Ημερίδα με Τίτλο: Nέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες με οδηγό τις Μικροπιστώσεις Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ημερίδα με Τίτλο: Nέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες με οδηγό τις Μικροπιστώσεις Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου"

Transcript

1 Ημερίδα με Τίτλο: Nέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες με οδηγό τις Μικροπιστώσεις Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ( σύμφωνα με τη σειρά ομιλιών του προγράμματος) Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, Εξωτερική Πολιτική και Διπλωματία, στο Georgetown University, της Ουάσιγκτον. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση και τα Οικονομικά στο University College of London. Απέκτησε την πρώτη εργασιακή του εμπειρία στο Γραφείο του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου. Από το 2001 έως το 2007 δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον τομέα της παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων, δημιουργώντας μια σύγχρονη μονάδα που στηρίζεται σε βιολογικά πρότυπα, με την επωνυμία ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΡΑΧΙΑΣ. Από το 2005 έως το Σεπτέμβριο του 2007 ήταν Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας, του πρώτου κέντρου έρευνας και πολιτικής ανάλυσης στο χώρο της φιλελεύθερης σκέψης και ιδεολογίας. Είναι μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Χ.Α.Ν.Θ. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και αρθρογραφεί τακτικά σε ελληνικές και ξένες εφημερίδες. Στις εθνικές εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007 εξελέγη Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας ψήφους.

2 Διατέλεσε Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, μέλος της Μόνιμης Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και της Μόνιμης Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Επιπλέον, μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Κοινοτικών Υποθέσεων καθώς και της Ειδικής Επιτροπής για τη Μεταρρυθμιστική Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον Οκτώβριο του 2007 εξελέγη αν. Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας. Διατέλεσε αντιπρόεδρος της ομάδας φιλίας της Βουλής των Ελλήνων για τη Χιλή και συμμετείχε στις ομάδες φιλίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Ρωσία και την Κίνα. Εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στην Οικονομική Επιτροπή της Ευρωμεσογειακής Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης για τη διετία Στις Εθνικές Εκλογές του 2009 έλαβε ψήφους με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και κατέλαβε την πέμπτη θέση. Τον Μάρτιο του 2010, ορίστηκε αν. Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας. Το Μάϊο του 2014 εκλέχτηκε Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ο κ. Γιάννης Μπουτάρης εκλέχτηκε Δήμαρχος Θεσσαλονίκης το Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη (1942). Είναι οινολόγος και οινοποιός. Διευθύνων Σύμβουλος στο οικογενειακό οινοποιείο Μπουτάρη μέχρι το 1996, ιδρυτικό μέλος του ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ οινοποιείο (1998), της ΜΚΟ Αρκτούρος Μπράουν Καταφύγιο της Αρκούδας και του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πολλών επαγγελματικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων και έχει λάβει πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία και διακρίσεις, τόσο ως οινοποιός και ως Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

3 Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος Κέντρου Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ). Ο κ. Νίκος Ευθυμιάδης γεννήθηκε το 1944 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του κολεγίου «Ανατόλια» (1962) και της Γεωπονικής Σχολής Θεσσαλονίκης (1967) με μετεκπαίδευση και πρακτική άσκηση στην Αγγλία. Έχει αναπτύξει σοβαρή επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ασχολήθηκε σε βάθος με διάφορες τοπικές και περιφερειακές πρωτοβουλίες που προωθούν την Οικονομική ανάπτυξη, την Καινοτομία, την οικοδόμηση θεσμών Δημοκρατίας και συνεργασίας του Ιδιωτικού με τον Δημόσιο τομέα και την προώθηση των άμεσων επενδύσεων στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης. Είναι Πρόεδρος του Ομίλου Εταιριών REDESTOS Efthymiadis Agrotechnology Group, ενός από τους πιο σημαντικούς Ομίλους του Αγροτικού τομέα στην Ελλάδα και στην Ν.Α. Ευρώπη στους κλάδους προστασίας & θρέψης φυτών, πολλαπλασιαστικού υλικού, υπηρεσιών ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και περιβάλλοντος, εμπορίας τροφίμων και γενικότερα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας και ανάπτυξης. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ Σήμερα είναι: Πρόεδρος του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης Πρόεδρος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Γραφείου Οικονομικής Συνεργ. στην Ν.Α. Ευρώπη (ΒICC) Πρόεδρος της Ένωσης για την Δημοκρατία στα Βαλκάνια (ΕΔηΒ) Πρόεδρος επί τιμή του ΣΒΒΕ Αριστείδην μέλος του ΔΣ Ε.Β.Ε.Θ. Συμμετέχει σε πολλές Ευρωπαϊκές Ομάδες Προβληματισμού για θέματα ανάπτυξης και συνεργασίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Διετέλεσε: Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος - Σ.Β.Β.Ε.- ( ). Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης Ιδιωτικών Υποδομών Βορείου Ελλάδος ( ). Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του BAC/STABILITY PACT, Βρυξέλλες ( )

4 Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος ( ) Πρόεδρος του Βιομηχανικού Τμήματος του Ε.Β.Ε.Θ. ( ) Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Διευκόλυνσης Εξωτερικού Εμπορίου (HELLASPRO) Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εισαγωγέων Βιομηχάνων Γεωργοχημικών -ΠΑΣΕΒΙΓΕ-( ). Συνέβαλε στην ίδρυση: του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΧΚΘ) tου Διαβαλκανικού και Παρευξείνιου Επιχειρηματικού Κέντρου (ΔΙΠΕΚ) της Εταιρείας Ανάπτυξης Ιδιωτικών Υποδομών Βορείου Ελλάδος του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Ο κ. Ν.Ευθυμιάδης είναι επίσης Επίτιμος Πρόξενος Ολλανδίας. Πέτρος Λεκάκης, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δήμου Θεσσαλονίκης Ο κ. Πέτρος Λεκάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Είναι πτυχιούχος Μάρκετινγκ (Εμπορίας και Διαφήμισης) του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η σχέση του με την τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε στα 22 του χρόνια όταν ήταν υποψήφιος Σύμβουλος στο Γ Δημοτικό Διαμέρισμα. Το 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Μπουτάρη και την «Πρωτοβουλία». Σήμερα ενεργεί ως Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του Δήμου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ενώ κατά τη διάρκεια της ευρύτερης θητείας του στο Δήμο Θεσσαλονίκης αποτελεί μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΔΕΠΘΕ και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΘ και Πρόεδρος στην Επιτροπή Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Είναι Πρόεδρος στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

5 Είναι τραπεζικός υπάλληλος. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προσωπικού Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (π.τβανκ), μέλος της ΟΤΟΕ (Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος) ενώ είναι μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Eurobank. Γιώργος Φλώρος, Στέλεχος Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ο κ. Γιώργος Φλώρος σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ ( ). Έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το INSEAD (1984) με υποτροφία του ιδρύματος Μποδοσάκη. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ( ). Εργάστηκε στην Αμερική και στην Ελβετία ( ) στον χρηματοπιστωτικό τομέα και σε θέσεις marketing στην Αθήνα ( ). Από το Νοέμβριο του 1994 έως σήμερα εργάζεται στην Ευρωπαïκή Επιτροπή στο Λουξεμβούργο. Έχει την ευθύνη σχεδιασμού και υλοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων για ΜΜΕ, στους τομείς των κεφαλαίων υψηλού επιχειρηματικού κινδύνου και συστημάτων εγγυοδοσίας χαρτοφυλακίου δανείων. Τα τελευταία πέντε έτη παρακολουθεί, επιπρόσθετα, τον τομέα των μικροπιστώσεων και τη χρηματοδότηση κοινωνικών επιχειρήσεων. Χρήστος Πούρης, Στέλεχος Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Ο κ. Χρήστος Πούρης, είναι οικονομολόγος, κάτοχος Master σε Τραπεζική και Οικονομικά με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας στον τραπεζικό τομέα καθώς και σε επενδύσεις και χρηματοδοτήσεις με κοινωνικό αντίκτυπο σε διάφορες χώρες. Πρότερα, ως ειδικός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα των Μικροχρηματοδοτήσεων, έχει συμμετάσχει ενεργά στη διαχείριση του μηχανισμού μικροχρηματοδοτήσεων Progress και στον σχεδιασμό των χρηματοπιστωτικών μέσων EaSI. Από το 2015, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Επενδυτικής Τράπεζας (European Investment Bank EIB), συγκεκριμένα της συμβουλευτικής ομάδας υπηρεσιών fi-compass είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση του EaSI TA, το οποίο παρέχει μία σειρά εργαλείων ανάπτυξης για όλο τον τομέα μικροχρηματοδοτήσεων αλλά και υπηρεσίες ανάπτυξης ικανοτήτων για επιλεγμένους πάροχους μικροπιστώσεων.

6 Ιωάννης Τσακίρης, Στέλεχος Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων Ο κ. Ιωάννης Τσακίρης, κάτοχος πτυχίου MSc στη Μηχανική Μεταλλείων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών και Μεταπτυχιακού MBA από τη Σχολή Διοίκησης του Imperial College στο Λονδίνο. Ο κ. Τσακίρης ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 στην εταιρία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς βιομηχανικών ορυκτών στην Ευρώπη, όπου για πέντε έτη δραστηριοποιήθηκε σε θέσεις ευθύνης αναφορικά σε νέα προϊόντα, σε τμήματα παραγωγής, marketing και πωλήσεων. Από το 2000 έως το 2006, διετέλεσε συνεργάτης της Vectis Capital, εταιρίας επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα την Αθήνα με επενδυτικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Το 2006 εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund) ως Χρηματιστής συμμετέχοντας σε συγκεκριμένες υπό ανάπτυξη ευρωπαϊκές αγορές επιχειρηματικών κεφαλαίων. Συνέχισε ως Επικεφαλής Περιφέρειας στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Εργασιών για την Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη και Προϊστάμενος της Μονάδος Ειδικών Προγραμμάτων στη Διεύθυνση θεσμικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Σήμερα ενεργεί ως Επικεφαλής της Διεύθυνσης για τη Νοτιο- Ανατολική Ευρώπη και τις γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες του Τμήματος Διαχείρισης Εντολών. Ο κ. Τσακίρης είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Ταμείου Ενεργειακής Απόδοσης και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας GEEREF, το οποίο αποτελεί μία καινοτόμα πρωτοβουλία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, χρηματοδότησης επιχειρηματικών κεφαλαίων από ταμεία, ενεργοποιώντας το μετοχικό κεφάλαιο σε έργα «καθαρής ενέργειας» σε αναπτυσσόμενες χώρες και οικονομίες υπό μεταβατική κατάσταση. Επίσης, είναι μέλος της Επιτροπής Τεχνικής Βοήθειας του Ταμείου Πράσινης Ανάπτυξης Green for Growth ( GGF ), που αποτελεί έναν φορέα για την προώθηση της ενεργειακής απόδοσης (energy efficiency-ee) και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (renewable energy-re) στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη και την Τουρκία, καθώς και στην άμεσα γειτονική περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης.

7 Piotr Korynski, Μιcrofinance Centre (MFC) O κ. Piotr Korynski είναι ένας εμπειρογνώμων σε θέματα οικονομικής ανάπτυξης και χρηματοδότησης της ανάπτυξης, με ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο, έχοντας δραστηριοποιηθεί σε περισσότερες από 20 χώρες. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου στο Ohio, και της Σχολής Διοίκησης Kellog. Για περισσότερα από 10 χρόνια, είχε ηγηθεί των προσπαθειών του Ιδρύματος Soros, με όχημα τις κοινωνικές επενδύσεις του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας, με σκοπό την ανάπτυξη των μικροχρηματοδοτήσεων διεθνώς. Ο κ. Korynski συνέβαλλε στην έναρξη και λειτουργία δέκα φορέων μικροπιστώσεων, καθώς και σχεδίων σε υποδομές στη βιομηχανία, όπως το ΜΙΧ και το Ινστιτούτο Διαχείρισης Μικροχρηματοδοτήσεων. Συμμετείχε σε προγράμματα διαμόρφωσης πολιτικής για τις μικροπιστώσεις, προκειμένου να διαμορφωθεί το κατάλληλο νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο για πρόσβαση των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Δρ. Άννα Σάτσιου, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια ΕΚΕΤΑ Η Δρ. Άννα Σάτσιου αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ. το 2002, ενώ το 2004 έλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα από το τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ κ του Πολυτεχνείου Κρήτης και το 2005 έλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα από το τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το 2010 έλαβε το διδακτορικό δίπλωμα από το τμήμα Μηχανικών Η/Υ, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από τον Ιούλιο του 2005 εργάζεται ως ερευνητικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών και Επικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Τ.Α. συμμετέχοντας σε πολλά ευρωπαϊκά και ελληνικά ερευνητικά έργα. Επιπλέον ήταν υπεύθυνη για τον τεχνικό και διαχειριστικό συντονισμό του δικτύου αριστείας στην επιστήμη του Διαδικτύου, FP7-NoE-EINS.

8 Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα βρίσκονται στην γενική περιοχή των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση σε p2p εφαρμογές, μηχανισμούς κινήτρων και σχήματα συστάσεων για συστήματα υποστήριξης αποφάσεων και συνεργατικές πλατφόρμες. Νεοκλής Στάμκος, Στέλεχος ΚΕΠΑ, Project Manager έργου «microstars» Ο κ. Νεοκλής Στάμκος είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (Executive MBA), επικεφαλής του Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης και Λογιστηρίου καθώς και του τμήματος Μικροπιστώσεων, του Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ). Διαθέτει εμπειρία σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και υπηρεσιών. Είναι Πιστοποιημένος Εμπειρογνώμων στα ζητήματα Μικροχρηματοδότησης από την Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης της Φρανκφούρτης όπου του έχει απονεμηθεί ειδική διάκριση ως Πρέσβης της Οικονομικής Ενσωμάτωσης από το Κέντρο Μικροχρηματοδοτήσεων, για τις προσπάθειές του να αναπτύξει τον θεσμό της μικροχρηματοδότησης στην Ελλάδα. Στη διάρκεια της υπερδεκαετούς εργασιακής του απασχόλησης στο ΚΕΠΑ έχει διατελέσει στο διάστημα υπεύθυνος του γραφείου Βρυξελλών και του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΚΕΠΑ. Επίσης έχει διατελέσει στέλεχος του τομέα Διαχείρισης Προγραμμάτων του ΚΕΠΑ ως αξιολογητής και ελεγκτής επενδύσεων στο πλαίσιο του ΕΠΑΝ Ι και των ΠΕΠ του Γ ΚΠΣ Παναγιώτης Τουρναβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας. Ο κ Παναγιώτης Τουρναβίτης είναι Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας. Κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

9 Στις σημαντικές δεξιότητες και γνώσεις του συγκαταλέγονται η Κοινωνική Οικονομία, οι Μικροπιστώσεις, Διαχείριση Έργων και Βιώσιμη Ανάπτυξη. Είναι ενεργό μέλος αρκετών επιτροπών έχοντας επενδύσει σε θέματα κοινωνικής οικονομίας και χρηματοπιστωτικών γνώσεων στην Ελλάδα, μέσω της συμμετοχής του σε «τρέχοντα» έργα της ΕΕ, καθώς και φόρουμ για την πολιτική. Δρ. Κυριάκος Λουφάκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) Ο Δρ. Κυριάκος Λουφάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Είναι πτυχιούχος του Χημικού τμήματος του ΑΠΘ το 1983, MS το 1985, PHD το 1986 από το RENSSELAER POLYTECHNIC INSTITUTE, Troy, Νέα Υόρκη Η.Π.Α ενώ υπήρξε Ερευνητής στο Institute fur Makromolekurare Chemie Uni of Freiburg, Germany Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Λουφάκης Χημικά ΑΒΕΕ. Διατελεί Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος από το Έχει λάβει τις παρακάτω διακρίσεις: Υποτροφία Fulbright στην διάρκεια των διδακτορικών του σπουδών. Υποτροφία Alexander von Humboldt Επίσημος προσκεκλημένος για ένα μήνα το 1986 του East China Textile University, Σαγκάη και Man Made Fiber Institute, Πεκίνο Κίνα για σειρά διαλέξεων. Καταχωρημένος στο Who s Who in the World και στο Who s Who in Science and Engineering από την έκδοση του 1996 και μετέπειτα. Μιλά: Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά.

10 Πόπη Σουρμαϊδου, Μέλος του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Σπείρα Γης. Η κα. Πόπη Σουρμαϊδου είναι Ιδρυτικό μέλος του Δικτύου ΚοινΣΕπ Κεντρικής Μακεδονίας. Εργάζεται για περισσότερο από το 10 χρόνια σαν σύμβουλος επιχειρηματικότητας και μετά την εφαρμογή του ν σας σύμβουλος κοινωνικής επιχειρηματικότητας στο Κέντρο Εργάνη. Συντονίστρια και σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων και δικτύων. Οι σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες και στη Νομική, ενώ έχει εξειδίκευση στην Οργανωσιακή Συμβουλευτική. Δρ. Αθανάσιος Μπελίδης, Καθηγητής ΑΤΕΙΘ, Υπεύθυνος ΜΟΚΕ ΑΤΕΙΘ Ο Δρ. Αθανάσιος Μπελίδης είναι Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου των Παρισίων VIII-X, Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μέλος της διοίκησης και υπεύθυνος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μο.Κ.Ε.) του Ιδρύματος. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία εκπαίδευσης στελεχών Οργανισμών και Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε θέματα Management και διετέλεσε Σύμβουλος της Ε.Γ.Σ. Χαλκιδικής, του Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας (ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ.), του Οργανισμού CAFIA της Τσεχίας, μέτοχος της Alpha Consulting Europe κ.α. Τα τελευταία έτη ο Δρ. Αθανάσιος Μπελίδης ασχολείται με την προώθηση καινοτόμων επιχειρηματικών δράσεων νέων, συμμετέχει στη διοργάνωση προγραμμάτων accelerator, στη δημιουργία δικτύων μεντόρων, καθώς και στην εξεύρεση επενδυτικών κεφαλαίων για νέους επενδυτές, αλλά και την κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα.

11 Νικόλαος Κάνουρας, Διαχειριστής Μetadosis Network Architects Ο κ Νικόλας Κάνουρας είναι συνιδρυτής και διαχειριστής της εταιρείας Metadosis, τον πρώτο Πάροχο Ασύρματου Ευρυζωνικού Internet (WISP) στην Θεσσαλονίκη. Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας εργάστηκε ως επενδυτικός σύμβουλος σε γνωστή συμβουλευτική εταιρεία της πόλης όπου ασχολήθηκε με πλήθος επενδυτικών σχεδίων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ. Το 2012 μαζί με τον αδερφό του Αντώνη Κάνουρα ιδρύουν την Metadosis με στόχο την παροχή ευρυζωνικών συνδέσεων Internet σε περιοχές όπου η κάλυψη των δικτύων των παραδοσιακών παρόχων δεν είναι επαρκής. Σήμερα οι υπηρεσίες τους παρέχονται σε πλήθος επιχειρήσεων τόσο εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης όσο και εκτός. Θωμάς Φωκίων Αλγιανάκογλου, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ). Ο κ. Θωμάς-Φωκίων Αλγιανάκογλου γεννήθηκε το 1953 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Το 1964 βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με την οικογένεια του, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στον τομέα βιομηχανικού σχεδίου και κοπής. Το 1978 ίδρυσε στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, μία μικρή εξαγωγική μονάδα έτοιμου ενδύματος με την επωνυμία THOMAS ΑΕ, όντας μία από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις του κλάδου κλωστοϋφαντουργίας. Σήμερα, δραστηριοποιείται εντός και εκτός Ελλάδας ως σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων, και ακινήτων. καθώς και οικονομικών και εμπορικών πληροφοριών. Επίσης συμμετέχει στη Διοίκηση πολλών επιχειρηματικών και οικονομικών φορέων όπως : Πρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) ( , ) και Αντιπρόεδρος αυτού ( , 2016-μέχρι σήμερα) Πρόεδρος του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΦΕΠΑΕ) (2012-μέχρι σήμερα) Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της IFC, της πρώτης ιδιωτικής

12 εταιρίας που ιδρύθηκε το 1994 στη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (factoring) σε συνεργασία με ξένα τραπεζικά ιδρύματα πριν την θεσμοθέτηση του νομικού πλαισίου στην Ελλάδα. Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) μεταξύ και Επίτιμος Πρόεδρός του από το 2005 μέχρι σήμερα. Μέλος Δ.Σ. ΕΥΑΘ ( ).

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall)

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος του

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Ημερίδα αξιολόγησης και χρήσης Βιομάζας

Εκπαιδευτική Ημερίδα αξιολόγησης και χρήσης Βιομάζας Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ) σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης σας προσκαλεί σε Εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ. 5o ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΑΜΙΑ 24 ΜΑΪΟΥ 2018 Αξιότιμοι συμμετέχοντες, Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Ημερίδα Πιστοποίησης για την αειφόρο παραγωγή και χρήση Βιομάζας - Συστήματα Πιστοποίησης βιομάζας

Εκπαιδευτική Ημερίδα Πιστοποίησης για την αειφόρο παραγωγή και χρήση Βιομάζας - Συστήματα Πιστοποίησης βιομάζας Εκπαιδευτική Ημερίδα Πιστοποίησης για την αειφόρο παραγωγή και χρήση Βιομάζας - Συστήματα Πιστοποίησης βιομάζας GABE - Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδας Αλβανίας για την αξιοποίηση της βιομάζας 20 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Έγκωμης...Πρώτα η Έγκωμη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΕΓΚΩΜΗΣ 1. Κασινίδης Κωστάκης (Ντίνος) Γεννήθηκε το 1958 στον Πεδουλά.

Διαβάστε περισσότερα

Boost up your Exports, Boost up your Business! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Boost up your Exports, Boost up your Business! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Boost up your Exports, Boost up your Business! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Χρηματοδοτικά εργαλεία για εξαγωγικές επιχειρήσεις Νεοκλής Στάμκος Project Manager Chief Financial Officer Η ταυτότητα του Το Κέντρο Επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου Ώρα Ομιλίες Παρουσιάσεις Ομιλητής 10:30-11:00 Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Το γυναικείο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας στο Ν. Κιλκίς

Το γυναικείο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας στο Ν. Κιλκίς Το γυναικείο πρόσωπο της επιχειρηματικότητας στο Ν. Κιλκίς Χορηγοί Εκδήλωσης Χορηγός Επικοινωνίας Παρασκευά Βασιλική Υπεύθυνη Πιστώσεων Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Η ταυτότητα του Το Κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές.

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου 10:30-11:00 Εγγραφές 11:00-11:15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Ν. Σερρών

Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Ν. Σερρών Σύγχρονα Εργαλεία Στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Ν. Σερρών Νεοκλής Στάμκος Project Manager Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) stamkosn@e-kepa.gr Η ταυτότητα του

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ ηλεκτρονικο περιοδικο Απρίλιος-Ιούνιος 2012 τευχοσ 02 ΔΑΣΤΑ Εκδηλώσεις Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκπαιδευτική Ημερίδα αξιολόγησης και χρήσης Βιομάζας GABE - Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδας Αλβανίας για την αξιοποίηση της βιομάζας Ημερομηνία: 2 Φεβρουαρίου 2016 Τόπος: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΑΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09-05-2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ» Επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και τις Νέες Τεχνολογίες διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Από τους 812 αποφοίτους της έρευνας, 303 (ποσοστό 37.2%) έχουν πραγματοποιήσει ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές. Καθώς πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των αποφοίτων,

Διαβάστε περισσότερα

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων με μία ματιά Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) βρίσκεται στη Λευκωσία και σήμερα απασχολεί 28 άτομα μόνιμο προσωπικό. Κάτω από την ΟΕΒ λειτουργούν τα πιο κάτω

Διαβάστε περισσότερα

the microstars project

the microstars project the microstars project Βασιλική Παρασκευά Σύμβουλος του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project ταυτότητα του Το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας Ημερίδα TEE "Η Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και ο ρόλος των Ελλήνων Μηχανικών" Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας Γ.

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ. Δρ. Μαρία Μακριδάκη

Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ. Δρ. Μαρία Μακριδάκη Υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες υποστήριξης καινοτομίας προς ΜμΕ Δρ. Μαρία Μακριδάκη Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη 28 χρόνια εμπειρίας στη Μεταφορά Τεχνολογίας 2 Γεφυρώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτύσσοντας ευκαιρίες για τη νεολαία/ Δημιουργώ- Επιχειρώ- Καινοτομώ 18.11.2010, Ινστιτούτο Νεολαίας, Αθήνα

Αναπτύσσοντας ευκαιρίες για τη νεολαία/ Δημιουργώ- Επιχειρώ- Καινοτομώ 18.11.2010, Ινστιτούτο Νεολαίας, Αθήνα Περιεχόμενα Υφιστάμενη Κατάσταση Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (Α.Ζ.Κ.) Α.Ε. Συσσωρευμένη Κρίσιμη Μάζα Φορέων Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας (Ζ.ΚΑΙ.Θ.) Χωροταξική Ανάπτυξη Βραχυπρόθεσμος και Μεσοπρόθεσμος

Διαβάστε περισσότερα

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης»,

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», 15 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 6 ωρών Αίθουσα Διαλέξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μαθαίνω πριν σπουδάσω 8-2-2016 ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΤΣΙΟΥΚΗ Λέκτορας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ίδρυση: 1990 Το τρίτο κατά σειρά τμήμα που δημιουργήθηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ανήκει στη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ»

ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ» ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΪΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΕΝ/ΣΒΘΚΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ MAREPORT 2019 ΒΟΛΟΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 1 Εκ μέρους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Λάρισα 11/09/2018 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3648/20-06-2018 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation

MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation MEDLAB: Mediterranean Living Lab for Territorial Innovation Παραδοτέο 2.2.2 ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ: ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Θεσσαλονίκη, Αύγουστος 2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σύνθεση Πολιτικής...3 Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση : Ιωάννης Κυρίτσης, Αν. Καθηγητής, Αν. Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Παρουσίαση : Ιωάννης Κυρίτσης, Αν. Καθηγητής, Αν. Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Παρουσίαση : Ιωάννης Κυρίτσης, Αν. Καθηγητής, Αν. Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ Από τα αρχαιότερα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών στην Ελλάδα (1927) Εισάγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η Global Trust είναι μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των χρηματιστηριακών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών. Κεντρική δραστηριότητα της είναι η διαχείριση πλούτου (wealth management)

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Αγίου Αθανασίου

Δήμος Αγίου Αθανασίου Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγίου Αθανασίου...Πρώτα ο Άγιος Αθανάσιος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1. Αλεξάνδρου Χρήστος O Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΔΑΠ/ΤΠΘ ΑΕ)

Εταιρία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΔΑΠ/ΤΠΘ ΑΕ) Εταιρία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΕΔΑΠ/ΤΠΘ ΑΕ) Μέτοχοι της Εταιρίας Ερευνητικός Φορέας Σύνδεσμοι Επιχειρήσεις Άλλοι φορείς Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Το ΕΕΘ στην 83 η ΔΕΘ. Περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός. Εγκαίνια Περιπτέρου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018: 20.00μμ

Το ΕΕΘ στην 83 η ΔΕΘ. Περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός. Εγκαίνια Περιπτέρου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018: 20.00μμ Το ΕΕΘ στην 83 η ΔΕΘ Περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός Εγκαίνια Περιπτέρου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018: 20.00μμ Από τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο. Βόρεια Ελλάδα: Ατμομηχανή Ανάπτυξης της Χώρας. Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012. Χώρος Διεξαγωγής

Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο. Βόρεια Ελλάδα: Ατμομηχανή Ανάπτυξης της Χώρας. Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012. Χώρος Διεξαγωγής Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο Βόρεια Ελλάδα: Ατμομηχανή Ανάπτυξης της Χώρας Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 Χώρος Διεξαγωγής Μουσείο Ολυμπιακού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου - Θεσσαλονίκη Διοργανωτές

Διαβάστε περισσότερα

Επωνυμία: Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου - Αμβρακικού Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ

Επωνυμία: Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου - Αμβρακικού Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ Επωνυμία: Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου - Αμβρακικού Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ Διακριτικός Τίτλος: ΕΤΑΝΑΜ ΑΕ ΟΤΑ Νομική Μορφή: Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ Έτος σύστασης: 1988 Έδρα: Η έδρα της Εταιρίας βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΜΒΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 27 714 09, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΛ (2810) 211911-2126640, FAX (2810) 211929, E-mail: info@critida.com ΠΕΡΙΛΗΨΗ - CAREER SUMMARY

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γενικά Στοιχεία Τμήματος Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής προέκυψε το 2013 από τη συγχώνευση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ - ΓΝΩΣΕΙΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ - ΓΝΩΣΕΙΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Επώνυμο: Λίτος Όνομα : Χαράλαμπος Όνομα πατρός: Ιωάννης Ημερομηνία Γέννησης : 6 Ιουνίου 1974 Τόπος Γέννησης : Αθήνα Οικογενειακή Κατάσταση : Άγαμος Διεύθυνση : Πολογιώργη

Διαβάστε περισσότερα

Το πέμπτο επιστημονικό πεδίο περιλαμβάνει επιστήμες όπως:

Το πέμπτο επιστημονικό πεδίο περιλαμβάνει επιστήμες όπως: Το πέμπτο επιστημονικό πεδίο περιλαμβάνει επιστήμες όπως: Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων Εφαρμογών Πληροφορικής Λογιστικής Τουριστικών Επιχειρήσεων Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας;

Συνέντευξη στην ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ. Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο λόγος που ξεχωρίσατε και βραβευτήκατε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας; Π. ΓΕΩΡΓΟΛΙΟΣ «Το βραβείο του ΕΒΕΑ είναι μεγάλη ευθύνη» (14/7 1:22 μμ) Βραβεύτηκε από το ΕΒΕΑ ως ο καλύτερος νέος επιχειρηματίας. Ο κ. Παναγιώτης Πέτρος Γεωργολιός, διευθύνων σύμβουλος της IMC, εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

microstars Newsletter - Bulletin No. 4

microstars Newsletter - Bulletin No. 4 View this email in your browser microstars Newsletter - Bulletin No. 4 Ημερίδα: Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες με Οδηγό τις Μικροπιστώσεις, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στην Θεσσαλονίκη Ενημερωτική Εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Σηµαντικές ευκαιρίες στον τοµέα της υψηλής τεχνολογίας και ιδιαίτερα της

Σηµαντικές ευκαιρίες στον τοµέα της υψηλής τεχνολογίας και ιδιαίτερα της ελτίο Τύπου Αθήνα, 6 Μαΐου 2009 Συµπεράσµατα του συνεδρίου «Bridging the Gap - High Tech Entrepreneurship in Greece and Synergies With Silicon Valley» µε κεντρικό οµιλητή τον Ειδικό Γραµµατέα για την Ανταγωνιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος είναι διευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο Ενεργειακής Διοίκησης (Research Centre for Energy Management) στο ESCP Europe Business School του Λονδίνου,

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες δικτύωσης & συνεργασίας: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ & Enterprise Europe Network

Ευκαιρίες δικτύωσης & συνεργασίας: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ & Enterprise Europe Network Ευκαιρίες δικτύωσης & συνεργασίας: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ & Enterprise Europe Network Χημεία & Βιομηχανία της Κρήτης Ηράκλειο, 14 Μαΐου 2010 Dr Απόστολος Δημητριάδης Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας Αναπληρωματικό

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.» και διακριτικό τίτλο «Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε»

«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.» και διακριτικό τίτλο «Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε» Α ρ θ ρ ο 1 Σύσταση - Επωνυμία Έδρα Συνιστάται στην Αθήνα Σύνδεσμος με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.» και διακριτικό τίτλο «Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε» με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ 3 η σειρά 2017-18 Αλεβίζου Φαίη Η Φαίη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2015 από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016 από το

Διαβάστε περισσότερα

the microstars project

the microstars project the microstars project Βασιλική Παρασκευά Credit Officer του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project ταυτότητα του Το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας. Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας. Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας Δρ. Κοντόπουλος Ευστράτιος Ακαδημαϊκός Βοηθός Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Πλήρως αναγνωρισμένο δημόσιο πανεπιστήμιο που

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου στην Κύπρο Κύριοι Υπουργοί, Κύριοι Πρέσβεις,

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείο Κρήτης

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείο Κρήτης Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείο Κρήτης Περιγραφή Η Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης (Μ.Ο.Δ.Υ.) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πολυτεχνείου Κρήτης,

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθη Λακιωτάκη, M.Sc, Ph.D Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείο Κρήτης

Κλεάνθη Λακιωτάκη, M.Sc, Ph.D Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείο Κρήτης Κλεάνθη Λακιωτάκη, M.Sc, Ph.D Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείο Κρήτης Πολυτεχνείο Κρήτης Γενικό Παραγωγής και Διοίκησης Ορυκτών Πόρων Ηλεκτρονικών και Υπολογιστών Περιβάλλοντος Αρχιτεκτόνων

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήταν τιμή μου να με βοηθήσεις στην προσπάθειά μου για την Αθήνα.

Θα ήταν τιμή μου να με βοηθήσεις στην προσπάθειά μου για την Αθήνα. Η Αθήνα είναι το πολιτικό, οικονομικό, πνευματικό αλλά και συναισθηματικό κέντρο βάρους της νεότερης Ελλάδας. Η πόλη στην οποία ήρθαν Έλληνες από κάθε γωνιά της χώρας αλλά και του κόσμου για να χτίσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και το Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας

Στόχος του διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας Μάρτιος 2012 1 Στόχος του διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας & Καινοτομίας Να κινητοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις, να ενθαρρύνουμε την έρευνα και την καινοτομία και τη διασύνδεση της με την επιχειρηματικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Χρηµατοδότηση επιχειρήσεων Χρήσιµος οδηγός για την ανάπτυξη

Χρηµατοδότηση επιχειρήσεων Χρήσιµος οδηγός για την ανάπτυξη Χρηµατοδότηση επιχειρήσεων Χρήσιµος οδηγός για την ανάπτυξη Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαικά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σημείωμα Ημερομ. Ενημέρωσης

Βιογραφικό Σημείωμα Ημερομ. Ενημέρωσης Βιογραφικό Σημείωμα Ημερομ. Ενημέρωσης 15-09-09 Προσωπικά στοιχεία Επώνυμο Φραγκούλης Όνομα Εμμανουήλ Επαγγελματική Διεύθυνση Τομ. Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας Πανεπιστημιούπολις Κουπόνια 157 01 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Κυρίες και Κύριοι Μέτοχοι, Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας σας παρουσιάζουμε τη δραστηριότητα της εταιρίας κατά το έτος 2013

Κυρίες και Κύριοι Μέτοχοι, Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας σας παρουσιάζουμε τη δραστηριότητα της εταιρίας κατά το έτος 2013 Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου Εταιρίας Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης Α.Ε. προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της για τα πεπραγμένα της χρήσης 2013 Κυρίες και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 8590 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Οι Κλωστοϋφαντουργοί Μηχανικοί Τ.Ε. με βάση τις εξειδικευμένες επιστημονικές και τεχνικές τους γνώσεις, ασχολούνται είτε

Διαβάστε περισσότερα

«Πληροφόρηση Συμβουλευτική

«Πληροφόρηση Συμβουλευτική «Πληροφόρηση Συμβουλευτική Σεφερίδης Ηλίας Οικονομολόγος - MSc in European Politics Σύμβουλος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων «ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε.» Υποστήριξη» Ποιοι είμαστε: Η Α.Σ. ΕΠΙ.ΘΕΣΗ ιδρύθηκε για την υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Διαγωνισμός στοχεύει να:

Ο Διαγωνισμός στοχεύει να: Ιούλιος 2014 Ο στόχος Ο Διαγωνισμός στοχεύει να: Αναδείξει καινοτόμες προτάσεις και να τις προβάλλει σε όλη τη χώρα Προβάλλει προτάσεις σε δυνητικούς συνεργάτες ή επενδυτές Φωτίσει τους χώρους δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 1 Κριτήρια Αξιολόγησης 1. Ύψος εξαγωγών το 2012 σε απόλυτα μεγέθη. 2. Ύψος εξαγωγών το 2012 αναλογικά με τον εγχώριο κύκλο εργασιών. 3. Διαχρονική εξέλιξη των εξαγωγών σε απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα.

Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Eπτά εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι Θέρμου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο συνδυασμό Πολίτες σε Δράση του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα. Το επισημοποίησαν με την ακόλουθη ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε στους

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Θεσσαλονίκη, 15-03 - 2019 Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της ΕΕΧ, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος και το Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Fintech και Μικροπιστώσεις στην Ελλάδα. Παρασκευά Βασιλική, Υπεύθυνη Πιστώσεων microstars

Fintech και Μικροπιστώσεις στην Ελλάδα. Παρασκευά Βασιλική, Υπεύθυνη Πιστώσεων microstars Fintech και Μικροπιστώσεις στην Ελλάδα Παρασκευά Βασιλική, Υπεύθυνη Πιστώσεων microstars Η ταυτότητα του Το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) είναι Αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΡΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Π.Μ.Σ.) με τίτλο. με έδρα την Καρδίτσα

ΕΓΚΡΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Π.Μ.Σ.) με τίτλο. με έδρα την Καρδίτσα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. ΕΓΚΡΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Μεταπτυχιακές Σπουδές: Ανωτάτη εκπαίδευση: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.) στις Διεθνείς Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ από την περιοχή της Μεσογείου

Ευκαιρίες παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ από την περιοχή της Μεσογείου Ευκαιρίες παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ από την περιοχή της Μεσογείου Συνεργασίες για την προώθηση της περιφερειακής καινοτομίας σε νησιωτικές περιοχές Dr Απόστολος Δημητριάδης Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Ιδαλίου...Πρώτα το Δάλι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΙΔΑΛΙΟΥ 1. Καλλής Θεοκλής Γεννήθηκε στο Δάλι το 1987. Αποφοίτησε

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3412 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής διαθέτουν εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3121 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι πτυχιούχοι του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων αποκτούν

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον. Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της

Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον. Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της Η Ιδέα Η κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά είναι απόδειξη σεβασμού, τόσο απέναντι στον εαυτό μας και τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων»

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων» Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων» Διευθυντής ΠΜΣ Καθηγητής Αθανάσιος Κριεμάδης

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Δημιουργία επιχειρησιακών σχεδίων και μέσων προώθησης των ενεργειακών ελέγχων», 16 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 7 ωρών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά και φωτογραφίες των υποψη φίων μας ΣΥΡΙΖΑ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-Βιογραφικά φωτογραφίες των υποψη φίων μας Βιογραφικό σημείωμα Χρήσ Παπαδόπουλου Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ 1 / 7 Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

www.ellak.gr ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΕΛ/ΛΑΚ www.eellak.gr

www.ellak.gr ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΕΛ/ΛΑΚ www.eellak.gr www.ellak.gr ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΕΛ/ΛΑΚ www.eellak.gr Εταιρεία ΕΛ/ΛΑΚ Η ΕΕΛ/ΛΑΚ (www.eellak.gr) είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008 Αποτελείται σήμερα από 29 μέλη (Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΣ ΕΚΠΟΙΖΩ Αλευρίτου Ελένη Γιατρός, από τα ιδρυτικά μέλη και πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Έχει στην ευθύνη της θέματα υγείας, διατροφής, ασφάλειας τροφίμων και προϊόντων, τυποποίησης προϊόντων-υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

09-03-1961 ΑΦΜ : Δ.Ο.Υ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ - ΣΧΟΛΗ ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

09-03-1961 ΑΦΜ : Δ.Ο.Υ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ - ΣΧΟΛΗ ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΟΝΟΜΑ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 09-03-1961 ΑΦΜ : Δ.Ο.Υ. 032866312 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ - ΣΧΟΛΗ ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο

364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 364 Συνεδρίαση της Επταµελούς της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ηράκλειο 12.03.2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Τµήµα: ιοικητικής Υποστήριξης-Προµήθειες

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά συγγραφέων

Βιογραφικά συγγραφέων Βιογραφικά συγγραφέων Η κ. Μαρία Κορδάκη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Εχει διδακτορικό στην Εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία Προστασίας Πρεσπών (ΕΠΠ)

Εταιρία Προστασίας Πρεσπών (ΕΠΠ) Εταιρία Προστασίας Πρεσπών (ΕΠΠ) Ανακοίνωση νέας θέσης εργασίας Συντονιστής Προγράμματος Τόπος εργασίας: Γραφεία της ΕΠΠ στον Λαιμό Πρεσπών Καθεστώς απασχόλησης: Πλήρης Διάρκεια σύμβασης: 4 έτη Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ «we are here to serve we are here to connect» Δημήτρης Κωνσταντινίδης Dipl(Eng), MSc, PhD, DIC, EUR ING, MACI Επιστημονικός Υπεύθυνος ΔΑΣΤΑ Διευθυντής Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών Iδρύθηκε με Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου 1 Ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει καθημερινά, μια σειρά από χρήσιμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε χιλιάδες πολίτες. Αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. Διεκδικεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. «Διήμερο Συνεργατικής Οικονομίας» Καρδίτσα 26 & 27 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. «Διήμερο Συνεργατικής Οικονομίας» Καρδίτσα 26 & 27 Αυγούστου 2015 «Διήμερο Συνεργατικής Οικονομίας» Καρδίτσα 26 & 27 Αυγούστου 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στο πλαίσιο της Πράξης «Ευκαιρίες Απασχόλησης για όλους τους πολίτες», η οποία εντάσσεται στις «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Β1 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, 23.11.2013 Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β 1 Συνολική παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Title. Συνέργειες για την εξωστρέφεια και την καινοτομία των επιχειρήσεων. Sub-title. 5 Μαρτίου 2015 Ημερίδα εξωστρέφειας

Title. Συνέργειες για την εξωστρέφεια και την καινοτομία των επιχειρήσεων. Sub-title. 5 Μαρτίου 2015 Ημερίδα εξωστρέφειας Συνέργειες για την εξωστρέφεια και την καινοτομία των επιχειρήσεων Title 5 Μαρτίου 2015 Ημερίδα εξωστρέφειας Sub-title Χριστιάνα Σιαμπέκου Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης(EKT) Enterprise Europe Network - Hellas

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ALEXANDER TECHNOLOGICAL EDUCATIONAL INSTITUTE OF THESSALONIKI ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Καινοτόμα Συστήματα Αειφόρου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright Ακαδημαϊκού Έτους για Έλληνες Πολίτες

Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright Ακαδημαϊκού Έτους για Έλληνες Πολίτες Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019 για Έλληνες Πολίτες To Ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Οι υποτροφίες απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 4Κ/2019) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η (Αριθμός 4Κ/2019) ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΦΟΡΕΑΣ/ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 6142 Οι πτυχιούχοι του Τμήματος με βάση τις εξειδικευμένες επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις τους ασχολούνται

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Δρ Νίκος Καραμπέκιος Δρ Ηρακλής Αγιοβλασίτης 07.12.2015 ris3attica.gr συλλέγουμε δεδομένα για την Έρευνα & Ανάπτυξη στην Ελλάδα δαπάνες, προσωπικό, δραστηριότητα, επιστημονικές

Διαβάστε περισσότερα

Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές ως εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηµατικότητας στον κλάδο της Πληροφορικής

Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές ως εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηµατικότητας στον κλάδο της Πληροφορικής Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές ως εργαλείο ανάπτυξης της επιχειρηµατικότητας στον κλάδο της Πληροφορικής Αναστάσιος Α. Οικονοµίδης, Καθηγητής Πρόεδρος.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήµατα ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΠΕ (Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ

ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ Χαιρετισµός Προέδρου ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. κου Παναγιώτη Γιαννόπουλου Εκδήλωση ΕΒΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ «Ενέργεια Φωτοβολταϊκά πάρκα» Τετάρτη 18 Απριλίου 2007 Κύριοι Υπουργοί, Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 (Νο 281 / τεύχος 7ο) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Βέλγιο Ενημερωτικά δελτία οικονομικών και επιχειρηματικών ειδήσεων, 1-10 & 11-20 Οκτωβρίου 2012 Βουλγαρία 20η Διεθνής Έκθεση για

Διαβάστε περισσότερα