ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ"

Transcript

1 ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club, IRC 4 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας µε την συµµετοχή του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυµβητικού Οµίλου Σκοπέλου, διοργανώνει τη ιεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδοµάδα Βορείου Αιγαίου για τις κλάσεις ORCi, ORC club, IRC. Η ιεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδοµάδα Β. Αιγαίου θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου 2012 στη Σκόπελο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ήµου Σκοπέλου. 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύµφωνα µε τους κανονισµούς: 1.1 Τους ιεθνείς Κανονισµούς Ιστιοδροµιών (RRS) της ISAF Τον Κανονισµό Καταµέτρησης IMS Τον Κανονισµό ORC Rating System Τον Κανονισµό Καταµέτρησης IRC Τις Προσθήκες της Εθνικής Αρχής στους ιεθνείς Κανονισµούς Ιστιοδροµιών για τους αγώνες Ανοικτής Θάλασσας Τον Ειδικό Κανονισµό Ασφαλείας για Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης της ISAF (ISAF Offshore Special Regulations Governing Offshore Racing ). Ο αγώνας κατατάσσεται στην κατηγορία 3 του παραπάνω κανονισµού (monohulls cat.3). 1.7 Από τη δύση έως την ανατολή του ηλίου, ο ιεθνής Κανονισµός για την Αποφυγή Συγκρούσεων στη Θάλασσα αντικαθιστά τους κανόνες του Mέρους 2 των Κανονισµών Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) της ISAF. 1.8 Εάν υπάρχει αντίφαση ανάµεσα στις γλώσσες τότε το Αγγλικό κείµενο θα υπερισχύει. 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Οι ανακοινώσεις προς τους αγωνιζόµενους θα δηµοσιεύονται στον Επίσηµο Πίνακα Ανακοινώσεων που θα βρίσκεται µπροστά από τη γραµµατεία των αγώνων. 3. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Οποιαδήποτε αλλαγή στις Οδηγίες Πλου θα αναρτάται τουλάχιστον δύο ώρες πριν από το προειδοποιητικό σήµα της ιστιοδροµίας, που θα τεθεί σε ισχύ, εκτός από οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραµµα των ιστιοδροµιών, που θα αναρτάται πριν τις 22:00 της προηγούµενης ηµέρας από αυτήν που τίθεται σε ισχύ. 4. ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ 4.1 Τα σήµατα στη στεριά θα επιδεικνύονται σε ιστό µπροστά από τον χώρο ελλιµενισµού 4.2 Όταν επιδεικνύεται ο Απαντητικός Επισείων στη στεριά το «1 λεπτό» αντικαθίσταται από «όχι λιγότερο από 60 λεπτά» στα σήµατα αγώνων «AP» των ιεθνών Κανονισµών Ιστοδροµιών της ISAF.

2 5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρασκευή 3 Αυγούστου Σάββατο 4 Αυγούστου Κυριακή 5 Αυγούστου ευτέρα 6 Αυγούστου Τρίτη 7 Αυγούστου Τετάρτη 8 Αυγούστου Πέµπτη 9 Αυγούστου Παρασκευή 10 Αυγούστου 16:00 20:00 Εγγραφές, επιθεωρήσεις σκαφών, ζύγισµα πληρωµάτων 09:00 18:00 Εγγραφές, επιθεωρήσεις σκαφών, ζύγισµα πληρωµάτων 20:00 Συνάντηση Κυβερνητών 21:00 Τελετή Έναρξης ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ 11:55 Ιστιοδροµία Inshore για τα ORC Club 13:55 Ιστιοδροµίες Όρτσα-Πρίµα ή Inshore για τα ORCi και IRC 11:55 Ιστιοδροµία Short Offshore για τα ORCi και IRC 11:55 Ιστιοδροµία Short Offshore για τα ORC Club 13:55 Ιστιοδροµίες Όρτσα-Πρίµα ή Inshore για τα ORCi και IRC Ηµέρα Ξεκούρασης 10:55 Ιστιοδροµία Long Offshore Για όλες τις κλάσεις Ιστιοδροµία Long Offshore συνέχεια (1) Ιστιοδροµία Όρτσα-Πρίµα για ORC Club Σάββατο 11 Αυγούστου 11:55 Ιστιοδροµίες Όρτσα-Πρίµα για ORCi και IRC 20:30 Απονοµή επάθλων 5.1 εν θα γίνουν ή πραγµατοποιηθούν περισσότερες από δύο ιστιοδροµίες Όρτσα-Πρίµα την ηµέρα. 5.2 Μία επιπλέον ιστιοδροµία (3 η ) Όρτσα-Πρίµα την ηµέρα, µπορεί να πραγµατοποιηθεί µε την προϋπόθεση ότι δεν έχουν πραγµατοποιηθεί περισσότερες από µία από αυτές που ορίζει το πρόγραµµα. 5.3 Οταν η σηµαία «T» επαίρεται στο σκάφος Επιτροπής Αγώνων στον τερµατισµό σηµαίνει «Η Επιτροπή Αγώνων προτίθεται να ξεκινήσει µία καινούργια ιστιοδροµία Όρτσα-Πρίµα, το προειδοποιητικό σήµα θα δοθεί το γρηγορότερο πρακτικά δυνατό». 5.4 Η Επιτροπή Αγώνων ενδέχεται να τροποποιήσει το πρόγραµµα, σύµφωνα µε το άρθρο 3 των παρόντων Οδηγιών Πλού, και να αντικαταστήσει µία ή περισσότερες ιστιοδροµίες Όρτσα-- Πρίµα µε ιστιοδροµίες Ιnshore, ή Short Offshore, ή το αντίστροφο, προκειµένου να ολοκληρωθεί το πρόγραµµα. 5.5 Την 11η Αυγούστου 2012 δεν θα δοθεί προειδοποιητικό σήµα µετά τις Συντελεστές ιστιοδροµιών Όρτσα Πρίµα ή Inshore µε βαθµολογικό συντελεστή 1.00 Short Offshore διαδροµή µε βαθµολογικό συντελεστή Long Offshore διαδροµή µε βαθµολογικό συντελεστή Σε περίπτωση τροποποίησης του προγράµµατος σύµφωνα µε το άρθρο 5.4 των παρόντων Οδηγιών Πλου, ο συντελεστής ιστιοδροµίας που θα ισχύσει θα είναι αυτός της ιστιοδροµίας που τελικά πραγµατοποιείται. 6. ΣΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΕΩΝ 6.1 Η σηµαία της κλάσης για τα σκάφη κατά IRC θα είναι λευκή σηµαία µε µαύρο IRC 6.2 H σηµαία της κλάσης για τα σκάφη κατά ORCi θα είναι λευκή σηµαία µε µαύρο ORCi 6.3 Η σηµαία της κλάσης για τα σκάφη κατά ORC club θα είναι Μπλε σηµαία. 6.4 Σε περίπτωση συγχώνευσης των κλάσεων ORCi και ORC Club η σηµαία της συγχωνευµένης κλάσης θα είναι εκείνη της ORCi.

3 7. ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΩΝΩΝ Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη θαλάσσια περιοχή των Βορείων Σποράδων. Συνιστάται η χρήση των παρακάτω χαρτών: αριθµός 31 και 331 της Ελληνικής Υδρογραφικής Υπηρεσίας και 1062 (British Admirality) 8. Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ 8.1 Το προειδοποιητικό σήµα της κάθε κλάσης, θα είναι η σηµαία της κλάσης. Η κίτρινη σηµαία RC θα αναρτηθεί πέντε λεπτά πριν το προειδοποιητικό σήµα. 8.2 Το προπαρασκευαστικό σήµα θα επαρθεί 4 λεπτά πριν την εκκίνηση. 8.3 Σκάφος που εκκινεί αργότερα από 10 λεπτά στους αγώνες Όρτσα-Πρίµα και 20 λεπτά για τους αγώνες Inshore & Short/Long Offshore µετά το σήµα της εκκίνησης θα βαθµολογείται DNS χωρίς ακροαµατική διαδικασία. Αυτό τροποποιεί τον κανόνα RRS A4 8.4 Τα σκάφη των οποίων το προειδοποιητικό σήµα της κλάσης δεν έχει δοθεί πρέπει να αποφεύγουν την περιοχή της εκκίνησης κατά την διάρκεια της διαδικασίας εκκίνησης άλλων κλάσεων. 9. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΝΩΝ 9.1 Ο κανόνας 44.1 των RRS τροποποιείται έτσι ώστε η ποινή δύο στροφών αντικαθιστάται µε ποινή µίας στροφής 9.2 Σκάφος που εκτέλεσε ποινή σύµφωνα µε τους κανόνες 31 ή 44.1 πρέπει να συµπληρώσει και να καταθέσει ένα έντυπο αποδοχής ποινής στη γραµµατεία των αγώνων εντός του χρονικού ορίου υποβολής ενστάσεων 10. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 10.1 Επιπρόσθετα στον κανόνα 61.1 ενα σκάφος που προτίθεται να υποβάλει ένσταση πρέπει να ειδοποιήσει την Επιτροπή Αγώνων άµεσα κατά τον τερµατισµό για την πρόθεσή του να υποβάλει ένσταση στο εναγόµενο σκάφος Έντυπα ενστάσεων διατίθενται από τη γραµµατεία των αγώνων. Εκεί πρέπει να υποβάλλονται οι ενστάσεις εντός του χρονικού ορίου υποβολής ενστάσεων το οποίο είναι: a) Για τις Ιστιοδροµίες Όρτσα-Πρίµα: δύο ώρες µετά τον τερµατισµό του τελευταίου σκάφους στην τελευταία ιστιοδροµία της ηµέρας της κλάσης ή από το τελευταίο σήµα της επιτροπής αγώνων αν επαίρειι «Ν» πάνω από «Α» ή «ΑΡ» πάνω από «Α». b) Για τις Ιστιοδροµίες Inshore & Short/Long Offshore: δύο ώρες µετά τον τερµατισµό του σκάφους που υποβάλει την ένσταση. Αν το σκάφος τερµατίσει µετά τις το βράδυ, το χρονικό όριο υποβολής ενστάσεων είναι µέχρι τις της επόµενης ηµέρας Ανακοινώσεις για να ειδοποιηθούν οι συµµετέχοντες για την ακροαµατική διαδικασία στην οποία είναι διάδικοι ή έχουν ονοµαστεί σαν µάρτυρες θα αναρτώνται: a) Ιστιοδροµίες Ορτσα- Πρίµα: µέσα σε 30 λεπτά από την λήξη του χρονικού ορίου υποβολής ενστάσεων. b) Ιστιοδροµίες Inshore, Short/Long Offshore: µέσα σε 30 λεπτά από την λήξη του χρονικού ορίου υποβολής ενστάσεων (άρθρο 10.2b των παρόντων Οδηγιών πλού) όλων των σκαφών που εµπλέκονται στην ένσταση, µε εξαίρεση ότι ανακοινώσεις των ενστάσεων δεν θα γίνονται κατά την διάρκεια της νύχτας, από τις και µέχρι τις 9.00 της επόµενης ηµέρας.

4 10.4 Οι ανακοινώσεις για ενστάσεις από την επιτροπή αγώνων ή την επιτροπή ενστάσεων θα αναρτώνται για να ενηµερωθούν τα σκάφη όπως απαιτείται από τον κανόνα 61.1(b) 10.5 Παραβάσεις των άρθρων 14, 20, 21 and 36.2 των οδηγιών πλου δεν µπορούν να αποτελέσουν αιτία ένστασης από άλλο σκάφος. Αυτό τροποποιεί τον κανόνα 60.1(a). Ποινές για παράβαση των οδηγιών 14, 15, 16, 17, 20, 21, and 36.2 µπορεί να είναι µικρότερες από ακύρωση αν έτσι αποφασίσει η επιτροπή Ενστάσεων. Η συντοµογραφία αυτής της βαθµολογικής κατά την κρίση της επιτροπής ενστάσεων ποινής θα είναι DPI Την τελευταία ηµέρα των αγώνων µια αίτηση επανεξέτασης θα πρέπει να υποβάλλεται: a) Μέσα στο χρονικό όριο υποβολής ενστάσεων της ηµέρας αυτής εφόσον ο διάδικος που ζητά επανεξέταση ενηµερώθηκε για την απόφαση την προηγούµενη ηµέρα. b) Όχι αργότερα από 30 λεπτά από την στιγµή που ο διάδικος που ζητά επανεξέταση ενηµερώθηκε για την απόφαση την ίδια ηµέρα. Αυτό τροποποιεί τον κανόνα Την τελευταία ηµέρα των αγώνων µια αίτηση αποκατάστασης για απόφαση της επιτροπής ενστάσεων θα πρέπει να υποβάλλεται όχι αργότερα από 30 λεπτά µετά την ανακοίνωση της απόφασης. Αυτό τροποποιεί τον κανόνα Οι αποφάσεις της επιτροπής ενστάσεων είναι τελεσίδικες όπως προβλέπεται από τον κανόνα ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΟΡΘΩΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ 11.1 Για τα καταµετρηµένα σκάφη κατά ORCi και ORC club Στις ιστιοδροµίες όρτσα-πρίµα θα εφαρµοσθεί το Performance Curve System. Η Επιτροπή Αγώνων θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσει την γεωµετρία της διαδροµής, ενώ τυχόν αλλαγές στην κατεύθυνση του ανέµου κατά την διάρκεια κάποιου σκέλους δεν θα επηρεάσουν τα ποσοστά των πλεύσεων Στις inshore, short και long offshore ιστιοδροµίες για την κλάση ORCi θα εφαρµοσθεί το σύστηµα Offshore Triple Number Figure και αν αυτό δεν είναι εφικτό (ανεπαρκή στοιχεία) θα εφαρµοσθεί το σύστηµα Time on Time Offshore (τo σύστηµα έκδοσης αποτελεσµάτων θα ανακοινώνεται από την Επιτροπή Αγώνων, που θα βρίσκεται στον τερµατισµό αµέσως µετά τον τερµατισµό του σκάφους που αντιστοιχεί στο ήµισυ των συµµετοχών της κλάσης), ενώ για την κλάση ORC Club θα εφαρµοσθεί το σύστηµα Time on Time Offshore Σε περίπτωση συγχώνευσης των κλάσεων ORCi και ORC Club, θα εφαρµόζεται το σύστηµα που ισχύει στην εκάστοτε ιστιοδροµία για την κλάση ORCi Για τα καταµετρηµένα σκάφη κατά IRC θα εφαρµοσθεί το σύστηµα Time on Time. 12. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 12.1 Θα ισχύει το σύστηµα χαµηλής βαθµολογίας παράρτηµα Α των RRS µε τις ακόλουθες τροποποιήσεις: A) το πρώτο σκάφος κάθε ιστιοδροµίας θα παίρνει 0.75 βαθµούς αντί 1.0 βαθµό (Τροποποίηση Α4.1). B) Η βαθµολογία κάθε σκάφους σε µία ιστιοδροµία θα πολλαπλασιάζεται µε τον συντελεστή βαθµολογίας κάθε ιστιοδροµίας

5 Γ) Για τις κλάσεις ORCi και IRC θα εξαιρεθεί η χειρότερη βαθµολογία κάθε σκάφους σε µία ιστιοδροµία ελεγχόµενου στίβου (όρτσα πρύµα) ή inshore, αν ολοκληρωθούν συνολικά 4, ή περισσότερες ιστιοδροµίες ελεγχόµενου στίβου και inshore. ) Για την κλάση ORC Club δεν θα εξαιρεθεί καµία ιστιοδροµία. Ε) Σε περίπτωση συγχώνευσης των κλάσεων ORCi και ORC Club θα εξαιρούνται οι ιστιοδροµίες όπως προβλέπεται παραπάνω στο άρθρο 12.1.Γ Για να είναι έγκυρη η ιεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδοµάδα Βορείου Αιγαίου, για τις κλάσεις ORCi και IRC πρέπει να πραγµατοποιηθούν τουλάχιστον τρεις ιστιοδροµίες ελεγχόµενου στίβου (όρτσα πρύµα) ή inshore και µία ιστιοδροµία offshore και για την κλάση ORC Club πρέπει να πραγµατοποιηθούν τουλάχιστον δύο ιστιοδροµίες. Σε περίπτωση συγχώνευσης των κλάσεων ORCi και ORC Club θα ισχύει ότι για την ORCi Θα υπάρξει ανεξάρτητη βαθµολογία κάθε επιµέρους κατηγορίες. 13. ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 13.1 Η επιτροπή αγώνα, ανάλογα µε την συµµετοχή, έχει δικαίωµα να συγχωνεύσει τις κλάσεις σύµφωνα µε τους κανονισµούς. Η συγχώνευση των κλάσεων θα δοθεί στους κυβερνήτες στην συγκέντρωση των κυβερνητών Κάθε σκάφος µπορεί να συµµετάσχει σε µία µόνο κλάση (ORC International, ORC Club, IRC). Σε περίπτωση όπου µια κλάση δεν συµπληρώνει τον απαραίτητο αριθµό σκαφών (πέντε) ο ιοργανωτής Όµιλος δύναται να αποφασίσει την έκδοση παράλληλων αποτελεσµάτων κατ άρθρο 5.2 των Προσθηκών της Εθνικής Αρχής στους ιεθνείς Κανονισµούς Ιστιοδροµιών για τους αγώνες Ανοικτής Θάλασσας Σε αυτή τη περίπτωση, σκάφη που είχαν δηλώσει συµµετοχή στην κλάση που συµπληρώνει τον απαραίτητο αριθµό συµµετοχών και διαθέτουν πιστοποιητικό καταµέτρησης και της κλάσης που υπολείπεται συµµετοχών, θα προσµετρούνται αυτόµατα στη βαθµολόγηση αµφότερων κλάσεων. Σκάφη που δήλωσαν συµµετοχή στην κλάση που υπολείπεται συµµετοχών, θα προσµετρούνται επίσης και στην άλλη κλάση Σε περίπτωση παράλληλων αποτελεσµάτων κάθε σκάφος που συµµετέχει και στις δυο κλάσεις θα πρέπει να εναρµονίζεται πάντα µε τις προβλέψεις των πιστοποιητικών καταµέτρησής του. 14. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ AΣΦΑΛΕΙΑΣ Ένα σκάφος που εγκαταλείπει µία ιστιοδροµία για οποιαδήποτε λόγο πρέπει να ειδοποιήσει την επιτροπή αγώνων όσο το δυνατόν γρηγορότερα δίνοντας τις ακόλουθες πληροφορίες: -Ονοµα Σκάφους -Αριθµό Πανιών -Ώρα και τόπο την στιγµή της εγκατάλειψης -Λόγο της εγκατάλειψης. -Ακριβή θέση του σκάφους. -Λιµάνι ή κόλπο που κατευθύνεται Σκάφος που δεν συµµορφώνεται µε τον κανόνα αυτό θα τιµωρείται µε ακύρωση που δεν εξαιρείται (DNE). 15. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ 15.1 Η κατάσταση του πληρώµατος µπορεί να τροποποιηθεί µέχρι και δύο ώρες πριν την προγραµµατισµένη ώρα εκκίνησης της 1 ης ιστιοδροµίας κάθε ηµέρας σηµειώνοντας στο έντυπο της κατάστασης πληρώµατος τις αλλαγές.

6 15.2 Μετά τον χρόνο αυτό, αλλαγές στην σύνθεση των πληρωµάτων επιτρέπονται µόνο µε γραπτή συγκατάθεση της Επιτροπής Ενστάσεων το αργότερο µια ώρα πριν την εκκίνηση κάθε ιστιοδροµίας που αφορούν Σε κάθε περίπτωση για να εγκριθεί µία αλλαγή απαιτείται ζύγισµα και πιστοποίηση από την Επιτροπή Αγώνων του βάρους κάθε µέλους που εισέρχεται. 16. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 16.1 Αντικατάσταση πανιού που έχει υποστεί ζηµιά µπορεί να γίνει µετά από έγκριση της Επιτροπής Αγώνων. Ο υπεύθυνος κάθε σκάφους πρέπει να βεβαιώσει ότι το νέο πανί είναι σύµφωνο µε το πιστοποιητικό του. Η Επιτροπή Αγώνων διατηρεί το δικαίωµα ελέγχου ή καταµέτρησης του. Το πανί που αποσύρεται προκειµένου να αντικατασταθεί πρέπει να παραδοθεί στην Επιτροπή Αγώνων Αντικατάσταση εξοπλισµού (σπινακόξυλου, µάτσας, άλµπουρου κ.λ.π.) λόγω ζηµιάς ή απώλειας επιτρέπεται µόνο µετά από έγκριση της Επιτροπής Ενστάσεων. Οι αιτήσεις για αντικατάσταση πρέπει να γίνουν µε την πρώτη δοθείσα ευκαιρία. Ο υπεύθυνος κάθε σκάφους πρέπει να βεβαιώσει ότι ο νέος εξοπλισµός είναι σύµφωνος µε τον αναγραφόµενο στο πιστοποιητικό του. Η Επιτροπή Αγώνων διατηρεί το δικαίωµα ελέγχου ή καταµέτρησης του νέου εξοπλισµού. 17. ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΚΑΦΩΝ 17.1 Τα πληρώµατα των σκαφών πρέπει να ζυγιστούν πριν την έναρξη των αγώνων και εποµένως πρέπει να προσέρχονται για ζύγιση τις προγραµµατισµένες ηµέρες και ώρες. Η ζύγιση θα γίνεται µε γυµνά πόδια και σόρτς Η Επιτροπή Αγώνων διατηρεί το δικαίωµα οποιουδήποτε ελέγχου, ή καταµέτρησης των συµµετεχόντων σκαφών από τις 10:00 της 4 ης Αυγούστου 2011, µέχρι και δύο ώρες µετά τον τερµατισµό του τελευταίου σκάφους, της τελευταίας ιστιοδροµίας, της τελευταίας ηµέρας οποιασδήποτε κλάσης. Ακόµα και στην θάλασσα πριν την εκκίνηση, ή αφού τερµατίσει, ή µεταξύ των ιστιοδροµιών, ή µε την αφιξή του στο λιµάνι µπορεί να ελεγχθεί ένα σκάφος ή να του δοθεί εντολή από την Επιτροπή Αγώνων να προσέλθει για καταµέτρηση σε συγκεκριµένο µέρος. 18. ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ Με τη συµµετοχή τους στην ιεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδοµάδα Βορείου Αιγαίου, οι ιδιοκτήτες, κυβερνήτες και τα πληρώµατα των σκαφών αποδέχονται ανεπιφύλακτα και επιτρέπουν στην Οργανώτρια Αρχή και τους χορηγούς της διοργάνωσης, να παράγουν πριν, κατά τη διάρκεια, µετά το πέρας της διοργάνωσης, φωτογραφικό, τηλεοπτικό και τυπογραφικό υλικό και να το προβάλλουν σε χρόνο και µε τρόπο της επιλογής τους χωρίς κανενός είδους αντίτιµο. 19. ΣΚΑΦΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Το κύριο σκάφος της Eπιτροπής Aγώνων θα φέρει Κίτρινη σηµαία µε τα γράµµατα «RC» Το σκάφος της Eπιτροπής Eνστάσεων θα φέρει σηµαία χρώµατος Λευκού µε το γράµµα «IJ» Το σκάφος του Τύπου θα φέρει Λευκή σηµαία µε τα γράµµατα «PRESS» 20. ΣΥΝΟ ΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ Τα σκάφη υποστήριξης θα πρέπει να παραµένουν µακριά από την περιοχή όπου αγωνίζονται σκάφη, από το προπαρασκευαστικό σήµα της ιστιοδροµίας µέχρι όλα τα σκάφη όλων των

7 κατηγοριών να τερµατίσουν την ιστιοδροµία, ή η επιτροπή αγώνων σηµάνει αναβολή, γενική ανάκληση ή διακοπή της ιστιοδροµίας 21. ΡΥΠΑΝΣΗ Τα σκάφη δεν θα πετούν άχρηστα αντικείµενα (σκουπίδια) στο νερό. Αυτά πρέπει να κρατούνται επί του σκάφους και µπορεί να αποτίθενται στους κάδους του λιµανιού της Σκοπέλου. 22. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΚΥΣΗ Από τις 09:00 π.µ. της 4 ης Αυγούστου και µέχρι την 11 η Αυγούστου και ώρα 15:00 δεν επιτρέπεται η ανέλκυση των σκαφών, παρά µόνο µε τους όρους προηγουµένως χορηγηθείσας έγγραφης άδειας της Επιτροπής Ενστάσεων. Για το ίδιο διάστηµα τα τιµόνια δεν πρέπει να αφαιρούνται από το νερό, ούτε οι µεταβλητές καρίνες από τις θήκες τους. 23. ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 23.1 Η Επικοινωνία µε την Επιτροπή Αγώνων κατά την διάρκεια των αγώνων θα γίνεται στο κανάλι 72 του VHF. Η Επιτροπή Αγώνων µπορεί να δώσει προφορική επιβεβαίωση για οποιαδήποτε σήµα της ιστιοδροµίας µε το κανάλι 72. Αποτυχία να εκπέµψει ή να το κάνει ακριβώς στην ώρα που πρέπει, δεν αποτελεί λόγο για αποκατάσταση. Αυτό τροποποιεί τον κανόνα 62.1(a) των RRS Εκτός από την επικοινωνία µε την Επιτροπή Αγώνων, όσο ένα σκάφος αγωνίζεται δεν πρέπει να εκπέµπει, ούτε να λαµβάνει µέσω τηλεπικοινωνιών µηνύµατα που δεν είναι διαθέσιµα σε όλα τα σκάφη. Ο περιορισµός αυτός ισχύει και για τα κινητά τηλέφωνα. 24. ΕΠΑΘΛΑ Α) το επαµειβόµενο κύπελλο «Γιάννης Καρράς» θα απονεµηθεί στον πρώτο νικητή overall της κλάσης ORCi. Β) το έπαθλο «Σχολών Ιστιοπλoΐας» θα απονεµηθεί στον πρώτο νικητή της αντίστοιχης κατηγορίας. Γ) Θα απονεµηθούν έπαθλα στους νικητές overall κάθε κλάσης (ORCi, IRC, ORC club) ανάλογα µε τις συµµετοχές όπως παρακάτω: 5 αγωνιζόµενα σκάφη 1ος νικητής Από 6 έως και 9 αγωνιζόµενα σκάφη 1ος & 2ος νικητής Από 10 και άνω αγωνιζόµενα σκάφη 1ος, 2ος & 3ος νικητής ) Θα απονεµηθούν έπαθλα στους νικητές overall κάθε κατηγορίας (όπως θα οριστούν ανάλογα µε τις συµµετοχές) και ανάλογα µε το πλήθος των συµµετοχών όπως παραπάνω. Ε) Θα απονεµηθούν κύπελλα στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας (όπως θα οριστούν) κάθε κλάσης ανά ιστιοδροµία που θα πραγµατοποιηθεί. 25. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ Όλοι οι συµµετέχοντες στην διοργάνωση αγωνίζονται µε δική τους ευθύνη. Ο διοργανωτής Όµιλος, οι Επιτροπές και οποιοσδήποτε άλλος συµµετέχει στη οργάνωση της ιεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδοµάδας Βορείου Αιγαίου δε φέρουν καµία απολύτως ευθύνη για οτιδήποτε συµβεί σε άτοµα ή πράγµατα τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Κάθε ιδιοκτήτης σκάφους, ή αντιπρόσωπός του, δέχεται τους όρους αυτούς για τον ίδιο και το εκάστοτε πλήρωµα του σκάφους, υπογράφοντας την δήλωση συµµετοχής. Ιδιαίτερη προσοχή των

8 αγωνιζοµένων πρέπει να δοθεί στον Θεµελιώδη Κανόνα Μέρος 1 κανόνας 4 «Η ευθύνη για την απόφαση ενός σκάφους να συµµετάσχει σε έναν αγώνα ή να συνεχίσει να αγωνίζεται είναι αποκλειστικά δική του». 26. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ Τα αγωνιζόµενα σκάφη πρέπει να διαθέτουν την ελάχιστη προβλεπόµενη από τον νόµο 2743/99 ασφαλιστική κάλυψη έναντι τρίτων. Αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συµβολαίου του σκάφους πρέπει να συνοδεύει τη δήλωση συµµετοχής του σκάφους στη διοργάνωση. Το ασφαλιστήριο συµβόλαιο πρέπει να καλύπτει ρητά την αστική ευθύνη έναντι τρίτων κατά τη συµµετοχή του σκάφους σε αγώνες ιστιοπλοΐας,. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Πρόεδρος George Paunov Μέλη Vidal Claude Roumen Paunov Μιχάλης Σαλπιστής Βύρων Μπέλλος ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ Πρόεδρος Στέφανος Μεταξιώτης Μέλη Βασίλειος Μπούµπουρας Νικόλαος Τόσης Αικατερίνη Ζωγραφάκη Θάλεια Σίνη Θανάσης Φαδάκης Εύη Παπαδοπούλου Μαρίνα Πλάτωνα

9 Μέρος 2 ιαδροµές Ορτσα Πρίµα 27. ΙΑ ΡΟΜΕΣ ιαδροµή Ορτσα-Πρύµα, Αρ.Επισείων Νο 3 (a) ιαδροµή: Εκκίνηση Νο 1- Νο 2- Νο 1 Τερµατισµός (b) Η απόσταση µεταξύ Νο 1 και Νο 2 θα είναι περίπου 1.5 ναυτικό µίλι. Η συνολική απόσταση θα είναι 6 περίπου ναυτικά µίλια (c) Η διόπτευση του πρώτου σηµείου στροφής θα επιδεικνύεται από το σκάφος της επιτροπής αγώνων (d) Όλα τα σηµεία θα αφήνονται αριστερά. (e) Η διαδροµή µπορεί να επιβραχυνθεί σε οποιαδήποτε σηµείο µε την προυπόθεση ότι η επιβραχυµένη διαδροµή να έχει τουλάχιστον το µισό µήκος της µη επιβραχυµένης διαδροµής. 28. ΣΗΜΕΙΑ 28.1 Τα σηµεία για όλες τις διαδροµές θα είναι φουσκωτοί σηµαντήρες κίτρινου χρώµατος Τα νέα σηµεία όπως προβλέπονται από το άρθρο 29 θα είναι φουσκωτοί σηµαντήρες κιτρίνου χρώµατος µε µία µαύρη ταινία στην µέση 28.3 Τα σηµεία εκκίνησης θα είναι κίτρινη φουσκωτή σηµαδούρα στο αριστερό άκρο της γραµµής εκκίνησης και µια κόκκινη σηµαία σε ιστό στο σκάφος της Επιτροπής Αγώνων ή σε σηµαδούρα µε ιστό και κόκκινη σηµαία στο δεξιό άκρο της γραµµής εκκίνησης Τα σηµεία τερµατισµού θα είναι κίτρινη φουσκωτή σηµαδούρα στο δεξιό άκρο της γραµµής τερµατισµού και το σκάφος της Επιτροπής Αγώνων ή σηµαδούρα µε ιστό στο αριστερό άκρο της γραµµής τερµατισµού. 29. ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΑ ΡΟΜΗΣ Για να αλλάξει το επόµενο σκέλος της διαδροµής, η επιτροπή αγώνων θα ποντίσει ένα νέο σηµείο (ή θα µετακινήσει την γραµµή τερµατισµού) και θα αφαιρέσει το αρχικό σηµείο το γρηγορότερο δυνατό. Οταν σε επόµενη αλλαγή το νέο σηµείο αντικαθίσταται, θα αντικατασταθεί µε το αρχικό σηµείο. 30. ΕΚΚΙΝΗΣΗ 30.1 Όχι αργότερα από το προειδοποιητικό σήµα η Επιτροπή Αγώνων θα επιδεικνύει το σήµα της διαδροµής.

10 30.2 Η γραµµή της εκκίνησης ορίζεται µεταξύ φουσκωτής σηµαδούρας κίτρινου χρώµατος στο αριστερό άκρο της γραµµής εκκίνησης και ιστού µε σηµαία κόκκινου χρώµατος, που θα βρίσκεται επί του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων ή σε σηµαδούρα πλησίον του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων στο δεξιό άκρο της γραµµής εκκίνησης. Τα σήµατα των αγώνων θα επιδεικνύονται από το σκάφος επιτροπής αγώνων. Η Επιτροπή Αγώνων µπορεί να διατηρεί την θέση της µε την χρήση µηχανής 31. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού ορίζεται µεταξύ φουσκωτής σηµαδούρας κίτρινου χρώµατος στο δεξιό άκρο της γραµµής τερµατισµού και ιστού µε σηµαία κόκκινου χρώµατος, που θα βρίσκεται επί του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων ή σε σηµαδούρα πλησίον του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων στο αριστερό άκρο της γραµµής τερµατισµού. Η Επιτροπή Αγώνων µπορεί να διατηρεί την θέση της µε την χρήση µηχανής 32. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ 32.1 Για τα IRC σκάφη, το χρονικό όριο τερµατισµού για το κάθε σκάφος θα είναι: 2,1 Χ BSF Χ απόσταση της ιστιοδροµίας σε ναυτικά µίλια Για τα ORC International και ORC club σκάφη, το χρονικό όριο τερµατισµού για το κάθε σκάφος θα είναι: 2,1 Χ GPH Χ απόσταση της ιστιοδροµίας σε ναυτικά µίλια Τα χρονικά όρια για τις ιστιοδροµίες Όρτσα-Πρύµα θα υπολογίζονται µε την πραγµατική απόσταση της ιστιοδροµίας. Τα χρονικά όρια δεν αλλάζουν στην περίπτωση που η ιστιοδροµία επιβραχύνεται. Μέρος 3 Inshore ιαδροµές, Short Offshore, Long Offshore 33. ΙΑ ΡΟΜΕΣ 33.1 ιαδροµή Inshore, Αρ. Επισείων Νο 4 ιαδροµή: Εκκίνηση Νο 1 Windward Αγ Γεώργιος αριστερά - βραχονησίδα Στρογγύλι αριστερά Αγ. Γεώργιος δεξιά - Σκόπελος Τερµατισµός. Απόσταση 27 ν.µ.

11 33.2 ιαδροµή Inshore, Αρ.Επισείων Νο 5 ιαδροµή: Εκκίνηση Νο 1 Windward Αγ Γεώργιος αριστερά - Γαϊδουρονήσια δεξιά Αγ. Γεώργιος δεξιά - Σκόπελος Τερµατισµός. Απόσταση 24νµ 33.3 ιαδροµή Inshore, Αρ.Επισείων Νο 6 ιαδροµή: Εκκίνηση Νο 1 Windward Αγ Γεώργιος αριστερά - Αδέλφια δεξιά Αγ. Γεώργιος δεξιά - Σκόπελος Τερµατισµός. Απόσταση 26νµ

12 33.4 ιαδροµή Short Offshore, Αρ.Επισείων Νο 7 ιαδροµή: Εκκίνηση Νο 1 Windward Αγ Γεώργιος αριστερά - Αδέλφια δεξιά ΓαΪδουρονήσια δεξιά - Αγ. Γεώργιος δεξιά - Σκόπελος τερµατισµός. Απόσταση 28νµ 33.5 ιαδροµή Short Offshore, Αρ. Επισείων Νο 8 ιαδροµή: Εκκίνηση Νο 1 Windward Αγ Γεώργιος αριστερά - Αδέλφια αριστερά Λυκόρεµα αριστερά Περιστέρα δεξιά Αγ. Γεώργιος δεξιά Σκόπελος Τερµατισµός. Απόσταση 37νµ

13 33.6 ιαδροµή Long Offshore, Αρ.Επισείων Νο 9 ιαδροµή: Εκκίνηση Νο 1 Windward Αγ Γεώργιος αριστερά - Αδέλφια αριστερά Πελέρισσα αριστερά Λυκόρεµα δεξιά Περιστέρα δεξιά Αγ. Γεώργιος δεξιά Σκόπελος Τεµατισµός Απόσταση 48νµ 33.7 ιαδροµή Long Offshore, Αρ.Επισείων Νο 0 ιαδροµή: Εκκίνηση Νο 1 Windward Αγ Γεώργιος αριστερά - Αδέλφια αριστερά Κ.Παναγιά αριστερά Παππούς δεξιά Γιούρα δεξιά Πιπέρι δεξιά Σκάνζουρα δεξιά -Σκαντήλι

14 δεξιά Κόρακας αριστερά ΓαΊδουρονήσια δεξιά Αγ. Γεώργιος δεξιά Σκόπελος Τερµατισµός. Απόσταση 84νµ 33.8 ιαδροµή Inshore, Αρ. Επισείων Νο 3 ιαδροµή: Εκκίνηση Νο 1 Windward - φουσκωτός σηµαντήρας κιτρίνου χρώµατος (µε µία µαύρη ταινία στην µέση) εξιά Αγ. Γεώργιος (πόρτα) - Σκόπελος Τερµατισµός. Απόσταση περίπου 12 ν.µ. Φουσκωτός σηµαντήρας κιτρίνου χρώµατος (µε µία µαύρη ταινία στην µέση): το στίγµα της θα δίδεται µέσω VHF. Πόρτα Αγ. Γεώργιος: Η πόρτα στο νησί Αγ. Γεώργιος θα ορίζεται από µια φουσκωτή κίτρινη σηµαδούρα στο Νοτιοδυτικό άκρο του νησιού και ιστό µε κόκκινη σηµαία. Τα σκάφη θα αφήνουν αριστερά τον ιστό µε την κόκκινη σηµαία. Η πόρτα, κατά την κρίση της Επιτροπής Αγώνα, µπορεί να αποτελέσει τερµατισµό της διαδροµής. Ο ιστός θα φέρει αναλάµποντα φανό στην κορυφή αν χρειαστεί. 34. ΣΗΜΑ ΟΥΡΑ Νο1 WINDWARD Η Επιτροπή Αγώνων µπορεί να ποντίσει µία φουσκωτή σηµαδούρα κίτρινου χρώµατος στά Όρτσα (No 1 Windward) περίπου 1 ναυτικό µίλι από την εκκίνηση. Τα ακόλουθα σήµατα θα επαίρονται από το σκάφος της Επιτροπής Αγώνων όχι αργότερα από το προειδοποιητικό σήµα: Σηµαία Πορτοκαλί Σηµαία Πράσινη Η σηµαδούρα Νο 1 Windward θα αφαιθεί αριστερά Η σηµαδούρα Νο 1 Windward θα αφαιθεί δεξιά Λευκή Σηµαία εν υπάρχει σηµαδούρα Νο 1 Windward Η διόπτευση της σηµαδούρας Νο1 Windward αν υπάρχει θα επιδεικνύεται από το σκάφος της επιτροπής αγώνων 35. ΕΚΚΙΝΗΣΗ

15 33.1 Όχι αργότερα από το προειδοποιητικό σήµα η Επιτροπή Αγώνων θα επιδεικνύει το σήµα της διαδροµής Η γραµµή της εκκίνησης ορίζεται µεταξύ σηµαδούρας κίτρινου χρώµατος στο αριστερό άκρο της γραµµής εκκίνησης και ιστού µε σηµαία κόκκινου χρώµατος που θα βρίσκεται επί του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων, ή σε σηµαδούρα πλησίον του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων στο δεξιό άκρο της γραµµής εκκίνησης. Τα σήµατα των αγώνων θα επιδεικνύονται από το σκάφος επιτροπής αγώνων. Η Επιτροπή Αγώνων µπορεί να διατηρεί την θέση της µε την χρήση µηχανής 36. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ 36.1 Γραµµή τερµατισµού στη Σκόπελο ορίζεται η ευθεία γραµµή µεταξύ ενός σηµαντήρα µε κοντάρι και κόκκινη σηµαία στην είσοδο του λιµανιού της Σκοπέλου, στο αριστερό άκρο της γραµµής τερµατισµού και ιστού µε µπλέ σηµαία πάνω στο άκρο του λιµενοβραχίονα στην είσοδο του λιµανιού της Σκοπέλου, στο δεξιό άκρο της γραµµής τερµατισµού. Κατά την διάρκεια της νύχτας η σηµαδούρα θα φέρει αναλάµποντα στην κορυφή Τα σκάφη που τερµατίζουν οφείλουν αµέσως µετά τον τερµατισµό τους, να αναφέρουν στο VHF στο κανάλι 72 τον αριθµό ιστίου και το όνοµα του σκάφους τους στην Επιτροπή Αγώνων. Οταν ο τερµατισµός γίνεται από τις έως τις 07:00 η ώρα, τα σκάφη πρέπει να φωτίζουν τον αριθµό πανιών τους χρησιµοποιώντας ένα δυνατό λευκό φακό. Είναι στην υπευθυνότητα του σκάφους να επιβεβαιώσει ότι έχει τερµατίσει. 37. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ 37.1 Ιστιοδροµίες Inshore Για τα IRC σκάφη εφόσον υπάρξουν Inshore διαδροµές, το χρονικό όριο τερµατισµού για το κάθε σκάφος θα είναι: (2,1 Χ BSF Χ απόσταση της διαδροµής σε ναυτικά µίλια) Για τα ORC International και ORC club σκάφη, το χρονικό όριο τερµατισµού για το κάθε σκάφος θα είναι : (2,1 Χ GPH Χ απόσταση της διαδροµής σε ναυτικά µίλια) Ιστιοδροµίες Short & Long Offshore εν υπάρχουν χρονικά όρια τερµατισµού.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club, IRC 5 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club, IRC 5 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club, IRC 5 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά Ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας με τη συμμετοχή του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ε.Ι.Ο. / Ε.Α.Θ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club 6-12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club 6-12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club 6-12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά Ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας με την υποστήριξη του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club, IRC 4 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας µε την συµµετοχή του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυµβητικού Οµίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club 7-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club 7-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC club 7-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Μέρος 1 Γενικά Ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας με την υποστήριξη του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού

Διαβάστε περισσότερα

Corfu Cup 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016.

Corfu Cup 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών διοργανώνει το Corfu Cup 2016. 2 Κανονισμοί 2.1 Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ε.Ι.Ο. / Ε.Α.Θ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΑΣΗΣ J24 Β ΦΑΣΗ 26 28 / 10 /2013 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία,η Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΣΗΣ J/24. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7-8 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΚΛΑΣΗΣ J/24. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7-8 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Σ Κ Α Φ Ω Ν ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7-8 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία,η Ελληνική Κλάση J24

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, ORC Club, IRC 5 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, ORC Club, IRC 5 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, ORC Club, IRC 5 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας με την συμμετοχή του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX Μαΐου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ RSX 24 28 Μαΐου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC Club, IRC 4 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC Club, IRC 4 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒ ΟΜΑ Α ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ORCi, ORC Club, IRC 4 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας σε συνεργασία µε τον ήµο Σιθωνίας διοργανώνει τη ιεθνή Ιστιοπλοϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015

Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 Κύπελλο Χριστουγέννων Βάρκιζας 2015 (Διασυλλογικός Αγώνας Optimist & Winter Games κατ. T293 -RS:X FREERIDE) 28 29 Δεκεμβρίου 2015 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει: o Των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΩΝΑΣ Ο CREWS CHALLENGE CUP

ΧΕΙΜΩΝΑΣ Ο CREWS CHALLENGE CUP ΧΕΙΜΩΝΑΣ 1-2 1 Ο CREWS CHALLENGE CUP 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας προκηρύσσει το ΧΕΙΜΩΝΑΣ 1-2 - 1 ο Crews Challenge Cup 2014 για σκάφη ανοικτής θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4, ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4, ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER STD, RDL & 4,7 27 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ι.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ORC - CLUB 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Το Πρωτάθλημα διέπεται από τους κανονισμούς όπως αυτοί ορίζονται από τους Διεθνείς Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi και ORC Club 6-12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi και ORC Club 6-12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi και ORC Club 6-12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όμιλος Ανοιχτής Θάλασσας με την υποστήριξη του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΛΑΓΟΥΣΩΝ - ΦΛΕΒΩΝ» Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς : 1.1 Τον Διεθνή Κανονισμό Ιστιοδρομιών (RRS) της WS 2017-2020.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Οι ιεθνείς Κανονισµοί Ιστιοδροµιών της ISAF (RRS) 2009-2012. 1.2 Ο Ειδικός Κανονισµός Ασφάλειας για αγώνες ιστιοπλοΐας ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΣΑΓΙΑΔΑ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΣΑΓΙΑΔΑ Οδηγίες Πλου ΣΑΓΙΑΔΑ 2016 Οδηγίες Πλου ΣΑΓΙΑΔΑ 2016 8 Οκτωβρίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule 2016

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελο Ιονίου Λευκάδα 27 έως 29 Οκτωβρίου 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Κύπελο Ιονίου Λευκάδα 27 έως 29 Οκτωβρίου 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών Κέρκυρας, ο Ναυτικός Όμιλος ς, ο Αθλητικος Όμιλος Ιθάκης "Η Πρόοδος" και ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ»

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Παξών Λάκκα Οδηγίες Πλου

Γύρος Παξών Λάκκα Οδηγίες Πλου Γύρος Παξών 2017 Λάκκα 2017 Οδηγίες Πλου ΓΥΡΟΣ ΠΑΞΩΝ 2017 ΛΑΚΚΑ 2017 27 Μαΐου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016 27 & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2015 5 & 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι Οδηγίες Πλου ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι 2017 Οδηγίες Πλου ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι 2017 29-30 Ιουλίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ North Aegean Crossing 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΜΕΡΟΣ 1 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τον αγώνα «North Aegean Crossing 2015». 2 Κανονισμοί 2.1 Οι αγώνες διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ www iopor.com e-mail: info @ iopor.com ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BIC TECHNO- RS:X 21-22/02/2015 Αρτέμιδα υπό την αιγίδα της ΕΙΟ με την αρωγή των ΝΟΑΣ και ΝΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Οδηγίες Πλου ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Οδηγίες Πλου ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 8 έως 13 Αυγούστου 2015 Porto Carras Resort Χαλκιδική ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΜΕΡΟΣ 1 - Γενικά 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας. Διαποντίων Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας. Διαποντίων Οδηγίες Πλου Διαποντίων 2017 Οδηγίες Πλου ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ 2017 3 Ιουνίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α. Σούλη Ν. Χατζηνικολάου 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α. Σούλη Ν. Χατζηνικολάου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α. Σούλη Ν. Χατζηνικολάου 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Πειραιώς και ο Ναυταθλητικός Όµιλος Ειρήνης-Φιλίας συνδιοργανώνουν και προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ 7 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας προκηρύσσει το Πρωτάθληµα 2012 για σκάφη ανοικτής θάλασσας πιστοποιηµένα κατά ORCi, ΙRC και

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser Rdl Ανδρών/Εφήβων Ε.Ι.Ο. Ν.Ο.Β.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser Rdl Ανδρών/Εφήβων Ε.Ι.Ο. Ν.Ο.Β.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Laser Rdl Ανδρών/Εφήβων Ε.Ι.Ο. Ν.Ο.Β.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΑΧΑΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΟΓΑ 2015» OPTIMIST, LASER 4.7/RDL/STD 28/2 & 1/3/2015 Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥΛΗ 2013 για σκάφη Finn, LASER,LASER RADIAL,LASER 4,7 470, 420, Dragon 16-17/2/2013 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS 18 23 Απριλίου 2017 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν την

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ 2016 Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ 2016 25-26 Ιουνίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Σεπτεμβρίου 2017 Ρόδος

Οδηγίες Πλου. ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ Σεπτεμβρίου 2017 Ρόδος Οδηγίες Πλου ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ 2017 16 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ρόδος Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής του: 1.1 Τον Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» SHORT OFFSHORE ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» SHORT OFFSHORE ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» SHORT OFFSHORE ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω Κανονισμούς,

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2017 Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2017 6 Μαΐου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού.

12. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Η γραµµή τερµατισµού θα είναι µεταξύ ιστών που φέρουν πορτοκαλί σηµαίες στα σηµεία του τερµατισµού. Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Optimist 07-11 Μαΐου 2013 Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Οµοσπονδία - Ναυτικός Όµιλος Κατερίνης Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - ήµος Κατερίνης ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2011 για σκάφη Optimist. Διασυλλογικός αγώνας. 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2011 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2011 για σκάφη Optimist. Διασυλλογικός αγώνας. 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2011 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2011 για σκάφη Optimist 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2011 ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ΟΡΜΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΚΡΗΤΗΣ OPTIMIST LASER 4.7 & ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΠΑΛΑ ΧΙΟΣ 21 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2016 Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2016 16-18 Σεπτεμβρίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4Η ΡΕΓΚΑΤΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ OPTIMIST,LASER, ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ DIVISION 2 KAI OPEN, CATAMARAN ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 2016 Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 2016 27-28 Αυγούστου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2012 28 &29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 LASER RDL LASER STD - OPTIMIST ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως

Διαβάστε περισσότερα

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 O αγώνας «Παναγιώτη Μαντούβαλου» θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 05-09 Ιουλίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας ISAF 2017 2020 (RRS) 1.2 Των

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ 21 22/05/2011 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας και στους κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST «ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» 26-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας. 1.2 Ο κανόνας 40.1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ 8 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας προκηρύσσει το Πρωτάθληµα 2013 για σκάφη ανοικτής θάλασσας πιστοποιηµένα κατά ORCi, ΙRC και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BUG 2016 Εφήβων/Νεανίδων/Παίδων/Κορασίδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

2o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣΙΑ 2011 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

2o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣΙΑ 2011 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 2o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣΙΑ 2011 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Ο αγώνας διέπεται από τους Κανονισµούς Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & Ιουλίου 2014 Χίος ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ Περιφερειακό πρωτάθληµα ανοικτής θάλασσας νήσων Αιγαίου 2014 11-12-13 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 & 6943484237 Ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου,

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2017 Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2017 1-2 Ιουλίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών 2015 Optimist 21 22 Μαρτίου 2015 Ε.Ι.Ο.- Ν.Α.Ο.Β ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Περιφερειακού Πρωταθλήµατος Θερµαϊκού 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 Το πρωτάθληµα συνδιοργανώνεται από τον Ναυτικό Αθλητικό Όµιλο Καλαµαριάς Θεσσαλονίκης, τον Ναυτικό Όµιλο Ανοιχτής Θάλασσας και τον Ναυτικό

Διαβάστε περισσότερα

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 Προκήρυξη Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 8 έως 13 Αυγούστου 2015 Porto Carras Resort Χαλκιδική 1 Διοργανωτής 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2015 υπό την αιγίδα της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣΙΑ 2010 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

1 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣΙΑ 2010 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣΙΑ 2010 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Ο αγώνας διέπεται από τους Κανονισµούς Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ. Κύπελλο Οµίλου Θαλασσίων Αθληµάτων 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ. Κύπελλο Οµίλου Θαλασσίων Αθληµάτων 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Κύπελλο Οµίλου Θαλασσίων Αθληµάτων 2014 Ο Όµιλος Θαλασσίων Αθληµάτων µε συνδιοργανωτή τον Ναυτικό Όµιλο Ανοιχτής Θάλασσας προκηρύσσει το Κύπελλο ΟΘΑ για σκάφη ανοικτής θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 2. ΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 2. ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ναυταθλητικός Όµιλος ελφινάριο διοργανώνει αγώνα για σκάφη ισοζυγισµένα κατά ORC International, IRC, ORC Club στις 20 & 21 Σεπτεµβρίου 2014, εις µνήµη Ηλία Μαντούβαλου. 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Θα ισχύσουν οι παρακάτω κανονισμοί: a) Κανονισμοί Αγώνων Ιστιοπλοΐας (ISAF RRS) 2009-2012 b) Οι κανονισμοί της κλάσεως c) Η Προκήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, προκηρύσσει αγώνα για σκάφη ORCi, ORC Club, IRC και

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΚΑΣΣΙΩΠΗ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΚΑΣΣΙΩΠΗ Οδηγίες Πλου ΚΑΣΣΙΩΠΗ 2018 Οδηγίες Πλου ΚΑΣΣΙΩΠΗ 2018 21-22 Απριλίου 2018 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΝΟΙ» 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΝΟΙ» 2013 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΦΑΝΟΙ» 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ.). 2. ΓΡΑΦΕΙΑ Ν.Ο.Θ., Θεµ. Σοφούλη 112, 551 31 Θεσσαλονίκη 2310-414.521, Fax 2310-417.369,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗ Οδηγίες Πλου

ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗ Οδηγίες Πλου ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗ 2018 Οδηγίες Πλου ΣΠ. ΚΑΛΑΤΖΗ 2018 9 Ιουνίου 2018 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 1.2 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: 1.3

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού 2014 14 /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 19-21/9/2014 Οι παρούσες οδηγίες πλού αφορούν τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το. Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα. «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το. Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα. «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το Διεθνή Διασυλλογικό Αγώνα «2o ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST ΝΟΠΦ» και το επαμειβόμενο «ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΙΚΟΥ ΣΑΡΙΚΑΒΑΖΗ» από 17 έως 20 Νοεμβρίου 2016. 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Χανιά 01-03/05/2015 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου, με την υποστήριξη της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Νικόλα Χατζηνικολάου 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Νικόλα Χατζηνικολάου 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Νικόλα Χατζηνικολάου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης-Φιλίας (ΝΟΕΦ) διοργανώνει τον αγώνα Νικόλα Χατζηνικολάου 2015, για σκάφη ORCi,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου θέλοντας να τιμήσει την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου το 1571 όπου συμμετείχαν και γαλέρες από το Ιόνιο, διοργανώνει ιστιοπλοϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ /09 1/ Ρόδος Σύμη Ρόδος

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ /09 1/ Ρόδος Σύμη Ρόδος Οδηγίες Πλου ΣΥΜΗ 2-2017 30/09 1/10 2017 Ρόδος Σύμη Ρόδος Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής του: 1.1 Τον Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό Πρωτάθληµα Ανοικτής Θάλασσας Νήσων Αιγαίου 2014 11-12 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. Περιφερειακό Πρωτάθληµα Ανοικτής Θάλασσας Νήσων Αιγαίου 2014 11-12 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ Περιφερειακό Πρωτάθληµα Ανοικτής Θάλασσας 11-12 Ιουλίου 2014 Μυτιλήνη & 18-19-20 Ιουλίου 2014 Χίος Οδηγίες Πλου ΜΕΡΟΣ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Διασυλλογικού αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» για σκάφη τύπου Laser 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟ Γ.Γ.Α & Ε.Ι.Ο Ακτή Δηλαβέρη 2 185 33 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλέφωνο : 210 4222782 Fax : 210 4222783 E-mail : noef@otenet.gr web site : www.noef.gr ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8 9 Δεκεµβρίου 2012 Optimist Laser RDL Laser

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8 9 Δεκεµβρίου 2012 Optimist Laser RDL Laser ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΝΩΝ 2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 8 9 Δεκεµβρίου 2012 Optimist Laser RDL Laser 4.7 420 470 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας. 1.2

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Laser 4.7 Ν.Ο.Ε.Φ / 2 / 2016 Ν.Α.Σ / 3 / 2016

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Laser 4.7 Ν.Ο.Ε.Φ / 2 / 2016 Ν.Α.Σ / 3 / 2016 Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών Laser 4.7 Ν.Ο.Ε.Φ 27-28 / 2 / 2016 Ν.Α.Σ 26-27 / 3 / 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1 Οι αγώνες θα διέπονται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ*

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ* Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ* 08 Νοεµβρίου 2014 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Περάµατος (ΝΑΟΠ) προκηρύσσει τον αγώνα «ΠΕΡΑΜΑ» για σκάφη καταµετρηµένα κατά

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης 2018 Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2018 X-Yachts Cup 2018 Οδηγίες Πλου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης 2018 Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2018 X-Yachts Cup 2018 Οδηγίες Πλου 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2018 Porto Carras Resort, Χαλκιδική 1 Κανονισμοί ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1.1 Οι αγώνες διέπονται από τους κανονισμούς όπως ορίζονται στους Κανονισμούς Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας 2017-2020 του

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνων Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης 2016 ORCi & IRC και ORCi και IRC Open Regatta 29 Αυγούστου 2 Σεπτεμβρίου Χίος

Προκήρυξη Αγώνων Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης 2016 ORCi & IRC και ORCi και IRC Open Regatta 29 Αυγούστου 2 Σεπτεμβρίου Χίος Προκήρυξη Αγώνων Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης 2016 ORCi & IRC και ORCi και IRC Open Regatta 29 Αυγούστου 2 Σεπτεμβρίου Χίος 1 Οργανωτική Αρχή Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χίου, σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ

3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ 3ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2012 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας, ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ Μαΐου 2016 Ρόδος Σύμη Ρόδος

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ Μαΐου 2016 Ρόδος Σύμη Ρόδος Οδηγίες Πλου ΣΥΜΗ 2016 28 29 Μαΐου 2016 Ρόδος Σύμη Ρόδος Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής του: 1.1 Τον Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 2ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ Ρέθυμνο, 21 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΑΡΓΩ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΑΡΓΩ» . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΑΡΓΩ» 10 Ιανουαρίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΑΡΓΩ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της προκήρυξης του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΡΩ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΡΩ Οδηγίες Πλου ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΡΩ 2016 Οδηγίες Πλου ΑΝΔΡΕΑ ΖΗΡΩ 2016 23-25 Σεπτεμβρίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ» ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας. Προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνα Aegean Regatta 2012, Αυγούστου 2012

Προκήρυξη Αγώνα Aegean Regatta 2012, Αυγούστου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Προκήρυξη Αγώνα «Aegean Regatta 2012» 18 24 Αυγούστου 2012 H Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

30 th June 4 th July. Προκήρυξη Αγώνα

30 th June 4 th July. Προκήρυξη Αγώνα 30 th June 4 th July Προκήρυξη Αγώνα 1. Οργανωτική Αρχή Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση του Ναυτικού Αθλητικού Οµίλου Καλαµαριάς Θεσσαλονίκης και του Οµίλου Θαλασσίων Αθληµάτων Καβάλας. 2. Κανονισµοί 2.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ Μαίου 2017 Ρόδος Πανορμίτης Ρόδος

Οδηγίες Πλου. ΣΥΜΗ Μαίου 2017 Ρόδος Πανορμίτης Ρόδος Οδηγίες Πλου ΣΥΜΗ 2017 27 28 Μαίου 2017 Ρόδος Πανορμίτης Ρόδος Μέρος 1 Γενικά 1 Κανόνες Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς, όπως αυτοί ισχύουν τις ημέρες διεξαγωγής του: 1.1 Τον Διεθνή

Διαβάστε περισσότερα

4ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ

4ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ 4ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΤΣEΙΑ 2013 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Ο Ναυτικός Όµιλος Ανοιχτής Θάλασσας, ο Ναυτικός Όµιλος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TORNADO OPEN 2017 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στις οδηγίες πλου του αγώνα σημαίνει ότι η ποινή για παράβαση του κανόνα αυτού μπορεί,

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Techno 293 ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Techno 293 ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2011 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Techno 293 ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ 2011 7 8 9 Οκτωβρίου 2011 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν βάσει:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST- LASER 4,7& LASER RDL «ΦΑΝΗΣ ΛΥΡΩΝΗΣ» ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛ0Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 8-9/3/2014 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ 2013 20 η Απριλίου 2013 Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Βάρης - Βάρκιζας, προκηρύσσει τον αγώνα ανοικτής θαλάσσης «ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ 2013». Ο αγώνας θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η αγώνα ιστιοπλοϊας ανοιχτής θάλασσας ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2010 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ω παίδες Ελλήνων ίτε, Ελευθερούτε πατρίδι, Ελευθερούτε δε παίδας,

Διαβάστε περισσότερα

laser standard and radial apprentice masters, masters, grand masters 25 26 Μαΐου 2013

laser standard and radial apprentice masters, masters, grand masters 25 26 Μαΐου 2013 Εαρινό Κύπελλο 2013 laser standard and radial apprentice masters, masters, grand masters 25 26 Μαΐου 2013 Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης-Φιλίας Νέο Φάληρο Φαληρικός Όρμος ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ 1.1

Διαβάστε περισσότερα