ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ CMS SYSTEMS SOLUTIONS

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ CMS SYSTEMS SOLUTIONS"

Transcript

1 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ CMS SYSTEMS SOLUTIONS

2 CMS SYSTEMS SOLUTIONS Η CMS Systems Solutions (CMS) ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών και λύσεων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Αυτές περιλαμβάνουν συμβουλές επιλογής και εφαρμογής λογιστικών συστημάτων, σχεδιασμό εκθέσεων αναφοράς, κατάρτιση και διαχείριση έργων. Από το 2004 η CMS είναι ο αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος διανομέας της CaseWare International Inc. σε Κύπρο και Ελλάδα. Μέσα από την υπάρχουσα γκάμα των προϊόντων της CaseWare, η CMS καθίσταται ο κορυφαίος προμηθευτής λογισμικών για την ετοιμασία οικονομικών καταστάσεων, την αυτοματοποίηση του ελέγχου και την ετοιμασία φορολογικών δηλώσεων στην Κύπρο. Αυτή την στιγμή η CMS παρέχει λογισμικά και υποστήριξη σε πέραν των 600 επιχειρήσεων με περισσότερους από 4000 χρήστες. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται - Στο Δημόσιο τομέα η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, ο Οργανισμός Χρηματοδότησης Στέγης, ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού, ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου. Μεγάλες εταιρείες συμπεριλαμβανομένων και της Logicom, Iacovou Brothers, Uniplant, Frou, A & P (Andreou & Paraskevaides) Holdings, Ten Group Services, Marismare Hotels, Tsokkos Hotels, Louis Hotels, BB Energy Management SA, FHL Kyriakides Group και General Electric International Inc.

3 Πελάτες μας είναι επίσης η μεγάλη πλειοψηφία των λογιστικών γραφείων στην Κύπρο συμπεριλαμβανομένων και των PricewaterhouseCoopers, KPMG, Deloitte και Ernst & Young. Στην Ελλάδα, ανάμεσα στους ελεγκτικούς οίκους πελάτες μας είναι οι ECOVIS Hellas, HLB Hellas SA, Moore Stephens Chartered Accountants, ORION Audit, PKF Ευρωελεγκτική Α.Ε., KRESTON Prime Audit LTD, RSM Greece AE και UHY AXON Certified Auditors S.A.. Η ομάδα μας αποτελείτε από 10 συμβούλους, συμπεριλαμβανομένων και 5 εγκεκριμένων λογιστών (ACA και ACCA) με αρκετά χρόνια πείρας. Η ομάδα των συμβούλων και προγραμματιστών μας παρέχουν υψηλής ποιότητας υποστήριξη με πρωταρχικό μας στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

4 CASEWARE INTERNATIONAL INC. Η CaseWare International Inc. αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λογισμικών στους τομείς του ελέγχου και της χρηματοοικονομικής αναφοράς από λογιστές και ελεγκτές μικρών και μεγάλων γραφείων, από εταιρείες και από κυβερνητικούς οργανισμούς. Τα προϊόντα της CaseWare βοηθούν τους επαγγελματίες σε πάνω από 60 χώρες να εκτελούν τις εργασίες τους, πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Η CaseWare ιδρύθηκε στο Τορόντο το 1988, και είναι ο κορυφαίος προμηθευτής λογισμικών ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία λογιστικών και ελεγκτικών γραφείων. Επίσης τα λογισμικά προϊόντα της εταιρίας χρησιμοποιούνται για έλεγχο και ετοιμασία χρηματοοικονομικών καταστάσεων σε κυβερνητικούς οργανισμούς, φορολογικές αρχές και επιχειρήσεις. Τα προϊόντα της CaseWare παρέχουν την δυνατότητα ετοιμασίας, επισκόπησης και ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων, τη διαχείριση εργασιών των πελατών, τη διεξαγωγή λεπτομερούς ελέγχου και τη παρακολούθηση και τιμολόγηση χρόνου εργασίας και γενικής υποστήριξης διαχείρισης της επιχείρησης.

5 ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ CASEWARE WORKING PAPERS Το CaseWare Working Papers είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο λογισμικό που σας παρέχει όλα όσα θα αναμένατε από ένα εργαλείο διασφάλισης και αναφοράς καθώς και πολλά άλλα! Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα ενημέρωσης των εγγράφων σε πραγματικό χρόνο, καταγραφής και διαχείρισης σχολίων, γενικής διαχείρισης των εργασιών και ισχυρού ελέγχου των διαφορετικών εκδόσεων εγγράφων και λογαριασμών του Working Papers η ηλεκτρονική επισκόπηση ποτέ δεν ήταν ευκολότερη. Από τις οικονομικές καταστάσεις ο χρήστης μπορεί εύκολα να δει από πού προέρχονται οι πληροφορίες και τα ποσά μέχρι και το επίπεδο ισοζυγίου η ακόμη και εγγραφών εάν αυτές έχουν εισαχθεί στο σύστημα. FINANCIAL STATEMENTS TEMPLATE Το CASEWARE είναι η πιο διαδομένη ανά τον κόσμο εξειδικευμένη εφαρμογή για την ετοιμασία οικονομικών καταστάσεων με βάση τα ΔΠΧΠ. Το Financial Statements Template είναι ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο που προσφέρει όλα όσα αναμένονται από ένα λογισμικό ετοιμασίας ατομικών ή ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων. Χρησιμοποιώντας το μειώνεται σημαντικά ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την ετοιμασία οικονομικών καταστάσεων. Διευκολύνεται επίσης η επίτευξη αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων καθώς επιτρέπει την συμπλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των οικονομικών καταστάσεων, πριν να είναι έτοιμο το τελικό ισοζύγιο. Εξασφαλίζεται επίσης εμπιστοσύνη ότι οι οικονομικές καταστάσεις δεν περιέχουν οποιαδήποτε λάθη ή παραλείψεις. Η εκμάθηση και η χρήση του λογισμικού είναι πολύ εύκολη και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις αναφοράς οποιουδήποτε οργανισμού.

6 CASEWARE AUDIT INTERNATIONAL TEMPLATE Το CaseWare Audit International template είναι μια ισχυρή και αποτελεσματική "έτοιμη για χρήση" επιλογή για την εκτέλεση αναθέσεων διασφάλισης, ανάλυσης και αναφοράς σε ένα πλήρες ηλεκτρονικό περιβάλλον. Ολόκληρη η διεργασία ελέγχου οικονομικών καταστάσεων μπορεί να σχεδιαστεί, να διεκπεραιωθεί και να επισκοπηθεί ηλεκτρονικά εξαλείφοντας τελείως τις χειρόγραφες διαδικασίες. Το Audit International προσαρμόζετε για κάθε λογιστική επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους. Όντως ένα πολύ ευέλικτο και ευπροσάρμοστο προϊόν, δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το ενσωματωμένο περιεχόμενο ή να προσθέσει δικό του, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει όλες τις απαίτησης του ελέγχου. CASEWARE TAX FORMS Το CaseWare Tax Forms είναι μια εφαρμογή που προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο για την συμπλήρωση των Φορολογικών Δηλώσεων των πελατών σας. Η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής δηλώσεων Εσωτερικών προσόδων έχει απλοποιηθεί με τη χρήση ενός αριθμού ειδικών χαρακτηριστικών. Η φορολογική δήλωση μπορεί να συμπληρωθεί και επικυρωθεί τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά. Η ειδική έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών σημαίνει ότι η ολοκληρωμένες δηλώσεις μπορούν να τυπωθούν και υποβληθούν με το χέρι. Εναλλακτικά οι δηλώσεις μπορούν να εξαχθούν σε παρτίδα σε αρχεία XML και να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος TAXISnet.

7 CASEWARE SMARTSYNC Υπάρχουν σίγουρα πολλές λύσεις που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να συνεργάζονται για την εργασία τους, αλλά καμία τόσο έξυπνη και εξελιγμένη όσο το CaseWare SmartSync. Συνδυασμένο με το CaseWare Working Papers, αυτό το επαναστατικό εργαλείο παρέχει πρωτοφανή αύξηση στην παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα του χρήστη, εξαλείφοντας τα γεωγραφικά όρια. Ανεξαρτήτως από το που βρίσκονται τα μέλη της ομάδας, το SmartSync διατηρεί την εργασία του καθενός σε τέλεια αρμονία και συγχρονισμό. CASEWARE CONNECTOR Το Connector παρέχει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο για να συνδέσεις τις πληροφορίες του Working Papers μαζί με έγγραφα που παράχθηκαν από Word ή Excel. Εκτός από την ενσωμάτωση δεδομένων από οποιοδήποτε μέρος της βάσης δεδομένων του Working Papers, περιλαμβανομένων των ποσών και ιδιοτήτων των λογαριασμών, μπορείτε να προσθέσετε πλήρη σχολιασμό, παραπομπές και σημάδια ελέγχου και να συνδεθείτε σε υποστηρικτικά έγγραφα που πιθανών να δημιουργήσατε στο λογισμικό.

8 CASEWARE CLOUD Το CaseWare Cloud είναι ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον συνεργασίας που βελτιώνει σημαντικά τον τρόπο συνεργασίας του προσωπικού μεταξύ σας καθώς και με πελάτες. Με ασφαλείς ενημερώσεις, πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή και νέους τρόπους παρακολούθησης των αναθέσεων σας, το CaseWare Cloud αυξάνει την συνεργασία σας σε ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο. Ενσωματωμένο στο CaseWare Cloud, το CaseWare Collaborate αποτελείτε από ένα σύνολο διαδικτυακών εφαρμογών που προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αριθμό εργαλείων συνεργασίας σε αναθέσεις σε μια κεντρική λύση, περιλαμβάνοντας κοινωνική δικτύωση επιχειρήσεων, πλήρη πύλη πελατών, διαχείριση εγγράφων, ιχνηλάτηση αναθέσεων ελέγχου και κεντρική διαχείριση προσωπικού και πελατών. CASEWARE TIME Το CaseWare Time εκτελεί τις πολύπλοκες λειτουργίες που μια λογιστική επιχείρηση απαιτεί με ένα απλό, εύχρηστο τρόπο που δεν απαιτεί χρηματοοικονομικό υπόβαθρο. Το Time μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε πρόκληση διαχείρισης τόσο σε μεγάλες όσο και μικρές επιχειρήσεις. Το CaseWare Time σου δίνει τα πάντα που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς την λογιστική σου επιχείρηση, σε ένα πακέτο. Με το Time, παίρνεις διαχείριση χρόνου και τιμολογήσεων, εισπρακτέων λογαριασμών και άλλα, και όλα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε από κάποιον άλλο να κλείσει ένα αρχείο πριν να εργαστείτε. Αυτή η σε πραγματικό χρόνο τεχνολογία σας επιτρέπει αμέσων να γνωρίζεται την θέση της επιχείρησης σας. Όταν εισάγετε το χρόνο σας, όλα τα σχετικά ποσά για κάθε έκθεση και επιστολή πελατών ενημερώνονται άμεσα και αυτόματα.

9 CMS SYSTEMS SOLUTIONS CASEWARE AUTHORISED DISTRIBUTOR CMS Systems Solutions Ltd Αθηνών 22 Στρόβολος Λευκωσία 2040 Κύπρος Τ.Κ Λευκωσία 2090 Κύπρος Τηλέφωνο Φαξ info@cms-ss.com

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

«ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» Μητρώο Ελεγκτικών Εταιρειών Ελλάδας ΣΥΝΤΑΞΗ Χ.-Μ. ΣΚΟΥΛΙΔΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. «π-consulting» ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2014 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus

The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus Γενική Παρουσίαση Συνδέσμου Ιδρύθηκε το 1961 Αποτελεί την εποπτική και ρυθμιστική αρχή για το λογιστικό και ελεγκτικό επάγγελμα Αριθμεί περίπου 3.350

Διαβάστε περισσότερα

Μηνύματα Υποψηφίων για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση

Μηνύματα Υποψηφίων για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση Μηνύματα Υποψηφίων για τις εκλογές για ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την επικείμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση 1. Χρίστος Βασιλείου Αγαπητοί συνάδερφοι, φίλες και φίλοι, Με την

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

H εταιρεία Apserou Shiaka & Co Ltd παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ντόπιους και διεθνείς πελάτες.

H εταιρεία Apserou Shiaka & Co Ltd παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ντόπιους και διεθνείς πελάτες. 1 2 H εταιρεία Apserou Shiaka & Co Ltd παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ντόπιους και διεθνείς πελάτες. Aποστολή μας Eίναι να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΜ ΣΟΕΛ 156, ΑΦΜ 997803446 1 Ιστορικό Η (Hellenic Auditing Company HAC) που εν συντομία θα αποκαλείται «η Εταιρία», αποτελείται από ένα δίκτυο ορκωτών ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Ημερίδα Η σημασία των συνεργιών μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην προώθηση των βέλτιστων ενεργειακών πολιτικών

Πρόσκληση Ημερίδα Η σημασία των συνεργιών μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην προώθηση των βέλτιστων ενεργειακών πολιτικών Πρόσκληση Ημερίδα Η σημασία των συνεργιών μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην προώθηση των βέλτιστων ενεργειακών πολιτικών Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 Γραφεία Deloitte, Λευκωσία Η Deloitte σας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΝΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Έκθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Απευθύνεται: Σε όλα τα στελέχη και υπαλλήλους επιχειρήσεων που εφαρμόζουν ή πρόκειται να εφαρμόσουν τα IFRS

Απευθύνεται: Σε όλα τα στελέχη και υπαλλήλους επιχειρήσεων που εφαρμόζουν ή πρόκειται να εφαρμόσουν τα IFRS Πρόγραμμα 107 Πρακτικό Σεμινάριο για Απόκτηση Διεθνής Πιστοποίησης στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα) - IACAFM - ΚΕΛΕ Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών Τίτλος Σεμιναρίου:

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ. Οργάνωση Λογιστηρίου Εταιρείας Παραγωγής και Εμπορίας Φακέλων ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΔΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 13450

Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ. Οργάνωση Λογιστηρίου Εταιρείας Παραγωγής και Εμπορίας Φακέλων ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΔΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 13450 1 Α.Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 2012 Οργάνωση Λογιστηρίου Εταιρείας Παραγωγής και Εμπορίας Φακέλων ΒΙΔΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 13450 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Μια επιχείρηση διαθέτει κατάλληλα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Σταθερή επιλογή συνεργασίας με αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες, εξειδικευμένες λύσεις, ολοκληρωμένη υποστήριξη consulting solutions

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Dynamics NAV & Verticals

Microsoft Dynamics NAV & Verticals Microsoft Dynamics NAV & Verticals 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics NAV ERP Τι είναι; Το Enterprise Resource Planning (ERP) είναι μια λύση λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας.

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Οι υπολογιστές σας προφυλάσσονται πλέον χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία με τείχη προστασίας, προγράμματα έναντι ιών, ακόμα και με την κρυπτογράφηση δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων

Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων Γενικά για την εφαρμογή Η νομοθεσία, η ανάγκη για προϊόντα ανώτερης ποιότητας, αλλά και οι κανόνες ορθής διαχείρισης της παραγωγής «επιβάλουν» στις σύγχρονες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Debt Restructuring. Survive today. Prepare for tomorrow. 15 Οκτωβρίου 2015. 1 Deloitte Business Solutions 2015 All rights reserved

Debt Restructuring. Survive today. Prepare for tomorrow. 15 Οκτωβρίου 2015. 1 Deloitte Business Solutions 2015 All rights reserved Debt Restructuring Survive today. Prepare for tomorrow 15 Οκτωβρίου 2015 1 Deloitte Business Solutions 2015 All rights reserved Αναδιάρθρωση? 2 Deloitte Business Solutions 2015 All rights reserved 2 Χρηματοοικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Taseis Management Total Accomplishment & Efficient Integrated Strategies

Taseis Management Total Accomplishment & Efficient Integrated Strategies Υποβολή προτάσεως συνεργασίας για την μελέτη, ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 σε μικροβιολογικά εργαστήρια Σας καταθέτουμε ολοκληρωμένη πρόταση η οποία αφορά στην

Διαβάστε περισσότερα

'Ενδειξη Αποτελέσματος για το Οικονομικό Έτος 2014 Δείτε το συνημμένο

'Ενδειξη Αποτελέσματος για το Οικονομικό Έτος 2014 Δείτε το συνημμένο 'Ενδειξη Αποτελέσματος για το Οικονομικό Έτος 2014 Δείτε το συνημμένο 0045/00010712/el Ένδειξη Αποτελέσματος LOGICOM PUBLIC LTD LOG Attachment: 1. 2014 Ένδ Αποτ Regulated Publication Date: 27/02/2015 LOGICOM

Διαβάστε περισσότερα

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων»

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων» «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών» ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εφαρμογή Εμπορίας... 1 1.1. Εισαγωγή... 1 1.2. Επισκόπηση Επιλογών Εφαρμογής... 1 1.3. Διαδικασίες Εφαρμογής... 1

Διαβάστε περισσότερα

«Καινοτόμες λύσεις λογισμικού, για αύξηση παραγωγικότητας και βέλτιστη διαχείριση» Βασίλειος Μαρούλης MG Code www.mgcode.gr

«Καινοτόμες λύσεις λογισμικού, για αύξηση παραγωγικότητας και βέλτιστη διαχείριση» Βασίλειος Μαρούλης MG Code www.mgcode.gr «Καινοτόμες λύσεις λογισμικού, για αύξηση παραγωγικότητας και βέλτιστη διαχείριση» Βασίλειος Μαρούλης MG Code www.mgcode.gr Agenda 1 ο μέρος Σύγχρονες ανάγκες και λύσεις Πλήρης, Έγκυρη & Έγκαιρη Πληροφόρηση

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

6/4/2015. Μηχανογραφημένη Λογιστική ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

6/4/2015. Μηχανογραφημένη Λογιστική ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Μηχανογραφημένη Λογιστική ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Δ ι δ ά σ κ ο υ σ α Χ. Ν τ ε λ ο π ο ύ λ ο υ Μέλος ΕΔΙΠ Μάρτιος 2015 2 1 3 4 2 Λογιστικά Πληροφοριακά

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Thessaloniki Tax Forum Φοροδιαφυγή & Φοροαποφυγή Νέες εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο

Thessaloniki Tax Forum Φοροδιαφυγή & Φοροαποφυγή Νέες εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο Thessaloniki Tax Forum Φοροδιαφυγή & Φοροαποφυγή Νέες εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο, 7 η Νοεµβρίου 2016 Απώλεια Εσόδων 1 τρις Ετησίως εκτιµούσε η Επιτροπή το 2012 τις απώλειες σε φορολογικά έσοδα στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ 2012 / ΤΕΥΧΟΣ 3. Σταμάτιος Δρίτσας,

ΕΤΟΣ 2012 / ΤΕΥΧΟΣ 3. Σταμάτιος Δρίτσας, ΕΤΟΣ 2012 / ΤΕΥΧΟΣ 3 Σταμάτιος Δρίτσας, CRP, Ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής Ανάθεση εργασιών σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Λογιστών (IFAC): Συναφείς Υπηρεσίες Σταμάτιος Δρίτσας

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Διαφάνειας 2013

Έκθεση Διαφάνειας 2013 Έκθεση Διαφάνειας 2013 1 Περιεχόμενα Πρόλογος 3 Δομή και Ιδιοκτησία 5 Ποιότητα 7 Ανταμοιβή εταίρων 9 Χρηματοοικονομική πληροφόρηση 10 Εταιρείες Δημοσίου Ενδιαφέροντος 11 2 Πρόλογος H KRESTON PRIME AUDIT

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Ευνοϊκότερο καθεστώς στις φορολογικές κυρώσεις

Ευνοϊκότερο καθεστώς στις φορολογικές κυρώσεις Ελλάδα Φορολογικά Νέα 22 Ιανουαρίου 2018 Ευνοϊκότερο καθεστώς στις φορολογικές κυρώσεις Οι δύο νέοι νόμοι, ήτοι ο Ν.4509/17, ο οποίος γενικά ισχύει από 01.01.2018, ο Ν.4512/18 με ισχύ από 17.01.2018, επέφεραν,

Διαβάστε περισσότερα

έγκριση του ανώτατου ορίου της αµοιβής των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τη διανυόµενη χρήση 2013 (1/1/2013 έως 31/12/2013).

έγκριση του ανώτατου ορίου της αµοιβής των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τη διανυόµενη χρήση 2013 (1/1/2013 έως 31/12/2013). Σχέδιο Αποφάσεων ή Προτάσεων του ιοικητικού Συµβουλίου επί των θεµάτων ηµερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των µετόχων της FORTHNET ΑΕ, η οποία θα λάβει χώρα στις 28 Ιουνίου 2013 ή οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Φραγκοκκλησιάς 3α & Γρανικού Μαρούσι Αθήνα, Ελλάδα Τηλ.: Fax:

Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Φραγκοκκλησιάς 3α & Γρανικού Μαρούσι Αθήνα, Ελλάδα Τηλ.: Fax: Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Φραγκοκκλησιάς 3α & Γρανικού 151 25 Μαρούσι Αθήνα, Ελλάδα Τηλ.: +30 210 6781 100 Fax: +30 210 6776 221-2 www.deloitte.gr Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 0087/00009420/el Ετήσια Οικονομική Έκθεση SEA STAR CAPITAL PLC ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ 2013 Γίνεται αναφορά στις Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας Sea Star Capital Plc που είχαν δημοσιευθεί

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Πρόσφατες Αλλαγές στη Φορολογική Νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Σεμινάριο Πρόσφατες Αλλαγές στη Φορολογική Νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αρ. 8/2014 Σεμινάριο Πρόσφατες Αλλαγές στη Φορολογική Νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, Λευκωσία Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 14:00 18:00 Χαρουπόμυλοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. iknowhow Πληροφορική A.E ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ iknowhow Πληροφορική A.E Η Εφαρμογή...3 Χρήστες...3 Πρόσβαση στην Εφαρμογή...3 Συμβεβλημένος Μόνιμος Ιατρός...5

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τιµής, Μοσχάτο, 5 Σεπτεµβρίου 2018 Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ John Saffrett Α.. 52204177 Το µέλος και νόµιµη εκπρόσωπος Gisele URQUIA Α.. 14DC11175 5 Οι ανωτέρω χρηµατοοικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

Managing Information. Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate Athens University of Economics and Business. e-mail: kyritsis@ist.edu.

Managing Information. Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate Athens University of Economics and Business. e-mail: kyritsis@ist.edu. Managing Information Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate Athens University of Economics and Business e-mail: kyritsis@ist.edu.gr Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων και Διαχείριση Έργων Learning

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017, Αίθουσα Κοινοτικού Συμβουλίου Γαλάτας Νίκος Φιλίππου, Ανώτερος Λειτουργός Παραγωγικότητας Μέρος Α Ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Φορολογική Έρευνα 2014 Ελληνικά ευρήματα

Ευρωπαϊκή Φορολογική Έρευνα 2014 Ελληνικά ευρήματα Ευρωπαϊκή Φορολογική Έρευνα 2014 Ελληνικά ευρήματα Η Deloitte πραγματοποίησε την Ευρωπαϊκή Φορολογική Έρευνα για 2 η χρονιά με τη συμμετοχή φορολογικών στελεχών από 814 εταιρείες και από 29 χώρες της Ευρώπης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα: 30 Νοεμβρίου 2017 Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Παραίτηση κ. Δημήτρη Πετρίδη, Διορισμός των κ.κ. Μιχάλη Λοΐζου και Νέαρχου Πετρίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και Σύσταση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης.

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Εξοικονόμηση και διαχείριση κόστους: Η Canon κάνει την επιχείρησή σας ακόμα πιο ανταγωνιστική. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Σωστή στρατηγική Η Canon σας προσφέρει πολύτιμη

Διαβάστε περισσότερα

13 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

13 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 13 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Α. Καθήκοντα και Ευθύνες: Βοηθά στην εποπτεία και παρακολούθηση της κεφαλαιαγοράς και διεξάγει σχετικές μελέτες και έρευνες, συλλέγει και αναλύει

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.Store E-Commerce Platform

GoDigital.Store E-Commerce Platform GoDigital.Store E-Commerce Platform Πλήρης διαχείριση καταλόγου και καταστήματος banet Α.Ε. Βαλαωρίτου 20 54625 Θεσσαλονίκη Τ.2310253999 F.2310253998 www.banet.gr info@banet.gr GoDigital.Store Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Διαφάνειας 2017 Μάρτιος 2018

Έκθεση Διαφάνειας 2017 Μάρτιος 2018 Έκθεση Διαφάνειας 2017 Μάρτιος 2018 1 Περιεχόμενα Σελίδα 1. Πρόλογος 3-4 2. Δομή και Ιδιοκτησία 3. Ανεξάρτητο Μέλος της KRESTON INT/NAL 5 6 4. Εταιρική Διακυβέρνηση 7-8 5. Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακές Τεχνολογίες στη Ζωή μας!

Ψηφιακές Τεχνολογίες στη Ζωή μας! Ψηφιακές Τεχνολογίες στη Ζωή μας! 13 Φεβρουαρίου 2018, Δήμος Αθηένου Νίκος Φιλίππου Ανώτερος Λειτουργός Παραγωγικότητας Αδιαμφισβήτητο Δεδομένο Η χρήση των νέων τεχνολογιών αυξάνει την παραγωγικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά. Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστότοπου και Online Παραγγελιοληψίας. Morphix. Το όνομα της επιχείρησης σας Υπεύθυνος επικοινωνίας:

Προσφορά. Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστότοπου και Online Παραγγελιοληψίας. Morphix. Το όνομα της επιχείρησης σας Υπεύθυνος επικοινωνίας: Morphix Κεντρικής Μακεδονίας 13, 54632 Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2313 047500 E-mail: morphix@morphix.gr Website : www.morphix.gr Προσφορά Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστότοπου και Online Παραγγελιοληψίας Το όνομα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών Business Development Manager Mantis Hellas Βελτιστοποίηση απόδοσης επενδύσεων στο χώρο των Logistics ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ανθρώπινο δυναμικό Εγκαταστάσεις Υποδομές

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικές Υπηρεσίες

Φορολογικές Υπηρεσίες Smart decisions. Lasting value. Φορολογικές Υπηρεσίες Audit / Tax / Advisory / Risk Audit / Tax / Advisory / Risk -. Smart decisions. Lasting value. Το τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών της CROWE SOL βασισμένο

Διαβάστε περισσότερα

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Η εταιρεία μας διαθέτει στελέχη που φιλοδοξούν να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών μας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας παρέχουμε το

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών

Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών Παρακολούθηση Φορολογικής Βάσης λογαριασμών Ο Νόμος 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» Σύμφωνα με τις διατάξεις του του ν. 4308/2014 για τα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα», το λογιστικό σύστημα κάθε οντότητας

Διαβάστε περισσότερα

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Η σύγχρονη εποχή παρουσιάζει συνεχώς νέες προκλήσεις. Μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Παραμονή στο στίβο του ανταγωνισμού. Δημιουργία πρόσθετης αξίας για

Διαβάστε περισσότερα

AUDIRE ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Ι.Κ.Ε ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ 2017 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 45 ΤΟΥ N.4449/2017

AUDIRE ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Ι.Κ.Ε ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ 2017 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 45 ΤΟΥ N.4449/2017 AUDIRE ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Ι.Κ.Ε ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ 2017 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 45 ΤΟΥ N.4449/2017 Περιεχόμενα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 1 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 1 3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Page 1 of 6. Πρόταση συνεργασίας για τα μέλη του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου

Page 1 of 6. Πρόταση συνεργασίας για τα μέλη του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου Page 1 of 6 Πρόταση συνεργασίας για τα μέλη του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου 2014 Page 2 of 6 Περιεχόμενα Infocredit Group... 3 Εμπορική Πληροφόρηση... 3 Dun & Bradstreet... 3 Υπηρεσίες Κανονιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Natech. ATM ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Υλοποίηση τραπεζικών υπηρεσιών μέσω Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών

Διαβάστε περισσότερα

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων»

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων» «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών» ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εφαρμογή Αιτήσεων... 1 1.1. Εισαγωγή... 1 1.2. Επισκόπηση Επιλογών Εφαρμογής... 1 1.3. Διαδικασίες Εφαρμογής... 1 1.3.1.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Η Auto Auctions Η εταιρία Auto Auctions είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Auktion&Markt AG για Ελλάδα και Κύπρο, ενός από τους μεγαλύτερους οίκους

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions

Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions Ερεύνα ικανοποιήσης πελάτη για το Open Accounting και τις υπηρεσίες της Open System solutions 1 Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν ειδικά συστήματα κρατήσεων για την διεκπεραίωση των επιχειρησιακών αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

PASAL CYPRUS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008

PASAL CYPRUS LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 31 Δεκεμβρίου 2008 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Διοικητικό Συμβούλιο και άλλοι αξιωματούχοι 1 Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Deloitte Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Φραγκοκκλησιάς 3α & Γρανικού 151 25 Μαρούσι Αθήνα, Ελλάδα Τηλ.: +30 210 6781 100 Fax: +30 210 6776 221-2 www.deloitte.gr Έκθεση Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η Silicontech ιδρύθηκε πρόσφατα (Νοέµβριο 2004) πραγµατοποιώντας το όραµα µιας ολοκληρωµένης οµάδας συνεργατών, ειδικευµένων στον τοµέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Μετά από µια

Διαβάστε περισσότερα

CYBERLOGIC e-tourism PLATFORM

CYBERLOGIC e-tourism PLATFORM CYBERLOGIC e-tourism PLATFORM Cyberlogic Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Πληροφορικής & Διαδικτύου Μάχης Κρήτης 10, Μεγ. Χάνδαξ 1ος Όροφος Τηλ. 2810371123, Φαξ. 2810371124 Web: www.cyberlogic.gr / email: info@cyberlogic.gr

Διαβάστε περισσότερα

Καταπολέμηση της απάτης και της διαφθοράς: Ο ρόλος του ελεγκτικού κλάδου. 23 Ιουνίου 2017

Καταπολέμηση της απάτης και της διαφθοράς: Ο ρόλος του ελεγκτικού κλάδου. 23 Ιουνίου 2017 Καταπολέμηση της απάτης και της διαφθοράς: Ο ρόλος του ελεγκτικού κλάδου 23 Ιουνίου 2017 Λογιστικό/Ελεγκτικό Επάγγελμα: Έντονα ρυθμιζόμενο επάγγελμα τόσο από Ευρωπαϊκές Οδηγίες όσο και από διεθνή πρότυπα.

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Διαφάνειας KRESTON PRIME AUDIT IKE

Έκθεση Διαφάνειας KRESTON PRIME AUDIT IKE Έκθεση Διαφάνειας 2014 KRESTON PRIME AUDIT IKE Μάρτιος 2014 Περιεχόμενα Σελίδα Α. Δομή και Ιδιοκτησία-Εταίροι 5 Β. Συνεργασία με το ανεξάρτητο μέλος της KRESTON INTERNATIONAL LTD Γ. Εταιρική Διακυβέρνηση

Διαβάστε περισσότερα

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ

TRAVIS TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAFFIC VIOLATION INFORMATION SYSTEM ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΦΩΤΟΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ TRAVIS-V1-2012 TRAVIS Λογισμικό Διαχείρισης Παραβάσεων Φωτοεπισήμανσης Το σύστημα διαχείρισης παραβάσεων φωτοεπισήμανσης

Διαβάστε περισσότερα

NARKISSOSGEORGIADIS. Winchester MBA Management Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Winchester MBA Management Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

NARKISSOSGEORGIADIS. Winchester MBA Management Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Winchester MBA Management Συμβουλευτικών Υπηρεσιών NARKISSOSGEORGIADIS Winchester MBA Management Συμβουλευτικών Υπηρεσιών NARKISSOSGEORGIADIS Winchester MBA Management Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Νάρκισσος Β. Γεωργιάδης, ΜΒΑ Ακαδημαϊκό Έτος 2015-2016 1 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014

Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014 Όροι Εντολής Επιτροπών και Εξειδικευμένων Ομάδων Εργασίας 2012-2014 Α. Επιτροπές 1. Δημόσιου Τομέα Αποτελεί ένα σχήμα για όλους τους επαγγελματίες λογιστές μέλη του ΣΕΛΚ που εργάζονται στο δημόσιο και

Διαβάστε περισσότερα

Ένδειξη Αποτελέσματος για το Οικονομικό Έτος 2015 Δείτε το συνημμένο

Ένδειξη Αποτελέσματος για το Οικονομικό Έτος 2015 Δείτε το συνημμένο Ένδειξη Αποτελέσματος για το Οικονομικό Έτος 2015 Δείτε το συνημμένο 0045/00014919/el Ένδειξη Αποτελέσματος LOGICOM PUBLIC LTD LOG Attachment: 1. Ένδειξη Αποτελέσματος για το Οικονομικό Έτος 2015 Regulated

Διαβάστε περισσότερα

Προσβλέπουμε στη συνεργασία σας για να καταστήσουμε και την εξέταση αυτή ως θεσμό στην Κύπρο προς όφελος των υποψηφίων και της οικονομίας.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία σας για να καταστήσουμε και την εξέταση αυτή ως θεσμό στην Κύπρο προς όφελος των υποψηφίων και της οικονομίας. 21 Νοεμβρίου 2008 Αγαπητοί συνεργάτες, Εισαγωγή Επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για την εισαγωγή της νέας εξέτασης «Πιστοποίηση Δεξιοτήτων Λογιστικής με τη Χρήση. Στο κείμενο που ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων»

«Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων» «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών» ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εφαρμογή Πιστοποιητικών... 1 1.1. Εισαγωγή... 1 1.2. Επισκόπηση Επιλογών Εφαρμογής... 1 1.3. Διαδικασίες Εφαρμογής...

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου; δυναμικό περιεχόμενο

Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου; δυναμικό περιεχόμενο Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου; Παρά την μεγάλη εξάπλωση του διαδικτύου και τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ιστοσελίδων, πολλές εταιρείες ή χρήστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων και ηλεκτρονικής λήψης παραγγελιών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του ipad της Apple με τις ορθές πρακτικές marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

το Διοικητικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Οικονομικού και Διοικητικού Διευθυντή

το Διοικητικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Οικονομικού και Διοικητικού Διευθυντή Προς: Υπόψη: Κοινοποίηση: το Διοικητικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κ. Βογιατζόγλου Νικόλαου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Τσέπερη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ EDI. Αυτόματη καταχώρηση. i-connect

ΥΠΗΡΕΣΙΑ EDI. Αυτόματη καταχώρηση. i-connect ΥΠΗΡΕΣΙΑ EDI Αυτόματη καταχώρηση παραστατικών i-connect i-connect ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΟ/ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Μήπως είστε από τις επιχειρήσεις που χάνουν σημαντικό χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ Α.Μ. Ε.Λ.Τ.Ε. 1862

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ Α.Μ. Ε.Λ.Τ.Ε. 1862 ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ 2011 ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ Ν. 3693/2008 Νόμιμος Ελεγκτής: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΗΣ A.M.Ε.Λ.Τ.Ε. 1862 (Α.Μ.Σ.Ο.Ε.Λ. 15081) Α. Νομική

Διαβάστε περισσότερα

H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx

H γνησιότητα του παρόντος μπορεί να επιβεβαιωθεί από το https://www.businessregistry.gr/publicity.aspx ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Δ.νση: Ακαδημίας 18 Τ.Κ.: 10671 Πληροφορίες: ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τηλέφωνο: 2103680739 Fax: 2103614726 E-mail: stamatel@acsmi.gr

Διαβάστε περισσότερα

Powering the Hospitality industry

Powering the Hospitality industry Powering the Hospitality industry www.eurotel.gr Εταιρικό Προφίλ Ο Όμιλος EUROTEL HOSPITALITY, είναι μια πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 25 χρόνια, στην

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές Λειτουργίας

Βασικές Αρχές Λειτουργίας Βασικές Αρχές Λειτουργίας Επιτροπής Ελέγχου 21 Ιανουαρίου 2009 PwC Περιεχόμενα Αρμοδιότητες Επιτροπής Ελέγχου - Παρακολούθηση της διαδικασίας ετοιμασίας των οικονομικών καταστάσεων - Καθήκοντα της ΕΕ αναφορικά

Διαβάστε περισσότερα

ενδιαφερόμενους σε Θέματα Συστημάτων Διαχείρισης και Σύγχρονης Επιχειρηματικότητας.

ενδιαφερόμενους σε Θέματα Συστημάτων Διαχείρισης και Σύγχρονης Επιχειρηματικότητας. Υποβολές αιτήσεων: 06/07-08/10/2012 Έναρξη Μαθημάτων: 15/10/2012 Η μεγάλη ταχύτητα εξέλιξης και εξειδίκευσης της γνώσης σήμερα επιβάλει τη Δια Βίου Μάθηση. Οι ραγδαίες αλλαγές στον χρηματοοικονομικό τομέα

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ&ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή διαχείρισης των σχέσεων με πελάτες- Customer Relationship Management (CRM) Οι επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα στον σύγχρονο κόσμο υπάρχουν εφόσον υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice)

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Η Επιχείρηση PRAGMASSI M.I.K.E. (οδός Ψαρρών, αριθ. 25Β, ΤΚ. 54642, Ελλάδα, τηλ: +302315006623, email: info@pragmassi.com)

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία) για να εισαχθεί στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.;

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία) για να εισαχθεί στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.; Κύρια Αγορά - Συχνές Ερωτήσεις Ποιός ασκεί εποπτεία στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα εισαγωγής στην Κύρια Αγορά; Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία)

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγές ερμηνευτικών θέσεων της διοίκησης και προστασία του φορολογούμενου Ομαδικά ασφαλιστήρια μετά τη Γνμδ ΝΣΚ 266/2017 και άλλες περιπτώσεις

Αλλαγές ερμηνευτικών θέσεων της διοίκησης και προστασία του φορολογούμενου Ομαδικά ασφαλιστήρια μετά τη Γνμδ ΝΣΚ 266/2017 και άλλες περιπτώσεις Αλλαγές ερμηνευτικών θέσεων της διοίκησης και προστασία του φορολογούμενου Ομαδικά ασφαλιστήρια μετά τη Γνμδ ΝΣΚ 266/2017 και άλλες περιπτώσεις 4 η Διημερίδα e-θεμισ «Επίκαιρα Ζητήματα Φορολογικού & Ασφαλιστικού

Διαβάστε περισσότερα