ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ"

Transcript

1 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ FAX: web: Αθήνα 11/6/2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ Η Ομοσπονδία μας ζει μέρες ευθύνης αλλά και αγωνιστικής αποκορύφωσης. Μόλις σήμερα, αγνοί αγωνιστές, δείχνουν ακόμη και απογοήτευση γιατί η μεγάλη μάχη που περίμεναν δεν χρειάστηκε τελικά να διεξαχθεί. Στις σχέσεις πρακτόρων και ΟΠΑΠ δεν δικαιολογούνται στείρες αντιπαραθέσεις. Δεν είμαστε αντίπαλοι. Είμαστε συνεργάτες, σε πείσμα όσων δυναμιτίζουν τις σχέσεις μας. Φυσικά και γινόμαστε ηφαίστειο που εκρήγνυται όταν αμφισβητούν την κυρίαρχη θέση μας στην ανάπτυξη της εταιρίας. Αλλά και με μεγάλη μας χαρά ξανακαθόμαστε στο τραπέζι των στρατηγικών σχεδιασμών του μέλλοντος, όταν διαπιστώνουμε πως οι δρόμοι μας ξανασμίγουν. Όποτε προσπαθούν να μας απομονώσουν επιβάλλουμε πια τη θέληση μας. Με αιχμή του δόρατος την αυτοθυσία ενός συναδέλφου μας, του Κίμωνα Κλωνάρη, γνωστού για το πείσμα και την ακραία πίστη του στα δικαιώματα του κλάδου, αλλά και με πανίσχυρο όπλο την εκπληκτική συσπείρωση της προειδοποιητικής μας απεργίας την 22 Μαΐου, ανοίχτηκαν οι πόρτες των διαπραγματεύσεων. Όμως αυτή τη φορά οι «αρμόδιοι» ήταν υποχρεωμένοι να συνομιλήσουν μαζί μας ως ίσοι προς ίσους. Έτσι οι εμπεριστατωμένες θέσεις μας επικράτησαν θριαμβευτικά. Και μάλιστα σε εποχές που όλοι οι άλλοι κλάδοι βρίσκουν παντού πόρτες κλειστές.

2 Στο δρόμο που ξεκινήσαμε το 2006 για το 8% στο ΚΙΝΟ και το 2009 για την αποσόβηση των δόλιων σχεδίων φορολόγησης των κερδών των πελατών μας από το πρώτο ευρώ, βρεθήκαμε την 29 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και την 10 Μαΐου στην Αθήνα, να διαδηλώνουμε έξω από τα γραφεία της ΟΠΑΠ πράκτορες από όλες τις περιοχές της χώρας, ματαιώνοντας για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά την ετήσια Γ. Σ. της πιο κερδοφόρας εταιρίας του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Η οργή και η απελπισία μας είχαν κάνει ανίκητους και στις 22 Μαΐου πετύχαμε το πρωτοφανές στην ιστορία του ελληνικού συνδικαλιστικού κινήματος. Σε επαγγελματικό κλάδο με γεωγραφική διασπορά πέντε χιλιάδων σημείων λιανικής σε κάθε ακριτική γωνιά, χωρίς κεντρική διαχείριση, εμείς καταφέραμε 98,3% σε προειδοποιητική απεργία, διατρανώνοντας την αποφασιστικότητα μας. Απαιτήσαμε να μην εφαρμοστεί άδικος λογιστικός προσδιορισμός σε ένα επάγγελμα με 100% δηλωμένα από το ίδιο το δημόσιο έσοδα, πριν ξεπεραστούν προβλήματα που καθιστούσαν την επιβολή ανεφάρμοστη. Τα επιχειρήματα μας με την αναφορά στην ασφάλιση των πρακτόρων στις περιοχές κάτω των κατοίκων και την εξαίρεση μας από το Τ.Ε.Μ.Π.Μ.Ε τους αφαίρεσαν κάθε διάθεση αδιαλλαξίας. Με την αναστολή εφαρμογής, δικαιωθήκαμε. Και σίγουρα θα αργήσουν πολύ να βρεθούν λύσεις στο «ανεφάρμοστο» του νόμου. Διεκδικήσαμε τη νομοθετική ρύθμιση των ατομικών Συμβάσεων που οι πράκτορες ΟΠΑΠ έχουμε ήδη συνάψει με την εταιρία. Σήμερα, παρά τον ανελέητο αγώνα που έχουμε δεχτεί από πολιτικάντηδες, και ανόητους καιροσκόπους συνδικαλιστές μας, αυτό έχει εξασφαλιστεί στο πρώτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού, που κατατίθεται σε 10 περίπου μέρες. Κι εδώ δικαιωθήκαμε. Αξιώσαμε να μην εξαιρεθούν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ από τα καταστήματα που επιτρέπεται το κάπνισμα, εκτός αν εφαρμοζόταν η ολική απαγόρευση καπνίσματος. Η πρόσφατη απόφαση της Υπουργού Υγείας, μας ικανοποίησε. Ζητήσαμε να διεξάγει η ΟΠΑΠ δημόσιο διαγωνισμό για την ασφάλιση των εισπράξεων της εταιρίας στα πρακτορεία μας και να ερευνήσει για τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό προς υλοποίηση των ασφαλιστικών συμβολαίων. Κι αυτό ήδη έχει πραγματοποιηθεί. Τεχνικός εξοπλισμός διαπιστώθηκε πως δεν απαιτείται, αλλά η ΟΠΑΠ έχει μεταβιβάσει το κόστος των ασφαλίστρων σε μας. Όμως δεν κινητοποιούνται επαγγελματίες για 200 ως 300 ευρώ ετησίως. Δεν το βγάζουμε από τους στόχους μας και περιμένουμε την επόμενη ευκαιρία.

3 Στη φημολογούμενη επέκταση της διεξαγωγής των τυχερών παιχνιδιών της ΟΠΑΠ στο διαδίκτυο, οι διαπραγματεύσεις ήταν ευκολότερες. Κανείς από την ΟΠΑΠ δεν επιθυμεί να βγει η εταιρία στο ίντερνετ. Κι αν αυτό αποτελεί Κυβερνητική επιλογή, τότε ΟΠΑΠ, ΣΥΟΠΑΠ και ΠΟΕΠΠΠ δεσμεύτηκαν πως θα αγωνιστούν για να δοθεί μόνο μια ιντερνετική άδεια. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί δέσμευση της διοίκησης της ΟΠΑΠ πως ότι παιχτεί από την εταιρία στο διαδίκτυο, θα παίζεται και στο φυσικό δίκτυο με τις ίδιες τιμές. Με αυτές τις προϋποθέσεις, δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό. Απεναντίας το κέρδος που μένει είναι πως για να προκηρύξει αυτόν τον διαγωνισμό το ελληνικό δημόσιο, πρέπει τώρα να εντατικοποιήσει τις διαδικασίες ελέγχου του ίντερνετ για τον αποκλεισμό των παρανόμων. Αλλά και το σημαντικότερο είναι πως την ιντερνετική διάθεση των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ θα την αναλάβει θυγατρική της εταιρίας, πιθανώς η «e-οπαπ», στην οποία οι πράκτορες θα κληθούν να αποκτήσουν με χαμηλό κόστος το 30%, άρα να απολαμβάνουν και κέρδος ανάλογο με τη σημερινή προμήθεια τους, αναπληρώνοντας ακόμη και την ελάχιστη απώλεια των εσόδων τους. Φυσικά και για τη σχέση μας με την «e- ΟΠΑΠ» ισχύει η σύμβαση μας με την ΟΠΑΠ, αφού στο προοίμιο της προβλέπεται πως «Η άδεια πρακτόρευσης καταλαμβάνει και τυχόν παίγνια που οργανώνουν, λειτουργούν και διαχειρίζονται, κατά τη διάρκεια της παρούσας σύμβασης στην Ελλάδα, θυγατρικές της ΟΠΑΠ εταιρείες, καθώς και εταιρείες στις οποίες μπορεί να εκχωρηθεί από την ΟΠΑΠ η λειτουργία και διεξαγωγή, εν όλω ή εν μέρει, των τυχηρών παιγνίων που διοργανώνει η ΟΠΑΠ στην Ελλάδα». Η ΠΟΕΠΠΠ έκανε σκληρό αγώνα και δικαιώθηκε. Στο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ», η διοίκηση της ΟΠΑΠ κυκλοφόρησε άριστο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών του Παγκοσμίου Κυπέλου, καθαρά με απεργοσπαστικούς στόχους. Όμως τώρα βρίσκεται εγκλωβισμένη, στην υποχρέωση να κρατήσει ανάλογη πολιτική συνεχώς από τώρα και στο εξής. Η ΠΟΕΠΠΠ θα παρακολουθεί και θα ελέγχει, με επίσημη εκπροσώπηση της στις επιτροπές Στοιχήματος της ΟΠΑΠ (και όχι μόνο στις υποβαθμισμένες μεικτές επιτροπές ΟΠΑΠ-ΠΟΕΠΠΠ που λειτουργούν σήμερα). Τέλος οριστικό μπαίνει και στο καταστροφικό για μας «trading», αλλά οι αλλαγές που σχεδόν οριστικοποιήθηκαν, απαιτούν πρώτα ΦΕΚ και γι αυτό δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθούν. Πάντως η ΟΠΑΠ αποδέχτηκε πλήρως πως, ανεξαρτήτως της εκάστοτε ποσοστιαίας συμμετοχής του «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» στον συνολικό κύκλο εργασιών της εταιρίας, το Στοίχημα είναι το κύριο παιχνίδι που γεμίζει τα πρακτορεία μας και οποιαδήποτε λανθασμένη διαχείριση του είναι καταστροφική για τα συνολικά αποτελέσματα της εταιρίας και των πρακτόρων. Εδώ η ΠΟΕΠΠΠ δεν μπορεί να κάνει το λάθος να δηλώσει πλήρη ικανοποίηση. Είναι όμως σίγουρο πως το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ξαναβρίσκει τον δρόμο του. Σε αυτό θα δώσουμε το κύριο βάρος από εδώ και μπρος, ελέγχοντας την ΟΠΑΠ και αποδεχόμενοι κάθε κριτική, αν το αμελήσουμε έστω και για μια στιγμή.

4 Πολύ κουβέντα έγινε και μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον κλάδο από την πρόθεση της Κυβέρνησης να αδειοδοτήσει VLT s σε όλη τη χώρα. Τελικά ξεκαθαρίστηκε πως αυτά δεν είναι «φρουτάκια», αφού η διακήρυξη προβλέπει άνοιγμα της αγοράς μόνο για «τεχνικά» παιχνίδια περιορισμένου κέρδους (πόκερ κλπ) και σε καμιά περίπτωση «κουλοχέρηδες», που είναι «τυχερά». Και οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση τέτοιων αδειών ήδη καταγγέλλουν την Κυβέρνηση ότι ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός για να τα πάρει όλα η ΟΠΑΠ που είναι η μοναδική που διαθέτει το απαιτούμενο μηχανογραφικό κέντρο και την on-line σύνδεση. Η εταιρία θα τα πάρει και θα τα διαθέσει αποκλειστικά μέσω των πρακτόρων της. Ίσως όμως όχι κατ ευθείαν στα πρακτορεία, αλλά σε ειδικές αίθουσες που θα φτιάξουν οι πράκτορες (και αν κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα μπορούν να συνεταιριστούν μεταξύ τους δύο και περισσότεροι ή να τα τοποθετήσουν οι ίδιοι σε κατάλληλα καταστήματα τρίτων, που όμως θα ελέγχονται από την ΟΠΑΠ, η οποία φυσικά θα αναγνωρίζει ως ιδιοκτήτη τους μόνο τον πράκτορα) κι αυτό γιατί είναι έντονος ο προβληματισμός πως αν τα VLT s μπουν στα πρακτορεία, τότε θα κανιβαλίσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια. Σημαντικό επίσης είναι πως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια θα παίζονται με «γκανιότα» ανάλογη του ΚΙΝΟ (ίσως 5% μέγιστη απόκλιση) εξασφαλίζοντας δίκαιη προμήθεια σε μας. Επίσης κι εδώ το δεύτερο μεγάλο κέρδος μας είναι πως το Δημόσιο είναι πλέον υποχρεωμένο να νομοθετήσει την εντατικοποίηση της δίωξης των σημερινών παράνομων «κουλοχέρηδων». Όλα αυτά βέβαια δεν πρόκειται να υλοποιηθούν πριν την παρέλευση μηνών και μέχρι τότε δεν επαναπαυόμαστε. Σήμερα όμως σίγουρα πετύχαμε τους στόχους μας. Αυτός ο θριαμβευτικός αγώνας των πρακτόρων ΟΠΑΠ έληξε με την πλήρη επιτυχία των στόχων μας. Και μας θωράκισε για κάθε μελλοντική μάχη. Όσοι αμφισβήτησαν τη δύναμη του 100% με κλειστό το Μηχανογραφικό, τώρα πήραν την απάντηση από το 98,3% της αυτόβουλης και ενθουσιαστικής συσπείρωσης μας. Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. με συγκίνηση ευχαριστεί όλους τους πράκτορες. Και νοιώθει περήφανο, γιατί και μόνο η παράταξη των δυνάμεων μας στο πεδίο της μάχης, επέβαλε στους «αδιάλλακτους» τους δίκαιους όρους της συνθηκολόγησης. Χωρίς να χαθεί ούτε μια επιπλέον ώρα εργασίας. Αυτή είναι η δύναμη μας. Σημειώνουμε υπερήφανα πως στη Γ. Σ. των μετόχων ΟΠΑΠ μόνο το 7,6% εγράφησαν (το 34,4% ανήκει στο Δημόσιο), αρνούμενοι οι υπόλοιποι μέτοχοι να προσέλθουν, από τον φόβο της οργής των πρακτόρων. Οπωσδήποτε, εδώ δεν παραβλέπουμε τη συγκλονιστική προσφορά του Κίμωνα Κλωνάρη, που άνοιξε διάπλατα τις κλειστές, ως προχθές, πόρτες. Όμως οι συνδικαλιστικοί αγώνες είναι συλλογικοί και σε καμιά περίπτωση ατομικοί. Γι αυτό και αν επαναληφθούν τέτοιες πράξεις στο μέλλον, θα μας βρουν ριζικά αντίθετους. Προσωπικά ο καθένας μας

5 ζήσαμε βαθειά ένα ανθρώπινο δράμα, όμως τέτοιες πράξεις δεν είναι επιτρεπτές. Και δεν θα ξαναγίνουν. Τα καθημερινά Μ.Μ.Ε. έλαμψαν ακόμη μια φορά με την απουσία τους. Εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων που συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι προέβαλαν τα δίκαια αιτήματα μας, όλοι οι υπόλοιποι ζητιάνεψαν τις διαφημίσεις της ΟΠΑΠ και προσπάθησαν ή να μας συκοφαντήσουν ή να θάψουν τον αγώνα μας. Ειδική αναφορά υποχρεούμαστε να κάνουμε στην ξεδιάντροπη «δημοσιογράφο» της ΝΕΤ Σαράφογλου (δεν δικαιούται τον τίτλο της κυρίας) που ενημέρωνε το κοινό της δημόσιας τηλεόρασης πως εφόσον τα πρακτορεία ΟΠΑΠ ήταν κλειστά, οι Έλληνες μπορούσαν να παίξουν παράνομα στο ίντερνετ! Αν η ΟΠΑΠ συνεχίσει να σπαταλά διαφημίσεις στη ΝΕΤ χωρίς να απαιτεί την απομάκρυνση της συγκεκριμένης «γλάστρας», τότε θα κατηγορηθεί από τους πράκτορες για υπόθαλψη «ηλιθίου». Ξεχωριστά η ΠΟΕΠΠΠ ευχαριστεί ένα-ένα τα έντυπα του χώρου, για την καθοριστική συνδρομή τους στην επιτυχία μας. Η ΠΟΕΠΠΠ δηλώνει την πλήρη απογοήτευση της από τη συμπεριφορά των συνδικαλιστικών οργάνων των πρακτόρων Κρατικών Λαχείων και ΟΔΙΕ. Η παντελής ανυπαρξία εξαγγελίας συμμετοχής στους απεργιακούς μας αγώνες (περιμένοντας απλά, ως συνήθως, να δρέψουν τους δικούς μας καρπούς) μας υποχρεώνει να απαιτήσουμε από την ΟΠΑΠ των έλεγχο των πρακτορείων της ΠΕΠΕΛ και ΠΕΠΠΣ και την εφαρμογή του άρθρου Άρθρο 13: «Ο Πράκτορας υποχρεούται να συνεργάζεται αποκλειστικά με την ΟΠΑΠ. Ειδικότερα, δεν επιτρέπεται να δέχεται την πρακτόρευση ή την με οποιονδήποτε τρόπο δραστηριοποίηση ή προβολή στο κατάστημά του άλλων εταιρειών και επιχειρήσεων ή διεξαγωγή άλλων παιγνίων εκτός από τα Κρατικά Λαχεία και τον ΟΔΙΕ. Οι συγκεκριμένες, όμως, δραστηριότητες δεν επιτρέπεται να αναπτύσσονται σε περισσότερο από το 30% της επιφάνειας του καταστήματος». Στους παραβάτες η ΟΠΑΠ να προβεί σε άμεση αφαίρεση των αδειών τους. Η καθυστέρηση στη σημερινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας οφείλεται στο γεγονός πως αυτή δεν μπορούσε να δημοσιοποιηθεί πριν το Υπουργείο Οικονομικών επικυρώσει την ΠΟΛ για την αναστολή του λογιστικού προσδιορισμού. Και είναι φυσικό η καθυστέρηση της ενημέρωσης για όλα όσα πέτυχε ο διεκδικητικός μας αγώνας, πρόσκαιρα να προκάλεσε διαμαρτυρίες από τα μέλη μας. Κάποιοι ίσως να προχώρησαν ακόμη και σε καταγγελίες. Όμως εμείς βλέπουμε στο πρόσωπο τους μόνο το πάθος για νέους αγώνες. Αυτοί που μέχρι τούτη τη στιγμή δήλωναν βιαστικά απογοητευμένοι, γιατί δεν γινόταν να γνωρίζουν, και με πάθος ζητούσαν να επιδείξουμε την απεργιακή μας δύναμη, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ. Η βιαστική τους κριτική δεν μας

6 στεναχωρεί. ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. Οι αγώνες δεν σταματούν ποτέ. Κερδίσαμε έναν μεγάλο πόλεμο. Όμως είμαστε πάντοτε σε επιφυλακή. Άλλωστε το Μουντιάλ μόλις ξεκίνησε. Η απόφαση της Γ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ για 48ωρες εξακολουθεί να ισχύει. Οι πράκτορες είναι πάντα σε ετοιμότητα. Ας προσέχουν οι διοικούντες. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΥΡΙΣΤΗΣ

Δελτίο Τύπου για τη ΓΣ της ΠΟΕΠΠΠ 2010

Δελτίο Τύπου για τη ΓΣ της ΠΟΕΠΠΠ 2010 Δελτίο Τύπου για τη ΓΣ της ΠΟΕΠΠΠ 2010 Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 web: www.poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ωρες ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ωρες ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 48ωρες ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 web: www.poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ FAX:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ FAX: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 FAX: 210 5229289 web: www.poeppp.org email contact@poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΣΟΚ & ΠΡΟΕΔΡΟ Ν.Δ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΣΟΚ & ΠΡΟΕΔΡΟ Ν.Δ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΣΟΚ & ΠΡΟΕΔΡΟ Ν.Δ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 FAX: 210 5229289 αρ.πρωτ

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. Web site: Με έκπληξη, υποδεχθήκαμε εισερχόμενο έγγραφο από το Σωματείο σας με ΑΡ.ΠΡΩΤ.

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. Web site:    Με έκπληξη, υποδεχθήκαμε εισερχόμενο έγγραφο από το Σωματείο σας με ΑΡ.ΠΡΩΤ. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΠΠΑΠ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 FAX: 210 5229289 Web site: www.poeppp.org e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Κίνδυνος και Πληροφορία

Κίνδυνος και Πληροφορία Κίνδυνος και Πληροφορία Η αβεβαιότητα είναι βασικό χαρακτηριστικό της οικονομικής ζωής. Πως η αβεβαιότητα ή η παρουσία του κινδύνου επηρεάζει τις ατομικές επιλογές; Κίνδυνος: Μια σημερινή επιλογή έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30-4-2012 Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 web: www.poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-10-2014 Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 Website: www.poeppp.orge mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ AΠ-20160421-000238 Αθήνα, 21 Απριλίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!! ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για το φορολογικό

Ανακοίνωση για το φορολογικό Ανακοίνωση για το φορολογικό Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 Αθήνα, 21 Ιουλίου 2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΑΠ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΑΠ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 FAX: 210 5229289 web: www.poeppp.org email

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Άρθρο 1 Ποιο είναι το νόημα της τελευταίας περιόδου της περίπτωσης β, όπου ειδικότερα αναφέρεται ότι «[τ]υχερό

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Σημείωμα για το Προτεινόμενο Σχέδιο Νόμου «Ρύθμιση της αγοράς παιγνίων» 24/1/2011

Ενημερωτικό Σημείωμα για το Προτεινόμενο Σχέδιο Νόμου «Ρύθμιση της αγοράς παιγνίων» 24/1/2011 Ενημερωτικό Σημείωμα για το Προτεινόμενο Σχέδιο Νόμου «Ρύθμιση της αγοράς παιγνίων» 24/1/2011 Τι ισχύει σήμερα; Σήμερα έχουμε μια πλήρως απορυθμισμένη αγορά τεχνικών και τυχερών παιγνίων, χωρίς κανέναν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 &10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 &10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 &10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Αθήνα, 8 Μαρτίου 2017 Συναδέλφισσα, Συνάδελφε Από 23.2.2017 η ΟΠΑΠ ανέβασε στην πύλη το κείμενο της νέας σύμβασης, που θέλει να υπογράψουμε υποκύπτοντας στον εκβιασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Εθνική κρίση Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 web: www.poeppp.org email contact@poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

VLT Business Βασικές χρηματοοικονομικές αρχές λειτουργίας. Νοέμβριος 2016

VLT Business Βασικές χρηματοοικονομικές αρχές λειτουργίας. Νοέμβριος 2016 VLT Business Βασικές χρηματοοικονομικές αρχές λειτουργίας Νοέμβριος 2016 Ένα κατάστημα VLTs αντιπροσωπεύει μία επένδυση 810,000 που θα πρέπει να διαχειριστεί ο συνεργάτης Περιγραφή επένδυσης Κόστος επένδυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 Web site: www.poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 Αθήνα 28

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρατηρήσεις επί του άρθρου 7 Η ομοσπονδία μας εκπροσωπεί 5.000 πράκτορες και συνολικό απασχολούμενο προσωπικό μεγαλύτερο των 15.000 εργαζομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3739 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ III

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3739 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ III Ν. 34(ΙΠ)/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3739 της 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2003 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ III Ο περί Κυρώσεως της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ Κ.ΚΛΩΝΑΡΗ ΣΤΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΟΠΑΠ

ΟΜΙΛΙΑ Κ.ΚΛΩΝΑΡΗ ΣΤΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΟΜΙΛΙΑ Κ.ΚΛΩΝΑΡΗ ΣΤΗ Γ.Σ ΤΗΣ ΟΠΑΠ 14-6-2010 Κύριοι Μέτοχοι του 65,6% της ΟΠΑΠ Α.Ε., που σήμερα εκπροσωπείστε νομίμως, μόνο από το 7,6% (!!!) Οι υπόλοιποι που τρυπώσατε; Γιατί εξαφανιστήκατε; Γνωρίζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 FAX: 210 5229289 Web site: www.poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ πάμε στοίχημα Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 Αθήνα 19/9/09 Πρόταση αναμόρφωσης Πάμε Στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018

Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική των ομίλων Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η έκτη αγωνιστική των τριών υπόλοιπων ομίλων για τα προκριματικά του παγκοσμίου

Διαβάστε περισσότερα

Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά

Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά Πάλι παιχνίδι με γκολ στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, με παιχνίδια από τρεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΟΥ 10%

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΟΥ 10% ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΟΥ 10% Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 Πόρισμα Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 Web site: www.poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ο.Π. Ο.Τ.Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007 Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Θ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 6 ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ... 6 A. ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ... 7 B. ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ... 7

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 6 ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ... 6 A. ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ... 7 B. ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ... 7 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 6 ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ... 6 A. ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ... 7 B. ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ... 7 I. ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ... 7 II. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 30 ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2002 (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 30 ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2002 (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 30 ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2002 (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ) ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 7 ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ... 7 A. ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ... 8 B. ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Web site:

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Web site: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 27/1/2015 Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Web site: www.poeppp.org e-mail: info@poeppp.org AΠ-20150127-000081 Ιανουαρίου 2015 AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του που αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για την εταιρεία και τους πράκτορες της, ενισχύοντας τις βάσεις για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (αφορά σε όσους απασχολούν προσωπικό στην επιχείρησή τους) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ Σχετικά με την νέα διαδικασία ΕΛΕΓΧΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Από τις 15/09/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΜΑ-ΠΡΟΣ ΟΠΑΠ- ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ

ΑΙΤΗΜΑ-ΠΡΟΣ ΟΠΑΠ- ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΙΤΗΜΑ-ΠΡΟΣ ΟΠΑΠ- ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 Web site: www.poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Web site: www.poeppp.org e mail: info@poeppp.org AΠ-20140529-000680 Αθήνα, 29 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα για τα Μέλη της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. (Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Ομαδικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα για τα Μέλη της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. (Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. Ομαδικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα για τα Μέλη της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. (Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.) Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2012 Ενημερωτικό Φυλλάδιο Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ημερομηνία Ανάρτησης: 08/12/2003 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Μ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Εισήγηση Μανώλη Μαθιουδάκη Προέδρου ΕΣΗΕΑ στο Μικτό Συμβούλιο της 8ης Δεκεμβρίου 2003 Στην προηγούμενη συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ Ημερομηνία Ανάρτησης: 18/09/2012 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed Ταξική Ενότητα Εργαζομένων Forthnet - Netmed ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 6-7 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ Πέμπτη 6/6 /2013, 11:00-19:00 Γραφεία ΟΓΕ, Πλ.Ατταλείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΕ ΙΚΑ- Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Ο Ε ΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ- Στουρνάρη 30 Αθήνα τ.κ Τηλ.: fax : otenet.

ΠΟΣΕ ΙΚΑ- Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Ο Ε ΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ- Στουρνάρη 30 Αθήνα τ.κ Τηλ.: fax : otenet. «Κρείττον είναι τοις ποσίν ολισθείν ή τη γλώττη» (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΠΟΚΠ) - Σ.Υ.Α.Τ. Σύλλογος ΠΟΣΕ ΙΚΑ- ETAM Π ΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Ο Ε ΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ- Στουρνάρη 30 Αθήνα τ.κ.104 33 Τηλ.: 2105246822-2105243714 fax :

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΒΑΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΒΑΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΒΑΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χτεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΥ.Β.Α.Α. η οποία βρισκόταν σε απαρτία. Τα μέλη ενημερώθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ AΠ-20170125-000046 Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ Συνάδελφοι, Όπως γνωρίζετε στις 7 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ Ημερομηνία Ανάρτησης: 28/07/1999 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (σ.σ. Πριν την κήρυξη της απεργίας, η ΕΣΗΕΑ είχε προβεί στις εξής ενέργειες: Στις 23/7/1999, είχε πραγματοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

Ο κοινωνικός διάλογος στη Ρουμανία. Άρπαντ Σούμπα Ομοσπονδία των μεταλλουργών «Μετάλ»

Ο κοινωνικός διάλογος στη Ρουμανία. Άρπαντ Σούμπα Ομοσπονδία των μεταλλουργών «Μετάλ» Ο κοινωνικός διάλογος στη Ρουμανία Άρπαντ Σούμπα Ομοσπονδία των μεταλλουργών «Μετάλ» Γενική κατάσταση Για την εξασφάλιση σταθερού περιβάλλοντος και κοινωνικής ειρήνης, ο νόμος ορίζει τους κανόνες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον

Διαβάστε περισσότερα

προς Υπουργείο Εργασίας

προς Υπουργείο Εργασίας προς Υπουργείο Εργασίας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56 10437 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210 5223580 FAX. 210 5229289 ΑΘΗΝΑ 11.01.2010 Αριθ.Πρωτ.1041-Δ Προς Υπουργείο Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες φέρουν τον δικηγόρο Αθ. Παπαγεωργίου ως επικρατέστερο να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού

Πληροφορίες φέρουν τον δικηγόρο Αθ. Παπαγεωργίου ως επικρατέστερο να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού 27/10/09 ΟΠΑΠ: Πτωτικά τα έσοδα από ΚΙΝΟ Πάμε Στοίχημα Πληροφορίες φέρουν τον δικηγόρο Αθ. Παπαγεωργίου ως επικρατέστερο να αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Της Μαρίνας Πρωτονοταρίου

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί

Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί Πάμε στοίχημα με τα σημερινά φαβορί των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, δεν καταφέραμε πάλι χτες, στο ματς της Εθνικής μας μπήκαν τρία γκολ σε τέσσερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΑΕ

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΑΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΑΕ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289web: www.poeppp.org email

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΟΣ Με την λέξη τζόγος εννοούμε το ποντάρισμα ή το στοίχημα πάνω σε κάτι που πιστεύουμε ότι θα κερδίσει και εμείς φυσικά θα έχουμε ένα κέρδος.ο τζόγος είναι στο αίμα του κάθε ανθρώπου και η

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» No 51 - Δεκέμβριος 2007 Περιοδική ενημερωτική έκδοση για τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.

«Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» No 51 - Δεκέμβριος 2007 Περιοδική ενημερωτική έκδοση για τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» No 51 - Δεκέμβριος 2007 Περιοδική ενημερωτική έκδοση για τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, η καθιερωμένη γιορτή και κοπή της πίτας της Ένωσης Συντακτών

Διαβάστε περισσότερα

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ)

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 1. Στο διαγωνισμό που διοργανώνει η αλυσίδα καταστημάτων με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016

Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Προκήρυξη πρωταθλήματος S.P.M.L. CHAMPIONSHIP 2016 Ο Α.Σ.Μ. Γλυφάδας προκηρύσσει πρωτάθλημα που θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρα 6:30 μμ στην αίθουσα του Blanos Bowling. Δικαίωμα συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

προς Διευθυνση Στοιχηματος

προς Διευθυνση Στοιχηματος προς Διευθυνση Στοιχηματος Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 web: www.poeppp.org email contact@poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 02.06.2009 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11886 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 29 /5 /2012 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/12000 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

«Το νέο σύστημα αξιολόγησης τέθηκε σε εφαρμογή. Οι καταχώρηση των στοιχείων πρέπει να γίνει μέχρι 13/06.»

«Το νέο σύστημα αξιολόγησης τέθηκε σε εφαρμογή. Οι καταχώρηση των στοιχείων πρέπει να γίνει μέχρι 13/06.» ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ «Το νέο σύστημα αξιολόγησης τέθηκε σε εφαρμογή. Οι καταχώρηση των στοιχείων πρέπει να γίνει μέχρι 13/06.» «Δεν απαιτείται οι συνάδελφοι να υπογράψουν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 Μ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 77/

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 77/ Ημερομηνία Ανάρτησης: 25/11/2014 Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 77/25-11-14 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΡ. 77 25 Νοεμβρίου 2014 ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (TRAINING VOUCHER) ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διαπραγματεύσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικός διάλογος σε καιρούς κρίσης. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Διαπραγματεύσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικός διάλογος σε καιρούς κρίσης. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Διαπραγματεύσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και κοινωνικός διάλογος σε καιρούς κρίσης 1 Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Μερικά απλά λόγια για την κρίση Η κρίση ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 2008

Διαβάστε περισσότερα

Όλα ανοικτά στο Europa League

Όλα ανοικτά στο Europa League Όλα ανοικτά στο Europa League Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώθηκε χτες η πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση, ενώ σήμερα διεξάγεται η πέμπτη αγωνιστική του Europa League

Διαβάστε περισσότερα

AΠ Αθήνα, 20 Μαρτίου 2017

AΠ Αθήνα, 20 Μαρτίου 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20/3/2017 AΠ-20170320-000184 Αθήνα, 20 Μαρτίου 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Συνάδελφοι, Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες μίας στοχευμένης επιχείρησης παραπληροφόρησης

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα ΟΠΑΠ PLAY Εισαγωγή Η εταιρία μας, με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και έδρα επί της Λ. Αθηνών 112 στην Αθήνα (στο εξής και χάριν συντομίας: «ΟΠΑΠ Α.Ε.»)., είναι κατά την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 10.05.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/ 11850 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. για την

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιήσεις Κανόνων Ποδοσφαίρου 2012-13

Τροποποιήσεις Κανόνων Ποδοσφαίρου 2012-13 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ 2012-2013 Τροποποιήσεις Κανόνων Ποδοσφαίρου 2012-13 126 η Ετήσια Γενική Συνάντηση του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB) 3 Μαρτίου 2012 Pennyhill Park Hotel, Surrey,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑΣ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΠΑΤΡΑΣ-ΛΑΡΙΣΣΑΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑΣ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΠΑΤΡΑΣ-ΛΑΡΙΣΣΑΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑΣ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΠΑΤΡΑΣ-ΛΑΡΙΣΣΑΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 FAX: 210 5229289

Διαβάστε περισσότερα

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας,

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, 1 Μακαριώτατε, Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιε, Σεβαστοί πατέρες Κύριοι βουλευτές Κύριοι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμενων και των σωμάτων ασφαλείας, Κύριοι σύμβουλοι, αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E3 ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: EURO Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εταιρία/Πελάτης:OΠΑΠ ΑΕ

Ermis Media. Κατηγορία: E3 ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Τίτλος Συμμετοχής: EURO Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Εταιρία/Πελάτης:OΠΑΠ ΑΕ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Άρθρο 1 Ποιο είναι το νόημα της τελευταίας περιόδου της περίπτωσης β, όπου ειδικότερα αναφέρεται ότι «[τ]υχερό

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 Ημερομηνία Ανάρτησης: 14/11/2005 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αποδόσεις με αξία στα προκριματικά

Αποδόσεις με αξία στα προκριματικά Αποδόσεις με αξία στα προκριματικά Αποδόσεις με αξία στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου Γεία σε όλους σας, άλλη μία μέρα που έχουμε παιχνίδια προκριματικών για το παγκόσμιο κύπελλο, όπου επίσης υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ως Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή ευρέως γνωστό ως e- commerce, είναι το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η Της ΠΟΕΠΠΠ προς τα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η Της ΠΟΕΠΠΠ προς τα Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η Της ΠΟΕΠΠΠ προς τα μέλη της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/10/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/10/2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/10/2016 AΠ-20161025-000548 Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Την Παρασκευή 21-10-2016 συνήλθε το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. σε έκτακτη συνεδρίαση και συζήτησε τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΑΤΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΑΤΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΑΤΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 38 ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αν προσπαθήσουμε να κατανείμουμε τις ευθύνες,

Αν προσπαθήσουμε να κατανείμουμε τις ευθύνες, Ήρθε η ώρα των αγωνιστικών διεκδικητικών κινητοποιήσεων για την ένταξη του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στο ΕΤΕΑΕΠ για τη διάσωση της επικουρικής μας σύνταξης από τα χέρια των «γνωστών επενδυτών» του ασφαλιστικού μας κεφαλαίου!

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα φαβορί στην Serie A

Ημέρα φαβορί στην Serie A Ημέρα φαβορί στην Serie A Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 55/3-6-14

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 55/3-6-14 Ημερομηνία Ανάρτησης: 03/06/2014 Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 55/3-6-14 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΑΡ. 55 3 Ιουνίου 2014 ΘΕΜΑ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ/ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Το

Διαβάστε περισσότερα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 Σε φανατισμένο κοινό η Ελλάδα στην Βοσνία Καλημέρα σας, το επόμενο τριήμερο διεξάγονται οι αγώνες των ομίλων για την ζώνη της Ευρώπης στα προκριματικά του Παγκόσμιου

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ 2018

Πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ 2018 Πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ 2018 Μονομαχία στο Νησί, μάχες παντού στους ομίλους Καλημέρα σας, σημαντικό αποτέλεσμα για την Εθνική μας χτες στην Βοσνία, αφού παραμένει στην δεύτερη θέση, μπροστά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . Ο. Σ. Η. Π. Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ www.oshpe.gr Email:info@oshpe.gr Τηλ 6977608800 Φαξ 2310953741 Χρυσανθέμων 17, ΤΚ 54351, Θεσσαλονίκη Προς το Υπουργείο Οικονομικών Υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση με Διοίκηση

Συνάντηση με Διοίκηση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Παναγή Τσαλδάρη 9-11, Αθήνα, ΤΚ 10552 (1ος Ορ.) Τηλ; 211 411 4001-5 Fax: 211 40 300 20 Email :syllogos@sett.gr URL: www.sett.gr Αθήνα 22/01/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 02 Συνάντηση με Διοίκηση Συναδέλφισσες,

Διαβάστε περισσότερα

Αφιερωμένο στον ανώνυμο αστυνομικό που αγωνίστηκε για την εδραίωση της ΠΟΑΣΥ. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι

Αφιερωμένο στον ανώνυμο αστυνομικό που αγωνίστηκε για την εδραίωση της ΠΟΑΣΥ. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι Αφιερωμένο στον ανώνυμο αστυνομικό που αγωνίστηκε για την εδραίωση της ΠΟΑΣΥ Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι Συμπληρώθηκαν φέτος 25 χρόνια από την ίδρυση των πρώτων συνδικαλιστικών οργανώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Καίγονται για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018

Καίγονται για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018 Καίγονται για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018 Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι τελευταίοι αγώνες των προκριματικών για το Παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου σε κάποιους ομίλους ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ

Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ Μάχες παντού για μία θέση στο Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας Γεία χαρά σε όλους, διακοπή υπάρχει στα εγχώρια πρωταθλήματα, αφού διεξάγονται οι αγώνες των ομίλων των

Διαβάστε περισσότερα

Αρ.Πρωτ Δ Αθήνα 14/5/2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΚΑΛΕΣΜΑ. Αυτοί που μας υποσχέθηκαν καλύτερες μέρες, άνοιξαν για μας τις πύλες της Κολάσεως.

Αρ.Πρωτ Δ Αθήνα 14/5/2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΚΑΛΕΣΜΑ. Αυτοί που μας υποσχέθηκαν καλύτερες μέρες, άνοιξαν για μας τις πύλες της Κολάσεως. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΩΝ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 web: www.poeppp.org email contact@poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΡΔΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΡΔΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΡΔΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-3-2013 Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 FAX: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 24.06.200 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: A/5859 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 17ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2005

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 17ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 Ημερομηνία Ανάρτησης: 17/03/2005 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΑ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 17ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Δύο ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στον μήνα που πέρασε.

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 26/2/2013

Εικόνα Αγοράς. Γενικός είκτης ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΛΤΙΟ 26/2/2013 Γενικός είκτης Εικόνα Αγοράς Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε το Χ.Α. κυρίως λόγω τραπεζών. Η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε στα 46,88 εκατ. Από τις µετοχές που διακινήθηκαν, 43 έκλεισαν µε κέρδη, 104 σηµείωσαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ FAX:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ FAX: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5245379 FAX: 210 5229289 web: www.poeppp.org email contact@poeppp.org

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2018. Η έκπληξη της διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΣΕΒΕΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9/3/2016

ΓΣΕΒΕΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9/3/2016 ΓΣΕΒΕΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9/3/2016 Γ Σ Ε Β Ε Ε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριστοτέλους 46, 104 33 ΑΘΗΝΑ, Τηλ.: 210 3816600, fax: 210 3820735, www.gsevee.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοίχημα η Ελλάδα αναστενάζει. Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Κυριακή, 14 Οκτώβριος :30

Στο στοίχημα η Ελλάδα αναστενάζει. Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Κυριακή, 14 Οκτώβριος :30 Πάει καιρός από τότε που οι λάτρεις των ποδοσφαιρικών προβλέψεων αδημονούσαν για την έκδοση του κουπονιού του ΟΠΑΠ που αφορούσε το άλλοτε αγαπημένο Προ-Πο και έστηναν ουρές στα πρακτορεία τα Σάββατα για

Διαβάστε περισσότερα