Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας"

Transcript

1 Δυο λόγια για τους υποψηφίους μας Δεν μπορούμε μέσα σε μια παράγραφο να περιγράψουμε την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε, με δυο λόγια, να σκιαγραφήσουμε τα 42 πρόσωπα που απαρτίζουν το Ευρωψηφοδέλτιο της Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Αλεξόπουλος Αυγουστίνος Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, παρότι σπούδασε Γεωπονικά, από το 2005 εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Ασχολείται με τη Βυζαντινή Μουσική και υπηρετεί αφιλοκερδώς ως ιεροψάλτης στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρας στην Αλσούπολη Νέας Ιώνιας. Είναι ενεργός συνεργάτης στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων καθώς και ο ίδιος είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας. Αλοΐζου Ευσταθία Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968, σπούδασε οικονομικά και σήμερα εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Είναι μητέρα έξι παιδιών και δραστηριοποιείται ενεργά στην Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ως υπεύθυνη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς όπως λέει: «αποτελεί επιτακτική ανάγκη να απαγκιστρωθούμε από την μηδενική κοινωνία που ζούμε και να ξαναχτίσουμε μια ζώσα κοινωνία για μας και τα παιδιά μας». Αντωνίου Αθανάσιος Σπούδασε Δημοσιογραφία αλλά δραστηριοποιείται στο χώρο της εσίασης επί 17 χρόνια. Είναι νέος και γνωστός στην περιοχή του Ωρωπού για την ενασχόλησή του με τα κοινά, ενώ έχει αναλάβει Διευθυντής του υπο σύσταση Γραφείου της Παράταξης στην περιοχή του Ωρωπού

2 Βάρσος Ιωάννης Γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτ/νίας το Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά. Έχει υπηρετήσει σε μάχιμες υπηρεσίες Τάξης και Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής ενώ αποστρατεύτηκε το έτος 2012 με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Βασιλείου Όλγα Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε νομικά. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, είναι έγγαμη και έχει δύο παιδιά. Υπηρέτησε ως βοηθός Νομική Σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων και ως Προϊσταμένη του Τμήματος Διαπανεπιστημιακών Σχέσεων του Υπουργείου, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε Βολουδάκη - Διαμαντή Μαρίνα Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στα Λογιστικά- Φοροτεχνικά και σήμερα εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Είναι έγγαμη και μητέρα πέντε παιδιών, ενώ πάνω από δέκα έτη προσφέρει υπηρεσίες στο κατηχητικό έργο της ενορίας του Αγ. Νικολάου Πευκακίων. Ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της Παράταξης και σήμερα είναι Δ/ντρια του Γραφείο Τύπου. Εμμανουήλ Β. Βολουδάκης Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και σπούδασε την επιστήμη της εποχής μας, την Πληροφορική. Για πάνω από μία δεκαετία εργάστηκε και εκπαιδεύτηκε στην Ευρωπαϊκή αγορά και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μαθαίνοντας να συνδυάζει την Ελληνική εφευρετικότητα και δημιουργικότητα με την μέθοδο και την τήρηση διαδικασιών που διέπουν την Ευρωπαϊκή κουλτούρα. Ανήκει στα ιδρυτικά μέλη της Παράταξης, είναι μέλος της Κ.Ε. και Εκπρόσωπος Τύπου.

3 Γεωργιάδης Γεώργιος Γεννήθηκε το 1958 και κατοικεί στη Δράμα. Σπούδασε ηλεκτρονικά και πληροφορική ενώ σήμερα εργάζεται ως ραδιοτεχνικός. Είναι έγγαμος και πολύτεκνος πατέρας πέντε παιδιών.. Γουλιανός Αλέξανδρος Γεννήθηκε στη Χαλκιδική, Σπούδασε Ιατρική στην Θεσ/κη, με ειδικότητα Νευρολόγος Ψυχίατρος και εργάστηκε επί σειρά ετών ως Διευθυντής στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καβάλας. Σήμερα εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στην ψυχιατρική κλινική «ΓΑΛΗΝΗ» στην Καβάλα. Δάλλα Ηλέκτρα Γεννήθηκε το 1947 στο δίλοφο Κοζάνης. Επί εικοσιπέντε έτη εργάστηκε στο χώρο της ζαχαροπλαστικής ιδρύοντας την δική της οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα, αφού την παρέδωσε στους δύο γιούς της δραστηριοποιείται ενεργά στην Παράταξη, ιδιώς στην περιοχή της Μεταμόρφωσης όπου κατοικεί Δάλλη Ευθυμία Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945, με καταγωγή από τη Μ.Ασία και κατοικεί στη Σάμο. Είναι έγγαμη και έχει δύο κόρες. Παρότι γεννήθηκε με αναπηρία και στα δύο πόδια, εργάζεται διαρκώς για την Παράταξη καθώς οραματίζεται μια Ελλάδα με Χριστιανούς Κυβερνήτες.

4 Δεμενεόπουλος Γεώργιος Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και σπούδασε ηλεκτρολόγος, επάγγελμα που το ασκεί μέχρι σήμερα. Σπούδασε επίσης κιθάρα και εργάστηκε ως καθηγητής σε Ωδείο μέχρι που δημιούργησε τη δική του σχολή κιθάρας στο Δήμο Ζωγράφου. Έχει δύο γιούς και καθημερινά δραστηριοποιείται στην Παράταξη ως Υπεύθυνος Καταρτισμού των ομάδων προβολής της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Παράταξης και μέλος της Κ.Ε. Διαβάτης Ηλίας Γεννήθηκε στην το 1973 και έκανε σπουδές στον Ελληνικό πολιτισμό, με μεταπτυχιακό στη διαχείριση των πολιτισμικών μονάδων. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού ενώ δραστηριοποιείται ενεργά στην Παράταξη στην ομάδαςηλεκτρονικής προβολής. Διονάς Γεώργιος Γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τεχνική-εμπορική εταιρεία. Δραστηριοποιείται ενεργά στον αγώνα της Παρατάξεώς μας, υπηρετώντας στα Γραφεία των Αθηνών. Ηλιάδης Μιχαήλ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και σπούδασε μαθηματικά, τα οποία διδάσκει από το 1982 που ασχολήθηκε με την φροντιστηριακή εκπαίδευση. Είναι έγγαμος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, δραστήριος με μεγάλη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», μέλος της Κ.Ε και από το 2011 είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της Παρατάξεως.

5 Καλογεράτου Γεωργία Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Θέατρο. Με τις προδιαγραφές που υπαγορεύει η Ορθόδοξη πίστη μας, θέλει να υπηρετήσει τα κοινά καθώς πιστεύει ότι ΑΥΤΟ είναι η εγγύηση των επιτυχημένων λύσεων όλων των προβλημάτων που απασχολούν τον άνθρωπο. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Παρατάξεως και μέλος της ΚΕ. Καμάμης Κομνηνός Γεννήθηκε στο Durban της Ν. Αφρικής το 1964 από γονείς μετανάστες πρώτης γενιάς, ενώ τόπος καταγωγής του είναι η Λήμνος. Από το 1971 ζει μόνιμα στην Ελλάδα. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ, η δε διπλωματική του εργασία βραβεύτηκε από το ΤΕΕ. Είναι έγγαμος και έχει ένα γιό. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», μέλος της Κ.Ε Καμπάνη Παναγιώτα Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1974 και σπούδασε Ιταλική φιλολογία και πληροφορική. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Έχει εργαστεί ως συμβασιούχος σε διάφορες Δημοτικές και Δημόσιες υπηρεσίες ενώ δραστηριοποιείται ενεργά στο έργο της Παρατάξεως Καμπερογιάννης Χαράλαμπος Γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής το 1965 και αποφοίτησε απο την Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων. Σπούδασε Μαθηματικά στην Αθήνα και επί 24 χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός προγυμνάζοντας μαθητές της Β και Γ Λυκείου σε Φροντιστήριο και Ιδιωτικό σχολείο των Βορείων Προαστίων. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών. Είναι ενεργό μέλος απο της συστάσεως της Πολιτικής Παρατάξεως.

6 Καρζής Νικόλαος Γεννήθηκε το 1970 στην Τρίπολη Αρκαδίας και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Είναι έγγαμος και έχει μια κόρη. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΣΦΕΒΑ (Συντονιστική Φοιτητική Ενωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα) αγωνιζόμενος για τα δίκαια του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου κοντά στον φλογερό αγωνιστή Ιεράρχη Δρυινουπόλεως κυρό Σεβαστιανό, ενώ αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Παρατάξεως και μέλος της Κ.Ε. Κάτσουρας Δημήτριος Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και έχει προσφυγικές ρίζες. Σπούδασε Θεολογία και Αγιογραφία και εργάστηκε ως δημοσιογράφος, ενώ σήμερα εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Είναι έγγαμος και έχει μια κόρη. Από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι σήμερα ασχολείται με τα κοινά. Εἶναι μέλος τῆς Συντονιστικῆς Ἐπιτροπῆς τῆς Δημοτικῆς Παρατάξεως «Κίνηση Πολιτῶν» (μέ τρεῖς Δημ. Συμβούλους) στό Δῆμο Κορινθίων καί συνιδρυτής (τό 2014) τοῦ πρώτου «Συλλόγου ἀσθενῶν μέ νεοπλασίες καί ὑποστηρικτῶν» («μαζί νικω») στό Νομό Κορινθίας. Ἀρθρογραφεί σέ περιοδικά, ἐφημερίδες καί ἱστολόγια και έχει συγγράψει ένα μικρό πόνημα με τίτλο: «Ὀρθοδοξία & Ἑλληνισμός πρό τῆς Εὐρωπαϊκῆς ὁλοκληρώσεως» Κοτίδης Βασίλειος Γεννήθηκε στη Βέροια το 1969 με καταγωγή από το Νομό Δράμας. Εδώ και δεκατρία χρόνια διατηρεί Σχολή Οδηγών στη Βέροια ενώ παράλληλα είναι Πρόεδρος των Σχολών Οδήγησης Νομού Ημαθίας καθώς και Αντιπρόσωπός τους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης.

7 Κουργιαντάκης Στυλιανός Γεννήθηκε το 1935 στη Σούδα Χανίων Κρήτης. Υπηρέτησε στο Πυροβολικό και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του υποστράτηγου. Μετά την αποστρατεία του έγινε Πρόεδρος του σωματείου Φίλων των Κουφών "Ο Προφήτης Ζαχαρίας" το οποίο ίδρυσε ο αείμνηστος Μητροπολίτης Θηβών και Λειβαδείας κυρός Νικόδημος (Γκραικός). Αποτελεί ενεργό μέλος της Πολιτικής Παρατάξεως. Κρικέλης Δημήτριος Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 ενώ μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στον οικισμό ''Κοκκινόχωμα'' του Δήμου Παγγαίου, στο Νομό Καβάλας Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία με ειδίκευση στη Βυζαντινή και Νεοελληνική Φιλολογία και παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τις τέχνες του Ραδιοφώνου και του Θεάτρου. Το 2007 εργάστηκε ως εθελοντής στο ''8ο Ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο για αθλητές με Ειδικές Ικανότητες'' και κατά το τρέχον έτος (2014) διατελεί Γενικός Γραμματέας στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο του χωριού του με την επωνυμία Γ.Σ.''ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ 1947'' ο οποίος λαμβάνει μέρος στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας (Ε.Π.Ο.). Δραστηριοποιείται ενεργά στον αγώνα της Παρατάξεώς μας στο Νομό Καβάλας Λιάκος Βασίλειος Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 όπου και κατοικεί. Είναι έγγαμος και έχει τέσσερα παιδιά. Δραστηριοποιείται στο χώρο της βιοτεχνίας ενώ διατηρεί, πάνω από δύο δεκαετίες, δική του επιχείρηση κατασκευής επίπλων στην περιοχή των Αχαρνών Αττικής. Παράλληλα διακονεί στην Εκκλησία ως Ιεροψάλτης.

8 Μακρής Βασίλειος Γεννήθηκε το 1955 στο Άργος του Νομού Αργολίδος. Το 1979 έλαβε από το ΕΜΠ το δίπλωμα του Μεταλλειολόγου Μηχανικού και συνέχισε μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στην Γαλλία στον τομέα της Εργονομίας. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια ελαβε μέρος στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου του Υπήρξε αιρετό μέλος του συλλόγου φοιτητών της σχολής Μεταλλειολόγων. Είναι έγγαμος και έχει τρείς κόρες. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», μέλος της Κ.Ε Μαρινοπούλου Βρεττού Χριστίνα Γεννήθηκε στο Βόλο του Νομού Μαγνησίας. Σπούδασε παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη, ειδικεύτηκε στα παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Μαρασλειο,ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη συμβουλευτική στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΙΑΓΩΓΙΚΩΝ- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ). Εργάστηκε επί σειρά ετών ως εκπαιδευτικός. Είναι έγγαμη μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα στην Αγία Ευφημία στην Κεφαλλονιά Μητράκου Καλομοίρα Γεννήθηκε στη Λαμία το Σπούδασε βοηθός μικροβιολόγος και έκανε πρακτική στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Εργάσθηκε επί εικοσιοκτώ έτη στους παιδικούς σταθμούς του Υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας και όταν μετέπειτα μετεφέρθησαν οι υπηρεσίες αυτές από το Υπουργείο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετετάγη στο Δήμο Αθηναίων, στην Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας από όπου και συνταξιοδοτήθηκε μετά από 37 έτη υπηρεσίας. Μπράνγκ Βάλτερ-Λέο Γεννήθηκε το 1958 στη Γερμανία. Σπούδασε στην Ελλάδα Θεολογία με διδακτορική διατριβή στο Ιστορικό Τμήμα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1989 και για τέσσαρα χρόνια εργάστηκε στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος και από το 1993 μέχρι σήμερα υπηρετεί ως Καθηγητής Θεολόγος σε Ιδιωτικό Σχολείο. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και σήμερα είναι Δ/ντής της Υπηρεσίας Εκκλησιαστικών & Θρησκευτικών Υποθέσεων της Παρατάξεως.

9 Νέζη Ειρήνη Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Τέχνες Επιστήμες και Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ για περισσότερα από είκοσι χρόνια εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης. Διετέλεσε επίσης, Πρόεδρος του Παιδικού Μουσείου για δύο δεκαετίες. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» με συνεχή και ενεργή δράση. Νίνος Συμεών Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και σπούδασε σχεδιαστής-μελετητής βιομηχανικών προϊόντων. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο. Είναι επίσης, μέλος της Ελληνικής Γραμματείας Βιομηχανικού Σχεδιασμού. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», μέλος της Κ.Ε. και σήμερα είναι Δ/ντής της Υπηρεσίας υλοποίησης Εκδηλώσεων της Παρατάξεως. Παπαδόπουλος Χαράλαμπος Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1978 από πολύτεκνη οικογένεια και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Θεολογία και Βυζαντινή Μουσική. Μετεκπαιδεύτηκε στην Αθήνα στην Βυζαντινή και Εκκλησιαστική Μουσική. Έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος και αναπληρωτής καθηγητής Β/θμιας Εκπαίδευσης ενώ προσφέρει υπηρεσίες στην Εκκλησία ως Ιεροψάλτης. Είναι μέλος χορωδιών Βυζαντινής και παραδοσιακής Μουσικής καθώς και συλλόγων παραδοσιακών χορών. Δραστηριοποιείται ενεργά στην Παράταξη στην πόλη των Πατρών. Πιατόπουλος Μιχαήλ Γεννήθηκε στον Πειραιά το Σπούδασε Αρχιτεκτονική ενώ απασχολείται πάνω από τριάντα χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο. Είναι έγγαμος και έχει δύο γιούς. Δραστηριοποιείται ενεργά στην Παράταξη στις περιοχές της Ν/Α Αττικής και στη Βόρεια Εύβοια.

10 Πολυχρόνης Αναστάσιος Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945 και σπούδασε στη Σχολή βοηθών ιατρικών επαγγελμάτων. Εργάσθηκε στην Αθήνα ως οδοντοτεχνίτης και έπειτα στη Ροδεσία (νυν Ζιμπάμπουε). Επισης εργάσθηκε στην Αθήνα σε εργαστηριο Γραφικών Τεχνών και Λιθογραφιας. Είναι έγγαμος και από το 1997 ειναι συνεργάτης του Γραφείου των Αιρέσεων και Παραθρησκειών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ενώ συμμετέχει ενεργά σε θεολογικά σεμινάρια και συνέδρια. Ριζά Φεβρωνία Γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε Φυσικές Επιστήμες και είναι υποψήφια διδάκτορας του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Μιλά τρεις ξένες γλώσσες, είναι έγγαμη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Ασχολήθηκε επί δεκαετία με την νεότητα στην ενορία του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Διονύσου. Στεφανοπούλου Μαρία Γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε Νομικά. Είναι έγγαμη και έχει μια κόρη. Επί σειρά ετών ασχολήθηκε με το εμπόριο. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και σήμερα προσφέρει υπηρεσίες στη Νομική Υπηρεσία της Παράταξης. Σύρπης Γεώργιος Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1962, σπούδασε Ιατρική στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως ειδ. Ψυχίατρος της Β Πανεπ/κής ΑΠΘ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Είναι έγγαμος και πολύτεκνος πατέρας πέντε παιδιών. Δραστηριοποιείται ενεργά στην Παράταξη και σήμερα είναι Δ/ντής των Γραφείων της Θεσ/κης. Επίσης, είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ Μακεδονίας Θράκης. Σωτηρόπουλος Δημήτριος (αφαιρέθηκαν η φωτογραφία και το βιογραφικό του κατόπιν εγγράφου αιτήματός του)

11 Ταγαράκης Κωνσταντίνος Γεννήθηκε το 1967 και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Σπούδασε Τ.Ε. Μηχανολογίας και απασχολήθηκε επί σειρά ετών σε τεχνική επιχείρηση. Παράλληλα ασχολείται με την Εκκλησιαστική κηροπλαστική. Δραστηριοποιείται πολύ ενεργά στην Παράταξη στο Νομό Ηρακλείου, όπου μαζί με τους συνεργάτες του, επιδίδονται σε έναν πολύ δυναμικό αγώνα προβολής της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Τσιότσιου Ευσταθία Γεννηθηκε το 1969 και μεγάλωσε στην Πρέβεζα αποφοιτώντας απο το Λύκειο Θεσπρωτικού. Σπούδασε στην Φιλοσοφική Αθηνών και σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο του Νομού Αττικής. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και δραστηριοποιείται ενεργά στο Νομό Αττικής.

12 Τσιρώνης Νικόλαος Γεννήθηκε στον Άγιο Ιωάννη Πύργου 'Ηλείας το Σπούδασε οικονομικές και εμπορικές επιστήμες, οικονομία της Βρετανίας, θεσμούς της Βρετανίας και Αγγλική Λογοτεχνία. Ἐχοντας αποκτήσει ειδικότητα στο πλαστικό χρήμα, συνεργάσθηκε ως ειδικός σύμβουλος με την Τράπεζα Πίστεως (σημερινή ΑLΡΗΑ ΒΑΝΚ) για την εφαρμογή του συστήματος των πιστωτικών καρτών. Δίδαξε οικονομικά μαθήματα στη Νυχτερινή Εμπορική Σχολή Πύργου και την αγγλική γλώσσα σε φροντιστήρια και στη Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού των Σχολών ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ στον Πειραιά. Έχει πλούσιο αρθρογραφικό έργο, έχει εκδώσει ένα βιβλίο και μια μετάφραση καθώς και πολλές κριτικές θεάτρου. Επί έντεκα έτη ήταν υπεύθυνος παραγωγός της εκπομπής ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της 'Εκκλησίας της Ελλάδος Φασούλη Ελένη Γεννήθηκε στην Άμφισσα και σπούδασε Οικονομικά. Απασχολήθηκε επί 40 συναπτά έτη σε μεγάλη βιομηχανική Επιχείρηση από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και δραστηριοποιείται ενεργά σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης

Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Οι πρώτοι 30 Υποψήφιοι της Δημοτικής Παράταξης Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Χρυσαφίδης Παντρεμένος και πατέρας 1 παιδιού. Γεννήθηκε στη Σύρο το 1959. Απ το 1973 εργαζόταν τα καλοκαίρια στο Νεώριο. Τελείωσε

Διαβάστε περισσότερα

2009 2010 ΚΕΡΚΥΡΑ 2009

2009 2010 ΚΕΡΚΥΡΑ 2009 2009 2010 ΚΕΡΚΥΡΑ 2009 2009 2010 Επιμέλεια έκδοσης Σαράντος Καπιδάκης, Καθηγητής Ιωάννης Παπαδάκης, Λέκτορας Πέτρος Κωσταγιόλας, Λέκτορας Σχεδιασμός: Διονύσης Κουρτέσης ΚΕΡΚΥΡΑ 2009 Περιεχόμενα Contents

Διαβάστε περισσότερα

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου Ο Απολογισμός, του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος αποτελεί μια ξεχωριστή έκδοση, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 23 και περιελάμβανε την πενταετία

Διαβάστε περισσότερα

Oμιλία του καθηγητή Δρ. Ευάγγελου Σερβετά προς τους αποφοίτους του Τμήματος Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Πειραιά

Oμιλία του καθηγητή Δρ. Ευάγγελου Σερβετά προς τους αποφοίτους του Τμήματος Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Πειραιά Oμιλία του καθηγητή Δρ. Ευάγγελου Σερβετά προς τους αποφοίτους του Τμήματος Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Πειραιά Αγαπητοί νέοι και νέες πτυχιούχοι του Τμήματος Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Πειραιά, επιτρέψτε μου, μαζί

Διαβάστε περισσότερα

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση 16 2007-2008 Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα Μετά τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, στα τελευταία χρόνια του προηγούμενου αιώνα,

Διαβάστε περισσότερα

TA 71 ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

TA 71 ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ TA 71 ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΚΑΝΑ / ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Στοιχεία του ΕΚΤΕΠΝ για το 2009 Η πρόληψη της ουσιοεξάρτησης στην Ελλάδα υλοποιείται κυρίως από το πανελλαδικό δίκτυο των 71, καλύπτοντας τις 13 περιφέρειες

Διαβάστε περισσότερα

Της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων στο σχέδιο νόµου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευµάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης

Της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων στο σχέδιο νόµου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευµάτων «Αναδιάρθρωση της Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΚΘΕΣΗ Της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων στο σχέδιο νόµου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Επαγγελµάτων Πτυχιούχων

Οδηγός Επαγγελµάτων Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι. Σερρών Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών Τµήµα Πολιτικών Δοµικών Έργων Οδηγός Επαγγελµάτων Πτυχιούχων Τµήµατος Πολιτικών Δοµικών Έργων Συντάκτης Δηµήτριος Κακαλέτσης Αναπληρωτής Καθηγητής Σέρρες, Φεβρουάριος

Διαβάστε περισσότερα

ȪɁɄɀɟɑ ȭɏɍɓɂɣɋ 2014-2015

ȪɁɄɀɟɑ ȭɏɍɓɂɣɋ 2014-2015 2014-2015 2014-2015 TMHMA ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛHPOΦOPIKHΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ... 4 ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ... 5 Ιστορία και Πλαίσιο Λειτουργίας... 7 Διάρθρωση... 10 Όργανα Διοίκησης του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑTΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2012-2013

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑTΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2012-2013 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑTΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2012-2013 Συντελεστές Την έντυπη έκδοση του οδηγού επιμελείται συστηματικά κάθε χρόνο η Επιτροπή Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος, την οποία ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ TΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ TΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Π.Δ. 407/80 ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ TΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013 To Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΑ EΡΓΑΣΙΑΣ #189. Προκήρυξη για 440 στο ήµο Θεσσαλονίκης σελ. 2-3, 6-7, 12, 16. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 120 θέσεις εργατών και καταµετρητών στην ΕΥ ΑΠ

ΑΓΟΡΑ EΡΓΑΣΙΑΣ #189. Προκήρυξη για 440 στο ήµο Θεσσαλονίκης σελ. 2-3, 6-7, 12, 16. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 120 θέσεις εργατών και καταµετρητών στην ΕΥ ΑΠ EΒ ΟΜΑ ΙΑΙΑ ΕΚ ΟΣΗ 18.06.2013 ΑΓΟΡΑ EΡΓΑΣΙΑΣ #189 Ι ΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Προσωπικό τηλεφωνικής εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα σελ. 8-9 ΝΗΣΙΑ 100, ΥΠ. ΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 772, ΛΙΜΕΝΙΚΟ 80, ΣΧΟΛΗ ΗΜ. ΙΟΙΚΗΣΗΣ 100, ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Πληροφορίες για υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές 2015/2016

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Πληροφορίες για υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές 2015/2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Πληροφορίες για υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές 2015/2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικές Πληροφορίες 5 Σχολές και Τμήματα 7 Περιγραφή Προγραμμάτων Σπουδών 9 Διαδικασίες Εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΣΕΙΣ Θεσσαλονίκη, Πάτρα κρατάνε τα τµήµατά τους

ΟΣΕΙΣ Θεσσαλονίκη, Πάτρα κρατάνε τα τµήµατά τους Σπουδάζω ΤΕΤΑΡΤΗ 6 MΑΡΤΙΟΥ 2013 #2 ηµόσιο KAΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΝΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ 8 ΣΕΛΙ ΕΣ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΤΕΕ ME ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ «ΑΘΗΝΑ» ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ Φρένο στην...

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 09-10-2014 Αρ. Πρωτ.: 660/11/71074 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ για θέσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στους Δήμους υλοποίησης του Έργου: «Κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009 1. Αριθμός σπουδαστών και γλώσσα εκπαίδευσης Με την έναρξη του 2007/08 σχολικού έτους, 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ με Διεθνή Συμμετοχή

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ με Διεθνή Συμμετοχή ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ με Διεθνή Συμμετοχή «ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ για την Ανάπτυξη, την Απασχόληση και την Κοινωνική Συνοχή» ΒΟΛΟΣ, 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006 ΟΡΓΑΝΩΣΗ Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 07 08 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ 2007 2008 ISBN: 960-86977-9-9 2008 για την ελληνική γλώσσα Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Πατησίων 42, 106 82 Αθήνα www.asfa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ

ΘΡΙΑΣΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2477 Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 Έτος 20ο email: info@thriassio.gr τηλ: 210 5571855 www.thriassio.gr ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 81 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» «Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΑ EΡΓΑΣΙΑΣ #220. Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια για τους υποψηφίους σελ. 2-7

ΑΓΟΡΑ EΡΓΑΣΙΑΣ #220. Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια για τους υποψηφίους σελ. 2-7 EΒ ΟΜΑ ΙΑΙΑ ΕΚ ΟΣΗ 21.01.2014 ΑΓΟΡΑ EΡΓΑΣΙΑΣ #220 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ 2014-2020 Πώς θα βρουν δουλειά 239.691+74.000 άνεργοι σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και ΟΤΑ ουλειά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προπτυχιακών Σπουδών 2014-2015

Οδηγός Προπτυχιακών Σπουδών 2014-2015 Οδηγός Σπουδών 2013-2014 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οδηγός Προπτυχιακών Σπουδών 2014-2015 www.pem.tuc.gr ΧΑΝΙΑ 2014 0 ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ Καθηγητής Νικόλαος Τσουρβελούδης ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2010-11

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2010-11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2010-11 ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 2010-11 ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύπτοντας τους Αρχαιολόγους της Ελλάδας 2012-14

Ανακαλύπτοντας τους Αρχαιολόγους της Ελλάδας 2012-14 Ανακαλύπτοντας τους Αρχαιολόγους της Ελλάδας 2012-14 Πρωτοβουλία για την Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Δημοσιεύθηκε από την Πρωτοβουλία για την Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2014 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ www.kethea.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ KΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ www.kethea.gr / facebook.com/kethea / www.twitter.com/ketheagr ΑΡ. ΛΟΓ. ΔΩΡΕΩΝ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Ἐγώ εἰμί ὁ ὤν καί ὁ ἦν καί ὁ ἐρχόμενος». «Ο διαμερισμός των ιματίων του Χριστού» (Εspolio), Ελαιογραφία 2,85 Χ 1,73 Τολέδο. ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Ἐγώ εἰμί ὁ ὤν καί ὁ ἦν καί ὁ ἐρχόμενος». «Ο διαμερισμός των ιματίων του Χριστού» (Εspolio), Ελαιογραφία 2,85 Χ 1,73 Τολέδο. ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ Δεκέμβριος 2014 Τεύχος 26 Ο «Ἐγώ εἰμί ὁ ὤν καί ὁ ἦν καί ὁ ἐρχόμενος». (Ἀποκάλυψη Ἰωάννη, Αʹ 8) «Ο διαμερισμός των ιματίων του Χριστού» (Εspolio), Ελαιογραφία 2,85 Χ 1,73 Τολέδο. ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΟΜΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΟΜΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΔΟΜΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ 2013 Προλογικό σημείωμα Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού κου Απόστολου Παντσά 2 Εισαγωγή του Προέδρου της Κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο ανταγωνιστικά δίδακτρα σπουδών στο πιο μοντέρνο φροντιστήριο της πόλης

Τα πιο ανταγωνιστικά δίδακτρα σπουδών στο πιο μοντέρνο φροντιστήριο της πόλης http://aidromon.gr/ Αγαπητοί μαθητές και γονείς, Λόγω της σύνθετης και ρευστής κοινωνικο-οικονομικής κατάστασης η εκπαίδευση αλλάζει συνεχώς και αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η εφημερίδα των νέων μας ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η εφημερίδα των νέων μας Τεύχος 2, Οκτώβριος 2006 URL: www.unesco.gr E-mail: info@unesco.gr - - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΛΟΣ!!! UNESCO

Διαβάστε περισσότερα