System Software Academic by Cosmos

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "System Software Academic by Cosmos"

Transcript

1 System Software Academic by Cosmos

2 Ενημερωθείτε για τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα της Microsoft και κερδίστε, εσείς, οι καθηγητές και οι μαθητές ή οι σπουδαστές σας! Η Cosmos Business Systems S.A., Microsoft Gold Certified Partner και εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της Microsoft για τα ακαδημαϊκά προγράμματα (Authorized Education Reseller), μπορεί να σας βοηθήσει να διαλέξετε την καλύτερη λύση για τον οργανισμό σας. Η τελευταία έκδοση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων της Microsoft παρέχει απλή ευέλικτη τιμολόγηση, σχεδιασμένη να μειώσει το κόστος για την απόκτηση, την αναβάθμιση, τη διατήρηση, και τη διαχείριση του λογισμικού σε πολλαπλούς υπολογιστές.

3 Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ COSMOS BUSINESS SYSTEMS: ENROLLMENT FOR EDUCATION SOLUTIONS Η ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ENROLLMENT FOR EDUCATION SOLUTIONS (OVS EES) Το Open Value Subscription Education Solutions (OVS-ES) είναι ένα συνδρομητικό πρόγραμμα αδειοδότησης που επιτρέπει σε εκπαιδευτικά ιδρύματα να κάνουν χρήση λογισμικού βάση ετήσιας καταμέτρησης του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού. Έχει ενσωματωμένο το Software Assurance που σας δίνει το δικαίωμα να έχετε όλες τις νέες εκδόσεις δωρεάν και πολλά άλλα προνόμια. Ορισμένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του OVS-ES για τον οργανισμό σας είναι: Χαμηλό ετήσιο κόστος ενοικίασης με δικαίωμα εξαγοράς ή ανανέωσης. Διασφάλιση σταθερών τιμών ενοικίασης κατά την διάρκεια του συμβολαίου για επιπλέον αγορές Πρόσβαση σε νέες εκδόσεις λογισμικού. Αυτό μειώνει το κόστος που προκύπτει από την απόκτηση νέων εκδόσεων και σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την πιο πρόσφατη τεχνολογία. Διαδραστική εκπαίδευση για το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του εκπαιδευτηρίου με σκοπό να γίνουν πιο παραγωγικοί στις εφαρμογές της Microsoft (E-Learning) Παράδειγμα υπεραξίας συμβολαίου OVS-ES: Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να καλύψουμε τις ανάγκες ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος μέσω ενός EES προγράμματος. Έστω ότι το εκπαιδευτικό ίδρυμα διαθέτει 20 μόνιμους καθηγητές, 15 part-time καθηγητές, 10 υπάλληλους και 1000 μαθητές/σπουδαστές.

4 Ας συγκρίνουμε τα οφέλη, θεωρώντας πως θέλουμε να καλύψουμε τις θέσεις εργασίας των 35 καθηγητών και των 10 μόνιμων υπάλληλων σε επίπεδο Windows 10 Upgrade και Office Pro Plus. Οι ενδεικτικές τιμές λιανικής για τα Windows και το Office Pro Plus στο πρόγραμμα του OLP Academic, είναι: Κωδικός 79P FQC Ονομασία OfficeProPlus 2016 SNGL OLP NL Acdmc WinPro 10 SNGL Upgrd OLP NL Acdmc Ενδεικτική Τιμή Λιανικής Τιμή Σε Ευρώ Χωρίς ΦΠΑ 87,80 79,10 Ο εκπαιδευτικός οργανισμός θα πρέπει να αγοράσει άδειες λιανικής αξίας ( )*(87,80+79,10) = 7.510,50, χωρίς καμία επιπλέον παροχή. Στην περίπτωση όπου ο εκπαιδευτικός οργανισμός θελήσει να λάβει τις ίδιες άδειες μέσω συμβολαίου OVS EES, μπορεί να λάβει την παρακάτω άδεια στο παρακάτω ενδεικτικό κόστος. Κωδικός 2UJ Ονομασία DsktpEdu ALNG LicSAPk OLV E 1Y Acdmc Ent Ενδεικτική Τιμή Λιανικής Τιμή Σε Ευρώ Χωρίς ΦΠΑ 69,73 1. Υπολογίζουμε τον αριθμό των μόνιμων υπαλλήλων (FTEs) με την εξής φόρμουλα: FTEs = Μόνιμοι καθηγητές + part-time καθηγητές/3 + διοικητικό προσωπικό Έχουμε 20 μόνιμους καθηγητές, 15 part-time καθηγητές και 10 υπάλληλους στην γραμματεία/διοίκηση. Συνολικά ως FTEs έχουμε 35. Σημείωση: Δεν εξετάζουμε ποιοι καθηγητές/μόνιμοι έχουν ή δεν έχουν υπολογιστή. Τους μετράμε όλους. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός θα λάβει τις ίδιες άδειες με το ετήσιο ενδεικτικό λιανικό κόστος των 2.440,55.

5 ΕΠΙΠΛΕΟΝ Δίνονται σημαντικά benefits όπως: Home Use Program: Δικαίωμα χρήσης στο σπίτι της Σουίτας Microsoft Office και των Windows 10 από τους καθηγητές και προσωπικό (Home Use Program) DreamSpark Standard: Με το EES συμβόλαιο ο εκπαιδευτικός οργανισμός λαμβάνει δωρεά άδεια συνδρομής DreamSpark Standard για χρήση λογισμικού σε εργαστήρια, δίδοντας επιπλέον τα νεότερα εργαλεία για development, design, και server tools για την υποστήριξη της διδασκαλίας σε τάξεις και εργαστήρια. Student Use Benefits: Δικαιώματα χρήσης νόμιμου λογισμικού από τους φοιτητές, την σχολική ή την ακαδημαϊκή κοινότητα ανάλογα με τα προϊόντα που έχετε μέσω του OVS EES συμβολαίου σας. Δηλαδή, οι 1000 μαθητές λαμβάνουν δωρεάν τις παρακάτω άδειες: Κωδικός Ονομασία Ενδεικτική Τιμή Λιανικής Τιμή Σε Ευρώ Χωρίς ΦΠΑ S3Y O365ProPlusOpenFaculty ShrdSvr SNGL SubsVL 31,09 OLP NL Annual Acdmc Qlfd FQC WinPro 10 SNGL Upgrd OLP NL Acdmc 79,10 Συνεπώς, ο εκπαιδευτικός οργανισμός λαμβάνει δώρο προς τους μαθητές και σπουδαστές του ύψους (31,09 +79,10 ) *1.000 = ,00 Με δυνατότητα δωρεάν εγκαστάστασης της πλήρους σουίτας του Office σε 5 συσκευές τους! Και δυνατότητα δωρεάν παροχής του upgrade του λειτουργικού συστήματος Windows 10! Σημειώνεται πως οι ανωτέρω τιμές είναι ενδεικτικές τιμές λιανικής. Οι τελικές που θα σας δοθούν από την Cosmos θα είναι οι βέλτιστες της αγοράς. FREE OFFICE 365 FOR ACADEMY S & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ Μέσω κάθε ακαδημαϊκού αδειοδοτικού προγράμματος μπορείτε να λάβετε το Office 365 in education. Πρόκειται για μία online πλατφόρμα υπηρεσιών η οποία παρέχεται δωρεάν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Πληροφορίες για αυτό μπορείτε να βρείτε στο Ουσιαστικά πρόκειται για:

6 1. Δωρεάν 50GB για κάθε μαθητή του εκπαιδευτικού οργανισμού, διαθεσιμότητα 99,9% μέσα στο έτος, web mail με interface exchange, δυνατότητες συγχρονισμού με outlook/thunderbird και άλλους offline clients και άλλα χαρακτηριστικά. Τα κύρια πλεονεκτήματα για τον εκπαιδευτικό οργανισμό είναι τα παρακάτω: Μπορούμε να έχουμε όλους τους ενεργούς χρήστες (μαθητές/καθηγητές/γραμματεία) στο Office 365 σε domain του σχολείου (myschool.gr) Το Σχολείο μπορεί να προσθέσει και τους απόφοιτους και να διατηρεί για πάντα δωρεάν για αυτούς (π.χ. στη διεύθυνση Λόγω των 50 GB ανά χρήστη, ο φοιτητής δεν θα χρειαστεί να σβήσει σχεδόν ποτέ κάποιο του Ο χρήστης θα μπορεί να κάνει forward το του σε όποια διεύθυνση θέλει (π.χ. στο ) Ο χρήστης θα μπορεί να δει το mail από το PC μέσω desktop εφαρμογής (π.χ. outlook, thunderbird), μέσω browser, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, ή μέσω tablet. Μπορεί να γίνει χρήση calendar σε επίπεδο φοιτητή, αίθουσας, προγράμματος μαθήματος, εκδηλώσεων του σχολείου κτλ. Ο χρήστης μπορεί να επιλέγει ποια calendars θέλει να συγχρονίζει στο PC του ή στο κινητό του. Προστασία από spam. Φιλτράρισμα ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με δυνατότητα ρύθμισης παραμέτρων. Προστασία από cyber bullying. Ρύθμιση ενεργειών όταν τα περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο. Δυνατότητα πρόσβασης των γονέων στα και στα ημερολόγια των παιδιών τους. Μήνυμα αποποίησης ευθυνών-θέσεων εκπαιδευτικού ιδρύματος από απόψεις των μελών του σε κάθε που αποστέλλεται εντός και εκτός του οργανισμού. Συμμόρφωση με πρότυπα παγκόσμιας κλάσης στον τομέα, επαληθευμένη από τρίτους. Ιδιαίτερα για την εκπαίδευση: o FERPA (Family Educational Rights and Privacy Act) o COPPA (Children's Online Privacy Protection Act ) o CIPA (Children s Internet Protection Act) 2. Δωρεάν Skype For Business πρώην Lync το οποίο επιτρέπει e-learning με 1000 χρήστες ταυτόχρονα, βιντεοδιασκέψεις, instant messaging σε directory χρηστών και άλλα χαρακτηριστικά. Τα πλεονεκτήματα για τον εκπαιδευτικό οργανισμό είναι: Οι καθηγητές θα μπορούν εύκολα να οργανώνουν online meetings με άλλους καθηγητές ή μαθητές με videoconference/im/διαμοιρασμό αρχείων κτλ. Οι μαθητές θα μπορούν να μιλούν δωρεάν μεταξύ τους μέσω VoiP Μπορείτε να οργανώσετε elearning με αυτή την υποδομή Mπορείτε να κάνετε record τα μαθήματα και να τα ανεβάζετε αμέσως online στο Sharepoint Online. 3. Δωρεάν SharePoint Online με το οποίο μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα Online Portals για τα sites των μαθημάτων (έχει ανακοινώσεις/calendar/wikis/οnline repository αρχείων κτλ). 4. Δωρεάν Office Web apps με τα οποία μπορείτε να ανοίγετε Online τα έγγραφα του Microsoft Office, (word/excel/powerpoint/onenote).

7 Πρόγραμμα IT Academy: Η ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΤΗΣ COSMOS BUSINESS ΩΣ CONSULTANT ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MICROSOFT IT ACADEMY; Microsoft IT Academy είναι διαθέσιμο μόνο σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Στόχος των ιδρυμάτων που το αξιοποιούν είναι να εξοπλίσουν μαθητές και φοιτητές με όλες τις δεξιότητες Η/Υ που απαιτούνται για να πετύχουν στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Επιπλέον παρέχει στο εκπαιδευτικό προσωπικό όλα τα εφόδια, όπως e-learning, ώστε, να λτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν την ποιότητα εκπαίδευσης. Academy σας παρέχει μερικά από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: Λογισμικό για εργαστήρια Πρόσβαση σε official online εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία Microsoft Press, μαθήματα και εκπαιδεύσεις, hands-on labs κ.α.) καθώς και τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την πρόοδο των μαθητών μέσα από το σύστημα Εκπτώσεις για την απόκτηση εκπαιδευτικού υλικού Μία ετήσια συνδρομή για το πρόγραμμα Microsoft DreamSpark (δωρεάν λογισμικό σε φοιτητές) Logo και άλλα έτοιμα εργαλεία Marketing (Posters, Videos) του προγράμματος για να διαφημίσετε το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα Εκτός του προγράμματος IT Academy, μπορείτε να γίνετε Certiport εξεταστικό κέντρο, χωρίς κανένα κόστος, ώστε οι σπουδαστές σας να μπορούν να δίνουν Microsoft Certifications στον χώρο σας. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να γίνετε Certiport Authorized Testing Center. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τη δυνατότητα να προμηθεύεστε από την Microsoft, Microsoft Certification vouchers ώστε οι φοιτητές σας να δίνουν τις εξετάσεις με πολύ μικρό κόστος.

8 Lectus adv. Επικοινωνήστε σήμερα με την CBS IT SYSTEMS CYPRUS LTD για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα για τον οργανισμό σας. κος Γιάννης Βορειόπουλος, κα Μαρία Χατζηαλεξάνδρου, κος Παναγιώτης Γαβαλάς, κος Γιάννης Γιαννακόπουλος, Τηλ , Fax Cosmos Business Systems 44 P. Bakogianni Str., Metamorfosi Attikis, Athens Greece Tel , Fax CBS IT Systems (Cyprus) LTD 81 Kennedy Avenue, 1076 Nicosia, Cyprus, Tel , Fax Thessaloniki Thermokoitida, Thermi 1, 9th km Thessaloniki-Thermi Thessaloniki Tel , Fax

System Software Academic by Cosmos

System Software Academic by Cosmos System Software Academic by Cosmos Ενημερωθείτε για τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα της Microsoft και κερδίστε, εσείς, οι καθηγητές και οι μαθητές ή οι σπουδαστές σας! Η Cosmos Business Systems S.A., Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Back to School Offer!

Back to School Offer! Back to School Αποκτήστε σήμερα το καλύτερο λογισμικό σε Ακαδημαϊκές τιμές! Ενημερωθείτε για τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα της Microsoft και κερδίστε, εσείς, οι καθηγητές και οι μαθητές ή οι σπουδαστές σας!

Διαβάστε περισσότερα

Software & Consulting Services

Software & Consulting Services Software & Consulting Services IT Infrastructure Software & Consulting Telecommunications Services www.cbs.gr Π. Μπακογιάννη 44, 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής 44 P. Bakogianni Str., 144 52 Metamorfosi Attikis

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Δημοτικής Συγκοινωνίας

Εφαρμογή Διαχείρισης Δημοτικής Συγκοινωνίας Εφαρμογή Διαχείρισης Δημοτικής Συγκοινωνίας Η εφαρμογή Διαχείρισης Δημοτικής Συγκοινωνίας είναι μία Web-Based εφαρμογή που οπτικοποιεί με κατάλληλο μορφότυπο τα στοιχεία κίνησης των οχημάτων συγκοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες Εφαρμογής Διαχείρισης Οχημάτων Καθαριότητος

Δυνατότητες Εφαρμογής Διαχείρισης Οχημάτων Καθαριότητος Γενικά Δυνατότητες Εφαρμογής Διαχείρισης Οχημάτων Καθαριότητος Η εφαρμογή Διαχείρισης των Οχημάτων Καθαριότητος είναι μία Web-Based εφαρμογή που οπτικοποιεί με κατάλληλο μορφότυπο τα στοιχεία κίνησης των

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων. «RouteΤracker»

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων. «RouteΤracker» Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Η ενσωμάτωση των εργαλείων Route Geocoder και Route Territory Planner καθιστούν την εφαρμογή RouteTracker μοναδική και διαφοροποιούν την λειτουργικότητά

Διαβάστε περισσότερα

Now available!!! Microsoft Dynamics NAV Microsoft Dynamics CRM Microsoft Dynamics BI Microsoft Share Point Portal Microsoft.NET applications On

Now available!!! Microsoft Dynamics NAV Microsoft Dynamics CRM Microsoft Dynamics BI Microsoft Share Point Portal Microsoft.NET applications On Now available!!! Microsoft Dynamics NAV Microsoft Dynamics CRM Microsoft Dynamics BI Microsoft Share Point Portal Microsoft.NET applications On Premises or On Cosmos Cloud! Microsoft Dynamics NAV H ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 11855, Αθήνα Αθήνα, 19/04/2016 Τηλ.: 2105294851-2 Αριθμ. Πρωτ.: 3037 Fax: 2103471105 E-mail loggpa@aua.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σχεδιασμού ανανέωσης του προγράμματος

Οδηγός σχεδιασμού ανανέωσης του προγράμματος Οδηγός σχεδιασμού ανανέωσης του προγράμματος Το πρόγραμμα για παραχώρηση πολλαπλών αδειών χρήσης της Microsoft είναι κάτι παραπάνω από μια συμβατική προσφορά συντήρησης. Το πρόγραμμα αποτελεί μια ολοκληρωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Power Office. Εφαρμογή Διεκπεραίωσης Ενδοεπιχειρησιακών Διεργασιών

Power Office. Εφαρμογή Διεκπεραίωσης Ενδοεπιχειρησιακών Διεργασιών Power Office Εφαρμογή Διεκπεραίωσης Ενδοεπιχειρησιακών Διεργασιών Power Office cloud version 2014 Ορισμός συνάντησης με Επισκέπτες Κάθε χρήστης της εφαρμογής δύναται να προσκαλέσει έναν ή περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

Οι 9 μύθοι του Cloud

Οι 9 μύθοι του Cloud Ο μύθος του Cloud Οι 9 μύθοι του Cloud 1 To Office 365 είναι οι γνωστές εφαρμογές του Office στις οποίες έχω πρόσβαση και online 2 3 4 5 6 7 8 9 Χρειάζομαι σύνδεση Internet για να έχω πρόσβαση στα αρχεία

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων. «RouteΤracker»

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων. «RouteΤracker» Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Η εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων RouteTracker δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης και εποπτείας

Διαβάστε περισσότερα

Altec Integration: Microsoft Gold Partner

Altec Integration: Microsoft Gold Partner Altec Integration: Microsoft Gold Partner Συνεργασία Altec Integration - Microsoft Παραδοσιακά, η Microsoft επιλέγει συνεργάτες, για την μεταπώληση των προϊόντων της, αλλά και για την παροχή εξειδικευμένων

Διαβάστε περισσότερα

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics CRM Τι είναι; Το CRM αποτελεί το τεχνολογικό εργαλείο για την υλοποίηση ενιαίας, πελατοκεντρικής επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση ιαβούλευσης. Α. Ταυτότητα ιαβούλευσης. Πληροφοριακά Στοιχεία. Σύστηµα Συλλογής, Ανάλυσης και ιαχείρισης Πληροφοριών Οικονοµικού Εγκλήµατος

Έκθεση ιαβούλευσης. Α. Ταυτότητα ιαβούλευσης. Πληροφοριακά Στοιχεία. Σύστηµα Συλλογής, Ανάλυσης και ιαχείρισης Πληροφοριών Οικονοµικού Εγκλήµατος Α. Ταυτότητα ιαβούλευσης Έκθεση ιαβούλευσης Πληροφοριακά Στοιχεία Τίτλος ιαβούλευσης Επισπεύδων Φορέας Χρόνος έναρξης 15/5/2017 Χρόνος λήξης 29/5/2017 Κατηγορία 1. Νοµοθετική 2. Προνοµοθετική 3. Άλλη Είδος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Με την παρούσα τεχνική περιγραφή προβλέπεται η προμήθεια αδειών χρήσης εφαρμογών της εταιρείας Microsoft οι οποίες θα εγκατασταθούν και θα χρησιμοποιηθούν σε υπάρχοντες ηλεκτρονικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Με την παρούσα τεχνική περιγραφή προβλέπεται η προμήθεια αδειών χρήσης εφαρμογών της εταιρείας Microsoft οι οποίες θα εγκατασταθούν σε υπάρχοντες ηλεκτρονικούς υπολογιστές που

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Visual Studio 2005. Γιώργος Καµαρινός Developer Programs Marketing Manager Microsoft Hellas

Microsoft Visual Studio 2005. Γιώργος Καµαρινός Developer Programs Marketing Manager Microsoft Hellas Microsoft Visual Studio 2005 καισυνδροµέςmsdn Γιώργος Καµαρινός Developer Programs Marketing Manager Microsoft Hellas PΗrΣogress ηµερινή Rep ort Παρ ουσίαση Τι είναι το.net De? veloper Roadma Τα p νέα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Τομέας Συστημάτων 16-12-2016 Περιεχόμενα 1. Office 365... 3 2. Τι περιλαμβάνει το Office 365 για το ΠΚ... 3 3. Είσοδος στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: «Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2»

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: «Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2» ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟΥ: «Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2» ενταγμένο στο Εθνικό Πρόγραμμα του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ISF)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά ανάπτυξης του Office 365

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά ανάπτυξης του Office 365 Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά ανάπτυξης του Office 365 Το παρόν έγγραφο καθορίζει τις λεπτομέρειες για την προσφορά ανάπτυξης του Office 365 ("προσφορά"), συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων επιλεξιμότητας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Υπηρεσία Πληροφορικών Συστημάτων Τομέας Συστημάτων ΥΠΣ-ΕΔ93 22-10-2015 Περιεχόμενα 1. Office 365... 3 2. Τι περιλαμβάνει το

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες και πλεονεκτήματα του Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές

Δυνατότητες και πλεονεκτήματα του Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές Microsoft Office 2010 Περιλαμβάνει: Word Excel PowerPoint OneNote Δυνατότητες και πλεονεκτήματα του Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές Το Microsoft Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Βασίλειος Βεσκούκης, Επίκουρος Καθηγητής Προς : ΔΗΜΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ Θέμα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ιεύθυνση: Οικονομικού Τμήμα: Προμηθειών Καραολή & ημητρίου 80 Πειραιάς 18534 Τηλ.: 210 4142239, 210 4142241 Fax: 210 4142469 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Πειραιάς, 31-10-2014 Αριθμ. Πρωτ:

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση υπηρεσίας webmail Ιούνιος 2017

Αξιολόγηση υπηρεσίας webmail Ιούνιος 2017 Αξιολόγηση υπηρεσίας webmail - 217 Για να διαβάσετε το πανεπιστημιακό σας email χρησιμοποιείτε: 1% webmail.auth.gr 9% Outlook 2% 3% 8% Mozilla Thunderbird Mail.app 12% 51% Windows Live Mail Εφαρμογή email

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερο, Ανοιχτό Λογισμικό. Ελεύθερα, Ανοιχτά Σχολεία. Ελεύθερες, Ανοιχτές Προσωπικότητες

Ελεύθερο, Ανοιχτό Λογισμικό. Ελεύθερα, Ανοιχτά Σχολεία. Ελεύθερες, Ανοιχτές Προσωπικότητες Η τεχνολογία Ubuntu Ltsp στα σχολικά εργαστήρια Πληροφορικής Ελεύθερο, Ανοιχτό Λογισμικό Ελεύθερα, Ανοιχτά Σχολεία Ελεύθερες, Ανοιχτές Προσωπικότητες Τι είναι το Ubuntu LTSP ; Ελεύθερο, Ανοιχτό Λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Oracle Academy: Επενδύοντας στην ανάπτυξη ΙΤ δεξιοτήτων

Oracle Academy: Επενδύοντας στην ανάπτυξη ΙΤ δεξιοτήτων Oracle Academy: Επενδύοντας στην ανάπτυξη ΙΤ δεξιοτήτων Ελένη Τσιπά PR & CSR Specialist, GCMM cluster Oracle Ελλάς 27 Ιουνίου 2016 Copyright 2014 Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. Oracle

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Εφαρμογές του Office 365 στην ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση» Ονοματεπώνυμο Σπουδαστή:

Διαβάστε περισσότερα

2004 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. MICROSOFT MAKES NO WARRANTIES, EXPRESS OR

2004 Microsoft Corporation. All rights reserved. This presentation is for informational purposes only. MICROSOFT MAKES NO WARRANTIES, EXPRESS OR ISV Royalty Πρόγραµµα Content created by 3 Leaf Solutions 1 ISV Royalty Licensing Program Απευθύνεται σε:: Independent Software Vendors (ISVs) εταιρίες ανάπτυξης προϊόντων λογισµικού οι οποίες ενδιαφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Έχοντας υπόψη τη με αριθμό 3890/190/ Απόφαση του Δ.Σ. Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.,

Έχοντας υπόψη τη με αριθμό 3890/190/ Απόφαση του Δ.Σ. Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ Τ.Κ. 11143 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 213.1314567-75 e-mail: dpk@ein.gr ΦΑΞ: 213 1314576 www.inedivim.gr Ημερομηνία: 11/04/2016 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

HomeWork. Συµβατότητα µε συσκευές. Ένας δάσκαλος στο σπίτι.

HomeWork. Συµβατότητα µε συσκευές. Ένας δάσκαλος στο σπίτι. HomeWork Ένας δάσκαλος στο σπίτι Συµβατότητα µε συσκευές Το e-homework έχει αναπτυχθεί σε τεχνολογία flash και το εκπαιδευτικό υλικό παρουσιάζεται μέσα από flipping-book. Για να μπορέσετε να δείτε τα μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακός Οδηγός Αγοράς

Διαδικτυακός Οδηγός Αγοράς Διαδικτυακός Οδηγός Αγοράς Η ανάπτυξη & η εξέλιξη του Internet με εκπληκτικά ταχείς ρυθμούς και η υιοθέτησή του από ένα διαρκώς αυξανόμενο κοινό το καθιερώνει ως ένα επικοινωνιακό μέσο με μεγάλες προοπτικές

Διαβάστε περισσότερα

Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τη Νέα Δράση ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων

Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τη Νέα Δράση ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τη Νέα Δράση ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΕΣΠΑ Προκηρύχτηκε η Δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών

Διαβάστε περισσότερα

DreamSpark. Τώρα λοιπόν που μάθατε περι τίνος πρόκειται, ας δούμε πώς μπορεί κάποιος να κατεβάσει λογισμικό από το site του DreamSpark.

DreamSpark. Τώρα λοιπόν που μάθατε περι τίνος πρόκειται, ας δούμε πώς μπορεί κάποιος να κατεβάσει λογισμικό από το site του DreamSpark. DreamSpark Το DreamSpark είναι μια πρωτοβουλία της Microsoft, για δωρεάν παροχή λογισμικού σε φοιτητές και άλλα μέλη ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, για ερευνητικούς-εκπαιδευτικούς σκοπούς και όχι μόνο. To λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 6/4/2013 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DP STUDIES Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την ανταγωνιστική

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων Περιγραφή Προγράμματος Η σημασία της αποτελεσματικής οργάνωσης και διοίκησης σχολικών μονάδων αλλά και των εκπαιδευτικών συστημάτων έχει πολλαπλασιαστεί κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σχολείο 2.0. Βασικές έννοιες Υποδομές Ηλεκτρονική Μάθηση Διαχείριση Ηλεκτρονικής Τάξης Οργάνωση Ηλεκτρονικού Μαθήματος

Ψηφιακό Σχολείο 2.0. Βασικές έννοιες Υποδομές Ηλεκτρονική Μάθηση Διαχείριση Ηλεκτρονικής Τάξης Οργάνωση Ηλεκτρονικού Μαθήματος Βασικές έννοιες Υποδομές Ηλεκτρονική Μάθηση Διαχείριση Ηλεκτρονικής Τάξης Οργάνωση Ηλεκτρονικού Μαθήματος Βασικές έννοιες Υποδομές H ενσωμάτωση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ H O N E S T P A R T N E R S Σεβαστουπόλεως 80, 115 26, Αθήνα Τηλ. 210-6743057 Φαξ. 211-2261272 24/ 3 / 2 0 1 6 Αναπτύσσουμε τεχνολογία, δίνουμε δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας παρέχει στους φοιτητές των Τμημάτων της, υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Mail Server της πλατφόρμας e-school. Η

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Courses Schedule September December 2016

Microsoft Courses Schedule September December 2016 Training Solutions guarantee. An established hi-tech certified training Microsoft Courses Schedule September December 2016 20341 Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013 990 31 October 05 November.....

Διαβάστε περισσότερα

Telecommunication Solutions

Telecommunication Solutions Telecommunication Solutions H Cosmos Business Systems AEBE Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ. 1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστηριακή Άσκηση 5

Εργαστηριακή Άσκηση 5 ΕΠΑ.Λ. Άμφισσας Σχολικό Έτος : 2012-2013 Τάξη : B Τομέας : Πληροφορικής Μάθημα : ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Διδάσκων : Χρήστος Ρέτσας Η-τάξη : tiny.cc/retsas-internet Εργαστηριακή Άσκηση 5 Εκπαιδευτικοί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιλογής χρήσης εργαλείου zimbra webmail ή MS Outlook για τη νέα Υπηρεσία Συνεργασίας & Επικοινωνίας

Οδηγός επιλογής χρήσης εργαλείου zimbra webmail ή MS Outlook για τη νέα Υπηρεσία Συνεργασίας & Επικοινωνίας Οδηγός επιλογής χρήσης εργαλείου zimbra webmail ή MS Outlook για τη νέα Υπηρεσία Συνεργασίας & Επικοινωνίας ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ ΕΔ/84 16/05/2014 1 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

IT works for me. Γνωρίστε τις νέες μας υπηρεσίες. Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

IT works for me. Γνωρίστε τις νέες μας υπηρεσίες. Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 IT works for me Γνωρίστε τις νέες μας υπηρεσίες Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1995 2015: 20 χρόνια ηλεκτρονικές υπηρεσίες και συνεχίζουμε Νέες υπηρεσίες Συζήτηση Επίδειξη υπηρεσιών, επίλυση αποριών

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Edmodo Σύντομος οδηγός για γονείς

Edmodo Σύντομος οδηγός για γονείς Edmodo Σύντομος οδηγός για γονείς Δημήτρης Συμεωνίδης (www.demsym.com) Τι είναι το Edmodo Το Edmodo είναι μια δωρεάν και ασφαλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικής μάθησης ειδικά σχεδιασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητες Γ3.1 - Γ3.2 - Γ3.3

Ενότητες Γ3.1 - Γ3.2 - Γ3.3 Ενότητες Γ3.1 - Γ3.2 - Γ3.3 3.1 Τo διαδίκτυο ως πηγή πληροφοριών 3.2 Αξιοποίηση- αξιολόγηση ιστοσελίδων, ιστοχώρων και πυλών 3.3 Σχεδίαση μαθημάτων με τη χρήση του διαδικτύου To Διαδίκτυο ως πηγή πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση

Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Δ Ι.Π. ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ HELLENIC REPUBLIC H.Q.A. HELLENIC QUALITY ASSURANCE AND ACCREDITATION AGENCY Διασφάλιση Ποιότητας στην

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2013-1014. Παρουσίαση του Τµήµατος

ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2013-1014. Παρουσίαση του Τµήµατος Πανεπιστήμιο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2013-1014 Παρουσίαση του Τµήµατος http://dit.uop.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με την Cosmos Business Systems S.A.

Σχετικά με την Cosmos Business Systems S.A. Services Σχετικά με την Cosmos Business Systems S.A. Η Cosmos Business Systems AEBE, (ιδρ. 1988), συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριοτέρων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, Λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Βήμα Ψηφιακό Άλμα

Ψηφιακό Βήμα Ψηφιακό Άλμα Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τις Νέες Δράσεις ΕΣΠΑ: Ψηφιακό Βήμα Ψηφιακό Άλμα ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΣΠΑ Προκηρύχτηκε το πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΟ άλμα» με προϋπολογισμό ύψους 50 εκατ. ευρώ. Τα κύρια σημεία

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up»

«Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» «Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε μία χώρα start up» Σπύρος Ιγνατιάδης Γ. Διευθυντής Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Ο ΣΕΠΒΕ ιστορικό Ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994. Έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Εξελιγμένη διαχείριση της πλατφόρμας από τους Χρήστες:

Εξελιγμένη διαχείριση της πλατφόρμας από τους Χρήστες: Η Microsoft εξέδωσε τη νέα έκδοση του Microsoft Dynamics CRM, λίγο πριν τις επόμενες εκδόσεις όπως απεικονίζονται στο παρακάτω Microsoft Dynamics roadmap 2015. Η νέα έκδοση ή διαφορετικά το CRM 2015 έρχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Πολυτεχνειούπολη Ακρωτηρίου, Χανιά, 73100 Τηλ.: 28210 37400 (κεντρικό), 28210 37766 (κτίριο ΜΗΠΕΡ), Fax: 28210 37571 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Παραδείγματα ΕΛ/ΛΑΚ στους τομείς της Επιχειρηματικότητας, του Δημόσιου Τομέα, της Εκπαίδευσης και της Έρευνας

Πρακτικά Παραδείγματα ΕΛ/ΛΑΚ στους τομείς της Επιχειρηματικότητας, του Δημόσιου Τομέα, της Εκπαίδευσης και της Έρευνας Πρακτικά Παραδείγματα ΕΛ/ΛΑΚ στους τομείς της Επιχειρηματικότητας, του Δημόσιου Τομέα, της Εκπαίδευσης και της Έρευνας Research Associate, South-East European Research Centre (SEERC) ΕΛΛΑΚ 2222 Υποψήφιος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ αριθμ. 2311/5-9-2014. Διευκρινήσεις επί της ανωτέρω διακήρυξης

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ αριθμ. 2311/5-9-2014. Διευκρινήσεις επί της ανωτέρω διακήρυξης ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ αριθμ. 2311/5-9-2014 «e-master: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΣΔΥ» Αθήνα 8.10.2014 Προς κάθε ενδιαφερόμενο 1 Διευκρινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben. SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ... 3 1.1. EXCHANGE

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ MOBILE MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 15/6/2013 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DP STUDIES Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Mobile Marketing και αυξήστε την ανταγωνιστική σας θέση & τις πωλήσεις σας! ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Υπολογιστών & Δικτύων

Κέντρο Υπολογιστών & Δικτύων Κέντρο Υπολογιστών & Δικτύων ...@uom.edu.gr Η νέα πλατφόρμα email στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διασφάλισε για όλους τους φοιτητές του (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους

Διαβάστε περισσότερα

βιβλία! Έξυπνη διδασκαλία!

βιβλία! Έξυπνη διδασκαλία! Έξυπν@ βιβλία! Έξυπνη διδασκαλία! Τα ψηφιακά μας προϊόντα: έξυπν@ σαν εσάς! Απλές και εύχρηστες ψηφιακές λύσεις για καθηγητές και μαθητές Augmented Reality online ή offline; ψηφιακά προϊόντα για Η/Υ, προβολικούς

Διαβάστε περισσότερα

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Η πλατφόρμα Unified Communications (UC), βασισμένη σε τεχνολογίες της Microsoft, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (TEMPLATE) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (TEMPLATE) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ (TEMPLATE) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MICROSOFT OFFICE SHAREPOINT DESIGNER 2007 Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας με τη χρήση του προγράμματος Microsoft Office SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ. Παρουσίαση Εργαστηρίων Πληροφορικής

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ. Παρουσίαση Εργαστηρίων Πληροφορικής ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ Παρουσίαση Εργαστηρίων Πληροφορικής e-mail: dmst-elab@aueb.gr site: http://www.dmst.aueb.gr Αναπλ. Καθηγ. Κατερίνα Πραματάρη Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας k.pramatari@aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα : Προστασία προσωπικών δεδομένων στο ΛΣ Windows 8

Δραστηριότητα : Προστασία προσωπικών δεδομένων στο ΛΣ Windows 8 Δραστηριότητα : Προστασία προσωπικών δεδομένων στο ΛΣ Windows 8 Επίπεδο: L1- Εύκολη Διάρκεια: 5 λεπτά Σύντομη Περιγραφή Όταν πλοηγούμαστε στον Ιστό, ο φυλλομετρητής (Browser) αποθηκεύει πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ( accounts)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ( accounts) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ (email accounts) (v. 0.7 : 14/05/2015) Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Simple S&A Solutions για την παροχή υπηρεσιών Internet.

Διαβάστε περισσότερα

Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου Μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου Περιγραφές προγραμμάτων Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής στη Ζωή μου (EDITC_KIDS1) Περιγραφή: Το πρόγραμμα αυτό εξοικειώνει τα παιδιά με

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Μάθηση & Συστήματα που τη διαχειρίζονται

Ηλεκτρονική Μάθηση & Συστήματα που τη διαχειρίζονται Κύκλος Εκπαίδευσης «Συστήματα Ηλεκτρονικής Μάθησης & Ηλεκτρονική Αξιολόγηση» Ηλεκτρονική Μάθηση & Συστήματα που τη διαχειρίζονται Κατερίνα Γεωργούλη ΤΕΙ Αθήνας Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ ΤΕΙ Αθήνας Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. «Vellum ICT Certificate in Journalism»

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. «Vellum ICT Certificate in Journalism» ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ SYLLABUS Vellum Global Educational Services A.E. 2014 Έκδοση 1.0 Εξεταστέα Ύλη 2015 Vellum Global Educational Services A.E. Αναγεννήσεως 46 & Αναγνωσταρά

Διαβάστε περισσότερα

Adoption Offer για την Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις (EMS) FY16 Συνήθεις ερωτήσεις

Adoption Offer για την Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις (EMS) FY16 Συνήθεις ερωτήσεις Adoption Offer για την Οικογένεια προγραμμάτων φορητότητας για μεγάλες επιχειρήσεις (EMS) FY16 Συνήθεις ερωτήσεις 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Από την 1η Σεπτεμβρίου 2015, οι αμιγώς νέοι πελάτες του EMS οι

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eclass. Γνωριμία με την Open eclass

Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eclass. Γνωριμία με την Open eclass Ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων στην πλατφόρμα Open eclass Εισαγωγή στην Open eclass Ταυτότητα της πλατφόρμας Η πλατφόρμα Open eclass είναι ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων και

Διαβάστε περισσότερα

GreekLUG Ελεύθερο Λογισμικό & Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα

GreekLUG Ελεύθερο Λογισμικό & Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα GreekLUG Ελεύθερο Λογισμικό & Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα Μάθημα 6ο Σουίτα Γραφείου LibreOffice Ύλη Μαθημάτων V Μαθ. 6 : Εφαρμογές Εφαρμογή οικονομικών Homebank, Εφαρμογή αλληλογραφίας Thunderbird, Καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

FixPC ένα παράδειγμα βιωματικής μάθησης και κοινωνικής προσφοράς

FixPC ένα παράδειγμα βιωματικής μάθησης και κοινωνικής προσφοράς Εικονική Επιχείρηση Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Πολυγύρου FixPC ένα παράδειγμα βιωματικής μάθησης και κοινωνικής προσφοράς Εργαστήριο Πληροφορικής 3, ΕΠΑΛ Πολυγύρου Σταδίου 1, 63100 Πολύγυρος Tel. 2371022941,

Διαβάστε περισσότερα

AN IMPLEMENTATION OF THE CLOUD BASED SCHOOL

AN IMPLEMENTATION OF THE CLOUD BASED SCHOOL AN IMPLEMENTATION OF THE CLOUD BASED SCHOOL V.S. Belesiotis K. Alexopoulos Selected article for the European Journal of Engineering Research and Science Τεχνολογικές Προκλήσεις στην Εκπαίδευση Γρήγοροι

Διαβάστε περισσότερα

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager

What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager What s App? Apps for People! Άρης Παρασκευόπουλος Mobile Data, Handsets & VAS marketing senior manager Περιεχόμενα: Apps / Smartphones / Mobile Internet Παγκόσμια αγορά Ελληνική αγορά Στρατηγική WIND To

Διαβάστε περισσότερα

M O. ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

M O. ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ M O. ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Απογραφικό Δελτίο Εξαμηνιαίου Μαθήματος (ενδεικτικό υπόδειγμα) Έκδοση 3.0.

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Υπηρεσίες Διαδικτύου. Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 2 ο

Βασικές Υπηρεσίες Διαδικτύου. Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 2 ο Βασικές Υπηρεσίες Διαδικτύου Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 2 ο Μεταφορά αρχείων (File Transfer Protocol, FTP) user at host FTP user interface FTP client local file system file transfer FTP server remote

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση ΕΛ/ΛΑΚ από το ΚΕΔ του Π. Κρήτης. Case Study Υπηρεσίες βίντεο

Αξιοποίηση ΕΛ/ΛΑΚ από το ΚΕΔ του Π. Κρήτης. Case Study Υπηρεσίες βίντεο Αξιοποίηση ΕΛ/ΛΑΚ από το ΚΕΔ του Π. Κρήτης. Case Study Υπηρεσίες βίντεο Γιάννης Φραγκιαδάκης, Εμμανουήλ Ζουράρης Κέντρο Επικοινωνιών & Δικτύων Π.Κ 16 Μαϊου 2010 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ/ΛΑΚ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ Α.ΔΙ.Π. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011

ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ Α.ΔΙ.Π. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Δ Ι.Π. ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ HELLENIC REPUBLIC H.Q.A. HELLENIC QUALITY ASSURANCE AND ACCREDITATION AGENCY ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΕΑΠ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ  ΤΟΥ ΕΑΠ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ EMAIL ΤΟΥ ΕΑΠ Το ΕΑΠ προσφέρει στο κοινό του το πακέτο υπηρεσιών Office365 της Microsoft στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το νέο email. Η μεταφορά στο email είναι υποχρεωτική και θα γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ : ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (COOKIES)

ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ : ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (COOKIES) ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ : ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (COOKIES) ΣΕΡΕΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟ : ΠΤΥΧΙΟ Α.Μ 1999 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΔΩΡΟ -ΕΚΠΛΗΞΗ COOKIES ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES ΕΙΝΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα ηλεκτρονικής παρακολούθησης μαθημάτων εξ αποστάσεως Οδηγός Χρήστη www.schoolessons.gr

Πλατφόρμα ηλεκτρονικής παρακολούθησης μαθημάτων εξ αποστάσεως Οδηγός Χρήστη www.schoolessons.gr Πλατφόρμα ηλεκτρονικής παρακολούθησης μαθημάτων εξ αποστάσεως Οδηγός Χρήστη www.schoolessons.gr Σύντομη Περιγραφή Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής παρακολούθησης μαθημάτων εξ αποστάσεως της δίνει τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Παπαντώνη Μαρία, ΠΕ19 ΣΧΟΛΕΙΟ 9ο Γυμνάσιο Καλλιθέας «Μάνος Χατζιδάκις» Αθήνα, Μάιος 2015 1. Συνοπτική περιγραφή της ανοιχτής εκπαιδευτικής πρακτικής Γενικός σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2013, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved.

Copyright 2013, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Πληροφορική: Μια αγορά με παρόν και μέλλον Ελένη Τσιπά PR & CSR Specialist, GCMM cluster Oracle Ελλάς 12 Νοεμβρίου 2015 Copyright 2014 Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. Oracle Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να ξέρω για τη μετάβαση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Office365;

Τι πρέπει να ξέρω για τη μετάβαση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Office365; Τι πρέπει να ξέρω για τη μετάβαση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Office365; Περιεχόμενα Μετάβαση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Office365... 2 Πως επηρεάζομαι σαν χρήστης αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W10i

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W10i Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W10i Windows 10 Ερωτήσεις και απαντήσεις http://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-faq Απαραίτητος εξοπλισμός Tablet W10i. Φορτιστής. USB stick 16GB.

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλιοθήκη. Ωράριο Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 8:00 15:00 Tρίτη Πέμπτη 8:00 20:00

Βιβλιοθήκη. Ωράριο Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 8:00 15:00 Tρίτη Πέμπτη 8:00 20:00 Βιβλιοθήκη Ωράριο Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 8:00 15:00 Tρίτη Πέμπτη 8:00 20:00 Προσωπικό βιβλιοθήκης Αριστείδης Μπαζμαδέλης (Βιβλιοθηκονόμος) Σοφία Τσοπάνη (Βιβλιοθηκονόμος ΜΑrts) Τηλέφωνα βιβλιοθήκης

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe Premiere Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση ΟΔΠ. 06 Σεπτεμβρίου Τομέας Τηλεκπαίδευσης και Διαχείρισης Ψηφιακού Περιεχομένου Υπηρεσία Πληροφορικής και Τεχνολογίας

Παρουσίαση ΟΔΠ. 06 Σεπτεμβρίου Τομέας Τηλεκπαίδευσης και Διαχείρισης Ψηφιακού Περιεχομένου Υπηρεσία Πληροφορικής και Τεχνολογίας Παρουσίαση ΟΔΠ 06 Σεπτεμβρίου 2014 Τομέας Τηλεκπαίδευσης και Διαχείρισης Ψηφιακού Περιεχομένου Υπηρεσία Πληροφορικής και Τεχνολογίας Περιεχόμενα Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης - Εισαγωγή Λογισμικά και Εξοπλισμός

Διαβάστε περισσότερα

έκδοση των Windows 10

έκδοση των Windows 10 Εμπειρία Business Παραγωγικότητα και εμπειρία χρήστη Οικεία και παραγωγική εμπειρία χρήστη Home Pro Enterprise Education Continuum για τηλέφωνα 1 Cortana 2 Windows Ink 3 Μενού Έναρξης και Δυναμικά πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Lino it. Ιατροπούλου Ράνια, Νηπιαγωγός. Το Lino πραγµατοποιεί ετικέτες στο διαδίκτυο (Online Stickies)

Lino it. Ιατροπούλου Ράνια, Νηπιαγωγός. Το Lino πραγµατοποιεί ετικέτες στο διαδίκτυο (Online Stickies) Lino it Ιατροπούλου Ράνια, Νηπιαγωγός Το Lino πραγµατοποιεί ετικέτες στο διαδίκτυο (Online Stickies) Το «Lino» είναι µια νέα διαδικτυακή εφαρµογή, η οποία επιτρέπει την τοποθέτηση εικονικών σηµειώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Υπηκοότητα ΜΠΕΛΟΥΛΗ ΑΓΑΘΗ agathabel@yahoo.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ημερομηνία γέννησης 11/11/1985 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ Ημερομηνίες (από

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 13/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 13/ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. A.B. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 13/11-05-2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 305/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση πρακτικού διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ε Υ Ρ Ω Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Κ Η Α. Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Ε Υ Ρ Ω Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Κ Η Α. Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ κ α λ ο κ α ι ρ ι ν ά τ μ ή μ α τ α μουσικής τεχνολογίας & πολυμέσων δημιουργίας ιστοσελίδων Apple - Windows & Office 2 ώ ρ ε ς δ ω ρ ε ά ν σ ε μ ι ν

Διαβάστε περισσότερα