ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 22 ης Συνεδρίασης της ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 22 ης Συνεδρίασης της ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 22 ης Συνεδρίασης της ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 346 Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήμερα ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημαρχείου (Πλατεία Κοραή) μετά από την με αρ. πρωτ / πρόσκληση, του Προέδρου του Δ.Σ. που επιδόθηκε σύμφωνα με το νόμο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Κατά τη συνεδρίαση αυτή ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο 49 Δημοτικών Συμβούλων ήσαν: Παρόντες 45 1) Αγγελόπουλος Ιωάννης, 2) Αθανασιάδης Λάζαρος, 3) Αλεξανδράτου Ευαγγελία, 4) Αμανατίδης Γεώργιος, 5) Αμοργιανός Νικόλαος, 6) Αστεριάδη Καλλιόπη, 7) Βοϊδονικόλας Γεώργιος, 8) Βουγιουκλάκης Χρήστος, 9) Βουράκης Ιωσήφ, 10) Γρυπαίος Νικόλαος, 11) Δαβάκης Γεώργιος 12) Δανιήλ Ιωάννης, 13) Δεληγιάννης Ιωάννης, 14) Διαβολάκης Αθανάσιος, 15) Δρυμιλής Σπυρίδων, 16) Ευσταθόπουλος Σαράντος, 17) Ζερβουλάκος Παναγιώτης, 18) Θεοδώρου Αντώνιος, 19) Καλαϊτζάκης Μύρων, 20) Καλογερόγιαννης Αντώνιος, 21) Καμπούρης Φίλιππος, 22) Καρδαράς Ιωάννης, 23) Κάρλες Αναστάσιος, 24) Κατσαφάδος Ηλίας, 25) Καψοκόλης Γρηγόρης, 26) Κούβαρη Ελένη, 27) Κουβάτσος Παναγιώτης, 28) Κωνσταντούζος Ευστάθιος, 29) Λαουλάκου Κυριακή, 30) Μανωλάκος Κυριάκος, 31) Μαστρονικόλας Ιωάννης, 32) Μελάς Ιωάννης, 33) Μίχας Ιωάννης, 34) Μόφορης Γρηγόρης, 35) Ξυπολιάς Ιωάννης, 36) Παντελάκη Ελπίδα, 37) Παππάς Ιωάννης, 38) Πουλικαράκος Πέτρος, 39), Ρέππας Παναγιώτης, 40) Ρούσου Ζωή, 41) Σαλπέας Ηλίας, 42) Σαρρή- Γώγου Ευαγγελία, 43) Σταθάκη Μαρία, 44) Τουμπέκης Χαράλαμπος & 45) Φύκια Αμαλία Μελίνα. Απόντες :1) Βλαχάκος Νικόλαος, 2) Καλαγιά-Καραμαλάκου Πασχαλίνα, 3) Μαντούβαλος Πέτρος (σε αργία) & 4) Σιγάλας Γεώργιος. Από τους Προέδρους των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων. Παρόντες : 1) Ανδριανοπούλου Ελένη, 2) Γαρδούνη Αικατερίνη & 3) Σκορδίλης Θεόδωρος. Απόντες : 1) Αλαφούζος Σπυρίδων, 2) Αράπης Δημήτριος. Πρόεδρος ο κ. Κουβάτσος Σ. Παναγιώτης. Γραμματέας η κ. Αλεξανδράτου Ευαγγελία. Προσήλθε ο Δήμαρχος κ. Μιχαλολιάκος Βασίλειος. Ειδική Γραμματέας η Προϊσταμένη του Τμήματος Δ.Σ. κ. Πελαγία Νιαρχάκου.

2 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ 7 ο : «Λήψη απόφασης για τροποποίηση και συμπλήρωση της με αριθμ. 167/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στην καθιέρωση εξαιρέσεων από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας που εγκρίθηκε με την με αριθ /12992/ απόφαση του Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής». Κατά την ψήφιση του θέματος είχαν αποχωρήσει οι Δημοτ. Σύμβουλοι κ.κ. Γεωρ. Αμανατίδης, Ιωσήφ Βουράκης, Ιωαν. Δεληγιάννης & Ελπ. Παντελάκη. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητάει το πιο πάνω θέμα για λήψη απόφασης μετά από την εισήγηση του Δημάρχου (Δ/νση Προσωπικού ) με αρ. πρωτ /2399/ Το θέμα συζητείται νόμιμα γιατί είναι γραμμένο στην ημερήσια διάταξη. Το Δ.Σ. αφού έλαβε υπόψη του την πιο πάνω εισήγηση που αφορά την τροποποίηση και συμπλήρωση της με αρ. 167/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, και αφορά στην καθιέρωση εξαιρέσεων από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας που εγκρίθηκε με την με αριθ /12992/ απόφαση του Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου ακούστηκαν διάφορες απόψεις όπως στα πρακτικά αναλυτικά αναφέρονται. Αφού είδε την με αρ. 167/11 προηγ. απόφασή του που εγκρίθηκε με την με αρ /12992/ απόφαση του Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Αφού είδε τα σχετικά υπηρεσιακά σημειώματα διαφόρων υπηρεσιών. Αποφασίζει ομόφωνα Τροποποιεί και συμπληρώνει την με αριθμ. 167/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στην καθιέρωση εξαιρέσεων από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας που εγκρίθηκε με την με αριθ /12992/ απόφαση του Γεν. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ως προς: Α) Τον αριθμό και τους κλάδους των υπαλλήλων των υπηρεσιών που ήδη είχαν εξαιρεθεί από τη εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας (24ώρου βάσεως) και Β) Την ένταξη: 1. Σε 24 ωρη λειτουργία του Τμήματος Ελέγχου και Διοικητικών Κυρώσεων, και της Γραμματείας της Δ/νσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Κ.Υ.Ε, και 2. Σε 12 ωρη λειτουργία του Τμήματος Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, και του Τμήματος Έκδοσης Αδειών Μουσικής της Δ/νσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Κ.Υ.Ε. Συγκεκριμένα παρατίθενται ακολούθως οι υπηρεσίες που τροποποιούνται, με τον χαρακτηρισμό λειτουργίας τους και με πλήρη αιτιολόγηση σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 07/ΔΤΑ/931/ έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής, Α) Καθημερινό ωράριο σε βάρδιες όλες τις ημέρες του μήνα και κατά τις νυκτερινές ώρες, Κυριακές και ημέρες αργίας (24 ώρου βάσεως):

3 1. ΓΡΑΦΕΊΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1. Κλάδος Διοικητικού ΙΔΑΧ, τέσσερις (4) υπάλληλοι (από δύο που είχαν εγκριθεί αρχικά). Βάρδιες 7,30-15,00 Ένας (1) Μόνιμος υπάλληλοι και ένας (1) ΙΔΑΧ. 15,00-22,00 Ένας (1) Μόνιμος υπάλληλος και ένας (1) ΙΔΑΧ 22,00-6,00 Ένας (1) Μόνιμος υπάλληλος και δύο (2) ΙΔΑΧ. 2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ 1. Kλάδος ΤΕ, ένας (1) υπάλληλος ( προστίθεται στον ένα ΔΕ που είχε εγκριθεί αρχικά). Βάρδιες: 7,30-15,00 Ένας (1) Μόνιμος και ένας (1) ΙΔΑΧ υπάλληλος 15,00-22,00 Ένας (1) ΙΔΑΧ. υπάλληλος 22,00-6,00 Ένας (1) ΙΔΑΧ. υπάλληλος και ένας (1) Μόνιμος 3. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 1. Κλάδος ΔΕ Χειριστών Η/Υ, τέσσερις (4) υπάλληλοι (από δύο που είχαν εγκριθεί αρχικά). Σύμφωνα με την παράγραφο 4 της 167/11 απόφ. Του Δ.Σ, η υπηρεσία μας εντάσσεται στην 24ωρη λειτουργία καθ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα ικανοποιητικό επίπεδο καθαριότητας στην πόλη μας και να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία. Για την εύρυθμη λειτουργία της Δ/νσής μας, η οποία επιβλέπει, καθοδηγεί και ελέγχει το εργατοτεχνικό προσωπικό, παρατίθεται στην ανωτέρω απόφαση ο αριθμός υπαλλήλων και ο κλάδος τους, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την διοικητική μας υποστήριξη. Πιο συγκεκριμένα για την 24ωρη λειτουργία του συγχρόνου μηχανογραφικού μας συστήματος, μέσα από το οποίο γίνεται η παρακολούθηση του συνόλου των δραστηριοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και του μηχανολογικού μας εξοπλισμού έχουν εγκριθεί δύο μόνιμοι υπάλληλοι, κλάδου ΔΕ χειριστών Η/Υ, οι οποίοι διαχειρίζονται το σύστημα και εξαγάγουν στοιχεία. Για ορισμένο χρονικό διάστημα διαχειριζόταν το σύστημα παράλληλα με πέντε άλλους υπαλλήλους μας, διαφορετικής ειδικότητας από την απαιτούμενη, οι οποίοι λόγω έλλειψης προσωπικού είχαν τοποθετηθεί προσωρινά στους πέντε τομείς της Δ/νσης Καθαριότητας των πέντε Δημοτικών Διαμερισμάτων και εν συνεχεία μετακινήθηκαν λόγω της ειδικότητάς τους. Επί πλέον μετακινήθηκε και ο τεχνικός Η/Υ. Με την μετακίνηση των ανωτέρω χωρίς να αντικατασταθούν, δεν υφίσταται πλέον μηχανογραφικό σύστημα Η/Υ στους πέντε Τομείς Καθαριότητας, οι οποίοι λειτουργούν σε 24ωρη βάση. Τα χειρόγραφα προγράμματα οδοσάρωσης, περισυλλογής ογκωδών αντικειμένων και οικιακών απορριμμάτων, τα χειρόγραφα δελτία παρουσίας των Τομέων κατατίθενται στα Τμήματα της υπηρεσίας μας με μεγάλη καθυστέρηση, δυσανάγνωστα, με λάθη, γραμμένα από Επιστάτες,κλάδου ΥΕ Επιστατών Καθαριότητας, ή Επόπτες, κλάδου ΔΕ Εποπτών Καθαριότητας, ή εργάτες καθαριότητας, κλάδου ΥΕ εργατών καθαριότητας, οι οποίοι δικαιολογημένα δεν γνωρίζουν να συντάσσουν διοικητικά έγγραφα.

4 Ως εκ τούτου είναι αναξιόπιστα τα παρεχόμενα στοιχεία, δυσχεραίνουν τον έλεγχο των Τομέων, επιβραδύνουν την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας, η οποία είναι υποχρεωμένη να επιφορτίσει τους δύο χειριστές Η/Υ με τον έλεγχο, την διόρθωση και την καταχώρηση των χειρογράφων εγγράφων των πέντε Τομέων Καθαριότητας στο on line ηλεκτρονικό μας κύκλωμα, οι οποίοι λόγω φόρτου εργασίας (καθημερινή ηλεκτρονική καταχώρηση παρουσιών και εν γένει μεταβολών του ανθρώπινου δυναμικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, ενημέρωση της διαθεσιμότητάς του, κ.τ.λ. ) είναι φύσει αδύνατον να καταχωρούν παράλληλα, έγκαιρα και καθημερινά όλο το 24ωρο τα δρομολόγια των οχημάτων όλων των Τομέων, τις ώρες εργασίας κάθε εργαζόμενου, τα προγράμματα της οδοσάρωσης, ανακύκλωσης, πλυσίματος οδών, κάδων, αλλαγής και αντικατάστασης κάδων, να εκδίδουν σε πραγματικό χρόνο στατιστικά στοιχεία περισυλλογής και απόρριψης απορριμμάτων στον ΣΜΑ Σχιστού και στον ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων, να απαντούν σε καταγγελίες δημοτών μέσω e mail και γενικά να φροντίζουν για τον έλεγχο των στοιχείων των εφαρμογών, καθώς και για την ενημέρωσή τους. Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι οι δύο χειριστές Η/Υ που έχουν τοποθετηθεί στην Δ/νσή μας δεν επαρκούν για την 24ωρη λειτουργία του μηχανογραφικού μας συστήματος, το οποίο αν δεν λειτουργεί σωστά η ενημέρωσή μας θα δεν θα είναι ορθή και έγκαιρη με αποτέλεσμα να καθυστερούμε στην επίλυση των παρουσιαζομένων προβλημάτων της καθαριότητας κινδυνεύοντας η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας μας και κατ επέκταση η δημόσια υγεία. Για τους ανωτέρω λόγους, παρακαλούμε να εισηγηθείτε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την τροποποίηση της 167/ Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο μέρος που αφορά τους Χειριστές Η/Υ της Δ/νσής μας, παράγραφος 4 περίπτωση 7, την αντικατάσταση τους, από δύο (2) σε τέσσερις (4) Χειριστές Η/Υ και προγραμματισμό τους, έναν στην απογευματινή βάρδια, και έναν στην νυχτερινή βάρδια, , για την αξιόπιστη παροχή στοιχείων του μηχανογραφικού μας συστήματος, τα οποία συντελούν στην βελτιστοποίηση της διαθεσιμότητας του ανθρωπίνου δυναμικού και του μηχανολογικού εξοπλισμού για την επίτευξη οικονομιών κλίμακας για την έγκαιρη, ορθή και συνεχή ενημέρωση η οποία συμβάλει στον σωστό προγραμματισμό της εργασίας του συνόλου των υπαλλήλων της υπηρεσίας μας, ώστε οι κάτοικοι της πόλης να διαβιούν σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον στο οποίο η προστασία της υγείας τους αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της πολιτείας. 4. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ι.Δ.Α.Χ 1.Κλάδος ΔΕ Διοικητικού ΙΔΑΧ, ένας (1) υπάλληλος 2.Κλάδος ΥΕ Επιστατών ΙΔΑΧ, ένας (1) υπάλληλος Βάρδιες: 15,00-22,00 Ένας (1) ΙΔΑΧ υπάλληλος 22,00-6,00 Ένας (1) ΙΔΑΧ υπάλληλος Το Τμήμα Δημοτικών Θεάτρων και Κινηματογράφων λόγω της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου του λειτουργεί κατά τις βραδινές ώρες μετά τα μεσάνυχτα, τις πρώτες πρωϊνές ώρες και τα Σαββατοκύριακα και υποστηρίζει με το προσωπικό του την λειτουργία του Βεακείου θεάτρου που λειτουργεί καθημερινά όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού, είναι απαραίτητοι δύο ακόμη

5 υπάλληλοι ΙΔΑΧ, ένας Διοικητικός και ένας Επιστάτης, για την υποστήριξη της λειτουργίας του Βεακείου. Β) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Κ.Υ.Ε) 24 ΩΡΟΥ 1. Kλάδος ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ένας (1) υπάλληλος 2. Kλάδος ΤΕ Πτυχ. Τεχν.-Επαγγ. Σχολών, ένας (1) υπάλληλος 1. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Κ.Υ.Ε 1. Κλάδος ΥΕ Κλητήρων, δύο (2) υπάλληλοι 2. ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ Κ.Υ.Ε 1. Κλάδος ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, τρείς (3) υπάλληλοι Βάρδιες: ,00 Ένας (1) ΠΕ, ένας (1) ΤΕ, & ένας (1) ΔΕ. 15,00-22,00 Ένας (1) ΔΕ, & ένας (1) ΥΕ. 22,00-6,00 Ένας (1) ΠΕ, ένας (1) ΤΕ, ένας (1) ΔΕ & ένας (1) ΥΕ. Συγκεκριμένα με το Υπηρεσιακό σημείωμα από το Γραφείο Αντιδημάρχου Δημ. Αστυνομίας και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, μας γνωστοποιείται ότι προτάθηκε από τους Δημ. Συμβούλους τόσο της πλειοψηφίας όσο και της μειοψηφίας, το Τμήμα Ελέγχου και Διοικητικών Κυρώσεων της Δ/νσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, να λειτουργεί σε 24 ωρη βάση διότι έχει άμεση σχέση και συνεργασία με την Δημοτική Αστυνομία, που είναι υπηρεσία 24 ώρου βάσεως, μεταξύ άλλων στα εξής βασικά σημεία: 1. Στη διαδικασία των ελέγχων αυτής. 2. Στη διαδικασία της παραλαβής των μηνύσεων, που θα υποβάλλονται από αυτή και άλλες αστυνομικές αρχές. 3. Στη διαδικασία εκτέλεσης των διοικητικών κυρώσεων (σφραγίσεων), καθώς επίσης και στην εφαρμογή των διατάξεων του Ν.3868/2010 για την απαγόρευση του καπνίσματος, σε συνδυασμό με την με αρ. 8028/388/ γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, έχει ως αποτέλεσμα την εντατικοποίηση των ελέγχων της Δημοτικής Αστυνομίας και κρίνεται απολύτως αναγκαία η άμεση πρόσβαση στο αρχείο των φακέλων των αδειών Κ.Υ.Ε,και των αδειών μουσικής Κ.Υ.Ε, που διαχειρίζονται τα αρμόδια Τμήματα (Έκδοσης Αδειών Κ.Υ.Ε και Έκδοσης Αδειών Μουσικής Κ.Υ.Ε). Mε συνεχές πρωϊνό ωράριο όλες τις ημέρες του μήνα Κυριακές & Εξαιρέσιμες (12ώρου). Λόγω εφαρμογής των διατάξεων του Ν. 3868/2010 (για την απαγόρευση του καπνίσματος), όπως προηγουμένως αναφέρουμε. 1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Κ.Υ.Ε) Α. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ Κ.Υ.Ε 1. Κλάδος ΤΕ Πτυχ. Τεχ.-Επαγγ. Σχολών ένας (1) υπάλληλος 2. Κλάδος ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, τέσσερις (4) υπάλληλοι

6 3. Κλάδος ΥΕ Κλητήρων, ένας (1) υπάλληλος Οι υπάλληλοι θα απασχολούνται Κυριακές και αργίες. Β. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Κ.Υ.Ε 1. Κλάδος ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, δύο (2) υπάλληλοι Οι υπάλληλοι θα απασχολούνται Κυριακές και αργίες. 2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ Α ΒΑΘΜΙΑΣ & Β ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ι.Δ.Α.Χ 1. Κλάδος ΔΕ Σχολικών Φυλάκων, σαράντα ένας (41) υπάλληλοι Οι υπάλληλοι θα απασχολούνται Κυριακές και αργίες. Η πιο πάνω απασχόληση των φυλάκων σχολικών κτιρίων κρίνεται απαραίτητη, καθώς πρέπει τα σχολεία να έχουν περιοδική φύλαξη τις Κυριακές και αργίες, ώστε να μην παραμένει αφύλακτο το σχολείο για περισσότερο από δύο ημέρες. Αποφασίστηκε και εκδόθηκε Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΥΑΓΕΛΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ. ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ Ακριβές αντίγραφο Πειραιάς Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜ. Δ.Σ. & α.α. ΑΝΔΡ. ΦΙΝΟΚΑΛΙΩΤΑΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 44

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 44 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 9 ης Συνεδρίασης της 29-3-2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 165 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 29-3-12 ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β464ΩΞΥ-Ε7Σ. Αριθ Παρόντες 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: Β464ΩΞΥ-Ε7Σ. Αριθ Παρόντες 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 12 ης Συνεδρίασης της 23-4-2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 235 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 23-4-12

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 29

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 16 ης Συνεδρίασης της 18-7-2014 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 492 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 18-7-14,

Διαβάστε περισσότερα

πρωτ /1310/

πρωτ /1310/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 14 ης Συνεδρίασης της 30.4.2013 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 214 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 30.4.13

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ9ΔΩΞΥ-4ΦΒ. Αριθ Παρόντες 36 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ9ΔΩΞΥ-4ΦΒ. Αριθ Παρόντες 36 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 25 ης Συνεδρίασης της 16-9-2013 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 465 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 16-9-13

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΜΛΩΞΥ-Ε25. Αριθ Παρόντες 40 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: Β4ΜΛΩΞΥ-Ε25. Αριθ Παρόντες 40 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 34 ης Συνεδρίασης της 17-12-2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 1032 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 17-12-12

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 44

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 44 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 9 ης Συνεδρίασης της 29-3-2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 166 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 29-3-12 ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦΙΩΞΥ-ΞΛΦ. Αριθ Παρόντες 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: ΒΕΦΙΩΞΥ-ΞΛΦ. Αριθ Παρόντες 41 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 36 ης Συνεδρίασης της 21-12-2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 1060 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 21-12-12

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 29

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 16 ης Συνεδρίασης της 18-7- ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 474 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 18-7-14, ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

«Η µέθοδος της αναερόβιας χώνευσης συνιστά την πλέον επωφελή τεχνική επεξεργασίας από περιβαλλοντική και οικονοµική άποψη».

«Η µέθοδος της αναερόβιας χώνευσης συνιστά την πλέον επωφελή τεχνική επεξεργασίας από περιβαλλοντική και οικονοµική άποψη». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 33 ης Συνεδρίασης της 10-10-2011 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 529 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 10-10-11

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 21 ης Συνεδρίασης της ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ. 320

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 21 ης Συνεδρίασης της ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ. 320 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 21 ης Συνεδρίασης της 20-6-2011 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 320 Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήμερα 20-6-11

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ4ΤΩΞΥ-ΡΛΜ. Αριθ Παρόντες 37 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ4ΤΩΞΥ-ΡΛΜ. Αριθ Παρόντες 37 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 20 ης Συνεδρίασης της 10-7-2013 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 354 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 10-7-13

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΙΞΩΞΥ-Γ9Δ. 149, 150, 151, 153, 169, 170, 172, 173, 174, 175, 176 και 180». 153,169,170,172,173,174,175,176 και 180».

ΑΔΑ: ΒΕΙΞΩΞΥ-Γ9Δ. 149, 150, 151, 153, 169, 170, 172, 173, 174, 175, 176 και 180». 153,169,170,172,173,174,175,176 και 180». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 3 ης Συνεδρίασης της 28.1.2013 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 22 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 28.1.13 ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ1ΟΩΞΥ-ΞΤΑ. Αριθ Παρόντες 35 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛ1ΟΩΞΥ-ΞΤΑ. Αριθ Παρόντες 35 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 31 ης Συνεδρίασης της 4-11-2013 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 592 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 4-11-13

Διαβάστε περισσότερα

, ) , ,

, ) , , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 21 ης Συνεδρίασης της 10-7-2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 574 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 10-7-12

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ 101

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ 101 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ 101 Της 9 ης συνεδρίασης που έγινε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 14942/18-04-2011 πρόσκληση που επιδόθηκε νόμιμα. Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 29

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 10 ης Συνεδρίασης της 16-4-2014 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 392 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 16-4-14,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΓΥΩΞΥ-ΧΣΟ. Αριθ Παρόντες 35 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: ΒΛΓΥΩΞΥ-ΧΣΟ. Αριθ Παρόντες 35 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 37 ης Συνεδρίασης της 18-12-2013 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 719 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 18-12-13

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. 72. Παρόντες 45

Αριθ. 72. Παρόντες 45 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 6 ης Συνεδρίασης της 21-02-2011 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 72 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 21-02-11 ηµέρα ευτέρα και ώρα 17:00, στην αίθουσα των συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 367 Της 32ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 34488 / 533/1-9-2011 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 168 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 168 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 168 Της 18 ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 17 Μαΐου 2011, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 18061 /243/12-5-2011 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 10 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 10 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 10 Της 1ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 52475/932/29-12-2011 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 237 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 237 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 237 Της 22ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 15 Μαΐου 2012, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ.16831/386/10-5-2012 πρόσκληση που

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 16/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό 16/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 16/2017 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 21 ης Συνεδρίασης της ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 21 ης Συνεδρίασης της ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 21 ης Συνεδρίασης της 20-6-2011 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 321 Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήμερα 20-6-11

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ) ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 256 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ) ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 256 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 17-6-2013) ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 256 Επαναλαμβάνεται ορθώς η ως άνω απόφαση, επειδή στο αποφασιστικό μέρος, η επιμέρους συμβατική

Διαβάστε περισσότερα

Συζήτηση ως προς τα αποτελέσµατα εκτέλεσης του προϋπολογισµού για το δεύτερο τρίµηνο του οικονοµικού έτους 2014.

Συζήτηση ως προς τα αποτελέσµατα εκτέλεσης του προϋπολογισµού για το δεύτερο τρίµηνο του οικονοµικού έτους 2014. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 382 Της 24 ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014, ύστερα από τη µε αριθ. πρωτ. 29516/575/10-7-2014 πρόσκληση που

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 412 Της 36ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 37055 / 601/22-09-2011 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

,

, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 622 Της 58ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 10 εκεµβρίου 2013, ύστερα από τη µε αριθ. πρωτ. 46677/1095/6-12-2013 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ. 37. Παρόντες 44

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ. 37. Παρόντες 44 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 3 ης Συνεδρίασης της 30-1-2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 37 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 30-1-12 ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 193 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 7/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 193 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 7/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 193 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 7/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΞΕΩΞΥ-ΟΦΙ. Αριθ Παρόντες 38 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: ΒΙΞΕΩΞΥ-ΟΦΙ. Αριθ Παρόντες 38 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 8 ης Συνεδρίασης της 26-3- ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 208 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 26-3-14, ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 533 Της 43ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 44530/746/2011 πρόσκληση που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 632 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 632 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 632 Της 58ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 46906/970/7-12-2012 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 329 Της 21 ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014, ύστερα από τη µε αριθ. πρωτ. 25024/510/20-6-2014 πρόσκληση που

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ Παρόντες 33

Αριθ Παρόντες 33 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 19 ης Συνεδρίασης της 10-7-2017 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 475 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 19143 30 Μαΐου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1880 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης τακτικού προσωπικού για το β εξάμηνο έτους

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός τελών ελεγχόμενης στάθμευσης.

Καθορισμός τελών ελεγχόμενης στάθμευσης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 501 Της 43ης έκτακτης συνεδρίασης που έγινε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 35165 / 762/27-9-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 405 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 405 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 405 Της 36ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 37055/601/22-09-2011 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 40

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ Παρόντες 40 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 7 ης Συνεδρίασης της 29-2-2012 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 114 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 29-2-12 ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 328 ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 328 ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 328 Της 30 ής συνεδρίασης που έγινε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 31291/452/29-7-2011 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 38885 5 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3898 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης τακτικού προσωπικού για το Α εξάμηνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ19ΩΞΥ-ΒΚΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 539

ΑΔΑ: ΒΛ19ΩΞΥ-ΒΚΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 539 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 539 Της 51ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 41249/945/1-11-2013 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ( ) ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Αρ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 631 ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ( ) ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Αρ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 631 ΘΕΜΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (19-8-2014) ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Αρ. 631 Επαναλαμβάνεται ορθώς η ως άνω απόφαση, επειδή εκ παραδρομής στην αρχική έκδοση της Απόφασης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 406 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 406 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 406 Της 36ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 37055/601/22-9-2011 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαραθώνας, 23/03/2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Αριθ. Αποφ.: 259 ΘΕΜΑ : «Τροποποίηση της υπ αριθ 3/2016 αποφάσεως περί Καθιέρωσης υπερωριακής απασχόλησης των Υπηρεσιών του ήµου Μαραθώνος

Διαβάστε περισσότερα

4447/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 033/2019 ΘΕΜΑ

4447/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 033/2019 ΘΕΜΑ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 4447/07.02.2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 033/2019 ΘΕΜΑ Προγραμματισμός Προσλήψεων έτους 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 352 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 352 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 52 Της 1ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 2541/572/6-7-2012 πρόσκληση που

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθ. 1 της 23 ης Ιανουαρίου 2012 Αριθμός Απόφασης 8

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθ. 1 της 23 ης Ιανουαρίου 2012 Αριθμός Απόφασης 8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθ. 1 της 23 ης Ιανουαρίου 2012 Αριθμός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 8/2016 απόφασης της Εκτελεστικής

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 8/2016 απόφασης της Εκτελεστικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Αριθ. Απόφασης 217/2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Αριθ. Απόφασης 217/2015 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΔΑ: 7ΔΖ7ΩΚΙ-ΚΛΛ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 8-6-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΙΚΩΞΥ-ΤΜΥ. πρωτ. 3185/22/ »

ΑΔΑ: ΒΕΙΚΩΞΥ-ΤΜΥ. πρωτ. 3185/22/ » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 3 ης Συνεδρίασης της 28.1.2013 ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 30 Το ηµοτικό Συµβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήµερα 28.1.13 ηµέρα

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της αριθ. 2ης τακτικής συνεδριάσεως το Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ΑΡ. ΑΠΟΦ. 96/2019

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης: 375/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 25 /2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Αριθμός Απόφασης: 375/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 25 /2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθμός Απόφασης: 375/2014 Από το πρακτικό αριθμός: 25 /2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 286 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 286 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ INFORMATIC S DEVELOPME NT AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.06.11 14:10:27 EEST Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 43913 30 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4340 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. απόφ. 1018/2016 Καθιέρωση με αποζημίωση εργασίας, καθ υπέρβαση και προς συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 22 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 34. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 34. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 17 ης Συνεδρίασης της ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ. 253

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 17 ης Συνεδρίασης της ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Αριθ. 253 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τα πρακτικά της 17 ης Συνεδρίασης της 16-5-2011 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αριθ. 253 Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδρίασε σήμερα 16-5-11

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΔΑ: Β49ΦΩΛΞ-4Β6 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 175 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 20/2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Ζ Ω Γ Ρ Α Φ Ο Υ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ Ζ Ω Γ Ρ Α Φ Ο Υ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ζωγράφου : 27-01-2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ : 1119 ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Διοικητικών Υπηρεσιών ΤΜΗΜΑ : Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : Γ. Ζωγράφου 7

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την ειδική γραμματέα του Δήμου Τρικκαίων κα Μαντά Ευαγγελή. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της αριθ. 2ης τακτικής συνεδριάσεως το Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων ΑΡ. ΑΠΟΦ. 95/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι: 4-4-2017 Αριθ. πρωτ.: 18864 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ Fax : Site :

Τηλ Fax : Site : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ AΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 11/2015 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ημερομηνία : 6 MAΡΤΙΟΥ 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ- ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Ταχ. Δ/νση : ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 2 Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..7η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..12/4/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 123/2018..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..7η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..12/4/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 123/2018.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..7η/2018.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..12/4/2018.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Αριθ. Απόφασης: 123/2018.. ΘΕΜΑ 134ο: «Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων». ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 20967 19 Ιουνίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2095 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 16049 Καθιέρωση με αποζημίωση ς, καθ υπέρβαση του υποχρεωτικού ωραρίου και προς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. Ελληνική Δημοκρατία Νομός Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΚΩ Απόφαση Νο 175 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Που έχει καταχωρηθεί στο 10 ο Πρακτικό της από 16-05-2017 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 27/2/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 27/2/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι ΑΣ Η 27/2/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 45 Πρακτικό της με αριθμ. 8ης/27.2.2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καισαριανής,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..8η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..24/4/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 269/2018..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..8η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..24/4/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 269/2018.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..8η/2018.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..24/4/2018.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Αριθ. Απόφασης: 269/2018.. ΘΕΜΑ 4ο: Χρονική παράταση σύμβασης χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..22η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..14/11/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 293/2017..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..22η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..14/11/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 293/2017.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..22η/2017.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..14/11/2017.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Αριθ. Απόφασης: 293/2017.. ΘΕΜΑ 2 ο : «Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..23η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..23/10/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 678/2018..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..23η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..23/10/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 678/2018.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..23η/2018.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..23/10/2018.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ 1ο: «Ονομασία οδού της Δ.Κ Διονύσου»...Αριθ. Απόφασης: 678/2018.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4457 2 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 299 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ απόφ. 73/2 018 Συμπλήρωση της υπ αριθμ. 1978/2017 απόφασης Δημάρχου Κοζάνης, περί της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ: Έγκριση έκθεσης διαδικασιών κατάρτισης επιχειρησιακού προγράμματος δήμου Ναυπακτίας. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΕΡΙ: Έγκριση έκθεσης διαδικασιών κατάρτισης επιχειρησιακού προγράμματος δήμου Ναυπακτίας. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 9 ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας, έτους 2016 Αριθμός Απόφασης 173 /2016 ΠΕΡΙ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..24η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..20/11/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 750/2018..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..24η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..20/11/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 750/2018.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..24η/2018.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..20/11/2018.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Αριθ. Απόφασης: 750/2018.. ΘΕΜΑ 31ο:««Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας, καθώς και λειτουργία κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 5 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

11 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2014

11 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 11 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 25 ης Ιουνίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 170/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 15/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 15/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 15/2015 ΘΕΜΑ: 16 ο Έγκριση δαπάνης για εκτός έδρας μετακινήσεις και για Υπερωριακή Απασχόληση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..24η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..14/11/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 728/2018..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..24η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..14/11/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 728/2018.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..24η/2018.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..14/11/2018.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Αριθ. Απόφασης: 728/2018.. ΘΕΜΑ 8ο: «Λήψη απόφασης για την έγκριση των σημείων τοποθέτησης

Διαβάστε περισσότερα

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10 ης Απριλίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 102/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 43 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 05 9 Απριλίου 206 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 259 Τροποποίηση της υπ αριθμ. 3/206 αποφάσεως περί Κα θιέρωσης υπερωριακής απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..7η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..12/4/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 130/2018..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..7η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..12/4/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 130/2018.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..7η/2018.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..12/4/2018.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Αριθ. Απόφασης: 130/2018.. ΘΕΜΑ 141ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 166.800,00

Διαβάστε περισσότερα

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 02 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 26 ης Ιανουαρίου 2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.016/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Διορθωτική Απόφαση της υπ' αριθμ. 868/34428/02-11-2011 Απόφασης Κατάταξης των υπαλλήλων στους βαθμούς του Ν.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Διορθωτική Απόφαση της υπ' αριθμ. 868/34428/02-11-2011 Απόφασης Κατάταξης των υπαλλήλων στους βαθμούς του Ν. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σίνδος, 02/04/2012 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ. Απόφασης: 308 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αριθ. Πρωτ. 10394 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 36 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 77 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 77 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 77 Της 8ης συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 7179/157/22-2-2013 πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 23/2012 απόφασης του Διοικητικού

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 23/2012 απόφασης του Διοικητικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..24η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..14/11/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 727/2018..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..24η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..14/11/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 727/2018.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..24η/2018.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..14/11/2018.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Αριθ. Απόφασης: 727/2018.. ΘΕΜΑ 7ο:«Τροποποίηση της αρ.227/2012 απόφασης ΔΣ «Κανονισμός Ύδρευσης

Διαβάστε περισσότερα

35475/11-07-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

35475/11-07-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΔΑ: Β4ΛΩΕΒ-4ΑΡ Αριθμ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 35475/-07-202 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 88/202 ΘΕΜΑ Καθορισμός αριθμού και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 24 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..1η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..15/1/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 19/2019..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..1η/ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..15/1/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης: 19/2019.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..1η/2019.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..15/1/2019.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Αριθ. Απόφασης: 19/2019.. ΘΕΜΑ 18ο:«Δ' Κατανομή πιστώσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 15 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 20 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ` ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 38079 25 Νοεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 3804 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ.

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. ΑΔΑ: 7ΨΓΥΩΚΙ- ΔΓΩ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 20-4-2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος Β 114/ ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 893

Τεύχος Β 114/ ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 893 Τεύχος Β 114/24.01.2017 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 893,, **. 894 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος Β 114/24.01.2017 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 7 : * * *,,,. Τεύχος Β 114/24.01.2017 ΕΦΗΜΕΡΙ Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 895, - - - -

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων. Αριθμός Απόφασης 40/2018

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων. Αριθμός Απόφασης 40/2018 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/21.2.2018 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων Αριθμός Απόφασης 40/2018 Π ε ρ ί λ η ψ η «Προγραμματισμός Προσλήψεων Προσωπικού ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι: 28-3-2017 Αριθ. πρωτ.: 17410 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..21/2/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης:.. 39/2017..

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..21/2/ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ..Αριθ. Απόφασης:.. 39/2017.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ:..3η/2017.. ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της..21/2/2017.. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ..Αριθ. Απόφασης:.. 39/2017.. ΘΕΜΑ 14o: «Έγκριση συμμετοχής υπάλληλων του Δήμου Διονύσου σε εκπαιδευτικά

Διαβάστε περισσότερα