Λειτουργικής και Ανθρώπινης. Μάρτιος 2009, Αρ. Δελτίου 37

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Λειτουργικής και Ανθρώπινης. Μάρτιος 2009, Αρ. Δελτίου 37"

Transcript

1 Μάρτιος 2009, Αρ. Δελτίου 37 Επιδίωξή μας με σταθερά βήματα, να φθάσουμε σε αξιοζήλευτα επίπεδα εξυπηρέτησης και προσφοράς, και με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον να επιτύχουμε την ανάπτυξη μιας Πόλης Σύγχρονης, Λειτουργικής και Ανθρώπινης.

2 Κατασκευή πλακόστρωτων πεζοδρομίων σύμφωνα με το άρθρο 17 του Περί Ρυθμίσεως Οδών & Οικοδομών Νόμου Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες, 1. Το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας επιθυμεί να πληροφορήσει τους δημότες του, ιδιοκτήτες οικοπέδων στις οδούς 1ης Απριλίου, Χαράλαμπου Μούσκου, Γρίβα Διγενή, Στυλιανού Λένα, Μετοχίου, Αλέξανδρου Παναγούλη (μέρος), Σποράδων (μέρος), Αιγαίου (μέρος), Λεωφ. Ελευθερίας, Ανεξαρτησίας, Ηρακλέους ότι θα προχωρήσει, στην πλακόστρωση των υφιστάμενων χωμάτινων πεζοδρομίων. 2. Προκαταρκτική εκτίμηση της κατασκευής των εν λόγω πεζοδρομίων έχει ήδη δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 23/1/2009 και έχει αναρτηθεί μαζί με τα σχέδια και όρους κατασκευής πεζοδρομίων στην πινακίδα ανακοινώσεων του Δήμου. Ενστάσεις από τους επηρεαζόμενους ιδιοκτήτες αναφορικά με τις εν λόγω εργασίες μπορούν να υποβληθούν στο Δήμο μέσα σε περίοδο 2 μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης. 3. Ο επιμερισμός του κόστους έγινε σύμφωνα με την πρόσοψη του οικοπέδου και το μερίδιο που κατέχει ο κάθε ιδιοκτήτης σε αυτό. Όσον αφορά το επιμερισμό του κόστους σε διπλοκατοικίες που προσδιορίζεται το μήκος της πρόσοψης, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει διαίρεση της γης, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το μερίδιο που επίσημα κατέχει ο καθένας και όχι σύμφωνα με την επιτόπου πρόσοψη της κάθε μονάδας κατοικίας. Σε περίπτωση που τα οικόπεδα είναι γωνιακά η σωστή διευθέτηση πληρωμής θα γίνεται μεταξύ των συνιδιοκτητών. Η αποπληρωμή θα γίνεται σε 7 ίσες ετήσιες δόσεις ή/και αμέσως με την τελική κατανομή του κόστους. 4. Οι εργασίες κατασκευής των πεζοδρομίων οι οποίες θα γίνουν εργολαβικώς ενδέχεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο Για αποφυγή οποιωνδήποτε προβλημάτων που τυχόν θα προκύψουν κατά την εκτέλεση του έργου, παρακαλούμε το κοινό, να προβεί στο κλάδεμα ή/και αφαίρεση δέντρων, για να μπορούν να χρησιμοποιούνται τα πεζοδρόμια από τους πεζούς, και να τοποθετούνται οι διάφοροι υπόγειοι αγωγοί. 6. Είμαστε βέβαιοι - Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο - ότι θα έχουμε την συνεργασία σας για να βελτιώσουμε σημαντικά το περιβάλλον της Λακατάμιας και να καταστήσουμε τους δρόμους καθαρότερους και ασφαλέστερους.

3 Δεν κουραζόμαστε να επαναλαμβάνουμε Τοποθετήστε σε περίοπτο χώρο τον αριθμό του σπιτιού / υποστατικού σας έτσι που να διευκολύνεται η εξεύρεση συγκεκριμένης διεύθυνσης από τον ταχυδρόμο ή / και τον επισκέπτη. Μην παρανομείτε τοποθετώντας κλαδεύματα ή άλλα αντικείμενα σε κενά οικόπεδα ή δημόσιους χώρους. Μην τοποθετείτε δολώματα και μην ψεκάζετε με επικίνδυνα εντομοκτόνα. Εξασφαλίζετε από το Δήμο άδεια κατοχής του σκύλου σας. Η διατήρηση σκύλου χωρίς άδεια είναι παράνομη και διώκεται ποινικώς. Βγάζετε τους σκύλους σας περίπατο στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για πεζοπόρους με σκύλους παρά τον Πεδιαίο Ποταμό. Μην αφήνετε τους σκύλους σας να κοπρίζουν και να λερώνουν δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Έχετε υποχρέωση να μαζεύετε τις ακαθαρσίες τους. Διατηρείτε και προσκομίζετε τα σκύβαλα σας προς περισυλλογή σε καλάθους ερμητικά κλειστούς και μόνο το βράδυ πριν την περισυλλογή. Λάβετε ενεργά μέρος στην ανακύκλωση. Ανακυκλώνοντας συμμετέχετε στην προστασία του περιβάλλοντος και εξασφαλίζετε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη μας. Όταν παρατηρείτε καμένους λαμπτήρες οδικού φωτισμού επικοινωνείτε απ ευθείας με το Τμήμα Βλαβών της ΑΗΚ στο τηλ ούτως ώστε να γίνεται άμεσα η αντικατάσταση του λαμπτήρα. Διατηρείτε τον χώρο γύρω από τον υδρομετρητή σας καθαρό και μην αφήνετε ελεύθερους σκύλους μέσα στην αυλή σας, ώστε να γίνεται κανονική καταγραφή της κατανάλωσης και να μην αναγκάζεται η υπηρεσία του Δήμου να προβαίνει σε κατά μέσο όρο υπολογισμό της κατανάλωσης νερού. Εάν παρατηρήσετε διαρροή νερού, εκτός ωρών εργασίας του Δήμου, ή διαπιστώσετε την ύπαρξη αδέσποτου ή σκοτωμένου ζώου στο δρόμο ειδοποιήστε αμέσως το Δήμο στα τηλέφωνα και αντίστοιχα. Μην σταθμεύετε πάνω στις σχάρες των φρεατίων για να μπορούν οι εργάτες του Δήμου να καθαρίζουν τα φρεάτια. Καθαρίζετε τουλάχιστον επιφανειακά όσο το δυνατό συχνότερα τα ρείθρα και τα φρεάτια. Σε περιπτώσεις που εντοπίζετε πρόβλημα ενημερώνετε τις Υπηρεσίες του Δήμου. Μην φυτεύετε δέντρα στα πεζοδρόμια. Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς. Μην σταθμεύετε στα πεζοδρόμια και στους κόλπους όπου υπάρχουν στάσεις λεωφορείων.

4 Eξασφαλίστε έγκαιρα τις άδειες σας για πώληση οινοπνευματωδών ποτών, μπύρας και καπνού Παρακαλούνται οι: Ιδιοκτήτες υποστατικών πώλησης Οινοπνευματωδών Ποτών, όπως υποβάλουν στο Δήμο έγκαιρα αίτηση για εξασφάλιση νέας άδειας σύμφωνα με τον Περί Πώλησης Οινοπνευματωδών Ποτών Νόμο - Κεφάλαιο 144. Ιδιοκτήτες Περιπτέρων οι οποίοι πωλούν Μπύρα, όπως υποβάλουν στο Δήμο έγκαιρα αίτηση για εξασφάλιση άδειας σύμφωνα με τον Περί Ρύθμισης Λειτουργίας και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων Καταστημάτων Νόμος του 2006, Κ.Δ.Π. 440 / Ιδιοκτήτες Υποστατικών Πώλησης Καπνού, όπως πληρώσουν στο Δημοτικό Ταμείο τα τέλη που καθορίζονται σύμφωνα με τον Περί Τελωνείων και Φόρων Καταναλώσεως - Άδεια για Εμπορία ή / και Πώληση Βιομηχανοποιημένου Καπνού - Διάταγμα του Παράγραφος 3 για να εξασφαλίσουν νέα άδεια πώλησης καπνού. Αποχετευτικό Σύστημα Λακατάμιας Οι εργασίες για την κατασκευή του αποχετευτικού συστήματος λυμάτων στο Δήμο Λακατάμιας συνεχίζονται με την τοποθέτηση του Κεντρικού Συστήματος στην περιοχή της Πάνω Λακατάμιας. Τον Φεβρουάριο άρχισε η εγκατάσταση του Κεντρικού Συστήματος στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ στην Κάτω Λακατάμια (από τα φώτα τροχαίας παρά την υπεραγορά Κολιά μέχρι τα φώτα τροχαίας παρά του Αφρικάνου). Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας αναμένεται το Μάρτιο να προχωρήσει σε επαλείψεις δρόμων με πρέμιξ στην περιοχή της Πάνω Λακατάμιας.

5 Ο Δήμος συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό του Συστήματος Υδατοπρομήθειάς του Ο Δήμος Λακατάμιας μέσα στα πλαίσια της ανακαίνισης και βελτίωσης του υπόγειου υδρευτικού συστήματος άρχισε την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων που βρίσκονται στην οδό Τσερίου. Το έργο άρχισε αρχές του 2009 και αφορά αντικατάσταση των αγωγών υδατοπρομήθειας διαμέτρου 10 (αμιαντοσωλήνες) με πλαστικές σωλήνες u.p.v.c. 12 BAR. Το κόστος του όλου έργου ανέρχεται στις Το ποσό καταβάλλεται από το Δήμο Λακατάμιας σε συνεργασία με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας. Το μήκος των νέων αγωγών είναι 3,600 τ.μέτρα. Με το νέο αγωγό Π. Λακατάμιας συνδέθηκαν επίσης οι αγωγοί των παρόδων Παρνασσού, Φειδίου, Κ. Βάρναλη, Κέννεντυ, Καλλιθέας, Κ. Παλαιολόγου, Πεύκου και Γ. Σεφέρη. Παρόμοιο έργο αλλαγής των αμιαντοσωλήνων έγινε και στην οδό Αθ. Διάκου και Αγ. Γεωργίου (μέρος). Για να πρασινίσει η Λακατάμια Μεταφορά ανακυκλωμένου νερού από το εργοστάσιο Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας στη Δευτερά προς τον Πεδιαίο (για άρδευση των χώρων του γραμμικού πάρκου όσο και των χώρων του πεζόδρομου ποδηλατόδρομου). Η υπηρεσία υδατοπρομήθειας του Δήμου σε συνεργασία με το Τμήμα Ανάπτυξης Υδάτων και το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας συνεχίζει το έργο μεταφοράς ανακυκλωμένου νερού προς τον Πεδιαίο. Το σύστημα διανομής ανακυκλωμένου νερού θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ποσότητες νερού με βαρύτητα για άρδευση τόσον των χώρων πρασίνου στον Πεδιαίο (γραμμικό πάρκο Αιγαίου, χώροι πεζόδρομου ποδηλατόδρομου) όσον και για άρδευση των γηπέδων Θ.Ο.Ι. και Α.Ο.Λ. Σε δεύτερη φάση το ανακυκλωμένο νερό θα μεταφερθεί για άρδευση των χώρων των νησίδων του Ν. Παρακαμπτήριου όπως στους χώρους του Δ. Σταδίου και Δ. Κολυμβητηρίου. Το κόστος μεταφοράς νερού που ξεπερνά τις καταβάλλεται εξ ολοκλήρου από το Δήμο Λακατάμιας.

6 Eκστρατεία Καθαριότητας Δήμου Λακατάμιας Πρόγραμμα Περισυλλογής Κλαδευμάτων Ο Δήμος Λακατάμιας πληροφορεί τους δημότες του ότι στο πλαίσιο καθαριότητας και ευπρεπισμού του Δήμου έχει προβεί σε περισυλλογή των κλαδευμάτων και μικροακαθαρσιών από τα δημοτικά του όρια ως εξής: 23 Φεβρουαρίου 27 Φεβρουαρίου Αρχάγγελος (Μαγγλή), ΣΤΕΛΜΕΚ 3 Μαρτίου 4 Μαρτίου Άγιος Μάμας (Συνοικισμός) 5 Μαρτίου 11 Μαρτίου Κάτω Λακατάμια (Δυτικά Λ. Μακαρίου, Χαραλαμπίδη) 12 Μαρτίου 18 Μαρτίου Κάτω Λακατάμια (Περιοχή Κουλουράτος και Δημαρχείο) 19 Μαρτίου 27 Μαρτίου Ανθούπολη 30 Μαρτίου 8 Απριλίου Κάτω Λακατάμια (Συν. Αρχ. Μιχαήλ, Περιοχή Σπανού και Αγ. Παρασκευής Ανατολικά Λ. Μακαρίου) Παραμένει η περισυλλογή των κλαδευμάτων και μικροακαθαρσιών από την περιοχή της Πάνω Λακατάμιας η οποία αναμένεται να γίνει την περίοδο 9-16 Απριλίου. Μετά την περισυλλογή από τις πιο πάνω περιοχές, ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να προβεί σε νέα εκστρατεία περισυλλογής κλαδευμάτων και θα προβαίνει σε ποινικές διώξεις εναντίον των παρανομούντων. Για να πετύχουμε το στόχο μας για καθαρή πόλη, ζητούμε τη συνεργασία των δημοτών και καλούμε όλους να τηρούν πάντοτε κατά την περισυλλογή των κλαδευμάτων τις ακόλουθες οδηγίες: 1. Τα κλαδεύματα να βγαίνουν Σάββατο ή Κυριακή πριν την έναρξη της εβδομάδας που θα γίνεται η περισυλλογή στην καθορισμένη περιοχή. 2. Η τοποθέτηση των κλαδευμάτων να γίνεται στο πεζοδρόμιο μπροστά από την κάθε οικοδομή και ΟΧΙ σε κενά οικόπεδα ή άλλους ανοικτούς ιδιωτικούς χώρους. 3. Η τοποθέτηση των κλαδευμάτων να γίνεται με τρόπο που να ευκολύνει την περισυλλογή τους π.χ. να δένονται σε δέσμες ή να τοποθετούνται σε μεγάλα ανθεκτικά σακούλια. 4. Στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται υπέρμετρη ποσότητα κλαδευμάτων ανά οικοδομή, ο Δήμος θα υποχρεώσει τον ιδιοκτήτη του να τα απομακρύνει ο ίδιος. Στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται τοποθέτηση κλαδευμάτων σε δημόσιους χώρους (πεζοδρόμια) εκτός των προκαθορισμένων ημερομηνιών, ο Δήμος θα εφαρμόζει αυστηρά εξώδικη ρύθμιση (εξώδικο πρόστιμο). Επίσης στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται τοποθέτηση κλαδευμάτων σε οικόπεδα, ο Δήμος θα λαμβάνει δικαστικά μέτρα εναντίον του ιδιοκτήτη του οικοπέδου ως και εναντίον αυτού που τα τοποθετεί. ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να δώσουμε στην πόλη μας την εμφάνιση που της αξίζει.

7 Eθελοντική Αιμοδοσία Για άλλη μια φορά οι δημότες Λακατάμιας έδωσαν το παράδειγμα και πρωτοστάτησαν στην προσφορά αίματος. Στην τελευταία αιμοδοσία που διοργανώθηκε από την Τοπική Επιτροπή Αιμοδοσίας Λακατάμιας στις 29 Ιανουαρίου 2009, έχουν προσφερθεί 211 φιάλες αίμα. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια θαυμάσια πράξη αλληλεγγύης που χαρίζει τη χαρά της ζωής στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Ο Δήμος Λακατάμιας και η Τοπική Επιτροπή Αιμοδοσίας Λακατάμιας ευχαριστούν θερμά όλους τους αιμοδότες. Η επόμενη αιμοδοσία της Τοπικής Επιτροπής Αιμοδοσίας στο Δήμο Λακατάμιας θα γίνει στις 19 Μαϊου 2009 και παράκλησή μας είναι όπως δώσετε μαζικά το παρόν σας και βοηθήσετε πάσχοντες συνανθρώπούς μας. (Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα). ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΔΩΣΤΕ ΑΙΜΑ - ΣΩΣΤΕ ΖΩΕΣ Στιγμιότυπα από προηγούμενες αιμοδοσίες

8 Δραστηριότητες Δημάρχου Νοέμβριος 2008 Ιανουάριος 2009 Παρευρέθηκε σε: Δύο συνεδρίες του Πολυδύναμου Κέντρου Λακατάμιας. Τρεις συνεδρίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας. Δύο συνεδρίες με την Opinion and Action Services. Δύο συνεδρίες με τους Δημάρχους της Μείζονος Λευκωσίας. Τρεις συνεδρίες της Ένωσης Δήμων Κύπρου. Τρεις συνεδρίες στο Σφαγείο Κοφίνου. Μία συνεδρία του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας. Μία συνεδρία της Επιτροπής Αιμοδοσίας Λακατάμιας. Σε συνάντηση με Αστυνομία, Δημόσια Έργα και Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως με θέμα τη διάνοιξη της οδού Λήδρας, στη Λακατάμια. Σαν μέλος του Κεντρικού Σφαγείου, σε συνεδρία με τον Υπουργό Εσωτερικών, για θέματα Σφαγείου. Σε εκδήλωση της Στέγης Υπερηλίκων Άγιος Αντώνιος (Μαρωνίτες). Στο χορό του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου Αγίου Μάρωνα. Στη χοροεσπερίδα του Δήμου Λακατάμιας. Στη χοροεσπερίδα του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας. Στη χοροεσπερίδα της ΕΛΔΥΚ. Στη χοροεσπερίδα της Ένωσης Δήμων Κύπρου. Στη χοροεσπερίδα της Πυροσβεστική Υπηρεσίας. Σύσκεψη με τον Υπουργό Παιδείας για θέματα που αφορούν το Δήμο. Σύσκεψη στο Δημαρχείο με καλεσμένους το Διευθυντή του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως και υπηρεσιακών του Τμήματος, για το Οικολογικό Πάρκο και άλλα θέματα που αφορούν το Δήμο. Συνάντηση με τον Έπαρχο Λευκωσίας για θέματα που αφορούν το Δήμο. Σύσκεψη με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων, με τους Δημάρχους της Μείζονος Λευκωσίας. Συνάντηση με εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για το Ανοικτό Σχολείο. Σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού με θέμα το Ανοικτό Σχολείο. Συνάντηση με τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Έλση Χριστόφια, με θέμα το Οικολογικό Πάρκο / Πάρκο Αισθήσεων / Ταυτότητα Λακατάμιας.

9 Δραστηριότητες Δημάρχου Νοέμβριος 2008 Ιανουάριος 2009 Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δημάρχων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ), όπου εκπροσώπησε την Ένωση Δήμων Κύπρου. Στην εκπομπή του Plus TV με τους Δημάρχους της Μείζονος Λευκωσίας και τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων, με θέμα τα Συγκοινωνιακά Προβλήματα. Σε εκδήλωση των Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης και Τεχνικών Σχολών, εκπροσωπώντας της Ένωση Δήμων Κύπρου. Σε εκδήλωση του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Ομίλου Ανθούπολης. Σε εκδήλωση στη μνήμη των πεσόντων κατά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο, που έγινε στο προαύλιο της ΠΑΣΥΔΥ και κατάθεσε στεφάνι εκ μέρους της Ένωσης Δήμων Κύπρου. Σε εκδήλωση στα Φυλακισμένα Μνήματα, στη μνήμη των ηρώων της ΕΟΚΑ. Σε εκδήλωση του Λυκείου Αγίου Γεωργίου που έγινε στο προαύλιο του Δημαρχείου στη μνήμη των ατόμων που πεθαίνουν στην άσφαλτο. Σε εκδήλωση της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα. Στην εκδήλωση σύμπραξης των Παιδικών Λεσχών με το Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας. Στα εγκαίνια του οικήματος του Σωματείου ΚΑΡΜΙ. Στην ημερίδα του ΔΗΚΟ με θέμα Σύγχρονες Πόλεις. Στον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας, που έγινε στο στρατόπεδο Χρίστου Σαμάρα. Απηύθυνε χαιρετισμό στη Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση της Λακατάμιας. Σε Χριστουγεννιάτικες Γιορτές σχολείων Λακατάμιας. Απηύθυνε χαιρετισμό στην Κολυμβητική Ημερίδα του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας. Σε εκδήλωση του ΚΟΑ που έγινε στο Hilton Park, με θέμα Αθλητισμός για Όλους. Στην έναρξη εργασιών του έκτακτου Παγκύπριου Οργανωτικού συνεδρίου του ΑΚΕΛ. Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου. Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολυδύναμου Κέντρου Λακατάμιας. Στην ανοικτή συγκέντρωση για το Τοπικό Σχέδιο Λακατάμιας που έγινε στην αίθουσα της Ιερά Μονή Κύκκου. Σε σύσκεψη στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και τον Εθνικό Προπονητή για δημιουργία Γυναικείου Ομίλου Αντισφαίρισης. Στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων. Στη γιορτή των Τριών Ιεραρχών που έγινε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα. Έκθεση βιβλίου του Γυμνασίου Αρχαγγέλου. Στα δημόσια νηπιαγωγεία, δημόσια σχολεία, γυμνάσιο και το λύκειο που βρίσκονται στα Δημοτικά Όρια Λακατάμιας και τους παρέδωσε τις εισφορές τους για το έτος 2008.

10 H Δημοτική Βιβλιοθήκη Λακατάμιας μεταστεγάζεται Η ανάγκη για άμεση και εύκολη πρόσβαση των πολιτών στην πληροφορία και στη γνώση έχει συντελέσει στην κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων για την ανάπτυξη των βιβλιοθηκών (ακαδημαϊκών, δημόσιων, σχολικών, δημοτικών, κινητών, κ.ά.) και την ενίσχυση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού τους ρόλου. Ειδικότερα, οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες, μέσω του εκσυγχρονισμού και της δικτύωσής τους, αναδεικνύονται σε σύγχρονα και αυτόνομα κέντρα πληροφόρησης των πολιτών και συμβάλλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας. Νέες αξίες έρχονται λοιπόν και παίρνουν θέση όπως η εξελιγμένη πληροφόρηση, η απόκτηση ικανοτήτων ανάκλησης πληροφοριών, η παροχή γνώσεων και η ευρύτερη υποστήριξη της γνώσης. Η Βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε μεσάζοντα μεταξύ του χρήστη και των πηγών πληροφόρησης, διότι αυτή αναζητά μέσα από πληθώρα δεδομένων τη ζητούμενη πληροφορία και τελικά τη διαθέτει! Έτσι λοιπόν η Βιβλιοθήκη γίνεται ένα χρήσιμο εργαλείο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Σ αυτό το πνεύμα και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λακατάμιας αποτελεί για το κοινό πηγή γνώσης, μάθησης, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Η ανάγκη χρήσης των νέων τεχνολογιών και μέσων, για την σωστή, γρήγορη και λειτουργική εξυπηρέτηση του χρήστη καθώς και το συνεχώς αυξανόμενο υλικό και κοινό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λακατάμιας, έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για μεγαλύτερο χώρο με σύγχρονη υποδομή. Ο Δήμος μας ανταποκρινόμενος σ αυτή την ανάγκη προχώρησε στη μεταστέγαση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σε νέα αίθουσα κατάλληλα διαμορφωμένη και εξοπλισμένη. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη λειτουργεί ως αναγνωστήριο και ως δανειστική και μέλος της μπορεί να γίνει όποιος επιθυμεί.

11 Ο νέος χώρος λειτουργεί εντός του κτιρίου του Δημαρχείου στην οδό 1ης Απριλίου 11, Λακατάμια και διαθέτει: Βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ιστορικά, θρησκευτικά, ιατρικά λαογραφικά, βιβλία ψυχολογίας, πολιτικού περιεχομένου κ.α. Περιοδικά Παιδικό τμήμα Κλειστή αίθουσα - αναγνωστήριο με βιβλία αναφοράς Ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τους επισκέπτες της βιβλιοθήκης όπου μπορούν να κάνουν αναζητήσεις στον κατάλογο της βιβλιοθήκης, να χρησιμοποιούν CD - ROM, να κάνουν αναζητήσεις στις βάσεις δεδομένων και να πλοηγούνται στο διαδίκτυο Πρόσβαση σε αναπήρους Όλες οι παροχές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λακατάμιας προς τα μέλη της είναι δωρεάν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαλέξει κανείς ένα βιβλίο. Αυτό που τελικά όμως έχει σημασία είναι η διάθεση του να διαβάζουμε, να ανακαλύπτουμε κάθε φορά κόσμους διαφορετικούς. Αυτό που έχει σημασία είναι το ταξίδι. Η δημοτική βιβλιοθήκη ενισχύει τη γνώση, έχοντας σήμερα πολιτιστικό και πληροφοριακό ρόλο. Το μεγαλύτερο ρόλο όμως στη λειτουργία μιας βιβλιοθήκης παίζουν οι επισκέπτες. Γι αυτό το λόγο καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου Λακατάμιας να επισκεφτούν τη βιβλιοθήκη μας και να ταξιδέψουν στον ατελείωτο και συναρπαστικό κόσμο της φαντασίας και της γνώσης ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30π.μ μ.μ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠOΓΕΥΜΑ 3.00μ.μ μ.μ. (εκτός τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο) ΩΡΑΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.00π.μ μ.μ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠOΓΕΥΜΑ 3.00μ.μ μ.μ. (εκτός τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο) Δημοτική Βιβλιοθήκη Λακατάμιας Οδός 1ης Απριλίου 11, 2310 Λακατάμια Τηλ. : , Φαξ. : lakatamialibrary@cytanet.com.cy

12 Συνοπτικό ενημερωτικό σημείωμα αναφορικά με τις προτάσεις του Δήμου Λακατάμιας για την Αναθεώρηση του Τοπικού Σχεδίου Λευκωσίας. Α) Αναθεώρηση Συντελεστών Δόμησης 1. Αναβάθμιση της εμπορικής Ζώνης στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ από Εβ5 και Εβ4 σε Εβ3. 2. Μερική αναβάθμιση της Ζώνης Κα5 σε Κα3 στις περιοχές γύρω από τους πυρήνες. 3. Αναβάθμιση της Ζώνης Κα8 σε Κα7 στα νότια όρια της Λακατάμιας. 4. Αναβάθμιση της Ζώνης Κα10 σε Κα7. 5. Αναβάθμιση της Ζώνης όλης της περιοχής του πρώην γαλακτοκομείου «Χαραλαμπίδης» από Κα7 σε Κα6. 6. Όλο το τετράγωνο από τη Γ. Κρανιδιώτη μέχρι τη Λεωφόρο Στροβόλου και από την Ιπποκράτους μέχρι και τον περιμετρικό( ανατολικά και δυτικά του διαδρόμου του Στρατιωτικού Αεροδρομίου ),να αναβαθμιστεί από Κα8 σε Κα7. Το μικρό τετράγωνο που βρίσκεται ανατολικά της Λεωφ. Στροβόλου μέχρι το σύνορο της οικιστικής περιοχής να αναβαθμιστεί από Κα8 σε Κα7. 7. Μετατροπή της Ζώνης Γα4 στην περιοχή Μαντάς σε οικιστική Κα8 κατά τρόπο που τα οικιστικά τεμάχια να οργανώνονται σε ενιαίο χώρο (πιθανόν με ανταλλαγές με τα κρατικά τεμάχια Δα3 που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή). 8. Πάγια πολιτική του Δήμου είναι η απομάκρυνση του αεροδιαύλου Λακατάμιας και ένταξη της περιοχής σε οικιστική Κα7. 9. Ένταξη της γεωργικής Ζώνης δυτικά του Πεδιαίου & ανατολικά του ανισόπεδου κόμβου (Αγίων Τριμιθιάς), σε οικιστική. 10. Ένταξη της γεωργικής Ζώνης δυτικά του υπεραστικού δρόμου Λευκωσίας- Παλαιχωρίου και βόρεια της περιοχής Ψαροπούλια σε πλάτος γύρω στο 1 χιλιόμετρο σε οικιστική. 11. Ένταξη της περιοχής νότια του μελλοντικού περιμετρικού αυτοκινητόδρομου και δυτικά του παρακαμπτήριου μέχρι τα σύνορα με τη Δευτερά, σε οικιστική. 12. Ένταξη της περιοχής βόρεια του μελλοντικού νότιου παρακαμπτήριου μέχρι το σύνορο με το Στρόβολο σε οικιστική.

13 Τοπικό Σχέδιο Λευκωσίας Β) Αναβάθμιση/Επέκταση Εμπορικών αξόνων και Εμπορικών Κέντρων 1. Επέκταση της εμπορικής Ζώνης επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ μέχρι τα όρια του Δήμου με την κοινότητα Δευτεράς. 2. Επέκταση του Εμπορικού άξονα της Αγίου Γεωργίου μέχρι την συμβολή με το δρόμο Ανθούπολης- Παλαιχωρίου στα δυτικά, και μέχρι τον κυκλικό κόμβο στα ανατολικά. 3. Μετατροπή σε Εμπορικό άξονα της Λεωφόρου Τσερίου (Στροβόλου) στη δυτική πλευρά, από τη συμβολή της με την οδό Ιπποκράτους μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πεύκου, καθώς και του τμήματος της ανατολικής πλευράς μέχρι τη συμβολή με την Θεόφιλου Γεωργιάδη. 4. Μετατροπή των τεμαχίων γύρω από τους κυκλικούς κόμβους της Λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη στην συμβολή με την οδό Πεύκου και με τον περιμετρικό αυτοκινητόδρομο, σε εμπορική ζώνη Εβ5. 5. Μετατροπή σε εμπορικό άξονα της οδού Ιπποκράτους και του κυκλικού κόμβου στη συμβολή με την Λεωφόρο Τσερίου. 6. Επέκταση του περιφερειακού εμπορικού κέντρου στη δυτική πλευρά στην έκταση που περικλείεται από τη Λεωφόρο Μελίνας Μερκούρη, Λεωφόρο Μακαρίου και Α Δημοτικού Σχολείου, καθώς και στην ανατολική πλευρά του, μέχρι τα όρια με το υφιστάμενο αργάκι. 7. Μετατροπή τμήματος της οδού Αιγαίου έναντι του εμπορικού κέντρου Ανθούπολης από το τεμάχιο αρ. 918 μέχρι τη συμβολή με τη Λεωφ. Ανθουπόλεως, σε εμπορικό άξονα. 8. Μετατροπή τμήματος της οδού Αλέξανδρου Παναγούλη από τη συμβολή της με τον υπεραστικό δρόμο μέχρι το Ζ Δημοτικό Σχολείο, σε εμπορικό άξονα. 9. Μετατροπή του κυκλικού κόμβου παρά την εκκλησία Αγίου Παντελεήμονα, σε εμπορική ζώνη Εβ Επέκταση της εμπορικότητας επί της οδού Παντελή Κατελάρη από την συμβολή με τη Λεωφ. Μακαρίου μέχρι το κυκλικό κόμβο. 11. Επέκταση της εμπορικότητας κατά μήκος της οδού Καλλιθέας από τη συμβολή με την οδό Τσερίου και την Λεωφ. Μακαρίου Γ. 12. Αναβάθμιση σε εμπορική περιοχή του χώρου στη βόρεια πλευρά της Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού παρά τον ανισόπεδο κόμβο Αγίου Μάμα μέχρι τον Πεδιαίο (περιοχή Pavillion-Jumbo).

14 Τοπικό Σχέδιο Λευκωσίας 13. Μετατροπή της νότιας πλευράς της οδού Αγίου Στυλιανού από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Μακαρίου Γ μέχρι τη συμβολή με την οδό Καραβοστασίου από οικιστική Ζώνη σε Εμπορική Εβ Τα Εμπορικά Κέντρα που βρίσκονται στους οικισμούς Αρχ. Μιχαήλ, Αγίου Μάμα και Αγ. Παρασκευής να περιληφθούν στο Τοπικό Σχέδιο. 15. Δημιουργία νέου περιφερειακού Εμπορικού Κέντρου στην περιοχή νότια του Περιμετρικού αυτοκινητόδρομου και ανατολικά του παρακαμπτήριου. Η πρόνοια αυτή να ενεργοποιηθεί όταν θα ολοκληρωθεί ο περιμετρικός αυτοκινητόδρομος. Γ) Επέκταση βιοτεχνικής ζώνης 1. Προτείνεται επέκταση της εν λόγω ζώνης στην ανατολική πλευρά και της νότιας πλευράς του δρόμου πρωταρχικής σημασίας. Δ) Ανάπλαση παραδοσιακών πυρήνων 1. Προτείνεται η χωροθέτηση δημόσιων πλατειών στα πλαίσια της πιο πάνω ανάπλασης με την ετοιμασία λεπτομερών σχεδίων περιοχής για τους παραδοσιακούς πυρήνες των εκκλησιών Αγίου Νικολάου, Αγίας Παρασκευής και Παναγίας Χρυσοκουλουριώτισσας. Για επίσπευση της κατασκευής πυρήνων προτείνεται να ετοιμαστεί ρυθμιστικό Σχέδιο όπως γίνεται με τα χωριά. Ε) Ποδηλατόδρομοι/ πεζόδρομοι & Γραμμικό πάρκο. 1. Δημιουργία ποδηλατόδρομου, διά μέσου του δρόμου πρωταρχικής σημασίας [και τμήματος του αργακιού Μάντισσας/Σκλινιτζιερής που θα συνδέει την περιοχή του Αθλητικού Κέντρου Λακατάμιας με την περιοχή του νέου Γ.Σ.Π]. Καθορισμός των υπόλοιπων αργακιών από τον Άγιο Στυλιανό μέχρι τον Γλυφό καθώς και του αργακιού Μαλλίνας / Νομικού που θα συνδέει τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ (από το μνημείο πεσόντων) μέχρι τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. 2. Η επέκταση των διαδρόμων στο γραμμικό πάρκο του Πεδιαίου μέχρι τα σύνορα με τη Δευτερά δεν αφορά το Τοπικό Σχέδιο αλλά αφορά Σχέδια του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως. 3. Ειδική πολιτική στο Τοπικό Σχέδιο για να επιτρέπεται η δημιουργία ήπιων αναπτύξεων ψυχαγωγικού και αθλητικού χαρακτήρα σε επιλεγμένες τοποθεσίες όπου δεν δημιουργούνται προβλήματα λειτουργίας του Πεδιαίου.

15 Τοπικό Σχέδιο Λευκωσίας 4. Πρόταση για κατάργηση των δημοσιευμένων / απομονωτικών λωρίδων πρασίνου (Δα2) γύρω από τον μελλοντικό κυκλικό κόμβο του Αθλητικού Κέντρου και σε τμήμα του παρακαμπτήριου. Σημείωση: Όλα τα πιο πάνω θα επαναδιατυπωθούν στην τελική τους μορφή στο κείμενο των προτάσεων του Δήμου που θα ετοιμαστεί από τους Συμβούλους Πολεοδόμους του Δήμου το οποίο θα συνοδεύεται και από όλους τους απαραίτητους χάρτες και σχέδιο. Τόσο το κείμενο όσο και οι χάρτες αναμένεται να είναι έτοιμοι πολύ σύντομα και θα είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων. «Τοπικό Σχέδιο-Ζώνες»

16 Το «Ανοικτό Σχολείο» στο Δήμο Λακατάμιας Το «Ανοικτό Σχολείο» είναι ένας θεσμός, ο οποίος εφαρμόσθηκε πιλοτικά για πρώτη φορά τη σχολική χρονιά σε ορισμένους Δήμους. Τέσσερα χρόνια μετά, αφού αξιολογήθηκε η λειτουργία του και κρίθηκε επιτυχής, αποφασίστηκε να επεκταθεί σε ακόμη πέντε Δήμους (Λεμεσού, Λάρνακας, Αγίας Νάπας, Αγλαντζιάς και Λακατάμιας). Ο θεσμός εφαρμόζεται με συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας με τους Δήμους, τις Σχολικές Εφορείες και τους γονείς. Οι σκοποί και οι επιδιώξεις του θεσμού είναι: 1. Η αξιοποίηση των σχολικών χώρων ως Κέντρων Πολιτισμού, Αθλητισμού και δημιουργίας κατά τα απογεύματα και, γενικά όταν δεν χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς του αναλυτικού προγράμματος. 2. Η ενεργοποίηση των μελών κάθε Δήμου ή Κοινότητας για συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι και για βελτίωση της ποιότητας της ζωής. 3. Η ανάπτυξη του πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου της κοινωνίας μας. 4. Η παροχή της δυνατότητας σε οργανώσεις, σωματεία και πρόσωπα, που έχουν πνευματικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες, να προβάλουν το έργο τους στο ευρύ κοινό. 5. Η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων του Δήμου / της Κοινότητας. Οι πιο πάνω σκοποί και επιδιώξεις του «Ανοικτού Σχολείου» επιτυγχάνονται: 1. Με τη διοργάνωση αθλητικών, θεατρικών, κινηματογραφικών, χορευτικών, μουσικών και άλλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων 2. Με τη διοργάνωση εκθέσεων 3. Με τη διοργάνωση ενημερωτικών διαλέξεων για θέματα κοινωνικά, εκπαιδευτικά, οικονομικά επιστημονικά κ.α. 4. Με τη διοργάνωση προγραμμάτων για την προστασία του περιβάλλοντος 5. Με τη διοργάνωση προγραμμάτων επιμόρφωσης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές 6. Με την προκήρυξη διαφόρων διαγωνισμών 7. Με τη χρήση των σχολικών βιβλιοθηκών από τους δημότες για μελέτη και δανεισμό βιβλίων 8. Με την έκδοση, εκτύπωση και κυκλοφορία οποιουδήποτε φυλλαδίου, περιοδικού ή βιβλίου 9. Με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την πραγματοποίηση ανταλλαγών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες 10. Με την ανάπτυξη συνεργασίας με Δημόσιες Αρχές, Ημικρατικούς ή Ιδιωτικούς Οργανισμούς 11. Με τη σύσταση ειδικών επιτροπών για εξειδικευμένη εργασία, έρευνες, μελέτες κλπ. 12. Με την ίδρυση ταμείου για την εύρυθμη λειτουργία του «Ανοικτού Σχολείου» και την εκπλήρωση των σκοπών και αρμοδιοτήτων του 13. Με την πρόσληψη προσωπικού για την πραγματοποίηση του έργου του «Ανοικτού Σχολείου» Το «Ανοικτό Σχολείο» θα λειτουργεί υπό τη μορφή Σωματείου και σ αυτό θα μετέχουν όλοι οι οργανωμένοι φορείς αλλά και άτομα. Θα διοικείται από Διοικούσα Επιτροπή - υπό την προεδρία του εκάστοτε Δημάρχου - στην οποία θα μετέχουν ο Δήμος, ο Οργανισμός Νεολαίας, η Σχολική Εφορεία, οι Σύνδεσμοι Γονέων μέσω των Ομοσπονδιών τους και οι τοπικοί φορείς. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη μπορούν να αποταθούν στο Γραμματειακό Λειτουργό του Δήμου, κ. Λούκα Τσούντα στο τηλ

17 Ολόχρονη πλέον η δραστηριότητα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βάλτε την κολύμβηση στη ζωή σας και στη ζωή των παιδιών σας! Ο Δήμος Λακατάμιας σας παρέχει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε το άθλημα της κολύμβησης καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μέχρι το τέλος Απριλίου του 2009 όσοι ενδιαφέρονται για κολύμπι, μπορούν να χρησιμοποιούν το Δημοτικό Κολυμβητήριο (Αγωνιστική πισίνα), κατά τις πιο κάτω μέρες και ώρες πληρώνοντας το ποσό των 42,00 το μήνα. Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 4:00 μ.μ.-5:00 μ.μ - Πέμπτη 5:00 μ.μ.-6:00 μ.μ Από τις 16 Μαίου και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα είναι ανοικτό για το κοινό καθημερινά (10:00 π.μ. - 7:00 μ.μ.) και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απολαμβάνουν εκτός από το κολύμπι και μερικές ώρες ξεγνοιασιάς σε ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον. Τα παιδιά σας μπορούν να ασχολούνται με το άθλημα της κολύμβησης σε ετήσια βάση αφού εγγραφούν στο Ναυτικό Όμιλο Λακατάμιας - «Οδυσσέας». Τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου έχουν την ευκαιρία της άθλησης και της καλλιέργειας του ομαδικού πνεύματος και όσα έχουν δυνατότητες για πρωταθλητισμό θα συμμετέχουν σε ανάλογα επίπεδα άσκησης από τους προσοντούχους προπονητές τους. Οι επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» συνεχίζονται Σε Παγκύπριους Ατομικούς Αγώνες Κολύμβησης που οργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης στα Κολυμβητήρια Λευκωσίας στις 20, 21 και 22 Φεβρουαρίου και Λάρνακας στις 6, 7 και 8 Μαρτίου 2009, αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας πέτυχαν τις ακόλουθες διακρίσεις: - Ραφαήλ Γιακουμή 3η θέση 200m πρόσθιο στην κατηγορία Παίδων - Γιάννης Αουάτ 3η θέση 200m ελεύθερο στην κατηγορία Παμπαίδων Α - Κατερίνα Ττίκκου 1η θέση 200m πεταλούδα και 3η θέση 100m πεταλούδα στην κατηγορία Πανκορασίδων Γ Επίσης ο Ραφαήλ Γιακουμή τερμάτισε 2ος στα 200m πρόσθιο, στους Παγκύπριους Μαθητικούς Αγώνες Κολύμβησης που έγιναν στη Λευκωσία στα 24 και 25 Φεβρουαρίου Για περισσότερες πληροφορίες: κ.κ. Λ. Τσούντα, τηλ & Γ. Κουμπαρή, τηλ

18 Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Μαρτίου - Απριλίου 2009 ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2009 ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΙ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 1ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ Τόπος: Αίθουσα Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Κέντρου Ιεράς Μονής Κύκκου, στον Αρχάγγελο. Ώρα: 7:30 μ.μ. Ομιλητής: Αλέκος Ευαγγέλου (Πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης) Συμμετέχουν: - Λύκειο Αγ. Γεωργίου - Γυμνάσιο Αρχαγγέλου - Λαογραφικός Όμιλος Δήμου Λακατάμιας - Χορωδία Δήμου Λακατάμιας - Φιλαρμονική Δήμου Λακατάμιας ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,17ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2009 ΕΓΚΩΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ Εκκλησία: Αγίου Στυλιανού. Η χορωδία του Δήμου θα ψάλλει τα Εγκώμια και η Φιλαρμονική του Δήμου θα συνοδεύει την περιφορά του Επιταφίου. ΚΥΡΙΑΚΗ TOY ΘΩΜΑ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2009 ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Τόπος: Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου Ώρα: 3:00 μ.μ. Όλοι μικροί και μεγάλοι προσκαλούνται να περάσουν ένα αξέχαστο απόγευμα με παραδοσιακά παιχνίδια, μουσική, χορό, τραμπολίνο, διαγωνισμούς κ.α. Στο μουσικό πρόγραμμα θα συμμετέχει το Μουσικό σχήμα Τώνη Σολωμού και ο Λαογραφικός Όμιλος του Δήμου. Θα προσφερθούν κόκκινα αυγά.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ Α. Στοιχεία ερωτηθέντος: (Η συμπλήρωση των στοιχείων αυτών δεν είναι υποχρεωτική). 1. Δημότης Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-24

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Πολεοδομικό Οδικό Έργο

Πολεοδομικό Οδικό Έργο Πολεοδομικό Οδικό Έργο ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ / ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΣΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 27.09.2017, για επανασχεδιασμό της οδού ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ Κύριος συνδετικός

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ»

«ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011: ΥΕ/ΥΑ/ΕΤΕ/01.2012 Δράση [Αρ. 4] "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» συγχρηματοδοτείται από

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU

CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU 1 31 Χρόνια Ζ ωής και Π ροσφοράς 19872018 CYPRUS RUNNER CLUB PERICLIS DEMETRIOU 31 1987 2018.. 99411411, 96218383, 99528602, 99513435 Email: periclis@periclis.com.cy OXI «Τρέχω για την Υγεία μου» To µ

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Δημοτικού Μαρίνο Αθανασιάδη Παναγιώτη Ουστά Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 4 Νοεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Βαλεντίνο Πολυκάρπου Γεώργιο Χρυσάνθου Κωνσταντίνο Κούκο Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΝΤΥΠΟ ΤΠ1 ΔΗΜΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ Λεωφ. Μακαρίου Γ 22, 5390 Σωτήρα Αμμοχώστου Τηλ: 23824444, Φαξ: 23825450 Εmail: municipality@sotira.org.cy www.sotira.org.cy SOTIRA MUNICIPALITY 22 Makariou III Avenue 5390 Sotira

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ»

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012: ΥΕ/ΥΑ/ΕΤΕ/01.2013 Δράση Β1[Αρ. 3] - "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ" ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ» συγχρηματοδοτείται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ. Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Αρ. Φακ.5.10.7 (2017) Α/Α 02/2017 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 02/2017 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, ώρα 17:30 19:30 Παρόντες Σταύρος Μιχαήλ Κώστας Καλογήρου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη

Αρ Φακ: Μαΐου Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο. Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Αρ Φακ: 6.31.01 26 Μαΐου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω Πολυκάρπου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 20 Απριλίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, τον ΣΕΓΑΣ καθώς και με την υποστήριξη της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 13 Δεκεμβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /3 Διεύρυνση/βελτίωση των οδών Ιφιγενείας και Βερενίκης στο Στρόβολο Αρ Φακ: 6.31.01 25 Απριλίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - 4 ΜΑΪΟΥ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - 4 ΜΑΪΟΥ 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - 4 ΜΑΪΟΥ 2017 Η παρουσίαση αφορά Έργα που δύναται να συγχρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Προγραμματική Περίοδο 2014

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολεοδομικά δεδομένα της περιοχής του Κέντρου της Πόλης

Αλλαγή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολεοδομικά δεδομένα της περιοχής του Κέντρου της Πόλης Αλλαγή στα κοινωνικά, οικονομικά και πολεοδομικά δεδομένα της περιοχής του Κέντρου της Πόλης Ο Δήμος Λεμεσού πρωτοστάτησε για την δημιουργία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου στο κέντρο της πόλης αφού πίστευε

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημότες μας Πραγματοποιήσαμε: 8 Δημοτικές Συνελεύσεις, 12 Παρουσιάσεις του έργου του Δήμου, 5 Παρουσιάσεις για το ΣΑΛ, 12 Δημόσιες Διαβουλεύσεις/Παρουσιάσεις έργων

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος 2013 ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Φεβρουάριος 2013 ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Φεβρουάριος 2013 ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΟΔΟΣ ΠΙΑΛΕ ΠΑΣΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ Το έργο βελτίωσης της Πιαλέ Πασιά αφορά την οδό που συνδέει την παραλιακή περιοχή των Φοινικούδων και την

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ 2015-2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Α ΦΑΣΗΣ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ» ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Φύλο Άνδρας Γυναίκα Ηλικία 18-30 30-65 65- και πάνω Περιοχή Κατοικίας Προσωπικά Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης» Το

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017

Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Πρακτικά 106 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 4/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (YΠΠΑΝ) πληροφορεί

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 8 Νοεμβρίου 2012 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια

Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια ΕΓΓΡΑΦΟ 1 Επέκταση του θεσμού της δωρεάς μεταφοράς μαθητών Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, στα αστικά κέντρα Παγκύπρια 1. Την Τετάρτη 10/9/08, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, άρχισε η πρώτη φάση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 2012-2014 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Σελίδα 1 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ε.Π. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η συμπλήρωση των στοιχείων που ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 Για την Επέτειο της 25 ης Μαρτίου 1821 ορίζουμε το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Δήμο μας ως εξής: Γενικός Σημαιοστολισμός από 23 μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 Ιδιαίτερη Μέρα! Ιδιαίτερες Ρυθμίσεις. Οι δρόμοι που οδηγούν εκτός και προς Λευκωσία

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 Ιδιαίτερη Μέρα! Ιδιαίτερες Ρυθμίσεις. Οι δρόμοι που οδηγούν εκτός και προς Λευκωσία Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2012 Ιδιαίτερη Μέρα! Ιδιαίτερες Ρυθμίσεις. Οι δρόμοι που οδηγούν εκτός και προς Λευκωσία Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012. Μεγάλη γιορτή για την πόλη της Λευκωσίας. Η μοναδική μέρα του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Nοέμβριος 2009, Αρ. Δελτίου 39

Nοέμβριος 2009, Αρ. Δελτίου 39 Nοέμβριος 2009, Αρ. Δελτίου 39 Καλά Χριστούγεννα και Eυτυχισμένος ο Νέος Χρόνος 2010 Πληρώνετε έγκαιρα τα τέλη και τις φορολογίες σας Βρείτε τον τρόπο που σας βολεύει καλύτερα! Η πληρωμή των λογαριασμών

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο

λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο Νοέμβριος 2011, Αρ. Δελτίου 45 λτ δε ίο πικ ινωνίας ε ο Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος 2012 ΔΗΜΟΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΔΗΜΑΡΧΟΥΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ Κ. ΛΟΥΚΑ ΙΑΤΡΟΥ Αγαπητοί Συνδημότες/ σες,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: /698 Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2017

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: /698 Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1/9 Αρ. Τηλ.:22800630/698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 13 Ιανουαρίου 2017 Διευθυντές, Διευθύντριες Γυμνασίων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 3 Απριλίου 2015 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017

Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Πρακτικά 110 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 2 Μαϊου, 2017, ώρα 7:15μμ Αρ. Συνεδρίας: 8/2017 Παρόντες: Νεόφυτος Παπαλαζάρου - Δήμαρχος Γερίου Μάριος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα »

Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα » Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα 2007-2013» Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων 2007 2013 Λάρνακα 23 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 13/2012

Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Πρακτικά 13 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 8.5.2012 από τις 7:00μμ μέχρι τις 10:15μμ. Αρ. Συνεδρίας 13/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα Αυλωνίτη Κωνσταντίνο Κούκο Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Απριλίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 23 Απριλίου 2012 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 96 1. Αξιοποίηση της Παραλίας (Ακτή Ολυμπίων) 4.954.944 3.239.322 199.036 1.708.601 1.708.601 Από νέα χρηματοδότηση - Επέκταση υφιστάμενου 2. Χώρος Επίχωσης Κατασκευή προβλήτας κατά μήκος της επίχωσης

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :10/10/2017 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 22688 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Όνομα:ΠΟΡΙΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Θέση:ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ηλ. Δ/νση:mp@0921.syzefxis.gov.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. 10/03/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ1 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 Κ1 Θέμα: Ετήσιος Προγραμματισμός Δραστηριοτήτων 2016-2017 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Πέμπτη 1/9 Δευτέρα 5/9 Δευτέρα 5/9 Τετάρτη 7/9 Παρασκευή 9/9 Πέμπτη 29/9

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2014 Η Αποστολή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης που αποτελεί τον λειτουργίας του ή αλλιώς τον υπέρτατο λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Εγκριμένο ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Πρόνοιες και Μέτρα Πολιτικής ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΕΔΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΗΣΕΩΣ Λευκωσία, Ιούνιος 2008 P Σεπτεμβρίου 2 Το «Σχέδιο Περιοχής Παλαιού Πυρήνα

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα «Η ενεργειακή αποδοτικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Μια ευκαιρία για οικονομική ανάπτυξη»

Ημερίδα «Η ενεργειακή αποδοτικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Μια ευκαιρία για οικονομική ανάπτυξη» Ημερίδα «Η ενεργειακή αποδοτικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: Μια ευκαιρία για οικονομική ανάπτυξη» Δημαρχείο Θεσσαλονίκης 13 Μαρτίου 2014 Θέμα: «Η ανάγκη για οριζόντια τεχνική υποστήριξη των Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00.

Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00. Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 06/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 06/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 20:00 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ 1 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΙΣΙΑΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΒΑΖΟΓΛΟΥ Η Ανάπλαση της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου είναι ένα από μια σειρά έργων που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Πεδίου ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Μελέτη Πεδίου ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 Μελέτη Πεδίου ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 Μελέτη Πεδίου-Ορισμός Οι μελέτες πεδίου αναφέρονται σε προσχεδιασμένες δραστηριότητες των μαθητών/τριών που πραγματοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» Εισηγήτρια: Έφη Γουνελά Στέλεχος της ΕΕΤΑΑ ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1.5/2 Αρ. Τηλ.:22800698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/ντριες Δημοτικών Σχολείων 16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 26/2012

Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Πρακτικά 26 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Σάββατο 10.11.2012 από τις 10:15 πμ μέχρι τις 01:30μμ. Αρ. Συνεδρίας 26/2012 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού -

Διαβάστε περισσότερα

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας Πίνακας 2 Περιεχομένων Το Σχολείο μας 3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας 4 Σχολικό Έτος και Αργίες Ωράριο 6 Οι καθημερινές μας Οι Δραστηριότητες 7 εργασίες μας 9 Κατ οίκον Εργασία Οι Αξιολόγηση 10 Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ Γρ. Αυξεντίου 38-40, 1 ος όρ., 2480 Τσέρι, Λευκωσία Τ.Θ.11207, 2495 Τσέρι Τηλ , , Φαξ:

ΔΗΜΟΣ ΤΣΕΡΙΟΥ Γρ. Αυξεντίου 38-40, 1 ος όρ., 2480 Τσέρι, Λευκωσία Τ.Θ.11207, 2495 Τσέρι Τηλ , , Φαξ: Αρ. Φακ.5.10.4 (2014) Α/Α 01/2014 Πρακτικά Συνεδρίας Δημοτικού Συμβουλίου με Α/Α 01/2014 στα γραφεία του Δήμου Τσερίου, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014, ώρα 18:00 19:30 Παρόντες Αλκιβιάδης Κωνσταντίνου Χριστάκης

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.00 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.00 μμ /8 Επιβολή Τέλους Σκυβάλων Οικιστικών Υποστατικών για το 2016 Αρ Φακ: 6.31.01 30 Νοεμβρίου 2016 Κυρίους Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Μάρκο Κληρίδη Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Μάριο Χατζηβασιλείου

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ.

Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Πρακτικά 32 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 5.2.2013 από τις 7:00 μμ μέχρι τις 10:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 4/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

1. U /5 Δρόμος πρωταρχικής σημασίας που αρχίζει από το Μακάρειο Αθλητικό Κέντρο και καταλήγει στο νέο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού

1. U /5 Δρόμος πρωταρχικής σημασίας που αρχίζει από το Μακάρειο Αθλητικό Κέντρο και καταλήγει στο νέο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού Αρ Φακ: 6.31.01 29 Ιανουαρίου 2014 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Αγωγή Επαρχιακού Δικαστηρίου αρ. 2715/09, Νίκος Οικονομίδης εναντίον Δήμου Στροβόλου

Αγωγή Επαρχιακού Δικαστηρίου αρ. 2715/09, Νίκος Οικονομίδης εναντίον Δήμου Στροβόλου Αρ Φακ: 6.31.01 25 Μαΐου 2012 Κυρίους Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη Βαλεντίνο Πολυκάρπου Μάριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ Δημοτικό Κατάστημα, 25 ης Μαρτίου 15, Τ.Κ. 50 200 Πτολεμαΐδα, τηλ 24633 50100, FAX 24633 50150 Πτολεμαΐδα 04-10-2012 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2018

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1/9 Αρ. Τηλ.:22800698 Αρ. Φαξ:22800662 E-mail:mousikascholeia@schools.ac.cy 30 Ιανουαρίου 2018 Διευθυντές, Διευθύντριες Γυμνασίων και εξατάξιων Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο

Αρ Φακ: Μαρτίου Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Αρ Φακ: 6.31.01 8 Μαρτίου 2013 Κυρίους Ανδρέα Μαϊμάρη, Αντιδήμαρχο Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Λ.Κύπρου 68, Αργυρούπολη Πληρ. Δέσποινα Δεσύπρη Τηλ. 2132018700, φαξ. 210-9902045 Αργυρούπολη 19-3-2012

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Συνεδρίας 17/2013

Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Πρακτικά 45 ης Συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γερίου που έγινε στα γραφεία του Δήμου την Τρίτη 3.9.2013 από τις 6:15μμ μέχρι τις 8:00μμ. Αρ. Συνεδρίας 17/2013 Παρόντες: κ. Αργύρης Αργυρού - Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ «25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή, 13.03.2013 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Aριθ. Πρωτ.: οικ. 3369 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Πληροφορίες : Ειρήνη Καγιαμπάκη Ταχ. Δ/νση : Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας, 161 21 Τηλ. : 213-2010765

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Το Συμβούλιον Αποχετεύσεων Λευκωσίας, το οποίο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, ιδρύθηκε με βάση τον Περί Αποχετευτικών Συστημάτων Νόμο

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1.5/2 Αρ. Τηλ. : 22800698 Αρ. Φαξ : 22428268 E-mail : dde@moec.gov.cy 23 Ιανουαρίου 2018 Διευθυντές/ντριες Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

1-03-2013: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ - ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

1-03-2013: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ - ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 1-03-2013: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ - ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ασκώντας τις εξουσίες

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Εκπολιτιστικό Σωματείο «Πρόοδος» Καλλιμασιάς Μουσικοχορευτική θεατρική εκδήλωση με θέμα τον «Μισεμό» την εκδήλωση θα συνοδεύει η ορχήστρα των Αδελφών Αυγουστίδη - Πρόοδος 20:30 ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Αγαπητά μου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από την έναρξη των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των εκατοντάχρονων της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Αύγουστος-Σεπτέμβριος Οκτώβριος Αύγουστος-Σεπτέμβριος ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/08/2016 ΠΕΜΠΤΗ 01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Ακαδημίας Ο.Σ. Λευκωσίας

Κανονισμοί Ακαδημίας Ο.Σ. Λευκωσίας Κανονισμοί Ακαδημίας Ο.Σ. Λευκωσίας Ο Όμιλος Σκουός Λευκωσίας (Ο.Σ. Λ/σίας) ανακοινώνει τα ακόλουθα για τη περίοδο 2017-2018: 1. Λειτουργία Ακαδημίας: 1.1. Ορίζεται ως κανονική περίοδος λειτουργίας της

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940»

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου «28 η Οκτωβρίου 1940» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ****** ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ Πληροφορίες :Μιχάλης Κολλημένος Θήβα :17/10/2018 Ταχ.Διεύθυνση : Κύπρου 3 Aρ.Πρωτ: 20589 Ταχ.Κώδικας : ΘΗΒΑ - 32200 Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενημερωτικό Δελτίο. Εθνικοί. Εορτασμοί. The G C School of Careers ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2012 - Τεύχος 17 Εθνικοί Εορτασμοί ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2 Απριλίου «Έκθεση χρησιμοποιημένων βιβλίων», Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα