Navi 900 Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Navi 900 Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)"

Transcript

1 Περιεχόµενα 1. Audio. 2. Σύστηµα Πλοήγησης Τηλέφωνο Οθόνη Αφής Touch Pad Φωνητική Αναγνώριση. 7. Ταµπλό Οργάνων Αγαπηµένα.. 9. Video. 10. Λοιπά. 1. Audio Πώς µπορώ να αλλάξω την πηγή ήχου, π.χ. από ραδιόφωνο FM σε USB; Πατώντας το κουµπί RADIO (ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ) µπορείτε να µεταβείτε διαδοχικά σε όλες τις διαθέσιµες πηγές του ηχοσυστήµατος. Πατώντας το κουµπί MEDIA (ΠΟΛΥΜΕΣΑ) µπορείτε να µεταβείτε διαδοχικά σε όλες τις διαθέσιµες πηγές πολυµέσων. Συµβουλή: Εναλλακτικά, µπορείτε να κάνετε µια κίνηση σάρωσης προς τα πάνω/κάτω στο touch pad µε δύο δάχτυλα. Πώς µπορώ να αναζητήσω ένα συγκεκριµένο ραδιοφωνικό σταθµό ή τίτλο πολυµέσου; Επιλέξτε την αντίστοιχη πηγή ήχου. Έπειτα αγγίξτε ελαφρά το κουµπί "Browse" (Αναζήτηση) στην κεντρική οθόνη του ηχοσυστήµατος, για να αναζητήσετε ένα συγκεκριµένο ραδιοφωνικό σταθµό ή τίτλο πολυµέσου. Συµβουλή: Εναλλακτικά, µπορείτε να αγγίξετε ελαφρά το κέντρο της κεντρικής οθόνης του ηχοσυστήµατος ή να γυρίσετε το περιστροφικό κουµπί του µενού. Γιατί δεν µπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής ή στα άλµπουµ µου όταν συνδέω µια συσκευή (π.χ. smartphone) µέσω Bluetooth ; Όταν συνδέω την ίδια συσκευή µέσω USB, όλα λειτουργούν κανονικά.

2 Στην αναπαραγωγή µέσω Bluetooth, µπορείτε να ακούσετε µουσική, αλλά δεν µπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε µεταδεδοµένα, όπως τίτλους, άλµπουµ ή λίστες αναπαραγωγής. Για να χρησιµοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, παρακαλούµε συνδέστε τη συσκευή σας µέσω USB. Γιατί δεν εµφανίζεται ο τίτλος του τραγουδιού στην οθόνη όταν ακούω µουσική µέσω Bluetooth (BT) π.χ. από το smartphone µου; Για να εµφανιστούν µεταδεδοµένα, όπως ο καλλιτέχνης και ο τίτλος, στην οθόνη του συστήµατος infotainment κατά τη µετάδοση ροής µουσικής µέσω Bluetooth, η συσκευή σας πρέπει να υποστηρίζει το βασικό προφίλ BT AVRCP έκδοσης 1.3 (ή µεταγενέστερης έκδοσης). Γιατί δεν µπορώ να ακούσω µουσική ενώ έχω συνδέσει µια εξωτερική πηγή ήχου (π.χ. µέσω USB); Αφού συνδέσετε µια εξωτερική πηγή ήχου, µεταβείτε στην αντίστοιχη πηγή πατώντας το κουµπί MEDIA (ΠΟΛΥΜΕΣΑ). Ανάλογα µε τον αριθµό των αρχείων που υπάρχουν στην εξωτερική σας συσκευή, µπορεί να χρειαστούν λίγα δευτερόλεπτα για τη δηµιουργία ευρετηρίου. Πώς µπορώ να περιηγηθώ στους φακέλους της συνδεδεµένης µου συσκευής, π.χ. στη µονάδα flash USB; Στις συσκευές που έχουν συνδεθεί µέσω USB ή SD, µπορείτε να περιηγηθείτε στη µουσική µε τη λειτουργία αναζήτησης. Δεν είναι δυνατή η προβολή φακέλων. Πόσα αρχεία mp3 υποστηρίζει το σύστηµα infotainment; Το σύστηµα infotainment υποστηρίζει τραγούδια. Από πού µπορώ να επιλέξω ένα ραδιοφωνικό σταθµό; Για να επιλέξετε ένα ραδιοφωνικό σταθµό, αγγίξτε ελαφρά το κουµπί "Browse" (Αναζήτηση) στην κεντρική οθόνη του ηχοσυστήµατος. Πώς µπορώ να απενεργοποιήσω το TP (Traffic Program - Πρόγραµµα δελτίων οδικής κυκλοφορίας); Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το TP από το µενού του ηχοσυστήµατος. Στην κεντρική οθόνη του ηχοσυστήµατος, αγγίξτε ελαφρά το κουµπί "Menu" (Μενού) κάτω δεξιά.

3 Πού µπορώ να βρω τη λειτουργία αυτόµατης αποθήκευσης; Η λειτουργία αυτόµατης αποθήκευσης έχει αντικατασταθεί από τη λειτουργία αναζήτησης που σας επιτρέπει να επιλέγετε ένα διαθέσιµο ραδιοφωνικό σταθµό από µια λίστα ραδιοφωνικών σταθµών. Πώς µπορώ να αλλάξω τις ρυθµίσεις τόνων; Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθµίσεις τόνων από το µενού του ηχοσυστήµατος. Στην κεντρική οθόνη του ηχοσυστήµατος, αγγίξτε ελαφρά το κουµπί "Menu" (Μενού) κάτω δεξιά. Μετά τη ρύθµιση, οι ρυθµίσεις τόνου ισχύουν για όλες τις λειτουργίες προέλευσης ήχου. Συµβουλή: Για να εναλλάσσετε γρήγορα στις ρυθµίσεις τόνων, µπορείτε να τις αποθηκεύσετε ως αγαπηµένες. Γιατί δεν µπορώ να επιλέξω τη συνδεδεµένη συσκευή USB από τα χειριστήρια του τιµονιού ή τον πίνακα οργάνων; Παρακαλούµε βεβαιωθείτε ότι η συνδεδεµένη συσκευή USB έχει όνοµα (π.χ. "my USB flash drive"). 2. Σύστηµα Πλοήγησης Αφού εισάγω µια διεύθυνση προορισµού µέσω της οθόνης αφής, π.χ. µια διεύθυνση στο εξωτερικό, εµφανίζεται ένα µήνυµα σφάλµατος. Τι κάνω λάθος; Όταν εισάγετε µια πλήρη διεύθυνση, το σύστηµα πλοήγησης περιµένει µια συγκεκριµένη σειρά εισαγωγής. Για τις γερµανόφωνες περιοχές, πληκτρολογήστε πρώτα την οδό και µετά τον αριθµό και την πόλη (π.χ. Tunnelstr. 7, Frankfurt)". Προσθέστε τη χώρα τελευταία αν θέλετε να εισάγετε έναν προορισµό στο εξωτερικό. Ανάλογα µε τη χώρα, στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση που εισάγετε, µπορεί να απαιτείται διαφορετική σειρά εισαγωγής. Για λεπτοµέρειες, παρακαλούµε ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης του συστήµατος infotainment. Γιατί δεν προτείνει το σύστηµα πλοήγησης πιθανούς προορισµούς όταν εισάγω µια διεύθυνση; Πρέπει να πληκτρολογήσω όλη τη διεύθυνση.

4 Όταν εισάγετε έναν προορισµό, η λειτουργία αυτόµατης συµπλήρωσης προτείνει µόνο διευθύνσεις που έχετε χρησιµοποιήσει στο παρελθόν. Για καινούργιους προορισµούς δεν χρειάζεται να εισάγετε όλη τη διεύθυνση. Αντί για "Rugbyring Rüsselsheim", µπορείτε να πληκτρολογήσετε "Rugby Rüssels". Προαιρετικά, µπορείτε να εισάγετε µόνο µια πόλη, µια οδό ή µια διασταύρωση. Γιατί δεν µπορώ να ενεργοποιήσω την καθοδήγηση διαδροµής από µια διεύθυνση στο smartphone µου όταν αυτό είναι συνδεδεµένο µέσω Bluetooth? Σε ορισµένες περιπτώσεις, το σύστηµα infotainment ενδέχεται να µην µπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες της επαφής. Παρακαλούµε βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρήσει σωστά τις πληροφορίες διεύθυνσης της επαφής. Συµβουλή: Δοκιµάστε να περιορίσετε τις πληροφορίες διεύθυνσης της επαφής στην πόλη, στην οδό και τον αριθµό και να διαγράψετε τον ταχυδροµικό κώδικα. Πώς µπορώ να ακυρώσω µια ενεργή καθοδήγηση διαδροµής; Μπορείτε να ακυρώσετε µια ενεργή καθοδήγηση διαδροµής από το µενού πλοήγησης. Στο χάρτη της διαδροµής αγγίξτε ελαφρά το κουµπί "Menu" στο κάτω δεξί µέρος της οθόνης. Συµβουλή: Με τον ίδιο τρόπο, µπορείτε να συνεχίσετε την καθοδήγηση για διαδροµές που έχετε ακυρώσει. Πώς µπορώ να δω σε ποιά οδό βρίσκοµαι; Αγγίξτε ελαφρά τη θέση του αυτοκινήτου σας στο χάρτη πλοήγησης. Θα εµφανιστεί µια οθόνη µε πληροφορίες για την τρέχουσα θέση σας. Στη διάρκεια µιας ενεργής καθοδήγησης διαδροµής, πώς µπορώ να µεταβώ διαδοχικά στην ώρα άφιξης, στην υπολειπόµενη απόσταση και στην υπολειπόµενη διάρκεια διαδροµής; Για να µεταβείτε διαδοχικά στην ώρα άφιξης, στην υπολειπόµενη απόσταση και στην υπολειπόµενη διάρκεια διαδροµής, αγγίξτε ελαφρά τις πληροφορίες διάρκειας/απόστασης στο χάρτη πλοήγησης. Γιατί δεν αναγνωρίζει το σύστηµα πλοήγησης µια πόλη προορισµού που εισήγαγα µέσω φωνητικής αναγνώρισης;

5 Όταν εισάγετε µια διεύθυνση µέσω φωνητικής αναγνώρισης, µετά την πόλη πρέπει να ακολουθεί η οδός και, προαιρετικά, ο αριθµός, π. χ. "Frankfurt, Tunnelstraße 7". Πώς µπορώ να αναζητήσω σηµεία ενδιαφέροντος (POI), τα οποία δεν βρίσκονται στην περιοχή µου; Στη διάρκεια µιας ενεργής καθοδήγησης διαδροµής, µπορείτε να αναζητήσετε σηµεία ενδιαφέροντος στην περιοχή σας, σε άλλες περιοχές και στη διαδροµή σας. Για να αλλάξετε τις επιλογές αναζήτησης, µεταβείτε στη λίστα των POI, αγγίξτε ελαφρά το κουµπί "Search Nearby" (Αναζήτηση κοντινών POI) στο πάνω δεξί µέρος της οθόνης και επιλέξτε την επιθυµητή επιλογή αναζήτησης. Η βασική ρύθµιση είναι η αναζήτηση στην περιοχή σας και, στη διάρκεια ενεργών καθοδηγήσεων διαδροµής, στη διαδροµή σας. Πώς µπορώ να ακούσω ξανά µια φωνητική οδηγία πλοήγησης στη διάρκεια µιας ενεργής καθοδήγησης διαδροµής; Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά µε επερχόµενους ελιγµούς πλοήγησης και επανάληψη της τελευταίας φωνητικής οδηγίας, αγγίξτε ελαφρά το βέλος ελιγµού στο χάρτη πλοήγησης. Υπάρχει λειτουργία βιβλίου καταγραφής; Όχι. 3. Τηλέφωνο Πώς µπορώ να συνδέσω το smartphone µου µε το σύστηµα infotainment µέσω Bluetooth ; Για να συνδέσετε το smartphone σας µε το σύστηµα infotainment µέσω BT, αγγίξτε ελαφρά το κουµπί "PHONE" (ΤΗΛΕΦΩΝΟ) στην αρχική οθόνη και µετά το κουµπί "Pair Device" (Σύνδεση συσκευής). Βεβαιωθείτε ότι το BT είναι ενεργοποιηµένο στο τηλέφωνό σας. Γιατί δεν συνδέεται το smartphone µου µε το σύστηµα infotainment µέσω Bluetooth (BT); Βεβαιωθείτε ότι το BT είναι ενεργοποιηµένο και το τηλέφωνό σας είναι ορατό. Ελέγξτε αν το τηλέφωνό σας είναι συµβατό µε το σύστηµα infotainment στο:

6 seg2.gmds.plusline.net/content/opel/europe/master/hq/en/index/vehicles/ opel-range/cars/new-insignia-4-door/index.html Γιατί εµφανίζεται άδεια η λίστα επαφών και η λίστα κλήσεων του smartphone στην οθόνη του συστήµατος infotainment όταν το smartphone µου είναι συνδεδεµένο µέσω Bluetooth (BT); Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα επαφών σας, το smartphone σας πρέπει να υποστηρίζει το πρωτόκολλο Bluetooth PBAP (Phone Book Access Profile, Πρωτόκολλο Πρόσβασης στον Τηλεφωνικό Κατάλογο). Σε ορισµένα τηλέφωνα, µπορεί να πρέπει να ρυθµίσετε τις άδειες πρόσβασης στις λίστες επαφών και κλήσεων κατά τη σύνδεση µε το σύστηµα infotainment. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθµίσεις πρόσβασης του τηλεφώνου σας είναι σωστές. Παρακαλούµε σηµειώστε ότι δεν µπορούν να εµφανιστούν οι επαφές που είναι αποθηκευµένες σε κάρτα SIM. Ανάλογα µε το µέγεθος της λίστας επαφών σας, µπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά για τη φόρτωση των επαφών στο σύστηµα infotainment. Αν δεν λυθεί το πρόβληµα, δοκιµάστε να ενηµερώσετε το λογισµικό του smartphone σας. Μπορώ να ταξινοµήσω τις επαφές του smartphone µου κατά όνοµα και επώνυµο στο σύστηµα infotainment; Το σύστηµα infotainment εµφανίζει τις επαφές σας ανάλογα µε τις ρυθµίσεις του smartphone σας. Γιατί δεν παίζει ένα µουσικό κοµµάτι, το οποίο επέλεξα µε τη φωνητική αναγνώριση του smartphone µου (π.χ. Siri), παρ' όλο που το τηλέφωνό µου είναι συνδεδεµένο µέσω Bluetooth (BT); Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την πηγή BT audio ως ενεργή πηγή ήχου. Μπορείτε να επιλέξετε την πηγή BT audio πατώντας το κουµπί MEDIA (ΠΟΛΥΜΕΣΑ). Πώς µπορώ να χρησιµοποιήσω τη φωνητική αναγνώριση του smartphone µου (π.χ. Siri) µέσω του συστήµατος infotainment όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεµένο µέσω Bluetooth ; Αγγίξτε το σύµβολο του smartphone σας στην αρχική οθόνη. Τώρα µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τη φωνητική αναγνώριση του smartphone σας. Γιατί δεν µπορώ να δω όλους τους καταχωρηµένους τηλεφωνικούς αριθµούς µιας επαφής από το smartphone µου στην οθόνη του

7 συστήµατος infotainment παρ' όλο που το smartphone µου είναι συνδεδεµένο µέσω Bluetooth (BT); Μπορείτε να καταχωρήσετε πολλούς τηλεφωνικούς αριθµούς σε µια επαφή της λίστας επαφών σας, π.χ. "προσωπικό", "εργασία" κ.λπ. Παρακαλούµε βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρήσει µόνο έναν επιπλέον τηλεφωνικό αριθµό στις επαφές της λίστας επαφών σας ανά κατηγορία, οι οποίος επισηµαίνεται ως "άλλο", "εναλλακτικό" κ.ά. Όταν το smartphone µου είναι συνδεδεµένο µέσω Bluetooth, χρησιµοποιεί την κεραία του αυτοκινήτου για την πραγµατοποίηση κλήσεων; Οι κλήσεις πραγµατοποιούνται µέσω της κεραίας του smartphone σας. Δεν υποστηρίζεται το προφίλ SAP (Sim Access Profile, Προφίλ πρόσβασης SIM). 4. Οθόνη Αφής Πώς µπορώ να βελτιώσω την απόδοση της οθόνης αφής; Η οθόνη αφής είναι ευαίσθητη στην πίεση. Ειδικά όταν σύρετε τα δάχτυλά σας, π.χ. για να κάνετε αναζήτηση στα αγαπηµένα σας, να προσπαθείτε να ασκείτε περισσότερη πίεση. Δυσκολεύοµαι να διαβάσω την οθόνη είναι πολύ φωτεινή στο σκοτάδι και πολύ σκοτεινή την ηµέρα. Πώς µπορώ να κάνω την οθόνη πιο ευανάγνωστη; Για να κάνετε την οθόνη πιο ευανάγνωστη, µπορείτε να επιλέξετε λειτουργία νύχτας, λειτουργία ηµέρας ή αυτόµατη λειτουργία, αγγίζοντας ελαφρά το κουµπί "SETTINGS" (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ) στην αρχική οθόνη. Από το µενού ρυθµίσεων, επιλέξτε "Display" (Οθόνη). Συµβουλή: Για βέλτιστα αποτελέσµατα, επιλέξτε την αυτόµατη λειτουργία. Υποστηρίζει η οθόνη αφής κινήσεις µε περισσότερα από ένα δάχτυλα, όπως το touch pad; Όχι, σε αντίθεση µε το touch pad, η οθόνη αφής υποστηρίζει µόνο κινήσεις µε ένα δάχτυλο.

8 5. Touch Pad Πώς µπορώ να βελτιώσω την ανίχνευση της κίνησης µε τα δάχτυλα στο touch pad; Αφιερώστε λίγο χρόνο, για να εξοικειωθείτε µε το touch pad. Κινήστε τα δάχτυλά σας αργά και σταθερά στο touch pad. Πώς µπορώ να επιλέξω ένα στοιχείο στην οθόνη µε το touch pad; Αφού τοποθετήσετε το δείκτη πάνω στο επιθυµητό στοιχείο µε το touch pad, πιέστε το touch pad προς τα κάτω µέχρι να κάνει κλικ. Με το απλό άγγιγµα δεν ενεργοποιείται καµία ενέργεια. Γιατί δεν µπορώ να επιλέξω κάποια στοιχεία στην οθόνη µε το δείκτη του touch pad; Κάποια στοιχεία, όπως το πληκτρολόγιο για την εισαγωγή προορισµών µε καθοδήγηση διαδροµής ή το αριθµητικό πληκτρολόγιο για την πραγµατοποίηση κλήσεων, δεν µπορούν να επιλεγούν από το touch pad. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να χρησιµοποιείτε τη λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικών κινήσεων του touchpad. Πώς µπορώ να αλλάξω την κατεύθυνση της κίνησης όταν κάνω κύλιση σε λίστες ή µετακινούµαι στο χάρτη πλοήγησης κάνοντας κινήσεις µε περισσότερα από ένα δάχτυλα στο touch pad; Επιλέξτε το κουµπί "SETTINGS" (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ) στην αρχική οθόνη και µετά επιλέξτε "Touchpad" από το µενού ρυθµίσεων. Εδώ µπορείτε να αντιστρέψετε την κατεύθυνση της κίνησης µεταξύ πάνω/κάτω και αριστερά/δεξιά. Πώς µπορώ να αυξήσω την απόδοση της λειτουργίας αναγνώρισης δακτυλικών κινήσεων του touch pad; Γράψτε µόνο κεφαλαία γράµµατα και δοκιµάστε διάφορες ρυθµίσεις ταχύτητας γραφής. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη ρύθµιση από την οθόνη αναγνώρισης χαρακτήρων, επιλέγοντας το σύµβολο ρυθµίσεων και πατώντας το κουµπί "Draw Speed" (Ταχύτητα γραφής). Πώς µπορώ να επιλέξω έναν από τους άλλους προτεινόµενους χαρακτήρες στην οθόνη όταν γράφω σε λειτουργία αναγνώρισης χαρακτήρων γραφής;

9 Αν ο χαρακτήρας που γράψατε δεν αναγνωρίζεται σωστά, µπορείτε να αναζητήσετε το σωστό χαρακτήρα στη λίστα επιλογής εναλλακτικών. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις εναλλακτικές κάνοντας µια κίνηση προς τα πάνω ή κάτω µε δύο δάχτυλα. Οι αλλαγές εφαρµόζονται αυτόµατα µόλις αρχίζετε να γράψετε τον επόµενο χαρακτήρα. Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Γιατί εµφανίζεται ένα µήνυµα σφάλµατος αφού επιλέξω το κουµπί της λειτουργίας αναγνώρισης δακτυλικών κινήσεων µέσω του touch pad; Η λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικών κινήσεων του touch pad µπορεί να χρησιµοποιείται µόνο όταν είναι δυνατή η εισαγωγή χαρακτήρων, π.χ. εισαγωγή προορισµών µε καθοδήγηση διαδροµής ή αριθµητικό πληκτρολόγιο για πραγµατοποίηση κλήσεων. Επιπλέον, µπορείτε να χρησιµοποιείτε τη λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικών κινήσεων σε αλφαβητικά ταξινοµηµένες λίστες, για να µεταβαίνετε απευθείας στο επιθυµητό γράµµα. Εισήγαγα µια διεύθυνση από το touch pad. Πώς µπορώ να ενεργοποιήσω την καθοδήγηση διαδροµής για αυτή τη διεύθυνση; Αφού εισάγετε µια διεύθυνση, παραµείνετε στη λειτουργία επιλογής χαρακτήρων και πιέστε το touch pad προς τα κάτω µε δύο δάχτυλα. Θα ξεκινήσει η αναζήτηση της διεύθυνσης. Συµβουλή: Δεν χρειάζεται να εισάγετε ολόκληρη τη διεύθυνση. Ποιες κινήσεις µε περισσότερα από ένα δάχτυλα µπορεί να αναγνωρίσει το touch pad; Το touch pad µπορεί να αναγνωρίσει τις παρακάτω κινήσεις µε περισσότερα από ένα δάχτυλα. Το touch pad υποστηρίζει τις παρακάτω κινήσεις µε 3 δάχτυλα: Κάθετη κίνηση σάρωσης µε 3 δάχτυλα: Εµφάνιση/απόκρυψη της λίστας αγαπηµένων (1) Οριζόντια κίνηση σάρωσης µε 3 δάχτυλα: Μετάβαση στην επόµ./προηγ. σελίδα της λίστας αγαπηµένων (2) Το touch pad υποστηρίζει τις παρακάτω κινήσεις µε 2 δάχτυλα: Στο κεντρικό µενού: Κάθετη κίνηση σάρωσης µε 2 δάχτυλα: Μετάβαση στην επόµ./προηγ. (3)

10 Στις λίστες: Κάθετη κίνηση σάρωσης µε 2 δάχτυλα: Κύλιση προς τα πάνω/κάτω στη λίστα (4) Στο χάρτη πλοήγησης: Κάθετη/οριζόντια κίνηση σάρωσης µε 2 δάχτυλα: Μετακίνηση στο χάρτη (5) Κίνηση σύγκλισης/απόκλισης µε 2 δάχτυλα: Μεγέθυνση/σµίκρυνση του χάρτη (6) Στο µενού του ηχοσυστήµατος: Οριζόντια κίνηση σάρωσης µε 2 δάχτυλα: Μετάβαση στον επόµ./προηγ. τραγούδι/σταθµό (7) Κάθετη κίνηση σάρωσης µε 2 δάχτυλα: Εναλλαγή µεταξύ ραδιοφώνου/πηγών πολυµέσων (8) Πώς µπορώ να βελτιώσω την ανίχνευση της κίνησης µε περισσότερα από ένα δάχτυλα; Δοκιµάστε να ακουµπήσετε ταυτόχρονα τα δάχτυλά σας στο touch pad και να κάνετε την κίνηση. Τοποθετώντας τα δάχτυλά σας στο touch pad διαδοχικά, π.χ. πρώτα το δείκτη και µετά το µεσαίο δάχτυλο, µπορεί να αλλοιωθεί η αναγνώριση των κινήσεων µε περισσότερα από ένα δάχτυλα. 6. Φωνητική Αναγνώριση Η φωνητική αναγνώριση δεν αναγνωρίζει πάντα τις εντολές µου. Πώς µπορώ να βελτιώσω την απόδοση της φωνητικής αναγνώρισης; Προσπαθείτε να µιλάτε φυσιολογικά, ούτε πολύ γρήγορα, ούτε πολύ δυνατά. Αφού πατήσετε το κουµπί φωνητικής αναγνώρισης, περιµένετε να ακουστεί ο ήχος και µετά µιλήστε. Πώς µπορώ να διακόψω µια φωνητική οδηγία στη διάρκεια της ενεργής φωνητικής αναγνώρισης και να δώσω µια φωνητική εντολή χωρίς να πρέπει να περιµένω να ολοκληρωθεί η φωνητική οδηγία; Μπορείτε να διακόψετε τις φωνητικές οδηγίες ανά πάσα στιγµή, πατώντας το κουµπί φωνητικής αναγνώρισης στα χειριστήρια του τιµονιού Παρακαλούµε περιµένετε να ακουστεί ο ήχος και µιλήστε. Γιατί δεν µπορώ να επιλέξω µουσικά κοµµάτια από το smartphone µου

11 µέσω φωνητικής αναγνώρισης όταν αυτό είναι συνδεδεµένο µέσω Bluetooth (BT); Η επιλογή µουσικών κοµµατιών µέσω φωνητικής αναγνώρισης λειτουργεί µόνο όταν η εξωτερική πηγή πολυµέσων (στη συγκεκριµένη περίπτωση το smartphone σας) είναι συνδεδεµένη µε το σύστηµα infotainment µέσω USB. Μπορείτε ωστόσο να επιλέξετε τίτλους πολυµέσων µέσω φωνητικής της αναγνώρισης του smartphone σας (π.χ. Siri). Παρακαλούµε επιλέξτε την πηγή BT-Audio ως πηγή πολυµέσων. Γιατί δεν καταλαβαίνει η φωνητική αναγνώριση την εντολή µου για τη διεύθυνση προορισµού; Για να εισάγετε διευθύνσεις προορισµού µέσω φωνητικής αναγνώρισης πρέπει να ακολουθήσετε µια συγκεκριµένη σειρά εισαγωγής ανάλογα µε τη χώρα. Για ρυθµίσεις στα Γερµανικά: πόλη, οδός και, αν χρειάζεται, αριθµός. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούµε ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης του συστήµατος infotainment. 7. Ταµπλό Οργάνων Πώς µπορώ να αλλάξω τον αριθµό των σελίδων πληροφοριών που εµφανίζονται στην οθόνη του πίνακα οργάνων; Μπορείτε να επιλέξετε και να αποεπιλέξετε µεµονωµένες σελίδες πληροφοριών από τα χειριστήρια του τιµονιού. Παρακαλούµε χρησιµοποιήστε το κουµπί του αριστερού βέλους στα χειριστήρια του τιµονιού για να µεταβείτε στα "Settings" (Ρυθµίσεις) και επιλέξτε "Info Pages" (Σελίδες πληροφοριών). 8. Αγαπηµένα Τι µπορώ να αποθηκεύσω ως αγαπηµένο; Σχεδόν όλα τα στοιχεία µπορούν να αποθηκευτούν ως αγαπηµένα, π.χ. προορισµοί, επαφές τηλεφώνου, λίστες αναπαραγωγής µουσικών κοµµατιών, ραδιοφωνικοί σταθµοί κ.λπ. Αν δεν µπορείτε να αποθηκεύσετε ένα στοιχείο, θα εµφανιστεί ένα µήνυµα.

12 Η λίστα των αγαπηµένων χάθηκε. Πώς µπορώ να την βρω; Σε ορισµένα µενού, η λίστα των αγαπηµένων παραµένει κρυµµένη, για να εξασφαλίζεται περισσότερος χώρος. Μπορείτε να εµφανίσετε τη λίστα των αγαπηµένων ανά πάσα στιγµή, αγγίζοντας ελαφρά τα κουµπιά µε τα βέλη στο κάτω δεξί µέρος της οθόνης ή σύροντας τη γραµµή διάδρασης προς τα πάνω µε το δάχτυλό σας. Εναλλακτικά, µπορείτε να χρησιµοποιήσετε το touch pad (κίνηση σάρωσης προς τα πάνω µε 3 δάχτυλα). Συµβουλή: Μπορείτε να κρύψετε ξανά τα αγαπηµένα από την οθόνη αφής ή το touch pad. Πώς µπορώ να αποθηκεύσω ένα καινούργιο αγαπηµένο; Ενεργοποιήστε τη σχετική εφαρµογή, π.χ. λίστα ραδιοφωνικών σταθµών ή λίστα επαφών τηλεφώνου και πιέστε παρατεταµένα το επιθυµητό στοιχείο για να αποθηκεύσετε ένα καινούργιο αγαπηµένο σε αυτή την τοποθεσία. Ένας σύντοµος ήχος επιβεβαιώνει την αποθήκευση. Σε ορισµένες περιπτώσεις πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα συγκεκριµένο στοιχείο, π.χ. ένα µουσικό κοµµάτι, ένα άλµπουµ ή µια διεύθυνση από τους πρόσφατους προορισµούς σας. Πώς µπορώ να µετονοµάσω, να διαγράψω ή να µετακινήσω τα αγαπηµένα µου; Μπορείτε να µετονοµάσετε, να διαγράψετε ή να µετακινήσετε τα αγαπηµένα σας µεταβαίνοντας στην οθόνη "SETTINGS" (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ), επιλέγοντας "Radio Settings" (Ρυθµίσεις ραδιοφώνου) και πατώντας το κουµπί "Manage Favourites" (Διαχείριση αγαπηµένων). 9. Video Πώς µπορώ να κάνω αναπαραγωγή βίντεο από µια εξωτερική συσκευή, π.χ. µονάδα flash USB; Συνδέστε τη συσκευή που περιέχει τα βίντεο στο σύστηµα infotainment µέσω της υποδοχής USB ή SD. Μεταβείτε στην αντίστοιχη πηγή ήχου πατώντας MEDIA (ΠΟΛΥΜΕΣΑ) και αγγίξτε ελαφρά το κουµπί "Browse" (Αναζήτηση). Έπειτα αγγίξτε ελαφρά το κουµπί "More" (Περισσότερα) στη γραµµή διάδρασης κάτω δεξιά και επιλέξτε το επιθυµητό βίντεο.

13 Παρακαλούµε σηµειώστε ότι τα βίντεο παίζουν µόνο όταν είναι ενεργοποιηµένο το χειρόφρενο. Γιατί δεν υπάρχει εικόνα κατά την αναπαραγωγή των βίντεο; Ο ήχος ακούγεται. Παρακαλούµε βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το χειρόφρενο. 10. Λοιπά Μπορώ να εξατοµικεύσω την αρχική οθόνη, π.χ. να αλλάξω τη σειρά και τη θέση των εφαρµογών που εµφανίζονται; Για αναδιάταξη της αρχικής οθόνης, πιέστε παρατεταµένα ένα από τα εµφανιζόµενα εικονίδια εφαρµογών έως ότου η αρχική οθόνη τεθεί σε λειτουργία επεξεργασίας. Στη λειτουργία επεξεργασίας, µπορείτε να κάνετε αναδιάταξη των εικονιδίων σε µία ή περισσότερες σελίδες, σύροντας το εικονίδιο µιας εφαρµογής στην επιθυµητή θέση µε το δάχτυλό σας. Για να εξέλθετε από τη λειτουργία επεξεργασίας, πιέστε "BACK" (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ). Μπορεί να οριστεί αυτόµατα η ώρα του συστήµατος; Μπορείτε να διαµορφώσετε την ώρα του συστήµατος, ώστε να ρυθµίζεται αυτόµατα. Παρακαλούµε επιλέξτε διαδοχικά "SETTINGS" (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ) "Time and Date" (Ώρα και ηµεροµηνία). Το σύστηµα infotainment διαθέτει σκληρό δίσκο, στον οποίο να µπορώ να αποθηκεύσω πολυµέσα, π.χ. τη µουσική µου; Δεν υπάρχει σκληρός δίσκος για αποθήκευση πολυµέσων. Για να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα αγαπηµένα σας τραγούδια, αποθηκεύστε τα απλώς ως αγαπηµένα. Πώς µπορώ να απενεργοποιήσω το σύστηµα infotainment; Για να απενεργοποιήσετε το σύστηµα infotainment, πιέστε παρατεταµένα τον περιστροφικό διακόπτη της έντασης. Θα εµφανιστεί ένα ρολόι στην οθόνη. Συµβουλή: µπορείτε να απενεργοποιήσετε µόνο την οθόνη, επιλέγοντας διαδοχικά "SETTINGS" (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ) και "Display" (Οθόνη).

14 Πώς µπορώ να εισάγω ειδικά φωνήεντα ή ειδικούς χαρακτήρες από το πληκτρολόγιο της οθόνης αφής, π.χ. ένα "Ü" για έναν προορισµό µε καθοδήγηση διαδροµής; Πιέστε παρατεταµένα ένα γράµµα στο πληκτρολόγιο της οθόνης αφής µέχρι να εµφανιστεί µια δεύτερη οθόνη, από την οποία µπορείτε να επιλέξετε τα ειδικά φωνήεντα και τους ειδικούς χαρακτήρες. Πιέστε παρατεταµένα π.χ. το γράµµα "U" για να επιλέξετε το "Ü". Συµβουλή: Όταν εισάγετε έναν προορισµό µε καθοδήγηση διαδροµής δεν χρειάζεται να χρησιµοποιήσετε ειδικά φωνήεντα. Πώς µπορώ να ξεκλειδώσω το σύστηµα infotainment χωρίς τον κωδικό ξεκλειδώµατος; Αν κλειδώσει το σύστηµα infotainment και χάσετε τον κωδικό ξεκλειδώµατος, µπορείτε να ξεκλειδώσετε το σύστηµα στον πλησιέστερο Διανοµέα Opel.

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Περιεχόµενα 1. Audio. 2. Σύστηµα Πλοήγησης... 3. Τηλέφωνο.... 4. Φωνητική Αναγνώριση. 5. Λοιπά. 1. Audio Πώς µπορώ να µεταβαίνω διαδοχικά από το ηχοσύστηµα στις πηγές πολυµέσων, π.χ. από το ραδιόφωνο FM

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Infotainment guide SENSUS Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Ο σκοπός αυτού του συμπληρωματικού εντύπου είναι να παράσχει μια σύντομη παρουσίαση των πιο συνήθων λειτουργιών του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

MLS Destinator Android για Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης

MLS Destinator Android για Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης MLS Destinator Android για Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης MLS Destinator για Android Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης v1.0 2 Περιεχόμενα 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MLS DESTINATOR... 4 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MLS DESTINATOR...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

INSIGNIA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

INSIGNIA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment INSIGNIA Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Touch R700 IntelliLink / Navi 900 IntelliLink... 5 R300 Color / R400 Color... 95 Touch R700 IntelliLink / Navi 900 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Navi 900 IntelliLink... 5 R 4.0 IntelliLink... 99 R300 BT... 145 Βάση τηλεφώνου... 177 Navi 900 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός χειρισμός... 15 Ραδιόφωνο...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Navi 900 IntelliLink... 5 R 4.0 IntelliLink... 93 R300 BT... 139 Navi 900 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός χειρισμός... 13 Ραδιόφωνο... 32 Εξωτερικές συσκευές...

Διαβάστε περισσότερα

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GREEK Πώς να ξεκινήσετε Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το λογισμικό πλοήγησης, θα ξεκινήσει αυτόματα μια διαδικασία αρχικών ρυθμίσεων. Κάντε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ADAM. Infotainment System

OPEL ADAM. Infotainment System OPEL ADAM Infotainment System Περιεχόμενα IntelliLink... 5 CD 3.0 BT / R 3.0... 65 FlexDock... 115 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Ραδιόφωνο... 22 Εξωτερικές συσκευές... 34 Τηλέφωνο... 48 Ευρετήριο... 60 6

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ DJCONTROL COMPACT ΚΑΙ DJUCED 18

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ DJCONTROL COMPACT ΚΑΙ DJUCED 18 ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ DJCONTROL COMPACT ΚΑΙ DJUCED 18 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Συνδέστε το DJControl Compact στον υπολογιστή σας Εγκαταστήστε την εφαρμογή DJUCED 18 Εκκινήστε την εφαρμογή DJUCED 18 Περισσότερες πληροφορίες (φόρα,

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης HERE Drive

Οδηγός χρήσης HERE Drive Οδηγός χρήσης HERE Drive Τεύχος 1.0 EL HERE Drive Η εφαρμογή HERE Drive σας κατευθύνει για να φτάσετε στον προορισμό σας, όποιος και αν είναι αυτός, παρέχοντάς σας αναλυτικές οδηγίες "στροφή-στροφή" με

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL AIR+ KAI TO DJUCED 40

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL AIR+ KAI TO DJUCED 40 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL IR+ KI TO DJUCED 40 ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ 1 - ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ, ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΗΧΕΙΩΝ Εισάγετε το CD-ROM. ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΝ: ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης Τα πρώτα βήματα ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Κύρια μονάδα ανάγνωσης 2. Καλώδιο USB ηλεκτρονικών βιβλίων 3. Ακουστικά 4. Θήκη μεταφοράς 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Info. Σχετικά με τα χειριστήρια τιμονιού. Χειροκίνητη ρύθμιση των λειτουργιών χειριστηρίου τιμονιού ΣHMANTINO Σε οχήματα που διαθέτουν χειριστήρια επάνω στο τιμόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χειριστήρια εύκολ πρόσβασ για την εκτέλεση των βασικών λειτουργιών ήχου και άλλων λειτουργιών. Για λεπτομέρειες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1

Εγχειρίδιο Χρήστη Prestigio Nobile PER3162BN. Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 Τα πρώτα βήματα 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής EL 1 1 2 5 3 6 4 7 8 9 Κουμπί λειτουργίας Πλήκτρο Enter (Καταχώριση) Κουμπιά κατεύθυνσης Πλήκτρο Μουσικής Πλήκτρο Μενού Πλήκτρο Επιστροφή 10 Πλήκτρο Ζουμ

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

CA-2DIN2217 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

CA-2DIN2217 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ CA-2DIN2217 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή πλήκτρων λειτουργίας... 02 Οδηγίες σύνδεσης καλωδίων και αξεσουάρ... 03 Οδηγίες λειτουργίας του κύριου μενού 04 Οδηγίες λειτουργίας Ραδιοφώνου... 05 Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Navi 5.0 IntelliLink... 5 R 4.0 IntelliLink... 65 R 4.0... 111 Navi 5.0 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός χειρισμός... 15 Ραδιόφωνο... 24 Συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη

Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Samsung PC Studio 3.0 Οδηγός χρήστη Πνευματικά Δικαιώματα 2005 Samsung Electronics Co., Ltd. Περιεχόμενα 1. Samsung PC Studio...4 1.1. Απαιτήσεις συστήματος...4 1.2. Χαρακτηριστικά του PC Studio...4 2.

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

DJUCED 18. Μπείτε στη λίστα των αρχείων σε έναν φάκελο: Περιηγηθείτε στη λίστα των φακέλων ή στα αρχεία:

DJUCED 18. Μπείτε στη λίστα των αρχείων σε έναν φάκελο: Περιηγηθείτε στη λίστα των φακέλων ή στα αρχεία: Εγκατάσταση 1 2 Μεταβείτε στον ιστότοπο 3 Εγκαταστήστε τους οδηγούς DJControl Glow http://demo.hercules.com/djcontrol-glow.html Συνδέστε το DJControl Glow στον υπολογιστή σας 4 Εγκαταστήστε το λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε ασύρµατο δίκτυο; Χρησιµοποιήστε την ενότητα. Εγκατάσταση και σύνδεση ενσύρµατης. λειτουργίας. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ Ε Ω Εάν απαντήσετε «Ναι» σε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις, προχωρήστε στην ενότητα που υποδεικνύεται για οδηγίες σχετικά µε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις. Θέλετε να συνδέσετε τον εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

MOVANO / VIVARO Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

MOVANO / VIVARO Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment MOVANO / VIVARO Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Ραδιόφωνο... 53 Συσκευή αναπαραγωγής CD... 63 Υποδοχή AUX In... 68 Θύρα USB... 71 Μουσική Bluetooth... 75 Εξωτερικές συσκευές...

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

MLS Destinator. Εγχειρίδιο Χρήσης. MLS Destinator Mobile Phone Edition

MLS Destinator. Εγχειρίδιο Χρήσης. MLS Destinator Mobile Phone Edition MLS Destinator Εγχειρίδιο Χρήσης MLS Destinator Mobile Phone Edition 1 2 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα 01. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 05 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MLS DESTINATOR 05 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MLS DESTINATOR 06 ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Ραδιόφωνο... 26 Συσκευή αναπαραγωγής CD... 34 Υποδοχή AUX In... 38 Θύρα USB... 40 Φωνητική αναγνώριση... 46 Τηλέφωνο... 57 Ευρετήριο... 72

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης

Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης Το Bluetooth MP3 αυτοκινήτου είναι χρήσιμο κατά την οδήγηση κυρίως για την ασφάλειά σας και για να μπορείτε να μιλάτε στο κινητό καθώς οδηγείτε. Bluetooth αυτοκινήτου MP3 Player Οδηγίες χρήσης Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια

Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια Aυτος ο οδηγος περιλαµβανει: "Πληροφοριες σχετικα µε την ασφαλεια" στη σελιδα 23. "Αντιµετωπιση προβληµατων εγκαταστασης" στη σελιδα 24. "Ευρεση περισσοτερων πληροφοριων" στη σελιδα 28. Πληροφοριες σχετικα

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi GR Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL INSTINCT ΚΑΙ ΤΟ DJUCED

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL INSTINCT ΚΑΙ ΤΟ DJUCED ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL INSTINCT ΚΑΙ ΤΟ DJUCED ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Εισάγετε το CD-ROM. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Ακολουθήστε τις οδηγίες. 6 1 2 7 3 4 5 1- Ισορροπία, κανάλια 1-2 (έξοδος μίξης)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για την εφαρµογή Spot4U

Οδηγίες χρήσης για την εφαρµογή Spot4U Οδηγίες χρήσης για την εφαρµογή Spot4U 1 Βασικές οδηγίες Λήψη Κατηγοριών Μετά την εγκατάσταση του Spot4U το πρώτο βήµα που θα πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει το Λήψη Κατηγοριών ώστε να ενηµερωθεί

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet. Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης epub

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC

Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC ΤΕΧΝΙΚΌ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Αναθεώρηση 11/16 TM401 Εγκατάσταση μεθόδου στο Maxwell CSC Όλη η τεχνική τεκμηρίωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: www.promega.com/protocols/ Επισκεφτείτε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 91 Windows Vista... 9 92 Επιφάνεια εργασίας... 18 93 Γραμμή εργασιών... 31 94 Χειρισμός παραθύρων... 53 95 Το παράθυρο Υπολογιστής... 77 96 Το μενού Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Διαχειριστής Πλήκτρων Μacro Εγχειρίδιο Χρήστη

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Διαχειριστής Πλήκτρων Μacro Εγχειρίδιο Χρήστη ΕΛΛΗΝΙΚΑ Διαχειριστής Πλήκτρων Μacro Εγχειρίδιο Χρήστη Εισαγωγή Η Διαχείριση Πλήκτρων Μacro αποτελεί ένα ειδικό λογισμικό εφαρμογής της ταμπλέτας. Χρησιμοποιώντας το Διαχειριστή Πλήκτρων Μacro, μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα R 4.0 / Navi 4.0 IntelliLink... 5 CD 3.0 BT / R 3.0... 69 FlexDock... 119 R 4.0 / Navi 4.0 IntelliLink Εισαγωγή... 6 Βασικός χειρισμός... 15 Ραδιόφωνο...

Διαβάστε περισσότερα

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια

Eλληνικά. Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια Aυτός ο οδηγός περιλαµβάνει: "Πληροφορίες σχετικά µε την ασφάλεια" στη σελίδα 23. "Αντιµετώπιση προβληµάτων εγκατάστασης" στη σελίδα 24. "Εύρεση περισσότερων πληροφοριών" στη σελίδα 28. Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center Περιεχόμενα V1.5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...2 ΈΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...2 ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ...3 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (TV)...4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΗΓΗΣ...4 ΛΙΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...4 ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...5 SOURCE

Διαβάστε περισσότερα