Οικογενειακή επιχείρηση. Πνεύμα απόλυτης συνεργασίας. Προγραμματισμός για το μέλλον. Σκέψη προσανατολισμένη στην ποιότητα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οικογενειακή επιχείρηση. Πνεύμα απόλυτης συνεργασίας. Προγραμματισμός για το μέλλον. Σκέψη προσανατολισμένη στην ποιότητα"

Transcript

1 Πνεύμα απόλυτης συνεργασίας Οικογενειακή επιχείρηση Προγραμματισμός για το μέλλον Σκέψη προσανατολισμένη στην ποιότητα

2 Η φιλοσοφία μας: «Smart connections.» Με το δίκτυο των εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών μας δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να διανοίγουμε νέους δρόμους. Δρόμους στους οποίους πορευόμαστε μαζί με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Χάρη στην απρόσκοπτη συνεργασία όλων των μετεχόντων, εστιάζουμε πάντα στον στόχο μας.

3 Δημιουργούμε εναλλακτικές λύσεις, αξιοποιούμε πλεονεκτήματα Η φιλοσοφία μας «Smart connections.» βασίζεται στην πλούσια εμπειρία του Ομίλου KOSTAL σε συνδυασμό με τα τέσσερα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα που διέπουν τις δραστηριότητες μας. Με την εναρμονισμένη σύμπραξη αυτών των πλεονεκτημάτων και παραγόντων, δημιουργούμε ευνοϊκές προϋποθέσεις συνεργασίας μεταξύ των πελατών μας και του Ομίλου, καθώς και μεταξύ προϊόντων & εφαρμογών και των τελικών χρηστών τους. Μελετημένες προϋποθέσεις που έχουν σχεδιαστεί για μακροχρόνια επιτυχία. Η οικογένεια KOSTAL Θεωρούμε ότι στην αλληλέγγυα οικογένεια KOSTAL, εκτός από τις εταιρείες του Ομίλου, ανήκουν και όλοι οι συνεργάτες μας. Αυτή η πεποίθηση όπως και οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, εγγυώνται έναν κώδικα αξιών που βασίζεται στην ανθρωπιά και την παράδοση. Καλή συνεργασία Στις συνεργασίες μας, το σκεπτικό που έχουμε υιοθετήσει μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε δυνατές σχέσεις με τους πελάτες μας, προσφέροντας υψηλή ποιότητα στις πωλήσεις, επιδεικνύοντας το καταλληλότερο προϊόν. Σκέψη προσανατολισμένη στην ποιότητα Οι υψηλές προδιαγραφές της KOSTAL αποδεικνύουν τον έντονο προσανατολισμό της σκέψης στην ποιότητα, την αυστηρή διαχείριση των σφαλμάτων, των εγγυήσεων και της ανοιχτής επικοινωνίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε με έμφαση στην ποιότητα, προς το συμφέρον των πελατών μας. Διαμορφώνουμε το μέλλον Δημιουργούμε μαζί μοναδικές υπηρεσίες Ήδη από σήμερα σκεφτόμαστε το αύριο και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενεργή μεταφορά της τεχνογνωσίας μας σαν προστιθέμενη αξία. Με αυτό τον δυναμικό διάλογο προωθούμε τη συνεργασία και διαμορφώνουμε το μέλλον μαζί με τους συνεργάτες μας. Τα προϊόντα μας Πάντα μια «έξυπνη σύνδεση» Αντιστροφείς PIKO PIKO BA System Με την σειρά αντιστροφέων PIKO και το PIKO BA System, η KOSTAL ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς και ταυτόχρονα εφαρμόζει ενεργά την φιλοσοφία «Smart connections.». Οι αντιστροφείς PIKO αποτελούν την καρδιά της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης και συνδυάζουν την παραγωγή ενέργειας με πολυάριθμες δυνατότητες χρήσης της ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι το ρεύμα που παράγεται από την Φ/Β εγκατάσταση μπορεί να χρησιμοποιείται στην κατανάλωση της κατοικίας ή να τροφοδοτεί το δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο. Το έξυπνο PIKO BA System διευρύνει ακόμα περισσότερο αυτές τις δυνατότητες, επιτρέποντας την αποθήκευση της παραγόμενης ενέργειας για μετέπειτα ιδιοκατανάλωση. Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και συνδυάζει τις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς με τις καινοτόμες τεχνολογίες Smart Home.

4 Η εμπειρία μας ενδυναμώνει: Η οικογένεια KOSTAL Με γερές ρίζες και βάσεις, η οικογένεια KOSTAL αναπτύσσεται και επεκτείνεται συνεχώς. Και επειδή μοιράζονται τις ίδιες ρίζες, τα μέλη της KOSTAL έχουν αλληλεγγύη και αξιοποιούν από κοινού την ενέργεια που διαθέτει κάθε μέλος αυτής της οικογένειας. Αποτελούμε μια δυνατή ομάδα, στην οποία κυριαρχεί η αλληλεγγύη.

5 Μια επιχείρηση με παράδοση Το 1912 ο ιδρυτής της εταιρείας, Leopold Kostal, έδωσε πνοή στο όραμα εγκαινιάζοντας στο Lüdenscheid την παραγωγή υλικών εγκατάστασης για βιομηχανικές και ιδιωτικές εφαρμογές. Τόσο ο γιος του ιδρυτή, Kurt Kostal, όσο και ο εγγονός του, Helmut Kostal, αφιέρωσαν το επιχειρηματικό τους πνεύμα στην οικογενειακή εταιρεία, εξοπλίζοντάς την με πολύτιμο δυναμικό εμπειρίας με την πάροδο των ετών. Από τον Ιανουάριο του 2011, την ηγεσία της εταιρείας έχει αναλάβει η τέταρτη γενιά, με τον Andreas Kostal. Βήμα-βήμα προς τον Όμιλο KOSTAL Το 1927 η εταιρεία επεκτάθηκε και στα ηλεκτρικά συστήματα αυτοκινήτων, παρουσιάζοντας ένα δείκτη κατεύθυνσης οχήματος με την υπογραφή της KOSTAL. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1935, τα ηνία της εταιρείας ανέλαβε η δεύτερη γενιά της οικογένειας, υπό τη διεύθυνση του Kurt Kostal. Υπό την καθοδήγηση αυτών των δύο γενεών, η Leopold Kostal KG εστίασε με σαφήνεια στην ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών για την αυτοκινητοβιομηχανία. Μια δυνατή ομάδα Το 1995, ο Helmut Kostal διάρθρωσε την εταιρεία σε τέσσερις ανεξάρτητους επιχειρηματικούς κλάδους: Automotive Electrical Systems, Industrial Electronics, Connectors και SOMA (Test Technology). Κάθε κλάδος διαθέτει ξεχωριστούς πόρους σε εξοπλισμό και κεφάλαιο, για να διασφαλίζεται η μεταξύ τους αυτονομία. Αυτά τα εγχειρήματα διαφοροποίησης αποτελούν το ουσιαστικότερο κομμάτι της μακρόχρονης στρατηγικής της KOSTAL. Το 2004 το τμήμα Industrial Electronics μετατράπηκε σε μια αυτόνομη εταιρία της KOSTAL, η οποία μεταφέρθηκε στο Hagen το Τον Δεκέμβριο του 2006 ιδρύθηκε στο Freiburg η KOSTAL Solar Electric GmbH ως θυγατρική εταιρεία της KOSTAL Industrie Elektrik GmbH, με αντικείμενο την διεθνή προώθηση και διάθεση των αντιστροφέων PIKO. Διαθέτει γραφεία σε διάφορες χώρες. Μετά από μια αναδιοργάνωση το 2008, ο Όμιλος KOSTAL δραστηριοποιείται πλέον σε τρεις επιχειρηματικούς κλάδους: Holding, Automotive Electrical Systems και Industry. Ο επιχειρηματικός κλάδος Industry περιλαμβάνει τις εταιρείες KOSTAL Industrie Elektrik GmbH, KOSTAL Kontakt Systeme GmbH και SOMA GmbH (Test Technology). Η οικογένεια ως συνδετικό στοιχείο Θεωρούμε ότι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί συνεργάτες μας ανήκουν στην οικογένεια KOSTAL, στην οποία κυριαρχεί η αλληλεγγύη. Η στενή, γεμάτη εμπιστοσύνη συνεργασία με τους πελάτες μας, αποτελεί βασική αξία μας. Έτσι, για κάθε πελάτη μας αφιερώνουμε αρκετό χρόνο στην από κοινού ανεύρεση εξειδικευμένων λύσεων και υλοποιούμε τις κατάλληλες τεχνικές προϋποθέσεις για να καλύπτουμε με ακρίβεια τις εκάστοτε ανάγκες κάθε εφαρμογής. Με αυτό τον τρόπο, η KOSTAL συνδυάζει έξυπνα την ευρεία τεχνογνωσία και τις τεχνικές της δυνατότητες με τη στενή σχέση της με τον πελάτη. Υλοποιούμε συνεργασίες που διέπονται από εμπιστοσύνη και βασίζονται στην μακροπρόθεσμη προοπτική όλων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων μας. Οι τέσσερις γενιές της οικογένειας Kostal

6 Καλή συνεργασία χάρη στη στενή σχέση με τον πελάτη Σιγουριά παρέχει μόνο μια ομάδα, στην οποία μπορεί να βασιστεί κάποιος και σε δύσκολες συνθήκες. Για αυτό τον λόγο, στις επιδιώξεις μας εντάσσεται η συνεχής ανάπτυξη ενός δικτύου σημαντικών συνεργατών από διάφορους τομείς. Κάθε ένας από τους συνεργάτες ενισχύει με τις δεξιότητές του αυτό το δίκτυο, διασφαλίζοντας την διατήρηση του δικτύου και ταυτόχρονα τους υπόλοιπους συνεργάτες.

7 Πορευόμαστε μαζί Κάθε επένδυση σε πρωτοποριακές τεχνολογίες και λύσεις αποτελεί πάντα ένα βήμα για ένα καλύτερο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις στην βελτιστοποίηση των διαφόρων δικτύων συνεργατών. Για αυτό τον λόγο, η KOSTAL δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εταιρική συνεργασία με τους πελάτες, η οποία διέπεται από πνεύμα αλληλεγγύης, σαφείς συμφωνίες, δεσμευτικές δηλώσεις και πορεία προς κοινή κατεύθυνση. Άριστες προϋποθέσεις για μια πραγματική συνεργασία Για την KOSTAL συνεργασία σημαίνει ομαδική δουλειά, ενότητα και, κυρίως, συνεχή επαφή με τους πελάτες. Το αποτέλεσμα της ομαδικής μας εργασίας βασίζεται σε από κοινού εξέταση των επερχόμενων σχεδίων, ώστε η γνώση των διαφορετικών εξειδικευμένων κατευθύνσεων να απορροφάται και να εκβαθύνεται πάντοτε. Στις στρατηγικές συνεργασίες μας συγκαταλέγονται επιχειρήσεις, ενώσεις και οργανισμοί, το οποίο διασφαλίζει την ισορροπημένη θεώρηση των διαφόρων τομέων ενδιαφέροντος. Έτσι, όλες οι πλευρές προσφέρουν μελετημένα σχέδια, για την εφαρμογή των οποίων καταβάλλονται κοινές προσπάθειες από όλους τους μετέχοντες. Αυτό σημαίνει για τους πελάτες μας ότι η συνεργασία με την KOSTAL οδηγεί με ασφάλεια στη βέλτιστη δυνατή επίτευξη των στόχων τους. Ανακαλύψτε νέες προοπτικές με την KOSTAL Το πρόγραμμα συνεργασιών παρέχει στους πελάτες μας την δυνατότητα για ενεργή ανταλλαγή ιδεών και λεπτομερή ενημέρωση για την KOSTAL. Παράλληλα διανοίγουμε νέες προοπτικές στους πελάτες μας, παρουσιάζοντάς τους καινοτομίες προϊόντων, παρέχοντας γνώση εκ των έσω για την αγορά φωτοβολταϊκών συστημάτων ή ενημερώνοντάς τους για τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της επιχείρησης. Οι συνεργασίες δημιουργούν «Smart connections.» Σε όλες τις συνεργασίες μας θεωρούμε ότι η ανταλλαγή εμπειριών είναι σημαντική όχι μόνο σε τεχνικό, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Υπό αυτό το πρίσμα διοργανώνουμε ποικίλες δράσεις, ώστε να ενσαρκώνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας την φιλοσοφία «Smart connections.». Ένα παράδειγμα αποτελεί το τραγούδι «Smart connections.» που δημιουργήθηκε με την συμβολή διαφόρων συνεργατών μας, έχοντας ως στόχο να αποτυπώσει την σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και μουσικής. Η φιλοσοφία μας, ωστόσο, μεταδίδεται και στα παιδιά μέσα από τον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνουμε.

8 Ποιότητα σε όλα τα επίπεδα Στο σύγχρονο κτίριο παραγωγής της KOSTAL, στο Hagen, αναπτύσσουμε νέες λύσεις για την ενέργεια του μέλλοντος και τη διαρκή ικανοποίηση των πελατών μας. Παράλληλα, μπορούμε να υπολογίζουμε πάντοτε στην στήριξη του Ομίλου KOSTAL, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας με την ικανότητα και την πολυετή εμπειρία του.

9 Τα σφάλματα υπάρχουν για να εξαλείφονται Είναι γνωστό ότι συνήθως τα σφάλματα κρύβονται στις λεπτομέρειες. Για αυτό, στην KOSTAL κάνουμε από την αρχή τα πάντα ώστε να τα αποφεύγουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που υιοθετήσαμε την προσέγγιση περί μηδενικών σφαλμάτων, η οποία φαίνεται σε όλους του τομείς της επιχείρησής μας και στοχεύει στην ποιότητα της εργασίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Εντατική προσπάθεια για ποιότητα Ήδη στα πλαίσια της ανάπτυξης προϊόντων, αναλύονται και εξαλείφονται ενδεχόμενες πηγές σφαλμάτων. Αυτό επιτυγχάνεται με την εφαρμογή προληπτικών εργαλείων ποιότητας, τα οποία έχουν αναπτυχθεί από την KOSTAL ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Συνεχίζουμε, ωστόσο, να παρακολουθούμε τα προϊόντα μας ακόμα και μετά την καθιέρωσή τους στην αγορά, ερευνώντας διαρκώς για δυνατότητες περαιτέρω βελτιστοποίησης. Υπό αυτό το πρίσμα, αξιοποιούμε με προθυμία τις υποδείξεις των πελατών μας και μαθαίνουμε από την εμπειρία των άλλων. Προϊόντα ποιότητας Η KOSTAL χρησιμοποιεί εξαρτήματα μόνο από προμηθευτές που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα υψηλά ποιοτικά μας πρότυπα. Ποιότητα μέσω σκέψης και πράξης Για την επίτευξη των στόχων μας περί ποιότητας, οι ικανότητες όλων των συνεργατών αναπτύσσονται διαρκώς, με εκπαίδευση σε σκέψη και πράξη και με προσανατολισμό στον πελάτη και την ποιότητα. Ποιότητα χάρη στην καθοδήγηση Αντιστροφείς στον θάλαμο κλιματισμού Τα στελέχη μας αποτελούν πρότυπο για τους συνεργάτες τους. Πρέπει να διατυπώνουν σαφείς και εφικτούς στόχους και να στηρίζουν τους συνεργάτες στην υλοποίηση των στόχων. Είναι υπεύθυνοι για την εκπλήρωση αυτών των στόχων. Ποιότητα στον διεθνή ανταγωνισμό Προς επιβεβαίωση της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας της KOSTAL, η απόκτηση διεθνών πιστοποιητικών και βραβείων ποιότητας αποτελεί δεδηλωμένο στόχο της επιχείρησης. Δοκιμαστήριο λειτουργίας με πλήρες φορτίο Ποιότητα στην επικοινωνία Στα πλαίσια της επικοινωνίας με κάθε πελάτη μας, επεξεργαζόμαστε εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του. Για αυτό, στην KOSTAL έχει μεγάλη σημασία η ποιότητα της επικοινωνίας με τον πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι υποβάλλουμε τις προσφορές μας μόνο κατόπιν στοχευμένης ανάλυσης και εκτεταμένων συζητήσεων επί τόπου. Επιπλέον, θέτουμε στη διάθεση του πελάτη έναν αρμόδιο συνεργάτη μας που μπορεί να καλύψει κάθε ερώτηση εξειδικευμένα και αποτελεσματικά. Τελική συναρμολόγηση αντιστροφέων Στις διπλανές φωτογραφίες παρουσιάζονται στιγμιότυπα από τις διαδικασίες παραγωγής και διασφάλισης ποιότητας της KOSTAL.

10 Με περισσότερη γνώση διαμορφώνουμε το μέλλον Ο στόχος μας για το μέλλον είναι η διαρκής προώθηση εξελίξεων από κοινού με τους συνεργάτες μας, χάρη στον έξυπνο συνδυασμό νέων τεχνολογιών και εκτεταμένης γνώσης. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συνεπιδράσουμε ενεργά και εμείς στη διαμόρφωση του μέλλοντος αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες.

11 Μετάδοση και απόκτηση γνώσης Η οικονομική πρόοδος σε συνδυασμό με την υπεύθυνη αξιοποίηση των φυσικών πόρων θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα θέματα, στα οποία θα κληθούμε να αντεπεξέλθουμε μελλοντικά. Ο έξυπνος συνδυασμός αυτών των δύο τομέων, απαιτεί ευρεία γνώση. Γνωρίζουμε και ενστερνιζόμαστε τη φιλοσοφία της δια βίου μάθησης. Για αυτό και επικεντρωνόμαστε ιδιαίτερα στη μετάδοση της γνώσης μέσω του διαλόγου με διάφορους συνεργάτες. Ο διάλογος προσφέρει και στις δύο πλευρές νέες γνώσεις, οι οποίες ενσωματώνονται στην ανάπτυξη της συνεργασίας, ακόμη και στην ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Υπευθυνότητα με βάση την γνώση Ιδιαίτερα σε επίπεδο προϊόντων φαίνεται ότι στην αγορά η μακροπρόθεσμη επιτυχία ανήκει μόνο στις επιχειρήσεις που ασκούν την δραστηριότητά τους με οικολογική και κοινωνική ευαισθητοποίηση. Η KOSTAL επιτυγχάνει μια έξυπνη σύνδεση μεταξύ της οικονομικής, της οικολογικής και της κοινωνικής διάστασης στους τομείς των βασικών προϊόντων της. Η τεχνολογία φωτοβολταϊκών συστημάτων βασίζεται σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συμβάλλοντας σημαντικά σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον. Φρέσκες ιδέες για συνεχή ανάπτυξη Χάρη στη συνεχή ανταλλαγή γνώσης, έχουμε τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε και να προοδεύουμε, έτσι ώστε να επωφελούμαστε όλοι εξίσου. Μόνο όταν γεννιούνται διαρκώς νέες, φρέσκες ιδέες, δημιουργείται κάτι καινούριο και η υψηλή ποιότητα που έχει επιτευχθεί έως τώρα μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο μελλοντικά. Εκτεταμένη εφαρμογή της γνώσης Η KOSTAL επικεντρώνεται στη γνώση και προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες της την ανταλλαγή πληροφοριών στα πλαίσια ενός δικτύου γνώσεων. Στόχος αυτής της ανταλλαγής γνώσεων είναι η συστηματική κατανόηση των δυνατοτήτων των νέων πηγών ενέργειας και των επιδράσεών τους στο περιβάλλον. Υπευθυνότητα για την προστασία του περιβάλλοντος Στον Όμιλο KOSTAL γνωρίζουμε ότι οι εφαρμοζόμενες από εμάς ενέργειες για την ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διάθεση των προϊόντων μας, επιδρούν άμεσα ή έμμεσα στο περιβάλλον. Για αυτό τον λόγο, η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μια από τις σημαντικές δεσμεύσεις της επιχείρησης και αυτό αντικατοπτρίζεται και στους περιβαλλοντικούς κανόνες που εφαρμόζει. Σήμερα, αύριο και στο μέλλον. Η συνεργασία με την KOSTAL Solar Electric πάντα προσφέρει έξυπνες λύσεις για τις ανάγκες σας! Φ/Β εγκατάσταση στο Hagen

12 KOSTAL Solar Electric GmbH Hanferstr Freiburg i. Br. Germany Telephone: Fax: KOSTAL Solar Electric Ibérica S.L. Edificio abm Ronda Narciso Monturiol y Estarriol, 3 Torre B, despachos 2 y 3 Parque Tecnológico de Valencia Valencia Spain Telephone: Fax: KOSTAL Solar Electric France SARL 11, rue Jacques Cartier Guyancourt France Telephone: Fax: KOSTAL Solar Electric Hellas Ε.Π.Ε. Στέλιου Καζαντζίδη 47, Ταχυδρομική Θυρίδα: ο κτίριο 2η είσοδος 55535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη Ελλάδα Τηλέφωνο: Φαξ: KOSTAL Solar Electric Italia Srl Via Genova, Rivoli (TO) Italy Telephone: Fax: KOSTAL Solar Electric Turkey Taşocağı yolu cad., Mahmutbey mah. Ağaoğlu My Office212 No:3 B Blok, Kat:16, Ofis No: 269 Bağcılar, Istanbul Turkey Telephone: Fax: /2015 I GR

KOSTAL Γέφυρα για τους κοινούς μας στόχους Νέες προοπτικές ανοίγονται με Smart connections.

KOSTAL Γέφυρα για τους κοινούς μας στόχους Νέες προοπτικές ανοίγονται με Smart connections. KOSTAL Solar Electric GmbH Hanferstr. 6 79108 Freiburg i. Br. Deutschland Telefon: +49 761 47744-100 Fax: +49 761 47744-111 KOSTAL Solar Electric Ibérica S.L. Edificio abm Ronda Narciso Monturiol y Estarriol,

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο χαρακτηριστικών PIKO 12-20

Δελτίο χαρακτηριστικών PIKO 12-20 Δελτίο χαρακτηριστικών PIKO 12-20 Αντιστροφείς PIKO: Ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί Ευέλικτη χρήση Τριφασική τροφοδοσία Έως 3 MPP-Tracker για διαμόρφωση σε όλες σχεδόν τις στέγες Μεγάλο εύρος

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά. PLENTICORE plus plus

Τεχνικά Χαρακτηριστικά. PLENTICORE plus plus Τεχνικά Χαρακτηριστικά PLENTICORE plus 4.2-10 plus PLENTICORE plus: Το νέο πρότυπο πολύπλευρο και έξυπνο Ολοκληρωμένη λύση Υβριδικός Φ/Β αντιστροφέας με είσοδο για συσσωρευτή (προαιρετική ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά PIKO IQ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά PIKO IQ Τεχνικά Χαρακτηριστικά PIKO IQ 4.2-10 IQ PIKO IQ: Η ισχυρή σειρά αντιστροφέων της KOSTAL ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί Ευέλικτη χρήση 2 MPP-Tracker για ευέλικτο σχεδιασμό κάθε στέγης Διευρυμένο

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο χαρακτηριστικών. PIKO MP plus

Δελτίο χαρακτηριστικών. PIKO MP plus Δελτίο χαρακτηριστικών PIKO MP plus 1.5-1 - 4.6-2 MP PIKO MP plus: Το νέο πρότυπο στους 1-φασικούς αντιστροφείς - ευέλικτος, επικοινωνιακός και, με τον ανάλογο εξοπλισμό, επίσης, αντιστροφέαςσυσσωρευτής

Διαβάστε περισσότερα

Αντιστροφείς PIKO ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί

Αντιστροφείς PIKO ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί Αντιστροφείς PIKO ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί Τεχνογνωσία KOSTAL παραγωγή ενέργειας με έξυπνο τρόπο. Αποτελεσματικά. Οικογένεια KOSTAL 3 Τα πλεονεκτήματα της KOSTAL 4 Επισκόπηση αντιστροφέων

Διαβάστε περισσότερα

Αντιστροφείς PIKO ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί

Αντιστροφείς PIKO ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί Αντιστροφείς PIKO ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί Τεχνογνωσία KOSTAL παραγωγή ενέργειας με έξυπνο τρόπο. Αποτελεσματικά. Όμιλος KOSTAL Επισκόπηση αντιστροφέων PIKO Αντιστροφείς PIKO ακόμα πιο ευέλικτοι

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά PIKO 36 EPC EPC

Τεχνικά Χαρακτηριστικά PIKO 36 EPC EPC Τεχνικά Χαρακτηριστικά PIKO 36 EPC EPC PIKO EPC : Smart Power Βελτιστοποιημένο ως προς το κόστος και εξαιρετικά ασφαλές Smart Project Design Βελτιστοποιημένη διαμόρφωση γεννήτριας με τάση συστήματος έως

Διαβάστε περισσότερα

Αντιστροφείς PIKO ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί

Αντιστροφείς PIKO ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί Αντιστροφείς PIKO ευέλικτοι, επικοινωνιακοί και πρακτικοί Τεχνογνωσία KOSTAL παραγωγή ενέργειας με έξυπνο τρόπο. Αποτελεσματικά. Όμιλος KOSTAL Αντιστροφείς PIKO Ρυθμίσεις χώρας / Πιστοποιητικά Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1

Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 GR Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 Επισκόπηση Τεχνικών Χαρακτηριστικών PIKO 3.0 PIKO 3.6 PIKO 4.2 PIKO 5.5 PIKO 7.0 1 PIKO 8.3 1 PIKO 10.1 1 Αριθμός εισόδων DC / Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο πρότυπο. Υβριδικός Φ/Β αντιστροφέας PLENTICORE plus Εύκολα. Πολύπλευρα. Έξυπνα.

Το νέο πρότυπο. Υβριδικός Φ/Β αντιστροφέας PLENTICORE plus Εύκολα. Πολύπλευρα. Έξυπνα. Το νέο πρότυπο Υβριδικός Φ/Β αντιστροφέας PLENTICORE plus 4.2 10 Εύκολα. Πολύπλευρα. Έξυπνα. Τεχνογνωσία KOSTAL παραγωγή ενέργειας με έξυπνο τρόπο. Αποτελεσματικά Οικογένεια KOSTAL Σελ. 3 Το νέο πρότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Smart connections. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1

Smart connections. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 GR Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 Πίνακας περιεχομένων Μονοφασικός Αντιστροφέας Αντιστροφέας PIKO 3.0...4 Αντιστροφέας PIKO 3.6...5 Τριφασικός Αντιστροφέας Αντιστροφέας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης

Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης EL Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης Αντιστροφέας PIKO Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης 5ετής εγγύηση αντικατάστασης προϊόντος Αντιστροφέας PIKO Αξιότιμη πελάτισσα! Αξιότιμε πελάτη! Με τον αντιστροφέα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης

Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης EL Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης Αντιστροφέας PIKO Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης 5ετής εγγύηση αντικατάστασης προϊόντος Αντιστροφέας PIKO Αξιότιμη πελάτισσα! Αξιότιμε πελάτη! Με τον αντιστροφέα

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Φ/Β αντιστροφέας KOSTAL. η σωστή επιλογή για οποιαδήποτε απαίτηση

Φ/Β αντιστροφέας KOSTAL. η σωστή επιλογή για οποιαδήποτε απαίτηση Φ/Β αντιστροφέας KOSTAL η σωστή επιλογή για οποιαδήποτε απαίτηση Τεχνογνωσία KOSTAL παραγωγή ενέργειας με έξυπνο τρόπο. Αποτελεσματικά Οικογένεια KOSTAL Σελ. 3 Επισκόπηση Φ/Β αντιστροφέων KOSTAL Σελ. 4

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης

Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης GR Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης Αντιστροφέας PIKO Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης 5ετής εγγύηση αντικατάστασης προϊόντος Αντιστροφέας PIKO Αξιότιμη πελάτισσα! Αξιότιμε πελάτη! Με τον αντιστροφέα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης

Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης GR Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης Αντιστροφέας PIKO MP Τεχνική υποστήριξη και όροι εγγύησης 5ετής εγγύηση αντικατάστασης προϊόντος Αντιστροφέας PIKO Αξιότιμη πελάτισσα! Αξιότιμε πελάτη! Με τον αντιστροφέα

Διαβάστε περισσότερα

Αντιστροφείς PIKO Ευέλικτοι. Επικοινωνιακοί. Πρακτικοί.

Αντιστροφείς PIKO Ευέλικτοι. Επικοινωνιακοί. Πρακτικοί. Ευέλικτοι. Επικοινωνιακοί. Πρακτικοί. Αξιοπιστία KOSTAL Παραγωγή ενέργειας με έξυπνο τρόπο. Αξιόπιστα. Οικογένεια KOSTAL Αντιστροφείς PIKO Ρυθμίσεις χώρας / Πιστοποιήσεις Σύστημα επικοινωνίας Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Smart connections. Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης. Αισθητήρας PIKO

Smart connections. Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης. Αισθητήρας PIKO Smart connections. Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης Αισθητήρας PIKO ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΤΗ KOSTAL Solar Electric GmbH Hanferstraße 6 79108 Freiburg i. Br. Germany Τηλ. +49 (0)761 47744-100 Φαξ +49 (0)761 47744-111

Διαβάστε περισσότερα

PIKO-Αντιστροφέας 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1

PIKO-Αντιστροφέας 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 GR Έντυπα εγγύησης PIKO-Αντιστροφέας 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 Πιστοποιητικό εγγύησης 5 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης Κεντρικός αντιστροφέας string KOSTAL της σειράς PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 Αξιότιμη

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπα εγγύησης. PIKO-Αντιστροφέας 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1

Έντυπα εγγύησης. PIKO-Αντιστροφέας 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 GR Έντυπα εγγύησης PIKO-Αντιστροφέας 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 Πιστοποιητικό εγγύησης 5 χρόνια εγγύηση αντικατάστασης Κεντρικός αντιστροφέας string KOSTAL της σειράς PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

Smart connections. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1

Smart connections. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 GR Smart connections. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 Πίνακας περιεχομένων 4 Επισκόπηση Τεχνικών Χαρακτηριστικών Μονοφασικοί αντιστροφείς 5 Αντιστροφέας PIKO 3.0 5 Αντιστροφέας

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20-21 Νοεμβρίου 2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα, 20-21 Νοεμβρίου 2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αθήνα, 20-21 Νοεμβρίου 2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Oι πολυάριθμοι φορείς της κοινωνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν στο Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, 20-21 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές.

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές. Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή σας, η οποία πιστεύω ότι είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Smart connections. Πιστοποιητικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1

Smart connections. Πιστοποιητικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 GR Smart connections. Πιστοποιητικά Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 8.3 10.1 Δήλωση συμμόρφωσης ΕΕ Η εταιρία KOSTAL Solar Electric GmbH Hanferstraße 6 79108 Freiburg i. Br., Deutschland δηλώνει ότι οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 1 Στρατηγική Στρατηγική είναι ο καθορισμός των βασικών μακροπρόθεσμων στόχων και σκοπών μιας επιχείρησης, η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

03 / 2013. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1

03 / 2013. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 03 / 2013 GR Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αντιστροφέας PIKO 3.0 3.6 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 Πίνακας περιεχομένων 4 Επισκόπηση Τεχνικών Χαρακτηριστικών Μονοφασικοί αντιστροφείς 5 Αντιστροφέας PIKO 3.0 5 Αντιστροφέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015 01 Νοεμβρίου 2016 ΚΙΝΗΤΡΟ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Η BDO GREECE, είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που ειδικεύεται στην παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Ολοκληρωµένα Προγράµµατα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων Καινοτομίας Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Ο δρόμος προς την ανάπτυξη

Ο δρόμος προς την ανάπτυξη Ο δρόμος προς την ανάπτυξη Χρηματοδοτικό Μοντέλο της SciFY Βασίλης Γιαννακόπουλος Marketing manager SciFY.org Image courtesy of Stuart Miles / FreeDigitalPhotos.net Βασίλης Γιαννακόπουλος Marketing Management

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας.

Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας. Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας. Ο σύγχρονος κόσµος είναι περίπλοκος, απρόβλεπτος αλλά και ιδιαίτερα δυναµικός, µε τις εγχώριες και διεθνείς χρηµατοοικονοµικές εξελίξεις να αλληλοεξαρτώνται

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός και στρατηγική διοίκηση. 4 ο Κεφάλαιο

Προγραμματισμός και στρατηγική διοίκηση. 4 ο Κεφάλαιο Προγραμματισμός και στρατηγική διοίκηση 4 ο Κεφάλαιο Μαθησιακοί στόχοι (1) Μετά τη μελέτη του κεφαλαίου, θα είστε σε θέση να: 1. Συνοψίσετε τα βασικά βήματα σε οποιαδήποτε διαδικασία προγραμματισμού. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Εισαγωγή-χαιρετισμός Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση. Το 2015 ήταν μια ιστορική και εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, για τον λαό μας, για όλους

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400 Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400.01 Δύο ημέρες 16 ώρες Επιλογή Στελεχών: Ξεχωρίζοντας τους Καλύτερους Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη αντίληψη όλων

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου στην πανηγυρική εκδήλωση της Εκπαιδευτικής Στήριξης του «Δικτυωθείτε» Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά να παρευρίσκομαι στην

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Αρχές Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων Ενότητα 1: H Φιλοσοφία του Μάρκετινγκ Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων &

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων:

Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων: Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεων Τι είναι η Οργάνωση και Διοίκηση των Πωλήσεων: Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της επιχείρησης είναι αυτή των πωλήσεων, καθώς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία της Υπουργού Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας κας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά στο Διεθνές Συνέδριο «Η κλιματική αλλαγή ως πρόκληση για τις

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE & ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE & ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE & ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Άρθρο του Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντή της εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO. και Διευθύνοντα Συμβούλου της Dale Carnegie Training Hellas Στην

Διαβάστε περισσότερα

08 / 2013. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1

08 / 2013. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αντιστροφέας PIKO 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 08 / 2013 GR Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αντιστροφέας PIKO 4.2 5.5 7.0 8.3 10.1 Πίνακας περιεχομένων 5 Επισκόπηση Τεχνικών Χαρακτηριστικών Τριφασικοί αντιστροφείς 6 Αντιστροφέας PIKO 4.2 6 Αντιστροφέας PIKO

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές Εισαγωγή ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ AΝHKOYN ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. H ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΑΘΗΝΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Εισαγωγικό Σημείωμα Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο, που ως σκοπό έχει τη «διάδοση των αρχών και της σωστής

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοοικονομική Διοίκηση ΙΙ

Χρηματοοικονομική Διοίκηση ΙΙ Χρηματοοικονομική Διοίκηση ΙΙ Σύνολο- Περιεχόμενο Μαθήματος Ζιώγας Ιώαννης Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld

*Στοιχεία Επικοινωνίας. Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr. 58 insurance w * rld *Στοιχεία Επικοινωνίας Φιλελλήνων 1, Αθήνα, τηλ.: 210 3232500, fax: 210 3242537 e-mail: info@frontco.gr, url: www.frontco.gr 58 insurance w * rld Frontco Με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στην ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας,

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Παρέμβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλου Αντωνιάδη, στο συνέδριο «Αριστοτέλης» της ΕΕΔΕ, στις 28 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη Χρηματοδοτικά Νέα Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Επιμέλεια & Παρουσίαση: Μηνόπουλος Σίμος, Κιλκίς, Ιανουάριος 2015 Εισαγωγή Το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας, είναι κατά την προσωπική μου άποψη, μια ολοκληρωμένη πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση των σκοπών και των στόχων...35. Ημερήσια πλάνα...53

Παρουσίαση των σκοπών και των στόχων...35. Ημερήσια πλάνα...53 Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή... 5 Κεφάλαιο 1 Πώς μαθαίνουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας...11 Η Φυσική Αγωγή στην προσχολική ηλικία...14 Σχέση της Φυσικής Αγωγής με τους τομείς ανάπτυξης του παιδιού...16

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας Το πρότυπο ISO9001:2015 και οι εφαρμογές του 4 η ενότητα Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας ΕΜΠ Απαιτήσεις του ISO9001:2015 1. Αντικείμενο 2. Τυποποιητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000, BRC κτλ Aθηνά Παναγιώτου Επικεφαλής Επιθεωρητής Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000, BRC κτλ Aθηνά Παναγιώτου Επικεφαλής Επιθεωρητής Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000, BRC κτλ Aθηνά Παναγιώτου Επικεφαλής Επιθεωρητής Εταιρικά στοιχεία 7μελές Δ.Σ ΜΕΤΟΧΟΣ : ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (100%) ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ : 2002 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ

Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ Νικόλαος Μυλωνίδης Απρίλιος 2007 1 Η έννοια του Επιχειρηματία Αναλαμβάνει δράση Συνδυάζει καινοτομικά και δημιουργικά τους συντελεστές της παραγωγής Παράγει προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΤEΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΤEΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤEΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ Ιούνιος 2011 Οι Εξαιρετικές οργανώσεις επιτυγχάνουν να διατηρήσουν τα υψηλά επίπεδα απόδοσης που ικανοποιούν τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ 02 Σκοπός Ο κυριότερος στόχος της LeghornGroup είναι να λειτουργεί με τρόπο αποτελεσματικό υπεύθυνο και επωφελή στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καινοτόμες Υπηρεσίες Περιβαλλοντολογικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέες θέσεις Συνεργασίας για Νέους Επιστήμονες ως Επιστημονικοί Διαγνώστες (Cleaning Advisors) Green Services: Διάγνωση περιβαλλοντικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ; ΠΛΑΤΩΝ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΛΟΥΞ ΑΒΕΕ

ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ; ΠΛΑΤΩΝ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΛΟΥΞ ΑΒΕΕ ΠΛΑΤΩΝ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΛΟΥΞ ΑΒΕΕ Αθήνα, 7 Μαΐου 2015 ΛΟΓΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Είμαστε σε μια περίοδο όπου η κρίση διαφοροποιεί το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον Πρώτον,

Διαβάστε περισσότερα

www.anemisconsulting.gr www.anemis.eu φαρμακοποιός < [farmakopiόs]: επιστήμονας που ασχολείται με την παρασκευή και την διάθεση φαρμάκων? Πόσες φορές καθημερινά αναρωτιέστε: «Γιατί ασχολούμαι με θέματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ECO WORKS M.I.K.E.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ECO WORKS M.I.K.E. ΕΙΣΑΓΩΓΉ Η ECO WORKS M. I.K.E. ιδρύθηκε το 2017 αλλά προϋπήρχε με την μορφή της ατομικής επιχείρησης στο όνομα και την διοίκηση του σημερινού μοναδικού εταίρου της και διαχειριστή της κ. Lena Sali. Δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Καλωσορίσατε στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου Ηγέτες με Όραμα Καλωσορίσατε στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου Αγαπητοί φοιτητές, Εκ μέρους του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων σας καλωσορίζουμε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση

Περιβαλλοντική Εκπαίδευση ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ενότητα 3: Αειφορική γεωργία και ανάπτυξη Αφροδίτη Παπαδάκη-Κλαυδιανού Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ CLUSTERS Με σκοπό τον εντοπισμό των βασικών παραγόντων επιτυχίας

Διαβάστε περισσότερα

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED

Φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED 1 1. Λίγα λόγια για εμάς Η Sirecled Hellas S.A ιδρύθηκε το 2013 διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων LED στην Ν.ΑΕυρώπη. Τομείς εξειδίκευσης Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας δεοντολογίας ΜΕΛΚΑΤ

Κώδικας δεοντολογίας ΜΕΛΚΑΤ Κώδικας δεοντολογίας ΜΕΛΚΑΤ Περιεχόμενα: 1. Εισαγωγή 2. Οι αξίες μας 3. Οι σχέσεις με τους εργαζόμενους μας 4. Οι σχέσεις με τους πελάτες μας 5. Οι σχέσεις με τους προμηθευτές μας 6. Παραβίαση του κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Κωνσταντίνου Τσουτσοπλίδη Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων, στην

Ομιλία του Κωνσταντίνου Τσουτσοπλίδη Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ & ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ Ομιλία του Κωνσταντίνου Τσουτσοπλίδη Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση

Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση (βασισμένη στο μοντέλο στρατηγικής που αναπτύχθηκε για το έργο SEED REG) Ε.Κ.Ε.Τ.Α. Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Οργάνωσης και ιοίκησης Επιχειρήσεων

Αρχές Οργάνωσης και ιοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Αρχές Οργάνωσης και ιοίκησης Επιχειρήσεων Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.)

Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.) Ελληνική Εταιρεία Πιστοποιημένων Απεντομωτών (Ε.Ε.Π.Α.) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2_Egxeiridio_Poiothtas_v03 Σελίδα 1 από 16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ σελίδα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΕΠΑ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020 ΜΕΤΡΟ 16 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ για την παραγωγικότητα και βιωσιμότητα της γεωργίας Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές αρχές διοίκησης. μιας μικρής επιχείρησης

Γενικές αρχές διοίκησης. μιας μικρής επιχείρησης Γενικές αρχές διοίκησης μιας μικρής επιχείρησης Η επιχείρηση αποτελεί μια παραγωγική - οικονομική μονάδα, με την έννοια ότι συνδυάζει και αξιοποιεί τους συντελεστές παραγωγής (εργασία, κεφάλαιο, γνώση,

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακό περιβάλλον

ενεργειακό περιβάλλον Προστατεύει το ενεργειακό περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 Το ΕΠΠΕΡΑΑ δημιουργεί ένα βιώσιμο Ενεργειακό Περιβάλλον βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικοί στόχοι για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Τυποποίησης* μέχρι το 2020

Στρατηγικοί στόχοι για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Τυποποίησης* μέχρι το 2020 Στρατηγικοί στόχοι για το Ευρωπαϊκό Σύστημα Τυποποίησης* μέχρι το 2020 Η Ευρωπαϊκή τυποποίηση θα αποτελέσει ουσιαστικό παράγοντα για την ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης σε παγκόσμιο επίπεδο, την ανάπτυξη,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας Coopetitive Open Innovation Networks - COINs

Δημιουργία Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας Coopetitive Open Innovation Networks - COINs Δημιουργία Συνεργατικών Δικτύων Ανοιχτής Καινοτομίας Coopetitive Open Innovation Networks - COINs «Στρατηγικές Ανάπτυξης Συνεργατικών Σχηματισμών στις Ελληνικές Περιφέρειες» Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης Οικονομολόγος

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις υποστήριξης καινοτομίας και συνεργασιών επιχειρήσεων

Δράσεις υποστήριξης καινοτομίας και συνεργασιών επιχειρήσεων Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας Δράσεις υποστήριξης καινοτομίας και συνεργασιών επιχειρήσεων Υποστηρίζουμε τη μικρή επιχείρηση, Ενισχύουμε την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PLAY4GUIDANCE ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX) Συγγραφέας: Jan M. Pawlowski, Hochschule Ruhr West (HRW) Page 1 of 7 Κατηγορία Ικανότητας Περιγραφή Ικανότητας Περιγραφή του επιπέδου επάρκειας

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός και Προμήθεια Φ/Β Συστημάτων Turnkey λύσεις υψηλής ποιότητας

Σχεδιασμός και Προμήθεια Φ/Β Συστημάτων Turnkey λύσεις υψηλής ποιότητας specialized wholesale trade for photovoltaic systems specialized service provider of photovoltaic systems www.faethonsolar.gr ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

DeSqual Ενότητες κατάρτισης 1. Ενδυνάμωση των εξυπηρετούμενων

DeSqual Ενότητες κατάρτισης 1. Ενδυνάμωση των εξυπηρετούμενων DeSqual Ενότητες κατάρτισης 1. Ενδυνάμωση των εξυπηρετούμενων 2 x 4 ώρες Μέτρηση και Βελτίωση Ενδυνάμωσης Ορισμός της Ενδυνάμωσης: Η ενδυνάμωση είναι η διαδικασία της αύξησης της ικανότητας των ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Αποτελούμε μέρος του Ομίλου MANN+HUMMEL, ενός ομίλου που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα τα οποία παράγουμε, πωλούνται στην αγορά από

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Το έργο «Ολοκληρωµένα προγράµµατα, πρωτοβουλίες και δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξωστρέφειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας

Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας Άρθρο του Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντή της εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO. και Διευθύνοντα Συμβούλου της Dale Carnegie Training Hellas Μια εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar ΣΤΟΧΟΣ μας είναι ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΕ κάθε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΕΡΓΟ. phoenix solar ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Ορισμός Στρατηγικού Έργου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Ορισμός Στρατηγικού Έργου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ορισμός Στρατηγικού Έργου Οι Κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013 προβλέπουν πως τα έργα θα πρέπει να ενσωματώνουν μια στρατηγική διάσταση σύμφωνη με την

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...- 1 - ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 2 - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ... - 3 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 4 - ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... - 5 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... - 6 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ: ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ NAGARES!

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ: ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ NAGARES! ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ: ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ NAGARES! Τώρα πλέον στο χαρτοφυλάκιο της Λύσεις για τα ηλεκτρονικά των οχημάτων ΝΕΟ WWW.MAHLE-AFTERMARKET.COM 02 Καλώς ήλθες Nagares! Καλώς ήλθες Nagares! 03 ΔΎΟ ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία.

Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. management consultants Υπηρεσίες Πιστοποιημένης Προαξιολόγησης & Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την νέα κείμενη νομοθεσία. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ»

ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ» «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) Πιλοτική Εφαρμογή στους Άξονες Προτεραιότητας 1,2,3 - Οριζόντια Πράξη» «ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ» Ενημερωτική Συνάντηση Στελεχών Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα