DC-733i Συνοπτικός οδηγός

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "DC-733i Συνοπτικός οδηγός"

Transcript

1 DC-7i Συνοπτικός οδηγός

2 Μέρη της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Λαμπάκι χρονομετρητή αυτόματης λήψης. Φλας. Μικρόφωνο 4. Φακός 5. Οθόνη LCD 6. Λαμπάκι λειτουργίας 7. Κουμπί Ζουμ Βλέπε επίσης: Μικρογραφία Αναπαραγωγή ζουμ 8. Κουμπί αναπαραγωγής 9. Κουμπί μενού 0. Κουμπί επιλογής λειτουργίας. Κουμπί διαγραφής. Κουμπί φλας. Κουμπί SET/DISP 4. Κουμπί μακροφωτογράφησης

3 5. Κρίκος για λουράκι 6. Κουμπί κλείστρου 7. Κουμπί τροφοδοσίας 8. Ηχείο 9. Υποδοχή USB/ AV 0. Υποδοχή τρίποδου. Κάλυμμα μπαταριών

4 Τοποθέτηση των μπαταριών Η μηχανή τροφοδοτείται με ρεύμα από δύο αλκαλικές μπαταρίες AA ή από δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMH (τουλάχιστον 500 mah /, V). Ανοίξτε το κάλυμμα μπαταριών. Σύρτε το κάλυμμα μπαταριών κατά την κατεύθυνση του βέλους. Τοποθετήστε τις μπαταρίες. Τοποθετήστε δύο μπαταρίες AA με το θετικό (+) και τον αρνητικό (-) πόλο προς την κατεύθυνση που επισημαίνεται μέσα στο χώρο των μπαταριών. Κλείστε το κάλυμμα μπαταριών. Ένδειξη πεσμένης μπαταρίας Στην οθόνη LCD εμφανίζεται η ένδειξη πεσμένης μπαταρίας όταν οι μπαταρίες κοντεύουν να αδειάσουν. Όταν εμφανιστεί η ένδειξη αυτή, οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται άμεσα. Προσοχή Υπάρχει κίνδυνος έκρηξης, αν οι μπαταρίες αντικατασταθούν από εσφαλμένο τύπο μπαταριών. Να απορρίπτετε τις άδειες μπαταρίες σύμφωνα με τις οδηγίες. Σβήστε οπωσδήποτε τη μηχανή, προτού να τοποθετήσετε ή να αφαιρέσετε τις μπαταρίες. Να χρησιμοποιείτε μόνο αλκαλικές μπαταρίες ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMH. Δεν συνιστάται η χρήση άλλου τύπου μπαταριών. Να αντικαθιστάτε όλες τις μπαταρίες ταυτόχρονα. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ καινούργιες μαζί με χρησιμοποιημένες μπαταρίες. Να αφαιρείτε τις μπαταρίες, αν δεν σκοπεύετε να τις χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η θερμοκρασία του σώματος της μηχανής ενδέχεται να αυξηθεί ύστερα από παρατεταμένη χρήση. Κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό. Τοποθέτηση της κάρτας μνήμης Σε αυτήν τη μηχανή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτα SD ή MMC. Η υποδοχή της κάρτας μνήμης βρίσκεται κάτω από το κάλυμμα μπαταριών, δίπλα στο χώρο των μπαταριών. Ανοίξτε το κάλυμμα μπαταριών. Σύρτε το κάλυμμα μπαταριών κατά την κατεύθυνση του βέλους.

5 Τοποθετήστε την κάρτα. Τοποθετήστε την κάρτα με την ετικέτα προς τα πάνω και το βέλος προς τα μέσα. Κλείστε το κάλυμμα μπαταριών. Ρύθμιση της γλώσσας / ημερομηνίας & ώρας της οθόνης Κατά την πρώτη χρήση της μηχανής, επιλέξτε οπωσδήποτε μια γλώσσα και ρυθμίστε την ημερομηνία και την ώρα, προτού να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή. Ρύθμιση της γλώσσας της οθόνης Ανάψτε τη μηχανή και επιλέξτε το μενού Setup (Ρυθμίσεις). Επιλέξτε [ Language]. Πιέστε ή για να επιλέξετε [LANGUAGE] και μετά πιέστε ή το κουμπί SET για να ανοίξει το υπομενού. 4 Επιλέξτε μια γλώσσα. Πιέστε ή για να επιλέξετε μια γλώσσα και πιέστε ή το κουμπί SET για εφαρμογή της ρύθμισης. Πιέστε το κουμπί MENU για να κλείσει το μενού. Ρύθμιση ημερομηνίας & ώρας Ανάψτε τη μηχανή και επιλέξτε το μενού Setup (Ρυθμίσεις). Επιλέξτε [ Date & Time]. Πιέστε ή για να επιλέξετε [Date & Time] και μετά πιέστε ή το κουμπί SET για να ανοίξει το υπομενού. Ρυθμίστε την ημερομηνία και την ώρα. Πιέστε ή για να αλλάξετε την τιμή στη θέση που βρίσκεται ο δρομέας. Πιέστε ή για να μετακινήσετε το δρομέα από τη μία στην άλλη ρύθμιση. Συμβουλές Αν κρατήσετε πατημένο το ή, οι τιμές αλλάζουν συνεχώς.

6 4 Εφαρμόστε τη ρύθμιση. Όταν πραγματοποιήσετε τις ρυθμίσεις, πιέστε το κουμπί SET ή το κουμπί MENU για εφαρμογή των ρυθμίσεων. Προσοχή Αν αφαιρέσετε τις μπαταρίες για δύο μέρες περίπου, οι ρυθμίσεις της ημερομηνίας και της ώρας θα χαθούν. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να κάνετε ξανά τις ρυθμίσεις. Χρήση της οθόνης LCD Η οθόνη LCD χρησιμοποιείται για τη σύνθεση εικόνων κατά την εγγραφή, την πραγματοποίηση ρυθμίσεων και την αναπαραγωγή εικόνων. Οι ενδείξεις που ακολουθούν ενδέχεται να εμφανιστούν στην οθόνη LCD κατά τη διάρκεια της εγγραφής ή της αναπαραγωγής εικόνων. Λειτουργία REC Λειτουργία εγγραφής Προειδοποίηση για κουνημένη φωτογραφία Φλας Ταχύτητα κλείστρου Ένδειξη ζουμ 4 Τιμή διαφράγματος 4 Εναπομένουσες φωτογραφίες 5 Έκθεση 5 Μέσο αποθήκευσης 6 Φωτομέτρηση 6 Μακροφωτογράφηση 7 ISO 7 Χρονομετρητής αυτόματης λήψης / 8 Ισορροπία λευκού ταχυφωτογράφηση (burst) 8 AEB 9 Ευκρίνεια 9 Αποτύπωση ημερομηνίας 0 Ποιότητα 0 Μπαταρία Ανάλυση Περιοχή εστίασης

7 Λειτουργία PLAY Λειτουργία αναπαραγωγής 7 Μπαταρία Προστασία 8 Ημερομηνία & ώρα λήψης Φωνητικό υπόμνημα 9 Χειριστήριο φωνητικών υπομνημάτων 4 Αριθμός αρχείου / Σύνολο 0 DPOF 5 Μέσο αποθήκευσης Ανάλυση 6 Πληροφορίες εγγραφής Προσοχή Αν προβάλετε φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με άλλο μοντέλο μηχανής, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά. Άναμμα και σβήσιμο Πιέστε το κουμπί POWER ( ) για να ανάψει η μηχανή στη λειτουργία REC. Η μηχανή ανάβει, ο φακός προεκτείνεται και το LED γίνεται πράσινο. Πιέστε το κουμπί PLAY ( ) για να ανάψει η μηχανή στη λειτουργία PLAY. Η μηχανή ανάβει και στην οθόνη LCD ( ) εμφανίζεται μία εικόνα. _ Πιέστε ξανά το κουμπί POWER ( ) για να σβήσετε τη μηχανή. Η μηχανή σβήνει, ο φακός επιστρέφει στην αρχική του θέση (μαζεύεται) και το LED σβήνει.

8 Συμβουλές Μπορείτε να ανάψετε τη μηχανή χωρίς να ακουστεί ο ήχος εκκίνησης και λειτουργίας, πατώντας και κρατώντας πατημένο πάνω από,5 δευτερόλεπτο το κουμπί POWER ( ) ή το κουμπί PLAY ( ). Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας Για εξοικονόμηση της ενέργειας των μπαταριών, η οθόνη LCD σβήνει αυτόματα λεπτό μετά τον τελευταίο χειρισμό (προεπιλεγμένη ρύθμιση). Πιέστε οποιοδήποτε κουμπί, εκτός από το κουμπί τροφοδοσίας (power), για να ανάψετε την οθόνη LCD. Μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση εξοικονόμησης ενέργειας από το μενού Setup (Ρυθμίσεις) λεπτό μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας, η τροφοδοσία της μηχανής θα διακοπεί εντελώς. Πιέστε το κουμπί POWER ( ) ή το κουμπί PLAY ( ) για επαναφορά της τροφοδοσίας. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας δεν ενεργοποιείται στις εξής περιπτώσεις: Εγγραφή κλιπ ταινίας ή αρχείων ήχου Αναπαραγωγή κλιπ ταινίας ή αρχείων ήχου Αναπαραγωγή της προβολής διαφανειών Σύνδεση της μηχανής σε υπολογιστή ή εκτυπωτή με το καλώδιο USB Αλλαγή τρόπου λειτουργίας Η εγγραφή εικόνων και ομιλίας είναι δυνατή στη λειτουργία REC. Η λειτουργία PLAY χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή, διαγραφή ή επεξεργασία εικόνων στην οθόνη LCD. Εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών REC και PLAY Πιέστε στη λειτουργία REC το κουμπί PLAY ( ) για μετάβαση στη λειτουργία PLAY. Πιέστε στη λειτουργία PLAY το κουμπί PLAY ( ) ή το κουμπί MODE ( ) για μετάβαση στη λειτουργία REC.

9 Χρήση της λειτουργίας ζουμ Η φωτογραφική σας μηχανή διαθέτει ένα συνδυασμό λειτουργιών οπτικού και ψηφιακού ζουμ, που επιτρέπει τη μεγέθυνση μακρινών θεμάτων ή τη σμίκρυνση θεμάτων για ευρυγώνια λήψη. Το οπτικό ζουμ επιτυγχάνεται με μηχανική ρύθμιση του φακού της μηχανής. Το ψηφιακό ζουμ μεγαλώνει ή μικραίνει την εικόνα με τη χρήση λογισμικού. Ρυθμίστε το ζουμ και στρέψτε τη μηχανή προς το θέμα. Πιέστε το κουμπί ζουμ ( ) για να συνθέσετε την εικόνα. [W]: σμίκρυνση για ευρυγώνια λήψη. [T]: μεγέθυνση για λήψη με τηλεφακό. Όταν πιέσετε το κουμπί ζουμ, στην οθόνη LCD εμφανίζεται η γραμμή του ζουμ. Όταν ο συντελεστής οπτικού ζουμ ( ) φτάσει στη μέγιστη τιμή του, το ζουμάρισμα διακόπτεται προσωρινά. Πιέστε ξανά [T]. Η μηχανή θα μεταβεί αυτόματα στο ψηφιακό ζουμ ( ) και θα συνεχίσει το ζουμάρισμα. Το ψηφιακό ζουμ ( ) δεν ενεργοποιείται κατά την εγγραφή ταινιών. Πιέστε το κουμπί του κλείστρου για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Συμβουλές Το ψηφιακό ζουμ μεγαλώνει το κεντρικό τμήμα μιας εικόνας με τεχνητή επαύξηση της αναλυτικότητας (interpolation) μέσω λογισμικού. Το ψηφιακό ζουμ χρησιμοποιείται για την επίτευξη έως και 4πλάσιας μεγέθυνσης περίπου.

10 Χρήση του φλας Το φλας δεν χρησιμοποιείται μόνο για τη λήψη φωτογραφιών υπό συνθήκες ανεπαρκούς φωτισμού, αλλά και όταν το θέμα βρίσκεται στη σκιά ή υπό συνθήκες κόντρα φωτισμού. Το διαδοχικό πάτημα του κουμπιού φλας εμφανίζει τους διάφορους τρόπους λειτουργίας του φλας. Το φλας δεν ανάβει στην περίπτωση της συνεχόμενης φωτογράφησης ή της εγγραφής κινούμενων εικόνων... Ανάψτε τη μηχανή και ρυθμίστε την στη λειτουργία REC. Το πάτημα του κουμπιού φλας ( ) αλλάζει τη λειτουργία του φλας. Κάθε φορά που πατάτε το κουμπί φλας, το εικονίδιο του φλας ( ) αλλάζει. Αυτόματο φλας: Το φλας ανάβει αυτόματα όταν οι συνθήκες φωτογράφησης απαιτούν πρόσθετο φωτισμό. Φαινόμενο κόκκινων ματιών: Το φλας πυροδοτείται για να προσαρμοστούν τα μάτια του θέματος στο φλας, και μετά ανάβει ξανά για να τραβηχτεί η φωτογραφία. Η μηχανή σας ανιχνεύει τη φωτεινότητα του θέματος και χρησιμοποιεί το φλας μόνο όποτε χρειάζεται. Πάντα ενεργό: Το φλας ανάβει κάθε φορά που τραβάτε φωτογραφία, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Αργός συγχρονισμός: Το φλας ανάβει με χαμηλή ταχύτητα κλείστρου. Πάντα ανενεργό: Το φλας δεν ανάβει ποτέ, ακόμα και στο σκοτάδι. Πιέστε το κουμπί του κλείστρου για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Προσοχή Ο χρόνος φόρτισης του φλας ενδέχεται να αυξάνει όταν η μπαταρία κοντεύει να αδειάσει.

11 Χρήση της μακροφωτογράφησης Η μηχανή σας διαθέτει μια λειτουργία μακροφωτογράφησης, που σας επιτρέπει να εστιάζετε σε πολύ κοντινά θέματα. Στη λειτουργία μακροφωτογράφησης μπορείτε να εστιάζετε σε θέματα που βρίσκονται 5 cm από το φακό στη μέγιστη ρύθμιση ευρυγώνιας λήψης (σμίκρυνσης) και 40 cm από το φακό στη μέγιστη ρύθμιση τηλεφακού (μεγέθυνσης). Ανάψτε τη μηχανή και ρυθμίστε την στη λειτουργία REC. Το πάτημα του κουμπιού μακροφωτογράφησης ( ) σας μεταφέρει στη λειτουργία μακροφωτογράφησης. Το εικονίδιο μακροφωτογράφησης ( ) εμφανίζεται στην οθόνη LCD. Για να εγκαταλείψετε τη λειτουργία μακροφωτογράφησης, πιέστε ξανά το κουμπί μακροφωτογράφησης ( ). Πιέστε το κουμπί του κλείστρου για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Συμβουλές Οι τιμές απόστασης που αναφέρθηκαν αφορούν την απόσταση ανάμεσα στην επιφάνεια του φακού της κάμερας και το θέμα. Χρήση του χρονομετρητή αυτόματης λήψης & της ταχυφωτογράφησης (burst) Χρησιμοποιήστε το χρονομετρητή αυτόματης λήψης για να ορίσετε μια χρονοκαθυστέρηση από τη στιγμή που θα πατιέται το κουμπί του κλείστρου μέχρι τη χρονική στιγμή που θα τραβιέται η φωτογραφία. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ταχυφωτογράφησης για τη συνεχόμενη φωτογράφηση ακίνητων εικόνων. Ανάψτε τη μηχανή και ρυθμίστε την στη λειτουργία REC. Ανοίξτε το μενού REC. Πιέστε ή για να επιλέξτε [Drive mode] από το μενού REC. Αλλάξτε τη ρύθμιση. Πιέστε ή για να επιλέξετε μια

12 4 λειτουργία λήψης φωτογραφιών και μετά πιέστε το κουμπί SET. Off (ανενεργό): Λήψη μιας εικόνας. δευτ.: Το κλείστρο ενεργοποιείται με καθυστέρηση δευτερολέπτων. 0 δευτ.: Το κλείστρο ενεργοποιείται με καθυστέρηση 0 δευτερολέπτων. Διπλή: Εγγραφή δύο εικόνων με μία λήψη ύστερα από πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης του κλείστρου επί 0 και δευτερόλεπτα. Ταχυφωτογράφηση (burst): Κρατήστε τέρμα πατημένο το κουμπί του κλείστρου για συνεχόμενη λήψη φωτογραφιών. Αφήστε το κουμπί του κλείστρου για να σταματήσει η λήψη φωτογραφιών. Πιέστε το κουμπί του κλείστρου για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Συμβουλές Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία χρονομετρητή αυτόματης λήψης, να χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε τρίποδο ή να τοποθετείτε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή πάνω σε επίπεδη, σταθερή επιφάνεια.

13 Εξυπηρέτηση πελατών Περισσότερες πληροφορίες για την πλήρη σειρά προϊόντων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: Ανοικτή γραμμή επισκευών & σέρβις (ΕΕ): (από το σταθερό δίκτυο) Ανοικτή γραμμή υποστήριξης & σέρβις (Γερμανία): (,49 Euro/ λεπτό, από το γερμανικό σταθερό δίκτυο) Ηλεκτρονική υπηρεσία: support-apdc@plawa.com Κατασκευάστηκε από την plawa-feinwerktechnik GmbH & Co. KG plawa-feinwerktechnik GmbH & Co. KG Bleichereistr Uhingen Γερμανία

14

Ονόµατα ανταλλακτικών

Ονόµατα ανταλλακτικών Ονόµατα ανταλλακτικών Πάνω µέρος Power Button (Κουµπί Ενεργοποίησης) Κουµπί κλείστρου Μπροστά Φλας Καθρέφτης αυτοπροσωπογραφίας Λυχνία λειτουργίας Μικρόφωνο Φακός Κάτω µέρος αχτυλίδι ιµάντα Υποδοχή τρίποδου

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή Μικρόφωνο Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω Κουμπί Ενεργοποίησης/ Λειτουργιών Φακός Υποδοχή MicroSD Οθόνη Ηχείο Πλήκτρο Κάτω/ Κλείστρο ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel JB000160 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 Megapixel Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε την ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel της Sweex. Σας συνιστούµε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Φλας FL-36R. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης

Ηλεκτρονικό Φλας FL-36R. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Ηλεκτρονικό Φλας FL-36R GR Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Ονόματα των εξαρτημάτων Φλας Προειδοποίηση απαίτησης gσελ. 20 Περιοχή εκπομπής φωτός Περιοχή εκπομπής φωτός φωτισμού αυτόματης εστίασης gσελ. 23, 27

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Βιντεοκάμερα. Οδηγός χρήσης

Ψηφιακή Βιντεοκάμερα. Οδηγός χρήσης Ψηφιακή Βιντεοκάμερα Οδηγός χρήσης Gr 2 Περιεχόμενα Έναρξη λειτουργίας Γνωρίστε την ψηφιακή σας βιντεοκάμερα... 3 Χρήση του πίνακα ελέγχου... 5 Τροφοδοσία... 6 Καταστάσεις λειτουργίας... 7 Λειτουργία DV

Διαβάστε περισσότερα

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ - Μην ανοίγετε την πόρτα των μπαταριών κάτω από το νερό. - Κλείστε την πόρτα της μπαταρίας σωστά για καλύτερη στεγανοποίηση. - Ξεπλύνετε με καθαρό νερό μετά τη χρήση και φυλάξτε το στεγνό για

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

HP Photosmart M22/M23 µ HP Instant Share

HP Photosmart M22/M23 µ HP Instant Share µ HP Photosmart M22/M23 µ HP Instant Share Πληροφορίες νοµικού περιεχοµένου και σηµειώσεων Πνευµατικά δικαιώµατα 2005 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

DC C1050 Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εγχειρίδιο Χρήστη. Καλωσόρισμα

DC C1050 Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εγχειρίδιο Χρήστη. Καλωσόρισμα DC C1050 Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εγχειρίδιο Χρήστη Καλωσόρισμα Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας Copyright 2007 από την BenQ Corporation. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

D: Φακός ψηφιακής φωτογραφικής µηχανής E: Κουµπί 'Ρύθµισης' (έκθεση) F: Υποδοχή σύνδεσης USB

D: Φακός ψηφιακής φωτογραφικής µηχανής E: Κουµπί 'Ρύθµισης' (έκθεση) F: Υποδοχή σύνδεσης USB Πληροφορίες για το προϊόν A: ακτύλιος φακού B: Φακός κιαλιών C: Οθόνη υγρών κρυστάλλων D: Φακός ψηφιακής φωτογραφικής µηχανής E: Κουµπί 'Ρύθµισης' (έκθεση) F: Υποδοχή σύνδεσης USB G: Κουµπί επιλογής τρόπου

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr

BABY MONITOR BMW-386 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BMW-386. www.tele.gr BABY MONITOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΗΣ ΟΘΟΝΗ: LCD TFT 2.4 ΛΗΨΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ: 2.4-2.483GHz XΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΩ ΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: PAL ΜΠΑΤΑΡΙΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ 3.7/800mAh Li ΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός βοήθειας μπορεί να σας βοηθήσει όποτε έχετε προβλήματα ή απορίες σχετικά με τη χρήση της μονάδας φλας σας.

Ο Οδηγός βοήθειας μπορεί να σας βοηθήσει όποτε έχετε προβλήματα ή απορίες σχετικά με τη χρήση της μονάδας φλας σας. Ο Οδηγός βοήθειας μπορεί να σας βοηθήσει όποτε έχετε προβλήματα ή απορίες σχετικά με τη χρήση της μονάδας φλας σας. Εντοπισμός μερών και χειριστηρίων/ενδείξεις επί της οθόνης Εντοπισμός μερών και χειριστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Soldi 460 Instruction manual Soldi 460

Bedienungsanleitung Soldi 460 Instruction manual Soldi 460 Bedienungsanleitung Soldi 460 Instruction manual Soldi 460 Εισαγωγή Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη συσκευή ανίχνευσης χαρτονομισμάτων Soldi 460. Με την αγορά αυτού του προϊόντος ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433)

UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) UHF ΠΟΜΠΟ ΕΚΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΜΠΑΝΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ PMR446/LPD433) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Παρακαλώ ελέγξτε προσεκτικά ότι η συσκευασία περιέχει τα παρακάτω μέρη : 2 x Βασική Μονάδα (μηχάνημα με την κεραία)

Διαβάστε περισσότερα

User Manual ES80/ES81. Κάντε κλικ σε ένα θέμα. Συχνές ερωτήσεις. Γρήγορη αναφορά. Περιεχόμενα. Βασικές λειτουργίες. Σύνθετες λειτουργίες

User Manual ES80/ES81. Κάντε κλικ σε ένα θέμα. Συχνές ερωτήσεις. Γρήγορη αναφορά. Περιεχόμενα. Βασικές λειτουργίες. Σύνθετες λειτουργίες Το παρόν εγχειρίδιο χρήσης περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση της φωτογραφικής μηχανής σας. Διαβάστε ολόκληρο το εγχειρίδιο. Κάντε κλικ σε ένα θέμα User Manual ES80/ES81 Συχνές ερωτήσεις Γρήγορη

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση του Moto Mod

Τοποθέτηση του Moto Mod 360 CAMERA Τοποθέτηση του Moto Mod Ευθυγραμμίστε το φακό της κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου με την 360 Camera. Στη συνέχεια, ευθυγραμμίστε τη δεξιά, την αριστερή και την κάτω πλευρά του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

I. Μαθαίνοντας τη κάμερά σας 1. Διευθέτηση και εγκατάσταση

I. Μαθαίνοντας τη κάμερά σας 1. Διευθέτηση και εγκατάσταση I. Μαθαίνοντας τη κάμερά σας 1. Διευθέτηση και εγκατάσταση 1 1 Κουμπί οθόνης Κουμπί ενεργοποίησης / 2 απενεργοποίησης οθόνης υγρών Κουμπί λειτουργίας (DV / 3 DSC) 4 Κουμπί διαφράγματος 5 Άνω κουμπί 6 Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

DC C530 Ψηφιακή Κάμερα Εγχειρίδιο Χρήστη. Καλωσο ρίσατε

DC C530 Ψηφιακή Κάμερα Εγχειρίδιο Χρήστη. Καλωσο ρίσατε DC C530 Ψηφιακή Κάμερα Εγχειρίδιο Χρήστη Καλωσο ρίσατε Πνευματικά δικαιώματα Πνευματικά δικαιώματα 2006 BenQ Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Κανένα μέρος αυτής της έκδοσης δεν επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D120 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. HP Photosmart M425/M525. Οδηγός χρήσης

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. HP Photosmart M425/M525. Οδηγός χρήσης Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart M425/M525 Οδηγός χρήσης Νοµικές πληροφορίες και ανακοινώσεις Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιλαµβάνονται στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ 2. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 1. ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 2. ΦΑΚΟΙ 3. ΟΘΟΝΗ LCD 4. ΜΕΓΑΦΩΝΟ 8. ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΠΑΚΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN PHOTO TECHNIK GMBH, Merkurstr. 8, 72184 Eutingen, Germany Χαρακτηριστικά: 1. Υποστηρίζονται μορφές εικόνας: JPEG, BMP, PNG 2. Υποστηρίζεται μορφή ήχου: MP3 3. Υποστηριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

FE-4040/FE-4020/X-940

FE-4040/FE-4020/X-940 ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ FE-00/FE-020/X-90 Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Olympus. Πριν τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

FIRST FA-1925-1. Εγχειρίδιο χρήσης [1] FIRST FA-1925-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] Φορητό σύστημα ηχείων με ραδιόφωνο, Υποδοχή USB Θύρα & TF κάρτα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας. Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Πλήκτρο λειτουργίας

Τα πρώτα βήματα. 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Πλήκτρο λειτουργίας Τα πρώτα βήματα 1. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3 4 5 6 7 9 10 11 12 13 14 15 Πλήκτρο λειτουργίας Θέση της συσκευής σε λειτουργία/εκτός λειτουργίας, αδρανοποίηση/ενεργοποίηση της συσκευής NEXT PAGE

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

T-100. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

T-100. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ T-100 Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Olympus. Πριν τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, διαβάστε προσεκτικά τις

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12 Εγχειρίδιο Χρήσης 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος αρχείων ήχου ΜΡ3 Μνήμη (κάρτα) SD Μέγεθος Μνήμης εώς 8GB Ώρες εγγραφής (1GB=37 ώρες εγγραφής)

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart R817/R818 με HP Instant Share. Εγχειρίδιο χρήσης

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart R817/R818 με HP Instant Share. Εγχειρίδιο χρήσης Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή HP Photosmart R817/R818 με HP Instant Share Εγχειρίδιο χρήσης Πληροφορίες νοµικού περιεχοµένου και σηµειώσεων Πνευµατικά δικαιώµατα 2005 Hewlett-Packard Development Company,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια! Από σήμερα συγκαταλέγεστε στους πολυάριθμους χρήστες των προϊόντων LEXIBOOK. Το dventure Watch W40 της Lexibook είναι ένα ψηφιακό προϊόν που παρέχει υψομετρητή, βαρόμετρο, δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

HP Photosmart R507/R607 µ HP Instant Share

HP Photosmart R507/R607 µ HP Instant Share µ HP Photosmart R507/R607 µ HP Instant Share Πληροφορίες για πνευµατικά δικαιώµατα και εµπορικά σήµατα 2004 Πνευµατικά δικαιώµατα Hewlett-Packard Development Company, LP Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ Μοντέλο DL4S

ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ Μοντέλο DL4S ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ Μοντέλο DL4S ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύμφωνα με την οδηγία ΕΝ 12830: Για σταθερούς θαλάμους: S Κλάση: Α Ακρίβεια οργάνου: κλάση 1 Εύρος θερμοκρασίας: 50 έως +50 o C ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καταγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

FE-47/X-43. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

FE-47/X-43. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ FE-7/X-3 Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Olympus. Πριν τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

HP Photosmart R837 Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Οδηγός χρήσης

HP Photosmart R837 Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Οδηγός χρήσης HP Photosmart R837 Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Οδηγός χρήσης Πληροφορίες νοµικού περιεχοµένου και σηµειώσεων Πνευµατικά δικαιώµατα 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Soldi 420

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Soldi 420 Εγχειρίδιο Οδηγιών Soldi 420 Εισαγωγή Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη συσκευή ανίχνευσης χαρτονομισμάτων Soldi 420. Με την αγορά αυτού του προϊόντος ποιότητας έχετε κάνει την καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E Οι νέες λειτουργίες που παρέχονται με αυτήν την ενημέρωση

NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E Οι νέες λειτουργίες που παρέχονται με αυτήν την ενημέρωση NEX-3/5/5C/C3 NEX-VG10/VG10E Οι νέες λειτουργίες που παρέχονται με αυτήν την ενημέρωση υλικολογισμικού και οι αντίστοιχες εφαρμογές τους περιγράφονται παρακάτω. Ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο οδηγιών της φωτογραφικής

Διαβάστε περισσότερα

ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης

ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης Πληροφορίες για τα εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

SP-590UZ. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

SP-590UZ. Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ SP-590UZ Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης GR Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Olympus. Πριν τη χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

HP Photosmart R725/R727

HP Photosmart R725/R727 HP Photosmart R725/R727 µ Πληροφορίες νοµικού περιεχοµένου και σηµειώσεων Πνευµατικά δικαιώµατα 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν µπορεί να αλλάξουν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη Οδηγίες VTC 770 Ο μοναδικός σχεδιασμός των ρυθμιστικών αρχών AURA σειρά VTC που επιτρέπει σε λίγα λεπτά αναβάθμιση θερμοστάτη σας από το ένα μοντέλο στο άλλο, 1. Πλήκτρο ON / OFF του θερμοστάτη 2. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα