ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ. Magazine#3

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ. Magazine#3"

Transcript

1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ Magazine#3

2 ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ Επιθυμείτε, πραγματοποιούμε. Τόσο απλά. Magazine#3 Κατασκευάζουμε τα έπιπλά μας με γνώμονα εσάς. Το πρωταρχικό μας μέλημα, εκτός από το να ομορφύνουμε τον χώρο σας, είναι να φτιάχνουμε έπιπλα που κατά κύριο λόγο εξυπηρετούν με το παραπάνω, τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκαν. Διανύσαμε μια ιδιαίτερα δημιουργική χρόνια και είμαστε πολύ περήφανοι να σας παρουσιάσουμε τις νέες μας δημιουργίες στο τρίτο μας περιοδικό. Ποιότητα, στυλ και άνεση παραμένουν τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα έπιπλα μας να ξεχωρίζουν. Με εμμονή στην λεπτομέρεια τελειοποιήσαμε κάποια κλασικά μοντέλα μας ενώ πρωτοπορήσαμε στον σχεδιασμό καινοτόμων λύσεων για την επίπλωση κλασικών και μοντέρνων χώρων με κομψές δημιουργίες μας. Όλα μας τα έπιπλα προσαρμόζονται στις ανάγκες του χώρου και της αισθητικής σας. Επίσης δημιουργούμε έπιπλα καθώς και παντός είδους ειδικές κατασκευές κυριολεκτικά από λευκό χαρτί.

3 ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΟΛΙΒΙΑ Η συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας ΟΛΙΒΙΑ ακολουθώντας την φιλοσοφία των υπόλοιπων επίπλων της σειράς, είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο δρυός. Διαθέτει 3 μεγάλα συρτάρια με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς. 3-4 Τα κομοδίνα της κρεβατοκάμαρας ΟΛΙΒΙΑ διαθέτουν 2 συρτάρια με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς. Είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο δρυός, με φινιρισμένες λεπτομέρειες και καμπύλες που το που το καθιστούν μοντέρνα διαχρονικό. Το κεφαλάρι καθώς και το εμπρός πόδι του κρεβατιού είναι επενδεδυμένα με αδιάβροχο-αλέκιαστο ύφασμα βελουτέ, με μία πινελιά καπιτονέ. Eσείς όμως μπορείτε να επιλέξετε την διακόσμηση της αρεσκείας σας. Κατασκευασμένη στο χέρι από φυσικό ξύλο δρυός διαθέτει ένα κρεβάτι σε βασικές διαστάσεις 1,70χ2,25. Δύο κομοδίνα διαστάσεων 0,60χ0,45χ0,50 καθώς και μία συρταριέρα 1,20χ0,45χ0,90 συνοδευόμενη από έναν καθρέπτη σε διαστάσεις 1,10χ0,90.

4 Το τραπέζι είναι μοναστηριακού στυλ, κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο δρυός σε διάσταση 2,00Χ1,00μ με ένα φύλο προέκτασης 0,45μ. Οι σκούρες λεπτομέρειες είναι από ξύλο βέγκε. Ο μπουφές σε διάσταση 1,95Χ0,50Χ0,90μ υψος, διαθέτει 2 ντουλάπια δεξιά και αριστερά, 3 συρτάρια με μηχανισμό push-open στο κέντρο, καθώς και 3 συρτάρια στην κορνίζα, η σκουρόχρωμη επιφάνεια στο κέντρο του μπουφέ είναι από φυσικό ξύλο βέγκε. 5-6 Τραπεζαρία ΟΛΙΒΙΑ Διαχρονικά μοντέρνο Μια μοντέρνα εκδοχή της κλασικής τραπεζαρίας με κομψές καμπύλες και γεωμετρικά σχήματα που παραπέμπουν στην δεκαετία του 60. Η υφή του ξύλου, οι λεπτομέρειες από ξύλο βέγκε και οι σκοτίες εντείνουν την διαχρονικότητα τ ο υ χαρακτήρα της. 3 συρτάρια κρύβονται διακριτικά στο σχέδιο της κορνίζας του μπουφέ Ολίβια

5 7-8 Σύνθεση ΟΛΙΒΙΑ Γωνιακός καναπές ΜΑΝΩΛΙΑ Αποτελείται από έπιπλο TV το οποίο ενσωματώνει τις δυο βιτρίνες και μια μικρή βιβλιοθήκη πάνω από την τηλεόραση, δυο ντουλάπια και δύο συρτάρια. Τα συρτάρια είναι κατασκευασμένα από ξύλο βέγγε στην πρόσοψη με αποτέλεσμα αυτή την ισορροπημένη διχρωμία. Ένας γωνιακός καναπές πληθωρικός, αλλιωτικός από τους συνηθισμένους. Ιδιαίτερος σχεδιασμός που καταφέρνει με επιτυχία να συνυπάρξει με την άνεση, σε ένα κομψό σύνολο. Οι βασικές διαστάσεις του καναπέ ΜΑΝΩΛΙΑ είναι 3,20χ2,70 ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από φυσικό ξύλο οξιάς, ενώ μία μικρή πινελιά καπιτονέ διακοσμεί τα μαξιλάρια της πλάτης. Τραπεζάκι σαλονιού ΚΑΒΟΥΡ Το τραπεζάκι σαλονιού της σειράς ΚΑΒΟΥΡ είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο δρυός, και διακοσμείται με παράθυρο στο κέντρο. Οι βασικές του διαστάσεις είναι 1,20χ0,80. Ένας συνδυασμός επίπλου TV και βιτρινών σε ένα κομμάτι με εντυπωσιακές καμπύλες. Η σύνθεση ΟΛΙΒΙΑ είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο δρυός και ξύλο βέγγε. και οι βασικές της διαστάσεις είναι 2,70Χ0,50Χ2,05.

6 Ιάσων Ενας συναρπαστικός συνδυασμός του φυσικού χρώματος της Ελληνικής καρυδιάς και της βαφής με λάκα. Κρεβατοκάμαρα Ιάσων Ηκρεβατοκάμαρα ΙΑΣΩΝ είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο Ελληνικής καρυδιάς στο φυσικό της χρώμα, καθώς και φυσικό ξύλο οξιάς βαμμένο με ματ βερνίκι λάκας. Αποτελείται από ένα κρεβάτι διαστάσεων 1,65χ2,10 δύο κομοδίνα διαστάσεων 0,60χ0,45χ0,60 καθώς και μία συρταριέρα διαστάσεων 1,30χ0,90χ0,45 η οποία συνοδεύεται από έναν καθρέπτη 1,00χ1,00 Τα κομοδίνα της κρεβατοκάμαρας ΙΑΣΩΝ διαθέτουν 2 συρτάρια με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς. Είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο οξιάς βαμμένο σε ματ χρώμα λάκας, ενώ το καπάκι είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο Ελληνικής καρυδιάς στο φυσικό της χρώμα Το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι επενδεδυμένο από φυσικό βελούδο σε καπιτονέ. Η συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας ΙΑΣΩΝ ακολουθώντας την φιλοσοφία των υπόλοιπων επίπλων της σειράς, είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο οξιάς βαμμένο σε ματ χρώμα λάκας, ενώ το καπάκι της είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο Ελληνικής καρυδιάς στο φυσικό της χρώμα. Διαθέτει 3 μεγάλα συρτάρια με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς.

7 τραπέζι ροτόντα ΑΔΑΜ Βιβλιοθήκη Τραπέζι ροτόντα διαμέτρου 1,40 μ. κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο καρυδιάς. Το καπάκι είναι κατασκευασμένο από Ισπανικό μάρμαρο Emperador. σχεδιασμένη στα μέτρα σας! Ισπανικό μάρμαρο Emperador. Υπάρχει η δυνατότητα το καπάκι του τραπεζιού να κατασκευαστεί από φυσικό ξύλο της επιλογής σας, γεγονός που του δίνει την ευελιξία να τοποθετηθεί στην μέση ένας μηχανισμός προέκτασης με φύλλο 45cm. Βιβλιοθήκη Κύβος, σε ειδική κατασκευή για τις ανάγκες του χώρου στην εντυπωσιακή διάσταση 3,00Χ6,30 μέτρα ύψος. Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο δρυός, κατασκευάζεται κατά παραγγελία ακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Δείτε την από κοντά στην εκθεση μας στην Αγ.Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 446, θα εντυπωσιαστείτε!

8 Σύνθεση Άρτεμις Ένας συνδυασμός επίπλου TV και βιτρινών σε ένα εντυπωσιακό κομμάτι. Η σύνθεση ΑΡΤΕΜΙΣ είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο καρυδιάς και ρίζα ελιάς. και οι βασικές της διαστάσεις είναι 3,00χ2,05χ0,50 Η διαχρονική φιλοσοφία της σύνθεσης ΑΡΤΕΜΙΣ συνυπάρχει με μία μοντέρνα πινελιά. Μία κορνίζα σε μπρονζέ χρωματισμό πλαισιώνει κομψά την τηλεόραση. Τραπεζάκι σαλονιού Σαλόνι Σοφία Κώνος 2 Η διαχρονική ομορφιά του καπιτονέ. Το σαλόνι ΣΟΦΙΑ αποτελείται από έναν τριθέσιο καναπέ διαστάσεων 2,40χ1,00 και έναν διθέσιο καναπέ 1,80χ1,00 κατασκευασμένοι από φυσικό ξύλο οξιάς. Το μαξιλάρι του καθίσματος είναι μονοκόμματο σχηματίζοντας καμπύλη εμπρός, και είναι από αφρώδες ελαστικό μεσαίας σκληρότητας. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια διαθέτουν ένα χωριστό σώμα το οποίο περιέχει πούπουλο και comforel. Ο καναπές ΣΟΦΙΑ με όλα του τα μαξιλάρια πλάτης. Το μπράτσο είναι διακοσμημένο με καμπαρά επενδεδυμένο με το ύφασμα του καναπέ. Το καπιτονέ στο σαλόνι ΣΟΦΙΑ βρίσκεται σε όλο το μήκος της πλάτης και συνεχίζεται στα μπράτσα Την επιφάνεια της σύνθεσης ΑΡΤΕΜΙΣ διατρέχει μία φάσα από ρίζα ελιάς, ενώ στην κορνίζα του επίπλου TV κρύβονται δύο συρτάρια για μικροαντικείμενα. Τραπεζάκι σαλονιού δύο επιπέδων κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο καρυδιάς. Διαθέτει δύο μεγάλα συρτάρια από την μία πλευρά. Στο καπάκι υπάρχουν δύο φιλέτα από φυσικό ξύλο δρυ ενώ στο κέντρο βρίσκεται μία βιτρίνα για τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Οι βασικές του διαστάσεις είναι 1,20x0,80

9 15-16 ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ Ο μπουφές ΑΡΤΕΜΙΣ, ένα μοναδικής αισθητικής και ιδιαίτερα πρακτικό έπιπλο που πλαισιώνει το τραπέζι ΑΡΤΕΜΙΣ. Οι βασικές του διαστάσεις είναι 2,00χ0,50χ0,95. Διατηρώντας την φιλοσοφία των 2 ξύλων, καρυδιά και ρίζα ελιάς, η αποθήκευση των αντικειμένων σας γίνεται με τον πλέον κομψό τρόπο. Συνοδεύεται από έναν καθρέπτη διαστάσεων 1,85χ1,00 από φυσικό ξύλο καρυδιάς. Το τραπέζι ΑΡΤΕΜΙΣ είναι κατασκευασμένο από ξύλο καρυδιάς, και ρίζα ελιάς στο εξωτερικό κομμάτι της επιφάνειάς του. Οι βασικές διαστάσεις του είναι 1,70χ1,00 και διαθέτει μία προέκταση 45 εκατοστών η οποία αποθηκεύεται διακριτικά κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού χωρίς να διαταράσσει καθόλου το σχέδιό του, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για κατασκευή ενός ακόμη φύλλου προέκτασης, δημιουργώντας έτσι μια συνολική επιφάνεια τραπεζιού 2,60 μέτρων. ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ Ε να διαχρονικό σύνολο τραπεζιού και μπουφέ, που θα μετατρέψει κάθε σας γεύμα σε μία ξεχωριστή εμπειρία, και θα δώσει το κύρος που απαιτήται σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ

10 17-18 Κρεβατοκάμαρα ΑΘΗΝΑ Διακριτικός, σχεδιασμός στα πόδια και στο κεφαλάρι, που πλαισιώνονται υπέροχα από μία κομψή μεταλλική κατασκευή δημιουργώντας ένα σύνολο που μαγνητίζει τα βλέμματα. Η κρεβατοκάμαρα ΑΘΗΝΑ είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο καρυδιάς. Διαθέτει ένα κρεβάτι σε βασικές διαστάσεις 1,65χ2,25. Δύο κομοδίνα διαστάσεων 0,60χ0,45χ0,50 καθώς και μία συρταριέρα 1,20χ0,45χ0,90 συνοδευόμενη από έναν καθρέπτη σε διαστάσεις 1,00χ0,90. Όπως σε όλα τα συρτάρια που τοποθετούμε στα έπιπλά μας, έτσι και στα κομοδίνα της κρεβατοκάμαρας ΑΘΗΝΑ, υπάρχουν τηλεσκοπικοί οδηγοί υψηλής αντοχής. Ταμπουρέ Μία κομψή και ταυτόχρονα χρηστική προσθήκη που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Το ταμπουρέ, είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο οξιάς και επενδεδυμένο με τεχνόδερμα καπιτονέ. Οι βασικές του διαστάσεις είναι 1,20χ0,60 Η συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας ΑΘΗΝΑ είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο καρυδιάς και διαθέτει 4 μεγάλα συρτάρια με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς υψηλής αντοχής.

11 Μαντώ τραπεζαρία Η αξία του διαχρονικού επίπλου πηγάζει από την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε κάθε χώρο. Συνδυασμός δύο ξύλων, απλός σχεδιασμός, που τονίζεται από μία πληθωρική κορνίζα. Η τραπεζαρία ΜΑΝΤΩ. Μαντώ τραπεζαρία Ένα τραπέζι μοναστηριακού τύπου κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο καρυδιάς. Στη μέση της επιφάνειάς του διακοσμήται από μία φάσα φυσικού ξύλου δρυ. Οι βασικές του διαστάσεις είναι 2,00χ1,00. Ένας τηλεσκοπικός μηχανισμός υψηλής αντοχής και ποιότητας κρύβει κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού ένα φύλλο προέκτασης 45 cm. Ο μπουφές ΜΑΝΤΩ είναι κατασκευασμένος από φυσικό ξύλο καρυδιάς, ενώ ο σχεδιασμός του έχει χαρίσει μία εύκολη διάταξη στους χώρους του, με ντουλάπια στις δύο άκρες και μία σειρά από συρτάρια στη μέση, των οποίων οι προσόψεις είναι από φυσικό ξύλο δρυ. Οι διαστάσεις του μπουφέ είναι 1,95χ0,50χ0,95 ενώ συνοδεύεται από δύο καθρέπτες από φυσικό ξύλο δρυ συνολικών διαστάσεων 1,85χ1,00 Μια εντελώς διαφορετική πρόταση και συγχρόνως τόσο πρακτική. Η γωνιακή βιτρίνα ΜΑΝΤΩ είναι ένα καλαίσθητο έπιπλο που θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον χώρο σας. Είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο καρυδιάς, ενώ στις πόρτες των ντουλαπιών υπάρχει φυσικό ξύλο δρυ. Οι διαστάσεις της είναι 1,90χ0,80χ0,80

12 21-22 σύνθεση ΜΑΝΤΩ με βιτρίνα Σύνθεση κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο καρυδιάς και δρυός συνολικών διαστάσεων 2,50χ2,00. Αποτελείται από ένα έπιπλο TV διαστάσεων 1,40χ0,50χ0,60 υψος, μια βιτρίνα φωτιζόμενη με σποτ, διαστάσεων 2,00χ0,70χ0,45 καθώς και ένα σετ επιτοίχιων αποθηκευτικών χώρων σε διάσταση 0,60χ0,35χ0,80, και δυο ράφια διαστάσεων 0,30χ0,90. Ίριδα γωνιακός καναπές Έ νας γωνιακός καναπές με ιδιαίτερα κομψές καμπύλες στον σχεδιασμό. Τα πούπουλα στα μαξιλάρια προσφέρουν μια αίσθηση θαλπωρής ενώ οι φινιρισμένες λεπτομέρειες κάνουν το στυλ του διαχρονικό. Ο σκελετός του καναπέ ΊΡΙΔΑ είναι κατασκευασμένος από φυσικό ξύλο οξιάς και οι βασικές του διαστάσεις είναι 3,00χ2,40.

13 Μπορείτε να ξεχάσετε ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα για τις βιβλιοθήκες βιβλιοθήκη ΔΕΝΤΡΟ Γραφειο Γωνιακή Βιβλιοθηκη Η πρόταση μας για ολοκληρωμένη επίπλωση του γραφείου με την κλασική σειρά Άρτεμις. Ο ιριδισμός της ρίζας ελιάς προσθέτει φωτεινές λεπτομέρειες και το φυσικό ξύλο καρυδιάς δίνει κύρος και μα ζεστή νότα στην ατμόσφαιρα. Άρτεμις Τοποθετήστε όλα τα αγαπημένα σας αντικείμενα όπως εσείς θέλετε. Από μπουκάλια και βιβλία μέχρι οτιδήποτε άλλο σκεφτήτε μπορεί να φιλοξενηθεί στα κλαδιά του δέντρου, ενώ η στοιβαρή του κατασκευή από συμπαγές (μασίφ) ξύλο δρυ το καθιστά ικανό να αντέχει το αυξημένο βάρος. *Όλες μας οι σειρές μπορούν να προσαρμοστούν στην κατασκευή βιβλιοθήκης και γραφείου. Το δέντρο είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο δρυ και οι διαστάσεις του είναι 1,20χ2,20χ0,30.

14 25-26 Η συνέχεια του κρεβατιού κορυφώνεται από μία καμπύλη η οποία αποτελεί το μοτίβο του ποδιού. ΚΥΒΟΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ απλότητα αρμονία άνεση Στο σχέδιο της κρεβατοκάμαρας ΚΥΒΟΣ οι τετραγωνισμένες επιφάνειες ενώνονται αρμονικά με τις καμπύλες δημιουργώντας ένα σύνολο ιδιαίτερης κομψότητας. H κρεβατοκάμαρα ΚΥΒΟΣ είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο δρυ. Οι βασικές διαστάσεις του κρεβατιού είναι 1,80χ2,25 ενώ ακριβώς κάτω από το πλαίσιο του στρώματος διαθέτει και έναν αρκετά ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο. Το κεφαλάρι διακοσμούν οκτώ μικροί κύβοι πλαισιωμένοι από ένα χώρισμα βαμμένο σε ασημί χρώμα. Οι διαστάσεις των κομοδίνων είναι 0,60χ0,45χ0,50 Εσείς επιλέξτε το χρώμα που σας εκφράζει, εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα. Στην επάνω φωτογραφία η κρεβατοκάμαρα σε μεσαίο καρυδί χρώμα, ενώ στην κάτω στο φυσικό χρώμα του δρυ. Η συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας ΚΥΒΟΣ διατηρεί το σχέδιο του κομοδίνου. Οι βασικές της διαστάσεις είναι 1,20χ0,45χ0,90 και συνοδεύεται από έναν καθρέπτη διαστάσεων 0,90χ1,00 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΚΥΒΟΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ

15 Γωνιακός καναπές ΜΙΣΕΛ Σύνθεση ΚΑΜΕΛΙΑ Ένα πάντρεμα μοντέρνου και διαχρονικού. Η σύνθεση ΚΑΜΕΛΙΑ φέρει την απλότητα του σχεδιασμού που υιοθετήται στα μοντέρνα έπιπλα, τονίζοντας ταυτόχρονα την διαχρονικότητά της με τον σχεδιασμό των ποδιών της. Αποτελείται από το κεντρικό κομμάτι που ενσωματώνει και την βιτρίνα, από ένα ράφι, και από έναν αποθηκευτικό χώρο τύπου bar. Οι βασικές διαστάσεις της σύνθεσης είναι 2,40χ0,50χ1,95 ενώ για την κατασκευή της έχει χρησιμοποιηθεί φυσικό ξύλο καρυδιάς. Πολυθρονάκια ΜΥΡΤΩ Προσθήκη άνεσης. Τα πολυθρονάκια ΜΥΡΤΩ είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο οξιάς και μπορούν να πλαισιώσουν με ευκολία οποιονδήποτε χώρο χάρη στον κομψό και απλό σχεδιασμό τους. Ένας γωνιακός καναπές αλλιώτικος από τους συνηθισμένους. Ιδιαίτερος σχεδιασμός που καταφέρνει με επιτυχία να συνυπάρξει με την άνεση, σε ένα κομψό σύνολο. Οι βασικές διαστάσεις του καναπέ ΜΙΣΕΛ είναι 3,00χ2,30 ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από φυσικό ξύλο οξιάς, ενώ μία μικρή πινελιά καπιτονέ διακοσμεί τα μαξιλάρια των καθισμάτων. Τραπεζάκι σαλονιού ΚΑΜΕΛΙΑ Το τραπεζάκι σαλονιού της σειράς ΚΑΜΕΛΙΑ είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο καρυδιάς, και διακοσμήται με μαρκετερί από ξύλο έβενου. Οι βασικές του διαστάσεις είναι 1,20χ0,90

16 29-30 καμέλια τραπεζαρία Ένα σύνολο που παντρεύει το μοντέρνο με το κλασικό με έναν μοναδικά αρμονικό τρόπο. Το τραπέζι ΚΑΜΕΛΙΑ είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο καρυδιάς και την επιφάνειά του διακοσμεί μία μαρκετερί από ξύλο έβενου. Οι βασικές του διαστάσεις είναι 1,70χ1,00, ενώ υπάρχει και μία προέκταση 0,45 εκατοστών. καμέλια Ο μπουφές ΚΑΜΕΛΙΑ στην δεξιά πλευρά υπάρχει ένα ντουλάπι με 3 ράφια στο εσωτερικό του, ενώ αριστερά διατηρώντας το ίδιο ακριβώς σχέδιο, βρίσκονται 3 συρτάρια με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς. Οι διαστάσεις του μπουφέ είναι 2,10χ0,50χ0,90 ενώ στο κέντρο του υπάρχει ένα μεγάλο ντουλάπι δύο φύλλων το οποίο ανοίγει από ένα ξύλινο πόμολο διακοσμημένο με γυάλινη επιφάνεια. Ο μπουφές συνοδεύεται από έναν καθρέπτη σε ξύλο καρυδιάς διαστάσεων 1,10χ1,10. Το κονσολάκι ΚΑΜΕΛΙΑ. Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο καρυδιάς, είναι ένα έπιπλο που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε τοίχο, οποιουδήποτε χώρου προσφέροντάς σας καλαισθησία αλλά και πρακτικότητα. Οι διαστάσεις του είναι 1,20χ0,30 και η επιφάνειά του είναι διακοσμημένη με μία μαρκετερί από ξύλο έβενου.

17 Εντυπωσιακά κομψό Σύνθεση ΚΩΝΟΣ ΣΑΛΟΝΙ ΆΡΤΕΜΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΌ ΣΤΎΛ Η μοντέρνα εκδοχή ενός κλασικού σαλονιού που συνδυάζει άνεση και μικρό όγκο. Το σαλόνι ΑΡΤΕΜΙΣ αποτελείται από έναν τριθέσιο καναπέ διαστάσεων 2,25χ1,00 και έναν διθέσιο καναπέ διαστάσεων 1,75χ1,00 κατασκευασμένους από φυσικό ξύλο οξιάς. Στα μαξιλάρια των καθισμάτων υπάρχει αφρώδες ελαστικό μεσαίας σκληρότητας. Στα μαξιλάρια της πλάτης καθώς και στα διακοσμητικά μαξιλάρια βρίσκεται ένα χωριστό σώμα από πούπουλο με comforel. Ο συνδυασμός του πούπουλου με το καπιτονέ της πλάτης τον καθιστούν ιδιαίτερα άνετο. Τραπεζάκι σαλονιού ΔΙΑΣ Σύνθεση ΚΩΝΟΣ κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο καρυδιάς και δρυός διαστάσεων 2,20χ0,45χ1,95 που αποτελείται από βιτρίνα και έπιπλο TV, έναν αποθηκευτικό χώρο τύπου bar, καθώς και δυο ράφια. Η βιτρίνα είναι φωτιζόμενη με σποτ, και όλες οι πόρτες διαθέτουν Ευρωπαϊκής προέλευσης μηχανισμούς υψηλής αντοχής. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ

18 33-34 ΦΑΙΔΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ Διακριτικά πρακτικό 3 συρτάρια κρύβονται διακριτικά στο σχέδιο της κορνίζας του μπουφέ ΦΑΙΔΡΑ. Το τραπέζι ΦΑΙΔΡΑ είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο καρυδιάς, ενώ στην επιφάνειά του διακοσμήται από κομμάτια φυσικού ξύλου δρυ τοποθετημένα σε σχέδιο ψαροκόκκαλο. Οι διαστάσεις του είναι 1,70χ1,00 ενώ διαθέτει και ένα φύλλο προέκτασης 45 εκατοστών. Το βασικό γνώρισμα της τραπεζαρίας ΦΑΙΔΡΑ. Το σχέδιο περιμετρικά του τραπεζιού στρίβει και συνεχίζεται στα πόδια δημιουργώντας ένα στυλ κορνίζας, φιλοσοφία που ακολουθήται και περιμετρικά του μπουφέ. Ο μπουφές ΦΑΙΔΡΑ είναι κατασκευασμένος από φυσικό ξύλο καρυδιάς, ενώ στις πόρτες των ντουλαπιών υπάρχει φυσικό ξύλο δρυ τοποθετημένο σε σχέδιο ψαροκόκκαλο. Οι διαστάσεις του είναι 2,00χ0,50χ0,95 ΚΑΡΕΚΛΑ 15/2 Όπως όλα μας τα καθίσματα η καρέκλα 15/2 είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο οξιάς, ενώ τα σχέδια της πλάτης έχουν σκαλιστεί στο χέρι.

19 Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ. Η επιλογή της καρέκλας ίσως και να σας κουράσει Ένα ποιοτικό έπιπλο κρύβει μέσα του έναν ολόκληρο κόσμο τεχνολογίας που έχει προκύψει μέσα από εξέλιξη αρκετών ετών. Ένας κόσμος που υπάρχει για να εξασφαλίζει την δική σας άνεση, αλλά και την μακροζωία του επίπλου. Ο σκελετός κάθε καθίσματος που κατασκευάζουμε δημιουργήται από φυσικό ξύλο οξιάς. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία τεράστια ποικιλία ποιοτικών επενδύσεων Ευρωπαϊκής προέλευσης, εκείνη που θα ντύσει ιδανικά το δικό σας έπιπλο, είτε πρόκειται για ύφασμα, τεχνόδερμα ή δέρμα. Πολυθρόνα ΑΡΕΤΟΥΣΑ Ένα άνετο και ταυτόχρονα καλαίσθητο κάθισμα που προσαρμόζεται σε οποιονδήποτε χώρο, κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο οξιάς, και επενδεδυμένο από ύφασμα καπιτονέ. Είμαστε μία από τις ελάχιστες Ελληνικές εταιρείες που κατασκευάζουν καρέκλες. Στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε μία τεράστια ποικιλία από καρέκλες, όλες κατασκευασμένες από φυσικό ξύλο οξιάς, και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αντοχής.

20 37-38 ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΒΕΝΟΣ Ένα ιδιαίτερο και ολοκληρωμένο έπιπλο που Συνδυάζει υπέροχα το ξύλο με το παιχνίδισμα του καθρέπτη. Αποτελείται από ένα έπιπλο tv, διαστάσεων 1,40χ0,50χ0,55 που συνοδεύεται από ένα μικρότερο βοηθητικό έπιπλο διαστάσεων 0,90χ0,50χ0,35, μία βιτρίνα διαστάσεων 2,00χ0,70χ0,40, καθώς και ένα σετ επιτοίχιων αποθηκευτικών χώρων. Η σύνθεση ΕΒΕΝΟΣ είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο καρυδιάς ενώ στις πόρτες των ντουλαπιών του επίλου tv υπάρχει φυσικό ξύλο έβενου. Οι συνολικές διαστάσεις της είναι 3,00χ0,50χ2,00. Λ ΚΑΝΑΠΕΣ ΝΤΕΜΥ ιτός και ταυτόχρονα κομψός σχεδιασμός. Το σαλόνι ΝΤΕΜΥ αποτελείται από έναν τριθέσιο καναπέ διαστάσεων 2,25χ0,95 και έναν διθέσιο καναπέ διαστάσεων 1,75χ0,95 κατασκευασμένους από φυσικό ξύλο οξιάς. Στα μαξιλάρια των καθισμάτων υπάρχει αφρώδες ελαστικό μεσαίας σκληρότητας. Στα μαξιλάρια της πλάτης καθώς και στα διακοσμητικά μαξιλάρια βρίσκεται ένα χωριστό σώμα από πούπουλο με comforel. Υπάρχει η δυνατότητα η πλάτη του καναπέ να γίνει καπιτονέ. Παιχνίδι με τον χώρο. Η εικόνα της σύνθεσης ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, καθώς οι μπρονζέ χρώματος καθρέπτες κατα μήκος δίνουν μία διαφορετική διάσταση στον χώρο. Φτιάξτε ατμόσφαιρα. ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ #101 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΝΤΕΜΥ Το ιδανικό ταίρι που ολοκληρώνει οποιοδήποτε σαλόνι χάρη στην λιτή και ταυτόχρονα καλαίσθητη σχεδίασή του. Η πολυθρόνα ΝΤΕΜΥ είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο οξιάς, και είναι επενδεδυμένη από αδιάβροχο - αλέκιαστο ύφασμα καπιτονέ. Ένα κομψό φωτιστικό που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο καρυδιάς, και διαθέτει μηχανισμό dimmer ο οποίος αυξάνει ή μειώνει την ένταση του φωτός έτσι ώστε να δημιουργήσετε τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε στιγμή. Τραπέζι σαλονιού ΑΔΑΜ Παιχνίδι με το φως. Δώστε έμφαση σε ότι αγαπάτε με τα φωτιζόμενα ράφια της σύνθεσης. Με την αποθήκευση δεν παίζουμε. Επειδή η τάξη επιβάλεται σε ένα καλαίσθητο σύνολο, η σύνθεση ΕΒΕΝΟΣ είναι εφοδιασμένη με αρκετούς χώρους. Σετ από τρία τραπεζάκια σαλονιού διαστάσεων 1,30χ0,40 1,10χ0,40 και 1,00χ0,40 κατασκευασμένα από Η επιλογή δική σας. φυσικό ξύλο καρυδιάς. Στο καπάκι των τραπεζιών έχει τοποθετηθεί μάρμαρο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να Επιλέξτε τον συνδυασμό μαρμάρων που γίνει και από φυσικό ξύλο της επιλογής σας. Τα τραπέζια επιθυμήτε για τα καπάκια των τραπεζιών ΑΔΑΜ. μπορούν εκτός από σετ να πωληθούν και μεμονωμένα. Μπορείτε ακόμη εκτός από μαρμάρινο, να επιλέξετε το καπάκι να είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο της αρεσκίας σας. Ιταλικό μάρμαρο Carrara Ισπανικό μάρμαρο Emperador

21 39-40 Νιόβη Κρεβατοκάμαρα Τ ο κρεβάτι ΝΙΟΒΗ είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο δρυ. Το κεφαλάρι είναι επενδεδυμένο με ύφασμα και διακοσμημένο με μεταλικό καμπαρά. Οι βασικές διαστάσεις του είναι 1,90χ2,30 Τα κομοδίνα της κρεβατοκάμαρας ΝΙΟΒΗ είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο δρυ, διαθέτουν 3 συρτάρια με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς υψηλής αντοχής. Οι διαστάσεις τους είναι 0,60χ0,45χ0,60. Ακολουθώντας την σχεδιαστική φιλοσοφία του κομοδίνου, η συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας ΝΙΟΒΗ είναι κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο δρυ. Διαθέτει 4 μεγάλα συρτάρια και δύο μικρά με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς υψηλής αντοχής. Οι διαστάσεις της είναι 0,95χ0,45χ1,20 και συνοδεύεται από έναν καθρέπτη διαστάσεων 2,00χ0,70 κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο δρυ.

22 ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ Υπέροχοι χώροι υψηλής αισθητικής με ισχυρή προσωπικότητα που έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την δική σας απόλυτη εξυπηρέτηση. Επιλέξτε την περιοχή που σας εξυπηρετεί και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τον χώρο των ονείρων σας. Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις. Το εργοστάσιο και η κεντρική μας έκθεση συνολικής επιφάνειας 5000 τετραγωνικών μέτρων στο Βιοτεχνικό Πάρκο Κερατέας. Ο εκθεσιακός χώρος έκτασης 1400τ.μ. διαθέτει μεγάλη ποικιλία επίπλων. 1ο κατάστημα Λ. Αλίμου 128 στην Αργυρούπολη. τηλέφωνο επικοινωνίας: ο κατάστημα Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι. τηλέφωνο επικοινωνίας: ο κατάστημα Λ. Μεσογείων 446 στην Αγ Παρασκευή. τηλέφωνο επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ Παιδικό έπιπλο Δημιουργήσαμε μία υπέροχη συλλογή ποιοτικών επίπλων με αγάπη για τους μικρούς μας φίλους. Σκανάρετε τον κωδικό με το smartphone ή το tablet σας για να δείτε τον κατάλογο με τα παιδικά έπιπλα.

23 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ Εργοστάσιο-κεντρική έκθεση Βιο.Πα. Κερατέας τηλέφωνο fax Δεύτερο κατάστημα Λεωφόρος Αλίμου 128 Αργυρούπολη τηλέφωνο Τρίτο κατάστημα Λεωφόρος Κηφισίας Μαρούσι τηλέφωνο Τέταρτο κατάστημα Λεωφόρος Μεσογείων 446 Αγ.Παρασκευή τηλέφωνο website Social media Φωτογραφία, σχεδίαση εντύπου Κωνσταντάρας χειροποίητο έπιπλο / δημιουργικό τμήμα Interior design Στέφανος Τσίρος

magazine #4 If it s made of wood we make it look good

magazine #4 If it s made of wood we make it look good magazine #4 If it s made of wood we make it look good Magazine #4 2017/2018 Διεύθυνση έκδοσης / Εμπορική διεύθυνση Τάκης Κωνσταντάρας Eπιμέλεια Εντύπου / Αrt director Σπύρος Γραμμένος www.anagram.design

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ. Magazine#1 TIMELESS REDEFINED

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ. Magazine#1 TIMELESS REDEFINED ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ Magazine#1 TIMELESS REDEFINED Magazine#1 TIMELESS REDEFINED Η φιλοσοφία του διαχρονικού επαναπροσδιορίζεται. εμπλουτίζουμε σταθερές αξίες με νέες συνήθειες. Σας καλωσορίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Editorial. Περιεχόμενα

Editorial. Περιεχόμενα Editorial Μετά από τόσα χρόνια τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στο χειροποίητο έπιπλο, είμαστε πλέον παραπάνω από σίγουροι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στον χώρο μας από τον πελάτη/άνθρωπο. Σε εσάς

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΠΑΤΖΑ -70 ΕΠΙΠΛΟ. Super. ΝΕΟ τμήμα Economy. Τιμή! σε τιμ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής!

ΚΑΠΑΤΖΑ -70 ΕΠΙΠΛΟ. Super. ΝΕΟ τμήμα Economy. Τιμή! σε τιμ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής! ΕΠΙΠΛΟ Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής! ΚΑΠΑΤΖΑ -70 Τώρα σε εκθεσικά μας είδη ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟ ΡΕΣ σε τιμ μές τα επ ιλ ογ ής Μ ε δυ να τότη ι δι ασ τά σε ω ν κα ς υφ άσ μα το ΣΟΚ!!! Μοντέρνο σαλόνι γωνία Με αδιάβροχο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 90x60x40 εκ.

ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 90x60x40 εκ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 700 300 Κωδ.. 0516440 ΤΡΑΠΕΖΙ Κωδ. 0532186 12 και σε αριστερή. ΚΑΝΑΠΕΣ-ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ: 272x82-181x72 εκ. / ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΑΚΑΚΙΑΣ: 0x60x40 εκ. ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ 5ΤΜΧ: ΤΡΑΠΕΖΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΤΗΣ 8/07 ΔΙΑΚ/ΞΗΣ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡ. ΔΝΣΗ ΠΡΟΜ. & ΣΥΜΒ.(Δ3) Χανιά, 07 Ιουλ 7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β)

Διαβάστε περισσότερα

konstantaras handmade furniture Kids Room

konstantaras handmade furniture Kids Room konstantaras handmade furniture Kids Room z c f C Μια υπέροχη συλογή με ποιοτικές δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη για τους μικρούς μας φίλους. 2 Παλάτι 3 Δημιουργήσαμε για τους μικρούς μας βασιλιάδες και

Διαβάστε περισσότερα

Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας...

Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012-2013 ΑΠΟ 249 199 Τριθέσιος καναπές - κρεβάτι σχ. ΕLEGANTE με αποθηκευτικό χώρο και ευρωπαϊκό μηχανισμό click-clack 2 χρόνια εγγύηση Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... στα

Διαβάστε περισσότερα

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478

Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε τιμές ΣΟΚ!!! Σετ κρεβατ/ας με συρόμενη ντουλάπα. Ασύγκριτής ποιότητας & κατασκευής. Κρεβάτι, 2 κομοδίνα, 5φυλλη ντουλάπα με καθρέπτη. Κωδ. 5478 από 1390 639 Μοντέρνο σαλόνι γωνία. Αδιάβροχο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1o Επτανήσου 5, Τηλ./Fax: 210 2516702

ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1o Επτανήσου 5, Τηλ./Fax: 210 2516702 2011-2012.: 260x160 85. 399 Σαλόνι καναπές-γωνία σχ. LORA Αλλάξτε διάθεση Χαρείτε το σπίτι σας!! Με απίθανες τιµές και µεγάλες προσφορές... στα Home-Plus stores!! ΑΦΟΙ ΤΖΙΒΑ ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1o Επτανήσου 5, Τηλ./Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ 57, ΠΥΛΑΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ Η ΔΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

AQUA WHITE KENZIE XANTHI. *** New models coming in 2016 @ ANASTASIA AQUA GREY. http://www.nadokidz.com

AQUA WHITE KENZIE XANTHI. *** New models coming in 2016 @ ANASTASIA AQUA GREY. http://www.nadokidz.com XANTHI KENZIE Στη NADO, πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία διαχρονικών βρεφικών επίπλων που θα ξεχωρίζουν για την απλότητα, την εύκολη συναρμολόγηση και την σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

KENZIE ANASTASIA XANTHI. *** New models coming in 2015 @ VIOLET GREY VIOLET OAK. http://www.nadokidz.com

KENZIE ANASTASIA XANTHI. *** New models coming in 2015 @ VIOLET GREY VIOLET OAK. http://www.nadokidz.com ANASTASIA Στη NADO, πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία διαχρονικών βρεφικών επίπλων που θα ξεχωρίζουν για την απλότητα, την εύκολη συναρμολόγηση και την σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα μας

Διαβάστε περισσότερα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα

TERZOSTROM 45 χρόνια πείρας στο ποιοτικό ορθοπεδικό στρώμα H TERZOSTROM είναι γνωστή για την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων και των στρωμάτων της. Εδρεύει στο νομό Θεσσαλονίκης (Περιοχή αεροδρομίου) και αποτελεί μία από τις πρωτοπόρους Ελληνικές παραγωγικές

Διαβάστε περισσότερα

Design at heart! Living. www.homad.eu

Design at heart! Living. www.homad.eu Design at heart! Living by www.homad.eu Living for life... Στη homad, ακολουθώντας τον δρόμο της καρδιάς μας με πάθος, θάρρος και επαγγελματισμό, έχουμε δημιουργήσει μια σύντομη ιστορία που θα διαρκέσει,

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε διάθεση Χαρείτε το σπίτι σας!! Με απίθανες τιμές και μεγάλες προσφορές ΜΟΝΟ... στα Home-Plus stores!! MYΛΩNAΣ

Αλλάξτε διάθεση Χαρείτε το σπίτι σας!! Με απίθανες τιμές και μεγάλες προσφορές ΜΟΝΟ... στα Home-Plus stores!! MYΛΩNAΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011-2012 260x160χ85εκ. 399 Σαλόνι καναπές-γωνία σχ. LORA Αλλάξτε διάθεση Χαρείτε το σπίτι σας!! Με απίθανες τιμές και μεγάλες προσφορές... στα Home-Plus stores!! MYΛΩNAΣ ΚΥΨΕΛΗ Πλατεία Κυψέλης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΥΛΩΝΑΣ. Ανανεώστε το σπίτι και την διάθεση σας. Μόνο στα. με καταπληκτικά είδη σπιτιού, σε απίστευτα χαμηλές τιμές...

ΜΥΛΩΝΑΣ. Ανανεώστε το σπίτι και την διάθεση σας. Μόνο στα. με καταπληκτικά είδη σπιτιού, σε απίστευτα χαμηλές τιμές... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΟΎ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ από 620 490 Γαλάτσι - Κυψέλη ΜΥΛΩΝΑΣ 1ο : Ελ. Βενιζέλου 4, Tηλ: 210 2223365, Fax: 210 2223366 2ο : Κυψέλης 96, Tηλ: 212 1002540 Τηλ/Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Επιπλέον χρώματα: KATOIKIA SHOP

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Επιπλέον χρώματα: KATOIKIA SHOP - άτ ω ν. Σ - απ οθ εμ ΡΕ 3 Ο έω τω ς ν εω ς ου ΣΦ υλ λα τ λ δί Π ΡΟ φ ήσ ξα ν ιε μέ Ισ χρ χύ ς Υψηλ επαγ ή ποιότητ γε α στις κ λματικά έ σε π αλύτ ερες ιπλα τ της α γορά ιμές ς ΡΑΦΙΕΡΑ ΤΟΙΧΟΥ Κωδικός:.

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Τραπέζι STANDARD από μασίφ ξύλο οξιάς σε 5 χρώματα, επεκτεινόμενο,

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν!

Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τιμές που δεν τρομάζουν! Γ.Δ. ΡΟΔΑΚΗΣ & Ζ.Μ. ΚΟΚΟΛΙΑΣ Ο.Ε., ΚΑΛΟΥΤΑ 29 ΧΙΟΣ, ΤΗΛ: 2271023854, email: matis@rodkok.gr Για κάθε γούστο και κάθε διάθεση! Υπάρχει κάτι για όλους στη συλλογή της Matis σε αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016

Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016 Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016 Ανακαινήστε! Διακοσμήστε! Δημιουργήστε! ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ CENTER - Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ - ΤΗΛ.: 23990 22622 www.center.com.gr - e-mail: info@center.com.gr ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

αλλαγή σκηνικού Design και τιμές για την πιο απολαυστική καθιστική ζωή! Έπιπλα ιδανικά για όλους

αλλαγή σκηνικού Design και τιμές για την πιο απολαυστική καθιστική ζωή! Έπιπλα ιδανικά για όλους αλλαγή σκηνικού Design και τιμές για την πιο απολαυστική καθιστική ζωή! Έπιπλα ιδανικά για όλους αλλαγή σκηνικού ΝΕΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ Η είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που εξειδικεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE. Πολυμορφικός καναπές ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIMLE Πολυμορφικός καναπές ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΜΕΡΗ Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Προσκέφαλο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό

Διαβάστε περισσότερα

145 9,90 γωνιακή ραφιέρα

145 9,90 γωνιακή ραφιέρα πολυθρονάκι eco-leather, με σκαμπώ 64,5x59,5x78 εκ. σε πολλά χρώματα 85 79 68 52 φωτιστικό δαπέδου Ø23 Υ145 εκ. σε πορτοκαλί, λαχανί, λευκό & γαλάζιο καναπές-κρεβάτι eco-leather με ντυμένο πόδι σε 3 χρώματα

Διαβάστε περισσότερα

Vitalo ΔΏΡΟ. Κρεβάτι Santa! Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΤΡΏΜΑ.

Vitalo ΔΏΡΟ. Κρεβάτι Santa! Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo ΚΡΕΒΆΤΙ ΣΤΡΏΜΑ. ΚΡΕΒΆΤΙ ΔΏΡΟ ΣΤΡΏΜΑ Vitalo Με δώρο το κρεβάτι! Στρώμa Vitalo Βαμβακερό, αντιβακτηριδιακό και υποαλλεργικό επίστρωμα τεχνολογίας Bioryth Αφαιρούμενο ανώστρωμα πάχους 10cm με τελευταίας τεχνολογίας viscogel

Διαβάστε περισσότερα

499,00 ΣΕΤ. Χαρείτε το Σπίτι σας µε τις προτάσεις της Fylliana ΤΙΜΗ * Tα προϊόντα είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης και κατασκευής

499,00 ΣΕΤ. Χαρείτε το Σπίτι σας µε τις προτάσεις της Fylliana ΤΙΜΗ * Tα προϊόντα είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης και κατασκευής ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ πρόταση επίπλωσης σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ * ΣΕΤ 499,00 Χαρείτε το Σπίτι σας µε τις προτάσεις της Fylliana LATUS LT1 ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ 173,5x40x162 cm + UNO KS 90x50 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ 90,5x50,5x44,5

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Tίτλος Διαγωνισμού Προμήθειας : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ & ΣΚΕΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Αρ. 54/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Αρ. 54/2017 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Καρδίτσα 13/11/2017 ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Aριθ. Πρωτ Γ.Π.οικ. 2456 Ταχ.Δ/νση: Φαναρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-09-2013 ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Κεφαλάρι Astoria Διατίθενται με ταπετσαρία υφάσματος ή σε ξύλο με διακοσμητική ταινία αλουμινίου.

Κεφαλάρι Astoria Διατίθενται με ταπετσαρία υφάσματος ή σε ξύλο με διακοσμητική ταινία αλουμινίου. To DUX Astoria Κεφαλάρι Astoria Διατίθενται με ταπετσαρία υφάσματος ή σε ξύλο με διακοσμητική ταινία αλουμινίου. Η ΣΥΛΛΟΓΗ Διαθέσιμο σε δρυ με επίστρωση ελαίων ή πίσσας, δρύ, καρυδιά ή λευκή λάκα Μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.)/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΙΠΤΗΛ) 6ο χλμ. Χαριλάου Θέρμης 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 11/07/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

Strada. Σύγχρονη γραμμική σχεδίαση. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890

Strada. Σύγχρονη γραμμική σχεδίαση. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT. Σύστημα καναπέ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LIDHULT Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Henrik Preutz ΜΕΡΗ Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα Διπλό κάθισμα καναπές-κρεβάτι Γωνιακό κάθισμα Τμήμα σεζλόνγκ Ανοιχτό τμήμα καθίσματος με αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση:

Παροχές Μέτρηση χώρου: Σχεδιασμός: Κατασκευή: Παράδοση-Τοποθέτηση: από το 1985 Φιλοσοφία Η εταιρία SoWooden ιδρύθηκε το 1985 από τους Πασιούδη Απόστολο και Αρβανίτη Παύλο με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων, ποιοτικών επίπλων. Παρά τη βιομηχανοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΚΗΣΤΗ pillow κρεβάτι με κομοδίνα

ΑΛΚΗΣΤΗ pillow κρεβάτι με κομοδίνα κρεβάτι με κομοδίνα 1/7 Σύγχρονη ματιά, με την προσθήκη αναπαυτικών μαξιλαριών με αφαιρούμενα υφάσματα στο κεφαλάρι. Το ξύλο συνδυασμένο με μασίφ μέταλλο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή, κρατούν το δυναμισμό

Διαβάστε περισσότερα

think. design. create. inspire. lab.

think. design. create. inspire. lab. think. design. create. inspire. lab. Η Verfo Lab είναι η εξέλιξη της Verfo ΑΕ. Οι συνεργασίες με βιομηχανικούς σχεδιαστές προσφέρουν στις συλλογές της αισθητική, λειτουργικότητα και design. Η Verfo Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΑ κρεβάτι με κομοδίνα

ΗΛΕΚΤΡΑ κρεβάτι με κομοδίνα κρεβάτι με κομοδίνα 1/8 Φρέσκια αισθητική, νεάνικη αίσθηση, ανάλαφρο αποτέλεσμα. Όλη η ιδέα είναι βασισμένη στις καμπύλες γραμμές, που επαναλαμβάνονται στο κεφαλάρι και στις λαβές των συρταριών, κομοδίνων

Διαβάστε περισσότερα

σχ. POLO Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας...

σχ. POLO Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014 69 από ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ αποκλειστικά στα σχ. POLO by σχ. COMFORT σχ. MEZZO Κρεβάτι µε ξύλινο σκελετό και επένδυση τεχνόδερµα, µε ανατοµικές ξύλινες τάβλες. 99 ΑΠΟ 159 00 µε την κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Το απόλυτο design υπερέχει σε όλα Τώρα, και σε προνόμια!

Το απόλυτο design υπερέχει σε όλα Τώρα, και σε προνόμια! Το απόλυτο design υπερέχει σε όλα Τώρα, και σε προνόμια! Απρίλιος-Ιούνιος 2012 24 Στα Living, το απόλυτο design είναι κάτι παραπάνω από τέχνη... Είναι εκείνη η ξεχωριστή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013-2014 FLEXA White Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com ΕΓΓΥΗΣΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ Μαστρογιώργος Αθανάσιος Συνοπτική παρουσίαση υλικών-υλικά μεγάλων διαστάσεων υπό μορφή πάνελ MDF(Medium Density Fibreboard) Το MDF(Medium Density Fibreboard)(Ινοσανίδα Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

NEFELI ANASTASIA XANTHI VIOLET GREY. http://www.nadokidz.com VIOLET OAK

NEFELI ANASTASIA XANTHI VIOLET GREY. http://www.nadokidz.com VIOLET OAK ANASTASIA Στη NADO, πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία διαχρονικών βρεφικών επίπλων που θα ξεχωρίζουν για την απλότητα, την εύκολη συναρμολόγηση και την σχέση ποιότητας-τιμής. Όλα μας

Διαβάστε περισσότερα

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι wav s e design by Varotsos w a vεδώe s τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι 03 Η ELITON δραπετεύει από τους συνήθεις κανόνες του σχεδιασμού επίπλου κουζίνας με τη νέα σειρά waves, σχεδιασμένη από το

Διαβάστε περισσότερα

Τα έπιπλα της καρδιάς μας

Τα έπιπλα της καρδιάς μας ΚΑΝΑΠΕΣ ΓΩΝΙΑ JAZZ με αποθηκευτικό χώρο και κρεβάτι σε αλέκιαστη microfibra 220 x 150 x 74 cm 348 Τα έπιπλα της καρδιάς μας www.marmaridis.gr ΚΑΝΑΠΕΣ ΓΩΝΙΑ THIRA τεσσάρων τεμαχίων σε αλέκιαστη microfibra

Διαβάστε περισσότερα

Ανανεωθείτε έξυπνα & οικονομικά!

Ανανεωθείτε έξυπνα & οικονομικά! your home Καλόγερος Μεταλλικός Μαύρος 18,60 Δ42χ180 Ανανεωθείτε έξυπνα & οικονομικά! Φωτιστικά Κεραμικά Δ9χ20 5,40 Καναπές κρεβάτι σε 3 χρώματα 185χ55(100)χ80 ΑΠΟ 18,90 Βοηθητικά τραπεζάκια 50.5x50.5x45.5

Διαβάστε περισσότερα

DECO Collection

DECO Collection DECO Collection -- 1 -- -- 1 -- Κάθε φορά που ένας επισκέπτης μπαίνει για πρώτη φορά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου αποκτά μια αίσθηση για τον χώρο, η διακόσμηση, οι υφές και η ποιότητα των λευκών ειδών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID. Σύστημα καναπέ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GRÖNLID Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Francis Cayouette. ΜΕΡΗ Πολυθρόνα Μπράτσο Τμήμα σεζλόνγκ Γωνιακό κάθισμα Υποπόδιο Υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο Μονό κάθισμα Διπλό κάθισμα Τριπλό κάθισμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ. Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ. Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου Ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και στον χώρο σας Χρειάζεστε μια ξαπλώστρα για το μπαλκόνι σας; Μήπως ένα τραπέζι για το επόμενο μπάρμπεκιου που θα οργανώσετε;

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΙΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΜΑΣ!!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΙΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΜΑΣ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΙΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΜΑΣ!!! ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ 2 ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΟ TV 2 ΠΟΡΤΑΚΙΑ 1 ΡΑΦΙ 127 62 Υ42 Π120 Β45 202 56 Υ75 Π100 Β60 ΤΙΜΗ: 79 ΤΙΜΗ: 87 303

Διαβάστε περισσότερα

σχ. POLO Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... MYΛΩNAΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ Ελ. Βενιζέλου 4, τηλ: 210 2223365 fax: 210 2223366

σχ. POLO Ανανεώστε το σπίτι σας... αλλάξτε τη διάθεσή σας... MYΛΩNAΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ Ελ. Βενιζέλου 4, τηλ: 210 2223365 fax: 210 2223366 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014 από 69 ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ αποκλειστικά στα σχ. POLO σχ. EZZO σχ. COFORT by Κρεβάτι µε ξύλινο σκελετό και επένδυση τεχνόδερµα, µε ανατοµικές ξύλινες τάβλες. 159 µε την κάρτα µέλους 99

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Ευρωπαϊκά έπιπλα ποιότητας ΝΑ850 539 Σετ 3θέσεος&2θέσεος καναπές NΑ500 589 Σετ 3θέσεος&2θέσεος καναπές Μεγάλη συλλογή υφασμάτων. Επιλέγετε το ύφασμα της προτίμησης σας Ns950 389

Διαβάστε περισσότερα

899,00 ΣΕΤ ΤΙΜΗ * Νέες καλοκαιρινές παραλαβές δικής µας εισαγωγής. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ πρόταση επίπλωσης σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ATLAS

899,00 ΣΕΤ ΤΙΜΗ * Νέες καλοκαιρινές παραλαβές δικής µας εισαγωγής. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ πρόταση επίπλωσης σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ATLAS ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ πρόταση επίπλωσης σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ATLAS ΚΑΝΑΠΕΣ - ΚΡΕΒΑΤΙ 266x175,5x75( 226x130) cm * Αριστερή & δεξιά γωνία **Με αποθηκευτικό χώρο 21006151 21006152 ΤΙΜΗ * ΣΕΤ 899,00 LIMA ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΡΑ ΜΕΛΙΡΑ_ κρεβάτι με κομοδίνα

ΣΑΡΑ ΜΕΛΙΡΑ_ κρεβάτι με κομοδίνα ΣΑΡΑ ΜΕΛΙΡΑ_ κρεβάτι με κομοδίνα 1/8 1/5 ΜΕΛΙΡΑ ΣΑΡΑ Το πιο προσωπικό μας έπιπλο δεν είχε ποτέ άλλοτε τέτοιες δυνατότητες. Με αποσπώμενο πανί Η Σάρα συνδυάζει την φρεσκάδα με την πολυτέλεια. στο κεφαλάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΚΗΣΤΗ κρεβάτι με κομοδίνα

ΑΛΚΗΣΤΗ κρεβάτι με κομοδίνα κρεβάτι με κομοδίνα 1/8 Νέο μοντέλο με ιδιαίτερη δυναμική στο σχεδιασμό. Οριζόντιες αυστηρές γραμμές στο κεφαλάρι που γλυκαίνουν από αρμονικές καμπύλες. Ξύλο δρυός ρουστίκ σε ζεστό χρώμα που συνοδεύεται

Διαβάστε περισσότερα

...μέρες χαράς. νέα σχέδια 5κρεβατιών. Παιδικά γραφεία για τους μικρούς σας σπουδαστές. Προτάσεις για μικρούς χώρους

...μέρες χαράς. νέα σχέδια 5κρεβατιών. Παιδικά γραφεία για τους μικρούς σας σπουδαστές. Προτάσεις για μικρούς χώρους ...μέρες χαράς Παιδικά γραφεία για τους μικρούς σας σπουδαστές νέα σχέδια 5κρεβατιών Προτάσεις για μικρούς χώρους * Η τιμή στα κρεβάτια δεν συμπεριλαμβάνει το στρώμα Κρεβάτι Albatros μονό, 93x212 cm από

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ÄPPLARÖ Σειρά Επίπλων Εξωτερικού Χώρου Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2515 /21.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2515 /21.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2515 /21.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347)

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΚΑΕ 9347) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 15002/719762 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΥΛΩΝΑΣ. Έπιπλα κήπου-βεράντας... Κάθε χρόνο καλύτερη ποιότητα... απίστευτες τιμές... και πραγματικές προσφορές!!! ΜΟΝΟ στα...

ΜΥΛΩΝΑΣ. Έπιπλα κήπου-βεράντας... Κάθε χρόνο καλύτερη ποιότητα... απίστευτες τιμές... και πραγματικές προσφορές!!! ΜΟΝΟ στα... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΟΎ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Σετ σαλόνι 4τμχ. (ΚΩΔ: 01.02.0609) Με μεταλλικό σκελετό σε ανθρακί χρώμα και ύφασμα textilene. Καναπές 104x63x78εκ. ΜΥΛΩΝΑΣ Γαλάτσι -

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2014-2015. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld.

Τιμοκατάλογος 2014-2015. Συνιστώμενος τιμοκατάλογος / Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014. www.flexaworld. Τιμοκατάλογος 2014-2015 Συνιστώμενος τιμοκατάλογος Ελλάδα Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ Ισχύει από 01-08-2014 www.flexaworld.com Εγγυηση, ασφαλεια & ποιοτητα Ελεγμένα ως προς την ασφάλεια Τα έπιπλα FLEXA

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

JOIN US TO A DREAM TRIP

JOIN US TO A DREAM TRIP 1 JOIN US TO A DREAM TRIP Ο ιδιωτικός σας χώρος, προσωπική μας υπόθεση.. Η εταιρεία JOIN δημιουργήθηκε το 1977 χαράσσοντας μέχρι σήμερα μια μεγάλη πορεία η οποία αποτελεί και το σημαντικό στοιχείο που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλες οι επιφάνειες τραπεζιών, τα τρίποδα, τα πόδια και οι σκελετοί έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση με μέγιστο φορτίο 50 kg. Θα πρέπει να χειρίζεστε το γυαλί

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΊΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Όλες οι επιφάνειες τραπεζιών, τα τρίποδα, τα πόδια και οι σκελετοί έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για χρήση με μέγιστο φορτίο 50 kg. Θα πρέπει να χειρίζεστε το γυαλί

Διαβάστε περισσότερα

µε κάθε αγορά σας! Νέες παραλαβές δικής µας εισαγωγής Φοιτητικά έπιπλα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ 45,90 44,90 34,90 TWIST Γραφείο Η/Υ LOGOS ALTO Γραφείο Η/Υ

µε κάθε αγορά σας! Νέες παραλαβές δικής µας εισαγωγής Φοιτητικά έπιπλα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ 45,90 44,90 34,90 TWIST Γραφείο Η/Υ LOGOS ALTO Γραφείο Η/Υ Φοιτητικά έπιπλα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ΩΡΑ µε κάθε αγορά σας! ALTO LOGOS TWIST 88,5x50x75 cm 90χ50χ75,5 cm 81x50,5x75 1131077 45,90 1131065 34,90 1131072 44,90 11001287 11002640 11002641 Νέες παραλαβές δικής

Διαβάστε περισσότερα

39, ,00 Βελούδινος καναπές κρεβάτι 179χ92χ78 (179χ108χ37) 4 χρώματα

39, ,00 Βελούδινος καναπές κρεβάτι 179χ92χ78 (179χ108χ37) 4 χρώματα To #foititospito στα καλύτερά του! Φθινόπωρο 2019 12,90 οροφής Δ30 Καφέ, Εκρού 38,90 Γραφείο/ραφιέρα 120χ64χ120 Γραφείου 22χ13x42 29,90 επιδαπέδιο Ξύλινο Δ54χ147 Καφέ, Εκρού 12,90 Υδρόγειος με φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

high quality furniture

high quality furniture 2017 high quality furniture NADO Κεντρικά Γραφεία - Έκθεση Οδός Ελαιώνων, Πάροδος Σ. Βέμπο 57008 Καλοχώρι Θεσσαλονίκης 2310 464419 2310 464490 Στη NADO, πρωταρχικός στόχος είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

2/3 8/9 18/19. prince. gallery fame

2/3 8/9 18/19. prince. gallery fame 2/3 8/9 18/19 prince gallery fame 2 prince 3 4 Οι δημιουργικοί συνδυασμοί του χρυσού, σε γυαλί και λάκα ενισχύει την αίσθηση της κλασικότητας. Η αισθητική του επίπλου αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA. Σύστημα καναπέ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA. Σύστημα καναπέ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VALLENTUNA Σύστημα καναπέ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland ΜΕΡΗ Μονάδα καθίσματος Μονάδα καθίσματος με αποθηκευτικό χώρο Μονάδα καθίσματος με κρεβάτι Πλάτη

Διαβάστε περισσότερα

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse

οντερνα & οικονομικα καλύτερα...σπίτι μας! KOBE KOBE SET stockhouse καλύτερα...σπίτι μας! οντερνα & οικονομικα KOBE KOBE SET Μοντέρνο σαλόνι: θέσιος & θέσιος. Οι καναπέδες διαθέτουν άνετο αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπονται σε κρεβάτια με μία κίνηση. 65 stockhouse εκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ A 3 BEAUTIFUL USE OF SPACE Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο δεν είναι ένας χώρος απλά λειτουργικός αλλά και πολύ σημαντικός για την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα

MYΛΩNAΣ. είναι απίστευτο... & όμως αληθινό!! & στα είδη εξοχής. ποιότητα... τιμές... σετ 5 τμχ

MYΛΩNAΣ. είναι απίστευτο... & όμως αληθινό!! & στα είδη εξοχής. ποιότητα... τιμές... σετ 5 τμχ άνοιξη καλοκαίρι 2012 είναι απίστευτο... & όμως αληθινό!! για 3η χρονιά Σετ Τραπεζαρίας 5τμχ από μεταλλικό σκελετό και επένδυση Rattan 110x60x71εκ. σετ 5 τμχ 99 54x55x75εκ. ποιότητα... τιμές... & στα είδη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΑ pillow κρεβάτι με κομοδίνα

ΗΛΕΚΤΡΑ pillow κρεβάτι με κομοδίνα κρεβάτι με κομοδίνα 1/8 ΗΛΕΚΤΡΑ PILLOW Τo ιδιαίτερο αυτό μοντέλο με τις καμπύλες λεπτομέρειες, συμπληρώνεται με διπλά μαξιλάρια στο κεφαλάρι. Τα υφάσματα είναι αφαιρούμενα για εύκολο καθάρισμα και υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές ESTIA-ANTHIS 2011

Προσφορές ESTIA-ANTHIS 2011 Προσφορές ESTIA-ANTHIS 2011 Στο αρχείο αυτό θα βλέπετε ανανεωμένες σε τακτικά διαστήματα τις προσφορές μας. Το αρχείο αυτό αποτελείται από 2 τμήματα ειδικών προσφορών: α) Σετ (Τραπεζαρίες, Σαλόνια, Κρεβατοκάμαρες,

Διαβάστε περισσότερα

Μεταμινιμαλισμός 48 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ ΔΕΚ/ΙΑΝ Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ 49

Μεταμινιμαλισμός 48 Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ ΔΕΚ/ΙΑΝ Σ Υ Ν Θ Ε Σ Ε Ι Σ 49 Μεταμινιμαλισμός ΤΟ 1950 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ, ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΚΑΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ. ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μια πρόταση διαχωριστικού στο καθιστικό για οπτική απομόνωση της πόρτας υπνοδωματίου

Μια πρόταση διαχωριστικού στο καθιστικό για οπτική απομόνωση της πόρτας υπνοδωματίου Μια πρόταση διαχωριστικού στο καθιστικό για οπτική απομόνωση της πόρτας υπνοδωματίου 1 / 10 Στο καθιστικό της κ. Δέσποινας υπάρχει μία πόρτα, που οδηγεί στο γραφείο και βρίσκεται απέναντι από τον καναπέ

Διαβάστε περισσότερα

- 105 - 3,05 ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

- 105 - 3,05 ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ - 105 - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Βασικός στόχος αυτής της μελέτης είναι ο συνδυασμός πρακτικότητας, αισθητικής και ταυτόχρονης προσαρμογής τους στον τρόπο ζωής των ιδιοκτητών. ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΡΑ 1/8 ΣΑΡΑ. κρεβάτι με κομοδίνα

ΣΑΡΑ 1/8 ΣΑΡΑ. κρεβάτι με κομοδίνα κρεβάτι με κομοδίνα 1/8 ΣΑΡΑ Η Σάρα συνδυάζει την φρεσκάδα με την πολυτέλεια. Στο design πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά οι καμπύλες που είναι το τυπικό γνώρισμα της με ένα εξαιρετικό συνδυασμό υφασμάτων

Διαβάστε περισσότερα

2/3 8/9 18/19. prince. gallery fame

2/3 8/9 18/19. prince. gallery fame prince gallery fame 2/3 8/9 18/19 prince gallery fame 2 prince 3 4 Οι δηµιουργικοί συνδυασµοί του χρυσού, σε γυαλί και λάκα ενισχύει την αίσθηση της κλασικότητας. Η αισθητική του επίπλου αναδεικνύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας 00 00 Νιπτήρας Playa cm. Λεκάνη χαμηλής πίεσης με καζανάκι και κάθισμα. Μπαταρίες Active. Playa χαλάρωση και αναζωογόνηση H απλότητα της σειράς Playa σας

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικά πλεκτά ΤΙΜΗ ΣΕΤ ΤΙΜΗ ΣΕΤ

Μεταλλικά πλεκτά ΤΙΜΗ ΣΕΤ ΤΙΜΗ ΣΕΤ Μεταλλικά πλεκτά ΤΙΜΗ ΣΕΤ 660 ΚΩΔ.: 201061 WICKER ΚΑΦΕ 660 Καναπές 131χ69χ79 εκ. ύψος Πολυθρόνα 73x69x79 εκ. ύψος Τραπεζάκι 92x50x39 εκ. ύψος Μαξιλάρια μόνο κάθισμα ΚΡΕΜ Πλαίσιο μεταλλικό ΤΙΜΗ ΣΕΤ 630

Διαβάστε περισσότερα

Φοιτητικά έπιπλα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ. Γραφείο Η/Υ. 90χ50χ75,5 cm 45,90 ΒΕΝΓΚΕ 11001166 ΚΑΡΥ Ι 11002640

Φοιτητικά έπιπλα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ. Γραφείο Η/Υ. 90χ50χ75,5 cm 45,90 ΒΕΝΓΚΕ 11001166 ΚΑΡΥ Ι 11002640 Φοιτητικά έπιπλα σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ΩΡΑ * µε κάθε αγορά σας! ALTO LOGOS TWIST 88,5x50x75 cm 90χ50χ75,5 cm 81x50,5x75 11001283 44,90 11001166 45,90 11001282 34,90 11001287 11002640 11002641 Τα προϊόντα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αληθινές Προσφορές και Εκπτώσεις ΜΟΝΟ στα...!!! άνοιξη καλοκαίρι 2013 ΜΟΝΟ. με την κάρτα μέλους ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012. Mεταλλική κούνια 3θέσεων

Αληθινές Προσφορές και Εκπτώσεις ΜΟΝΟ στα...!!! άνοιξη καλοκαίρι 2013 ΜΟΝΟ. με την κάρτα μέλους ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012. Mεταλλική κούνια 3θέσεων άνοιξη καλοκαίρι 2013 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012 Διάστ: 172χ110χ155 εκ. 69 Πτυσσόμενο σέτ 3 τμχ ΑΠΟ 99 00 79 90 Club Mεταλλική κούνια 3θέσεων Club σε μοντέρνα σχέδια & χρώματα. Αληθινές Προσφορές και Εκπτώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία Επωνυμία επιχείρησης Τηλέφωνα επικ. Υπεύθυνος επικοινωνίας E-mail επικοιν. ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΩΔΙΚΟΣ : Κ1 ΛΕΥΚΟ / ΚΟΚΚΙΝΟ / ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΕΚΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες των δομών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την προμήθεια επίπλων για τις ανάγκες των δομών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ) Πληρ.: Κουνελάκη Αικατερίνη Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213 41630 Fax: 28210 95292 Email:

Διαβάστε περισσότερα

στύλ & οικονομία συνδυάστε για το σπίτι των ονείρων σας! ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΩΛΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ epipla-lioumis

στύλ & οικονομία συνδυάστε για το σπίτι των ονείρων σας! ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΩΛΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ epipla-lioumis συνδυάστε στύλ & οικονομία για το σπίτι των ονείρων σας! 4ο χλμ Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων ΜΑΥΡΟΥΔΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Ηγουμενίτσα - 2665041762 e-mail: Info@epiplalioumis.gr epipla-lioumis ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

MATIS λύσεις ποιότητας & σχεδιασμού... για όλους

MATIS λύσεις ποιότητας & σχεδιασμού... για όλους MATIS λύσεις ποιότητας & σχεδιασμού... για όλους Σ 1 IM - TOMI Ετοιμοπαράδοτος Γωνιακός καναπές 280*200εκ, καφέ PK855-B4, δεξιός όπως φώτο Μπράτσο καναπέ TOMI Η λεπτομέρια κάνει την διαφορά ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

H εμπνευσμένη απλότητα

H εμπνευσμένη απλότητα H εμπνευσμένη απλότητα Merten Σεπτέμβριος 2010 1 Υλικά κατασκευής Πιστοποίηση Κατοικία 2 Merten: ένα ιστορικό όνομα εμπλουτίζει τη σειρά διακοπτών της Schneider Electric Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα