Βραβευμένη Σχεδίαση. Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Ψύξης: Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Θέρμανσης:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βραβευμένη Σχεδίαση. Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Ψύξης: Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Θέρμανσης:"

Transcript

1

2 Απολαύστε Υγιεινό, Αθόρυβο και Άνετο Κλιματισμό με την LG 02 Τα Κλιματιστικά LG είναι φιλικά προς το περιβάλλον & προσανατολισμένα στο μέλλον. Για τη μείωση του αερίου φρέον, το οποίο αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες καταστροφής του όζοντος, τα κλιματιστικά χρησιμοποιούν το εναλλακτικό ψυκτικό μέσο R-410A, καθώς και το σύστημα καθαρισμού του αέρα με φίλτρα neo plasma, προσφέροντας αποτελεσματική αποστείρωση του χώρου για τους καταναλωτές που είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα υγείας. Επιπλέον, τα κλιματιστικά μηχανήματα της σειράς ARTCOOL έχουν τιμηθεί για τον εκπληκτικό τους σχεδιασμό με βραβεία όπως τα International Forum Design Award, Reddot Design Award και G Mark. Οι πρωτοποριακές βελτιώσεις στη ροή του αέρα επιτρέπουν τη δημιουργία κλιματιστικών με τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στον κόσμο, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν ένα πιο ευχάριστο και άνετο εσωτερικό περιβάλλον. Μέριμνα για το Περιβάλλον 2009 Στο πλαίσιο του καθημερινά αυξανόμενου ενδιαφέροντος για το περιβάλλον, η Οδηγία της Ε.Ε. επέβαλλε την υποχρεωτική σήμανση όλων των κλιματιστικών προϊόντων. Εξετάζοντας τις πληροφορίες που αφορούν στην κατανάλωση ενέργειας, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζουν ευκολότερα τα προϊόντα τα οποία είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον. Οι καταναλωτές θα πρέπει να αγοράζουν τα προϊόντα τα οποία φέρουν την ενεργειακή σήμανση που καλύπτει τις ανάγκες τους. Η ενεργειακή σήμανση υποδηλώνει την κατανάλωση ενέργειας της μονάδας, ταξινομώντας τις κατηγορίες με τη χρήση 7 διαφορετικών χρωμάτων. Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Ψύξης: Βραβευμένη Σχεδίαση Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Θέρμανσης:

3 Περιεχόμενα Super Inverter 03 Τα προϊόντα της LG Electronics κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των κλιματιστικών με κορυφαία απόδοση και πρωτοποριακό σχεδιασμό. Το MAESTRO, ένα εκπληκτικό νέο μοντέλο στη σειρά των προϊόντων LG, είναι ένα κλιματιστικό με inverter, υψηλού βαθμού απόδοσης και εξαιρετικό σχεδιασμό. 10σελίδα Super Inverter ARTCOOL Inverter Τα κλιματιστικά LG ART COOL θα ομορφύνουν σίγουρα το χώρο σας. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους θα τραβήξει την προσοχή σας. Ανανεώστε τον χώρο σας με τη δροσερή ατμόσφαιρα και τον μοντέρνο σχεδιασμό των κλιματιστικών ART COOL. ARTCOOL Inverter 16σελίδα Τοίχου Τα Κλιματιστικά τοίχου της LG διαθέτουν ένα εύκολο και γρήγορο σύστημα καθαρισμού. Επιπλέον, σας εξασφαλίζουν μειωμένα επίπεδα θορύβου χάρη στον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό. Τοίχου 20σελίδα

4 Κλιματιστικά LG Απολαύστε Υγιεινό, Αθόρυβο και Άνετο Κλιματισμό με την LG Μοναδικά Χαρακτηριστικά Τεχνολογία DC Inverter Τα κλιματιστικά LG Inverter θέτουν νέα πρότυπα στην ενεργειακή αποδοτικότητα, χάρη στην πρωτοποριακή τους λειτουργία. Αντί της χρήσης ενός συμπιεστή σταθερής ταχύτητας, το σύστημα LG Inverter χρησιμοποιεί συμπιεστή μεταβλητής ταχύτητας, το οποίο σημαίνει ότι η απόδοση Ψύξης και Θέρμανσης του κλιματιστικού μπορεί να ποικίλουν ώστε να ταιριάζουν στις συνθήκες του εσωτερικού χώρου. Το χαρακτηριστικό αυτό καθιστά τις μονάδες LG Inverter οικονομικότερες, πιο αποδοτικές στη λειτουργία τους και με χαμηλότερα επίπεδα θορύβου συγκριτικά με τις αντίστοιχες μονάδες άλλων κατασκευαστών. Όλες οι μονάδες LG Inverter διαθέτουν 6 κύρια πλεονεκτήματα τα οποία αναλύονται παρακάτω: Μεγαλύτερη Οικονομία Τα κλιματιστικά LG Inverter προσφέρουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας έως 44% συγκριτικά με άλλα κλιματιστικά (με συμπιεστή σταθερής ταχύτητας) και προσφέρουν μεγαλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα σε σύγκριση με τις συσκευές καλοριφέρ. Εξοικονόμηση Ενέργειας Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα συμβατικά κλιματιστικά, τα κλιματιστικά Ιnverter μπορούν να ελέγχουν την ταχύτητα των συμπιεστών για τη ρύθμιση της ψύξης και της θέρμανσης. Όταν η εσωτερική θερμοκρασία φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα, τα κλιματιστικά inverter μπορούν να λειτουργούν τους συμπιεστές τους με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν την επιθυμητή θερμοκρασία, μειώνοντας έτσι το κόστος ενέργειας κατά 44% περίπου σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα. Συμπιεστής DC Inverter Τα κλιματιστικά LG Ιnverter χρησιμοποιούν έναν συμπιεστή DC Inverter, λόγω της βελτιστοποιημένης ψυκτικής του απόδοσης, του μικρού κόστους λειτουργίας και της χαμηλής στάθμης θορύβου. Οι συμπιεστές DC είναι πολύ πιο αποδοτικοί στα χαμηλά φορτία, σε σύγκριση με τους συμβατικούς συμπιεστές AC σταθερής ταχύτητας.

5 Υψηλή Απόδοση Η εκπληκτική τεχνολογία των κλιματιστικών LG προσφέρει πανίσχυρη και ταχύτατη απόδοση στη λειτουργία θέρμανσης. Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα κλιματιστικά LG προσφέρουν πάντα μία ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα. 05 Υψηλή Απόδοση Ψύξης & Θέρμανσης Διαθέτοντας εξαιρετικά μεγάλο εύρος λειτουργίας τόσο στην ψύξη, όσο και στη θέρμανση, τα κλιματιστικά inverter θα δροσίσουν ή θα θερμάνουν το χώρο σας ακόμα και σε συνθήκες ακραίων εξωτερικών θερμοκρασιών. Η τεχνολογία Inverter υποστηρίζει την αποτελεσματική θέρμανση του χώρου, ακόμα και με χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες έως -10 C. Ταχύτατη Ψύξη & Θέρμανση Στα κλιματιστικά Inverter, οι συμπιεστές μπορούν να λειτουργούν με υψηλότερη ταχύτητα, για να επιτύχουν ακόμα πιο ισχυρή απόδοση. Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δυνατότητα επίτευξης της επιθυμητής θερμοκρασίας πολύ πιο γρήγορα στις λειτουργίες ψύξης και θέρμανσης από τα συμβατικά κλιματιστικά. Περισσότερη Άνεση Τα κλιματιστικά LG φθάνουν στα επιθυμητά επίπεδα θερμοκρασίας πολύ γρήγορα και διατηρούν σταθερή τη θερμοκρασία του χώρου, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση από τα συμβατικά κλιματιστικά. Ευχάριστη Αίσθηση Κατά την αρχική ενεργοποίηση του κλιματιστικού στις λειτουργίες ψύξης ή θέρμανσης, ο συμπιεστής θα λειτουργήσει στη μέγιστη ταχύτητα ώστε να φθάσει γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία. Μετά την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας, σε αντίθεση με τα συμβατικά κλιματιστικά τα οποία ενεργοποιούν και απενεργοποιούν τον συμπιεστή, οι μονάδες LG inverter προσαρμόζουν συνεχώς και αλλάζουν την ταχύτητα του συμπιεστή για να διατηρήσουν την επιθυμητή θερμοκρασία με ελάχιστες διακυμάνσεις και να διασφαλίσουν την άνεσή σας. Συμβατικό INVERTER Αθόρυβη Λειτουργία Τα κλιματιστικά Inverter έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας με ελάχιστο θόρυβο, χρησιμοποιώντας ένα συμπιεστή DC. *Τα μοντέλα LG (C09AW/C12AW) στην λειτουργία ύπνου παράγουν μόνο 20dB.

6 Κλιματιστικά LG Σύστημα Καθαρισμού Αέρα Το μοναδικό σύστημα καθαρισμού αέρα της LG είναι εξοπλισμένο με 7 εξειδικευμένα φίλτρα που δρουν σε 5 ξεχωριστά στάδια, για τη βελτίωση της καθαριστικής του δύναμης. Με το πέρασμα του αέρα από κάθε φίλτρο, επιτυγχάνεται μείωση της λεπτής σκόνης, της μούχλας, των δυσάρεστων οσμών αλλά και του καπνού του τσιγάρου Σύστημα NEO-Plasma Προ-Φίλτρο Το αντιβακτηριδιακό προ-φίλτρο συγκρατεί αρχικά μεγάλα μόρια σκόνης, μούχλα και χνούδι. 2 Φίλτρο με Νανοσφαιρίδια Άνθρακα Το φίλτρο με νανοσφαιρίδια άνθρακα αφαιρεί τα μικροσκοπικά σωματίδια των δυσάρεστων οσμών, δημιουργώντας μία πιο καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Τι είναι τα Νανοσφαιρίδια Άνθρακα; Φίλτρο μικροσκοπικού μεγέθους (1/ ) για τη διασφάλιση του βέλτιστου φιλτραρίσματος των οσμών. 200~500nm 3 Φίλτρο Plasma Το σύστημα καθαρισμού αέρα Plasma δημιουργήθηκε από την LG όχι μόνο για τη μείωση των μικροσκοπικών ρύπων και της σκόνης, αλλά επίσης για την απομάκρυνση των ακάρεων, των μικροσκοπικών κόκκων σκόνης και του τριχώματος των κατοικίδιων, βοηθώντας στη μείωση των συμπτωμάτων των αλλεργιών και του άσθματος.

7 07 Δημιουργούμε δροσερό, καθαρό και υγιεινό αέρα. Για εσάς που φροντίζετε πάντα την υγεία της οικογένειάς σας, η LG προσφέρει πρόσθετη προστασία με καθαρό και υγιεινό αέρα. 4 Τριπλό Φίλτρο Τριπλό Φίλτρο Το τριπλό φίλτρο αποτελείται από τρία εξειδικευμένα φίλτρα και στοχεύει στη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με διάφορες οργανικές ενώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η φορμαλδεΰδη. Επιπλέον, διαθέτει τη δυνατότητα απομάκρυνσης των δυσάρεστων οσμών, δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον. Το κόκκινο φίλτρο αφαιρεί τις οσμές της καθημερινής ζωής, όπως ο καπνός και οι δυσάρεστες οσμές του ψαριού, των φαγητών ή των παπουτσιών. Το μαύρο φίλτρο αφαιρεί τις οσμές από υλικά κατασκευών, όπως η φορμαλδεΰδη. Το μπλε φίλτρο αφαιρεί τις χημικές ουσίες, όπως η οσμή των νωπών χρωμάτων. 5 Φίλτρο Νανοβιολογικής Σύντηξης Το φίλτρο νανοβιολογικής σύντηξης διαθέτει νανοένζυμα τα οποία διεισδύουν απευθείας στα κυτταρικά τοιχώματα των βακτηριδίων και των αλλεργιογόνων οργανισμών για τη διάσπαση του κυτταρικού τους πυρήνα. Βιοενεργή Περιοχή Βακτηρίδια Ιοί Νανοσωματίδιο Ενεργή Κατάσταση Επιλεκτική Σύλληψη Βακτηριδίων Βακτηριόλυση Αναγέννηση (Ενεργή Κατάσταση) Πιστοποίηση Αποτελέσματος Δοκιμών Συμβατικό Φίλτρο Νανοβιολογικής Σύντηξης Απλή αδρανοποίηση των βακτηριδίων Καταστροφή των βακτηριδίων, επιτρέποντας ωστόσο τη μερική επιβίωσή τους Τα βιοένζυμα καταστρέφουν τα κυτταρικά τοιχώματα και τον πυρήνα των βακτηριδίων και των αλλεργιογόνων, σκοτώνοντας ολοκληρωτικά τα μικρόβια

8 Αντιδιαβρωτική Προστασία Gold Fin TM 08 Η αντιδιαβρωτική προστασία Gold Fin της LG εφαρμόζεται στην επιφάνεια του εναλλάκτη θερμότητας. Το χαρακτηριστικό αυτό διασφαλίζει την αντοχή της επιφάνειας ενάντια στη διάβρωση και αυξάνει την ανθεκτικότητά της, επιτρέποντας στον εναλλάκτη να λειτουργεί σαν καινούργιος για πολύ μεγαλύτερη χρονική περίοδο. Δοκιμή με Ψεκασμό Αλατιού για 5 Ημέρες Μετά από 15 Ημέρες Μετά από 15 Ημέρες Αλουμίνιο με προστασία Gold Fin της LG Αντιδιαβρωτική Προστασία Gold Fin" της LG Αλουμίνιο χωρίς Επικάλυψη Το συμβατικό μοντέλο εμφανίζει ίχνη διάβρωσης [Πρότυπο Ελέγχου: ASTM B-117, KS D9502] Χρησιμοποιώντας ένα εξωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, μία μεταλλική σχάρα και βίδες με επικάλυψη ηλεκτροστατικής βαφής, οι εξωτερικές μονάδες της LG είναι κατασκευασμένες για μεγάλη διάρκεια ζωής. Αποτελέσματα Ελέγχου Βιδών & Σχάρας Εξαγωγής Ίχνη σκουριάς Βαμμένη βίδα με επικάλυψη ψευδαργύρου Αντιδιαβρωτική προστασία Βίδες με επικάλυψη ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία Gold Fin Αυτόματος Καθαρισμός Μία από τις κύριες αιτίες των οσμών που αναδύονται από τα κλιματιστικά είναι η μούχλα και τα βακτηρίδια που αναπτύσσονται στον εναλλάκτη θερμότητας. Η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού στεγνώνει τον υγρό εναλλάκτη θερμότητας για την αποφυγή ανάπτυξης μούχλας και βακτηριδίων, μειώνοντας έτσι σημαντικά την δυσάρεστη οσμή και εξοικονομώντας χρόνο από τον συχνό καθαρισμό. Συμβατικό Αυτόματος Καθαρισμός LG ΒΗΜΑ 1 Στεγνώνει τον εξατμιστή, με χαμηλής ταχύτητας θερμό αέρα από τον ανεμιστήρα για την αφαίρεση τυχόν υγρασίας που παραμένει στο εσωτερικό. Εάν πιέσετε το πλήκτρο του Αυτόματου Καθαρισμού, η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί μετά από τη λειτουργία ψύξης. ΒΗΜΑ 2 Αφαιρεί τη μούχλα μέσω του συστήματος Neo Plasma. Για το στέγνωμα του εσωτερικού τμήματος του κλιματιστικού λειτουργεί μόνο ο ανεμιστήρας για χρονική περίοδο μόλις 30 λεπτών. Αυτόματη Εναλλαγή Λειτουργίας Με τα μοντέλα αντλίας θερμότητας, οι λειτουργίες ψύξης και θέρμανσης αλλάζουν αυτόματα με βάση τη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Αρχική Ρύθμιση Θερμ.: 18 C Αποθήκευση τελικής ρύθμισης θερμ. Λειτουργία Jet Cool TM Η λειτουργία Jet Cool επιτρέπει την γρήγορη ψύξη του χώρου. Σε αυτή τη λειτουργία, το κλιματιστικό προσάγει ψυχρό αέρα με υψηλή ταχύτητα για 30 λεπτά, μέχρι η θερμοκρασία του χώρου να φθάσει στους 18 C. Λειτουργία Ύπνου Με το άγγιγμα ενός πλήκτρου, η λειτουργία Ύπνου, προγραμματίζει την παύση λειρουργίας του κλιματιστικού, ελέγχει την ταχύτητα του ανεμιστήρα και προσαρμόζει την επιλεγμένη θερμοκρασία για πιο άνετο ύπνο.

9 Υγιεινή Αφύγρανση Η λειτουργία αφύγρανσης μειώνει την δυσάρεστη υγρασία στο χώρο, χωρίς επιπλέον ψύξη. Διάγραμμα Κατανομής Εσωτερικής Θερμοκρασίας Συμβατικό Καθώς η θερμοκρασία του περιβάλλοντος μετράται μετά από την ευρεία διανομή του αέρα από τη μονάδα, η ακριβής εκτίμηση δεν είναι δυνατή. 09 Υγιεινή Αφύγρανση LG Αυξάνοντας τη γωνία των πτερυγίων, είναι δυνατή η καλύτερη εκτίμηση της πραγματικής θερμοκρασίας για την αποφυγή της υπερβολικής ψύξης του χώρου. Λειτουργία Αυτόματης Επανεκκίνησης Στην περίπτωση ξαφνικής διακοπής ρεύματος, επαναφέρει αυτόματα τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού που ήταν σε ισχύ πριν την διακοπή, μετά από την αποκατάσταση του προβλήματος. Λειτουργία Θερμής Εκκίνησης Κατά την έναρξη της λειτουργίας θέρμανσης εμποδίζει την παροχή κρύου αέρα από τη μονάδα. Η λειτουργία αυτή ξεκινά τον εσωτερικό ανεμιστήρα μόνο αφού η θερμοκρασία του σωλήνα της εσωτερικής μονάδας φθάσει σε μία προκαθορισμένη τιμή (28 C). Όταν η θερμοκρασία του σωλήνα στην εσωτερική μονάδα φθάσει τους 28 C, ο εσωτερικός ανεμιστήρας λειτουργεί αρχικά για 1 λεπτό σε χαμηλή ταχύτητα και στη συνέχεια στην επιλεγμένη ταχύτητα. Αυτόματη Ταλάντευση 4 Κατευθύνσεων Τα περισσότερα κλιματιστικά LG διανέμουν αυτόματα τον αέρα για την αποφυγή των θερμών και ψυχρών τμημάτων και τη διατήρηση της σταθερής θερμοκρασίας του χώρου. Τηλεχειριστήριο Τύπου Ez Σχεδιασμός φιλικός προς το χρήστη - Άνετο κράτημα - Συρόμενου τύπου Ευρεία LCD Οθόνη Neo-Plasma Έξυπνος Καθαρισμός (για το KLEBIO) Πλήκτρο Ενεργοποίησης/ Απενεργοποίησης Εύκολη Χρήση - Πλήκτρα μεγαλύτερου μεγέθους - Τονισμός ορισμένων πλήκτρων με τη χρήση διαφορετικών χρωμάτων - Χρήση γραφικών για την εύκολη αναγνώριση των λειτουργιών Ρύθμιση Θερμοκρασίας Εμφάνιση Κατάστασης Λειτουργίας Καθορισμός Ροής Επάνω/Κάτω Αέρα (Αυτόματη Αριστερά/Δεξιά Ταλάντευση) Λειτουργία Jet Cool Χρονοδιακόπτης Θερμοκρασία Δωματίου Εξοικονόμηση Ενέργειας Λειτουργία Ψύξης Φωτεινότητα Ενδείξεων Οθόνης Αυτόματος Καθαρισμός Ρύθμιση Λειτουργίας (για το KLEBIO)

10 Κλιματιστικά LG Super Inverter Τα προϊόντα της LG Electronics κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των κλιματιστικών με κορυφαία απόδοση και πρωτοποριακό σχεδιασμό. Το MAESTRO, ένα εκπληκτικό νέο μοντέλο στη σειρά των προϊόντων LG, είναι ένα κλιματιστικό με inverter, υψηλού βαθμού απόδοσης και εξαιρετικό σχεδιασμό.

11 Οικολογικός Αισθητήρας για Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας Υψηλή Απόδοση Το μοντέλο MAESTRO με ενεργειακή κλάση AA (ψύξης/θέρμανσης), έχει βαθμό απόδοσης ψύξης/θέρμανσης 4.6/4.6 και 4.0/4.2 για τα μοντέλα και Βtu/h αντίστοιχα. Ενεργειακή Κλάση Οικολογικός Αισθητήρας Ο οικολογικός αισθητήρας 'Eco Eye' αποτελεί νέο χαρακτηριστικό των μοντέλων MAESTRO και επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω ανίχνευσης της ανθρώπινης κίνησης. Εξειδικευμένη ροή αέρα: Παρέχει βελτιστοποιημένη άμεση ή έμμεση ροή αέρα, η οποία καθορίζεται σύμφωνα με την επιλογή του χρήστη, με την ανίχνευση της ανθρώπινης θερμοκρασίας και κίνησης. 11 Super Inverter Άμεση Έμμεση Απουσία Έξυπνη εξοικονόμηση ενέργειας: - Λειτουργία σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας όταν δεν ανιχνεύεται ανθρώπινη παρουσία στη ζώνη. - Εξοικονόμηση ενέργειας κατά 35 τοις εκατό κατά τη λειτουργία στην έξυπνη κατάσταση για 1 ώρα. *Αποτελέσματα Δοκιμών LG Αυτόματος έλεγχος μέσω της ανθρώπινης κίνησης Αντιαλλεργικό Φίλτρο Το φίλτρο αυτό αποτελείται από ένζυμα τα οποία διασπούν οργανισμούς όπως αλλεργιογόνα και οργανικούς/ανόργανους ρύπους. Όταν ο αέρας περνά από το φίλτρο, τα αλλεργιογόνα προσκολλώνται σε αυτό και στη συνέχεια τα ένζυμα τα απενεργοποιούν διαλύοντας την πρωτεΐνη τους. Φίλτρο Βήμα 1 Βήμα 2 Βήμα 3 Βήμα 4

12 Βελτιστοποιημένη Ψύξη και Θέρμανση Βελτιστοποιημένη ροή αέρα δύο κατευθύνσεων για τις λειτουργίες ψύξης και θέρμανσης Για τη λειτουργία της ψύξης τα πτερύγια ρυθμίζονται προς τα επάνω ώστε να επιτρέπουν την κίνηση του αέρα προς αυτή την κατεύθυνση και τον καλύτερο κλιματισμό μίας ευρύτερης περιοχής. Στη λειτουργία θέρμανσης, τα πτερύγια κατευθύνουν τον αέρα προς τα κάτω, για την θέρμανση του χώρου από το πάτωμα και τη δημιουργία ευχάριστης και ισορροπημένης θερμοκρασίας. 12 Βηματικός έλεγχος Το μοντέλο MAESTRO διαθέτει πτερύγια τα οποία μπορούν να ελεγχθούν μέσω διαφόρων βημάτων και παρέχουν ροή αέρα με μεγαλύτερη ακρίβεια και σε ευρύτερη ζώνη, επιτρέποντας έτσι στο χρήση να επιλέξει την θέση της εσωτερικής μονάδας με μεγαλύτερη ελευθερία. Βηματισμός Πτερυγίων Μόνο Αριστερά Μόνο Δεξιά Κατακόρυφος βηματισμός 6 σταδίων Οριζόντιος βηματισμός 5 σταδίων «Υγρή» Ψύξη Το δυσάρεστο συναίσθημα που προκαλείται από την ξηρότητα στη μύτη και το λαιμό είναι μία από τις βασικές αιτίες που ορισμένοι καταναλωτές αποφεύγουν να αγοράσουν κλιματιστικό. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, αναπτύχθηκε ένας νέος αλγόριθμος για τα μοντέλα MAESTRO, ο οποίος επιτρέπει τον έλεγχο όχι μόνο της θερμοκρασίας, αλλά και της υγρασίας. Ενώ τα άλλα κλιματιστικά αφαιρούν την υγρασία από το χώρο κατά τη λειτουργία τους, το μοντέλο MAESTRO φθάνει στην επιθυμητή θερμοκρασία διατηρώντας παράλληλα και την ευχάριστη υγρασία. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα επιθυμητή σε άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή ξηρό δέρμα. Συμβατικό «Υγρή» Ψύξη

13 Γρήγορη & Εύκολη Εγκατάσταση Επαρκής χώρος σωληνώσεων Για ευκολότερη τοποθέτηση των σωληνώσεων τα κλιματιστικά MAESTRO διαθέτουν ευρύ χώρο σωληνώσεων σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της LG και τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Α(χιλ.) Β(χιλ.) % LG Κατασκευστής A Κατασκευστής Β Κατασκευστής Γ % % % % 13 Super Inverter Βελτίωση της βάσης τοποθέτησης Η βάση τοποθέτησης των κλιματιστικών MAESTRO είναι ευρύτερη και έχει τροποποιηθεί για την εξοικονόμηση του χρόνου εγκατάστασης. Οι οδηγίες που έχουν χαραχθεί στη βάση επιτρέπουν επίσης την εύκολη εγκατάσταση, καθώς δεν χρειάζεται η συνεχής αναφορά στο εγχειρίδιο οδηγιών. Χωρίς οδηγίες στη βάση Χώρος Σωλήνα Αποχέτευσης Με οδηγίες στη βάση Αποσπώμενο κάτω κάλυμμα Η εσωτερική μονάδα των κλιματιστικών MAESTRO διαθέτει ένα αποσπώμενο κάτω κάλυμμα και ένα εξάρτημα υποστήριξης, τα οποία επιτρέπουν την εγκατάσταση χωρίς την ανάγκη αποσυναρμολόγησης ή υποστήριξης της μονάδας. Με το αποκλειστικό εξάρτημα υποστήριξης της LG, η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί από ένα μόνο άτομο. Ανάρτηση εσωτερικής μονάδας Ξεχωριστό κάτω κάλυμμα Ανασήκωση με το εξάρτημα υποστήριξης Σωληνώσεις Καλωδίωση Ολοκλήρωση εγκατάστασης Σωληνώσεις Καλωδίωση Ανυψωμένη βαλβίδα σέρβις Για εύκολη εγκατάσταση σε θέσεις όπου δεν υπάρχουν βεράντες, η βαλβίδα σέρβις έχει τοποθετηθεί υψηλότερα, ώστε οι τεχνικοί να μπορούν να τη φθάσουν ευκολότερα.

14

15 Super Inverter 15 S09AQ NB0 / S12AQ NB0 Οικολογικός Αισθητήρας Υψηλή Απόδοση Βελτιστοποιημένη Ψύξη και Θέρμανση Αντιαλλεργικό Φίλτρο «Υγρή» Ψύξη Γρήγορη & Εύκολη Εγκατάσταση Neo Plasma + Τριπλό Φίλτρο Super Inverter ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Μοντέλο ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Απόδοση Ψύξης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Απόδοση Θέρμανσης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Κατανάλωση Ψύξη W Θέρμανση W Ρεύμα Λειτουργίας Ψύξη A Θέρμανση A Παροχή Ισχύος Ø,V, Hz Βαθμός Απόδοσης (E.E.R) Ψύξη W/W Btu/hrW Βαθμός Απόδοσης (C.O.P) Θέρμανση W/W Ενεργειακή Κλάση Ψύξη/Θέρμανση Επίπεδο Θορύβου Εσωτερική(Υ/M/Χ/Ύπνος) db(a)±3 (Πίεση Ήχου,1μ.) Εξωτερική, Μέγ. db(a)±3 Παροχή Αέρα Εσωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Εξωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Αφύγρανση I/h Ποσότητα ψυκτικού μέσου(r410a) γρ. Σωληνώσεις Υγρό χιλ.(ίντσες) Αέριο χιλ.(ίντσες) Διαστάσεις Εσωτερική χιλ. (Π*Υ*Β) Εξωτερική χιλ. Καθαρό Βάρος Εσωτερική κιλά(lbs) Εξωτερική κιλά(lbs) S09AQ NB0 S09AQU UB0 0.89~2.50~3.70 3,070~8,530~12, ~3.2~5.5 3,070~10,920~18, / / A/A 38/33/23/ (423) 33(1,165) 1.1 R410A, 1,000(35.3) 9.52(3/8) 895*285* *545*288 12(26.5) 35(77.2) S12AQ NB0 S12AQU UB0 0.89~3.50~4.04 3,070~11,900~13, ~4.00~6.00 3,070~13,600~20, / / A/A 39/33/23/ (423) 33(1,165) 1.3 R410A, 1,000(35.3) 9.52(3/8) 895*285* *545*288 12(26.5) 35(77.2) Σημείωση: Οι προδιαγραφές, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εξωτερική Μονάδα 2.6~3.5kW

16 Κλιματιστικά LG Inverter Τα κλιματιστικά LG ART COOL θα ομορφύνουν σίγουρα το χώρο σας. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους θα τραβήξει την προσοχή σας. Ανανεώστε τον χώρο σας με τη δροσερή ατμόσφαιρα και τον μοντέρνο σχεδιασμό των κλιματιστικών ART COOL.

17 Πρωτοποριακός Σχεδιασμός Ο μοντέρνος σχεδιασμός και το κορυφαίο φινίρισμα των μοντέλων συμπληρώνουν ιδανικά κάθε εσωτερική διακόσμηση. Επιπλέον, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας Inverter, εξασφαλίζεται η οικονομικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους συγκριτικά με τις αντίστοιχες μονάδες άλλων κατασκευαστών. Τα βασικά πλεονεκτήματα αυτών των μονάδων είναι τα ακόλουθα: 17 Χαμηλό Επίπεδο Θορύβου Η εσωτερική μονάδα έχει αθόρυβη λειτουργία στην κατάσταση ύπνου, προσφέροντας ένα ήσυχο περιβάλλον στο υπνοδωμάτιο ή το γραφείο. Για παράδειγμα, το μοντέλο LG C09AWR στη λειτουργία ύπνου παράγει μόλις 20dB. Επιπλέον, οι εξωτερικές μονάδες έχουν μειωμένους κραδασμούς και χαμηλά επίπεδα θορύβου, χάρη στον εξαιρετικά αθόρυβο ανεμιστήρα και μοτέρ. Εσωτερική 20dB Εξωτερική 45dB 20 db (Μοντέλο C09AWR) Δυνατότητα Εναλλαγής του Θέματος της Πρόσοψης Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL με δυνατότητα Αλλαγής Φωτογραφιών σας επιτρέπουν να αλλάζετε εύκολα την εμφάνιση του κλιματιστικού σας, όπως και όταν επιθυμείτε. ARTCOOL Inverter Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τις εικόνες οποιαδήποτε στιγμή με δικές σας εικόνες/φωτογραφίες. Τρισδιάστατη Ροή Αέρα Εξίσου αριστοτεχνικά σχεδιασμένη είναι και η τρισδιάστατη ροή αέρα. Προσφέρει ομοιόμορφη και γρήγορη ψύξη από την εμπρός και τις δύο πλαϊνές πλευρές του κλιματιστικού, για αποτελεσματικότερη ψύξη του χώρου.

18 ARTCOOL Inverter Gallery 18 A09AW1 NF2 / A12AW1 NF2 NEO Plasma Αντιδιαβρωτική Προστασία Gold Fin Αυτόματος Καθαρισμός Δυνατότητα Αλλαγής Φωτογραφιών Τρισδιάστατη Ροή Αέρα Τηλεχειριστήριο Τύπου Ez Klimt, Gustav ( ) Το Φιλί-Der Kuss Δείγματα Εικόνων ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Μοντέλο ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Απόδοση Ψύξης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Απόδοση Θέρμανσης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Κατανάλωση Ψύξη W Θέρμανση W Ρεύμα Λειτουργίας Ψύξη A Θέρμανση A Παροχή Ισχύος Ø,V, Hz Βαθμός Απόδοσης (E.E.R) Ψύξη W/W Btu/hrW Βαθμός Απόδοσης (C.O.P) Θέρμανση W/W Ενεργειακή Κλάση Ψύξη/Θέρμανση Επίπεδο Θορύβου Εσωτερική(Υ/M/Χ/Ύπνος) db(a)±3 (Πίεση Ήχου,1μ.) Εξωτερική, Μέγ. db(a)±3 Παροχή Αέρα Εσωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Εξωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Αφύγρανση I/h Ποσότητα ψυκτικού μέσου(r410a) γρ. Σωληνώσεις Υγρό χιλ.(ίντσες) Αέριο χιλ.(ίντσες) Διαστάσεις Εσωτερική χιλ. (Π*Υ*Β) Εξωτερική χιλ. Καθαρό Βάρος Εσωτερική κιλά(lbs) Εξωτερική κιλά(lbs) A09AW1 NF2 A09AWU UF2 1,300 / 2,700 /3,500 4,436 / 9,210 / 11,942 1,300 / 3,500 /4,200 4,436 / 11,940 / 14, A/A 35/29/25/ (283) 26(918) 1.2 1, (3/8) 600x600x x545x245 15(33) 32(71) A12AW1 NF2 A12AWU UF2 1,300 / 3,500 / 4,000 4,436 / 11,940 / 13,648 1,300 / 4,200 / 5,000 4,436 / 14,330 / 17,060 1,090 1, A/A 39/32/25/ (335) 34(1,200) 1.5 1, (3/8) 600x600x x545x245 15(33) 32(71) Σημείωση: Οι προδιαγραφές, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εξωτερική Μονάδα 2.6~3.5kW

19 ARTCOOL Inverter 19 C09AW* NE2 / C12AW* NE2 C18AW* N81 / C24AW* N81 NEO Plasma + Τριπλό Φίλτρο Αντιδιαβρωτική Προστασία Gold Fin Αυτόματος Καθαρισμός Αυτόματη Εναλλαγή Λειτουργίας Τηλεχειριστήριο Τύπου Ez *Mirror C09 / 12 AWR *Mirror C18 / 24AWR ARTCOOL Inverter ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Μοντέλο ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Απόδοση Ψύξης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Απόδοση Θέρμανσης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Κατανάλωση Ψύξη W Θέρμανση W Ρεύμα Λειτουργίας Ψύξη A Θέρμανση A Παροχή Ισχύος Ø,V, Hz Βαθμός Απόδοσης (E.E.R) Ψύξη W/W Btu/hrW Βαθμός Απόδοσης (C.O.P) Θέρμανση W/W Ενεργειακή Κλάση Ψύξη/Θέρμανση Επίπεδο Θορύβου Εσωτερική(Υ/M/Χ/Ύπνος) db(a)±3 (Πίεση Ήχου,1μ.) Εξωτερική, Μέγ. db(a)±3 Παροχή Αέρα Εσωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Εξωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Αφύγρανση I/h Ποσότητα ψυκτικού μέσου(r410a) γρ. Σωληνώσεις Υγρό χιλ.(ίντσες) Αέριο χιλ.(ίντσες) Διαστάσεις Εσωτερική χιλ. (Π*Υ*Β) Εξωτερική χιλ. Καθαρό Βάρος Εσωτερική κιλά(lbs) Εξωτερική κιλά(lbs) C09AW* NE2 C09AWU UE2 890 / 2,630 /3,699 3,070 / 9,000 / 12, / 3,600 / 5,000 3,070 / 12,300 / 17, A/A 31/27/22/ (371) 27(954) (3/8) 915x282x x545x245 10(22) 32(71) C12AW* NE2 C12AWU UE2 890 / 3,510 / 4,044 3,070 / 12,000 / 13, / 4,570 / 5,486 3,070 / 15,600 / 18, A/A 37/27/22/ (371) 27(954) (3/8) 915x282x x545x245 10(22) 32(71) C18AW* N81 C18AWU U81 1,760 / 5,280 / 5,800 6,000 / 18,000 / 19,800 1,400 / 6,070 / 6,650 4,800 / 20,700 /22,700 1,640 1, A/B 42/39/36/ (565) 42(1483) (1/2) 1,107x299x x655x (31.09) 46(101) C24AW* N81 C24AWU U81 3,870 / 7,030 / 7,740 13,200 / 24,000 / 26,400 3,370 / 8,440 / 8,880 12,300 / 28,800 / 30, C/D 43/40/36/ (717) 58(2048) (3/8) 15.88(5/8) 1,107x299x x808x (31.09) 60(132) Σημείωση: Οι προδιαγραφές, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εξωτερικές Μονάδες 2.6~3.5kW 5.3kW 7.0kW

20 Κλιματιστικά LG Τοίχου Τα Κλιματιστικά τοίχου της LG διαθέτουν ένα εύκολο και γρήγορο σύστημα καθαρισμού. Επιπλέον, σας εξασφαλίζουν μειωμένα επίπεδα θορύβου χάρη στον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό.

21 Εύκολο και Γρήγορο Καθάρισμα Τα διαιρούμενα συστήματα LG έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον εύκολο καθαρισμό τους. Η σχάρα είναι πλήρως αποσπώμενη, ενώ το άνοιγμα του καλύμματος του πάνελ προς τα επάνω επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του κλιματιστικού. Εύκολα Αποσπώμενη Σχάρα Όλα τα μέρη που χρειάζονται καθάρισμα μπορούν να αφαιρεθούν. Ο καθαρισμός του κλιματιστικού σας είναι τώρα πολύ ευκολότερος. 21 Λειτουργία Αυτόματου Καθαρισμού Η υγρασία στον εξατμιστή μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη μικροβίων και μυκήτων. Η Λειτουργία Αυτόματου Καθαρισμού μπορεί να μειώσει την υγρασία για τη δημιουργία καθαρής και άνετης ατμόσφαιρας. Εύκολα Καθαριζόμενο Φίλτρο Για την διασφάλιση της καλύτερης λειτουργίας του κλιματιστικού, τα φίλτρα θα πρέπει να διατηρούνται συνεχώς καθαρά. Ωστόσο, στο παρελθόν το άνοιγμα της μονάδας και ο καθαρισμός τους ήταν δύσκολος. Το φίλτρο των κλιματιστικών της LG είναι σχεδιασμένο για εύκολο χειρισμό και καθάρισμα. Αθόρυβη Λειτουργία Η εσωτερική μονάδα έχει αθόρυβη λειτουργία με 26dB στην κατάσταση ύπνου, προσφέροντας ένα ήσυχο περιβάλλον στο υπνοδωμάτιο ή το γραφείο. Επιπλέον, οι εξωτερικές μονάδες έχουν δραστικά μειωμένους κραδασμούς και θόρυβο, χάρη στον εξαιρετικά αθόρυβο ανεμιστήρα και μοτέρ που διαθέτουν, καθώς και σε ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό για την ελάττωση του θορύβου. 55dB γραφείο 50dB συνομιλία 40dB βιβλιοθήκη 20dB *LG 20dB κενό στούντιο Βελτιστοποιημένη Ροή Αέρα Ψύξης & Θέρμανσης Τα πτερύγια αέρα προσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση λειτουργίας. Στη λειτουργία θέρμανσης, ο αέρας διανέμεται με χαμηλότερη γωνία εξαιτίας της ανύψωσης του θερμού αέρα. Λειτουργία Ψύξης 25 o Λειτουργία Θέρμανσης 50 o Ομοιόμορφή & Γρήγορη Ροή Αέρα Τα κλιματιστικά της LG Electronics εξισορροπούν την διαφορά μεταξύ των υψηλών και των χαμηλών εσωτερικών θερμοκρασιών, επιτρέποντάς σας να φθάνετε στην επιθυμητή θερμοκρασία ακόμα πιο γρήγορα. Τοίχου

22 22 Σύστημα Έξυπνου Καθαρισμού των Φίλτρων Λειτoυργία Έξυπνου Καθαρισμού που διατηρεί το κλιματιστικό πάντα καθαρό Οι βούρτσες με τις οποίες είναι εξοπλισμένη η μονάδα, αυτόματα καθαρίζουν το φίλτρο, εξαλείφωντας την ανάγκη να γίνει αυτό από τον χρήστη. Ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση, το κλιματιστικό παράγει την ίδια ισχύ όπως την πρώτη φορά, και επιπλέον εξοικονομεί ενέργεια. ο 1 Βήμα Πρίν Θέρμανση και Αφύγρανση Η υψηλή θερμοκρασία του αέρα (60 ο C) μειώνει τα αλλεργιογόνα και σκοτώνει τους ιούς. Μετά 60 C Μετά το σταμάτημα της λειτουργίας, το κλιματιστικό αποστειρώνει τον εναλλακτή θερμότητας στην υψηλή θερμοκρασία των 60 ο C, ώστε ο παρεχόμενος αέρας στον χώρο να είναι πάντα φρέσκος. ο 2 Βήμα Έξυπνο Καθάρισμα Οι βούρτσες που είναι προσαρμοσμένες στην δεξιά και την αριστερή πλευρά της μονάδας κινούνται, αφαιρώντας την σκόνη, κρατώντας το κλιματιστικό καθαρό και εξαλείφωντας την ανάγκη του χειροκίνητου καθαρισμού. ο 3 Βήμα Αφαίρεση Δοχείου Σκόνης Ανοίξτε το μπροστινό κάλυμμα και αφαιρέστε το δοχείο σκόνης. Η αναρροφόμενη σκόνη συγκεντρώνεται στο δοχείο σκόνης το οποίο έχει αντιβακτηριδιακή επικάλυψη. BAF Πιστοποίηση Το Βρετανικό Ιδρυμα Αλλεργιών (BAF) πιστοποιεί ότι αυτές οι μονάδες σας προστατεύουν από τις αλλεργίες. Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών Η σφραγίδα έγκρισης συνοδεύει τα προϊόντα που περιορίζουν και αφαιρούν τις αλλεργιογόνες ουσίες από το περιβάλλον του ατόμου που υποφέρει από αλλεργίες.

23 Inverter Τοίχου 23 S09AA NA0 / S12AA NA0 Σύστημα Έξυπνου Καθαρισμού του Αέρα Αντιδιαβρωτική Προστασία Gold Fin Αυτόματος Καθαρισμός Αυτόματη Εναλλαγή Λειτουργίας Τηλεχειριστήριο Τύπου Ez ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Μοντέλο ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Απόδοση Ψύξης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Απόδοση Θέρμανσης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Κατανάλωση Ψύξη W Θέρμανση W Ρεύμα Λειτουργίας Ψύξη A Θέρμανση A Παροχή Ισχύος Ø,V, Hz Βαθμός Απόδοσης (E.E.R) Ψύξη W/W Btu/hrW Βαθμός Απόδοσης (C.O.P) Θέρμανση W/W Ενεργειακή Κλάση Ψύξη/Θέρμανση Επίπεδο Θορύβου Εσωτερική(Υ/M/Χ/Ύπνος) db(a)±3 (Πίεση Ήχου,1μ.) Εξωτερική, Μέγ. db(a)±3 Παροχή Αέρα Εσωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Εξωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Αφύγρανση I/h Ποσότητα ψυκτικού μέσου(r410a) γρ. Σωληνώσεις Υγρό χιλ.(ίντσες) Αέριο χιλ.(ίντσες) Διαστάσεις Εσωτερική χιλ. (Π*Υ*Β) Εξωτερική χιλ. Καθαρό Βάρος Εσωτερική κιλά(lbs) Εξωτερική κιλά(lbs) S09AA NA0 S09AA UA0 890 / 2,630 / 3,699 3,070 / 9,000 / 12, / 3,600 / 5,000 3,070 / 12,300 / 17, A/A 31/27/22/ (300) 29(1,024) 1.2 1, (3/8) 925x295x x545x (25.6) 34(75.0) S12AA NA0 S12AA UA0 890 / 3,510 /4,044 3,070 / 12,000 / 13, / 4,570 / 5,486 3,070 / 15,600 / 18,720 1,090 1, A/A 36/27/22/ (335) 29(1,024) 1.3 1, (3/8) 925x295x x545x (25.6) 34(75.0) Τοίχου Σημείωση: Οι προδιαγραφές, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εξωτερική Μονάδα 2.6~3.5kW

24 Inverter Τοίχου 24 S09AW NE0 / S12AW NE0 S18AW N52 / S24AW N52 NEO Plasma + Τριπλό Φίλτρο Αντιδιαβρωτική Προστασία Gold Fin Αυτόματος Καθαρισμός Αυτόματη Εναλλαγή Λειτουργίας Ασύρματο Τηλεχειριστήριο S09AW NE0 / S12AW NE0 S18AW / S24AW ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Μοντέλο ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Απόδοση Ψύξης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Απόδοση Θέρμανσης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Κατανάλωση Ψύξη W Θέρμανση W Ρεύμα Λειτουργίας Ψύξη A Θέρμανση A Παροχή Ισχύος Ø,V, Hz Βαθμός Απόδοσης (E.E.R) Ψύξη W/W Btu/hrW Βαθμός Απόδοσης (C.O.P) Θέρμανση W/W Ενεργειακή Κλάση Ψύξη/Θέρμανση Επίπεδο Θορύβου Εσωτερική(Υ/M/Χ/Ύπνος) db(a)±3 (Πίεση Ήχου,1μ.) Εξωτερική, Μέγ. db(a)±3 Παροχή Αέρα Εσωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Εξωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Αφύγρανση I/h Ποσότητα ψυκτικού μέσου(r410a) γρ. Σωληνώσεις Υγρό χιλ.(ίντσες) Αέριο χιλ.(ίντσες) Διαστάσεις Εσωτερική χιλ. (Π*Υ*Β) Εξωτερική χιλ. Καθαρό Βάρος Εσωτερική κιλά(lbs) Εξωτερική κιλά(lbs) S09AW NE0 S09AW UE0 890 / 2,630 / 3,699 3,070 / 9,000 / 12, / 3,600 / 5,000 3,070 / 12,300 / 17, A/A 31/27/22/ (300) 29(1,024) (3/8) 895x282x x545x245 8(17.6) 32(71) S12AW NE0 S12AW UE0 890 / 3,510 /4,044 3,070 / 12,000 / 13, / 4,570 / 5,486 3,070 / 15,600 / 18, A/A 37/27/22/ (335) 29(1,024) (3/8) 895x282x x545x245 8(17.6) 32(71) S18AW N52 S18AW U52 1,760 / 5,280 / 5,800 6,000 / 18,000 / 19,800 1,400 / 6,070 / 6,650 4,800 / 20,700 / 22, A/B 42/39/36/ (565) 42(1483) (1/2) 1090x300x x655x320 13(29) 46(101) S24AW N52 S24AW U52 3,870 / 7,030 / 7,473 13,200 / 24,000 /25,500 3,605 /8,080 /8,407 12,300 / 27,570 / 29, C/D 44/41/37/ (636) 58(966) (3/8) 15.88(5/8) 1090x300x x800x320 13(29) 60(132) Σημείωση: Οι προδιαγραφές, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εξωτερικές Μονάδες 2.6~3.5kW 5.3kW 7.0~8.0kW 9.0kW

25 Τοίχου 25 K09AH N41 / K12AH NE0 K18AH N51 / K24AH N51 Λειτουργία Jet Cool Ασύρματο Τηλεχειριστήριο Υγιεινή Αφύγρανση Χρονοδιακόπτης Απενεργοποίησης 7 Ωρών ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Μοντέλο ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Απόδοση Ψύξης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Απόδοση Θέρμανσης (Ελάχ./Ονομαστική/Μέγ.) W Btu/hr Κατανάλωση Ψύξη W Θέρμανση W Ρεύμα Λειτουργίας Ψύξη A Θέρμανση A Παροχή Ισχύος Ø,V, Hz Βαθμός Απόδοσης (E.E.R) Ψύξη W/W Btu/hrW Βαθμός Απόδοσης (C.O.P) Θέρμανση W/W Ενεργειακή Κλάση Ψύξη/Θέρμανση Επίπεδο Θορύβου Εσωτερική(Υ/M/Χ/Ύπνος) db(a)±3 (Πίεση Ήχου,1μ.) Εξωτερική, Μέγ. db(a)±3 Παροχή Αέρα Εσωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Εξωτερική, Μέγ. m 3 /min(cfm) Αφύγρανση I/h Ποσότητα ψυκτικού μέσου(r410a) γρ. Σωληνώσεις Υγρό χιλ.(ίντσες) Αέριο χιλ.(ίντσες) Διαστάσεις Εσωτερική χιλ. (Π*Υ*Β) Εξωτερική χιλ. Καθαρό Βάρος Εσωτερική κιλά(lbs) Εξωτερική κιλά(lbs) K09AH N41 K09AH U41 2,785 9,500 2,873 9, A/B 35/33/ (240) 25(882) (3/8) 840x270x x540x245 7(15.4) 36(79) K12AH NE0 K12AH UE0 3,519 12,000 3,753 12,800 1,090 1, A/B 39/35/ (317) 25(882) (1/2) 911x282x x540x245 7(15.4) 25(55) K18AH N51 K18AH U51 5,337 18,200 5,718 19,500 1,820 1, C/D 40/37/ (459) 42(1483) 2.5 1, (1/2) 1,082x297x x655x (25.5) 59(129) K24AH N51 K24AH U51 6,392 21,800 6,832 23,300 2,390 2, D/E 45/40/ (566) 42(1483) (3/8) 15.88(5/8) 1,082x297x x655x (25.5) 60(132) Τοίχου Σημείωση: Οι προδιαγραφές, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εξωτερικές Μονάδες 2.8~3.6kW 5.3~7.0kW

26

27 Έλεγχος Ποιότητας Αέρα Σύστημα Καθαρισμού Αέρα ΝΕΟ PLASMA Τριπλό Φίλτρο Αέρα Αυτόματος Καθαρισμός Έξυπνος Καθαρισμός Αντιβακτηριδιακό Φίλτρο Έλεγχος Παροχής Αέρα Λειτουργία Jet Cool Αυτόματη Ταλάντευση 4 Κατευθύνσεων Τρισδιάστατη Ροή Αέρα Αυτόματη Κατακόρυφη Ταλάντευση Λειτουργία Αυτόματης Σάρωσης 4 Κατευθύνσεων Άνεση Χαμηλός Θόρυβος Αυτόματη Εναλλαγή Λειτουργίας Υγιεινή Αφύγρανση Θερμή Εκκίνηση (Μόνο Αντλία θερμότητας) Αξιοπιστία Αντιδιαβρωτική Προστασία Gold Fin Αυτόματη Επανεκκίνηση Χρονοδιακόπτες Αυτόματη Λειτουργία Ύπνου Χρονοδιακόπτης Ενεργοποίησης/Απενεργοποίησης 24 Ωρών Πρακτική Λειτουργία Ασύρματο Τηλεχειριστήριο Ευέλικτο Άνοιγμα Σχάρας Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Οικολογικός Αισθητήρας για Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας Βελτιστοποιημένη Ψύξη και Θέρμανση Αντιαλλεργικό Φίλτρο «Υγρή» Ψύξη Γρήγορη & Εύκολη Εγκατάσταση

28

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά 36 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά Κλιματιστικά SAMSUNG 2012 37 SAMSUNG 2012 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ Τα κλιματιστικά Samsung προσφέρουν προηγμένη απόδοση ψύξης. Ενεργειακή απόδοση Smart Inverter

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας

Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Έξυπνες συσκευές που εξυπηρετούν εσάς και το σπίτι σας Ένα σπίτι όπου όλες οι συσκευές λειτουργούν ομαλά προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους ενοίκους του. Οι "παραδοσιακές" οικιακές συσκευές απαλλάσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014. 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final.

Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014. 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final. Τριγωνική σχεδίαση. Η απόλυτη λύση για αποδοτική ψύξη. Κλιματιστικά Samsung SAMSUNG 2014 0117_SAMSUNG_Brochure_Clim-A4_final.indd 1 Ταχύτερη ψύξη σε μεγαλύτερη απόσταση και εμβέλεια* Τα κλιματιστικά Samsung

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες τοίχου ΠΡΟΙΟΝΤΑ DAIKIN ALTHERMA

Μονάδες τοίχου ΠΡΟΙΟΝΤΑ DAIKIN ALTHERMA ΠΡΟΙΟΝΤΑ DAIKIN ALTHERMA Το σύστημα Daikin Altherma χαμηλής θερμοκρασίας είναι η τέλεια λύση για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας σε νεόδμητες κατοικίες. Εξωτερικές μονάδες Εσωτερικές μονάδες

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα.

Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. Κλιματιστικά General Electric Ζήστε στο ιδανικό σας κλίμα. 2 Νέα σειρά κλιματιστικών GE Φροντίδα για το περιβάλλον σας Η General Electric Company ιδρύθηκε το 892. Για περισσότερα από 0 χρόνια σχεδιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Ψύξης: Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Θέρμανσης:

Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Ψύξης: Ενεργειακή Κλάση της Μονάδας στη Λειτουργία Θέρμανσης: Απολαύστε Υγιεινό, Αθόρυβο και Άνετο Κλιματισμό με την LG 02 Τα Κλιματιστικά LG είναι φιλικά προς το περιβάλλον & προσανατολισμένα στο μέλλον. Για τη μείωση του αερίου φρέον, το οποίο αποτελεί μία από

Διαβάστε περισσότερα

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48

Στάθμη θορύβου Χαμ./Μεσ./Υψ. [db(a)] 39/43/48 Rise *30/330/650 8 έως 100 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή. Ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση. Εξαφανίστε την υγρασία Μέγιστη απόδοση ακόμα και σε χαμηλές

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το...

Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017. Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Νέα σειρά αφυγραντήρων CARRIER 2016/2017 Τώρα, έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αέρα! Για σκεφτείτε το... Carrier, πάντα δίπλα σας για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης Έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε στυλ στο χώρο σας!

Δώστε στυλ στο χώρο σας! Δώστε στυλ στο χώρο σας! ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩN 2015 Stylist Επωνυμία LG Electronics ir Conditioning and Energy Solution Company H LG Electronics ir Conditioning and Energy Solution Company

Διαβάστε περισσότερα

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015

ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 ντουλάπες κασέτες δαπέδου οροφής δικτύου αεραγωγών επαγγελµατικός ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 02ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ2015 V3MFI-24 / V3MFO-24 V1MFI-50B / V1MFO-50B V1MFI-66B / V1MFO-66B 24.000 24.000 (4.100-33.600) (4.100-33.700)

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση Eικονιδίων Κλιματισμού

Επεξήγηση Eικονιδίων Κλιματισμού cooling & heating 1 Επεξήγηση Eικονιδίων Κλιματισμού Αποσπώμενη Πρόσοψη Η πρόσοψη του κλιματιστικού αποσπάται εύκολα προκειμένου να πλυθεί. Το πλύσιμο της πρόσοψης επιτυγχάνει καλύτερη απόδοση της μονάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN MRK/FK/03.2013 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΟΤΟΜΙ ZEN 2013 MRK/FK/03.2013 TZN/TZG-09_12_18_24V3 TZN-09_12_18_24V3 TZG-09_12_18_24V3 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ TZN/TZG-09V3 TZN/TZG-12V3 TZN/TZG-18V3 TZN/TZG-24V3 ΨΥΚΤΙΚΗ / ΘΕΡΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα

Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Τεχνολογία ιόντων Plasmacluster Η μοναδική τεχνολογία της SHARP για τον καθαρισμό του αέρα Η συσκευή Plasmacluster της SHARP παράγει θετικά και αρνητικά ιόντα τα οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Ο αφυγραντήρας τεχνολογίας Desiccant της Inventor, λειτουργεί με αποξηραντικό

Διαβάστε περισσότερα

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός!

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! 15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2016 Έξυπνος έλεγχος WiFi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του Tablet

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας!

Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρες 2016 Αφυγραντήρες Inventor για κάθε ανάγκη καταπολέμησης της υγρασίας! Αφυγραντήρας Desiccant (χωρίς συμπιεστή) Αφυγραντήρες με συμπιεστή Στέγνωμα ρούχων Κάντε εύκολη την καθημερινότητά σας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Οι αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Μπορούν να θερμάνουν από μία μικρή οικιακή πισίνα μέχρι μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν.

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της σειράς KK της ADTHERM παρέχουν το επιθυμητό θερμικό ή ψυκτικό αποτέλεσμα στο χώρο σας, κάτω από

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 ++ Οικιακός Κλιματισμός Γνωρίστε τον κλιματισμό, γνωρίστε την Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης απόδοσης, και συνοδεύονται από εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή

Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Σειρά HERO Εξοικονόμηση ενέργειας, για μία καλύτερη ζωή Με τεχνολογία all DC inverter οι αντλίες θερμότητας της σειράς αυτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού, με υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 B

Οικιακός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2013 B ++ Οικιακός Κλιματισμός B Γνωρίστε τον κλιματισμό, γνωρίστε την Τα κλιματιστικά Inventor απολαμβάνουν την φήμη ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας και αξεπέραστης απόδοσης, και συνοδεύονται από εγγύηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

Το smart cascade και η λειτουργία του

Το smart cascade και η λειτουργία του Καινοτομία HITACHI Έξυπνος διαδοχικός ψυκτικός κύκλος (Smart Cascade) Από τον Γιάννη Κονίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τομέας Συστημάτων Κλιματισμού ΑΒΒ Ελλάδος Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος θέρμανσης, με τη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β

15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β 15dB (A) Το πιο Αθόρυβο κλιματιστικό, είναι πλέον γεγονός! ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ 2017 ΤΕΥΧΟΣ Β Έξυπνος έλεγχος WiFi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2014

Επαγγελματικός Κλιματισμός KATAΛΟΓΟΣ 2014 Επαγγελματικός Κλιματισμός Σχεδιασµός Ανακύκλωση 1 Κύκλος ζωής Προϊόντος Κατασκευή 2 9 3 10 4 11 5 12 6 7 Οικολογικός Σχεδιασµός Eco Design Τα κλιµατιστικά Inventor έχουν σχεδιαστεί µε κύριο γνώµονα την

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Κλιματισμού

Συστήματα Κλιματισμού Συστήματα Κλιματισμού Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 1 2 YOUR CONDITIONS! H από το 1916 πρωτοπορεί στην Αμερική, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτομικά προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα

Τιμοκατάλογος. Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Τιμοκατάλογος 2014 Οικιακός & Επαγγελματικός κλιματισμός Καθαριστές αέρα / Αναλώσιμα Περιεχόμενα ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΑ & ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 5-9 ALL DC INVERTER KURO ALL DC INVERTER IZURU DC INVERTER

Διαβάστε περισσότερα

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές

Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Nέα Μοντέλα & Παραλαβές στις ίδιες ανταγωνιστικές τιμές Νέα Μοντέλα Τοίχου! E2VI Eτοιμοπαράδοτα 10/04 Eτοιμοπαράδοτα Β2VΙ ++ Hμικεντρικές Μονάδες Ντουλάπες εμφανούς τύπου ON/OFF & Όλα τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες με ανάκτηση θερμότητας

Αφυγραντήρες με ανάκτηση θερμότητας Αφυγραντήρες με ανάκτηση θερμότητας ECOdry CN REC Αφυγραντήρες για συστήματα θέρμανσης Dehumidifiers ECOdry CN REC_Visual_1.1 Αφυγραντήρες ECOdry CN REC Πεδίο εφαρμογής: Αφύγρανση Εναλλαγή θερμότητας με

Διαβάστε περισσότερα

SPLIT TYPE AIR CONDITIONERS MODEL. MSZ-GE Series SILENT LINE-UP MS Z-GE ΜΟΝΤΕΛΑ ENERGY SAVING

SPLIT TYPE AIR CONDITIONERS MODEL. MSZ-GE Series SILENT LINE-UP MS Z-GE ΜΟΝΤΕΛΑ ENERGY SAVING SPLIT TYPE AIR CONDITIONERS MODEL MSZ-GE Series SILENT LINE-UP New ΝΕΑ MS Z-GE ΜΟΝΤΕΛΑ ENERGY SAVING ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INVERTER Τα inverter της Mitsubishi Electric εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση συμπεριλαμβάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ (9.000btu)INVENTOR LIFE L3VI-09 ION/L3VO-09 390,00 (12.000btu)INVENTOR LIFE L3VI-12 ION/L3VO-12 460,00 (16.000btu)INVENTOR LIFE

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Κλιματισμού

Συστήματα Κλιματισμού Συστήματα Κλιματισμού Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ 2 0 1 2 B YOUR CONDITIONS! H από το 1916 πρωτοπορεί στην Αμερική, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτομικά προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ

ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ ΚΑΤΑΛO Γ O Σ OΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ H από το 1916 πρωτοπορεί στην Αμερική, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας καινοτομικά προϊόντα κλιματισμού και θέρμανσης. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τη

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή Θέρμανση. 2.5kW μέγεθος. 4.0 Νέο μοντέλο Λειτουργία μέγιστης Ισχύος ASYG09LT AOYG09LT

Ισχυρή Θέρμανση. 2.5kW μέγεθος. 4.0 Νέο μοντέλο Λειτουργία μέγιστης Ισχύος ASYG09LT AOYG09LT ΓΕΝΙΚΟΣ κλίµα 11:Σχέδιο 1 17/3/11 11:12 πµ Σελίδα 18 TOIXOY Λεπτός και Κομψός σχεδιασμός Με υψηλό COP και ισχυρή POWERFUL Low noise Ασύρματο R.C. Για SYG09LT Για SYG12LT CLSS SYG09LT CLSS SYG12LT Λεπτός

Διαβάστε περισσότερα

κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα Εξωτερικές μονάδες www.daikin.eu RX-JV/GV

κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα Εξωτερικές μονάδες www.daikin.eu RX-JV/GV κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα Εξωτερικές μονάδες www.daikin.eu RX-JV/GV Εξωτερικές μονάδες R-410A RX-JV/GV ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RX-JV/GV 1 Χαρακτηριστικά...........................................2

Διαβάστε περισσότερα

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση

Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ο 1ος αφυγραντήρας με Wi-Fi σύνδεση Ρυθμίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σας, απ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες και εξοικονομήστε ενέργεια. 2 Κατεβάστε την εφαρμογή INVmate

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Ιούνιος 2015 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά για την εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών.

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ.. Οι αφυγραντήρες είναι συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για να αφαιρούν την υγρασία από τον αέρα του χώρου. Λόγω του τρόπου που λειτουργούν (και που θα εξηγήσουμε παρακάτω), οι αφυγραντήρες καταναλώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO

ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ARGO ΦΟΡΗΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ DADOS ΤΥΠΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ (Btu/h) ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΙΜΗ ( ) DADOS 9 9.000-388 DADOS 9 PLUS 9.000 9.000 416 DADOS 13 PLUS 13.000 13.000 478 DADOS XL 13.000 13.000

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον Αντλίες θερμότητας Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον . Yutaki-S80, S και M, Αντλίες θερμότητας αέρος-νερού Εξωτερική Μονάδα Εσωτερική Μονάδα Yutaki S80 Ασύρματο Χειριστήριο Η ιδανική λύση για οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός 2013. Νέα Εποχή στην Ενέργεια και στην Οικονομία DC INVERTER Α +++ warm

Κλιματισμός 2013. Νέα Εποχή στην Ενέργεια και στην Οικονομία DC INVERTER Α +++ warm Κλιματισμός 2013 Νέα Εποχή στην Ενέργεια και στην Οικονομία DC INVERTER Α +++ warm Οικολογικός Σχεδιασμός Νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία εναρμονισμένη με τους Περιβαλλοντικούς στόχους 3x20 έως το 2020 Προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Actea SI Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα Συνδυασμός με ακτινοβόλα συστήματα Συνδυασμός με

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ / ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ (SPLIT)

ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ / ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ (SPLIT) ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ / ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ (SPLIT) ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ (SPLIT) Ηλεκτροστατικό Φίλτρο με Ενεργό Άνθρακα, (με αντιβακτηριδιακή προστασία) ΑΕΜΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DC INVERTER

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DC INVERTER ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011 ) Νέες Τεχνολογίες ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α Βάση οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι ηλεκτρικές συσκευές ταξινομούνται βάση της ενέργειας που καταναλώνουν και την απόδοσή τους. Έτσι λοιπόν έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας

Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Κλιματιστικά Pitsos DC Inverter τελευταίας τεχνολογίας Αύγουστος 2015 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ και ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΗΛΜ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Σκευών, ηλεκτρικών συσκευών, µηχανηµάτων κλιµατισµού (Τοπικές κλιµατιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Τεχνικά δεδομένα Ε ξ ω τ ε ρ ι κ ή μ ο ν ά δ α - Σ ύ ν δ ε σ η ζ ε ύ γ ο υ ς Η ξεχωριστή θέση της Daikin στον κλάδο των κατασκευαστών κλιματιστικών, συμπιεστών και ψυκτικών

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Pitsos Inverter τελευταίας τεχνολογίας

Κλιματιστικά Pitsos Inverter τελευταίας τεχνολογίας Κλιματιστικά Pitsos Inverter τελευταίας τεχνολογίας Μάρτιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά για την εμπιστοσύνη

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Μ ο ν ά δ α τ ο ί χ ο υ E E D E L 2-0 0 4 FTXN-L Εσωτερική Μονάδα Μονάδα τοίχου FTXN-L ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FTXN-L Χαρακτηριστικά.........................................2

Διαβάστε περισσότερα

Triangle Design SAMSUNG

Triangle Design SAMSUNG Triangle Design SAMSUNG RAC 2014 ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2 ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 4 ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ 8 ΑΝΕΣΗ 10 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 12 MONOSPLIT 14 ΔΑΠΕΔΟΥ 26 Όλα τα κλιματιστικά Samsung είναι πιστοποιημένα ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κλιµατιστικά για µια ζωή.

Κλιµατιστικά για µια ζωή. Κλιµατιστικά για µια ζωή. KRV-09TD KRV-12TD Υψηλότατος βαθµός απόδοσης σε συµφωνία µε ταπιο αυστηρά µελλοντικής εφαρµογής standards της Ε.Ε. (κανονισµοί 6/2011 & 206/2012). Super αθόρυβη λειτουργία Golden

Διαβάστε περισσότερα

Triangle Design SAMSUNG

Triangle Design SAMSUNG Triangle Design SAMSUNG RAC 2014 ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2 ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 4 ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ 8 ΑΝΕΣΗ 10 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 12 MONOSPLIT 14 ΔΑΠΕΔΟΥ 26 Όλα τα κλιματιστικά Samsung είναι πιστοποιημένα ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S Η νέα αντλία θερμότητας Yutaki της HITACHI αποτελεί ιδανική λύση για τη θέρμανση και την ψύξη των σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ. Πρωτοποριακή Σχεδίαση για Ιδανικό Περιβάλλον RAC

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ. Πρωτοποριακή Σχεδίαση για Ιδανικό Περιβάλλον RAC ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Πρωτοποριακή Σχεδίαση για Ιδανικό Περιβάλλον RAC 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2 ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 4 ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ 8 ΑΝΕΣΗ 10 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 12 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 14 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 16 MONOSPLIT

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Δροσισμός Τι είναι το σύστημα TriAqua? Εξαρτήματα συστήματος TriAqua Τεχνικές προδιαγραφές Εύρος Λειτουργίας Λειτουργία Ζεστού Νερού Χρήσης Οφέλη του συστήματος TriAqua Αντλία

Διαβάστε περισσότερα

Συναρμολόγηση. Συναρμολογήστε τη συσκευή με τη σειρά που απεικονίζεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα.

Συναρμολόγηση. Συναρμολογήστε τη συσκευή με τη σειρά που απεικονίζεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα. Περιεχόμενα Οδηγού Οδηγίες ασφαλείας...3 Συναρμολόγηση...4 Οι λειτουργίες του ανεμιστήρα...5 Τα πλήκτρα χειρισμού...5 Γέμισμα δοχείου νερού...6 Καθάρισμα...8 Τεχνικά χαρακτηριστικά...9 Οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης

Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης Bosch Compress 3000 DWFI/O Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης Bosch Compress 3000DWFI (+5 C / +35 C) Bosch Compress 3000DWFO (-10 C / +35 C) 1 Γενικά χαρακτηριστικά Θέρμανση νερού με τη βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες Midea. DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016

Αφυγραντήρες Midea. DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016 Αφυγραντήρες Midea DF & T3 Series Σεπτέμβριος 2016 DF5 Series Γενική Επισκόπηση Έξοδος αέρα Ειδικά φίλτρα Ένδειξη στάθμης δοχείου νερού Διαστάσεις, Βάρος: MDDF-16DEN3 MDDF-20DEN3 Διαστάσεις Καθαρές (Π

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή Ελληνικά SWING FAN TURBO MODE QUIET SLEEP ON TIMER OFF CLOCK OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A Δείκτης τηλεχειριστηρίου GS02 1

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Κλιματισμός

Επαγγελματικός Κλιματισμός Σχεδιασμός Ανακύκλωση Κύκλος ζωής Προϊόντος Κατασκευή Λειτουργία Οικολογικός Σχεδιασμός Eco Design Τα κλιματιστικά Inventor έχουν σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ

Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ Estia ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ INVERTER ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ 10 12 7 9 4 3 2 6 11 1 5 1. Εξωτερική μονάδα 7. Προσαγωγή ζεστού νερού χρήσης 8. Χειριστήριο ελέγχου με τον εβδομαδιαίο προγραμματιστή 3. Δοχείο ζεστού νερού χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ NEEΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α Βάση οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι ηλεκτρικές συσκευές ταξινομούνται βάση της ενέργειας που καταναλώνουν και την

Διαβάστε περισσότερα

O ΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ

O ΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ ΚΑΤΑΛO Γ O Σ O ΙΚΙΑΚO Υ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚO Υ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜO Υ H ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DC INVERTER από το 1916 πρωτοπορεί Επιλέγοντας κλιματιστικό υψηλής τεχνολογίας DC Inverter απολαμβάνετε οικονομία στην κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού

Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού Aντλίες Θερμότητος Αέρος Νερού 2 Συστήματα θέρμανσης και ψύξης του μέλλοντος! Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για τη μείωση της ρύπανσης και των εκπομπών CO₂. Η αύξηση των εκπομπών του CO2 και των άλλων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Κατασκευής Συσκευών Διεργασιών ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Όλοι οι άνθρωποι εκτιμούν την άνεση που παρέχουν τα σύγχρονα συστήματα κλιματισμού. Τα περισσότερα συστήματα που εγκαταστάθηκαν πρίν τη δεκαετία

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL14-100 FTXZ-N

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL14-100 FTXZ-N Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Μονάδα τοίχου EEDEL14-100 FTXZ-N ο k ί οή -τ κ ι αρ t δε - i άτ Z l ν p οt F 1 Χαρακτηριστικά Εσωτερική Μονάδα FTXZ-N χ Μ S N ωx σ Ε ΜS Μοναδικός συνδυασμός ύγρανσης, αφύγρανσης,

Διαβάστε περισσότερα

KRV-09TDAA KRV-12TDAA

KRV-09TDAA KRV-12TDAA KRV-09TD KRV-12TD KRV-09TD ΨΥΞΗ 8900 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 8900 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-12TD ΨΥΞΗ 11.949 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 11.949 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-18TD KRV-24TD KRV-18TD ΨΥΞΗ: 17.412 Btu/h

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες. ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ για θέρμανση/ψύξη χώρων. παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Τεύχος 75 Νοεμβριος 2015

Αντλίες. ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ για θέρμανση/ψύξη χώρων. παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Τεύχος 75 Νοεμβριος 2015 Τεύχος 75 Νοεμβριος 2015 Αντλίες ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ για θέρμανση/ψύξη χώρων παραγωγή ζεστού νερού χρήσης & H χρήση αντλίας θερμότητας αποτελεί την ιδανική λύση για τις σημερινές ενεργειακές προκλήσεις, καθώς μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

DC inverter Αντλίες Θερμότητας Αέρος Νερού και Οικιακά Συστήματα Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης VARIO

DC inverter Αντλίες Θερμότητας Αέρος Νερού και Οικιακά Συστήματα Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης VARIO DC inverter Αντλίες Θερμότητας Αέρος Νερού και Οικιακά Συστήματα Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης VARIO ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 212 H 1916,,..,.., 3. Η υψηλή κατασκευαστική τεχνολογία των κλιματιστικών προσφέρει υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 009 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΘΕΩΡHΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία Υδραυλικών, Θερμικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REHAU Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REHAU Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REHAU Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ www.rehau.gr Κατασκευές Αυτοκινητοβιομηχανία Βιομηχανία ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΨΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.

28 59 N 4 56 E. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma. Συστήματα κλιματισμού Truma ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Κάτι περισσότερο από κρύος αέρας Τα συστήματα κλιματισμού Truma Aventa comfort Aventa eco Saphir compact Saphir comfort Saphir vario 28 59 N 4 56 E ΙΔΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ? ΟΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. Τάση τροφοδοσίας Τάση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα αντίληψη για την ψύξη αέρα!

Νέα αντίληψη για την ψύξη αέρα! Ποιότητα Ζωής! Νέα αντίληψη για την ψύξη αέρα! DF-AF2901C Ψύξη Αέρα (Air Cooler) Συσκευή ψύξης αέρα/ ύγρανσης με τεχνολογία εξάτμισης Φυσική ψύξη του χώρου 3-5 βαθμούς χωρίς τις ενοχλητικές παρενέργειες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11. Ενδεικτικό Έντυπο Ενεργειακής Επιθεώρησης Εγκατάστασης Κλιματισμού

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11. Ενδεικτικό Έντυπο Ενεργειακής Επιθεώρησης Εγκατάστασης Κλιματισμού ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11 Ενδεικτικό Έντυπο Ενεργειακής Επιθεώρησης Εγκατάστασης Κλιματισμού 1 ΧΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ Γραφείο-κτίριο υπηρεσιών Εκπαιδευτικό κτίριο: Πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας νερού/νερού με συμπιεστές τύπου ''Scroll'' Ψυκτική απόδοση 106 kw έως 385 kw Θερμαντική ισχύς 119 kw έως 419 kw

Αντλίες θερμότητας νερού/νερού με συμπιεστές τύπου ''Scroll'' Ψυκτική απόδοση 106 kw έως 385 kw Θερμαντική ισχύς 119 kw έως 419 kw NXW Αντλίες θερμότητας νερού/νερού με συμπιεστές τύπου Ψυκτική απόδοση 106 kw έως 385 kw Θερμαντική ισχύς 119 kw έως 419 kw Η AERMEC συμμορφώνεται με το πρόγραμμα πιστοποίησης της EUROVEνT. Τα αναφερόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως:

Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως: Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως: 1. Οικονομία Σημαντική μείωση των εξόδων της οικογένειας ή της επιχείρηση σας για τη θέρμανση του χώρου σας. Οι συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ MFGA-48ARDN1-RC2 MFGA-60ARFN1-R ΑΠΟ ΟΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΨΥΞΗ (Pdesignc) BTU/h 48.000 (25.000-51.000) 55.000 (26.000-58.500) ΘΕΡΜΑΝΣΗ (Pdesignh) BTU/h 50.000 (25.000-52.500)

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Θέρμανση AGENDA. Υπολογιστής Εξοικονόμησης Ενέργειας & Btu Calculator Ερωτήσεις

Οικονομική Θέρμανση AGENDA. Υπολογιστής Εξοικονόμησης Ενέργειας & Btu Calculator Ερωτήσεις Οικονομική Θέρμανση Οικονομική Θέρμανση AGENDA Οικονομική Θέρμανση Υπολογιστής Εξοικονόμησης Ενέργειας & Btu Calculator Ερωτήσεις Αντλίες Θερμότητας DC Inverter Αντλίες Θερμότητας Υψηλών Θερμοκρασιών Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE REFRESH PLUS 9K 12K OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE 9K 12K Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές

Διαβάστε περισσότερα

www.amiridis-savvidis.gr info@morris.gr AΡ ΣΕΛΙΔΑΣ: 1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MORRIS

www.amiridis-savvidis.gr info@morris.gr AΡ ΣΕΛΙΔΑΣ: 1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MORRIS ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MORRIS ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α. 1050 ΕΙΣΦ. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 3,89 Κλιματισμός ΚΛΙΜ. SPLIT 24000BTU DC-INVERTER MORRIS ΕΣ DCIN-2412/ ΕΞ DCOD-2410 Φίλτρο Blue-NANO photocatalyst Kλιματιστικό τύπου SPLIT 24000BTU

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 03 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ T.Σ. (ΙΙ) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: Τεχνολογία Υδραυλικών, Θερμικών

Διαβάστε περισσότερα

MPAKIS SERVICES. Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής

MPAKIS SERVICES. Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής www.mpakis.gr MPAKIS SERVICES Εγγύηση ποιότητας εργασίας και καλύτερης τιμής Inventor Life L3VI-09 ION / L3VO-09 inverter A++/A+++ 9000btu Κλιματιστικό με ιονιστη 10 χρόνια εγγύηση 385 Αγοράστε το κουπόνι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; Τεύχος 74 Ιούνιος 2015 Αερόψυκτοι σπειροειδείς ψύκτες 160 kw - 520 kw 30RBM & 30RBP ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; AQUASNAP ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GREENSPEED, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ. Οι ψύκτες

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού -M Χαρακτηριστικά και Ωφέλη Η Hitachi σας παρουσιάζει τη νέα αντλία θερμότητας Yutaki, που αποτελεί μία ιδανική λύση για θέρμανση σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

"Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ)

Έξυπνο σπίτι ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) "Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) Η ιδανική λύση για οικονομική ψύξη και θέρμανση με δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον Από τους Νεκτάριο Βρυώνη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, MSc ABB i-bus KNX Product

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012 Ε-News Τεύχος 59 Mάρτιος 2012 Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012 Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε. στην έκθεση CLIMATHERM, που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε

Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε Οι μηχανικοί επιδιώκουν διαρκώς την βελτίωση. Πριν 30 χρόνια, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε την κυκλωνική λειτουργία στο σκούπισμα. Πρόσφατα, αναπτύξαμε στεγνωτήρες χεριών που αντί της θερμότητας, χρησιμοποιούν

Διαβάστε περισσότερα