Οδηγός βασικών λειτουργιών. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Αντιμετώπιση προβλημάτων. Περιγράφει συνοπτικά το παρόν προϊόν.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός βασικών λειτουργιών. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Αντιμετώπιση προβλημάτων. Περιγράφει συνοπτικά το παρόν προϊόν."

Transcript

1 ip4600 series Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο Стр. 1 из 421 стр. Τρόπος χρήσης του παρόντος εγχειριδίου Εκτύπωση του παρόντος εγχειριδίου MC-2991-V1.00 Οδηγός βασικών λειτουργιών Περιγράφει συνοπτικά το παρόν προϊόν. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Περιγράφει με λεπτομέρειες τις δυνατότητες του συγκεκριμένου προϊόντος. Αντιμετώπιση προβλημάτων

2 ip4600 series Οδηγός βασικών λειτουργιών Стр. 2 из 421 стр. Τρόπος χρήσης του παρόντος εγχειριδίου Εκτύπωση του παρόντος εγχειριδίου Εκτύπωση ετικέτας δίσκου DVD CD MP-2364-V1.00 Οδηγός Λειτουργιών για προχωρημένους Περιεχόμενα Επισκόπηση του εκτυπωτή Κύρια μέρη Εκτύπωση Εκτύπωση φωτογραφιών (Easy-PhotoPrint EX) Εκτύπωση εγγράφων (Windows) Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh) Άλλες χρήσεις Εκτύπωση φωτογραφιών από συσκευή συμβατή με PictBridge Solution Menu και Ο εκτυπωτής μου Τοποθέτηση χαρτιού Τακτική συντήρηση Αντικατάσταση δοχείου μελάνης Όταν η εκτύπωση είναι αποχρωματισμένη ή τα χρώματα δεν είναι σωστά Καθαρισμός του κυλίνδρου τροφοδοσίας χαρτιού Καθαρισμός του προστατευτικού στην κασέτα Άνοιγμα των οθονών <Maintenance> (Συντήρηση) Παράρτημα Προφυλάξεις ασφαλείας Νομικοί περιορισμοί για τη χρήση του προϊόντος σας και για τη χρήση των εικόνων Συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης του εκτυπωτή Τοποθέτηση χαρτιού

3 Επισκόπηση του εκτυπωτή Стр. 3 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Επισκόπηση του εκτυπωτή Επισκόπηση του εκτυπωτή Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται τα ονόματα των μερών του εκτυπωτή και περιγράφονται οι λειτουργίες τους. Κύρια μέρη Μπροστινή όψη Πίσω όψη Εσωτερική όψη

4 Κύρια μέρη Стр. 4 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Επισκόπηση του εκτυπωτή > Κύρια μέρη Κύρια μέρη Μπροστινή όψη (1) Επάνω κάλυμμα Ανοίξτε το όταν αντικαθιστάτε τα δοχεία μελάνης ή όταν αφαιρείτε μπλοκαρισμένο χαρτί μέσα στον εκτυπωτή. (2) Οδηγοί χαρτιού Σύρετε για να ευθυγραμμίσετε και με τις δύο πλευρές της στοίβας χαρτιού. (3) Πίσω θήκη Τοποθετήστε διάφορα μεγέθη και τύπους χαρτιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον εκτυπωτή. Μπορείτε να τοποθετήσετε ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα φύλλα του ίδιου μεγέθους και τύπου χαρτιού τα οποία τροφοδοτούνται αυτόματα ανά ένα φύλλο τη φορά. Ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση χαρτιού. (4) Βάση χαρτιού Ανοίξτε το και τραβήξτε το τελείως προς τα έξω για να στηρίξετε το χαρτί που τοποθετήσατε στην πίσω θήκη. (5) Κασέτα Τοποθετήστε απλό χαρτί μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter και εισαγάγετέ το στον εκτυπωτή. Μπορείτε να τοποθετήσετε ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα φύλλα του ίδιου μεγέθους χαρτιού, τα οποία τροφοδοτούνται αυτόματα ανά ένα φύλλο τη φορά. Ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση χαρτιού. (6) Θύρα άμεσης εκτύπωσης Συνδέστε μια συσκευή συμβατή με το PictBridge, όπως μια ψηφιακή φωτογραφική κάμερα, όταν εκτυπώνετε απευθείας. Ανατρέξτε στην ενότητα Εκτύπωση φωτογραφιών από συσκευή συμβατή με PictBridge. Προειδοποίηση Μην συνδέετε άλλο εξοπλισμό εκτός από συσκευές που είναι συμβατές με PictBridge στη θύρα άμεσης εκτύπωσης του εκτυπωτή. ιαφορετικά, μπορεί να προκληθεί φωτιά, ηλεκτροπληξία ή βλάβη στον εκτυπωτή. Προσοχή Μην ακουμπάτε το μεταλλικό περίβλημα.

5 Κύρια μέρη Стр. 5 из 421 стр. (7) Κασέτα εξόδου χαρτιού Τα εκτυπωμένα χαρτιά εξάγονται. Ανοίξτε την τελείως πριν από την εκτύπωση. (8) Προέκταση κασέτας εξόδου Επεκτείνετέ την για στήριξη των εκτυπώσεων. (9) Εσωτερικό κάλυμμα Κλείστε το όταν εκτυπώνετε σε χαρτί. (10) Κουμπί τροφοδοσίας Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τη συσκευή. Λειτουργία αυτόματου ανοίγματος/κλεισίματος Μπορείτε να ρυθμίσετε τον εκτυπωτή έτσι, ώστε να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιείται αυτόματα. - Αυτόματο άνοιγμα: Ο εκτυπωτής τίθεται αυτόματα σε λειτουργία, όταν αποστέλλονται δεδομένα εκτύπωσης από τον υπολογιστή. - Αυτόματο κλείσιμο: Ο εκτυπωτής τίθεται αυτόματα εκτός λειτουργίας, όταν δεν αποστέλλονται δεδομένα εκτύπωσης για κάποιο χρονικό διάστημα. Ορίστε αυτή τη ρύθμιση στο φύλλο Συντήρηση (Maintenance) του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή σε περιβάλλον Windows ή του Canon IJ Printer Utility σε περιβάλλον Macintosh. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Σημαντικό Αποσύνδεση του καλωδίου ρεύματος Όταν αποσυνδέετε το καλώδιο τροφοδοσίας αφού απενεργοποιήσετε το μηχάνημα, βεβαιωθείτε ότι η λυχνία Power (Ισχύς) δεν είναι αναμμένη. Αν αποσυνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα ενώ η λυχνία Power (Ισχύος) είναι αναμμένη ή αναβοσβήνει, ο εκτυπωτής δεν θα μπορεί να εκτυπώσει σωστά καθώς η κεφαλή εκτύπωσης δεν προστατεύεται. (11) Λυχνία Power (Ισχύς) Αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα αφού πρώτα αναβοσβήσει όταν ο εκτυπωτής είναι ενεργοποιημένος. (12) Κουμπί RESUME/CANCEL (ΣΥΝΕΧΙΣΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ). Πατήστε το για να ακυρώσετε μιας εργασίας εκτύπωσης σε εξέλιξη. Μπορείτε να πατήσετε αυτό το κουμπί αφού έχει αποκατασταθεί το σφάλμα του εκτυπωτή, ώστε να εξαφανιστεί το μήνυμα σφάλματος και να συνεχίσει η εκτύπωση. (13) Λυχνία Alarm (Ένδειξη προσοχής) Ανάβει ή αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα όταν παρουσιαστεί σφάλμα, όπως όταν τελειώσει το χαρτί ή η μελάνη. Λυχνίες Power (Ισχύς) και Alarm (Ένδειξη προσοχής)

6 Κύρια μέρη Стр. 6 из 421 стр. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του εκτυπωτή με τις λυχνίες Power (Ισχύς) και Alarm (Ένδειξη προσοχής). - Η λυχνία Power (Ισχύς) είναι σβηστή: Η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. - Η λυχνία Power (Ισχύς) είναι αναμμένη με πράσινο χρώμα: Ο εκτυπωτής είναι έτοιμος για εκτύπωση. - Η λυχνία Power (Ισχύς) αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα: Ο εκτυπωτής προετοιμάζεται για εκτύπωση ή μια εκτύπωση βρίσκεται σε εξέλιξη. - Η λυχνία Alarm (Ένδειξη προσοχής) αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα: Παρουσιάστηκε σφάλμα και ο εκτυπωτής δεν είναι έτοιμος για εκτύπωση. - Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα " Αντιμετώπιση προβλημάτων " στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. - Η λυχνία Power (Ισχύς) με πράσινο χρώμα και η λυχνία Alarm (Ένδειξη προσοχής) με πορτοκαλί χρώμα αναβοσβήνουν εναλλάξ: Ίσως παρουσιάστηκε σφάλμα που απαιτεί να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό αντιπρόσωπο της Canon. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα " Αντιμετώπιση προβλημάτων " στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Πίσω όψη (14) Θύρα USB Συνδέστε το καλώδιο USB για να συνδέσετε τον εκτυπωτή με έναν υπολογιστή. Προσοχή Μην ακουμπάτε το μεταλλικό περίβλημα. Σημαντικό Μην αποσυνδέετε ή συνδέετε το καλώδιο USB, όταν ο εκτυπωτής εκτυπώνει από τον υπολογιστή. (15) Πίσω κάλυμμα Βγάλτε το για να αφαιρέσετε το χαρτί που έχει μπλοκάρει. (16) Σύνδεσμος καλωδίου τροφοδοσίας Συνδέστε το παρεχόμενο καλώδιο τροφοδοσίας. Εσωτερική όψη (17) Ένδειξη μελάνης Ανάβει ή αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα για να υποδείξει την κατάσταση του δοχείου μελάνης.

7 Κύρια μέρη Стр. 7 из 421 стр. Ανατρέξτε στην ενότητα Έλεγχος της κατάστασης μελάνης. (18) Μοχλός ασφάλισης κεφαλής εκτύπωσης Ασφαλίζει την κεφαλή εκτύπωσης στη θέση της. Σημαντικό Μην ανασηκώσετε αυτόν το μοχλό, αφού τοποθετήσετε την κεφαλή εκτύπωσης. (19) Θήκη κεφαλής εκτύπωσης Τοποθετήστε την κεφαλή εκτύπωσης. Για λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθέτηση της κεφαλής εκτύπωσης και των δοχείων μελάνης, ανατρέξτε στο έντυπο εγχειρίδιο: Ξεκινώντας.

8 Εκτύπωση Стр. 8 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Εκτύπωση Εκτύπωση Στην παρούσα ενότητα περιγράφεται ο τρόπος εκτύπωσης εγγράφων ή φωτογραφιών. Μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε φωτογραφίες που τραβήξατε με την ψηφιακή φωτογραφική κάμερά σας, χρησιμοποιώντας το Easy-PhotoPrint EX που παρέχεται με τον εκτυπωτή σας. Εκτύπωση φωτογραφιών (Easy-PhotoPrint EX) Χρήση διαφόρων λειτουργιών του Easy-PhotoPrint EX Εκτύπωση εγγράφων (Windows) Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh) Για Mac OS X v.10.5.x Για Mac OS X v.10.4.x ή Mac OS X v :

9 Εκτύπωση φωτογραφιών (Easy-PhotoPrint EX) Стр. 9 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Εκτύπωση > Εκτύπωση φωτογραφιών (Easy-PhotoPrint EX) Εκτύπωση φωτογραφιών (Easy-PhotoPrint EX) Εκτυπώστε δεδομένα εικόνας που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το Easy- PhotoPrint EX που παρέχεται με τον εκτυπωτή σας. Στην παρούσα ενότητα περιγράφεται η διαδικασία, χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση εκτύπωσης για εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περίγραμμα σε φωτογραφικό χαρτί 4" x 6" / 10 x 15 cm. Για λεπτομέρειες σχετικά με το Easy-PhotoPrint EX, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Οι οθόνες που χρησιμοποιούνται στην παρούσα ενότητα είναι για εκτύπωση στα Windows. Οι λειτουργίες είναι οι ίδιες για εκτύπωση και στα Macintosh. Εγκαταστήστε το Easy-PhotoPrint EX από το [Setup CD-ROM/CD-ROM Εγκατάστασης] αν δεν έχει εγκατασταθεί ή αν έχει καταργηθεί η εγκατάστασή του. Για να εγκαταστήσετε το Easy-PhotoPrint EX, επιλέξτε Easy-PhotoPrint EX στο Προσαρμοσμένη εγκατάσταση (Custom Install). 1. Προετοιμασία για την εκτύπωση. (1) Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής είναι ενεργοποιημένος. Ανατρέξτε στην ενότητα Μπροστινή όψη. (2) Τοποθετήστε χαρτί. Ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση χαρτιού. Εδώ τοποθετούμε στην πίσω θήκη φωτογραφικό χαρτί 4" x 6" / 10 x 15 cm. Τοποθετήστε απλό χαρτί μεγέθους A4 ή Letter στην κασέτα και χαρτιά άλλου μεγέθους ή είδους, όπως φωτογραφικό χαρτί, στην πίσω θήκη. (3) Ανοίξτε απαλά την κασέτα εξόδου χαρτιού και επεκτείνετε την προέκταση της κασέτας εξόδου για να την ανοίξετε. 2. Εκκινήστε το Easy-PhotoPrint EX και επιλέξτε Εκτύπωση φωτογραφίας (Photo Print).

10 Εκτύπωση φωτογραφιών (Easy-PhotoPrint EX) Стр. 10 из 421 стр. (1) Εκκινήστε το Easy-PhotoPrint EX. Κάντε διπλό κλικ στο (Easy-PhotoPrint EX) στην επιφάνεια εργασίας. Κάντε κλικ εδώ: Easy-PhotoPrint EX Επιλέξτε το μενού Μετάβαση (Go), Εφαρμογές (Applications), Βοηθητικά προγράμματα Canon (Canon Utilities), Easy-PhotoPrint EX και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο Easy-PhotoPrint EX. Για να εκκινήσετε το Easy-PhotoPrint EX από το Solution Menu, κάντε διπλό κλικ στο (Solution Menu) στην επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ στο (Εκτύπωση φωτογραφιών ή άλμπουμ, κλπ. (Print photos or albums, etc)). Ανατρέξτε στην ενότητα Για να εκκινήσετε το Solution Menu. Για να εκκινήσετε το Easy-PhotoPrint EX από το μενού Έναρξη (Start), επιλέξτε Όλα τα προγράμματα (All Programs) (Προγράμματα (Programs) για τα Windows 2000), Βοηθητικά προγράμματα Canon (Canon Utilities), Easy-PhotoPrint EX και, στη συνέχεια, Easy- PhotoPrint EX. Για να εκκινήσετε το Easy-PhotoPrint EX από το Solution Menu, κάντε κλικ στο (Solution Menu) στο Dock και κάντε κλικ στο (Εκτύπωση φωτογραφιών ή άλμπουμ, κλπ. (Print photos or albums, etc)). Ανατρέξτε στην ενότητα Για να εκκινήσετε το Solution Menu. (2) Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση φωτογραφίας (Photo Print). Μπορείτε να επιλέξετε Άλμπουμ (Album), Ημερολόγιο (Calendar), Αυτοκόλλητα (Stickers), κλπ., πέρα από την Εκτύπωση φωτογραφίας (Photo Print). Ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση διαφόρων λειτουργιών του Easy-PhotoPrint EX. 3. Επιλέξτε μια φωτογραφία για εκτύπωση. (1) Επιλέξτε τον φάκελο στον οποίο είναι αποθηκευμένες οι εικόνες.

11 Εκτύπωση φωτογραφιών (Easy-PhotoPrint EX) Стр. 11 из 421 стр. (2) Κάντε κλικ στην εικόνα για να την εκτυπώσετε. Ο αριθμός των αντιγράφων εμφανίζεται ως "1" και η εικόνα που επιλέξατε εμφανίζεται στην περιοχή επιλεγμένης εικόνας (Α). Μπορείτε να επιλέξετε δύο ή και περισσότερες εικόνες τη φορά. Για να εκτυπώσετε δύο ή περισσότερα αντίγραφα, κάντε κλικ στο (Πάνω βέλος) για να αλλάξετε τον αριθμό αντιγράφων. Για να ακυρώσετε μια επιλογή, κάντε κλικ στην εικόνα που θέλετε να ακυρώσετε στην περιοχή επιλεγμένης εικόνας και κάντε κλικ στο ( ιαγρ. εικόνας που εισάχθηκε (Delete Imported Image)). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το (Down arrow (Κάτω βέλος)) για να αλλάξετε τον αριθμό αντιγράφων σε μηδέν. Μπορείτε επίσης να διορθώσετε ή να βελτιώσετε την επιλεγμένη εικόνα. Ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση διαφόρων λειτουργιών του Easy-PhotoPrint EX. (3) Κάντε κλικ στο Επιλογή χαρτιού (Select Paper). 4. Επιλέξτε το τοποθετημένο χαρτί. (1) Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το όνομα του εκτυπωτή σας στο Εκτυπωτής (Printer). (2) Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η Αυτόματη επιλογή (Automatically select) στην Προέλευση χαρτιού (Paper Source). Για λεπτομέρειες σχετικά με την τροφοδοσία χαρτιού, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. (3) Επιλέξτε το μέγεθος και τον τύπο του χαρτιού που θα εκτυπωθεί στις ρυθμίσεις Μέγεθος χαρτιού (Paper Size) και Τύπος μέσου (Media Type). Εδώ επιλέγουμε 4"x6"/10x15cm στο Μέγεθος χαρτιού (Paper Size) και τον τύπο του τοποθετημένου φωτογραφικού χαρτιού στη ρύθμιση Τύπος μέσου (Media Type). Εάν επιλέξετε απλό χαρτί μεγέθους A4 ή Letter, όταν έχει οριστεί η Αυτόματη επιλογή (Automatically Select) στη ρύθμιση Προέλευση χαρτιού (Paper Source), η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την κασέτα. Εάν επιλέξετε άλλα μεγέθη ή τύπους χαρτιού, όπως φωτογραφικό χαρτί, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την πίσω θήκη. Αν επιλέξετε εσφαλμένο μέγεθος σελίδας ή τύπο μέσου, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή μπορεί να μην γίνει από τη σωστή προέλευση χαρτιού ή ο εκτυπωτής μπορεί να μην εκτυπώσει με τη σωστή ποιότητα εκτύπωσης. (4) Κάντε κλικ στην επιλογή ιάταξη/εκτύπωση (Layout/Print). 5. Επιλέξτε μια διάταξη και ξεκινήστε την εκτύπωση.

12 Εκτύπωση φωτογραφιών (Easy-PhotoPrint EX) Стр. 12 из 421 стр. (1) Επιλέξτε τη διάταξη της φωτογραφίας. Εδώ επιλέγουμε Χωρίς περίγραμμα [πλήρες] (Borderless [full]). Η προεπισκόπηση εμφανίζεται στην επιλεγμένη διάταξη για επιβεβαίωση του απαιτούμενου αποτελέσματος εκτύπωσης. Μπορείτε να αλλάξετε τη κατεύθυνση της φωτογραφίας ή να κόψετε ένα μέρος της φωτογραφίας (περικοπή) για εκτύπωση. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. (2) Κάντε κλικ στο Εκτύπωση (Print). Για να ακυρώσετε μια εργασία εκτύπωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, πατήστε το κουμπί RESUME/CANCEL (ΣΥΝΕΧΙΣΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ) του εκτυπωτή ή κάντε κλικ στο Ακύρωση εκτύπωσης (Cancel Printing) στην οθόνη παρακολούθησης κατάστασης του εκτυπωτή. Αφού ακυρώσετε την εργασία εκτύπωσης, ενδέχεται να γίνει εξαγωγή κενών φύλλων χαρτιού. Για να εμφανιστεί η παρακολούθηση της κατάστασης του εκτυπωτή, κάντε κλικ στο Canon ΧΧΧ(όπου "XXX" το όνομα του εκτυπωτή σας) στη γραμμή εργασιών. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του εκτυπωτή στο Dock για να εμφανιστεί η λίστα των εργασιών εκτύπωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη. Για να ακυρώσετε μια εργασία εκτύπωσης που είναι σε εξέλιξη, επιλέξτε την επιθυμητή εργασία από τη λίστα Όνομα (Name) και κάντε κλικ στην επιλογή ιαγραφή (Delete). Αφού ακυρώσετε την εργασία εκτύπωσης, ενδέχεται να γίνει εξαγωγή κενών φύλλων χαρτιού.

13 Χρήση διαφόρων λειτουργιών του Easy-PhotoPrint EX Стр. 13 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Εκτύπωση > Εκτύπωση φωτογραφιών (Easy-PhotoPrint EX) > Χρήση διαφόρων λειτουργιών του Easy- PhotoPrint EX Χρήση διαφόρων λειτουργιών του Easy-PhotoPrint EX Η παρούσα ενότητα περιγράφει μερικές χρήσιμες λειτουργίες του Easy-PhotoPrint EX. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. ημιουργία των δικών σας εκτυπώσεων Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ ή ένα ημερολόγιο χρησιμοποιώντας φωτογραφίες σας. Άλμπουμ Ημερολόγιο Αυτοκόλλητα ιάταξη/εκτύπωση ιόρθωση εικόνων Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ιόρθωση κόκκινων ματιών (Red-Eye Correction), Ευκρίνεια προσώπου (Face Sharpener), Ψηφιακή εξομάλυνση προσώπου (Digital Face Smoothing), Φωτεινότητα (Brightness), Κοντράστ (Contrast), κλπ. για να προσαρμόσετε, να διορθώσετε ή να βελτιώσετε τις εικόνες αυτόματα ή με μη αυτόματο τρόπο. Παράδειγμα της διόρθωσης Φωτεινότητα

14 Εκτύπωση εγγράφων (Windows) Стр. 14 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Εκτύπωση > Εκτύπωση εγγράφων (Windows) Εκτύπωση εγγράφων (Windows) Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη εφαρμογή λογισμικού σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής σας. Οι οθόνες που χρησιμοποιούνται στην παρούσα ενότητα είναι για εκτύπωση με λειτουργικό σύστημα Windows Vista Ultimate Edition (στο εξής αποκαλούμενα ως "Windows Vista"). 1. Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής είναι ενεργοποιημένος. Ανατρέξτε στην ενότητα Μπροστινή όψη. 2. Τοποθετήστε χαρτί. Ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθετήστε απλό χαρτί μεγέθους A4, Β5, Α5 ή Letter στην κασέτα και χαρτιά άλλου μεγέθους ή είδους, όπως φωτογραφικό χαρτί, στην πίσω θήκη. 3. Ανοίξτε απαλά την κασέτα εξόδου χαρτιού και επεκτείνετε την προέκταση της κασέτας εξόδου για να την ανοίξετε. 4. ημιουργήστε (ή ανοίξτε) ένα έγγραφο για να το εκτυπώσετε χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη εφαρμογή λογισμικού. 5. Ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου ιδιοτήτων εκτυπωτή. (1) Επιλέξτε Εκτύπωση (Print) στο μενού Αρχείο (File) ή στη γραμμή εντολών της εφαρμογής λογισμικού σας. Εμφανίζεται το πλαίσιο διαλόγου Εκτύπωση (Print). (2) Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το όνομα του εκτυπωτή σας. Αν είναι επιλεγμένο άλλο όνομα εκτυπωτή, κάντε κλικ και επιλέξτε το όνομα του εκτυπωτή σας. (3) Κάντε κλικ στην επιλογή Προτιμήσεις (Preferences) (ή Ιδιότητες (Properties)).

15 Εκτύπωση εγγράφων (Windows) Стр. 15 из 421 стр. 6. Ορίστε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις εκτύπωσης. (1) Επιλέξτε τον τύπο μέσου του χαρτιού που θα εκτυπωθεί στην επιλογή Τύπος μέσου (Media Type). Εάν επιλέξετε απλό χαρτί μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter, όταν έχει οριστεί η Αυτόματη επιλογή (Automatically Select) στη ρύθμιση Προέλευση χαρτιού (Paper Source), η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την κασέτα. Εάν επιλέξετε άλλα μεγέθη ή τύπους χαρτιού, όπως φωτογραφικό χαρτί, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την πίσω θήκη. Αν επιλέξετε εσφαλμένο μέγεθος σελίδας ή τύπο μέσου, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή μπορεί να μην γίνει από τη σωστή προέλευση χαρτιού ή ο εκτυπωτής μπορεί να μην εκτυπώσει με τη σωστή ποιότητα εκτύπωσης. (2) Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η Αυτόματη επιλογή (Automatically select) στην Προέλευση χαρτιού (Paper Source). Για λεπτομέρειες σχετικά με την τροφοδοσία χαρτιού, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. (3) Ορίστε την ποιότητα εκτύπωσης, κλπ. στο Ποιότητα εκτύπωσης (Print Quality) και Χρώμα/Ένταση (Color/Intensity) όπως απαιτείται. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις ρυθμίσεις εκτύπωσης, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. (4) Κάντε κλικ στην επιλογή OK. Για να επιβεβαιώσετε το μέγεθος σελίδας, κάντε κλικ στην καρτέλα ιαμόρφωση σελίδας (Page Setup). Εάν η ρύθμιση δεν αντιστοιχεί στο μέγεθος χαρτιού του εγγράφου που έχετε ήδη ορίσει στο λογισμικό εφαρμογής, πρέπει να ορίσετε ξανά το μέγεθος χαρτιού ή διαφορετικά να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές Εκτύπωση βάσει κλίμακας (Scaled Printing) ή Εκτύπωση με προσαρμογή στη σελίδα (Fit-to-Page Printing). Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή, κάντε κλικ στη Βοήθεια (Help) ή στις Οδηγίες (Instructions) για να προβάλετε την ηλεκτρονική βοήθεια ή το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Το κουμπί Οδηγίες (Instructions) εμφανίζεται στα φύλλα Κύριες ρυθμίσεις (Main) και Συντήρηση (Maintenance) όταν τα ηλεκτρονικά εγχειρίδια είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Για να δείτε την προεπισκόπηση και να επιβεβαιώσετε το αποτέλεσμα της εκτύπωσης, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Προεπισκόπηση πριν από την εκτύπωση (Preview before printing) στο φύλλο Κύριες ρυθμίσεις (Main). Ορισμένες εφαρμογές λογισμικού μπορεί να μην διαθέτουν τη λειτουργία προεπισκόπησης.

16 Εκτύπωση εγγράφων (Windows) Стр. 16 из 421 стр. 7. Ξεκινήστε την εκτύπωση. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση (Print) (ή στο OK) για να ξεκινήσετε την εκτύπωση. Για να ακυρώσετε μια εργασία εκτύπωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, πατήστε το κουμπί RESUME/CANCEL (ΣΥΝΕΧΙΣΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ) του εκτυπωτή ή κάντε κλικ στο Ακύρωση εκτύπωσης (Cancel Printing) στην οθόνη παρακολούθησης κατάστασης του εκτυπωτή. Αφού ακυρώσετε την εργασία εκτύπωσης, ενδέχεται να γίνει εξαγωγή κενών φύλλων χαρτιού. Για να εμφανιστεί η παρακολούθηση της κατάστασης του εκτυπωτή, κάντε κλικ στο Canon ΧΧΧ(όπου "XXX" το όνομα του εκτυπωτή σας) στη γραμμή εργασιών. Αν οι εκτυπωμένες γραμμές δεν είναι ευθυγραμμισμένες ή τα αποτελέσματα της εκτύπωσης δεν είναι ικανοποιητικά, προσαρμόστε τη θέση της κεφαλής εκτύπωσης. Ανατρέξτε στην ενότητα Ευθυγράμμιση της κεφαλής εκτύπωσης.

17 Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh) Стр. 17 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Εκτύπωση > Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh) Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh) Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη εφαρμογή λογισμικού σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής σας. Για Mac OS X v.10.5.x 1. Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής είναι ενεργοποιημένος. Ανατρέξτε στην ενότητα Μπροστινή όψη. 2. Τοποθετήστε χαρτί. Ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθετήστε απλό χαρτί μεγέθους A4, Β5, Α5 ή Letter στην κασέτα και χαρτιά άλλου μεγέθους ή είδους, όπως φωτογραφικό χαρτί, στην πίσω θήκη. 3. Ανοίξτε απαλά την κασέτα εξόδου χαρτιού και επεκτείνετε την προέκταση της κασέτας εξόδου για να την ανοίξετε. 4. ημιουργήστε (ή ανοίξτε) ένα έγγραφο για να το εκτυπώσετε χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη εφαρμογή λογισμικού. 5. Ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου Εκτύπωση (Print). Επιλέξτε Εκτύπωση (Print) στο μενού Αρχείο (File) στο λογισμικό εφαρμογής σας. Εμφανίζεται το πλαίσιο διαλόγου Εκτύπωση (Print). Αν εμφανίζεται το παρακάτω πλαίσιο διαλόγου, κάντε κλικ στο arrow)). (Κάτω βέλος (Down 6. Ορίστε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις εκτύπωσης.

18 Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh) Стр. 18 из 421 стр. (1) Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το όνομα του εκτυπωτή σας στο Εκτυπωτής (Printer). (2) Επιλέξτε το μέγεθος σελίδας του χαρτιού που θα εκτυπωθεί στην επιλογή Μέγεθος χαρτιού (Paper Size). (3) Επιλέξτε Ποιότητα & Μέσα (Quality & Media) από το αναδυόμενο μενού. (4) Επιλέξτε τον τύπο μέσου του χαρτιού που θα εκτυπωθεί στην επιλογή Τύπος μέσου (Media Type). Εάν επιλέξετε απλό χαρτί μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter, όταν έχει οριστεί η Αυτόματη επιλογή (Automatically Select) στη ρύθμιση Προέλευση χαρτιού (Paper Source), η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την κασέτα. Εάν επιλέξετε άλλα μεγέθη ή τύπους χαρτιού, όπως φωτογραφικό χαρτί, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την πίσω θήκη. Αν επιλέξετε εσφαλμένο μέγεθος σελίδας ή τύπο μέσου, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή μπορεί να μην γίνει από τη σωστή προέλευση χαρτιού ή ο εκτυπωτής μπορεί να μην εκτυπώσει με τη σωστή ποιότητα εκτύπωσης. (5) Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η Αυτόματη επιλογή (Automatically select) στην Προέλευση χαρτιού (Paper Source). Για λεπτομέρειες σχετικά με την τροφοδοσία χαρτιού, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. (6) Επιλέξτε την ποιότητα εκτύπωσης στην Ποιότητα εκτύπωσης (Print Quality). Για λεπτομέρειες σχετικά με την ποιότητα εκτύπωσης, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή, κάντε

19 Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh) Стр. 19 из 421 стр. κλικ στην επιλογή (Ερωτήσεις (Question)) στο Ποιότητα & Μέσα (Quality & Media), Επιλογές χρώματος (Color Options), Εκτύπωση χωρίς περίγραμμα (Borderless Printing), ή στην οθόνη Εκτύπωση διπλής όψης & Περιθώριο (Duplex Printing & Margin) για εμφάνιση στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Αν το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο δεν είναι εγκατεστημένο, δεν εμφανίζεται ακόμα και αν έχετε κάνει κλικ στο (Ερωτηματικό). Η προεπισκόπηση εμφανίζεται στα αριστερά του πλαισίου διαλόγου για επιβεβαίωση του αποτελέσματος εκτύπωσης. Ορισμένες εφαρμογές λογισμικού μπορεί να μην διαθέτουν τη λειτουργία προεπισκόπησης. 7. Ξεκινήστε την εκτύπωση. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση (Print) για να ξεκινήσετε την εκτύπωση. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του εκτυπωτή στο Dock για να εμφανιστεί η λίστα των εργασιών εκτύπωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη. Για να ακυρώσετε μία εργασία εκτύπωσης που είναι σε εξέλιξη, επιλέξτε την επιθυμητή εργασία στη λίστα Όνομα (Name) και κάντε κλικ στην επιλογή ιαγραφή (Delete). Αφού ακυρώσετε την εργασία εκτύπωσης, ενδέχεται να γίνει εξαγωγή κενών φύλλων χαρτιού. Για να διακόψετε προσωρινά μια εργασία που είναι σε εξέλιξη, κάντε κλικ στην επιλογή Παύση (Hold). Για να διακόψετε προσωρινά όλες τις εργασίες της λίστας, κάντε κλικ στην επιλογή Παύση εκτυπωτή (Pause Printer). Αν οι εκτυπωμένες γραμμές δεν είναι ευθυγραμμισμένες ή τα αποτελέσματα της εκτύπωσης δεν είναι ικανοποιητικά, προσαρμόστε τη θέση της κεφαλής εκτύπωσης. Ανατρέξτε στην ενότητα Ευθυγράμμιση της κεφαλής εκτύπωσης. Για Mac OS X v.10.4.x ή Mac OS X v Οι οθόνες που χρησιμοποιούνται στην παρούσα ενότητα αναφέρονται στην εκτύπωση σε Mac OS X v.10.4.x. 1. Βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής είναι ενεργοποιημένος. Ανατρέξτε στην ενότητα Μπροστινή όψη. 2. Τοποθετήστε χαρτί. Ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθετήστε απλό χαρτί μεγέθους A4, B5, A5, ή Letter στην κασέτα και άλλο χαρτί, όπως φωτογραφικό χαρτί, στην πίσω θήκη. 3. Ανοίξτε απαλά την κασέτα εξόδου χαρτιού και επεκτείνετε την προέκταση της κασέτας εξόδου για να την ανοίξετε. 4. ημιουργήστε (ή ανοίξτε) ένα έγγραφο για να το εκτυπώσετε χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη εφαρμογή λογισμικού. 5. Ορίστε το μέγεθος της σελίδας.

20 Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh) Стр. 20 из 421 стр. (1) Επιλέξτε ιάταξη σελίδας (Page Setup) στο μενού Αρχείο (File) του λογισμικού εφαρμογής σας. Εμφανίζεται το πλαίσιο διαλόγου Ρύθμιση σελίδας (Page Setup). (2) Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί το όνομα του εκτυπωτή σας στην επιλογή Μορφή για (Format for). (3) Επιλέξτε το μέγεθος σελίδας του χαρτιού που θα εκτυπωθεί στην επιλογή Μέγεθος χαρτιού (Paper Size). (4) Κάντε κλικ στην επιλογή OK. 6. Ορίστε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις εκτύπωσης. (1) Επιλέξτε Εκτύπωση (Print) στο μενού Αρχείο (File) στο λογισμικό εφαρμογής σας. Εμφανίζεται το πλαίσιο διαλόγου Εκτύπωση (Print). (2) Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το όνομα του εκτυπωτή σας στο Εκτυπωτής (Printer). (3) Επιλέξτε Ποιότητα & Μέσα (Quality & Media) από το αναδυόμενο μενού. (4) Επιλέξτε τον τύπο μέσου του χαρτιού που θα εκτυπωθεί στην επιλογή Τύπος μέσου (Media Type). Εάν επιλέξετε απλό χαρτί μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter, όταν έχει οριστεί η Αυτόματη επιλογή (Automatically Select) στη ρύθμιση Προέλευση χαρτιού (Paper Source), η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την κασέτα. Εάν επιλέξετε άλλα μεγέθη ή τύπους χαρτιού, όπως φωτογραφικό χαρτί, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την πίσω θήκη. Αν επιλέξετε εσφαλμένο μέγεθος σελίδας ή τύπο μέσου, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή μπορεί να μην γίνει από τη σωστή προέλευση χαρτιού ή ο εκτυπωτής μπορεί να μην εκτυπώσει με τη σωστή ποιότητα εκτύπωσης. (5) Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η Αυτόματη επιλογή (Automatically select) στην Προέλευση χαρτιού (Paper Source). Για λεπτομέρειες σχετικά με την τροφοδοσία χαρτιού, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. (6) Επιλέξτε την ποιότητα εκτύπωσης στην Ποιότητα εκτύπωσης (Print Quality).

21 Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh) Стр. 21 из 421 стр. Για λεπτομέρειες σχετικά με την ποιότητα εκτύπωσης, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις λειτουργίες του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή, κάντε κλικ στην επιλογή (Ερωτήσεις (Question)) στο Ποιότητα & Μέσα (Quality & Media), Επιλογές χρώματος (Color Options), Ειδικά εφέ (Special Effects), Εκτύπωση χωρίς περίγραμμα (Borderless Printing) ή στην οθόνη Εκτύπωση διπλής όψης & Περιθώριο (Duplex Printing & Margin) για να εμφανίσετε το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Αν το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο δεν είναι εγκατεστημένο, δεν εμφανίζεται ακόμα και αν έχετε κάνει κλικ στο (Ερωτηματικό). Για να εμφανίσετε την προεπισκόπηση για επιβεβαίωση του αποτελέσματος εκτύπωσης, κάντε κλικ στην επιλογή Προεπισκόπηση (Preview). Ορισμένες εφαρμογές λογισμικού μπορεί να μην διαθέτουν τη λειτουργία προεπισκόπησης. 7. Ξεκινήστε την εκτύπωση. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση (Print) για να ξεκινήσετε την εκτύπωση. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του εκτυπωτή στο Dock για να εμφανιστεί η λίστα των εργασιών εκτύπωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη. Για να ακυρώσετε μία εργασία εκτύπωσης που είναι σε εξέλιξη, επιλέξτε την επιθυμητή εργασία στη λίστα Όνομα (Name) και κάντε κλικ στην επιλογή ιαγραφή (Delete). Αφού ακυρώσετε την εργασία εκτύπωσης, ενδέχεται να γίνει εξαγωγή κενών φύλλων χαρτιού. Για να διακόψετε προσωρινά μια εργασία που είναι σε εξέλιξη, κάντε κλικ στην επιλογή Παύση (Hold). Για να διακόψετε προσωρινά όλες τις εργασίες της λίστας, κάντε κλικ στο ιακοπή εργασιών (Stop Jobs). Αν οι εκτυπωμένες γραμμές δεν είναι ευθυγραμμισμένες ή τα αποτελέσματα της εκτύπωσης δεν είναι ικανοποιητικά, προσαρμόστε τη θέση της κεφαλής εκτύπωσης. Ανατρέξτε στην ενότητα Ευθυγράμμιση της κεφαλής εκτύπωσης.

22 Άλλες χρήσεις Стр. 22 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Άλλες χρήσεις Άλλες χρήσεις Η παρούσα ενότητα περιγράφει τη δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών από μια συμβατή με PictBridge συσκευή, όπως μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, συνδέοντάς την με ένα καλώδιο USB και τις χρήσιμες λειτουργίες για την έναρξη των παρεχόμενων εφαρμογών λογισμικού από την επιφάνεια εργασίας. Εκτύπωση φωτογραφιών από συσκευή συμβατή με PictBridge Solution Menu και Ο εκτυπωτής μου

23 Εκτύπωση φωτογραφιών από συσκευή συμβατή με PictBridge Стр. 23 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενο > Άλλες χρήσεις > Εκτύπωση φωτογραφιών από συσκευή συμβατή με PictBridge Εκτύπωση φωτογραφιών από συσκευή συμβατή με PictBridge Εάν συνδέσετε τη συμβατή με PictBridge συσκευή στον εκτυπωτή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB που συνιστάται από τον κατασκευαστή της συσκευής, μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας αποθηκευμένες εικόνες. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εκτύπωσης αποθηκευμένων εικόνων με σύνδεση με μια συμβατή με PictBridge συσκευή, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις ρυθμίσεις εκτύπωσης στη συμβατή με PictBridge συσκευή, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο οδηγιών που παρέχεται με τη συσκευή. Συσκευές με δυνατότητα σύνδεσης: Στον εκτυπωτή μπορεί να συνδεθεί οποιαδήποτε συμβατή με PictBridge συσκευή, ανεξαρτήτως κατασκευαστή ή μοντέλου, αρκεί να είναι συμβατή με το πρότυπο PictBridge. Το PictBridge είναι το πρότυπο που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε απευθείας τις φωτογραφίες, χωρίς να χρησιμοποιείτε υπολογιστή, συνδέοντας μια συσκευή, όπως μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μια ψηφιακή βιντεοκάμερα ή κινητό τηλέφωνο που διαθέτει κάμερα. (PictBridge) Μια συσκευή με το παρόν σύμβολο είναι συμβατή με το PictBridge. Εκτυπώσιμη μορφή δεδομένων εικόνας: Ο εκτυπωτής εκτυπώνει εικόνες που έχουν ληφθεί με ψηφιακές φωτογραφικές κάμερες συμβατές με DCF (Design rule for Camera File system) έκδ. 1.0/2.0- (συμβατότητα με Exif εκδ. 2.2/2.21) καθώς και αρχεία PNG.

24 Solution Menu και Ο εκτυπωτής μου Стр. 24 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Άλλες χρήσεις > Solution Menu και ο εκτυπωτής μου Solution Menu και Ο εκτυπωτής μου Χρησιμοποιώντας το Solution Menu ή το My Printer (μόνο για Windows), μπορείτε εύκολα να λάβετε πληροφορίες για τον εκτυπωτή ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης κάνοντας κλικ μόνο στα κουμπιά της οθόνης. Με το Solution Menu, μπορείτε να εκκινήσετε τις εφαρμογές λογισμικού που παρέχονται με τον εκτυπωτή ή να εμφανίσετε τις οδηγίες λειτουργίας. Επίσης, σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων. Με το Ο εκτυπωτής μου, μπορείτε να εμφανίσετε το πλαίσιο διαλόγου ιδιοτήτων εκτυπωτή του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή. Επίσης, σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πώς να προβείτε στην κατάλληλη ενέργεια όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα λειτουργίας. Το Ο εκτυπωτής μου δεν είναι διαθέσιμο στο Macintosh. Για να εκκινήσετε το Solution Menu Κάντε διπλό κλικ στο (Solution Menu) στην επιφάνεια εργασίας. Κάντε κλικ εδώ: Solution Menu Κάντε κλικ στο (Solution Menu) στο Dock. * Οι παρακάτω οθόνες είναι για Windows Vista. Κάντε κλικ στο κουμπί μιας εφαρμογής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αφού ξεκινήσετε το Solution Menu, κάντε κλικ στο μειώσετε το μέγεθος του παραθύρου. (Μέγεθος παραθύρου: μικρό) στη γραμμή τίτλου για να Εγκαταστήστε το Solution Menu από το CD-ROM εγκατάστασης (Setup CD-ROM) αν δεν έχει εγκατασταθεί ή αν έχει καταργηθεί η εγκατάστασή του. Για να εγκαταστήσετε το Solution Menu, επιλέξτε Solution Menu στο Προσαρμοσμένη εγκατάσταση (Custom Install). Τα κουμπιά που εμφανίζονται στην οθόνη ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή αγοράς. Για να εκκινήσετε το Solution Menu από το μενού Έναρξη (Start), επιλέξτε Όλα τα προγράμματα (All Programs) (Προγράμματα (Programs) για Windows 2000), Βοηθητικά προγράμματα Canon (Canon Utilities), Solution Menu και στη συνέχεια Solution Menu. Για να εκκινήσετε το Solution Menu από τη γραμμή μενού, επιλέξτε το μενού Μετάβαση (Go), Εφαρμογές (Applications), Βοηθητικά προγράμματα Canon (Canon Utilities), Solution Menu και στη συνέχεια διπλό κλικ στο Solution Menu. Για να εκκινήσετε το Ο εκτυπωτής μου

25 Solution Menu και Ο εκτυπωτής μου Стр. 25 из 421 стр. Κάντε διπλό κλικ στο (Ο εκτυπωτής μου) στην επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε το Ο εκτυπωτής μου από το Solution Menu. Εγκαταστήστε το Ο εκτυπωτής μου από το CD-ROM εγκατάστασης (Setup CD-ROM) αν δεν έχει εγκατασταθεί ή αν έχει καταργηθεί η εγκατάστασή του. Για να εγκαταστήσετε το Ο εκτυπωτής μου, επιλέξτε Ο εκτυπωτής μου (My Printer) στο Προσαρμοσμένη εγκατάσταση (Custom Install). Για να εκκινήσετε το Ο εκτυπωτής μου από το μενού Έναρξη (Start), επιλέξτε Όλα τα προγράμματα (All Programs) (Προγράμματα (Programs) για Windows 2000), Βοηθητικά προγράμματα Canon (Canon Utilities), Ο εκτυπωτής μου (My Printer) και στη συνέχεια Ο εκτυπωτής μου (My Printer).

26 Τοποθέτηση χαρτιού Стр. 26 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Τοποθέτηση χαρτιού Τοποθέτηση χαρτιού Στην ενότητα αυτή περιγράφονται οι τύπου χαρτιού που μπορείτε να τοποθετήσετε στον εκτυπωτή, καθώς και ο τρόπος τοποθέτησης χαρτιού εκτύπωσης στην πίσω θήκη ή στην κασέτα. Τοποθέτηση χαρτιού Προέλευση χαρτιού για τοποθέτηση χαρτιού Τοποθέτηση χαρτιού Τοποθέτηση φακέλων Τύποι μέσου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Τύποι μέσου που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

27 Τοποθέτηση χαρτιού Стр. 27 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Τοποθέτηση χαρτιού> Τοποθέτηση χαρτιού Τοποθέτηση χαρτιού Προέλευση χαρτιού για τοποθέτηση χαρτιού Μπορείτε να επιλέξετε την τοποθέτηση χαρτιού από δύο προελεύσεις χαρτιού, την κασέτα ή την πίσω θήκη. Μπορείτε να τοποθετήσετε χαρτί σε μια από τις δυο προελεύσεις χαρτιού, ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο μέσου του χαρτιού. Εάν επιλέξετε Αυτόματη επιλογή (Automatically Select) στη ρύθμιση Προέλευση χαρτιού (Paper Source), η τροφοδοσία του χαρτιού γίνεται από την κασέτα ή την πίσω θήκη, ανάλογα με το μέγεθος σελίδας ή τον τύπο μέσου που έχετε επιλέξει. Ανατρέξτε στην ενότητα Τύποι μέσου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για λεπτομέρειες σχετικά με την Αυτόματη επιλογή (Automatically Select), ανατρέξτε στην ενότητα Εκτύπωση εγγράφων (Windows) ή Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh). Για λεπτομέρειες σχετικά με την τροφοδοσία χαρτιού, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Εάν επιλέξετε απλό χαρτί μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter, όταν έχει οριστεί η Αυτόματη επιλογή (Automatically Select) στη ρύθμιση Προέλευση χαρτιού (Paper Source), η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την κασέτα. Εάν επιλέξετε άλλα μεγέθη ή τύπους χαρτιού, όπως φωτογραφικό χαρτί, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται από την πίσω θήκη. Κατά την εκτύπωση, επιλέξτε το σωστό μέγεθος χαρτιού και τον σωστό τύπο μέσου. Εάν επιλέξετε λανθασμένο μέγεθος χαρτιού ή τύπο μέσου, η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή ίσως να μην γίνει από τη σωστή προέλευση χαρτιού ή ο εκτυπωτής ίσως να μην εκτυπώσει με τη σωστή ποιότητα εκτύπωσης. Για λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθέτηση χαρτιού σε κάθε προέλευση χαρτιού, ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση χαρτιού ή Τοποθέτηση φακέλων. Τοποθέτηση απλού χαρτιού στην κασέτα Όταν χρησιμοποιείτε απλό χαρτί μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter, τοποθετήστε το στην κασέτα. Η κασέτα τοποθετείται στο κάτω μέρος του εκτυπωτή. Η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται αυτόματα από την Κασέτα, επιλέγοντας απλό χαρτί (μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter) στις ρυθμίσεις εκτύπωσης με το πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή κατά την εκτύπωση. Για λεπτομέρειες σχετικά με την αλλαγή της προέλευσης χαρτιού για το απλό χαρτί, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Τοποθέτηση φωτογραφικού χαρτιού στην πίσω θήκη Όταν χρησιμοποιείτε φωτογραφικό χαρτί, τοποθετήστε το στην πίσω θήκη. Η τροφοδοσία του χαρτιού στον εκτυπωτή γίνεται αυτόματα από την πίσω θήκη, επιλέγοντας μόνο τύπους μέσου εκτός από απλό χαρτί, όπως φωτογραφικό χαρτί, στις ρυθμίσεις εκτύπωσης του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή κατά την εκτύπωση. Όταν χρησιμοποιείτε απλό χαρτί εκτός από χαρτί μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter, τοποθετήστε το επίσης στην πίσω θήκη.

28 Τοποθέτηση χαρτιού Стр. 28 из 421 стр.

29 Τοποθέτηση χαρτιού Стр. 29 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Τοποθέτηση χαρτιού > Τοποθέτηση χαρτιού > Τοποθέτηση χαρτιού Τοποθέτηση χαρτιού Σημαντικό Εάν κόψετε απλό χαρτί σε μικρά μεγέθη όπως 4" x 6" / 10 x 15 εκ., 4" x 8" / 101,6 x 203,2 χιλ., 5" x 7" / 13 x 18 εκ. ή 2,16" x 3,58" / 55,0 x 91,0 χιλ. (μέγεθος κάρτας), για να εκτελέσετε δοκιμαστική εκτύπωση, ενδέχεται να προκληθεί εμπλοκή χαρτιού. Μπορείτε να τοποθετήσετε μόνον απλό χαρτί μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter στην κασέτα. Τοποθετήστε χαρτί άλλου μεγέθους ή τύπου στην πίσω θήκη. Συνιστούμε την χρήση γνήσιου φωτογραφικού χαρτιού της Canon για την εκτύπωση φωτογραφιών. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα γνήσια χαρτιά της Canon, ανατρέξτε στην ενότητα Τύποι μέσου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί αντιγραφής γενικής χρήσης. Για εκτύπωση και στις δύο όψεις, συνιστάται η χρήση [Super White Paper/Υπέρλευκο Χαρτί] της Canon. Σχετικά με το μέγεθος και το βάρος του χαρτιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον εκτυπωτή, ανατρέξτε στην ενότητα Τύποι μέσου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τοποθέτηση χαρτιού στην πίσω θήκη 1. Ισιώστε τις τέσσερις γωνίες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Ευθυγραμμίστε καλά τα άκρα του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Αν τοποθετήσετε το χαρτί χωρίς να ευθυγραμμίσετε τα άκρα, μπορεί να μπλοκάρει μέσα στον εκτυπωτή. Εάν το χαρτί έχει τσαλακωθεί, κρατήστε τα τσαλακωμένα άκρα και γυρίστε τα απαλά προς την αντίθετη κατεύθυνση μέχρι να ισιώσει τελείως το χαρτί. Για λεπτομέρειες σχετικά με το ίσιωμα τσαλακωμένου χαρτιού, ανατρέξτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο "Αντιμετώπιση προβλημάτων " στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο: Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. 2. Ετοιμαστείτε να τοποθετήσετε το χαρτί.

30 Τοποθέτηση χαρτιού Стр. 30 из 421 стр. (1) Ανοίξτε τη βάση χαρτιού και τραβήξτε την προς τα έξω. (2) Βάλτε το δάχτυλό σας στο κέντρο του επάνω μέρους της κασέτας εξόδου χαρτιού και ανοίξτε την απαλά. (3) Επεκτείνετε την προέκταση της κασέτας εξόδου για να την ανοίξετε. 3. Τοποθετήστε χαρτί. (1) Σύρετε τους οδηγούς χαρτιού (Α), για να τους ανοίξετε και τοποθετήστε το χαρτί στο κέντρο της πίσω θήκης ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΑΣ. Σημαντικό Τοποθετείτε πάντα το χαρτί με κατακόρυφο προσανατολισμό (B). Εάν τοποθετήσετε το χαρτί με οριζόντιο προσανατολισμό (C) μπορεί να προκληθεί εμπλοκή. (2) Σύρετε τους οδηγούς χαρτιού, για να τους ευθυγραμμίσετε και με τις δύο πλευρές της στοίβας χαρτιού. Μην ασκείται υπερβολική δύναμη για να σύρετε τους οδηγούς χαρτιού. Το χαρτί ενδέχεται να μην

31 Τοποθέτηση χαρτιού Стр. 31 из 421 стр. τροφοδοτηθεί σωστά. Μην τοποθετείτε χαρτί πέρα από την ένδειξη του ορίου φορτίου (D). Μετά την τοποθέτηση χαρτιού Επιλέξτε το μέγεθος και τον τύπο του τοποθετημένου χαρτιού στα Μέγεθος σελίδας (Page Size) (ή Μέγεθος χαρτιού (Paper Size)) και Τύπος μέσου (Media Type) στο πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή. Ανατρέξτε στην ενότητα Εκτύπωση εγγράφων (Windows) ή Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh). Τοποθέτηση χαρτιού στην κασέτα Μπορείτε να τοποθετήσετε μόνον απλό χαρτί μεγέθους A4, B5, A5 ή Letter στην κασέτα. Ανατρέξτε στην ενότητα Τύποι μέσου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. 1. Ισιώστε τις τέσσερις γωνίες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Ανατρέξτε στην ενότητα Τοποθέτηση χαρτιού στην πίσω θήκη. 2. Τραβήξτε την κασέτα έξω από τον εκτυπωτή. 3. Αφαιρέστε το κάλυμμα της κασέτας. 4. Ετοιμαστείτε να τοποθετήσετε το χαρτί στην κασέτα. Τραβήξτε προς τα έξω τη γλωσσίδα (Α), για να απασφαλίσετε και να επεκτείνετε την κασέτα.

32 Τοποθέτηση χαρτιού Стр. 32 из 421 стр. 5. Τοποθετήστε χαρτί. (1) Τοποθετήστε τη στοίβα χαρτιού ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ και ΤΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΚΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΕΤΑΣ και ευθυγραμμίστε την με τη δεξιά πλευρά της κασέτας. (2) Σύρετε τους οδηγούς χαρτιού (B) για να τους ευθυγραμμίσετε με την αντίστοιχη ένδειξη μεγέθους σελίδας. Ο οδηγός χαρτιού (B) θα σταματήσει όταν ευθυγραμμιστεί με την αντίστοιχη ένδειξη μεγέθους σελίδας. Ενδέχεται να υπάρχει ένα μικρό κενό διάστημα μεταξύ του οδηγού χαρτιού (B) και της στοίβας χαρτιού. (3) Σύρετε τον οδηγό χαρτιού (C) που βρίσκεται στα αριστερά για να τον

33 Τοποθέτηση χαρτιού Стр. 33 из 421 стр. ευθυγραμμίσετε πλήρως με την πλαϊνή όψη της στοίβας χαρτιού. Μην τοποθετείτε χαρτί πέρα από την ένδειξη του ορίου φορτίου (D). 6. Τοποθετήστε το κάλυμμα στην κασέτα. 7. Τοποθετήστε την κασέτα μέσα στον εκτυπωτή. Σπρώξτε την κασέτα ώστε να εισέλθει ολόκληρη μέσα στον εκτυπωτή. Η κασέτα θα προεξέχει από τον εκτυπωτή, αλλά μην την πιέσετε, ώστε να εισχωρήσει περισσότερο μέσα στον εκτυπωτή. Μπορεί να προκαλέσετε βλάβη στον εκτυπωτή ή στην κασέτα. 8. Ανοίξτε τη θήκη εξόδου χαρτιού. (1) Βάλτε το δάχτυλό σας στο κέντρο του επάνω μέρους της κασέτας εξόδου χαρτιού και ανοίξτε την απαλά. (2) Επεκτείνετε την προέκταση της κασέτας εξόδου για να την ανοίξετε. Μετά την τοποθέτηση χαρτιού Επιλέξτε το μέγεθος και τον τύπο του τοποθετημένου χαρτιού στα Μέγεθος σελίδας (Page Size) (ή Μέγεθος χαρτιού (Paper Size)) και Τύπος μέσου (Media Type) στο πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή. Ανατρέξτε στην ενότητα Εκτύπωση εγγράφων (Windows) ή Εκτύπωση εγγράφων (Macintosh).

34 Τοποθέτηση χαρτιού Стр. 34 из 421 стр.

35 Τοποθέτηση φακέλων Стр. 35 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Τοποθέτηση χαρτιού > Τοποθέτηση χαρτιού > Τοποθέτηση φακέλων Τοποθέτηση φακέλων Μπορείτε να εκτυπώσετε σε [Ευρωπαϊκό DL/European DL] φάκελο και σε [Κοινό ΦάκελοUS/US Comm. Env. #10. Εφόσον το πρόγραμμα οδήγησης του εκτυπωτή ρυθμιστεί κατάλληλα, η διεύθυνση περιστρέφεται αυτόματα και εκτυπώνεται σύμφωνα με την κατεύθυνση του φακέλου. Σημαντικό εν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους τύπους φακέλων που ακολουθούν. - Φακέλους με ανάγλυφη ή επεξεργασμένη επιφάνεια - Φακέλους με διπλό πτερύγιο (ή αυτοκόλλητα πτερύγια) - Φακέλους σφραγισμένους με πίεση - Φακέλους των οποίων τα κολλητικά πτερύγια είναι ήδη υγρά και κολλώδη εν μπορείτε να τοποθετήσετε φακέλους στην κασέτα. Τοποθετήστε τους στην πίσω θήκη. 1. Προετοιμασία των φακέλων. Πιέστε προς τα κάτω και τις τέσσερις γωνίες και άκρες των φακέλων για να τους ισιώσετε. Εάν οι φάκελοι είναι τσαλακωμένοι, κρατήστε τις απέναντι γωνίες και γυρίστε τις προσεκτικά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αν το πτερύγιο του φακέλου είναι τσαλακωμένο, ισιώστε το. Χρησιμοποιήστε ένα στυλό για να πιέσετε και να ισιώσετε το εισερχόμενο άκρο του φακέλου στην κατεύθυνση εισαγωγής και να εξομαλύνετε την πτύχωση. Οι παραπάνω εικόνες δείχνουν μια πλευρική όψη του εισερχόμενου άκρου του φακέλου. Σημαντικό Οι φάκελοι μπορεί να μπλοκάρουν στον εκτυπωτή εάν δεν είναι επίπεδοι ή εάν τα άκρα τους δεν είναι ευθυγραμμισμένα. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πτύχωση ή φούσκωμα που να υπερβαίνει τις 0,1 ίντσες / 3 χιλ. 2. Τοποθέτηση φακέλων.

36 Τοποθέτηση φακέλων Стр. 36 из 421 стр. (Β) Πίσω όψη (C) Πλευρά διεύθυνσης (1) Σύρετε τους οδηγούς χαρτιού (Α), για να τους ανοίξετε και τοποθετήστε τους φακέλους στο κέντρο της πίσω θήκης ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΑΣ. Το διπλωμένο πτερύγιο του φακέλου θα είναι στραμμένο προς τα κάτω στην αριστερή πλευρά. Μπορείτε να τοποθετήσετε έως και 10 φακέλους τη φορά. (2) Σύρετε τους οδηγούς χαρτιού για να τους ευθυγραμμίσετε και με τις δύο πλευρές των φακέλων. Μην ασκείται υπερβολική δύναμη για να σύρετε τους οδηγούς χαρτιού. Οι φάκελοι ενδέχεται να μην τροφοδοτηθούν σωστά. 3. Ορίστε τις ρυθμίσεις του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή. (1) Επιλέξτε Φάκελος (Envelope) στο Τύπος μέσου (Media Type). (2) Επιλέξτε το μέγεθος των φακέλων. Επιλέξτε Φάκελος τύπου DL (DL Env.) ή Comm. Env. #10 στο Μέγεθος σελίδας (Page Size ). Επιλέξτε Φάκελος DL (DL Envelope) ή Φάκελος #10 (#10 Envelope) στην περιοχή Μέγεθος χαρτιού (Paper Size). (3) Επιλέξτε Οριζόντιος (Landscape) στο Προσαν. (Orientation). Σημαντικό Εάν δεν ορίσετε Μέγεθος σελίδας (Page Size) (ή Μέγεθος χαρτιού (Paper Size)) ή Προσανατολισμός(Orientation) σωστά, η διεύθυνση τα εκτυπωθεί ανάποδα ή με στροφή 90 μοιρών. Στα Windows, εάν το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι ανάποδα, επιλέξτε Περιστροφή 180 μοίρες (Rotate 180 degrees) στο φύλλο ιαμόρφωση σελίδας (Page Setup) στο πλαίσιο διαλόγου με τις ιδιότητες εκτυπωτή του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή.

37 Τύποι μέσου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Стр. 37 из 421 стр. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους Αντιμετώπιση προβλημάτων Περιεχόμενα > Τοποθέτηση χαρτιού > Τοποθέτηση χαρτιού > Τύποι μέσου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Τύποι μέσου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Για βέλτιστα αποτελέσματα εκτύπωσης, επιλέξτε χαρτί κατάλληλο για εκτύπωση. Η Canon διαθέτει διάφορους τύπους χαρτιού για μεγαλύτερη διασκέδαση κατά την εκτύπωση, όπως αυτοκόλλητα και χαρτιά για φωτογραφίες ή έγγραφα. Για την εκτύπωση σημαντικών φωτογραφιών, συνιστάται να χρησιμοποιείτε γνήσιο χαρτί εκτύπωσης της Canon. Τύποι μέσου Χαρτιά που κυκλοφορούν στην αγορά Όνομα χαρτιού <κωδ. μοντέλου> *1 Όριο φορτίου χαρτιού Πίσω θήκη Κασέτα Όριο φορτίου κασέτας εξόδου χαρτιού Ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή: Τύπος μέσου Απλό χαρτί (ανακυκλωμένο χαρτί)/ Plain Paper (Recycled paper)*2 Περίπου 150 φύλλα Μεγέθη A4, B5, A5, Letter / 8,5" x 11": Περίπου 150 φύλλα Περίπου 50 φύλλα Απλό χαρτί/plain Paper Φάκελοι 10 φάκελοι Χωρίς δυνατότητα τοποθέτησης*3 *4 Φάκελος/Envelope Αυθεντικά χαρτιά Canon Όνομα χαρτιού <κωδ. μοντέλου> *1 Όριο φορτίου χαρτιού Πίσω θήκη Κασέτα Όριο φορτίου κασέτας εξόδου χαρτιού Ρυθμίσεις προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή: Τύπος μέσου Για εκτύπωση εγγράφων: Super White Paper (Υπερλευκό χαρτί) <SW- 201> Περίπου 100 φύλλα A4: Περίπου 100 φύλλα Περίπου 50 φύλλα Απλό χαρτί/plain Paper Για εκτύπωση φωτογραφιών: Photo Paper Pro Platinum < PT-101>/Φωτογραφικό χαρτί Pro Platinum <PT-101 > *5 Photo Paper Pro II (Επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί II) <PR- 201> *5 Glossy Photo Paper "Everyday Use" (Γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί "Καθημερινής A4, Letter / 8.5" x 11", 5" x 7" / 13 x 18 cm και 8" x 10" / 20 x 25 cm: 10 φύλλα 4" x 6" / 10 x 15 εκ.: 20 φύλλα Χωρίς δυνατότητα τοποθέτησης*3 *4 Photo Paper Pro Platinum/ Φωτογραφικό χαρτί Pro Platinum Photo Paper Pro II/ Επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί II Glossy Photo Paper/ Γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί χρήσης") <GP-501> *5 Photo Paper Glossy ( Γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί) <GP-502>*5 Photo Paper Plus Glossy II (Έξτρα γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί II) <PP- Glossy Photo Paper/ Γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί Photo Paper Plus Glossy ΙΙ/ Έξτρα γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί ΙΙ

38 Τύποι μέσου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Стр. 38 из 421 стр. 201> *5 Photo Paper Plus Semigloss (Έξτρα ημιγυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί) <SG-201> *5 Matte Photo Paper (Φωτογραφικό χαρτί ματ) < MP-101> Photo Paper Plus Semigloss/Έξτρα ημιγυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί Φωτογραφικό χαρτί ματ/ Matte Photo Paper Για εκτύπωση επαγγελματικών εγγράφων: High Resolution Paper (Χαρτί υψηλής ανάλυσης) <HR-101N> 80 φύλλα Χωρίς δυνατότητα τοποθέτησης*3 50 φύλλα High Resolution Paper / Χαρτί υψηλής ανάλυσης Για να δημιουργήσετε δικές σας εκτυπώσεις: T-Shirt Transfers (Σιδερότυπα) <TR-301> Photo Stickers (Αυτοκόλλ. φωτογραφίες) <PS-101> 1 φύλλο Χωρίς δυνατότητα τοποθέτησης*3 *4 Σιδερότυπα 1 φύλλο Glossy Photo Paper/ Γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί *1 Τα χαρτιά που φέρουν κωδικό μοντέλου είναι γνήσια χαρτιά Canon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκτυπώσιμη πλευρά και για σημειώσεις αναφορικά με τον χειρισμό του χαρτιού, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο οδηγιών που παρέχεται μαζί με το χαρτί. Για πληροφορίες σχετικά με το διαθέσιμο μέγεθος σελίδας για κάθε γνήσιο χαρτί Canon, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Ανάλογα με τη χώρα σας ή την περιοχή αγοράς, ορισμένα γνήσια χαρτιά της Canon μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Στις ΗΠΑ τα χαρτιά δεν πωλούνται βάσει του κωδικού μοντέλου. Μπορείτε να αγοράσετε ένα χαρτί με το όνομά του. *2 Η σωστή τροφοδοσία με χαρτί μπορεί να μην είναι εφικτή στη μέγιστη χωρητικότητα, ανάλογα με τον τύπο του χαρτιού ή τις συνθήκες περιβάλλοντος (υπερβολικά υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία και υγρασία). Σε αυτές τις περιπτώσεις, περιορίστε τον αριθμό χαρτιών που τοποθετείτε κάθε φορά πάνω από το ήμισυ (μπορείτε να χρησιμοποιείτε 100% ανακυκλωμένο χαρτί). *3 Η τροφοδοσία αυτού του χαρτιού από την κασέτα ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στον εκτυπωτή. Η τροφοδοσία του θα πρέπει να γίνεται πάντα στην πίσω θήκη. *4 Προτείνουμε να αφαιρείτε τα φύλλα που έχουν ήδη εκτυπωθεί από την κασέτα εξόδου χαρτιού πριν ξεκινήσετε την εκτύπωση, για να αποφύγετε τη θόλωση και τον αποχρωματισμό. *5 Όταν τοποθετείτε το χαρτί σε δεσμίδες, η όψη εκτύπωσης μπορεί να σημαδευτεί καθώς τροφοδοτείται ή τα φύλλα να μην τροφοδοτούνται σωστά. Σε αυτήν την περίπτωση, τοποθετείτε ένα φύλλο κάθε φορά. Μεγέθη χαρτιού Μπορείτε να τοποθετήσετε απλό χαρτί με τα εξής μεγέθη σελίδας στην κασέτα. Μεγέθη A4, B5, A5 και Letter εν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης απλού χαρτιού άλλου μεγέθους σελίδας στην κασέτα. Τοποθετήστε τους στην πίσω θήκη. Στα Macintosh, οι τύποι Choukei 3 και Choukei 4 δεν είναι διαθέσιμοι. Τυπικά μεγέθη: Letter (8,50 x 11,00 ίντσες / 215,9 x 279,4 χιλ.) Legal (8,50 x 14,00 ίντσες / 215,9 x 355,6 χιλ.) A5 (5,83 x 8,27 ίντσες / 148,0 x 210,0 χιλ.) A4 (8,27 x 11,69 ίντσες / 210,0 x 297,0 χιλ.) B5 (7,17 x 10,12 ίντσες / 182,0 x 257,0 χιλ.) 4" x 6" (4,00 x 6,00 ίντσες / 10 x 15 χιλ.) 4" x 8" (4,00 x 8,00 ίντσες / 101,6 x 203,2 χιλ.) 5" x 7" (5,00 x 7,00 ίντσες / 13 x 18 χιλ.) 8" x 10" (8,00 x 10,00 ίντσες / 20 x 25 χιλ.) L (3,50 x 5,00 ίντσες / 89,0 x 127,0 χιλ.) 2L (5,00 x 7,01 ίντσες / 127,0 x 178,0 χιλ.) Hagaki (3,94 x 5,83 ίντσες / 100,0 x 148,0 χιλ.) Hagaki 2 (7,87 x 5,83 ίντσες / 200,0 x 148,0 χιλ.) Comm. Env. #10 (4,12 x 9,50 ίντσες / 104,6 x

Οδηγός βασικών λειτουργιών. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Αντιμετώπιση προβλημάτων. Περιγράφει συνοπτικά το παρόν προϊόν.

Οδηγός βασικών λειτουργιών. Οδηγός λειτουργιών για προχωρημένους. Αντιμετώπιση προβλημάτων. Περιγράφει συνοπτικά το παρόν προϊόν. ip3600 series Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο Стр. 1 из 389 стр. Τρόπος χρήσης του παρόντος εγχειριδίου Εκτύπωση του παρόντος εγχειριδίου MC-2615-V1.00 Οδηγός βασικών λειτουργιών Περιγράφει συνοπτικά το παρόν προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων

Τοποθέτηση τυπικής θήκης 250 φύλλων Γρήγορη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Σε αυτήν την ενότητα περιγράφεται ο τρόπος τοποθέτησης χαρτιού σε θήκες 250 και 550 φύλλων καθώς και στον μη αυτόματο τροφοδότη. Περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή.

Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου. 1 Τοποθετήστε το πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του ADF ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημ.: Για να αποφύγετε τυχόν περικοπή

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση μέσων εκτύπωσης στον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση μέσων εκτύπωσης στον τροφοδότη διαφορετικών μεγεθών. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες Σύντομη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες Αν τοποθετήσετε τύπο χαρτιού διαφορετικό από απλό, ρυθμίστε το μέγεθος και τον τύπο χαρτιού ώστε να αντιστοιχεί με το χαρτί που έχει τοποθετηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε.

Σύντομη αναφορά. Τοποθέτηση χαρτιού. Τοποθέτηση χαρτιού στις θήκες. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά 2 Ρυθμίστε τους οδηγούς έτσι ώστε να αντιστοιχούν στο μέγεθος του χαρτιού που τοποθετείτε. 3 Λυγίστε, ξεφυλλίστε και ισιώστε τις άκρες του χαρτιού πριν το τοποθετήσετε. Τοποθέτηση χαρτιού

Διαβάστε περισσότερα

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια Aυτός ο οδηγός περιλαµβάνει: "Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια" στη σελίδα 23. "Αντιµετώπιση προβληµάτων εγκατάστασης" στη σελίδα 24. "Εύρεση περισσότερων πληροφοριών" στη σελίδα 28. Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης.

Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 3 4 5 Στοιχείο 5 Κουμπί Αναστολή λειτουργίας Σκοπός Ενεργοποίηση λειτουργίας Αδράνειας ή Αδρανοποίησης. Εάν πατήσετε οποιουδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου

Αντιγραφή πολλών σελίδων σε ένα φύλλο. Αποστολή/λήψη φαξ. Χρήση του πίνακα ελέγχου Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) ή στη γυάλινη επιφάνεια του σαρωτή. Σημειώσεις: Για να αποφύγετε την

Διαβάστε περισσότερα

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3840 series

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3840 series 1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3840 series Για να βρείτε την απάντηση σε μια ερώτηση, επιλέξτε ένα από τα παρακάτω θέματα: Ανακοινώσεις Ειδικά χαρακτηριστικά Για να ξεκινήσετε Σύνδεση του εκτυπωτή Εκτύπωση φωτογραφιών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς

Οδηγός γρήγορης αναφοράς Οδηγός γρήγορης αναφοράς 3 Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις. 4 Αντιγράψτε το έγγραφο. Δημιουργία αντιγράφων 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο στο συρτάρι χαρτιού του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή στο κρύσταλλο

Διαβάστε περισσότερα

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3740 series

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3740 series 1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3740 series Για να βρείτε την απάντηση σε μια ερώτηση, επιλέξτε ένα από τα παρακάτω θέματα: Ανακοινώσεις Ειδικά χαρακτηριστικά Για να ξεκινήσετε Σύνδεση του εκτυπωτή Εκτύπωση φωτογραφιών

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

HP DeskJet 2130 All-in-One series

HP DeskJet 2130 All-in-One series HP DeskJet 2130 All-in-One series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP DeskJet 2130 series... 1 2 Έναρξη χρήσης... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου... 5 Φωτεινές ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

1 Εκτυπωτές HP Deskjet 6500 series

1 Εκτυπωτές HP Deskjet 6500 series 1 Εκτυπωτές HP Deskjet 6500 series Για να βρείτε την απάντηση σε μια ερώτηση, επιλέξτε ένα από τα παρακάτω θέματα: HP Deskjet 6540-50 series Ανακοινώσεις Ειδικά χαρακτηριστικά Για να ξεκινήσετε Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Σκοπός. Εάν πατήσετε το κουμπί αναστολής λειτουργίας ή το διακόπτη τροφοδοσίας, γίνεται επαναφορά του εκτυπωτή από τη λειτουργία αδρανοποίησης.

Σκοπός. Εάν πατήσετε το κουμπί αναστολής λειτουργίας ή το διακόπτη τροφοδοσίας, γίνεται επαναφορά του εκτυπωτή από τη λειτουργία αδρανοποίησης. Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή 7 Χρησιμοποιήστε το 3 4 Σκοπός 6 5 Οθόνη Προβολή της κατάστασης του εκτυπωτή. Κουμπί αρχικής οθόνης Ρύθμιση και χειρισμός

Διαβάστε περισσότερα

HP Deskjet 1510 series

HP Deskjet 1510 series HP Deskjet 1510 series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP Deskjet 1510 series... 1 2 Εξοικείωση με τον HP Deskjet 1510 series... 3 Μέρη εκτυπωτή... 4 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου... 5 Φωτεινή ένδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικός Εκτυπωτής Ετικετών Avery

Προσωπικός Εκτυπωτής Ετικετών Avery Προσωπικός Εκτυπωτής Ετικετών Avery Πίνακας Περιεχομένων Σελίδα 1. Εισαγωγή 2 2. Απαιτήσεις Συστήματος 2 3. Χαρακτηριστικά Προσωπικού Εκτυπωτή Ετικετών Avery 2 4. Περιγραφή τμημάτων Προσωπικού Εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Γρήγορη Εκκίνηση 1 Γρήγορη Εκκίνηση Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα αντικείμενα που παρουσιάζονται στην Εικόνα 1. (Οι ετικέτες που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία μπορεί να ποικίλουν.)

Διαβάστε περισσότερα

HP DeskJet 3630 All-in-One series

HP DeskJet 3630 All-in-One series HP DeskJet 3630 All-in-One series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP DeskJet 3630 series... 1 2 Έναρξη χρήσης... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου... 5 Φωτεινές ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

HP Deskjet 1010 series

HP Deskjet 1010 series HP Deskjet 1010 series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP Deskjet 1010 series... 1 2 Εξοικείωση με τον HP Deskjet 1010 series... 3 Μέρη εκτυπωτή... 4 Φωτεινή ένδειξη κουμπιού ενεργοποίησης... 5

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Βήμα 1 Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Βήμα 2 Κλείστε τη μονάδα του σαρωτή αργά. Προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες, για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμό. 1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήστη NPD4134-00 EL

Οδηγίες χρήστη NPD4134-00 EL NPD4134-00 EL Περιεχόμενα Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα Εκδόσεις λειτουργικού συστήματος Οδηγίες ασφάλειας Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας... 11 Εγκατάσταση του εκτυπωτή... 11 Επιλογή θέσης για

Διαβάστε περισσότερα

Για. Πάτημα του κουμπιού αναστολής λειτουργίας μέχρι ο εκτυπωτής να επανέλθει Εκτέλεση επαναφοράς κατά την ενεργοποίηση με τον κύριο διακόπτη ρεύματος

Για. Πάτημα του κουμπιού αναστολής λειτουργίας μέχρι ο εκτυπωτής να επανέλθει Εκτέλεση επαναφοράς κατά την ενεργοποίηση με τον κύριο διακόπτη ρεύματος Σύντομη αναφορά Γνωριμία με τον εκτυπωτή Χρήση του πίνακα ελέγχου Χρησιμοποιήστε το Για 1 Εμφάνιση Εμφάνιση της κατάστασης του εκτυπωτή. 2 Κουμπί αρχικής οθόνης Ρύθμιση και λειτουργία του εκτυπωτή. Μετάβαση

Διαβάστε περισσότερα

Lexmark 840 Series. Οδηγός χρήσης

Lexmark 840 Series. Οδηγός χρήσης Lexmark 840 Series Οδηγός χρήσης Μάιος 2006 www.lexmark.com Οι ονομασίες Lexmark και Lexmark με το λογότυπο με σχήμα ρόμβου είναι σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

HP DeskJet 1110 series

HP DeskJet 1110 series HP DeskJet 1110 series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP DeskJet 1110 series... 1 2 Έναρξη χρήσης... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Φωτεινή ένδειξη κουμπιού λειτουργίας... 5 Τοποθέτηση μέσου εκτύπωσης...

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

HP LaserJet σειρά P2030. Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP LaserJet σειρά P2030. Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP LaserJet σειρά P2030 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2030 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2016 Copyright HP Development Company,

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου 2013 2012 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος Το Xerox και το Xerox με το εικονιστικό σήμα αποτελούν εμπορικά σήματα της Xerox Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε.

2 Πιέστε τον οδηγό μήκους προς τα μέσα, όπως υποδεικνύεται, και σύρετε τον οδηγό στη σωστή θέση για το μέγεθος του χαρτιού που θα τοποθετήσετε. Σύντομη αναφορά Τοποθέτηση χαρτιού και ειδικών μέσων εκτύπωσης Τοποθέτηση τυπικής θήκης 50 φύλλων Ο εκτυπωτής έχει μία τυπική θήκη 50 φύλλων (Θήκη ) με ένα συνδεδεμένο μη αυτόματο τροφοδότη. Η θήκη 50

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς

Οδηγός γρήγορης αναφοράς Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 5-1 - Περιεχόμενα 1 Μάθετε τον εκτυπωτή... 3 Χρήση του Πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή... 3 Κατανόηση της σημασίας του φωτός του πίνακα ελέγχου εκτυπωτή... 4 2 Φόρτωση χαρτιού

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

HP Officejet 4630 e-all-in-one series

HP Officejet 4630 e-all-in-one series HP Officejet 4630 e-all-in-one series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για τον εκτυπωτή HP Officejet 4630 e-all-in-one series... 1 2 Εξοικείωση με τον εκτυπωτή HP Officejet 4630 series... 3 Τα μέρη του

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2050 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2050 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP LaserJet σειρά P2050 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης NPD EL

Οδηγός εγκατάστασης NPD EL NPD5107-00 EL Αποσυσκευασία Αποσυσκευασία Αφαιρέστε όλα τα προστατευτικά υλικά. A Κλείστε το κάλυμμα του εκτυπωτή. B 2 Γέμισμα μελανιού Γέμισμα μελανιού Απαγκιστρώστε τη μονάδα του δοχείου μελανιού. A

Διαβάστε περισσότερα

Βοήθεια για το HP Photosmart D5300 series

Βοήθεια για το HP Photosmart D5300 series Βοήθεια για το HP Photosmart D5300 series Περιεχόµενα 1 Βοήθεια για το HP Photosmart D5300 series...3 2 Επισκόπηση συσκευής HP Photosmart Η συσκευή HP Photosmart µε µια µατιά...5 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου...6

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 3655 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 3 4 5 Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

350 Series. Οδηγός χρήσης

350 Series. Οδηγός χρήσης 350 Series Οδηγός χρήσης Ιούλιος 2006 www.lexmark.com Οι ονομασίες Lexmark και Lexmark με το λογότυπο με σχήμα ρόμβου είναι σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Εκτυπωτής HP Color LaserJet σειρά CP1510 Οδηγός χρήσης χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Lexmark 1400 Series. Οδηγός χρήσης

Lexmark 1400 Series. Οδηγός χρήσης Lexmark 1400 Series Οδηγός χρήσης Φεβρουάριος 2007 www.lexmark.com Οι ονομασίες Lexmark και Lexmark με το λογότυπο με σχήμα ρόμβου είναι σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2. 3. Budget III Web Camera... 2. 4. Τεχνική Υποστήριξη από την Crypto...

1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2. 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2. 3. Budget III Web Camera... 2. 4. Τεχνική Υποστήριξη από την Crypto... Budget III Web Camera Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Απαιτήσεις συστήματος... 2 3. Budget III Web Camera... 2 3.1. Εγκατάσταση της Budget

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

HP Officejet 4630 e-all-in-one series

HP Officejet 4630 e-all-in-one series HP Officejet 4630 e-all-in-one series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για τον εκτυπωτή HP Officejet 4630 e-all-in-one series... 1 2 Εξοικείωση με τον εκτυπωτή HP Officejet 4630 series... 3 Τα μέρη του

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Πίνακας ελέγχου Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό χρήσης. 3 5 Απασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

HP Deskjet 2640 series

HP Deskjet 2640 series HP Deskjet 2640 series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP Deskjet 2640 series... 1 2 Εξοικείωση με τον εκτυπωτή HP Deskjet 2640 series... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Φωτεινές ενδείξεις πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ: Σελίδα 1 από 19 Οδηγός εκτύπωσης Τοποθέτηση μέσων στη θήκη 250 ή 550 φύλλων ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος από την αστάθεια του εξοπλισμού, η τοποθέτηση χαρτιού πρέπει να πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL

Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Οδηγός εγκατάστασης λογισμικού NPD4758-00 EL Εγκατάσταση λογισμικού Σημείωση για τη σύνδεση USB: Μην συνδέσετε το καλώδιο USB μέχρι να εμφανιστεί η σχετική ειδοποίηση. Εάν εμφανιστεί αυτή η οθόνη, κάντε

Διαβάστε περισσότερα

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Εκτυπωτές Γραφείου PIXMA ip100/ip100 με αξεσουάρ μπαταρίας Μονάδα Bluetooth BU-30 Παρέχει δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης από κινητά τηλέφωνα, PC και PDA που υποστηρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

HP ENVY 5530 e-all-in-one series

HP ENVY 5530 e-all-in-one series HP ENVY 5530 e-all-in-one series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP ENVY 5530 e-all-in-one series... 1 2 Γνωριμία με το HP ENVY 5530 series... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Φωτεινές ενδείξεις πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Lexmark 1300 Series. Οδηγός χρήσης

Lexmark 1300 Series. Οδηγός χρήσης Lexmark 1300 Series Οδηγός χρήσης Δεκέμβριος 2006 www.lexmark.com Οι ονομασίες Lexmark και Lexmark με το λογότυπο με σχήμα ρόμβου είναι σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

HP DeskJet 2600 All-in-One series

HP DeskJet 2600 All-in-One series HP DeskJet 2600 All-in-One series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP DeskJet 2600 series... 1 2 Έναρξη χρήσης... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου... 5 Φωτεινές ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Z65 Color Jetprinter. Οδηγός χρήσης. εκέµβριος

Z65 Color Jetprinter. Οδηγός χρήσης. εκέµβριος Οδηγός χρήσης Z65 Color Jetprinter Οδηγός χρήσης εκέµβριος 2001 www.lexmark.com Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια Χρησιµοποιήστε µόνο το τροφοδοτικό που σας παρέχει η Lexmark για το συγκεκριµένο προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

HP Deskjet F4100 All-in-One series. Bo Windows

HP Deskjet F4100 All-in-One series. Bo Windows HP Deskjet F4100 All-in-One series Bo Windows HP Deskjet F4100 All-in-One series Περιεχόµενα 1 HP Deskjet F4100 All-in-One series Βοήθεια...5 2 Επισκόπηση συσκευής HP All-in-One Η συσκευή HP All-in-One

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

HP Deskjet 5700 Series. HP Deskjet 5700 Series

HP Deskjet 5700 Series. HP Deskjet 5700 Series HP Deskjet 5700 Series HP Deskjet 5700 Series Ανακοινώσεις της εταιρείας Hewlett-Packard Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε τροποποιήσεις χωρίς προειδοποίηση. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήστη NPD EL

Οδηγίες χρήστη NPD EL NPD4451-00 EL Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης έγχρωµου εκτυπωτή laser

Οδηγός εγκατάστασης έγχρωµου εκτυπωτή laser Οδηγός εγκατάστασης έγχρωµου εκτυπωτή laser ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Βήµα 1. Άνοιγµα συσκευασίας... 3 Βήµα 2. Κατανόηση λειτουργίας του εκτυπωτή... 5 Βήµα 3. Τοποθέτηση του ιµάντα µεταφοράς και των κασετών γραφίτη...

Διαβάστε περισσότερα

HP Deskjet Ink Advantage 3540 e-all-in- One series

HP Deskjet Ink Advantage 3540 e-all-in- One series HP Deskjet Ink Advantage 3540 e-all-in- One series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP Deskjet Ink Advantage 3540 e-all-in-one series... 1 2 Εξοικείωση με τον εκτυπωτή HP Deskjet 3540 series... 3

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

HP Deskjet 3900 series. Οδηγός χρήσης

HP Deskjet 3900 series. Οδηγός χρήσης HP Deskjet 3900 series Οδηγός χρήσης Ανακοινώσεις της εταιρείας Hewlett-Packard Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0

Πίνακας ελέγχου. Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6655 Τεχνολογία Xerox ConnectKey 2.0 Τεχνολογία Xerox ConnectKey.0 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

HP DeskJet 3700 All-in-One series

HP DeskJet 3700 All-in-One series HP DeskJet 3700 All-in-One series Πίνακας περιεχομένων 1 Βοήθεια για το HP DeskJet 3700 series... 1 2 Έναρξη χρήσης... 3 Εξαρτήματα του εκτυπωτή... 4 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου... 5 Φωτεινές ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CM2320 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CM2320 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CM2320 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Java αποτελεί εμπορικό σήμα της Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Το λογότυπο SD αποτελεί εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη NPD EN

Εγχειρίδιο Χρήστη NPD EN Εγχειρίδιο Χρήστη NPD4687-00 EN CRTM.FM (A4 size) Rev. Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα Πνευματικά δικαιώματα και εμπορικά σήματα Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 5

Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 5 Οδηγός γρήγορης αναφοράς 2013. 5-1 - Περιεχόμενα 1 Μαθαίνοντας τον εκτυπωτή... 3 Χρήση του Πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή... 3 Κατανόηση των χρωμάτων της ενδεικτικής λυχνίας και του πλήκτρου Ύπνου... 4 Ορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Ε Ω Εάν απαντήσετε «Ναι» σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, προχωρήστε στην ενότητα που υποδεικνύεται για οδηγίες σχετικά µε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα