9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 29 Αυγούστου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 490/ γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης : 1) Ανακοινώσεις Νομάρχη Χανίων. 2) Σύμβαση παραχώρησης χρήσης εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών του έργου SE-RISK της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III B ARCHIMED. 3) Σύμβαση παραχώρησης χρήσης εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών του έργου MILDMAP MEDIA της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III B ARCHIMED. 4) Χωροθέτηση Λαϊκών Αγορών. 5) Χορήγηση αδειών τυροκομικών προϊόντων. 6) Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Παράκαμψη οδού Ιερού Ναού Μιχαήλ Αρχαγγέλου (Ροτόντα)» που βρίσκεται στο Δ. Δ/σμα Επισκοπής του Δήμου Κολυμβαρίου του Νομού Χανίων. 7) Ανάθεση παραγωγής D.V.D. Τουρισμού ενδοχώρας Ν. Χανίων και εναλλακτικών μορφών Τουρισμού. 8) Παράνομη εγκατάσταση και λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας. 9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη Προκόπη. 10)Έκδοση ψηφίσματος για την άσκοπη χρήση των όπλων κατά τη διάρκεια πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Νομό μας. 11)Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης προς το χειμαζόμενο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο, μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Συμβούλου κας Ντουντουλάκη Πηνελόπης. 12) Τροποποιήσεις Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

2 1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας 4. Αγοραστάκης Γεώργιος 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ 6. Βλαχάκης Γεώργιος 7. Γρυλλάκης Γεώργιος 8. Γύπαρης Κων/νος 9. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) 10. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 11. Καρκάνης Νικόλαος 12. Κονταξάκης Γεώργιος 13. Κονταξάκης Ευτύχιος 14. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 15. Κουκουράκης Ιωάννης 16. Κουρούσης Χαράλαμπος 17. Κτενιουδάκης Κων/νος 18. Μανουσάκης Βλάσης 19. Μαραθάκης Γεώργιος 20. Ντουντουλάκη Πηνελόπη 21. Πρωτοπαπαδάκης Κων/νος 22. Σκουμπάκης Μιχαήλ 23. Σπανουδάκης Εμμανουήλ 24. Τουλουπάκης Μιχαήλ 25. Τζανακάκης Γεώργιος 26. Τζανακάκη Μελισσάρη Μαρία 27. Τωμαδάκης Προκόπης

3 28. Φραγκάκης Εμμανουήλ 29. Φραγκογιάννη Τσάφαρη Χριστίνα Στη συνεδρίαση δεν παρέστησαν αν και είχαν νόμιμα προσκληθεί οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κατσουλάκης Μάρκος και Μαυροδημητράκης Σπύρος. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν και οι κ.κ. Πολυχρονίδης Πολυχρόνης - Δήμαρχος Κολυμβαρίου, Ελευθ. Παπαδερός Δήμαρχος Ανατολικού Σελίνου. Επίσης, παρόντες ήταν οι υπάλληλοι της Ν.Α. Χανίων, Ρωξάνη Μπολιεράκη, Πρ/νη Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας, Βλάχος Παναγιώτης, Πρ/νος Δ/νσης Εμπορίου και Μουντοκαλάκης Θεόδ. Πρ/νος Τεχνικών Υπηρεσιών. Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Δαμιανάκη Αικατερίνη. Μετά την διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 15ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των εξήντα τεσσάρων (64) συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στην Πελοπόννησο και την Εύβοια τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, ζήτησε την έκδοση εκτός ημερήσιας διάταξης ψηφίσματος για τις πυρκαγιές καθώς και τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά αίτημα του Δημάρχου Κολυμβαρίου κου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη για τη στέψη του πρώτου ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμου στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου το 2008 με κότινο από το πανάρχαιο δέντρο της ελιάς των Βουβών. Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Ν.Σ. πρότεινε, μετά την έκδοση του ψηφίσματος για τις πυρκαγιές, να συζητηθούν και τα ψηφίσματα που στην ημερήσια διάταξη έχουν αριθμό 10 (Έκδοση ψηφίσματος για την άσκοπη χρήση των όπλων κατά τη διάρκεια πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Νομό μας) και 11 (Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης προς το χειμαζόμενο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο, μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Συμβούλου κας Ντουντουλάκη Πηνελόπης). Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Τέλος, ζητήθηκε από το Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Νομαρχία» να συζητηθεί, μαζί με το ψήφισμα για τις πυρκαγιές, το ένα σκέλος των προτάσεων του Νομαρχιακού Συμβούλου κου Προκόπη Τωμαδάκη που αφορούσαν τις πυρκαγιές στο Ανατολικό Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό.

4 Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 121 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Χωροθέτηση Λαϊκών Αγορών, με εισηγητή τον Πρ/νο της Δ/νσης Εμπορίου κ. Βλάχο Παναγιώτη. Στην αρχή, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρακτικό 4 της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών και στις αρ. 774 και 775/ αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, έγγραφα στα οποία αναφέρονται οι προτάσεις του Δήμου Χανίων και της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών σχετικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών της Τετάρτης (συνοικία Παχιανών), της Πέμπτης (συνοικία Ν. Χώρας) και του Σαββάτου και πρότεινε στο Σώμα να συμφωνήσουν με τις προτάσεις του Δήμου Χανίων, δεδομένου ότι ο Δήμος Χανίων γνωρίζει καλύτερα από τον οποιοδήποτε άλλο, τον προγραμματισμό των έργων της πόλης των Χανίων, τα κυκλοφοριακά θέματα, αυτός είναι ο φορέας που θα διαγραμμίσει, θα κάνει την οδοσήμανση κ.λ.π. και τέλος οι απόψεις των Δημοτών της πόλης μας εκφράζονται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αναλυτικότερα η εισήγηση της Δ/νσης Εμπορίου σχετικά με τις μετακινήσεις των εν λόγω λαϊκών αγορών, έχει ως εξής : Σύμφωνα με τις με αριθμούς 10/07 & 11/07 αποφάσεις της Επιτροπής του άρθρου 18 του Ν. 2218/94 Ν. Χανίων Ρεθύμνης, γίνονται δεκτές οι προσφυγές του Δήμου Χανίων και της εταιρείας ΝΙΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Α.Ε. για το πάρκινγκ του προμαχώνα της Santa Lucia και ακυρώνεται η με αριθμό 61/ απόφαση του Νομ. Συμβουλίου, που καθορίζει τη λειτουργία του τμήματος βιομηχανικών ειδών της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στο χώρο αυτό. Κατά συνέπεια η λειτουργία του τμήματος βιομηχανικών προϊόντων της λαϊκής του Σαββάτου από τώρα και στο εξής δεν είναι σύννομη.

5 Επίσης, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των λαϊκών αγορών της Τετάρτης και της Πέμπτης στους χώρους που λειτουργούν σήμερα, αυτή λήγει στις , σύμφωνα με την αριθμό 61/ απόφαση του Ν.Σ.. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εισηγηθούμε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο τους δρόμους για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών Τετάρτης Πέμπτης και Σαββάτου για το επόμενο χρονικό διάστημα Ο Ν. 3557/07 επέφερε μεταβολές στη διαδικασία ίδρυσης, μετακίνησης και κατάργησης των λαϊκών αγορών, όπως την όριζε ο Ν. 2323/95 και ίσχυε σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 2 του Ν. 3377/05. Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 8α του Ν. 3557/ το Νομαρχιακό Συμβούλιο αποφασίζει για την ίδρυση, μετακίνηση ή κατάργηση λαϊκών αγορών ύστερα από πρόταση του οικείου Δήμου, στην οποία καθορίζεται ο ακριβής χώρος λειτουργίας της αγοράς και ο ανώτατος αριθμός των αδειών που θα χορηγηθούν και γνώμη της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών. Σε εκτέλεση της παραπάνω ρύθμισης και ύστερα από τα έγγραφά μας ΕΜ 2493/ & ΕΜ 3571/ , ο Δήμος Χανίων μας κοινοποίησε τις με αριθμό 774 & 775/ αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. Σύμφωνα με αυτές η πρόταση του Δήμου Χανίων για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών έχει ως εξής : α) Λαϊκή της Τετάρτης (στη συνοικία Παχιανών) : Να λειτουργήσει στην οδό Ξέπαπα από τη συμβολή της με την οδό Εφ. Πολεμιστών μέχρι την οδό Λουτρού, εξαιρουμένου του τμήματος μεταξύ των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Αναγνώστου Μάντακα, από μέχρι για 71 θέσεις επαγγελματικών αδειών (16 για προϊόντα γης και θάλασσας και 55 για βιομηχανικά είδη), 87 θέσεις για παραγωγούς και 14 ελέυθερες θέσεις (σύνολο 172 θέσεις). β) Λαϊκή της Πέμπτης (στη συνοικία Ν. Χώρας) : Να λειτουργήσει στην οδό Μονής Γωνίας από τη συμβολή της με την οδό Σελίνου μέχρι την οδό Κισάμου από μέχρι για 71 θέσεις επαγγελματικών αδειών (16 για προϊόντα γης και θάλασσας και 55 για βιομηχανικά είδη), 87 θέσεις για παραγωγούς και 20 ελέυθερες θέσεις (σύνολο 178 θέσεις). γ) Λαϊκή του Σαββάτου : Να λειτουργήσει στην οδό Μακεδονομάχων (στη συνοικία Λενταριανών) από τη συμβολή της με την οδό Καραβίτη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μέφα, προσωρινά έως έκδοσης νεότερης απόφασης, για 71 θέσεις επαγγελματικών αδειών (16 για προϊόντα γης και θάλασσας και 55 για βιομηχανικά είδη), 134 θέσεις για παραγωγούς και 25 ελεύθερες θέσεις (σύνολο 230 θέσεις).

6 Ως εκ τούτου, η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών, με το αριθμό 4/ Πρακτικό της, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού, αποφάσισε να εισηγηθεί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο τα εξής : α) ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ : Ομόφωνα τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης (Παχιανών) σύμφωνα με την παραπάνω πρόταση του Δήμου Χανίων. β) ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΕΜΠΤΗΣ : Ομόφωνα τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Πέμπτης (Ν. Χώρας) σύμφωνα με την παραπάνω πρόταση του Δήμου Χανίων. γ) ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ : Κατά πλειοψηφία τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Σαββατου σύμφωνα με την παραπάνω πρόταση του Δήμου Χανίων. Κατόπιν το λόγο πήρε ο κ. Καψωμενάκης Κων/νος, Πρόεδρος των Παραγωγών λαϊκών αγορών, ο οποίος, σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στην οδό Μακεδονομάχων, ζήτησε αυτή να μεταφερθεί προσωρινά στην οδό Νικηφόρου Φωκά, επειδή, αφενός μεν η οδός αυτή βρίσκεται στο κέντρο και εξυπηρετεί τους περισσότερους πολίτες, και αφετέρου δε, η πιθανή μετακίνηση της εν λόγω λαϊκής θα επιφέρει οικονομική καταστροφή των εμπόρων και των παραγωγών των λαϊκών αγορών. Ο κ. Τζογανίδης Κώστας, εκπρόσωπος των Επαγγελματιών Πωλητών λαϊκών Αγορών, αφού πήρε το λόγο, ανέφερε ότι εδώ και 4 χρόνια ο Δήμος Χανίων ταλανίζεται από το πρόβλημα των λαϊκών αγορών και τόνισε ότι η επικείμενη μεταφορά της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στην οδό Μακεδονομάχων, ουσιαστικά καταργεί την εν λόγω λαϊκή. Ύστερα το λόγο πήρε ο κ. Νικολακάκης Γεώργιος, εκπρόσωπος των κατοίκων της οδού Μακεδονομάχων, ο οποίος μετέφερε τα δίκαια, όπως τόνισε, δικαιώματα των κατοίκων, οι οποίοι δεν επιθυμούν να λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην εν λόγω οδό, αφού ήδη λειτουργεί λαϊκή αγορά κάθε Δευτέρα στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη, υπάρχει το 15 ο Δημοτικό Σχολείο στην οδό αυτή αλλά και επειδή η περιοχή αυτή είναι δύσβατη για άτομα με ειδικές ανάγκες και ευπαθείς ομάδες, όπως έγκυες και ηλικιωμένους. Κατόπιν, το λόγο πήραν οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κονταξάκης Ευτύχης, Μανουσάκης Βλάσης, Κτενιουδάκης Κώστας, Λεβάκη Όλγα, Φραγκογιάννη Χρίστινα, Πρωτοπαπαδάκης Κώστας, Τζανακάκης Γιώργος και Αγοραστάκης Γεώργιος, οι οποίοι τόνισαν ότι το Νομαρχιακό Συμβούλιο πρέπει να έχει βούληση και άποψη και

7 όχι απλώς να επικυρώσει την πρόταση του Δήμου Χανίων. Επίσης ότι η πρόταση του Δήμου Χανίων, ουσιαστικά καταργεί τη λαϊκή αγορά του Σαββάτου και ότι μία λαϊκή αγορά στην οδό Μακεδονομάχων θα είναι μη βιώσιμη. Ως εκ τούτου οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Τζανακάκης Γ. και Αγοραστάκης Γ. ζήτησαν να τεθεί το ζήτημα της μετακίνησης της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στην οδό Μακεδονομάχων σε ψηφοφορία, επειδή οι παρατάξεις τους διαφωνούν, ως προς αυτό το σημείο, με την πρόταση του Δήμου Χανίων. Αναφορικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών της Τετάρτης και της Πέμπτης, συμφωνούν με την πρόταση του Δήμου Χανίων και της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και την ψηφοφορία που ακολούθησε 1. Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Αποδέχεται τις προτάσεις της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών και του Δήμου Χανίων αναφορικά με τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης (Παχιανών) και της Πέμπτης (Ν. Χώρας) και συγκεκριμένα : α) Λαϊκή της Τετάρτης (στη συνοικία Παχιανών) : Να λειτουργήσει στην οδό Ξέπαπα από τη συμβολή της με την οδό Εφ. Πολεμιστών μέχρι την οδό Λουτρού, εξαιρουμένου του τμήματος μεταξύ των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Αναγνώστου Μάντακα, από μέχρι για 71 θέσεις επαγγελματικών αδειών (16 για προϊόντα γης και θάλασσας και 55 για βιομηχανικά είδη), 87 θέσεις για παραγωγούς και 14 ελέυθερες θέσεις (σύνολο 172 θέσεις). β) Λαϊκή της Πέμπτης (στη συνοικία Ν. Χώρας) : Να λειτουργήσει στην οδό Μονής Γωνίας από τη συμβολή της με την οδό Σελίνου μέχρι την οδό Κισάμου από μέχρι για 71 θέσεις επαγγελματικών αδειών (16 για προϊόντα γης και θάλασσας και 55 για βιομηχανικά είδη), 87 θέσεις για παραγωγούς και 20 ελέυθερες θέσεις (σύνολο 178 θέσεις). 2. Αποφασίζει κατά πλειοψηφία Απορρίπτει με 12 ψήφους υπέρ, 11 ψήφους κατά και αποχή 5 Νομαρχιακών Συμβούλων (ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Βλαχάκης Γ. είχε αποχωρήσει)την πρόταση της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών και του Δήμου Χανίων για την προσωρινή λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στην οδό Μακεδονομάχων στη συνοικία των Λενταριανών.

8 Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό.

9 Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 115 Στην αρχή της συνεδρίασης, συζητήθηκε- εκτός ημερήσιας διάταξης - το σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, σχετικό με τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες τη χώρα. Ο ίδιος πρότεινε την σύσταση μίας διαπαραταξιακής ομάδας Νομαρχιακών Συμβούλων, η οποία θα επικοινωνήσει με τις πληγείσες περιοχές και θα ενεργοποιήσει τους Τοπικούς Φορείς και σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Νομαρχίας, θα συγκεντρώσει χρήματα, ρούχα και άλλα είδη που έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας. Παράλληλα, συζητήθηκαν η ερώτηση του κου Τωμαδάκη Προκόπη για τις ενέργειες της Ν.Α. Χανίων σχετικά με τις πυρκαγιές της 30ης Ιουλίου 2007 στα Δημοτ. Δ/τα Σκάφης, Καμπανού και Ροδοβανίου του Δήμου Ανατ. Σελίνου και οι προτάσεις του για το ίδιο ζήτημα, οι οποίες έγιναν ομόφωνα αποδεκτές και εμπεριέχονται στο από έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του Ν.Σ., το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού. Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Αγοραστάκης Γιώργος κατέθεσε, εκ μέρους της παράταξής του, προτάσεις, σχετικές με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο και την Εύβοια, για την πληγείσα περιοχή του Αν. Σελίνου ως συμπλήρωση των προτάσεων του κου Τωμαδάκη καθώς και για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της αντιπυρικής προστασίας και πρότεινε να γίνει μία έκτακτη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για το εν λόγω θέμα. Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κουκιανάκης Χαράλαμπος, Υπεύθυνος Π.Σ.Ε.Α., κατέθεσε γραπτώς τις ενέργειες της Ν.Α., σχετικά με το θέμα. Ο Δήμαρχος Αν. Σελίνου κ. Λευτέρης Παπαδερός, επίσης, ο οποίος παρευρισκόταν στη συνεδρίαση, πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με το Νομάρχη και τις Υπηρεσίες της Ν.Α. μετά τις πυρκαγιές στο δήμο του.

10 Ο Νομάρχης πρότεινε να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που θίγει ο κ. Αγοραστάκης στο έγγραφό του, σε ειδική συνεδρίαση. Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Ντουντουλάκη, Τζανακάκης, Αρχοντάκης Εμμ., Πρωτοπαπαδάκης και Κτενιουδάκης, εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με τις πυρκαγιές της Πελοποννήσου και της Εύβοιας αλλά και αυτές στο Δήμο Αν. Σελίνου καθώς και για το σχέδιο ψηφίσματος που υπέβαλε ο Νομάρχης. Ειδικά για το Σχέδιο Ψηφίσματος, οι Ν.Σ. κ.κ. Αγοραστάκης Γ. και Τζανακάκης Γ., ζήτησαν ο μεν πρώτος να συμπληρωθεί η λέξη έγκλημα στην δεύτερη σειρά του ψηφίσματος και ο δε δεύτερος, να συμπεριληφθεί και ο Νομός Χανίων στις δεσμεύσεις και στα εξαγγελθέντα μέτρα που έχουν παρθεί από τη κυβέρνηση για τις υπόλοιπες πυρόπληκτες περιοχές. Το αίτημά τους έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α 1. Προβαίνει στο παρακάτω ψήφισμα, το οποίο θα δοθεί στα Μ.Μ.Ε., σχετικό με τις πυρκαγιές, αποδεχόμενο τις παρατηρήσεις των Νομαρχιακών Συμβούλων κ.κ. Αγοραστάκη Γ. και Τζανακάκη Γ. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων, συγκλονισμένο από την εθνική τραγωδία και το έγκλημα των τελευταίων ημερών εξαιτίας των πρωτοφανών σε αριθμό, ένταση και συνέπειες πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της χώρας, που είχαν ως αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο 64 συνανθρώπων μας, την καταστροφή ανυπολόγιστου εθνικού φυσικού πλούτου και την απώλεια της περιουσίας χιλιάδων Ελλήνων προτίθεται : α) Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της πύρινης λαίλαπας β) Να ζητήσει από την πολιτεία την άμεση και απλόχερη αρωγή των πληγέντων και την οικονομική και λοιπή στήριξή τους. γ) Να αναλάβει, σε επίπεδο νομού, τον συντονισμό όλων των φορέων και των ατόμων που επιθυμούν να συνδράμουν τους παθόντες δ) Να εκφράσει τα συγχαρήτηριά του στους πυροσβέστες, στους ηρωικούς κατοίκους των πληγεισών περιοχών και όλους όσους με συγκινητική αυτοθυσία πάλεψαν επί μέρες στην πρώτη γραμμή του πυρός για να διασώσουν ό,τι μπορούσαν. ε) Να ζητήσει από το κράτος :

11 (1) Την εκπόνηση και υλοποίηση μακρόπνοου και αποτελεσματικότερου πλάνου πρόληψης πυρκαγιών (2) Την πλήρη στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος με έμψυχο και άψυχο υλικό και (3) Την μεγαλύτερη χρηματοδότηση των Ο.Τ.Α. Α και Β Βαθμού για την υλοποίηση των προγραμμάτων αντιπυρικής προστασίας. (4) Να συμπεριληφθεί και ο Νομός Χανίων στις δεσμεύσεις και στα εξαγγελθέντα μέτρα που έχουν παρθεί από τη κυβέρνηση για τις υπόλοιπες πυρόπληκτες περιοχές. Ο Νομάρχης, οι Αντινομάρχες και οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, ως πρώτη χειρονομία έμπρακτης συμπαράστασης στους πληγέντες, θα καταθέσουν χρηματικό ποσό στο Ταμείο Αρωγής των πυρόπληκτων περιοχών. 2. Τη σύσταση μίας διαπαραταξιακής ομάδας Νομαρχιακών Συμβούλων, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γύπαρη Κων/νο Αντινομάρχη, Κουκιανάκη Χαράλαμπο Υπεύθυνο Π.Σ.ΕΑ., Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέα του Ν.Σ., Μανουσάκη Βλάση, και Τωμαδάκη Προκόπη, η οποία θα επικοινωνήσει με τις πληγείσες περιοχές και θα ενεργοποιήσει τους Τοπικούς Φορείς και σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Νομαρχίας, θα συγκεντρώσει χρήματα, ρούχα και άλλα είδη που έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας 3. Να συζητηθεί το θέμα των πυρκαγιών σε ειδική συνεδρίαση, αφού καταθέσει εισήγηση ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Αγοραστάκης Γιώργος με αναλυτικές προτάσεις, λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κου Τωμαδάκη Προκόπη. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό.

12 Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 116 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Έκδοση ψηφίσματος για την άσκοπη χρήση των όπλων κατά τη διάρκεια πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Νομό μας (αριθμός 10 στην ημερήσια διάταξη), το οποίο συζητήθηκε μετά την έκδοση ψηφίσματος για τις πυρκαγιές, με εισηγητή τον Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Προβαίνει στο παρακάτω ψήφισμα, το οποίο θα δοθεί στα Μ.Μ.Ε., σχετικό με το παραπάνω θέμα ημερήσιας διάταξης: «Καταδικάζουμε την άσκοπη χρήση των όπλων (μπαλωθιές), φαινόμενο το οποίο παρατηρείται συνήθως κατά τις πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στην Κρήτη και στο Νομό μας. Τέτοιου είδους ενέργειες, πέρα από τους κινδύνους που συνεπάγεται για την ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών, προσβάλλει τον πολιτισμό μας, στοιχείο που χαρακτηρίζει από την αρχαιότητα τον τόπο μας, θίγει την υπερηφάνεια και την παράδοσή μας. Ο Κρητικός λαός είναι πολιτισμένος και αυτό που χρειάζεται τούτη τη στιγμή είναι να γίνει κατανοητό από όλους με επιχειρήματα, η αναγκαιότητα εξάλειψης του φαινομένου, σεβόμενοι τους αγώνες και τις παραδόσεις των προγόνων μας για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική προκοπή».

13 Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό.

14 Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 117 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης προς το χειμαζόμενο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο, μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Συμβούλου κας Ντουντουλάκη Πηνελόπης (αριθμός 11 στην ημερήσια διάταξη), το οποίο συζητήθηκε μετά την έκδοση ψηφίσματος για την άσκοπη χρήση των όπλων, με εισηγήτρια τη Νομαρχιακή Σύμβουλο κ. Ντουντουλάκη Πηνελόπη. Εισηγούμενη το θέμα η κ. Ντουντουλάκη, αναφέρθηκε στο αρ. 440/ έγγραφό της προς το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στο οποίο επισυνάπτεται σχέδιο ψηφίσματος για το εν λόγω θέμα, και το οποίο (έγγραφο) αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Προβαίνει στο παρακάτω ψήφισμα, το οποίο θα δοθεί στα Μ.Μ.Ε., σχετικό με το παραπάνω θέμα ημερήσιας διάταξης: «Το Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως βάλλεται, για μια ακόμα φορά, από κύκλους οι οποίοι εξυφαίνουν αλγεινά σενάρια που επιχειρούν να αμφισβητήσουν τον οικουμενικό χαρακτήρα του και να πλήξουν το πάνσεπτο πρόσωπο του Ορθόδοξου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων : Εκφράζει τη θλίψη, τον προβληματισμό και την ανησυχία του για τις ενέργειες εξωπολιτειακών μηχανισμών της Τουρκίας.

15 Υπενθυμίζει ότι οι ενέργειες αυτές εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη φυσιογνωμία μιας χώρας η οποία προσβλέπει στην ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εύχεται να πρυτανεύσει το πνεύμα δικαίου σε όλα τα ζητήματα της πολιτικής ζωής της γείτονος χώρας και να απομονωθούν οι εξωθεσμικές εστίες φανατισμού και μισαλλοδοξίας, οι οποίες υποσκάπτουν την απρόσκοπτη πορεία του λαού της προς την πρόοδο». Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό.

16 Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 118 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά αίτημα του Δημάρχου Κολυμβαρίου κου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη για τη στέψη του πρώτου ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμου στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου το 2008 με κότινο από το πανάρχαιο δέντρο της ελιάς των Βουβών, το οποίο συζητήθηκε μετά την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης προς το χειμαζόμενο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Εισηγούμενος το θέμα ο Πρόεδρος του Ν.Σ. κ. Εμμ. Παπαδάκης, αναφέρθηκε στο αρ. 5941/ έγγραφο του Δήμου Κολυμβαρίου προς το Νομάρχη Χανίων το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού με το οποίο ο Δήμαρχος κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίδης προτείνει τη στέψη του πρώτου ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμου στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου το 2008 με κότινο από το πανάρχαιο δέντρο της ελιάς των Βουβών και αναφέρει τους λόγους για τους οποίους το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων θα πρέπει να αποδεχθεί την πρόταση αυτή. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει το αίτημα του Δήμου Κολυμβαρίου για τη στέψη του πρώτου ολυμπιονίκη μαραθωνοδρόμου στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου το 2008 με κότινο από το πανάρχαιο δέντρο της ελιάς των Βουβών. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό.

17 Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 119 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Σύμβαση παραχώρησης χρήσης εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών του έργου SE-RISK της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III B ARCHIMED, με εισηγητή τον Αντινομάρχη κ. Εμμ. Σπανουδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Εμμ. Σπανουδάκης, ανέφερε τα εξής : «Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, συμμετέχει μαζί με άλλους φορείς από την Ελλάδα και την Ευρώπη, μεταξύ αυτών και το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ), στο έργο SE RISK (Advanced techniques for SEismic RISK reduction in Mediterranean Archipelago Regions) που υπάγεται στο Μέτρο 3.3 του Προγράμματος INTERREG IIIB ARCHIMED που στόχο έχει, την ανάπτυξη εξειδικευμένων τεχνικών για τη μείωση του σεισμικού κινδύνου στις Περιφέρειες του Αρχιπελάγους της Μεσογείου. Ειδικότερα, η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων στην παρούσα φάση του έργου αφορά στην προμήθεια του εξοπλισμού για την υποστήριξη και συντήρηση σταθμών υπαίθρου, η οποία έχει ολοκληρωθεί. Για τη λειτουργία του εξοπλισμού όμως, τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων απαιτείται ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει ο εταίρος μας στο πρόγραμμα, τo ΤΕΙ Κρήτης (Παράρτημα Χανίων). Κατόπιν των παραπάνω, εισηγούμαστε 1. την υπογραφή σύμβασης για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του υπόψη εξοπλισμού στο ΤΕΙ Κρήτης (Τμήμα Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος). 2. Τη σύσταση επιτροπής παρακολούθησης της σύμβασης με τον ορισμό δύο εκπροσώπων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων εκ των οποίων ο ένας είναι ο Αντινομάρχης κ. Εμμανουήλ Σπανουδάκης ο οποίος θα εκτελεί και χρέη προέδρου της Επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ.

18 Γεώργιο Γρυλλάκη και ο δεύτερος είναι ο κ. Ντερμανάκης Νίκος με αναπληρωτή του τον κ. Τυροβολά Κων/νο, υπάλληλοι της Δ/νσης Προγραμματισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Επενδύσεων και εκπρόσωπο του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Κρήτης που έχει οριστεί να είναι ο Δρ. Φίλιππος Βαλλιανάτος, με αναπληρωτή του τον Δρ Μακρή Ιωάννη, Συνημμένα, υποβάλουμε σχέδιο της προτεινόμενης σύμβασης». Το Νομαρχιακό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α 1. Εγκρίνει την υπογραφή σύμβασης για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του υπόψη στο ΤΕΙ Κρήτης (Τμήμα Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος). 2. Τη σύσταση επιτροπής παρακολούθησης της σύμβασης με τον ορισμό δύο εκπροσώπων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων εκ των οποίων ο ένας είναι ο Αντινομάρχης κ. Εμμανουήλ Σπανουδάκης ο οποίος θα εκτελεί και χρέη προέδρου της Επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Γρυλλάκη και ο δεύτερος είναι ο κ. Ντερμανάκης Νίκος με αναπληρωτή του τον κ. Τυροβολά Κων/νο, υπάλληλοι της Δ/νσης Προγραμματισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Επενδύσεων και έναν εκπρόσωπο του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Κρήτης που έχει οριστεί να είναι ο Δρ. Φίλιππος Βαλλιανάτος, με αναπληρωτή του τον Δρ Μακρή Ιωάννη. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό.

19 Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 120 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Σύμβαση παραχώρησης χρήσης εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών του έργου MILDMAP MEDIA της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III B ARCHIMED με εισηγητή τον Αντινομάρχη κ. Εμμ. Σπανουδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Εμμ. Σπανουδάκης, ανέφερε τα εξής : «Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, συμμετέχει μαζί με άλλους φορείς από την Ελλάδα και την Ευρώπη, μεταξύ αυτών και το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, στο έργο MILDMAP MEDIA (Methodology integration of EO techniques as operative tool for land degradation management and planning in Mediterranean areas) που υπάγεται στο Μέτρο 3.3 του Προγράμματος INTERREG IIIB ARCHIMED που στόχο έχει, αναφορικά με την ανάλυση των εδαφικών συστημάτων υποκείμενων στους φυσικούς κινδύνους, τον καθορισμό ενός κατάλληλου και ευέλικτου «Συστήματος Υποστήριξης Αποφάσεων» (DSS) ικανό να βοηθήσει τους αρμόδιους για το σχεδιασμό στην ανάλυση των παραπάνω συστημάτων με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα λόγω των παραγόντων πίεσης που ενεργούν σε ένα σύνθετο εδαφικό σύστημα. Ειδικότερα, η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων στην παρούσα φάση του έργου αφορά στην προμήθεια του εξοπλισμού για την υποστήριξη και συντήρηση σταθμών υπαίθρου, η οποία ήδη ολοκληρώνεται. Για τη λειτουργία του εξοπλισμού όμως, τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων απαιτείται ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει ο εταίρος μας στο πρόγραμμα, τo Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Κρήτης (Ερευνητικό Κέντρο υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων). Κατόπιν των παραπάνω, εισηγούμαστε :

20 1. Την υπογραφή σύμβασης για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του υπόψη εξοπλισμού στο Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Κρήτης (Ερευνητικός Τομέας Φυσικών Πόρων και Φυσικών Καταστροφών). 2. Τη σύσταση επιτροπής παρακολούθησης της σύμβασης με τον ορισμό δύο εκπροσώπων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων εκ των οποίων ο ένας είναι ο Αντινομάρχης κ. Εμμανουήλ Σπανουδάκης ο οποίος θα εκτελεί και χρέη προέδρου της Επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Γρυλλάκη και ο δεύτερος είναι ο κ. Τυροβολάς Κων/νος με αναπληρωτή του τον κ. Ντερμανάκη Νίκο, υπάλληλοι της Δ/νσης Προγραμματισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Επενδύσεων και έναν εκπρόσωπο του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Κρήτης που έχει οριστεί να είναι ο Δρ. Φίλιππος Βαλλιανάτος, με αναπληρωτή του τον Δρ Μακρή Ιωάννη. Συνημμένα, υποβάλουμε σχέδιο της προτεινόμενης σύμβασης. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α 1. Εγκρίνει την υπογραφή σύμβασης για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του υπόψη εξοπλισμού στο Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Κρήτης (Ερευνητικός Τομέας Φυσικών Πόρων και Φυσικών Καταστροφών). 2. Τη σύσταση επιτροπής παρακολούθησης της σύμβασης με τον ορισμό δύο εκπροσώπων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων εκ των οποίων ο ένας είναι ο Αντινομάρχης κ. Εμμανουήλ Σπανουδάκης ο οποίος θα εκτελεί και χρέη προέδρου της Επιτροπής, με αναπληρωτή του τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Γρυλλάκη και ο δεύτερος είναι ο κ. Τυροβολάς Κων/νος με αναπληρωτή του τον κ. Ντερμανάκη Νίκο, υπάλληλοι της Δ/νσης Προγραμματισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Επενδύσεων και έναν εκπρόσωπο του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Κρήτης που έχει οριστεί να είναι ο Δρ. Φίλιππος Βαλλιανάτος, με αναπληρωτή του τον Δρ Μακρή Ιωάννη, Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

21 Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 122 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Χορήγηση αδειών τυροκομικών προϊόντων, με εισηγητή τον Αντινομάρχη κ. Εμμ. Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Εμμ. Αρχοντάκης ανέφερε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή Διοίκησης, Οικ/κών και Πρωτογενούς Τομέα, με την αριθμό 127/ απόφασή της ενέκρινε τη χορήγηση παραγωγικών αδειών σε όσους τυροκόμους παραγωγούς υποβάλλουν σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πώληση τυροκομικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές του Νομού Χανίων. Η εν λόγω Νομαρχιακή Επιτροπή, πήρε αυτή την απόφαση, ύστερα από επίσκεψη ομάδας τυροκόμων παραγωγών τυροκομικών προϊόντων στη Ν.Α. Χανίων όπου συζήτησαν με τον Αντινομάρχη κ. Αρχοντάκη Εμμ. τα προβλήματά τους και ζήτησαν να τους χορηγηθούν παραγωγικές άδειες για την πώληση των προϊόντων τους στις λαϊκές αγορές. Αναλυτικά, τα κύρια σημεία της εν λόγω συζήτησης και η απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Διοίκησης, Οικ/κών και Πρωτογενούς Τομέα περιέχονται στο πρακτικό της με αρ. 33/ , το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη την αρ. 3927/ εισήγηση της Δ/νσης Εμπορίου η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού και αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι οι παρακάτω έξι (6) τυροκόμοι παραγωγοί τυροκομικών προϊόντων έχουν υποβάλει αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να τους

22 χορηγηθεί παραγωγική άδεια πώλησης τυροκομικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές του Ν. Χανίων : 1. Βενετάκης Μιχαήλ 2. Μανουσέλης Ιωσήφ 3. Κωστάκης Ευάγγελος 4. Μαστοράκης Ιωάννης 5. Πολέντας Κων/νος και 6. Πατσουράκης Ιωσήφ Ως εκ τούτου, και μετά από τον έλεγχο των δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν στην Δ/νση Εμπορίου από τους εν λόγω τυροκόμους παραγωγούς, προτείνεται η χορήγηση των σχετικών αδειών. Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τη χορήγηση παραγωγικών αδειών πώλησης τυροκομικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές του Νομού Χανίων, στους παρακάτω τυροκόμους παραγωγούς : 1.Βενετάκης Μιχαήλ 2.Μανουσέλης Ιωσήφ 3.Κωστάκης Ευάγγελος 4.Μαστοράκης Ιωάννης 5.Πολέντας Κων/νος και 6.Πατσουράκης Ιωσήφ Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

23 Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 123 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Παράκαμψη οδού Ιερού Ναού Μιχαήλ Αρχαγγέλου (Ροτόντα)» που βρίσκεται στο Δ. Δ/σμα Επισκοπής του Δήμου Κολυμβαρίου του Νομού Χανίων με εισηγητή τον Αντινομάρχη Χανίων κ. Εμμ. Σπανουδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Εμμ. Σπανουδάκης, αναφέρθηκε στους προτεινόμενους περιβαλλοντικούς όρους οι οποίοι θα διέπουν την κατασκευή και λειτουργία του εν λόγω έργου όπως αυτοί περιγράφονται στη σχετική εισήγηση του Τμήματος Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας της Ν.Α. Χανίων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος πρακτικού. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Αποδέχεται ως έχουν τους προτεινόμενους Περιβαλλοντικούς Όρους για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Παράκαμψη οδού Ιερού Ναού Μιχαήλ Αρχαγγέλου (Ροτόντα)» που βρίσκεται στο Δ. Δ/σμα Επισκοπής του Δήμου Κολυμβαρίου του Νομού Χανίων. Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κώστας Πρωτοπαπαδάκης απείχε από τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης του εν λόγω θέματος λόγω κωλύματος, σύμφωνα με το άρθρο 57 του Κώδικα Νομαρχιακής Αυτ/σης.

24 Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

25 Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 124 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Ανάθεση παραγωγής D.V.D. Τουρισμού ενδοχώρας Ν. Χανίων και εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, με εισηγητή τον Αντινομάρχη Χανίων κ. Κων/νο Γύπαρη. Εισηγούμενος το θέμα, ο κ. Γύπαρης ανέφερε τα εξής : «Η διαδικασία ανάθεσης της δημιουργίας DVD ενδοχώρας Ν.Χανίων & εναλλακτικών μορφών Τουρισμού που προτείνεται με την παρούσα εισήγηση, είναι αυτή που προβλέπεται από το άρθρο 101 του Κώδικα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με αυτό, τα οπτικοακουστικά έργα θεωρούνται εργασίες πολιτιστικού χαρακτήρα και η ανάθεση εκτέλεσή τους γίνεται απευθείας με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου ύστερα από γνώμη της Επιτροπής Κρίσης Εικαστικών Έργων η οποία προβλέπεται επίσης από το ίδιο άρθρο. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από : ένα Νομαρχιακό Σύμβουλο (πρόεδρος), δύο εκπροσώπους του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ένα εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και ένα Αρχιτέκτονα Υπάλληλο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. H Επιτροπή συνέταξε την Α.Π 4246/ Πρόσκληση Προκήρυξη και απευθύνθηκε σε Χανιώτες Δημιουργούς που κατά την κρίση της Επιτροπής θα μπορούσαν να φέρουν σε πέρας το συγκεκριμένο έργο. Από αυτούς ανταποκρίθηκε μόνο η Εταιρεία Indigo View των κ.κ. Θ.Παπαδουλάκη- Δ.Ξενάκη, με οικονομική προσφορά , όσο δηλαδή και ο Προϋπολογισμός. Η Εταιρεία Indigo View είναι γνωστή στον Νομό Χανίων από το Προηγούμενο DVD με τίτλο «Χανιά: Σταυροδρόμι Πολιτισμών, Παράδεισος Αισθήσεων».

26 Τέθηκε, όμως από την Εταιρεία, θέμα Πνευματικών Δικαιωμάτων για την παραγωγή των αντιτύπων. Η Επιτροπή Κρίσης Εικαστικών Έργων και η Εταιρεία Indigo View συμφώνησαν τελικά στο ότι δεν μπορούν να επιβαρυνθούν με πρόσθετη αμοιβή για πνευματικά δικαιώματα τα αντίτυπα που προβλέπονται στην υλοποιούμενη δράση. Συμφωνήθηκε όμως να καταβληθούν πνευματικά δικαιώματα σε περίπτωση σε περίπτωση μελλοντικής ανατύπωσης. Μετά τα παραπάνω εισηγούμαστε την ανάθεση της εργασίας στην Εταιρεία Indigo View». Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει την απευθείας ανάθεση σύμφωνα με την παράγραφο 10 β του άρθρου 101 του Κώδικα της Νομαρχιακής Αυτ/σης - της δημιουργίας DVD ενδοχώρας Ν. Χανίων και εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, στην Εταιρεία Indigo View, μετά και από σχετική απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κρίσης Εικαστικών Έργων. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

27 Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 125 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Παράνομη εγκατάσταση και λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας, με εισηγήτρια την Αντιπρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Όλγα Λεβάκη. Εισηγούμενη το θέμα, η κ. Λεβάκη αναφέρθηκε στο αρ. 369/ έγγραφό της προς τον Πρόεδρο του Ν.Σ. Χανίων το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού - με το οποίο ζητούσε να συζητηθεί το εν λόγω θέμα σε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα η κ. Λεβάκη ανέφερε ότι έχουν εγκατασταθεί και εκπέμπουν τουλάχιστον τρεις (3) κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο δώμα του κτιρίου του παλιού ξενοδοχείου ΛΙΣΣΟΣ, που βρίσκεται στην οδό Α. Παπανδρέου 68 και το οποίο χρησιμοποιείται σήμερα ως χώρος γραφείων, εφάπτεται, δε, της παιδικής χαράς του Δημοτικού Κήπου. Οι εν λόγω κεραίες είναι παραλλαγμένες ως καπνοδόχοι και λειτουργούν παράνομα, αφού δεν έχει χορηγηθεί γι αυτές, η σχετική άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας. Επειδή, συνέχισε η κ. Λεβάκη, οι κεραίες αυτές έχουν εγκατασταθεί και εκπέμπουν δίπλα σε χώρο που παίζουν μικρά παιδιά και απέναντι από το Εθνικό Στάδιο Χανίων, είναι, δε, γνωστό σε όλους μας ότι αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την δημόσια υγεία, με την πρόκληση σοβαρών και μόνιμων βλαβών σε όσους εκτίθενται στην ακτινοβολία τους, θα ήταν σκόπιμο το Νομαρχιακό Συμβούλιο να λάβει απόφαση απομάκρυνσης των εν λόγω κεραιών από τον προαναφερόμενο χώρο. Κατόπιν, το λόγο πήρε η Αντινομάρχης κ. Φωτεινή Παπαμαρκάκη Καραβιτάκη, η οποία αναφέρθηκε στην αλληλογραφία της Δ/νσης Μεταφορών και

28 Επικοινωνιών με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) για το προαναφερόμενο ζήτημα. Συγκεκριμένα, η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ν.Α. Χανίων, με το αρ. 5472/ έγγραφό της, ζήτησε από την εν λόγω Επιτροπή να την ενημερώσει σχετικά με την άδεια εγκατάστασης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο δώμα του κτιρίου του πρώην ξενοδοχείου «Λισσός». Ύστερα από έγγραφο της Δ/νσης Φάσματος της συγκεκριμένης Επιτροπής, σύμφωνα με το οποίο στα αρχεία της δε βρέθηκε εκδοθείσα άδεια, η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών διενήργησε αυτοψία στις στην εν λόγω διεύθυνση και φωτογράφισε τις κατασκευές που υπάρχουν στο δώμα του κτιρίου αυτού. Tέλος, η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Ν.Α. Χανίων με το αρ. 6427/ έγγραφό της προς την ίδια Επιτροπή, ζητά τη συνδρομή της (επιτροπής) για την διαπίστωση ενδεχόμενης εκπομπής από τις κεραίες, δεδομένου ότι η εν λόγω Δ/νση δε διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικό εξοπλισμό αλλά και η ΕΡΤ και άλλοι κρατικοί φορείς, στους οποίους έχει αποταθεί η Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών για τη συνδρομή τους στο θέμα ελέγχου των κεραιών, δεν ανταποκρίθηκαν, έως τώρα στο αίτημα αυτό. Ως εκ τούτου, κατέληξε η κ. Παπαμαρκάκη Καραβιτάκη, η Ν.Α. Χανίων περιμένει την απάντηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να προχωρήσει στις περαιτέρω ενέργειες. Οι Ν.Σ. κ.κ. Αγοραστάκης Γ., Μανουσάκης Βλάσης, Κτενιουδάκης Κ. εξέφρασαν τις απόψεις τους επί του θέματος και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κουρούσης Χαρ. τόνισε τη σημασία του θέματος, ιδιαίτερα για λόγους δημόσιας υγείας και πρότεινε να ληφθεί πρωτοβουλία από τη Ν.Α. Χανίων ώστε να μπει μία τάξη στο θέμα αυτό. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α 1. Θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες αφού λάβει την απάντηση από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) για το συγκεκριμένο θέμα και 2. Θα εξετάσει το θέμα της συλλογικής τοποθέτησης των κεραιών σε διαμορφωμένους χώρους όπου δε θα επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ.

29 Ακριβές αντίγραφο Σέλινο, το οποίο στην ημερήσια διάταξη περιλαμβανόταν στον αριθμό εννέα (9). Το αίτημα αυτό έγινε, επίσης, ομόφωνα αποδεκτό Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : (α) τη θλίψη όλων για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια (β) την έκδοση του ψηφίσματος σχετικού με το παραπάνω θέμα (γ) την πρότασή του, να εξουσιοδοτήσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο μία ομάδα από Νομαρχιακούς Συμβούλους οι οποίοι θα αναλάβουν να συγκεντρώσουν κάθε είδους βοήθεια για τις πληγείσες περιοχές και (δ) την εγκύκλιο του ΕΛΓΑ που αναφέρει ότι τα εξαγγελθέντα μέτρα για τις πυρόπληκτες περιοχές αφορούν και αυτές του Ανατολικού Σελίνου του Νομού Χανίων. ΑΠΟΦΑΣΗ 126 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη Προκόπη, αναφορικά με την πρότασή του για τον μη αποχαρακτηρισμό του παλαιού τμήματος του κύριου επαρχιακού δρόμου Νο 14 «Ταυρωνίτη Κάντανος Παλαιόχωρα, τμήμα Άναβος Φαράγγι Κάντανος» σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. Ο κ. Τωμαδάκης Προκόπης, εισηγούμενος το θέμα, ζήτησε να ληφθεί απόφαση από το Νομαρχιακό Συμβούλιο σχετικά με τον προαναφερόμενο δρόμο και συγκεκριμένα : 1) Υπέρ της διατήρησης του ισχύοντα χαρακτηρισμού του παλαιού τμήματος Νο 14 «Ταυρωνίτη Κάντανος Παλαιόχωρα, τμήμα Άναβος Φαράγγι Κάντανος» ως κύριου επαρχιακού δρόμου, με καμία χωρική τροποποίηση και 2) Την άμεση ανάκληση τυχόν διαφορετικής απόφασης, από οποιαδήποτε Υπηρεσία της Ν.Α. Χανίων. Ο κ. Τωμαδάκης, συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο τμήμα αυτό του κύριου επαρχιακού δρόμου, το οποίο εμπεριέχει σημαντικά και αδιαμφισβήτητα ιστορικά, αρχιτεκτονικά και περιβαλλοντικά στοιχεία, τα οποία οφείλουν όλοι να σεβαστούν, να τα προστατέψουν και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτ/ση της περιοχής, τους Φορείς και τους απλούς πολίτες να τα αναδείξουν και να τα προβάλλουν. Η πρόταση του κου Τωμαδάκη για τη λήψη απόφασης από το Ν.Σ. σχετικά με το εν λόγω θέμα, περιγράφεται διεξοδικά στο αρ. 467/ έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του Ν.Σ. Χανίων, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 317/22-5- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6.

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 13 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 το πρωί συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 21/12-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

11. Kατσουλάκης Μάρκος

11. Kατσουλάκης Μάρκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο Σήμερα 19 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 608/16-10-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 18/11-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 19 Νοεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 615/14-11-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 21 Απριλίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 207/16-4-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 651/5-12-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 24 Οκτωβρίου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 553/20-10-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου.

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 18 Απριλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 245/13-4-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5.

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17ο Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 575/4-10-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 30 Ιουλίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 390/24-7-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

6. Έγκριση μετακίνησης

6. Έγκριση μετακίνησης ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο Σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 503/22-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 28 Μαΐου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 269/22-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 30 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 252/24-4- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων.

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 134/22-2-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 28 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 37/23-1- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9.

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 19 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 385/15-6- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 9 Μαΐου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 234/5-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο Σήμερα 27 Μαρτίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 219/23-3-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18.

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 27 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 176/23-3-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2008 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 41/28-1-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 485/12-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 708/14-12-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 18 Ιουλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 419/13-7-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 29 Μαΐου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 324/23-5-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο Σήμερα 23 Ιανουαρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 21/18-1-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16.

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 25 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 103/19-2-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

11. Kατσουλάκης Μάρκος

11. Kατσουλάκης Μάρκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 31 Μαρτίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 161/27-3-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο Σήμερα 12 Αυγούστου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 441/6-8-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/ Αριθμός Απόφασης: 339/2016

Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/ Αριθμός Απόφασης: 339/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/24-05-2016 Αριθμός Απόφασης: 339/2016 Στο Ηράκλειο σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00,

Διαβάστε περισσότερα

2. Ενδιαφερόμενος. Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος

2. Ενδιαφερόμενος. Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15-01 - 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 547 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Δημοτική Αστυνομία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης

Διαβάστε περισσότερα

2. Ενδιαφερόμενος ΣΧΕΤ :

2. Ενδιαφερόμενος ΣΧΕΤ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14-09 - 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14488 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Δημοτική Αστυνομία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης Προκόπης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ Ταχ. Δ/νση : Πλ. Ελευθερίας 1 73134, Χανιά Τηλέφωνο : 28213 40286, 206 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

2. Ενδιαφερόμενος. Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος

2. Ενδιαφερόμενος. Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 18-02 - 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 2022 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Δημοτική Αστυνομία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14492 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14492 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14492 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης Ταχ.Δ/νση : Γάζι Τμήμα Τοπ. Αυτοδ/σης Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 404/9-7-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤ : Η υπ αριθμό 290/2008 απόφαση της Δ.Ε. με αριθμό Πρωτ. 10450/30.06.2008

ΣΧΕΤ : Η υπ αριθμό 290/2008 απόφαση της Δ.Ε. με αριθμό Πρωτ. 10450/30.06.2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 16-04 - 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4976 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Δημοτική Αστυνομία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 23η Φεβρουαρίου του έτους 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00μ.μ.,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 10 / 11 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 17667 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813 400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης Προκόπης

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19 ο Σήμερα 26 Νοεμβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 661/22-11-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4919 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4919 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4919 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης Ταχ.Δ/νση : Γάζι Τμήμα Τοπ. Αυτοδ/σης Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813 400664

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 38/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ Σύνταξη έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού Α τριμήνου οικονομικού έτους 2016»

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 38/2016 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΟΣ Σύνταξη έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού Α τριμήνου οικονομικού έτους 2016» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΔΡΑ: ΠΥΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΝΕΑ (9) ΚΑΙ ΑΠΟ 13/04/2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 30 / 03 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4070 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Οικονομική Υπηρεσία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813 400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ` ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 04 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 13993 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 04 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 13993 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 04 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 13993 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης Ταχ.Δ/νση : Γάζι Τμήμα Τοπ. Αυτοδ/σης Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813 400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΡΟΥ 78/2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΡΟΥ 78/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Πόρος 4 Ιουλίου 2014. Αρ. Πρωτ: - 4467 -- ΑΔΑ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμ. 12/2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 31/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 31/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» της

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 37/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 37/2016 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό 13 / 2016 συνεδρίασης της Οικονομικής του Δήμου Χερσονήσου.

Από το πρακτικό 13 / 2016 συνεδρίασης της Οικονομικής του Δήμου Χερσονήσου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΔΑ: 6ΗΝΤΩΗΜ-449 Από το πρακτικό 13 / 2016 συνεδρίασης της Οικονομικής του Δήμου Χερσονήσου. Στις Γούρνες, σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1. Παρόντες 24

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1. Παρόντες 24 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 22/01/2016 με αριθμ. 1 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 32/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 32/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/12/2015

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/12/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2458 Χαλκίδα 07/12/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

1. Συγκρότηση του ΔΣ Σχολικής Επιτροπής μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης Δ. Χανίων Ορισμός Οικονομικού Διαχειριστή.

1. Συγκρότηση του ΔΣ Σχολικής Επιτροπής μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης Δ. Χανίων Ορισμός Οικονομικού Διαχειριστή. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Χανιά : 14-11-2014 ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αρ. Πρωτ. : 705 Δ/νση: Κριάρη 40 (1 ος όροφος) Χανιά τ.κ.73135 Τηλ: 28213 41773 Fax:28213 41786 e-mail: schepitropi2@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 36 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 196 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 36 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 196 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 36 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 196 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 22 Αυγούστου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β40ΖΩΚΞ-ΗΞ3 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β40ΖΩΚΞ-ΗΞ3 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμ. 7/2012 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μυλοποτάμου. Αριθμ. Απόφασης : 336/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Έκθεση εσόδων - εξόδων (Β

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ.Αποφ.: 230/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ.Αποφ.: 230/2012 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ.Αποφ.: 230/2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 8/24-05-2012 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Έγκριση έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης: 365/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 25 /2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Αριθμός Απόφασης: 365/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 25 /2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθμός Απόφασης: 365/2014 Από το πρακτικό αριθμός: 25 /2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ.15/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ.15/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Περίληψη Λήψη απόφασης για την Τριμηνιαία Έκθεση, αποτελέσματα εκτέλεσης Προϋπολογισμού Εσόδων Εξόδων Ισολογισμού 2 ου Τριμήνου 2016. Στα

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Πλατανιά / τηλ /

Δήμος Πλατανιά / τηλ / 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 12998/9-06-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Απόσπασμα από τo Πρακτικό της 10/2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά Αριθμ. Απόφασης: 188/2015 Θέμα 14ο: Ανασυγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/09/2017

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ Χαλκίδα 07/09/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2812 Χαλκίδα 07/09/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 5031 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

Αριθ. Πρωτ. : 5031 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 3ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ Ε.Π. «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 28 Νοεμβρίου 2017 Σύγκλιση Επιτροπής Παρακολούθησης - Ημερήσια Διάταξη Η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου 2013 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 20 η Δεκεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 05 / 08 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 12425 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 05 / 08 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 12425 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 05 / 08 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 12425 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813 400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης Προκόπης ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 17/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 17/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 31/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 31/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13/2017. Θέμα 1ο: Ανακοινώσεις Προέδρου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13/2017. Θέμα 1ο: Ανακοινώσεις Προέδρου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 29η Ιουνίου του έτους 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 μ.μ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 20:30 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 20:30 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2388 Χαλκίδα 20/12/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρία της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κέας, 15 ης Ιανουαρίου 2013

Συνεδρία της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κέας, 15 ης Ιανουαρίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ ΣΤΙΣ 15/01/2013 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 108/10-01-2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 22η Ιουνίου του έτους 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 μ.μ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ον (Κατεπείγον) ΘΕΜΑ : 4 ΑΠΟΦΑΣΗ : 155/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 13 ης Συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 899. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 899. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Λόγω απουσίας του Γραμματέα κ. Π. Χρυσαφίδη χρέη Γραμματέα εκτελεί ο κ. Μ. Ζουλουφός

Λόγω απουσίας του Γραμματέα κ. Π. Χρυσαφίδη χρέη Γραμματέα εκτελεί ο κ. Μ. Ζουλουφός ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 3/6/2015 με αριθμ. 13 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 254 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ 1. Αλέξανδρος Παπαλεξάκης 4. Αντωνία Μικρούλη 2. Σταύρος Γαγάνης 5. Νεκτάριος Κλουβάτος 3.

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ 1. Αλέξανδρος Παπαλεξάκης 4. Αντωνία Μικρούλη 2. Σταύρος Γαγάνης 5. Νεκτάριος Κλουβάτος 3. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4/2016 Πρακτικό συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Ατσιποπούλου Η συνεδρίαση έγινε στις 09/08/2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 μ.μ στο Κοινοτικό κατάστημα Ατσιποπούλου, υπό την Προεδρία του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 30/2015 απόφασης της Εκτελεστικής

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 30/2015 απόφασης της Εκτελεστικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Ν ο 1/24-01-2012 Αριθμός Απόφασης: 8/2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Ν ο 1/24-01-2012 Αριθμός Απόφασης: 8/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Ν ο 1/24-01-2012 Αριθμός Απόφασης: 8/2012 Στο Ηράκλειο, σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 880. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 880. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 13 / Περίληψη

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 13 / Περίληψη ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 / 2010 Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 13 / 2010 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Περίληψη Συγκρότηση επιτροπών προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2010. ( Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ HM: 09/05/2016 14:37:51. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθ. 11 της 25 ης Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αρ. 14/20.07.2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Aρ. Απόφασης 207/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 10/30.04.2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 308/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έκδοση ψηφίσματος ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤ : Η υπ αριθμό 395 / 2007 απόφαση της Δ.Ε. Η υπ αριθμό 475 / 2008 απόφαση του Δ.Σ

ΣΧΕΤ : Η υπ αριθμό 395 / 2007 απόφαση της Δ.Ε. Η υπ αριθμό 475 / 2008 απόφαση του Δ.Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 03 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4326 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Οικονομική Υπηρεσία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813 400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 3/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός προσλήψεων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 15/2012 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Αριθμός Απόφασης: 267 /2012 Περίληψη

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 15/2012 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Αριθμός Απόφασης: 267 /2012 Περίληψη ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 15/2012 Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: ΑΙΤΗΣΗ

Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 13 / 10 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 16064 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Οικονομική Υπηρεσία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης Προκόπης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα, 30 Μαΐου 2018 Αρ. Πρωτ /423

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα, 30 Μαΐου 2018 Αρ. Πρωτ /423 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 6

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 06 ης Ιουνίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 150/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης για

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 11/28 Αυγούστου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 11/28 Αυγούστου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 11/28 Αυγούστου 2013 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 20 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Από το αριθμ. 18/ πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αγίου Νικολάου.

Από το αριθμ. 18/ πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αγίου Νικολάου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΔΑ: 6ΜΗΔΩΚΨ-01Ι ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το αριθμ. 18/ 24-7 -2019 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αγίου Νικολάου. Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 34ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθμ. 34ης/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθμ. 34ης/12-10-2016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αριθμ. απόφ. 390/2016 Περίληψη: «Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου 2014 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 25 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 119 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 25 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 119 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 25 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 119 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 14 Ιουνίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 11 Μαΐου 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 11 Μαΐου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 11 Μαΐου 2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 62 Στο Αίγιο και στο

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ.: 8065/ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ Α ρ ι θ μ. Α π ό φ α σ η ς : 180 / 2012

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ.: 8065/ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ Α ρ ι θ μ. Α π ό φ α σ η ς : 180 / 2012 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αρ. Πρωτ.: 8065/13-06-2012 ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ Α ρ ι θ μ. Α π ό φ α σ η ς : 180 / 2012 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό 11/2012 της Συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα