Ένα υλικό κατασκευής με την χρήση γυαλιού.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ένα υλικό κατασκευής με την χρήση γυαλιού."

Transcript

1 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

2 ΦΩΣ Ένα υλικό κατασκευής με την χρήση γυαλιού. Η ικανότητα του γυαλιού να συνδυάζει λειτουργικότητα, αντοχή και ομορφιά είναι απαράμιλλη. Έχει να παίξει πολλούς ρόλους στην σύγχρονη αρχιτεκτονική, όπου οι ωφέλειες της σύγχρονης τεχνολογίας ενισχύουν την αιώνια ομορφιά του γυαλιού. Υπάρχουν τώρα λιγότεροι από ποτέ τεχνολογικοί περιορισμοί στη δημιουργικότητα. Με προόδους στις σχεδιαστικές δυνατότητες όλων των κατασκευαστικών υλικών, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού, οι αρχιτέκτονες έχουν διαθέσιμο ένα φάσμα προϊόντων, που τους δίνει την ελευθερία να σχεδιάζουν με φως. Ιδρυμένη το 1932, μια από τις πιο σημαντικές προόδους της ιστορίας της GUARDIAN συνέβη το 1970, όταν ξεκίνησε να παράγει επίπεδο γυαλί με την μέθοδο float. Οι εξελίξεις της στην ποιότητα, την ασφάλεια, την ευελιξία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, αντανακλούν στις αλλαγές της παγκόσμιας αγοράς παραγωγής γυαλιού. Το 1977, η GUARDIAN Industries Corp. παρουσίασε τις πληρέστερες σειρές αρχιτεκτονικών γυαλιών: τις σειρές SunGuard(r). Αυτό επιβεβαίωσε την πρωτοπορία της σαν παγκόσμιας κατασκευαστικής και εξελικτικής εταιρεία παραγωγής γυαλιού για την οικοδομική βιομηχανία. Η πολυετής εμπειρία της GUARDIAN εγγυάται την προσφορά σύγχρονων προϊόντων υψηλής ποιότητας, υποστηριζόμενων από υψηλής στάθμης τεχνικό προσωπικό υποστήριξης. Με τα κεντρικά της στο Auburn Hills (Μίσιγκαν - Η.Π.Α.), η ιδιωτική εταιρεία απασχολεί σήμερα άτομα προσωπικό σε 20 χώρες. Στην Ευρώπη, το πρώτο εργοστάσιο της GUARDIAN ιδρύθηκε το 1981 στο Λουξεμβούργο, ενώ σήμερα περιλαμβάνουν 9 εργοστάσια σε όλη την ήπειρο.

3

4 ΓΥΑΛΙ Όχι απλά ένα υλικό για να κοιτάς μέσα από αυτό, αλλά ένα υλικό με πολλές άλλες χρήσεις.

5 Είναι ξεκάθαρο να καταλάβει κανείς ότι το γυαλί δεν είναι μόνο γυαλί. Ο κατάλογος των διαφόρων προϊόντων, που παράγει η GUARDIAN από γυαλί είναι εντυπωσιακά μεγάλος και πολυποίκιλος. Όλα αυτά τα προϊόντα ένα έχουν κοινό: την ποιότητα. Η αφοσίωση της GUARDIAN στην παραγωγή σύγχρονων, υψηλής ποιότητας προϊόντων σημαίνει την ικανότητά της να παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως θερμικά σκληρυμένων και πλήρως δυναμένων να γίνουν σέκιουριτ υαλοπινάκων, χαμηλής εκπομπής υαλοπινάκων (low-e), θερμομονωτικών και ανακλαστικών υαλοπινάκων, καθώς επίσης και επιστρωμένων και πολυστρωματικών (laminated) υαλοπινάκων, με αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και απόδοσης (high performance). Το φάσμα προϊόντων SunGuard προσφέρει βελτιστοποίηση σε όλα τα επίπεδα: Ομοιόμορφου χρωματισμού Ενισχυμένης αντοχής και ευελιξίας επεξεργασίας Μέγιστη διαπερατότητα φωτός Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που τα προϊόντα SunGuard σας βοηθούν να Χτίσετε με φως (Build with Light ΤΜ ), μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο

6 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Όχι απλά μια καλή ιδέα, αλλά μια πραγματικότητα.

7 Επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και αποτελεσματικών διαδικασιών, η GUARDIAN ίδρυσε το 2000 το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας, για την ανακάλυψη και εξέλιξη νέων επιστρώσεων και παραγωγικών μεθόδων. Με ερευνητικά κέντρα στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη, η GUARDIAN αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα SunGuard, ενώ παράλληλα τείνει στα όρια της απόδοσης με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των διαδικασιών (state-of-the-art ). Επιστήμονες και μηχανικοί παγκοσμίου επιπέδου εξασφαλίζουν ότι οι καινοτομίες είναι πρακτικές και προσανατολισμένες στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Η στόχευση είναι σε αποτελεσματικές λύσεις, που προσφέρουν τα νέα υλικά για την ενσωμάτωση του φωτός στα κτίρια του αύριο - ή με άλλα λόγια η εφαρμοσμένη οπτική.

8 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ Όχι απλά η επίτευξη των τεχνικών προδιαγραφών, αλλά η κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας. Καθώς η επιλογή του είδους του υαλοπίνακα επηρεάζει σημαντικά το κόστος, την αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας και την αισθητική ενός οικοδομικού έργου, οι αρχιτέκτονες πρέπει να γνωρίζουν σε ποιόν θα πρέπει να βασισθούν. Τα δοκιμασμένα και ελεγμένα προϊόντα SunGuard της GUARDIAN προσφέρουν αυτό που υπόσχονται, δηλαδή υψηλής ποιότητας, δημιουργικές λύσεις, που συναντούν αυτές τις απαιτήσεις. Κτίζοντας με φως, τα προϊόντα SunGuard λαμβάνουν υπ όψη τον ηλιακό έλεγχο, την θερμομόνωση, την πυρκαϊά, τον θόρυβο, την ασφάλεια, την ιδιωτικότητα, χωρίς να περιορίζουν την δημιουργικότητα. Αρκετά αρχιτεκτονικά εργαλεία έχουν σχεδιασθεί για να απλοποιήσουν τις προδιαγραφές εγγράφων και την ανεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές - ένα πλεονέκτημα τόσο για τους αρχιτέκτονες, όσο και για τα κτίρια τους.

9

10 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Όχι απλά εργαζόμενοι, αλλά αφοσιωμένοι συνεργάτες.

11 Τίποτε δεν επιτυγχάνει όπως η επιτυχία. Έχοντας τους κατάλληλους ανθρώπους να παράγουν τα κατάλληλα προϊόντα την κατάλληλη χρονική στιγμή στον κατάλληλο τόπο βελτιώνει την εμπιστοσύνη. Αλλά είναι η εκπαίδευση και η ανάπτυξη αυτών των ανθρώπων που κάνει την διαφορά. Όταν δουλεύοντας μαζί με τους πελάτες που απαιτούν τα υψηλότερα επίπεδα κατάρτισης να συναντήσουν τις δικές τους ανάγκες, τότε είναι που χρειάζονται οι πλέον πρόσφατες γνώσεις και ικανότητες. Αυτές, μαζί με ένα αποκεντρωμένη δομή διοίκησης, που διασυνδέει την υπευθυνότητα του κάθε εργαζόμενου με ένα ευέλικτο οργανισμό, προσφέροντας ταχείες αντιδράσεις σε νέες προκλήσεις. Σαν ηγετική παρουσία σε μια αυξανόμενη αγορά, η εταιρεία προστατεύει σαν βασική προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της, εξασφαλίζοντας λειτουργίες και συνθήκες εργασίας στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. Η GUARDIAN είναι αφοσιωμένη να προσφέρει, να λειτουργεί και να εξασφαλίζει διαδικασίες, που υπερβαίνουν τα επίπεδα της αγοράς, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η επιτυχία της βασίζεται στους εργαζομένους της.

12 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όχι απλά εδώ και τώρα, αλλά φροντίδα και εξασφάλιση και για το αύριο.

13 Στην GUARDIAN λαμβάνεται υπ όψη σαν σημαντική παράμετρος για την παραγωγή και χρήση του γυαλιού, η σε βάθος κατανόηση των περιβαλλοντικών θεμάτων. Η περιβαλλοντική μας πολιτική διασφαλίζει ότι λειτουργούμε σε κάθε τομέα σε πλήρη συμφωνία με την τοπική περιβαλλοντική νομοθεσία. Η πολιτική αυτή συνεχώς παρακολουθείται και αναθεωρείται, με διαδικασίες που αποσκοπούν στην μείωση των εκπομπών και της κατανάλωσης ενέργειας. Ο κάθε εργαζόμενος είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής στην εργασία του, αποσκοπώντας στην επίτευξη ενός αποτελέσματος περιβαλλοντικής προστασίας για το οποίο αισθάνεται υπερηφάνεια. Σε γενικές γραμμές, η μείωση των απωλειών και η μεγιστοποίηση της δυνατότητας υποστήριξης της περιβαλλοντικής προστασίας είναι η βάση της φιλοσοφίας της GUARDIAN. Όλες οι υπεύθυνες εταιρείες φέρονται προς το περιβάλλον με φροντίδα και η GUARDIAN είναι στην ευχάριστη θέση να πρωτοπορεί, όχι μόνον προς ίδιον όφελος αλλά και για τις μελλοντικές γενιές.

14 ΣΤΑΝΤΑΡΝΤΣ ΗΘΙΚΗΣ Δεν είναι μόνο το γυαλί της GUARDIAN που είναι διάφανο. Η διαφάνεια και η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι κλειδιά στις συναλλαγές της GUARDIAN με τους πελάτες της, τους προμηθευτές της, τις κανονιστικές αρχές - στην πράξη στις συναλλαγές της με τον καθένα. Είτε τηρώντας χρόνους παράδοσης, είτε τιμώντας οικονομικές συμφωνίες, για την GUARDIAN ο σεβασμός είναι η στην καρδιά ενός πελατοκεντρικού συστήματος υποστήριξης και υπηρεσιών. Η στελέχωση με αφοσιωμένες ομάδες υψηλού επιπέδου θεωρείται περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας, που με τη σειρά της επιδεικνύει αφοσίωση σε υψηλά ηθικά στάνταρντς και κοινωνική συμπεριφορά. Η υπευθυνότητα αυτή λαμβάνεται σοβαρά υπ όψη σε όλα τα επίπεδα, ώστε να συντηρεί τις αξίες και τα οράματα της εταιρείας και την εξασφάλιση μιας επικερδούς ανάπτυξης. ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Δεν είναι απλά μια διεύθυνση μέσα στην εταιρεία, αλλά μια πλήρης εταιρική παιδεία. Πολλά χρόνια συγκεντρωμένης εμπειρίας εξασφαλίζουν στην GUARDIAN την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών σε όλες τις λειτουργίες της εταιρείας. Συνδυάζοντας ικανότητες συμβουλευτικών υπηρεσιών, υψηλή ποιότητα προϊόντων και αξιόπιστη υποστήριξη, οι πελάτες μας εξασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα τεχνικής αρτιότητας. Η GUARDIAN προσφέρει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών ευρέος φάσματος, που συνεχώς εξελίσσονται μέσα από την συνεχή αλληλεπίδραση και τον διάλογο με τους πελάτες της. Η πανίσχυρη συνέργεια, της τεχνολογίας, των προϊόντων και της αφοσίωσης, δίνει στην GUARDIAN την εξειδίκευση να βοηθά τους αρχιτέκτονες να «κτίζουν με φως» (Build with Light ΤΜ ).

15

16 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο ή επικοινωνείστε με τον εκπρόσωπό μας, Μηχανολόγο Μηχανικό - Διευθυντή Μάρκετινγκ στην Ελλάδα και Κύπρο κ. Γιώργο Παπαδόπουλο (τηλ ). Τα προϊόντα SunGuard είναι διαθέσιμα σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ευρώπη μέσα από ένα ευρύτατο δίκτυο επεξεργαστών. Παραγωγικές εγκαταστάσεις της GUARDIAN στην Ευρώπη ακολουθούν: GUARDIAN Industries Goole LTD Rawcliffe road Goole, East Riding of Yorkshire, U.K. DN14 8GA Phone: Fax: GUARDIAN Oroshαza Kft. Csorvαsi ϊt 31 H-5900 Oroshαza Hungary Phone: Fax: GUARDIAN Navarra Polνgono Industrial Montes del Cierzo CN-232 km 86 E Tudela, Navarra Spain Phone: Fax: GUARDIAN Luxguard I, S.A. Route de Luxembourg L-4940 Bascharage Luxembourg Phone: Fax: GUARDIAN Flachglas GmbH Thalheim, Guardianstraίe 1 D Bitterfeld-Wolfen Germany Phone: Fax: GUARDIAN Llodio Josι Matνa 36 E Llodio, Alava Spain Phone: Fax: GUARDIAN Luxguard II, S.A. Zone Industrielle Wolser L-3452 Dudelange Luxembourg Phone: Fax: GUARDIAN Czestochowa Sp,z.o.o ul. Korfantego 31/35 PL Czestochowa Poland Phone: Fax: GUARDIAN Steklo Ryazan O.O.O Ryazhskoye shosse, 4 RU Ryazan Russia Phone: Fax:

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ SOLAR MORE ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ SOLAR MORE TRIPLEX ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΑΛΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Υαλοπίνακες solar more 6 Υαλοπίνακες triplex 10 Ειδικό γυαλί 14 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική διαδρομή. Η Κλάδης Ενεργειακή. Η Κλάδης Ενεργειακή Ηράκλειο Κρήτης η. ιδρύει τμήμα Έρευνας Κλάδης Α.Ε. ξεκινά την εμπορική.

Ιστορική διαδρομή. Η Κλάδης Ενεργειακή. Η Κλάδης Ενεργειακή Ηράκλειο Κρήτης η. ιδρύει τμήμα Έρευνας Κλάδης Α.Ε. ξεκινά την εμπορική. 1 Θα στοιχημάτιζα όλα μου τα χρήματα στον ήλιο και την ηλιακή ενέργεια, τι πηγή δύναμης! Ελπίζω μόνο να μην περιμένουμε να τελειώσει ο άνθρακας και το πετρέλαιο μέχρι να καταφέρουμε να δαμάσουμε τι δύναμη

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών ανάπτυξη εφαρμογών web mobile multimedia 1 η εταιρία ιστορικό Η διάδρασις ιδρύθηκε το 2006, στην Αθήνα, από το Γιάννη Λαδά, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ και Πέτρο Βασιλόπουλο, Οικονομολόγο με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass GR THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass Η ενεργειακή απόδοση και η υψηλή αισθητική πρέπει να συνυπάρχουν. Με τη σειρά υαλοπινάκων THERMOBELT Ultra μπορούμε να

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές Εισαγωγή ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ AΝHKOYN ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. H ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ,

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας.

Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας. Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας. Ο σύγχρονος κόσµος είναι περίπλοκος, απρόβλεπτος αλλά και ιδιαίτερα δυναµικός, µε τις εγχώριες και διεθνείς χρηµατοοικονοµικές εξελίξεις να αλληλοεξαρτώνται

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε μια δυναμική, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας που έχει διανύσει πολύ δρόμο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα

Είμαστε μια δυναμική, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας που έχει διανύσει πολύ δρόμο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα Μήνυμα Προέδρου Ποιοι είμαστε Από την αρχή της λειτουργίας της GREEN στην Ελλάδα, σκοπός μας ήταν η δημιουργία ενός υποδειγματικού φορέα ενέργειας με ηγετική θέση στην αγορά και χρηματοπιστωτική ευημερία.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες:

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες: Η προσδοκία μας Στο επίκεντρο της δραστηριότητας της ασφαλιστικής βιομηχανίας εντοπίζεται η αντίληψη, η διαχείριση και η ανάληψη κινδύνων. Με γνώμονα την πρόληψη και την μείωση της έκθεσης στον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ)

Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) Ιωάννης Μάργαρης Αντιπρόεδρος ΔΣ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. Το νέο τοπίο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ο ρόλος του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ) ανάγκη

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακό περιβάλλον

ενεργειακό περιβάλλον Προστατεύει το ενεργειακό περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 Το ΕΠΠΕΡΑΑ δημιουργεί ένα βιώσιμο Ενεργειακό Περιβάλλον βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

shaping the world of life sciences life sciences good to know you

shaping the world of life sciences life sciences good to know you shaping the world of life sciences good to know you life sciences Best Workplaces 2013 Greece profile H Randstad είναι ένας από τους μεγαλύτερως παρόχους στελέχωσης και υπηρεσίων Ανθρώπινου Δυναμικού παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Πως ξεκινήσαμε Η Pelopac σήμερα Προϊόντα Ελιές Πιπεριές Μεζέδες / Antipasti Tapenades/Dips

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΤEΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΠΡΟΦΙΛ ΤEΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤEΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ Ιούνιος 2011 Οι Εξαιρετικές οργανώσεις επιτυγχάνουν να διατηρήσουν τα υψηλά επίπεδα απόδοσης που ικανοποιούν τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων

Διαβάστε περισσότερα

H Εκπαίδευση των Μηχανικών ως βασικός συντελεστής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Δημιουργικότητας

H Εκπαίδευση των Μηχανικών ως βασικός συντελεστής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Δημιουργικότητας H Εκπαίδευση των Μηχανικών ως βασικός συντελεστής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Δημιουργικότητας Ρωμοσιός Γεώργιος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης

Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης Ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες και μονάδες αποθήκευσης 35 Τώρα ξεκινά ένα μέλλον πιο καθαρό Ο ΗΛΙΟΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ. Η ARISTON ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία

Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία Μαθησιακά Αποτελέσματα Ο εκπαιδευτής θα πρέπει: Να είναι ικανός να αναγνωρίζει τί βοηθά στη διατήρηση της μάθησης και

Διαβάστε περισσότερα

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Sustainable 3 rd Party Logistics ΑΘΗΝΑ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2 Η Π.Α.Ε.Γ.Α.Ε. (Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 14 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (WCIT 2004) ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» Αγαπητοί φίλοι

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί!

Αλλαγή Κουφωμάτων: Το πως και το γιατί! Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του αλουμινίου,u-pvc-σιδηρου, τα έργα μας και οι υφιστάμενοι πελάτες μας, αποτελούν την εγγύηση για την υλοποίηση της υπόσχεσης και της φιλοσοφίας μας. Αλλαγή Κουφωμάτων:

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτομία & Εξωστρέφεια: Από τη Στρατηγική Σκέψη στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό

Καινοτομία & Εξωστρέφεια: Από τη Στρατηγική Σκέψη στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό Καινοτομία & Εξωστρέφεια: Από τη Στρατηγική Σκέψη στον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό Είμαστε εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Μάνατζμεντ και Διαχείρισης Έργων σε πέντε επιχειρηματικούς τομείς: 1.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

14320/17 ΜΑΚ/νικ/ΘΛ 1 DG G 3 C

14320/17 ΜΑΚ/νικ/ΘΛ 1 DG G 3 C Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 17 Νοεμβρίου 2017 (OR. en) 14320/17 RECH 359 COMPET 751 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Θέμα: Προεδρία Επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων / Συμβούλιο Προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Natech. ATM ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Υλοποίηση τραπεζικών υπηρεσιών μέσω Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης

Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης Η Εταιρεία Σταθερά βήµατα εξέλιξης και ανάπτυξης Η εταιρεία GFP (Georgiou Flexible Packaging), µε ιδιοκτήτη και Διευθύνων Σύµβουλο τον Κώστα Γεωργίου, δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαµπτης πλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

ESCO s και η συμβολή τους στην εξοικονόμηση ενέργειας

ESCO s και η συμβολή τους στην εξοικονόμηση ενέργειας Ενέργεια. Όση χρειάζεται. Όπου χρειάζεται. ESCO s και η συμβολή τους στην εξοικονόμηση ενέργειας Γιώργος Πολυμενόπουλος 20/6/2008 Agenda 1 Γιατί ιδρύθηκε η HELESCO Υπηρεσίες της Helesco Χρηματοδότηση από

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (INDUSTRIAL DESIGN) ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ Διαφάνειες Διαλέξεων Ulrich K.T. and Eppinger Steven D., Product Design and Development, 2nd Edition, Irwin

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ορισμός (1/2) Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί ένα από τα βασικότερα τμήματα μιας εταιρείας και στόχο έχει τις απαραίτητες ενέργειες για την εργασιακή και προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

Το FUTURE Time Traveller έκλεισε ένα χρόνο!

Το FUTURE Time Traveller έκλεισε ένα χρόνο! Το FUTURE Time Traveller έκλεισε ένα χρόνο! Πριν από 12 μήνες, η πολυεθνική μας ομάδα ξεκίνησε μια μελλοντική πρωτοβουλία με στόχο να μετασχηματίσει τον προσανατολισμό της σταδιοδρομίας για την Γενιά Z

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητικές προτεραιότητες στον τοµέα των κατασκευαστικών υλικών

Ερευνητικές προτεραιότητες στον τοµέα των κατασκευαστικών υλικών ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ - ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ 157 80 ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ερευνητικές προτεραιότητες στον τοµέα των κατασκευαστικών

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 16 ο Βήμα Μεταπτυχιακού Φοιτητή «Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 Νίκη Φουρλή Οι εταιρείες του σήμερα και του μέλλοντος.. Σήμερα, οι περισσότερες εταιρείες θέτουν τα θεμέλια

Διαβάστε περισσότερα

Κανονιστική συμμόρφωση

Κανονιστική συμμόρφωση Κανονιστική συμμόρφωση Μια ουσιαστική προτεραιότητα στο στρατηγικό σχέδιο της ΕΕΣΥΠ Νικόλαος Δημόπουλος - 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας («ΕΕΣΥΠ») Μία από τις πιο σύνθετες

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται.

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Μαρία Νομικού, Υπεύθυνη Συστημάτων Διαχείρισης Μία παρουσίαση για τον ANTIPOLLUTION

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία. Ημερομηνία: 15/09/2017. Intellectual Output:

Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία. Ημερομηνία: 15/09/2017. Intellectual Output: Τίτλος: Εταίρος: Ενότητα 1: Πώς να διδάξεις ηλικιωμένους για να χρησιμοποιήσουν τη ψηφιακή τεχνολογία SOSU Oestjylland Ημερομηνία: 15/09/2017 Intellectual Output: IO3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ψυχολογικές Πτυχές...2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές εφαρμογές υαλοπινάκων για εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο. ευκαιρία για αναβάθμιση με επιδόσεις σε ηχομείωση και ασφάλεια.

Πρακτικές εφαρμογές υαλοπινάκων για εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο. ευκαιρία για αναβάθμιση με επιδόσεις σε ηχομείωση και ασφάλεια. Πρακτικές εφαρμογές υαλοπινάκων για εξοικονόμηση ενέργειας στο κτίριο αλλά και ευκαιρία για αναβάθμιση με επιδόσεις σε ηχομείωση και ασφάλεια. Ηλιάδης Γιώργος Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνικός Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

O Όμιλος στέκεται δυνατός, δίπλα στους 160,000 πελάτες του που τον εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και χρόνια.

O Όμιλος στέκεται δυνατός, δίπλα στους 160,000 πελάτες του που τον εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και χρόνια. Ταυτότητα Ομίλου O Όμιλος στέκεται δυνατός, δίπλα στους 160,000 πελάτες του που τον εμπιστεύονται καθημερινά εδώ και χρόνια. Μήνυμα Πρώτου εκτελεστικού διευθυντή Περίοδος σημαντικών προκλήσεων αυτή που

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ Νέα πρότυπα ηγεσίας και επιχειρηματικότητας Προκλήσεις και προοπτικές Μαρία Αλεξίου Πρόεδρος Ελληνικό Δίκτυο για τη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Aθήνα, Ιούνιος 2013 Ένας κόσμος σε

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup!

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup! Κάποτε... Τον παλιό καιρό, ο µαστρο Τζεπέτο, µε την δύναµη της τέχνης του έδινε ζωή στο ξύλο και η αύρα της ψυχής του συνόδευε τα έργα του από γενιά σε γενιά Ύστερα οι ανάγκες άλλαξαν :ποσότητα, ποιότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων Προγράμματος Φάση 2 Ενίσχυσης Ελληνικών Τεχνολογικών Συνεργατισμών Σχηματισμών στη Μικροηλεκτρονική SOLAR WINDOWS

Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων Προγράμματος Φάση 2 Ενίσχυσης Ελληνικών Τεχνολογικών Συνεργατισμών Σχηματισμών στη Μικροηλεκτρονική SOLAR WINDOWS Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων Προγράμματος Φάση 2 Ενίσχυσης Ελληνικών Τεχνολογικών Συνεργατισμών Σχηματισμών στη Μικροηλεκτρονική Athens InnoCenter, Μαρούσι, 29.05.2012 SOLAR WINDOWS [Brite Hellas SA]

Διαβάστε περισσότερα

Αρχιτεκτονική & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Αρχιτεκτονική & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Αρχιτεκτονική & Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Πώς εφαρμόζονται στις κατασκευές; Βιοκλιματική αρχιτεκτονική Ανανεώσιμη είναι η ενέργεια που δεν απαιτείται. Παθητικά σπίτια Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ 02 Σκοπός Ο κυριότερος στόχος της LeghornGroup είναι να λειτουργεί με τρόπο αποτελεσματικό υπεύθυνο και επωφελή στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και

Διαβάστε περισσότερα

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις 30 Μαρτίου 2015 Εισηγητής : B.Αϊβαζίδης MSc, PhDc Χαρακτηριστικά του σημερινού εργασιακού περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Προσφερόμενα Διπλώματα (Προσφερόμενοι Τίτλοι)

Προσφερόμενα Διπλώματα (Προσφερόμενοι Τίτλοι) Εισαγωγή Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει ολοκληρωμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στους κλάδους του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Διαβάστε περισσότερα

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές.

η ενημέρωση για τις δράσεις που τυχόν υιοθετήθηκαν μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα που προέκυψαν από αυτές. Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σας ευχαριστώ θερμά για τη συμμετοχή σας, η οποία πιστεύω ότι είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι, για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία θέλετε να ενταχθεί η εταιρεία σας και συμπληρώστε τα αντίστοιχα κριτήρια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ με βάση τον συγκεκριμένο Οδηγό

Διαβάστε περισσότερα

Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα

Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα Χρώµατα πούδρας για απαιτητικές εφαρµογές Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα Υψηλή Αισθητική που διαρκεί στον Χρόνο Πώς επηρεάζει το χρώµα πούδρας την αισθητική και την αντοχή; Το χρώµα πούδρας στα αρχιτεκτονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: Φ: W: E: advertising.

ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: Φ: W:  E: advertising. ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: 22990 63531-2 Φ: 22990 63530 W: www.fotep.gr E: info@fotep.gr advertising +construction Η εταιρεία ΦΩΤΕΠ Ι. ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Κορρέ

Διαβάστε περισσότερα

Total Banking Solution

Total Banking Solution Natech CSB2 Total Banking Solution Σχεδιάστε την τραπεζική σας στρατηγική Η NATECH EINAI Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Οι τράπεζες δε δύνανται πλέον να επαναπαύονται σε τραπεζικές εφαρμογές του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα

Ελένη Αποσπόρη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια. Εταιρική Υπευθυνότητα, από τη Θεωρία στη Πράξη: Ο Ρόλος του Πανεπιστημίου

Ελένη Αποσπόρη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια. Εταιρική Υπευθυνότητα, από τη Θεωρία στη Πράξη: Ο Ρόλος του Πανεπιστημίου Ελένη Αποσπόρη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εταιρική Υπευθυνότητα, από τη Θεωρία στη Πράξη: Ο Ρόλος του Πανεπιστημίου : Ο Ρόλος του Πανεπιστημίου Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχημένη εφαρμογή της ΕΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας δεοντολογίας ΜΕΛΚΑΤ

Κώδικας δεοντολογίας ΜΕΛΚΑΤ Κώδικας δεοντολογίας ΜΕΛΚΑΤ Περιεχόμενα: 1. Εισαγωγή 2. Οι αξίες μας 3. Οι σχέσεις με τους εργαζόμενους μας 4. Οι σχέσεις με τους πελάτες μας 5. Οι σχέσεις με τους προμηθευτές μας 6. Παραβίαση του κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΑ. Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση. του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Ο.Η.Ε.

ΑΑΑ. Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση. του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Ο.Η.Ε. ΑΑΑ Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση A global sustainability framework and initiative of the United Nations Environment Programme Finance Initiative Ένα παγκόσμιο πλαίσιο και μια πρωτοβουλία της Πρωτοβουλίας

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε//υπηρεσίες

Ποιοι είμαστε//υπηρεσίες Ποιοι είμαστε//υπηρεσίες Η First Call S.A. ιδρύθηκε το 2002, έχοντας ως στρατηγικό της στόχο την ταχύτατη ανάπτυξη στον χώρο της διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών για λογαριασμό τραπεζικών ιδρυμάτων, τηλεπικοινωνιακών

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 2019 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Τελετή Αποφοίτησης 2019 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Τελετή Αποφοίτησης 2019 Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Απόψε στη σεμνή αυτή τελετή αποχαιρετούμε τους νέους απόφοιτους της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων

Διαβάστε περισσότερα

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων

Εμπειρία. υψηλών επιδόσεων. U w μέχρι. W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system. Κουφωμάτων Εμπειρία υψηλών επιδόσεων U w μέχρι 0.73 W/(m 2 K) KBE 76 Centre seal system Κουφωμάτων KBE 76: Απλετο φως και ενεργειακή Χάρη στη νέα τεχνολογία των προφίλ, μπορεί να κατασκευαστούν παράθυρα με μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ 4 th Athens Flying Week Conference 2015 AFW s Aviation Development Conference #4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΑΒ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ Ο ρόλος της άσκησης για όλους Η άσκηση με την συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. (ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 ISO 27001 ISO 50001 OHSAS 18001) Σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Η Enfoton Solar Ltd (Ένφοτον Σόλαρ Λτδ) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002. Στόχος των ιδρυτών της ήταν να εξυπηρετήσουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία.

Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σύστημα πυροπροστασίας από την Bosch με τεχνολογία LSN για προχωρημένη προστασία. Κορυφαία πυροπροστασία για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Το «Kempinski Hotel The Dome» στην Τουρκία εγκαθιστά ένα πλήρες σύστημα πυροπροστασίας της Bosch. Kempinski 2 Ένα ολοκληρωμένο, σύμφωνα με την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας Κώδικας Δεοντολογίας Επιστημών Πληροφορικής Εξωτερικοί Συνεργάτες Περιεχόμενα Αρχές Δεοντολογίας... 3 Γενικές αρχές δεοντολογίας... 3 Δεοντολογικές αρχές και Κανόνες Ηθικής στις ΤΠΕ... 3 Καθήκοντα... 5

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικό. Η συνέχεια. Πωλήσεις

Ιστορικό. Η συνέχεια. Πωλήσεις Ιστορικό Το 1981 ο Λευτέρης Κιτάντζης, γεωπόνος τρίτης γενιάς, δημιουργεί μια επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής και εξαγωγής φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αυτή η επιτυχία τον ενθαρρύνει να επεκταθεί

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Στις 15 Ιουνίου 1891, ιδρύεται η Εθνική Ασφαλιστική με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος & σε συνεργασία με τα 4 κορυφαία ιδρύματα της χώρας Αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

Η χρηματοδότηση της έρευνας στην Ευρώπη. Η πολιτική της υπευθυνότητας στην έρευνα.

Η χρηματοδότηση της έρευνας στην Ευρώπη. Η πολιτική της υπευθυνότητας στην έρευνα. Η χρηματοδότηση της έρευνας στην Ευρώπη. Η πολιτική της υπευθυνότητας στην έρευνα. Δρ. Σ. Κολυβά Τμήμα Ανάπτυξης, Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ Όμιλος Φίλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ Αθήνα, 20 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας ανάμεσα στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς. Στηρίζεται στην ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων, στην

Ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας ανάμεσα στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς. Στηρίζεται στην ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων, στην Ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας ανάμεσα στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς. Στηρίζεται στην ενεργητική παρουσία των συμμετεχόντων, στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών και στην αξιοποίηση της

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Ενότητα 3η: Βασικές Προσεγγίσεις Μέτρησης Ποιότητας της Υπηρεσίας

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Ενότητα 3η: Βασικές Προσεγγίσεις Μέτρησης Ποιότητας της Υπηρεσίας Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Ενότητα 3η: Βασικές Προσεγγίσεις Μέτρησης Ποιότητας της Υπηρεσίας Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων &

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Ιανουάριος 2018

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Ιανουάριος 2018 ΒΑΚΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. - Ε: Ζησίου 14-16, Αθήνα ΤΚ: 111 45 Τ.: 210 8327008/F.:2114114963, e-mail: info@vakon.gr/s:www.vakon.gr ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Ιανουάριος 2018 Εισαγωγή Ο Κώδικας Δεοντολογίας της

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση BP Solar Κατασκευή μεγάλης Φ/Β μονάδας. Δρ.Σ.Καπέλλος Marketing & Communications Manager

Παρουσίαση BP Solar Κατασκευή μεγάλης Φ/Β μονάδας. Δρ.Σ.Καπέλλος Marketing & Communications Manager Παρουσίαση BP Solar Κατασκευή μεγάλης Φ/Β μονάδας Δρ.Σ.Καπέλλος Marketing & Communications Manager Περιεχόμενα Η BP Solar Η κατασκευή της Φ/Β μονάδας στην Carmona της Ισπανίας (Case study) Περιγραφή Περιβαλλοντικά

Διαβάστε περισσότερα

οµή παρουσίασης 1. Κατασκευαστικός τοµέας: δεδοµένα 2. Αειφόρος κατασκευή: προκλήσεις στην Ε.Ε. 3. Αειφόρος κατασκευή: δράσεις στην Ε.Ε. 4. Βιοκλιµατι

οµή παρουσίασης 1. Κατασκευαστικός τοµέας: δεδοµένα 2. Αειφόρος κατασκευή: προκλήσεις στην Ε.Ε. 3. Αειφόρος κατασκευή: δράσεις στην Ε.Ε. 4. Βιοκλιµατι ιαγωνισµός «Αειφόρου Κατασκευαστικής ραστηριότητας»» Προβληµατισµοί 3 Ιουνίου 2008, ηµοσιογραφική Εστία Ιωάννα Κωνσταντινίδου, Υπηρεσία Περιβάλλοντος οµή παρουσίασης 1. Κατασκευαστικός τοµέας: δεδοµένα

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2014-2016. Εύη Χριστοφιλοπούλου Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2014-2016. Εύη Χριστοφιλοπούλου Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2014-2016 Εύη Χριστοφιλοπούλου Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Διαφανής Αποτελεσματική Υπεύθυνη Διακυβέρνηση Ζήτημα πρωτεύουσας

Διαβάστε περισσότερα

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με μια ματιά

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με μια ματιά H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με μια ματιά Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), ως η τράπεζα της ΕΕ, παρέχει χρηματοδότηση και τεχνογνωσία για την υλοποίηση υγιών και βιώσιμων επενδύσεων στην Ευρώπη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Τίτλος Κριτηρίου. Α.1 Οργανωτική Δομή - Οικονομικά στοιχεία 10%

ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. Τίτλος Κριτηρίου. Α.1 Οργανωτική Δομή - Οικονομικά στοιχεία 10% Κριτήρια Αξιολόγησης Η αξιολόγηση των υποβαλλόμενων προτάσεων θα πραγματοποιηθεί βάσει του ακόλουθου Πίνακα Κριτηρίων Αξιολόγησης. Παράλληλα με τα εν λόγω κριτήρια, θα συνυπολογισθεί η αξιοπιστία της πρότασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ. Εισαγωγή στην Στρατηγική. Στρατηγική Ανάλυση του Εξωτερικού Περιβάλλοντος. Στρατηγική Ανάλυση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος

ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ. Εισαγωγή στην Στρατηγική. Στρατηγική Ανάλυση του Εξωτερικού Περιβάλλοντος. Στρατηγική Ανάλυση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Κων/νος Μακρής ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ Εισαγωγή στην Στρατηγική Στρατηγική Ανάλυση του Εξωτερικού Περιβάλλοντος Στρατηγική Ανάλυση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Εργαλεία για Ανάλυση Στρατηγικής Θεωρίες Στρατηγικής

Διαβάστε περισσότερα

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Εφαρμογή συνεργατικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

«Συµβολή της Εξοικονόµησης Ενέργειας στους διάφορους τοµείς της Οικονοµίας. Εµπειρίες του ΚΑΠΕ»

«Συµβολή της Εξοικονόµησης Ενέργειας στους διάφορους τοµείς της Οικονοµίας. Εµπειρίες του ΚΑΠΕ» «Συµβολή της Εξοικονόµησης Ενέργειας στους διάφορους τοµείς της Οικονοµίας. Εµπειρίες του ΚΑΠΕ» ρ Γιώργος Αγερίδης Μηχανολόγος Μηχανικός ιευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών και

Διαβάστε περισσότερα