με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Gen2 Mod.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Gen2 Mod."

Transcript

1

2 Ακολουθήστε την Otis στην με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία Gen2 Mod. Το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να εκσυγχρονίσετε τον ανελκυστήρα σας αλλά το πότε.

3 Για ένα καλύτερο, πιο καθαρό περιβάλλον Το σύστημα Gen2 mod λειτουργεί αποδοτικά, χωρίς να μολύνει το περιβάλλον. Ασύγκριτες Επιδόσεις Ενισχυμένη αξιοπιστία και άνεση για προστιθέμενη αξία στο κτίριό σας. Πιο ασφαλείς άνθρωποι, προϊόντα, διαδικασίες Δεσμευόμαστε για ένα ασφαλέστερο περιβάλλον. Αποδεδειγμένη εμπειρία Περισσότερα από 150 χρόνια εμπειρίας στη διάθεσή σας.

4 Ένα καλύτερο περιβάλλον. Το σύστημα Gen2 Mod λειτουργεί «καθαρά» και αποδοτικά.

5 Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα Ã Όταν συνδυάζεται με ReGen drives, καταναλώνει έως και 75% λιγότερη ενέργεια, σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα με non regenerative drives. Ã Ελευθερώνει πολύτιμο χώρο στο κτίριο. Ã Ελαχιστοποιεί την ανάγκη συστημάτων ψύξης στο μηχανοστάσιο. «Καθαρές» λειτουργίες Ã Η μηχανή Gen2 και οι επίπεδοι ιμάντες δεν απαιτούν πρόσθετη λίπανση. Ã Ο νέος φωτισμός LED καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και διαρκεί έως και 10 φορές περισσότερο από τους λαμπτήρες φθορισμού. Ã Με τον αυτόματο διακόπτη απενεργοποίησης, ο φωτισμός LED καταναλώνει έως και 80% λιγότερη ενέργεια από τους λαμπτήρες φθορισμού. Ανώτερη απόδοση Ã Η ενεργειακή απόδοση των ανελκυστήρων Gen2 έχει αξιολογηθεί με βάση τα πρότυπα έχει θεσπίσει η ένωση μηχανολόγων Verein Deutscher Ingeniure (VDI). Ã Οι ανελκυστήρες Gen2 Mod οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί σε πρόσφατους εκσυγχρονισμούς κτιρίων επιτυγχάνουν μια συνολική ενεργειακή απόδοση κατηγορίας Α, η υψηλότερη δυνατή κατάταξη. Ã Ο αντιπρόσωπος της Otis στην περιοχή σας μπορεί να σας παρέχει μια εκτίμηση της ενεργειακής εξοικονόμησης που προσφέρει το σύστημα Gen2 Mod, ειδικά υπολογισμένη για το δικό σας κτίριο.

6 Ασύγκριτες Επιδόσεις. Ενισχυμένη αξιοπιστία και άνεση για μεγαλύτερη αξία του κτιρίου σας.

7 Ενισχυμένη αξιοπιστία Ã Ο εκσυγχρονισμός του ανελκυστήρα σας βελτιώνει την αξιοπιστία του και μειώνει τις διακοπές λειτουργίας και τον κίνδυνο εγκλωβισμών. Ã Οι μηχανικοί και τα προϊόντα μας βρίσκονται σε εγρήγορση όλο το εικοσιτετράωρο προσφέροντάς σας τη μέγιστη δυνατή αξιοπιστία. Μια πιο ομαλή, αθόρυβη διαδρομή Ã Οι επίπεδοι ιμάντες του συστήματος Gen2 επιτρέπουν μια ομαλή, αθόρυβη μετάβαση, που οι επιβάτες και οι ένοικοι του κτιρίου θα εκτιμήσουν. Σύγκριση κλάδου Υδραυλικό σύστημα Σύστημα με μειωτήρα Σύστημα Gen2 χωρίς μηχανοστάσιο Κατακόρυφοι κραδασμοί [milli-g] Οριζόντιοι κραδασμοί [milli-g] Θόρυβος θαλάμου [dba]

8 Πιο ασφαλείς άνθρωποι, προϊόντα, διαδικασίες. Πραγματοποιώντας τις υποχρεώσεις μας σας προσφέρουμε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον.

9 Η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδη αξία της Otis Ã Η τεχνολογία έχει προοδεύσει από τότε που εγκαταστήσατε τον ανελκυστήρα σας. à Το σύστημα Gen2 Mod χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για ενίσχυση της ασφάλειας. Ã Η Otis έχει από τις καλύτερες, αποδεδειγμένες επιδόσεις ασφαλείας στον κλάδο. à Οι απαιτήσεις ασφαλείας του Νόμου έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Οι ειδικοί της Otis θα συνεργαστούν μαζί σας για να σας βοηθήσουν να καλύψετε ή και να ξεπεράσετε τις προβλεπόμενες από τον Νόμο απαιτήσεις ασφαλείας. Ισοστάθμιση à Το σύστημα Gen2 Mod προσφέρει ακρίβεια στάσης και ισοστάθμισης με σκοπό τη μείωση των κινδύνων και την εξασφάλιση της ασφάλειας των επιβατών κατά την είσοδο και έξοδο τους από το θάλαμο του ανελκυστήρα. Απομακρυσμένη παρακολούθηση όλο το 24ωρο à Το σύστημα Pulse παρακολουθεί συνεχώς την ακεραιότητα των ιμάντων προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ηρεμία και ακριβείς διαγνώσεις. Η δυνατότητα αυτή διατίθεται μόνο στα συστήματα Gen2 και όχι στους ανελκυστήρες με παραδοσιακά συρματόσχοινα. à Οι ανελκυστήρες που είναι εξοπλισμένοι με την υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης REM έχουν λιγότερες διακοπές λειτουργίας και άμεση αποκατάσταση. à Το σύστημα eservice προσφέρει στους πελάτες άμεση ηλεκτρονική πρόσβαση σε σημαντικές σχετικά με τους ανελκυστήρες πληροφορίες - 24 ώρες την ημέρα.

10 Αποδεδειγμένη εμπειρία. Περισσότερα από 150 χρόνια εμπειρίας στη διάθεσή σας.

11 Προσανατολισμός στις διαδικασίες Ã Η τεράστια εμπειρία εκσυγχρονισμού της Otis διασφαλίζει ότι χρησιμοποιούμε μεθόδους ειδικά σχεδιασμένες για την ελαχιστοποίηση των δυσλειτουργιών του κτιρίου σας, κατά τη διάρκεια των εργασιών. Ã Οι διαδικασίες μας μειώνουν το χρόνο εγκατάστασης, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουν εξαίρετα αποτελέσματα. Διαρκής επικοινωνία Ã Οι ειδικοί της Otis θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με εσάς και τους ενοίκους σας, κρατώντας σας ενήμερους για την πρόοδο των εργασιών. Διαχείριση έργου Ã Οι επαγγελματίες μας γνωρίζουν τη σημασία της τήρησης του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού και θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να ανταποκριθούν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Ã Η εμπειρία μας σε μεγάλα έργα εκσυγχρονισμού εξασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός σας θα εκσυγχρονιστεί αποτελεσματικά με την ελάχιστη δυνατή διαταραχή της λειτουργίας του κτιρίου σας. Το σχέδιο του Empire State Building είναι trademark και χρησιμοποιείτε με την άδεια της ESBC.

12 Σχεδιασμός, κατασκευή και υπηρεσίες προσανατολισμένα στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιδράσεων. Σχεδιασμός Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία τους τα συστήματα Gen2 έχουν σχεδιαστεί με στόχο την ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα, βελτιστοποιώντας το μέγεθος, τα υλικά και το βάρος των συστατικών, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα νέα αισθητική και τις τελευταίες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, όπως Regen drives και επιλογές φωτισμού LED. Τα συστήματα Gen2 έχουν σχεδιαστεί ώστε η διαδικασία μεταφοράς τους με την χρήση λιγότερων υλικών συσκευασίας, να είναι αποτελεσματικότερη. Κατασκευή Οι ανελκυστήρες Gen2 κατασκευάζονται στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένες κοντά στις μεγαλύτερές μας αγορές, για σύντομη και αποτελεσματική παράδοση στον πελάτη. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις μας βρίσκεται το «πράσινο» εργοστάσιο ηλιακής ενέργειας στη Μαδρίτη της Ισπανίας και το Otis Elevator Company TEDA Centre στην πόλη Tianjin της Κίνας, το οποίο κέρδισε την χρυσή πιστοποίηση LEED του U.S Green Building Council. Απομάκρυνση Στο πλαίσια της προετοιμασίας της εγκατάστασης ενός νέου συστήματος Gen2, οι ειδικοί της Otis απομακρύνουν τον παλιό σας ανελκυστήρα με ασφάλεια και την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση για εσάς και τους ενοικιαστές σας. Τα υλικά που αφαιρούνται, μετά από προσεκτική εξέταση και όπου αυτό είναι δυνατό, ανακυκλώνονται.

13 H Otis ακολουθεί την «Πορεία προς το Πράσινο» καθ όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής των προϊόντων. Εγκατάσταση Με μια πρότυπη και σύγχρονη διαδικασία εγκατάστασης, οι ανελκυστήρες Gen2 δεν απαιτούν σκαλωσιές, μειώνοντας έτσι τις απαιτήσεις υλικών εγκατάστασης και τα υπερβολικά απορρίμματα. Επιπλέον, οι σύγχρονες διαδικασίες της Otis μειώνουν το χρόνο εγκατάστασης και την αναστάτωση που προκαλείται στο κτίριο σας. Συντήρηση Η Otis είναι αφοσιωμένη στη διασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης των προϊόντων της κατά την διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Οι πρωτοποριακές της τεχνολογίες όπως το σύστημα Pulse και το πελατοκεντρικό πρόγραμμα συντήρησης Otis Elite επιτρέπουν στους μηχανικούς της Otis να εντοπίζουν με ακρίβεια και να αποτρέπουν ενδεχόμενα προβλήματα. Όταν οι μηχανικοί φθάνουν στις εγκαταστάσεις των πελατών, είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να κάνουν τις επισκευές που απαιτούνται γρήγορα και αποτελεσματικά, και το πιο φιλικό προς στο περιβάλλον τρόπο από την ανακύκλωση μέχρι την ασφαλή απομάκρυνση αποβλήτων. Ανακύκλωση στο τέλος του κύκλου ζωής Τα συστήματα Gen2 έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να ανακυκλωθούν. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το 90% των υλικών που χρησιμοποιούνται στα συστήματα Gen2 είναι ανακυκλώσιμα. Στα υλικά αυτά περιλαμβάνονται οι επικαλυμμένοι ατσάλινοι επίπεδοι ιμάντες που επιτρέπουν στην τεχνολογία Gen2 την επίτευξη τέτοιων φιλικών προς το περιβάλλον επιδόσεων. Η Otis συνεργάζεται με τους προμηθευτές της για την οργάνωση προγραμμάτων ανακύκλωσης, ειδικά για αυτούς τους ιμάντες.

14 ReGen drive Καθαρό, «πράσινο» και 75% πιο ενεργειακά αποδοτικό σε σχέση με τα παραδοσιακά non-regenerative drives Συμπαγής μηχανή χωρίς μειωτήρα 70% μικρότερη και μέχρι και 50% περισσότερο αποδοτική σε σχέση με τις παραδοσιακές μηχανές με μειωτήρα Ευέλικτοι επικαλυμμένοι ατσάλινοι ιμάντες Για εξέχουσα ευελιξία σχεδιασμού Pulse system - Σύστημα παρακολούθησης ιμάντων Μεγαλύτερη εξασφάλιση μέσω της συνεχούς και ακριβής παρακολούθησης Φωτισμός LED Μέχρι και 80% πιο αποδοτικός και διαρκεί μέχρι και 10 φορές περισσότερο σε σχέση με τον παραδοσιακό φωτισμό Μηχανισμός ελέγχου λειτουργίας θυρών Αθόρυβες και περισσότερο αποτελεσματικές

15 Επενδύοντας στην ασφάλεια και την αξία του κτιρίου σας Ã Η τεχνολογία Gen2 μπορεί να εφαρμοστεί σε μια ευρεία γκάμα κτιριακών εφαρμογών Ã Οι ειδικοί της Otis θα συνεργαστούν μαζί σας για την εύρεση της ιδανικής για εσάς Gen2 επιλογής Μια ευέλικτη λύση για κάθε κτίριο Κατοικίες Χαμηλού ύψους Κτίρια γραφείων Μεσαίου ύψους Εμπορικά κτίρια Πολυώροφα

16 Εξειδικευμένες επιλογές για τις μοναδικές ανάγκες του κτιρίου σας.

17 Υπηρεσία Otis Elite à Οι ειδικοί της Otis μπορούν προαιρετικά να επιμεληθούν και να επιλύσουν ενδεχόμενα προβλήματα προτού οι ένοικοι του κτιρίου αντιληφθούν την ύπαρξη τους. Ã Η ευέλικτη λειτουργικότητα επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο, όπως για παράδειγμα τη δυνατότητα ορισμού και απομόνωσης ενός θαλάμου από το σύνολο τους σε περίπτωση μετακόμισης κάποιου ενοίκου. à Ενισχυμένη αξιοπιστία συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων χρόνων ανταπόκρισης στον κλάδο. Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών Compass à Ομαδοποιεί τους επιβάτες ανάλογα με τον όροφο-προορισμό και τη σειρά προτεραιότητάς τους για πιο γρήγορες και «τακτικές» διαδρομές, χωρίς συνωστισμό στην είσοδο του κτιρίου. à Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει δίνουν τη δυνατότητα στους ενοίκους ενός VIP ορόφου να εξυπηρετούνται από έναν ανελκυστήρα express. EMS Panorama à Αυτή η web-based εφαρμογή προσφέρει πλήρη διαφάνεια και επιτρέπει στο προσωπικό του κτιρίου να παρακολουθεί, να ελέγχει, να εξάγει αναφορές και να διαχειρίζεται το πλήρες φάσμα των λειτουργιών ενός ανελκυστήρα. à Το σύστημα προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες των κτιρίων να περιορίζουν την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ορόφους ή να κλειδώνουν τους ανελκυστήρες όταν αυτό χρειάζεται. Αισθητική Ã Η αναβαθμισμένη αισθητική των θαλάμων προσφέρει μια νέα αναβαθμισμένη εικόνα, η οποία μπορεί να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την αξία του κτιρίου καθώς και την «εμπειρία» των επιβατών. Ã Η Otis προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πακέτων αισθητικών χαρακτηριστικών τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την αισθητική του κτιρίου σας, αφήνοντας ταυτόχρονα μια θετική εντύπωση στους επισκέπτες σας.

18 Ακολουθήστε την Otis στην Ξεκινάει με τη δέσμευση για φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις: Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που μειώνουν το κόστος και την κατανάλωση ενέργειας.

19 Το πρόγραμμα The way to Green αποτελεί την διαρκή δέσμευση μας να οδηγούμε την εταιρεία και τους πελάτες μας μπροστά. Στην Otis, η «Πορεία προς το Πράσινο» ξεκινάει από τον «Πράσινο» τρόπο σκέψης μας, σε όλο τον κόσμο. Ενθαρρύνουμε και προτρέπουμε τους πάνω από εργαζομένους μας παγκοσμίως να αντιμετωπίζουν το μέλλον θετικά και προληπτικά. Αναγνωρίζουμε ότι η «Πορεία προς το Πράσινο» αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια. Με τη δέσμευση των ανθρώπων και των πόρων μας σε όλο τον κόσμο, ξέρουμε ότι μπορούμε να ωθήσουμε την εταιρεία, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, να μοιραστούν μαζί με εμάς έναν κοινό στόχο: την χρήση «πράσινων» προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων. Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή τη διαρκή πορεία μας προς ένα «πράσινο» τρόπο σκέψης και πράξης - «The way to Green». Τα πλεονεκτήματα του συστήματος Gen2. Για το περιβάλλον μας. Για τις εγκαταστάσεις σας. Ο κόσμος συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός, το ίδιο και εμείς. Στην Otis αξιοποιούμε τις «έξυπνες» τεχνολογίες και την «ευφυή» μηχανική για την συνεχή ενίσχυση των λύσεων που προσφέρουμε, μια από τις οποίες είναι το σημαντικότερο προϊόν μας, το σύστημα ανέλκυσης Gen2. Η βραβευμένη οικογένεια ανελκυστήρων Gen2 αντανακλά την αποφασιστικότητα μας να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας, προσφέροντας τους state-of-the-art, ενεργειακής απόδοσης και παγκοσμίου επιπέδου, ποιότητα και άνεση. Παγκόσμιες ενέργειες. Τοπικές λύσεις. Το πρόγραμμα «The way to Green» αποτελεί την δέσμευση μας για συνεχή βελτίωση - μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και ενισχύοντας την απόδοση. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ανελκυστήρες, οι κυλιόμενες σκάλες και οι κυλιόμενοι διάδρομοι Otis, αποτελούν κομμάτι των πιο αναγνωρισμένων και σημαντικών κτιρίων σε όλο τον κόσμο. Η Otis προσφέρει φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για τις ανάγκες του κάθε κτιρίου: από εμπορικά κέντρα μέχρι σταθμούς του μετρό, από μονοκατοικίες μέχρι ουρανοξύστες, από προγράμματα συντήρησης μέχρι αναβαθμίσεις και εκσυγχρονισμό συστημάτων. Στο τέλος της ημέρας, γνωρίζουμε ότι η Πορεία προς το «Πράσινο» είναι ο έξυπνος τρόπος να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εξοικονομήσουν χρήματα, ενέργεια και να συμβάλλουν στη διάσωση και την αειφορία του περιβάλλοντος.

20 Προσαρμογή 0312

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ Ξεκινά με μια δέσμευση για περιβαλλοντικά φιλικές λύσεις: Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που μειώνουν το κόστος και την κατανάλωση ενέργειας. Αφήστε την Otis να σας δείξει την Πορεία προς το Πράσινο.

Διαβάστε περισσότερα

Σας κρατάμε σε κίνηση

Σας κρατάμε σε κίνηση Σας κρατάμε σε κίνηση Κρατάμε ζωντανό το ρυθμό της πόλης Κίνηση. Άνθρωποι σε διαρκή κίνηση μέσα σε κτίρια σε πόλεις, είναι η εικόνα που προσδιορίζει τον κόσμο μας σήμερα και αποτελεί την καρδιά του αστικού

Διαβάστε περισσότερα

Compass Destination Entry Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών. Μια λύση από την Otis για κάθε κτίριο

Compass Destination Entry Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών. Μια λύση από την Otis για κάθε κτίριο Compass Destination Entry Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών Μια λύση από την Otis για κάθε κτίριο 1 Σημασία έχει το ταξίδι και ο προορισμός Σημασία έχει ο χρόνος Είτε πρόκειται για ένα νέο κτίριο ή τη βελτίωση

Διαβάστε περισσότερα

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση

KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. Σχεδίαση κατά παραγγελία Τυποποιημένα πακέτα Πακέτο πλήρους ανελκυστήρα- πλήρης αποξήλωση ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ KLEEMANN ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ H σειρά της KLEEMANN Modernisation Solutions σας προσφέρει εξατομικευμένες, αξιόπιστες και συμβατές λύσεις. Είτε επιλέξετε ολική ή μερική ανακαίνιση, σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ & ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΜΑΣ Ανελκυστήρας Gen2Σ ενεργειακής κλάσης Α. Οηγεί την Ιοιότητα ανέλκυσης σε ανώτερο ειίιεο. 9 ια μια Ιράσινη Ιοιότητα ιαρόμων ειιλέξτε τη νέα γενιά συστημάτων Προϊόντα OTIS

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας.

Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας. Είμαστεοι ιδανικότεροι συνεργάτες σας. Οπουδήποτε κι ανβρίσκεστε, είμαστε κοντά σας. Σχεδιασμός Εκσυγχρονισμός «ναι ήόχι»,«τώραήαργότερα» τοειδικευμένομας προσωπικό είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε ένα κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS)

Μετάβαση σε ένα κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) Μετάβαση σε ένα κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) Εισαγωγή Χρόνια πριν, τα κτίρια ήταν απλά ένα μέρος για να μένεις ή να δουλεύεις. Στη διάρκεια των ετών, τα κτίρια εξελίχθηκαν σε μέρη που ζούμε

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία. Προφίλ εταιρείας

Εταιρεία. Προφίλ εταιρείας Εταιρεία Προφίλ εταιρείας Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 με αντικείμενο την εγκατάσταση και την συντήρηση των ανελκυστήρων από τον Χρήστο και τον Μιχάλη Χασιώτη. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην

Διαβάστε περισσότερα

Εμπόριο - Υπηρεσίες. - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια

Εμπόριο - Υπηρεσίες. - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια Εμπόριο - Υπηρεσίες - Εμπορικά κέντρα, χώροι ψυχαγωγίας, σχολεία, γυμναστήρια Εμπόριο Οι καθαροί εμπορικοί χώροι συμβάλλουν στο να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία για τους πελάτες σας. Οι καθαροί

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

n0e-sport Project number: IEE/12/017/S

n0e-sport Project number: IEE/12/017/S n0e-sport Project number: IEE/12/017/S12.666718 ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ για Αθλητικές Εγκαταστάσεις Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας για Αθλητικές Εγκαταστάσεις Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακό περιβάλλον

ενεργειακό περιβάλλον Προστατεύει το ενεργειακό περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 Το ΕΠΠΕΡΑΑ δημιουργεί ένα βιώσιμο Ενεργειακό Περιβάλλον βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Transport for London (TFL), UK Gwent NHS Trust, Wales Lievensberg Hospitals, the Netherlands Atrium Hospital Complex,the Netherlands City of Berlin, Germany Gwent NHS Trust,

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ

Φιλοξενία - Εστίαση. - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία - Εστίαση - Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφέ Φιλοξενία Καθαροί και άνετοι χώροι για εσάς και για τους επισκέπτες σας. Ως συνεργάτης σας στα θέματα καθαρισμού, η Nilfisk μπορεί να σας βοηθήσει να

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Λύσεις αναβάθμισης που προσαρμόζονται σε πολλά ψυκτικά συγκροτήματα Trane RTAD Trane RTAC Λειτουργικά οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά R RTAC kw. Απαράμιλλη αξία σε αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα απόδοσης κλάσης A

Σειρά R RTAC kw. Απαράμιλλη αξία σε αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα απόδοσης κλάσης A Σειρά R RTAC 500-1500 kw Απαράμιλλη αξία σε αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα απόδοσης κλάσης A Αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα προσφέρει κέρδη Επιλέξτε τη σειρά αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων της Trane

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΥΠΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ.

ΕΞΥΠΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΞΥΠΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ 1.1. Γενικά 1.2. Πλεονεκτήματα - Λειτουργίες 2. ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ 2.1. Τι είναι το έξυπνο σπίτι; 2.2. Πλεονεκτήματα Λειτουργίες 2.3. Κόστος 3. ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX Instabus Technology Systems Παρουσίαση Instabus KNX Τι είναι το Instabus Το σύστημα Instabus αποτελεί τη νέα προηγμένη τεχνική ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Ανελκυστήρας Gen2Σ Οηγώντας την Ιοιότητα ανέλκυσης σε ανώτερο ειίιεο.

Ανελκυστήρας Gen2Σ Οηγώντας την Ιοιότητα ανέλκυσης σε ανώτερο ειίιεο. Ανελκυστήρας Gen2Σ Οηγώντας την Ιοιότητα ανέλκυσης σε ανώτερο ειίιεο. 1 Προς ένα «πράσινο» μέλλον Μια δέσμευση για προϊόντα και διαδικασίες με σκοπό την εξοικονόμηση πρώτων υλών και τη μείωση της ρύπανσης.

Διαβάστε περισσότερα

Ανελκυστήρες. Κατοικίας, Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Κτιρίων

Ανελκυστήρες. Κατοικίας, Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Κτιρίων Ανελκυστήρες Κατοικίας, Βιομηχανικών & Επαγγελματικών Κτιρίων Ανελκυστήρες Κατοικιών Κατοικίας Αντισεισμικοί ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ Ανελκυστήρες για μεζονέτες MaisonLIFT PLUS Διαθέσιμο και με Inverter

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε στην δημιουργικότητα.

Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Προϊοντικές πληροφορίες για μελετητές Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Αξιοποιήστε τώρα τα εργαλεία υποστήριξης της Wilo. Ξεκινήστε τη μελέτη σας τώρα. www.wilo-select.com Pioneering for You Pioneering for

Διαβάστε περισσότερα

Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη

Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη Οι εγκαταστάσεις ΟΤΕ COSMOTE στην Παιανία: Ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση στην πράξη 1 Συνεδριο :3 ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum Εισηγητής: Kατερίνα Περίσση Προϊστ. Τμήματος Περιβαλλοντικής ιαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματική περίοδος 2014-2020

Προγραμματική περίοδος 2014-2020 «Χρηματοδοτικές ευκαιρίες της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014 2020 για την υλοποίηση δράσεων για την Αειφόρο Ενέργεια» Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2015 Γιάννα Νίκου Προϊσταμένη Μονάδας Α Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται.

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Μαρία Νομικού, Υπεύθυνη Συστημάτων Διαχείρισης Μία παρουσίαση για τον ANTIPOLLUTION

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικοί μηχανισμοί υποστήριξης έργων για την ενέργεια: Νέα προγραμματική περίοδος »

«Εθνικοί μηχανισμοί υποστήριξης έργων για την ενέργεια: Νέα προγραμματική περίοδος » «Εθνικοί μηχανισμοί υποστήριξης έργων για την ενέργεια: Νέα προγραμματική περίοδος 2014-2020» Αθήνα, 22 Ιουνίου 2016 Γιάννα Νίκου Προϊσταμένη Μονάδας Α Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ (πρώην ΕΥΣΕΔ ΕΝ/ΚΑ) Προγραμματική

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση Εέ Ενέργειας. μία μικρή πρόκληση για όλους μας, μία μεγάλη μγ συνεισφορά στο περιβάλλον και την ανάπτυξη

Εξοικονόμηση Εέ Ενέργειας. μία μικρή πρόκληση για όλους μας, μία μεγάλη μγ συνεισφορά στο περιβάλλον και την ανάπτυξη Εξοικονόμηση Εέ Ενέργειας μία μικρή πρόκληση για όλους μας, μία μεγάλη μγ συνεισφορά στο περιβάλλον και την ανάπτυξη Εισαγωγή γή Η Schneider Electric νοιάζεται για την ελληνική οικονομία & κοινωνία Βοηθά

Διαβάστε περισσότερα

[ 1 ] την εφαρμογή συγκεκριμένων περιβαλλοντικών

[ 1 ] την εφαρμογή συγκεκριμένων περιβαλλοντικών [ 1 ] [ 1 ] Υδροηλεκτρικός Σταθμός Κρεμαστών - Ποταμός Αχελώος - Ταμιευτήρας >> H Περιβαλλοντική Στρατηγική της ΔΕΗ είναι ευθυγραμμισμένη με τους στόχους της ενεργειακής πολιτικής της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος!

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! N.S.E Ltd Networking System Exellence Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! Copyright NSE Ltd. 2011 Hybrid

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων

Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων Ανελκυστήρες Εγκατάσταση Νέων Ανελκυστήρων Μηχανικοί Ανελκυστήρες Ανελκυστήρες Αυτοκινήτων ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΝΈΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΉΡΩΝ Υδραυλικοί Ανελκυστήρες Στο χώρο της εγκατάστασης χρησιμοποιούμε πάντα δικές μας

Διαβάστε περισσότερα

AquaStream 3G kw. Το πιο αθόρυβο ψυκτικό συγκρότημα και αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης που υπήρξε ποτέ

AquaStream 3G kw. Το πιο αθόρυβο ψυκτικό συγκρότημα και αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης που υπήρξε ποτέ AquaStream 3G 60-470 kw Το πιο αθόρυβο ψυκτικό συγκρότημα και αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης που υπήρξε ποτέ Κάντε ησυχία είναι αθόρυβο και αποτελεσματικό Το καλυτερο και απο τουσ δυο κοσμουσ Με τα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΙ ΟΧΤΩ ΠΥΛΕΣ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΙ ΟΧΤΩ ΠΥΛΕΣ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΟΙ ΟΧΤΩ ΠΥΛΕΣ http://www.teachernet.gov.uk/sustainableschools/ Μετάφραση από τα αγγλικά: Ειρήνη Λυμπέρη ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ; Η αειφόρος

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Ζώντας στο φως! Σύστημα Φυσικού Φωτισμού

Ζώντας στο φως! Σύστημα Φυσικού Φωτισμού Ζώντας στο φως! Σύστημα Φυσικού Φωτισμού Green roo fing Θόλος Κάτοπτρο Στεγάνωση Σωλήνας μεταφοράς και αντανάκλασης Απόληξη 2 Φωτοσωλήνες Νέα τεχνολογία φυσικού φωτισμού Η χρήση φωτοσωλήνων για την επίλυση

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

TEE / TKM Εξοικονόμηση ενέργειας & Περιβαλλοντική αποτίμηση

TEE / TKM Εξοικονόμηση ενέργειας & Περιβαλλοντική αποτίμηση TEE / TKM Εξοικονόμηση ενέργειας & Περιβαλλοντική αποτίμηση Το πρόβλημα σήμερα Σήμερα, το 1/2 του Παγκόσμιου πληθυσμού ζει στις πόλεις και αυξάνεται.. Τα κτίρια στη χώρα μας αντιπροσωπεύουν πολύ μεγάλο

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 39 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αναβάθμιση Ανακαίνιση

Υπηρεσίες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αναβάθμιση Ανακαίνιση Υπηρεσίες Υπηρεσίες Αναβάθμιση Ανακαίνιση ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Αναβάθμιση-Ανακαίνιση Όταν ο ανελκυστήρας ενός κτιρίου με μέτρια κίνηση έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών όσο καλή και να είναι η συντήρηση που είχε

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Schindler 3100 Απλός και πρακτικός. Ο ανελκυστήραςπροσώπων για κτίρια κατοικιώνπου πραγματικά θα σας συνεπάρει.

Schindler 3100 Απλός και πρακτικός. Ο ανελκυστήραςπροσώπων για κτίρια κατοικιώνπου πραγματικά θα σας συνεπάρει. Απλός και πρακτικός. Ο ανελκυστήραςπροσώπων για κτίρια κατοικιώνπου πραγματικά θα σας συνεπάρει. Ανελκυστήρες Προσώπων Schindler 2 Κρατάμε τις υποσχέσειςπου δίνουμε. Σημείωση Οιπροδιαγραφές, επιλογές και

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανία τροφίμων! Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η Nilfisk

Διαβάστε περισσότερα

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη Ο χάρτης δεσμεύσεων που ακολουθεί κάνει λόγο για τις προσπάθειες αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής μέσα από προσπάθειες και πρωτοβουλίες των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ H από το 1916 πρωτοπορεί στην Αμερική, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτομικά προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τη

Διαβάστε περισσότερα

Τερματικές Μονάδες Νερού Υψηλής Απόδοσης

Τερματικές Μονάδες Νερού Υψηλής Απόδοσης Τερματικές Μονάδες Νερού Υψηλής Απόδοσης Βέλτιστη άνεση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας Η επένδυση σε απόδοση για το μέλλον Καθώς το ενεργειακό κόστος και οι συνέπειες της κατανάλωσης ενέργειας για το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 45 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ EΞΥΠΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι έντονοι ρυθμοί ζωής εντός της ημέρας και οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα, έχουν περιορίσει κατά πολύ τον ελεύθερο

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης.

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Εξοικονόμηση και διαχείριση κόστους: Η Canon κάνει την επιχείρησή σας ακόμα πιο ανταγωνιστική. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Σωστή στρατηγική Η Canon σας προσφέρει πολύτιμη

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Χατζηαργυρίου: «O ΔΕΔΔΗΕ καθοδηγεί τη μετάβαση σε μια έξυπνη αγορά ενέργειας»

Ν. Χατζηαργυρίου: «O ΔΕΔΔΗΕ καθοδηγεί τη μετάβαση σε μια έξυπνη αγορά ενέργειας» Ν. Χατζηαργυρίου: «O ΔΕΔΔΗΕ καθοδηγεί τη μετάβαση σε μια έξυπνη αγορά ενέργειας» Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Ευχαριστώ θερμά το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο για την πρόσκληση και την ευκαιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ V20 SMART ENERGY PACK ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ PMSM ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ V20 SMART ENERGY PACK.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ V20 SMART ENERGY PACK ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ PMSM ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ V20 SMART ENERGY PACK. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ V20 SMART ENERGY PACK ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ PMSM ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ V20 SMART ENERGY PACK. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΥΠΟΥ PMSM ( Permanent Magnet Synchronous Motors

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε.

Α.Ι. ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ε.Π.Ε. Πλεονεκτήματα Περιβάλλον Έχουμε βελτιώσει όλα τα μέρη των μηχανημάτων μας προκειμένου να μειώσουμε στο μέγιστο βαθμό ενδεχόμενη ρύπανση. Δημιουργήσαμε συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

>> Έλεγχος της ενέργειας

>> Έλεγχος της ενέργειας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α ΝΤΛ ΙΕΣ Θ ΕΡΜ Ο Τ ΗΤ ΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ GTU C 120 Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Σ Υ Μ Π Υ Κ Ν Ω Σ Η Σ Π Ε Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ο Υ ADVANCE Τεχνολογία συμπύκνωσης και... στο πετρέλαιο >>

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Χάρης Τράμπας, Δντης Marketing & Πωλήσεων Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Στη Xerox καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Πράξης: Εφαρμογή τεχνολογιών ΑΠΕ σε δημοτικά κτίρια

Τίτλος Πράξης: Εφαρμογή τεχνολογιών ΑΠΕ σε δημοτικά κτίρια ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 1 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Είναι Δήμος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με έδρα του το Καρπενήσι. Η έκταση είναι 948,57 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του είναι 13.105 δημότες (απογραφή 2011). Αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

Η INtrust solutions έχει τη δυνατότητα και παρέχει αξιόπιστα ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το εύρος των πελατών της:

Η INtrust solutions έχει τη δυνατότητα και παρέχει αξιόπιστα ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το εύρος των πελατών της: Η INtrust solutions έχει τη δυνατότητα και παρέχει αξιόπιστα ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το εύρος των πελατών της: - Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε φωτοβολταϊκά συστήματα, ανεμογεννήτριες και τα παρελκόμενα

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων SUNNY MINI CENTRAL Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων Προσγείωση Ακριβείας Εξαιρετικά ακριβής σχεδιασμός φωτοβολταϊκών συστημάτων Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο απλό να σχεδιαστούν και

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ)

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) Ιωάννης Μάργαρης Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ 02 Σκοπός Ο κυριότερος στόχος της LeghornGroup είναι να λειτουργεί με τρόπο αποτελεσματικό υπεύθυνο και επωφελή στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε την ιδανική αντλία αντικάταστασης: Αντλίες Wilo για κάθε εφαρμογή

Επιλέξτε την ιδανική αντλία αντικάταστασης: Αντλίες Wilo για κάθε εφαρμογή Pioneering for You Προϊοντικές πληροφορίες για εγκαταστάτες Αντικαταστήστε τώρα τις αντλίες σας & εξοικονομήστε ενέργεια! Επιλέξτε την ιδανική αντλία αντικάταστασης: Αντλίες Wilo για κάθε εφαρμογή Αντικαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

4 ο Συνέδριο ΕNERTECH 09

4 ο Συνέδριο ΕNERTECH 09 4 ο Συνέδριο ΕNERTECH 09 Ξεν. Holliday Inn, Αττική, 23-24 Οκτωβρίου 2009 ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΤΙΡΙΑ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Δρ. Γ. Αγερίδης, Α. Ανδρουτσόπουλος,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος των δήμων στην προώθηση των συστημάτων ΑΠΕ στο πλαίσιο της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020

Ο ρόλος των δήμων στην προώθηση των συστημάτων ΑΠΕ στο πλαίσιο της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 Ο ρόλος των δήμων στην προώθηση των συστημάτων ΑΠΕ στο πλαίσιο της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 Τι μπορεί να αναλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση Οι ΟΤΑ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κατέχουν πρωταγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι. Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι. Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση Η επιλογή τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ISO 14001:2004 & EMAS

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ISO 14001:2004 & EMAS ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ISO 14001:2004 & EMAS ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΦΕΛΗ Τεκμηριώνει στις αρχές τη συμμόρφωση με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία Ελαχιστοποιεί το ρίσκο - Μειώνει τον κινδύνο αποζημιώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Επιμέλεια & Παρουσίαση: Μηνόπουλος Σίμος, Κιλκίς, Ιανουάριος 2015 Εισαγωγή Το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας, είναι κατά την προσωπική μου άποψη, μια ολοκληρωμένη πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Περιβαλλοντικής Αειφορίας και Πράσινες Προμήθειες Ελληνικής ΟρνιθολογικήςΕταιρείας

Πολιτική Περιβαλλοντικής Αειφορίας και Πράσινες Προμήθειες Ελληνικής ΟρνιθολογικήςΕταιρείας Πολιτική Περιβαλλοντικής Αειφορίας και Πράσινες Προμήθειες Ελληνικής ΟρνιθολογικήςΕταιρείας Hellenic Ornithological Society Environmental Procurement Policy Τελευταία αναθεώρηση : 22/03/2017 Επόμενη Αναθεώρηση:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟ Η Στρατηγική της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στοχεύει αφενός στην υλοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ψύξης 2017 Κρατήστε μέσα όλη τη φρεσκάδα Mini Bars Ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων, αλλά και για κουζίνες με περιορισμένο χώρο. Η πλούσια σειρά Mini Bars Inventor είναι εδώ για να ικανοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

HAWKER MODULAR CHARGERS KEEP ON GOING! ΑΚOΜΗ ΚΑΙ OΤΑΝ ΜEΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ ΛΕIΠΕΙ...

HAWKER MODULAR CHARGERS KEEP ON GOING! ΑΚOΜΗ ΚΑΙ OΤΑΝ ΜEΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ ΛΕIΠΕΙ... HAWKER MODULAR CHARGERS KEEP ON GOING! ΑΚOΜΗ ΚΑΙ OΤΑΝ ΜEΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ ΛΕIΠΕΙ... MODULAR: ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΨΗΛH ΑΠOΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ Τα modules τα οποία απλά συνδέονται και λειτουργούν (plug

Διαβάστε περισσότερα

10 Δεκεμβρίου Δεκεμβρίου 2012 Συμβόλαιο: IEE/09/741SI ιστοσελίδα: hqp://www.trainrebuild.eu

10 Δεκεμβρίου Δεκεμβρίου 2012 Συμβόλαιο: IEE/09/741SI ιστοσελίδα: hqp://www.trainrebuild.eu Εκπαίδευση για την αναδόμηση της Ευρώπης Ανακαίνιση κτιρίων, κατάρτιση και βελτίωση δεξιοτήτων, και χρηματοδότηση για την ενεργειακή απόδοση στα κτίρια. 10 Δεκεμβρίου 2010 10 Δεκεμβρίου 2012 Συμβόλαιο:

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Αγγελική Λοϊζου Λειτουργός Τυποποίησης Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) Αυτόνομος Οργανισμός Λειτουργεί με βάση το Ιδιωτικό Δίκαιο Πλήρως αναγνωρισμένος

Διαβάστε περισσότερα

Pioneering for You. Πληροφορίες για διαχειριστές εµπορικών κτιρίων και εγκαταστάσεων Ενεργειακές Λύσεις Wilo

Pioneering for You. Πληροφορίες για διαχειριστές εµπορικών κτιρίων και εγκαταστάσεων Ενεργειακές Λύσεις Wilo Pioneering for You Πληροφορίες για διαχειριστές εµπορικών κτιρίων και εγκαταστάσεων 02 03 Μια αλλαγή με αντίκτυπο: για την τεχνολογία, τον ισολογισμό σας και το περιβάλλον. Μια πρωτοβουλία για ενισχυμένη

Διαβάστε περισσότερα

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις

SL Συρόμενο Θερμομονωτικό. για μοναδικές. επιδόσεις SL 2900 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για μοναδικές συναρπαστικές επιδόσεις SL 2900 Το πνεύμα της εποχής; Το έχει προσπεράσει προ πολλού 3 SL 2900 Το SL 2900 είναι το μοναδικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή

Διαβάστε περισσότερα

Εναρμονίζοντας τα Drive

Εναρμονίζοντας τα Drive Εναρμονίζοντας τα Drive Η φιλοσοφία πίσω από την αρχιτεκτονική της νέας γενιάς μετατροπέων συχνότητας της ΑΒΒ Πρόσφατα η ΑΒΒ δημιούργησε το πρώτο της portfolio με AC drives χαμηλής τάσης, βασισμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση»

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση» Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση» Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης 5 Ιουλίου, 2013 Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό Δελτίο. Εντάσσοντας την θερμογραφία στο πρόγραμμα συντήρησης

Τεχνικό Δελτίο. Εντάσσοντας την θερμογραφία στο πρόγραμμα συντήρησης Εντάσσοντας την θερμογραφία στο πρόγραμμα συντήρησης Απο την σειρά τεχνικών δελτίων της Transam Trading Co «Η Θερμογραφία ως μέθοδος διάγνωσης» Οι Ειδικοί στην Θερμογραφία απο το 1997 [ 1 ] Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα

νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011 νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΥΣΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ δ ι β ά θ μ ι ο ι κ α υ σ τ ή ρ ε ς κ α υ σ τ ή ρ ε ς μ ε έ λ ε γ χ ο I N V E RT E R π ν ε υ μ α τ ι κ ά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 1 ο : Νέες Τεχνολογίες

ΜΕΡΟΣ 1 ο : Νέες Τεχνολογίες 1 Ημερίδα: Νέες Τεχνολογίες & Νομοθεσία 15/02/2018, ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, Λάρισα Εισηγητές: Νάσος Μπίκας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Παναγιώτης Κουτσανδρέου, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννης Τριπιδάκης. Οικοδομική Ι Δίκτυα Κτιρίων και Πόλεων. Ανελκυστήρες. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Ιωάννης Τριπιδάκης. Οικοδομική Ι Δίκτυα Κτιρίων και Πόλεων. Ανελκυστήρες. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Τομέας IV : Συνθέσεων Τεχνολογικής Αιχμής Ιωάννης Τριπιδάκης Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διδάκτωρ ΕΜΠ Οικοδομική Ι Δίκτυα Κτιρίων και

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα