Στις 15 Μαρτίου o Σύλλογος μας συμμετείχε σε μουσική παράσταση, με μουσική και τραγούδια του Βασίλη Κετεντζόγλου, στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στις 15 Μαρτίου o Σύλλογος μας συμμετείχε σε μουσική παράσταση, με μουσική και τραγούδια του Βασίλη Κετεντζόγλου, στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου."

Transcript

1 Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» ΕΤΟΣ 2002 Στις 7 & 8 Ιουνίου 2002, έγιναν τα εγκαίνια του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ». Στο 1 ο μέρος της εκδήλωσης έγινε συνάντηση και συζήτηση των μελών του Συλλόγου με τους Ιατρούς Καθηγητές, Dr.Barry Handwerger Associate Chairman for research Department of Medicine and Professor of Medicine, Dr.James Thomas Scott Honorary Consultant Physisian, Charing Cross Hospital, London, κ Δημήτριο Μπούμπα Ρευματολόγο, κ Ευάγγελο Μανδρακό Ρευματολόγο, κ Νικόλαο Αφαντενό Ρευματολόγο, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza και Στο 2 ο μέρος πραγματοποιήσαμε συναυλία με την κα Μελίνα Μποτέλη (τραγούδι, απαγγελία στίχων), τον κ Μιχάλη Σουρβίνο (κιθάρα) και τον κ Γιάννη Φίνα (τραγούδι), στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Ρόδου. Στις 26 Δεκεμβρίου 2002, οργανώσαμε μουσική εκδήλωση προσευχής με την γνωστή Ελληνίδα σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ Ευδοκία Χατζηϊωάννου και τον Ρόδιο ιατρό και σολίστα πιάνου κ Τάσο Βενετοκλή, στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Ρόδου. ΕΤΟΣ 2003 Αναφερόμενοι στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2003 αξίζει να επισημάνουμε ότι το Έτος 2003 είχε ανακηρυχθεί Παγκόσμιο Έτος για τα Παιδιά με Αρθρίτιδα. Στις 3 Ιανουαρίου 2003, διοργανώσαμε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας με την ευγενή συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του κου Γιώργου Σακελλαρίδη, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Στις 14 Φεβρουαρίου 2003, ο Δρ Δ.Αναγνωστάκης, νεογνολόγος και η κα Ν.Μάνδυλα, καθηγήτρια παιδιατρικής, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα ιατροκοινωνική εκδήλωση, μας ενημέρωσαν για τα αυτοάνοσα νοσήματα και την εμφάνιση τους στην παιδική και εφηβική ηλικία άλλα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. Στις 14 Μαρτίου 2003, πραγματοποιήσαμε μια ακόμα ιατροκοινωνική εκδήλωση, με ομιλητή τον κ Γεώργιο Φαρμακίδη καθηγητή μαιευτικής και γυναικολογίας, με θέμα «Εγκυμοσύνη και Αυτοάνοσα Νοσήματα» στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης «Νεστορίδειο Μέλαθρον». Στις 15 Μαρτίου o Σύλλογος μας συμμετείχε σε μουσική παράσταση, με μουσική και τραγούδια του Βασίλη Κετεντζόγλου, στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου.

2 Στις 2 Απριλίου 2003, διοργανώσαμε εκδήλωση με ιατροκοινωνικό χαρακτήρα με τον μικροβιολόγο-βιοπαθολόγο κ Σωκράτη Τηλιακό σχετικά με την εργαστηριακή ενημέρωση πάνω στα αυτοάνοσα νοσήματα, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Στις 18 Απριλίου 2003, πραγματοποιήσαμε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα που απευθυνόταν σε παιδιά και ενήλικες. Ήταν μια βραδιά γεμάτη τραγούδια και θέατρο, από το θεατρικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων, την μουσικοπαιδαγωγική επιμέλεια του κ Γιώργου Σακελλαρίδη και την συμπαράσταση της κ Μυρσίνης Σακελλαρίδη και του ιατρού κ Δημήτρη Ιωσήφ στο πιάνο. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση δόθηκαν σε παιδιά με αυτοάνοσα νοσήματα. Στις 7 Μαΐου 2003, Ρόδιοι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι, ο κ Κώστας και η κ Φιλαρέτη Βενιζέλου, σε ιατροκοινωνική εκδήλωση του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, ενημέρωσαν και συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους για θέματα διατροφής. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα ειδικευμένα μέλη του συλλόγου μας, πραγματοποιούν μηνιαία βοηθητικές και χαλαρωτικές ασκήσεις στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, για τα μέλη του συλλόγου μας. Στις 6 Ιουνίου 2003, πραγματοποιήσαμε Επιστημονική Εκδήλωση στην οποία ομιλητές ήταν oι Dr.Berry S.Handwerger Profesor Of Medicine And Microbiology, Director, Division Of Rheumatology, κ Μιχάλης Φωτάρας Ειδικός Παθολόγος, κ Γεώργιος Φαρμακίδης Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, και κ Αννάκη Κάλλιστος Νευρολόγος. Καθηγητές παγκοσμίας εμβέλειας όπου πραγματεύτηκαν γενικά προβλήματα των «Αυτοάνοσων Νοσημάτων», στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Στις 2 Ιουλίου 2003 οργανώσαμε ακόμα μια επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Ήλιος, Φωτοπροστασία και τα Αυτοάνοσα Νοσήματα», με ομιλητή τον ιατρό δερματολόγο κ Ιωάννη Χιώτη στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2003, ημέρα Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, πραγματοποιήσαμε το «1 ο Περπάτημα Ζωής-Φτερούγισμα Ψυχής», με την συμπαράσταση της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, του Δήμου Ροδίων και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Μια ιδέα της προέδρου και ιδρύτριας κ Θάλειας Γεωργά που καθιερώθηκε και έχει γίνει πλέον θεσμός στη Ροδιακή κοινωνία. Πάνω από 200 άτομα όλων των ηλικιών, περπάτησαν πάνω στο ανάγλυφο της πόλης του Ηλίου, στους Λόφους του Αγίου Στεφάνου (Μόντε Σμίθ), με σκοπό να γνωριστούν και να αγκαλιαστούν πιο σφικτά μεταξύ τους βαδίζοντας μαζί, για ένα κοινό στόχο, την ίδια την ζωή και της αξίες της. Στις 5 Νοεμβρίου, η ιατροκοινωνική εκδήλωση που οργανώθηκε πραγματευόταν την οστεοπόρωση, τον «Σιωπηλό Κλέφτη», όπως την ονόμασε ο ομιλητής χειρούργοςορθοπεδικός κ Ανδρέας Καραγιάννης, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza.

3 Τον ίδιο μήνα δημιουργήσαμε τρεις ομάδες οι οποίες απαρτίζονται από μέλη του συλλόγου μας. Την Ομάδα Εκδηλώσεων, της οποίας τα μέλη είναι υπεύθυνα για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος μας, την Ομάδα Επικοινωνίας της οποίας τα μέλη ενημερώνουν τηλεφωνικά τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου μας για την εκάστοτε εκδήλωση και την Ομάδα Περπατήματος της οποίας τα μέλη είναι υπεύθυνα για την πραγματοποίηση του καθιερωμένου «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας». Στις 3 Δεκεμβρίου 2003, ορισμένα μέλη του συλλόγου μας επισκέφτηκαν το 1 ο Ειδικό σχολείο παιδιών με ειδικές ικανότητες και τους προσέφεραν δώρα στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου κλίματος. Στις 5 Δεκεμβρίου 2003, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού», το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και η ΕΡΤ, βράβευσαν τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του, επιλέγοντας τον ως την καλύτερη εθελοντική, μη κυβερνητική οργάνωση του Νομού Δωδεκανήσου. Στις 21 του ίδιου μήνα, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση προσευχής, με τις χορωδίες Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού. ΕΤΟΣ 2004 Στις 4 Ιανουαρίου 2004, διοργανώσαμε την κοπή Βασιλόπιτας του συλλόγου μας όπου έγινε και η απονομή μεταλλίων ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ και επαίνων, στους αρωγούς της κοινωνικής εκδήλωσης «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας 2003», στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ απονεμήθηκαν: στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου Πρωτοσύγκελο κ.κ.παϊσιο Αραβαντινό, στο Νομάρχη Δωδεκανήσου κ Μαχαιρίδη Ιωάννη, στον Δήμαρχο Ροδίων κ Γιαννόπουλο Γεώργιο και στον Ζωγράφο & Γλύπτη κ Dion Ζαχαριου. ΕΠΑΙΝΟΙ απονεμήθηκαν: στην Πρόεδρο Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Δωδεκανήσου κα.μπαφίτη Ανδριάνα, στον Πρόεδρο Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης κ Μπαράκα Αθανάσιο, στον Πρόεδρο Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων κ Αντώνογλου Μανώλη, στην Δημοτική Αστυνομία Δήμου Ροδίων κ Αυγερινού Ελευθέριο, στο ΕΚΑΒ κ Αλεξανδρή Αλέξανδρο, στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών κα Ζουρούδη Σταματία, στην ΚΒ Εφορία Βυζαντινών & Προϊστορικών Αρχαιοτήτων κα Φιλήμονος- Τσοποτού Μελίνα, στην εταιρία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ κ Κουγιό Βασίλειο, στις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΑΣ A.E., BEST WESTERN PLAZA κ Γεωργά Γεώργιο, στην εταιρία ΔΥΝΑΜΙΣ ΡΟΔΟΥ ΕΠΕ κ Ξεπαπαδάκη Αντώνιο, στην ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΡΟΔΟΥ κ Μηναϊδη Βασίλειο, στην εταιρία Ο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ κα Μαυρουδάκη Δέσποινα, στο εστιατόριο ΤΑ ΚΟΥΠΙΑ κ Κουμπιάδη Μιχάλη, στο ανθοπωλείο ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ κ Σκουτέλλη Γεώργιο, στην εταιρία ΠΑΛΙΟΥΡΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ κ Παλιούρη Κωνσταντίνο, στον κ Πετραδάκη Μιχάλη, στο κατάστημα ΣΠΑΝΟΣ ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ κ Σπανό Ιωάννη, στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ Μηναϊδη Βασίλειο, στην εταιρία ΦΟΥΡΝΟΙ ΡΟΔΟΥ κ Αγαπητίδη Ηλία, στην εταιρία ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΑΕΒΕ κ Χαλικιά

4 Γεράσιμο, στην εταιρία ARISTON RHODOS S.A κ Ασπράκη Απόστολο, στην εταιρία BARTUGGI BAGS COLLECTION κ Τυριακίδη Κοσμά, στο πρακτορείο IAYSSOS TRAVEL κ Σεβαστάκη Νικόλαο, στην εταιρία PIAGGIO CENTER κ Κωσταριδη Κωνσταντίνο, στο κατάστημα RΟUBETI UOMO κ Ρουμπέτη Αθανάσιο, στο κατάστημα SCARABEE κ Πυράκη Νικόλαο, στην εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ κ Τσοπανάκη Δημήτριο. Στις 4 Φεβρουαρίου 2004, πραγματοποιήσαμε στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης «Νεστορίδειο Μέλαθρον», κοινωνική εκδήλωση με θέμα «Η Αγάπη για τη Ζωή Γεννά Δύναμη» με ομιλήτρια την γνωστή Δωδεκανήσια συγγραφέα κα Ειρήνη Βογιατζή Χαραλάμπη. Στην εκδήλωση αυτή, οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» προσέφεραν ένα χρηματικό ποσό στον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ» το οποίο η Πρόεδρος του συλλόγου κα Θάλεια Γεωργά, προσέφερε σε παιδιά με αυτοάνοσα νοσήματα. Ο ιατρός μικροβιολόγος-βιοπαθολόγος κ Σωκράτης Εμμ.Τηλιακός, προσέφερε στον Σύλλογο μας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στις 10 Μαρτίου 2004, πραγματοποιήσαμε μια πολύ σημαντική ιατροκοινωνική εκδήλωση, η οποία είχε ως θέμα «Η Πρόληψη του Καρκίνου Σήμερα», με ομιλητή τον χειρουργό μαστού του Γ.Ν.Ρόδου κ Βασίλειο Καρυδάκη, στο ξενοδοχείο Best Westrn Plaza. Στις 3 Απριλίου 2004, διοργανώσαμε στον Δήμο Αφάντου στα πλαίσια του 1 ου Περιφερειακού Προγράμματος, την ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Οστεοπόρωση», με ομιλητή τον ιατρό ορθοπεδικό του Γ.Ν. Ρόδου κ Μακέστα Μιχάλη, την ευγενή φροντίδα του Δήμου Αφάντου και συνοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΗΓΑΣΟΣ». Στις 24 Απριλίου 2004, στα πλαίσια του 2 ου Περιφερειακού Προγράμματος διοργανώσαμε στην Σύμη ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Οστεοπόρωση» με ομιλητή τον ιατρό ορθοπεδικό του Γ.Ν. Ρόδου κ Τάσο Αντωνιάδη, την ευγενή φροντίδα του Δήμου Σύμης και συνοργανωτή το Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης. Στις 26 Μαΐου 2004, πραγματοποιήσαμε ιατροκοινωνική εκδήλωση του 3 ου Περιφερειακού Προγράμματος με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης» και ομιλητή τον ειδικό παθολόγο ιατρό Δρ Σάββα Καραγιάννη στο Δήμο Μεγίστης (Καστελόριζο). Η ιατροκοινωνική εκδήλωση στις 19 Ιουνίου 2004, πραγματευόταν γενικά προβλήματα επί των Αυτοανόσων Νοσημάτων με προσκεκλημένους τους Αμερικανούς καθηγητές ιατρούς Dr.Barry Handwerger Associate Chairman for research Department of Medicine and Professor of Medicine, τον Dr.Bob Ashman Professor Internal Medicine and Microbiology, Director Division of Reumatology καθώς και τον Δρ Βλάση Κοντογιάννη ιατρό ρευματολόγο με εξειδίκευση στην Κλινική Ανοσολογία. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ Ήβη Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου Τσοπανάκη, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza.

5 Ο καθιερωμένος «2 ος Περίπατος Ζωής και Ελπίδας 2004» πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2004 στην Μεσαιωνική Τάφρο της Παλιάς Πόλης, με την ηθική συμπαράσταση του Υπουργείου Αιγαίου, της Νομαρχίας Δωδεκανήσου και του Δήμου Ροδίων. Το Νοέμβριο του 2004, δημιουργήσαμε μια ακόμη ομάδα, την Ομάδα Υποστήριξης (support system), στα πλαίσια της οποίας από τον Νοέμβριο έως και τον Μάϊο, διοργανώνονταν κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τα ειδικευμένα εθελοντικά μέλη του Συλλόγου, γυμναστές κ κ Κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου και τον φυσικοθεραπευτή κ Χάρι Ναχνά, κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε, Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ Αλεξία Κυπριώτη και την κ Σιάνγκα Ντίνα, κάθε τρίτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές, Χαλάρωση, Θετική Σκέψη» με την κ Ιφιγένεια Χαλκιά και κάθε τέταρτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Εργοφυσιοθεραπευτής» με την εργοφυσιοθεραπεύτρια κ Δράκου Καθολική. Στις 3 Δεκεμβρίου του 2004, απευθύναμε χαιρετισμό στον τύπο για την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες» και στις 5 Δεκεμβρίου 2004, την «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού», μέλη του Συλλόγου μας επισκέφθηκαν τα παιδιά του ιδρύματος «Άγιος Ανδρέας» και προσέφεραν κάποιο χρηματικό ποσό για αγορά επιτραπέζιων παιχνιδιών, τηλεόρασης και DVD. ΕΤΟΣ 2005 Στις 9 Ιανουαρίου 2005, πραγματοποιήσαμε την κοπή της Βασιλόπιτας, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza και τιμήθηκαν οι αρωγοί του Συλλόγου, από την ίδρυση του έως εκείνη την χρονική στιγμή: Ως ΔΩΡΗΤΗΣ ο κος Γεώργιος Λ. Γεωργάς, Ξενοδόχος, για την προσφορά Στέγης στον Σύλλογο «ΘΑΛΕΙΑ» από το Τιμητική ανακήρυξη ως ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ στον κ Νικόλαο ΤΣ. Φρόνα, ιατρό Γαστρεντερολόγο, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, διότι ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, προσφέρεται ώστε οι ιατροκοινωνικές μας εκδηλώσεις να γίνονται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ: στον κ Μιχάλη Νούσια, ιατρό Παιδίατρο, Πρόεδρο Πειθαρχικού του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και νυν Πρόεδρο Β ΠΕΣΥΠ Νοτίου Αιγαίου, στον κ Βασίλειο Υψηλάντη, Δικηγόρο, στον κ Παντελή Νίνη, Έφορο Στίβου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» και στον κ Νικόλαο Μαντικό, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Μια πολύ σημαντική κοινωνική εκδήλωση με θέμα «Φύσεως Μήνις, Αγάπης Έργα» έγινε στις 18 Φεβρουάριο 2005, στο Εθνικό Θέατρο Ρόδου με την υποστήριξη των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία». Το σύνολο των εισπράξεων δόθηκε στους «Γιατρούς Καρδιάς» με σκοπό την ανέγερση σχολείου με την επωνυμία «ΡΟΔΟΣ» στην πληγείσα περιοχή Μπερουάλα στη SRI- LANKA.

6 Η δημιουργία της Ιστοσελίδας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ» έγινε με την συνδρομή της εταιρίας «NOISIS», η οποία μας κάλυψε ένα μέρος από το συνολικό χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για την δημιουργία της. Η ετήσια συνδρομή για την χρήση της Ιστοσελίδας πληρώνεται από τα έσοδα του συλλόγου. Στις 4 Ιουνίου 2005, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη ιατροκοινωνική μας εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Β Δ.Υ.Π.Ε και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, με θέματα: «Εξελίξεις στην Ρευματοειδή και Ψωριασική Αρθρίτιδα Θεραπεία» με ομιλητή τον καθηγητή ρευματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ Φωστηρόπουλο Γεώργιο, «Νόσοι του Κολλαγόνου και Ψυχιατρική Αντιμετώπιση» με ομιλητή τον καθηγητή ψυχιατρικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δρ Διακογιάννη Ιωάννη, και ως τρίτο θέμα τις «Αυτοάνοσες Νευρολογικές Ασθένειες», με ομιλητή τον ιατρό νευρολόγο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κ Αννάκη Κάλλιστο. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Ειδικός Παθολόγος Δρ Σάββας Καραγιάννης. Σημαντική επίσης ήταν η ευγενική συμμετοχή του ιατρού κ Δημήτρη Ιωσήφ στο πιάνο, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Στις 18 Σεπτεμβρίου 2005, πραγματοποιήσαμε το καθιερωμένο πλέον «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας 2005» στην Μεσαιωνική Τάφρο της Παλιάς Πόλης, με την ηθική συμπαράσταση της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, του Δήμου Ροδίων και της πρώην Β Δ.Υ.Πε. Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Στις 6 Οκτωβρίου 2005, πραγματοποιήσαμε συνάντηση και γνωριμία των μελών του συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» με τους ειδικούς εθελοντές και έγινε ο διαχωρισμός τους σε ομάδες. Στις 9 Οκτωβρίου, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας», πραγματοποιήσαμε κοινωνική εκδήλωση «Πιάνο και Τραγούδι» στην Παναγιά του Κάστρου, με την εθελοντική συμμετοχή της σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ Ευδοκία Χατζηιωάννου και του πιανίστα κ Σπύρο Σουλαδάκη. Τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής δόθηκαν ως οικονομική ενίσχυση από τον Σύλλογο «ΘΑΛΕΙΑ» σε άτομο με αρθρίτιδα. Νοέμβριος 2005, άρχισαν τα προγράμματα της Ομάδας Υποστήριξης όπου διοργανώνονταν, κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τα ειδικευμένα εθελοντικά μέλη του συλλόγου, γυμναστές κ κ Κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου και τον φυσικοθεραπευτή κ Χάρι Ναχνά, κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε, Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ Αλεξία Κυπριώτη και την κ Σιάνγκα Ντίνα, κάθε τρίτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές, Χαλάρωση, Θετική Σκέψη» με την κ Ιφιγένεια Χαλκιά και κάθε τέταρτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Εργοφυσιοθεραπευτής» με την εργοφυσιοθεραπεύτρια κ Δράκου Καθολική. 14 Νοεμβρίου 2005, «Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη», προσφέραμε οικονομική ενίσχυση σε παιδάκι τρίτης Δημοτικού με Σακχαρώδη Διαβήτη, μέσω Κοινωνικής Λειτουργού. Νοέμβριος 2005: Προσφορά από μέλος του Συλλόγου μας, ενός αναπηρικού τροχοφόρου το οποίο δόθηκε σε άτομο με κινητικά προβλήματα.

7 Στις 3 Δεκεμβρίου 2005, «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες». Χαιρετισμός στο Παγκόσμιο Τριήμερο Ατόμων με Αναπηρίες. Στις 5 Δεκεμβρίου 2005, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού». Χαιρετισμός για την ημέρα αυτή, με δελτίο τύπου στα ΜΜΕ. Στις 11 & 17 Δεκεμβρίου 2005, συμμετείχαμε για πρώτη χρονιά στις Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Ροδίων. ΕΤΟΣ 2006 Στις 8 Ιανουαρίου 2006, καλωσορίσαμε τον καινούριο χρόνο με την κοπή Βασιλόπιτας και με την βράβευση των ειδικευμένων εθελοντών του συλλόγου, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Απονέμοντας ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ: στον κ Κωνσταντίνο Βενιζέλο, Διδάκτωρ Αθλητικής Ψυχολογίας Μέλος του Αμερικανικού Κολεγίου Αθηνών, στην κα Φιλαρέτη Αντωνιάδη- Βενιζέλου, Dip.H.E Sports Scientist (Dip.H.E), στον κ Dion Ζαχαρίου, Δωδεκανήσιο διεθνούς φήμης, ζωγράφο και γλυπτή, στην κα Αλεξία Κυπριώτη, Ψυχολόγο, (M.SC. SYRREY), στην κα Ντίνα Σιάνγκα, Ψυχολόγο, στον κ Αντώνη Πάχο, Φωτογράφο, στην κα Ιφιγένεια Χαλκιά, Καθηγήτρια Yoga, στην κα Μάνια Μιχαηλίδου, Αρχαιολόγο, Διευθύντρια 4 ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου και στον κ Δημήτριο Ιωσήφ, ιατρό ωτορινολαρυγγολόγο. Επίσης, απονεμήθηκαν ΕΠΑΙΝΟΙ στις Εφημερίδες, στα Περιοδικά, τους Τηλεοπτικούς και Ραδιοφωνικούς σταθμούς της Δωδεκανήσου και στος Δημοσιογράφους κ Νικήτα Οικονόμου από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχίας και τον κ Αχιλλέα Τζίμα συνεργάτη της εκπομπής Μένουμε Ελλάδα. Τον Φεβρουάριο, προσφέραμε οικονομική ενίσχυση σε άτομο το οποίο πάσχει από την ασθένεια του Λύκου. Την 1 Απριλίου 2006, πραγματοποιήσαμε ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης», με ομιλητές τον κ Καραμάνο Βασίλειο Αν.Καθηγητή Παθολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, την κ Χρύσα Καραγιάννη-Ρούσου Διατροφολόγο και συντονιστή της εκδήλωσης τον Δρ Σάββα Καραγιάννη, στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ. Στις 6 και 7 Μαΐου 2006, πραγματοποιήσαμε «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας 2006» στο νησί της Λέρου και ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Βάδισμα και Υγεία» και ομιλητές τους ειδικούς κ Παπαντωνάκη Μιλτιάδη Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, την κ Μαύρου Καλλιόπη Κοινωνική Λειτουργό και τον κ Χατζηπαντελή Ιωάννη Ψυχολόγο. Στις 16 Μαΐου 2006, έγινε προσφορά στον σύλλογο μας, ένας σύγχρονος Ηλεκτρονικός Υπολογιστής από την Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, ο οποίος θα μας ενώσει με τα διάφορα Ιατρικά Κέντρα.

8 Στις 17 Ιουνίου 2006, ιατροκοινωνική Εκδήλωση με θέμα «Η Εξημέρωση μιας Μεγαλειώδης Νόσου Ο Λύκος», πραγματοποιήθηκε με ομιλητές τον κ Νικόλαο Λίοση Λέκτορα Παθολογίας, τον κ Ευάγγελο Μανδρακό Ρευματολόγο, τον κ Δημητριάδη Γεώργιο Ψυχίατρο-Ψυχαναλυτή και συντονιστή της εκδήλωσης τον Δρ Σάββα Καραγιάννη Ειδικό Παθολόγο, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2006, διοργανώσαμε το καθιερωμένο «4 ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» στο νησί της Ρόδου με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Κουντουριώτη (Έλλη) Ψαροπούλα, με την υποστήριξη της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, του Δήμου Ροδίων και του Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Δωδεκανήσου. Στις 12 Οκτωβρίου 2006, «Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας», ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ» και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» γιόρτασαν μαζί την ημέρα αυτή με μουσική εκδήλωση στην Πλατεία Κύπρου. Από τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», δόθηκε οικονομική ενίσχυση σε άτομο με αρθρίτιδα. Νοέμβριος 2006, εκκίνηση των προγραμμάτων της Ομάδας Υποστήριξης, όπου κάθε εβδομάδα από το Νοέμβριο έως και τον Μάιο οργανώνονται συναντήσεις για τα μέλη του συλλόγου μας με ειδικούς εθελοντές. Έτσι οργανώνεται κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Αναπνοές-Υγεία» με τον φυσικοθεραπευτή κ Χάρι Ναχνά, κάθε πρώτη Τετάρτη το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τους γυμναστές κ κ Κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου, κάθε δεύτερη ή τρίτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε και Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ Αλεξία Κυπριώτη και την κ Σιάνγκα Ντίνα και τέλος, κάθε Δεύτερη ή Τρίτη Τετάρτη το πρόγραμμα «Εργοφυσιοθεραπεία» με την φυσικοθεραπεύτρια-εργοφυσιοθεραπεύτρια κ Δράκου Καθολική. 3 Δεκεμβρίου 2006, «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες», αποστείλαμε επιστολή στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες κ Εμμανουήλ Ζηδιανάκη. 5 Δεκεμβρίου 2006, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού»: προσφέραμε γραφική ύλη στα παιδιά κάποιου ιδρύματος. 9 & 10 Δεκεμβρίου 2006, συμμετείχαμε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων. ΕΤΟΣ 2007 Καλωσορίζοντας τον καινούργιο χρόνο, στις 7 Ιανουαρίου 2007, πραγματοποιήσαμε την κοπή Βασιλόπιτας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ» και έγινε απονομή ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στον Διοικητή Β Δ.Υ.Πε. Νοτίου Αιγαίου, Παιδίατρο κ Νούσια Μιχαήλ. Δια αυτού τιμήσαμε και την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον κ Δημητρίο Αβραμόπουλο και τον κ Γεωργίο Κωνσταντόπουλο, Υπουργό και Υφυπουργό αντίστοιχα, Υγείας και Κοινωνικής Άλληλεγγύης. Στην Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, Πρόεδρο κ Μηναίδη Βασίλειο και Γενικό Διευθυντή κ Καρυδάκη Εμμανουήλ.

9 Φεβρουάριος 2007, Το μεγάλο γεγονός που έρχεται να σηματοδοτήσει τη νέα δημιουργική πορεία του Συλλόγου μας, είναι η απόκτηση της Στέγης μας. Με αριθμό απόφασης ΔΥ8γ/Γ.Π , η οποία κοινοποιήθηκε στον σύλλογο μας στις 24 Ιανουαρίου 2007, έπειτα από όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υπουργού κ Δημητρίου Αβραμόπουλου, του Υφυπουργού κ Γεωργίου Κωνσταντόπουλου ως τον καθύλην αρμόδιο Υφυπουργό επί των Προνοιακών Συλλόγων και Ιδρυμάτων και της Β ΔΥΠΕ Νοτιοανατολικού Αιγαίου με Πρόεδρο τον παιδίατρο και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας κ Μιχάλη Νούσια, ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοανόσων Νοσημάτων «ΘΑΛΕΙΑ», απέκτησε τη δική του Στέγη, η οποία βρίσκεται επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 6 και εντός του αύλειου χώρου του Παλιού Νοσοκομείου Ρόδου. Από τον Μάιο του 2007, με την βοήθεια και συμπαράσταση εθελοντικών συνεργείων, προσπαθούσαμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες επισκευής της Στέγης μας. Στις 9 Μαρτίου 2007, πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Ιογενείς και Αυτοάνοσες Ηπατοπάθειες» και ομιλητές τον κ Καραταπάνη Στυλιανό Παθολόγο, Δ/ντη Α Παθολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και τον κ Ιωάννη Υψηλάντη Παθολόγο, στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ. Στις 12 Μαΐου 2007, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, πραγματοποιήσιμε ημερήσια εκδρομή για τα μέλη μας στο χωριό Έμπωνα και ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΑΛΚΟΟΛ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, με ομιλητές τον κ Καραταπάνη Στυλιανό, Παθολόγο, Δ/ντη Α Παθολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου τον κ Ιωάννη Υψηλάντη Παθολόγο και τον κ Μοιροφόρου, ιατρό Γενικής Ιατρικής. Απονείμαμε επαίνους στις δύο υπερήλικες πολύτεκνες μητέρες του Δήμου Ατταβύρου. Στις 9 Ιουνίου 2007, πραγματοποιήσιμε την τελευταία καθιερωμένη ιατροκοινωνική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Best Western Plaza με θέμα «Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Εντερικοί Νόσοι». Με ομιλητές τον κ Νικόλαο Τσ.Φρόνα Γαστρεντερολόγο, τον κ Αρβανιτίδη Δημήτριο Γαστρεντερολόγο και τον κ Πατρίκο Δήμο Ρευματολόγο. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ Ευάγγελος Ι. Μανδρακός Ρευματολόγος. Η εκδήλωση τελέσθει υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου. Στις 2 Ιουλίου 2007, έπειτα από πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Σύλλογος «ΘΑΛΕΙΑ» εκπροσωπήθηκε από την εθελόντρια Κοινωνική Λειτουργό μέλος του Συλλόγου κα Ρηγοπούλου Γεωργία, στην δημόσια διαβούλευση για το νεοϊδρυόμενο εθνικό φορέα «ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», που είχε ως σκοπό την θεμελίωση του πλαισίου δράσης αυτού του νέου φορέα, μέσω της δημιουργικής συμμετοχής. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2007, πραγματοποιήσαμε το καθιερωμένο «5 ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ». Εκκίνηση & Τερματισμός: Πλατεία Κουντουριώτη(ΈΛΛΗ) Διαδρομή: Πλατεία Κουντουριώτη(ΈΛΛΗ) Άγαλμα Διαγόρα (ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ)

10 Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», γιόρτασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου Μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην αρθρίτιδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων και την συμμετοχή αξιόλογων παραγόντων της μουσικής της Ρόδου, των κ κ Νίτσα Κουρτίδου εκτελέστρια τραγουδιού, Αντιγόνη Ζάχαρη πιανίστα, Ελευθερία Ζαράκη υψίφωνο, Ειρήνη Πηδιάκη βιολονίστρια, Σεβαστή Χατζηστρατή πιανίστα και του μουσικού κ Παναγιώτη Μπέλλου. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης δοθηκαν μέσω κοινωνικής λειτουργού σε παιδάκια που πάσχουν από αρθρίτιδα καθώς και για την ολοκλήρωση των εργασιών της Στέγης μας. Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007, πραγματοποιήσαμε την πρώτη συνάντηση μελών. ΣΕ ένα φιλικό κλίμα ανακοινώθηκε στα μέλη μας το Πρόγραμμα Δράσεων του Συλλόγου και πραγματοποιήθηκε ανακατάταξη των μελών που αποτελούν τις Ομάδες Εκδηλώσεων, Υποστήριξης, Επικοινωνίας και Περπατήματος. 1 Νοεμβρίου 2007, εκκίνηση των προγραμμάτων της Ομάδας Υποστήριξης, όπου κάθε εβδομάδα από το Νοέμβριο έως και τον Μάιο θα οργανώνονται συναντήσεις για τα μέλη του συλλόγου μας με ειδικούς εθελοντές. Κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τους γυμναστές κ κ Κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου, κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές-Υγεία» με τον φυσικοθεραπευτή κ Χάρι Ναχνά, κάθε τρίτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε και Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ Αλεξία Κυπριώτη και την κ Σιάνγκα Ντίνα και τέλος, κάθε τετάρτη Πέμπτη φιλική συζήτηση των μελών με κάποιον ιατρό της Ρόδου. Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007, «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες», αποστείλαμε επιστολή στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες κ Εμμανουήλ Ζηδιανάκη και στον Πρόεδρο των Κ Ε.Κ Η.Κ Α.Μ.Ε. κ Παύλο Μπακίρη. Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007, «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού» δόθηκε μέσω Κοινωνικής Λειτουργού, υποτροφία (οικονομική ενίσχυση) σε παιδιά που πάσχουν από αρθρίτιδα. Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007, συμμετείχαμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων. ΕΤΟΣ 2008 Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008, καλωσορίσαμε τη Νέα Χρονιά, με την Κοπή Βασιλόπιτας, στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης, με αλμυρά, γλυκά, κρασί, καφές, Βασιλόπιτα και την συντροφιά μουσικής. Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2008, πραγματοποιήσαμε ιατροκοινωνική εκδήλωση στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης «Νεστορίδειο Μέλαθρο», με την κ Μυστακίδου Κυριακή Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών και Υπεύθυνη της Μονάδος Ανακουφιστικής Αγωγής Παν/μίου Αθηνών, με θέμα:

11 «Πρόκληση για ποιότητα ζωής σε χρόνιους πάσχοντες: Μύθος ή πραγματικότητα;» Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Ροδίων, του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και την συμμετοχή των μαθητών της Α και Β τάξης του Γυμνασίου Καλλιθιών με ιχνογραφήματα που απεικόνιζαν τον ανθρώπινο πόνο. Την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008 πραγματοποιήσαμε τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ της Στέγης, των νέων μας γραφείων που βρίσκονται στην οδό Ερυθρού Σταυρού 6, εντός του Παλιού Νοσοκομείου Ρόδου, με την παρουσία του Υφυπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ Γεώργιου Κωνσταντόπουλου. Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο από το 2003, «6 ο ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ», για πρώτη χρονιά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ στο Καρακόνερο, με την συμμετοχή περιπατητών και ποδηλατοδρόμων όλων των ηλικιών καθώς και του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου και του Γυμναστικού Συλλόγου ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Στα καθιερωμένα μπλουζάκια του ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ φέτος θα απεικονίζεται ένα καινούργιο σχέδιο του Δωδεκανήσιου διεθνούς φήμης ζωγράφου και γλύπτη κ Dion Zαχαρίου. Η εκδήλωση αυτή, πρότυπη για τον τόπο μας, έχει ως σκοπό, όλοι μαζί, συνοδοιπόροι στον δρόμο της ζωής με αισιοδοξία, ελπίδα, ψυχικό σθένος, θέληση και κέφι, να χαράξουμε το σήμερα και το αύριο Φέτος για πρώτη χρονιά δόθηκε υποτροφία (οικονομική ενίσχυση) σε φοιτήτρια από το νησί μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είναι μέλος των Παρολυμπιακών Αγώνων. Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008, Γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με μουσική! Βοηθήσαμε όλοι μαζί παιδιά που πάσχουν από Αυτοάνοσο Νόσημα! Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ροδίων, διοργάνωσε κοινωνική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου. Την μουσική βραδιά πλαισίωσαν καλλιτεχνικά ο Αγαπητός και η Ορχήστρα Των Ρόδων μαζί με τους Θανάση Αναπολιτάνο στο μπαγλαμά και την Μιρέλλα Πάχου στο ακορντεόν. Σε παλιές και νέες μελωδίες, μας ταξίδεψαν ο Νίκος Ανδρουλακάκης στο πιάνο απέναντι μας και η γυναίκα του η Βάσω στο τραγούδι ανάμεσα μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης, δόθηκαν μέσω κοινωνικής λειτουργού, ως υποτροφία, οικονομική ενίσχυση σε παιδιά που πάσχουν από αυτοάνοσο νόσημα. 6 Νοεμβρίου 2008, εκκίνηση των προγραμμάτων της Ομάδας Υποστήριξης, όπου κάθε εβδομάδα από το Νοέμβριο έως και τον Μάιο θα οργανώνονται συναντήσεις για τα μέλη του συλλόγου μας με ειδικούς εθελοντές. Κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα το πρόγραμμα «Άνθρωπος Κίνηση Ζωή» με τους γυμναστές κ κ Κώστα και Φιλαρέτη Βενιζέλου, κάθε δεύτερη Πέμπτη το πρόγραμμα «Αναπνοές-Υγεία» με τον φυσικοθεραπευτή κ Χάρι Ναχνά, κάθε τρίτη Πέμπτη το πρόγραμμα «Γνωριζόμαστε, Συζητάμε και Δημιουργούμε» με τις ψυχολόγους κ Αλεξία Κυπριώτη και την κ Σιάνγκα Ντίνα και τέλος, κάθε τετάρτη Πέμπτη φιλική συζήτηση των μελών με κάποιον ιατρό της Ρόδου.

12 ΕΤΟΣ 2009 Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009, γιορτάσαμε τον ερχομό του νέου χρόνου με την Κοπή Βασιλόπιτας του Δωδεκανησιακού Συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ», με την συμμετοχή χορωδίας από το Ωδείο Ρόδου ΚΑΙΤΗ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza. Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009, πραγματοποιήθηκε στο Ακταίον, υπό την αιγίδα του Δήμου Ροδίων, κοινωνική εκδήλωση με θέμα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ με ομιλητές, τον Δρ Χειροπρακτικής-Φυσιοθεραπευτή κ Ναχνά Χάρι, τον Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών κ Βενιζέλο Κωνσταντίνο, την Ψυχολόγο κ Κυπριώτη Αλεξία και τον Πανοσιολογιότατο Πάτερ Νεκτάριο Πόκια. Συντονίστρια της εκδήλωσης, η Κοινωνική Λειτουργός κ Ρηγοπούλου Γεωργία. Τον Απρίλιο του 2009, καθιερώθηκε, η διάθεση μέσω κοινωνικής λειτουργού, υποτροφίας σε παιδιά που πάσχουν από αυτοάνοσο νόσημα, ως πράξη αγάπης για τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Τον Μάιο του / Αγοράσαμε σχολικά βοηθήματα, τα οποία προσέφερε ο σύλλογος μας, στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου της Αστυπάλαιας. 2/ Εκδώσαμε το πρώτο αναγνωριστικό έντυπο, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥ «ΘΑΛΕΙΑ». Το έντυπο θα εκδίδεται ανά τετράμηνο. Το εκάστοτε τεύχος θα περιλαμβάνει τα νέα του τετραμήνου που πέρασε, τις εκδηλώσεις που σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε το τρέχον τετράμηνο, καθώς και άρθρα ιατρών, συνταγές, ιστορίες, νέα και άλλο υλικό που θα συλλέγουμε από ιατρούς, μέλη και φίλους του συλλόγου μας από ολόκληρη την Δωδεκάνησο. Την Κυριακή 31 Μαΐου 2009, στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, πραγματοποιήθηκε ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στην εποχή μας», με ομιλητές τον κ Φάμπιο Μπρανκίτσιο, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, τον κ Φίλιππο Παπαθεοδωράκη, Πλαστικό Χειρουργό και συντονιστή, τον κ Ιωάννη Υψηλάντη, Ειδικό Παθολόγο. Τον Σεπτέμβριο του / Έκδοση του δεύτερου τεύχους του εντύπου, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥ «ΘΑΛΕΙΑ». 2/ Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009, πραγματοποιήθηκε για 7 η συνεχή χρονιά το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα, με την συμμετοχή περιπατητών, ποδηλατοδρόμων και ομάδας στίβου. Με την συμπαράσταση του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου και του Γυμναστικού Συλλόγου ΔΙΑΓΟΡΑΣ, με την υποστήριξη της Νομαρχίας Δωδεκανήσου, του Νομαρχιακού Αθλητικού Οργανισμού Δωδεκανήσου (Ν.Α.Ο.Δ.) και του Δήμου Ροδίων. Όπως κάθε χρόνο όλοι οι συμμετέχοντες φορούσαν καπελάκια που απεικονίζουν το λογότυπο του συλλόγου «ΘΑΛΕΙΑ» και φανελάκια που απεικονίζουν σχέδιο με σμήνος από πουλιά, του κ Dion Ζαχαρίου Δωδεκανήσιου διεθνούς φήμης ζωγράφου και γλύπτη.

ΕΤΟΣ 2002 Στις 7 & 8 Ιουνίου 2002 ενημέρωση ευαισθητοποίηση Δεκεμβρίου 2002 (ευαισθητοποίηση ΕΤΟΣ 2003 το 2003 Έτος 2003

ΕΤΟΣ 2002 Στις 7 & 8 Ιουνίου 2002  ενημέρωση ευαισθητοποίηση Δεκεμβρίου 2002 (ευαισθητοποίηση ΕΤΟΣ 2003 το 2003 Έτος 2003 Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοανόσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», από τον Ιούνιο του 2002 έως και σήμερα έχει ως εξής: ΕΤΟΣ 2002 Στις 7 & 8 Ιουνίου 2002, έγιναν τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ FORUM ΤΩΝ STAKEHOLDERS

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ FORUM ΤΩΝ STAKEHOLDERS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ FORUM ΤΩΝ STAKEHOLDERS ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 09:30 18:30 μμ Συνεδριακή Αίθουσα ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ Λ. Μεσογείων 387,

Διαβάστε περισσότερα

13 Μαΐου 2016 Αμφιθέατρο «Μαγγίνειο» Γεν. Νοσοκομείο «Αρεταίειο» Χρόνιες Ρευματικές Παθήσεις: Ενημέρωση και Αντιμετώπιση. Αθήνα

13 Μαΐου 2016 Αμφιθέατρο «Μαγγίνειο» Γεν. Νοσοκομείο «Αρεταίειο» Χρόνιες Ρευματικές Παθήσεις: Ενημέρωση και Αντιμετώπιση. Αθήνα Υπό την αιγίδα Παθολογική Φυσιολογία Ιατρική Σχολή Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ρευματολογικό Ιατρείο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ» Δ/ντής: Καθηγητής Αθ. Γ. Τζιούφας ΗΜΕΡΙΔ Α ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Forum Stakeholders για τις Ρευματικές Παθήσεις ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Forum Stakeholders για τις Ρευματικές Παθήσεις ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Forum Stakeholders για τις Ρευματικές Παθήσεις Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 Συνεδριακή Αίθουσα ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ Λ. Μεσογείων 387, Αγ. Παρασκευή «ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ» ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου.

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ η αφιερωμένη στους εφήβους 5-10 Απριλίου 2014 Ο εαυτός σου και η επιλογή σου...... τα κλειδιά για τη ζωή σου Διοργανωτές: 7η ΥΠΕ Γαστρεντερολογική Κλινική - Κοινωνική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση Οργάνωση - Γραμματεία Χορηγός. Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας, Αττική Τηλ.: 210 6048260, Fax: 210 6047457 E-mail: tmouzakis@free-spirit.

Διοργάνωση Οργάνωση - Γραμματεία Χορηγός. Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας, Αττική Τηλ.: 210 6048260, Fax: 210 6047457 E-mail: tmouzakis@free-spirit. Διοργάνωση Οργάνωση - Γραμματεία Χορηγός ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΙΟΥ Πόντου 104, 115 27 Αθήνα Τηλ.: 210 7470089, Fax: 210 7470044 E-mail: emedip@otenet.gr, Web site: www.emedip.gr Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Α ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΘΕΜΑ

Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Α ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΘΕΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Α ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ 4/9/2017 Φιλίππου Αναστάσιος Επίκ. Καθηγητής, Φυσιολογία της Άσκησης 6/9/2017 Τοκμακίδης Σαββας Ομ. Καθηγητής,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λάρισα, 30 Ιουνίου 2017 Θέμα: Δράσεις Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λάρισας Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Σώμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ.

Σταύρου Αρναουτάκη. Tour of Crete MTB 2013. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης. Τοποθεσίες αγώνων. 20/10/13 Ηράκλειο. Φουρνί Κ. Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη Φίλες και φίλοι, Η ποδηλασία είναι ένα από τα αθλήματα που έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει σε μεγάλο βαθμό την άθληση, την οικολογία και την φύση. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΚΑΡΔΙΑ 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΡΟΔΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΚΑΡΔΙΑ 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΡΟΔΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΚΑΡΔΙΑ 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΡΟΔΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 11:00-14:00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Α ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Α ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 Α ΕΝΟΤΗΤΑ: Η ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ 12/9/2018 17/9/2018 Φιλίππου Αναστάσιος Επίκ. Καθηγητής, Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ Τοκμακίδης Σαββας Ομ. Καθηγητής,

Διαβάστε περισσότερα

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης,

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Αγώνας Δρόμου Δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά 2018: Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες δρομείς της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα πρώην στρατόπεδα και τον παιδικό καρκίνο Τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

Nεότερες Εξελίξεις στα Νοσήµατα του Ήπατος VIIΙ

Nεότερες Εξελίξεις στα Νοσήµατα του Ήπατος VIIΙ Nεότερες Εξελίξεις στα Νοσήµατα του Ήπατος VIIΙ Παρασκευή 2 Νοεµβρίου 2018 Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΛΟΥΡΟΣ», ΜΗΤΕΡΑ Ώρα προσέλευσης 08:30 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Θα χορηγηθούν 4 µόρια συνεχιζόµενης ιατρικής εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017 Πολιτιστικό Ημερολόγιο Μάιος 2017 1 Μαΐου, 10:00 Λόφος Φιλερήμου Εκδηλώσεις εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς Οργάνωση Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού Με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου- Δ.Ο.Π.Α.Ρ και της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ.

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ ΑΚΡΙΒΩΣ. Τα θέματα (1) και (2) αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 7.30 μμ. Αρ Φακ: 6.31.01 8 Απριλίου 2019 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Αναστάσιο Κακουλλή Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού και Βρεφικής Βιβλιοθήκης από τον Δήμο Ιλίου

Ίδρυση Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού και Βρεφικής Βιβλιοθήκης από τον Δήμο Ιλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ίλιον, 07.11.2016 Δελτίο Τύπου Ίδρυση Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού και Βρεφικής Βιβλιοθήκης από τον Δήμο Ιλίου Ο Δήμος Ιλίου, ανταποκρινόμενος

Διαβάστε περισσότερα

πρόγραμμα Κοινή στρατηγική αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων από ρευματολόγους και ορθοπαιδικούς

πρόγραμμα Κοινή στρατηγική αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων από ρευματολόγους και ορθοπαιδικούς Κοινή στρατηγική αντιμετώπισης των μυοσκελετικών παθήσεων από ρευματολόγους και ορθοπαιδικούς Αμφιθέατρο ΙΑΣΩ Λ. Κηφισίας 37-39, 15123 Μαρούσι, t. 210 6184000, f. 210 6184158 30.11-1.12.2012 πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000

Psychico College Parents' association news - Νέα του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κολλεγίου Ψυχι... Φεβρουάριος 2000 Page 1 of 6 Φεβρουάριος 2000 Ακόμη κόβουμε πίτες Σχολική Χρονιά 2000/2001 Κολλεγιάδα 2000 Σεμινάρια Α.Σ.Ι.Σ Δημοτικών Σχολείων Σεμινάρια δασκάλων Έκθεση των δασκάλλων Καλλιτεχνικών Χρήσιμες Ημερομηνίες

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Πανελλήνιο Forum Επισκεπτών Υγείας «Πρόληψη & Προαγωγή Υγείας στον 21 ο αιώνα» 28-29 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1 ο Πανελλήνιο Forum Επισκεπτών Υγείας «Πρόληψη & Προαγωγή Υγείας στον 21 ο αιώνα» 28-29 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ο Πανελλήνιο Forum Επισκεπτών Υγείας «Πρόληψη & Προαγωγή Υγείας στον 21 ο αιώνα» 28-29 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρασκευή 28/9/2012 8.45-9.00 Προσέλευση - Εγγραφή συνέδρων 9.00-9.30 Εισαγωγή - Χαιρετισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙ

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙ ΗΜΕΡΙΔΑ Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙ Σάββατο 26 Μαΐου 2012 Συνεδριακό Κέντρο Ν. ΛΟΥΡΟΣ, ΜΗΤΕΡΑ Ώρα προσέλευσης: 08:30 Διοργάνωση: Ηπατολογικό Τμήμα ΥΓΕΙΑ Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής:

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ρόδος, 06 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ρόδος, 06 Απριλίου 2014 ΔΟΠΑΡ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ρόδος, 06 Απριλίου 2014 Από: Σύλλογο Τριάθλου Απόλλων Ρόδου Έδρα: Ευκλή 17, Ρόδος, 85100 Τηλέφωνα: 6944725253, 6999182506, 2241033330,

Διαβάστε περισσότερα

Η Οργανωτική Επιτροπή Α.Γ. Βαγενάκης, Ν.Α. Γεωργόπουλος, Κ.Β. Μάρκου

Η Οργανωτική Επιτροπή Α.Γ. Βαγενάκης, Ν.Α. Γεωργόπουλος, Κ.Β. Μάρκου Συνάδελφοι Σας καλούμε να συμμετάσχετε και φέτος στη Διημερίδα με τίτλο ΕΝΔΟΡΑΜΑ 2014 που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2015. Ως Οργανωτική Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλεργιολόγοι βρίσκονταν

Διαβάστε περισσότερα

7 Οκτωβρίου 2018 Μέγαρο «ΕΣΤΙΑ» Νέας Σμύρνης

7 Οκτωβρίου 2018 Μέγαρο «ΕΣΤΙΑ» Νέας Σμύρνης Ομιλητές: 7 Οκτωβρίου 2018 Μέγαρο «ΕΣΤΙΑ» Νέας Σμύρνης Σπυρίδων Ράμμος Παιδίατρος, Παιδοκαρδιολόγος - Νοσοκομείο «Ωνάσειο» Διδάκτωρ Ιατρικής Καθηγητής Πανεπιστημίου Dusseldorf Ελένη Κώτση Διδάκτωρ Αριστοτελείου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ε.Ε.Μ.Μ.Ο Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Νεότερα δεδομένα για την αντιμετώπιση των μεταβολικών νοσημάτων των οστών» 25-26 Απριλίου 2014 Ναύπλιο Ξενοδοχείο «Amalia»

Διαβάστε περισσότερα

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση

Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Μη μεταδοτική πάθηση η Ψωρίαση Περιστέρι Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάστηκαν στην ημερίδα με θέμα την Ψωρίαση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Περιστερίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, την

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά ΔΣ στις 26/09/15

Πρακτικά ΔΣ στις 26/09/15 Πρακτικά ΔΣ στις 26/09/15 Σήμερα, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17:00, πραγματοποιήθηκε η 3 η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας στα γραφεία του συλλόγου. Παρόντες ήταν

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. Λειτουργία βασισμένη στις αρχές της Επείγουσας Ιατρικής. Καβάλα, 4-5 Απριλίου 2014 Ξενοδοχείο LUCY

2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. Λειτουργία βασισμένη στις αρχές της Επείγουσας Ιατρικής. Καβάλα, 4-5 Απριλίου 2014 Ξενοδοχείο LUCY 2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Λειτουργία βασισμένη στις αρχές της Επείγουσας Ιατρικής Καβάλα, 4-5 Απριλίου 2014 Ξενοδοχείο LUCY 2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

«Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

«Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΙΑΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε Ημερίδα με θέμα: «Παραπληγ ίία κα ιι Αποκατάσταση» «Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα. 10 Ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ. Η αξία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη. Πόρτο Χέλι, 10-11 Οκτωβρίου 2015

Πρόγραμμα. 10 Ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ. Η αξία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη. Πόρτο Χέλι, 10-11 Οκτωβρίου 2015 10 Ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΛΟΔΙ Πόρτο Χέλι, 10-11 Οκτωβρίου 2015 Ξενοδοχείο AKS Porto Heli Η αξία της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη Πρόγραμμα Σάββατο 10/10/2015 Προεδρείο : Αρ. Ράπτης

Διαβάστε περισσότερα

5 Απριλίου. θεραπεία. Καρκίνος πνεύμονα: Από τις βασικές αρχές στην εξειδικευμένη. Σάββατο ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Επιστημονική ημερίδα. Crowne Plaza Hotel

5 Απριλίου. θεραπεία. Καρκίνος πνεύμονα: Από τις βασικές αρχές στην εξειδικευμένη. Σάββατο ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Επιστημονική ημερίδα. Crowne Plaza Hotel Διοργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Επιστημονική ημερίδα Καρκίνος πνεύμονα: Από τις βασικές αρχές στην εξειδικευμένη θεραπεία WASSILY WASSILYEVICH KANDINSKY Harmonie

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 17ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Σακχαρώδης διαβήτης και οικογένεια

Σακχαρώδης διαβήτης και οικογένεια ΟΡΓΆΝΩΣΗ: Τμήμα Ενδοκρινολογίας & Διαβήτη Ομίλου ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για Επαγγελματίες Υγείας και Κοινό ΓΡΑΜMΑΤΕΙΑ: SYNTHESIS GROUP S.A. δ / Αγίας Βαρβάρας 31, 164 52 Αργυρούπολη τ / 210 9609400

Διαβάστε περισσότερα

Επιστηµονική επιτροπή. ιοικητικό Συµβούλιο ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΑΚΟΥ- ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ- ΑΙΚΑΤEΡΙΝΗ ΚΑΝΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Επιστηµονική επιτροπή. ιοικητικό Συµβούλιο ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΑΚΟΥ- ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ- ΑΙΚΑΤEΡΙΝΗ ΚΑΝΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Επιστηµονική επιτροπή ΑΚΟΥ- ΒΟΥΤΕΤΑΚΗ- ΑΙΚΑΤEΡΙΝΗ ΚΑΝΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΤΣΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μέλος της ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ιοικητικό Συµβούλιο Member of the Πρόεδρος: Α' Αντιπρόεδρος:

Διαβάστε περισσότερα

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η συνεδρία θα αρχίσει στις 6.30 μμ με στόχο να τελειώσει στις 8.30 μμ. 1. Επικύρωση των πρακτικών της πιο κάτω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κυρίους Γιώργο Χρυσάνθου, Αντιδήμαρχο Χριστάκη Πασχάλη Μάρκο Κληρίδη Μάριο Χαννίδη Ανδρέα Μαϊμάρη Θωμά Βασιλείου Μάριο Πελεκάνο Μάκη Συμεού Φρόσω Γεωργιάδου Μέλη Χρύσω

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί συνάδελφοι, Μετά τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του πρωτοποριακού Ετήσιου Προγράμματος Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης των συναδέλφων, η Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου

Διαβάστε περισσότερα

Nεότερες Εξελίξεις στα Νοσήµατα του Ήπατος VI

Nεότερες Εξελίξεις στα Νοσήµατα του Ήπατος VI Nεότερες Εξελίξεις στα Νοσήµατα του Ήπατος VI Παρασκευή 4 Νοεµβρίου 2016 Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΛΟΥΡΟΣ», ΜΗΤΕΡΑ Ώρα προσέλευσης 08:30 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Θα χορηγηθούν 4 µόρια συνεχιζόµενης ιατρικής εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μέσω ιαδικτύου 2014 Ερωτήσεις - Απαντήσεις στην προσέγγιση του διαβητικού ασθενή στην κλινική πράξη Χώρος: Aµφιθέατρο Γ.Π. Νοσοκοµείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Α ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Α ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Α ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 4/9/2017 Δημοπούλου Ιωάννα Καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας, Ιατρική Σχολή, Διεπιστημονική

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος V

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος V Πρόγραμμα Ημερίδας Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος V Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 Συνεδριακό Κέντρο «Ν. ΛΟΥΡΟΣ», ΜΗΤΕΡΑ Ώρα προσέλευσης 08:30 Διοργάνωση: Ηπατολογικό Τμήμα ΥΓΕΙΑ Πρόεδρος Οργανωτικής

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα: Ιατρικής Σχολής. ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Υπό την αιγίδα: Ιατρικής Σχολής. ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Υπό την αιγίδα: ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού Νοσοκομείου O Ευαγγελισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠρόεδροΙ Σπύρος Ζακυνθινός Ιωάννης Καλομενίδης

Διαβάστε περισσότερα

4os Κύκλος Διαλέξεων και Συζητήσεων. με τίτλο: «ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ» Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2015

4os Κύκλος Διαλέξεων και Συζητήσεων. με τίτλο: «ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ» Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2015 ΕΛΛΗΝΙΚ Η ΔΗΜΟ ΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ 4os Κύκλος Διαλέξεων και Συζητήσεων με τίτλο: «ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ» Νοέμβριος & Δεκέμβριος 2015 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ. Συνήθη προβλήματα στην καθημερινή πράξη. Συνεδριακό Κέντρο «Ν.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ. Συνήθη προβλήματα στην καθημερινή πράξη. Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οργάνωση Υπό την αιγίδα 3 η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ Συνήθη προβλήματα στην καθημερινή πράξη 19 06 2018 Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ Θα δοθούν 5 μόρια συνεχιζόμενης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. Μέσω Διαδικτύου «Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ: ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ» ΧΩΡΟΣ

Πρόγραμμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. Μέσω Διαδικτύου «Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ: ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ» ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Μέσω Διαδικτύου 2014 «Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ: ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ» ΧΩΡΟΣ Αμφιθέατρο Γ.Π. Νοσοκομείο «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Σεπτέμβριος 2016 Συνεδρία Διοικητικού Συμβουλίου -Προετοιμασίες για την Τελετή Έναρξης του Προγράμματος Επιμόρφωσης Νοσηλευτών. Οκτώβριος 2016 -Συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Δέκα χρόνια τώρα, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου τη ζούμε με χαρά. Βήμα βήμα, όλοι μαζί, χαρά-ζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Δέκα χρόνια τώρα, την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου τη ζούμε με χαρά. Βήμα βήμα, όλοι μαζί, χαρά-ζουμε δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού. O 10 oς Αγώνας δρόμου και συμβολικός Περίπατος Greece Race for the Cure τελεί Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου 10 χρόνια Greece Race for the Cure Δέκα χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά Μαθήματα Μέσω Διαδικτύου 2014-2015

Εκπαιδευτικά Μαθήματα Μέσω Διαδικτύου 2014-2015 Εκπαιδευτικά Μαθήματα Μέσω Διαδικτύου 2014-2015 Προβληματισμοί στην αντιμετώπιση του διαβητικού ασθενή στην κλινική πράξη Χώρος: Αμφιθέατρο Γ.Π. Νοσοκομείο «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο «DIVANI

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

5-10 Απριλίου Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου τα κλειδιά για τη ζωή σου.

5-10 Απριλίου Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου τα κλειδιά για τη ζωή σου. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ η αφιερωμένη στους εφήβους 5-10 Απριλίου 2014 Ο εαυτός σου και η επιλογή σου...... τα κλειδιά για τη ζωή σου Διοργανωτές: 7η ΥΠΕ Γαστρεντερολογική Κλινική - Κοινωνική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Με θέμα: Διοίκηση Φυσικής Αγωγής 1 ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής Αιτωλίας 31, Αγία Παρασκευή Τ.Κ.15341 Γραμμή 3 του μετρό της Αθήνας, στάση Νομισματοκοπείο

Διαβάστε περισσότερα

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω συμπράξεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω συμπράξεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: Για την πραγματοποίηση των παραπάνω συμπράξεων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε: την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ «Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία -Emotion Pictures», κα Μαρία Χατζημιχάλη Παπαλιού, την κα

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙV

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙV ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ευχαριστούμε για την υποστήριξη τις Εταιρείες: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται και φέτος, από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος και το Ηπατολογικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ 2015 ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ 2015 Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 ΕΝΑΡΞΗ Χαιρετισμοί Συνεργασίες 16.00 Δ. Κοντοπίδης Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Κ.Ι. Α. Ξανθός Υπουργός Υγείας Ε. Παπασάββας Διοικητής Αγ. Σοφία

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Χώρος: Αμφιθέατρο Γ.Π. Νοσοκομείο Θεσ/νίκης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ώρα: 14:00-15:30 ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟ ΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Με θέμα: Διοίκηση Φυσικής Αγωγής 1 ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής Αιτωλίας 31, Αγία Παρασκευή Τ.Κ.15341 Γραμμή 3 του μετρό της Αθήνας, στάση Νομισματοκοπείο

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Αγαπητοί κυρίες και κύριοι, Η Νόσος Alzheimer αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά αλλά και κοινωνικά προβλήματα των σύγχρονων κοινωνιών, λόγω της σοβαρής και εξελισσόμενης γνωσιακής

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙΙ

Νεότερες Εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος ΙΙΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ευχαριστούμε για την υποστήριξη τις Εταιρείες: Με ιδιαίτερη προσοχή στις υποδείξεις του ακροατηρίου των δυο προηγούμενων ημερίδων και με επιλογή πάντα υψηλού επιστημονικού επιπέδου ομιλητών,

Διαβάστε περισσότερα

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης

Στο Δήμο Παλλήνης Φλεβική Θρόμβωση Δήμος Παλλήνης Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας κος Αθανάσιος Ζούτσος κα Πόπη Ζινέλη κος Δημήτριος Χριστοδουλάκης Στο Δήμο Παλλήνης Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η Ενημερωτική Εκδήλωση που διοργάνωσαν για τη Φλεβική Θρόμβωση ο Δήμος Παλλήνης και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στο Δημαρχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΝ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΝ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΝ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Πληροφορίες: Τηλ.: 210 7461482 Email : info@pediatricnursing.gr

Διαβάστε περισσότερα

17 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 17th Winter Rheumatology Meeting of NW Greece

17 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 17th Winter Rheumatology Meeting of NW Greece Οργάνωση: Ρευματολογική Κλινική, Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Organized by: Rheumatology Clinic, Faculty of Medicine, School of Health Sciences, University of Ioannina Υπό την αιγίδα των Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Α ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Α ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ -ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Α ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 12/9/2018 Κατερίνα Κοτρώνη Φυσίατρος-Δ/ντρια Κλινικής Αποκατάστασης, Νοσοκομείο «ΚΑΤ» Ιστορικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Ελευσίνας Όνομα: Δέσποινα Οικονόμου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Θέση: Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ και Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Ηλ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός "Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Εορτασμός Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 11/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τηλ. : 2313304002-4091 Εορτασμός "Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ «ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Ο «Ομφάλιος» ποδηλατικός αγώνας πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά με τον μεγαλύτερο μέχρι τώρα αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ν.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/05-04-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 141/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων στον Δήμο Καλαμαριάς

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα 23 Μαρτίου 2012 ΘΕΜΑ: Μητρικός Θηλασμός

Ημερίδα 23 Μαρτίου 2012 ΘΕΜΑ: Μητρικός Θηλασμός Ημερίδα 23 Μαρτίου 2012 ΘΕΜΑ: Μητρικός Θηλασμός Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Από συναισθηματική άποψη, το ιδανικό μέρος για να έρχεται στον κόσμο ένα μωρό ώστε η μητέρα του να νιώθει ήρεμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Σάββατο 18 Μαΐου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. Σάββατο 18 Μαΐου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο Σάββατο 18 Μαΐου 2013 Μαγγίνειο Αμφιθέατρο «Αρεταίειον» Νοσοκομείο ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Ο θεσμός των Επιστημονικών Ημερίδων Ενδοκρινολογίας της Γυναίκας συνεχίζεται κι εφέτος

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117)

Μαρία Σαμοθρακίτη(Α.Μ. 8110117) Διοίκηση Έργων και Προγραμμάτων (5 ο Εξάμηνο): Ομάδες και Θέματα Εργασιών Λέκτορας Κωνσταντίνος Ν. Ανδρουτσόπουλος Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) Στα πλαίσια του μαθήματος της Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝ Παίδων «Η Αγία Σοφία»

ΓΝ Παίδων «Η Αγία Σοφία» συμμετοχή ελεύθερη ΓΝ Παίδων «Η Αγία Σοφία» 2019 E.T.S. EVENTS & TRAVEL SOLUTIONS Χορηγούνται 5 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CΜE-CPD) 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 DIVANI CARAVEL HOTEL Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ο Ν

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Καβάλα, 4-5 Απριλίου 2014 Στοιχεία Ομιλητών Προεδρείων 1. Αγγουριδάκης Παναγιώτης, Πνευμονολόγος, επίκ. καθ.

Διαβάστε περισσότερα

2 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα» Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA

2 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα» Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA 2 ο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Άνοιας «Εκπαιδευτικά εργαστήρια για την Άνοια: πρακτικές απαντήσεις σε προβλήματα» Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 17:00-17:15 Προσέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ... 02 ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 03 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 04 ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΟΜΙΛΗΤΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ... 02 ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 03 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 04 ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΟΜΙΛΗΤΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ... 02 ΕΠΙΤΡΟΠΗ... 03 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 04 ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΟΜΙΛΗΤΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ... 06 08 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 09 01 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.) ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

Εαρινό Σχολείο. Γηριατρικής. 8-10 Μαΐου Ξενοδοχείο Golden Age, Αθήνα. Εισαγωγή στη Συνολική Γηριατρική Εκτίµηση. Προκαταρκτικό Πρόγραµµα

Εαρινό Σχολείο. Γηριατρικής. 8-10 Μαΐου Ξενοδοχείο Golden Age, Αθήνα. Εισαγωγή στη Συνολική Γηριατρική Εκτίµηση. Προκαταρκτικό Πρόγραµµα Εαρινό Σχολείο Γηριατρικής 8-10 Μαΐου Ξενοδοχείο Golden Age, Αθήνα Εισαγωγή στη Συνολική Γηριατρική Εκτίµηση Προκαταρκτικό Πρόγραµµα Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 08.30 Προσέλευση - Εγγραφές 09.00-09.15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Προς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Προς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 20 / 03 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 2 / 20130 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 13 η /24-03-2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ. Αλληλεπιδράσεις Καρδιαγγειακού και Αναπνευστικού Συστήµατος Εξελίξεις και Προοπτικές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ. Αλληλεπιδράσεις Καρδιαγγειακού και Αναπνευστικού Συστήµατος Εξελίξεις και Προοπτικές 2018 Ηµερίδα Αλληλεπιδράσεις Καρδιαγγειακού και Αναπνευστικού Συστήµατος Εξελίξεις και Προοπτικές Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 Mediterranean Beach Hotel, ΛΕΜΕΣΟΣ Διοργανωτές Ίδρυµα Θώρακας Κύπρου - CYPRUS RESPIRATORY

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Άγιος Στέφανος 31/05/2016 ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον «4 ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

Νεώτερα στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων

Νεώτερα στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων Αγαπητοί συνάδελφοι, Τα καρδιαγγειακά νοσήματα συνεχίζουν να είναι η κύρια αιτία θανάτου τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα. Το ένα τρίτο των καρδιακών θανάτων και πάνω από τα μισά εγκεφαλικά επεισόδια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΠΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Π.ΠΑΣΠΑΛΑΚΗ Ηράκλειο Πανεπιστηµιακό ΝοσοκοµείοΗρακλείου Τηλ.6976573613 ΠΑΓΝΗ:28103923828 FAX: 2810392827 Αντιπρόεδρος Μ. ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ Ηράκλειο Βενιζέλειο

Διαβάστε περισσότερα