Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3"

Transcript

1 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

2 Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση συσκευής τηλεφώνου 2. Ορισμός Πλήκτρων 3. Τοποθέτηση της κάρτας SIM και ενεργοποίηση της συσκευής 4. Μενού λειτουργιών 5. Παρακολούθηση συσκευής 6. Λειτουργία μπουτόν SOS 7. Ενεργοποίηση GPS 8. Ενεργοποίηση λειτουργίας εντοπισμού και ενημέρωσης GPS 9. Λειτουργία τηλεματικής πλατφόρμας ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ GPS ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ/ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ GPS ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PLATFORM SERVICE ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ POSITION SERVICES. ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.

3 1. Επισκόπηση συσκευής Φακός LED Βίσμα ακουστικών Βίσμα Φόρτισης Συσκευής Διακόπτης έντασης Ήχου Κουμπί έναρξης κλήσης/ Επιβεβαίωσης μενού Τηλεφωνικός Κατάλογος Κουμπί πλοήγησης μενού κάτω Ενεργοποίηση Ραδιοφώνου FM Διακόπτης φακού Κουμπί Κεντρικού Μενού/ Κουμπί πλοήγησης μενού πάνω Κουμπί On/Off Τερματισμού Κλήσης Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα Πληκτρολογίου Κουμπί Άμεσης κλήσης #1 Κουμπί Άμεσης κλήσης # 3 Κουμπί Άμεσης κλήσης # 2 Κουμπί Ανοιχτής Ακρόασης Επαφές φόρτισης για επιτραπέζιο φορτιστή Κουμπί SOS

4 2. Ορισμός Πλήκτρων Πλήκτρο Έναρξη Κλήσης/ Επιβεβαίωση Μενού On/Off Τερματισμός Κλήσης Κεντρικό Μενου/ Πλοήγηση Μενού επάνω Τηλεφωνικός Κατάλογος/ Πλοήγηση Μενού κάτω Πλήκτρο FM Διακόπτης φακού Διακόπτης κλειδώματος Πληκτρολογίου Ανοιχτή Ακρόαση Πλήκτρο SOS Λειτουργία Έναρξη Εξερχόμενης Κλήσης, Απάντηση Εισερχόμενης Κλήσης, Σε κατάσταση αναμονής εμφάνιση τελευταίων κλήσεων, Επιβεβαίωση επιλογής μενού Κρατείστε πατημένο για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της συσκευής, Τερματισμός Κλήσης, Επιστροφή στο προηγούμενο επίπεδο του μενού Σε κατάσταση αναμονής: Είσοδος στο βασικό μενού Σε κατάσταση λειτουργίας: Πλοήγηση προς τα επάνω Σε κατάσταση αναμονής: Είσοδος στον τηλεφωνικό κατάλογο Σε κατάσταση λειτουργίας: Πλοήγηση προς τα κάτω Σε κατάσταση αναμονής: ενεργοποίηση του ραδιοφώνου Κατά τη λειτουργία του ραδιοφώνου: απενεργοποίηση του ραδιοφώνου Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση του φακού Κλείδωμα/Ξεκλείδωμα πληκτρολογίου Κρατείστε πατημένο για εναλλαγή μεταξύ ακουστικού και ανοικτής ακρόασης Κρατείστε πατημένο για την ενεργοποίηση κλήσης εκτάκτου ανάγκης 3. Τοποθέτηση Κάρτας SIM και ενεργοποίηση της συσκευής Εισάγετε την κάρτα SIM όπως φαίνται στην απεικόνηση Τοποθετείστε την μπαταρία όπως φαίνεται στην απεικόνηση Ενεργοποιείστε τη συσκευή κρατώντας πατημένο το πλήκτρο

5 4. Μενού Λειτουργιών Τηλεφωνικός Κατάλογος (Phone Book) View Record: Επισκόπηση των αποθηκευμένων αριθμών. Search Contact: Ανεύρεση επαφής από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Add New Contact: Προσθήκη νέας επαφής στον τηλεφωνικό κατάλογο. Delete Contact: Διαγραφή όλων ή μίας επαφής από τον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής ή της κάρτας SIM. Copy Phonebook: Αντιγραφή του τηλεφωνικού καταλόγου από την κάρτα SIM στη συσκευή και αντίστροφα. Memory Status: Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 50 αριθμούς στη SIM και 50 στη συσκευή. Προγραμματισμός Πλήκτρου SOS (SOS) Τρείς αριθμοί SOS μπορούν να προγραμματιστούν στη συσκευή. Από το κεντρικό μενού επιλέξτε SOS, κατόπιν επιλέξτε SOS Number Setting και στη συνέχεια επιλέξτε τους αριθμούς από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Οι αριθμοί πρέπει να είναι αποθηκευμένοι στον τηλεφωνικό κατάλογο για να προγραμματιστούν ως αριθμοί SOS. Ταχείες κλήσεις (Fast Dial) Η συσκευή σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε 9 αριθμούς ταχείας κλήσης, στα πλήκτρα 1 εως 9. Από το κεντρικό μενού επιλέξτε One key call, κατόπιν εισάγετε τον αριθμό που θέλετε να προγραμματίσετε ακολουθούμενο από / και στη συνέχεια το πλήκτρο στο οποίο θέλετε να τον προγραμματίσετε (π.χ /1). Μηνύματα (Messages) 1. Νέο Μήνυμα (New message) 2. Εισερχόμενα (Inbox) 3. Εξερχόμενα (Outbox) 4. Διαγραφή μηνύματος (Delete Message) 5. Αποθήκευση μηνύματος στην κάρτα SIM/στο τηλέφωνο (Saving message to SIM/Phone) 6. Κατάσταση μνήμης (Memory Status): Μέγιστος αριθμός αποθηκευμένων μηνυμάτων στο τηλεφωνο:40/στην κάρτα:50 Ιστορικό κλήσεων (Call History) Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να δείτε αναπάντητες κλήσεις/εξερχόμενες κλήσεις/εισερχόμενες κλήσεις. Καθώς επίσης και να διαγράψτε το ιστορικό των κλήσεων. Ρυθμίσεις (Settings) Ρυθμίσεις τηλεφώνου (Phone Setup) - Ημερομηνία και Ώρα (Date and Time) - Ρύθμιση ζώνης ώρας (Time zone setting): Επιλέξτε τη ζώνη ώρα στην οποία ανήκει η χώρα όπου βρίσκεστε. - Ρύθμιση ώρας (Set time) - Ρύθμιση ημερομηνίας (Set date) Σημείωση: Την πρώτη φορά που το GPS της συσκευής συντονιστεί με δορυφόρους, η ζώνη ώρας, η ώρα και η ημερομηνία θα ρυθμιστούν αυτόματα. - Μορφή εμφάνισης ώρας(time format): 12 ώρες/24 ώρες Γλώσσα Επιλογή γλώσσας (Language): Η επιλογές είναι μεταξύ Αγγλικών και Απλουστευμένων Κινέζικων. Μέθοδος εισαγωγής κειμένου (Input mode) Επιλογές: Απλοποιημένα Κινέζικα, Έξυπνο ABC, Αριθμητική εισαγωγή. Φωτεινότητα LCD (LCD Brightness) Φωτεινότητα: ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης. Χρόνος: Ρύθμιση του χρόνου που παραμένει αναμμένη ο φωτισμός της οθόνης.

6 Αντίθεση LCD (LCD contrast) Ρύθμιση της αντίθεσης της οθόνης για μεγαλύτερη ευκρίνεια. Αυτόματη Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση συσκευής Μπορείτε να προγραμματείστε τις ώρες που θέλετε να ανάβει ή να σβήνει η συσκευή, για εξοικονόμηση της μπαταρίας. Εάν π.χ. το βράδυ δεν θέλετε να είναι αναμμένη άσκοπα η συσκευή μπορείτε να προγραμματείστε να σβήνει και να ξανα-ανάβει το πρωί. Ήχοι και ειδοποιήσεις (Sounds & Alerts) Ήχοι κουδουνίσματος (Ring sound) Εισερχόμενες κλήσεις: επιλογή 25 διαφορετικών ήχων. Ενεργοποίηση συσκευής: επιλογή 7 διαφορετικών ήχων. Απενεργοποίηση συσκευής: επιλογή 7 διαφορετικών ήχων. Ήχος μηνύματος: επιλογή 11 διαφορετικών ήχων. Ήχος πλήκτρων: Σίγαση/Κλικ/Τόνος. Ένταση ήχου (Ring volume) Κουδουνίσματος: Αύξηση/Μείωση της έντασης. Πληκτρολογίου: Αύξηση/Μείωση της έντασης. Επιλογές ήχου/δόνησης (Ring type) Μόνο κουδούνισμα/μόνο δόνηση/δόνση και κουδούνισμα/κουδούνισμα μετά από δόνηση/σίγαση. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Reset to factory settings) Εισάγετε τον κωδικό 1122 για την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. 5. Ραδιόφωνο FM (FM Radio) Είτε έχετε τοποθετημένη κάρτα SIM στη συσκευή είτε όχι, μπορείτε να ακούσετε ραδιόφωνο. Ενεργοποιείστε και απενεργοποιείστε το ραδιόφωνο από το διακόπτη στο πλάι της συσκευής. Αφού ενεργοποιείστε το ραδιόφωνο μπορείτε να αλλάξτε τη συχνότητα του σταθμού με τα βελάκια πλοήγησης της συσκευής. Για να ακούστε κάποιο από τους σταθμούς που έχετε ξανακούσει πρόσφατα πατείστε το πλήκτρο * για να ακούσετε τον τελευταίο σταθμό, ή # για προηγούμενους. 6. Ηχητική παρακολούθηση Οι αριθμοί SOS που έχουν προγραμματιστεί στη συσκευή μπορούν να στείλουν ένα SMS: MONITOR# (Προσοχή οι 3 αριθμοί SOS δεν ισοδυναμούν με αριθμούς ταχείας κλήσης). Αφού η συσκευή στείλει πίσω το μήνυμα Ok, θα καλέσει τον αριθμό SOS. Μόλις ο καλούμενος απαντήσει η συσκευή μπαίνει σε κατάσταση ηχητικής παρακολούθησης. 7. Κλήση αριθμού εκτάκτου ανάγκης SOS Εάν πατηθεί το πλήκτρο SOS για περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα, η συσκευή δονείται δύο φορές και στη συνέχεια καλεί τους αριθμούς SOS μέχρι τρείς φορές στη σειρά μέχρι κάποιος να απαντήσει. Στη συνέχεια, εάν το GPS της συσκευής έχει εντοπίσει τη θέση της, στέλνει SMS με τις συντεταγμένες της τοποθεσίας του. Σε περίπτωση που η συσκευή βρίσκεται σε κλειστό χώρο όπου δεν μπορεί να επικοινωνήσει το GPS με τους δορυφόρους για περισσότερα από 5 λεπτά, η συσκευή δεν θα στείλει κανένα μήνυμα. Σημείωση: Για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας πρέπει να έχετε προγραμματίσει τους αριθμούς εκτάκτου ανάγκης SOS στη συσκευή.

7 8. Εντοπισμός και έναρξη χρονικής ενεργοποίησης GPS Με την ενεργοποίηση της συσκευής, ενεργοποιείται και η λειτουργία του GPS. Σε περίπτωση που το GPS εντοπίσει τη θέση της συσκευής στα επόμενα 5 λεπτά η ένδειξη του GPS στην οθόνη παραμένει αναμμένη και θα σβήσει μετά από 20 δευτερόλεπτα. Εάν η συσκευή βρίσκεται σε χώρο όπου η λειτουργία του GPS που δεν λειτουργεί, η συσκευή θα απενεργοποιήση την αναζήτηση μετά από 5 λεπτά. Σε αυτή την περίπτωση η συσκευή επανενεργοποιεί τη λειτουργία του GPS κάθε 30 λεπτά προσπαθώντας να εντοπίσει το στίγμα της συσκευής. 9. Ενεργοποίηση του GPS και έλεγχος της τοποθεσίας της συσκευής Υπάρχουν δύο τρόποι να ενεργοποιηθεί η λειτουργία του GPS: 1. Μέσω τηλεματικής πλατφόρμας: Η λειτουργία GPS είναι πάντα απενεργοποιημένη εκτός από τους ρπογραμματισμένους χρόνους ενεργοποίησής της. Για να ενεργοποιήσετε το GPS όταν είναι σβηστό, μπορείτε μέσω της τηλεματικής πλατφόρμας να στείλετε σήμα στη συσκευή, ώστε να ενεργοποιήσει τη λειτουργία του GPS. 2. Μέσω SMS: Μόνο οι τρείς προγραμματισμένοι αριθμοί SOS μπορούν να ελέγξουν την τοποθεσία της συσκευής. Οποιοσδήποτε άλλος αριθμός αποπειραθεί να στείλει μήνυμα για να λάβει τις συντεταγμένες, θα λάβει το μήνυμα «ERROR: 110». Οι αριθμοί SOS, στέλνωντας ένα SMS: «DW» στη συσκευή θα λάβουν πίσω μύνημα με τις συντεταγμένες της συσκευής σε μορφή LBS. Εάν στείλουν ένα SMS: «WHERE #» στη συσκευή θα λάβουν πίσω μήνυμα με τις συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και πλάτος), το οποίο μπορούν να εισάγουν στο Google Maps ή στο Google Earth και να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία της συσκευής με διεύθυνση, ή Στέλνωντας ένα SMS: «URL#», η συσκευή θα σας στείλει το ακριβές link του Google. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ GPS ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΤΟ GPS ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία μας στα στοιχεία επικοινωνίας του οπισθόφυλλου:

8 Ε.Π.Ε. Λεωφ.Κηφισίας 194 Ν.Ψυχικό, Τηλ:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 Ξεκινώντας την συσκευή Απαιτείται κάρτα SIM 2. Το GPS χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς χώρους για τη σύνδεση με δορυφόρους GPS, εάν η συσκευή βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12 Εγχειρίδιο Χρήσης 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος αρχείων ήχου ΜΡ3 Μνήμη (κάρτα) SD Μέγεθος Μνήμης εώς 8GB Ώρες εγγραφής (1GB=37 ώρες εγγραφής)

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ S1 GPS PET TRACKER

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ S1 GPS PET TRACKER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ S1 GPS PET TRACKER S1 GPS PET TRACKER Ευχαριστούμε που επιλέξατε το S1 GPS PET Tracker. Το προϊόν αυτό είναι η τελευταία εξέλιξη στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Με πολύ μικρό μέγεθος,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM. SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M3GN

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M3GN Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M3GN Μπροστά Όψη Συσκευής Πίσω Όψη Συσκευής Οθόνη LCD Πλήκτρο ολικής Όπλισης Επιτοίχια Βάση Πλήκτρο Αφόπλισης Βραδινή

Διαβάστε περισσότερα

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές

1. Επισκόπηση Προϊόντος. 2. Τεχνικές Προδιαγραφές 1. Επισκόπηση Προϊόντος Ευχαριστούμε για την αγορά του ρολογιού εντοπισμού (GPS tracker). Για την καλύτερη και ευκολότερη χρήση του προϊόντος παρακαλούμε να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες Λειτουργίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS.

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. 1 Εισαγωγή To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. Υπολογίζει τις ακριβείς συντεταγμένες που βρίσκεται μέσω του GPS, και τις αποστέλλει μέσω SMS ή GPRS. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal Plus. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasyKID2 είναι ένα παιδικό ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasyKID2 είναι ένα παιδικό ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr ΗΧ -GSM02Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος της κεντρικής µονάδας υπάρχει µια σειρά ακροδεκτών σύνδεσης, οι λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) ποδηλάτου. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

RF-V8S SMART GPS TRACKER

RF-V8S SMART GPS TRACKER SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support M330 M335 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Αγαπητοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, Γεια σας! Είμαι ο Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειάς σας. Μετά την έλευσή μου,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D450 D455 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

PowerTel Οδηγίες χρήσης

PowerTel Οδηγίες χρήσης PowerTel 30 PowerTel Οδηγίες χρήσης User Guide Με Übersicht μια ματιά Bitte klappen Sie diese Seite aus U2 3 me mia matia +30dB 1 Πλήκτρο επιστροφής κλήσης 2 Άμεση κλήση αποθηκευμένου αριθμού Μ1 3 Διαγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS. Βιβλίο Οδηγιών. Εισαγωγή

MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS. Βιβλίο Οδηγιών. Εισαγωγή MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS Βιβλίο Οδηγιών Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τον MT851 Εντοπισμός Παιδιών GPS. Η συσκευή απαιτεί μια κάρτα microsim με ενεργοποιημένη σύνδεση GPRS και ενεργοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support M660 M665 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasySOS3 είναι ένα ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του συνδυασμού GPS και GSM εντοπισμού μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ)

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LED (λυχνία) Ρότορας ΟΝ/ΟFF Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης Οθόνη (display) Επιλογή συχνότητας α/β Πλήκτρο μπάντας πληκτρολόγιο Πάνω-Κατω Πλήκτρο κλειδώματος PTT ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΕΝΙΚΑ. Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Χρόνος Εύρεσης Θέσης. Κλειστό 45s, Σε ύπνωση 35s, Ανοικτό 1s

1. ΓΕΝΙΚΑ. Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Χρόνος Εύρεσης Θέσης. Κλειστό 45s, Σε ύπνωση 35s, Ανοικτό 1s 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D120 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome D400 D405 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας.

1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας. Efergy Aircontrol Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας έχει σύνδεθει στο ίδιο WiFi δίκτυο, που είναι τοποθετημένη η συσκευή AirControl. Κάντε λήψη της

Διαβάστε περισσότερα

RF-V32S 1

RF-V32S 1 RF-V32S SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συσκευή εντοπισμού κατοικίδιων ζώων μέσω συστήματος GPS Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας Βαθμός στεγανότητας ΙΡ 66 Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D230 D235 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 Περιεχόμενα Γενικά... 3 Λειτουργίες... 3 Χαρακτηριστικά... 4 Οδηγίες Χρήσης... 5 Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ONLINE TRACKING... 11 1. Γενικά Το

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας

2.3 Εγκατάσταση των καρτών SIM και της μπαταρίας Οδηγίες Χρήσης Ζ500 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κινητό τηλέφωνο. Με αυτό το εγχειρίδιο χρήσης, μπορείτε να κατανοήσετε τη λειτουργία του και να απολαύσετε την απλή λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 Α. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα sim (Νάνο κάρτα) αφού πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Pin της κάρτας sim σε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Β. Για να ανοίξετε την συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο PSTN Σύστημα Συναγερμού YL- 007K5 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό!

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό! Εγχειρίδιο Χρήσης Σημαντικό! Η διαδικτυακή πύλη της υπηρεσίας www.vidatrack.com είναι συμβατή με τους πιο κάτω περιηγητές: Internet Explorer 12 ή πιο πρόσφατο Google Chrome 38 ή πιο πρόσφατο Mozilla Firefox

Διαβάστε περισσότερα

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND

AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND AKAI APW20 AKAI PA IO ΠAΓKOΣMIOΣ EKTHΣ 4-BAND ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Κεραία οθόνη ON/OFF Αλλαγή ταχύτητας συντονισµού Σίγαση Αύξηση έντασης φωνής Πλήκτρο FM ιαγραφή/επιστροφή Μείωση έντασης φωνής Εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Mira Κομψό ασύρματο τηλέφωνο (M560) Κομψό ασύρματο τηλέφωνο με τηλεφωνητή (M565) Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D130 D135 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση 8.7.5.44 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... 1 ΕΝΤΟΛΕΣ MENOY... 2 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (Operation)... 2 1.1 Αρχική Σελίδα (Home)... 2 1.2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη www.philips.com/support M550 M555 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 1.Τοποθετήστε την κάρτα sim στο πίσω μέρος της συσκευής ξεβιδώνοντας την υποδοχή χρησιμοποιώντας το κατσαβίδι που υπάρχει στην συσκευασία. 2. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του παρόντος εγχειριδίου

Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή ZER. Η συσκευή αυτή θα σας προσφέρει επικοινωνία και ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας με την βοήθεια της εξαιρετικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome D150 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Εικόνα 1 Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα έτσι ώστε οι εσοχές του

Διαβάστε περισσότερα

BackBeat FIT 500 SERIES. Εγχειρίδιο χρήσης

BackBeat FIT 500 SERIES. Εγχειρίδιο χρήσης BackBeat FIT 500 SERIES Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Ζευγοποίηση 3 Σύζευξη 3 Σύζευξη δεύτερης συσκευής 3 Σύζευξη με Mac 3 Φόρτιση και τοποθέτηση 5 Φόρτιση 5 Βασικές λειτουργίες 6 Επισκόπηση των ακουστικών

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D4550 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία. T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία.  T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λειτουργικά μέρη της συσκευής 1. Κουμπί κλήσης (πιέζοντας το κουμπί ο χρήστης μπορεί να καλέσει έναν καταχωρημένο αριθμό) 2. Κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Πιέστε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome D200 D205 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμμτισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M2BX. Interfox.gr

Οδηγίες Προγραμμτισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M2BX. Interfox.gr Οδηγίες Προγραμμτισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο GSM Σύστημα Συναγερμού YL- 007M2BX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI 1/10 Επεξήγηση συμβόλων Έναρξη / λήξη χρονομέτρησης διάρκειας τηλεφωνήματος. Αποθήκευση αριθμού στη μνήμη. Έλεγχος αριθμού που βρίσκεται αποθηκευμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. Οδηγός ενεργοποίησης, χρήσης και διαμόρφωσης της υπηρεσίας φωνοκιβωτίου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. Οδηγός ενεργοποίησης, χρήσης και διαμόρφωσης της υπηρεσίας φωνοκιβωτίου ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Οδηγός ενεργοποίησης, χρήσης και διαμόρφωσης της υπηρεσίας φωνοκιβωτίου ΥΠΣ ΕΔ/58 Τελευταία ημερομηνία αναθεώρησης: 06 Αυγούστου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό το τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει να καλεί. Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού SOLAR GSM SYSTEM (007SGS)

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού SOLAR GSM SYSTEM (007SGS) Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού SOLAR GSM SYSTEM (007SGS) Πλάγια Όψη Συσκευής Πίσω Όψη Συσκευής 190mm Βίδες εξωτερικού καλύμματος Σειρήνα 120 db Μεταλλική Πλάκα επιτοίχιας

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO.

Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO. Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα κινητό τηλέφωνο EVOLVEO. Περιεχόμενα: 1. Σημαντική σημείωση 2. Περιγραφή προϊόντος 3. Διαμόρφωση 4. Μενού 5. Φωνητικές κλήσεις 6. Μηνύματα SMS 7. Πολυμέσα

Διαβάστε περισσότερα

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC Display keypad Εγχειρίδιο χρήστη 675 07 11/09-01 PC Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 5 Ο Συνδετήρας πληκτρολογίου με οθόνη 6 Το πληκτρολόγιο 7 Πλήκτρα περιήγησης 7 Η οθόνη 7 Κύρια οθόνη 7 Σε περίπτωση συναγερμού

Διαβάστε περισσότερα

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω.

Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω. Ξεκινώντας Αφαίρεση καλύμματος μπαταρίας Αφαιρούμε το πίσω κάλυμμα της συσκευής σπρώχνοντάς το ελαφρά από το πάνω μέρος της συσκευής προς τα κάτω. Τοποθέτηση καλύμματος μπαταρίας Τοποθετούμε το κάλυμμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Username: Password:

Οδηγίες Χρήσεως. Username: Password: Οδηγίες Χρήσεως 1) Πρέπει οι κάρτες SΙΜ να δηλωθούν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με την ταυτότητα σας, ΚΑΙ να ενεργοποιηθούν κάνοντας μια κλήση. 2) 'Επειτα φορτώστε με χρόνο ομιλίας τη SIM του tracker

Διαβάστε περισσότερα