ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΙΟΥ"

Transcript

1 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ 2 Ο ΚΑ ΦΟΡΕΑ :0171 ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ:0101 ΑΡ. ΠΡΟ.: ΠΓΕΣ/ΓΠΣ-386 ΕΚ ΟΣΗ 1η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΙΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Μέλι νοείται το τρόφιµο, που παράγουν οι µελιτοφόρες µέλισσες από το νέκταρ των άνθεων ή από εκκρίσεις που προέρχονται από ζωντανά µέρη των φυτών ή που βρίσκονται πάνω σ αυτά, τα οποία (νέκταρ ή εκκρίσεις) συλλέγουν, µεταποιούν, αναµιγνύουν µε δικές τους ειδικές ουσίες, αποταµιεύουν και αφήνουν να ωριµάσουν µέσα στις κηρήθρες της κυψέλης. Ειδικά µέλι από µελιτώµατα (που είναι και το περιγραφόµενο σ αυτή την προδιαγραφή), είναι το µέλι που παράγεται κυρίως από εκκρίσεις που προέρχονται από ζωντανά µέρη φυτών ή που βρίσκονται πάνω σ αυτά. Το χρώµα του ποικίλει από ανοιχτό καστανό - πράσινο µέχρι σχεδόν µαύρη απόχρωση. 1.1 Σκοπός Στην προδιαγραφή αυτή καθορίζονται οι ιδιότητες του προϊόντος και οι απαιτήσεις της Στρατιωτικής Υπηρεσίας σχετικά µε το µέλι, για την προµήθειά του από το ελεύθερο εµπόριο για κάλυψη αναγκών των Ενόπλων υνάµεων. 1.2 Σχετικά Εγγραφα χρήσεως (Κ.Τ.Π) Ο Kώδικας Tροφίµων, Ποτών και αντικειµένων κοινής Η οδηγία 74/409/74 της ΕΕ περί εναρµονίσεως των κρατών µελών που αφορούν το µέλι Το Προεδρικό ιάταγµα 498/83 (ΦΕΚ 186/83 Τ.Α, ΦΕΚ 15/84 Τ.Α και ΦΕΚ 3484 Τ.Α) περί του µέλιτος σε συµµόρφωση προς την οδηγία 74/409/ΕΕ της 22ας Ιουλίου Απόψεις ΥΓ/ΓΕΣ που διαβιβάσθηκαν µε τη Φ /4/602419/Σ.1094/ /ΓΕΣ/ ΥΓ/2ο/1. 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Φυσικά Χαρακτηριστικά Το προµηθευόµενο µέλι θα πρέπει:

2 Να είναι απαλλαγµένο από ανόργανες και οργανικές ύλες, ξένες προς τη σύνθεση του, π.χ. ευρώτες (µούχλα), έντοµα, µέρη εντόµων, γόνο ή κάκκους άµµου Να µην παρουσιάζει ξένη γεύση ή οσµή. ζύµωση Να µην έχει αρχίσει να ζυµώνεται ή να βρίσκεται σε Να µην έχει θερµανθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν καταστραφεί τα φυσικά του ένζυµα ή να έχουν αδρανοποιηθεί σε σηµαντικό βαθµό Να µην έχει τεχνητά τροποποιηµένη οξύτητα Να µην περιέχει (σε καµµία περίπτωση) οποιεσδήποτε ουσίες σε ποσότητα τέτοια που να µπορούν να προξενήσουν κίνδυνο στην ανθρώπινη υγεία Να µην περιέχει άλλο προϊόν. 2.2 Χηµικά Χαρακτηριστικά Φαινόµενη περιεκτικότητα σε ανάγοντα ζάχαρα, εκφρασµένη σε ιµβερτοζάχαρο: τουλάχιστον 60% Περιεκτικότητα σε νερό: Οχι µεγαλύτερη από 21% Φαινόµενη περιεκτικότητα σε ζαχαρόζη: Οχι µεγαλύτερη από 10% Περιεκτικότητα σε ουσίες αδιάλυτες στο νερό: Οχι µεγαλύτερη από 0.1% Περιεκτικότητα σε όργανα άλατα (τέφρα): Οχι µεγαλύτερη από 1% Περιεκτικότητα σε ελεύθερα οξέα: Οχι µεγαλύτερη από 40 χιλιοστοϊσοδύναµα στο χιλιόγραµµο είκτης διάστασης και περιεκτικότητας σε υδροξυµεθυλοφουρφουράλη (HMF) προσδιοριζόµενα µετά από επεξεργασία και ανάµιξη: τουλάχιστον 8. α. είκτης διάστασης (κλίµακα του SCHADE): β. HMF όχι µεγαλύτερη από 40 mg/kg 2.3 Μικροβιολογικά Κριτήρια

3 Τροποποίηση 4η Απουσία ζυµών και µυκήτων σε 1 γραµµάριο προϊόντος Ολική µεσόφιλη χλωρίδα µέχρι 10 4 /gr. Τ4 2.4 Έλεγχος Υπολειµµάτων Φυτοφαρµάκων και Αντιµικροβιακών παραγόντων Το προϊόν πρέπει να είναι απαλλαγµένο από υπολείµµατα φυτοφαρµάκων. 2.5 Συµβατική Υποχρέωση Προµηθευτού Ο προµηθευτής πρέπει να εγγυηθεί τη συντήρηση του προϊόντος επί διετία από την οριστική παραλαβή του στις στρατιωτικές αποθήκες υπό συνήθεις συνθήκες εναποθηκεύσεως. 2.6 Συσκευασία Το µέλι θα συσκευάζεται και θα παραδίδεται στη Στρατιωτική Υπηρεσία µέσα σε κύπελλα (κυτία) που περιέχουν 20 γραµµάρια µελιού σφραγισµένα αεροστεγώς µε κατάλληλα καλύµµατα - ετικέτες Τα κύπελλα θα παραδίδονται µέσα σε χαρτοκιβώτια κατά στρώµατα. Είναι δυνατό να χρησιµοποιούνται πλαστικοί υποδοχείς, για την πρόληψη φθορών από συµπίεση ή κρούση κατά τη µεταφορά. Σε περίπτωση που δεν χρησιµοποιούνται τέτοιοι υποδοχείς, θα τίθεται οριζόντια και περί το µέσον του χαρτοκιβωτίου, χαρτόνι σε όλη την επιφάνεια, για τον ίδιο σκοπό Το κάθε χαρτοκιβώτιο θα περιέχει 150 κύπελλα Χαρακτηριστικά Κυπέλλων (κυτίων) Σώµατα Κυπέλλων (κυτίων) Τα κύπελλα πρέπει να είναι της ιδίας µορφής µε εκείνα που κυκλοφορούν στο εµπόριο (παραλληλεπίπεδα ή κυλινδρικά) µε αναδίπλωση στο πάνω άκρο της κατακόρυφης πλευράς τους, ώστε να δηµιουργείται υποδοχή για την επικάθηση των καλυµµάτων Τα κύπελλα από πλαστικό να έχουν κατασκευαστεί από φύλλα διαφανούς πολυστερίνης και resin τα οποία πληρούν του όρους του Άρθρου 27 του Κώδικα Τροφίµων και Ποτών, σχετικά µε τους ειδικούς όρους καθαρότητας των πλαστικών υλών, που προορίζονται να έλθουν σε επαφή µε τρόφιµα. Αρχικό πάχος φύλλου περί τα 500 µικρά και µετά την εξέταση πάχος πλαστικού στον πυθµένα και στις πλευρές τουλάχιστον 100 µικρά. Η επιτροπή παραλαβής, σε συνεννόηση µε τον προµηθευτή, να λαµβάνει είκοσι (20) κύπελλα αχρησιµοποίητα (τα οποία δεν έχουν πληρωθεί µε µέλι) τα οποία να στέλνει στο ΧΗΣ για έλεγχο.

4 Καλύµµατα Κυπέλλων (ετικέττες) Να είναι καταλλήλων διαστάσεων ώστε να επιτυγχάνεται αεροστεγές κλείσιµο του κυπέλλου Να έχουν κατασκευασθεί από φύλλο αλουµινίου καθαρότητας 99.5%, µαλακής ποιότητας, πάχους 0,04 mm. Οι ετικέττες να φέρουν εσωτερικά επικάλυψη από θερµοκολλητική λάκκα και εξωτερικά να φέρουν έκτυπα τις επισηµάνσεις που αναφέρονται στην παράγραφο Χαρακτηριστικά Χαρτοκιβωτίων Τα χαρτοκιβώτια πρέπει να είναι καινούργια από καλή ποιότητα χάρτου. Να είναι από κυµατοειδές χαρτόνι αντοχής κατά Mullen τουλάχιστον 100 lb/in Οι διαστάσεις των χαροκιβωτίων να είναι τέτοιες ώστε κατά τη συσκευασία του προϊόντος να µην υφίσταται κενό µεταξύ κυπέλλων και τοιχωµάτων του χαρτοκιβωτίου Ασφάλιση Χαρτοκιβωτίων Τα χαρτοκιβώτια πρέπει να προσδένονται µε µία από τις παρακάτω µεθόδους: Με πλαστική αυτοκόλλητη ταινία για συγκόλληση των αναδιπλώσεων και πλαστικά τσέρκια που τοποθετούνται ένα κατά µήκος και δύο κατά πλάτος. το χαρτοκιβώτιο Με συρρικνούµενο πλαστικό που περιβάλλει 3. ΜΕΘΟ ΟΙ ΟΚΙΜΗΣ 3.1 ειγµατοληψία ιενεργείται από την επιτροπή παραλαβής στην έδρα της µονάδας που παραλαµβάνει το εφόδιο Η επιτροπή δειγµατοληψίας και παραλαβής διαχωρίζει κατά τύχη το 3% των προς παράδοση χαρτοκιβωτίων (όχι λιγότερα από 20 χαρτοκιβώτια) και απ αυτά παίρνει δείγµα κατ αναλογία σε αριθµό κυπέλλων όπως ο πίνακας Ι.

5 Τροποποίηση 2η -5- ΠΙΝΑΚΑΣ Ι ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑ ΟΣΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ Μέχρι και άνω ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤ. ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚ Σηµείωση: Τα δείγµατα που απαιτούνται για µικροσκοπικό έλεγχο θα λαµβάνονται απ αυτά του Χηµικού και Μικροβιολογικού ελέγχου Τα κύπελλα που διαχωρίσθηκανα για χηµικό έλεγχο, σχηµατίζονται σε δείγµα - αντίδειγµα σε ίσο αριθµό, από τα οποία το µεν δείγµα αποστέλλεται στα Στρατιωτικά Κτηνιατρικά Εργαστήρια Ελέγχου Τροφίµων το δε αντίδειγµα αποστέλλεται στην αρµόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης Τα κύπελλα που διαχωρίσθηκαν όπως παραπάνω για µικροβιολογικές εξετάσεις αποστέλλονται σε ένα από τα Στρατιωτικά Κτηνιατρικά Εργαστήρια Ελέγχου Τροφίµων ανάλογα µε την περιοχή όπου διενεργείται η δειγµατοληψία και κατά τη κρίση της Υπηρεσίας Τα δείγµατα για έλεγχο υπολειµµάτων φυτοφαρµάκων αποστέλλονται στο Εργαστήριο Υπολειµµάτων Γεωργικών Φαρµάκων της Γ Χηµικής Υπηρεσίας του Γενικού Χηµείου του Κράτους Αν.Τσόχα 16 Αθήνα (Τηλ ) Από τα χαρτοκιβώτια που έχουν διαχωρισθεί (παράγραφος 3.1.2) λαµβάνεται αριθµός ίσος προς το πέντε τοις χιλίοις (5% 0 ) των χαρτοκιβωτίων που πρόκειται να παραδοθούν. Από τα χαρτοκιβώτια αυτά αποκόπτεται η µία αναδίπλωση (η µεγαλύτερη) του πυθµένα και η µία πλευρική επιφάνεια (η µεγαλύτερη). Από τα τεµάχια που αποκόπτονται µε τον τρόπο αυτό σχηµατίζεται δείγµα - αντίδειγµα ίσων µερών από τα οποία το µεν δείγµα αποστέλλεται στο Χηµείο Στρατού (ή Γενικό Χηµείο του Κράτους ή παραρτήµατά του) το δε αντίδειγµα στην αρµόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης.

6 Τροποποίηση 2η Τα δείγµατα βαρύνουν τον προµηθευτή που υποχρεώνεται σε άµεση αντικατάσταση ή µείωση της αντίστοιχης ποσότητας απ αυτά που παραδόθηκαν συνολικά. 3.2 Μακροσκοπικός Ελεγχος Στα χαρτοκιβώτια που διαχωρίσθηκαν όπως στην παράγραφο εξετάζονται: α. Οι επισηµάνσεις β. Η πρόσδεση Κύπελλα Πλαστικού Στα κύπελλα που διαχωρίσθηκαν για µακροσκοπικό έλεγχο εξετάζονται: α. Η εξωτερική κατάστασή τους (κακώσεις διατρήσεις, διογκώσεις κλπ). Το προϊόν εφόσον παρουσιάζει διαρροές κυπέλλων σε ποσοστό µέχρι 2% γίνεται δεκτό µε έκπτωση επί της τιµής και απορρίπτεται εάν το ποσοστό των κυπέλλων µε διαρροές είναι πάνω από 2%. β. Η εσωτερική κατάστασή τους. γ. Οι επισηµάνσεις Προϊόν Το µέλι των κυπέλλων που διαχωρίσθηκαν για µακροσκοπικό έλεγχο κυπέλλων εξετάζεται µακροσκοπικά (χρώµα, εµφάνιση) και οργανοληπτικά (γεύση, οσµή, άρωµα). Γενικά εξετάζονται όσα µπορούν να ελεγχθούν µακροσκοπικά). 3.3 Εργαστηριακές Εξετάσεις Χηµικές Αποβλέπουν στη διαπίστωση των φυσικών χαρακτηριστικών (παρ. 2.1) των χηµικών χαρακτηριστικών (παρ.2.2) και τυχόν νοθειών ή αλλοιώσεων του προϊόντος. Επίσης των χαρακτηριστικών που καθορίζονται στην παράγραφο Γίνονται οι παρακάτω εργαστηριακές εξετάσεις: α. Προσδιορισµός του καθαρού βάρους του περιεχοµένου προϊόντος ανά κύπελλο.

7 -7- β. Προσδιορισµός µέσου βάρους. παραγράφου 2.2 γ. Προσδιορισµός των σταθερών της Στις συσκευασίες ελέγχεται η συµφωνία των χαρακτηριστικών των κυπέλλων από πλαστικό (παρ ), των καλυµµάτων (παρ ) και των χαρτοκιβωτίων (παρ ) Μικροβιολογικές Εξετάσεις Γίνονται στα Στρατιωτικά Κτηνιατρικά Εργαστήρια Ελέγχου Τροφίµων και αφορούν στις παραπάνω καθοριζόµενες απαιτήσεις της παραγράφου Μικροσκοπικές Εξετάσεις Γίνονται στα Στρατιωτικά Κτηνιατρικά Εργαστήρια Ελέγχου Τροφίµων και αφορούν στην ταυτοποίηση του φυτικού είδους από το οποίο προέρχεται το µέλι Ελεγχος υπολειµµάτων φυτοφαρµάκων Γίνεται στο Γενικό χηµείο του κράτους και αφορά τα αναφερόµενα στην παράγραφο Αποφάσεις µετά τους ελέγχους Μετά τον µακροσκοπικό έλεγχο Το προϊόν απορρίπτεται όταν παρουσιάζει εκτροπές από τα αναφερόµενα στις παραγρ.2.1.1, και Μετά τις χηµικές Εξετάσεις Κάθε εκτροπή από τα αναφερόµενα στην παράγραφο 2.2 αποτελεί λόγο απόρριψης Ως προς το περιεχόµενο βάρος των κυπέλλων, εάν το µέσο βάρος περιεχοµένων των κυπέλλων του χηµικού δείγµατος είναι µειωµένο µέχρι 5% από το προβλεπόµενο, το προϊόν παραλαµβάνεται µε έκπτωση τιµής, ανάλογη µε το ποσοστό του µειωµένου βάρους. Εάν η µείωση αυτή είναι πάνω από 5% το προϊόν απορρίπτεται. Επίσης το προϊόν απορρίπτεται εφόσον σε ποσοστό κυπέλλων του χηµικού δείγµατος πάνω από 40% υπάρχει µείωση στο βάρος του κάθε κουτιού περισσότερη από 5% του προβλεποµένου Μετά τις µικροβιολογικές εξετάσεις Η µερίδα θεωρείται ακατάλληλη όταν παρουσιάζει εκτροπές από τα αναφερόµενα στην παράγραφο 2.3, σε τουλάχιστον δύο (2) από τα κύπελλα που εξετάσθηκαν Μετά τον έλεγχο υπολειµµάτων φυτοφαρµάκων Απορρίπτεται όταν περιέχει ουσίες επικίνδυνες για τη δηµόσια υγεία και σε ποσοστά πάνω από τα καθοριζόµενα από τις σχετικές οδηγίες της Ε.Ε.

8 Τροποποίηση 4η Μετά τις µικροσκοπικές εξετάσεις Απορρίπτεται όταν διαπιστωθεί ότι δεν προέρχεται από µελιτώµατα (εκκρίσεις κωνοφόρων δένδρων). 3.4 Επανεξετάσεις Επανεξέταση του εφοδίου δεν είναι δυνατή εφόσον αυτό κατά την πρώτη εξέταση από το αρµόδιο µικροβιολογικό εργαστήριο, έχει χαρακτηρισθεί ως Επικίνδυνο Στις περιπτώσεις που το εφόδιο απορρίπτεται από την επιτροπή παραλαβής λόγω παρεκκλίσεων που διαπιστώθηκαν κατά τον µακροσκοπικό έλεγχο εφαρµόζονται τα αναφερόµενα στο Π.. 394/96, άρθρο 27, παρ. 4 και Στη περίπτωση που ο προµηθευτής διαφωνεί µε το αποτέλεσµα των εργαστηριακών εξετάσεων, µπορεί να ζητήσει εγγράφως κατ έφεση εξέταση σύµφωνα µε τα καθοριζόµενα στο Π.. 394/96, άρθρο 36, παρ Οι επανεξετάσεις που απαιτούν χηµικό έλεγχο γίνονται στο Γενικό Χηµείο του Κράτους Οι µικροβιολογικές, µικροσκοπικές και αυτές που αφορούν έλεγχο υπολειµµάτων φυτοφαρµάκων επανεξετάσεις, γίνονται, σε αρµόδιο εργαστήριο του ηµοσίου ή του ευρύτερου ηµόσιου τοµέα, σύµφωνα µε το Π 394/96, άρθρο 36, παρ Για τις µικροβιολογικές κατ έφεση επανεξετάσεις γίνεται επαναδειγµάτιση του προϊόντος και λήψη δείγµατος σε αριθµό διπλάσιο από το αρχικό Για τις υπόλοιπες επανεξετάσεις χρησιµοποιείται το επίσηµο αντίδειγµα που έχει τηρηθεί στην αρµόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης Σε όλες τις περιπτώσεις κατ έφεση εξετάσεως δικαιούται να παρευρίσκεται και εκπρόσωπος του προµηθευτή. Εάν αρνηθεί ή δεν ενδιαφερθεί να παραστεί, γράφεται σχετική παρατήρηση στην εργαστηριακή γνωµάτευση Το αποτέλεσµα της κατ έφεση εξετάσεως είναι υποχρεωτικό και τελεσίδικο και για τα δύο µέρη. Τ4 4. ΙΑΦΟΡΑ 4.1 Γενικά Κάθε προµηθευτής πρέπει να καταθέσει µαζί µε την τεχνική προσφορά Φύλλο Συµµόρφωσης (ΦΣ), όπως στο Παράρτηµα Α, όπου απαντά παράγραφο προς παράγραφο στην προδιαγραφή αναφέροντας τυχόν διαφορές προκειµένου να ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγηση των προσφορών από την αρµόδια επιτροπή Ο προµηθευτής πρέπει να δηλώσει ότι αναλαµβάνει συµβατική υποχρέωση για συντήρηση επί 2ετία από την οριστική παραλαβή του εφοδίου, υπό συνήθεις συνθήκες εναποθηκεύσεως του προϊόντος στις στρατιωτικές αποθήκες.

9 Τροποποίηση 2η Επίσης υποχρεούται να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ότι το πλαστικό που χρησιµοποιήθηκε για την κατασκευή των κυπέλλων, είναι σύµφωνο µε τις διατάξεις του Κ.Τ.Π και αβλαβές για την υγεία των καταναλωτών. 4.2 Επισηµάνσεις επισηµάνσεις: Στις συσκευασίες πρέπει να υπάρχουν οι παρακάτω Στα καλύµµατα των κυπέλλων Χρονολογία παρασκευής (Μήνας, Ετος) Τίτλος προµηθευτού (Εµπορική επωνυµία, διεύθυνση ή η έδρα του παραγωγού ή του συσκευαστού) Το είδος του περιεχοµένου (Αναφέρεται και το είδος του φυτού που προέρχεται το µέλι) Καθαρό βάρος κυπέλλου Τόπος παραγωγής (χώρα, περιοχή) Στα χαρτοκιβώτια Στα χαρτοκιβώτια και πάνω στις δύο µεγαλύτερες κατακόρυφες πλευρές πρέπει να αναγράφονται έκτυπα στην Ελληνική,οι παρακάτω ενδείξεις: Οι επισηµάνσεις που αναφέρονται στην υποπαράγραφο για τα καλύµµατα των κυπέλλων και επιπλέον: Αριθµός κυπέλλων που περιέχονται στο χαρτοκιβώτιο Συνολικό καθαρό βάρος Ηµεροµηνία και έτος παρασκευής Αριθµός της σύµβασης Ενδειξη αναγνώρισης παρτίδας (σύµφωνα µε το άρθρο 11παράγραφος 13 του Κ.Τ.Π). Ταξχος Μιχαήλ Κούκουρας Ακριβές Αντίγραφο Υποδιευθυντής Λγός (ΕΜ) Αλκιβιάδης Μανούκας ΓΕΣ/ ΕΜ/2ο Γρ/β ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α Υπόδειγµα Φύλλου Συµµόρφωσης για Μέλι

10 Τροποποίηση 2 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α/Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛΙ Α 1 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός Σχετικά Εγγραφα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Φυσικά Χαρακτηριστικά Χηµικά Χαρακτηριστικά Μικροβιολογικά Κριτήρια Έλεγχος Υπολειµµάτων Φυτοφαρµάκων και 3 αντιµικροβιακών παραγόντων Συµβατική Υποχρέωση Προµηθευτού Συσκευασία ΜΕΘΟ ΟΙ ΟΚΙΜΗΣ ειγµατοληψίας Μακροσκοπικός Έλεγχος Εργαστηριακές εξετάσεις Επανεξετάσεις ιάφορα Γενικά Επισηµάνσεις 9 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α Υπόδειγµα Φύλλου Συµµόρφωσης για Μέλι

11 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ- Μ- 386 ΕΚ ΟΣΗ 1η ΜΕΛΙ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 1995

12 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΓΕΣ - Μ - 386/Εκδοση 1 η Α/Α ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΑΤΑΓΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ Σ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΘΜΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΝΟΓΡΑΦΗ Ο Η Γ Ι Ε Σ α. Καταχωρίστε στον Πίνακα κάθε διαταγή τροποποίησης - διόρθωσης για επιβεβαίωση ότι οι µεταβολές πραγµατοποιήθηκαν. β. Οι τροποποιήσεις να γίνονται µε στυλό διαρκείας, η δε διαγραφή των παλαιών παραγράφων να πραγµατοποιείται µε ευθείες γραµµές στο µέσο των λέξεων (π.χ.καλώς). γ. Στο δεξιό περιθώριο της κάθε τροποποιούµενης παραγράφου να γράφεται ένδειξη Τ1 ή Τ2 ή Τ3 κ.ο.κ. ανάλογα εάν είναι η πρώτη, η δεύτερη ή η τρίτη τροποποίηση και κ.ο.κ. Τροποποίηση 2η ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

13 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2 ο ΓΡΑΦΕΙΟ/β ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A ΣΤΗΝ Ιουλ 2000 ΥΠΟ ΕΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΕΦΟ ΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΑ-ΦΥΛΛΑ ΙΑ- ΠΡΟΕ ΡΙΚΑ ΙΑΤΑΓΜΑΤΑ- ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΤΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ- ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ (α) (β) (γ) Αθήνα. Ο Προµηθευτής ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ α. Στη στήλη (α) αναγράφονται υποχρεωτικά όλες οι παράγραφοι κατ απόλυτη σειρά, όπως φαίνονται στην παρούσα Τεχνική Περιγραφή (Τ.Π.) β. Στη στήλη (β) δηλώνεται αντίστοιχα σε κάθε παράγραφο αν τα χαρακτηριστικά του προσφεροµένου εφοδίου συµφωνούν απόλυτα ή όχι µε την Τεχνική Περιγραφή. Αυτό, θα γίνεται µε την αναγραφή απέναντι σε κάθε παράγραφο, ότι «ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Τ.Π.» ή «ΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Τ.Π.» γ. Στη στήλη (γ) γίνεται αναφορά σε ενισχυτικά στοιχεία των αναγραφοµένων στη στήλη (β), δηλ γιατί δεν συµφωνεί το εφόδιο µε την προδιαγραφή ή τυχόν επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του τα οποία το καθιστούν καλύτερο ποιοτικά από το προσδιοριζόµενο στην προδιαγραφή. Ακριβές Αντίγραφο Λγός (ΕΜ) Αλκιβιάδης Μανούκας ΓΕΣ/ ΕΜ/2ο Γρ/β Ταξχος Μιχαήλ Κούκουρας Υποδιευθυντής

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ Ζ-254 ΕΚ ΟΣΗ 6 η ΜΑΙΟΣ 1999 Ζ Α Χ Α Ρ Η ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕTΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 1999 Ζ Α Χ Α Ρ Η ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α/Α 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ Τ 366 ΕΚ ΟΣΗ 1 η Τ Σ Α Ϊ ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 1986 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΓΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α/Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛΙ Α 1. 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Α/Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛΙ Α 1. 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1 2. 1.1 Σκοπός 1 3. 1.2 Σχετικά Έγγραφα 1 4. 2 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1 5. 2.1 Φυσικά Χαρακτηριστικά 1 6.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΙΟΥ ΠΓΕΣ-Μ-431 ΑΡ. ΚΩ ΙΚΟΥ: ΕΚ ΟΣΗ: 6η ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 - 20 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΙΟΥ ΠΓΕΣ-Μ-431 ΑΡ. ΚΩΔΙΚΟΥ:8945-02-013-141009 ΕΚΔΟΣΗ: 5η ΑΘΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-Ρ- 381 ΚΩ. ΕΚ ΟΣΗ 3 η ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2002 ΡΥΖΙ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 2002 -2- ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΓΕΣ -Ρ -

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM)

ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM) ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-AE-1367/12-2009 8335-03-004-041209 ΑΦΡΩΔΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ (RUBBER FOAM) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΡΟΦΗΜΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΠΓΕΣ-ΣΡΣ-483 ΑΡ. ΚΩΔΙΚΟΥ:8955-02-004-261009 ΕΚΔΟΣΗ: 1η ΑΘΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση 1 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΞΕΡΩΝ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟΠΑΡΑΓΡ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός 1 1.

Τροποποίηση 1 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΞΕΡΩΝ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟΠΑΡΑΓΡ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός 1 1. Τροποποίηση 1 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΞΕΡΩΝ ΦΑΣΟΛΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦ.- ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΕΛΙ Α ΥΠΟΠΑΡΑΓΡ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1 1.1 Σκοπός 1 1.2 Ορισµός Τ1 Φασολιών 1 1.3 Ταξiνόµηση 1 1.4 Σχετικά Έγγραφα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΣ - Λ - 295Δ/09-2002 ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2 ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002 -2- ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΛΕΥΡΩΝ ΤΥΠΟΥ 70% ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΤΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΛΕΥΡΩΝ ΤΥΠΟΥ 70% ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑ ΦΟΡΕΑ : 07 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ: 003/62500 2 ο ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡ. ΠΡ. : ΠΓΕΣ-Α-276 ΕΚ ΟΣΗ 8 η ΚΩ.: 8920-02-002-802. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΑΛΕΥΡΩΝ ΤΥΠΟΥ 70% ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση 1 η. ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑ ΦΟΡΕΑ : 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ : ο ΓΡΑΦΕΙΟ

Τροποποίηση 1 η. ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑ ΦΟΡΕΑ : 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ : ο ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑ ΦΟΡΕΑ : 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ : 84500 2ο ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩ.:8945-02-009-271102 ΑΡ.ΠΡΟ.:ΠΓΕΣ-Φ-359 ΕΚ ΟΣΗ: 4η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΦΑΚΗΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ZΣ-301 ΕΚ ΟΣΗ 6 η AΥΓΟΥΣΤΟΣ 2000 ZYMAΡΙΚΑ ΑΠΟ ΣΙΜΙΓ ΑΛΙ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 2000 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ -1- ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕ -Α-00117 1 η ΕΚ ΟΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥ ΟΚΙΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - 2 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΜΑΡΤΙΟΥ 2002 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 22ας ΜΑΡΤΙΟΥ 2002 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 139/2002 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3587 της 22ας ΜΑΡΤΙΟΥ 2002 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 139 Οι περί Μέλιτος Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΓΤΑ-1348/11-2009 8335-03-003-041209 ΓΑΝΤΖΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009 -2- ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση 6η ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Α/Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛΙ Α 1. 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός Σχετικά Έγγραφα 1

Τροποποίηση 6η ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Α/Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛΙ Α 1. 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σκοπός Σχετικά Έγγραφα 1 Τροποποίηση 6η ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Α/Α ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛΙ Α 1. 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1 2. 1.1 Σκοπός 1 3. 1.2 Σχετικά Έγγραφα 1 4. 2 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 1 5. 2.1 Πρώτες Ύλες 1 6. 2.2 Επεξεργασία Πρώτης Ύλης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑ ΦΟΡΕΑ: 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ: 0103/08500 2 Ο ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡ. ΠΡΟ : ΕΚ ΟΣΗ 4 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΥ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1. Ορισµός Πλήρες

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση 2 η ΚΑ ΦΟΡΕΑ: ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑ ΕΙΔΟΥΣ: 01202/16700 ΔΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΡ.ΠΡΟΔ.ΠΓΕΣ-ΠΕ-321/ 2 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΔΟΣΗ 3 η

Τροποποίηση 2 η ΚΑ ΦΟΡΕΑ: ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑ ΕΙΔΟΥΣ: 01202/16700 ΔΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΡ.ΠΡΟΔ.ΠΓΕΣ-ΠΕ-321/ 2 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΔΟΣΗ 3 η Τροποποίηση 2 η ΚΑ ΦΟΡΕΑ: 0171 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑ ΕΙΔΟΥΣ: 01202/16700 ΔΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΡ.ΠΡΟΔ.ΠΓΕΣ-ΠΕ-321/ 2 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΔΟΣΗ 3 η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Επιδιωκόμενοι στόχοι της Νομοθεσίας Οι πολύτιμες ουσίες και κατά συνέπεια οι

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποιηµένο ΚΕΙΜΕΝΟ

Κωδικοποιηµένο ΚΕΙΜΕΝΟ EL Κωδικοποιηµένο ΚΕΙΜΕΝΟ παραγόµενο από το σύστηµα CONSLEG της Υπηρεσίας Επισήµων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων CONSLEG: 1974L0409 01/01/1986 Αριθµός σελίδων: 8 Υπηρεσία Επισήµων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Άρθρo 67 (1) Μέλι 1. Οι διατάξεις αυτού του άρθρου εφαρμόζονται στα προϊόντα που ορίζονται στο Παράρτημα Ι. Τα προϊόντα αυτά πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του παραρτήματος ΙΙ. 2. Οι διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΤΙΩΜΕΝΟΥ - ΑΝΑΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΟΥ ΤΥΡΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΤΙΩΜΕΝΟΥ - ΑΝΑΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΟΥ ΤΥΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ 2 Τροποποιηση 4η ΚΑ ΦΟΡΕΑ : 0171 ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ :79000 ΑΡ. ΠΡΟ.:ΠΓΕΣ-ΕΤ-273 ΕΚ ΟΣΗ 8η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΤΙΩΜΕΝΟΥ - ΑΝΑΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΟΥ ΤΥΡΙΟΥ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ( Χαρτοβάμβακας ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ( Χαρτοβάμβακας ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 7453 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 28-05-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ- ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ- ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ- ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΤΙΔΙΑ Πιθανή δαπάνη 26.000,00 συμπ/μένου του Φ.Π.Α Αρτίδια 159.000 τεμάχια ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1) Τα αρτίδια θα είναι βάρους 60-65 γραμμαρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ- Κ-824Β / 5-98

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ- Κ-824Β / 5-98 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ- Κ-824Β / 5-98 ΕΡΜΑ «ΚΡΟΥΠΟΝ» ΜΙΚΤΗΣ ΕΨΕΩΣ (Καταργεί την 34- -824Α/7-5-75) ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / 2ο Γρ. ΑΘΗΝΑ ΜΑΪΟΣ 1998 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕ -Α-00007 ΕΚ ΟΣΗ 1η ΦΙΛΜ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 28 ΜΑΙΟΥ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙ Α 1. ΠΕ ΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2 2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 2 3. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Ειδών Παντοπωλείου στο Νοσοκομείο μας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Ειδών Παντοπωλείου στο Νοσοκομείο μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ===================== Πειραιάς: 17/12/2018

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτ. Προϋπολογισµός: ,00

Ενδεικτ. Προϋπολογισµός: ,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΦΡΕΣΚΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΗΜΟΥ για το έτος 202-203 : 33/202 Ενδεικτ. Προϋπολογισµός: 66.220,00 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών

Επιτροπή σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών ΘΕΜΑ «Προμήθεια τυριών με ανάθεση κατόπιν συλλογής προσφορών» Σας ενημερώνουμε ότι το ΤΖΑΝΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά θα προβεί στην προμήθεια των παρακάτω ειδών. α/α Κωδικός Είδος Ποσότητα 1 ΤΓ058 ΤΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 ΖΑΧΑΡΗ-ΚΑΦΕΣ-ΜΕΛΙ-ΕΙΔΗ-ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑΣ. Άρθρο 144 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΘΕΥΤΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 ΖΑΧΑΡΗ-ΚΑΦΕΣ-ΜΕΛΙ-ΕΙΔΗ-ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑΣ. Άρθρο 144 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΘΕΥΤΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10 ΖΑΧΑΡΗ-ΚΑΦΕΣ-ΜΕΛΙ-ΕΙΔΗ-ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑΣ Άρθρο 144 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΘΕΥΤΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ Απαγορεύεται σε οποιονδήποτε έμπορο (καφεκόπτη, παντοπώλη, ζαχαροπλάστη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑ ΦΟΡΕΑ: 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ: 0103/78000 ΓΡΑΦΕΙΟ 2 ο ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑ ΦΟΡΕΑ: 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ: 0103/78000 ΓΡΑΦΕΙΟ 2 ο ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑ ΦΟΡΕΑ: 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ: 0103/78000 ΓΡΑΦΕΙΟ 2 ο ΑΡ.ΠΡ. ΠΓΕΣ-Τ-361 ΕΚ ΟΣΗ 2 η 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ορισµοί ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΥ Με τον όρο τοµατοπολτός

Διαβάστε περισσότερα

, 27 / 6 / & : : ( FAX. : : ,

, 27 / 6 / & : : ( FAX. : : , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χίος, 27 / 6 / 2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. 2950 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ταχ. /νση Ταχ. Κώδικας FAX. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ===================== Πειραιάς: 3-12-18

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΙΑΣΗΜΑ ΠΑΡΑΣΗΜΩΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕ -Α ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - 1 -

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΙΑΣΗΜΑ ΠΑΡΑΣΗΜΩΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕ -Α ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - 1 - - 1 - ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕ -Α-00120 1 η ΕΚ ΟΣΗ ΙΑΣΗΜΑ ΠΑΡΑΣΗΜΩΝ ΦΟΙΝΙΚΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ - 2 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΙΟΡΘΩΣΕΩΝ Α/Α Αριθµός

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 11/05/2015

Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 11/05/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 11/05/2015 Υπηρεσία: Γραφείο Προμηθειών Αρ. Πρωτ 5457 Πληροφ. ΠΑΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 780/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 780/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 780/2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Σκοπός Ο σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 11/05/2015

Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 11/05/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 11/05/2015 Υπηρεσία: Γραφείο Προμηθειών Αρ. Πρωτ 5460 Πληροφ. ΠΑΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. µελέτης : 21 / 2013 ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ - - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΟΥΤΕΡ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 2.1 Πρώτες Ύλες

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003345171 2015-11-20

15PROC003345171 2015-11-20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Θεσσαλονίκη: 20-11-2015 ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. : 13559 «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Αλ. Συµεωνίδη 2

Διαβάστε περισσότερα

IO3 - The Total Business Plants Training Material

IO3 - The Total Business Plants Training Material Project Code: 2016-1-EL01-KA202-023491 IO3 - The Total Business Plants Training Material Module No 3. Διασφάλιση ποιότητας του τελικού προιόντος (Φαρμακευτικά φυτά) 2 Title of Module Ενότητα 2: Δειγματοληψία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 27.866,00 Φ.Π.Α. 23% :6.409,18 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 34.275,18 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προμήθεια σάκων απορριμμάτων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Αντικείμενο της παρούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ - 1 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1. Εισαγωγή 1.1 Σκοπός Η προδιαγραφή αυτή αποσκοπεί στον καθορισμό των απαιτήσεων για την προμήθεια αλεύρου σίτου για όλες τις χρήσεις για τις

Διαβάστε περισσότερα

«Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Επιδεσμικού Υλικού (CPV 33141110-3)»

«Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια Επιδεσμικού Υλικού (CPV 33141110-3)» ΕΛΛΗΝΙΚΗ 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΉΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 29.04.2014

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ===================== Πειραιάς: 7/4/17

Διαβάστε περισσότερα

Ε. 07.3-3.1 Μ. ΜΠΑΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ 1 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ 1 ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 1 2 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ε. 07.3-3.1 Μ. ΜΠΑΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ 1 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ 1 ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 1 2 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 1Σελίδα 1 από 3 Μ. ΜΠΑΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ Κωδικός Εγγράφου Ε. 07.3-3.1 Έκδοση 1 Αναθεώρηση 1 ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 Σελίδα 1 από 2 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΟΤ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ

ΕΛΟΤ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ ΕΛΟΤ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΣΚΥΡΟ ΕΜΑΤΟΣ Έκδοση/ Τροποποίηση : 01/01 Συντάχθηκε από/ Υπογραφή : Μ. Πιτσίκα/ Ξ. Παπαϊωάννου Εγκρίθηκε από/ Υπογραφή Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Το μέλι, η παραγωγή του και μέθοδοι προσδιορισμού νοθείας. Ομιλητές: Καπερώνη Ιωάννα Λαμπράκης Νικόλαος Ζάχος Νικόλαος Ρέππας Χρήστος

Το μέλι, η παραγωγή του και μέθοδοι προσδιορισμού νοθείας. Ομιλητές: Καπερώνη Ιωάννα Λαμπράκης Νικόλαος Ζάχος Νικόλαος Ρέππας Χρήστος Το μέλι, η παραγωγή του και μέθοδοι προσδιορισμού νοθείας Ομιλητές: Καπερώνη Ιωάννα Λαμπράκης Νικόλαος Ζάχος Νικόλαος Ρέππας Χρήστος Τί είναι το μέλι? Σύμφωνα με την Κοινοτική Νομοθεσία 2001/110/ΕΚ του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ - 1 - ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕ -Α-00118 1 η ΕΚ ΟΣΗ ΙΑΣΗΜΑ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΥ ΤΙΜΗΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΙΟΡΘΩΣΕΩΝ - 2 - Α/Α

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΔΕΕ-1328/ ΔΕΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΨΕΩΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΡΒΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ Ι

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΔΕΕ-1328/ ΔΕΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΨΕΩΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΡΒΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ Ι ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-ΔΕΕ-1328/10-2007 ΔΕΡΜΑ ΜΟΣΧΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΕΨΕΩΣ ΧΡΩΜΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΡΒΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ Ι ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΓΚΥΤΙΩΜΕΝΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΓΕΣ-ΕΧΣ-488 ΕΚΔΟΣΗ:1η ΑΡ. ΚΩΔΙΚΟΥ: 8970-02-010-300909 ΑΘΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση 8η. ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑ ΦΟΡΕΑ: 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ: 0101/60000 ΓΡΑΦΕΙΟ 2 ο

Τροποποίηση 8η. ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑ ΦΟΡΕΑ: 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ: 0101/60000 ΓΡΑΦΕΙΟ 2 ο Τροποποίηση 8η ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑ ΦΟΡΕΑ: 0171 ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑ ΕΙ ΟΥΣ: 0101/60000 ΓΡΑΦΕΙΟ 2 ο ΑΡ.ΠΡ. ΠΓΕΣ-ΚΚ-358 ΕΚ ΟΣΗ 3 η 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

21/2014 , CPV: 33141121-4 24.600,00 2014 13:00

21/2014   , CPV: 33141121-4 24.600,00 2014 13:00 ιακήρυξη 21/2014 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/105/177894/Σ.468/10 Απρ 2014/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προµήθειας υλικών (Χειρουργικά Ράµµατα Τραύµατος, CPV: 33141121-4)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΝ 10-12 Α.Φ.Μ. : 999441623 10436 ΑΘΗΝΑ Δ.Ο.Υ.: ΚΒ ΑΘΗΝΩΝ Δ/νση Επικοινωνίας : Βασιλικά Θεσ/νίκης, τηλ. 23960-23362, 23318, 23372(fax)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Παρασκευή, 20/03/2015 και ώρα 14:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Παρασκευή, 20/03/2015 και ώρα 14:00. Προµήθεια φωτοτυπικού χαρτιού για το έτος 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.500,000 ευρώ (µε ΦΠΑ) Α.Π. 1243 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει τους ενδιαφερόµενους για την προµήθεια σε χαρτί φωτοτυπικού και µε κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια adblue και πρόσθετων

«Προµήθεια adblue και πρόσθετων Αρ. µελέτης: 34 Αύγουστος 204 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Προµήθεια adblue και πρόσθετων ΓΕΝΙΚΗ ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ πετρελαίου για τις ανάγκες των οχηµάτων /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία & Εξαγωγές

Συσκευασία & Εξαγωγές Συσκευασία & Εξαγωγές Μανώλης Δανιήλ Διευθυντής ΟΠΕ 19/7/2013 1 19/7/2013 2 19/7/2013 3 19/7/2013 4 19/7/2013 5 19/7/2013 6 19/7/2013 7 19/7/2013 8 19/7/2013 9 19/7/2013 10 19/7/2013 11 Τι πρέπει να κάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑ» (Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ,00) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑ» (Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ,00) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 152 - Τ.Κ. 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

44423000-1 40000009 ΤΕΜ 6 ΑΝΙΘΟΣ 605 GR 44423000-1 40000002 TEM 7 ΣΚΟΡΔΑ 03121100-6 40000016 ΤΕΜ 8 ΚΑΡΟΤΑ ΝΩΠΑ 03221112-4 40000004 ΚΙΛΟ

44423000-1 40000009 ΤΕΜ 6 ΑΝΙΘΟΣ 605 GR 44423000-1 40000002 TEM 7 ΣΚΟΡΔΑ 03121100-6 40000016 ΤΕΜ 8 ΚΑΡΟΤΑ ΝΩΠΑ 03221112-4 40000004 ΚΙΛΟ ΟΜΑΔΑ 1 Η ΝΩΠΑ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ CPV SAP ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 1 ΑΓΓΟΥΡΙΑ 03221270-9 40000001 ΤΕΜ 2 ΜΑΡΟΥΛΙ 03221310-2 40000329 ΤΕΜ 3 ΒΕΡΥΚΟΚΑ 03222331-2 40000024 ΚΙΛΟ 4 ΠΑΤΖΑΡΙΑ 03221110-0 40000444 ΚΙΛΟ 5 ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 12. Παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών σε τρόφιμα και συστατικά τροφίμων

Παράρτημα 12. Παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών σε τρόφιμα και συστατικά τροφίμων Παράρτημα 12 Παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών σε τρόφιμα και συστατικά τροφίμων 1. Αντικείμενο της συνεργασίας Αντικείμενο της συνεργασίας είναι ο έλεγχος παρουσίας γενετικά τροποποιημένων οργανισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014 (ΚΩΔ. 15/6481) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.000,00 ευρώ με ΦΠΑ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014 (ΚΩΔ. 15/6481) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 1 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 05-12-2014 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛ. 37/2014 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤHN ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015 (ΚΩΔ. 15-6481.009) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 6.

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤHN ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015 (ΚΩΔ. 15-6481.009) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 6. Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤHN ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015 (ΚΩΔ. 15-6481.009) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 6.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Με αυτή τη μελέτη προβλέπεται η εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ : 12.177,00 1. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείμενο της προμήθειας Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού» ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,12 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια διαφόρων τύπων χαρτιού, για την υλοποίηση έργων και εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

1(6) Κεντρική Υπηρεσία ιεύθυνση Φιλοτελισµού 220113-2 ΕΙ ΟΣ: «ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ» ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ: ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Ταχ. ιεύθυνση Γραφείων Τηλέφωνο Fax website Αιόλου 100 (1 ος όροφος) 10188 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 1177 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ- ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ- ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ- ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΝΩΠA ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ και ΑΥΓΑ Προϋπολογισμού 67.000,00 συμπ/μένου του Φ.Π.Α Α) Κοτόπουλα νωπά 26.000 κιλά Β) Αυγά Α ωοσκοπημένα 28.000 τεμάχια ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Τρίτη 24/03/2015 και ώρα 14:00.

Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του ήµου Μήλου έως την Τρίτη 24/03/2015 και ώρα 14:00. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2015 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1251 ENHMEΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα προχωρήσει στην προµήθεια σάκων απορριµµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κ.Α ) - Adalia bipunctata 60, ,00 14, ,00. (250cc) 12, ,00 Φ.Π.Α. 10%: 905,50

ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κ.Α ) - Adalia bipunctata 60, ,00 14, ,00. (250cc) 12, ,00 Φ.Π.Α. 10%: 905,50 ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Για την προµήθεια βιολογικών µέσων καταπολέµησης ασθενειών των φυτών, όπως αυτή αναφέρεται στη τεχνική περιγραφή και στη συγγραφή υποχρεώσεων, προϋπολογίσθηκε συµπεριλαµβανοµένου

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη υπ αρίθµ. 15/2015

ιακήρυξη υπ αρίθµ. 15/2015 ιακήρυξη υπ αρίθµ. 15/2015 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει σε εκτέλεση της Φ.814/10/180463/Σ.78/23 Ιαν. 2015/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2 ο την διενέργεια Πρόχειρου Μειοδοτικού ιαγωνισµού µε ενσφράγιστες

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 & Α3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 & Α3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α3 & Α4 Α. ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή, αφορά στην προμήθεια φωτοαντιγραφικού

Διαβάστε περισσότερα

1(6) Κεντρική Υπηρεσία ιεύθυνση Φιλοτελισµού 130213 ΕΙ ΟΣ: «ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ» ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ: ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Ταχ. ιεύθυνση Γραφείων Τηλέφωνο Fax website Αιόλου 100 (1 ος όροφος) 10188 ΑΘΗΝΑ 2103353622

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Με αυτή τη µελέτη αριθ. 67/2015 προβλέπεται η εκτέλεση της προµήθειας τροφίµων για

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Με αυτή τη µελέτη αριθ. 67/2015 προβλέπεται η εκτέλεση της προµήθειας τροφίµων για ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Πλ. Γ. Βιζυηνού 1, Κοµοτηνή Τηλ.:2531352448 & 426 E-mail: g.gkourtsilidis@komotini.gr ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ENHMEΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα προχωρήσει στην προµήθεια σάκων απορριµµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ-ΧΚΚ-349 ΚΩ. ΕΚ ΟΣΗ 8 η ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2002 ΕΓΚΥΤΙΩΜΕΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΤΥΠΟΥ CHOPPED HAM ΚΑΙ CHOPPED PORK ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 2002 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 12. Παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών σε τρόφιμα και συστατικά τροφίμων

Παράρτημα 12. Παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών σε τρόφιμα και συστατικά τροφίμων Παράρτημα 12 Παρουσία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών σε τρόφιμα και συστατικά τροφίμων 1. Αντικείμενο της συνεργασίας Αντικείμενο της συνεργασίας είναι ο έλεγχος παρουσίας γενετικά τροποποιημένων οργανισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑff ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑff ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑff ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς A13/6-7-2016 (αριθμ. πρωτ. 30009/6-7-2016) ΠΡΟΣ : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΕΜΑ :«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΠΑΝΤΕΛΑΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΠΑΝΤΕΛΑΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΛΙΠΑΝΤΕΛΑΙΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός Σκοπός των τεχνικών αυτών προδιαγραφών είναι να καθοριστούν οι απαιτήσεις του Λιμενικού Σώματος για την προμήθεια λιπαντελαίων, τα οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.552,00 με Φ.Π.Α 24% Κ.Α. 20/6635.0003 & 35/6635.0005 Αρ. Μελέτης 14/2016 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. µελέτης : 02 / 2017 ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. απορριµµάτων του ήµου Πληροφορίες : Α. Μόνα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. µελέτης : 02 / 2017 ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. απορριµµάτων του ήµου Πληροφορίες : Α. Μόνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. µελέτης : 02 / 2017 ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ αποκοµιδής απορριµµάτων για /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕ ΚΟΚΑΛΑ./. ΠΓΕΣ-ΧΚ-330

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕ ΚΟΚΑΛΑ./. ΠΓΕΣ-ΧΚ-330 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΓΕΣ ΧΚ-330 ΕΚ ΟΣΗ 3η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕ ΚΟΚΑΛΑ ΝΣΗ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑ 2000 Α/Α ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΑΤΑΓΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ 1. Φ.600.2/77/353598/

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια εµφιαλωµένου νερού για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000,00 ευρώ µε Φ.Π.Α. ΑΠ 905 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα

Διαβάστε περισσότερα

Ο! ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ (ΑΡ. 3) ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29

Ο! ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ) ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1996 ΕΩΣ (ΑΡ. 3) ΤΟΥ Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 29 .Ε. Παρ. ΙΪΙ(Ι) 3964 Κ.Δ.Π. 474/2004 ρ. 3852, 30.4.2004.ριθμός 474 Οι περί Μεθόδων Δειγματοληψίας και Ανάλυσης Τροφίμων για Έλεγχο των Μεγίτων Περιεκτικοτήτων Πατουλίνης στα Τρόφιμα Κανονισμοί του 2004,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΑΣ ΒΟΥΛΚΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΛΜΑΤΩΝ LEO 2

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΑΣ ΒΟΥΛΚΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΛΜΑΤΩΝ LEO 2 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ/2 ο Γρ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΚΔΟΣΗ 2 η Π-ΓΕΣ-ΜΒΠL-2-1054 Νοε 2008 ΚΑ ΓΕΣ/ΔΥΠΟΣΤΗ/6 ο : 2530-01-006-261108 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΑΣ ΒΟΥΛΚΑΝΙΣΜΟΥ ΠΕΛΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ===================== Πειραιάς: 12-10-15

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΓΩΝ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΓΩΝ 1 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΓΩΝ Τα χορηγούμενα αυγά θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τους όρους του ΚΩΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (Άρθρο 87) του 2011, τις ισχύουσες

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ===================== Πειραιάς: 23-3-17 Αρ.πρωτ. 4209 ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Τυριών στο Νοσοκομείο μας ΘΕΜΑ «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια ΧΑΛΒΑ (κακάο) και ΤΑΡΑΜΑ (λευκό γνήσιο) στο νοσοκομείο μας.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια ΧΑΛΒΑ (κακάο) και ΤΑΡΑΜΑ (λευκό γνήσιο) στο νοσοκομείο μας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ===================== Πειραιάς: 7-2-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΙΑ ΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΙΑ ΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ [ΕΚ] ΑΡΙΘ. 1452/2003 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14 ης

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.

ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ TR 9: ΑΓΩΓΟΣ Ε ΑΦΟΥΣ 1 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E. ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑ Α ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΤR 9 ΑΓΩΓΟΣ Ε ΑΦΟΥΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ TR 9: ΑΓΩΓΟΣ Ε ΑΦΟΥΣ 2 ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. 1. ΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ SWAB PROTEIN TEST ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΙ (6) ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ /ΝΣΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ SWAB PROTEIN TEST ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΙ (6) ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ /ΝΣΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ Χαλάνδρι, Ιουλίου 2016 Α.Π: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ /νση: Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20 Τηλ: 210 6017054, 2106017056 Φαξ: 210 6017091 Email: prosxolag@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια ακατέργαστου αλατιού για την αντιµετώπιση χιονοπτώσεων» ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

«Προµήθεια ακατέργαστου αλατιού για την αντιµετώπιση χιονοπτώσεων» ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ Αριθ. µελέτης 69 /2014 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ «Προµήθεια ακατέργαστου αλατιού ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: 7.910,00 Κ.Α. 30.6699.02 «Προµήθεια αλατιού για την αντιµετώπιση εκτάκτων αναγκών» Αριθ. µελέτης 69/2014

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 09/09/2015

Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 09/09/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 η Υ.Πε ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ιπποκράτους 8 Πεντέλη Αθήνα, 09/09/2015 Υπηρεσία: Γραφείο Προμηθειών Αρ. Πρωτ 9610/11.09.2015

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Νωπών Οπωρολαχανικών στο Νοσοκομείο μας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Νωπών Οπωρολαχανικών στο Νοσοκομείο μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ===================== Πειραιάς:28-7-2017

Διαβάστε περισσότερα

Ρέθυµνο 09/06/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 7113

Ρέθυµνο 09/06/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 7113 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυµνο 09/06/2016 ιεύθυνση :Οικονοµικής ιαχείρισης Αριθ. πρωτ.: 7113 Τµήµα :Προµηθειών Ταχ. /νση :Παν/πολη Ρεθύµνου Πληροφορίες :Κ. Καρνιαβούρα Τηλέφωνο :28310 77940

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της. Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της. Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α' Συνημμένο στην υπ' αριθ. 1/2016 διακήρυξη της Σχολής Μετ/σης & Επιμ/σης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Να εξασφαλίζουν και να διατηρούν κατά την χρήση τους απόλυτη προστασία από αντίστοιχη επιμόλυνση και για τον ασθενή και για τον χρήστη των γαντιών. Να έχουν άριστη εφαρμογή και σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 3η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 3η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 3η ΣΤΗΝ ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ /2ο ΑΘΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 3 η στην ΠΓΕΣ-Υ-1124Γ/3-2011 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ/2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ - - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Σκοπός 3 2. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα