Βιογραφικό Χαρίλαου Βασιλάκου ( )

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βιογραφικό Χαρίλαου Βασιλάκου ( )"

Transcript

1 Βιογραφικό Χαρίλαου Βασιλάκου ( ) Ο Χαρίλαος Βασιλάκος, Μανιάτης στην καταγωγή, γεννήθηκε στον Πειραιά το Σε μικρή ηλικία έχασε τον πατέρα του σε ατύχημα και την επιμέλεια του είχε η μητέρα του μαζί με έναν θείο του. Από μικρός αγαπούσε τον αθλητισμό και του άρεσε να τρέχει, ιδιαίτερα σε αγώνες δρόμου. Ήταν ψηλού αναστήματος με αντοχές στις μεγάλες αποστάσεις λόγω και των μεγαλύτερων του φυσιολογικού πνευμόνων που είχε, όπως αργότερα ιατρικά εκτιμήθηκε. Το 1896 τον βρίσκουμε να είναι φοιτητής της Νομικής Αθηνών, παράλληλα να εργάζεται στο Πρωτοδικείο Αθηνών και να προετοιμάζεται για τον Μαραθώνιο της Α Ολυμπιάδας, ως αθλητής του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου. Έτσι συνεχίζοντας, καταγράφονται μια σειρά από αξιόλογες αθλητικές επιτυχίες. Ο Χαρίλαος Βασιλάκος με την ενδυμασία που έτρεξε στον Ολυμπιακό Μαραθώνιο η οποία ήτανε φτιαγμένη από την μητέρα του. Αξίζει να προσεχθεί ο τρόπος που προστάτευσε τα πόδια του για να μην πληγωθούν από πετραδάκια και αγκάθια με γκέτες δικής του επινόησης.

2 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 1896 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ο Πρώτος στον κόσμο Μαραθώνιος δρόμος. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ: 1 ος ΝικητήςΜαραθωνοδρόμος στον πρώτο επίσημο αγώνα στην παγκόσμια ιστορία του αθλήματος. Αυτή η νίκη είναι μοναδική. Είναι η πρώτη και ανεπανάληπτη. Επίσης ιστορικά είναι και: 1 ος Μαραθωνοδρόμος που τερμάτισε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. 29 Μαρτίου Δεκαεννέα ημέρες αργότερα, τερμάτισε: 2 ος Ολυμπιονίκης στον Μαραθώνιο Δρόμο της πρώτης Ολυμπιάδας στην Αθήνα Μέχρι και σήμερα παραμένει ο μικρότερος σε ηλικία Ολυμπιονίκης Μαραθωνίου Δρόμου κάτοχος μεταλλίου. Όταν κόπασαν οι πανηγυρισμοί, αλλά και αρκετά χρόνια αργότερα, εκφράστηκαν αμφισβητήσεις για την εγκυρότητα της πρώτης νίκης. Έγιναν αρκετές προσπάθειες

3 από διάφορους ερευνητές για να δούνε τι ακριβώς συνέβη, ποτέ όμως δεν ήρθε επίσημα τίποτα στο φως για να μην μειωθεί το γόητρο της χώρας μας και γίνει μεγάλη ζημιά στον ελληνικό αθλητισμό. Ο Χαρίλαος Βασιλάκος, που έζησε πολλά χρόνια και διακρινόταν για το ήθος του, ως πραγματικός κύριος και πατριώτης δεν μίλησε ποτέ δημόσια, ούτε τότε ούτε αργότερα, για τον Ολυμπιακό Μαραθώνιο. Και όπως έχει γράψει έγκριτος αθλητικογράφος: "Η ουσία είναι ότι αυτή η ιστορία δεν ξαναγράφεται, η υπόθεση δεν ερευνήθηκε ποτέ επίσημα, οπότε ας παραμείνει ως ιστορικό κενό όταν μάλιστα τα γεγονότα δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν." Το Ολυμπιακό Μετάλλιο 2 ης νίκης Μαραθωνίου Δρόμου, το τιμητικό δίπλωμα και το μοναδικό δάφνινο στεφάνι που έχει σωθεί από το 1896 εκτίθενται στο Μουσείο Νεότερων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία. Δόθηκαν προς έκθεση το 1965 μαζί με άλλα

4 εκθέματα του Χαρίλαου Βασιλάκου στον Γ. Παπαστεφάνου, ιδρυτή του Μουσείου, από τον γιο του Κωνσταντίνο. 1900: Εισάγει το αγώνισμα Βάδην στην Ελλάδα 18 Μαΐου 1900: 1 ος Νικητής στον πρώτο αγώνα Βάδην 1000 μ. Το τιμητικό δίπλωμα πρώτης νίκης του Χαρίλαου Βασιλάκου στον πρώτο αγώνα Βάδην στην Ελλάδα στις 18 Μαΐου Εκτίθεται στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα δοσμένο προς έκθεση τον Απρίλιο του 2013 από τον εγγονό του Χάρη.

5 Στη συνέχεια, ως αθλητής συμμετείχε με επιτυχίες σε πολλούς αγώνες δρόμου. Στην πολιτική του ζωή, αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διορίσθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών και εργάστηκε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για 40 χρόνια στον Τελωνιακό κλάδο και έφτασε στον βαθμό του Διευθυντή. Ήταν αγαπητός στον κόσμο και το τιμώμενο πρόσωπο σε αθλητικές εκδηλώσεις. Πολλές φορές διετέλεσε οργανωτής, επίτροπος και κριτής σε αγώνες. Ο Χαρίλαος Βασιλάκος Ο Χαρίλαος Βασιλάκος, σε όλη του τη ζωή, τιμήθηκε από τη πολιτεία, δημοτικούς φορείς και σωματεία με μετάλλια - διπλώματα, διακρίσεις και τιμητικές θέσεις σε αθλητικά και μη σωματεία.

6 Η τελευταία τιμητική διάκριση, πριν το θάνατο του, ήταν τον Ιούλιο του 1960, με το παράσημο του χρυσού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικα που δόθηκε από τον τότε Βασιλέα Παύλο στα ανάκτορα του Τατοίου. Πέθανε στην Καστέλα του Πειραιά την 1η Δεκεμβρίου Παρακάτω αναφέρονται οι πιο σημαντικές στιγμές των τελευταίων χρόνων για τον Χαρίλαο Βασιλάκο, στις οποίες είχε ενεργή συμμετοχή ο Χάρης Βασιλάκος. 27 Μαρτίου 2004 Γύθειο - Δήμος Γυθείου Με τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας έγινε μετονομασία του «Δημοτικού Σταδίου Γυθείου» σε «Δημοτικό Στάδιο Γυθείου Ολυμπιονίκης Χαρίλαος Βασιλάκος», επί Δημαρχίας Πέτρου Τζωρτζάκη και Προεδρίας του Δ.Σ. Σταδίου Νίκου Λυγνού. Σπάρτη - Δήμος Σπάρτης Την ίδια περίοδο από τον Δήμο Σπάρτης έγινε χάραξη του ονόματος Χαρίλαος Βασιλάκος στην αναθηματική στήλη «Λάκωνες Ολυμπιονίκες», πλησίον του αγάλματος του Λεωνίδα.

7 4 Ιουνίου 2012 Γύθειο Κεντρική ομιλία για τον Χαρίλαο Βασιλάκο στα πλαίσια του διήμερου «Ευ αγωνίζεσθαι» της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδας. Ομιλητές: Ντόναλντ Μακφαίηλ - Συγγραφέας και Ερευνήτης Γιώργος Ροζάκης - Πρόεδρος Αθλητικού Τομέα Δήμου Ανατολικής Μάνης Χάρης Βασιλάκος - Εγγονός Χαρίλαου Βασιλάκου Πύρρος Δήμας - Πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης Άρσης Βαρών

8 Βασίλης Βλαχάκος - Πρόεδρος Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας "Χείλων ο Λακεδαιμόνιος" Ο Γιώργος Ρόζακης (Πρόεδρος του αθλητικού τομέα Δήμου Ανατολικής Μάνης), ο Ολυμπιονίκης Πρωταθλητής Πύρρος Δήμας και η Ιλεάνα Κλοκώνη (Διευθύντρια Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας)

9 Ντόναλντ Μακφαίηλ - Ερευνητής & Συγγραφέας

10 Ο Χάρης Βασιλάκος, δίπλα του οι Γιώργος Ροζάκης και Πύρρος Δήμας 5 Νοεμβρίου 2012 Κολλέγιο Αθηνών Ομιλία του Χάρη Βασιλάκου σχετικά με τον πρώτο Ολυμπιακό Μαραθώνιο και τη συμμετοχή του Χαρίλαου Βασιλάκου στο πλαίσιο εκδήλωσης για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας. 3 Ιουνίου 2013 Νέο Φάληρο - Χώρος "Φίλοι του Μουσείου Μάνης Μιχάλης Κάσσης" Παρουσίαση Βιβλίου «Ο Χαρίλαος Βασιλάκος και η Αμφιλεγόμενη Πρωτιά του Σπύρου Λούη» Ομιλητές: Ντόναλντ Μακφαίηλ - Συγγραφέας, Χάρης Βασιλάκος, εγγονός. Φεβρουάριος 2013 Θεσσαλονίκη Παρουσίαση βιβλίου «Ο Χαρίλαος Βασιλάκος και η Αμφιλεγόμενη Πρωτιά του Σπύρου Λούη» από τον συγγραφέα Ντόναλντ Μακφαίηλ. Μίλησε και ο Χάρης Βασιλάκος. 27 Απριλίου 2013 Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου - Μαραθώνας Τελετή παράδοσης προς έκθεση αθλητικών και προσωπικών αντικειμένων του Χαρίλαου Βασιλάκου από την οικογένεια Χάρη Βασιλάκου, κατά τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου που παραχώρησε το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

11 Ο Χάρης Βασιλάκος μπροστά στα εκθέματα που δόθηκαν προς έκθεση στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα

12

13 Εκθέματα του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα 29 Σεπτεμβρίου 2013 Γύθειο: Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης διοργάνωσε τον 1 ο Αγώνα Δρόμου «Χαρίλαος Βασιλάκος» Αρεόπολη - Γύθειο 26χλμ. Η οικογένεια Χάρη Βασιλάκου έδωσε αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους δρομείς. Επίσης προσέφερε τιμητικές πλακέτες στους : Δήμο Ανατολικής Μάνης για την διοργάνωση του αγώνα. Δημήτρη Θεοδωρακάκο, Μαραθωνοδρόμο για την προσφορά του στον αθλητισμό Ελένη Μπερτσάτου, Πρόεδρο του Σ.Δ.Υ. Αθήνας γιά την προσφορά της στον αθλητισμό και στην διοργάνωση του αγώνα. Ντόναλντ Μακφαίηλ, Σύγγραφεα - Ερευνητή για την συγγραφή του βιβλίου Χαρίλαος Βασιλακος και η αμφιλεγόμενη πρωτιά του Σπύρου Λούη και για την προσφορά του στον αγώνα. Α.Τ. Γυθείου, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διεξαγωγή του αγώνα. Α.Τ. Αρεόπολης Ε.Σ.Υ. Γυθείου Ε.Σ.Υ. Αρεόπολης Λιμεναρχείο Γυθείου Πρώτο δρομέα που δήλωσε συμμετοχή στον αγώνα Δρομέα που ήρθε να τρέξει από πιο μακριά (Γερμανία)

14 Η εκκίνηση του Αγώνα 26χλμ "Χαρίλαος Βασιλάκος" Αρεόπολη - Γύθειο

15 Απονομή τιμητικής πλακέτας από την οικογένεια Βασιλάκου στον Δημήτρη Θεοδωρακάκο για την προσφορά του στον αθλητισμό

16 Οι δύο όψεις του μεταλλίου που δόθηκε από την οικογένεια Βασιλάκου σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς 9 Οκτωβρίου 2013 Λυγερέας Μάνης Συνέντευξη στην εκπομπή «60 Λεπτά Ελλάδα» του Νίκου Μάνεση, για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Μίλησαν Ντόναλντ Μακφαίηλ συγγραφέας και ο Χάρης Βασιλάκος. 27Νοεμβρίου 2013 Γύθειο Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Χαρίλαος Βασιλάκος και η Αμφιλεγόμενη Πρωτιά του Σπύρου Λούη», υπό την αιγίδα του Συλλόγου Λογοτεχνών Λακωνίας "Χείλων ο Λακεδαιμόνιος" Την παρουσίαση έκαναν ο συγγραφέας Ντόναλντ Μακφαίηλ, ο εκδότης του βιβλίου και συντονιστής της βραδιάς, Γιώργος Δημακόγιαννης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογοτεχνών Λακωνίας, Βασίλης Βλαχάκος και ο Χάρης Βασιλάκος. Την ίδια βραδιά τιμήθηκαν από την οικογένεια Χ. Βασιλάκου με αναμνηστικό έπαινο όλοι οι εθελοντές τα μέλη του Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο. Γυθείου και τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης Ν. Λακωνίας που βοήθησαν εθελοντικά στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 για την διεξαγωγή του αγώνα δρόμου "Χαρίλαος Βασιλάκος".

17 Το τιμητικό δίπλωμα που δόθηκε από την οικογένεια Χ. Βασιλάκου σε όλους τους εθελοντές καθώς και όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του Αγώνα "Χαρίλαος Βασιλάκος" Ντόναλντ Μακφαίηλ, Γιώργος Δημακόγιαννης, Βασίλης Βλαχάκος και Χάρης Βασιλάκος στην αίθουσα Επιμελητηρίου Γυθείου

18 Βασίλης Βλαχάκος, Εύη Βασιλάκου, Γεωργία Βλαχάκου και ο Χάρης Βασιλάκος 5 Μαρτίου 2014 Πειραιάς - Δημοτική Πινακοθήκη Πολιτιστική και Αθλητική εκδήλωση για τον Χαρίλαο Βασιλάκο υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και την συμπαράσταση της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας "Χείλων ο Λακεδαιμόνιος". Μίλησαν αλφαβητικά: Χάρης Βασιλάκος - Εγγονός του Ολυμπιονίκη Δημήτης Θεοδωρακάκος - Πρωταθλητής Μαραθωνίου Ελένη Κούβαρη - Φιλόλογος, Αντ. Δημ. Συμβουλίου Δήμου Πειραιά Ντόναλντ Μακφαίηλ - Ερευνητής και Συγγραφέας του βιβλίου για τον Χαρίλαο Βασιλάκο Γιάννης Μαμουζέλος - Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ Ελένη Μπερτσάτου - Πρόεδρος του ΣΔΥΑ (Σύνδεσμος Δρομέων Υγείας Αθήνας) Γιώργος Χατζηαγγέλου - Αντιπρόεδρος του ΣΔΥΠ (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά) Απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς: Βασίλης Μιχαλολιάκος - Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Βλαχάκος - Πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας ο οποίος διάβασε ποίημα του για τον Χαρίλαο Βασιλάκο. Την εκδήλωση συντόνισε η Ελένη Τζικάκου - Συγγραφέας

19 Δημήτρης Θεοδωρακάκος - Μαραθωνοδρόμος, Δρομέας Ορεινού Δρόμου (Trail Running)

20 Ελένη Κούβαρη - Φιλόλογος, Αντ. Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πειραιά

21 Ντόναλντ Μακφαίηλ - Ερευνητής & Συγγραφέας Γιάννης Μαμουζέλος - Δημοσιογράφος & Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ

22 Ελένη Μπερτσάτου - Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας

23 Βασίλης Βλαχάκος - Πρόεδρος Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας "Χείλων ο Λακαιδεμώνιος" Γιώργος Χατζηαγγέλου - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά 14 Μαρτίου 2015 Αφιέρωμα στα Νέα με θέμα «Ο άγνωστος πρώτος Μαραθωνοδρόμος» 27 Μαρτίου 2015 Αρχαία Ολυμπία Τιμητική βραδιά για τον Χαρίλαο Βασιλάκο από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Ε. Κοντζάς, τίμησε τον Χαρίλαο Βασιλάκο στο πρόσωπο του εγγονού του Χάρη Βασιλάκου δίνοντας ένα περίτεχνο γλυπτό της Απτέρου Νίκης. Ομιλητές: Γιώργος Γεωργιόπουλος - Αντιπεριφεριάρχης Ηλείας Ευθύμιος Κοντζάς - Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Νίκος Πολιάς - Πρωταθλητής Μαραθωνοδρόμος Ελένη Μπερτσάτου - Πρόεδρος Σ.Δ.Υ. Αθήνας Χάρης Βασιλάκος - Εγγονός Χαρίλαου Βασιλάκου Συντονιστής: Γιώργος Δεβές - Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

24 Γιώργος Δεββές - Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοντζάς - Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας - Δίπλα του οι: Γιώργος Γεωργιόπουλος, Νίκος Πολιάς, Ελένη Μπερτσάτου και Χάρης Βασιλάκος

25 Νίκος Πολιάς - Πρωταθλητής Μαραθωνοδρόμος και τεχνικός διευθυντής του Μαραθώνιου Ολυμπίας Ελένη Μπερτσάτου - Πρόεδρος Σ.Δ.Υ. Αθηνών

26 Ο Χάρης Βασιλάκος με το αναμνηστικό γλυπτό που του δόθηκε τιμής ένεκεν από τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Μαρτίου 2015

27 Ήλιδα - Πύργος - Αρχαία Ολυμπία 1 ος Μαραθώνιος Δρόμος Ολυμπίας προς τιμή του Χαρίλαου Βασιλάκου Επίσης αγώνες: Ημιμαραθώνιος Πύργος - Αρχαία Ολυμπία 12χλμ Αρχαία Ήλιδα - Αμαλιάδα Αγώνες 2χλμ για παιδιά Δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο στους τερματίσαντες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου από την οικογένεια Βασιλάκου.

28 Μαραθώνιος Ολυμπίας: Η εκκίνηση του Μαραθωνίου στην Αμαλιάδα

29 Μαραθώνιος Ολυμπίας: Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου στον Πύργο

30 Φοιτητές του μεταπτυχιακού της Ολυμπιακής Ακαδημίας τρέχουν με αυτοσχέδιους χιτώνες στον αγώνα 2χλμ στην Αρχαία Ολυμπία

31 Το μετάλλιο που δόθηκε από την οικογένεια Χ. Βασιλάκου σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς και στους τρεις αγώνες 5 Φεβρουαρίου 2016 Ολοσέλιδο άρθρο στην εφημερίδα "Καθημερινή" του Σαββάτου με θέμα "Τα ιστορικά βήματα ενός άγνωστου θρύλου" σχετικά με τον Χαρίλαο Βασιλάκο, της Σπυριδούλας Σπανέα.

32

33 25-27 Μαρτίου 2016 Ήλιδα - Πύργος - Αρχαία Ολυμπία 2 ος Μαραθώνιος Δρόμος Ολυμπίας προς τιμή του Χαρίλαου Βασιλάκου Επίσης Αγώνες: Ημιμαραθώνιος Πύργος - Αρχαία Ολυμπία Αγώνας 12χλμ Αρχαία Ήλιδα - Αμαλιάδα, τον οποίο έτρεξε και τερμάτισε ο δισέγγονος του Χαρίλαου Βασιλάκου, Διονύσης Αγώνες 2χλμ για παιδιά και βραδινή ποδηλατοδρομία στην Αμαλιάδα Από την οικογένεια Βασιλάκου, αντί μεταλλίου θεσπίστηκε: Βραβείο "Χαρίλαος Βασιλάκος" - Αγαλματίδιο του Χαρίλαου Βασιλάκου στην κλασική αγωνιστική του εμφάνιση (ύψος 30εκ), που θα δίδεται στον 1ο νικητή και νικήτρια του Μαραθωνίου Δρόμου Έπαθλο "Χαρίλαος Βασιλάκος" - Ανάγλυφη πλακέτα με αποτυπωμένο τον Χαρίλαο Βασιλάκο στην κλασική του εμφάνιση, που θα δίδεται στον 2ο και 3ο νικητή και νικήτρια του Μαραθωνίου Δρόμου καθώς και στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες του Ημιμαραθωνίου. Με το ίδιο έπαθλο τιμήθηκε και η πολυνίκης πρωταθλήτρια Μαραθωνίου Δρόμου και Φειδιππίδειου Άθλου Μαρία Πολύζου, που έτρεξε και τερμάτισε τον Μαραθώνιο Ολυμπίας, για την προσφορά της στον Αθλητισμό. Το βραβείο και το έπαθλο φιλοτεχνήθηκαν από τον γνωστό Μανιάτη γλύπτη, Πέτρο Γεωργαρίου. Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου στον Πύργο

34 Η εκκίνηση του Μαραθώνιου Ολυμπίας στην Αμαλίαδα Απονομή βραβείου και επάθλου από τον Χάρη Βασιλάκο στους νικητές του Μαραθωνίου Δρόμου

35 Απονομή βραβείου και επάθλου από τον Χάρη Βασιλάκο στις νικήτριες του Μαραθωνίου Δρόμου

36 Απονομή βραβείου στους νικητές του Ημιμαραθωνίου από τον Χάρη Βασιλάκο

37 Το Βραβείο "Χαρίλαος Βασιλάκος" που θεσπίστηκε να δίνεται από την οικογένεια στον πρώτο νικητή και νικήτρια του Μαραθώνιου Ολυμπίας - Έργο του γνωστού γλύπτη Πέτρου Γεωργαρίου

38 Το έπαθλο "Χαρίλαος Βασιλάκος" που θεσπίστηκε να δίνεται από την οικογένεια στον δεύτερο και τρίτο του Μαραθωνίου (άντρες & γυναίκες) καθώς και στου τρεις πρώτους (άντρες & γυναίκες) του Ημιμαραθωνίου Ολυμπίας

39 1 Απριλίου 2016 Δημοσίευση άρθρου στην αγγλική έκδοση της "Καθημερινής" σχετικά με τον Χαρίλαο Βασιλάκο με θέμα "The historic footsteps of an unsung legend", της Σπυριδούλας Σπανέα Μαΐου 2016 Πειραιάς - Δημοτική Πινακοθήκη Εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά για την συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά με θέμα: "Χαρίλαος Βασιλάκος - Ο άγνωστος πρώτος Μαραθωνοδρόμος του 1896" Ομιλητές: Ντόναλντ Μακφαίηλ - Συγγραφέας, με θέμα "Γιατί Τόλμησα" Ελένη Μπερτσάτου - Πρόεδρος Σ.Δ.Υ. Αθήνας, με θέμα "Χαρίλαος Βασιλάκος" Χάρης Βασιλάκος - Εγγονός Χαρίλαου Βασιλάκου, με θέμα "Τα πεπραγμένα μέχρι σήμερα" Απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ. Πειραιά Νίκος Χούμας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας "Χείλων ο Λακεδαιμόνιος" Βασίλης Βλαχάκος διάβασε ποίημα για τον Χαρίλαο Βασιλάκο δικής του δημιουργίας. Συντονίστρια: Σπυριδούλα Σπανέα - Δημοσιογράφος της Καθημερινής

40 Σπυριδούλα Σπάνεα - Συντονίστρια της βραδιάς, Δημοσιογράφος της Καθημερινής Ντόναλντ Μακφαίηλ - Ερευνητής και Συγγραφέας Ελένη Μπερτσάτου - Πρόεδρος Σ.Δ.Υ. Αθήνας

41 Βασίλης Βλαχάκος - Πρόεδρος Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας "Χείλων ο Λακεδαιμόνιος" 20 Μαΐου 2016 Ραφήνα: Δήμος Ραφήνας Εκδήλωση για τα 120 χρόνια του Ολυμπισμού όπου τιμήθηκαν ο Χαρίλαος Βασιλάκος και η Αθανασία Τζουμελέκα. Ομιλητές: Δρ. Σταύρος Τσόνιας - Σχετικά με την ιστορία αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων το 1896 Χάρης Βασιλάκος - Σχετικά με την εισαγωγή και τους πρώτους αγώνες Βάδην στην Ελλάδα από τον Χαρίλαο Βασιλάκο καθώς και για την υπόλοιπη αθλητική του πορεία. Αθανασία Τζουμελέκα - Χρυσή Ολυμπιονίκης Βάδην το 2004, μίλησε σχετικά με την αθλητική της πορεία και τη διάκριση της στο βάδην Ο Δήμαρχος Ραφήνας έδωσε αναμνηστικές πλακέτες στην Αθανασία Τζουμελέκα και σε άλλες αθλήτριες καθώς επίσης και στον Χάρη Βασιλάκο, ο οποίος του προσέφερε αντίγραφο του επάθλου "Χαρίλαος Βασιλάκος."

42 Δρ. Σταύρος Τσόνιας - Ομιλητής για τους Ολυμπιακούς του 1896

43 Χάρης Βασιλάκος - Μίλησε σχετικά με τους πρώτους αγώνες Βάδην στην Ελλάδα

44 Αθανασία Τζουμελέκα - Χρυσή Ολυμπιονίκης Βάδην

45 Ο Δρ. Τσόνιας δίνει εκ μέρους του Δήμου Ράφηνας αναμνηστική πλακέτα στον Χάρη Βασιλάκο Ο Χάρης Βασιλάκος προσφέρει στον Δήμαρχο Ραφήνας κ. Βασίλη Πιστικίδη πλακέτα - αντίγραφο επάθλου "Χαρίλαος Βασιλάκος"

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ Γραφείο Δημάρχου Ταχ. Δ/νση: Ελευθερολακώνων Γύθειο, Τ.Κ. 23200 Πληροφορίες : Κολλιάκου Μπέττυ Τηλ.: 2733360303

Διαβάστε περισσότερα

4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης"

4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης 4 οι Αγώνες ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης" Ο ήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει τη διοργάνωση των 4 ων Αγώνων ρόμου Αμαρουσίου Σπύρος Λούης". Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη 5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη Διοργάνωση Το σωµατείο «Μαραθώνιος Ολυµπίας» διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 τον 5 ο Μαραθώνιο Ολυµπίας, σε συνδιοργάνωση µε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ταχ/κή Διεύθυνση :Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ταχ/κός Κώδικας :74100, Ρέθυμνο Τηλέφωνο :28310 77598 FAX: 28310 77597 Ρέθυμνο 28

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΩΡΑ 11:30. Πρόσκληση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ Ο.Κ.Α. ΠΡΕΒΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Μέρος ισοπεδωμένο, σταδίου ή ιπποδρόμου για ασκήσεις ή τέλεση αγωνισμάτων, αναφερόμενο στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοπονήσου, με τον Δήμο Μεσσήνης και σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και την στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ προκηρύσσουν τον 11 o Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Άγιος Στέφανος 31/05/2016 ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον «4 ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

Ολυμπιακοί αγώνες ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Α2

Ολυμπιακοί αγώνες ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Α2 Ολυμπιακοί αγώνες ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Α2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΑΡΧΗ Σύμφωνα με την παράδοση, πρώτοι οι θεοί αγωνίστηκαν στην Ολυμπία! Επίσης κάποιες πηγές αναφέρουν αρκετούς ήρωες ως ιδρυτές των αγώνων. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ» 4 Μαρτίου 2012 Τρέξιμο στη γη των θεών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, ΠΡΟΣ 1) Την Κ.Ο.Ε. Αθήνα, 4-11-2010 2) Περιφερειακές επιτροπές κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. Αριθ. Πρωτ.: 95 3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ο.Α.Κ.Α.) 4) Αθλητικά Σωματεία μέλη της Κ.Ο.Ε. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2019 Αγώνες Δρόμου: 10 χλμ., 5 χλμ. &1,5χλμ. 7 Απριλίου 2019 Half Marathon in Marathon Town Ο Δήμος Μαραθώνος ( γραφείο αθλητισμού) και

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 146 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 2 ο OLYMPIC DAY RUN ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΝEWSLETTER 146 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 2 ο OLYMPIC DAY RUN ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) & ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL ΤΗΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 93 ΚΙΣΑΜΟΣ MAIL athlitikosomiloskissamou@gmail.com ΤΗΛ 28220 23200 6951 850 899 Κίσαµος 15 / 1 / 2018 Αρ. Πρωτ: 6 ΠΡΟΣ: Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γραφείο Ανάπτυξης Ε.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία Ναυπλίου»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία Ναυπλίου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο: 27 / 01 /2015 ΝΟΜOΣ AΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΔΟΠΠΑΤ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία Ναυπλίου» Nafplio Marathon Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακάτικα πρωϊνά 2012- Παρουσίαση ομιλητών ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΝΑΣ ΒΕΡΟΥΛΗ Η Αννα Βερούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ. και 5000 μ.& ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ. και 5000 μ.& ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 36, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΛ. 24670 23555 FAX: 24670 23746 e-mail: segas-dm@otenet.gr Πληροφορίες: Ανανιάδη Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.:

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΪ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Άγιος Δημήτριος, 06/05/2019 Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας. Στη μνήμη ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας. Στη μνήμη ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ 1 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Χαριλάου Τρικούπη 3, 1 ος όροφος, TΗΛ.-FAX 2641029027 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ E-mail: segasditikistereas@gmail.com ΑΓΡΙΝΙΟ 04/02/2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2019 Φ/Α53 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

5. ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ

5. ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ 5. ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ Έντυπο 5.4.1. «Κυριακίδης» Δραστηριότητα 1 η : «Στέλιος Κυριακίδης, η ζωή μου» Ο Στέλιος Κυριακίδης ήταν αθλητής δρόμων ημιαντοχής και αντοχής, με ιδιαίτερη έφεση στον μαραθώνιο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 5-6 Οκτωβρίου 2019 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2019, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 15 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, τα οποία θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης - 4 Οκτωβρίου 2015 - www.neasmirnihistoricrun.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2015 4 Οκτωβρίου 2015 Αγώνες: 10 Χλμ., 5 Χλμ., 2,5 Χλμ. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός,

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38 Ο αγώνας Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Κένταυρος» περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές: - μία διαδρομή υπερμαραθωνίου των 67 χιλιομέτρων και - μια διαδρομή ημιμαραθωνίου των 23 χιλιομέτρων.

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής & ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου»

28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου» 28 χρόνια ζωής κλείνει φέτος ο «Περικλής Δημητρίου» Η εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και εθελοντών του για το 2014 ΕΙΚΟΣΙΟΚΤΩ χρόνια ζωής κλείνει φέτος το Σωματείο δρομέων «Περικλής Δημητρίου». Μια πολύχρονη

Διαβάστε περισσότερα

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018 3ος Μαραθώνιος Κρήτης 15 Απριλίου 2018 Τρέχοντας στο ενετικό λιμάνι των Χανίων Διοργάνωση Αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη «Ειρηναίου Γαλανάκη» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ., 5000 μ., 1000 μ. & ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ., 5000 μ., 1000 μ. & ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 36, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΛ. 24670 23555 FAX: 24670 23746 e-mail: segas-dm@otenet.gr Πληροφορίες: Ανανιάδη Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

Τα γραφεία του συλλόγου θα ανοίξουν εκτάκτως τη Δευτέρα 26/2/2018 από τις 16:00 έως τις 19:30.

Τα γραφεία του συλλόγου θα ανοίξουν εκτάκτως τη Δευτέρα 26/2/2018 από τις 16:00 έως τις 19:30. Αγαπητά μέλη, Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές και οι προετοιμασίες για τον αγώνα του Συλλόγου στο Δίον. Πολύ σύντομα θα έχουμε και την εικόνα του μεταλλίου. Θυμίζουμε ότι οι εγγραφές γίνονται έως

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Η Ελένη-Δήµητρα Παντεχάκη γεννήθηκε στα Πεζά του Ηρακλείου Κρήτης το 1999. Επιπλοκές κατά τον τοκετό τής προκάλεσαν εγκεφαλική παράλυση µε ποσοστό αναπηρίας 67% σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ναύπλιο: 7 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΟΜOΣ AΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Αρ. Πρωτ.: ΔΟΠΠΑΤ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ. Αγώνες δρόμου: 10χλμ. και 3χλμ. 29 Νοεμβρίου 2015 Nafplio

Διαβάστε περισσότερα

8 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

8 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 8 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Για 8 η φορά πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός γύρος Ορχομενού και πάλι με επιτυχία. Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, παρά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που είχε σαν αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης,

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Αγώνας Δρόμου Δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά 2018: Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες δρομείς της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα πρώην στρατόπεδα και τον παιδικό καρκίνο Τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017»

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Τμήμα Υγρού Στίβου Κολύμβηση Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ: Προς: - Πρόεδρο και Δ.Σ. Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Τμήματα προαγωνιστικών κατηγοριών όλων των κολυμβητικών σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»;

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»; ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ «ΔΕΔΟΜΕΝΟ ή ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ»; Μάιος 2014 τάξη Γ Γυμνασίου Η εργασία με τίτλο «ευ αγωνίζεσθαι: δεδομένο ή ζητούμενο»; αποτελεί μία απόπειρα προσέγγισης των αρχών του Ολυμπισμού

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO

Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO Στοιχεία Διοργάνωσης Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου Ονομασία: Tinos Running Experience Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 Τόπος διεξαγωγής:

Διαβάστε περισσότερα

Πώς άρχισαν οι Ολυμπιακοί αγώνες;

Πώς άρχισαν οι Ολυμπιακοί αγώνες; Πώς άρχισαν οι Ολυμπιακοί αγώνες; Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι μία σειρά αγώνων μεταξύ εκπροσώπων και ένας από τους πανελλήνιους αγώνες στην Αρχαία Ελλάδα. Oι Ολυμπιακοί αγώνες ήταν η πιο σημαντική διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 30/10/2014 Αριθ. Πρωτ: -170- Προς : 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου. 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

Όσο μικρό σε μέγεθος είναι το κύπελλο που αθλοθέτησε ο Μισέλ Μπρεάλ και. κέρδισε ο Σπύρος Λούης με τη νίκη του στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς

Όσο μικρό σε μέγεθος είναι το κύπελλο που αθλοθέτησε ο Μισέλ Μπρεάλ και. κέρδισε ο Σπύρος Λούης με τη νίκη του στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Κείμενο Ομιλίας Κιτροέφ Όσο μικρό σε μέγεθος είναι το κύπελλο που αθλοθέτησε ο Μισέλ Μπρεάλ και κέρδισε ο Σπύρος Λούης με τη νίκη του στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόσο μεγάλη είναι η συμβολική

Διαβάστε περισσότερα

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016.

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Το τμήμα του στίβου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «2ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Σώμα Προσκόπων Κύπρου. Κλάδος Λυκοπούλων Γ.Ε. Παιχνίδι Προσκοπικής Χρονιάς 2014-2015. ΧΡΥΣΗ, ΑΡΓΥΡΗ, ΧΑΛΚΙΝΗ Αγέλη Λυκοπούλων ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Σώμα Προσκόπων Κύπρου. Κλάδος Λυκοπούλων Γ.Ε. Παιχνίδι Προσκοπικής Χρονιάς 2014-2015. ΧΡΥΣΗ, ΑΡΓΥΡΗ, ΧΑΛΚΙΝΗ Αγέλη Λυκοπούλων ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σώμα Προσκόπων Κύπρου Κλάδος Λυκοπούλων Γ.Ε. Παιχνίδι Προσκοπικής Χρονιάς 2014-2015 ΧΡΥΣΗ, ΑΡΓΥΡΗ, ΧΑΛΚΙΝΗ Αγέλη Λυκοπούλων ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Αγέλη Λυκοπούλων 52 η, 103 η, 266 η ΠΑΦΟΥ ΑΡΓΥΡΗ & ΧΑΛΚΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ»

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ» 3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 31 MAΪOY 2015 Ηρώων Πολυτεχνείου & Πεντζερίδου Ώρα έναρξης: 9:00π.μ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης & Πολιτισμού «ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου

Διαβάστε περισσότερα

Ετοιμαζόμαστε για τον Αυθεντικό. Μαραθώνιο! 4/11/2016. Ομιλήτριες:

Ετοιμαζόμαστε για τον Αυθεντικό. Μαραθώνιο! 4/11/2016. Ομιλήτριες: Ετοιμαζόμαστε για τον Αυθεντικό 4/11/2016 Ομιλήτριες: Μαραθώνιο! Ντενίζ Δημάκη, Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου Χαρά Σκουλαρίκη, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, M.Sc. Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 13/11/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27 Μαρτίου 2013 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Ολυμπιονίκης Χαρίλαος Βασιλάκος» ΓΥΘΕΙΟ ΤΘ 33 ΤΚ 23200 ΤΗΛ: 2733025451 ΦΑΞ: 2733024616 Website: www.nolakonias.gr Email: nolakonias@yahoo.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2013 Αριθ. Πρωτ: -219- Προς 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ 2. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σηςΧίου ( μέσω Διευθύνσεων) 3. Μ.Μ.Ε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Προκήρυξη - Πρόσκληση Συμμετοχής Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος. Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Προκήρυξη - Πρόσκληση Συμμετοχής Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ NEA SMIRNI HISTORIC RUN Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος. Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «3ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Συμμετοχής

Πρόσκληση Συμμετοχής 2017 Πρόσκληση Συμμετοχής 5 Μαρτίου 2017 4 ος Μαραθώνιος Ναυπλίου Αγώνες: Μαραθωνίου & Ημιμαραθωνίου Δρόμου 5 χλμ. και Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 χλμ. Nafplio Marathon Δημοτικός Οργανισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Π ρ ο κ ή ρ υ ξ η 4 ου Νάιου δρόμου Αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 Η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων και οι Σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

Παναθηναϊκό Στάδιο Το πρώτο στάδιο που έγινε στο χώρο που είναι σήµερα το Στάδιο, ήταν το 336 π.χ. την εποχή του Λυκούργου. Μετά από πέντε αιώνες, ο Ηρώδης ο Αττικός κατασκεύασε ένα αρχιτεκτονικό κοµψοτέχνηµα

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΕΚΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΕΚΑ Με δυνατό παλμό, υψηλές θερμοκρασίες και σχεδόν 1.100 αθλητές στην εκκίνηση, πραγματοποιήθηκε ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέα Σμύρνη 2016 2 Οκτωβρίου 2016 Αγώνες: 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ. και ΑμεΑ Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης,

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων)

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης / Πεύκης, Αγ. Αναργύρων / Καματερού, Πεντέλης / Μελισσίων και Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν το 5 ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 18ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 18ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.(ΠΕ.Α.Π.) ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ Ημερομηνία //0 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ου ΛΑΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΟΡΕΛΛΑ 0 Αφιερωμένος στη μνήμη του

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών

Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 Ανδρών Γυναικών Την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοίας στην κατηγορία 420 σηματοδότησε η σημερινή συνέντευξη τύπου την

Διαβάστε περισσότερα

Ολυμπιακοί Αγώνες. Νεφέλη Μπάρκα Α2

Ολυμπιακοί Αγώνες. Νεφέλη Μπάρκα Α2 Ολυμπιακοί Αγώνες Νεφέλη Μπάρκα Α2 Πώς άρχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ποιος ήταν ο ιδρυτής τους; Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπως είναι γνωστοί σήμερα, είναι αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων που γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Απογευµατινός Αγώνας ρόµου Ανωµάλου Εδάφους 4 & 8 Χλµ

2 ος Απογευµατινός Αγώνας ρόµου Ανωµάλου Εδάφους 4 & 8 Χλµ 2 ος Απογευµατινός Αγώνας ρόµου Ανωµάλου Εδάφους 4 & 8 Χλµ Χάρισε ζωή γίνε ωρητής Οργάνων, Ιστών & Κυττάρων!!! Συνδιοργάνωση: Με την Αιγίδα: Με την Υποστήριξη & τη Συνεργασία: Βοτανικού Κήπου Ιδρύµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 7-8 Οκτωβρίου 2017 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2017, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 13 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Λάρνακα το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε,

Αρ. Πρωτ Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Αρ. Πρωτ. 1223 Η Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου, μετά από 15 συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις κολυμβητικών αγώνων διοργανώνει και φέτος αγώνες για ηλικίες 9-10-11-12

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

Ημ/νία: 25/9/2017 Αρ. Πρωτ Προς : Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε,

Ημ/νία: 25/9/2017 Αρ. Πρωτ Προς : Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Προς : Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Ημ/νία: 25/9/2017 Αρ. Πρωτ. 1254 Η Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου, μετά από 16 συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις κολυμβητικών αγώνων διοργανώνει και φέτος αγώνες για ηλικίες 9-10-11-12

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την εισήγησησυνδρομή

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ «ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Ο «Ομφάλιος» ποδηλατικός αγώνας πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά με τον μεγαλύτερο μέχρι τώρα αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Χαριλάου Τρικούπη 3, 1 ος όροφος, TΗΛ.-FAX 2641029027 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ E-mail: segasditikistereas@gmail.com ΑΓΡΙΝΙΟ 23/04/2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2145 Φ/Α53 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2016 ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των προπτυχιακών σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό και το τμήμα Ναυτιλίας. Σκοπός της επίσκεψής

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2015, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 11 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, το τελευταίο σκέλος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, στη Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2017 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου 2017 - www.eirinodromia.gr Ημερομηνία: 7/01/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2017 Αγώνες: 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ., 1.000μ. ΑμεΑ & Επίδειξη του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1220/2012 ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 16.9.2011 ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ: 1. ΕΟΠΕ 2. ΕΣΠΑΑΑ 3. ΣΥΔΠΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 4. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΣΤΑΔΙΟΥ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενο-παρουσίαση της Φιλόλογου του Γυμνασίου Καλυβίων κ. Σωτηρίας Κοκορέα.

Κείμενο-παρουσίαση της Φιλόλογου του Γυμνασίου Καλυβίων κ. Σωτηρίας Κοκορέα. Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 Κείμενο-παρουσίαση της Φιλόλογου του Γυμνασίου Καλυβίων κ. Σωτηρίας Κοκορέα. «Αγαπητοί συνάδελφοι και μαθητές, Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στο σχολικό αθλητισμό με ειδικότερο

Διαβάστε περισσότερα

PELLA HALF MARATHON 2013

PELLA HALF MARATHON 2013 Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14 η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, διοργανώνει με την συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΟΜΓ

Διαβάστε περισσότερα

3ος Παλαμήδειος Άθλος

3ος Παλαμήδειος Άθλος november Castle Run 2017 3ος Παλαμήδειος Άθλος Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Ναύπλιο, φιλικός, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης Οργάνωση/Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΕΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΙΛΛΗ ΕΦΗ ΓΕΩΡΒΑΣΙΛΗ ΤΖΟΥΛΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΕΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΙΛΛΗ ΕΦΗ ΓΕΩΡΒΑΣΙΛΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΕΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΙΛΛΗ ΕΦΗ ΓΕΩΡΒΑΣΙΛΗ ΤΖΟΥΛΙΑ Από την Αρχαία Ελλάδα στο Σήμερα 900 π.χ: η πρώτη γραπτή μαρτυρία 6 ος 5 ος αι.: σημαντική εξέλιξη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη. ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝ 2017 και παράλληλων αγώνων. Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος»

Προκήρυξη. ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝ 2017 και παράλληλων αγώνων. Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος» Προκήρυξη ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΟΝ 2017 και παράλληλων αγώνων Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.097μ Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος» Παιδικός αγώνας 1 χλμ Δημοτικών και Γυμνασίων Ο Αθλητικός Πολιτιστικός

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ Έδεσσα 27-5-2013 Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX 33 α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3 ος ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος διοργανώνει τον 3 ο ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ο αγώνας αφιερώνεται στο περιβάλλον και στην εθελοντική

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

6ος ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2012 180 χλμ & Αγώνας 62 χλμ

6ος ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2012 180 χλμ & Αγώνας 62 χλμ 6ος ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2012 180 χλμ & Αγώνας 62 χλμ Ο Σύλλογος Αγώνων Δρόμου Υπεραποστάσεων ΑΕΘΛΙΟΣ διοργανώνει την 18-19 Μαΐου 2012 τους αγώνες α) Ολύμπιος Δρόμος 180 χλμ & β) Αγώνας δρόμου 62 χλμ. Φέτος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες;

Τι είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες; Αλεξία Σκουρτσή Περιεχόμενα Τι είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες Πώς άρχισαν οι Ολυμπιακοί αγώνες; Σε ποια αθλήματα αγωνίζονταν οι παίδες; Ποιο ήταν το πρόγραμμα των αγώνων (5 ημέρες); Πότε ξεκίνησε η αναβίωση

Διαβάστε περισσότερα