ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της 625 πράξης της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της 625 πράξης της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης"

Transcript

1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της 625 πράξης της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης Στο Ηράκλειο σήμερα , ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. συνεδρίασε η Ολομέλεια της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Παρόντες: Εμμανουήλ Τσικνάκης Κωνσταντίνος Λουλακάκης Ιωάννης Κοπανάκης Δημοσθένης Ακουμιανάκης Φίλιππος Βαλλιανάτος Μιχαήλ Ταταράκης Χρήστος Φλώρος Ιωάννης Χλιαουτάκης Φώτης Μαυροματάκης ΘΕΜΑ Α1 ο Οριστική έγκριση του πλαισίου αμοιβών, φύλλων χρονοχρέωσης και ιδίας συμμετοχής Η Ολομέλεια της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας,έχοντας υπόψη: i. Το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που καθορίζει το ανώτατο όριο αποδοχών και πρόσθετων αμοιβών ή απολαβών που καταβάλλονται στους λειτουργούς ή υπαλλήλους ή μισθωτούς με σχέση εργασίας δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου (Ν 3833/2010), όπως αυτό τροποποιήθηκε (Ν. 3848/2010). ii. iii. την υπ αρ 5058/2013 τροποποίηση της ΥΠΑΣΥΔ για συγχρηματοδοτούμενα έργα και την υπ αρ /2013 διευκρινιστική εγκύκλιο της ΥΠΑΣΥΔ, αποφάσισε την επικαιροποίηση της μεθόδου χρονοχρέωσης απασχολούμενων σε ερευνητικά και αναπτυξιακά συγχρηματοδοτούμενα έργα με στόχο την εναρμόνιση της με το νέο πλαίσιο διαχείρισης των συγχρηματοδοτούμενων έργων. Σε περίπτωση έργων για τα οποία οι προβλεπόμενες από το χρηματοδότη χρονοχρεώσεις είναι μικρότερες των προτεινόμενων στην παρούσα απόφαση, εφαρμόζονται οι σχετικές οδηγίες του χρηματοδότη, όπως αυτές περιλαμβάνονται ρητά στους όρους χρηματοδότησης. Για να γίνει εφικτός ο υπολογισμός της νόμιμης χρέωσης ενός μέλους ΕΠ ή άλλης κατηγορίας προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης σε συγχρηματοδούμενα έργα απαιτείται να είναι γνωστό α) το Μεικτό ωριαίο κόστος μισθοδοσίας του εργαζομένου, 2) ο επιτρεπτός χρόνος απασχόλησης του προσωπικού σε συγχρηματοδοτούμενα έργα και 3)τα ανώτατα όρια αμοιβών που απορρέουν από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Αυτά αναλύονται στην συνέχεια:

2 1. Μεικτό Ωριαίο Κόστος Μισθοδοσίας Ο υπολογισμός του μεικτού ωριαίου κόστους μισθοδοσίας στηρίζεται στον προσδιορισμό των παραγωγικών ωρών του κάθε εργαζόμενου. Ως «παραγωγικές ώρες» ορίζεται : ο αριθμός ωρών εργασίας που διατίθενται από ένα εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης σε ένα έτος για την απασχόληση του στις διάφορες δραστηριότητες του δικαιούχου. Ως εργασία «πλήρους απασχόλησης» θεωρείται η εργασία για 8 ώρες/ημέρα και 5 ημέρες/εβδομάδα. Οι ετήσιες παραγωγικές ώρες εργασίας για όλες τις κατηγορίες προσωπικού πλήρους απασχόλησης ορίζονται σε 1680 ώρες, μη υπολογιζόμενων των Σαββατοκύριακων, επίσημων αργιών, αδειών, εκπαίδευσης, κλπ, όπως αναλύεται στον παρακάτω πίνακα. Ημερολογιακές ημέρες ανά έτος 365 Μείον αργίες και Σαββατοκύριακα Μείον ετήσια άδεια Μείον επίσημες αργίες Μείον ασθένεια, εκπαίδευση & άλλα Παραγωγικές ημέρες ανά έτος Παραγωγικές ώρες ανά ημέρα Εργάσιμες ημέρες ανά εβδομάδα Παραγωγικές ώρες ανά εβδομάδα Παραγωγικές εβδομάδες ανά έτος Παραγωγικές ώρες ανά έτος Παραγωγικές ώρες ανά μήνα (μέσος αριθμός) 104 ημέρες 25 ημέρες 14 ημέρες 12 ημέρες 210 ημέρες 8 ώρες 5 ημέρες 8*5= 40 ώρες 210 : 5 = 42 εβδομάδες 8*210 = 1680 ώρες 1680 : 12 = 140 ώρες Ως βάση υπολογισμού λαμβάνονται οι 42 παραγωγικές εβδομάδες ανά έτος, οι οποίες θεωρούνται ένας κοινώς αποδεκτός αριθμός. Στη βάση των 42 παραγωγικών εβδομάδων ανά έτος, προκύπτουν τα ακόλουθα: i. Για τον υπολογισμό της χρονοχρέωσης του προσωπικού (μεικτό ωριαίο κόστος μισθοδοσίας) λαμβάνονται οι μεικτές τακτικές ετήσιες αποδοχές του προσωπικού, οι οποίες ανάγονται σε μεικτό ωριαίο κόστος αφού διαιρεθούν με το σύνολο των 1680 ετήσιων παραγωγικών ωρών ανεξάρτητα κατηγορίας προσωπικού. ii. iii. Το μεικτό ωριαίο κόστος μισθοδοσίας υπολογίζεται για κάθε εργαζόμενο με βάση τα παραπάνω στοιχεία, όπως αυτά διαμορφώνονται στη χρονική περίοδο υπολογισμού του ωριαίου κόστους. Οι μεικτές τακτικές ετήσιες αποδοχές του εργαζομένου προσδιορίζονται από τη σύμβαση του με τον φορέα ή από το σχετικό θεσμικό πλαίσιο. Σε αυτές περιλαμβάνονται και τυχόν επιδόματα/επιμίσθια που προβλέπονται από το

3 θεσμικό πλαίσιο του φορέα στα πλαίσιο των τακτικών αποδοχών (π.χ. επίδομα θέσης ευθύνης). 2. Χρόνος απασχόλησης του προσωπικού σε συγχρηματοδοτούμενα έργα. Ο χρόνος απασχόλησης του προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης σε ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο αφορά στις πραγματικές ώρες εργασίας σε επίπεδο φυσικού προσώπου που αναλώνονται στο έργο. Ο χρόνος αυτός υπόκειται σε ανώτατα όρια τα οποία καθορίζονται λαμβάνοντας υπόψη τον συμβατικό χρόνο απασχόλησης του προσωπικού στο φορέα (ώρες εργασίας που προβλέπονται από τη σύμβαση εργασίας ή το θεσμικό πλαίσιο) και την παρ. 7 του άρθρου 32 της ΥΠΑΣΥΔ. Ειδικότερα ένα φυσικό πρόσωπο που ανήκει στο προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης μπορεί να απασχοληθεί για όλες τις δραστηριότητες που αναλαμβάνει στο πλαίσιο της εργασίας του στο δικαιούχο μέχρι και 3 ώρες ημερησίως ή 10 ώρες την εβδομάδα κατά μέγιστο, πέραν του χρόνου πλήρους απασχόλησης που αντιστοιχεί στο ωράριο εργασίας των 40 ωρών εβδομαδιαίας εργασίας ή των 1680 ωρών ετησίως. 3. Ανώτατα όρια αμοιβών Το άρθρο 2 του Ν 3833/2010 καθορίζει το ανώτατο όριο αποδοχών και πρόσθετων αμοιβών ή απολαβών που καταβάλλονται στους λειτουργούς ή υπαλλήλους ή μισθωτούς με σχέση εργασίας δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου. Αυτές απαγορεύεται να υπερβαίνουν τις αποδοχές Γενικού Γραμματέα Υπουργείου, όπως αυτές κάθε φορά καθορίζονται. Το ανώτατο αυτό όριο σήμερα υπολογίζεται σε 4.750,00 Ευρώ/μήνα. Παράλληλα, σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 104 του Συντάγματος οι κάθε είδους πρόσθετες αποδοχές ή απολαβές των υπαλλήλων του Δημοσίου δεν μπορεί να είναι κατά μήνα ανώτερες από το σύνολο των αποδοχών της οργανικής τους θέσης. Επιπρόσθετα σύμφωνα με τη διάταξη του τελευταίου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 2 του Ν 3833/2010 (ΦΕΚ Α /40) όπως τροποποιήθηκε με παρ. 2 του άρθρου 36 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ Α /71) στο ανώτατο όριο αποδοχών και πρόσθετων αποδοχών των λειτουργών και υπαλλήλων του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. δεν συνυπολογίζεται μεταξύ άλλων και οι αμοιβές από κάθε είδους προγράμματα χρηματοδοτούμενα από διεθνείς ή ιδιωτικούς πόρους των ερευνητικών και τεχνολογικών φορέων που επιχορηγούνται και εποπτεύονται από το κράτος, καθώς και των ΕΛΚΕ των ΑΕΙ. Συνεπώς, τα μέλη ΕΠ των ΤΕΙ δικαιούνται να λαμβάνουν πρόσθετες αποδοχές (αμοιβές) από έργα ιδιωτικής και διεθνούς χρηματοδότησης των ΕΛΚΕ και πέραν του ισχύοντος ανώτατου ορίου αποδοχών και πρόσθετων αποδοχών της παρ 1 του άρθρου 2 του Ν. 3833/2010. Όμως, οι εν λόγω αποδοχές τους δεν δύνανται να υπερβαίνουν, κατά μήνα, το ύψος των συνολικών (τακτικών) αποδοχών της οργανικής τους θέσης. Επιπρόσθετα, το άθροισμα των προαναφερθεισών πρόσθετων αμοιβών και αυτών των μηνιαίων τακτικών αποδοχών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το σύνολο των μηνιαίων αποδοχών του Προέδρου του Αρείου Πάγου δηλαδή τα 6.138,80 (Ο περιορισμός αναφέρεται στο κατώτερο από το δύο όρια).

4 4. Υπολογισμός χρονοχρέωσης μελών ΕΠ Για τον υπολογισμό λαμβάνονται υπόψη οι τακτικές ετήσιες αποδοχές των μελών ΕΠ, οι οποίες ανάγονται σε ωριαίο κόστος διαιρούμενες με το σύνολο των ετήσιων ωρών υποχρεωτικής τους παρουσίας στο Ίδρυμα 1. Σύμφωνα με το Ν. 2530/1997, άρθρο 2, παρ. 2γ, (όπως διατηρείται σε ισχύ βάσει των μεταβατικών διατάξεων αρ των διατάξεων του Ν.4009/2011) τα μέλη ΔΕΠ και ΕΠ πλήρους απασχόλησης προβλέπεται υποχρεωτική παρουσία στους πανεπιστημιακούς χώρους των μελών ΔΕΠ και ΕΠ 20 ώρες εβδομαδιαίως για να παρέχουν κάθε μορφής διδακτικό, ερευνητικό-επιστημονικό και διοικητικό έργο. Έτσι, για τα μέλη ΕΠ έχουμε: Ετήσιος παραγωγικός χρόνος 42 εβδομάδες * 20 ώρες/εβδομάδα = 840 ώρες Μηνιαίος παραγωγικός χρόνος 840 ώρες :12 μήνες = 70 ώρες Ωριαίο κόστος = (Μηνιαίες τακτικές αποδοχές * 12 ) : 840 Ημερήσιο κόστος = (Μηνιαίες τακτικές αποδοχές * 12 ) : Υπολογισμός χρονοχρέωσης λοιπού μόνιμου προσωπικού σε συγχρηματοδοτούμενα έργα του ΕΣΠΑ Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη παράγραφο οι ετήσιες παραγωγικές ώρες για όλες τις κατηγορίες προσωπικού πλήρους απασχόλησης ορίζονται στις 1680 ώρες/έτος,. Πέραν των ωρών αυτών το προσωπικό του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ μπορεί με βάση την ΥΠΑΣΥΔ 2 να απασχολείται με τη μορφή της πρόσθετης απασχόλησης μέχρι και 3 ώρες ημερησίως και όχι πάνω από 10 ώρες την εβδομάδα ή 40 ώρες το μήνα (ισχύει ο πίνακας της υποσημείωσης 1). Κατόπιν αυτών: I. Για τους μόνιμους Διοικητικούς Υπαλλήλους ( Δ.Υ. ) & Ι.Δ.Α.Χ., ο μέγιστος χρόνος απασχόλησης σε συγχρηματοδοτούμενα έργα ορίζεται στις 3 ώρες ημερησίως και όχι πάνω από 10 ώρες την εβδομάδα. Το ωριαίο κόστος υπολογίζεται από (Μηνιαίες ακαθάριστες τακτικές αποδοχές * 12 ) : 1680 II. Για τα μέλη Ε.Τ.Π. Ο ετήσιος παραγωγικός χρόνος είναι 1260 ώρες (42 εβδοµάδες * 30 ώρες/εβδοµάδα) Ο Μηνιαίος παραγωγικός χρόνος είναι 105 ώρες (1260 ώρες :12 µήνες) Το ωριαίο κόστος υπολογίζεται από (Μηνιαίες ακαθάριστες τακτικές αποδοχές * 12 ) : 1260 Επισημαίνεται ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χρόνος απασχόλησης σε μια συγχρηματοδοτούμενη πράξη ο χρόνος που αφαιρείται από τις ημέρες του έτους για τον 1 Σχετικός πίνακας υπολογισμού Παραγωγικών ωρών μελών ΕΠ, ΕΤΕΠ, ΕΤΠ, Μόνιμων Δημ.Υπαλλήλων, ΙΔΑΧ, παρατίθεται στο παράρτημα της παρούσης. 2 Διευκρινιστική εγκύκλιος για τις δαπάνες προσωπικού και τις δαπάνες μετακίνησης σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ (Άρθρο 32 και 32Α της ΥΠΑΣΥΔ αριθμ. 5058/ΕΥΘΥ 138/ΦΕΚ 292/ )

5 προσδιορισμό του παραγωγικού χρόνου όπως για παράδειγμα, τα Σαββατοκύριακα, ο χρόνος κανονικής άδειας, ή αναρρωτικής άδειας κλπ. Δύναται κατ εξαίρεση να συμπεριλαμβάνονται και τα Σαββατοκύριακα στον υπολογισμό του χρόνου απασχόλησης στις περιπτώσεις: α. Συγχρηματοδοτούμενων πράξεων που περιλαμβάνουν επιμορφώσεις, επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες β. Συγχρηματοδοτούμενων ερευνητικών έργων για τα οποία απαιτείται, από τη φύση του ερευνητικού έργου η απασχόλησης της ερευνητικής ομάδας και Σαββατοκύριακα. Σε κάθε περίπτωση ο συνολικός χρόνος για την προαναφερεθείσα πρόσθετη απασχόληση δεν μπορεί να υπερβαίνει τις δέκα (10) ώρες την εβδομάδα και τις τρεις (3) ώρες ημερησίως. 6. Ερευνητικό-Τεχνικό Προσωπικό έργων Με κριτήριο την εμπειρία και επιπλέον επιθυμητά προσόντα του εκάστοτε ερευνητή (εξωτερικού συνεργάτη), ο Επιστημονικός Υπεύθυνος ( Ε.Υ ) αποφασίζει το ακριβές ποσό της χρονοχρέωσης, πάντα εντός του προκαθορισμένου εύρους της κατηγορίας. Το Ερευνητικό - Τεχνικό Προσωπικό έργων που απασχολείται στον ΕΛΚΕ με συμβάσεις μίσθωσης έργου κατατάσσεται στις ακόλουθες κατηγορίες ανάλογα με τα τυπικά τους προσόντα συνυπολογίζοντας ταυτόχρονα την μέχρι τώρα ερευνητική τους εμπειρία. 1. Διεθνείς εμπειρογνώμονες (Senior international consultant) είναι η κατηγορία στην οποία κατατάσσονται οι έμπειροι διεθνούς κύρους σύμβουλοι. 2. Έμπειροι Ερευνητές ( Senior researchers ), είναι οι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου. 3. Ερευνητές (Researchers), είναι οι υποψήφιοι διδάκτορες. 4. Τεχνικοί Απόφοιτοι ΑΕΙ (Technicians) θεωρούνται οι απόφοιτοι ΑΕΙ ή άλλο μη ερευνητικό προσωπικό. Ο ελάχιστος ετήσιος παραγωγικός χρόνος των ερευνητών (εξωτερικών συνεργατών) ορίζεται σε 1680 ώρες (140 ώρες/μήνα), και βασίζεται σε πρακτική που ακολουθείται σε ευρωπαϊκό επίπεδο 3. Ανά κατηγορία ερευνητή ή μη ερευνητή (εξωτερικού συνεργάτη) ισχύουν τα παρακάτω κατώτερα και ανώτερα όρια αμοιβής 4 : 3 Σχετικός πίνακας υπολογισμού Παραγωγικών ωρών τρίτων παρατίθεται στο παράρτημα της παρούσης. 4 Συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ όπου απαιτείται

6 Κατηγορίες Διεθνείς Εμπειρογνώμονες Έμπειροι Ερευνητές Ερευνητές Τεχνικοί Απόφοιτοι ΑΕΙ Μηνιαίο Κόστος Ωριαίο Κόστος Max 4.000, , , ,00 Min 3.500, , , ,00 Max 28,57 25,00 21,43 17,85 Min 25,00 21,43 17,86 10,71 Το ωριαίο κόστος υπολογίζεται από τον επιστημονικό υπεύθυνο (Ε.Υ) του έργου, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω όρια ανά κατηγορία ερευνητή και οδηγεί στον προσδιορισμό του συνολικού κόστους της απασχόλησης του ερευνητή, το οποίο αναγράφεται στη σύμβαση που υπογράφει ο ερευνητής με τον Ε.Λ.Κ.Ε. Εάν ο Επιστημονικός Υπεύθυνος θέλει να ορίσει μεγαλύτερα ή μικρότερα ωρομίσθια για κάποια κατηγορία ελεύθερου επαγγελματία, πρέπει να υποβάλλει αίτημα με επαρκή αιτιολόγηση, το οποίο θα εξετάζεται από την Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού. 7. Φοιτητές Σύμφωνα με το ΦΕΚ /9/1996 Αριθ.Κ.Α./682/22/08/1996 άρθρο 7, η απασχόληση των φοιτητών δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 12 ώρες εβδομαδιαίως, δηλ. 504 ώρες ετησίως (12*42). Το ετήσιο ποσό των αποδοχών τους μπορεί να ανέλθει σε 2.400,00 και μέχρι του ποσού των 240,00 /μήνα. 8. Μηνιαία Φύλλα Χρονοχρέωσης (Φ.Χ.) Οι εντολές αμοιβών των μελών Ε.Π. θα συνοδεύονται από Φύλλα Χρονοχρέωσης - timesheets (Φ.Χ.) 5 τα οποία υπογράφονται από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο (ΕΥ) του έργου, καθώς και τα μηνιαία απολογιστικά φύλλα (global time sheets) 6 ενώ τα Φ.Χ. του ΕΥ 7 καθώς και τα μηνιαία απολογιστικά φύλλα (global time sheets) του ΕΥ, θα υπογράφονται από τον εκάστοτε Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΤΕΙ - Πρόεδρο της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών. Τα Φ.Χ. υποβάλλονται μόνο για προγράμματα στα οποία υπάρχει σχετική απαίτηση του φορέα χρηματοδότησης και αποτελούν απαραίτητο συνοδευτικό πιστοποιητικό έγγραφο για την πληρωμή αμοιβών. 5 Πρότυπο Μηνιαίο απολογιστικό φύλλο χρονοχρέωσης, Αναδόχου, σε επεξεργάσιμη μορφή ( excel) παρατίθεται στο παράρτημα της παρούσης 6 Πρότυπο Μηνιαίο απολογιστικό φύλλο χρονοχρέωσης, Επ. Υπευθύνου, σε επεξεργάσιμη μορφή ( excel) παρατίθεται στο παράρτημα της παρούσης. 7 Πρότυπο Συγκεντρωτικό Μηνιαίο φύλλο χρονοχρέωσης (global time sheet ) σε επεξεργάσιμη μορφή ( excel) παρατίθεται στο παράρτημα της παρούσης

7 i. Φύλλα Χρονοχρέωσης ανά πρόγραμμα και ανά σύμβαση Συμπληρώνονται από κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει συνάψει με τον Ειδικό Λογαριασμό σύμβαση πρόσθετης απασχόλησης (προκειμένου για μέλη του προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης) ή σύμβαση ανάθεσης έργου με αμοιβή βάσει χρονοχρέωσης (προκειμένου για πρόσθετο προσωπικό). Ο συμβαλλόμενος καταγράφει τον αριθμό ωρών που αφιέρωσε ημερησίως για την εκτέλεση της συγκεκριμένης σύμβασης και συνοπτικά το αντικείμενο της δραστηριότητάς του. Τα Φ.Χ. υπογράφονται από τον συμβαλλόμενο και τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του προγράμματος και κατατίθενται στον Ειδικό Λογαριασμό σε μηνιαία βάση, ανεξάρτητα από τον χρόνο πληρωμής του συμβαλλόμενου. Το ύψος κάθε πληρωμής του συμβαλλόμενου διαμορφώνεται με βάση την πρόοδο του έργου, όπως αυτή αποτυπώνεται στα Φ.Χ. με ώρες απασχόλησης και ημερήσια δραστηριότητα. ii. Συγκεντρωτικά Φύλλα Χρονοχρέωσης Κάθε μέλος του προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης υποβάλλει, επιπρόσθετα, σε μηνιαία βάση στον Ειδικό Λογαριασμό συγκεντρωτικό φύλλο χρονοχρέωσης, στο οποίο καταγράφονται α) ο συμβατικός χρόνος απασχόλησης (δηλαδή οι ώρες στο πλαίσιο του υποχρεωτικού ωραρίου) και β) ο χρόνος απασχόλησης σε όλα τα προγράμματα για τα οποία η αμοιβή καταβάλλεται μέσω του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης στη βάση χρονοχρέωσης. Η Γραμματεία του ΕΛΚΕ ελέγχει το συγκεντρωτικό Φ.Χ. για την τήρηση των περιορισμών α) στο ύψος των αιτούμενων αμοιβών με βάση την κείμενη νομοθεσία και β) στα όρια του χρόνου απασχόλησης 9. Καθορισμός Ορίων Απασχόλησης Μελών Ε.Π και Λοιπού Προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης. Με βάση την κείμενη νομοθεσία, η υπηρεσία μας πριν διεκπεραιώσει αμοιβές Δημοσίων Υπαλλήλων και Μελών Ε.Π του Ιδρύματος μας, είναι υποχρεωμένη να προβεί στους παρακάτω ελέγχους περιορισμούς, οι οποίοι ισχύουν σωρευτικά. Όρια Πρόσθετων Μηνιαίων Αποδοχών : Μέλη Ε.Π. :100% των τακτικών αποδοχών ( Άρθ.104, παρ.2 Συντάγματος ). Ε.Τ.Π.: 100% των τακτικών αποδοχών ( Άρθ.104, παρ.2 Συντάγματος ). Διοικητικοί : 100% των τακτικών αποδοχών ( Άρθ.104, παρ.2 Συντάγματος ). Όρια Πάσης Φύσεως Τακτικών και Πρόσθετων Μηνιαίων Αποδοχών από εθνικούς δημόσιους πόρους : 1. Μέλη Ε.Π, Ε.Τ.Π, Διοικητικοί : Αποδοχές Γενικού Γραμματέα Υπουργείου = 4.750,00 ( αρθ. 2, παρ. 1 του Ν.3833/2010, ΦΕΚ Α 40, όπως τροποποιήθηκε με το αρθ. 36, παρ. 2 του Ν. 3848/2010, ΦΕΚ Α 71 ). Όρια Πάσης Φύσεως Τακτικών και Πρόσθετων Μηνιαίων Αποδοχών από διεθνείς και ιδιωτικούς πόρους :

8 2. Μέλη Ε.Π, Ε.Τ.Π, Διοικητικοί : 2 * Τακτικές Αποδοχές ( αρθ. 2, παρ. 1 του Ν. 3833/2010, ΦΕΚ Α 40, όπως τροποποιήθηκε με το αρθ. 36, παρ. 2 του Ν. 3548/2010, ΦΕΚ Α 71 ). Ο συνημμένος σχετικός Πίνακας προσδιορίζει τα ημερήσια, εβδομαδιαία και ετήσια μέγιστα όρια απασχόλησης των Μελών ΕΠ και του Λοιπού Προσωπικού του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ Ιδία συμμετοχή Μελών Ε.Π,. Ε.Τ.Π.. και Δ.Π. Η ίδια συμμετοχή των Μελών ΕΠ είναι το ποσοστό επί των τακτικών αποδοχών του προσωπικού που δύναται να δηλωθεί για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής του ΤΕΙ Κρήτης στα προγράμματα που διαχειρίζεται ο Ειδικός Λογαριασμός. Συγκεκριμένα τα μέλη Ε.Π όλων των βαθμίδων δύνανται να δηλώσουν μέχρι το 50% του παραγωγικού τους χρόνου ως ιδία συμμετοχή, δηλαδή μέχρι 10 ώρες εβδομαδιαίως. Αυτό προκύπτει γιατί η ελάχιστη προβλεπόμενη υποχρεωτική παρουσία των μελών Ε.Π. εβδομαδιαίως (βάσει του Ν. 2530/1997, άρθρο 2, παρ. 2γ) αντιστοιχεί με 20 ώρες. Συνεπώς ο μέγιστος ετήσιος χρόνος που το κάθε μέλος ΕΠ δύναται να διαθέσει από τον χρόνο της κύριας εργασίας του για την ιδία συμμετοχή σε ερευνητικά προγραμμάτα ορίζεται σε 420 ώρες (42 παραγωγικές εβδομάδες * 10 ώρες εβδομαδιαίως). Οι ώρες ίδιας συμμετοχής αφορούν μετακινήσεις μελών ΕΠ για έρευνα πεδίου, συνέδρια, κλπ, με συμβάσεις απασχόλησης μηδενικού κόστους. Για τα Μέλη Ε.Τ.Π. που αποκλειστικά εργάζονται σε εργαστηριακούς χώρους με αντικείμενο απασχόλησης εργαστηριακό δύνανται να δηλώσουν μέχρι το 30% του παραγωγικού τους χρόνου ως ιδία συμμετοχή, δηλαδή μέχρι 9 ώρες εβδομαδιαίως. Για τα Μέλη Ε.Τ.Π. που το αντικείμενο εργασίας τους αναφέρεται σε διοικητικές υπηρεσίες δύνανται να δηλώσουν μέχρι το 10% του παραγωγικού τους χρόνου ως ιδία συμμετοχή, δηλαδή μέχρι 3 ώρες εβδομαδιαίως. Για τα Μέλη του μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Διοικητικού Προσωπικού που το αντικείμενο εργασίας τους αναφέρεται σε διοικητικές υπηρεσίες δύνανται να δηλώσουν μέχρι το 10% του παραγωγικού τους χρόνου ως ιδία συμμετοχή, δηλαδή μέχρι 4 ώρες εβδομαδιαίως. Ο τρόπος υπολογισμού της ιδίας συμμετοχής των Μελών Ε.Τ.Π. και Δ.Π. υπολογίστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις παραγωγικές εβδομάδες (42) σε συνάρτηση με τις ώρες υποχρεωτικής παρουσίας ανά εβδομάδα (30 και 40 αντίστοιχα) και τα ανάλογα ποσοστά ιδίας συμμετοχής. 8 Ο σχετικός πίνακας σε επεξεργάσιμη μορφή (excel) παρατίθεται στο παράρτημα της παρούσης

9 11. Διαδικασία για απασχόληση προσωπικού του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε προγράμματα ως ιδία συμμετοχή Για την απασχόληση προσωπικού του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε προγράμματα ως ιδία συμμετοχή του Ιδρύματος, εφαρμόζεται η απόφαση της συνεδρίασης /12/2013 της Επιτροπής Διαχείρισης του ΕΛΚΕ, που αφορά τη σύναψη σχετικής σύμβασης. Θα πρέπει να υποβάλλονται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ τα εξής έγγραφα : 1. Πίνακας κάλυψης της ιδίας συμμετοχής Εισήγηση για σύναψη σύμβασης ιδίας συμμετοχής. 3. Απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του ΕΛΚΕ για έγκριση σύναψης σύμβασης ιδίας συμμετοχής. 4. Σύμβαση για κάλυψη της ιδίας συμμετοχής Πρότυπο πίνακα για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής παραθέτουμε στο παράρτημα της παρούσης. 10 Πρότυπο σύμβασης στα πλαίσια κάλυψης της ιδίας συμμετοχής, παραθέτουμε στο παράρτημα της παρούσης.

10 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Πίνακας υποσημείωσης 1 Πίνακας Υπολογισμού Παραγωγικών Ωρών Πανεπιστημιακών και Δημ. Υπαλλήλων Κατηγορία Απασχολούμενων ΑΑ Περιγραφή Μέλη ΕΠ ΕΤΕΠ - ΕΤΠ Διοικητικοί, ΙΔΑΧ, Λοιποί Δημ. Υπάλληλοι [1] Ημερολογιακές εβδομάδες [2] Υποχρεωτικές Ώρες ανά εβδομάδα 20,00 30,00 40,00 [2α]= [2]/5ημ [3]= [1]*[2] Υποχρεωτικές Ώρες ανά ημέρα 4,00 6,00 8,00 Σύνολο εργάσιμων ωρών έτους 1.040, , ,00 Αφαιρούνται: [4] Άδειες και Αργίες (Εβδομάδες) [5]= [4]*[2] [6]= [3]-[5] [7]= [1]-[4] [8]= [7] * 5ημ. [9]= [6] / 12μην. [10]= [2] / 5ημ. [11] = [6] / 1680 ώρες Σύνολο ωρών Αδειών και Αργιών ,00 Σύνολο ετήσιων παραγωγικών ωρών Σύνολο ετήσιων παραγωγικών εβδομάδων Σύνολο ετήσιων παραγωγικών ημερών Σύνολο μηνιαίων παραγωγικών ωρών Σύνολο ημερήσιων παραγωγικών ωρών 4,00 6,00 8,00 Ισοδύναμο Πλήρους Απασχόλησης 0,50 0,75 1,00 Κανόνας Ετήσιες Παραγωγικές Ώρες, Αργίες, Άδειες Υποχρεωτικές Ώρες Ανά Εβδομάδα μελών ΕΠ Υποχρεωτικές Ώρες Ανά Εβδομάδα μελών ΕΤΕΠ - ΕΤΠ ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Περιγραφή 1. Απόφαση Αριθμ. 5058/ΕΥΘΥ 138/ (ΦΕΚ 292, τ.β') 2. Εγκύκλιος 16137/ΕΥΘΥ 293/ Οι ελάχιστες υποχρεωτικές ώρες ανά εβδομάδα για τα μέλη ΕΠ είναι 20 (Ν. 2530/97) Οι ελάχιστες υποχρεωτικές ώρες ανά εβδομάδα των μελών ΕΤΕΠ- ΕΤΠ είναι 30. Ορισμός Μήνας Αναφοράς Σύμβασης Μηνιαίες Μικτές Ακαθάριστες Τακτικές Αποδοχές Μηνιαίες Μικτές Ακαθάριστες Τακτικές Αποδοχές Αποδέκτη- Προσώπου Μηνιαίο πλαφόν πρόσθετων αποδοχών Ανθρωπομήνας Πλήρους Απασχόλησης Κόστος Ανθρωπομήνα Πλήρους Απασχόλησης Ώρες Εργασίας Σύμβασης Ωρομίσθιο Σύμβασης Συνολικό Ποσό Σύμβασης Ανθρωπομήνες Σύμβασης ΟΡΙΣΜΟΙ Περιγραφή Μήνας Έναρξης Σύμβασης Μηνιαίες Μικτές Ακαθάριστες Τακτικές Αποδοχές από την Οικονομική Υπηρεσία κατά το Μήνα Αναφοράς. Μηνιαίες Μικτές Ακαθάριστες Τακτικές Αποδοχές Αποδέκτη-Προσώπου, όπως προκύπτουν από την Οικονομική Υπηρεσία. Μηνιαίες Μικτές Ακαθάριστες Τακτικές Αποδοχές Αποδέκτη-Προσώπου 140 Παραγωγικές Ώρες [Μηνιαίες Μικτές Ακαθάριστες Τακτικές Αποδοχές] Ώρες Εργασίας Σύμβασης [Μηνιαίες Μικτές Ακαθάριστες Τακτικές Αποδοχές] * 12 / [Ετήσιες Παραγωγικές Ώρες] [Ώρες Εργασίας Σύμβασης] * [Ωρομίσθιο Σύμβασης] [Ώρες Εργασίας Σύμβασης] / [Ανθρωπομήνας Πλήρους Απασχόλησης]

11 Πίνακας υποσημείωσης 3 Πίνακας Υπολογισμού Παραγωγικών Ωρών Τρίτων ΑΑ Περιγραφή Τρίτοι [1] Ημερολογιακές εβδομάδες 52 [2] Ώρες ανά εβδομάδα 40,00 [2α]= [2]/5 ημ. [3]= [1]x[2] Ώρες ανά ημέρα 8,00 Σύνολο εργάσιμων ωρών έτους 2.080,00 Αφαιρούνται: [4] Άδειες και Αργίες (Εβδομάδες) 10 [5]= [4]*[2] [6]= [3]-[5] [7]= [1]-[4] [8]= [7] * 5ημ. [9]= [6] / 12μην. [10]= [2] / 5ημ. Σύνολο ωρών Αδειών και Αργιών 400 Σύνολο ετήσιων παραγωγικών ωρών Σύνολο ετήσιων παραγωγικών εβδομάδων 42 Σύνολο ετήσιων παραγωγικών ημερών 210 Σύνολο μηνιαίων παραγωγικών ωρών 140 Σύνολο ημερήσιων παραγωγικών ωρών 8,00 Όριο Μέγιστο Όριο Ωρών ανά εβδομάδα Φοιτητών με Αποζημίωση Μέγιστο Όριο Ωρών ανά εβδομάδα Συνταξιούχων και Ομότιμων Καθηγητών ΟΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Περιγραφή Προβλέψεις Άρθ.4, παρ. Α.α της ΚΥΑ ΚΑ 679/96, για απασχόληση φοιτητών έως 12 ώρες την εβδομάδα. Συνταξιούχοι έως 10 ώρες ανά εβδομάδα (Εγκύκλιος Αρ. Πρωτ.: /0092/ Οδηγίες για την εφαρμογή των άρθρων 8, 10 και 14 του ν. 3865/2010, «Μεταρρύθμιση Συνταξιοδοτικού Συστήματος του Δημοσίου και συναφείς διατάξεις», που αφορούν θέματα συνταξιοδότησης επιζώντων συζύγων, απασχόληση συνταξιούχων και συνταξιοδότησης αιρετών οργάνων, αντίστοιχα). Ορισμός Ανθρωπομήνας Πλήρους Απασχόλησης Ώρες Εργασίας Σύμβασης Ωρομίσθιο Σύμβασης Κόστος Ανθρωπομήνα Πλήρους Απασχόλησης Ανθρωπομήνες Σύμβασης Συνολικό Ποσό Σύμβασης Ανθρωπομήνες Σύμβασης ΟΡΙΣΜΟΙ Περιγραφή 140 Παραγωγικές Ώρες Ώρες Εργασίας, όπως περιγράφονται στη Σύμβαση Ωρομίσθιο, όπως περιγράφεται στη Σύμβαση [Ανθρωπομήνας Πλήρους Απασχόλησης] * [Ωρομίσθιο] [Ώρες Εργασίας Σύμβασης] / [Ανθρωπομήνας Πλήρους Απασχόλησης] [Ώρες Εργασίας Σύμβασης] * [Ωρομίσθιο Σύμβασης] [Ώρες Εργασίας Σύμβασης] / [Ανθρωπομήνας Πλήρους Απασχόλησης]

12 Πίνακας υποσημείωσης 5 TEI ΚΡΗΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (MONTHLY TIME SHEET) Ονοματεπώνυμο συμβαλλομένου ( Employee Name,Surname) : Είδος Σύμβασης (Type of Contract) : Διάρκεια σύμβασης (Contract Duration) : Έτος (Year) : Μήνας (Month) : Πίνακας ωρών Απασχόλησης στο Πρόγραμμα (Τίτλος) Διάρκεια σε Αναφορά ημ/νια ημέρα ώρες ημερήσιας (Date) (Day) (Duration in Hours) δραστηριότητας Σύνολο ωρών 0,00 Παρατηρήσεις Ο συμβαλλόμενος Υπογραφή Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Υπογραφή Για τον παραπάνω εργαζόμενο επικυρώνονται προς χρέωση συνολικά... ώρες

13 Πίνακας υποσημείωσης 6 TEI ΚΡΗΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (MONTHLY TIME SHEET) Ονοματεπώνυμο συμβαλλομένου ( Employee Name,Surname) : Είδος Σύμβασης (Type of Contract) : Διάρκεια σύμβασης (Contract Duration) : Έτος (Year) : Μήνας (Month) : Πίνακας ωρών Απασχόλησης στο Πρόγραμμα (Τίτλος) Διάρκεια σε Αναφορά ημ/νια ημέρα ώρες ημερήσιας (Date) (Day) (Duration in Hours) δραστηριότητας Σύνολο ωρών 0,00 Παρατηρήσεις Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Υπογραφή Ο Υπεύθυνος Διοίκησης του Φορέα Υπογραφή Για τον παραπάνω εργαζόμενο επικυρώνονται προς χρέωση συνολικά... ώρες

14 Πίνακας υποσημείωσης 7 ΜΗΝΙΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ (ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) Ονοματεπώνυμο απασχολούμενου: Θέση στο Φορέα (Δικαιούχο): Αριθμός συμβατικών ωρών/έτος Φορέας (Δικαιούχος: Μήνας - Έτος: Ημερομηνία: ΣΥΝΟΛΟ Ημέρα: Ι) ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΠΑ Κωδικός ΟΠΣ πράξης 1 / Υποέργου 0 Κωδικός ΟΠΣ πράξης 2 / Υποέργου 0 Κωδικός ΟΠΣ πράξης 3 /Υποέργου 0 ΣΥΝΟΛΟ (Ι) ΙΙ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ή ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ για τα οποία ο δικαιούχος αποζημιώνεται βάση ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ Κωδικός προγράμματος 1 (contract number) 0 Κωδικός προγράμματος 2 (contract number) 0 Κωδικός προγράμματος 3 (contract number) 0 ΣΥΝΟΛΟ (ΙΙ) ΙΙΙ) ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (διάφορη από τα Ι και ΙΙ) ΣΥΝΟΛΟ (ΙΙΙ) ΩΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: (Ι) + (ΙΙ) +(ΙΙΙ) (ΕΩΣ **/ΗΜΕΡΑ ή **/ΕΒΔΟΜΑΔΑ) Αποδοχή δεδηλωμένων ωρών απασχόλησης από απασχολούμενο: (Ημερομηνία και Υπογραφή) Έγκριση Υπεύθυνου Διοίκησης Φορέα: (Ημερομηνία και Υπογραφή) ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΣΠΑ (ΕΩΣ): Ώρες απασχόλησης/ημέρα: Ωρες απασχόλησης / εβδομάδα: Πρόσθετη/Υπερωριακή απασχόληση σε ώρες (για λοιπές δραστηριότητες χρονοχρέωσης εκτός συμβατικών υποχρεώσεων) / εβδομάδα: Σύνολο ωρών απασχόλησης/έτος: 1. Δεν συμπληρώνεται φύλλο χρονοχρέωσης για το προσωπικό του δικαιούχου που απασχολείται στο συγχρηματοδοτούμενο έργο -στη βάση σύμβασης μίσθωσης έργου - στο 100% του συμβατικού του χρόνου 2. Ο συμβατικός χρόνος απασχόλησης κατανέμεται σε ημέρες σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις του απασχολούμενου π.χ. 8ώρες/ημέρα ή 6 ώρες/ημέρα. Συμπληρώνεται στις περιπτώσεις που το αντικείμενο της συμβατικής απασχόλησης είναι διαφορετικό από το αντικείμενο απασχόλησης σε πράξεις του ΕΣΠΑ ή άλλα Προγράμματα 3. Ο χρόνος απασχόλησης σε έργα του ΕΣΠΑ δεν μπορεί να κατανέμεται σε ημέρες που εξαιρούνται από τις υπολογιζόμενες παραγωγικές ώρες των1680 ωρών. 4. Ο χρόνος απασχόλησης σε Ευρωπαϊκά ή άλλα προγράμματα συμπληρώνεται για τα έργα για τα οποία ο δικαιούχος αποζημιώνεται για τη συμμετοχή του προσωπικού του στη βάση χρονοχρέωσης. Δεν περιλαμβάνονται ιδιωτικά έργα που τυχόν εκτελεί ο δικαιούχος στη βάση συμβάσεων παροχής υπηρεσιών ή αυτοχρηματοδοτούμενα έργα.

15 Πίνακας υποσημείωσης 8 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΙΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ Προγράμματα ΕΣΠΑ Στόχου 1 "Σύγκλιση", Στόχου 2 "Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία" και Στόχου 3 "Περιφερειακή ανταγωνιστικότητα και απασχόληση" Ετήσιες Μηνιαίες Εβδομαδιαίες Ημερήσιες Παραγ ωγ ικές Καθορισμός ανώτατων ορίων απασχόλησης (ώρες) Κατηγορία Απασχολούμενων Παραγ ωγ ικές Παραγ ωγ ικές Παραγ ωγ ικές Συμβατικές Εβδομαδιαίο εβδομάδες ανά Εβδομαδιαίο Ημερήσιο Ημερήσιο Ετήσιο Ώ ρες Ώ ρες Ώ ρες Ώ ρες έτος (Ίδια συμμετοχή) (Πρόσθετες ώρες) (Ίδια Συμμετοχή) (Πρόσθετες ώρες) (Ίδια συμμετοχή) [5] = 40ώρες [1] [2] [3] [3α] [3β] [3γ ] [4] = [6α] = 11 [8] = + 10ώρες - [6] Ν.2530/97 ώρες - [3β] [4]*[3γ ] [3α] Μέλη ΕΠ , ,0 4 7, Διοικητικό Προσωπικό, ΙΔΑΧ, Λοιποί Δημόσιοι Υπάλληλοι , ,0 3,0 420 Ετήσιο (Πρόσθετες ώρες) [9] = min([5] * [3γ ]; [2]) Ε.Τ.Ε.Π - Ε.Τ.Π , ,0 5,0 840 Παρατηρήσεις: 1. Ε ΣΠ Α Στόχου 1 και 3 : Υ Π Α ΣΥ Δ /Ε Υ Θ Υ 1 3 8, Ε γκύκλιος /Ε Υ Θ Υ / Όριο ημερήσιο οι 1 1 συνολικά ώρες, και εβδομαδιαίο όριο οι 5 0 συνολικά ώρες, δηλαδή 1 0 ώρες πέραν των 40 παραγωγικών. 2. Ε ΣΠ Α Στόχου 2 : Υ Π Α ΣΥ Δ /Ε Υ Θ Υ Ο ι ώρες ίδιας συμμετοχής αφ ορούν μετακινήσεις μελών ΕΠ για έρευνα πεδίου, συνέδρια, κλπ, με συμβάσεις απασχόλησης μηδενικού κόστους. Προγράμματα Ευρωπαϊκά (FP7, LIFE, κλπ) Ετήσιες Μηνιαίες Εβδομαδιαίες Ημερήσιες Παραγ ωγ ικές Καθορισμός ανώτατων ορίων απασχόλησης (ώρες) Κατηγορία Απασχολούμενων Παραγ ωγ ικές Παραγ ωγ ικές Παραγ ωγ ικές Συμβατικές Εβδομαδιαίο εβδομάδες ανά Εβδομαδιαίο Ημερήσιο Ημερήσιο Ετήσιο Ώ ρες Ώ ρες Ώ ρες Ώ ρες έτος (Ίδια συμμετοχή) (Πρόσθετες ώρες) (Ίδια Συμμετοχή) (Πρόσθετες ώρες) (Ίδια συμμετοχή) [1] [2] [3] [3α] [3β] [3γ ] [4] = [5] = [6α] = 12 [8] = [6] Ν.2530/97 [6α]*5ημ ώρες - [3β] [4]*[3γ ] Μέλη ΕΠ , ,0 4 8, Διοικητικό Προσωπικό, ΙΔΑΧ, Λοιποί Δημόσιοι Υπάλληλοι , ,0 4,0 840 Ετήσιο (Πρόσθετες ώρες) [9] = min([5] * [3γ ]; [2]) Ε.Τ.Ε.Π - Ε.Τ.Π , , Παρατηρήσεις: 1. Συνολικό όριο ημερήσιο οι 1 2 ώρες Γενικοί Περιορισμοί (Ισχύουν Σωρρευτικά) Όριο Ίδιας Συμμετοχής, όπου προβλέπεται ΕΠ: 10 ώρες εβδομαδιαίο πλαφ όν ίδιας συμμετοχής για έρευνα, καθώς αφ αιρούνται από τις υποχρεωτικές 20 ώρες. ΕΠ: 100% των τακτικών αποδοχών (Ά ρθ. 104, παρ. 2 Συντάγματος) Όρια Πρόσθετων Μηνιαίων Αποδοχών Ό ρια Πάσης Φύσεως Τακτικών και Πρόσθετων Μηνιαίων Αποδοχών από εθνικούς δημόσιους πόρους Ό ρια Πάσης Φύσεως Τακτικών και Πρόσθετων Μηνιαίων Αποδοχών από διεθνείς και ιδιωτικούς πόρους Ε Τ Ε Π : % των τακτικών αποδοχών (Ά ρθ , παρ. 2 Συντάγματος) Διοικητικοί: 100% των τακτικών αποδοχών (Ά ρθ. 104, παρ. 2 Συντάγματος) Ε Π, Ε Τ Ε Π - Ε.Τ.Π., Διοικητικοί: Α ποδοχές Γενικού Γραμματέα Υ πουργείου = ,0 0 (άρθ. 2, παρ. 1 του Ν / , ΦΕ Κ Α 4 0,, όπως τροποποιήθηκε με το αρθ. 3 6, παρ. 2 του Ν / , ΦΕ Κ Α 7 1 ) Ε Π, Ε Τ Ε Π - Ε.Τ.Π., Διοικητικοί: 2 * Τ ακτικές Α ποδοχές (άρθ. 2, παρ. 1 του Ν / , ΦΕ Κ Α 4 0, όπως τροποποιήθηκε με το αρθ. 3 6, παρ. 2 του Ν. 3848/2010, ΦΕΚ Α 71)

16 Πίνακας υποσημείωσης 9 ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ημερομηνία:. Αριθμ. Πρωτ.: Συνεδρία:.. Προς: Την Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παρακαλώ όπως λάβετε υπόψη σας ότι η κάλυψη του ποσοστού.. % του προϋπολογισμού και αντιστοίχου ποσού..., που αφορά στην ιδία συμμετοχή του ΤΕΙ Κρήτης στο έργο με τίτλο «..», κατ εφαρμογή των αποφάσεων της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ Κρήτης με αριθμ. 625/ (θέμα: Όρια αμοιβών, Φύλλα χρονοχρέωσης και Ιδία συμμετοχή), καθώς και της συνεδρίασης της Συνέλευσης του ΤΕΙ Κρήτης με αριθμ. 22/ (θέμα: Ποσοστά για κάλυψη ιδίας συμμετοχής) θα γίνει σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα: Προσωπικό/ κατηγορία προσωπικού Τακτικές ακαθάριστες αποδοχές του εξαμήνου πριν την έναρξη του έργου Ωριαίο Κόστος Ποσοστό συμμετοχής του προσωπικού στο έργο Περίοδος συμμετοχής στο έργο Συνολικές ώρες συμμετοχής Συνολικό ποσό για τη κάλυψη της ιδίας συμμετοχής Ανθρωπομήνες ΣΥΝΟΛΟ: Ο/Η Επιστημονικά Υπεύθυνος/η. (Υπογραφή & Ονοματεπώνυμο)

17 Υποσημείωση 10 ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και Εκπαίδευσης Εσταυρωμένος, Ηράκλειο Κρήτης Α.Φ.Μ.: , ΔΟΥ: Α Ηρακλείου Τηλ fax ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Στο Ηράκλειο, σήμερα οι παρακάτω συμβαλλόμενοι : α. Ο «Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Κρήτης» καλούμενος στο εξής «Εργοδότης», νομίμως εκπροσωπούμενος από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης κ. Εμμανουήλ Τσικνάκη, σύμφωνα με α) τις διατάξεις της παρ. 17 του άρθρου 8 του Ν. 4009/2011 όπως ισχύουν και β) την απόφαση 1739/Φ.20/ του ΤΕΙ Κρήτης. β) Ο/Η.., Προϊστάμενος του Τμήματος.... γ) Ο/Η.., Επιστημονικά Υπεύθυνος/η του Ερευνητικού Έργου με τίτλο « » και κωδικό, και αφετέρου: Ο/Η..... με ιδιότητα... 11, που στο εξής θα αναφέρεται ως Ανάδοχος, σε εφαρμογή: α) των προβλεπομένων από το Ν.4009/2011 (Άρθρο 16 και 23) αναφορικά με τις υποχρεώσεις των μελών ΕΠ πλήρους και μερικής απασχόλησης αντιστοίχως, 11 Συμπληρώνεται μία από τις τρεις ακόλουθες ιδιότητες: «μέλος ΕΠ», «μέλος ΕΤΕΠ- Ε.Τ.Π.», «μέλος διοικητικού προσωπικού». Στις περιπτώσεις μέλους ΕΤΕΠ- ΕΤΠ και διοικητικού προσωπικού, προστίθεται και μία από τις ακόλουθες πληροφορίες: «που εργάζεται αποκλειστικά σε εργαστηριακούς χώρους και με αντικείμενο απασχόλησης εργαστηριακό» ή «που το αντικείμενο εργασίας του αναφέρεται σε διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος».

18 β) της απόφασης της Συνέλευσης του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ αναφορικά με την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής στα προγράμματα που διαχειρίζεται ο Ειδικός Λογαριασμός (Συνεδρία 22/ ), γ) της απόφασης της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, αναφορικά με την μέθοδο χρονοχρέωσης απασχολούμενων σε προγράμματα και την κάλυψη ιδίας συμμετοχής (Συνεδρία 625/ ), δ) της απόφασης της... (θέμα ) Συνεδρίας της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ αναφορικά με την αποδοχή διαχείρισης του έργου με τίτλο και την επικύρωση του πίνακα ιδίας συμμετοχής, ε) της απόφασης της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ αναφορικά με τη σύναψη σύμβασης για την ιδία συμμετοχή (Συνεδρία..), συμφώνησαν και συναποδέχθηκαν τα εξής (κατά περίπτωση προστίθεται η φράση: τα οποία έχουν τηρηθεί από. 12 ): 1. Την εκτέλεση από τον/την Ανάδοχο, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο., των ακόλουθων εργασιών και πακέτων εργασίας 13 :..., με ωρομίσθιο που υπολογίζεται με βάση τον μέσο όρο των τακτικών του/της αποδοχών κατά το τελευταίο εξάμηνο πριν την έναρξη εκτέλεσης του έργου και σύμφωνα με την μέθοδο χρονοχρέωσης που έχει εγκρίνει η Επιτροπή Ερευνών. 2. Το εκτιμώμενο συνολικό κόστος με το οποίο βαρύνει η παρούσα σύμβαση το έργο ανέρχεται σε και επιβεβαιώνεται από μηνιαία φύλλα χρονοχρέωσης. Ο/Η Ανάδοχος δεν δύναται να εισπράξει ουδεμία επιπλέον αμοιβή για τις ανωτέρω εργασίες πέραν των τακτικών αποδοχών του/της από το ΤΕΙ Κρήτης και έχει την υποχρέωση κατάθεσης των αντίστοιχων παραδοτέων, που ενσωματώνονται στις εκθέσεις προόδου του έργου. 3. Το ερευνητικό έργο εκτελείται εντός της περιόδου από../../201. έως../../201.. Η εκτέλεση γίνεται αυτοπροσώπως από τον/την Ανάδοχο, υπό την γενικότερη επίβλεψη του/της Επιστημονικά Υπευθύνου/ης. 12 Η φράση συμπληρώνεται στην περίπτωση που η υπογραφή της σύμβασης γίνεται μετά την έναρξη της απασχόλησης στο πλαίσιο της ιδίας συμμετοχής. Η ημερομηνία πρέπει να ταυτίζεται με την έναρξη εκτέλεσης του ερευνητικού έργου που αναγράφεται στο σημείο δ). 13 Απαιτείται πλήρης και ακριβής ανάλυση των ανατιθέμενων εργασιών.

19 4. Η εκτέλεση του ερευνητικού έργου γίνεται χωρίς δεσμεύσεις ωραρίου, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Οι ώρες απασχόλησης δεν υπερβαίνουν το..% του παραγωγικού χρόνου του/της Αναδόχου Οι δαπάνες για τυχόν μετακινήσεις του/της Αναδόχου στο πλαίσιο της σύμβασης καταβάλλονται από τον Ε.Λ.Κ.Ε. ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε βάρος του προϋπολογισμού του ερευνητικού έργου, σύμφωνα με τον κανονισμό του Ε.Λ.Κ.Ε ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, μετά από εντολή του/της Επιστημονικά Υπευθύνου/ης. 6. Ο/Η Ανάδοχος έχει τη δυνατότητα, μετά από έγκριση του/της Επιστημονικά Υπευθύνου/ης, να εκτελεί το ερευνητικό έργο ολικά ή μερικά στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κρήτης, υποχρεούμενος/η να χρησιμοποιεί επιμελώς τα επιστεφθέντα σε αυτόν/ήν πράγματα και ευθυνόμενος/η σε αντίθετη περίπτωση για τις επιζήμιες συνέπειες. 7. Ο/Η Ανάδοχος υποχρεούται να τηρεί εμπιστευτικές τις περιεχόμενες σε γνώση του/της, στο πλαίσιο εκτέλεσης του ερευνητικού έργου, πληροφορίες και στοιχεία και να μην τα χρησιμοποιεί για σκοπούς εκτός του πλαισίου αυτού, άνευ έγγραφης έγκρισης του/της Επιστημονικά Υπευθύνου/ης. 8. Τα δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, που αφορούν στο παραχθέν ερευνητικό έργο, ανήκουν αποκλειστικά στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, εκτός και αν αλλιώς ρυθμίζεται από τη σύμβαση χρηματοδότησης. Εξαιρούνται τα στοιχεία για τα οποία υπάρχει ήδη δικαίωμα διανοητικής ιδιοκτησίας. Το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ μπορεί να εκχωρήσει το δικαίωμα διανοητικής ιδιοκτησίας σε τρίτους εν όλω ή εν μέρει και με τους όρους που το ίδιο θα θεσπίσει. 9. Η σύμβαση αυτή μετά την ανάγνωση και βεβαίωση υπογράφεται σε δύο (2) όμοια πρωτότυπα, από τα οποία το πρώτο κατατίθεται στον Ειδικό Λογαριασμό του ΤΕΙ Κρήτης και το δεύτερο παραλαμβάνεται από τον/την Ανάδοχο. ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ Για τον Ειδικό Λογαριασμό του ΤΕΙ Κρήτης Ο/Η Προϊστάμενος του Τμήματος ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του ΕΛΚΕ.. 14 Σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Συνέλευσης του ΤΕΙ, το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσοστό παραγωγικού χρόνου που διατίθεται ως ιδία συμμετοχή είναι α) για τα μέλη ΕΠ, 50%, β) για τα μέλη ΕΤΕΠ-ΕΤΠ και διοικητικό προσωπικό που αποκλειστικά εργάζονται σε εργαστηριακούς χώρους με αντικείμενο απασχόλησης εργαστηριακό, 30%, γ) για τα μέλη ΕΤΕΠ- ΕΤΠ και διοικητικό προσωπικό που το αντικείμενο εργασίας τους αναφέρεται σε διοικητικές υπηρεσίες, 10%.

20 Ο/Η Επιστημονικά Υπεύθυνος/η Ο/Η Ανάδοχος.... Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΛΙΑΟΥΤΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΟΥ

Χρονοχρέωση Απασχολούμενων σε έργα

Χρονοχρέωση Απασχολούμενων σε έργα Χρονοχρέωση Απασχολούμενων σε έργα ΕΛΚΕ Πολυτεχνείο Κρήτης ΜΑΡΤΙΟΣ 2014 [1] Πίνακας περιεχομένων 1. Περιγραφή της μεθοδολογίας υπολογισμού του ωρομισθίου των απασχολούμενων σε ερευνητικά προγράμματα...

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ «ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ GLOBAL TIMESHEET»

ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ «ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ GLOBAL TIMESHEET» ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ «ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗΣ GLOBAL TIMESHEET» Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν υπόδειξης της ΕΥΔ ΕΠΕΔΒΜ τροποποιήθηκε το ατομικό φύλλο

Διαβάστε περισσότερα

Οι ετήσιες παραγωγικές ώρες για όλες τις κατηγορίες εργαζομένων είναι 1.720, όπως αναλύεται στον παρακάτω πίνακα.

Οι ετήσιες παραγωγικές ώρες για όλες τις κατηγορίες εργαζομένων είναι 1.720, όπως αναλύεται στον παρακάτω πίνακα. Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών 3 Χρονοχρέωση και αμοιβές από ερευνητικά προγράμματα για το έτος 2017 Θέτοντας ως βάση υπολογισμού τα δεδομένα ότι: - «εργασία πλήρους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ - Γλαβάς Ευριπίδης Πρόεδρος Επιτροπής - Μάνος Γεώργιος Αντιπρόεδρος Τμ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ - Γλαβάς Ευριπίδης Πρόεδρος Επιτροπής - Μάνος Γεώργιος Αντιπρόεδρος Τμ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συμβουλίου: 1 o Άρτα, 23/01/2013 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σήμερα 23 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. το επταμελές όργανο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συνεδρίασης: 3 Άρτα, 07/02/2018

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συνεδρίασης: 3 Άρτα, 07/02/2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συνεδρίασης: 3 Άρτα, 07/02/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. τα μέλη της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης του ΕΛΚΕ ΤΕΙ Ηπείρου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘ 8/18-10-2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ Στην Πάτρα σήμερα 18-10-2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Συγκρότημα Πολυτεχνικής Σχολής, Βασ. Σοφίας 12, 671 00 ΞΑΝΘΗ Τηλ.: 25410-79410 - Φαξ.: 2541079454 Ξάνθη 13087 Α.Π. 17.07.2012 ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠ, ΛΟΙΠΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΛΥΨΗ Ι ΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠ, ΛΟΙΠΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΛΥΨΗ Ι ΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ 379/14-9-2012 5.2.2 Επικαιροποίηση της µεθόδου χρονοχρέωσης απασχολούµενων σε προγράµµατα και της κάλυψης ίδιας συµµετοχής (Εισηγήτρια κ. Μ. Καστελλάκη) Η Επιτροπή, σε συνέχεια της υπ αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΟΙΒΕΣ των εργαζόμενων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας οι οποίες διεκπεραιώνονται μέσω του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

ΑΜΟΙΒΕΣ των εργαζόμενων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας οι οποίες διεκπεραιώνονται μέσω του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας Καθορισμός της διαδικασίας ΑΜΟΙΒΕΣ των εργαζόμενων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας οι οποίες διεκπεραιώνονται μέσω του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας Απόφαση της ΕΔ του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στο Πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 577 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 577 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ν.4485/2017 ΤΗΛ: 2610/997888 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα,.. 10.06.2019 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 15/ Της 100ης Έκτακτης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις

ΑΠΟΦΑΣΗ 15/ Της 100ης Έκτακτης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και Εκπαίδευσης Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 71004, Ηράκλειο Κρήτης Τηλ. 2810-379315 & 379339 Fax 2810-379340 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (Κ.Ε.Δ.ΣΥ.)

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (Κ.Ε.Δ.ΣΥ.) ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (Κ.Ε.Δ.ΣΥ.) ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ \ ΑΘΗΝΑ 2015 2 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1. Σύσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γραμματεία Συγκλήτου Σέρρες 4-5-2018 Αριθμ. πρωτ. 2054 Κοινοποίηση της αριθμ. 54/7/15.2.2018 απόφασης της Συγκλήτου του ΤΕΙ ΚΜ Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ενημερώνονται όλοι οι συναλλασσόμενοι με τον Ειδικό Λογαριασμό Ερευνών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

1) Εφαρµογή του θεσµικού πλαισίου περί µη υποχρέωσης απεικόνισης συναλλαγών (έναρξη επιτηδεύµατος απεικόνισης δαπάνης).

1) Εφαρµογή του θεσµικού πλαισίου περί µη υποχρέωσης απεικόνισης συναλλαγών (έναρξη επιτηδεύµατος απεικόνισης δαπάνης). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΜΟΝΑ Α Γ ιεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΣΠΑ

ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΣΠΑ Ειδική Υπηρεσία Θεσμικής Υποστήριξης (ΕΥΘΥ) ksidiropoulos@mou.gr Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΣΠΑ 2014 2020 Αντικείμενο εισήγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και Εκπαίδευσης Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 714, Ηράκλειο Κρήτης Τηλ. 281-379315 & 379339 Fax 281-37934 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και Εκπαίδευσης Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 71004, Ηράκλειο Κρήτης Τηλ. 2810-379315 & 379339 Fax 2810-379340 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 05 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 9917 Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 05 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 9917 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 05 Ιουλίου 2013 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 9917 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε.

ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τ.Ε. Φεβρουάριος 2015 Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Σύμφωνα με το υπάρχον νομικό πλαίσιο για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ταχ. Διεύθυνση: Εσταυρωμένος, 71004 Ηράκλειο Κρήτης Τ.Θ. 1939 Πληροφορίες: Σταυρούλα Μαγουλιανού Τηλέφωνο: 2810

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ. 875/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ. 875/ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ

Ο ΗΓΟΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ Ο ΗΓΟΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ εγκρίθηκε στην 299/22-3-2012 Συνεδρίαση της Συγκλήτου και τίθεται σε ισχύ µετά την θετική γνώµη της Επιτροπής Ερευνών στη Συνεδρίαση 379/14-9-2012 Η εξασφάλιση της αντικειµενικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ. «Δια Βίου Μάθηση» Άρθρο 1. Ορισμοί. 1. Η Δια Βίου Μάθηση περιλαμβάνει την Δια Βίου Εκπαίδευση και την Δια Βίου Κατάρτιση.

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ. «Δια Βίου Μάθηση» Άρθρο 1. Ορισμοί. 1. Η Δια Βίου Μάθηση περιλαμβάνει την Δια Βίου Εκπαίδευση και την Δια Βίου Κατάρτιση. ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «Δια Βίου Μάθηση» Άρθρο 1 Ορισμοί 1. Η Δια Βίου Μάθηση περιλαμβάνει την Δια Βίου Εκπαίδευση και την Δια Βίου Κατάρτιση. 2. Ως «Δια Βίου Εκπαίδευση» ορίζεται κάθε διαδικασία απόκτησης γνώσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ηράκλειο, 23/09/2014 Αρ. Πρωτ: 1757/Φ.30.1 Ταχ. Διεύθυνση: Εσταυρωμένος,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της 656 πράξης της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της 656 πράξης της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τ.Ε.Ι. TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και Εκπαίδευσης Εσταυρωμένος, Τ.Κ. 71004, Ηράκλειο Κρήτης Τηλ. 2810-379315 & 379339 Fax 2810-379340 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Ρέθυμνο, 16 Ιουνίου 2015 Αριθμ. Γενικού Πρωτ.: 6954 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: Τροποποίηση του Οδηγού Σύναψης Μισθώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ.3222/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ.3222/ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ν Τ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ» ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Π Α Ν Τ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ» ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Κ.Ε.) Εγκρίθηκε στη 10 η Συνεδρίαση της Συγκλήτου του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών ακαδημαϊκού έτους 2008-2009

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ταχ. Διεύθυνση: Εσταυρωμένος, 71004 Ηράκλειο Κρήτης Τ.Θ. 1939 Πληροφορίες: Σταυρούλα Μαγουλιανού Τηλέφωνο: 2810

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη 16-11-2015. Αριθμ. Πρωτ. 3382/16-11-2015

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη 16-11-2015. Αριθμ. Πρωτ. 3382/16-11-2015 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ 2249/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ 2249/ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ. 6189/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ. 6189/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ 21/ Της 58ης Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις

ΑΠΟΦΑΣΗ 21/ Της 58ης Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΦΜ: 999739279, Δ.Ο.Υ. Τρίπολης Έδρα: Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη, Τ.Κ. 22100 Τηλέφωνο: 2710 372130, Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης Προπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Εσωτερικός Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης Προπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Εσωτερικός Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης Προπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝOΜΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝOΜΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝOΜΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αριθμός Γνωμοδοτήσεως 174 /2017 ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Τμήμα Α Συνεδρίαση της 28 ης Ιουνίου 2017 Σύνθεση : Πρόεδρος : Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ Ι.Π.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ Ι.Π. ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ Ι.Π. Επιμέλεια - Προσαρμογή Μιλτιάδης Γ. Μπότσης Έκδοση 5η Κέρκυρα, Ιούνιος 2013 Θεσμικό Πλαίσιο Χρηματοδοτούμενης Έρευνας 2 ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οδηγίες για τη δήλωση άμεσων δαπανών προσωπικού σε συγχρηματοδοτούμενες πράξεις του ΕΣΠΑ , σύμφωνα με το άρθρο 12 της ΥΠΑΣΥΔ.

ΘΕΜΑ: Οδηγίες για τη δήλωση άμεσων δαπανών προσωπικού σε συγχρηματοδοτούμενες πράξεις του ΕΣΠΑ , σύμφωνα με το άρθρο 12 της ΥΠΑΣΥΔ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 11/06/2019 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ KAI ΕΣΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΣΠΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 61665-11/06/2019 Ταχ. Δ/νση Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Τομέων Οργανογράμματος Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Περιγραφή Τομέων Οργανογράμματος Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Σύμφωνα με την ΚΥΑ679/1996 (ΦΕΚ Β 826) η οποία κυρώθηκε με το ν. 3794/2009., «σκοπός του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας είναι η διάθεση και διαχείριση κονδυλίων που προέρχονται από οποιαδήποτε πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΠΑ : Προγραμματισμός δράσεων για την ενίσχυση των ερευνητών

ΕΣΠΑ : Προγραμματισμός δράσεων για την ενίσχυση των ερευνητών Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ε Ι Δ Ι Κ Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Ι Α Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ Ι Σ Η Σ Τ Ο Μ Ε Α Κ Ω Ν Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ι Α Κ Ω Ν Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ω Ν

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 22/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 22/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 22/15-10-2015 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 438/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση συμμετοχή της υπαλλήλου Δήμητρας Δάλιου (ΙΔΑΧ)

Διαβάστε περισσότερα

Π.Κ. 68/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Π.Κ. 68/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Π.Κ. 68/13-7-2000 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 2000-2001 Στην Αθήνα σήμερα 30 Ιουλίου 2000 οι υπογράφοντες αφενός Λευτέρης Αντωνακόπουλος, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Πράξη «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) Νέο Πρόγραμμα Σπουδών», στις 8 Π.Σ., 3 Π.Στ.Εξ., 2 Π.Στ.Εισ. του Στρ. Στόχου 1 Κωδικός ΟΠΣ-ΕΡΓΟΡΑΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ε.Ι ΗΠΕΙΡΟΥ 1 Η πρακτική άσκηση των Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Προγράμματος Σπουδών και απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 11/4/2012

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 11/4/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 11/4/2012 ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΔΗΜ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ. 2/οικ.32582/0022 ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 22

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΔΙΑΔΗΡΥΞΗ 9/2018)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΔΙΑΔΗΡΥΞΗ 9/2018) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΔΙΑΔΗΡΥΞΗ 9/2018) Διευκρινήσεις επί της αριθ. 9/2018 Διακήρυξης Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΛΑΕΚ 0,24%), ΈΤΟΥΣ 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΛΑΕΚ 0,24%), ΈΤΟΥΣ 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΛΑΕΚ 0,24%), ΈΤΟΥΣ 2016 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΟΨΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΑΕΚ 0,24% Κάθε επιχείρηση αποδίδει μηνιαία στο ΙΚΑ εργοδοτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. 2η Προκήρυξη Ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. 2η Προκήρυξη Ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών Τμήμα Ερευνητικών Έργων ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 2η Προκήρυξη Ερευνητικών έργων ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την ενίσχυση Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών (Α.Π. 8654/18.01.2019) Έκδοση 2.0 28 Ιανουαρίου 2019 (Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ. ΘΕΜΑ: «Παροχή οδηγιών για την υλοποίηση μισθολογικών ρυθμίσεων».

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ. ΘΕΜΑ: «Παροχή οδηγιών για την υλοποίηση μισθολογικών ρυθμίσεων». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αθήνα, 28/5/2010 ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΔΗΜ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ. 2/35981/0022 ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 22 η Μισθολογίου Ταχ.Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uoc.gr ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ Γραμματεία Συγκλήτου Πληροφορίες: Ελευθερία Αλεφαντινού Τηλέφωνο: 28310 77904 Τηλεομοιοτυπία: 28310 77909 E-mail: syglhtos@admin.uoc.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Σέρρες 1-2-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 62124 ΣΕΡΡΕΣ Α.Π. : 334 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Ειδικός Λογαριασμός

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG V/A GREECE ITALY

INTERREG V/A GREECE ITALY INTERREG V/A GREECE ITALY 2014-2020 INFO DAY ON PROJECT IMPLEMENTATION PYRGOS, 27 th September 2019 1 Oι δαπάνες είναι επιλέξιμες εφόσον, Αντιστοιχούν σε δράσεις, υπηρεσίες ή προϊόντα που περιγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ (Τ.Δ.Υ.) ΕΤΠΑ, ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ (Τ.Δ.Υ.) ΕΤΠΑ, ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ (Τ.Δ.Υ.) ΕΤΠΑ, ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤ ΓΕΝΙΚΑ Το Τεχνικό Δελτίο Υποέργου συμπληρώνεται και υποβάλλεται μετά τη σύναψη της νομικής δέσμευσης, δηλαδή μετά την

Διαβάστε περισσότερα

Ψαχνά Ευβοίας Ψαχνά 13/10/2017. Τ.Κ , Εύβοια Αρ. πρωτ.: 2053

Ψαχνά Ευβοίας Ψαχνά 13/10/2017. Τ.Κ , Εύβοια Αρ. πρωτ.: 2053 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ψαχνά Ευβοίας Ψαχνά 13/10/2017 Τ.Κ. 34400, Εύβοια Αρ. πρωτ.: 2053 Πληροφορίες: Χ. Κυριάκου Τηλ.: 22280-99526, 99520 & 99502

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ Η πρακτική άσκηση των Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Προγράμματος Σπουδών και απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ MΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ MΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ MΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2016 ΔΠΘ/ΠΤΔΕ: Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής

Διαβάστε περισσότερα

Π. Ραπανάκης, Το νέο θεσμικό πλαίσιο που προβλέπει την καταχώριση της υπερεργασίας και της νόμιμης υπερωρίας στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ»

Π. Ραπανάκης, Το νέο θεσμικό πλαίσιο που προβλέπει την καταχώριση της υπερεργασίας και της νόμιμης υπερωρίας στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» 1 of 7 11/9/2018, 11:53 AM Π. Ραπανάκης, Το νέο θεσμικό πλαίσιο που προβλέπει την καταχώριση της υπερεργασίας και της νόμιμης υπερωρίας στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» Πέτρος Γ. Ραπανάκης, Σύμβουλος επιχειρήσεων σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας

Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας Βόλος, 2015 Άρθρο 1 Εκπόνηση Μεταδιδακτορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ09-Ν0Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΑΔΑ: ΒΙΥ09-Ν0Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» Ταχ. /νση: Κωνσταντινουπόλεως 45-49, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συμβουλίου: 13 o Άρτα, 15/09/2014

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συμβουλίου: 13 o Άρτα, 15/09/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Aρ. Συμβουλίου: 13 o Άρτα, 15/09/2014 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ. η Ολομέλεια της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ09-5ΒΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΑΔΑ: ΒΙΥ09-5ΒΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» Ταχ. /νση: Κωνσταντινουπόλεως 45-49, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ευτέρα 21/7/2014 Αριθµ. Πρωτ.: 8295 Ο Ειδικός Λογαριασµός του Πανεπιστηµίου Κρήτης έχοντας υπόψη: τον Κανονισµό Χρηµατοδοτήσεων Εσωτερικό Κανονισµό Συστήµατος Αξιολόγησης Έρευνας, όπως αυτός εγκρίθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Πρότασης προς σύναψη τεσσάρων (4) Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου Ιδιωτικού Δικαίου για την παροχή έργου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Πρότασης προς σύναψη τεσσάρων (4) Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου Ιδιωτικού Δικαίου για την παροχή έργου ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Λαμία: 01/04/2016 (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αρ. πρωτ.: 469 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Δ/νση: 3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθήνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ. 3698/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ. 3698/ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΑΙΤΗΣΗ. Τη Γραμματεία του Τμήματος. της Σχολής. του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

ΠΡΟΣ: ΑΙΤΗΣΗ. Τη Γραμματεία του Τμήματος. της Σχολής. του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. ΠΡΟΣ: Τη Γραμματεία του Τμήματος. ΑΙΤΗΣΗ της Σχολής. του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. ΕΠΩΝΥΜΟ..... ΟΝΟΜΑ..... Με την παρούσα υποβάλλω την υποψηφιότητά μου, προκειμένου να κριθώ για πρόσληψη σε θέση (Επιστημονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Να ληφθούν υπόψη οι οδηγίες υποβολής της αίτησης πριν την συμπλήρωση της

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Να ληφθούν υπόψη οι οδηγίες υποβολής της αίτησης πριν την συμπλήρωση της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Τ.Ε. ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Να ληφθούν υπόψη οι οδηγίες υποβολής της αίτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ.)

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ.) ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ09-Τ93 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΑΔΑ: ΒΙΥ09-Τ93 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» Ταχ. /νση: Κωνσταντινουπόλεως 45-49, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Νεάπολη 3/11/2015 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Αρ. Πρωτ.: 3033 Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ-ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Νεάπολη 3/11/2015 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Αρ. Πρωτ.: 3033 Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ-ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Νεάπολη 3/11/2015 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Αρ. Πρωτ.: 3033 Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ-ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Το τεύχος αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηράκλειο, 21-05-2015 Αρ. Πρωτ:1408/Φ.30.1 Ταχ. Διεύθυνση: Εσταυρωμένος, 71004 Ηράκλειο Κρήτης Τ.Θ. 1939 Πληροφορίες: Σταυρούλα

Διαβάστε περισσότερα

Π.Κ. 137/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Π.Κ. 137/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Π.Κ. 137/26-10-2000 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ------------------------- Στην Αθήνα σήμερα, 18 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ09-ΜΥ6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΑΔΑ: ΒΙΥ09-ΜΥ6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» Ταχ. /νση: Κωνσταντινουπόλεως 45-49, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 2004-2005 Στην Αθήνα σήμερα 20 Ιουλίου 2004, οι υπογράφοντες αφενός Ιωάννης Δραπανιώτης, Γενικός Διευθυντής, ως εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ. 6017/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη Αριθμ. Πρωτ. 6017/ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Έρευνας Προκήρυξη 2015

Εσωτερικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Έρευνας Προκήρυξη 2015 Εσωτερικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Έρευνας Προκήρυξη 2015 Η παρούσα προκήρυξη αποτελεί την πρώτη προκήρυξη εσωτερικού προγράμματος χρηματοδότησης της Έρευνας του ΤΕΙ Κρήτης, και απευθύνεται σε μέλη του Επιστημονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, 26/4/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4561 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 393 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΑΝΙΑ, 26/4/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4561 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 393 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Π Ο Λ Υ Τ Ε Χ Ν Ε Ι Ο Κ Ρ Η Τ Η Σ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Κτίριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά Τηλ.: 28210 37033-46 Fax: 28210 37081, 37082 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΙΛΑ 50100 ΚΟΖΑΝΗ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αμοιβής και εργασίας των Γεωπόνων Ανωτάτων Τεχνολογικών Ιδρυμάτων Ιδιωτικών Υπαλλήλων απασχολούμενων στις βιομηχανικές επιχειρήσεις όλης της χώρας Στην Αθήνα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Εργασιακά Θέματα «ιευθέτηση Χρόνου Εργασίας»

Εργασιακά Θέματα «ιευθέτηση Χρόνου Εργασίας» Εργασιακά Θέματα «ιευθέτηση Χρόνου Εργασίας» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Διευθέτηση χρόνου εργασίας Συνοπτική παρουσίαση... 3 2. Εισαγωγικές παρατηρήσεις.. 6 3. Περιεχόμενο της διευθέτησης χρόνου εργασίας.. 6 4. Διασφαλίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηράκλειο, 11.12.2015 Αρ. Πρωτ: 3212/Φ.30.1 Ταχ. Διεύθυνση: Εσταυρωμένος, 71004 Τ.Θ. 1939 Πληροφορίες: Σταυρούλα Μαγουλιανού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Αθήνα, Α.Π.: 3381

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Αθήνα, Α.Π.: 3381 Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Ταχ. Δ/νση : Πατησίων 42 Ταχ. Κώδικας : 106 82 Πληροφορίες: Δημ. Αλεβιζόπουλος Τηλέφωνο : 210 38 97 162 Fax : 210 33 01 671 Email : dalevizopoulos@asfa.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ 34400 Ψαχνά Εύβοια Τηλ.: 2228099703, 99504 FAX: 2228023766 Πληροφορίες: κ. Π. Kωνστάντιου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου) Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μον. Διασφάλισης Ποιότητας & Ανθρώπινων Πόρων ΕΛΚΕ ΑΠΘ Καραστογιάννης Δημοσθένης 2310-994082 2310-200392 Prosk@rc.auth.gr 84643 Θεσσαλονίκη, 19/11/2014

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικοί κανόνες επιλεξιμότητας των ΕΠ του στόχου Επενδύσεις στην Ανάπτυξη & Απασχόληση

Εθνικοί κανόνες επιλεξιμότητας των ΕΠ του στόχου Επενδύσεις στην Ανάπτυξη & Απασχόληση This image cannot currently be displayed. Εθνικοί κανόνες επιλεξιμότητας των ΕΠ 2014-2020 του στόχου Επενδύσεις στην Ανάπτυξη & Απασχόληση Ειδική Υπηρεσία Θεσμικής Υποστήριξης / Εθνική Αρχή Συντονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κανονισμός Υποτροφιών της Επιτροπής Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού Σελίδα 1 Η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΞ446914Γ-ΧΡΖ. Βαθμός Ασφαλείας. Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών &Διαχείρισης Συμβάσεων. Μεγ.

ΑΔΑ: ΒΙΞ446914Γ-ΧΡΖ. Βαθμός Ασφαλείας. Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών &Διαχείρισης Συμβάσεων. Μεγ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών &Διαχείρισης Συμβάσεων Μεγ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Η Γ Ο Σ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η Σ Α Σ Κ Η Σ Η Σ

Ο Η Γ Ο Σ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η Σ Α Σ Κ Η Σ Η Σ Ο Η Γ Ο Σ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η Σ Α Σ Κ Η Σ Η Σ Τµήµα Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Χαλκίδας ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο-πλαίσιο των Τ.Ε.Ι. (Ν. 1404/83), η Πρακτική Άσκηση των φοιτητών αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟN ΑΘΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟN ΑΘΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟN ΑΘΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 1 Το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Παρασκευή 2/6/2016 Αριθµ. Πρωτ.: 4647 Ο Ειδικός Λογαριασµός του Πανεπιστηµίου Κρήτης έχοντας υπόψη: τον Κανονισµό Χρηµατοδοτήσεων Εσωτερικό Κανονισµό Συστήµατος Αξιολόγησης Έρευνας, http://www.elke.uoc.gr/management/files/interrules-2012.pdf

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΘΑΛΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΘΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ΘΑΛΗΣ Συνοπτικές Οδηγίες Ημερομηνίες Επιλεξιμότητας δαπανών...2 Χρηματοδότηση...2 Δομή Προτάσεων...2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ 4 2 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π.Κ. 134/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Π.Κ. 134/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Π.Κ. 134/19-10-2000 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ------------------------- Στην Αθήνα σήμερα 12 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης "ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση"

ΘΕΜΑ: 2η Τροποποίηση της Πράξης ΜΟΔΙΠ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με κωδικό MIS στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Κωνσταντινουπόλεως 45-49

Διαβάστε περισσότερα