ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ"

Transcript

1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ VI ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΣΚΥΛΩΝ Οι κανονισμοί Εκθέσεων σκύλων χωρίζονται σε τρία κεφάλαια: Α. Γενικοί Κανονισμοί Εκθέσεων Β. Υπεύθυνοι στίβων. Γ. Ειδικοί Κανονισμοί Εκθέσεων Α ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΣΚΟΠΟΣ Άρθρο 1 Σκοπός των Εκθέσεων σκύλων είναι η επιλογή και επιβράβευση των καλύτερων δειγμάτων κάθε φυλής σκύλου, ανάλογα με τον βαθμό ταύτισής τους με το πρότυπο της φυλής, η ενημέρωση του κοινού, η προώθηση της υπεύθυνης κυνοφιλίας και η ψυχαγωγία. ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Άρθρο 2 α) ικαίωμα συμμετοχής στις Εκθέσεις σκύλων του Κ.Ο.Ε. έχουν όλοι οι σκύλοι που φέρουν γενεαλογικούς χάρτες αναγνωρισμένους από την.κ.ο. και τον Κ.Ο.Ε. καθώς και οι σκύλοι εγγεγραμμένοι στο Β.Ε.Α. του Κ.Ο.Ε ηλικίας τριών (3) μηνών και άνω κατά την ημέρα της Έκθεσης. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ Άρθρο 3 εν δύνανται να συμμετάσχουν και θα απορριφθούν: α) θηλυκοί σκύλοι σε περίοδο οίστρου β) σκύλοι τυφλοί, κωφοί, χωλοί γ) αρσενικοί σκύλοι ευνουχισμένοι, μονόρχιδες ή κρυπτόρχιδες δ) θηλυκοί σκύλοι στειρωμένοι ή σε στάδιο προχωρημένης εγκυμοσύνης ε) σκύλοι των οποίων η φυσική εμφάνιση ή το χρώμα έχουν αλλαχθεί ή αλλοιωθεί με τεχνητά μέσα ή ουσίες, εκτός από τις περιπτώσεις στις οποίες επιτρέπονται από το πρότυπο της φυλής (π.χ. κούρεμα) στ) σκύλοι οι οποίοι αποπειραθούν να δαγκώσουν τον κριτή ή αρνούνται να δεχθούν την εξέταση από αυτόν. Άρθρο 4 Ο κριτής πρέπει να σημειώσει τον αποβληθέντα σκύλο στο «Έντυπο Αξιολόγησης Σκύλου» και να Εκθέσει τον λόγο της απόφασής του (π.χ. Απεβλήθη Επιθετικός) ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΨΟΥΣ - ΒΑΡΟΥΣ Άρθρο 5 Στις φυλές των οποίων το πρότυπο αναφέρει συγκεκριμένο ύψος ή βάρος ως αιτία απόρριψης, ο κριτής θα έχει το δικαίωμα, εάν το κρίνει απαραίτητο, να εξετάσει και αποφασίσει εάν ο σκύλος βρίσκεται εντός ή εκτός των προκαθορισμένων από το πρότυπο, ορίων. Ο κριτής θα πρέπει να σημειώσει στο «Έντυπο Αξιολόγησης Σκύλου» ότι ο σκύλος μετρήθηκε ή ζυγίστηκε, εάν είναι εντός ή εκτός ορίων και αν απορρίπτεται (π.χ. Μετρήθηκε Εκτός Απορρίπτεται). Άρθρο 6 Η οργανωτική επιτροπή της Έκθεσης θα πρέπει να είναι σε θέση να παράσχει όργανο μέτρησης ύψους ή βάρους σκύλου, εάν απαιτηθεί.

2 ΜΕΤΑ ΟΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ Άρθρο 7 Όλοι οι συμμετέχοντες, σε μια Έκθεση σκύλοι, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά των μεταδοτικών ασθενειών και να συνοδεύονται από το βιβλιάριο υγείας τους. Άρθρο 8 Κατόπιν γνωμοδότησης του κτηνιάτρου της Έκθεσης, οποιοσδήποτε σκύλος παρουσιάζει κλινικά συμπτώματα μόρβας, λοιμώδους ηπατίτιδας, λεπτοσπείρωσης ή άλλης μεταδοτικής ασθένειας, θα απομακρυνθεί αμέσως από τον χώρο της Έκθεσης. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ Άρθρο 9 Ένας τουλάχιστον κτηνίατρος θα έχει καθορισθεί να ασκεί καθήκοντα κτηνιάτρου Έκθεσης, σε κάθε Έκθεση σκύλων. Άρθρο 10 Τα καθήκοντα του κτηνιάτρου Έκθεσης είναι να δίνει συμβουλευτική γνώμη κατόπιν αιτήσεως της Οργανωτικής Επιτροπής Έκθεσης, να εξετάσει κάποιον σκύλο κατόπιν παράκλησης του ιδιοκτήτη ή του εκθέτη του και να προσφέρει πρώτες βοήθειες σε σκύλους, σε περιπτώσεις ασθενείας ή τραυματισμού κατά την διάρκεια της Έκθεσης. Άρθρο 11 Ο κτηνίατρος της Έκθεσης δεν θα κληθεί να περιποιηθεί σκύλους με σωματικές διαταραχές που προϋπήρχαν της Έκθεσης. ΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Άρθρο 12 Οποιοσδήποτε εκθέτης ή επισκέπτης της Έκθεσης, έχει το δικαίωμα να ζητήσει μέσω του Υπευθύνου της Οργάνωσης ή του Γραμματέα της Έκθεσης, την εξέταση οποιουδήποτε σκύλου βρίσκεται στο χώρο της Έκθεσης και ο οποίος θεωρείται ότι θέτει σε κίνδυνο την υγεία των άλλων σκύλων της Έκθεσης. Άρθρο 13 ικαίωμα ένστασης έχει οποιοσδήποτε εκθέτης ή θεατής, ο οποίος θεωρεί ότι παραβιάζεται ο Εσωτερικός Κανονισμός του Κ.Ο.Ε. Κάθε ένσταση πρέπει να στηρίζεται στον Ε.Κ. του Κ.Ο.Ε. και της F.C.I. και όχι σε ότι αφορά τις αποφάσεις των Κριτών, διότι αυτές δεν αναιρούνται από κανέναν. Οι ενστάσεις θα πρέπει να διατυπώνονται γραπτώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και να συνοδεύονται από το χρηματικό ποσό που ορίζει το.σ. σε εκάστοτε εκδήλωση και το οποίο θα παραμείνει στον ιοργανωτή Όμιλο, εφ όσον, μετά την εκδίκαση της ένστασης, αυτή θεωρηθεί αβάσιμη. Τις ενστάσεις εξετάζει το.σ. του εκάστοτε Ομίλου. Σε περίπτωση βάσιμης ένστασης τυχόν απονεμηθείσα διάκριση ή βραβείο, οφείλει ο ιδιοκτήτης να επιστρέψει στον ιοργανωτή. ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Άρθρο 14 Μόνον οι συμμετέχοντες και οι «Προς Αναγνώριση» σκύλοι (στις περιπτώσεις όπου αυτό προβλέπεται) θα επιτρέπονται στο χώρο της Έκθεσης. ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΒΩΝ Άρθρο 15 Οι διαστάσεις του κάθε στίβου στις Εκθέσεις σκύλων, πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να παρέχουν επαρκή χώρο για τους συμμετέχοντες σκύλους και την κίνηση τους μέσα σ' αυτόν, το δε έδαφος να παρέχει στερεό πάτημα.

3 ΛΟΥΡΙΑ (Ο ΗΓΟΙ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΑ Άρθρο 16 Όλοι οι σκύλοι πρέπει να είναι προσδεμένοι στο λουρί τους (οδηγό), καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης. Μέσα στον στίβο, συστήνεται η χρήση των ειδικών λουριών και περιλαίμιων Εκθέσεων, που αναδεικνύουν την κάθε φυλή. ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Άρθρο 17 Σκύλοι που δεν βρίσκονται εγκαίρως στον στίβο εξέτασης τους, χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής τους. ΙΑΚΡΙΤΙΚΑ Άρθρο 18 Στις Γενικές Εκθέσεις, οι εκθέτες δεν επιτρέπεται να φέρουν μέσα στο στίβο διακριτικά εκτροφείων ή ονόματα σκύλων. ΕΥΘΥΝΗ Άρθρο 19 Για φθορές, απώλειες πραγμάτων ή σκύλων, την ευθύνη φέρουν οι ιδιοκτήτες. ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Άρθρο 20 Το αντίτιμο συμμετοχής σκύλου σε Έκθεση, καθορίζεται από το ιοικητικό Συμβούλιο του ιοργανωτή Ομίλου. ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Άρθρο 21 Μέσα στο στίβο, όλοι οι εκθέτες πρέπει να φέρουν σε εμφανές σημείο του σώματος τους, τον αριθμό συμμετοχής του σκύλου που παρουσιάζουν. ΙΚΑΙΩΜΑ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Άρθρο 22 ικαίωμα διοργάνωσης Έκθεσης έχουν όλοι οι αναγνωρισμένοι από τον Κ.Ο.Ε. Όμιλοι Φυλής, Ομάδος Φυλών και Γενικοί Κυνοφιλικοί Όμιλοι, κατόπιν αιτήσεως τους προς το.σ. του Κ.Ο.Ε. Όλες οι Εκθέσεις διεξάγονται σύμφωνα με τους Κανονισμούς Εκθέσεων του Κ.Ο.Ε. & της.κ.ο. ΚΥΠΕΛΛΑ Άρθρο 23 Εκτός των προσφερομένων, από τον διοργανωτή Όμιλο, κυπέλλων, ειδικά βραβεία δύναται να προσφέρει όποιος επιθυμεί (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), κατόπιν εγκρίσεως του.σ. του διοργανωτή Ομίλου.

4 Β ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΙΒΩΝ Άρθρο 1 Η Οργανωτική Επιτροπή της Έκθεσης υποχρεούται να παρέχει τουλάχιστον δύο (2) άτομα σε κάθε στίβο, έναν (1) Υπεύθυνο Στίβου & έναν (1) Γραμματέα. Άρθρο 2 Ο υπεύθυνος στίβου πρέπει να έχει πλήρη γνώση των Κανονισμών των Εκθέσεων. Άρθρο 3 Στην περίπτωση προσκεκλημένου αλλοδαπού κριτού, ο Υπεύθυνος Στίβου πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση της γλώσσας που κρίνει ο κριτής (μία δηλαδή από τις 4 επίσημες γλώσσες της.κ.ο.). Άρθρο 4 Ο Υπεύθυνος Στίβου παρέχει στον Κριτή τις κάτωθι υπηρεσίες: α) προαναγγέλλει και συγκεντρώνει στο στίβο την κάθε Κατηγορία σκύλων για εξέταση β) ελέγχει τον Κατάλογο της Έκθεσης και σημειώνει τους παρόντες και απόντες γ) ενημερώνει τον Κριτή για οποιοδήποτε πρόβλημα δ) επιβλέπει ότι ο Γραμματέας γράφει υποχρεωτικά την αξιολόγηση και τον χαρακτηρισμό του σκύλου στη γλώσσα που κρίνει και υπογράφει ο Κριτής ε) προετοιμάζει την απονομή των βραβείων στ) ακολουθεί κάθε οδηγία του Κριτή ζ) μετά το τέλος της κρίσης, επιστρέφει τα Έντυπα Αξιολόγησης και όλα τα άλλα έγγραφα στη Γραμματεία. Άρθρο 5 Ο Υπεύθυνος Στίβου σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται στην εξέταση των σκύλων. Γ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΙ Η ΕΚΘΕΣΕΩΝ Άρθρο 1 Οι Εκθέσεις σκύλων διαχωρίζονται ανάλογα με τις φυλές που συμμετέχουν σε: α) Ειδικές που αφορούν μία ή περισσότερες συναφείς φυλές β) Γενικές που αφορούν όλες τις φυλές και ανάλογα με τις διακρίσεις που απονέμονται σε: Ι) Ανεπίσημες στις οποίες δεν απονέμονται Πιστοποιητικά Ικανότητας Πρωταθλήματος Μορφολογίας (C.A.C.) του Κ.Ο. Ε II) Πρωταθλήματος Μορφολογίας, στις οποίες απονέμονται τα ανωτέρω πιστοποιητικά C.A.C του Κ.Ο.Ε. III) ιεθνής Εκθέσεις Μορφολογίας, στις οποίες απονέμονται τα ανωτέρω πιστοποιητικά C.A.C. του Κ.Ο.Ε., καθώς επίσης και πιστοποιητικά Ικανότητας ιεθνούς Πρωταθλήματος Μορφολογίας C.A.C.I.B της F.C.I. ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Άρθρο 1 Κάθε Όμιλος οφείλει να διοργανώνει τουλάχιστον μία (1) κυνοφιλική εκδήλωση το χρόνο (Σεμινάριο, Αναγνώριση, Έκθεση Μορφολογίας, Εκτροφής, Εργασίας, κλπ). Άρθρο 2 Η αίτηση προς τον Κ.Ο.Ε. υποβάλλεται σε επίσημο έντυπο του Ομίλου, υπογράφεται από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και αναφέρει: α) το είδος της Έκθεσης C.A.C. κλπ. β) την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής

5 γ) τις κατηγορίες δ) το αντίτιμο συμμετοχής του σκύλου ε) τους κριτές και τη χώρα απ' όπου έχουν την έγκριση να κρίνουν στ) τον Υπεύθυνο ιοργάνωσης και το Γραμματέα της Έκθεσης ζ) οποιεσδήποτε ειδικές ρυθμίσεις ή όρους που θέτει ο Όμιλος. Άρθρο 3 Η υποβολή της αίτησης πρέπει να γίνεται τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν την ημερομηνία της Έκθεσης. Άρθρο 4 Ο Κ.Ο.Ε. θα απαντήσει εγγράφως για την αποδοχή ή την απόρριψη της αίτησης. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Άρθρο 5 Το πρόγραμμα της Έκθεσης προαναγγέλλει την Έκθεση σε ιδιοκτήτες σκύλων και κοινό. ύναται να είναι έντυπο ή φωτοτυπία. Άρθρο 6 Το πρόγραμμα της Έκθεσης περιλαμβάνει οπωσδήποτε: α) το όνομα του διοργανωτή Ομίλου β) το είδος της Έκθεσης γ) την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής δ) τις κατηγορίες ε) τα ονόματα των Κριτών και τη φυλή / φυλές τις οποίες κρίνουν στ) το όνομα και το τηλέφωνο του Υπεύθυνου της ιοργάνωσης και του Γραμματέα της Έκθεσης ζ) τη δήλωση και το αντίτιμο συμμετοχής σκύλου και την προθεσμία λήξης υποβολής δηλώσεων συμμετοχής η) το όνομα του χορηγού (εάν υπάρχει) θ) τα ειδικά κύπελλα και τους φορείς από τους οποίους προσφέρονται ι) τη δήλωση ότι η Έκθεση διεξάγεται σύμφωνα με τους Κανονισμούς Εκθέσεων του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) & της.κ.ο. Σημείωση: Ανατύπωση μέρους ή όλων των κανονισμών Εκθέσεων του Κ.Ο.Ε. στο πρόγραμμα της Έκθεσης είναι επιτρεπτή. κ) οποιεσδήποτε ειδικές ρυθμίσεις ή όροι τίθενται από τον διοργανωτή Όμιλο. Άρθρο 7 Για τις Εκθέσεις πρωταθλήματος μορφολογίας, η έκδοση προγράμματος Έκθεσης είναι υποχρεωτική. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Άρθρο 8 Ο Κατάλογος της Έκθεσης διανέμεται την ημέρα της Έκθεσης. ύναται να είναι έντυπος ή φωτοτυπία. Άρθρο 9 Ο κατάλογος της Έκθεσης περιλαμβάνει οπωσδήποτε όλα τα υπό του Άρθρου 6 προβλεπόμενα (εκτός των υπό του 6ζ) και επιπλέον: α) συμμετέχοντες σκύλους κατά φυλή και Kατηγορία με τον αριθμό συμμετοχής τους, το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και τον αριθμό εγγραφής τους στο Ελληνικό Γενεαλόγιο του Κ.Ο.Ε., τους γονείς τους με τα ονόματα και τους αριθμούς εγγραφής τους, το όνομα του εκτροφέα και το όνομα του ιδιοκτήτη τους, β) αλφαβητικό κατάλογο όλων των ιδιοκτητών σκύλων με διεύθυνση και το τηλέφωνο τους.

6 Άρθρο 10 Για τις Εκθέσεις Πρωταθλήματος Μορφολογίας, η έκδοση Καταλόγου είναι υποχρεωτική. Προϋπόθεση για την έκδοση καταλόγου είναι φυσικά η έκδοση Προγράμματος Έκθεσης, το οποίο εξασφαλίζει την εκ των προτέρων δήλωση συμμετοχής σκύλου στην Έκθεση. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ Άρθρο 11 Σε κάθε σκύλο που έχει εξετασθεί από τον Κριτή, αποδίδεται ένας χαρακτηρισμός, ο οποίος αποτελεί την γενικευμένη εκτίμηση του Κριτή. Οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται είναι οι ακόλουθοι : ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ( ΕΞ ) ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ( ΠΚ ) ΚΑΛΟΣ (Κ ) ΕΠΑΡΚΗΣ (ΕΠ) ΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ 1 ο (πρώτο) βραβείο απονέμεται μόνο σε σκύλους που τους έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός «ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ» ή «ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ». Εάν κατά τη γνώμη του Κριτή ένας σκύλος θεωρείται εκτός τύπου (αποκλίνει σοβαρά από το πρότυπο της φυλής του), ο Κριτής δεν αποδίδει τον χαρακτηρισμό και σημειώνει στο Έντυπο Αξιολόγησης τον χαρακτηρισμό «ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ». Οι χαρακτηρισμοί που αποδίδονται στην Κατηγορία Κουταβιών & Προκαταρτική Κουταβιών, όπου κρίνονται αρσενικοί και θηλυκοί σκύλοι μαζί είναι οι ακόλουθοι: ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ (Π.Υ.) ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ (Υ.) ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ (Ε.) Άρθρο 12 Κατά την τελική κατάταξη για την απονομή των βραβείων σε κάθε Κατηγορία, ο Κριτής οφείλει να κατατάξει κατά σειρά αξιολόγησης τους σκύλους που έχουν λάβει τον ίδιο χαρακτηρισμό. Άρθρο 13 Το σύστημα απόδοσης χαρακτηρισμών είναι υποχρεωτικό. ΓΡΑΠΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Άρθρο 14 Σε κάθε σκύλο που έχει εξετασθεί από τον Κριτή αποδίδεται γραπτή αξιολόγηση, η οποία αποτελεί την εξειδικευμένη εκτίμηση του Κριτή. Άρθρο 15 Εάν κατά τη γνώμη του Κριτή ένας σκύλος θεωρείται εκτός τύπου (αποκλίνει σοβαρά από το πρότυπο της φυλής του), ο κριτής δεν αποδίδει γραπτή αξιολόγηση και σημειώνει στο Έντυπο Αξιολόγησης τον χαρακτηρισμό «ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ». Άρθρο 16 Το σύστημα απόδοσης γραπτής αξιολόγησης είναι υποχρεωτικό. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Άρθρο 17 Μέσα σε διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών μετά την Έκθεση, ο Γραμματέας της Έκθεσης πρέπει να αποστείλει στον Κ.Ο.Ε.: α) ένα αντίγραφο από κάθε Έντυπο Αξιολόγησης β) έναν Κατάλογο (εάν έχει εκδοθεί), με σημειωμένα όλα τα απονεμηθέντα βραβεία δίπλα στον αριθμό συμμετοχής κάθε σκύλου.

7 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Άρθρο 18 Οι Κατηγορίες συμμετοχής σκύλων στις Εκθέσεις Μορφολογίας, σύμφωνα με τους Κανονισμούς της.κ.ο. είναι οι εξής: α) Προκαταρκτική Κουταβιών (από 3 6 μηνών) Προαιρετική β) Κουταβιών (από 6 9 μηνών) Προαιρετική γ) Νέων (από 9 18 μηνών) Υποχρεωτική δ) Εφήβων (από μηνών) Υποχρεωτική ε) Ανοιχτή (από 15 μηνών & άνω) Υποχρεωτική στ) Εργασίας (από 15 μηνών & άνω) Υποχρεωτική ζ) Πρωταθλητών (από 15 μηνών & άνω) Υποχρεωτική η) Βετεράνων (από 8 ετών & άνω) Υποχρεωτική Στις Εκθέσεις Μορφολογίας οι σκύλοι στις διάφορες Κατηγορίες κρίνονται κατά φύλο. Στην Κατηγορία Εργασίας έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σκύλοι: Κυνηγετικών Φυλών, που σε Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων (Α.Κ.Ι.) Πρακτικού Κυνηγίου έχουν βαθμολογηθεί με τουλάχιστον "ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ" ή σε Αγώνες Κλασσικού Κυνηγίου τουλάχιστον με "ΚΑΛΟΣ" Φυλών Εργασίας που έχουν περάσει επιτυχώς την εξέταση ΙΡΟ-1 ή SchH-1 Λοιπών Φυλών Εργασίας, με ό,τι προβλέπει η.κ.ο. Για τη συμμετοχή αυτών στην Κατηγορία Εργασίας, απαιτείται η επισύναψη αντίγραφου του Βιβλιαρίου Εργασίας μαζί με την ήλωση Συμμετοχής. Ειδικά σε ιεθνείς Εκθέσεις απαιτείται για την συμμετοχή τους στην Κατηγορία Εργασίας, επισύναψη αντίγραφου του επιβεβλημένου από την.κ.ο. Πιστοποιητικού, που έχει εκδοθεί από το Κυνολογικό Όργανο της χώρας που ο ιδιοκτήτης ή ο κάτοχος του σκύλου, έχει τη μόνιμη κατοικία του και που βεβαιώνει ότι ο σκύλος έχει περάσει επιτυχώς την απαιτούμενη Εξέταση, καθώς & λεπτομέρειες σχετικά με αυτή. Στην Κατηγορία Πρωταθλητών έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σκύλοι που φέρουν τον τίτλο Πρωταθλητή. Απαιτείται η επισύναψη αντίγραφου του Πιστοποιητικού Πρωταθλητή μαζί με την ήλωση Συμμετοχής. Άρθρο 19 Εδικές Κατηγορίες, όπως Κατηγορία Εκτροφείων, Κατηγορία Σκύλων Εισαγωγής, Κατηγορία Σκύλων Ελληνικής Εκτροφής, Κατηγορία Βετεράνων, Κατηγορία Ζεύγους, Κατηγορία Σκύλων Εργασίας και άλλες, δύνανται να προβλέπονται από τον Κ.Ο.Ε. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σκύλου σε μία ή περισσότερες από τις ειδικές κατηγορίες, είναι η συμμετοχή του σκύλου αυτού σε μια από τις υποχρεωτικές κατηγορίες. Στις ειδικές κατηγορίες δεν αποδίδεται χαρακτηρισμός και γραπτή αξιολόγηση του σκύλου. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΥ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ (C.A.C.) CERTIFICAT D APTITUDE AU CHAMPIONNAT (C.A.C.) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΥ ΝΕΩΝ (C.A.C.J.) CERTIFICAT D APTITUDE AU CHAMPIONNAT - JEUNES (C.A.C.J.) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (C.A.C.V.) CERTIFICAT D APTITUDE AU CHAMPIONNAT VETERANS (C.A.C.V.) Άρθρο 20 Στις Εκθέσεις Μορφολογίας, οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το Πιστοποιητικό Ικανότητος Πρωταθλητού Μορφολογίας (C.A.C.), σε σκύλους κάθε αναγνωρισμένης φυλής, ηλικίας δεκαπέντε (15) μηνών και άνω. Επίσης οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το Πιστοποιητικό Ικανότητος Πρωταθλητού Νέων (C.A.C.J.), σε σκύλους κάθε αναγνωρισμένης φυλής, ηλικίας εννέα έως δεκαοκτώ (9-18) μηνών.

8 Επίσης οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το Πιστοποιητικό Ικανότητος Πρωταθλητού Βετεράνων (C.A.C.V.), σε σκύλους κάθε αναγνωρισμένης φυλής, ηλικίας οκτώ (8) ετών & άνω. Άρθρο 21 Οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το C.A.C. μόνο, σε έναν αρσενικό σκύλο (κάτοχο του πρώτου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Εφήβων Αρσενικών, Ανοικτή Αρσενικών ή Εργασίας Αρσενικών ή Πρωταθλητών Αρσενικών) και σε έναν θηλυκό σκύλο (κάτοχο του πρώτου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Εφήβων Θηλυκών, Ανοικτή Θηλυκών ή Εργασίας Θηλυκών ή Πρωταθλητών Θηλυκών) και μόνον εάν, κατά την κρίση τους, ο σκύλος είναι τέτοιας εξαιρετικής ποιότητας. Οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το C.A.C.J. μόνο, σε έναν αρσενικό σκύλο (κάτοχο του πρώτου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Νέων Αρσενικών) και σε έναν θηλυκό σκύλο (κάτοχο του πρώτου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Νέων Θηλυκών) και μόνον εάν, κατά την κρίση τους, ο σκύλος είναι τέτοιας εξαιρετικής ποιότητας. Οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το C.A.C.V. μόνο, σε έναν αρσενικό σκύλο (κάτοχο του πρώτου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Βετεράνων Αρσενικών) και σε έναν θηλυκό σκύλο (κάτοχο του πρώτου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Βετεράνων Θηλυκών) και μόνον εάν, κατά την κρίση τους, ο σκύλος είναι τέτοιας εξαιρετικής ποιότητας. Άρθρο 22 Ακόμα και εάν έχει αποδώσει τον χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», ο Κριτής έχει το δικαίωμα να μην απονείμει το C.A.C. ή το C.A.C.J. ή το C.A.C.V., εάν πιστεύει ότι ο σκύλος δεν είναι απολύτως άξιος μίας τέτοιας υψηλής διακρίσεως. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ (CH.GR.) CHAMPION DE BEAUTE DE GRECE (CH.GR.) ΜΕΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ (GRAND CH.GR.) GRAND GREEK CHAMPION (GRAND CH.GR.) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ (GR.SH.CH.) GREEK SHOW CHAMPION (GR.SH.CH.) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ (J.CH.GR.) JUNIOR CHAMPION OF GREECE (J.CH.GR.) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ (V.CH.GR.) VETERAN CHAMPION OF GREECE (V.CH.GR.) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ (GR.REP.CH.) GREEK REPRODUCER CHAMPION (GR.REP.CH.) Άρθρο 23 Ο σκύλος στον οποίο έχουν απονεμηθεί τρία (3) C.A.C. από τρεις διαφορετικούς Κριτές, αποκτά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος (CH.GR.), ο οποίος συνοδεύει στο εξής το όνομα του. Από 01/08/1999 για τις φυλές που η F.C.I. ορίζει ότι πρέπει να έχουν Τίτλο Εργασίας για να γίνουν ιεθνείς Πρωταθλητές, οι σκύλοι αυτών των φυλών για να γίνουν Πρωταθλητές Ελλάδος πρέπει να πληρούν και αυτή την προϋπόθεση. Η προϋπόθεση για σκύλους κυνηγετικών φυλών είναι η Εξέταση Φυσικών Προσόντων (Ε.Φ.Υ.Π.), ενώ για σκύλους Φυλών Εργασίας, η Εξέταση Εργασιακής Ικανότητος Πρωταθλητή (Ε.Ε.I.Π.). Ο σκύλος ο οποίος είναι ήδη κάτοχος του Τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος (CH.GR.), αποκτώντας τρία (3) επιπλέον C.A.C., αποκτά τον Τίτλο του Μεγάλου Πρωταθλητή Ελλάδος (Grand Greek Champion Grand CH.GR.), ο οποίος θα συνοδεύει στο εξής το όνομά του. Σκύλος ο οποίος ανήκει σε φυλή για την οποία η F.C.I. ορίζει ότι πρέπει να έχει Τίτλο

9 Εργασίας προκειμένου να αναδειχθεί ιεθνής Πρωταθλητής, αποκτά τον Τίτλο του Πρωταθλητή Εκθέσεων Ελλάδος - GREEK SHOW CHAMPION (GR.SH.CH.), εφόσον έχουν απονεμηθεί έξη (6) C.A.C., χωρίς να απαιτείται Τίτλος Εργασίας. Ο σκύλος στον οποίο έχουν απονεμηθεί δύο (2) C.A.C.J. από δύο διαφορετικούς Κριτές, αποκτά τον τίτλο του Πρωταθλητή Νέων Ελλάδος (J.CH.GR.), ο οποίος συνοδεύει στο εξής το όνομα του. Για την απόκτηση του Τίτλου αυτού, δεν απαιτείται Τίτλος Εργασίας. Ο σκύλος στον οποίο έχουν απονεμηθεί δύο (2) C.A.C.V. από δύο διαφορετικούς Κριτές, αποκτά τον τίτλο του Πρωταθλητή Βετεράνων Ελλάδος (V.CH.GR.), ο οποίος συνοδεύει στο εξής το όνομα του. Για την απόκτηση του Τίτλου αυτού, απαιτείται Τίτλος Εργασίας εφ όσον πρόκειται για φυλή που ο Κ.Ο.Ε. ήδη απαιτεί Τίτλο Εργασίας για την απόκτηση του Τίτλου Πρωταθλητή Ελλάδος. Σκύλος ανεξαρτήτως φύλου, του οποίου τρεις απόγονοι, επίσης ανεξαρτήτως φύλου, αναδειχθούν Πρωταθλητές Μορφολογίας Ελλάδος ή άλλης χώρας ή ιεθνείς Πρωταθλητές, αποκτά τον Τίτλο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ - GREEK REPRODUCER CHAMPION (CH.GR.REP.). Ειδικοί Τίτλοι για Σκύλους είκτες: Προβλέπονται οι εξής Τίτλοι, οι οποίοι θα αναγράφονται στους Γενεαλογικούς Χάρτες των εικτών: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ: CH.GR.Q.C. (Quete Chasse) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ: CH.GR.C.P. (Chasse Pratique) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: CH.GR.T. (Travail) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ: CH.GR.G.Q. (Grande Quete) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: CH.GR.R.T. (Reproducteur travail) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ: CH.GR.R.B. (Reproducteur beaute) ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ: CH.GR.A. (absolute) ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΥ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ (R.C.A.C.) RESERVE CERTIFICAT D APTITUDE AU CHAMPIONNAT (R.CA.C.) ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΥ ΝΕΩΝ (C.A.C.J.) RESERVE CERTIFICAT D APTITUDE AU CHAMPIONNAT - JEUNES (C.A.C.J.) ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (C.A.C.V.) RESERVE CERTIFICAT D APTITUDE AU CHAMPIONNAT VETERANS (C.A.C.V.) Άρθρο 24 Στις Εκθέσεις Μορφολογίας, οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν Αναπληρωματικό Πιστοποιητικό Ικανότητας Πρωταθλητού Μορφολογίας (R.C.A.C.) σε σκύλους κάθε αναγνωρισμένης φυλής, ηλικίας δεκαπέντε (15) μηνών και άνω. Επίσης οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το R.C.A.C.J. μόνο, σε έναν αρσενικό σκύλο (κάτοχο του δεύτερου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Νέων Αρσενικών) και σε έναν θηλυκό σκύλο (κάτοχο του δεύτερου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην κατηγορία Νέων Θηλυκών) και μόνον εάν, κατά την κρίση τους, ο σκύλος είναι τέτοιας εξαιρετικής ποιότητας. Επίσης οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το R.C.A.C.V. μόνο, σε έναν αρσενικό σκύλο (κάτοχο του δεύτερου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην Κατηγορία Βετεράνων Αρσενικών) και σε έναν θηλυκό σκύλο (κάτοχο του δεύτερου βραβείου με χαρακτηρισμό «Εξαίρετος», στην Κατηγορία Βετεράνων Θηλυκών) και μόνον εάν, κατά την κρίση τους, ο σκύλος είναι τέτοιας εξαιρετικής ποιότητας. Άρθρο 25 Οι Κριτές έχουν το δικαίωμα να απονείμουν το R.C.A.C. μόνο σε έναν αρσενικό σκύλο (κάτοχο του δεύτερου βραβείου στις Κατηγορίες Εφήβων, Ανοικτή, Εργασίας, ή Πρωταθλητών Αρσενικών) και σε έναν θηλυκό σκύλο (κάτοχο του δεύτερου βραβείου στις Κατηγορίες Εφήβων, Ανοικτή, Εργασίας, ή Πρωταθλητών Θηλυκών), μόνον εάν τους έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός «Εξαίρετος» και μόνον εάν στον κάτοχο του πρώτου

10 βραβείου έχει αποδοθεί το C.A.C. Άρθρο 26 Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο σκύλος κάτοχος του C.A.C., ή C.A.C.J., ή C.A.C.V., στερηθεί το Πιστοποιητικό, αυτό απονέμεται στον σκύλο κάτοχο του R.C.A.C., ή R.C.A.C.J., ή R.C.A.C.V. Το ίδιο ισχύει αν ο σκύλος που του απονεμηθεί το Πιστοποιητικό είναι ήδη Πρωταθλητής Ελλάδος ή Πρωταθλητής Νέων Ελλάδος, ή Πρωταθλητής Βετεράνων Ελλάδος αντίστοιχα. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑ ΕΙΞΗΣ Άρθρο 27 Το κάτωθι σύστημα ανάδειξης αφορά στις Γενικές Εκθέσεις όλων των φυλών, καλύπτει όμως όλα τα είδη Εκθέσεων. Καλύτερο Προκαταρτικής Κουταβιών Φυλής: στον σκύλο κάτοχο του πρώτου βραβείου στην Κατηγορία Προκαταρτικής Κουταβιών, απονέμεται ο τίτλος «Καλύτερο Προκαταρτικής Κουταβιών Φυλής». Καλύτερο Προκαταρτικής Κουταβιών Έκθεσης: όλοι οι σκύλοι κάτοχοι του τίτλου «Καλύτερο Προκαταρτικής Κουταβιών Φυλής», κρίνονται για τον τίτλο «Καλύτερο Προκαταρτικής Κουταβιών Έκθεσης». Καλύτερο Κουτάβι Φυλής: στον σκύλο κάτοχο του πρώτου βραβείου στην Κατηγορία Κουταβιών, απονέμεται ο τίτλος «Καλύτερο Κουτάβι Φυλής». Καλύτερο Κουτάβι Έκθεσης: όλοι οι σκύλοι κάτοχοι του τίτλου «Καλύτερο Κουτάβι Φυλής», κρίνονται για τον τίτλο «Καλύτερο Κουτάβι Έκθεσης». Καλύτερος Νέων Φυλής: στον σκύλο κάτοχο του πρώτου βραβείου στην Κατηγορία Νέων, απονέμεται ο τίτλος «Καλύτερος Νέων Φυλής». Καλύτερος Νέων Έκθεσης: όλοι οι σκύλοι κάτοχοι του τίτλου «Καλύτερος Νέων Φυλής», κρίνονται για τον τίτλο «Καλύτερος Νέων Έκθεσης». Καλύτερος Βετεράνων Φυλής: στον σκύλο κάτοχο του πρώτου βραβείου στην Κατηγορία Βετεράνων, απονέμεται ο τίτλος «Καλύτερος Βετεράνων Φυλής». Καλύτερος Βετεράνων Έκθεσης: όλοι οι σκύλοι κάτοχοι του τίτλου «Καλύτερος Βετεράνων Φυλής», κρίνονται για τον τίτλο «Καλύτερος Βετεράνων Έκθεσης». Καλύτερος Φυλής: όλοι οι σκύλοι κάτοχοι των πρώτων βραβείων με χαρακτηρισμό "Εξαίρετος" στις Κατηγορίες Νέων, Βετεράνων & οι κάτοχοι των CAC/CACIB, κρίνονται για τον τίτλο «Καλύτερος Φυλής». Καλύτερος Ομάδος: όλοι οι σκύλοι κάτοχοι του τίτλου «Καλύτερος Φυλής» κάθε ομάδος, κρίνονται για τον τίτλο «Καλύτερος Ομάδος». Καλύτερος Έκθεσης: όλοι οι σκύλοι κάτοχοι του τίτλου «Καλύτερος Ομάδος» κρίνονται για τον τίτλο «Καλύτερος Έκθεσης». ύνανται να προβλέπονται ακόμη οι τίτλοι: α) Αναπληρωματικό Καλύτερο Κουτάβι Έκθεσης β) Αναπληρωματικός Καλύτερος Ομάδος γ) Αναπληρωματικός Καλύτερος Έκθεσης. Εάν για κάποιο λόγο οι σκύλοι κάτοχοι των τίτλων στερηθούν του τίτλου, αυτός απονέμεται στους Αναπληρωματικούς.

OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ Α. Ειδική Έκθεση Μορφολογίας ΓΕΝΙΚΑ 1. O Ο.ΚΑ.Ε. είναι υποχρεωμένος όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτοδικείου Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφέρειας Αττικής 196 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΑ 1. Ο Ο.ΚΑ.Ε. είναι υποχρεωμένος όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΚΥΛΩΝ Εισαγωγή Άρθρο 1. Συστήνεται σαφέστατα στους κυνοτρόφους και στους ιδιοκτήτες των επιβητόρων, πριν από οποιαδήποτε αναπαραγωγική διαδικασία, η γραπτή τήρηση των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ I (Κανονισμοί κατά την διάρκεια Αναπαραγωγής Σκύλων) Εισαγωγή Μεταφορά και διαβίωση θηλυκού Αστική Ευθύνη Θάνατος του θηλυκού Επιλογή επιβήτορα

Διαβάστε περισσότερα

(V.D.H. Κ.Ο.Γ.) ADPr ( AUSAUERPRUFUNG ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ ) Α.Κ.Ι. ( ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ )

(V.D.H. Κ.Ο.Γ.) ADPr ( AUSAUERPRUFUNG ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ ) Α.Κ.Ι. ( ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII ΤΜΗΜΑ Β ΚΡΙΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ για αναγνώριση και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ για έγκριση των Κριτών Εργασίας στην ΕΛΛΑΔΑ. Για την εξέταση τνω Υποψήφιων Κριτών όσον αφορά την αξιολόγηση σκύλων για εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ I

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ I 1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ I ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Άρθρο 1.1 Το Διοικητικό Συμβούλιο ορίζεται σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον Καταστατικό του Ομίλου. Άρθρο 1.2 Η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΚΑ 1. Ιδιοκτήτης Κάβαλιερ προς αναπαραγωγή θεωρείται εκείνος

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορά συστήματος Βαθμολογίας για τα καλύτερα σκυλιά της χρονιάς

Επαναφορά συστήματος Βαθμολογίας για τα καλύτερα σκυλιά της χρονιάς Επαναφορά συστήματος Βαθμολογίας για τα καλύτερα σκυλιά της χρονιάς Στην βαθμολογία συμπεριλαμβάνονται όλα τα σκυλιά που συμμετέχουν σε εκθέσεις του ΚΟΚ ανεξάρτητα χώρα προέλευσης (δεν συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ OMIΛΟΣ ΚΆΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Η Ευημερία και η Πρόοδος της φυλής Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Συµπληρωµατικοί κανονισµοί αγώνων agility για τα έτη 2017/2018 Αγ. Στέφανος, 16 Φεβρουαρίου 2017 - Ισχύει έως 31.12.2018 Για τους αγώνες ταχύτητας και ευκινησίας (εφεξής agility)

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ 2015 O παρών κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση της Ε.Ο.Υ.Δ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΙΟ FUN 2013 26-27-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) και ο Όμιλος Ιστιοσανίδας Ηρακλείου (Ο.Ι.Η.) διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο FUN

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Έκδοση 9η 1. Γενικά 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011 Ημερομηνία: 5-6/11/2011 Εγκαταστάσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον: - Εθνικό Κανονισμό Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ων ΑΓΩΝΩΝ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2011 Θεσ/νίκη 27/10/11 H Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 13 Νοεµβρίου 2011 τoν 5 ο Αγώνα Ιππικής Αντοχής στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Οµίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για την περίοδο 2014/15 υπό τον

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ Αριθ. Πρωτ. : 600 Πάτρα : 01-08-2016 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ 2016 2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, των καταστατικώνκανονισμών, της Ε.Ο.Κ καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ «8 ον Παγκύπριο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Σ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Το Σωματείο διοργανώνει και φέτος το 8 ον Παγκύπριο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της. Στον χώρο της εκδήλωσης θα συλλέγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 Θεσ/νίκη 17/09/2014 H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 τoν 4 ο Αγώνα Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο,27/3/2019 Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 4 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2019.

Διαβάστε περισσότερα

OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής ΠΡΟΟΙΜΙΟ

OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής ΠΡΟΟΙΜΙΟ OMIΛΟΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΚΙΝΓΚ ΤΣΑΡΛΣ ΣΠΑΝΙΕΛ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. Απόφ. Πρωτ.Αθηνών 786/2013 Αρ. Περιφ. Αττικής 19698 ΠΡΟΟΙΜΙΟ Ο Όμιλος Καβαλιερ Ελλάδας (Ο.ΚΑ.Ε.) είναι ο εθνικός όμιλος των σκύλων της φυλής Κάβαλιερ Κινγκ

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Φθινοπωρινό Κύπελλο Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Φθινοπωρινό Κύπελλο Ν.Ο.Κ. 2015. 2. ΤΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ- ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ , ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR και PRO JUNIOR ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2006-2007, ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR 2008-2009 και PRO JUNIOR 2010-2011 H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου θέλοντας να συμβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2015 Ρόδος, Μάρτιος 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει την

Διαβάστε περισσότερα

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι :

Ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχή είναι : Μ. ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ 8 α ΚΟΖΑΝΗ 50100 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. Κοζάνη Σας στέλνουμε προκήρυξη πρωταθλημάτων και έντυπα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ποδ/κής περιόδου 2014-2015 της Ένωσής μας και παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κύπελλο Άνοιξης Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Κύπελλο Άνοιξης ΝΟΚ 2015. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Sailing Season Opening Trophy Ν.Ο.Κ. 2017 25-26/03/2017 01-02/04/2017 08-09/04/2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno - RS:X 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno - RS:X 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno - RS:X 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προκηρύσσει Διασυλλογικό αγώνα, για τις κατηγορίες σκαφών:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17,18,19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ετήσιο Πρωτάθλημα Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Ετήσιο Πρωτάθλημα ΝΟΚ 2015 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑ ΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Άρθρο 1ο Ορισµοί 1. Η Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας για κάθε αναγνωρισµένη από την ιεθνή Οµοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ 2013 20 η Απριλίου 2013 Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Βάρης - Βάρκιζας, προκηρύσσει τον αγώνα ανοικτής θαλάσσης «ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ 2013». Ο αγώνας θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 8 έως 13 Αυγούστου 2015 Porto Carras Resort Χαλκιδική 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 υπό την αιγίδα της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» που θα διαρκέσει από Νοέμβριο 2014 έως και Νοέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J/24. 10-13 Ιουνίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J/24. 10-13 Ιουνίου 2011 ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J/24 10-13 Ιουνίου 2011 1. ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ναυτικός Όµιλος Πάρου σε συνεργασία µε την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) Η Περιφερειακή Επιτροπή Νήσων Αιγαίου («ΠΕΝΑ») αποτελείται από έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο που ανήκει στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. **************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (τεχνικές Εγγλέζικο ή/και μπολονέζ)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων

Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CYPRUS CHESS FEDERATION Κανονισμοί Εθνικών Ομάδων Μέρος Ι - Κατηγορίες Εθνικών Ομάδων 1. Για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Κύπρου σε διεθνείς ομαδικές διοργανώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Αγώνων FreeFly Cup ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ

Κανονισμός Αγώνων FreeFly Cup ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ 2016 Κανονισμός Αγώνων FreeFly Cup ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ Web Site: www.hang-gliding.gr Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Μάρτιος 2016 1 CHHG 1/1/2016 FreeFly Cup 2016 1. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014

Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 Ε.Ο.Υ.Δ.Α ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2014 O παρών Κανονισμός ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες, που διοργανώνονται με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Τechno293 - RS:X 14 & 15 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προκηρύσσει Διασυλλογικό αγώνα, για τις κατηγορίες σκαφών: α. Techno 293, για αθλητές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax:

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ Παπαφλέσσα 8 Fax: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928 ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69100 Παπαφλέσσα 8 Fax: 2531022058 2531033755 Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Αφού έλαβε υπόψη: 1.Την Αθλητική Ισχύουσα Νομοθεσία 2.Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου 2014 11-12-13 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΝΟΥ Ε.Ι.Ο. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝΙΑ 2014 Ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου προκηρύσσει διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Τήνο από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο, 28/1/2019 Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Λαμίας JOCKEY CLUB προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 1 ο Διασυλλογικό Αγώνα Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΡΟΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 Ρόδος, Απρίλιος 2014 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 7 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 7 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ 7 Ιουλίου 2013 Ο Ναυταθλητικος Όµιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ΙΑΣ τo Κυριακή 7 Ιουλίου 2013. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984)

Κατηγορίες Μονά. Κατηγορία γυναικών 1 14 έως και 29 (από 2000 έως και 1985) Κατηγορία γυναικών 2 30 και άνω (από 1984) Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Κυριακή 11 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 12 Μαΐου) Διπλά Έναρξη Σάββατο 26 Απριλίου Λήξη Σάββατο 10 Μαΐου (ημερ. παράτασης: Κυριακή 11 Μαΐου) Λόγω

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 5. Άρθρο 6. Άρθρο 7

Άρθρο 5. Άρθρο 6. Άρθρο 7 Άρθρο 5 Αν του πουλί τοποθετηθεί για οποιονδήποτε λόγο σε λανθασμένη κατηγορία, αυτομάτως αποκλείεται από την έκθεση. Επίσης αποκλείονται τα πουλιά που σημάδια δεν τους επιτρέπουν την ορθή αναγνώρισή τους.

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2010 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ω παίδες Ελλήνων ίτε, Ελευθερούτε πατρίδι, Ελευθερούτε δε παίδας,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΙ ΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ Α 1. ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ... 1 1.1. Κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΕΣΚΑΝΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 Η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. συνεχίζοντας την προσπάθειά της για ανάπτυξη του αθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 8 24 / 5 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Γ τουρνουά Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE». Το

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ «2017» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.. 3373/Ε Αθήνα 03/07/2017 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS BASKETBALL FEDERATION ΕΙ ΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ 1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΙ ΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙ ΩΝ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2009-2010 Η Κυπριακή Οµοσπονδία Καλαθόσφαιρας προκηρύσσει για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. (α) (β) Παγκύπριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Χανιά 25/10/2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Χανιά 25/10/2014 Β ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Χανιά 25/10/2014 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΙΟΧ σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει τη Β φάση του Πανελληνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «Για την υποστήριξη στον σχεδιασµό και εφαρµογή συστήµατος διαχείρισης ποιότητας, κατά τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001 : 2008» Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. 26/02/2015 ηµιουργήθηκε από ΕΟΙ

Ε. Ο. Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. 26/02/2015 ηµιουργήθηκε από ΕΟΙ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής εξιοτεχνίας 3 α. ιοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσµατα Εθνικών Αγώνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..3091/Ε Αθήνα 21/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας

Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας 2010 Το ιοικητικό Συµβούλιο ( Σ) της Ελληνικής Οµοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ) µετά από εισήγηση της αρµόδιας επιτροπής της ενέκρινε την παρούσα Γενική Προκήρυξη και το

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν Αριθ. Πρωτ. : 599 Πάτρα : 01-08-2016 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ 2016 2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, των καταστατικώνκανονισμών, της Ε.Ο.Κ καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ. Βαλεντίνα Κολοστούμπη Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ελένη Τσεποπούλου ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ. Βαλεντίνα Κολοστούμπη Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ελένη Τσεποπούλου ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ 46 Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΟΚΝΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Βαλεντίνα Κολοστούμπη Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ελένη Τσεποπούλου ΤΑΜΙΑΣ Σοφία Καψίλη ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Βασίλης Κουνέλας ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

NSA Team Championship

NSA Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα Σκουός θα διεξαχθεί στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου του «Πανεπιστηµίου Κύπρου» από τις 7 έως τις 29 Ιουνίου, 2011 µεταξύ των ωρών 6:00 µ.µ. και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Techno - RS:X 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Techno - RS:X 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑΣ Techno - RS:X 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης προκηρύσσει Διασυλλογικό αγώνα, για τις κατηγορίες σκαφών:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 12:00. Αγώνισµα 9 ο 1700Ευρώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 12:00. Αγώνισµα 9 ο 1700Ευρώ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιππικός Όµιλος Μεσογείων διοργανώνει το 3 ο GRAND PRIX I.O.M. στις εγκαταστάσεις του την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 µε σύνολο χρηµατικών επάθλων 19.000Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016

ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠPOKHPYΞH ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠPΩTAΘΛHMATΟΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 28/06/2016 H ΕΠΑ/ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΔΑΚ,

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερομηνία: 18/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER STD, RDL ΚΑΙ 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17. Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΡΜΟΥ ΡΟΖΟΥ 17 Αριθ.Πρωτ. 457 Βόλος 6/10/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΣΘ ΠΑΙΔΩΝ - ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ-ΜΙΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2010-2011 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπόψη : α) Το Καταστατικό της, β) Τις διατάξεις του ΚΑΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

14ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 13ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2015)

14ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 13ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2015) ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΣΣΘΧ: 26/10.11.2014 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Site: http://theschess.wordpress.com e-mail: saeakeam@hotmail.com Β. ΌΛΓΑΣ 285-546 55 ΤΗΛ : 2310-419 269, ΦΑΞ: 2310-417

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN 2016 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Χώρος και οργάνωση Έδρα Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu 25 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και η Ελληνική κλάση Platu 25 προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2017 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3 Β. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ 4 Γ. ΑΝΑΘΕΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 27/2/15 15/3/15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES». Το οποίο εντάσσεται στη σειρά OPEN και περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Α ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. Ο Α Κύκλος Σπουδών οδηγεί στην απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην «Οπτική και Όραση».

Α ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ. Ο Α Κύκλος Σπουδών οδηγεί στην απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην «Οπτική και Όραση». Α ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Ο Α Κύκλος Σπουδών οδηγεί στην απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην «Οπτική και Όραση». 1. Προϋποθέσεις για τη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) Κάθε Μεταπτυχιακός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Α ΦΑΣΗ 17 19 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Οµιλος Ελλάδος σε συνεργασία µε τον Ελληνικό Σύνδεσµο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. Ένωση Αεροπορίας Ιανουάριος 2004 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑEΡΟΠΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της :

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟ ΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ αφού έλαβε υπ όψη της : 1. Το καταστατικό της 2.Τις διατάξεις του Κ.Α.Π. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ όπως αυτές ισχύουν κατά την έναρξη του παρόντος Πρωταθλήµατος Κυπέλλου

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ Σεπτεμβρίου 2016

Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ Σεπτεμβρίου 2016 Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ 2016 25 Σεπτεμβρίου 2016 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (ΛΟΙΑΘ) προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θάλασσας με την ονομασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2/5-21/5/17 To FORTY LOVE TENNIS CLUB σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Α.Ε.) προκηρύσσει το πρωτάθλημα ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ GRADE 1 σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 17 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 Η Ε.Σ.Κ.Α. στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προκηρύσσει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, γεννηθέντων

Διαβάστε περισσότερα

North Sails Greece 3 Iosifidou str, 16777, Elliniko - Greece T , E. W.

North Sails Greece 3 Iosifidou str, 16777, Elliniko - Greece T , E. W. North Sails Greece 3 Iosifidou str, 16777, Elliniko - Greece T. +30 210 9910722, E. sailsgr@northsails.com W. www.northsails.com Πανελλήνιο Ανοικτής Θαλάσσης ORC Προκήρυξη Αγώνων Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς

Διαβάστε περισσότερα