SEMANTIC. computing. Company Profile. SEMANTIC computing. Συστήματα Πληροφορικής & Αυτοματισμού

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SEMANTIC. computing. Company Profile. SEMANTIC computing. Συστήματα Πληροφορικής & Αυτοματισμού"

Transcript

1 SEMANTIC computing Company Profile

2 ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η Semantic ιδρύθηκε το 1997 με αποκλειστικό αντικείμενο εργασιών την παροχή ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων σε επιχειρήσεις. Από την αρχή της λειτουργίας της αναδείχθηκε σε μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες πληροφορικής του Νομού. Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσέφερε, εμπλούτισε το πελατολόγιό της με μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύτηκαν τον κρίσιμο τομέα της μηχανογράφησης. Ήδη από το 1998 συγκαταλέγονταν σε μία από τις 3 μεγαλύτερες (σε τζίρο) εταιρείες πληροφορικής του Νομού. Η πρόσληψη 3 τεχνικών και ενός προγραμματιστή επιπλέον ήταν αναγκαία πλέον για την άμεση και άρτια υποστήριξη των πελατών μας. Το 1999 η εταιρεία μας έκανε μία σημαντική επένδυση στην πλέον σύγχρονη τεχνολογία : Το Internet. Έχοντας πλέον μία μόνιμη σύνδεση στο Internet υψηλών ταχυτήτων (1 Mbps) εγκατέστησε στα γραφεία της ιδιόκτητο WEB SERVER, MAIL SERVER. Έχοντας το δικό της ιδιόκτητο site μπορούσε πλέον να προσφέρει στους πελάτες οποιαδήποτε υπηρεσία INTERNET. Το 2000 η Infoquest, η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα, επέλεξε την SEMANTIC σαν QUEST SERVICE CENTER στον Νομό Ημαθίας. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η εταιρεία μας έχει την τεχνική κάλυψη των περισσοτέρων τραπεζών στον Νομό μας, όπως και πολλών άλλων εταιρειών με πανελλαδική εμβέλεια όπως επίσης και δημοσίων υπηρεσιών. Το 2000 επίσης, η εταιρεία μας εγκαταστάθηκε σε καινούργιους χώρους, στο κέντρο της Βέροιας (επί της Κεντρικής) με ξεχωριστούς και ανεξάρτητους χώρους εργαστηρίων και software developement. Η ανάπτυξη δικών μας Business εφαρμογών ξεκίνησε το Έχοντας σκοπό να αναπτύξουμε πρωτοποριακά προϊόντα με ισχυρές δυνατότητες και μεγάλη αξιοπιστία, το 2002 πουλήθηκαν τα πρώτα Business Evolution και Apricot.

3 Το Business Evolution είναι το ERP της SEMANTIC που καλύπτει όλες τις ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων. Είναι το πιο χρήσιμο και αποδοτικό εργαλείο για την σημερινή επιχείρηση. Το Αpricot είναι μία κάθετη εφαρμογή η οποία παρέχει ότι και το Business Evolution με επιπρόσθετα χαρακτηριστικά για αγροτικούς συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις εμπορίας οπωροκηπευτικών. Το 2003 το πελατολόγιο της Semantic αριθμούσε 150 επιχειρηματικούς πελάτες. To 2004 η μεγαλύτερη συνεταιριστική Οργάνωση του Νομού Ημαθίας, η ΕΑΣ Βεροίας εμπιστεύτηκε το Apricot σαν το καλύτερο λογισμικό για την μηχανογράφησή της. Το 2005 ξανασχεδιάστηκε το Site της επιχείρησης ( το οποίο παρέχει πληθώρα υποστηρικτικών πληροφοριών για το λογισμικό μας (manuals, FAQ, tutorials, presentations κλπ). Το 2006 ξεκίνησε η ανάπτυξη πανελλαδικού δικτύου μεταπωλητών για τις παραπάνω εφαρμογές. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7 μεταπωλητές σε όλη την Ελλάδα. Το 2008 η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητους χώρους 200 τ.μ στο κέντρο της Βέροιας και αύξησε το προσωπικό της σε 10 άτομα.

4 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΤΟΧΟΙ Η Semantic είναι μία επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με μοναδικό αντικείμενο την πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη επιχειρήσεων. Παρέχουμε στις επιχειρήσεις τον εξοπλισμό, το λογισμικό και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την εξ ολοκλήρου ανάπτυξη οποιοδήποτε IT project. Η υποστήριξη του πελάτη είναι από τους πιο βασικούς μας στόχους και γι αυτό έχουμε επενδύσει σε έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό (6 συνολικά τεχνικοί). Η ανάγκη για μεγαλύτερη ευελιξία σε περίπλοκες μηχανογραφικές εγκαταστάσεις και οι αδυναμίες των υπαρχόντων προϊόντων λογισμικού να καλύψουν ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη μας ανάγκασε να δημιουργήσουμε δικό μας ERP πακέτο με δυνατότητες και τεχνολογίες πρωτοποριακές. Ετσι δημιουργήθηκε το Business Evolution και το Apricot. Τα δύο αυτά προϊόντα γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στην αγορά πανελλαδικά με εκατοντάδες πετυχημένων εγκαταστάσεων. Τα πλεονεκτήματά τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι συντριπτικά. Η συντήρηση η αναβάθμιση και η προσθήκη ολοένα και νέων δυνατοτήτων είναι μια συνεχής διαδικασία η οποία γίνεται σε συνεχή βάση από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού της επιχείρησης. Οι αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα στους πελάτες μας με Live Update από το Internet. Συνήθως γίνεται μία αναβάθμιση την εβδομάδα. Η τεχνολογία των δύο αυτών ERP συστημάτων διαχέεται μέσω ενός δικτύου αντιπροσώπων πανελλαδικά. Στόχος μας τα επόμενα χρόνια είναι η όλο και μεγαλύτερη πανελλαδική επέκταση του δικτύου μεταπωλητών μας. Θέλουμε να πετύχουμε πληθυσμιακή κάλυψη 100% (ισχυρή παρουσία δηλαδή σε όλους τους νομούς της Ελλάδας) μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

5 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Μηχανογραφική Υποστήριξη Επιχειρήσεων Η Semantic δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα μηχανογράφησης επιχειρήσεων. Υλοποιεί ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα με σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές παρέχοντας έτσι στον πελάτη γρήγορα αποτελέσματα με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Αναλαμβάνει από το πρώτο ως και το τελευταίο βήμα την οργάνωση και υλοποίηση μηχανογράφησης, όπως και την υποστήριξη συντήρηση αλλά και αναβάθμιση των συστημάτων Ένα μέρος των υπηρεσιών της μηχανογραφικής υποστήριξης περιλαμβάνει τα εξής: Σχεδιασμός - Μελέτη Δικτύων Ηλεκτρονικό Εμπόριο Δίκτυα Δεδομένων Δομημένες καλωδιώσεις Remote Networking Απομακρυσμένη Επικοινωνία Σχεδιασμός και Αναβάθμιση Μηχανοργάνωσης Εταιρείας Εμπορικές - Λογιστικές Εφαρμογές Μηχανογράφησης Ασφάλεια Δικτύων Συστήματα Εκτυπώσεων και Σαρώσεων Ανάπτυξη Λογισμικού Η ανάπτυξη λογισμικού είναι ο πιο βασικός τομέας δράσης της επιχείρισης, και έχει ως στόχο την κάλυψη του πελάτη με τον πιο κατάλληλο - εξειδικευμένο τρόπο. Φανταστείτε μια εφαρμογή, η οποία σε αντίθεση με τις εφαρμογές της αγοράς, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε συγκεκριμένα με τις λειτουργίες που απαιτούνται στο αντικείμενο σας, και τον τρόπο διαχείρισης που εσείς επιθυμείτε. Στην ανάπτυξη λογισμικού, οι ανάγκες του χρήστη και της επιχείρησης είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων. Βάση αυτών χτίζεται μια εφαρμογή, που εκπληρώνει πλήρως τους στόχους της, δίνοντας μέγιστα αποτελέσματα και μέγιστη διευκόλυνση.

6 Την υπηρεσία αυτή την χωρίζουμε σε τρεις φάσεις. Στην πρώτη φάση, η ομάδα της Semantic κάνει την ανάλυση μέσα από συναντήσεις και συμφωνίες με τον πελάτη, και ετοιμάζει μια τεκμηρίωση για πληροφόρηση του πελάτη. Μετά από έγκριση της πρώτης φάσης, σχεδιάζεται και υλοποιείται η εφαρμογή από έμπειρους αναλυτές και προγραμματιστές. Κατά την τρίτη φάση, γίνεται η εγκατάσταση και εισαγωγή του πελάτη στην εφαρμογή. Έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε την απόδοση της εφαρμογής σας, και ακόμα να απαιτήσετε τροποποιήσεις. Το λογισμικό που μπορεί να αναπτυχθεί περιλαμβάνει (χωρίς να περιορίζεται) στα εξής: την ανάπτυξη εφαρμογών Σχεσιακών Βάσεων Δεδομένων, λογισμικό διασύνδεσης περισσότερων εφαρμογών αλλά και την ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου (τύπου "web based") Η υλοποίηση των εξειδικευμένων εφαρμογών γίνεται μέ τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία. Για την σχεδίαση χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές μας τα προϊόντα της Adobe (Photoshop, Fireworks, Illustrator, Flash, etc.). Η ίδια η ανάπτυξη γίνεται με τις αρχιτεκτονικές υψηλής απόδοσης της Microsoft (Οι τεχνολογίες που εμπλέκονται είναι οι: ASP.NET, C# ή Visual Basic.NET, το.net Framework, XML, Visual Basic, COM, και ADO.) Υπηρεσίες Ιντερνετ & Τηλεπικοινωνιών Με αυτή την υπηρεσία, η Semantic σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που αφορά τη φωνή, την ευρυζωνική πρόσβαση στο Internet, VoIP υπηρεσίες, την απομακρυσμένη σύνδεση κλπ. Είτε για Επιχειρήσεις και επαγγελματίες ή ακόμη και για ιδιώτες. Επιγραμματικά σας παρέχονται οι ακόλουθες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών: Ευρυζωνικές υπηρεσίες (ADSL) Εξοπλισμός - Εγκατάσταση Δικτύων Εγκατάσταση ασύρματων δικτύων μικρής και μεγάλης εμβέλειας Μελέτες ασφάλειας δικτύων Συντήρηση και αναβάθμιση υλικού Τηλεφωνικά Κέντρα

7 Tεχνική Υποστήριξη Εξοπλισμού Το τεχνικό τμήμα αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία η οποία καλύπτει όλο το φάσμα του μηχανογραφικού σας υλικού και λογισμικού. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η άμεση απόκρισή μας στα προβλήματά τους. Γι' αυτό το λόγο έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην γρήγορη εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους, στη συνεχή διατήρηση BackUp υλικού για άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης, και στην απομακρυσμένη υποστήριξη για γρήγορο εντοπισμό των προβλημάτων. Εκτός από την επί τόπου εξυπηρέτηση, υπάρχει και η δυνατότητα της απομακρυσμένης σύνδεσης, με την οποία οι τεχνικοί μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα σας και να εκτελέσουν εργασίες για την επίλυση προβλημάτων, έτσι ώστε ο χρόνος αναμονής του πελάτη να μειώνετε στο ελάχιστο. Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της υποστήριξης καλύπτουν τους παρακάτω τομείς: Τεχνική υποστήριξη μηχανογραφικού εξοπλισμού (Η/Υ, περιφερειακά, Φωτοτυπικά κλπ) Διάγνωση και επίλυση προβλημάτων δικτύων Βλάβες που αφορούν το λογισμικό συστήματος (Viruses, OS Failures, Security Alerts, File System Repairing - Recovery κλπ) Remote Support Τηλεφωνική υποστήριξη Web Design Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι ίσως μία από τις πιο αποδοτικές τεχνικές διαφήμισης. Με την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας απευθύνεστε άμεσα στο επιθυμητό κοινό, προβάλλοντας καθαρά την εικόνα που θέλετε να παρουσιάσετε για εσάς και τους πελάτες σας. Λειτουργική δομή, ορθή πληροφόρηση και αισθητική άποψη είναι τα τρία στοιχεία που παίζουν κύριο ρόλο μπαίνοντας στην διαδικασία αυτή. Για να καλυφτούν αυτοί οι τομείς, συλλέγεται το υλικό μέσα από συζητήσεις και επισκέψεις. Δημιουργείται ένα προσχέδιο και με την έγκριση σας προβαίνουμε στην κύρια διαδικασία για την κατασκευή της ηλεκτρονικής σας παρουσίασης. Τεχνικά στοιχεία κατασκευής:

8 Για το σχέδιο χρησιμοποιούμε: - Adobe Fireworks - Adobe Photoshop - Adobe InDesign - Adobe Flash - Corel Draw Για τον προγραμματισμό: - HTML, DHTML, XML, CSS - ASP, PHP, JavaScript, ActionSprict, VBScript - MySQL, MS SQL Consulting H διοικητική διαβούλευση (consulting), αναφέρεται στην πρακτική της βοήθειας για την βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης, μέσω της ανάλυσης των υπαρχόντων επιχειρησιακών προβλημάτων, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη μελλοντικών σχεδίων. Η διαβούλευση περιλαμβάνει τον προσδιορισμό και την διασταύρωση των καλύτερων πρακτικών, της τεχνικής ανάλυσης, των δεξιοτήτων διαχείρισης αλλαγών και εκπαίδευσης, την υλοποίηση τεχνολογικών θεμάτων, την ανάπτυξη στρατηγικών της επιχείρησης αλλά και της λειτουργικής βελτίωσης. Οι διοικητικοί σύμβουλοι φέρνουν γενικά τα επίσημες πλαίσια ή τις μεθοδολογίες για να προσδιορίσουν τα προβλήματα ή να προτείνουν τους αποτελεσματικότερους ή αποδοτικούς τρόπους για την επιτυχία επιχειρησιακών στόχων.

9 ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ Το πελατολόγιο της Semantic αποτελείται από επιχειρήσεις κάθε είδους (εμπορικές, βιομηχανικές, δημόσιες ) γεγονός που αποδεικνύει την ευελιξία μας και την ευρεία γνώση των αναγκών της αγοράς. Παραθέτουμε μερικές ενδεικτικά. ΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΣ «Ο ΖΥΓΟΣ» ΔΕΥΑΒ ΔΕΥΑ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ Γιτόπουλος Στέφανος ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ Α.Ε Συνεταιριστική Οργάνωση Επιχείρηση Ύδρευσης Βέροιας Επιχείρηση Ύδρευσης Αντιπροσωπεία PEPSICO-ΗΒΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΑ Κουτσούμπα Δήμτρα (Πρέβεζα) ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ (2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ) ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ (Πρέβεζα) Βασιλειάδης Π. Καρανικόλας Αντώνιος Στογιάννος Αργύριος ΘΑΝΟΣ Ε.Π.Ε Μπέλας Φιλώτας & Υιός ΚΤΕΛ Βεροίας Δ/νση Α θμιας Εκπαίδευσης Ν.Ημαθίας Νικόλαος Τσιακτάνης BOX OFFICE Μαραγκουδάκης Α.Σ η Φρουτοπηγή Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Δήμου Δοβρά Α.Σ Διαβατού «Αγιος Κωνσταντίνος» Α.Σ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ Α.Σ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Σ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ Α.Σ Σταυρου «Ο Μέγας Αλέξανδρος» Λαζούλας - Γιτόπουλος ΤΖΑ ESTI ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ (3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) Εμπόριο Φρούτων, Διαλογητήρια Αντιπροσωπεία LEVER Εμπορία κρεάτων. Τυροκομικά ΚΤΕΛ Δημόσιο Εμπόριο Χαλιών Πλήρως αυτοματοποιημένο VIDEO CLUB. Εμπόριο Φρούτων Αντιπροσωπεία PEPSICO Βορείου Ελλάδος (Έδρα Θεσ/νίκη) Καταστήματα παιγνιδιών (On Line σύνδεση) Μονάδα Ενδύματος (με 10 καταστήματα ON

10 Line) ΔΑΜΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡ/ΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (3 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ON LINE) ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ FENAL ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΜΠΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΤΡΟΦΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ERA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ Παυλίδης ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΕ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ IDECO ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Επίσης, με συμβάσεις υποστήριξης υποστηρίζουμε τεχνικά τις παρακάτω τράπεζες για τον Νομό Ημαθίας: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ ALPHA BANK Επίσης έχουμε την τεχνική υποστήριξη για τους παρακάτω μεγάλους πελάτες για τον Νομό Ημαθίας CARΕFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ BEAUTY SHOP VODAFONE

11 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Οι εγκαταστάσεις της SEMANTIC βρίσκονται στο κέντρο της Βέροιας, στην διεύθυνση Κεντρικής 146. Υπάρχει οργανωμένο τμήμα υποστήριξης Λογισμικού, Τμήμα τεχνικής υποστήριξης με σύγχρονο εργαστήριο επισκευών, τμήμα ανάπτυξης λογισμικού (software) και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Επίσης υπάρχουν 5 εταιρικά αυτοκίνητα για τις κατά τόπους επισκέψεις σε πελάτες. Το τμήμα υποστήριξης λογισμικού απασχολεί 4 άτομα και η αποστολή του είναι η άμεση επίλυση των οποιοδήποτε προβλημάτων έχουν η χρήστες του πελατολογίου μας. Επίσης αναλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση και παραμετροποίηση νέων πελατών καθώς και την εκπαίδευση των χειριστών. Το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης απασχολεί 3 άτομα και είναι επιφορτισμένο με Σύνθεση Υπολογιστών Eπισκευή Hardware και περιφερειακών. Εγκαταστάσεις Δικτύων & Δομημένης Καλωδίωσης Εγκατάσταση και Ρύθμιση (Tuning) Λειτουργικών Συστημάτων. Τηλεφωνική υποστήριξη Εγκαταστάσεις και ρυθμίσεις INTERNET Το τμήμα Ανάπτυξης Λογισμικού (Software) απασχολεί 2 άτομα και ασχολείται με Ανάπτυξη του BE και του Apricot Κατασκευή Custom Software εφαρμογών Υποστήριξη Λογισμικού τρίτων κατασκευαστών (UNISOFT) Μελέτη - Σχεδιασμό μηχανογραφικών λύσεων. To τμήμα Πελατών Γραμματεία απασχολεί 1 άτομο.

12 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Η Semantic σε όλη την πορεία της συνεργάστηκε και συνεργάζεται με τους με τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστα προϊόντα και λύσεις πληροφορικής. Παρακάτω αναφέρουμε μερικούς: INFOQUEST Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής της Ελλάδας. Η Semantic προμηθεύεται το μεγαλύτερο μέρος του Hardware που εμπορεύεται από την INFOQUEST. Η συνεργασία με την INFOQUEST όμως δεν σταματάει εδώ. Η Semantic εκτελεί μεγάλα έργα πληροφορικής και υποστηρίζει υποκαταστήματα μεγάλων επιχειρήσεων της Ελλάδας στο Νομό Ημαθίας μέσα από συμβόλαια υποστήριξης με την INFOQUEST. Η εταιρεία Ντάκος Α.Ε. αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Brother (εκτυπωτές-πολυμηχανήματα) και της Nashuatec (φωτοαντιγραφικά) στην Ελλάδα. Η SEMANTIC είναι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος στον Νομό Ημαθίας έχοντας και την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων. HOL H Hellas On Line (HOL) είναι ο συνεργάτης της Semantic σε θέματα INTERNET και Τηλεπικοινωνιών. Μέσα από αυτή τη συνεργασία η Semantic είναι έτοιμη να προσφέρει οποιαδήποτε υπηρεσία INTERNET.

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα Διδάσκων: Αγγελόπουλος Γιάννης Δευτέρα 3-5 Τρίτη 4-6 Εργαστήριο Α Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com 1 Στόχος Σκοπός μαθήματος Σκοπός:

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Total Support. ProTeleSys - 1 -

Total Support. ProTeleSys - 1 - Total Support - 1 - Total Support The After Sale Support Σήμερα πια, κανείς δεν αμφισβητεί την σημαντικότητα των παροχών από την χρήση των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και την ανυπέρβλητη προσφορά τους στο

Διαβάστε περισσότερα

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση»

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Digital Signage «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Θέλετε αποτελεσματικότερη επικοινωνία; Ψάχνετε για ένα νέο τρόπο για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας για αυτό που πουλάτε; Το Digital Signage

Διαβάστε περισσότερα

Τριών Ιεραρχών 31, ΤΚ: Άνω Πετράλωνα, Αθήνα, Τηλέφωνο: , Φαξ: http:

Τριών Ιεραρχών 31, ΤΚ: Άνω Πετράλωνα, Αθήνα, Τηλέφωνο: , Φαξ: http: H ADVANCED CONSULTING A.E. (ADCON) είναι η κορυφαία εταιρεία, επί σειρά ετών, υλοποίησης πληροφοριακών συστημάτων ERP της ALTEC ΑΕ. στην Ελλάδα. Το πελατολόγιο της αριθμεί 1.000 & πλέον εγκαταστάσεις με

Διαβάστε περισσότερα

More than. Software as a Service

More than. Software as a Service More than Software as a Service! Software as a Service SaaS. Καινοτομία Τεχνολογία Αποτέλεσμα Το SaaS - Software as a Service ή on demand - είναι το νέο πρωτοποριακό μοντέλο διάθεσης λογισμικού που αξιοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες:

τομείς δραστηριότητας η Διάδρασις δραστηριοποιείται σε δύο βασικούς άξονες: Διάδρασις Ο.Ε. Υπηρεσίες Συμβουλευτικής & Πληροφορικής Ζήνωνος 18 104 37 Αθήνα 210 5233244 - info@diadrasis.gr - www.diadrasis.gr Εταιρική Παρουσίαση ποιοι είμαστε η Διάδρασις είναι εταιρία που δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή IT Landscape Transformation. Accomplished. Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή ACE ERP ecm: δυναμικό & αξιόπιστο καλύπτει ολοκληρωμένα τα δημόσια έργα Το ACE ERP είναι ένα ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ERP Τι Είναι - Χαρακτηριστικά Οφέλη από την Εφαρµογή τους 2. Μεθοδολογική Προσέγγιση Επιλογής & Υλοποίησης Συστηµάτων ERP

Διαβάστε περισσότερα

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών «Περιεχόµενα 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών 05 Χαρακτηριστικά Τι περιλαµβάνει το epolis 06 Πλεονεκτήµατα Λύσεις και οφέλη του προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben. SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ... 3 1.1. EXCHANGE

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού

Η εταιρία µας στελεχώνεται από: Μηχανικούς Πληροφορικής. ιδάκτορες Πληροφορικής. Επιµελητές κειµένων και Marketing υλικού ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Η Silicontech ιδρύθηκε πρόσφατα (Νοέµβριο 2004) πραγµατοποιώντας το όραµα µιας ολοκληρωµένης οµάδας συνεργατών, ειδικευµένων στον τοµέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Μετά από µια

Διαβάστε περισσότερα

Αρχιτεκτονική του πληροφοριακού συστήµατος Cardisoft Γραµµατεία 2003 ιαχείριση Προσωπικού

Αρχιτεκτονική του πληροφοριακού συστήµατος Cardisoft Γραµµατεία 2003 ιαχείριση Προσωπικού Αρχιτεκτονική του πληροφοριακού συστήµατος Cardisoft Γραµµατεία 2003 ιαχείριση Προσωπικού Γενικά Η αρχιτεκτονική ανάπτυξης τους πληροφοριακού συστήµατος Γραµµατεία 2000 υποσύστηµα διαχείρισης προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ζαρναβέλης & Συνεργάτες Ο.Ε.

Γ.Ζαρναβέλης & Συνεργάτες Ο.Ε. ΠΡΟΦΙΛ ιακριτικός τίτλος εταιρείας «COMPUTER CENTER ΑΓΡΙΝΙΟ» Επωνυµία Γ. Ζαρναβέλης & Συνεργάτες Ο.Ε. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ιακριτικός Τίτλος: COMPUTER CENTER ΑΓΡΙΝΙΟ Επωνυµία εταιρίας: Γ. ΖΑΡΝΑΒΕΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker.

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. 1 Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. Η αλυσίδα καταστημάτων Ok Anytime Markets, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, αναζητούσε λογισμικό το οποίο θα βελτίωνε

Διαβάστε περισσότερα

Hardware System Integration & It Services Internet Business Solutions e-commerce Web Applications & On Line Databases

Hardware System Integration & It Services Internet Business Solutions e-commerce Web Applications & On Line Databases Πατέντες λογισµικού και επιχειρήσεις Θεόφιλος Μυλωνάς Αντιπρόεδρος Συνδέσµου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) Πρόεδρος και ιευθύνων Σύµβουλος Cardisoft AE Τεχνικό Επιµελητήριο / Τµήµα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που να καλύπτει το σύνολο των θεμάτων οργάνωσης, στρατηγικού σχεδιασμού, δικαίου εταιρειών, φορολογίας, λογιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τη Νέα Δράση ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων

Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τη Νέα Δράση ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων Οι λύσεις της Cosmos Business Systems για τη Νέα Δράση ΕΣΠΑ: Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΕΣΠΑ Προκηρύχτηκε η Δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. RodosData Intergrated Solutions Ε.Π.Ε. Συστήματα Διαχείρισης Πληροφορικής & Αυτοματισμού

COMPANY PROFILE. RodosData Intergrated Solutions Ε.Π.Ε. Συστήματα Διαχείρισης Πληροφορικής & Αυτοματισμού COMPANY PROFILE ΙΣΤΟΡΙΚΟ 2004: Ιδρύεται η εταιρία Ε. Φορόζης και ΣΙΑ Ο.Ε με αντικείμενο εργασιών την εμπορία προγραμμάτων - H/Y - υπηρεσιών. Σύντομα η επιχείρηση διακρίνεται ως ένας από τους σημαντικότερους

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Ο κ. Πεντεδήμος μας αναλύει παρακάτω όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το Ασύρματο Δίκτυο.

Ο κ. Πεντεδήμος μας αναλύει παρακάτω όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το Ασύρματο Δίκτυο. Χρήσιμα στοιχεία για το ασύρματο δίκτυο που κατασκευάζεται στην Καλαμπάκα μας έστειλε ο συμπολίτης μας κ. Φώτης Πεντεδήμος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Sat24.gr Ο κ. Πεντεδήμος μας αναλύει παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Νικολογιάννης,

Χρήστος Νικολογιάννης, Βιογραφικό Σημείωμα Όνομα/Επώνυμο Πατρώνυμο, Μητρώνυμο Ημ/νια- τόπος γέννησης email skype Ιδιότητα Γλώσσες Χρήστος Νικολογιάννης, Σωτήριος, Μαργαρίτα 6/7/1976, Αθήνα. christosn@gmail.com cnikoloyiannis

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 1 - Νέες Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας. 1ο ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΤΠΕ (Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών)

ΕΝΟΤΗΤΑ 1 - Νέες Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας. 1ο ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΤΠΕ (Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών) ΕΝΟΤΗΤΑ 1 - Νέες Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας 1 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1ο ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΤΠΕ (Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών) Ενότητα 1: Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙ.ΑΠ. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΩΝ Η Διαχείριση Εργασιών ΔΙ.Α.Π. αποτελεί μία επέκταση της υφιστάμενης Εφαρμογής Διαχείρισης Έργων & Πληρωμών. Η Εφαρμογή Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας.

Ενσωματωμένα controls τα οποία προσαρμόζονται και χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιλέγει ο φορέας. Η Πυξίδα Απασχόλησης είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο portal που απευθύνεται σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δήμους, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και Εταιρίες Εύρεσης Εργασίας, με στόχο τόσο την μηχανογράφηση

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Προϊστάμενος Κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος ΟΤΕ Χανίων

Προϊστάμενος Κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος ΟΤΕ Χανίων Βιογραφικό Σημείωμα Ζουρίδης Γεώργιος ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ζουρίδης Γεώργιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος ΟΤΕ Χανίων Μάης 2000-Οκτ 2004 Δεκ998-Απρ2000 Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου

Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου Εισαγωγή Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ του ΕΑΙΤΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ του ΕΑΙΤΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 262_24-03-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ του ΕΑΙΤΥ Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), (ΝΠΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθμ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2014_3592 Μυτιλήνη, 7 Μαΐου 2014

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθμ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2014_3592 Μυτιλήνη, 7 Μαΐου 2014 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αριθμ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2014_3592 Μυτιλήνη, 7 Μαΐου 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ 14SYMV Παροχής Υπηρεσιών Μηχανογραφικής Υποστήριξης για το εξάμηνο 09/07/2014 έως 31/12/2014

ΣΥΜΒΑΣΗ 14SYMV Παροχής Υπηρεσιών Μηχανογραφικής Υποστήριξης για το εξάμηνο 09/07/2014 έως 31/12/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ 14SYMV002164373 2014-07-14 ΣΥΜΒΑΣΗ Παροχής Υπηρεσιών Μηχανογραφικής Υποστήριξης για το εξάμηνο 09/07/2014 έως 31/12/2014 ΝΙΓΡΙΤΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Τρόποι και Μεθοδολογία Τεχνικής Υποστήριξης Υπολογιστικά Συστήματα Υπολογιστικό Σύστημα (Υ.Σ.) λέγεται μία πλήρης υπολογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας

Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας Oλοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην υπηρεσία της Ναυτιλίας Κάτια Σταθάκη Head of Corporate, VGE & Enterprise Segments 0 Vodafone Ελλάδας Η επιχειρηματική πραγματικότητα σήμερα ένας

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ :ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Β. Καραλή ΤΗΛΕΦΩΝΟ : FAX :

ΤΜΗΜΑ :ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Β. Καραλή ΤΗΛΕΦΩΝΟ : FAX : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Χολαργός, 26-10-2016 (ΕΟΦ) - Ν.Π.Δ.Δ. Αριθ. Πρωτ.: 78417 Μεσογείων 284, Τ.Κ. 15562 Χολαργός ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ :ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών ανάπτυξη εφαρμογών web mobile multimedia 1 η εταιρία ιστορικό Η διάδρασις ιδρύθηκε το 2006, στην Αθήνα, από το Γιάννη Λαδά, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ και Πέτρο Βασιλόπουλο, Οικονομολόγο με

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ-ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ERP ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Τεχνολογιών της Πληροφορίας

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Τεχνολογιών της Πληροφορίας Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τεχνολογιών της Πληροφορίας TeTRIS informatics Εν. Χριστού, 85 200 Κάλυμνος Τ 693 060 3413 info@tetris.com.gr http://www.tetris.com.gr Σελίδα 1 Η εταιρεία δημιουργήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΑΚΗΣ 141 171 24 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ: 210-9313336 FAX: 210-9313337 http://www.netpath.gr e-mail:info@netpath.gr Η Εταιρεία µας Η NetPath Holistic Technology Solutions ιδρύθηκε από στελέχη µε εικοσαετή εµπειρία

Διαβάστε περισσότερα

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr Unified Communications Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014 Angelo Gentili Business Development Manager www.partnernet.gr Καλώς Ορίσατε Οι οργανισμοί σήμερα καλούνται να καλύψουν όλο και περισσότερες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Ιnstore Services. το μεγαλύτερο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας

Ιnstore Services. το μεγαλύτερο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας Ιnstore Services το μεγαλύτερο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας Instore Services Τα Ιnstore Services είναι οι νέες υπηρεσίες των Public που προσφέρουν λύσεις σε απλά ή και πιο σύνθετα τεχνικά προβλήματα που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων.

Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων. Εισαγωγή Στα τελευταία είκοσι χρόνια δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε με εντυπωσιακούς ρυθμούς η Τεχνολογία Πολυμέσων. Η Digital Academy αποτελεί εταιρεία τεχνοβλαστό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και

Διαβάστε περισσότερα

Νέες τεχνολογίες εισάγονται ή χρησιµοποιούνται

Νέες τεχνολογίες εισάγονται ή χρησιµοποιούνται special report τoυ Γιώργου Φετοκάκη / gfetokakis@boussias.com Jobs scheduling Η χρυσή τοµή της αυτοµατοποίησης Μια λύση job scheduling πρέπει να είναι αρκετά περιεκτική. Πρέπει να υποστηρίζει την ενσωµάτωση

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Υποστήριξη Επιχειρήσεων & Μηχανοργάνωση Εταιρειών Μαζικής Εστίασης

Τεχνική Υποστήριξη Επιχειρήσεων & Μηχανοργάνωση Εταιρειών Μαζικής Εστίασης Τεχνική Υποστήριξη Επιχειρήσεων & Μηχανοργάνωση Εταιρειών Μαζικής Εστίασης Οι μεγαλύτερες αλυσίδες μαζικής εστίασης μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις δυνατότητες που προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίσεις για τον Ανοιχτό τακτικό διαγωνισμό με αρ. πρωτ. 675/28-02-2012

Διευκρινίσεις για τον Ανοιχτό τακτικό διαγωνισμό με αρ. πρωτ. 675/28-02-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι) ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Σπυρίδωνος 28 & Μήλου 1-122 10 ΑΙΓΑΛΕΩ Τηλέφωνο : 210-53.85.174-717

Διαβάστε περισσότερα

ZERO NINE E-SUPPORT* «Τιμοκατάλογος υπηρεσιών» 2014 Όροι & Παροχές βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών υποστήριξης

ZERO NINE E-SUPPORT* «Τιμοκατάλογος υπηρεσιών» 2014 Όροι & Παροχές βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών υποστήριξης ZERO NINE E-SUPPORT* «Τιμοκατάλογος υπηρεσιών» 2014 Όροι & Παροχές βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών υποστήριξης Nikos Spiropoulos spin@zeronine.gr ZERO NINE e-support * εμπορική πολιτική υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα

Ποιοι είμαστε. Τι προσφέρουμε. Η φιλοσοφία μας. Εταιρική Ταυτότητα Εταιρική Ταυτότητα Ποιοι είμαστε H NETConsulting αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων ατόμων στον τομέα της πληροφορικής, με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον χώρο. Κύριο χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων

Στρατηγική και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων Στρατηγική και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων Διαχείριση και Έλεγχος Πληροφοριακών Πόρων: To Τμήμα Πληροφορικής Διδάσκουσα: Αδαμαντία Πατέλη (pateli@ionio.gr) Κέρκυρα, 30 Απριλίου 2015 1 Χρηματοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

Dioscourides. Dioscourides Smart

Dioscourides. Dioscourides Smart Dioscourides Το πρόγραμμα Dioscourides είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις εξεζητημένες ανάγκες του κλάδου των φαρμακείων και μπορεί να καλύψει από τις απλές (βασικές)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, 176 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. : 210 9549116, FAX: 210-9549192 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, 176 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. : 210 9549116, FAX: 210-9549192 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Θέση Εργασίας (1) Θέση: : ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Άτομα για τεχνική υποστήριξη και άτομα για πωλήσεις BNC Πόλη: Θεσσαλονίκη Πλήρους Απασχόλησης, Μόνιμη απασχόληση Η εταιρεία πληροφορικής BNC αναζητά

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Ready Business Secure Business

Ready Business Secure Business Ready Business Secure Business Κωνσταντίνος Δ. Πανάγος Διευθυντής Εταιρικής Ασφάλειας Διακινδύνευσης Και Συμμόρφωσης Vodafone ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ Απρίλιος 2016 Τι θα συζητήσουμε σήμερα Vodafone : Λίγα λόγια,

Διαβάστε περισσότερα

Αναδιοργάνωση Καλωδιώσεων Computer Room. «Ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτούμε...»

Αναδιοργάνωση Καλωδιώσεων Computer Room. «Ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτούμε...» Αναδιοργάνωση Καλωδιώσεων Computer Room «Ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτούμε...» Το Computer Room Το Computer Room αποτελεί την καρδιά της μηχανογράφησης και της επεξεργασίας των Πληροφοριών, που έχουν πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Βαθμός Ασφαλείας Αιγάλεω, 17/05/2011 Αρ. Πρωτ.: 2420 ΤΜΗΜΑ: ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ) Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος, 23/03/2017. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος, 23/03/2017. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος, 23/03/2017 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ.:8248 TΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Πληροφορίες: κ. Αθ. Παρνασσάς Τηλ. 2132030606 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

επίσης, τηλεφωνική συσκευή και να εξασφαλίζεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο.

επίσης, τηλεφωνική συσκευή και να εξασφαλίζεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ECDL Οι ελάχιστες προδιαγραφές που πρέπει να ικανοποιεί μία επιχείρηση ώστε να πιστοποιηθεί ως Εξεταστικό Κέντρο ECDL χωρίζονται σε: Α. Χώροι / Απαιτούμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Κωδ. Αρ. Θέσης: 1 Πτυχιούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Κωδ. Αρ. Θέσης: 1 Πτυχιούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Κωδ. Αρ. Θέσης: Πτυχιούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Α/Α Κριτήρια Βαθμολόγηση ΑΚΤΥΠΗΣ-ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Πτυχίο Μηχανικού Ηλεκτρονικού Βαθμός πτυχίου x 0. Τεχνολογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Ηλεκτρονικό Εµπόριο e-commerce ανταλλαγή επιχειρηµατικής ή εµπορικής

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης. «Είμαστε εδώ για σας»

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης. «Είμαστε εδώ για σας» Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης «Είμαστε εδώ για σας» Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση η καλή λειτουργία και η διαθεσιμότητα του τεχνολογικού της περιβάλλοντος αποτελούν κρίσιμο

Διαβάστε περισσότερα

Ιnstore Services. το μεγαλύτερο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας

Ιnstore Services. το μεγαλύτερο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας Ιnstore Services το μεγαλύτερο πολυκατάστημα ψυχαγωγίας Instore Services Τα Ιnstore Services είναι οι νέες υπηρεσίες των Public που προσφέρουν λύσεις σε απλά ή και πιο σύνθετα τεχνικά προβλήματα που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 19, του μήνα Αυγούστου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 19, του μήνα Αυγούστου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αχαρνές, 19/08/2015 Αριθμ. πρωτ.: 56598 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 19, του μήνα Αυγούστου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 10:00 π.μ., στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FOOD & BEVERAGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο ERP σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες

Ολοκληρωμένο ERP σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες Ολοκληρωμένο ERP σύστημα με διευρυμένες δυνατότητες WinEra ERP Ενισχύστε την επιχείρησή σας! Ολοκληρωμένη Λύση Πλήρης εικόνα των επιχειρηματικών λειτουργιών Αυτοματοποιημένες διαδικασίες για κάθε τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακά Συστήματα Απομακρυσμένης Εποπτείας και Μετρήσεων

Πληροφοριακά Συστήματα Απομακρυσμένης Εποπτείας και Μετρήσεων Πληροφοριακά Συστήματα Απομακρυσμένης Εποπτείας και Μετρήσεων Cloud CRM και ERP Γεωργανάκης Παναγιώτης Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Γρεβενά Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Καταστήματος Μικρομεσαίας Επιχείρησης. Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Καινοτομία

Τεχνολογίες Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Καταστήματος Μικρομεσαίας Επιχείρησης. Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Καινοτομία Τεχνολογίες Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Καταστήματος Μικρομεσαίας Επιχείρησης Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Καινοτομία Ηλεκτρονικό Εμπόριο H δυνατότητα των καταναλωτών και των εμπορικών καταστημάτων να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ERP (11oς 07) ΗΜΕΡΑ : 23/11/2007

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ERP (11oς 07) ΗΜΕΡΑ : 23/11/2007 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ERP (11oς 07) : CHANNEL PARTNER ΗΜΕΡΑ : 23/11/2007 DATA COMMUNICATION ΚΕΡΔΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ DEAL ΜΕ ΤΗ MICROSOFT : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑ : 25/11/2007 DATA COMMUNICATION ERP ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Managing Information. Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate Athens University of Economics and Business. e-mail: kyritsis@ist.edu.

Managing Information. Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate Athens University of Economics and Business. e-mail: kyritsis@ist.edu. Managing Information Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate Athens University of Economics and Business e-mail: kyritsis@ist.edu.gr Ανάπτυξη Πληροφοριακών Συστημάτων και Διαχείριση Έργων Learning

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά

Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Τεχνική μελέτη & οικονομική προσφορά REFLEXIS RETAIL: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Wordpress CMS (Δημιουργία Δυναμικών Ιστοσελίδων)

Σεμινάριο Wordpress CMS (Δημιουργία Δυναμικών Ιστοσελίδων) Σεμινάριο Wordpress CMS (Δημιουργία Δυναμικών Ιστοσελίδων) Τι είναι το Wordpress: To Wordpress είναι ένα δωρεάν ανοικτού κώδικα (open source) λογισμικό (εφαρμογή), με το οποίο μπορεί κάποιος να δημιουργεί

Διαβάστε περισσότερα

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές»

OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» OROSIMO «Διαχείριση ειδικών ροών με logistic πρακτικές» Εταιρική Ταυτότητα Η ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ιδρύθηκε το1993και εξειδικεύεται στην υλοποίηση ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και στην ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α

Π Τ Υ Χ Ι Α Κ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ Η/Υ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΙΚΤΥΩΝ Εργ. Τεχνολογίας Λογισμικού & Υπηρεσιών S 2 ELab Π Τ Υ Χ Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Link SA ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ H εταιρία LINK ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από το 1990. Αρχικές της δραστηριότητες υπήρξαν η εµπορία οπτικού παθητικού εξοπλισµού, η αντιπροσώπευση

Διαβάστε περισσότερα

SHOW CAR PROMOTIONS - WORKSHOP

SHOW CAR PROMOTIONS - WORKSHOP SHOW CAR PROMOTIONS - WORKSHOP 1 2 Η DAZZLE Show Car Promotions - Workshop δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο περιποίησης οχημάτων. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών περιποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

Don t hire us if you want average. We only do exceptional.

Don t hire us if you want average. We only do exceptional. Εισαγωγή Το i-flexible είναι ένα εργαλείο σύγχρονης εταιρικής παρουσίασης, αμφίδρομης επικοινωνίας, δειγματισμού και λήψης παραγγελιών, με δυνατότητες διαχείρισης ομάδων χρηστών και ορισμού δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Information Technology for Business

Information Technology for Business Information Technology for Business Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate e-mail: kyritsis@ist.edu.gr Computer System Hardware Υποδομή του Information Technology Υλικό Υπολογιστών (Hardware) Λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική ανάπτυξη δικτυακού κόμβου

Στρατηγική ανάπτυξη δικτυακού κόμβου ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Παντελής Παντελίδης Στρατηγική ανάπτυξη δικτυακού κόμβου Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Μάρω Βλαχοπούλου Εξετάστρια:

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Παρόχων

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Παρόχων Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Παρόχων Γιάννης Γιαννάκος Ηλεκτρονικός Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών/ Α.Δ.Α.Ε. Ηράκλειο,1Δεκεμβρίου 2008 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft Dynamics NAV & Verticals

Microsoft Dynamics NAV & Verticals Microsoft Dynamics NAV & Verticals 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics NAV ERP Τι είναι; Το Enterprise Resource Planning (ERP) είναι μια λύση λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

τεχνογνωσία στην πληροφορική

τεχνογνωσία στην πληροφορική τεχνογνωσία στην πληροφορική οι υπηρεσίες Η SeCure καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης στον τομέα της πληροφορικής. Αποστολή μας είναι η παροχή τεχνογνωσίας και η εφαρμογή της έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία»

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Τηλεφωνικό Κέντρο Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας για κάθε σύγχρονη ε- πιχείρηση. Στο παρελθόν,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Ηλεκτρονικό Εμπόριο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Ηλεκτρονικό Εμπόριο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ηλεκτρονικό Εμπόριο Αναπτύσσοντας ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ηλεκτρονικό Εμπόριο Λειτουργικότητα Εφαρμογής Κατάλογος προϊόντων Καλάθι

Διαβάστε περισσότερα