High Performance Windows and Doors Energy efficiency is a top priority.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "High Performance Windows and Doors Energy efficiency is a top priority. https://www.youtube.com/playlist?list=pltulqqo1cknhhzt2suwffxv1uwnfwbw-d"

Transcript

1 High Performance Windows and Doors Energy efficiency is a top priority

2 Πως μπορείτε να διακρίνετε τα παράθυρα με καλή θερμομόνωση; Όλα τα ανοιγώμενα κουφώματα φέρουν μηχανισμοί ανάκλησης. Δυστυχώς η συνεχής αύξηση στις τιμές ενέργειας δεν μπορεί εύκολα να αποτραπεί ωστόσο μπορεί να διαμορφωθεί το ποσοστό ενέργειας που εσείς καταναλώνετε. Μέσω των κουφωμάτων τα οποία δεν είναι σωστά μονωμένα αφήνεται να χαθεί αξιόλογη ενέργεια ενώ τα έξοδα που προκύπτουν από την κατανάλωση ενέργειας παραμένουν.

3

4 Ηχομόνωση Η ηχομόνωση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή κουφωμάτων. Ένα κούφωμα με την πρέπουσα κατηγορία ηχομόνωσης, μειώνει αποτελεσματικά την ένταση του θορύβου εντός των οικιών ή των χώρων εργασίας. Το σημαντικότερο τμήμα που συντελεί στην ηχομόνωση είναι ο υαλοπίνακας μια και που αυτός καταλαμβάνει την μεγαλύτερη επιφάνεια επί του συνόλου του κουφώματος. Βέβαια κατά αναλογία με το εμβαδόν του και το πλαίσιο του κουφώματος παίζει και αυτό το ρόλο του, στην συνολική ηχομόνωση κουφωμάτων που παράγει η STYLETECH.sa.

5 Η οικολογική συνείδηση πρέπει να είναι ο κυριότερος στόχος Η οικολογική συνείδηση ξεκινά απ' τον καθένα μας και όχι μόνο με νομοθετικούς θεσμούς. Αλλάζοντας τη συνείδηση μας αλλάζει και η συμπεριφορά μας προς το περιβάλλον. Η STYLETECH.sa με τη σύμβαση ECOLINE χαράζει τον δρόμο της αποτελεσματικής προστασίας του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας σύγχρονα και φιλικά προς αυτό πρόσθετα υλικά. Στόχος της σύμβασης είναι η καθιέρωση της ιδιαίτερης οικολογικής ευθύνης της STYLETECH.sa με τα συστήματα κουφωμάτων που κατασκευάζει.

6 Το αίσθημα ευεξίας αρχίζει με τη θερμότητα. Κάθε έργο θέτει ξεχωριστά τις απαιτήσεις του: Από «ενεργειακά αποδοτικό» εως «οικονομικό» Στο πρόγραμμα προϊόντων μας θα βρείτε το κατάλληλο προφίλ για νέες κατασκευές ανακαινίσεις για μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες, για μεγάλα έργα ή βιομηχανικά κτίρια. Με τα συστήματά μας βρίσκεστε στην ασφαλή πλευρά.! *Μείωση της ενεργειακής απώλειας από το κούφωμα με την αντικατάσταση παλιών κουφωμάτων ξύλου/συνθετικών της δεκαετίας του 80 (Uf = 1,9, Ug = 3,0) από κουφώματα STYLETECH.sa (Uf = 0,86, Ug = 0,5, Διαστάσεις κουφώματος 123 x 148 cm.

7 Χρωματολόγιο Κουφωμάτων * Σημειώστε ότι τα χρώματα ίσως να μην απεικονίζονται 100% σωστά στην οθόνη σας. Όλες οι κατασκευές αλουμινίου και upvc έχουν την δυνατότητα να βαφτούν σε μια πληθώρα χρωματικών αποχρώσεων. Η STYLETECH.sa μέσο συνεργατών και προμηθευτών διαθέτει από τα πλέον σύγχρονα πλήρως ξοπλισμένα βαφεία της Ευρώπης πιστοποιημένο με τα Διεθνή Πιστοποιητικά Ποιότητας.

8 Ο σύγχρονος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την μεγάλη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία δεκαετιών της STYLETECH.sa, είχε σαν αποτέλεσμα ένα σύστημα μηχανισμών που με προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην άψογη λειτουργία και με συνολική εγγύηση 10 ετών καλύπτει αποτελεσματικά τόσο τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις όσο και τις λειτουργικές ανάγκες.

9 Οι πρόγονοί μας, μας εξασφάλιζαν την άνεση της κατοικίας τους, σύμφωνα με την πολιτιστική τους παράδοση που προσαρμόζονταν στις ιδιομορφίες της τοποθεσίας και της περιοχής με βάση την τοπογραφία, το κλίμα και τα διαθέσιμα υλικά. Στην αρχή του 20ου αιώνα η βιομηχανική παραγωγή και οι τεχνολογικές καινοτομίες κατέληξαν στη διεθνοποίηση και στην εξομοίωση της αρχιτεκτονικής παράλληλα με την ανάπτυξη των αρχών υγιεινής.

10 Η κακή διαμόρφωση και η έλλειψη λειτουργικότητας ενός χώρου είναι η βασική αιτία για την αρνητική ενέργεια, το άγχος και την κούραση που πιθανόν να νιώθουμε. Θεμελιώδης αρχή της σωστής διαμόρφωσης μιας κατοικίας είναι να μας δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας, της χαλάρωσης, της ζεστασιάς και της θαλπωρής τις ώρες που είμαστε μέσα σ αυτή, ώστε να μας δημιουργεί και έμμεσα την ανάγκη να επιθυμούμε να γυρίσουμε σ αυτόν τον χώρο, μετά το πέρας μιας δύσκολης μέρας.

11 Η εταιρεία μας έχοντας μία πολύχρονη, πετυχημένη και συνεπή παρουσία στην ελληνική αγορά είναι σήμερα ένα από τα πλέον αξιόλογα ονόματα στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου και upvc.η πολυετής παρουσία μας στον κλάδο κατασκευής αλουμινίου και u-pvc και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι εγγύηση ότι οι κατασκευές μας υπερέχουν από πλευράς ποιότητας λειτουργικότητας και αισθητικής. Η ιδιαίτερη επιμέλεια στη ποιοτική κατασκευή των προϊόντων η σωστή εφαρμογή τους, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης χαρακτηρίζουν την εταιρεία και της χαρίζουν ένα όνομα εμπιστοσύνης.

12 Σε μας,μια ομάδα έμπειρων τεχνικών μελετά, σχεδιάζει παράγει και εγκαθιστά προηγμένα συστήματα αλουμινίου κορυφαίων ελληνικών εταιρειών διελάσεων, και του εξωτερικού, και κουφώματα συνθετικά, κορυφαίων εταιριών με τοπική προέλευση είτε γερμανικών οίκων σε κουφώματα pvc. Για να πετύχουμε αυτά, το εργοστάσιο μας έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας.

13 Αναβαθμισμένος, μεγαλύτερος και σύγχρονος εκθεσιακός χώρος όπου εκτίθεται πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό παρέχει στους επισκέπτες πλήρη ενημέρωση για όλα τα προϊόντα και προσαρτήματα που εκτίθενται. Προσωπικό ραντεβού για κάθε πελάτη. Οι συνεργάτες της STYLETECH.sa αποτελούν τον πυρήνα του στελεχιακού δυναμικού της, που πλαισιώνεται από προσωπικό μόνιμης απασχόλησης και μόνιμους, τακτικούς και έκτακτους επιστημονικούς συνεργάτες οι οποίοι είναι: Πολιτικοί Μηχανικοί Μηχανολόγοι Μηχανικοί Πτυχιούχοι Τμήματος Πληροφορικής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Οικονομολόγοι Νομικοί Φοροτεχνική. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την συνεχή παροχή προϊόντων και στηρίζουμε τον πελάτη, από την πρόταση και την υλοποίηση μέχρι την κατασκευή με πιστοποιημένα υλικά και τη ολοκλήρωση του έργου.

14 Επικοινωνήστε μαζί μας, γνωρίστε μας από κοντά και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές μας τιμές θα γνωρίσετε και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου upvc, για το νέο σας σπίτι για την ανακαίνιση του εξοχικού σας, για την ανανέωση του επαγγελματικού σας χώρου,πρόθυμους να λύσουν όλα σας τα προβλήματα για θερμοηχομόνωση εξοικονόμηση ενέργειας ασφάλεια και υψηλή αισθητική. υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

15 Το δύσκολο δεν είναι αποθαρρυντικό, αλλά αποτελεί για εμάς πρόκληση! Από τότε έως σήμερα, βασισμένη πάντα στο δημιουργικό μεράκι και την πείρα και με αποκλειστικό γνώμονα όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των πελατών προσφέρει κατασκευές με εξαιρετική αντοχή και αισθητική όπου καλύπτουν τις ανάγκες σε κουφώματα, κάγκελα πόρτες και παράθυρα. Η εταιρεία διαθέτει συστήματα αλουμινίου και upvc για ιδιώτες που θέλουν αξιόπιστες λύσεις για το σπίτι.

16 Σύστημα παραθύρων STYLETECH.sa υψηλής θερμομόνωσης με συνολικό πλάτος όψης 153 m. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Βάθος προφίλ κάσας: 70 mm Πλάτος όψης κάσας: 85 mm Βάθος προφίλ φύλλου: 70 mm Πλάτος όψης φύλλου: 76 mm Μέγιστο πάχος υάλωσης: mm Ενίσχυση φύλλου και κάσας θερμογαλβανισμένο ατσάλι πάχους 1,5-2 mm Μηχανισμός : χρησιμοποιείται μηχανισμός GU-ROTO Λάστιχα στεγάνωσης από EPDM 100% Ανακυκλώσιμο και με φιλικούς προς το περιβάλλον σταθεροποιητές Ομάδες φόρτισης κατά DIN EN 12207/12208/12210 Χαρακτηριστικά Θερμομόνωση: Uf 1,3 W/ m2k Ηχομόνωση μέχρι Rw=42 κατά DIN EN ISO Αντιδιαρρηκτική προστασία μέχρι WK2 σύμφωνα με DIN V ENV Ανεμοπερατότητα κατά DIN EN Κατηγορία: 5 Υδατοπερατότητα κατά DIN EN Κατηγορία: 3Α Ανθεκτικότητα σε ανεμοπίεση κατά DIN EN 12210: Κατηγορία: C5 / B5 Μηχανική αντοχή κατά DIN EN Κατηγορία: 4 Λειτουργικότητα στο χρόνο κατά DIN EN Κατηγορία: 2

17 Κάθε επιθυμία γίνεται πραγματικότητα με πάνω από 170 διαθέσιμες αποχρώσεις RAL Για το βάψιμο των προφίλ υπάρχουν διαθέσιμες πάνω από 170 αποχρώσεις RAL. Έτσι γίνεται πραγματικότητα ακόμη και η πιο εξεζητημένη επιθυμία και μπορεί να εναρμονιστεί με υπάρχοντα κουφώματα αλουμινίου. Το βάψιμο των παραθύρων και πορτών μπορεί να γίνει μέσα έξω ή και από τις δύο πλευρές. Με τη βαφή μας- ACRYL II μπορεί, σε σχέση με πολλούς άλλους τρόπους βαφής όπως π.χ. την coextrusion, να πραγματοποιηθούν σχεδόν όλες οι αρχιτεκτονικές λύσεις.

18 Σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις μοντέρνας σχεδίασης προτείνοντας ένα design σε στυλ μεγαλούπολης. Για έναν χώρο ευθυγραμμισμένο με τις τάσεις της μόδας στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης και όχι μόνο.

19 Τα παντζούρια συμβάλλουν στο στυλ της πρόσοψης ενός κτιρίου. Προσωπικές επιλογές και αρχιτεκτονικές απαιτήσεις μπορούν να κατασκευαστούν επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη πληθώρα πιθανών συνδυασμών. (μονόφυλλα, δίφυλλα, τρίφυλλα κλπ.) Με τα παντζούρια μπορεί το φως, η σκίαση και η θέα να ρυθμιστεί επίσης με τα παντζούρια κλειστά βελτιώνεται η ασφάλεια η θερμομόνωση και ηχομόνωση. Στην STYLETECH.sa ανάλογα με τις απαιτήσεις σας μπορούμε να κατασκευάσουμε παντζούρια (συρόμενα ή ανοιγόμενα) αλουμινίου ή PVC επιλέγοντας τον χρωματισμό που ταιριάζει στις αισθητικές και αρχιτεκτονικές ανάγκες σας.

20 ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Μια ολοκληρωμένη πρόταση της SFS intec για μεντεσέδες που καλύπτουν κάθε σύγχρονη αισθητική και λειτουργική απαίτηση. Κατάλληλοι από απλές εσωτερικές πόρτες έως και εξώπορτες πολύ μεγάλου βάρους. Ρυθμιζόμενοι σε 3 διευθύνσεις και μάλιστα με ένα κλειδί δίνουν την δυνατότητα τόσο της εύκολης γρήγορης και άνετης τοποθέτησης των πορτών όσον και της ρύθμισης όταν και αν χρειαστεί ακόμη και από ένα άτομο.

21 Ο έξυπνος σχεδιασμός του συστήματος που τοποθετεί την θερμομόνωση στο φύλο και στην κάσα στο iδιο κατακόρυφο άξονα, η δυνατότητα για πάχος υάλωσης μέχρι και 64 mm και ο σωληνωτός οδηγός που βοηθάει στην γρήγορη απορροή των υδάτων κατά τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το κούφωμα ιδιαίτερο.

22 ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ Η HOPPE είναι η εταιρία-ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς χερουλιών, τόσο για τα εξωτερικά κουφώματα,όσον και για εσωτερικές πόρτες και εξώπορτες. Τα προϊόντα της δακρίνονται για την άριστη ποιότητα και τις προσιτές τιμές τους. Προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα χερουλιών υψηλής αισθητικής από αλουμίνιο,μπρούντζο,χαλκό,πολυαμίδιο και ανοξείδωτο χάλυβα. Η HOPPE προσφέρει όλα της τα προϊόντα με εγγύηση 10 ετών για την άψογη λειτουργία Μία σειρά από επιμέρους ελέγχους που αφορούν στην ανθεκτικότητα αλλά και την στατική αντοχή διασφαλίζουν τον ολοκληρωμένο έλεγχο των προϊόντων.

23 ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Ο σύγχρονος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την μεγάλη τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία δεκαετιών της Roto, είχε σαν αποτέλεσμα ένα σύστημα μηχανισμών που με προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην άψογη λειτουργία και με συνολική εγγύηση 10 ετών καλύπτει αποτελεσματικά τόσο τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις όσο και τις λειτουργικές ανάγκες.

24 ΣΕΤ ΚΑΤΩ ΜΕΝΤΕΣΕ 3D ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Δυνατότητα να ρυθμίσουμε το φύλλο σε τρεις διευθύνσεις πάνω κάτω μέσα έξω δεξιά αριστερά. Έτσι μπορούμε να ρυθμίσουμε το φύλλο μας τόσο καθ ύψος όσο και μέσα-έξω εξασφαλίζοντας την δυνατότητα στον κατασκευαστή να φέρει το φύλλο στην ιδανική θέση σε σχέση με την κάσα.

25 Ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανισμών ανοιγωμένων -ανακλινομένων κουφωμάτων,υψηλής αισθητικής που καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες απαιτήσεις, για ασφάλεια, άνετη χρήση και άψογη λειτουργία σε βάθος χρόνου. Η επιφάνεια RotoSil Nano, αποτέλεσμα εφαρμογής της νανοτεχνολογίας προσφέρει πλήρη αντιδιαβρωτική προστασία και κομψή εξωτερική εμφάνιση. Ο Roto NT είναι πρωτοποριακός μηχανισμός με πολλές καινοτόμες εφαρμογές.

26 Ένα μεγάλο πρόγραμμα διαφόρων μεγεθών και τυπών που καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις σε εύκολη προσπέλαση και ταυτόχρονα την μόνωση και στεγανοποίηση τόσο των κυρίων εισόδων όσον και των μπαλκονοπορτών.

27

28 Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανισμών συρομένων-ανακλινομένων που καλύπτει με ιδανικό τρόπο τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις για μεγάλα ανοίγματα αλλά και λειτουργικές ανάγκες για φύλλα πολύ μεγάλου βάρους λόγω της χρήσης υαλοπινάκων ασφαλείας ( αλεξίσφαιρα κλπ ). Στο πρόγραμμα ATRIUM HS περιλαμβάνονται μηχανισμοί για όλα τα προφίλ συνθετικών κουφωμάτων. Ένα εξελιγμένο ηλεκτρικό σύστημα πολύ μικρών διαστάσεων εξασφαλίζει την ηλεκτρική λειτουργία των μηχανισμών HS.

29 Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανισμών συρομένων-ανακλινομένων κουφωμάτων που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο σας. Εφαρμόζονται σε κανονικά προφίλ εξασφαλίζοντας άριστη στεγανοποίηση με την ύπαρξη λάστιχου περιμετρικά του φύλλου και άριστη λειτουργία υψηλού επιπέδου ασφάλειας μέσω του μηχανισμού που ασφαλίζει το φύλλο περιμετρικά.

30 Η εύκολη και άνετη χρήση των συρομένων ανακλινομένων μηχανισμών καθώς και τα στάνταρ τοποθετημένα εξαρτήματα ασφαλείας προσφέρουν σε σύγκριση με τις συνηθισμένες κατασκευές σημαντικά πλεονεκτήματα χειρισμού και ασφάλειας. Για επιλογή υπάρχουν ο τυποποιημένος τύπος Patio S καθώς και ο τύπος Patio Z με εξαναγκαστικό έλεγχο. Προστασία έναντι διάρρηξης προσφέρει η ασφάλιση μέσω πείρων ασφαλείας σε συνδυασμό με αντικρύσματα ασφαλείας στις επικίνδυνες θέσεις

31 Η χρήση του Patio S και Z συνίσταται ιδιαίτερα στις πόρτες στα μπαλκόνια και στα αίθρια, σε γυάλινες κατασκευές και θερμοκήπια. Μπορούν να τοποθετηθούν τζαμόπορτες μεγάλης επιφάνειας με πλάτη φύλλων 450 έως 2000 mm. Τα ύψη φύλλων από 800 έως 2700 mm δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα χάρη στην εξαιρετικά σταθερή κατασκευή των ράουλων και των ψαλιδιών. Έτσι οι ψηλές τζαμόπορτες η νέα αρχιτεκτονική τάση μπορούν να υλοποιηθούν με το καινοτομικό Patio-Z.

32 Ένας έξυπνος συνδυασμός το Patio S συνδυάζει την τεχνική συρόμενου στοιχείου Patio με τα πλεονεκτήματα του περισσότερο διαδεδομένου σ όλο τον κόσμο μηχανισμού ανοιγόμενουανακλινόμενου κουφώματος Roto NT. Το πλεονέκτημα: Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στους τομείς λογιστικής και συναρμολόγησης για τους εμπόρους και τους κατασκευαστές παραθύρων και θυρών.

33 Στάνταρ ενσωματωμένη ασφάλεια ανάκλισης Patio Z καθιστά δυνατό έναν άνετο χειρισμό και εμποδίζει το λαθεμένο χειρισμό Patio Z με πλάτος σταθεροποίησης 125 mm επιτρέπει τη χρήση πολύ βαθιών προφίλ φύλλων, τα οποία χρησιμοποιούνται σε παράθυρα μεγάλης μόνωσης

34 Λειτουργικότητα και ταυτόχρονα καλαισθησία Χάρη στη βελτιστοποιημένη τεχνική ράουλου και στη χρήση βελονοειδούς ρουλεμάν για την έδραση του οδηγού πείθουν οι πτυσσόμενοι-συρόμενοι μηχανισμοί Patio με τις άριστες ιδιότητες κύλησης. Τα λεπτά, επίπεδα και κονιοεπιχρισμένα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και καθιστούν δυνατή μια εξατομικευμένη διαμόρφωση.

35 Απλός, άνετος χειρισμός για συρόμενες πόρτες έως 400 kg Λογικός, αυτονόητος χειρισμός της λαβής. Καμία δυνατότητα λανθασμένου χειρισμού Απαραίτητη μικρή δύναμη χειρισμού.θέση κλεισίματος της λαβής όπως και στα παράθυρα.δυνατότητα τοποθέτησης μεγάλων γυάλινων επιφανειών:

36 Κρυφό άνοιγμα αερισμού Έξυπνο και πολύ άνετο: Με την περιστροφή της λαβής κατά 180 ανοίγει η επάνω στεγανοποίηση της συρόμενης πόρτας και δημιουργεί με απλό τρόπο ένα άνοιγμα αερισμού τόσο προστατευμένο, ώστε να μην μπορεί να εισχωρήσουν ούτε η βροχή ούτε και τα έντομα ή τυχόν ρύποι. Οι συρόμενες πόρτες παραμένουν εδώ εντελώς ασφαλισμένες. Ένα καθαρό πλεονέκτημα του προϊόντος για περισσότερη άνεση ιδιαίτερα σε περίπτωση απουσίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

37 Τα Solstores της STTYLETECH.sa με εντυπωσιακή αισθητική για κάθε πρόσοψη, προσφέρουν το πλεονέκτημα της εξασφάλισης υψηλής προστασίας από τον ήλιο με ανοιχτές περσίδες.

38 Laminated (τριπλεξ) Τα πολύφυλλα ή Laminated (τριπλεξ) γυαλιά είναι δύο ή περισσότερα γυαλιά συγκολλημένα μεταξύ τους με ειδικό ενδιάμεσο συγκολλητικό φιλμ (παρεμβαλλόμενες ειδικές μεμβράνες, κατά κανόνα από πολυβινυλοβουτυρόλη PVB). H μεμβράνη λειτουργεί ως συνδετικό υλικό μεταξύ των φύλλων του γυαλιού ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο αδιαχώριστο σώμα, παχύτερο και ανθεκτικότερο επιτυγχάνοντας αυξημένη αντοχή και ασφάλεια.

39 Διπλή ασφάλεια Τόσο στη θέση κλεισίματος όσο και στη θέση ανοίγματος αερισμού είναι ο φλαντζωτός πείρος σταθερά αγκυρωμένος στο αντίκρυσμα ασφαλείας

40 Ασφάλεια συστηµατικά σχεδιασµένη. Σχεδόν κάθε δύο λεπτά γίνεται κάπου στην Ευρώπη και µία διάρρηξη. Και όπως σας είναι ήδη γνωστό οι διαρρήκτες προτιµούν τις πόρτες και τα παράθυρα. Η ύψιστη ασφάλεια έναντι των διαρρήξεων ήταν ένας από τους σηµαντικότερους στόχους µας και τα αποτελέσµατα δικαίωσαν πλήρως τις επιλογές µας. Ο µηχανισµός ανοιγοµένων ανακλινοµένων κουφωµάτων Roto NT, παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ακόµη και στην βασική του έκδοση. Η ανάκλιση γίνεται στο κατωκάσι µέσω ενός κλείστρου ασφαλείας (µανιτάρι). Η συνεργασία του κλείστρου της ανάκλισης µε το αντίστοιχο αντίκρισµα παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Το σύστηµα µηχανισµών Rοtο NT περιλαµβάνει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εφαρµογές, εξασφαλίζοντας ευκολία στην χρήση και υψηλή ασφάλεια.

41 AC Θερμοπλαστικό πολυμερές με μεγάλη αντοχή και άριστη απόδοση σε θερμοκρασίες -40 έως +70 κατάλληλο για εξωτερικά κουφώματα, ρολά, αυτοκινητοβιομηχανία. Ανθεκτικό στις κλιματικές αλλαγές λόγω της επίδρασης του όζοντος. Δεν περιέχει PVC. Δυνατότητα συγκόλλησης ACF Θερμοπλαστικό πολυμερές, ενισχυμένο με λεπτό ανθεκτικό νήμα που εξασφαλίζει την σταθερότητα του μήκους, χαρακτηριστικό πολύ χρήσιμο για την βιομηχανία κουφωμάτων. Με μεγάλη αντοχή με άριστη απόδοση σε θερμοκρασίες -40 έως +70 C κατάλληλο για εξωτερικά κουφώματα, ρολά, αυτοκινητοβιομηχανία.ανθεκτικό στις κλιματικές αλλαγέςλόγω της επίδρασης του όζοντος. Δεν περιέχει PVC. Δυνατότητα συγκόλλησης. TKS Θερμοπλαστικό πολυμερές με μεγάλη αντοχή με άριστη απόδοση σε θερμοκρασίες -30 έως +100 C κατάλληλο για εξωτερικά κουφώματα, ρολά, αυτοκινητοβιομηχανία. Ανθεκτικό στις κλιματικές αλλαγές λόγω της επίδρασης του όζοντος, καθώς επίσης και στην υπεριώδους ακτινοβολίας ( UV ). Δεν περιέχει PVC. Δυνατότητα συγκόλλησης.

42 Επειδή το PVC-U είναι κακός αγωγός της θερμότητας και από τη φύση του είναι θερμομονωτικό υλικό τα πλαστικα κουφωματα επιτυγχάνουν πολύ υψηλές τιμές θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

43 ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ Η HOPPE είναι η εταιρία-ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς χερουλιών, τόσο για τα εξωτερικά κουφώματα,όσον και για εσωτερικές πόρτες και εξώπορτες. Τα προϊόντα της δακρίνονται για την άριστη ποιότητα και τις προσιτές τιμές τους. Προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα χερουλιών υψηλής αισθητικής από αλουμίνιο,μπρούντζο,χαλκό,πολυαμίδιο και ανοξείδωτο χάλυβα. Η HOPPE προσφέρει όλα της τα προϊόντα με εγγύηση 10 ετών για την άψογη λειτουργία Μία σειρά από επιμέρους ελέγχους που αφορούν στην ανθεκτικότητα αλλά και την στατική αντοχή διασφαλίζουν τον ολοκληρωμένο έλεγχο των προϊόντων. Υπάρχουν πομολοκλειδαριές από μπρούντζο, αλουμίνιο, Nylon και ανοξείδωτες.

44 Η εταιρία STTYLETECH.sa με τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό δεν περιορίζεται στην κατασκευή μόνο παραλληλογράμμων κουφωμάτων αλλά μπορεί να κατασκευάσει πόρτες και παράθυρα σε όλα τα σχήματα και χρώματα.

45 Το πρωτοποριακό σύστημα παντζουριού για σύγχρονο και παραδοσιακό Design Τα παντζούρια προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα σε δυνατότητες τοποθέτησης: Ως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο σπίτι, ως προστασία από περίεργα βλέμματα, ως προστασία από τον ήλιο και για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου. Τα πρωτοποριακά παντζούρια SOL-Design, μπορούν να συνδυαστούν με ποιαδήποτε αρχιτεκτονική, χάρη στην ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.το σύστημα είναι κατάλληλο για όλα τα ανοίγματα. Η υψηλή ποιότητα των παντζουριών SOL- Design επιβεβαιώθηκε από εξωτερικούς ελέγχους στο ινστιτούτο IFT Rosenheim. Σε πρωτοποριακό σχεδιασμό η STYLETECH.sa ενισχύει εσωτερικά τις περσίδες των παντζουριών της με αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή και αντικλεπτική προστασία. Διατίθενται διάφοροι τύποι πχ με ταμπλά ή περσίδες για παραδοσιακό ή σύγχρονο design καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα κίνησης των περσίδων. Επίσης υπάρχει δυνατότητα επιλογής INOX μάσκουλων. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και συνδυάζουν άριστη τεχνολογία και αισθητική.

46 Ρολλά Πολυουρεθάνης Αποτελείται από μία λεπτή στρώση αλουμινίου και γόμωση αφρού πολυουρεθάνης. Είναι μία οικονομική λύση η οποία αντέχει στον ήλιο. Είναι ελαφρού τύπου με χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας και ενδείκνυνται για κουφώματα μικρών και μεγάλων διαστάσεων (παράθυρα, μπαλκονόπορτες ). Ρολλά Βαρέως τύπου Τα ρολά αλουμινίου βαρέως τύπου προφίλ είναι ρολά με φυλλαράκι αλουμινίου και ενδείκνυνται για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων (πόρτες και παράθυρα). Η κίνησή τους γίνεται αποκλειστικά και μόνο με μοτέρ ηλεκτρικό ενσύρματο ή ασύρματο τηλεχειρισμός), λόγω βάρους. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε όλα τα χρώματα Ral, Mat, Sable και Ξύλου της χρωματικής παλέτας. Υπάρχει πληθώρα κουτιών αλουμινίου επικαθήμενων και εξωτερικών ίσιων ή οβάλ.

47 Θερμομονωτικά Κουτιά Ρολών Υπάρχουν επτά (7) διαφορετικοί τύποι θερμομονωτικών κουτιών με ιδιαίτερα χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας. Υπάρχει δυνατότητα προσθήκης θερμομονωτικού θαλάμου με πολυαμίδιο στα συμβατικά κουτιά παρέχοντας πολύ καλούς δείκτες μόνωσης που μειώνουν στο ελάχιστο τη θερμική απώλεια και την ηχορύπανση, σε σχέση με τα απλά κουτιά. Η κατασκευή και η τοποθέτηση είναι απλή.

48 Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των ρολών είναι άριστης ποιότητας. Οι διαστάσεις κόβονται κατόπιν παραγγελίας του πελάτη με ακρίβεια χιλιοστού. Τα ρολά παραδίδονται με πανωκάσι και κατωκάσι.στο πανωκάσι είναι περασμένοι οι ιμάντες για εύκολη τοποθέτηση στον άξoνα του μηχανισμού και το κατωκάσι είναι ενισχυμένο με βαρέως τύπου σιδερένιο οπλισμό καθώς επίσης και με τα στόπερ. Με μια συλλογή όλων των αποχρώσεων RAL, η STYLETECH.sa παρέχει πλούσιες χρωματικές επιλογές. Ποιότητα και αντοχή για χρώμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

49 Η ασφάλεια και η προστασία οικογενειακών και επαγγελματικών χώρων είναι προτεραιότητα για την STYLETECH.sa. Για αυτό τον λόγο όλοι οι μηχανισμοί, κλειδαριές και τα αντικρίσματα ασφαλείας που χρησιμοποιούμε κατασκευάζονται στην Γερμανία από ειδικά κράματα μετάλλων και νέα ανόργανη επίστρωση που καλύπτει ερμητικά και μόνιμα την επιφάνεια των μηχανισμώ προσφέροντας έτσι πρόσθετη σημαντική προστασία στη διάβρωση (σκουριά).

50 Σε μας,μια ομάδα έμπειρων τεχνικών μελετά, σχεδιάζει, παράγει και εγκαθιστά προηγμένα συστήματα αλουμινίου κορυφαίων ελληνικών εταιρειών διελάσεων, και του εξωτερικού, και κουφώματα συνθετικά κορυφαίων εταιριών, με τοπική προέλευση, είτε γερμανικών οίκων σε κουφώματα pvc. Για να πετύχουμε αυτά, το εργοστάσιο ας έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας. Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς.

51 Επιλέξτε τα έργα που σας εμπνέουν και μοιραστείτε τα με τους συνεργάτες σας, τους πελάτες σας ή τους φίλους σας.

52 Θερμό κλίμα Οι ανακλαστικοί υαλοπίνακες έχουν την ιδιότητα να αντανακλούν και να απομακρύνουν την ηλιακή ακτινοβολία περίπου στο 50%. Μπορεί να μειώσουν τον φυσικό φωτισμό των εσωτερικών χώρων σε πολύ μικρό βαθμό. Ψυχρό κλίμα Ανεξάρτητα από τον τύπο του υαλοπίνακα τα κουφώματα με μεταλλικό πλαίσιο έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή κατανάλωση. Το μέταλλο μεταφέρει το κρύο στο εσωτερικό του κτιρίου. Μεικτό κλίμα Η χρήση διπλών τζαμιών είναι ιδανική για περιοχές με εύκρατο κλίμα. Τα αντίστοιχα κουφώματα κατασκευάζονται από αλουμίνιο, PVC hṭtp://

53 Ένα από τα κύρια σημεία της αρχιτεκτονικής ενός κτιρίου είναι οι πόρτες. Όχι μόνο μας επιτρέπουν την είσοδο σε ένα χώρο που είναι η βασική τους λειτουργία αλλά μας βοηθούν παράλληλα να γνωρίσουμε το περιβάλλον, το γούστο και τις ανάγκες καθενός που χρησιμοποιεί το χώρο αυτό.γι αυτό οι πόρτες ασφάλειας STYLETECH.sa. διαθέτουν ένα υψηλό επίπεδο design καινοτόμο για το χώρο των πορτών ασφαλείας. Δείτε τη μεγάλη γκάμα της STYLETECH.sa από: Πόρτες Ασφαλείας u-pvc Πόρτες Ασφαλείας από Αλουμίνιο Πόρτες Ασφαλείας περιστρεφόμενες σε άξονα Πόρτες Ασφαλείας laminate.

54 Προδιαγραφές για εξώπορτα Πάχος κάσας και φύλλου : Σειρά S-070: Κάσα 70mm Σειρά S-080: Κάσα 80mm Φύλλο 70mm Θάλαμοι σε αριθμό: Κάσα 5 Φύλλο 4 Style-neda Style-nana Style-maria Style-danai Style-stela

55 Αντιδιαρρηκτική προστασία κουφωμάτων : μέχρι την κατηγορία αντίστασης WK3 (DIN V ENV 1627) Ηχομόνωση κουφωμάτων : μέχρι την κατηγορία ηχοπροστασίας 4 (VDI 2719) Θερμομόνωση κουφωμάτων : Uf=1,7 W/m2K

56 Αεροπερατότητα κουφωμάτων : Κατηγορία BG A (RAL GZ 996) (DIN EN 12207) Στεγανότητα κουφωμάτων ενάντια στην ισχυρή βροχόπτωση:κατηγορία BG A (RAL GZ 996)(DIN EN12208) μέχρι την κατηγορία καταπόνησης C(DIN 18055) Style-ioli Style-persa Style-anna Style-efi Style-vera

57 Style-1 Style-2 Style-3 Style-4 Style-5 Style-6 Τα πάνελ της εταιρίας STYLETECH.sa προσφέρουν: Ελκυστικό σχεδιασμό.ανθεκτικότητα και αντοχή.υψηλή θερμομόνωση.υψηλή ηχομόνωση.εύκολο καθαρισμό και συντήρηση.

58 Style-7 Style-8 Style-9 Style-10 Style-11 Style-12 Το όνομα STYLETECH.sa αποτελεί εγγύηση στο πάνελ γιατί: Είμαστε στο χώρο των κουφωμάτων από το Χρησιμοποιούμε αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες. Όλες οι πρώτες ύλες φέρουν αντίστοιχα πιστοποιητικά. Διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος κατά την παραγωγή. Όλα μας τα πάνελ περνάνε τεστ καιρικών συνθηκών.

59 Η STYLETECH.sa, παρέχει εγγύηση ποιότητας στους πελάτες γι αυτό που παραλαμβάνουν και κατ επέκταση στον τελικό χρήστη για ένα ποιοτικό προϊόν, όπως ακριβώς το επιθυμεί. Τηρούμε τους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης της παραγγελίας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε εξυπηρέτησημετά την πώληση. Style-13 Style-14 Style-15

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. έκδοση 2.3 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ έκδοση 2.3 Τι είναι το συνθετικό; Το προφίλ των συνθετικών κουφωµάτων της Εταιρείας TECON παράγεται από πολυχλωριούχο βινύλιο (pvc), το οποίο αποτελεί το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

TROCAL, ETEM, SALAMANDER,

TROCAL, ETEM, SALAMANDER, Επώνυμα πιστοποιημένα συστήματα υψηλών προδιαγραφών εταιριών TROCAL, ETEM, SALAMANDER, KOMMERLING,Schuco για τα οποία σας δίνουμε ΧΡΥΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ και κατασκευάζονται με τα πιο σύγχρονα αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1

Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Εξοικονομήστε ενέργεια. Εξασφαλίστε καλύτερη ποιότητα ζωής! / 1 Η EXALCO, με υπευθυνότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, δημιούργησε τη σειρά EXALCO ECONOMY Σχεδιάζοντας τις ιδανικές λύσεις για την

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί

Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Τώρα Οικονομία & Ποιότητα πάνε Μαζί Νέο σύστημα σήτας PLISSE www.primasystems.gr Μια νέα πρόταση για την αγορά, που επιζητά την πραγματικά ποιοτική επώνυμη πρόταση στο

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί! Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Αλλαγή Κουφωμάτων:

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

υψηλής ενεργειακής απόδοσης

υψηλής ενεργειακής απόδοσης α γ Συστήματα Συνθετικών Κουφωμάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης Uw μέχρι 0.762 W/(m K) 76AD ίω με ή κ τι ν μ ση σ η σ τ η ν κα τ α ν άλ ιδανικές λύσεις Κουφωμάτων ω σ η εν έ ρ ει α ς για «παθητικές κατοικίες»

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων

Ασφάλεια και άνεση. Roto Patio. για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα. Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Ασφάλεια και άνεση για υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες και παράθυρα Roto Patio Τεχνολογία συρομένων κουφωμάτων Roto Patio Σύγχρονη τεχνολογία μηχανισμών για υψηλές απαιτήσεις Τεχνογνωσία της Roto Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Ανοιγοανακλινόμενα 6 Συρόμενα & συρόμενα/ανακλινόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems

Νέα προϊόντα 2011. SUPREME systems. INTERNATIONAL BUILDING Systems. SECURITY Systems ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2011 Νέα προϊόντα 2011 SUPREME systems INTERNATIONAL BUILDING Systems SECURITY Systems Supreme S700 Ανυψούμενο συρόμενο βαρέως τύπου έως 400 Kg ανά φύλλο Πλάτος φύλλου 70 mm Σχεδιασμένο βάση

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου

Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες. Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Παράλληλα συρόμενοι - ανακλινόμενοι μηχανισμοί, Φυσούνες Το πρόγραμμα της G.U για παράθυρα και μπαλκονόπορτες ξύλου, PVC, και αλουμινίου Τα παράλληλα συρόμενα ανακλινόμενα Οι παράλληλα συρόμενοι ανακλινόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις

K MMERLING 88plus. To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις K MMERLING 88plus To απόλυτο σύστημα κουφωμάτων με τις καλύτερες επιδόσεις Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Karl K mmerling το 1897 ως εμπορική εταιρεία. Η πορεία προς την κατασκευή συνθετικών προφίλ πέρασε

Διαβάστε περισσότερα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα

Roto Patiο Ιnowa. Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Καινοτόμος τεχνολογία για συρόμενα κουφώματα Roto Patiο Ιowa Ο έξυπνος μηχανισμός που εξασφαλίζει απόλυτο σφράγισμα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συρόμενα κουφώματα Πλήρης στεγανότητα Συρόμενα κουφώματα

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS

ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ALUMINIUM DOOR SYSTEMS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ SCHÜCO ADS 90.SI ADS 75.SI 2 Aluminium Door Systems Η ενεργειακή απόδοση και ο θερμικός συντελεστής διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο

Διαβάστε περισσότερα

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE.

SUPERTHERM ST.77. Quality Products ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANEL EXCLUSIVE. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ME PANE EXCUSIVE Quality Products www.thiral.gr 2 Aluminium Door Systems Quality Products Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση της THIRA Supertherm ST.77 που συνδυάζει το σύστημα της EVIA 88 με

Διαβάστε περισσότερα

Design είναι ASS 70 HI

Design είναι ASS 70 HI Design είναι Αυτό που ενώνει υλικό, μορφή, χρώμα και τεχνολογία, αυτό που εξακολουθεί να σου αρέσει ακόμη και μετά από 20 χρόνια, διακριτή μοναδικότητα, Ο συνδυασμός χρηστικότητας και διαχρονικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μodus Ευ Ζην: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑ ΝΣΗ & ΨΥΞΗ ERGON ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ERGON φαίνεται! Κουφώματα Νέας Τεχνολογίας από

Διαβάστε περισσότερα

STYLETECH.sa.

STYLETECH.sa. Σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί και τοποθετεί πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας και αντοχής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και δίνουν ιδιαίτερο

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο

green Τhink Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Η ενέργεια που επιστρέφει στον άνθρωπο Τhink green Υλικά, μέσα και τρόποι που σέβονται το κλίμα και το περιβάλλον σέβονται τον άνθρωπο. Εμείς στην ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ φροντίζουμε για την ιδανική σχέση υλικών και

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια & αισθητική...

Ασφάλεια & αισθητική... Ασφάλεια & αισθητική... [ Κλειστού τύπου [ Ανοιχτού τύπου > Ρ ο λ ά > Γκαραζόπορτες > Βιομηχανικές Πόρτες > Α υ τ ο μ α τ ι σ μ ο ί > ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ N-140 Προφίλ ρολού κοίλης διατομής από γαλβανισμένη/ανοξείδωτη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM. Alousystem 100inox ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALOUSYSTEM Alousystem 100inox Το σύστημα αλουμινίου Alousystem 100inox αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα συρόμενα συστήματα της αγοράς. Διαθέτει ανοξείδωτο οδηγό για ομαλή, αθόρυβη και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Και εγένετο SUPREME S650 PHOS SMARTIA M12500 PHOS SUPREME S77 PHOS

Και εγένετο SUPREME S650 PHOS SMARTIA M12500 PHOS SUPREME S77 PHOS Τα νέα minimal συστήµατα της οικογένειας PHOS της ALUMIL αποτελούν την ιδανική επιλογή για την κάλυψη µεγάλων ανοιγµάτων και τη µέγιστη εκµετάλλευση του φυσικού φωτισµού, ενώ παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών

Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Κουφώματα αλουμινίου και ο ρόλος τους στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών Θεόφιλος Παγιάτης Γ.Γ. ΠΟΒΑΣ Σύμφωνα με τα έως τώρα στατιστικά στοιχεία από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) που

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ω Ν 1011 Σελ. 6 1010 Σελ. 6 1015 Σελ. 6 1020 Σελ. 7 1031 Σελ. 8 1030 Σελ. 8 1035 Σελ. 8 1071 Σελ. 12 1070 Σελ. 12 1075 Σελ. 12 1080 Σελ. 13 SP 3112 Σελ. 16 SP 3102

Διαβάστε περισσότερα

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003

Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN :2009 & EN 13830:2003 Συμμόρφωση Συστημάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003 04/2016 Η EXALCO στα πλαίσια της υποχρεωτικής Ευρωπαϊκής σήμανσης CE και της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της, διαθέτει για

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa

Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με Συστήματα Αλουμινίου Europa Κατηγορίες Κατασκευών Τα Συστήματα Αλουμινίου Europa πρωτοπορούν και στην αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων, με σειρές που ικανοποιούν

Διαβάστε περισσότερα

Οι τιμές αφορούν χρώμα RAL 9010 Λευκό. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε όλα τα χρώματα Ral, Mat, Sable & Ξύλου.

Οι τιμές αφορούν χρώμα RAL 9010 Λευκό. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε όλα τα χρώματα Ral, Mat, Sable & Ξύλου. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΡΣΙΔΑ: ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΦΙΛ: ΙΣΙΑΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ - ΠΟΜΠΕ ΔΙΑΤΟΜΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΤΕΡ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα.

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας,

Διαβάστε περισσότερα

Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων.

Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων. Η συμμετοχή των κουφωμάτων αλουμινίου στην ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων. Θοδωρής Λύβης, Πολιτικός Μηχανικός Τμήμα Έργων & Τεχνικής Υποστήριξης ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ Ένας χρήσιμος ορισμός Ο συντελεστής θερμοπερατότητας

Διαβάστε περισσότερα

EXCLUSIVE DOOR PANELS

EXCLUSIVE DOOR PANELS EXCLUSIVE DOOR PANELS Quality Panels Ασφάλεια Η ασφάλεια της πόρτας είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή της. Τα panels exclusive κατασκευάζονται με εξωτερική λαμαρίνα αλουμινίου πάχους 3mm και

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ SOLAR MORE TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Υαλοπίνακες solar more 6 Υαλοπίνακες triplex 10 Ειδικό γυαλί 14 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας

www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας www.alumil.com Καινοτόμες Εφαρμογές Αλουμινίου στη Σύγχρονη Κατασκευή Εξελίξεις Προϊόντων σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας Περιεχόμενα Εξοικονόμηση Ενέργειας & Αλουμίνιο Συστήματα Αλουμινίου για εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου

Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια Προστασία του περιβάλλοντος Στηρίζουμε ό,τι αγαπάτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή

Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Οδηγός πιστοποίησης προϊόντων για την Παρέμβαση Αντικατάσταση Κουφωμάτων Πρόγραμμα Χτίζοντας το Μέλλον 1. Εισαγωγή Το Έργο Χτίζοντας το Μέλλον Παρεμβάσεις Μεγάλης Κλίμακας αφορά στην αναβάθμιση του κτιριακού

Διαβάστε περισσότερα

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται

FUHR FUHR MULTISAFE. Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας. Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται Αυτόμ ατη προστασία για αίσθηση ασφάλειας Ο αυτόματος μηχανισμός κλειδώματος, που δεν αντιγράφεται FUHR Αυξημένη ασφάλεια και ευκολία για μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες από προφίλ αλουμινίου, ξύλου και

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση.

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. p. 08 09 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E99 Τύπος συστήματος: Σύστημα προσόψεων

Διαβάστε περισσότερα

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου

MegaPlast - Al. Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ο κόσμος του PVC και του Αλουμινίου Ποιοί είμαστε Η MegaPlast AL είναι μια εταιρία που ασχολείται με την εισαγωγή προφίλ και την παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Συνεργαζεται με τον όμιλο Lenox

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Συστήματα Γερμανικών Ξύλινων Κουφωμάτων

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Συστήματα Γερμανικών Ξύλινων Κουφωμάτων www.ergomasif.gr ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ISARHOLZ INO 68 ΠΡΟΦΙΛ 68Χ82 ΧΙΛ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.διαστάσεις και προφίλ κατοπιν DIN 68121.Μόρσα διπλά και τριπλά, ενώσεις γωνιών με κόλληση D4 κατόπιν ΕΝ 204

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς;

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ H Google επέλεξε ενεργειακά συστήµατα της ALUMIL. Εσείς; Ο νέος τρόπος ζωής και το υψηλό ενεργειακό κόστος ψύξης και θέρµανσης επιβάλλουν πλέον τη χρήση ενεργειακών συστηµάτων αλουµινίου

Διαβάστε περισσότερα

Συµµόρφωση Συστηµάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003

Συµµόρφωση Συστηµάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003 Συµµόρφωση Συστηµάτων κατά EN 14351-2:2009 & EN 13830:2003 05/2011 Η EXALCO στα πλαίσια της υποχρεωτικής Ευρωπαϊκής σήµανσης CE και της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της, διαθέτει για

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα

Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Εξοικονόµηση ενέργειας µε τα νέα θερµοµονωτικά συστήµατα Από Α το 1971 µέχρι και σήµερα, η ΕΤΕΜ Α.Ε. πρωτοπορεί και δηµιουργεί στον χώρο των κουφωµάτων προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Roto NT ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. April 2009 / BKWK / FB 28-2

Roto NT ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. April 2009 / BKWK / FB 28-2 Roto NT ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 1 Ο κλασσικός Roto NT πιο καινοτόμος από ποτέ Ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανισμών ανοιγωμένων - ανακλινομένων κουφωμάτων,υψηλής αισθητικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO PIERDOOR

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO PIERDOOR 3 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 3. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 4. ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ 5. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO PIERDOOR 6. ΣΕΙΡΑ ECONOMY 7. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΕΙΡΑΣ ECONOMY 8. ΣΕΙΡΑ IQ S8000 STANDARD 9. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΕΙΡΑΣ STANDARD

Διαβάστε περισσότερα

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού

Προστασία κατά φωτιάς και καπνού Ασφάλεια βάσει συστήματος: προστασία κατά φωτιάς και καπνού, αντοχή σε διαρρήξεις, σφαίρες και εκρήξεις -το σωστό σύστημα για κάθε έργο Ακόμη και με επιπρόσθετη ασφάλεια, δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε

Διαβάστε περισσότερα

íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL

íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL íôõðï Èåñìéêþí Áðïäüóåùí Èåñìïìïíùôéêþí ÓõóôçìÜôùí ALUMIL ç êäïóç ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALUMIL..... ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ... ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.... ΒΑΣΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση

MACO RUSTICO. Μηχανισμοί πατζουριών. Οδηγίες τοποθέτησης. Τεχνολογία σε κίνηση MACO RUSTICO Μηχανισμοί πατζουριών Οδηγίες τοποθέτησης! Προσοχή!!! Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες συναρμολόγησης. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά σας! Υπολογισμός και συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ

Πασχαλίδης ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ Πασχαλίδης Ξύλινα κουφώματα Εξώπορτες // Εσώπορτες // Παράθυρα // Μπαλκονόπορτες // Παντζούρια // Ειδικές Κατασκευές // Διακοσμητικά // Αυλόπορτες // Κάγκελα Εξοχική κατοικία, σαλόνι. Εξοχική κατοικία,

Διαβάστε περισσότερα

Σήµανση. Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1

Σήµανση. Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1 Σήµανση Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1 Η προβλεπόµενη µεταβατική περίοδος θα διαρκέσει µέχρι 1η Φεβρουαρίου 2009, όπου η σήµανση θα γίνει πλέον υποχρεωτική για τα κουφώµατα.

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

TheaRoll. Έξυπνα συστήματα ρολών με μακροδιάτρητο φυλλαράκι αλουμινίου διέλασης. Makes your

TheaRoll. Έξυπνα συστήματα ρολών με μακροδιάτρητο φυλλαράκι αλουμινίου διέλασης. Makes your TheaRoll Έξυπνα συστήματα ρολών με μακροδιάτρητο φυλλαράκι αλουμινίου διέλασης ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΛΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΔΙΑΤΡΗΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΙΕΛΑΣΜΕΝΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Η σύγχρονη μορφή του TheaRoll προσφέρει ύψιστη ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: 4ο χλμ. Π.Ε.Ο.Λάρισας-Θεσσαλονίκης Ελλάδα Λάρισα

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: 4ο χλμ. Π.Ε.Ο.Λάρισας-Θεσσαλονίκης Ελλάδα Λάρισα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: 4ο χλμ. Π.Ε.Ο.Λάρισας-Θεσσαλονίκης 41004 Ελλάδα Λάρισα helkouflog@gmail.com Τηλέφωνο: 2410 286601 Fax: 2410 541027 ΕΚΘΕΣΗ: 3ο ΧΛΜ ΠΕΟ Λαρίσης-Αθηνών 41335 Ελλάδα Λάρισα info.hellenicframes@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8

Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Quality Products ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕDITION 8 Η Thiral γνωρίζει να καλύπτει με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες για ασφάλεια και μόνωση της κεντρικής εισόδου από αλουμίνιο, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΞΤΛΙΝΩΝ ΚΟΤΥΩΜΑΣΩΝ

ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΞΤΛΙΝΩΝ ΚΟΤΥΩΜΑΣΩΝ ΣΕΦΝΙΚΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΥΕ ΞΤΛΙΝΩΝ ΚΟΤΥΩΜΑΣΩΝ Η Dr. DOM διαθέτει ξύλινα κουφώματα τα οποία είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την προδιαγραφή DIN 18545 T2, βάσει της τεχνολογίας EURO J68 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα Υαλοπίνακες

Κουφώματα Υαλοπίνακες Κουφώματα Υαλοπίνακες Τα ανοίγματα είναι από τα πιο ευάλωτα στοιχεία ενός κτιρίου. Για το περιορισμό των θερμικών απωλειών, πρέπει οι αρμοί συναρμογής των πλαισίων να είναι απόλυτα αδιαπέραστοι από τον

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή του συστήματος Σελ. 2 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Σελ. 2 2.1 Αποτελέσματα μετρήσεων δίφυλλου ανοιγόμενου κουφώματος από ΕΚΑΝΑΛ.

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME to EXALCO. Φωτογραφία εξωφύλλου: OLEA ALL SUITE HOTEL, Ζάκυνθος Φωτογραφία οπισθοφύλλου: MILOS COVE HOTEL, Μήλος

WELCOME to EXALCO. Φωτογραφία εξωφύλλου: OLEA ALL SUITE HOTEL, Ζάκυνθος Φωτογραφία οπισθοφύλλου: MILOS COVE HOTEL, Μήλος THE HOTEL ISSUE WELCOME to EXALCO Ο τουρισμός μας εμπνέει. Γι αυτό επενδύουμε σε πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτομίες που μετατρέπουν κάθε ξενοδοχείο σε μια state-of-the-art εμπειρία φιλοξενίας με ποιοτικά

Διαβάστε περισσότερα

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass GR THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass Η ενεργειακή απόδοση και η υψηλή αισθητική πρέπει να συνυπάρχουν. Με τη σειρά υαλοπινάκων THERMOBELT Ultra μπορούμε να

Διαβάστε περισσότερα

SPITZE. Περιεχόμενα. PROFILE Schüco 3. Η εταιρεία SPITZE Α.Ε. έχει

SPITZE. Περιεχόμενα. PROFILE Schüco 3. Η εταιρεία SPITZE Α.Ε. έχει 2 Schüco PROFILE PROFILE Schüco 3 SPITZE Περιεχόμενα Η εταιρεία SPITZE Α.Ε. με 20ετή εμπειρία στο χώρο των εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων, προσφέρει όλες τις λύσεις στις απαιτήσεις της σύγχρονης

Διαβάστε περισσότερα

STREAMLINE SL 76. Ver 1.0

STREAMLINE SL 76. Ver 1.0 STREAMLINE SL 76 Ver 1.0 STREAMLINE SL 76 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Η σειρά κουφωμάτων Streamline SL 76 της εταιρείας SALAMANDER, προσφέρουν τα εξής πλεονεκτήματα : Μεγάλη γκάμα εντυπωσιακών χρωμάτων ειδικής

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας βραδιές ήσυχοι και χωρίς την ενοχλητική παρουσία των εντόμων, σε ένα σωστά αεριζόμενο χώρο. Οι σίτες της ΑΜΠΑΤΖΗΣ έρχονται να αναδείξουν κάθε κατασκευή που αναζητά καινοτομία και μια σειρά από πλεονεκτήματα χρήσης. Οεξειδικευμένος σχεδιασμός των σιτών που σας παρέχουμε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Ο διαχωρισμός των κουφωμάτων γίνεται βάση του τρόπου. ανοίγματος τους. Οι κύριοι τύποι κουφωμάτων είναι τα

Ο διαχωρισμός των κουφωμάτων γίνεται βάση του τρόπου. ανοίγματος τους. Οι κύριοι τύποι κουφωμάτων είναι τα Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Ο διαχωρισμός των κουφωμάτων γίνεται βάση του τρόπου ανοίγματος τους. Οι κύριοι τύποι κουφωμάτων είναι τα ανοιγόμενα, τα συρόμενα και τα

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Roman tile Χαρακτηριστικά

Roman tile Χαρακτηριστικά Roman tile Χαρακτηριστικά Το θερµοµονωτικό πάνελ πολυουρεθάνης arkhon roman tile, είναι το µεταλλικό κεραµίδι της εταιρίας arkhon στο σχέδιο του παραδοσιακού ρωµαϊκού κεραµιδιού και προσφέρει ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

κάσας πόρτας και κάσας φεγγίτη Υπολογισμός παραστάτη πόρτας 5.40.01 με προέκταση των κάθετων στοιχείων

κάσας πόρτας και κάσας φεγγίτη Υπολογισμός παραστάτη πόρτας 5.40.01 με προέκταση των κάθετων στοιχείων Μελέτη και Κατασκευή, με συστήματα Rigips. 5.40.01 Συστήματα τοιχοποιίας Rigips Εγκατάσταση κάσας πόρτας και κάσας φεγγίτη Υπολογισμός παραστάτη πόρτας 5.40.01 Προφίλ που απαιτούνται σε κλειστές κάσες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Σπανιολέττα μεταβλητού ύψους λαβής. Γωνία μετάδοσης κίνησης. Γωνία οριζόντιας (κάτω) ανάκλισης. Ψαλίδι ανάκλισης (αμφιδέξιο)

Σπανιολέττα μεταβλητού ύψους λαβής. Γωνία μετάδοσης κίνησης. Γωνία οριζόντιας (κάτω) ανάκλισης. Ψαλίδι ανάκλισης (αμφιδέξιο) Η εταιρεία Vorne παράγει μηχανισμούς ανοιγόμενων και ανοιγόμενων - ανακλινόμενων παραθύρων και μηχανισμούς ανακλινόμενων συρομένων για προφίλ PVCu. Οι μηχανισμοί της εταιρείας, διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας

Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Αυτόματα συστήματα συρόμενης πόρτας Ποιότητα είναι η δύναμή μας Η TORMAX υλοποιεί από κοινού με αξιόπιστους συνεργάτεςσε όλο τον κόσμο λύσεις συρόμενων πορτών για πολύ διαφορετικές ανάγκες. Η καρδιά του

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά τα συνδετικά κουφώματα αναφέρονται στα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC).

Γενικά τα συνδετικά κουφώματα αναφέρονται στα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC). Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Γενικά τα συνδετικά κουφώματα αναφέρονται στα κουφώματα που είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC). To PVC είναι το τρίτο πιο

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT

COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT COMPACT! ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ... 1. ΤΟ COMPACT ΕΧΕΙ 15% ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων

Company Profile. Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων Σύντομη Περιγραφή... 3 Στόχος... 3 Υπηρεσίες... 4 Μελέτες... 4 Κατασκευές / Ανακαινίσεις... 4 Συντηρήσεις / Επισκευές... 4 Υποστήριξη... 4 Προϊόντα... 5 Εφαρμογές Αλουμινίου... 5 Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Παράθυρα με ψυχή και ιστορία...

Παράθυρα με ψυχή και ιστορία... Παράθυρα με ψυχή και ιστορία... www.kaptain.gr Η KAPTAIN S.A. είναι μια προοδευτική βιομηχανία αυτοματοποιημένης παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων που από το 1990 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ 1/2/2017 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧ/ΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑΝΤΟΡ.ΕΠΕ Βιομηχανία Kουφωμάτων Aλουμινίου & Pvc 70km Αθηνών Λαμίας,Θέση Βρύσες Αυλίδος ΤΚ.32009 (ΤΘ.210)

Διαβάστε περισσότερα

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Έχουμε ξεπεράσει όλα τα τεστ αντοχής Ειδικές κατασκευές Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Σε έναν απαιτητικό τομέα ασφάλειας και αισθητικής, η ΒLOKAPORT με παράδοση από το 1981 δίνει στη

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. μέσα από την καθημερινή επαφή, την πολυετή πείρα και έρευνα με τους κατασκευαστές αλουμινίου, και τους τελικούς χρήστες καταναλωτές,

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

tecnogramma Maggio 2006

tecnogramma Maggio 2006 6 Ειδική Έκδοση tecnogramma Maggio 2006 MULTI-MATIC Βρείτε τις διαφορές Ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες υπάρχουν τουλάχιστον 18 μικρές διαφορές. Μπορείτε να τις δείτε; Όχι; Τότε ξεφυλλίστε τις σελίδες που

Διαβάστε περισσότερα

10/9/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ

10/9/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Τα εξωτερικά κουφώματα (θύρες και παράθυρα) είναι τα δομικά στοιχεία που καλύπτουν τα ανοίγματα που αφήνουμε στους εξωτερικούς τοίχους του

Διαβάστε περισσότερα

COSMOSUN ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ GLASS ΕΥΡΩ ΤΥΠΟΣ BOILER ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ. 08H10815 80 1x1.50 1,50 1,00 x 1,50 450 x 900 480,00 -

COSMOSUN ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ GLASS ΕΥΡΩ ΤΥΠΟΣ BOILER ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ. 08H10815 80 1x1.50 1,50 1,00 x 1,50 450 x 900 480,00 - ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ GLASS 08H10815 80 1x1.50 1,50 1,00 x 1,50 450 x 900 480,00-08H11220 120 1x1.89 1,89 1,23 x 1,50 500 x 1050 600,00 640,00 - Εξωτερικό περίβλημα από βαρέως τύπου ναυπηγικό αλουμίνιο.

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm.

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm. l l l Ξυλεία: ΜΕΡΑΝΤΙ αντικολλητό ή ΝΙΑΓΚΟΝ, ξηραμένο σε 11-13 βαθμούς υγρασίας. Κάσα & φύλλο διατομής: 68mm x 84mm. Μηχανισμοί: SIEGENIA, τύπος Ε-Look, ανοιγόμενης και ανακλινόμενης λειτουργίας με αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Σ H Τ Α Σ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Σ H Τ Α Σ Η ΕΤΑΙΡΙΑ H ITALSIT είναι μία σύγχρονη, δυναμική και ευέλικτη εταιρία, κατασκευής και εμπορίας Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

// AESTHETICS G-DECO. Silk-Screen Printing

// AESTHETICS G-DECO. Silk-Screen Printing GDECO SilkScreen Printing GR SilkScreen Printing Το γυαλί, χάρη στις ιδιότητές του, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο ως διακοσμητικό υλικό, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με χρώμα για να επιτύχει ένα εικαστικό

Διαβάστε περισσότερα