδικού PIN έχει σκοπό να αποτρέπει τη χρήση του BeoSystem 1 από τρίτους που δε γνωρίζουν τον κωδικό PIN. Ενεργοποίηση του συστήµατος κωδικού PIN Menu 1 Timer play 3 TV list 4 Setup Pincode Confirm pincode Αλλαγή ή διαγραφή του κωδικού PIN Pincode 1 Delete code 2 New code New pincode Confirm pincode Όταν το BeoSystem 1 αποσυνδέεται από την πρίζα για λεπτά, ενεργοποιείται το σύστηµα κωδικού PIN. Όταν επανασυνδεθεί και ενεργοποιηθεί, BeoSystem 1 απενεργοποιείται αυτόµατα µετά από τέσσερα λεπτά. Η εισαγωγή του κωδικού PIN επαναφέρει το BeoSystem 1 στην κανονική λειτουργία. Σε περίπτωση που χάσετε ή ξεχάσετε τον κωδικό σας, επικοινωνήστε µε το κατάστηµα της Bang & Olufsen για να λάβετε ένα Γενικό κωδικό, ο οποίος απενεργοποιεί τον κωδικό σας ΡΙΝ. Ενώ λειτουργεί η τηλεόραση... Πιέστε για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού Πιέστε ss δύο φορές, και µετά STOP. Το µενού Pincode εµφανίζεται στην οθόνη Χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για την εισαγωγή των τεσσάρων ψηφίων του κωδικού σας Πιέστε για να µετακινήσετε τον κέρσορα στο Confirm pincode όταν εισάγετε τον κωδικό σας µια φορά Εισάγετε ξανά τον κωδικό. Αν οι δύο κωδικοί δεν ταιριάζουν, τα πεδία εισαγωγής διαγράφονται και θα πρέπει να εισάγετε ξανά τον κωδικό Πιέστε για αποθήκευση του κωδικού MENU ss ss STOP 0 9 tt 0 9 Ενώ λειτουργεί η τηλεόραση... Πιέστε για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού Πιέστε ss δύο φορές, και µετά STOP. Το BeoSystem 1 σας προτρέπει να εισάγετε τον κωδικό σας PIN Εισάγετε τον κωδικό σας PIN Αν ο κωδικός δεν είναι σωστός, τα πεδία εισαγωγής διαγράφονται και θα πρέπει να εισάγετε ξανά τον κωδικό Αφού εισάγετε τον κωδικό σας, το µενού Pincode σας προτρέπει να διαγράψετε τον κωδικό ή να εισάγετε ένα νέο κωδικό Πιέστε 1 για διαγραφή του κωδικού, ή 2 για την εισαγωγή ενός νέου κωδικού MENU ss ss STOP PIN 0 9 PIN ** 1 2 PIN Για να ακυρώσετε την εισαγωγή ενός κωδικού... Πιέστε για ακύρωση της εισαγωγής ενός κωδικού και εκκαθάριση των πεδίων εισαγωγής STOP Εισάγετε το νέο κωδικό Πιέστε για να µετακινήσετε τον κέρσορα στο Confirm pincode όταν εισάγετε το νέο κωδικό σας µια φορά 0 9 tt Εισάγετε ξανά το νέο κωδικό Πιέστε για αποθήκευση του νέου κωδικού ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό PIN έως πέντε φορές µέσα σε διάστηµα τριών ωρών. Για να ακυρώσετε την εισαγωγή ενός κωδικού PIN... Πιέστε για ακύρωση της εισαγωγής ενός κωδικού και εκκαθάριση των πεδίων εισαγωγής STOP

23 23 Χρήση του κωδικού PIN Εάν το BeoSystem 1 αποσυνδεθεί από την πρίζα για λεπτά, το BeoSystem 1 σας προτρέπει να εισάγετε τον κωδικό PIN όταν την ενεργοποιήσετε. Εάν δεν εισάγετε τον κωδικό PIN, το BeoSystem 1 µεταβαίνει σε αναµονή µετά από 4 λεπτά περίπου. Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας PIN. Επικοινωνήστε µε ένα κατάστηµα της Bang & Olufsen για να πάρετε έναν πενταψήφιο Γενικό Κωδικό. Όταν το BeoSystem 1 είναι ενεργοποιηµένο... Το BeoSystem 1 σας προτρέπει να εισάγετε τον κωδικό σας PIN Εισάγετε τον κωδικό σας PIN PIN 0 9 PIN * * Όταν λάβετε τον Γενικό Κωδικό... Όταν το BeoSystem 1 ζητήσει τον κωδικό σας ΡΙΝ, πιέστε και κρατήστε πιεσµένο το ss για να ανακαλέσετε την οθόνη του Γενικού κωδικού ss PIN PIN _ Το BeoSystem 1 επανεκκινείται µετά την εισαγωγή του τελευταίου ψηφίου Αν γίνει λανθασµένη εισαγωγή κωδικού, εµφανίζεται η ένδειξη ERROR. Εισάγετε ξανά τον κωδικό Για να ακυρώσετε την εισαγωγή ενός κωδικού... Πιέστε για ακύρωση της εισαγωγής ενός κωδικού και εκκαθάριση των πεδίων εισαγωγής PIN * * * * ERROR PIN STOP Η εισαγωγή αυτού του πενταψήφιου κωδικού απενεργοποιεί τον κωδικό σας PIN και επανενεργοποιεί το BeoSystem 1. Εµφανίζεται η ένδειξη DELETED Για να χρησιµοποιήσετε και πάλι το σύστηµα κωδικού PIN... Ακολουθήστε τη διαδικασία ενεργοποίησης του συστήµατος κωδικού PIN 0 9 DELETED Πέντε λανθασµένες εισαγωγές θα προκαλέσουν την απενεργοποίηση του BeoSystem 1 για τρεις ώρες, κατά τις οποίες ο χειρισµός του είναι αδύνατος. Περίπου 20 δευτερόλεπτα πριν το σύστηµα µεταβεί αυτόµατα σε αναµονή, δεν είναι δυνατός ο χειρισµός του από το τηλεχειριστήριο. Εποµένως, αυτό το διάστηµα δεν είναι δυνατή η εισαγωγή ενός κωδικού PIN.

24 24

25 Συντονισµός και προσωπικές ρυθµίσεις 25 Το κεφάλαιο αυτό σας ενηµερώνει σχετικά µε τον τρόπο συντονισµού και προσθήκης νέων τηλεοπτικών καναλιών και ρύθµισης τηλεοπτικών καναλιών και µε τον τρόπο που µπορείτε να κάνετε τις δικές σας ρυθµίσεις εικόνας και ήχου. Για πληροφορίες σχετικά µε τη ρύθµιση της τηλεόρασής σας και τη σύνδεση πρόσθετων συσκευών εικόνας, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Τοποθέτηση, συνδέσεις και συντήρηση' στη σελίδα 39. Συντονισµός τηλεοπτικών καναλιών, 26 Αναζήτηση διαθέσιµων καναλιών Προσθήκη νέων καναλιών Επεξεργασία συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών, 28 Ρύθµιση συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών Μετακίνηση συντονισµένων καναλιών Ονοµασία συντονισµένων καναλιών ιαγραφή συντονισµένων καναλιών Καταχώρηση και χρήση πρόσθετων συσκευών εικόνας, 32 Τι συνδέεται; Επιλογή ενός set-top box Πρόσβαση σε πρόσθετες συσκευές εικόνας Εισαγωγή ρυθµίσεων εικόνας και ήχου, 34 Ρύθµιση φωτεινότητας, χρώµατος ή αντίθεσης Ρύθµιση έντασης, µπάσων, πρίµων ή loudness Προβολή του ονόµατος του συστήµατος ενεργού ήχου, 36 Ρύθµιση της ώρας και της ηµεροµηνίας, 37

26 26 Συντονισµός τηλεοπτικών καναλιών Μπορείτε να επιλέξετε την αυτόµατη εύρεση των τηλεοπτικών καναλιών από το BeoSystem 1. Προρυθµίστε µέχρι 99 διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια σε δικούς τους αριθµούς καναλιών και δώστε σε κάθε κανάλι ένα διακριτό όνοµα. Μπορείτε να συντονίσετε καινούργια κανάλια ή να επανασυντονίσετε κανάλια που είχατε διαγράψει. Όταν συντονίζετε κανάλια µέσω του µενού Add program, τα κανάλια που είχατε συντονίσει προηγουµένως παραµένουν χωρίς αλλαγές. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρήσετε τα ονόµατα των καναλιών, τη θέση τους στη λίστα καναλιών και οποιαδήποτε ειδική ρύθµιση που έχετε αποθηκεύσει για αυτά τα κανάλια, όπως ρυθµίσεις αποκωδικοποιητή ή συστήµατος µετάδοσης. Αναζήτηση διαθέσιµων καναλιών Όταν ρυθµίζετε το BeoSystem 1 για πρώτη φορά, µπορείτε να συντονίσετε τα τηλεοπτικά κανάλια που εκπέµπουν στην περιοχή σας µέσω του µενού TV tuning. Το BeoSystem 1 βρίσκει τα διαθέσιµα κανάλια και τα αποθηκεύει αριθµητικά και ονοµαστικά. TV tuning 1 Edit TV list 2 Add program 3 Auto tuning 4 Manual tuning Freq Pr > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Tuning. > Πιέστε ξανά για να εµφανίσετε το µενού TV tuning. > Πιέστε 3 για να ανακαλέσετε το µενού Auto tuning. Εµφανίζονται τα πεδία Freq (συχνότητα) και Pr (πρόγραµµα). > Πιέστε για να αρχίσει ο αυτόµατος συντονισµός. Τα περιεχόµενα των πεδίων της συχνότητας και του προγράµµατος δείχνουν την πρόοδο. Όταν ολοκληρωθεί ο συντονισµός, µπορείτε να µετακινήσετε, να διαγράψετε ή να αλλάξετε ονοµασία στα κανάλια από µία λίστα τηλεοπτικών προγραµµάτων. Η λίστα αυτή εµφανίζεται και όταν πιέσετε το STOP κατά τη διάρκεια του αυτόµατου συντονισµού. Για πληροφορίες σχετικά µε την επεξεργασία της λίστας καναλιών, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Επεξεργασία συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών' στη σελίδα 28.

27 27 Προσθήκη νέων καναλιών Μπορείτε να προσθέσετε νέα ή προηγουµένως διαγραµµένα κανάλια στη λίστα καναλιών οποιαδήποτε στιγµή µέσω του µενού 'Add program'. TV tuning 1 Edit TV list 2 Add program 3 Auto tuning 4 Manual tuning Freq Pr > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Tuning. > Πιέστε ξανά για να ανακαλέσετε το µενού TV tuning. > Πιέστε 2 για να ανακαλέσετε το µενού Add program. > Πιέστε για να αρχίσετε την πρόσθεση νέων καναλιών. Τα πεδία Freq (συχνότητα) και Pr (πρόγραµµα) δείχνουν την πρόοδο του συντονισµού. > Πιέστε STOP για να διακόψετε την προσθήκη καναλιών. Μπορείτε στη συνέχεια να µετακινήσετε, µετονοµάσετε ή διαγράψετε κανάλια από µια λίστα, όπως περιγράφεται στο κεφάλαιο 'Επεξεργασία συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών' στη σελίδα 28. > Πιέστε EXIT όταν έχουν συντονιστεί, ονοµαστεί και τοποθετηθεί στη σειρά που θέλετε τα κανάλια.

28 28 Επεξεργασία συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών Μπορείτε όποτε θέλετε να κάνετε ρυθµίσεις στα συντονισµένα τηλεοπτικά σας κανάλια ή να συντονίσετε κανάλια που δεν αποθηκεύτηκαν κατά τον αυτόµατο συντονισµό. Μπορείτε επίσης να εισάγετε ρυθµίσεις πριν από το συντονισµό των καναλιών. Οι ρυθµίσεις αυτές µπορεί να αφορούν την επιλογή ενός συστήµατος µετάδοσης για κάποιους τύπους καναλιών, ή τη ρύθµιση αυτόµατης ενεργοποίησης ενός συνδεδεµένου αποκωδικοποιητή όποτε υπάρχει κωδικοποιηµένο σήµα. Επιπλέον, µπορείτε να επεξεργαστείτε τη λίστα καναλιών σας µετονοµάζοντας κανάλια, µετακινώντας τα στη λίστα ή διαγράφοντας όλα τα ανεπιθύµητα κανάλια από τη λίστα καναλιών, µειώνοντας µε αυτό τον τρόπο το χρόνο που δαπανάτε για την αλλαγή καναλιών. Ρύθµιση συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών Μπορείτε να αποθηκεύετε τηλεοπτικά κανάλια σε δικούς τους αριθµούς προγραµµάτων. Συντονίστε µε ακρίβεια τη λήψη των καναλιών, υποδείξτε την παρουσία κωδικοποιηµένων καναλιών και επιλέξτε τους κατάλληλους τύπους ήχου για το κάθε κανάλι. TV tuning 1 Edit TV list 2 Add program 3 Auto tuning 4 Manual tuning Freq Pr Name More Fine Decoder Sound 0 Off Stereo-2 Εάν εµφανιστεί το στοιχείο 'System' στο µενού, βεβαιωθείτε ότι αναγράφεται το σωστό σύστηµα µετάδοσης πριν αρχίσετε το συντονισµό: B/G για PAL/SECAM B/G I για PAL I L για SECAM L M για NTSC M D/K για PAL/SECAM D/K Μπορεί να µην είναι διαθέσιµες όλες οι επιλογές, ανάλογα µε τον τύπο της τηλεόρασης. Εάν κάποια προγράµµατα µεταδίδονται σε δύο γλώσσες και τις θέλετε και τις δύο, µπορείτε να αποθηκεύσετε το πρόγραµµα δύο φορές, µία φορά µε την κάθε γλώσσα. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Tuning. > Πιέστε ξανά για να ανακαλέσετε το µενού TV tuning. > Πιέστε 4 για να ανακαλέστε το µενού Manual tuning. > Πιέστε ss ή tt για να µετακινηθείτε µεταξύ των στοιχείων του µενού και ή για να δείτε τις επιλογές σας για κάθε στοιχείο. Εάν πιέσετε όταν ο κέρσορας βρίσκεται στο πεδίο Freq (συχνότητα), αρχίζει αυτόµατα η αναζήτηση για ένα κανάλι. Μπορείτε να εισάγετε αριθµητικές τιµές χρησιµοποιώντας τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4. Κατά την εισαγωγή ονοµάτων, πιέστε ή για να εµφανιστεί ο χαρακτήρας που θέλετε. Στη συνέχεια πιέστε tt για να µετακινηθείτε στην επόµενη θέση χαρακτήρα. > Για να δείτε περισσότερες επιλογές, πιέστε tt για να µετακινήσετε τον κέρσορα στο More και πιέστε. Εάν ρυθµίσετε το στοιχείο Decoder στο On, Dec1 ή Dec2, µπορείτε να επιστρέψετε στο προηγούµενο µενού για να ξεκινήσετε το συντονισµό κωδικοποιηµένων καναλιών πιέζοντας. > Όταν συντονιστεί ένα κανάλι, µπορείτε να επιλέξετε και το σύστηµα ήχου που θέλετε. Πιέστε ή για εναλλαγή µεταξύ των λειτουργιών ήχου που εκπέµπονται ή συντονίστε µε ακρίβεια το κανάλι. > Πιέστε όταν εισάγετε τις ρυθµίσεις σας ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε όλα τα µενού χωρίς αποθήκευση.

29 29 Μετακίνηση συντονισµένων καναλιών Μπορείτε να επαναρυθµίσετε τη σειρά µε την οποία εµφανίζονται τα κανάλια όταν αλλάζετε κανάλια, καθώς και στη λίστα τηλεοπτικών προγραµµάτων της οθόνης. TV tuning 1 Edit TV list 2 Add program 3 Auto tuning 4 Manual tuning 1 BBC 1 2 BBC 2 3 ITV 4 SUPER CH 5 Sky 6 ZDF 7 CHILDREN 8 CNN EUROSPRT MTV Press >> to move > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Tuning. > Πιέστε ξανά για να ανακαλέσετε το µενού TV tuning. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Edit TV list. > Πιέστε ή για να µετακινηθείτε µέσα στη λίστα των καναλιών. > Όταν βρείτε ένα κανάλι που επιθυµείτε να µετακινήσετε, πιέστε tt για να το αφαιρέσετε από τη λίστα. > Πιέστε ή για να µετακινήσετε το κανάλι στη νέα του θέση, ή πιέστε το νούµερο της καινούργιας θέσης. > Πιέστε ss για να βάλετε το κανάλι πίσω στη λίστα. Εάν αλλάξει θέσεις µε ένα άλλο κανάλι, το κανάλι αυτό θα µετακινηθεί εκτός της λίστας και µπορεί να τοποθετηθεί κάπου αλλού. > Όταν έχετε µετακινήσει τα κανάλια, πιέστε EXIT για να βγείτε από όλα τα µενού.

30 30 >> Επεξεργασία συντονισµένων τηλεοπτικών καναλιών Ονοµασία συντονισµένων καναλιών Εάν είναι δυνατόν, το BeoSystem 1 ονοµάζει αυτόµατα τα συντονισµένα κανάλια κατά τον αυτόµατο συντονισµό, όµως εσείς µπορείτε όποτε θέλετε να τα µετονοµάσετε. TV tuning 1 Edit TV list 2 Add program 3 Auto tuning 4 Manual tuning 1 BBC 1 2 BBC 2 3 ITV 4 SUPER CH 5 SKY 6 ZDF 7 CHILDREN 8 CNN EUROSPRT MTV Press >> to move Freq Pr Name 48 1 BBC 1 More > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Tuning. > Πιέστε ξανά για να ανακαλέσετε το µενού TV tuning. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Edit TV list. > Πιέστε ή για να µετακινηθείτε µέσα στη λίστα των καναλιών. > Όταν έχετε βρει το κανάλι που θέλετε να µετονοµάσετε, πιέστε. Ο κέρσορας τοποθετείται στον πρώτο χαρακτήρα στο όνοµα του καναλιού. > Πιέστε ss ή tt για να µετακινηθείτε µεταξύ των χαρακτήρων και ή για να επιλέξετε χαρακτήρες. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε ένα όνοµα και να επιστρέψετε στη λίστα ή... >...πιέστε STOP για να επιστρέψετε στη λίστα χωρίς να αποθηκεύσετε το όνοµα. > Πιέστε EXIT για να βγείτε από όλα τα µενού.

31 31 ιαγραφή συντονισµένων καναλιών Μπορείτε να καταργήσετε από τη λίστα καναλιών όλα τα συντονισµένα κανάλια που δε θέλετε. TV tuning 1 Edit TV list 2 Add program 3 Auto tuning 4 Manual tuning 1 BBC 1 Del? 2 BBC 2 3 ITV 4 SUPER CH 5 SKY 6 ZDF 7 CHILDREN 8 CNN EUROSPRT MTV Press to delete > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Tuning. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Edit TV list. > Πιέστε ή για να µετακινηθείτε µέσα στη λίστα των καναλιών. > Όταν βρείτε ένα κανάλι που θέλετε να διαγράψετε, πιέστε MENU. Το Del? εµφανίζεται δίπλα από το όνοµα του καναλιού. > Πιέστε για να διαγράψετε το κανάλι ή... >...πιέστε STOP για να επιστρέψετε στη λίστα χωρίς να διαγράψετε το κανάλι. > Πιέστε EXIT για να βγείτε από όλα τα µενού.

32 32 Καταχώρηση και χρήση πρόσθετων συσκευών εικόνας Εάν συνδέσετε επιπλέον πηγές εικόνας ή συσκευές στο BeoSystem 1, πρέπει να καταχωρήσετε τις συσκευές στο µενού Connections. Οι ρυθµίσεις που επιλέγετε στο µενού Connections ενηµερώνουν το BeoSystem 1 για τις συνδεδεµένες συσκευές. Για πληροφορίες σχετικά µε το σηµείο και τον τρόπο σύνδεσης πρόσθετων συσκευών, ανατρέξτε στα κεφάλαια 'Σύνδεση πρόσθετων συσκευών' στη σελίδα 44 και 'Υποδοχές' στη σελίδα 45. Όταν οι πρόσθετες συσκευές σας συνδεθούν και καταχωρηθούν στο µενού Connections, όπως περιγράφεται, µπορείτε να τις χειρίζεστε µε το τηλεχειριστήριο Beo4. Τι συνδέεται; Η καταχώρηση των συσκευών που είναι συνδεδεµένες στο BeoSystem 1 επιτρέπει να τις ενεργοποιείτε µε το τηλεχειριστήριο Beo4. Setup 1 Tuning 2 Sound 3 Picture 4 Connections 5 Menu 6 Clock V. Tape AV Decoder V. Tape DVD Decoder Συσκευές που µπορούν να συνδεθούν σε κάθε υποδοχή V.Tape V.Tape... για βίντεο Bang & Olufsen DVD... για ένα DVD player STB (SAT), STB (V.AUX)... για ένα set-top box* None... εάν δεν έχετε συνδέσει τίποτα AV DVD... για ένα DVD player STB (SAT), STB (V.AUX)... για ένα set-top box* V.AUX... για άλλες συσκευές Non B&O V.Tape2... για διαφορετικό βίντεο από Bang & Olufsen V.Tape2... για βίντεο Bang & Olufsen S-VHS V.TP2... για βίντεο Super-VHS Decoder(2)... για ένα δεύτερο αποκωδικοποιητή Συνδέστε τον πρωτεύοντα αποκωδικοποιητή σας στην υποδοχή DECODER Doorcam... για µία κάµερα θυροτηλεόρασης None... εάν δεν έχετε συνδέσει τίποτα > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού. > Πιέστε 3 για να ανακαλέστε το µενού Setup. > Πιέστε 4 για να ανακαλέστε το µενού Connections. > Πιέστε tt για να επιλέξετε µία υποδοχή. > Πιέστε ή για να µετακινηθείτε στη λίστα των διαθέσιµων συσκευών µέχρι να βρείτε τι έχετε συνδέσει. Επιλέξτε None εάν δεν έχετε συνδέσει τίποτα. > Αφού επιλέξετε τους τύπους συσκευών, πιέστε για να αποθηκεύσετε τις ρυθµίσεις σας ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε όλα τα µενού χωρίς αποθήκευση. Decoder Decoder(1)... για έναν πρωτεύοντα αποκωδικοποιητή ή έναν προσαρµογέα STB (SAT), STB (V.AUX)... για ένα set-top box* V.AUX... για συσκευές άλλων κατασκευαστών πλην Bang & Olufsen Non B&O V.Tape2... για διαφορετικό βίντεο από Bang & Olufsen None... εάν δεν έχετε συνδέσει τίποτα *ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιλέξτε STB (SAT) για ένα πρωτεύον set-top box και STB (V.AUX) για ένα δευτερεύον set-top box.

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Οδηγός Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Avant Οδηγ ς

BeoVision Avant Οδηγ ς BeoVision Avant Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης BeoVision 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoVision 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων της

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς BeoVision MX 4200 Οδηγός BeoVision Avant Guide Οι πληροφορίες στο CD-rom βρίσκονται και στις ιστοσελίδες της Bang & Olufsen µε διεύθυνση www.bang-olufsen.com ή µπορείτε να επικοινωνήσετε µε ένα κατάστηµα

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 ιάταξη ηχείων ήχος surround, 3 Μάθετε τον τρόπο µεταµόρφωσης της τηλεόρασής σας σε ηχοσύστηµα surround. Σύνδεση ενός Set-top box ή αποκωδικοποιητή, 7 Μάθετε τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα BeoVision 8 Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Η τηλεόρασή σας έχει εφοδιαστεί με νέο λογισμικό και πιθανώς με νέο υλικό εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός

BeoCenter Οδηγός BeoCenter 6 26 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 BeoCenter 6 23 Οδηγός 3507798_0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 8 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 8 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 6 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου BeoCenter 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του ξεχωριστού Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoCenter 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη.

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. HDR 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με τη συσκευή εγγραφής σκληρού δίσκου και το Beo4, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 Σύνδεση επιπλέον συσκευών, 3 Μάθετε για τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top box, ενός αποκωδικοποιητή, του βίντεο BeoCord V 8000 ή ενός DVD 1 µε την τηλεόρασή σας, όπως και για τον τρόπο καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoSystem 3 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική ρύθμιση,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51 HDR 1 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το HDR 1, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα BeoVision 7 Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Οι βασικές διορθώσεις αναφέρονται στα μενού στην οθόνη, στο μενού CONNECTIONS και στους

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς BeoVision MX 8000 Οδηγός BeoVision Avant Guide Σε περίπτωση απώλειας ή ζηµιάς του BeoVision MX 8000 CD-ROM, οι πληροφορίες βρίσκονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Bang & Olufsen: www.bang-olufsen.com

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Οδηγός

BeoVision Οδηγός BeoVision 8-40 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoVision 7 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Επισκόπηση μενού Blu-ray, 4 Δείτε μία επισκόπηση του μενού Blu-ray. Πλοήγηση στα μενού, 5 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς BeoCenter 6 23 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 το πλήρως ολοκληρωµένο µουσικό σύστηµα Κάθε φορά που απλώνετε το χέρι σας για να χειριστείτε το BeoSound 3000, οι συρόµενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν ως δια

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά BeoCenter 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Αυτός ο Οδηγός επεξηγεί τον τρόπο χειρισμού του BeoCenter 2. Περιγράφει το χειρισμό του BeoCenter 2 με και χωρίς τη λειτουργία DVD. Αυτό σημαίνει ότι ο Οδηγός περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Βιβλίο Αναφοράς Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση BeoSound 4 Οδηγός Περιεχόμενα Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημά Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα, 4 Σύστημα μενού, 5 Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 6 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού.

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. BeoVision 9 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετείτε πάντοτε τη συσκευή σας σε σταθερή και

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Beo5 Οδηγός Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο Beo5 έχει εξατομικευτεί για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα Bang & Olufsen που διαθέτετε σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ένα Beo5, το

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine.

Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. BeoCom 2 Οδηγός Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με άλλες

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου Εναλλαγή πηγής ήχου Εναλλαγή της πηγής ήχου Διακοπή της λειτουργίας ήχου 1 Πατήστε. 1 Πατήστε. 2 Επιλέξτε τη λειτουργία ήχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Αγγίξτε το Audio Off και

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Το µουσικό ψυχαγωγικό κέντρο 3 Το BeoSound 9000 είναι ένα εξαιρετικό CD player µε ενσωµατωµένο ραδιόφωνο. Το BeoSound 9000 σας προσφέρει άψογη αναπαραγωγή ήχου

Διαβάστε περισσότερα

3 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ POWER SETUP TV/AV VOL-/VOL+ Standby / on για TV. Ρύθµιση των πλήκτρων για την TV. Επιλογή στην TV την Είσοδο AV. Ρύθµιση στάθµης ήχου TV. ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΗ POWER:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης.

Οδηγίες Χρήσης. www.geomechaniki.gr email info@geomechaniki.gr Οδηγίες Χρήσης 2 Για τη σωστή λειτουργία του προγραµµατιστή πρέπει να τοποθετήσετε την µπαταρία των 9V. Η µπαταρία των 9 Volt ενεργοποιεί την οθόνη LCD. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα

'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα 'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα Εισαγωγή Αρχές λειτουργίας Τηλεχειριστήριο Διαθεσιμότητα μουσικής Εξώφυλλο Διαθεσιμότητα φωτογραφιών Διαθεσιμότητα ιστοσελίδων Καθημερινή χρήση του BeoPlayer Οργάνωση του

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN DVD 2 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 QDT 100SA Δέκτης Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 2 Διαγράμματα τυπικών

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr BABY MONITOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΗΣ ΟΘΟΝΗ: LCD TFT 2.4 ΛΗΨΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ: 2.4-2.483GHz XΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: PAL ΜΠΑΤΑΡΙΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ 3.7/800mAh Li ΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center Περιεχόμενα V1.5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...2 ΈΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...2 ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ...3 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (TV)...4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΗΓΗΣ...4 ΛΙΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...4 ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...5 SOURCE

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό τον Οδηγό Τα παρακάτω παραδείγματα απεικονίζουν πλήκτρα και οθόνες κατάστασης σε μία αλληλουχία οδηγιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό τον Οδηγό Τα παρακάτω παραδείγματα απεικονίζουν πλήκτρα και οθόνες κατάστασης σε μία αλληλουχία οδηγιών. BeoCom 5 Πριν ξεκινήσετε 3 Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού με μία βάση BeoLine 2. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με άλλες βάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

BeoCom 2. Ξεκινώντας

BeoCom 2. Ξεκινώντας BeoCom 2 Ξεκινώντας Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΒΔ. ΠΡΟΓΡΑΜ/ΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ T1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πριν από την εγκατάσταση: 1)Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας,απενεργοποιείστε την παροχή ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα