Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή"

Transcript

1 Φόρμες και αγαπημένα Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος

2 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5 Διαμόρφωση σελιδοδεικτών... 5 Προσαρμογή του εικονιδίου της εφαρμογής...5 Εισαγωγή ή εξαγωγή αρχείου ρύθμισης παραμέτρων... 6 Χρήση της εφαρμογής... 7 Ορισμός σελιδοδεικτών προς φόρμες... 7 Διαμόρφωση φακέλων για σελιδοδείκτες... 8 Εκτύπωση σελιδοδεικτών...8 Αναζήτηση για σελιδοδείκτες και φακέλους... 9 Δημιουργία συντομεύσεων για σελιδοδείκτες... 9 Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλμα εφαρμογής Οι φόρμες λείπουν...10 Ορισμένοι σελιδοδείκτες δεν εμφανίζονται στα αρχεία εξαγωγής ρύθμισης παραμέτρων...10 Σημειώσεις Ευρετήριο...12

3 Ιστορικό αλλαγών 3 Ιστορικό αλλαγών Ιούλιος 2016 Υποστηρίζονται πλέον οι εξής γλώσσες: Κροατικά, Ρουμανικά, Σερβικά, Σλοβακικά και Σλοβενικά. Ιανουάριος 2016 Αρχική έκδοση εγγράφου για πολυλειτουργικά προϊόντα με οθόνη αφής τύπου tablet.

4 Επισκόπηση 4 Επισκόπηση Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να εκτυπώσετε έγγραφα που χρησιμοποιούνται συχνά από τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Αποθηκεύστε σελιδοδείκτες ως συντομεύσεις προς την αρχική οθόνη του εκτυπωτή, για άμεση πρόσβαση στα έγγραφα και τις φόρμες σας. Αυτό το έγγραφο παρέχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων, χρήσης και αντιμετώπισης προβλημάτων της εφαρμογής.

5 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής 5 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής Πριν ξεκινήσετε, ανάλογα με την τοποθεσία του αρχείου σας, βεβαιωθείτε πως έχετε τις παρακάτω πληροφορίες: Διεύθυνση URL για HTTP ή HTTPS Διεύθυνση δικτύου και όνομα τομέα για φακέλους δικτύου Διεύθυνση FTP και αριθμό θύρας για το FTP Μπορεί να χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της εφαρμογής. Πρόσβαση στον Embedded Web Server 1 Εξασφαλίστε τη διεύθυνση IP του εκτυπωτή. Κάντε ένα από τα εξής: Εντοπίστε τη διεύθυνση IP στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης του εκτυπωτή. Στην αρχική οθόνη του εκτυπωτή, αγγίξτε τις επιλογές Ρυθμίσεις > Δίκτυο/Θύρες > Επισκόπηση δικτύου. 2 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ΙΡ του εκτυπωτή. Διαμόρφωση σελιδοδεικτών 1 Από τον Embedded Web Server, μεταβείτε στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων για την εφαρμογή: Εφαρμογές > Φόρμες και Αγαπημένα > Ρύθμιση παραμέτρων 2 Προσθέστε ένα σελιδοδείκτη και κατόπιν πληκτρολογήστε ένα μοναδικό όνομα. 3 Αν χρειάζεται, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης. Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε ρύθμιση, δείτε τη βοήθεια που εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το στοιχείο. 4 Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή. Σημειώσεις: Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε υπάρχοντες σελιδοδείκτες. Κατά τη διαμόρφωση σελιδοδεικτών, υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές από τον Embedded Web Server του εκτυπωτή σε σύγκριση με τον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή. Προσαρμογή του εικονιδίου της εφαρμογής 1 Από τον Embedded Web Server, μεταβείτε στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων για την εφαρμογή: Εφαρμογές > Φόρμες και Αγαπημένα > Ρύθμιση παραμέτρων 2 Καθορίστε το κείμενο και την εικόνα που θέλετε να εμφανίζονται στην αρχική οθόνη σας. Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη βοήθεια που εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το στοιχείο.

6 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής 6 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή. Εισαγωγή ή εξαγωγή αρχείου ρύθμισης παραμέτρων Σημειώσεις: Με την εισαγωγή αρχείων ρύθμισης παραμέτρων αντικαθίστανται οι υπάρχουσες ρυθμίσεις παραμέτρων της εφαρμογής. Κατά την εξαγωγή του αρχείου ρύθμισης παραμέτρων, τα PIN και οι κωδικοί πρόσβασης δεν αποθηκεύονται. Ορίστε ξανά το PIN ή τον κωδικό πρόσβασης μετά από την εισαγωγή του αρχείου. 1 Από τον Embedded Web Server, μεταβείτε στη σελίδα ρύθμισης παραμέτρων για την εφαρμογή: Εφαρμογές > Φόρμες και Αγαπημένα > Ρύθμιση παραμέτρων 2 Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή ή Εξαγωγή.

7 Χρήση της εφαρμογής 7 Χρήση της εφαρμογής Ορισμός σελιδοδεικτών προς φόρμες Δημιουργία σελιδοδεικτών 2 Αγγίξτε το σύμβολο δίπλα από το κουμπί Εκτύπωση. 3 Πατήστε Δημιουργία σελιδοδείκτη και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα μοναδικό όνομα για το σελιδοδείκτη. Σημ.: Για να περιορίσετε την πρόσβαση στο σελιδοδείκτη, επιλέξτε Να γίνει εμπιστευτικός και κατόπιν εισαγάγετε ένα PIN. 4 Επιλέξτε έναν τύπο σελιδοδείκτη και κάντε ένα από τα εξής: Για HTTP και HTTPS, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL που θέλετε να ορίσετε ως σελιδοδείκτη. Για FTP, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση FTP. Για παράδειγμα, //myserver/mydirectory. Εισαγάγετε τη θύρα FTP. Η θύρα 21 είναι η προεπιλεγμένη θύρα για την αποστολή εντολών. Για δίκτυο, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση δικτύου. Για παράδειγμα, \\myserver\myshare. Πληκτρολογήστε το όνομα του τομέα δικτύου. Σημειώσεις: Οι επιλογές HTTP και HTTPS υποστηρίζουν επίσης διευθύνσεις URL με.doc,.docx,.ppt,.pptx,.xls και.xlsx. Για παράδειγμα, Μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τους υποστηριζόμενους τύπους αρχείων για δίκτυα και διευθύνσεις FTP, στο αρχείο Readme. 5 Αν χρειάζεται, καθορίστε μια επιλογή ελέγχου ταυτότητας. Επισκέπτης (Φάκελος δικτύου)/ανώνυμος Να μην απαιτείται έλεγχος ταυτότητας των χρηστών. Χρήση διαπιστευτηρίου ελέγχου ταυτότητας συσκευής Οι χρήστες πρέπει να εισάγουν τα διαπιστευτήρια ελέγχου ταυτότητας όπως καθορίζεται στον εκτυπωτή. Να γίνεται ερώτηση για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης Οι χρήστες πρέπει να εισάγουν τα διαπιστευτήρια συστήματος που διαθέτουν. Χρήση στατικού ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης Οι διαχειριστές πρέπει να καθορίζουν στατικά διαπιστευτήρια όταν διαμορφώνουν το σελιδοδείκτη. 6 Αγγίξτε την επιλογή Αποθήκευση.

8 Χρήση της εφαρμογής 8 Διαμόρφωση φακέλων για σελιδοδείκτες Προσθήκη φακέλου 2 Αγγίξτε το σύμβολο δίπλα από το κουμπί Εκτύπωση. 3 Αγγίξτε την επιλογή Δημιουργία φακέλου. 4 Πληκτρολογήστε ένα μοναδικό όνομα φακέλου. 5 Αγγίξτε την επιλογή OK. Προσθήκη σελιδοδείκτη σε φάκελο 2 Αγγίξτε το φάκελο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 3 Πατήστε > Δημιουργία σελιδοδείκτη. 4 Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες για το νέο σελιδοδείκτη. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Δημιουργία σελιδοδεικτών στη σελίδα 7. 5 Αγγίξτε την επιλογή Αποθήκευση. Επεξεργασία ή διαγραφή φακέλου 2 Αγγίξτε το σύμβολο δίπλα από ένα φάκελο και κατόπιν επεξεργαστείτε ή διαγράψτε τον. Εκτύπωση σελιδοδεικτών 2 Αγγίξτε το σελιδοδείκτη που θέλετε να εκτυπώσετε. Σημ.: Για σελιδοδείκτες δικτύου ή FTP, μεταβείτε στο αρχείο. 3 Πατήστε την επιλογή Print (Εκτύπωση). Σημ.: Για τους εμπιστευτικούς σελιδοδείκτες απαιτείται PIN. 4 Αν χρειάζεται, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης. 5 Πατήστε την επιλογή Print (Εκτύπωση).

9 Χρήση της εφαρμογής 9 Αναζήτηση για σελιδοδείκτες και φακέλους 2 Αγγίξτε το σύμβολο και πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί. 3 Αγγίξτε την επιλογή OK. Δημιουργία συντομεύσεων για σελιδοδείκτες Για πρόσβαση σε σελιδοδείκτες που χρησιμοποιούνται συχνά από την αρχική οθόνη, μπορείτε να δημιουργήσετε συντομεύσεις. 2 Πατήστε δίπλα στο σελιδοδείκτη. 3 Αγγίξτε την επιλογή Δημιουργία συντόμευσης και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα μοναδικό όνομα συντόμευσης. 4 Επιλέξτε ένα εικονίδιο για τη συντόμευση. 5 Αγγίξτε την επιλογή Αποθήκευση. Διαγραφή συντομεύσεων 2 Αγγίξτε το σύμβολο δίπλα από το κουμπί Εκτύπωση. 3 Πατήστε Λίστα συντομεύσεων και, στη συνέχεια, επιλέξτε τις συντομεύσεις που θέλετε να διαγράψετε. 4 Αγγίξτε την επιλογή Διαγραφή.

10 Αντιμετώπιση προβλημάτων 10 Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλμα εφαρμογής Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής διαγνωστικών 1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε IP/se, όπου IP είναι η διεύθυνση IP του εκτυπωτή. 2 Κάντε κλικ στο στοιχείο Embedded Solutions, και, στη συνέχεια, κάντε τα παρακάτω: α Διαγράψτε το αρχείο καταγραφής. β Ρυθμίστε το επίπεδο καταγραφής στην ένδειξη Ναι. γ Δημιουργήστε το αρχείο καταγραφής. 3 Αναλύστε το αρχείο καταγραφής και κατόπιν επιλύστε το πρόβλημα. Σημ.: Για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα με ανεπαρκή μνήμη, μετά την ανάλυση του αρχείου καταγραφής, ορίστε το επίπεδο καταγραφής στην ένδειξη Όχι. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Lexmark Οι φόρμες λείπουν Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Βεβαιωθείτε ότι ο σελιδοδείκτης έχει διαμορφωθεί σωστά Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής στη σελίδα 5. Βεβαιωθείτε ότι ο σελιδοδείκτης οδηγεί στη σωστή θέση Βεβαιωθείτε ότι η φόρμα βρίσκεται στη σωστή θέση δικτύου Ορισμένοι σελιδοδείκτες δεν εμφανίζονται στα αρχεία εξαγωγής ρύθμισης παραμέτρων Προσθήκη με μη αυτόματο τρόπο στον εκτυπωτή των σελιδοδεικτών που δεν περιλαμβάνονται στο αρχείο εξαγωγής Μπορεί να γίνει εξαγωγή έως 60 μόνο σελιδοδεικτών σε ένα αρχείο.ucf.

11 Σημειώσεις 11 Σημειώσεις Σημείωση για την έκδοση Ιούλιος 2016 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις οποίες οι εν λόγω όροι είναι ασύμβατοι με το εθνικό δίκαιο: Η LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν την αποποίηση ρητών ή σιωπηρών εγγυήσεων σε συγκεκριμένες συναλλαγές και, συνεπώς, η παρούσα δήλωση μπορεί να μην έχει ισχύ για εσάς. Το παρόν εγχειρίδιο είναι πιθανό να περιέχει ανακριβή τεχνικά στοιχεία ή τυπογραφικά σφάλματα. Οι περιεχόμενες πληροφορίες υπόκεινται σε περιοδικές αλλαγές. Οι δε αλλαγές ενσωματώνονται σε μεταγενέστερες εκδόσεις. Βελτιώσεις ή αλλαγές στα προϊόντα ή στα προγράμματα που περιγράφονται μπορούν να πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε. Οι αναφορές στην παρούσα έκδοση σε προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες δεν υποδηλώνουν την πρόθεση του κατασκευαστή να διαθέσει τα παραπάνω σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οποιαδήποτε αναφορά του κατασκευαστή σε κάποιο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν γίνεται για να δηλώσει ή να υπονοήσει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το συγκεκριμένο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία. Στη θέση αυτών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε λειτουργικά ισότιμο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν παραβιάζει κάποιο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αξιολόγηση και η επαλήθευση της λειτουργίας σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες, εκτός αυτών που έχει καθορίσει ρητά ο κατασκευαστής, αποτελεί ευθύνη του χρήστη. Για την τεχνική υποστήριξη της Lexmark, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Για πληροφορίες σχετικά με αναλώσιμα και λήψεις, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Lexmark International, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. GOVERNMENT END USERS The Software Program and any related documentation are "Commercial Items," as that term is defined in 48 C.F.R , "Computer Software" and "Commercial Computer Software Documentation," as such terms are used in 48 C.F.R or 48 C.F.R , as applicable. Consistent with 48 C.F.R or 48 C.F.R through , as applicable, the Commercial Computer Software and Commercial Software Documentation are licensed to the U.S. Government end users (a) only as Commercial Items and (b) with only those rights as are granted to all other end users pursuant to the terms and conditions herein. Εμπορικά σήματα Η ονομασία Lexmark και το λογότυπο Lexmark είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Όλα τα λοιπά εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

12 Ευρετήριο 12 Ευρετήριο E Embedded Web Server πρόσβαση 5 Α αναζήτηση για σελιδοδείκτες 9 αναζήτηση για φακέλους 9 αντιμετώπιση προβλημάτων οι φόρμες δεν είναι διαθέσιμες ή δεν λειτουργούν 10 ορισμένοι σελιδοδείκτες δεν εμφανίζονται στο αρχείο εξαγωγής της ρύθμισης παραμέτρων 10 σφάλμα εφαρμογής 10 αποθήκευση σελιδοδεικτών ως συντομεύσεις 9 αρχείο ρύθμισης παραμέτρων εισαγωγή ή εξαγωγή 6 Δ δημιουργία συντομεύσεων 9 διαγραφή σελιδοδεικτών χρήση του Embedded Web Server 5 διαγραφή συντομεύσεων 9 διαγραφή φακέλων 8 διαμόρφωση σελιδοδεικτών χρήση του Embedded Web Server 5 Ε εικονίδιο αρχικής οθόνης προσαρμογή 5 εικονίδιο εφαρμογής προσαρμογή 5 εισαγωγή αρχείου ρύθμισης παραμέτρων 6 εκτύπωση σελιδοδεικτών 8 εξαγωγή αρχείου ρύθμισης παραμέτρων 6 επεξεργασία σελιδοδεικτών χρήση του Embedded Web Server 5 επεξεργασία φακέλων 8 επισκόπηση 4 Ι ιστορικό αλλαγών 3 Π προσαρμογή εικονιδίου της εφαρμογής 5 πρόσβαση στον Embedded Web Server 5 προσθήκη σελιδοδεικτών χρήση του Embedded Web Server 5 προσθήκη σελιδοδεικτών μέσω του πίνακα ελέγχου 7 προσθήκη σελιδοδεικτών σε φάκελο 8 προσθήκη φακέλων 8 Ρ ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής προσθήκη σελιδοδεικτών μέσω του πίνακα ελέγχου 7 Σ σελιδοδείκτες αναζήτηση για 9 αποθήκευση ως συντομεύσεις 9 εκτύπωση 8 προσθήκη με χρήση του πίνακα ελέγχου 7 προσθήκη σε φάκελο με χρήση του πίνακα ελέγχου 8 προσθήκη φακέλων με χρήση του πίνακα ελέγχου 8 συντομεύσεις δημιουργία 9 διαγραφή 9 σφάλμα εφαρμογής 10 Φ φάκελοι αναζήτηση για 9 προσθήκη με χρήση του πίνακα ελέγχου 8 φάκελος διαγραφή 8 επεξεργασία 8

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και Αγαπημένα Έκδοση 5.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Κέντρο συντόμευσης Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή Αντιγραφή κάρτας Έκδοση 4.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή Αποστολή προγράμματος οδήγησης Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2013 www.lexmark.com Επισκόπηση 2 Επισκόπηση Η επιλογή Αποστολή προγράμματος οδήγησης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα ένα πρόγραμμα οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Χρήση της λειτουργίας Eco-Mode...

Διαβάστε περισσότερα

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Shortcut Center Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Οδηγός διαχειριστή Απρίλιος 2013 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 3 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή...4 Διαμόρφωση και ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Διαχείριση των ρυθμίσεων εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση συσκευής. Οδηγός διαχειριστή

Χρήση συσκευής. Οδηγός διαχειριστή Χρήση συσκευής Οδηγός διαχειριστή Φεβρουάριος 2018 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 5 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 6

Διαβάστε περισσότερα

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή Scan Center Έκδοση 1.1 Οδηγός διαχειριστή Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 6 Διαμόρφωση της εφαρμογής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2015 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...4 Lexmark CS310, CS410

Διαβάστε περισσότερα

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή Card Authentication Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση προαπαιτούμενων... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5 Προσθήκη εσωτερικού λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 207 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις... 4 Lexmark CS30, CS40

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Αύγουστος 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...3 Τύπος εκτυπωτή 5027...3 Τύπος εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή Προσαρμογή προβολής Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή AccuRead OCR Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Απαιτήσεις συστήματος...4 Υποστηριζόμενες εφαρμογές...4 Υποστηριζόμενες μορφές

Διαβάστε περισσότερα

Display Customization

Display Customization Display Customization Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2012 www.lexmark.com Σημείωση για την έκδοση Ιανουάριος 2012 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σεχνικό έγγραφο για προϊόντα HP LaserJet Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 1 Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας... 1 Προδιαμορφωμένες ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Εφαρμογή Xerox App Gallery Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03997 Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Xerox App Gallery

Διαβάστε περισσότερα

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Πίνακας περιεχομένων Συνοπτικές οδηγίες χρήσης... 1 Σμίκρυνση

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Σμίκρυνση ή μεγέθυνση εικόνας αντιγράφου 1. Στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί Αντιγραφή. 2. Πατήστε το κουμπί Σμίκρυνση/Μεγέθυνση. 3. Επιλέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης

Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης Πνευματικά δικαιώματα Copyright 2018 BenQ Corporation. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, μετάδοση, αντιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Twitter for BlackBerry Smartphones. Έκδοση: 4.4. Οδηγός χρήστη

Twitter for BlackBerry Smartphones. Έκδοση: 4.4. Οδηγός χρήστη Twitter for BlackBerry Smartphones Έκδοση: 4.4 Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2013-12-17 SWD-20131217102604197 Περιεχόμενα Γρήγορα αποτελέσματα:... 5 Πληροφορίες για την εφαρμογή Twitter για BlackBerry smartphone...

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες λειτουργίες

Κορυφαίες λειτουργίες Κορυφαίες λειτουργίες Περιεχόμενα Κοινή χρήση συσκευής USB στο δίκτυο...3 Κοινή χρήση εκτυπωτή USB...5 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή Mac με το Time Machine...6 Εφαρμογή NETGEAR genie...8

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος P Xerox App Gallery Οδηγός χρήσης

Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος P Xerox App Gallery Οδηγός χρήσης Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος 2017 702P04690 2017 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα Xerox, Xerox and Design, ConnectKey, VersaLink, AltaLink, Xerox Extensible Interface Platform, CentreWare

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Για όλους τους χρήστες Εισαγωγή... 3 Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...3 Εμπορικά σήματα...4

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1)

Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1) Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1) Πρώτη έκδοση: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose,

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1

Κοινό online 3.1. Τεύχος 1 Κοινό online 3.1 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java αποτελεί εµπορικό σήµα της Sun Microsystems στις ΗΠΑ. Το λογότυπο SD αποτελεί εµπορικό σήµα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Η Microsoft Access 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Αλλαγή του

Διαβάστε περισσότερα

Τα Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS και Safari αποτελούν εµπορικά σήµατα της Apple Computer, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.

Τα Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS και Safari αποτελούν εµπορικά σήµατα της Apple Computer, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Copyright 2007 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα µη δηµοσιευµένα δικαιώµατα προστατεύονται από το νόµο περί πνευµατικής ιδιοκτησίας των Ηνωµένων Πολιτειών. Τα XEROX, CentreWare, ControlCentre,

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Java αποτελεί εμπορικό σήμα της Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Το λογότυπο SD αποτελεί εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0 Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός διαχειριστή Λογαριασμοί χρηστών Διαμόρφωση εκτυπωτή Διαχείριση εκτύπωσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...4 Επισκόπηση...

Διαβάστε περισσότερα

XC2132. Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7527 Μοντέλο(α): 697

XC2132. Οδηγός χρήσης. Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7527 Μοντέλο(α): 697 XC2132 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Τύπος(-οι) μηχανήματος: 7527 Μοντέλο(α): 697 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια...7 Ενδείξεις... 7 Γνωριμία με τον εκτυπωτή...

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού

Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού 1. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Ο.Φ. (http://www.eof.gr) μέσω του διαθέσιμου προγράμματος πλοήγησης, του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Εφαρμογή κωδικού QR της Xerox Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03999 Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κωδικού QR (Ταχείας απόκρισης) με τις ακόλουθες εφαρμογές:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη του Cisco Unified Communications Self Care Portal, έκδοση 12.0(1)

Οδηγός χρήστη του Cisco Unified Communications Self Care Portal, έκδοση 12.0(1) Οδηγός χρήστη του Cisco Unified Communications Self Care Portal, έκδοση 12.0(1) Πρώτη έκδοση: 2017-08-17 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του Σετ Powerline Nano500 XAVB5101

Οδηγός εγκατάστασης του Σετ Powerline Nano500 XAVB5101 Οδηγός εγκατάστασης του Σετ Powerline Nano500 XAVB5101 2012 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΙ ΒΗΜΑ 1 Ο. Θα εμφανιστεί το λογότυπο του προγράμματος.. ..και μετά από λίγο ένα παράθυρο με τίτλο Προβολές CMap Tools. [1]

ΣΚΟΠΟΙ ΒΗΜΑ 1 Ο. Θα εμφανιστεί το λογότυπο του προγράμματος.. ..και μετά από λίγο ένα παράθυρο με τίτλο Προβολές CMap Tools. [1] ΦΥΛΛΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 2 Κεφάλαιο: 1 ο ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, Ενότητα: 1.5 ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Εμπλεκόμενες έννοιες: Πληροφορική Ονοματεπώνυμο: Τμήμα: Ομάδα: ΣΚΟΠΟΙ Να μάθετε πως θα

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

5 Κουμπί "Έναρξη" Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί.

5 Κουμπί Έναρξη Εκκίνηση μιας εργασίας, ανάλογα με τη λειτουργία που έχει επιλεγεί. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή Χρησιμοποιήστε το 1 2 3 Για 1 @!. 2 A B C 3 D E F 4 G H I 5 J K L 6 M N O 7 P Q R S 8 T U V 9 W X Y Z * 0 # C 8 7 6 1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή μεταξύ τρόπων εμφάνισης της σελίδας

Αλλαγή μεταξύ τρόπων εμφάνισης της σελίδας 1. 3.1.2.1. Αλλαγή μεταξύ τρόπων εμφάνισης της σελίδας 2. Πλήρης οθόνη Εάν επιθυμείτε να εργάζεστε σε ένα έγγραφο, το οποίο δε θα εμφανίζει τη γραμμή μενού, τις γραμμές εργαλείων και αντικειμένων ή τις

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου Έκδοση 1.0 09/10 Xerox ColorQube 9301/9302/9303 2010 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Αυτός ο οδηγός περιγράφει την γρήγορη εγκατάσταση με τον οδηγό Smart Wizard της NETGEAR καθώς και την εγκατάσταση μεμονωμένου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Java είναι εµπορικό σήµα της εταιρείας Sun Microsystems, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες. Το λογότυπο

Διαβάστε περισσότερα