Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, των συνεργατών και των εργαζόμενων μας.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, των συνεργατών και των εργαζόμενων μας."

Transcript

1

2 Η COMPUTER LINK ιδρύθηκε το 1991 με το όραμα να συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό του Βusiness σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού αλλά και του δημοσίου τομέα. Όχημα μας είναι η τεχνολογία και ο προσανατολισμός μας το αποτέλεσμα. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας τις υποδομές για μια ευέλικτη και αποτελεσματική δομή σε κάθε επιχείρηση απαντώντας συνεχώς στις αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Με γνώση και ευθύνη στη δύναμη της τεχνολογίας σχεδιάζουμε τις λύσεις μας παίρνοντας πάντα παλμό από τα πιο σύγχρονα αποτελέσματα της τεχνολογίας με επίκεντρο μας την επιχειρησιακή δυναμική. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, των συνεργατών και των εργαζόμενων μας. Οι στρατηγικές παράμετροι που μας διαφοροποιούν είναι η βαθιά γνώση αυτού που κάνουμε, οι εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τμήμα της αγοράς, η άριστη σχέση ποιότητας-κόστους, η αξιοπιστία των προϊόντων μας και η υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση. Από το 1991 μέχρι και σήμερα συμμετείχαμε ενεργά και ουσιαστικά σε όλα τα εξελικτικά στάδια της μηχανογράφησης των επιχειρήσεων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα από την «γέννηση» της μέχρι την σημερινή ενηλικίωση, συμβάλλοντας σε αξιοσημείωτο βαθμό στην διείσδυση της μηχανογραφημένης πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα. "ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ"

3 Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί το βασικό μας στρατηγικό πλεονέκτημα. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που συνεχώς ενδυναμώνονται από την γνώση και την εμπειρία τόσο στον τομέα του ΙΤ και Security Infrastructure, όπως και στον τομέα της HARDWARE υποστήριξης Οn Site και Ιn House αλλά και στον τομέα υποστήριξης των έτοιμων εφαρμογών Entersoft ERP & CRM και Custom προϊόντων λογισμικού που παράγουμε. Η εταιρεία πέτυχε να εφαρμόσει απλές και ευέλικτες δομές γεγονός που της επιτρέπει να αντιδρά άμεσα και να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Βασικό μας χαρακτηριστικό αποτελεί η ομαδικότητα μεταξύ των μελών μας. Η ακεραιότητα αποτελεί ένα βασικό συστατικό της ιστορίας της εταιρείας μας και του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιούμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Η αφοσίωση μας στην ακεραιότητα σημαίνει ότι όλες μας οι ενέργειες και σχέσεις βασίζονται σε ορισμένες ασυμβίβαστες αξίες μας. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό, τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και παρέχουμε ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Η τιμιότητα διέπει όλες μας τις σχέσεις εντός και εκτός εταιρείας. Έχουμε υψηλή αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης και συμβάλλουμε θετικά στην κοινωνία τόσο σαν εταιρεία όσο και σαν μονάδες. "Η COMPUTER LINK EINAI ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΠΟΡ"

4 Με επίκεντρο την ανάγκη, γνώμονα την γνώση και την πείρα και αξιοποιώντας τον υπάρχοντα εξοπλισμό μιας εταιρείας δημιουργούμε ιδανικές προτάσεις τις οποίες και υποστηρίζουμε μέσω συμβολαίων υποστήριξης. Δεν σχεδιάζουμε όμως λύσεις μόνο με βάση το HARDWARE τα λειτουργικά και τηλεπικοινωνιακά εργαλεία αλλά ταυτόχρονα ευθυγραμμιζόμενοι με την εκάστοτε ανάγκη σχεδιάζουμε «από λευκό χαρτί» τον κώδικα του λογισμικού που έχετε ανάγκη ή διασυνδέουμε υπαρκτά Software της εταιρείας σας προς τέρψη των αναγκών σας. Όλα μας τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα με την φιλοσοφία της ανοιχτής αρχιτεκτονικής και διαθέτουν ισχυρό σύστημα παραμετροποίησης προκειμένου να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ μέσα από την Γνώση, Όραμα μέσα από την Ανάγκη και Τόλμη μέσα από την Πρωτοπορία των Λύσεων».

5 Η COMPUTER LINK LTD από τον Μάρτιο του 1991 ξεκίνησε με όραμα και στόχους και μετά από σχεδόν Είκοσι πέντε χρόνια πορεία έχει μια αξιόπιστη δυναμική και συνεχή παρουσία στον κλάδο της Τεχνολογίας της Πληροφορίας. Η συνεχή επικοινωνία και εξειδίκευση του στελεχιακού μας δυναμικού είναι ένα από τα κύρια σημεία που επενδύουμε. Αυτή η επένδυση στη γνώση σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι πάντοτε ιδανικές και προσανατολισμένες ακριβώς με τις ανάγκες των πελατών μας. Έχουμε πάντοτε σαν στόχο, η εφαρμογή των λύσεων που σας προτείνουμε να έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη απόδοση, αξιοποιώντας στο μέγιστο δυνατό τον εγκατεστημένο εξοπλισμό μηχανών και λογισμικού εξαπλώνοντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών. Όλα αυτά τα χρόνια εγκαταστήσαμε και υποστηρίξαμε λύσης από πάνω από 800 επιχειρήσεις και οργανισμούς πλέον των 2000 χρηστών. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας επιβεβαίωσαν ότι πετύχαμε ένα σημαντικό βήμα προς τον αρχικό μας στόχο. Σήμερα η Computer Link συνεργάζεται στενά με τους Leader της παγκόσμιας αγοράς πληροφορικής, Hp, LENOVO, Dell, APC,Microsoft, Veritas,Veeam,Cisco, Symantec,McAfee, Watchguard, Zyxel, Thecus, Synology,TECHNOWARE.

6 Σκοπός μας..., η πορεία κατά την οποία θα δημιουργούμε ευχαριστημένους πελάτες και θα αποτελούν την διαφήμισή μας για τους νέους ευχαριστημένους πελάτες μας. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας αριθμεί 12 συνεργάτες, ένα μικρό αλλά ευέλικτο σχήμα που αντιδρά αμέσως στην επίλυση των προβλημάτων των πελατών μας. Η έδρα της εταιρίας είναι στην Ηλιούπολη επί της οδού Λ Ειρήνης 28 και στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της με σύγχρονες εγκαταστάσεις που προσφέρουν τις συνθήκες εργασίας που απαιτούνται σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Στις εγκαταστάσεις μας ανήκει χώρος Service, Γραφεία, Αποθήκες συνολικής έκτασης 350 τμ.

7 Οι βασικοί άξονες στους οποίους δραστηριοποιείται η Computer Link ΕΠΕ στην μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της είναι : Πώληση και διανομή Προϊόντων Τεχνολογίας. Πώληση και διανομή Συστημάτων Πληροφορικής. Σχεδιασμός,Υλοποίηση και Υποστήριξη Εφαρμογών Entersoft ERP & CRM. Σχεδιασμός, Υλοποίηση και Υποστήριξη Εφαρμογών Altec. Τεχνική Υποστήριξη Προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας. Πώληση αναλώσιμων προιόντων και περιφερειακών πληροφορικής. Εγκατάσταση και υποστήριξη δικτύων. Εγκατάσταση και Υποστήριξη IP Τηλεφωνικών κέντρων. Σχεδιασμός, Εγκατάσταση και Υποστήριξη IT τεχνολογίας. Διαχείριση και Υλοποίηση έργων Δημοσίου πληροφορικής. Σχεδιασμός και Υλοποίηση λύσεων Ασφάλειας Δικτύων. Σχεδιασμός και Υλοποίηση λύσεων Προστασίας Δεδομένων. Σχεδιασμός και Υλοποίηση Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης. Σχεδιασμός και υλοποίηση έργων Παρακολούθησης και Καταγρφής, ασφάλειας Χώρων.

8 Για την εμπειρία μας δεδομένου ότι διανύουμε το 25 έτος συνεχούς παρουσίας μας στην μαχόμενη πληροφορική, παρακολουθώντας και ενεργώντας τάχιστα την συνεχώς εξελισσόμενη πορεία της πληροφορικής. Γιατί είμαστε εδώ για να υποστηρίζουμε αυτό που σχεδιάσαμε για εσάς. Γιατί παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις δημιουργίας υποδομών τόσο στο Hardware μέσω των εξειδικευμένων ΙΤ Υπηρεσιών μας όσο και στο Software σε συνδυασμό με την δυνατότητα Ανάπτυξης και υποστήριξης εφαρμογών. Γιατί ξέρουμε να αναλύουμε το κλάσμα χρυσής τομής κόστους απόδοσης. Γιατί ακούμε, μελετάμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με βάση την ανάγκη σας. Γιατί σας συμβουλεύουμε με στόχο την προστασία της επένδυσής σας μέσα από την συνεχή κάλυψη της ανάγκης σας. Γιατί διαθέτουμε τεχνογνωσία και έχουμε την δυνατότητα να σας παρουσιάζουμε λύσεις δίνοντάς σας την δυνατότητα να επιλέξετε με την συμβουλή μας αυτή που προσαρμόζετε στο προϋπολογιστικό σας κόστος. Γιατί γνωρίζουμε ότι το σημαντικότερο στην πληροφορική είναι το after sales Support. Γιατί κάποιος που μπορεί πρέπει να προστατεύει την επένδυσή σας δείχνοντάς σας τον δρόμο να πορεύεστε μηχανογραφικά μέσα από την συνεχή εξέλιξη και πρόοδο της Τεχνολογίας της πληροφορικής δίνοντας το σημαντικό πλεονέκτημα σε κάθε αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Γιατί δεν Υλοποιούμε ότι δεν Υποστηρίζουμε. Γιατί ;... ρωτήστε τους πελάτες μας.

9 Από το 1991 η Computer Link επεκτείνει σταδιακά τις συνεργασίες της με τους Leader της Πληροφορικής. Την ίδια Χρονιά ο ιδρυτής της κ Φαρμάκης Παντελής εγκαθιστά τότε τα πρώτα δίκτυα Novell εξυπηρετώντας Δικτυακές ανάγκες των επιχειρήσεων. Η υποστήριξη σε θέματα δικτύων αυξάνει συνεχώς την εμπειρία του δυναμικού της Computer Link που αρχίζει από το 1992 να ενισχύεται. Έτσι από το 1996 η Computer Link γίνεται partner Dell και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό λύσεων και εγκαταστάσεις Server, Switches & storages καθώς και σε εγκαταστάσεις των πρώτων Microsoft operating Windows Networks. Ταυτόχρονα η Computer Link επενδύει στο χώρο των εγκαταστάσεων Computer Room και δημιουργεί την πρώτη ολοκληρωμένη ομάδα εγκαταστάσεων,τερματισμών και πιστοποιήσεις καλωδιώσεων και πλέον αναλαμβάνει, υλοποιεί και υποστηρίζει την μηχανογραφική υποδομή μιας επιχείρησης έχοντας ολοκληρωτικά την ευθύνη της εγκατάστασης και παραδίδοντας την από την καλωδιακή Υποδομή μέχρι και το επιτυχές login των Χρηστών.

10 Ταυτόχρονα έχουν γίνει οι πρώτες εγκαταστάσεις της εμπορολογιστικής εφαρμογής του Κεφαλαίου και μάλιστα σε δικτυακό περιβάλλον Novell. Το 1993 σε Novell η Computer Link λειτουργεί το No 3 serial Nr Κεφαλαίου στην εταιρία Ξυλεμπορική Ηλιούπολης ΕΠΕ. Τα επόμενα Χρόνια , η Computer Link εγκαθιστά με Dell Servers από τα πρώτα συστήματα clustering στην Market ΑΧΕΠΕΥ ενώ ταυτόχρονα Υποστηρίζει δικτυακές εγκαταστάσεις πλέον των 50 χρηστών όπως της Metrolife Χρηματιστηριακής και άλλων πελατών. Από το 2000 και μετά, επεκτείνει την συνεργασία της με την IBM Hellas προμηθεύοντας,εγκαθιστώντας και υποστηρίζοντας μεγάλα συστήματα AS400 μέσω της Θυγατρικής INDEV ΕΠΕ, που έχει δημιουργήσει εξειδικευμένα για το AS400 και υποστηρίζοντας συστήματα αναπτύσσει εφαρμογή Χρηματοοικονομικού περιεχομένου για συστήματα Factoring και επεκτείνει την συνεργασία της με τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς και τις εταιρίες Multifin και Multifactoring. Από το 2004 και μετά η Computer Link ξεκινάει την συνεργασία της με την Cisco αλλά και την HP Ελλάς και μέσα από την επιτυχημένη πορεία της συνεργασίας της, κατορθώνει πιστοποιώντας τους Μηχανικούς της και πετυχαίνοντας τους στόχους της σε διάθεση Server γίνεται για 3 συνεχόμενες χρονιές Hp Preffered Partner. Ήδη οι εγκαταστάσεις της Computer Link σε μεγάλα συστήματα την καθιστά Microsoft Partner και Cisco Partner.

11 Ο Συνδυασμός της τεχνογνωσίας του IT σε συνδυασμό με την συνεργασία από το 2006 με την Entersoft δίνει στην εταιρία το προβάδισμα να μπορεί να δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στον τελικό πελάτη από το Α έως το Ω στην υποστήριξη διαχείρισης της πληροφορίας σε μια σύγχρονη επιχείρηση. To τμήμα ΙΤ μέσα στην πορεία όλων αυτών των χρόνων και μέχρι σήμερα ενδυναμώνεται και υλοποιεί λύσεις : Στην ασφάλεια των δικτύων (Routers, Firewalls,Antivirus Platforms,Wireless Connections Hot Spots ), στην IP τηλεφωνία,στην εγκατάσταση mail server, στην εγκατάσταση υποδομών για την δημιουργία αντιγράφων ασφάλειας, στην εγκατάσταση και υποστήριξη Microsoft προϊόντων και δικτύων (Active Directory, Share Point Servers,Exchange Servers κλπ). Στην συνέχεια το ΙΤ τμήμα της Computer Link επεκτείνει την συνεργασία του με την Watchguard επεκτείνοντας έτσι τις προσφερόμενες λύσεις στην ασφάλεια δικτύων. Οι πολλαπλές εφαρμογές και η οι πιστοποιήσεις θέτουν την Computer Link Silver Partner της Watchguard μιας Αμερικάνικης εταιρίας Leader στον χώρο της ασφάλειας. Ως επέκταση των προσφερόμενων λύσεων στο θέμα ασφάλειας του εξοπλισμού η Computer Link επεκτείνει την συνεργασία της και αναλαμβάνει προμήθεια και εγκαταστάσεις μεγάλων και μικρότερων Μονάδων UPS σε συνεργασία με την APC αλλά και την Ιταλική Technoware. Στο διάστημα αυτό η Computer Link εγκατάστησε τριφασικές ή μονοφασικές μονάδες έως και 80Kva σε πελάτες της και συντηρεί με εξειδικευμένο προσωπικό της αυτές τις εγκαταστάσεις.

12 Το 2015 η Computer Link ανανεώνει μια από τις πιστοποιήσεις της ως Silver Partner Hp. Η μελέτη και η ασφάλεια των δικτύων επέκτειναν από το 2006 την Συνεργασία της εταιρίας με την Symantec και αποτελεί σήμερα Premium partner της εξειδικεύοντας λύσεις σχετικά με τις antivirus πλατφόρμες της εταιρίας αλλά και με προϊόντα όπως το Symantec Veritas Backup Exec. Ταυτόχρονα αναπτύσσεται το τμήμα υποστήριξης ERP της Computer Link σχετικά με την εγκατάσταση παραμετροποίηση και Υποστήριξη του Entersoft ERP. Στην διαδρομή αυτή η Computer Link γίνεται Gold Partner Entersoft το 2009 αποκτώντας τους αντίστοιχους πιστοποιημένους μηχανικούς software.έτσι το τμήμα Software ενδυναμώνεται και αποκτά τεχνογνωσία μέσα από την Υποστήριξη και υλοποίηση project μεγάλων επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα το τμήμα Software αναπτύσσει δικές του (Custom ) εφαρμογές οι οποίες λειτουργούν είτε ανεξάρτητα είτε σε συνδυασμόμε το Entersoft ERP. To 2015 η Computer Link ενισχύει το τμήμα Software με νέο δυναμικό σύγχροννων developer και πέρα από την ανάπτυξη Custom εφαρμογών ως add on module στο ERP ξεκινάει την ανάπτυξη νέας εφαρμογής για την κάλυψη των αναγκών των Δήμων τόσο εντός της Ελληνικής επικράτειας όσο και εκτός αυτής, δημιουργώντας την εφαρμογή CRMS (Citizen Request Management System), ενυσχύοντας έτσι την εξωστρέφεια των Δήμων προς τους πολίτες, ενώ αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο δωρεάν στα χέρια των πολιτών μέσω του οποίου μπορεί να έχουν διαρκή αλληλεπίδραση με τις υπηρεσίες του Δήμου δημιουργώντας αιτήματα 24 Χ 7 Χ 365,ενώ ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις στον Δήμο τους.

13 Οι άνθρωποι της Computer Link ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά ζητήματα και συναισθανόμενοι έντονα την ευθύνη των περιβαλλοντικών θεμάτων της εποχής μας με όχημα την εταιρία συμμετάσχει στις διαδικασίες ανακύκλωσης του Ηλεκτρονικού εξοπλισμού αλλά και σε χορηγίες με στόχο την βοήθεια ασθενών κοινωνικών ομάδων. Παράλληλα μέσω του Δήμου Ηλιούπολης και των Υπηρεσιών του στον οποίο ανήκει η έδρα της εταιρίας συνδράμει στην ενίσχυση των Σχολικών επιτροπών της περιοχής και όχι μόνο με προμήθεια εξοπλισμού Μηχανογράφησης με στόχο την ενίσχυση των εκπαιδευτικών Ομάδων.

14 Η Computer Link από το 2007 κατασκευάζει το δικό της πληροφοριακό κιόσκι (info kiosk) το οποίο και διαθέτει αποκλειστικά στην αγορά.

15

16

17

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου

Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου Εισαγωγή Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΑΚΗΣ 141 171 24 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ: 210-9313336 FAX: 210-9313337 http://www.netpath.gr e-mail:info@netpath.gr Η Εταιρεία µας Η NetPath Holistic Technology Solutions ιδρύθηκε από στελέχη µε εικοσαετή εµπειρία

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Τριών Ιεραρχών 31, ΤΚ: Άνω Πετράλωνα, Αθήνα, Τηλέφωνο: , Φαξ: http:

Τριών Ιεραρχών 31, ΤΚ: Άνω Πετράλωνα, Αθήνα, Τηλέφωνο: , Φαξ: http: H ADVANCED CONSULTING A.E. (ADCON) είναι η κορυφαία εταιρεία, επί σειρά ετών, υλοποίησης πληροφοριακών συστημάτων ERP της ALTEC ΑΕ. στην Ελλάδα. Το πελατολόγιο της αριθμεί 1.000 & πλέον εγκαταστάσεις με

Διαβάστε περισσότερα

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές»

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» Εταιρική Ταυτότητα Η ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ιδρύθηκε το1993και εξειδικεύεται στην υλοποίηση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και στην ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η Silicontech ιδρύθηκε πρόσφατα (Νοέµβριο 2004) πραγµατοποιώντας το όραµα µιας ολοκληρωµένης οµάδας συνεργατών, ειδικευµένων στον τοµέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Μετά από µια

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Cloud ERP Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Για µια «ανοικτή» επιχείρηση Μπροστά στις σηµερινές απαιτήσεις και προκλήσεις Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα Διδάσκων: Αγγελόπουλος Γιάννης Δευτέρα 3-5 Τρίτη 4-6 Εργαστήριο Α Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com 1 Στόχος Σκοπός μαθήματος Σκοπός:

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης. «Είμαστε εδώ για σας»

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης. «Είμαστε εδώ για σας» Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης «Είμαστε εδώ για σας» Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση η καλή λειτουργία και η διαθεσιμότητα του τεχνολογικού της περιβάλλοντος αποτελούν κρίσιμο

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία»

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Τηλεφωνικό Κέντρο Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας για κάθε σύγχρονη ε- πιχείρηση. Στο παρελθόν,

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα Εταιρική Ταυτότητα Ποιοι είμαστε H NETConsulting αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων ατόμων στον τομέα της πληροφορικής, με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον χώρο. Κύριο χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Powering the Hospitality industry

Powering the Hospitality industry Powering the Hospitality industry www.eurotel.gr Εταιρικό Προφίλ Ο Όμιλος EUROTEL HOSPITALITY, είναι μια πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 25 χρόνια, στην

Διαβάστε περισσότερα

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech CRM Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech.CRM Σύνοψη Το Natech.CRM αποτελεί μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή η οποία ενοποιεί: τις πωλήσεις την οργάνωση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Natech Q. Ολοκληρωμένη λύση υλοποίησης ηλεκτρονικών κατασχετηρίων και μητρώων λογαριασμών για τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Natech Q. Ολοκληρωμένη λύση υλοποίησης ηλεκτρονικών κατασχετηρίων και μητρώων λογαριασμών για τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Natech Q Ολοκληρωμένη λύση υλοποίησης ηλεκτρονικών κατασχετηρίων και μητρώων λογαριασμών για τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Natech.Q Overview Το NATECH.Q αποτελεί μια πιστοποιημένη εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

τεχνογνωσία στην πληροφορική

τεχνογνωσία στην πληροφορική τεχνογνωσία στην πληροφορική οι υπηρεσίες Η SeCure καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης στον τομέα της πληροφορικής. Αποστολή μας είναι η παροχή τεχνογνωσίας και η εφαρμογή της έτσι

Διαβάστε περισσότερα

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben. SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ... 3 1.1. EXCHANGE

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες:

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες: Διάδρασις Ο.Ε. Υπηρεσίες Συμβουλευτικής & Πληροφορικής Ζήνωνος 18 104 37 Αθήνα 210 5233244 - info@diadrasis.gr - www.diadrasis.gr Εταιρική Παρουσίαση ποιοι είμαστε η Διάδρασις είναι εταιρία που δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Συνεργασία με Microsoft Δυναμική Πορεία Εξέλιξης Διακρίσεις Microsoft Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών...

Η Εταιρία Συνεργασία με Microsoft Δυναμική Πορεία Εξέλιξης Διακρίσεις Microsoft Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών... Η Εταιρία... 1 Συνεργασία με Microsoft... 2 Δυναμική Πορεία Εξέλιξης... 3 Διακρίσεις Microsoft... 4 Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών... 5 Διακρίσεις Εργασιακού Περιβάλλοντος... 6 Διακρίσεις Τεχνογνωσίας

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Total Support. ProTeleSys - 1 -

Total Support. ProTeleSys - 1 - Total Support - 1 - Total Support The After Sale Support Σήμερα πια, κανείς δεν αμφισβητεί την σημαντικότητα των παροχών από την χρήση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και την ανυπέρβλητη προσφορά τους στο

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

More than. Software as a Service

More than. Software as a Service More than Software as a Service! Software as a Service SaaS. Καινοτομία Τεχνολογία Αποτέλεσμα Το SaaS - Software as a Service ή on demand - είναι το νέο πρωτοποριακό μοντέλο διάθεσης λογισμικού που αξιοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ERP (11oς 07) ΗΜΕΡΑ : 23/11/2007

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ERP (11oς 07) ΗΜΕΡΑ : 23/11/2007 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ERP (11oς 07) : CHANNEL PARTNER ΗΜΕΡΑ : 23/11/2007 DATA COMMUNICATION ΚΕΡΔΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ DEAL ΜΕ ΤΗ MICROSOFT : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑ : 25/11/2007 DATA COMMUNICATION ERP ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων οργάνωσης, στρατηγικού σχεδιασμού, δικαίου εταιρειών, φορολογίας, λογιστικής

Διαβάστε περισσότερα

PERFORMANCE Technologies Α.Ε.

PERFORMANCE Technologies Α.Ε. PERFORMANCE Technologies Α.Ε. Δομή παρουσίασης στοιχεία εταιρίας απολογισμός 2011 & επιτεύγματα στόχοι στρατηγικές πελατολόγιο συνεργασίες ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα επόμενα βήματα Η Εταιρία Η PERFORMANCE

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 3 Εταιρική Παρουσίαση 2014 Περιεχόμενα 2 Εισαγωγή 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 6 Οι λύσεις μας, Ειδικές Υπηρεσίες Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. RodosData Intergrated Solutions Ε.Π.Ε. Συστήματα Διαχείρισης Πληροφορικής & Αυτοματισμού

COMPANY PROFILE. RodosData Intergrated Solutions Ε.Π.Ε. Συστήματα Διαχείρισης Πληροφορικής & Αυτοματισμού COMPANY PROFILE ΙΣΤΟΡΙΚΟ 2004: Ιδρύεται η εταιρία Ε. Φορόζης και ΣΙΑ Ο.Ε με αντικείμενο εργασιών την εμπορία προγραμμάτων - H/Y - υπηρεσιών. Σύντομα η επιχείρηση διακρίνεται ως ένας από τους σημαντικότερους

Διαβάστε περισσότερα

Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα

Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα Σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες η επένδυση σε καινοτόμα και εύχρηστα εργαλεία είναι πάντοτε μια σωστή επιχειρηματική απόφαση. Η ACE-Hellas είναι σύμμαχος σας και συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση»

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Digital Signage «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Θέλετε αποτελεσματικότερη επικοινωνία; Ψάχνετε για ένα νέο τρόπο για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας για αυτό που πουλάτε; Το Digital Signage

Διαβάστε περισσότερα

Solutions ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ KAI ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Solutions ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ KAI ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Solutions ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ KAI ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ hardware Εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους (designjet), Σταθμοί εργασίας, Servers, Οθόνες, Φορητοί υπολογιστές. Επαγγελματικές λύσεις: oθόνες μεγάλου μεγέθους

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή IT Landscape Transformation. Accomplished. Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή ACE ERP ecm: δυναμικό & αξιόπιστο καλύπτει ολοκληρωμένα τα δημόσια έργα Το ACE ERP είναι ένα ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Τεχνολογιών της Πληροφορίας

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Τεχνολογιών της Πληροφορίας Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τεχνολογιών της Πληροφορίας TeTRIS informatics Εν. Χριστού, 85 200 Κάλυμνος Τ 693 060 3413 info@tetris.com.gr http://www.tetris.com.gr Σελίδα 1 Η εταιρεία δημιουργήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Τα Χαρακτηριστικά µας I

Τα Χαρακτηριστικά µας I d.d. Synergy Hellas Τα Χαρακτηριστικά µας I Οι Σύµβουλοί µας Η Φιλοσοφία µας Οι Ικανότητές µας υναµική & Έµπειρη οµάδα Συµβούλων Μέση Εµπειρία > 7 χρόνια Ενεργοί Σύµβουλοι µε Εµπειρία 17 ετών Οµαδικό πνεύµα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Αποστολή της Retail@Link & Πολιτική Ασφαλείας 12 χρόνια εμπειρίας Στη διασύνδεση επιχειρήσεων με >11.500.000 Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Dynamics NAV & Verticals

Microsoft Dynamics NAV & Verticals Microsoft Dynamics NAV & Verticals 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics NAV ERP Τι είναι; Το Enterprise Resource Planning (ERP) είναι μια λύση λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση. Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής & Digital Marketing με Καινοτόμες Τεχνολογίες

Εταιρική Παρουσίαση. Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής & Digital Marketing με Καινοτόμες Τεχνολογίες Εταιρική Παρουσίαση Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής & Digital Marketing με Καινοτόμες Τεχνολογίες Εξελισσόμενα Πληροφοριακά Συστήματα Διασφαλίζουν τη Διαρκή Απόδοση της Επένδυσής σας Eταιρεία Η εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ H εταιρία LINK ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από το 1990. Αρχικές της δραστηριότητες υπήρξαν η εµπορία οπτικού παθητικού εξοπλισµού, η αντιπροσώπευση

Διαβάστε περισσότερα

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Altec Integration: Microsoft Gold Partner

Altec Integration: Microsoft Gold Partner Altec Integration: Microsoft Gold Partner Συνεργασία Altec Integration - Microsoft Παραδοσιακά, η Microsoft επιλέγει συνεργάτες, για την μεταπώληση των προϊόντων της, αλλά και για την παροχή εξειδικευμένων

Διαβάστε περισσότερα

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε.

Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. Company Profile TOP ELECTRONIC COMPONENTS Α.Ε. TOP Electronic Components Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ιστορία Η εταιρία TOP Electronic Components Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η εποχή του SaaS έφτασε! Το λογισμικό ως υπηρεσία SaaS συμφέρει!

Η εποχή του SaaS έφτασε! Το λογισμικό ως υπηρεσία SaaS συμφέρει! Η εποχή του SaaS έφτασε! Το λογισμικό ως υπηρεσία SaaS συμφέρει! Το S1aaS (Soft1 as a Service) είναι το νέο μοντέλο διάθεσης και χρήσης του λογισμικού Soft1, που αξιοποιεί το Internet. O πελάτης δεν χρειάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Αναδιοργάνωση Καλωδιώσεων Computer Room. «Ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτούμε...»

Αναδιοργάνωση Καλωδιώσεων Computer Room. «Ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτούμε...» Αναδιοργάνωση Καλωδιώσεων Computer Room «Ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτούμε...» Το Computer Room Το Computer Room αποτελεί την καρδιά της μηχανογράφησης και της επεξεργασίας των Πληροφοριών, που έχουν πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα»

Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα» Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα» Το όραμά μας: «να εξελίσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό λογισμικό στον αγροτικό τομέα» 2 Εταιρεία Η Winagro αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Π.Μ.Σ. ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Π.Μ.Σ. ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ > ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Π.Μ.Σ. ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΡΙΣΜΟΣ: Το Cloud Computing είναι η ονοµασία της τεχνολογίας η οποία επιτρέπει στους χρήστες να

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Μεγέθη 17 Διασφάλιση Ποιότητας 19 Eπικοινωνία με ιδρυτές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

TeleUnicom People Before Technology

TeleUnicom People Before Technology TeleUnicom People Before Technology Περιεχόμενα Ο Όμιλος Η Φιλοσοφία μας Οργανόγραμμα Οι Συνεργάτες μας Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Ο Όμιλος Όμιλος Kristelcom Communications

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ 02 Σκοπός Ο κυριότερος στόχος της LeghornGroup είναι να λειτουργεί με τρόπο αποτελεσματικό υπεύθυνο και επωφελή στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και

Διαβάστε περισσότερα

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος!

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! N.S.E Ltd Networking System Exellence Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! Copyright NSE Ltd. 2011 Hybrid

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) 25 Μαΐου, 2018 Στις 25 Μαΐου 2018, τίθεται σε ισχύ ο νέος γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων, ευρύτερα γνωστός ως GDPR (General

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική διαδρομή. Η Κλάδης Ενεργειακή. Η Κλάδης Ενεργειακή Ηράκλειο Κρήτης η. ιδρύει τμήμα Έρευνας Κλάδης Α.Ε. ξεκινά την εμπορική.

Ιστορική διαδρομή. Η Κλάδης Ενεργειακή. Η Κλάδης Ενεργειακή Ηράκλειο Κρήτης η. ιδρύει τμήμα Έρευνας Κλάδης Α.Ε. ξεκινά την εμπορική. 1 Θα στοιχημάτιζα όλα μου τα χρήματα στον ήλιο και την ηλιακή ενέργεια, τι πηγή δύναμης! Ελπίζω μόνο να μην περιμένουμε να τελειώσει ο άνθρακας και το πετρέλαιο μέχρι να καταφέρουμε να δαμάσουμε τι δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Βήμα Ψηφιακό Άλμα

Ψηφιακό Βήμα Ψηφιακό Άλμα Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τις Νέες Δράσεις ΕΣΠΑ: Ψηφιακό Βήμα Ψηφιακό Άλμα ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΣΠΑ Προκηρύχτηκε το πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΟ άλμα» με προϋπολογισμό ύψους 50 εκατ. ευρώ. Τα κύρια σημεία

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...- 1 - ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 2 - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ... - 3 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 4 - ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... - 5 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... - 6 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες η επένδυση σε καινοτόμα και εύχρηστα εργαλεία είναι πάντοτε μια σωστή επιχειρηματική απόφαση. Η ACE-Hellas είναι σύμμαχός σας και συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ο Όμιλος. Η Φιλοσοφία μας. Οργανόγραμμα. Οι Συνεργάτες μας. Οικονομικά Στοιχεία. Στρατηγικοί Στόχοι.

Περιεχόμενα. Ο Όμιλος. Η Φιλοσοφία μας. Οργανόγραμμα. Οι Συνεργάτες μας. Οικονομικά Στοιχεία. Στρατηγικοί Στόχοι. Company Profile Περιεχόμενα Ο Όμιλος Η Φιλοσοφία μας Οργανόγραμμα Οι Συνεργάτες μας Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Ο Όμιλος Kristelcom Communications Όμιλος Kristelcom Communications

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 30/06/2015 Αγαπητή κυρία / Αγαπητέ κύριε, Το παρόν ερωτηματολόγιο συντάχθηκε στο πλαίσιο εκπόνησης της διδακτορικής διατριβής με αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED 1 1. Λίγα λόγια για εμάς Η Sirecled Hellas S.A ιδρύθηκε το 2013 διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων LED στην Ν.ΑΕυρώπη. Τομείς εξειδίκευσης Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά REFLEXIS RETAIL: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

VCCF George Nolis - CEO

VCCF George Nolis - CEO 1 VCCF 2017 George Nolis - CEO LANCOM WHO is WHO Σχετικά με τη Lancom Η Lancom είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο πεδίο των IT υπηρεσιών, παρέχοντας εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠ ΚτΠ) Δράση e-services

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠ ΚτΠ) Δράση e-services Η ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠ ΚτΠ) Δράση e-services BYTE COMPUTER ΑΒΕΕ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 98 & ΤΡΙΒΟΛΗ, 117 41 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 900 2000, FAX.: 210 924 4084 E-MAIL:

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή H WATT AND VOLT Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τη Νέα Δράση ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων

Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τη Νέα Δράση ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τη Νέα Δράση ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΕΣΠΑ Προκηρύχτηκε η Δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: Προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας

Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: Προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα: Προοπτικές ενός σύγχρονου τρόπου ενίσχυσης της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας Μπάμπης Σιαφλάς: Supply Chain & Commercial Director Ταυτότητα SARMED (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

ίκτυα και Internet στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον

ίκτυα και Internet στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον ίκτυα και Internet στο Επιχειρηματικό Περιβάλλον 4 ο Εξάμηνο Τμήμα ιοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αγγελική Πουλυμενάκου Μάρτιος 2012 Ευχαριστούµε τουςγ. ιακονικολάου,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ. 213.131.3636, 213.131.3605 FAX. 210.3389197 Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες exray CRM Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες Προσφέρουμε ένα CRM πληροφοριακό σύστημα... που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας, όχι η

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με την CBS εκ. Κύκλος εργασιών. Partners. 165 εργαζόμενοι. Μηχανικοί. Developers. Sales & Consultants. 34 Συνεργασίες.

Σχετικά με την CBS εκ. Κύκλος εργασιών. Partners. 165 εργαζόμενοι. Μηχανικοί. Developers. Sales & Consultants. 34 Συνεργασίες. 2 Σχετικά με την CBS 29.000εκ. Κύκλος εργασιών 165 εργαζόμενοι Partners 60 Μηχανικοί 34 Συνεργασίες Ιδιωτικός Τομέας 60% Δημόσιος Τομέας 40% 50 Developers 1.024 Πιστοποιήσεις 55 Sales & Consultants Συγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

Product Version 1.0 Feature List

Product Version 1.0 Feature List Product Version 1.0 Feature List SiEBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2724433, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Εταιρική Παρουσίαση Η Glassdrive είναι µια διεθνής αναπτυσσόµενη εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου. Δραστηριοποιείται σήµερα σε έντεκα (11) Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης,

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, 300 Think Business Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήµερα, κάθε επιχείρηση για να αναπτυχθεί οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των business διαδικασιών, να µειώσει το λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα