Εγχειρίδιο χρήσης. Torino S (E561)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο χρήσης. Torino S (E561)"

Transcript

1 Εγχειρίδιο χρήσης Torino S (E561) GR

2 ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COOLPAD Ευχαριστούμε που αγοράσατε το κινητό τηλέφωνο Torino S E561! Ακολουθήστε αυτές τις απλές - αλλά σημαντικές - οδηγίες, για τη βέλτιστη χρήση του νέου τηλεφώνου σας: Πριν χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για πρώτη φορά, διαβάστε προσεκτικά τις παρούσες Οδηγίες χρήσης, ειδικά τις πληροφορίες για την ασφάλεια. Σημείωση: Οι πληροφορίες ή υπηρεσίες του προμηθευτή ή του παρόχου που αναφέρονται στις παρούσες Οδηγίες χρήσης υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Τα χαρακτηριστικά εφαρμογών και οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν μεταξύ χωρών, περιοχών ή προδιαγραφών υλισμικού και οποιεσδήποτε εφαρμογών τρίτων ανήκουν στην ευθύνη αυτών των κατασκευαστών. Να προσέχετε όταν τροποποιείτε τις ρυθμίσεις εγγραφής χρήστη, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα λειτουργία ή συμβατότητα για τα οποία δεν θα φέρει την ευθύνη η Coolpad. Πάνω απ όλα επιθυμούμε να απολαύσετε στο έπακρο το νέο σας τηλέφωνο Torino S E561 και να αξιοποιήσετε στο μέγιστο όλα του τα αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά! Σημειώστε ότι η υψηλή ένταση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα αυτιά σας. Σημειώστε ότι η απουσία WiFi θα οδηγήσει σε χρήση των δεδομένων σας που ενδέχεται να χρεώνεται ανάλογα με τις τιμές του παρόχου. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα χαρακτηριστικά και τις προφυλάξεις ασφαλείας, ανατρέξτε στις Οδηγίες χρήσης στο λειτουργικό σύστημα και στις Οδηγίες ασφαλείας και κανονιστικών διατάξεων. Μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Οδηγίες χρήσης πατώντας το εικονίδιο Torino S E Σε περίπτωση προβλήματος, ανατρέξτε στα συμπεριλαμβανόμενα εγχειρίδια. Αν το πρόβλημα δεν λυθεί, απευθυνθείτε στο σημείο πώλησης ή επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω στη διεύθυνση Europe@coolpad.com για την τοπική μας τεχνική υποστήριξη.

3 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Copyright 2016 Coolpad Technologies Inc. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Όλο το υλικό στο παρόν έγγραφο, που συμπεριλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, το σχεδιασμό, το κείμενο και οποιοδήποτε και όλα τα σήματα (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά) αποτελούν ιδιοκτησία της Coolpad Technologies, Inc. Το Coolpad και το λογότυπο Coolpad αποτελούν καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Yulong Computer Telecommunication Scientific (Shenzhen) Co., Ltd. Τα Google, Android, Gmail, Hangouts, Google Play, YouTube και πρόσθετα σχετικά σήματα αποτελούν εμπορικά σήματα της Google Inc. Σημείωση: Οι εμφανιζόμενες εικόνες είναι μόνο ενδεικτικές και δεν αντιπροσωπεύουν πραγματικές συσκευές.

4 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Κάντε γρήγορα τα πρώτα σας βήματα με το νέο Coolpad Torino S E561! Υποδοχή ακουστικών Μικρόφωνο Αισθητήρας φωτισμού/ προσέγγισης Μπροστινή κάμερα Πίσω κάμερα Φλας Υποδοχή κάρτας SIM/SD Πλήκτρο έντασης ήχου Πλήκτρο ενεργοποίησης Αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων Ηχείο Πίσω Εικονική απόκρυψη Πρόσφατα Αρχική Θύρα USB

5 Κύρια πλήκτρα Πλήκτρο Ενεργοποίηση Πρόσφατα Αρχική Πίσω Ένταση ήχου Λειτουργία Πιέστε και κρατήστε για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας. Πιέστε για να ενεργοποιήσετε ή να κλειδώσετε την οθόνη. Πατήστε για να ανοίξετε τη λίστα των πρόσφατων εφαρμογών. Πατήστε και κρατήστε για να ενεργοποιήσετε το μενού. Πατήστε για να επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη. Πατήστε και κρατήστε για να ενεργοποιήσετε την αναζήτηση στο Google. Πατήστε για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη. Πιέστε το για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου του τηλεφώνου.. Φόρτιση της μπαταρίας 1. Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου δεδομένων στη θύρα USB. Αυτή βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. 2. Συνδέστε το άλλο άκρο τον αντάπτορα ταξιδιού. 3. Συνδέστε τον αντάπτορα ταξιδιού σε μια πρίζα για να φορτίσετε πλήρως το τηλέφωνο. Σημείωση: Χρησιμοποιήστε τον αντάπτορα ταξιδιού που συνοδεύει το τηλέφωνο. Αν χρησιμοποιήσετε άλλον αντάπτορα μπορεί να προκληθεί ζημιά στο τηλέφωνό σας. Η φόρτιση του τηλεφώνου μέσω καλωδίου USB που συνδέεται σε φορητό υπολογιστή χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ότι η φόρτιση με τον αντάπτορα ταξιδιού. Το τηλέφωνο θα απενεργοποιηθεί αυτόματα όταν είναι πολύ χαμηλή η ισχύς της μπαταρίας. Αν συμβεί αυτό, φορτίστε την μπαταρία. Όταν το επίπεδο ισχύος της μπαταρίας είναι κρίσιμα χαμηλό, η κατάσταση φόρτιση μπορεί να μην εμφανιστεί άμεσα (πρέπει να περιμένετε για να εμφανιστεί).

6 Η χρήση του τηλεφώνου για παιχνίδια ή άλλες δραστηριότητες κατά τη διαδικασία φόρτισης μπορεί να προκαλέσει απενεργοποίηση του τηλεφώνου λόγω χαμηλής ισχύος της μπαταρίας. Η μπαταρία θα αποφορτιστεί βαθμιαία αν παραμείνει αχρησιμοποίητη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν χρησιμοποιήσετε πάλι την μπαταρία, πρέπει να την επαναφορτίσετε για να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας κανονικά.

7 Κάρτα SIM και κάρτα Micro SD 1. Εισάγετε τη μύτη εκβολής μέσα στην οπή για να απελευθερώσετε την υποδοχή των καρτών. 2. Τραβήξτε έξω προσεκτικά την υποδοχή των καρτών. Εισάγετε μια κάρτα Micro SIM στην υποδοχή 1 και μια κάρτα Nano SIM ή Micro SD (T-flash) στην υποδοχή 2.

8 Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, επανεκκίνηση και λειτουργία πτήσης Το πλήκτρο Ενεργοποίησης βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά του τηλεφώνου σας. Ενεργοποίηση: Όταν είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο, πιέστε και κρατήστε για λίγα δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. Απενεργοποίηση: Όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο, πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο Ενεργοποίησης έως ότου εμφανιστούν οι επιλογές. Επιλέξτε Απενεργοποίηση για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. Επανεκκίνηση: Όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο, πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο Ενεργοποίησης έως ότου εμφανιστούν οι επιλογές. Επιλέξτε Επανεκκίνηση για να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο. Λειτουργία πτήσης: Όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο, πιέστε και κρατήστε το πλήκτρο Ενεργοποίησης έως ότου εμφανιστούν οι επιλογές. Επιλέξτε Λειτουργία πτήσης και το τηλέφωνο θα απενεργοποιήσει αυτόματα κάθε εκπομπή σήματος. Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε > Περισσότερα > Λειτουργία πτήσης. Κλείδωμα/ξεκλείδωμα της οθόνης Το κλείδωμα του τηλεφώνου απενεργοποιεί την οθόνη και αποτρέπει τους αθέλητους χειρισμούς. Για να κλειδώσετε την οθόνη ενώ χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο, απλά πιέστε το πλήκτρο Ενεργοποίησης. Επίσης, αν το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιηθεί για καθορισμένο χρονικό διάστημα, η οθόνη απενεργοποιείται και κλειδώνει αυτόματα. Για να ξεκλειδώσετε την οθόνη, πιέστε το πλήκτρο Ενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε την οθόνη και σύρετε το προς τα πάνω. Σημείωση: Αγγίξτ > Ασφάλεια > Κλείδωμα οθόνης για να ορίσετε τον τύπο της οθόνης κλειδώματος.

9 Οθόνη αφής Πάτημα Για να ανοίξετε μια εφαρμογή ή να ξεκινήσετε άλλες λειτουργίες, αγγίξτε την με το δάκτυλό σας. Πάτημα και κράτημα Πατήστε και κρατήστε ένα στοιχείο στην οθόνη για περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα για να έχετε πρόσβαση στις διαθέσιμες επιλογές. Σύρσιμο Για να μετακινήσετε ένα στοιχείο, αγγίξτε και κρατήστε το και σύρετέ το στην επιθυμητή θέση.

10 Διπλό πάτημα Με διπλό πάτημα σε μια εικόνα τη μεγεθύνετε. Με νέο διπλό πάτημα γίνεται επαναφορά. Δύο φορές Γρήγορο σύρσιμο Σύρετε γρήγορα προς τα αριστερά ή δεξιά στην Αρχική οθόνη για να προβάλετε άλλες οθόνες. Άνοιγμα και κλείσιμο δύο δακτύλων Ανοίξτε μεταξύ τους δύο δάκτυλα πάνω σε μια ιστοσελίδα ή εικόνα για να τη μεγεθύνετε. Κλείστε τα δάκτυλα για να τη σμικρύνετε.

11 Αρχική οθόνη Βασική διαρρύθμιση Γραμμή κατάστασης Ένα γραφικό στοιχείο Ένας φάκελος Μια εφαρμογή Αγαπημένες εφαρμογές Ενδείξεις οθόνης Εξατομίκευση της αρχικής σας οθόνης Στην Αρχική οθόνη εμφανίζονται γραφικά στοιχεία, αγαπημένες εφαρμογές και περισσότερα. Για να δείτε άλλες οθόνες, σύρετε γρήγορα προς τα αριστερά ή δεξιά, ή πατήστε μια από τις ενδείξεις της οθόνης στο κάτω μέρος της οθόνης. Στην Αρχική οθόνη, πατήστε και κρατήστε μια κενή περιοχή για να αποκτήσετε πρόσβαση στις διαθέσιμες επιλογές που περιλαμβάνουν ρυθμίσεις ταπετσαρίας και προσθήκη γραφικών στοιχείων. Για να προσθέσετε γραφικά στοιχεία, πατήστε και κρατήστε μια κενή περιοχή στην Αρχική οθόνη, πατήστε Γραφικά στοιχεία, πατήστε και κρατήστε ένα γραφικό στοιχείο και κατόπιν σύρετέ το στην Αρχική οθόνη. Για να μετακινήσετε μια εφαρμογή, πατήστε και κρατήστε ένα στοιχείο στην Αρχική οθόνη και κατόπιν σύρετέ την σε νέα θέση. Για να μετακινήσετε το στοιχείο σε άλλη οθόνη, σύρετέ το στο πλάι της οθόνης. Για να αφαιρέσετε ένα στοιχείο, πατήστε και κρατήστε ένα στοιχείο. Κατόπιν σύρετέ το στο κατάργηση Εγκατάστασης στο πάνω μέρος της οθόνης. Για να δημιουργήσετε ένα φάκελο, πατήστε και κρατήστε μια εφαρμογή και κατόπιν σύρετέ την πάνω από μια άλλη εφαρμογή. Αφήστε την εφαρμογή όταν εμφανιστεί ένα πλαίσιο φακέλου

12 γύρω από τις εφαρμογές. Θα δημιουργηθεί ένας νέος φάκελος που περιέχει τις επιλεγμένες εφαρμογές. Για να προσθέσετε περισσότερες εφαρμογές στο φάκελο, πατήστε και κρατήστε μια άλλη εφαρμογή και κατόπιν σύρετέ τη στο φάκελο. Για να μετονομάσετε το φάκελο, πατήστε το φάκελο και κατόπιν πατήστε το όνομα του φακέλου. Ειδοποιήσεις και παράθυρο Γρήγορων ρυθμίσεων Οι ειδοποιήσεις σας ενημερώνουν σχετικά με την άφιξη νέων μηνυμάτων, συμβάντων ημερολογίου και συναγερμών, καθώς και συμβάντων εν εξελίξει. Όταν φθάσει μια ειδοποίηση, το εικονίδιό της εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Εικονίδια για εκκρεμείς ειδοποιήσεις εμφανίζονται αριστερά και τα εικονίδια συστήματος που δείχνουν πράγματα όπως το σήμα Wi-Fi, το σήμα παρόχου κινητής τηλεφωνίας ή η ισχύς της μπαταρίας είναι στα δεξιά. Σύρετε γρήγορα από το πάνω μέρος της οθόνης του τηλεφώνου σας προς τα κάτω για να ανοίξετε την οθόνη ειδοποιήσεων και να προβάλετε λεπτομέρειες. Όταν τελειώσετε με μια ειδοποίηση, απλά σύρετε γρήγορα για να την απομακρύνετε. Για να απομακρύνετε όλες τις ειδοποιήσεις, πατήστε στο κάτω δεξιό μέρος της λίστας ειδοποιήσεων. Χρησιμοποιήστε τις Γρήγορες ρυθμίσεις για να φθάσετε γρήγορα σε ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως είναι η ενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη Γρήγορες ρυθμίσεις, σύρετε γρήγορα από το πάνω μέρος της οθόνης του τηλεφώνου προς το κάτω, δύο φορές με ένα δάκτυλο ή μία φορά με δύο δάκτυλα. Για να αλλάξετε μια ρύθμιση, απλά πατήστε το εικονίδιο: Wi-Fi: Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση Wi-Fi. Για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις Wi-Fi, πατήστε το όνομα του δικτύου Wi- Fi. Bluetooth: Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση Bluetooth. Για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις Bluetooth, πατήστε τη λέξη Bluetooth. Σύνδ. δεδομ.: Δείτε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τα. Λειτουργία πτήσης: Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

13 της λειτουργίας πτήσης. Λειτουργία πτήσης σημαίνει ότι το τηλέφωνό σας δεν θα συνδεθεί σε Wi-Fi ή σε σήμα κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και αν είναι διαθέσιμα. Αυτόματη περιστροφή: Κλείδωμα του προσανατολισμού της συσκευής σας σε κατακόρυφο ή οριζόντιο. Φακός : Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του φακού. Tοποθεσία: Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της υπηρεσίας εντοπισμού. Εισαγωγή κειμένου Χρήση της οθόνης εισαγωγής κειμένου Η οθόνη εισαγωγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή

14 κειμένου. Πατήστε το πλήκτρο Πίσω για να αποκρύψετε την οθόνη εισαγωγής. Πατήστε την περιοχή εισαγωγής κειμένου για να ανοίξετε την οθόνη εισαγωγής. Αλλαγή μεθόδων εισαγωγής Το τηλέφωνό σας υποστηρίζει πολλές μεθόδους εισαγωγής κειμένου. Μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές για την εισαγωγή κειμένου. 1. Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μέθοδο εισαγωγής τους τηλεφώνου σας, πατήστε στην αρχική οθόνη. 2. Πατήστε Γλώσσα & εισαγωγή > Τρέχον, και κατόπιν επιλέξτε μια μέθοδο εισαγωγής. Android Keyboard (AOSP) TouchPal Google Voice Typ Επεξεργασία κειμένου Πατήστε και κρατήστε πάνω στο κείμενο. Σύρετε το ή για να επιλέξετε το επιθυμητό κείμενο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις που εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης για να επεξεργαστείτε γρήγορα το κείμενο. Select all: Επιλέξτε όλο το κείμενο. Copy: Αποκόψτε το επιλεγμένο κείμενο. Cut: Αντιγράψτε το επιλεγμένο κείμενο. Paste: Αντικαταστήστε το κείμενο με το κείμενο που προηγουμένως αποκόψατε ή αντιγράψατε.

15 Λήψη στιγμιοτύπων οθόνης 1. Εστιάστε στην εικόνα που εμφανίζεται πάνω στην οθόνη του τηλεφώνου σας. 2. Πιέστε ταυτόχρονα το πλήκτρο Ενεργοποίησης και το πλήκτρο μείωσης της Έντασης του ήχου. 3. Η εικόνα θα αποθηκευτεί αυτόματα στις Φωτογραφίες. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Εγκατάσταση ή απεγκατάσταση εφαρμογών Για να προμηθευτείτε και να κατεβάσετε εφαρμογές, πατήστε για είσοδο στο Play Store. Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε εφαρμογές από ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου ή λογισμικό τρίτων για λήψη εφαρμογών. Εγκατάσταση εφαρμογών Περιηγηθείτε σε εφαρμογές ανά κατηγορία ή πατήστε για αναζήτηση λέξεις-κλειδιού. Επιλέξτε μια εφαρμογή για να προβάλετε σχετικές πληροφορίες. Για να πραγματοποιήσετε λήψη δωρεάν εφαρμογών, πατήστε Εγκατάσταση. Για να προμηθευτείτε και κατόπιν να κατεβάσετε εφαρμογές σε περίπτωση όπου υπάρχει χρέωση, πατήστε την τιμή και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Απεγκατάσταση εφαρμογών Στην αρχική οθόνη, πατήστε και κρατήστε την εφαρμογή και κατόπιν σύρετέ την στο κατάργηση Εγκατάστασης στο πάνω μέρος της οθόνης. Σημείωση: Ορισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές δεν μπορούν να απεγκατασταθούν. Τηλέφωνο Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις από την εφαρμογή Τηλέφωνο, την εφαρμογή Επαφές, ή άλλες εφαρμογές ή γραφικά στοιχεία που εμφανίζουν πληροφορίες επαφών. Όταν βλέπετε έναν αριθμό τηλεφώνου, συνήθως μπορείτε να τον πατήσετε για

16 να τον καλέσετε. Πραγματοποίηση κλήσης 1. Πατήστε στην Αρχική οθόνη. 2. Καταχωρίστε έναν αριθμό τηλεφώνου. 3. Πατήστε στο κάτω μέρος της οθόνης για να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Σημείωση: Για να αποφύγετε να επηρεάσετε αρνητικά την ποιότητα της κλήσης, μην καλύπτετε το μικρόφωνο ή το ηχείο όταν πραγματοποιείτε ή απαντάτε μια κλήση. Πραγματοποίηση μίας κλήσης από τη λίστα επαφών 1. Στην οθόνη Τηλέφωνο, σύρετε γρήγορα προς τα κάτω για απόκρυψη του πληκτρολογίου και για να βρείτε μια πρόσφατη κλήση της οποίας τον αριθμό θέλετε να καλέσετε από όλο το ημερολόγιο κλήσεων. 2. Πατήστε το για κάνετε μια κλήση. Πραγματοποίηση μίας κλήσης από τις πρόσφατες κλήσεις 1. Στην οθόνη Τηλέφωνο, πατήστε Πρόσφατα για να προβάλετε τις πρόσφατες κλήσεις. 2. Πατήστε μια κλήση για να καλέσετε τον αριθμό της. Κλήση με ένα πλήκτρο 1. Στην οθόνη Τηλέφωνο, πατήστε > Κλήση με ένα πλήκτρο. 2. Πατήστε ένα αριθμητικό πλήκτρο και επιλέξτε μια επαφή από τη λίστα και πατήστε OK. 3. Πατήστε το πληκτρολόγιο, πατήστε και κρατήστε το αριθμητικό πλήκτρο που έχει αντιστοιχιστεί σε μια επαφή για να καλέσετε γρήγορα την επαφή. Σημείωση: Το αριθμητικό πλήκτρο 1 είναι το προεπιλεγμένο πλήκτρο για φωνητικά μηνύματα. Δεν μπορεί να οριστεί ως αριθμός ταχείας κλήσης. Απάντηση ή απόρριψη μίας κλήσης Όταν εισέρχεται μια κλήση, έχετε διάφορες επιλογές. Για να απαντήσετε μια κλίση, σύρετε το προς το στα δεξιά.

17 Για να απορρίψετε μια κλίση, σύρετε το προς το στα αριστερά. Για να απορρίψετε την κλήση και να αποστείλετε ένα μήνυμα SMS στον καλούντα, σύρετε το προς το στο πάνω μέρος. Σημείωση: Όταν εισέρχεται μια κλήση, μπορείτε να πιέσετε το κουμπί έντασης ήχου για να απενεργοποιήσετε τον ήχο κουδουνίσματος. Για να δημιουργήσετε διάφορα μηνύματα απόρριψης, πατήστε > Ρυθμίσεις κλήσεων > SMS απόρριψης, για να επιλέξετε ή να επεξεργαστείτε τα μηνύματα. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε από τα εξής: Εγγραφή: Εγγραφή κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Επαφές: Προβολή της λίστας επαφών. Σημειωματάριο: Κρατήστε σημειώσεις στη διάρκεια μιας κλήσης. Προσθήκη: Καλέστε ένα δεύτερο αριθμό τηλεφώνου. Αναμονή: Θέστε την τρέχουσα κλήση σε αναμονή. Σίγαση: Απενεργοποιήστε το μικρόφωνο ώστε το άλλο μέρος να μην μπορεί να σας ακούσει. Πληκτρολόγιο: Ανοίξτε το πληκτρολόγιο και καταχωρίστε έναν άλλο αριθμό τηλεφώνου. Ηχείο: Ενεργοποιήστε το ηχείο για να ακούτε τον καλούντα από

18 το μεγάφωνο (έτσι δεν χρειάζεται να κρατάτε τη συσκευή κοντά στο αυτί σας). : Τερματίστε την τρέχουσα κλήση. Εξερεύνηση πρόσφατων κλήσεων Οι τρέχουσες κλήσεις περιέχουν το ιστορικό των κλήσεων που λήφθηκαν, που δεν απαντήθηκαν ή που πραγματοποιήσατε εσείς. Είναι ένας εύκολος τρόπος επανάκλησης ενός αριθμού, επιστροφής μιας κλήσης ή προσθήκης ενός αριθμού στις επαφές σας. 1. Πατήστε για είσοδο στην οθόνη Τηλέφωνο. 2. Σύρετε γρήγορα προς τα κάτω για απόκρυψη του πληκτρολογίου και προβολή όλης της λίστας ημερολογίου κλήσεων. Η λίστα ημερολογίου κλήσεων περιλαμβάνει τις αναπάντητες κλήσεις, τις εξερχόμενες κλήσεις, τις εισερχόμενες κλήσεις και τις κλήσεις από ξένους. Έχετε τις εξής επιλογές σχετικά με τις πρόσφατες κλήσεις: Πατήστε Αποστολή μηνύματος, για να αποστείλετε ένα μήνυμα στον αριθμό. Πατήστε Διαγραφή για να διαγράψετε την κλήση. Πατήστε Λεπτομέρειες για να προβάλετε τις λεπτομέρειες και το ιστορικό του αριθμού. Επαφές Η εφαρμογή Επαφές αποθηκεύει εύκολα όλες τις σημαντικές σας

19 πληροφορίες επαφών περιλαμβανομένων ονομάτων επαφών, αριθμών και διευθύνσεων . Προσθήκη επαφής 1. Πατήστε στην Αρχική οθόνη. 2. Πατήστε και καταχωρίστε τις πληροφορίες της επαφής. 3. Πατήστε για να την αποθηκεύσετε. Σημείωση: Για να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στη λίστα επαφών από το πληκτρολόγιο, καταχωρίστε τον αριθμό πατήστε Προσθήκη στις επαφές. Διαχείριση των επαφών Προσθήκη επαφής στα Αγαπημένα 1. Στην οθόνη Επαφές, επιλέξτε την επαφή που θέλετε να προσθέσετε στα Αγαπημένα. 2. Πατήστε Αρχή στο κάτω μέρος. Το αστέρι θα γεμίσει με χρώμα ( ) για να υποδείξει ότι η επαφή έχει προστεθεί στα Αγαπημένα. Πατήστε για ακύρωση. Αναζήτηση μιας επαφής 1. Στην οθόνη Επαφές, πατήστε. 2. Καταχωρίστε τις λέξεις κλειδιά στο πλαίσιο αναζήτησης. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανιστούν κάτω από τη γραμμή αναζήτησης.

20 Σημείωση: Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε τη γραμμή κύλισης στα δεξιά της οθόνης Επαφές για να αναζητήσετε γρήγορα μια επαφή. Επεξεργασία επαφής 1. Στην οθόνη Επαφές, πατήστε την επαφή για να εισέλθετε στην οθόνη λεπτομερειών. 2. Πατήστε Επεξεργασία στο κάτω μέρος. Επεξεργαστείτε τις σχετικές πληροφορίες και κατόπιν πατήστε για να αποθηκεύσετε την επαφή. Εναλλακτικά, πατήστε για να ακυρώσετε τις αλλαγές σας. Διαγραφή επαφής 1. Στην οθόνη Επαφές, πατήστε την επαφή για να εισέλθετε στην οθόνη λεπτομερειών. 2. Πατήστε Περισσότερα στο κάτω μέρος και κατόπιν πατήστε Διαγραφή επαφής. 3. Πατήστε OK για να επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να διαγράψετε την επαφή. Εισαγωγή επαφών από κάρτα SIM/μνήμη 1. Στην οθόνη Επαφές, πατήστε > Ρυθμίσεις > Εισαγωγή/ εξαγωγή επαφών, και κάνετε την αντίστοιχη επιλογή. 2. Επιλέξτε μία ή πολλές επαφές. 3. Πατήστε για να τελειώσετε την αντιγραφή της επαφής (των επαφών). Μηνύματα Στην Αρχική οθόνη, πατήστε Μηνύματα. για να εισέλθετε στην οθόνη Δημιουργία μηνύματος 1. Στην οθόνη Μηνύματα, πατήστε. 2. Καταχωρίστε τον αριθμό του παραλήπτη ή μπορείτε να πατήσετε για να επιλέξετε επαφές. 3. Προσθέστε το μήνυμά σας. Πατήστ για να επισυνάψετε αρχεία πολυμέσων, όπως εικόνας, επαφών και διαφανειών.

21 4. Πατήστε για να αποστείλετε το μήνυμα. Σημείωση: Ένα SMS θα αποσταλεί ως MMS όταν έχουν προστεθεί αρχεία πολυμέσων. Απάντηση σε ένα μήνυμα 1. Στην οθόνη Μηνύματα, επιλέξτε το μήνυμα στο οποίο θέλετε να απαντήσετε. 2. Συντάξτε το μήνυμά σας και πατήστε για να το αποστείλετε. Αναζήτηση μηνυμάτων 1. Στην οθόνη Μηνύματα, πατήστε. 2. Καταχωρίστε το περιεχόμενο του μηνύματος ή της λέξεις κλειδιά για να πραγματοποιήσετε γρήγορη αναζήτηση για το μήνυμα που χρειάζεστε. Διαγραφή μηνύματος 1. Στην οθόνη Μηνύματα, πατήστε και κρατήστε το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. 2. Πατήστε για να διαγράψετε το μήνυμα. Εξατομίκευση ρυθμίσεων μηνυμάτων Στην οθόνη Μηνύματα, πατήστε > Ρυθμίσεις για να διαμορφώσετε SMS, MMS, ειδοποιήσεις μηνυμάτων και άλλες ρυθμίσεις. Εγκατάσταση & χρήση Gmail Η εφαρμογή Gmail σας επιτρέπει να διαβάζετε και να συντάσσετε μηνύματα . Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Gmail. Εδώ το Gmail έχει διάφορες χρήσης. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το λογαριασμό Gmail σας για να συνδεθείτε σε όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google που περιλαμβάνουν, χωρίς να περιορίζονται σε αυτές: Google Play Music

22 Google Play Store Google Drive Εξοικείωση με την εφαρμογή Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη . Όταν τη χρησιμοποιήσετε πρώτη φορά, θα χρειαστεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση σας και τον κωδικό πρόσβασης για να διαμορφώσετε ένα λογαριασμό. Αφού έχετε διαμορφώσει το λογαριασμό σας, μπορείτε να αρχειοθετήσετε, διαγράψετε, επισημάνετε μηνύματα ή να πραγματοποιήσετε άλλες εργασίες με αυτά. Πατήστε το εικονίδιο στα αριστερά ενός νήματος για να το επιλέξετε. Αφού ανοίξετε ένα , σύρετε γρήγορα προς τα αριστερά ή δεξιά για να διαβάσετε προηγούμενες ή μεταγενέστερες συνομιλίες μέσω . Πατήστ στο πάνω μέρος της οθόνης του τηλεφώνου σας για να διαχειριστείτε τα σας. Στην οθόνη , μπορείτε να πατήσετε > Ρυθμίσεις για να προσθέσετε ένα νέο λογαριασμό . Στην οθόνη Ρυθμίσεις , πατήστε ένα λογαριασμό και προσαρμόστε όπως επιθυμείτε τις ρυθμίσεις .

23 Chrome Στην Αρχική οθόνη πατήστε για να περιηγηθείτε στο Internet για να αναζητήσετε πληροφορίες και να αποθηκεύσετε ως σελιδοδείκτες τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες για να μπορείτε να τις επισκέπτεστε πιο εύκολα. Περιήγηση σε ιστοσελίδες 1. Πατήστε στο πεδίο διεύθυνσης 2. Καταχωρίστε τη διαδικτυακή διεύθυνση ή μια λέξη κλειδί για να προβάλετε την ιστοσελίδα. Διαχείριση σελιδοδεικτών Προσθήκη σελιδοδείκτη 1. Ανοίξτε την ιστοσελίδα την οποία θέλετε να αποθηκεύσετε ως σελιδοδείκτη. 2. Πατήστε >. 3. Καταχωρίστε το όνομα του σελιδοδείκτη και πατήστε Αποθήκευση για να προσθέσετε το σελιδοδείκτη. Άνοιγμα ενός σελιδοδείκτη 1. Στην οθόνη Chrome, πατήστε > Σελιδοδείκτες. 2. Επιλέξτε το σελιδοδείκτη της ιστοσελίδας που θέλετε να προβάλετε.

24 Εξατομίκευση ρυθμίσεων προγράμματος περιήγησης 1. Στην οθόνη Chrome, πατήστε > Ρυθμίσεις. 2. Στη λίστα Ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε μενού για να εξατομικεύσετε το σελιδοδείκτη. Ημερολόγιο Στην Αρχική οθόνη, πατήστε Ημερολόγιο. για να εισέλθετε στην οθόνη Πατήστε μια ημέρα και πατήστε Δημιουργία για να δημιουργήσετε ένα συμβάν. Πατήστε ένα συμβάν για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν. Πατήστε Επεξεργασία για να το επεξεργαστείτε. Πατήστε Διαγραφή για να το διαγράψετε, και πατήστε Κοινή χρήση για να το μοιραστείτε μέσω ή Bluetooth. Πατήστε για να προβάλετε τη λίστα συμβάντων. Πατήστε για να διαχειριστείτε συμβάντα και να διαμορφώσετε άλλες ρυθμίσεις.

25 Κάμερα Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για τη λήψη τόσο φωτογραφιών όσο και βίντεο. Λήψη φωτογραφίας 1. Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Κάμερα. 2. Εστιάστε στο θέμα σας κοιτάζοντας στην οθόνη του τηλεφώνου σας. 3. Πατήστε για να λάβετε μια φωτογραφία. Δημιουργία ενός βίντεο 1. Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Κάμερα. 2. Σύρετε γρήγορα προς τα δεξιά για να μεταβείτε σε λειτουργία Βίντεο, πατήστε για να ξεκινήσετε την εγγραφή ενός βίντεο. 3. Πατήστε για να σταματήσετε όταν τελειώσετε την εγγραφή. Διαμοιρασμός βίντεο ή φωτογραφίας 1. Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Φωτογραφίες. 2. Επιλέξτε ένα βίντεο ή φωτογραφία και πατήστε. 3. Από την αναδυόμενη οθόνη, επιλέξτε τη μέθοδο διαμοιρασμού που προτιμάτε.

26 Φωτογραφίες Βρείτε φωτογραφίες γρήγορα Όταν ανοίξετε την εφαρμογή Google Photos, θα δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν στη συσκευή σας και, αν ενεργοποιήσατε το back up & sync (Αντιγραφή ασφαλείας και συγχρονισμός), θα δείτε οτιδήποτε άλλο έχει συγχρονιστεί με τη βιβλιοθήκη σας στην εφαρμογή Google Photos. 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Φωτογραφίες. 2. Στο πάνω αριστερό μέρος, αγγίξτε το εικονίδιο μενού > Φωτογραφίες. 3. Θα πρέπει να δείτε τη φωτογραφία που μόλις πήρατε να εμφανίζεται στο πάνω μέρος. Δοκιμάστε κύλιση οθόνης προς τα κάτω για να δείτε τι άλλο υπάρχει εκεί. Επεξεργασία φωτογραφιών με φίλτρα Προσθήκη ενός φίλτρου 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Φωτογραφίε. 2. Αγγίξτε τη φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε > εικονίδιο μολυβιού. 3. Στο κάτω μέρος αγγίξτε το εικονίδιο φωτογραφίας. 4. Με κύλιση οθόνης κινηθείτε στα φίλτρα στο κάτω μέρος. Επιλέξτε μερικά για να δείτε τι αποτελέσματα έχουν. Συμβουλή: Ρυθμίστε την ένταση ενός φίλτρου

27 χρησιμοποιώντας την κλίμακα στο κάτω μέρος. 5. Στο κάτω δεξιό μέρος αγγίξτε το τσεκάρισμα. 6.Στο πάνω δεξιό μέρος, αγγίξτε Αποθήκευση. Μοιραστείτε τη φωτογραφία σας με άλλο άτομο 1. Η φωτογραφία που μόλις επεξεργαστήκατε θα πρέπει να είναι ακόμα στην οθόνη. Στο κάτω αριστερό μέρος, αγγίξτε το εικονίδιο κοινής χρήσης. 2. 2Αγγίξτε το Λήψη συνδέσμου. 3. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή μηνυμάτων ή για να στείλετε σε κάποιον το σύνδεσμο που μόλις αντιγράψατε. Ρολόι Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Ρολό. Μπορείτε να ρυθμίσετε ξυπνητήρια, να ελέγξετε την τρέχουσα ώρα σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο, να ρυθμίσετε μια συγκεκριμένη διάρκεια ή να χρονομετρήσετε ένα συμβάν. Χρήση του ξυπνητηριού 1. Πατήστε και την ώρα που εμφανίζεται για να ρυθμίσετε την ώρα του ξυπνητηριού σας. 2. Αφού έχει ρυθμιστεί το ξυπνητήρι σας, μπορείτε να του προσθέσετε μια ετικέτα. 3. Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου Δόνηση και επιλέξτε τον ήχο κουδουνίσματος από το Ήχος κουδουνίσματος.

28 Αριθμομηχανή Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Αριθμομηχανή. Μπορείτε να εκτελέσετε απλούς ή πολύπλοκους υπολογισμούς. Σύρετε το δάκτυλο γρήγορα προς τα δεξιά για να εμφανίσετε την επιστημονική αριθμομηχανή.

29 YouTube Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη YouTube. Μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο από όλον τον κόσμο και να παραμένετε ενημερωμένοι με τα αγαπημένα σας κανάλια στο YouTube. Συνδεθείτε για πρόσβαση στις συνδρομές σας, στις λίστες αναπαραγωγής, στις φορτώσεις βίντεο, στις αγορές, στο ιστορικό και περισσότερα. Σύνδεση στο YouTube Για να συνδεθείτε, μεταβείτε στο > Σύνδεση. Επιλέξτε έναν υφιστάμενο λογαριασμό στη συσκευή σας, ή μεταβείτε στο Προσθήκη λογαριασμού για να προσθέσετε ένα νέο λογαριασμό στη συσκευή σας. Αλλαγή καναλιών Αν έχετε πολλά κανάλια συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό, μπορείτε να αλλάξετε κανάλια με αποσύνδεση και νέα σύνδεση χρήστη. Για να αποσυνδεθείτε, μεταβείτε στο > Εξοδος. Παρακολούθηση βίντεο Πατήστε μια μικρογραφία για να αρχίσετε την αναπαραγωγή ενός βίντεο. Πατήστε στην εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές παρακολούθησης βίντεο. Πλήρης οθόνη: Για αναπαραγωγή του βίντεο σε πλήρη οθόνη, πατήστε το εικονίδιο πλήρους οθόνης ή περιστρέψτε τη συσκευή σας σε οριζόντιο προσανατολισμό. Ποιότητα: Για να ρυθμίσετε χειροκίνητα την ποιότητα του βίντεο, πατήστε > πάνω σε ένα βίντεο. Υπότιτλοι: Ενεργοποιήστε τους υπότιτλους σε ένα βίντεο επιλέγοντας > CC πάνω σε ένα βίντεο. Μπορεί να μην έχουν όλα τα βίντεο υπότιτλους για άτομα με προβλήματα ακοής. Παρακολούθηση βίντεο κατά την περιήγηση Ελαχιστοποιήστε το βίντεο για να πλοηγηθείτε στην εφαρμογή χωρίς να χάσετε ούτε μια στιγμή από το βίντεο που παρακολουθείτε. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να περιηγηθείτε σε προτάσεις, λίστες αναπαραγωγής και άλλα χωρίς παύση ή

30 διακοπή του βίντεο. Ελαχιστοποίηση ή μεγιστοποίηση του προγράμματος αναπαραγωγής: Σύρετε γρήγορα προς τα κάτω για να ελαχιστοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και να συνεχίσετε την πλοήγηση στην εφαρμογή. Σύρετε γρήγορα προς τα πάνω στο ελαχιστοποιημένο βίντεο για να το μεγιστοποιήσετε και πάλι. Κλείσιμο του προγράμματος αναπαραγωγής: Σύρετε γρήγορα από αριστερά προς τα δεξιά αν δεν θέλετε πλέον την προβολή του ελαχιστοποιημένου βίντεο. Ρυθμίσεις αναπαραγωγής Περιορίστε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας μεταβαίνοντας στο > Ρυθμίσεις > Γενικά > Περιορισμός δεδομένων. Όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή, τα βίντεο HD θα λαμβάνονται μόνο αν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi. Εφαρμογές Google Η Google παρέχει ψυχαγωγία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρηματικές εφαρμογές. Το Google Play Store είναι ένα κεντρικό σημείο ψυχαγωγίας στο διαδίκτυο με μουσική, ταινίες, βιβλία και εφαρμογές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

31 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Wi-Fi Σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi 1. Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Ρυθμίσεις. Κατόπιν, επιλέξτε Wi-Fi για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi. 2. Σύρετε το ρυθμιστή προς τα δεξιά για να ενεργοποιήσετε επιτρέποντας στο τηλέφωνό σας να πραγματοποιήσει σάρωση για διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi. 3. Πατήστε το όνομα ενός επιθυμητού δικτύου για να συνδεθείτε, εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασης αν χρειάζεται. Σημείωση: Θα συνδεθείτε αυτόματα σε δίκτυα που είχατε συνδεθεί και αποθηκεύσει προηγουμένως. Ένας χρήστης μπορεί να συνδεθεί σε ένα δίκτυο και να το ξεχάσει ή αν το αφαιρέσει από τη λίστα γνωστών δικτύων. Προσθήκη δικτύου 1. Σύρετε γρήγορα προς τα κάτω ως το κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Προσθήκη δικτύου. 2. Καταχωρίστε το όνομα του δικτύου SSID και επιλέξτε τη σωστή λειτουργία ασφάλειας. 3. Πατήστε Αποθήκευση.

32 Ρύθμιση προηγμένων επιλογών Wi-Fi Στην οθόνη Wi-Fi, πατήστε > Σύνθετα. Θα ειδοποιηθείτε όταν υπάρχει διαθέσιμο ένα δημόσιο δίκτυο. Αν δεν θέλετε να ειδοποιηθείτε, σύρετε προς τα δεξιά το διακόπτη για Ειδοποίηση δικτύων. Για να εξοικονομήσετε τη χρήση δεδομένων του τηλεφώνου σας, το τηλέφωνό σας θα παραμείνει συνδεδεμένο στο Wi-Fi όταν η οθόνη σας είναι ανενεργή. Bluetooth Το τηλέφωνό σας υποστηρίζει Bluetooth, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ασύρματη σύνδεση με άλλες συμβατές συσκευές ώστε να μπορείτε να κάνετε διαμοιρασμό και κοινή χρήση δεδομένων. Χρησιμοποιήστε το Bluetooth για να μεγιστοποιήσετε τις φοβερές δυνατότητες και λειτουργίες του τηλεφώνου. Σημείωση: Το Bluetooth έχει μέγιστη απόσταση λήψης 10 μέτρων. Διατηρήστε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με Bluetooth σε απόσταση μικρότερη από 10 μέτρα μεταξύ τους. Εμπόδια όπως τοίχοι ή άλλος ηλεκτρονικός εξοπλισμός μπορεί να εμποδίζουν τα σήματα Bluetooth. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Bluetooth Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Ρυθμίσεις. Κατόπιν, επιλέξτε Bluetooth για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Bluetooth. Αλλαγή του ονόματος Bluetooth του τηλεφώνου σας Το τηλέφωνό σας περιέχει ένα τυχαίο όνομα Bluetooth το οποίο θα είναι ορατό σε άλλες συσκευές Bluetooth όταν επιχειρείτε να συνδεθείτε. Μπορείτε να αλλάξετε το τυχαίο όνομα σε ένα πιο αναγνωρίσιμο. 1. Στην οθόνη Bluetooth, πατήστε Όνομα τηλεφώνου και πατήστε Μετονομασία της συσκευής. 2. Καταχωρίστε ένα νέο όνομα και πατήστε Μετονομασία. Σημείωση: Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το όνομα της συσκευής Bluetooth που εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας. Πατήστε το δίπλα στη συνδεδεμένη συσκευή Bluetooth, Πατήστε

33 Μετονομασία, καταχωρίστε ένα νέο όνομα και πατήστε Μετονομασία. Σύζευξη του τηλεφώνου σας με άλλες συσκευές Bluetooth Πρέπει να συζεύξετε το τηλέφωνό σας με μια συσκευή Bluetooth για να μπορείτε να μοιράζεστε δεδομένα με αυτή. Όταν μια συσκευή έχει συζευχθεί με το τηλέφωνό σας, θα συνδέεται αυτόματα στο τηλέφωνό σας όταν ενεργοποιείται. 1. Ενεργοποιήστε το Bluetooth και το τηλέφωνό σας θα πραγματοποιήσει αυτόματα σάρωση για κοντινές συσκευές Bluetooth. 2. Αν το τηλέφωνό σας σταματήσει τη σάρωση πριν να είναι έτοιμη η άλλη συσκευή Bluetooth, πατήστε Αναζήτηση. 3. Από τη λίστα, πατήστε το αναγνωριστικό (ID) της συσκευής Bluetooth ώστε να συζευχθεί το τηλέφωνό σας με αυτή. 4. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο συσκευές εμφανίζουν τον ίδιο κωδικό σύζευξης και πατήστε Ζευγοσ. Σημείωση: Αν θέλετε κατάργηση της σύζευξης, πατήστε δίπλα στη συνδεδεμένη συσκευή Bluetooth και πατήστε Αποσύζευξη. Χρήση δεδομένων Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Ρυθμίσεις. Κατόπιν επιλέξτε Χρήση δεδομένων. Ορισμός ορίου δεδομένων κινητής τηλ: Ρυθμίστε ένα όριο για χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα βήματα: 1. Σύρετε προς τα δεξιά το διακόπτη Ορισμός ορίου δεδομένων κινητής τηλ. 2. Σύρετε τη γραμμή ρύθμισης ορίου προς τα πάνω ή κάτω, για να ρυθμίσετε το όριο. 3. Σύρετε γραμμή ρύθμισης προειδοποίησης, προς τα πάνω ή κάτω για να ρυθμίσετε ένα επίπεδο προειδοποίησης χρήσης δεδομένων. Το τηλέφωνό σας θα σας ειδοποιήσει όταν συμπληρωθεί το επίπεδο προειδοποίησης.

34 Σημείωση: Αν ενεργοποιήσετε ταυτόχρονα το Wi-Fi και τα δεδομένα κινητής, το τηλέφωνο αυτόματα θα χρησιμοποιήσει τη σύνδεση Wi-Fi. Αν αποσυνδεθεί το Wi-Fi, το τηλέφωνο θα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία δεδομένων για να συνεχίσει τη σύνδεση δεδομένων. Σημειώστε ότι η απουσία Wi-Fi θα οδηγήσει σε χρήση των δεδομένων σας που ενδέχεται να χρεώνεται ανάλογα με τις τιμές του παρόχου. Δίκτυα κινητής Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Ρυθμίσεις. Πατήστε Περισσότερα > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Περιαγωγή δεδομένων: Σύνδεση σε υπηρεσίες δεδομένων κατά την περιαγωγή. Πάροχος δικτύου: Επιλέξτε έναν πάροχο δικτύου. Ονόματα σημείων πρόσβασης: Ρύθμιση ονομάτων σημείων πρόσβασης (APN). Φορητό σημείο πρόσβασης Χρησιμοποιήστε τη συσκευή ως κινητό σημείο πρόσβασης για κοινή χρήση της σύνδεσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας της συσκευής με άλλες συσκευές όταν δεν είναι διαθέσιμη η σύνδεση με δίκτυο. Συνδέσεις μπορούν να γίνουν μέσω Wi-Fi,. 1. Πατήστε στην Αρχική οθόνη. 2. Πατήστε Περισσότερα > Φορητό hotspot. 3. Ενεργοποιήστε το Φορητό hotspot Wi-Fi και μοιραστείτε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου σας. Σημείωση: Με χρήση αυτής της λειτουργία μπορεί να προκληθούν πρόσθετες χρεώσεις δεδομένων, ανάλογα με το πρόγραμμα δεδομένων που έχετε. Μπορείτε να πατήσετε Ρύθμιση φορητού σημείoν πρόσβασης Wi-Fi για να ορίσετε το όνομα, την ασφάλεια και τον κωδικό πρόσβασης για το hotspot Wi-Fi. Για να προστατέψετε το δίκτυό σας, συνιστάτε να χρησιμοποιείτε ασφάλεια με WPA2 PSK.

35 Φωτεινότητα & οθόνη Στην Αρχική οθόνη, πατήστε > Φωτεινότητα & οθόνη για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας ή μεγέθους γραμματοσειράς και να εξατομικεύσετε την ταπετσαρία του τηλεφώνου σας. Προσαρμοστική Φωτεινότητα: Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης. Ταπετσαρία: Αλλάξτε την εικόνα φόντου της Αρχικής οθόνης. Χρονικό όριο οθονης: Ρυθμίστε το χρόνο για μετάβαση της οθόνης σας σε κατάσταση νάρκης. Η οθόνη σας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα αν δεν γίνει κανένας χειρισμός μέσα στο χρονικό διάστημα που ορίσατε. Daydream: Όταν είναι ενεργή η λειτουργία Daydream, η συσκευή σας εμφανίζει φωτογραφίες, χρώματα και άλλα ενώ φορτίζεται ή έχει τοποθετηθεί μέσα σε βάση. Ρυθμίστε τον τύπο της λειτουργίας ή το πότε θα εκτελείται η λειτουργία Daydream. Για να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, πατήστε το διακόπτη Daydream. Μέγεθος γραμματοσειράς: Ρυθμίστε το μέγεθος της γραμματοσειράς σύμφωνα με την προτίμησή σας. Ήχος & Δόνηση Στην Αρχική οθόνη, πατήστε για να εισέλθετε στην οθόνη Ρυθμίσεις. Κατόπιν πατήστε Ήχος & Δόνηση. 1. Πατήστε Ρύθμιση έντασης και σύρετε το ρυθμιστή για να ρυθμίσετε την Ένταση Ήχου κουδουνίσματος και ειδοποιήσεων, την Ένταση ήχου πολυμέσων ή την Ένταση ξυπνητηριού. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την ένταση Κουδουνίσματος και ειδοποιήσεων πιέζοντας το πλήκτρο Έντασης στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου σας. 2. Πατήστε Ήχος κουδουνίσματος Κάρτας 1 / Ήχος κουδουνίσματος Κάρτας 2. Επιλέξτε τον επιθυμητό ήχο κουδουνίσματος για το τηλέφωνό σας. Σημείωση: Σημειώστε ότι η υψηλή ένταση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα αυτιά σας.

36 Κλείδωμα οθόνης & ασφάλεια Ρύθμιση ενός μοτίβου ξεκλειδώματος της οθόνης Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα μοτίβο ξεκλειδώματος οθόνης. Αφού έχει κλειδωθεί η οθόνη, πρέπει να το σχεδιάσετε για να ξεκλειδώσετε την οθόνη. Πατήστε > Κλείδωμα οθόνης & ασφάλεια > Κλείδωμα οθόνης > Μοτίβο. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να σχεδιάσετε το μοτίβο ξεκλειδώματος. Σχεδιάστε πάλι το ίδιο μοτίβο ξεκλειδώματος και πατήστε Επιβεβαίωση. Ρύθμιση ενός PIN ξεκλειδώματος της οθόνης Μπορείτε να ρυθμίσετε έναν αριθμητικό κωδικό PIN για να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας. Αφού έχει κλειδωθεί η οθόνη, πρέπει να τον καταχωρίσετε σωστά για να ξεκλειδώσετε την οθόνη. Πατήστε > Κλείδωμα οθόνης & ασφάλεια > Κλείδωμα οθόνης > ΑριθμóςPIN. Καταχωρίστε αριθμούς με τουλάχιστον τέσσερα ψηφία. Πατήστε Συνέχεια. Καταχωρίστε πάλι τον ίδιο αριθμό και πατήστε OK. Ρύθμιση κωδικού ξεκλειδώματος της οθόνης Μπορείτε να ρυθμίσετε έναν κωδικό ξεκλειδώματος οθόνης για να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας. Πατήστε > Κλείδωμα οθόνης & ασφάλεια > Κλείδωμα οθόνης > Κωδικός πρόσβασης. Καταχωρίστε έναν κωδικό πρόσβασης που περιέχει τουλάχιστον τέσσερις χαρακτήρες. Πατήστε Συνέχεια. Καταχωρίστε πάλι τον ίδιο αριθμό και πατήστε OK. Μπαταρία & αποθηκευτικός χώρος Στην Αρχική οθόνη, πατήστε Ρυθμίσεις. για να εισέλθετε στην οθόνη

37 Κατόπιν πατήστε Μπαταρία & αποθηκευτικός χώρος. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να παρουσιάζετε το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας και να παρακολουθείτε πώς οι εφαρμογές, άλλα δεδομένα και το σύστημα του τηλεφώνου σας καταναλώνουν ισχύ μπαταρίας, και να διαχειρίζεστε τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Πατήστε Εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας, θα εμφανιστεί το εικονίδιο ποσοστού μπαταρίας στη γραμμή κατάστασης δίπλα στο εικονίδιο επιπέδου ισχύος μπαταρίας. Εντοπισμός Μπορείτε να επιτρέψετε στη συσκευή σας να αποκτά πρόσβαση στο GPS, σε δίκτυα Wi-Fi και σε δίκτυα κινητήρ τηλεφωνίας για να εντοπίζει τη θέση σας. Οι εφαρμογές που έχουν την άδειά σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για να σας παραδίδουν υπηρεσίες που βασίζονται στη θέση σας, όπως η ικανότητα σύνδεσης, προβολής κυκλοφορίας αστικών λεωφορείων ή εύρεση κοντινών εστιατορίων. Για να ελέγξετε τι είδους πληροφορίες θέσης μπορεί να χρησιμοποιήσει η συσκευή σας, πατήστε > Τοποθεσία. Όταν ο διακόπτης Εντοπισμού είναι ενεργοποιημένος, μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε από τα εξής: Να αλλάξετε τη Λειτουργία εντοπισμού μεταξύ Υψηλή ακρίβεια, Εξοικονόμησης μπαταρίας και Μόνο συσκευή. Να προβάλετε Πρόσφατα αιτήματα τοποθεσiας. Να ελέγξτε τις Υπηρεσίες τοποθεσiας. Σημείωση: Η χρήση εντοπισμού επιβάλλει υψηλότερο φόρτο στην μπαταρία σας. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, ωστόσο, όταν είναι απενεργοποιημένος ο διακόπτης, η συσκευή σας δεν θα μπορεί να βρει την ακριβή θέση σας ή να τη μοιραστεί με οποιεσδήποτε εφαρμογές. Λογαριασμοί Χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις στο στοιχείο Λογαριασμοί για να προσθέσετε, να αφαιρέσετε και να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας όπως, Exchange, Facebook, Google, Twitter και άλλους υποστηριζόμενους λογαριασμούς. Στην Αρχική οθόνη, πατήστε Ρυθμίσεις. για να εισέλθετε στην οθόνη

38 Κατόπιν επιλέξτε Λογαριασμοί. Στο Λογαριασμοί, τους λογαριασμούς να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας. Προσθήκη ενός λογαριασμού 1. Πατήστε Προσθήκη λογαριασμοí. 2. Επιλέξτε το είδος λογαριασμού που θα προστεθεί. 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να καταχωρίστε τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό. 4. Διαμορφώστε το λογαριασμό. 5. Όταν τελειώσετε, ο λογαριασμός που διαμορφώσατε προστίθεται στους Λογαριασμούς. Ημερομηνία και ώρα Στην αρχική οθόνη πατήστε > Ημερομηνία και ώρα. Αυτόματη ημερομ. και ώρα: Χρησιμοποιήστε την ώρα που παρέχει το δίκτυο. Αυτόματη ζώνη ώρας: Χρήση της ζώνης ώρας που παρέχει το δίκτυο. Ορισμóς ημερομηνίας: χειροκίνητη ρύθμιση της ημερομηνίας. Ορισμóς ώρας: χειροκίνητη ρύθμιση της ώρας. Επιλογή ζώνης ώρας: επιλέξτε την επιθυμητή ζώνη ώρας από τη λίστα. Κυλήστε τη λίστα για προβολή περισσότερων ζωνών ώρας. Χρήση μορφής24 ωρών: αλλαγή ανάμεσα στη μορφή 24 ωρών και 12 ωρών. Σημείωση: Όταν το τηλέφωνό σας χρησιμοποιεί ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας που παρέχονται αυτόματα από το δίκτυο, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα την ημερομηνία, την ώρα και τη ζώνη ώρας. Αντιγραφή ασφαλείας & επαναφορά Στην αρχική οθόνη πατήστε > Αντιγραφή ασφαλείας & επαναφορά. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τα δεδομένα μου: Αντιγραφή ασφαλείας δεδομένων εφαρμογών, κωδικών πρόσβασης Wi-Fi και άλλων ρυθμίσεων προς τους διακομιστές

39 της Google. Εφεδρικός λογαριασμός: Δημιουργήστε ή επεξεργαστείτε το λογαριασμό αντιγραφής ασφαλείας Google. Αυτόματη επαναφορά: Ρυθμίστε τη συσκευή ώστε να πραγματοποιεί αυτόματα επαναφορά δεδομένων και δεδομένων εφαρμογών από το διακομιστή της Google όταν επανεγκαθίστανται εφαρμογές. Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων: Επαναφορά των ρυθμίσεων στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες τιμές και διαγραφή όλων των δεδομένων. Σημείωση: Πριν πραγματοποιήσετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων, είναι ζωτικής σημασίας πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων στο τηλέφωνο, διαφορετικά θα χαθούν όλα τα δεδομένα αφού γίνει η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ενημέρωση συστήματος Στην Αρχική οθόνη πατήστε > Άλλες ρυθμίσεις > Ενημέρωση συστήματος. Πατήστε Ασύρματηος έλεγχος για ενημέ..., και το τηλέφωνο θα πραγματοποιήσει αναζήτηση για το πιο πρόσφατο λογισμικό που υπάρχει. Αν θέλετε να ενημερώστε το σύστημα πατήστε Λήψη. Μετά από αυτό, πατήστε Ενημέρωση τώρα για να ολοκληρώσετε την αναβάθμιση. Τότε το λογισμικό του τηλεφώνου σας θα έχει την πιο πρόσφατη έκδοση. Σημείωση: 1. Κατά τη λήψη ή την ενημέρωση μην αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης, για να αποφύγετε σφάλματα στον εντοπισμό των σωστών ενημερώσεων λογισμικού. 2. Η ενημέρωση του λογισμικού του τηλεφώνου δεν θα επηρεάσει τα δεδομένα του κινητού σας. Γνωστοποίηση Οι πληροφορίες στο παρόν εγχειρίδιο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση. Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια κατά την προετοιμασία αυτού του εγχειριδίου για να διασφαλιστεί η ακρίβεια των περιεχομένων, αλλά όλες οι δηλώσεις, οι πληροφορίες και οι υποδείξεις στο παρόν εγχειρίδιο δεν συνιστούν εγγύηση κανενός είδους, ρητή ή υπονοούμενη. Διαβάστε προσεκτικά τις

40 οδηγίες ασφαλείας για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτή την ασύρματη συσκευή με σωστό και ασφαλή τρόπο. Yulong Computer Telecommunication Scientific (Shenzhen) Co., Ltd. Διεύθυνση: Coolpad Information Harbor, High-tech Industrial Park (North),Nanshan District, Shenzhen, P.R.C.

41 ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Προδιαγραφές & υλισμικό Προδιαγραφές Διαστάσεις mm Κεραία Ενσωματωμένη Κάρτα SIM Micro SIM / Nano SIM Δίκτυο GSM (900/1800/1900MHz) UMTS (900/2100MHz) LTE (1800/2100MHz) Κάμερα Μπροστινή 2 Mpixel + Πίσω 8 Mpixel Υποδοχή Ф3,5 mm πρότυπο CTIA ακουστικών Παράμετροι οθόνης Τύπος Διαστάσεις Ανάλυση QHD 4.7 ίντσες Αξεσουάρ Μπαταρία Τύπος μπαταρίας Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου ιόντων πολυμερούς Ονομαστική 1800 mah χωρητικότητα Ονομαστική τάση 3,85 V Σημείωση: Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν υπόκειται σε ενημέρωση και αλλαγή.

42 Περιεχόμενα συσκευασίας Αρ. Όνομα Ποσότητα 1 Τηλέφωνο 1 2 Μπαταρία (ενσωματωμένη) 1 3 Φορτιστής ταξιδιού 1 4 Καλώδιο USB 1 5 Aκουστικά 1 6 Μύτη εκβολής 1 7 Κάρτα εγγύησης 1 8 Σύντομος οδηγός έναρξης 1 χρήσης Σημείωση: Τα είδη που παρέχονται μαζί με το τηλέφωνο και οποιαδήποτε διαθέσιμα αξεσουάρ μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή ή τον πάροχο υπηρεσιών.

43 Δήλωση περί επικίνδυνων ουσιών Όνομα ανταλλακτικών Τοξικές ή επικίνδυνες ουσίες ή στοιχεία Μόλυβδος (Pb ) Υδράργυρος Κάδμιο Χρώμιο VI Πολυβρωμιωμένα Πολυβρωμιωμένοι (Hg) (Cd) (Cr (VI)) διφαινύλια (PBB) διφαινυλαιθέρες (PBDE) Πλακέτα τυπωμένων κυκλωμάτων και αξεσουάρ Πλαστικά Μέταλλα Μπαταρία Άλλο : υποδεικνύει ότι η περιεκτικότητα τοξικής ή επικίνδυνης ουσίας σε όλα τα ομογενή υλικά είναι εντός του ορίου του προτύπου SJ/ T : υποδεικνύει ότι η περιεκτικότητα τοξικής ή επικίνδυνης ουσίας σε ορισμένα ομογενή υλικά είναι εντός του ορίου του προτύπου SJ/T Η περίοδος φιλικής προς το περιβάλλον χρήσης αυτού του προϊόντος είναι 20 έτη, όπως υποδεικνύεται από το σύμβολο στα αριστερά. Η περίοδος φιλικής προς το περιβάλλον χρήσης των αντικαθιστούμενων εξαρτημάτων, όπως η μπαταρία, μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή του προϊόντος. Η περίοδος φιλικής προς το περιβάλλον χρήσης ισχύει μόνο όταν το προϊόν χρησιμοποιείται υπό τις συνθήκες που ορίζονται στις παρούσες οδηγίες χρήσης.

44 Προφυλάξεις ασφαλείας GR

45 Παρακαλούμε διαβάστε πριν να προχωρήσετε Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ. Σημαντικές πληροφορίες υγείας και προφυλάξεις ασφάλειας Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν, πρέπει να λαμβάνονται οι παρακάτω προφυλάξεις ασφάλειας για να αποφευχθεί νομική ευθύνη και ζημίες. Τηρήστε και ακολουθείστε όλες τις οδηγίες ασφάλειας και λειτουργίας. Τηρήστε όλες τις προειδοποιήσεις στις οδηγίες λειτουργίας του προϊόντος. Για να μειωθεί ο κίνδυνος σωματικής βλάβης, ηλεκτροπληξίας, φωτιάς και ζημιάς στον εξοπλισμό τηρήστε τις παρακάτω προφυλάξεις. Ηλεκτρική ασφάλεια Αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται όταν λαμβάνει ισχύ από την καθορισμένη μπαταρία ή μονάδα παροχής ισχύος. Άλλη χρήση μπορεί να αποβεί επικίνδυνη και θα ακυρώσει οποιαδήποτε έγκριση που έχει δοθεί σε αυτό το προϊόν. Προφυλάξεις ασφαλείας για σωστή γείωση εγκατάστασης ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεση σε κακώς γειωμένο εξοπλισμό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ηλεκτροπληξία από τη συσκευή σας. Αυτό το προϊόν είναι εξοπλισμένο με ένα καλώδιο USB για τη σύνδεση με υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι σωστά γειωμένος πριν τη σύνδεση αυτού του προϊόντος με τον υπολογιστή. Το καλώδιο παροχής ρεύματος ενός υπολογιστή ή φορητού υπολογιστή έχει έναν αγωγό γείωσης και ένα βύσμα γείωσης. Το βύσμα θα πρέπει να συνδεθεί σε μία κατάλληλη έξοδο η οποία έχει εγκατασταθεί σωστά και έχει γειωθεί σύμφωνα με όλους τους τοπικούς κωδικούς και κανονισμούς. Προφυλάξεις ασφάλειας για τη μονάδα παροχής ρεύματος Χρησιμοποιήστε τη σωστή πηγή εξωτερικής ισχύος Αυτό το προϊόν θα πρέπει να λειτουργεί μόνο με την καθορισμένη μονάδα παροχής ισχύος. Να χειρίζεστε τις συσκευασίες μπαταριών με προσοχή Αυτό το προϊόν περιέχει ένα πολυμερές ιόντων Λιθίου ή μπαταρία ιόντων Λιθίου. Υπάρχει κίνδυνος φωτιάς και εγκαυμάτων εάν η συσκευασία της μπαταρίας δεν γίνει αντικείμενο σωστού χειρισμού. Μην προσπαθείστε να ανοίξετε ή να συντηρήσετε τη συσκευασία της μπαταρίας. Μην αποσυναρμολογήσετε, σπάσετε, τρυπήσετε, βραχυκυκλώσετε τις εξωτερικές επαφές ή κυκλώματα, απορρίψετε σε φωτιά ή νερό ή εκθέσετε τη συσκευασία της μπαταρίας σε θερμοκρασίες υψηλότερες από 40 C.

46 Αυτό το προϊόν περιέχει ένα πολυμερές ιόντων Λιθίου ή μπαταρία ιόντων Λιθίου. Υπάρχει κίνδυνος φωτιάς και εγκαυμάτων εάν η συσκευασία της μπαταρίας δεν γίνει αντικείμενο σωστού χειρισμού. Μην προσπαθείστε να ανοίξετε ή να συντηρήσετε τη συσκευασία της μπαταρίας. Μην αποσυναρμολογήσετε, σπάσετε, τρυπήσετε, βραχυκυκλώσετε τις εξωτερικές επαφές ή κυκλώματα, απορρίψετε σε φωτιά ή νερό ή εκθέσετε τη συσκευασία της μπαταρίας σε θερμοκρασίες υψηλότερες από 40 C. Κρατήστε τη συσκευή στεγνή και μακριά από νερό ή υγρά καθώς μπορεί να προκληθεί βραχυκύκλωμα. Το τηλέφωνο θα πρέπει μόνο να συνδεθεί σε προϊόντα που φέρουν το λογότυπο USB-IF ή έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα συμμόρφωσης USB-IF. Εάν υπάρχει διαρροή μπαταρίας: Μην αφήσετε το υγρό της διαρροής να έρθει σε επαφή με το δέρμα ή το ρουχισμό σας. Εάν έχει ήδη έρθει σε επαφή, ξεπλύνετε αμέσως την περιοχή με καθαρό νερό και ζητήστε ιατρική βοήθεια. Μην αφήσετε το υγρό της διαρροής να έρθει σε επαφή με μάτια. Εάν έχει ήδη έρθει σε επαφή, ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΙΨΕΤΕ. Ξεπλύνετε αμέσως με καθαρό νερό και ζητήστε ιατρική βοήθεια. Λάβετε επιπλέον προφυλάξεις για να κρατήσετε τη μπαταρία που παρουσιάζει διαρροή μακριά από τη φωτιά καθώς υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης ή έκρηξης. Συνιστώμενη θερμοκρασία περιβάλλοντος χρήσης είναι ανάμεσα στους 0 C και 40 C Εάν πέσει σε νερό, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει το κινητό και στείλτε το αμέσως για επισκευή. Μην προσπαθήσετε να το στεγνώσετε χρησιμοποιώντας σεσουάρ μαλλιών, ή φούρνο μικροκυμάτων, κτλ. Παρατεταμένα τηλεφωνήματα, αναζήτηση στο διαδίκτυο και παιχνίδια μπορούν να έχουν σαν αποτέλεσμα την υπερθέρμανση του τηλεφώνου, ιδιαίτερα κατά τη φόρτιση. Αυτό είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο στα μοντέρνα έξυπνα τηλέφωνα. Όταν φορτίζετε το τηλέφωνο, μην χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο κοντά στο πρόσωπο σας όταν καλείτε. Τηρήστε οποιουσδήποτε άλλους κανονισμούς χρήσης κινητών τηλεφώνων. Προφυλάξεις ασφάλειας για άμεσο ηλιακό φως. Κρατήστε αυτό το προϊόν μακριά από υπερβολική υγρασία και ακραίες θερμοκρασίες. Μην αφήσετε το προϊόν μέσα σε ένα όχημα

47 ή σε μέρη όπου η θερμοκρασία μπορεί να υπερβαίνει τους 60 C, όπως στο ταμπλό του αυτοκινήτου, το πρεβάζι ή πίσω από ένα τζάμι εκτεθειμένο σε άμεσο ηλιακό φως ή ισχυρό υπεριώδες φως για εκτεταμένες χρονικές περιόδους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο προϊόν, υπερθέρμανση της μπαταρίας, ή να θέσει το όχημα σε κίνδυνο. Ασφάλεια σε αεροσκάφος Εάν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή ενώ βρίσκεστε σε αεροσκάφος, θυμηθείτε να κλείσετε το τηλέφωνο σας μεταβαίνοντας στη Λειτουργία Πτήσης. Περιβαλλοντικοί περιορισμοί Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν σε βενζινάδικα, αποθήκες καυσίμων, χημικές εγκαταστάσεις ή όταν βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες εκρήξεων, ή σε πιθανώς εκρηκτική ατμόσφαιρα. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι σπινθήρες σε τέτοιες περιοχές μπορούν να προκαλέσουν μία έκρηξη ή πυρκαγιά με αποτέλεσμα σωματικό τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο. Παρεμβολές σε λειτουργίες ιατρικού εξοπλισμού Αυτό το προϊόν μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία σε ιατρικό εξοπλισμό. Βοηθήματα ακοής Μερικά ψηφιακά ασύρματα τηλέφωνα μπορούν να προκαλέσουν παρεμβολές σε μερικά βοηθήματα ακοής. Στην περίπτωση τέτοιων παρεμβολών, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον πάροχο υπηρεσίας, ή να καλέστε τη γραμμή υποστήριξης πελατών για να συζητήσετε εναλλακτικές λύσεις. Ηλεκτρική ασφάλεια Αποφύγετε τη χρήση του τηλεφώνου κοντά σε μεταλλικές κατασκευές (για παράδειγμα, το μεταλλικό σκελετό ενός κτιρίου). Αποφύγετε τη χρήση του τηλεφώνου κοντά σε ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές πηγές όπως φούρνους μικροκυμάτων, ηχεία, τηλεόραση και ραδιόφωνο. Να χρησιμοποιείτε μόνο εγκεκριμένα εξαρτήματα. Μη συνδέετε με μη συμβατά προϊόντα ή εξαρτήματα. Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια όταν συνδέετε το τηλέφωνο στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου. Ελαττωματικά και κατεστραμμένα προϊόντα. Μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε το τηλέφωνο ή τα εξαρτήματα του. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό θα πρέπει να συντηρήσει ή να επισκευάσει το τηλέφωνο ή τα εξαρτήματα του. Τοποθετήστε όλα τα εξαρτήματα (όπως κάρτα SIM ή USIM, φορτιστή, κτλ.) μακριά από παιδιά για να αποφύγετε κίνδυνο πνιγμού.

48 Γενικές προφυλάξεις Μόνο εσείς είστε υπεύθυνος για το πως χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο σας και για οποιεσδήποτε συνέπειες της χρήσης του. Πρέπει πάντα να απενεργοποιείτε το τηλέφωνο σας όταν η χρήση τηλεφώνου απαγορεύεται. Η χρήση του τηλεφώνου σας υπόκειται σε μέτρα ασφαλείας σχεδιασμένα για την προστασία των χρηστών και του περιβάλλοντος τους. Αποφύγετε την άσκηση υπερβολικής πίεσης στη συσκευή Μην ασκείτε υπερβολική πίεση στην οθόνη και τη συσκευή για να αποφύγετε την καταστροφή τους και βγάλτε τη συσκευή από την τσέπη του παντελονιού σας πριν να καθίσετε. Ραγισμένες οθόνες εξαιτίας ακατάλληλης χρήσης δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Πάντα να φροντίζετε το τηλέφωνο σας και τα εξαρτήματα του και κρατήστε τα σε ένα καθαρό μέρος χωρίς σκόνη. Μην εκθέτετε το τηλέφωνο σας και τα εξαρτήματα του σε φλόγες ή αναμμένα προϊόντα καπνού. Μην ρίξετε, πετάξετε ή προσπαθήσετε να λυγίσετε το τηλέφωνο σας ή τα εξαρτήματα του. θερμοκρασίες ανάμεσα σε 0 C και 40 C. Παρακαλούμε ελέγξτε τους τοπικούς κανονισμούς για απόρριψη ηλεκτρονικών προϊόντων. Παραπέμψτε τη συντήρηση σε έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό συντήρησης ή πάροχο με τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Το προϊόν έχει εκτεθεί σε βροχή ή υγρά, έχει πέσει, και έχει υποστεί πρόσκρουση ή ζημιά. Υπάρχουν ευδιάκριτα σημάδια υπερθέρμανσης. Το προϊόν δεν λειτουργεί κανονικά όταν ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης. Αποφύγετε ζεστές περιοχές. Αποφύγετε υγρές περιοχές. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας μετά από μία δραματική αλλαγή στη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν παίρνετε τη συσκευή από συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας σε ένα ζεστότερο περιβάλλον ή από συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας σε ένα ψυχρότερο περιβάλλον, επιτρέψτε στη συσκευή να εγκλιματιστεί στη θερμοκρασία δωματίου πριν να την ενεργοποιήσετε. Μην πιέσετε ποτέ οτιδήποτε αντικείμενα σε υποδοχές ή άλλα ανοίγματα στο προϊόν. Μειώστε την ένταση πριν να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά ή άλλες ραδιοφωνικές συσκευές. Σημειώστε ότι η υψηλή ένταση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα αυτιά σας. Αποσυνδέστε το προϊόν από την παροχή του τοίχου πριν να το καθαρίσετε. Μην χρησιμοποιήσετε υγρά καθαριστικά ή καθαριστικά με αεροζόλ. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί

Εγχειρίδιο χρήσης. Modena 2 (E502)

Εγχειρίδιο χρήσης. Modena 2 (E502) Εγχειρίδιο χρήσης Modena 2 (E502) GR ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COOLPAD Ευχαριστούμε που αγοράσατε το κινητό τηλέφωνο Modena 2 E502! Ακολουθήστε αυτές τις απλές - αλλά σημαντικές - οδηγίες, για τη βέλτιστη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Modena (E501)

Εγχειρίδιο χρήσης. Modena (E501) Εγχειρίδιο χρήσης Modena (E501) GR ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COOLPAD Ευχαριστούμε που αγοράσατε το κινητό τηλέφωνο Modena E501! Ακολουθήστε αυτές τις απλές - αλλά σημαντικές - οδηγίες, για τη βέλτιστη χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Torino (R108)

Εγχειρίδιο χρήσης. Torino (R108) Εγχειρίδιο χρήσης Torino (R108) GR ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COOLPAD Ευχαριστούμε που αγοράσατε το κινητό τηλέφωνο Torino R108! Ακολουθήστε αυτές τις απλές - αλλά σημαντικές - οδηγίες, για τη βέλτιστη χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Porto S (E570)

Εγχειρίδιο χρήσης. Porto S (E570) Εγχειρίδιο χρήσης Porto S (E570) GR ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COOLPAD Ευχαριστούμε που αγοράσατε το κινητό τηλέφωνο Porto S E570! Ακολουθήστε αυτές τις απλές - αλλά σημαντικές - οδηγίες, για τη βέλτιστη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορο Οδηγό ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 15 9 10 11 1 Είσοδο κάρτα SIM 2 Μπροστινή κάμερα 3 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 4 Ακουστικό 5 Μικρόφωνο 6 Πίσω Κάμερα 7 Φλα 8 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 9 Menu 10 Πλήκρο

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. 4. Καλώδιο USB 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 3 4 5 1 6 2 7 1 2 3 4 5 6 Πλήκτρο Λειτουργίας\Επανα φοράς Ένταση +\ Ένταση - Κάρτα Micro

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Smart E8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας σε άριστη κατάσταση, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. Ακουστικά 4. Καλώδιο USB 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 Ένταση +\ Ένταση - Ρύθμιση της στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005

Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Οδηγός χρήστη Xperia E1 D2004/D2005 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...6 Επισκόπηση...6 Συναρμολόγηση...7 Εκκίνηση της συσκευής σας για πρώτη φορά...8 Γιατί χρειάζομαι λογαριασμό Google ;...9 Φόρτιση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη

Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Smart V10 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας...4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 7 1.3 Αρχική οθόνη...11 2 Εισαγωγή κειμένου...23 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Tab prime 7

Οδηγός Χρήσης Tab prime 7 Οδηγός Χρήσης Tab prime 7 VFD 1400 Πίνακας περιεχομένων 1 Η συσκευή σας... 4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης...4 1.2 Ξεκινώντας...6 1.3 Αρχική οθόνη...9 2 Εισαγωγή κειμένου...19 2.1 Με τη χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας Οδηγίες Χρήσης Ζ500 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κινητό τηλέφωνο. Με αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία του και να απολαύσετε την απλή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

SmartalkW900. Οδηγίες Χρήσεως

SmartalkW900. Οδηγίες Χρήσεως SmartalkW900 Οδηγίες Χρήσεως 1 Επεξήγηση Πλήκτρων Το πλήκτρο «Πίσω» επιστρέφει στην προηγούμενη επιφάνεια εργασίας / εφαρμογής που βρισκόσασταν πριν από την παρούσα εφαρμογή. Το πλήκτρο «Home», από οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση, επανεκκίνηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Διαδικασία τοποθέτησης κάρτας SIM και κάρτας microsd 2 Φόρτιση της συσκευής σας 3 Προβολή της κατάστασης μπαταρίας 5 Έναρξη Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH TPC-703 3G HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta BIH Garantni list / Servisna mjesta AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points EN User manual SR Garantni list / Servisna mesta

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 100K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Smart N9 Εγχειρίδιο χρήστη

Smart N9 Εγχειρίδιο χρήστη Smart N9 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας...4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 7 1.3 Αρχική οθόνη...10 2 Εισαγωγή κειμένου...21 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BTCLIPVISION ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Πλήκτρο Πολλαπλών Χρήσεων 2- LED φως 3- Πλήκτρο έντασης + / FF 4- Πλήκτρο έντασης -/ Rew 5- Micro USB θύρα φόρτισης 6- Οθόνη 7-Κλιπ 8-Μικρόφωνο 9-Υποδοχή εξόδου ήχου (3.5mm) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 turbo

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 turbo Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 turbo Ορισμένες υπηρεσίες και εφαρμογές μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Για λεπτομέρειες, ρωτήστε στο κατάστημα. Η ονομασία Android είναι εμπορικό σήμα της Google

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4

Εγχειρίδιο χρήστη. Smart 4 Εγχειρίδιο χρήστη Smart 4 1. Το κινητό σας 1 1.1 Αφαίρεση του πίσω καλύμματος 1 1.2 Φόρτιση της μπαταρίας 2 1.3 Κάρτα SIM και κάρτα microsd 3 1.4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση, επανεκκίνηση και λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Διαδικασία τοποθέτησης κάρτας SIM και κάρτας microsd 2 Φόρτιση της συσκευής σας 3 Γρήγορη φόρτιση 5 Προβολή της κατάστασης μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

QW8000 Windows Tablet PC

QW8000 Windows Tablet PC QW8000 Windows Tablet PC Γρήγορος V1.0 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Περιεχόμενα Συσκευασίας Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα παρακάτω περιλαμβάνονται στη συσκευασία της συσκευής. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Smart N8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610

Smart N8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610 Smart N8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 610 Πίνακας περιεχομένων 1 Το τηλέφωνο σας... 4 1.1 Πλήκτρα και υποδοχές σύνδεσης... 4 1.2 Ξεκινώντας... 8 1.3 Αρχική οθόνη...11 2 Εισαγωγή κειμένου...23 2.1 Χρήση του πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα