BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών"

Transcript

1 BeoCenter 2 Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών

2 CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία μπορεί να επισκευάσει ο χρήστης. Για οποιαδήποτε επισκευή, απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο προσωπικό σέρβις. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Για να αποσυνδέσετε πλήρως αυτή τη συσκευή από το ρεύμα, αφαιρέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα του τοίχου. Η αποσυνδεμένη συσκευή θα παραμείνει σε άμεση κατάσταση λειτουργίας. Το εικονίδιο του κεραυνού με αιχμή βέλους μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης επικίνδυνης τάσης εντός του περιβλήματος του προϊόντος που μπορεί να είναι επαρκούς μεγέθους ώστε να συνιστά κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε άτομα. Το εικονίδιο του θαυμαστικού μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία σημαντικών οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης (επισκευής) στα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος. Μόνο για την αγορά των ΗΠΑ! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο παρών εξοπλισμός έχει δοκιμαστεί και διαπιστωθεί ότι συμμορφώνεται με τα όρια που έχουν τεθεί για ψηφιακές συσκευές τάξης Β, σύμφωνα με το τμήμα 15 των Κανονισμών FCC. Αυτά τα όρια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εύλογη προστασία έναντι επιβλαβών παρεμβολών σε οικιακή εγκατάσταση. Ο παρών εξοπλισμός παράγει, χρησιμοποιεί και μπορεί να εκπέμψει ραδιοσυχνοτική ενέργεια και, εάν δεν εγκατασταθεί και χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες, ενδέχεται να προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες. Ωστόσο, δεν εγγυάται ότι δεν θα δημιουργηθούν παρεμβολές σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Εάν ο παρών εξοπλισμός προκαλεί επιβλαβείς παρεμβολές στη ραδιοφωνική ή τηλεοπτική λήψη, οι οποίες μπορούν να διαπιστωθούν από την απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του εξοπλισμού, συνιστάται στο χρήστη να προσπαθήσει να επιλύσει την παρεμβολή με ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα μέτρα: Αλλάξτε τον προσανατολισμό ή τη θέση της κεραίας λήψης. Αυξήστε την απόσταση ανάμεσα στον εξοπλισμό και το δέκτη. Συνδέστε τον εξοπλισμό σε πρίζα διαφορετικού κυκλώματος από αυτό στο οποίο έχει συνδεθεί ο δέκτης. Για βοήθεια, συμβουλευθείτε το κατάστημα πώλησης ή έναν έμπειρο τεχνικό ραδιοφώνου/τηλεόρασης. Μόνο για την αγορά του Καναδά! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας, μην χρησιμοποιείτε το πολωμένο βύσμα που είναι συνδεδεμένο σε αυτή τη συσκευή με καλώδιο επέκτασης, πρίζα ή άλλη έξοδο εκτός εάν είναι εφικτή η πλήρης εισαγωγή των μεταλλικών μερών ώστε να μην είναι εκτεθειμένα. Η παρούσα ψηφιακή συσκευή τάξης B πληροί όλες τις απαιτήσεις των Κανονισμών Σχετικά με Εξοπλισμούς που Προκαλούν Παρεμβολές του Καναδά.

3 Περιεχόμενα 3 Τοποθέτηση του µουσικού σας συστήµατος, 4 Μάθετε τον τρόπο τοποθέτησης του BeoCenter 2 και της µονάδας υποδοχών. Σύνδεση των καλωδίων, 6 Μάθετε τον τρόπο σύνδεσης όλων των καλωδίων µε τη µονάδα υποδοχών. Τοποθέτηση του προσαρτήµατος τοίχου, 8 Μάθετε τον τρόπο τοποθέτησης του προαιρετικού προσαρτήµατος τοίχου για τη µονάδα υποδοχών. Σύστηµα Ήχου/Εικόνας, 10 Μάθετε τον τρόπο ρύθµισης των προϊόντων σας στη σωστή επιλογή και χειρισµού διαφόρων συστηµάτων Ήχου/Εικόνας. Φροντίδα του µουσικού σας συστήµατος, 12 Μάθετε τον τρόπο καθαρισµού του συστήµατος και των δίσκων σας. Ευρετήριο, 13

4 4 Τοποθέτηση του µουσικού σας συστήµατος Βεβαιωθείτε ότι το µουσικό σύστηµα είναι εγκατεστηµένο, τοποθετηµένο και συνδεδεµένο σύµφωνα µε τις οδηγίες αυτού του οδηγού. Είναι καλό να τηρήσετε την ακόλουθη διαδικασία κατά την εγκατάσταση του µουσικού σας συστήµατος: 1 Συνδέστε το καλώδιο µεταξύ της κύριας µονάδας και της µονάδας υποδοχών 2 Συνδέστε όλα τα καλώδια στις υποδοχές της µονάδας υποδοχών - µην το συνδέετε ακόµη µε την πρίζα 3 Περάστε τα καλώδια από το άνοιγµα σε κάθε άκρο της µονάδας υποδοχών 4 Τοποθετήστε το κάλυµµα των υποδοχών στη µονάδα υποδοχών 5 Συνδέστε τις συσκευές στο ρεύµα Εάν θέλετε να τοποθετήσετε τη µονάδα υποδοχών επάνω σε ένα προσάρτηµα τοίχου, ανατρέξτε στις ακόλουθες σελίδες. Τοποθέτηση της κύριας µονάδας και της µονάδας υποδοχών Τοποθετήστε το μουσικό σύστημα σε μια σταθερή επιφάνεια, κατά προτίμηση ένα τραπέζι, πάγκο ή βάση όπου θέλετε να τοποθετηθεί μόνιμα. Χρησιμοποιήστε μόνο εγκεκριμένες βάσεις και προσαρτήματα τοίχου της Bang & Olufsen! Μην τοποθετήσετε οποιαδήποτε αντικείµενα πάνω στο BeoCenter 2. Το µουσικό σύστηµα έχει σχεδιαστεί µόνο για εσωτερική χρήση, σε ξηρά, οικιακά περιβάλλοντα και σε µια περιοχή θερµοκρασιών C. Αποφύγετε την τοποθέτηση του συστήµατος στο άµεσο ηλιακό φως, κοντά σε καλοριφέρ ή άλλες πηγές θερµότητας. Μη συνδέσετε οποιαδήποτε από τις συσκευές στο σύστηµά σας στο ρεύµα πριν συνδέσετε όλα τα καλώδια (ανατρέξτε στη σελίδα 6). Το μουσικό σύστημα μπορεί να σβήσει εντελώς μόνο αποσυνδέοντάς το από την πρίζα. Γι αυτό, συνδέστε το μουσικό σύστημα σε πρίζα με εύκολη πρόσβαση. Εάν η µονάδα υποδοχών τοποθετηθεί κοντά στο δάπεδο, είναι καλύτερα να συνδέσετε όλα τα απαραίτητα καλώδια στη µονάδα υποδοχών πριν την τοποθετήσετε στο προσάρτηµα τοίχου. Επίσης, επιβεβαιώστε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για την αφαίρεση και πάλι της µονάδας υποδοχών από το προσάρτηµα τοίχου. Προτού τοποθετήσετε το προσάρτηµα τοίχου, επιβεβαιώστε ότι όλα τα καλώδια έχουν το σωστό µήκος. Η µονάδα υποδοχών µπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια, για παράδειγµα στο δάπεδο - ωστόσο, πρέπει να έχετε υπόψη ότι απαιτείται εξαερισµός. Εάν απαιτηθεί, η µονάδα υποδοχών µπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο µε το προσάρτηµα τοίχου που εσωκλείεται (ανατρέξτε στη σελίδα 8). Θυµηθείτε να αφήσετε αρκετό χώρο στις πλευρές για να ανοίγουν οι πόρτες. Αφήστε ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 5 εκ. στα πλαϊνά της μονάδας υποδοχών και 10 εκ. πάνω από τη μονάδα, για επαρκή αερισµό. Η µονάδα υποδοχών δεν πρέπει σε καµία περίπτωση να καλύπτεται από µονωτικό υλικό, για παράδειγµα.

5 5 1 2 Μπορείτε να τοποθετείτε τη µονάδα υποδοχών είτε οριζόντια ή κάθετα. Σηµειώστε ότι ο µηχανισµός κλειδώµατος του προσαρτήµατος τοίχου απαιτεί οι υποδοχές να κοιτούν προς τα κάτω εάν τοποθετήσετε τη µονάδα υποδοχών οριζόντια. Κάλυμμα υποδοχών: Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υποδοχές, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε το κάλυµµα. Ανασηκώστε το ένα άκρο του καλύµµατος, σπρώξτε το κάλυµµα στο πλάι και ανασηκώστε το. Πρέπει να περάσετε τα καλώδια από το άνοιγµα σε κάθε άκρο της µονάδας υποδοχών. Καλώδιο τροφοδοσίας: Για λόγους ασφαλείας πρέπει να είναι τοποθετηµένο το κάλυµµα. Όταν περαστεί το καλώδιο τροφοδοσίας από το άνοιγµα στο άκρο της µονάδας υποδοχών και τοποθετηθεί το κάλυµµα, το καλώδιο τροφοδοσίας δεν µπορεί να τραβηχτεί κατά λάθος από την υποδοχή.

6 6 Σύνδεση των καλωδίων Όταν εντοπίζετε τις υποδοχές, χρησιµοποιείτε το διάγραµµα και τα γραφήµατα που είναι τυπωµένα επάνω στη µονάδα υποδοχών. Σημειώστε ότι οι υποδοχές με γκρι σκίαση εμφανίζονται μόνο εάν το BeoCenter 2 διαθέτει DVD. Μη συνδέετε το σύστηµά σας στο ρεύµα µέχρι να ολοκληρώσετε τη σύνδεση όλων των καλωδίων. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υποδοχές της µονάδας υποδοχών, πρέπει να αφαιρέσετε το κάλυµµα - ανατρέξτε στη σελίδα 5 και τα γραφήµατα που είναι τυπωµένα στο κάλυµµα. DAB FM AM POWER LINK MASTER LINK AV ~ AUX IN R L AUX OUT R L Σύνδεση Master Link σε άλλα δωμάτια... MASTER UNIT LINE OUT VIDEO S-VIDEO CTRL R L DIG.OUT Σύνδεση κύριας μονάδας Συνδέστε την κύρια µονάδα στη µονάδα υποδοχών µε το καλώδιο που περιλαµβάνεται. Μπορείτε να προμηθευτείτε μεγαλύτερα σε μήκος καλώδια από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Bang & Olufsen της περιοχής σας. Socket Unit Συνδέσεις Μaster Link Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο Μaster Link για να συνδέσετε τις υποδοχές με την ένδειξη Master Link στη μονάδα υποδοχών και την τηλεόραση. Η υποδοχή χρησιμοποιείται επίσης για τη διανομή ήχου από το BeoLink μέσα στο σπίτι.

7 7 Συνδέσεις κεραίας - AM/FM/DAB Συνιστάται να συνδέσετε την κεραία DAB πριν συνδέσετε τις άλλες κεραίες σας. Τα ραδιοφωνικά προγράµµατα DAB είναι διαθέσιµα µόνο εάν το µουσικό σας σύστηµα είναι εξοπλισµένο µε την ενσωµατωµένη µονάδα DAB. Συνδέστε την κεραία DAB στην υποδοχή DAB, την κεραία FM στην υποδοχή FM και την κεραία AM στην υποδοχή AM. Όταν χρησιµοποιείτε κεραία βρόχου AM ή δίπολο FM... Συντονιστείτε στο ραδιοφωνικό σταθµό που θέλετε και στη συνέχεια περιστρέψτε οριζόντια την κεραία µέχρι να λάβετε το καλύτερο δυνατό σήµα. Όταν χρησιμοποιείτε κεραία DAB Χρησιµοποιήστε το µενού DAB AERIAL ADJUSTMENT που περιγράφεται στη σελίδα 10 του Οδηγού BeoCenter 2, για να µάθετε πού να τοποθετήσετε την κεραία σας. Το μενού σάς ενημερώνει πόσο ισχυρό είναι το σήμα DAB. Βεβαιωθείτε ότι κρεµάσατε ή τοποθετήσατε την κεραία κατακόρυφα. Μην τοποθετείτε το BeoCenter 2 ή τη µονάδα υποδοχών σε µόνιµη θέση - όπως για παράδειγµα σε προσάρτηµα τοίχου -µέχρι να βρείτε σε ποιο σηµείο το σήµα είναι ισχυρότερο και να τοποθετήσετε το σύστηµά σας ανάλογα! Συνδέσεις ηχείων Power Link Συνδέστε τα ενεργά ηχεία σας στην υποδοχή με την ένδειξη Power Link και σχηματίστε βρόχο για το σήμα από ηχείο σε ηχείο. Ανατρέξτε στις οδηγίες των ηχείων BeoLab. Όταν συνδέσετε τα ακουστικά, τα ηχεία τα οποία είναι συνδεδεμένα στο μουσικό σας σύστημα παύουν να ακούγονται. Η παρατεταµένη ακρόαση σε υψηλή ένταση µπορεί να προκαλέσει βλάβες στην ακοή! Συνδέσεις Ήχου/Εικόνας - AV Αυτή η σύνδεση είναι διαθέσιμη μόνο εάν το BeoCenter 2 είναι εφοδιασμένo με DVD. Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο AV 21 ακίδων για να συνδέσετε τις υποδοχές με την ένδειξη AV στη μονάδα υποδοχών και την τηλεόραση. Για σύνδεση χωρίς ένα καλώδιο AV 21 ακίδων, ανατρέξτε στην επόμενη στήλη. DIG.OUT Εάν συνδέσετε το μουσικό σας σύστημα με μια τηλεόραση Βang & ΟΙυfsen με ενσωματωμένη μονάδα ήχου surround, πρέπει να συνδέσετε την υποδοχή με την ένδειξη DIG.ΟUΤ στην υποδοχή ψηφιακής εισόδου της τηλεόρασης ή των ηχείων σας. Εάν το απαιτούμενο καλώδιο δεν εσωκλείεται, διατίθεται από το κατάστημα πώλησης της Βang & Olufsen. Σύνδεση ρεύµατος Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στην υποδοχή με την ένδειξη ~ της μονάδας υποδοχών, αλλά μην το συνδέσετε στην πρίζα πριν ολοκληρώσετε όλες τις συνδέσεις. Σύνδεση ήχου/εικόνας χωρίς καλώδιο AV 21 ακίδων... Εάν η τηλεόρασή σας δεν διαθέτει υποδοχή AV 21 ακίδων, μπορείτε να τη συνδέσετε με το μουσικό σύστημα. Αυτό ισχύει μόνο εάν το BeoCenter 2 είναι εφοδιασμένo με DVD! > Συνδέστε την υποδοχή CTRL της μονάδας υποδοχών στην υποδοχή CTRL της τηλεόρασής σας. > Συνδέστε την υποδοχή S-VIDEO της μονάδας υποδοχών στην υποδοχή S-VIDEO της τηλεόρασής σας. > Συνδέστε την υποδοχή VIDEO της μονάδας υποδοχών στην υποδοχή VIDEO της τηλεόρασής σας. > Συνδέστε την υποδοχή DIG.OUT της μονάδας υποδοχών στην ψηφιακή είσοδο της τηλεόρασής σας. > Συνδέστε τις υποδοχές LINE OUT R και L για το δεξί και αριστερό κανάλι εξόδου του ήχου της μονάδας υποδοχών στις υποδοχές R και L της τηλεόρασής σας. Σύνδεση εξωτερικών συσκευών AUX IN R L Για τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, όπως ενός πικάπ. AUX OUT R L Για τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών, όπως ενός mini disc ή μιας συσκευής εγγραφής.

8 8 Τοποθέτηση του προσαρτήµατος τοίχου Η μονάδα υποδοχών μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στο προσάρτημα τοίχου που περιλαμβάνεται, είτε σε οριζόντια ή σε κάθετη θέση. Συνιστούμε να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία κατά την τοποθέτηση του προσαρτήματος τοίχου: 20 cm 8" 27 cm 10.6" 17.5 cm 6.9" 27 cm 10.6" 17.5 cm 6.9" 10 cm 3.9" Χρησιμοποιήστε το προσάρτημα τοίχου για να σημειώσετε τις τρύπες που πρέπει να ανοίξετε στον τοίχο. 5.5 cm 2.2" Το διάγραμμα αυτής της σελίδας με τις διαστάσεις δείχνει την τοποθέτηση της μονάδας υποδοχών σε σχέση με το προσάρτημα τοίχου Τοποθετήστε το προσάρτημα τοίχου στον τοίχο Τοποθετήστε τη μονάδα υποδοχών επάνω στο προσάρτημα τοίχου. Εάν τοποθετήσετε τη µονάδα κοντά στο δάπεδο, συνιστούμε να συνδέσετε όλα τα καλώδια προτού τοποθετήσετε τη μονάδα υποδοχών επάνω στο προσάρτημα Διαβάστε την ειδική παρατήρηση για τους διαχωριστικούς τοίχους ελαφρού τύπου στην επόμενη σελίδα. Σε περίπτωση που προκύψουν απορίες σχετικά με τις βίδες ή τα στηρίγματα, επικοινωνήστε με ένα κατάστημα της Bang & Olufsen. Τοποθέτηση του προσαρτήµατος τοίχου: Πρέπει να χρησιμοποιηθούν δύο βίδες/στηρίγματα με ελάχιστη αντοχή σε φορτίο 6 kg. Τοποθέτηση της μονάδας υποδοχών στο προσάρτημα τοίχου: Σπρώξτε τη μονάδα υποδοχών προς τα κάτω στο προσάρτημα τοίχου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σπρώξει τη μονάδα υποδοχών εντελώς προς τα κάτω για να κουμπώσουν οι δύο μηχανισμοί κλειδώματος.

9 9 Αφαίρεση της μονάδας υποδοχών από το προσάρτημα τοίχου: Για να εξασφαλιστεί η σωστή τοποθέτηση της μονάδας υποδοχών επάνω στο προσάρτημα τοίχου, το προσάρτημα τοίχου έχει δύο μηχανισμούς κλειδώματος (Α), οι οποίοι πρέπει να απελευθερωθούν για να αφαιρεθεί η μονάδα. A A 2 Πιέστε τα δύο κλιπ προς τον τοίχο και σηκώστε τη μονάδα έξω από το προσάρτηµα. 1 Ειδική παρατήρηση για τοίχους ελαφρού τύπου Εάν σκοπεύετε να κρεμάσετε τη μονάδα υποδοχών του BeoCenter 2 σε έναν τοίχο από γυψοσανίδα, το προσάρτημα τοίχου πρέπει να στηριχθεί επάνω σε έναν ορθοστάτη. Οριζόντια θέση: Η µια βίδα πρέπει να είναι µονωµένη (4 mm - φρέζα/#8), η οποία θα τρυπήσει τη γυψοσανίδα, και να βιδωθεί τουλάχιστον κατά 15 mm σε έναν ορθοστάτη. Επιπλέον, για ευστάθεια, σε µια από τις άλλες τρύπες πρέπει να χρησιµοποιηθεί τουλάχιστον µια βίδα τύπου γυψοσανίδων. Κάθετη θέση: Χρησιµοποιήστε δύο µονωµένες βίδες (4 mm - φρέζα/#8), οι οποίες θα τρυπήσουν τη γυψοσανίδα και θα βιδωθούν τουλάχιστον κατά 15 mm σε έναν ορθοστάτη.

10 10 Σύστηµα Ήχου/Εικόνας Μπορείτε να χρησιµοποιείτε το µουσικό σύστηµα είτε ως µεµονωµένη εγκατάσταση είτε ως σύστηµα Ήχου/ Εικόνας, εάν συνδέσετε τα συστήµατα µε ένα καλώδιο Master Link. Εάν συνδέσετε το µουσικό σύστηµα και το σύστηµα εικόνας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχουν ρυθµιστεί να λειτουργούν µαζί. Αυτό σηµαίνει ότι το έχετε ρυθµίσει στη σωστή Επιλογή µε το Beo4 όπως περιγράφεται στην παρούσα σελίδα. Όταν το µουσικό σας σύστηµα συνδεθεί µε το σύστηµα εικόνας σας µε ένα καλώδιο Master Link, µπορείτε να επιλέξετε τη χρήση των ηχείων που είναι συνδεδεµένα στο µουσικό σύστηµα, εάν υπάρχουν, ή των ηχείων που είναι συνδεδεµένα στο σύστηµα εικόνας. Μέσω του µενού DVD SOUND που περιγράφεται στη σελίδα 21 των οδηγιών του BeoCenter 2, επιλέγετε τα ηχεία που πρέπει να χρησιµοποιηθούν. Σημείωση: Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο εάν το BeoCenter 2 είναι εφοδιασμένo με DVD. Για να προγραµµατίσετε επιλογή για το ηχοσύστηµά σας µε το τηλεχειριστήριο Beo4 > Κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε LIST επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί το OPTION? στην οθόνη του Beo4 και πιέστε GO. > Πιέστε LIST επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη A.OPT στην οθόνη του Beo4 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το σωστό νούμερο (0, 1, 2, 5 ή 6). Επιλέξτε V.OPT για να προγραµµατίσετε Επιλογή για το σύστηµα εικόνας. Το μουσικό σύστημα έχει πέντε διαφορετικές ρυθμίσεις Επιλογής: Επιλογή 0: Χρησιµοποιείται όταν το µουσικό σας σύστηµα είναι συνδεδεµένο στο σύστηµα εικόνας και δεν υπάρχουν ηχεία συνδεδεµένα απευθείας στο µουσικό σύστηµα. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση Επιλογής σε 0 από οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση, αλλάξτε την πρώτα σε 1 πριν την αλλάξετε σε 0. Επιλογή 1: Χρησιµοποιείται όταν το µουσικό σας σύστηµα έχει εγκατασταθεί αυτόνοµα ή είναι συνδεδεµένο στο σύστηµα εικόνας, όταν υπάρχουν ηχεία συνδεδεµένα στο µουσικό σύστηµα. Επιλογή 2: Χρησιµοποιείται όταν το µουσικό σας σύστηµα έχει εγκατασταθεί σε ένα δωµάτιο και είναι συνδεδεµένο σε σύστηµα εικόνας σε άλλο δωµάτιο. Επιλογή 5: Χρησιμοποιείται όταν το μουσικό σας σύστημα έχει εγκατασταθεί σε ένα διασυνδεδεμένο δωμάτιο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης μια τηλεόραση Bang & Olufsen. Επιλογή 6: Χρησιμοποιείται όταν το μουσικό σας σύστημα έχει εγκατασταθεί σε ένα διασυνδεδεμένο δωμάτιο χωρίς μία τηλεόραση Bang & Olufsen. Option 2 Option 0 Ένα σύστηµα Ήχου/Εικόνας. Όταν το µουσικό σας σύστηµα συνδέεται µε ένα σύστηµα εικόνας και τα ηχεία συνδέονται µε το σύστηµα εικόνας, το σύστηµα εικόνας αναλαµβάνει ορισµένες από τις λειτουργίες που αναφέρονται στις οδηγίες του BeoCenter 2, για παράδειγµα ο προγραµµατισµός ενός χρονοδιακόπτη. Option 1 Μια µεµονωµένη εγκατάσταση.

11 11 Σύστηµα ήχου και εικόνας σε ένα δωµάτιο Εάν το BeoCenter 2 έχει ρυθµιστεί µε τα δικά του ηχεία και έχει συνδεθεί µε µια τηλεόραση (Επιλογή 1-1), µπορείτε να ακούτε ραδιόφωνο ενώ παρακολουθείτε ένα DVD. Ωστόσο, όλοι οι χειρισµοί από κοντά αφορούν το ραδιόφωνο. Ο χειρισµός του DVD µε το Beo4 πραγµατοποιείται µέσω της τηλεόρασης. Σημείωση: Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο εάν το BeoCenter 2 είναι εφοδιασμένo με DVD! Σύστηµα ήχου και εικόνας σε δύο δωµάτια Εάν τα ηχεία σας είναι συνδεδεµένα µε το µουσικό σας σύστηµα, τα συστήµατα ήχου και εικόνας σας δεν χρειάζεται να τοποθετηθούν στο ίδιο δωµάτιο (Επιλογή 2-2). Ωστόσο, εάν το BeoCenter 2 είναι εφοδιασμένο με DVD και ενεργοποιήσετε την αναπαραγωγή DVD στο δωµάτιο όπου έχει τοποθετηθεί το BeoCenter 2, η τηλεόραση δεν ξεκινά. Option 1 Option 1 ιάταξη ενός συστήµατος Ήχου και Εικόνας σε ένα δωµάτιο. Για να ακούσετε ήχο από µία πηγή του συστήµατος εικόνας στα ηχεία του µουσικού συστήµατος χωρίς να ενεργοποιήσετε την οθόνη της τηλεόρασης > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη AV στην οθόνη του Beo4. > Στη συνέχεια, πιέστε ένα πλήκτρο επιλογής πηγής εικόνας, όπως TV. Option 2 Option 2 Εάν πιέσετε ένα πλήκτρο πηγής πριν ή µετά την εµφάνιση του AV στην οθόνη του Beo4, θα ενεργοποιηθεί η οθόνη της τηλεόρασης. ιάταξη ενός συστήµατος Ήχου/Εικόνας σε δύο δωµάτια. Για να ακούσετε ήχο από το µουσικό σύστηµα στα ηχεία της τηλεόρασης > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη AV στην οθόνη του Beo4. > Στη συνέχεια, επιλέξτε το πλήκτρο επιλογής πηγής, όπως RADIO.

12 12 Φροντίδα του µουσικού σας συστήµατος Η κανονική συντήρηση, όπως ο καθαρισµός του µουσικού συστήµατος, αποτελεί ευθύνη του χρήστη. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσµατα, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες. Χειρίζεστε τους δίσκους µε προσοχή. Αν κρατάτε πάντοτε το δίσκο από τις άκρες του και τον τοποθετείτε στη θήκη του όταν τον βγάζετε από το CD, δεν θα χρειαστεί καθαρισµό. Καθαρισµός του µουσικού σας συστήµατος Σκουπίστε τη σκόνη από την επιφάνεια του συστήµατος χρησιµοποιώντας ένα στεγνό, µαλακό πανί. Αν χρειάζεται, αφαιρέστε τους λιπαρούς λεκέδες ή τη σκόνη που παραμένει με ένα καλά στυμμένο, μαλακό πανί, αφού προηγουμένως το έχετε βρέξει σε διάλυμα νερού που περιέχει μερικές σταγόνες ήπιου απορρυπαντικού. Χειρισμός των δίσκων σας: Όταν καθαρίζετε τους δίσκους, Μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε τα οπτικά του σκουπίστε σε ευθεία γραµµή από το κέντρο προς τα έξω. συστήµατος ή να ανοίξετε µόνοι σας οποιοδήποτε τµήµα του µουσικού συστήµατος. Αφήστε τέτοιου είδους εργασίες στο εξειδικευμένο προσωπικό του σέρβις. Ποτέ µη χρησιµοποιείτε οινόπνευµα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε µέρος του συστήµατος! Σημείωση: Αν ο δίσκος λερωθεί από δακτυλικά αποτυπώματα, σκόνη ή βρωμιά, μπορείτε να τον καθαρίσετε με ένα μαλακό, στεγνό, πανί χωρίς χνούδι. Στους δίσκους δεν πρέπει ποτέ να χρησιµοποιούνται διαλυτικά ή ισχυρά καθαριστικά. Αποφεύγετε την υπερβολική θερµότητα και υγρασία, και µη γράφετε ποτέ πάνω στους δίσκους.

13 Ευρετήριο 13 CD player Αναπαραγωγή ενός δίσκου, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 4 Αναπαραγωγή κομματιών με τυχαία σειρά, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Αναπαραγωγή μόνο αγαπημένων κομματιών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Διαγραφή ονομάτων CD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Επανάληψη CD για μέχρι 12 ώρες, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Ονομασία δίσκων CD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Τοποθέτηση ενός δίσκου, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 5 DVD DVD γλώσσα υποτίτλων, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 19 DVD γλώσσα ήχου, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 19 DVD Γονικός περιορισμός, Οδηγός BeoCenter 2 σελ DVD μενού OPTIONS, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 20 DVD μενού στην οθόνη, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 19 Αναπαραγωγή ενός DVD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 18 Χειρισμός DVD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 18 Master Link Προγραμματισμός επιλογής, 10 Ρύθμιση Ήχου/Εικόνας, 10 Χρήση συστήματος Ήχου/Εικόνας, 11 N.Music Αναπαραγωγή N. MUSIC, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 9 N.Radio Αναπαραγωγή N.RADIO, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 9 Διαγραφή Διαγραφή ονομάτων CD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Διαγραφή ραδιοσταθμών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 10 Διαγραφή σειράς κομματιών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Ενδεικτική λυχνία Η ενδεικτική λυχνία, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 5 Επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή Επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή ενός CD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Επικοινωνία Επικοινωνία με τη Bang & Olufsen, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 25 Επιλογή Προγραμματισμός του μουσικού σας συστήματος στη σωστή επιλογή, 10 Ηχεία Σύνδεση των ηχείων, 6 Ήχος Αλλαγή της έντασης ήχου, των μπάσων, των πρίμων ή του loudness, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 14 Αλλαγή ήχου από στερεοφωνικό σε μονοφωνικό, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 10 Ρύθμιση ή σίγαση της έντασης του ήχου, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 4 Ακουστικά Σύνδεση ακουστικών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 5 Γλώσσα Αλλαγή γλωσσών DVD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 19 Αλλαγή της γλώσσας της οθόνης, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 15 Καθαρισμός Φροντίδα του µουσικού σας συστήµατος, 12 Χειρισμός των CD σας, 12 Καλώδια Σύνδεση των καλωδίων, 6 Τοποθέτηση του καλύμματος καλωδίων, 5

14 14 >> Ευρετήριο Κομμάτια Αναπαραγωγή κομματιών με τυχαία σειρά, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Αναπαραγωγή μόνο αγαπημένων κομματιών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Κωδικός PIN Αλλαγή ή διαγραφή του κωδικού σας PIN, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 16 Ενεργοποίηση του συστήματος κωδικού PIN, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 16 Ξεχάσατε τον κωδικό PIN;, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 16 Προετοιμασία εισαγωγής κύριου κωδικού, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 16 Χρήση του κωδικού PIN, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 16 Μενού Πώς να διαβάζετε σύμβολα μενού, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 6 Πώς να χρησιμοποιείτε τα μενού, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 7 Ραδιοφωνικά προγράμματα DAB Ρύθμιση της συμπίεσης ηχητικού σήματος DAB DAB DRC, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 10 Ρύθμιση της κεραίας DAB, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 11 Συντονισμός ραδιοσταθμών DAB, Οδηγός BeoCenter 2 σελ Υποδοχή κεραίας DAB, 6 Ραδιόφωνο Διαγραφή ραδιοσταθμών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 10 Ενεργοποίηση του ραδιοφώνου, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 4 Μετακίνηση ραδιοσταθμών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 10 Ονομασία ραδιοσταθμών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 10 Συντονισμός ραδιοσταθμών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 10 Ρολόι Εισαγωγή ρυθμίσεων για το ενσωματωμένο ρολόι, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 15 Συντήρηση Φροντίδα του µουσικού σας συστήµατος, 12 Σύστηµα Ήχου/Εικόνας Προγραμματισμός επιλογής, 10 Σύνδεση του μουσικού σας συστήματος με ένα σύστημα εικόνας, 6 Χρήση συστήματος Ήχου/Εικόνας, 11 Ταμπλό χειρισμού Επισκόπηση του ταμπλό χειρισμού, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 4 Τηλεχειριστήριο Beo4 Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 22 Τοποθέτηση Τοποθέτηση του µουσικού σας συστήµατος, 4 Οθόνες Κατανόηση και αλλαγή των εμφανιζόμενων πληροφοριών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 5 και 15 Ονομασία Διαγραφή ονομάτων CD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Ονομασία ενός CD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Ονομασία ενός ραδιοσταθμού, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 10 Προσάρτημα τοίχου Τοποθέτηση του προαιρετικού προσαρτήµατος τοίχου, 8 Πίνακας υποδοχών Επισκόπηση των υποδοχών, 6 Ρυθμίσεις Επιλογή των προτιμήσεών σας για αναπαραγωγή DVD, Οδηγός BeoCenter 2 σελ Ρύθμιση του ρολογιού, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 15 Ρυθμίσεις ήχου, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 14 Ρύθμιση για πρώτη φορά Η διαδικασία πρώτης ρύθμισης, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 8 Συνδέσεις Μονάδα υποδοχών, 6 Σύνδεση ακουστικών, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 5 Σύνδεση ηχείων, 6 Σύνδεση του μουσικού σας συστήματος με ένα σύστημα εικόνας, 6 Υποδοχή κεραίας, 6 Τυχαία αναπαραγωγή Αναπαραγωγή κομματιών με τυχαία σειρά, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 12 Χρονοδιακόπτης Αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του μουσικού σας συστήματος, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 13 Εισαγωγή ρυθμίσεων για το ενσωματωμένο ρολόι, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 15 Ενεργοποίηση της λειτουργίας αναπαραγωγής με χρονοδιακόπτη, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 13 Προβολή, επεξεργασία ή διαγραφή ενός χρονοδιακόπτη, Οδηγός BeoCenter 2 σελ. 13

15 Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις Οδηγίες 89/336/EEC και 73/23/EEC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

16

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται BeoLab 10 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 9 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

BeoLink Wireless 1. Οδηγός

BeoLink Wireless 1. Οδηγός BeoLink Wireless 1 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 3500 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια BeoLab 8000 Οδηγός Ε Τ Ο Ι Μ Ο Γ Ι Α Χ Ρ Η Σ Η... 3 Αφού έχετε συναρµολογήσει τα ηχεία είναι έτοιµα να συνδεθούν στο σύστηµα ήχου (ή εικόνας) και στο ρεύµα (δείτε τις οδηγίες συναρµολόγησης στο φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία.

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Beoab 2 Οδηγός Τα DOBY, DOBY DIGITA, PO OGIC αποτελούν εµπορικά σήµατα της Dolby aboratories icensing Corporation. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 το πλήρως ολοκληρωµένο µουσικό σύστηµα Κάθε φορά που απλώνετε το χέρι σας για να χειριστείτε το BeoSound 3000, οι συρόµενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν ως δια

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ENGEL AV-PLUS MV7298 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Γενικές Οδηγίες Ασφαλείας...3 Εισαγωγή...4 Περιεχόμενα Συσκευασίας...4 Εγκατάσταση...4 Εκκίνηση...4 Επίλυση Προβλημάτων...5

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.0 60 DJ SET 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.0 60 DJ SET... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN

USB Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SVEN 470 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης SVEN MS-302 470 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 41 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 41... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ ηχείων... 3 2.2. Συνδέσεις...

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση BeoSound 4 Οδηγός Περιεχόμενα Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημά Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα, 4 Σύστημα μενού, 5 Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 6 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ Εγχειρίδιο Οδηγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ 1. Διαβάστε τις οδηγίες Όλες οι οδηγίες ασφάλειας και χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη.

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη. BeoLab 5 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέσετε τη συσκευή σε τυχόν σταξίματα ή πιτσιλίσματα και εξασφαλίστε ότι δεν

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΙΤΟΡ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 5W SB-AT34/D4

ΜΟΝΙΤΟΡ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 5W SB-AT34/D4 Sambo Hellas www.sambo.gr Email: info@sambo.gr ΜΟΝΙΤΟΡ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 5W SB-AT34/D4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 5W SB-AT34/D4 Έκδοση 1.0 1. Μέρη και Λειτουργίες 1 13 7 8 9 2 3 4 5 6 13 Sambo Hellas 10 12 Μπροστά όψη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.030 DJ CLUB 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.030 DJ CLUB... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER. Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER. Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Ένδειξη ενεργοποίησης 2. Ένδειξη STEREO FM 3. Ένδειξη Προγραμματισμού 4. Μικρόφωνο 5. Δείκτης ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΠΑΥΣΗ 6.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven-320 sven ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2016. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD295. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD295. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD295 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιµοποιήστε τύπο καλωδίου: 3x Πλαίσιο ελέγχου πίσω πλευράς Κάρτα ήχου 5.1 Η/Υ. Πράσινο. Μαύρο Πορτοκαλί

Χρησιµοποιήστε τύπο καλωδίου: 3x Πλαίσιο ελέγχου πίσω πλευράς Κάρτα ήχου 5.1 Η/Υ. Πράσινο. Μαύρο Πορτοκαλί Πληροφορίες προϊόντος C A D E F B A: ορυφορικά ηχεία (5x) B: Πλαίσιο ελέγχου C: Subwoofer D: Καλώδιο µετατροπής DVD (3x) E: Καλώδιο σύνδεσης Η/Υ (3x) F: Καλώδιο σύνδεσης συσκευής MP3 G: Βασικός έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά BeoCenter 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Αυτός ο Οδηγός επεξηγεί τον τρόπο χειρισμού του BeoCenter 2. Περιγράφει το χειρισμό του BeoCenter 2 με και χωρίς τη λειτουργία DVD. Αυτό σημαίνει ότι ο Οδηγός περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ποτέ μην αποσυνδέετε των αγωγό γείωσης από το καλώδιο τροφοδοσίας. Η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PA MUSP 080 / 120 / 180 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για πρώτη φορά. Στις οδηγίες που ακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH D S Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Υποδείξεις ασφαλείας Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας!

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΥΘΡΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ MODEL :DIR-300 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Κεραία Υπέρυθρου Τηλεχειρισμού

ΥΠΕΡΥΘΡΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ MODEL :DIR-300 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Κεραία Υπέρυθρου Τηλεχειρισμού ΥΠΕΡΥΘΡΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ MODEL : ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Πλευρά Αναμεταδότη Πλευρά Δέκτη DC Μονάδα Αναμεταδότης και δέκτης πρόσθια πλευρά Υπέρυθρου Τηλεχειρισμού DC

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών

Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών Πακέτο μικροφώνων SingStar Βιβλίο οδηγιών SCEH-0001 7010522 2010 Sony Computer Entertainment Europe Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το πακέτο μικροφώνων SingStar. Προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν,

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD300. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD300. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD300 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ARC WHITE / BLACK. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικά χαρακτηριστικά Συστάσεις...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ARC WHITE / BLACK. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικά χαρακτηριστικά Συστάσεις... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.1 20 ARC WHITE / BLACK 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικά χαρακτηριστικά... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.1 20 ARC WHITE / BLACK...

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Το µουσικό ψυχαγωγικό κέντρο 3 Το BeoSound 9000 είναι ένα εξαιρετικό CD player µε ενσωµατωµένο ραδιόφωνο. Το BeoSound 9000 σας προσφέρει άψογη αναπαραγωγή ήχου

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. sven ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ sven-312 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης sven-312 MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2014. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγκατάσταση της εσωτερικής οθόνης Εισαγωγή Mε αυτό το έξυπνο σύστημα ενδοεπικοινωνίας με βίντεο είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρεθείτε προ εκπλήξεως εάν κάποιος είναι στην πόρτα σας. Η εξωτερική μονάδα αποτελείται από ένα κουδούνι με πολύ μικρή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips TCI360/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0. Εγχειρίδιο SPS-607 SPS-608 SPS

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0. Εγχειρίδιο SPS-607 SPS-608 SPS Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.0 Εγχειρίδιο SPS-608 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata SPS-608 MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2018. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

±15dB. 8. EFF 9. AUX AUX. 10. PAN MC SERIES 3

±15dB. 8. EFF 9. AUX AUX. 10. PAN MC SERIES 3 Mίκτης µε ενσωµατωµένο ενισχυτή Σειρά MC Οδηγίες χρήσης υνατότητες 4 µονοφωνικές είσοδοι και 2 στερεοφωνικές είσοδοι Προενισχυτές µικροφώνου χαµηλού θορύβου σε όλες τις εισόδους µικροφώνου, ρυθµιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Βιβλίο Αναφοράς Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS-90.

Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS-90. Σύστημα ηχείων πολυμέσων 2.1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MS-90 www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης MS-90 MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2014.

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσεως 1

Εγχειρίδιο Χρήσεως 1 Εγχειρίδιο Χρήσεως 1 ΚΑΝΟΝΕΣ FCC ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΛΑΣΗΣ Β Αυτή η συσκευή έχει ελεγχθεί και συμφωνεί με τους περιορισμούς ψηφιακής συσκευής κλάσης B, σύμφωνα με το μέρος 15 των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς

Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Σταθµός επιτραπέζιας σύνδεσης HP Οδηγός αναφοράς Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Microsoft είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΘΟΝΗ LCDM 7 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΘΟΝΗ LCDM 7 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΘΟΝΗ LCDM 7 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά το προϊόν. Κρατήστε το φυλλάδιο των οδηγιών χρήσης σε ένα ασφαλές µέρος για µελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ελληνικά 9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Πριν ξεκινήσετε... 116 2) Περιεχόμενα συσκευασίας... 116 3) Γενικές προφυλάξεις... 116 4) Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση... 116 5) Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα