Περιεχόμενα. 5+1 λόγοι για να αποκτήσεις τηλεόραση νέας τεχνολογίας. Τι έχουν να δείξουν φέτος τα κορυφαία brands;

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Περιεχόμενα. 5+1 λόγοι για να αποκτήσεις τηλεόραση νέας τεχνολογίας. Τι έχουν να δείξουν φέτος τα κορυφαία brands;"

Transcript

1

2 Περιεχόμενα λόγοι για να αποκτήσεις τηλεόραση νέας τεχνολογίας LG 10 Τι έχουν να δείξουν φέτος τα κορυφαία brands; 32 Από το 1 έως το 7, όσα πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις TV 36 Οι κορυφαίες τηλεοράσεις της αγοράς στις πιο κορυφαίες τιμές!

3 03 74 Γιατί ο ήχος είναι εξίσου σημαντικός με την εικόνα; 78 Αυτά είναι τα accessories που θα «εκτοξεύσουν» την TV σου 84 Γλωσσάρι 86 Η δική μας συμβολή στην τελική σου επιλογή

4 5+1 λόγοι για να αποκτήσεις τηλεόραση νέας τεχνολογίας 1 Η μεγάλη TV είναι πλέον προσιτή Απόκτησε μεγάλη τηλεόραση, αφού η αναλογία τιμής & ίντσας είναι πιο προσιτή από ποτέ.

5 05 4K pixels FULL HD pixels HD pixels 2 Απόλαυσε πεντακάθαρα τη σέντρα σε pixels! Οι νέες τεχνολογίες* φέρνουν την απόλυτη ακρίβεια μπροστά στα μάτια σου. *4K Quantum Dot Display, HDR & 4K Upscaling

6 5+1 λόγοι για να αποκτήσεις τηλεόραση νέας τεχνολογίας 3 «Πάγωσε» τη φάση με Timeshift! Πάτα «pause» & συνέχισε το ντέρμπι από εκεί που σταμάτησες.

7 07 Άκου & δες σαν να κάθεσαι 4 στην κερκίδα με Football Mode Ήχος και εικόνα ζωντανεύουν, λες και είσαι μες στο γήπεδο.

8 5+1 λόγοι για να αποκτήσεις τηλεόραση νέας τεχνολογίας 5 Tσέκαρε live τα στατιστικά με Goal+ Ειδήσεις, highlights, στατιστικά & ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες με την εφαρμογή Goal+ της Samsung.

9 09 Ζούμαρε Live το 6 καθοριστικό πέναλτι! Το Magic Zoom της LG μεγεθύνει κάθε στιγμιότυπο του αγώνα.

10 Τι έχουν να δείξουν φέτος τα κορυφαία brands; This is TV σελ.12 Το τελειότερο μαύρο που έχεις δει ποτέ! σελ.16 Το νέο πρότυπο φωτεινότητας! σελ.20

11 11 Πήγαινε cinema στο σπίτι! σελ.24 Περισσότερη τεχνολογία σε κάθε ευρώ! σελ.28

12 Εξαιρετικά λεπτή με Curved ή flat σχεδιασμό 360 design όμορφη ανοιχτή και κλειστή, από όπου και αν την κοιτάξεις Εικόνα χωρίς πλαίσιο από το ένα άκρο της μέχρι το άλλο

13 13 Βλέπεις 64 φορές πιο ζωντανά Η τεχνολογία Quantum Dot Color προσφέρει εικόνες που έχουν 64 φορές μεγαλύτερη ευκρίνεια από αυτές των συμβατικών τηλεοράσεων. Έτσι, απολαμβάνεις σε κάθε προβολή μια πανδαισία ολοζώντανων χρωμάτων. Απόλυτος ρεαλισμός με τεχνολογία HDR 1000 Με την τεχνολογία HDR 1000, έχεις 2 φορές μεγαλύτερη φωτεινότητα από μια συμβατική 4Κ τηλεόραση. Κάθε σκηνή ζωντανεύει μες στο σαλόνι ή το δωμάτιό σου, ενώ μπορείς να εντοπίσεις εύκολα όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και στα πιο σκοτεινά ή φωτεινά καρέ. Ό,τι δεν είναι Ultra HD, μπορεί να το πλησιάσει Ό,τι προβάλλεται και έχει χαμηλότερη ανάλυση, περνάει μέσα από το UHD Remastering Engine. Έπειτα, ενισχύεται και φτάνει έως και το Ultra HD, ανεξάρτητα από την πηγή του. Αυτό εξαρτάται από την αρχική ποιότητα του υλικού. Ο οπίσθιος φωτισμός πιάνει Peak! Αν μια απλή 4Κ TV είναι φωτεινή, μια Samsung είναι 2μιση φορές πιο φωτεινή! Η προηγμένη τεχνολογία Peak Illuminator Pro αυξάνει τα επίπεδα του οπίσθιου φωτισμού, προσφέροντας ασυναγώνιστα λαμπερές και αληθοφανείς εικόνες. Οι τέλειες αντιθέσεις για την τέλεια προβολή Η τεχνολογία Supreme UHD Dimming της Samsung χαρίζει έντονες αντιθέσεις και καλύτερα χρώματα. Έτσι, διακρίνεις τις πιο ανεπαίσθητες αποχρώσεις στο έντονο φως του ήλιου, αλλά και τις πιο σκοτεινές λεπτομέρειες σε μια βραδινή σκηνή.

14 Με το που την ανοίξεις, είναι Smart! Εφαρμογές, παιχνίδια και το live τηλεοπτικό πρόγραμμα βρίσκονται συγκεντρωμένα σε ένα κοινό σημείο πρόσβασης στο Smart Hub. Αυτό κάνει την τηλεόρασή σου πιο «έξυπνη» από όσο θα περίμενες. Ελληνικά apps; Φυσικά! Εύκολη πρόσβαση στα in.gr, Visit Greece, Pameodeon και όχι μόνο. Σου προτείνει νέο περιεχόμενο σύμφωνα με ό,τι έχεις επιστεφθεί. Πάνω από ταινίες & σειρές Με το Netflix, βλέπεις κάτι παραπάνω από τηλεόραση. Είναι διαθέσιμο και «καρφιτσωμένο» στο αρχικό μενού της Samsung Smart TV σου. TV, smartphone & tablet γίνονται 1 Βλέπεις κάτι στο κινητό και θες να συνεχίσεις την προβολή στην τηλεόραση; Το Easy Sharing φέρνει σε επικοινωνία όλες τις smart συσκευές σου.

15 15 Ποδοσφαιρικές λειτουργίες Φέρε τον τελικό στα μέτρα σου! Με Goal+, βλέπεις κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο Η εφαρμογή Goal+ είναι ενσωματωμένη στις Samsung Smart TVs και έχει μαζεμένες όλες τις τελευταίες ενημερώσεις για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Σου δείχνει τα στατιστικά από όλα τα match και σε φέρνει πιο κοντά σε ό,τι δεν πρόλαβες να δεις. Πήγαινε γήπεδο στο σαλόνι σου με Sports Mode! Tο γρασίδι φαίνεται πιο πράσινο από ποτέ. Ο ήχος χαρίζει ένα multi-surround εφέ για να ζητωκραυγάζεις, λες και κάθεσαι στις κερκίδες. Επιπλέον, χωρίζεις την οθόνη σε 9 τμήματα και κάνεις zoom σε όλες τις αμφιλεγόμενες φάσεις. Με το Picture-in-Picture, δεν θα χάσεις κανένα highlight Δες άνετα την αγαπημένη σου ταινία ή σειρά. Την ίδια στιγμή, το PIP (Picture-in-Picture) σου επιτρέπει να τσεκάρεις στιγμιότυπα του αγώνα σε ένα μικρότερο τμήμα της οθόνης ή το αντίστροφο.

16 THE FUTURE OF TV Το τελειότερο μαύρο που έχεις δει ποτέ! Το απόλυτο μαύρο της OLED TV Τα αυτο-φωτιζόμενα pixels ελέγχουν μόνα τους τη φωτεινότητά τους. Οι σκοτεινές σκηνές γίνονται ρεαλιστικές & η τεχνολογία Pixel Dimming απογειώνει το βάθος των χρωμάτων. Η τεχνολογία HDR πάει ένα βήμα μπροστά Το HDR αποδίδει βαθύ μαύρο και εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες. Υποστηρίζει τις τεχνολογίες Dolby Vision & Ultra HD Premium για απίστευτης ποιότητας οπτικοακουστικές εμπειρίες. Θα μπερδέψεις την εικόνα με την πραγματικότητα Μια απλή TV χρησιμοποιεί 3 χρώματα. Μια OLED TV χρησιμοποιεί τέσσερα: πράσινο, κόκκινο, μπλε, αλλά και λευκό! Η τεχνολογία 4 Color Pixel επιτρέπει τη φυσική απόδοση κάθε απόχρωσης για να βλέπεις την πραγματικότητα.

17 17 64 φορές πιο πλούσια εικόνα. Δισεκατομμύρια αποχρώσεις Με IPS Quantum Dot Display, απολαμβάνεις το τηλεοπτικό πρόγραμμα, χωρίς χρωματικές αλλοιώσεις. Οι λειτουργίες Color Prime Plus & Billion Rich Colors δίνουν δισεκατομμύρια αποχρώσεις και κάνουν τις προβολές 64 φορές πιο πλούσιες. Η φωτεινότητα που φαντάστηκες υπάρχει! Με τεχνολογία HDR Pro και λειτουργία Dolby Vision, προσαρμόζεις τη φωτεινότητα & «τραβάς» μπροστά τη λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πιο ισχυρές αντιθέσεις. ULTRA Luminance ή αλλιώς «τέλειο μαύρο» Όταν το όριο μεταξύ μαύρου και λευκού είναι ευδιάκριτο και σαφές, τότε η απόδοση του κάθε καρέ φτάνει στο μέγιστο. Έτσι, έχεις τέλειο μαύρο και ακριβείς αντιθέσεις σε ό,τι βλέπεις.

18 Παίζεις απλά, γρήγορα & διασκεδαστικά Όλες οι «έξυπνες» λειτουργίες είναι συγκεντρωμένες στην LG Smart TV σου μέσω της πλατφόρμας webos 3.0! Η λειτουργία Launcher σου «λύνει» τα χέρια. Τσεκάρεις ό,τι θες ασύρματα και χωρίς διακοπή αυτού που βλέπεις σε μία μόνο οθόνη. Εφαρμογές για chat; 3D περιεχόμενο; Ταινίες & σειρές μέσω του Netflix; Κάνε εύκολα «download» από την οθόνη της τηλεόρασής σου με ένα μόνο «κλικ». Απόκτησε τον έλεγχο της TV με το Magic Remote. Σου επιτρέπει να κλικάρεις, σημαδεύοντας την οθόνη, αλλά και να δίνεις φωνητικές εντολές.

19 Ποδοσφαιρικές λειτουργίες Φέρε τον τελικό στα μέτρα σου! 19 Η λειτουργία Magic Zoom μεγεθύνει την κρίσιμη φάση σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καμία αλλοίωση στην ποιότητα της εικόνας. Το Football Mode της LG δημιουργεί ένα multi-surround sound εφέ για να ακούς τα συνθήματα και τους πανηγυρισμούς από τις κερκίδες. Επιπλέον, κάνει το πράσινο του γηπέδου τόσο έντονο, που θα νομίζεις πως πατάς πάνω του!

20 Το νέο πρότυπο φωτεινότητας Κάθε τηλεόραση σχεδιάζεται με άξονα την αρμονία σε σχέση με τα υπόλοιπα αντικείμενα στο χώρο, την ίδια στιγμή που παραμένει εξαιρετικά λεπτή σαν κορνίζα!

21 21 Με ανάλυση 4K HDR, θες να σταθείς στις λεπτομέρειες! Το HDR προσφέρει εικόνες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ακόμα και σε σκηνές που έχουν πολύ σκοτεινές σκιές ή έντονο το φως του ήλιου. Χαρίζει μεγαλύτερη αντίθεση και ευρύτερο φάσμα χρωμάτων. Τέλειες προβολές ή λεπτό design; Και τα 2! Η πρωτοποριακή και λεπτή μονάδα οπίσθιου φωτισμού Slim Backlight Drive της Sony αποτελείται από διπλή ζώνη LED Lighting που διαχέει τον φωτισμό στο panel με ακρίβεια. Έτσι, έχεις βαθύ μαύρο & λαμπερό λευκό σε μια εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση. Αν ψάχνεις κάτι παραπάνω από 4Κ, το έχεις! Η τεχνολογία 4K X-Reality PRO αναβαθμίζει την εικόνα σε 4Κ, ακόμα και σε περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης. Η τεχνολογία TRILUMINOS αποδίδει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων με ακρίβεια στις τονικές διαβαθμίσεις. Το Xtended Dynamic Range Pro δίνει τη μέγιστη δυνατή αντίθεση, ενώ ο επεξεργαστής X1 συντονίζει όλες τις παραπάνω τεχνολογίες για την κορυφαία ποιότητα εικόνας.

22 Smart Android Android όχι μόνο στο κινητό, αλλά και στην TV σου! Google Cast Ready Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, μεταφέρεις στην τηλεόραση ό,τι βλέπεις & ό,τι παίζεις στο Android smartphone σου. Voice Search Μην μένεις στο απλό Google Search. Μάθε το Voice Search! Δώσε φωνητικές εντολές και ψάξε όποια πληροφορία θες στο internet σε χρόνο dt. Google Play Άπειρες εφαρμογές και παιχνίδια συγκεντρώνονται εδώ. Ανανεώνονται ασταμάτητα κι έχουν έναν και μόνο στόχο: την ψυχαγωγία σου! Συνδεσιμότητα Κάνε τη Smart TV σου ακόμα πιο «έξυπνη». Σύνδεσε πάνω της πληκτρολόγιο, ποντίκι, joystick και ό,τι άλλο χρειάζεσαι.

23 Ποδοσφαιρικές Λειτουργίες Φέρε τον τελικό στα μέτρα σου! 23 Όλα τα apps για να μην σου ξεφύγει σουτ! Με την Android TV της Sony, κατεβάζεις τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που είναι σχετικά με το ποδόσφαιρο μέσω Google Play Store. Μαθαίνεις τα αποτελέσματα και τσεκάρεις δηλώσεις και σχόλια online. Μπάλα & σερφάρισμα μαζί; It s a win-win! Έχεις πρόσβαση στις ειδοποιήσεις του Facebook και τη μουσική που ακούς, την ίδια στιγμή που παρακολουθείς τα προημιτελικά. Όλα αυτά μέσα από το Content Bar & Action Menu. Με HDD REC, δεν θα χάσεις ούτε «πλάγιο»! REC Παίζει δύο πολύ σημαντικούς αγώνες την ίδια ώρα; Η λειτουργία HDD REC σου επιτρέπει να «γράφεις» και να αποθηκεύεις τα πάντα σε εξωτερικό δίσκο. Επιπλέον, παρακολουθείς το ένα match, ενώ κάνεις εγγραφή στο άλλο.

24 Πήγαινε σινεμά στο σπίτι! Η τεχνολογία των ταινιών «Star Wars» στην TV σου! Μόνο οι τηλεοράσεις που περνούν 400 εργαστηριακές δοκιμές σε 30 διαφορετικές κατηγορίες λαμβάνουν το σήμα της πιστοποίησης THX 4K Certified Display. Επιπλέον, ο επεξεργαστής Studio Master HCX+4Κ δίνει άψογα χρώματα, τέλειο μαύρο και ρεαλιστική φωτεινότητα.

25 25 Με HDR Premium, βλέπεις την πραγματικότητα Το βαθύ μαύρο συνδυάζεται αρμονικά με τις πολύ φωτεινές περιοχές της οθόνης. Έτσι, οι εικόνες είναι κοντά στον τρόπο που τα μάτια μας αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Στο απόλυτο μαύρο, είναι όλα ευδιάκριτα Με το Local Dimming Ultra, ο οπίσθιος LED φωτισμός είναι εξοπλισμένος με έναν τεράστιο αριθμό τοπικών ζωνών φωτισμού. Έτσι, οι σκοτεινές σκηνές με έντονο μαύρο διατηρούν τη λεπτομέρειά τους στις περιοχές μεγάλης αντίθεσης. Δες κινηματογράφο στο σπίτι! Μετάφερε την κινηματογραφική εμπειρία θέασης μέσα στο σαλόνι σου με τις Professional Cinema Display οθόνες. Η δυνατότητα τοπικού dimming αποδίδει βαθύ μαύρο. Επιπλέον, συνδυάζουν εντυπωσιακά χρώματα, βγαλμένα από την έβδομη τέχνη!

26 Firefox Με Firefox λειτουργικό, όλα είναι απλά Εύκολη πρόσβαση σε ό,τι ψάχνεις Θες να χειρίζεσαι εφαρμογές, κανάλια και συνδεδεμένες συσκευές, χωρίς να μπερδεύεσαι; Η αρχική οθόνη των Smart τηλεοράσεων Panasonic βασίζεται στο λειτουργικό Firefox. Τα πάντα είναι απλά και κατανοητά, όπως ακριβώς και στο laptop ή το tablet σου. Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες σε ένα Frame! Τι θερμοκρασία έχει έξω; Τι ώρα είναι; Γι αυτές και για ακόμα περισσότερες πληροφορίες φροντίζει η λειτουργία Info Frame τη στιγμή που ενεργοποιείς την TV σου. Μάθε ό,τι σε ενδιαφέρει στο λεπτό!

27 Ποδοσφαιρικές λειτουργίες Φέρε τον τελικό στα μέτρα σου! 27 Με TV Anywhere, «παίζεις» παντού μπαλίτσα Είσαι στο εξωτερικό; Έμεινες μέχρι αργά στη δουλειά; Ό,τι κι αν συμβεί, έχεις πρόσβαση στην τηλεόρασή σου από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο. Με τη λειτουργία TV Anywhere, βλέπεις τον κρίσιμο αγώνα στο tablet ή το smartphone ζωντανά ή με προγραμματισμένη εγγραφή.

28 TV Περισσότερη τεχνολογία σε κάθε ευρώ! Η ποιότητα προβολής «χτυπάει» κορυφή με 4Κ ανάλυση. Το μοναδικό της design πάει με τα γούστα σου, ενώ οι Smart λειτουργίες της & το Netflix σε κρατάνε πάντα online. Με Turbo-X TV, ξέρεις ότι βλέπεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

29 29 Όλα γυρίζουν γύρω από το 4Κ. Εσύ πώς το βλέπεις; Αν η Full HD εμπειρία σε έχει αφήσει ικανοποιημένο, το 4Κ θα σε αφήσει άφωνο! Φαντάσου ό,τι βλέπεις να γίνεται ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 4 φορές καλύτερο σε σχέση με το FHD με 8 εκατομμύρια pixels ευκρίνειας. Full HD Με 4Κ Upscaler, ό,τι βλέπεις αναβαθμίζεται! Ο επεξεργαστής 4Κ Upscaler αναβαθμίζει την ανάλυση στο περιεχόμενο που βλέπεις, ανεξάρτητα από την πηγή που αυτό προέρχεται. Όσο μεγαλύτερη είναι η αρχική ποιότητα του video, τόσο πιο κοντά στο 4Κ είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 4K Upscaling Standard Pixellence Με Pixellence, κάθε pixel παίρνει «άριστα»! Κάθε pixel της τηλεόρασής σου προσφέρει τη μέγιστη ποιότητα εικόνας. Αυτό σημαίνει ακόμα πιο ρεαλιστικά και έντονα χρώματα, όπως και βαθύτερο μαύρο στις σκοτεινές λήψεις.

30 Opera Λειτουργικό: Έχεις TV με IQ! Τι θα έλεγες για ταινίες & σειρές στην TV σου; Όταν έχεις πάνω από τίτλους διαθέσιμους σε ταινίες και σειρές, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να «λιώσεις» στον καναπέ με τους φίλους. Το Netflix είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα στον κόσμο με Videos On Demand και ανανεώνει σε καθημερινή βάση το πρόγραμμά του. *Προς το παρόν, δεν είναι διαθέσιμοι οι ελληνικοί υπότιτλοι **Η εφαρμογή Netflix διατίθεται σε συγκεκριμένα Turbo-X μοντέλα Με Smart TV, το βλέπεις «έξυπνα» Απογείωσε τη home ψυχαγωγία με το λειτουργικό Smart Opera της Turbo-X τηλεόρασής σου. Από δεκάδες apps μέχρι Video On Demand, κάνε log-in σε έναν κόσμο που όλα γίνονται με ένα «κλικ». Με Miracast, οι προβολές μεγαλώνουν! Βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά online στο κινητό ή το tablet; Μην κουράζεσαι πάνω από τη μικρή οθόνη της smart συσκευής σου. Με το Miracast, κάτσε στον καναπέ και συνέχισε την προβολή από την TV.

31 Ποδοσφαιρικές λειτουργίες 31 Ήταν το φάουλ για «κόκκινη»; Δες το ξανά REC Δεν χρειάζεσαι κανέναν διαιτητή και κανένα slow motion, όταν μπορείς να τσεκάρεις τη φάση μόνο σου! Με τη λειτουργία PVR για εγγραφή του live προγράμματος, μπορείς να πατήσεις «record» στους ημιτελικούς και να τους απολαύσεις ανά πάσα στιγμή. Γίνε ο διαιτητής του αγώνα και σφύριξε, όποτε θες! Μην χάσεις ούτε δέκατο του δευτερολέπτου από το μεγάλο τελικό, ακόμα κι αν θες να παραγγείλεις πίτσες με την παρέα. Με τη λειτουργία Timeshift, «παγώνεις» τον αγώνα, παίρνεις το χρόνο σου και συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες.

32 Από το 1 έως το 7, όσα πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις TV 1 Mέγεθος TV Διάλεξε την σωστή TV με 3 κινήσεις Α Β Γ Μέτρησε την απόσταση από το κρεβάτι ή τον καναπέ σου μέχρι την τηλεόραση Διαίρεσε την απόσταση, μετρημένη σε cm, με το 6 Ο αριθμός που θα βρεις σου δείχνει το μικρότερο αριθμό ιντσών που χρειάζεσαι Ηξερες ό,τι μπορείς!να βλεπεις TV από κοντά; Σταμάτα να ανησυχείς για το μέγεθος της TV σου! Πλέον, οι σύγχρονες τηλεοράσεις έχουν μηδενική ακτινοβολία με αποτέλεσμα να μην κουράζονται τα μάτια σου, όσο κοντά και αν κάθεσαι.

33 33 Κανόνας: Τα τρία βήματα σου δείχνουν ποιος είναι ο ελάχιστος αριθμός ιντσών για να δεις ΗD περιεχόμενο.εάν θες να απολαύσεις Full ΗD περιεχόμενο, θα πρέπει να διαιρέσεις την απόσταση θέασης με το 4, ενώ για 4K περιεχόμενο η διαίρεση θα πρέπει να γίνει με το 2. Παράδειγμα: Εάν η TV σου απέχει 2.5m από τον καναπέ ή το κρεβάτι σου & θες να δεις HD περιεχόμενο, επίλεξε TV 42''. Εάν στην ίδια απόσταση θες να δεις Full HD περιεχόμενο, επίλεξε τηλεόραση 60'', ενώ για να απολαύσεις την 4Κ ευκρίνεια επίλεξε TV πάνω από 65''. Βρες το κατάλληλο μέγεθος TV Διαγώνιος (ίντσες) 4Κ περιεχόμενο Full HD περιεχόμενο HD περιεχόμενο 32" 0,64m 1,2m 1,8m 40" 0,8m 1,6m 2,4m 42" 0,84m 1,7m 2,6m 48" 0,96m 1,9m 2,8m 50" 1m 2m 3m 55" 1,1m 2,2m 3,3m 60" 1,2m 2,4m 3,6m 65" 1,3m 2,6m 3,9m 75" 1,5m 3m 4,5m

34 Από το 1 έως το 7, όσα πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις TV 2 Στα πόσα pixels απολαμβάνεις τα γκολ; Επίλεξε τηλεόραση 4Κ για να βλέπεις τα πάντα με ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη από την Full HD. Για πιο οικονομική επιλογή επίλεξε Full HD ενώ για τηλεόραση υπνοδωματίου επίλεξε μία HD. HD FULL HD 4K 3 Curved ή Flat; Αυτό το match καλά κρατεί Διάλεξε το design που σου ταιριάζει καλύτερα. Η curved οθόνη ακολουθεί τη καμπυλότητα του ματιού και προσθέτει βάθος στην εικόνα σου, ενώ με μία flat οθόνη θα απολαμβάνεις καλύτερη θέαση υπό γωνία. 4 Με 3D, θα μπεις κι εσύ μες στο γήπεδο! Αν είσαι φανατικός των 3D τηλεοράσεων, διάλεξε Active 3D τεχνολογία για μεγαλύτερη 3D ευκρίνεια ή Passive 3D τεχνολογία για οικονομία και άνεση.

35 35 5 Στα πόσα καρέ είναι καθαρό το τάκλιν; Για να απολαμβάνεις ομαλή ροή σκηνών καταιγιστικής δράσης και αθλητικών γεγονότων, χωρίς καμία παραμόρφωση, προτίμησε ρυθμό ανανέωσης από 400 Hz και πάνω.. 6 Έχασες τον ημιτελικό; Νομίζεις! Με τη λειτουργία PVR, προγραμμάτισε και γράψε το ματς για την πρόκριση στην επόμενη φάση για να μη χάσεις λεπτό, ακόμα κι αν δουλεύεις. Επιπλέον, «πάγωσε» τον ημιτελικό με Timeshift, πάρε το χρόνο σου και συνέχισε να βλέπεις από το λεπτό που σταμάτησες. 7 Smart is a must Σχολίασε τη φάση από τη Smart TV σου! Όταν έχεις Smart TV, ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ. Κάνε online σχόλια, τσέκαρε τα blogs και το twitter, δες online videos με δηλώσεις των παικτών και βρες σε live streaming αυτά που δεν μπορείς να δεις ζωντανά!

36

37 TV 55" έως 65" Η κορυφαία επιλογή για σένα που θες να απολαύσεις τις «μεγάλες» φάσεις και τα «τεράστια» γκολ στις πραγματικές τους διαστάσεις!

38 Δες τη μεγάλη μπάλα σε μεγάλη τηλεόραση 55" στην πιο οικονομική τιμή! Turbo-X Smart TV 55" 5540SMT 124cm Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 400 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: Α Miracast Δίκτυο DLNA 77cm MONO ,71 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Με app 55" με 4πύρηνο επεξεργαστή που κάνει τις smart εφαρμογές να τρέχουν αστραπιαία 124cm Samsung Smart 55" UE55J cm Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 600 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ Miracast Δίκτυο DLNAt MONO ,13 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

39 3,5m TV 55" έως 65" 39 3D & Android δυνατότητες σε 55" με τιμή που σκίζει τα δίχτυα! 125,3cm 76,8cm X-Reality Pro επεξεργαστής για βέλτιστη απόδοση και τέλεια φωτεινότητα σε κάθε pixel TOP OFFER Sony 3D Smart TV 55" KDL-55W808C Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 1000 Hz Τεχνολογία 3D: Αctive WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) από ,29 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

40 Με 4Κ ανάλυση & Nano Crystal τεχνολογία θα δεις τη στρογγυλή θεά όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Samsung Smart 55" UE55JU ,1cm Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1400 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ Δίκτυο DLNA Wi-Fi Direct 77cm από ,46 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας Nano Crystal Color Τα χρώματα αναπαράγονται με μεγαλύτερη ακρίβεια TOP OFFER 55" σε τιμή 49αρας με 4Κ ανάλυση & Smart δυνατότητες! N NEO 124cm LG Smart TV 55" 55UH600V 77,8cm Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1000 Hz WiFi Λειτουργία PVR Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast Δίκτυο DLNA TOP OFFER από ,46 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

41 3,5m TV 55" έως 65" 41 Με μια 60άρα TV θα κάνεις το σαλόνι σου γήπεδο 136,5cm 86,3cm TOP OFFER Micro Dimming Pro Η οθόνη χωρίζεται σε διπλάσιο αριθμό τμημάτων σε σχέση με την απλή τεχνολογία Micro Dimming και ρυθμίζεται αυτόματα η φωτεινότητα, ώστε να φαίνονται πιο ζωντανά τα χρώματα ΔΩΡΟ Samsung Soundbar HW-J450 αξίας 179 Samsung Smart TV 60" UE60J6200 Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 600 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ Miracast Δίκτυο DLNA ΜΟΝΟ ,63 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας Με δώρο Soundbar αξίας 179

42 Δες τον αγώνα ταυτόχρονα με άλλο ζωντανό πρόγραμμα στην ίδια οθόνη Panasonic Smart TV 58" TX-58DX730E N NEO 129cm A ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1400 Hz Twin Tuner WiFi Λειτουργία PVR Miracast Ενεργειακή Κλάση: Α 80,5cm από ,64 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας TOP OFFER N NEO 65" σε τιμή 55αρας με 4Κ ανάλυση & Smart δυνατότητες! 146,5cm LG Smart TV 65" 65UH600V 90,3cm Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1000 Hz WiFi Λειτουργία PVR Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast Δίκτυο DLNA TOP OFFER από ,08 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

43 3,5m TV 55" έως 65" 43 Απόλαυσε 4Κ ανάλυση και κάνε zoom στον live αγώνα για να μην χάνεις την μπάλα N NEO 123,9cm A ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 78,4cm TOP OFFER Ultra Luminance Τέλειο μαύρο και ακριβείς αντιθέσεις σε ό,τι βλέπεις Magic Remote Ο χειρισμός της TV σου γίνεται πανεύκολα. Μίλησέ του και θα ακολουθήσει τις εντολές σου! LG Smart 55" 55UH750V Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1900 Hz WiFi Λειτουργία PVR Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast Δίκτυο DLNA από ,08 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

44 4K UHD & Oled: Η κορυφαία ανάλυση συναντά την κορυφαία τεχνολογία σε μια TV 122,4cm LG 3D Smart TV 55" 55EG920V Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Τεχνολογία 3D: Passive WiFi Λειτουργία PVR Miracast Wi-Fi Direct WiDi 76,2cm MONO ,42 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας Λεπτή σα χαρτί μόλις 4,9cm 4Κ ανάλυση και HDR τεχνολογία σε 65" για να δεις «άλλη» μπάλα N NEO 146,5cm Samsung Smart TV 65" UE65KU cm Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1300 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: Α Δίκτυο DLNA Wi-Fi Direct ΔΩΡΟ Samsung Soundbar HW-J450 αξίας 179 TOP OFFER MONO ,97 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας Με δώρο Soundbar αξίας 179

45 3,5m TV 55" έως 65" 45 4K και HDR τεχνολογία για ρεαλιστικά χρώματα σε κάθε φάση του αγώνα N NEO 129cm A ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 80,5cm TOP OFFER HDR Το βαθύ μαύρο συνδυάζεται αρμονικά με τις πολύ φωτεινές περιοχές της οθόνης Panasonic 3D Smart TV 58" TX-58DX780E Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1800 Hz Twin Tuner Τεχνολογία 3D: Αctive WiFi: Ναι Λειτουργία PVR Miracast από ,97 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

46 Η κορυφαία σειρά της Sony που θα «απογειώσει» τον τελικό! N NEO 170cm 91cm Με πάχος μόλις 3,6cm Slim Backlight Drive Διαχέει το φωτισμό στο panel με ακρίβεια για να έχεις βαθύ μαύρο και λαμπερό λευκό σε μια εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Sony 3D SMART 65" KD65XD9305B Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1000 Hz Τεχνολογία 3D: Αctive Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: B Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast ΜΟΝΟ ,36 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

47 3,5m TV 55" έως 65" 47 Ενσωματώνει όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες της Samsung σε μια TV με όφελος 150! N NEO 109,4cm 63,5cm TOP OFFER Twin Tuner Δες 2 κανάλια στην ίδια οθόνη Μαζί με δωροεπιταγή Πλαίσιο αξίας 150 Samsung Smart 65" UE65KS8000 Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 2300 Hz Twin Tuner WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ ΜΟΝΟ ,64 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας Με δωροεπιταγή αξίας 150

48

49 TV 46" έως 50" Με μεγάλη οθόνη & φανατική ανάλυση, είναι απόλυτα ταιριαστή με το σαλόνι, την παρέα, τις πίτσες, τους κρίσιμους αγώνες και τα καθοριστικά πέναλτι.

50 Η πιο οικονομική TV 48" με χιλιάδες οπαδούς! Turbo-X LED TV 48" TXV-4840D 109,3cm Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 400 Hz Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: Α Timeshift USB Media Player 68.1cm MONO ,92 σε 12 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ N Μοιράσου με τους φίλους σου τη χαρά του Goal κατευθείαν από τη Smart TV σου! NEO 109,3cm Turbo-X Smart TV 48" TXV-4840SMT 68,4cm Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 400 Hz Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: Α Timeshift USB Media Player Επεξεργαστής σήματος: Pixellence Με app MONO ,54 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

51 2,9m TV 46" έως 50" 5151 Απόλαυσε μια 49αρα σε τιμή 43αρας με 4Κ ανάλυση & Smart δυνατότητες N NEO 110,40cm 70,1cm Smart WebOS 2.0 Εύχρηστη και smart πλατφόρμα που κάνει την τηλεοπτική σου εμπειρία συναρπαστική LG Smart TV 49" 49UH600V Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1000 Hz WiFi Λειτουργία PVR Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast Δίκτυο DLNA από ,96 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

52 Σφύριξες και έληξε! 50αρα με 3D δυνατότητες, Android Smart & όφελος 250 Sony 3D Smart TV 50" KDL-50W808C 111,6cm Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 1000 Hz Τεχνολογία 3D: Αctive WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) από ,13 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας 56cm TOP OFFER 4Κ ανάλυση, Android λειτουργικό & Clear Audio+ ήχο για να δεις ζωντανά τον αγώνα! 109,3cm Sony Smart TV 49" KD49X8308CBAEP TOP OFFER 67,8cm Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1000 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: Α Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast από ,29 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

53 2,9m TV 46" έως 50" Κ ανάλυση και curved design για να ακολουθήσεις με τα μάτια σου το goal Curved Design 108,3cm 63,3cm TOP OFFER Curved Design H curved οθόνη ακολουθεί την καμπυλότητα του ματιού και προσθέτει βάθος στην εικόνα Με curved design έχεις ευρύτερο πεδίο θέασης Samsung Smart TV 48" UE48JU6500 Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1100 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ Miracast Δίκτυο DLNA από ,21 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

54 Με τόσες κορυφαίες τεχνολογίες σηκώνει το κύπελλο! LG Smart TV 49" 49UH750V N NEO 110,40cm A ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1900 Hz WiFi Λειτουργία PVR Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast Δίκτυο DLNA 70,9cm από ,54 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας TOP OFFER N Στην κορυφαία SUHD κατηγορία της Samsung με 10Bit panel για να δεις καθαρά τα πέναλτι NEO 108,1cm Samsung Smart TV 49" UE49KS7000 Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 2100 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: Α Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) 63,3cm MONO Μαζί με δωροεπιταγή Πλαίσιο αξίας 70 TOP OFFER ,64 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας Μαζί με δωροεπιταγή αξίας 70

55 2,9m TV 46" έως 50" 555 Απόλαυσε χρώματα που δεν ήξερες ότι υπήρχαν σε μια 4Κ TV με Super Bright Panel N NEO 111,5cm A ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 69,2cm TOP OFFER Twin Tuner Δες 2 κανάλια στην ίδια οθόνη Super Bright Panel Διοχετεύει φως κάνοντας τις εικόνες ακόμη πιο φωτεινές Panasonic 3D Smart TV 50" TX-50DX780E Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1800 hz Twin Tuner Τεχνολογία 3D: Αctive WiFi Λειτουργία PVR Miracast από ,86 σε 36 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

56

57 TV 39" έως 43" Κατάλληλη για να μη χάσεις ούτε στιγμιότυπο από το match, ακόμα κι αν είσαι ξαπλωμένος στο υπνοδωμάτιο ή φτιάχνεις snacks για την παρέα στην κουζίνα.

58 Σχολίασε το Goal στα social media από τη Smart TV σου εύκολα και γρήγορα! Turbo-X Smart TV 43" TXV-4340SMT 97cm N NEO Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 400 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: Α Miracast Δίκτυο DLNA 61,5cm MONO ,29 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Με app Full HD 43" της LG σε τιμή που σε πάει «ταμείο»! N NEO 96,8cm LG LED TV 43" 43LH500T 61,7cm Ευκρίνεια: Full HD Ενεργειακή Κλάση: Α USB Media Player Συνολική Ισχύς Ήχου: 2 x 3 Watt MONO ,71 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

59 2,4m TV 39" έως 43" 5959 Η πιο οικονομική επιλογή σε 43"! Με Full HD ανάλυση και συχνότητα 400Hz για μην χάνεις τη μπάλα! 96,4cm 58,7cm REC PVR Πάτα «record» για εγγραφή του live προγράμματος και απόλαυσε ανά πάσα στιγμή και όσες φορές θες τις ανατροπές, τα offside και τα αντικανονικά μαρκαρίσματα. Turbo-X LED 43" TXV-4330D Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 400 Hz Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ Timeshift USB Media Player Επεξεργαστής σήματος: Pixellence MONO ,42 σε 12 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

60 4Κ ανάλυση με δυνατότητα αναβάθμισης του σήματος... Θα βλέπεις τον αγώνα σαν να είσαι εκεί! Turbo-X Smart 40" TXV-U4040SMT 91cm Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 600 Hz WiFi Λειτουργία PVR Miracast Δίκτυο DLNA Wi-Fi Direct 60cm MONO ,38 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Με app N Με Smart δυνατότητες & λειτουργία Football mode για να ζήσεις από κοντά τον αγώνα NEO 97,1cm LG Smart TV 43" 43LH560V 62,4cm Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 400 Hz WiFi Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast Δίκτυο DLNA Football Mode Ήχος και εικόνα ζωντανεύουν από τα χρώματα στις φανέλες των παικτών μέχρι τις φωνές του πλήθους TOP OFFER WiDi από ,63 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

61 2,4m TV 39" έως 43" 6161 Με 4πύρηνο επεξεργαστή & Smart δυνατότητες για να παρακολουθείς τα σκορ όλων των αγώνων στη TV σου! 96,3cm 61,6cm TOP OFFER Εφαρμογή Goal+ Tσέκαρε live τα στατιστικά με Goal+ Ειδήσεις, highlights, στατιστικά & ρεπορτάζ από όλους τους αγώνες Samsung Smart TV 43" UE43J5500 Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 400 Hz WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ Δίκτυο DLNA Wi-Fi Direct από ,63 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

62 Ανήκει στην εντεκάδα των καλύτερων TVs με 3D & αμέτρητες Android δυνατότητες! Sony 3D Smart TV 43" KDL-43W808C 96,2cm Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 1000 Hz Τεχνολογία 3D: Αctive WiFi Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: A+ Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) 60,3cm από ,96 σε 24 άτοκες δόσεις TOP OFFER Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας N Με 4Κ ανάλυση & τεχνολογία HDR... Μια από τις κορυφαίες σειρές της LG για κορυφαίους αγώνες! NEO 97,1cm A ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ LG Smart TV 43" 43UH750V TOP OFFER 61,3cm Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1900 Hz WiFi Λειτουργία PVR Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast Δίκτυο DLNA από ,21 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

63 2,4m TV 39" έως 43" Κ ανάλυση με νέο Smart λειτουργικό & 1200 Hz βλέπεις τη μπάλα με άλλο μάτι! N NEO 97,7cm 63,3cm TOP OFFER Smart Web OS 3.0 Η νέα πλατφόρμα της LG είναι ακόμη πιο απλή και διασκεδαστική. Δοκίμασέ τη! LG Smart TV 43" 43UH610V Ευκρίνεια: 4Κ Ultra HD Συχνότητα: 1200 Hz WiFi Λειτουργία PVR Δορυφορικός δέκτης (DVB-S) Miracast Δίκτυο DLNA από ,71 σε 24 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

64

65 TV έως 32" Ιδανική για να κάνεις την ανατροπή & να «παίξεις μπάλα» σε μικρούς χώρους ή δωμάτια που δεν είχες φανταστεί μέχρι τώρα ότι μπορείς.

66 Turbo-X LED TV 22" TXV-2234 Με Full HD ανάλυση και λειτουργία PVR για να καταγράψεις τον αγώνα! 50,5cm Ευκρίνεια: Full HD Λειτουργία PVR Timeshift USB Media Player Συνολική Ισχύς Ήχου: 2 x 3 Watt MONO 99 8,25 σε 12 άτοκες δόσεις 34,5cm REC Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Πάγωσε τη φάση με τη λειτουργία Timeshift και συνέχισέ τη όταν θα είσαι έτοιμος! 56cm Turbo-X LED TV 24" TXV ,6cm Ευκρίνεια: HD Ready Λειτουργία PVR Timeshift USB Media Player Συνολική Ισχύς Ήχου: 2 x 3 Watt MONO 119 9,92 σε 12 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

67 3,5m TV έως 32" 67 Παίξε μπαλίτσα με την πιο οικονομική 32αρα! 73,6cm 47,7cm Timeshift Γίνε ο διαιτητής του ματς & πάτα «pause»! Συνέχισε από εκεί που σταμάτησες, χωρίς να χάνεις δευτερόλεπτο από το ντέρμπι Turbo-X LED TV 32" TXV-3234 Ευκρίνεια: HD Ready Λειτουργία PVR Ενεργειακή Κλάση: Α Timeshift USB Media Player Συνολική Ισχύς Ήχου: 2 x 6 Watt ΜΟΝΟ ,42 σε 12 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

68 LG 32" σε τιμή που σκοράρει από τα αποδητήρια! LG LED 32" 32LF510B 73,4cm Ευκρίνεια: HD Ready Συχνότητα: 300 Hz Ενεργειακή Κλάση: A+ Συνολική Ισχύς Ήχου: 2 x 3 Watt MONO ,4cm 16,58 σε 12 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας Full HD & surround ήχος για να ακούσεις τον πανηγυρισμό της κερκίδας ζωντανά! 73,2cm LG LED TV 32" 32LF5610 Ευκρίνεια: Full HD Συχνότητα: 300 Hz Ενεργειακή Κλάση: A+ USB Media Player Συνολική Ισχύς Ήχου: 2 x 10 Watt 48,1cm MONO ,75 σε 12 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

69 3,5m TV έως 32" 69 TV Monitor 32" με ανάλυση Full HD και design που δεν περνάει απαρατήρητο! 72,1cm 46,8cm TOP OFFER Replay PIP (Picture-in-Picture) Μην μένεις πίσω ούτε στη δουλειά ούτε στους κρίσιμους αγώνες! Samsung TV Monitor 32" T32E310EW Ανάλυση: 1920 x 1080 Τηλεοπτικός δέκτης (DVB-T) Τύπος Panel: VA Χρόνος Απόκρισης: 5 ms Γωνίες Θέασης: 178/ 178 Φωτεινότητα: 300 cd/m2 Ενσωματωμένα Ηχεία από ,08 σε 12 άτοκες δόσεις Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας

70 Σε 300 ίντσες, όλος ο τοίχος είναι μπάλα! Όταν θες να απολαύσεις όλους τους καθοριστικούς αγώνες ξεκούραστα με όλη την παρέα, οι διαστάσεις πρέπει να είναι χορταστικές! Με Home Cinema projector έως και 300 ίντσες, η μπάλα φτάνει ακριβώς μπροστά στα μάτια σου.

71 71 Αυτά είναι τα πολλαπλά οφέλη που σου δίνει ένας Home Cinema projector για να κάνεις το γκολ εικόνα! Ολόκληρο το σαλόνι σε Full HD H ανάλυση φτάνει έως και το Full HD στα 1920x1080 pixels, φέρνοντας τη μπάλα μπροστά στα πόδια σου. 3D πέναλτι; Φυσικά! Φόρα τα 3D γυαλιά που επικοινωνούν ασύρματα με το Home Cinema και απόλαυσε πεντακάθαρο 3D σε όλες τις φάσεις. Με υψηλό contrast ratio, ακουμπάς το γρασίδι! Με μεγάλο λόγο αντίθεσης στον projector, βλέπεις τέλειο μαύρο & απίστευτη λεπτομέρεια στις λήψεις με έντονο φωτισμό. Πόσο φωτεινά & ξεκάθαρα βλέπεις το δοκάρι; Με φωτεινότητα lumens, η ποιότητα εικόνας δεν αλλοιώνεται, ακόμα και σε δωμάτια που έχουν φυσικό φως.

72 Σε 300 ίντσες, όλος ο τοίχος είναι μπάλα! Projectors Μην ψάχνεις βιντεοπροβολέα στα τυφλά! Διάλεξε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και τις ανάγκες σου. Μικρός κι ελαφρύς projector για να τον μετακινείς εύκολα, με ανάλυση 1024x768 (XGA) & τεχνολογία 3LCD για «ξεκάθαρα» φάουλ. Epson EB-X27 Τεχνολογία: 3LCD Μέγιστη Ανάλυση: 1024 x 768 pixels Φωτεινότητα: 2700 lumens Αντίθεση: 10000:1 Διάρκεια Ζωής Λάμπας: 3000 ώρες Συνδέσεις: Composite in, Είσοδος S -Video, 1X D-Sub, Component, 1X HDMI Kωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας 469 TOP OFFER Μαζί με δωροεπιταγή Πλαίσιο αξίας 40 PROJECTORS

73 TOP OFFER 73 Μαζί με δωροεπιταγή Πλαίσιο αξίας 70 Ο φωτεινότερος βιντεοπροβολέας Home Cinema της Epson είναι οικονομικός, έχει τεχνολογία 3LCD και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2D & 3D, για να «παίξεις» μπάλα στο τερέν που θες. Epson EH-TW570 Τεχνολογία: 3LCD Μέγιστη Ανάλυση: 1280 x 800 pixels Φωτεινότητα: 3000 lumens Αντίθεση: 15000:1 Διάρκεια Ζωής Λάμπας: 3000 ώρες Kωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας 599 Με Full HD ανάλυση, αντίθεση :1 και 3D δυνατότητες, αναβαθμίζει τον «μεγάλο» τελικό και τον πάει κυριολεκτικά σε άλλη διάσταση. TOP OFFER Epson EH-TW5300 Τεχνολογία: 3LCD Μέγιστη Ανάλυση: 1920 x 1080 pixels Φωτεινότητα: 2200 lumens Αντίθεση: 35000:1 Διάρκεια Ζωής Λάμπας: 4000 ώρες Συνδέσεις: Composite in, 1X D-Sub, 2X HDMI Kωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας 799 Μαζί με δωροεπιταγή Πλαίσιο αξίας100

74 Γιατί ο ήχος είναι εξίσου σημαντικός με την εικόνα; Home Cinema Απογείωσε την εμπειρία της εικόνας, επιλέγοντας Home Cinema, το οποίο θα μετατρέψει την απλή παρακολούθηση σ ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα ήχου & εικόνας με επίκεντρο... εσένα! Φώναξε από τον πάγκο της αγαπημένης σου ομάδας με 4 Tall Boy ηχεία και 5.1 Surround ήχο 1000W Samsung 5.1 HT-J5150 Συνολική ισχύς: 1000 Watt Συσκευή Αναπαραγωγής: Blu Ray Αναπαραγωγή USB: Βίντεο, Μουσική, Φωτογραφίες Θύρες: 1 x HDMI out, 1 x Optical In Ραδιοφωνικός Δέκτης Kωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας 359 HOME CINEMA

75 Θα πανηγυρίσεις δυνατά & στερεοφωνικά το γκολ με 2 satellite ηχεία συνολικής ισχύος 250W! Samsung 2.1 J4200 Συνολική Ισχύς: 250 Watt Συσκευή Αναπαραγωγής: 3D Blu Ray, Blu Ray, DVD player Αναπαραγωγή USB: Βίντεο, Μουσική, Φωτογραφίες HDMI out: 1 x HDMI out Ραδιοφωνικός Δέκτης Αποκωδικοποιητές Ήχου: DTS 96/24 Dolby Digital Dolby Digital plus Dolby True HD Kωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας από TOP OFFER 75 Τα συνθήματα της κερκίδας ακούγονται από παντού με 5.1 κανάλια και ήχο συνολικής ισχύος 1200W Sony 5.1 BDVN9200WB Συνολική Ισχύς: 1200 Watt Συσκευή Αναπαραγωγής: 3D Blu Ray Ασύρματα Πίσω Ηχεία Αναπαραγωγή USB: Βίντεο, Μουσική, Φωτογραφίες Ασύρματη Δικτύωση Εφαρμογές Internet Πλοήγηση internet HDMI out Αναβάθμιση εικόνας: 4K Ραδιοφωνικός Δέκτης: FM, RDS Kωδ.: Εγγύηση: 1 Έτος Αντιπροσωπείας 999 Ασύρματα πίσω Ηχεία

76 Γιατί ο ήχος είναι εξίσου σημαντικός με την εικόνα; Soundbar/Hi-Fi Εάν στο σαλόνι σου δεν υπάρχει αρκετός χώρος, τότε η κατάλληλη επιλογή είναι είτε ένα soundbar με δυνατότητες που φτάνουν μέχρι 8 ηχεία & 1 subwoofer (8.1) είτε ένα Hi-Fi. «Σηκώσε» την ένταση του Soundbar, λες και «σηκώνεις» το πρωτάθλημα με ισχύ ήχου 300 Watt! Samsung 2.1 HW-J450 Συνολική Ισχύς: 300 Watt Αναπαραγωγή USB: Μουσική Θύρες: 1 x HDMI out, 1 x HDMI in, 1 x Optical in, 1 x Mini Jack Αποκωδικοποιητές Ήχου: DTS Dolby Digital Kωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη Αντιπροσωπείας 179 SOUNDBAR

77 77 Σύστημα 2.1 ηχείων ισχύος 80W με ενσύρματο subwoofer και bluetooth! Sony 2.1 HTCT80 Συνολική Ισχύς: 80 Watt Αναπαραγωγή USB: Μουσική Αποκωδικοποιητές Ήχου: Dolby Digital Kωδ.: Εγγύηση: 1 Έτος Αντιπροσωπείας 149 Με ισχύ 42 Watt, ραδιοφωνικό δέκτη & Βluetooth για ασύρματη σύνδεση Turbo-X MHF-300 Συνολική Ισχύς: 42 Watt Ραδιοφωνικός Δέκτης Bluetooth Αναπαραγωγή: MP3 Αριθμός Ηχείων: 2.1 Συνδέσεις: 1 x USB 2.0 Kωδ.: Εγγύηση: 1 Έτος ΠΛΑΙΣΙΟ 49,90

78 Αυτά είναι τα accessories που θα «εκτοξεύσουν» την TV σου Βάσεις TV Για TV 15" έως 23" με αντοχή έως 15kg Ρύθμιση κλίσης (tilt) Όπου κι αν κάθεσαι, ακόμα και αν είσαι ξαπλωμένος στον καναπέ ή στο κρεβάτι μπορείς να ρυθμίσεις οριζόντια ή κάθετα την κλίση για να έχεις την ιδανική γωνία θέασης. 15 o 90 o Turbo-X TS-100 (15" έως 23") Μέγιστο Βάρος : 15 kg VESA : 75/ 100 Maximum Απόσταση από τον Τοίχο : 10 cm 11,90 Kωδ.: Εγγύηση : 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Διπλού Βραχίονα (double bracket) Φέρε την τηλεόραση όσο κοντά ή μακριά θες για να μπορείς να βλέπεις άνετα τις λεπτομέρειες της Full HD ταινίας. 15 o 90 o Εξαιρετική αντοχή & διπλός βραχίωνας για εύκολη μετακίνηση Turbo-X DBS-200 (15" έως 27") Μέγιστο Βάρος : 15 kg VESA : 75/ 100 Maximum Απόσταση από τον Τοίχο : 35 cm 22,90 Kωδ.: Εγγύηση : 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Στήριξε με ασφάλεια την τηλεόρασή σου σε όποιο σημείο του τοίχου επιθυμείς! Σταθερή (fixed) Κατάλληλη για λεπτές LED τηλεοράσεις, με μικρή απόσταση από τον τοίχο δημιουργώντας εξαιρετική εικόνα στο χώρο. Turbo-X LD-100 (32 έως 60 ) Τύπος: Σταθερή VESA: 200, 400, 600 Μέγιστο Βάρος: 45 kg 24,90 Kωδ.: Εγγύηση : 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

79 79 15 o 15 o Στιβαρή κατασκευή για τηλεοράσεις με βάρος έως 30kg Turbo-X TM-300 (26" έως 42") Μέγιστο Βάρος : 30 kg VESA : 100/ 150/ 200 Maximum Απόσταση από τον Τοίχο: 7.5 cm 19,90 Kωδ.: Εγγύηση : 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 15 o Για TV 32" έως 60" με αντοχή έως 60kg Turbo-X TL-300 (32" έως 60") Μέγιστο Βάρος : 60 kg VESA : 75/ 100/ 200/ 400/ ,90 Kωδ.: Εγγύηση : 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 15 o 45cm 90 o Μετάτρεψε την TV σου σε ψηφιακό πίνακα, χάρη στην εύκολη οριζόντια μετακίνηση! Turbo-X DBM-100 (26" έως 42") Μέγιστο Βάρος : 30 kg VESA : 100/ 150/ 200 Maximum Απόσταση από τον Τοίχο: 45 cm 29,90 Kωδ.: Εγγύηση : 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 15 o 90 o Για TV 22" έως 60" με διπλό βραχίονα Turbo-X DBL-400 (22" έως 60") Μέγιστο Βάρος : 60 kg VESA : 75/ 100/ 200/ 400/ 600 Maximum Απόσταση από τον Τοίχο : 55 cm Minimum Απόσταση από τον τοίχο : 7.5 cm 69,90 Kωδ.: Εγγύηση : 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ TIP Ανάτρεξε στα χαρακτηριστικά της βάσης για να βεβαιωθείς ότι μπορεί να δεχτεί το βάρος της TV σου. Δες ακόμη το πρότυπο VESA, που δείχνει την απόσταση των υποδοχών για βίδες που έχουν στο πίσω μέρος οι τηλεοράσεις και οι βάσεις στήριξης, για σωστή προσαρμογή.

80 Αυτά είναι τα accessories που θα «εκτοξεύσουν» την TV σου Καλώδια Για εσένα που τη βλέπεις ψηφιακά... HDMI καλώδιο για μεταφορά εικόνας με ευκρίνεια έως 4Κ και υποστήριξη 3D περιεχομένου Οπτική ίνα για μεταφορά ψηφιακού ήχου από την TV σου σε ένα home cinema, blu-ray ή soundbar Για εσένα που βλέπεις ακόμα αναλογικά... Scart, ο πιο απλός τρόπος σύνδεσης τηλεόρασης με συσκευές αναπαραγωγής, όπως DVD player RCA, για σύνδεση υψηλής ποιότητας εικόνας & ήχου με δυνατότητα επιλογής της πηγής εξόδου (δηλαδή από πού θα ακούς ήχο και από πού θα βλέπεις εικόνα) Όπως και αν την βλέπεις Καλώδιο κεραίας, για σύνδεση της κεραίας με την TV σου Καρφί (Jack), για σύνδεση ακουστικών στην TV ή στο micro Ηi-Fi Με δυνατότητα μεταφοράς εικόνας και ήχου υψηλής ευκρίνειας και απόδοση 3D, σύνδεσε το laptop με την TV και δες τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα blogs ξανά και ξανά! Turbo-X HDMI 1.4, M/M, 2m Μήκος: 2 m Απολήξεις: HDMI- HDMI Θωράκιση 5,90 Kωδ.: Εγγύηση: 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Ο πιο απλός τρόπος σύνδεσης τηλεόρασης με το DVD player για άμεση αναπαραγωγή του αγώνα που έχεις γράψει σε εξωτερικό σκληρό ή USB stick Turbo-X Scart, Μ/Μ, 2m Μήκος: 2 m Απολήξεις: scart male- scart male 1,90 Kωδ.: Εγγύηση: 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Καλώδιο κεραίας με μήκος 2μ για να συνδέσεις την κεραία με την τηλεόρασή σου & να δεις τον μεγάλο τελικό, χωρίς «χιόνια»! Turbo-X Καλώδιο Κεραίας, M/F, 2m Μήκος: 2 m Απολήξεις: N Male- N Female Συσκευασία: Retail 1,90 Kωδ.: Εγγύηση: 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

81 81 Σύνδεσε τον υπολογιστή με την TV και δες το online υλικό που βρήκες για τα αποτελέσματα της ημέρας σε απίστευτη ποιότητα Turbo-X HC Series, HDMI V1.4, 1.8 m Μήκος: 1.8 m Απολήξεις: HDMI- HDMI Θωράκιση Συσκευασία: Retail 14,90 Kωδ.: Εγγύηση: 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Επίλεξε το σύστημα ήχου που θες και σύνδεσέ το στην TV με το καλώδιο οπτικής ίνας, για να βάλεις τα συνθήματα της κερκίδας στο σαλόνι σου Turbo-X HC Series Optical, Μ/M, 1.8m Μήκος: 1.8 m Απολήξεις: OPTICAL MA- OPTICAL MA Θωράκιση Συσκευασία: Retail 12,90 Kωδ.: Εγγύηση: 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Καλώδιο μεταφοράς ήχου Home cinema με μήκος 5m, για να μην έχεις σε δεύτερο πλάνο τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων Turbo-X Audio Video, Jack>2Xrca, 5m Μήκος: 5 m Απολήξεις: RCA x 2 Male 3,50 Kωδ.: Εγγύηση: 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Με καλώδιο προέκτασης mini jack 3.5mm με μήκος 5m, δίνεις στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις την «έκταση» που τους αξίζει! Turbo-X ΚΑΡΦΙ 3,5mm MALE->FEMALE, (5Μ) Μήκος: 5 m Απολήξεις: 3,5mm stereo male- 3,5mm stereo female 2,00 Kωδ.: Εγγύηση: 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

82 Αυτά είναι τα accessories που θα «εκτοξεύσουν» την TV σου Πολύπριζα ασφαλείας Για να μην ρισκάρεις να «κάψεις» την TV σου την κρίσιμη στιγμή του αγώνα Καθαριστικά Δες την κάθε φάση του αγώνα χωρίς θαμπάδες! Με την πρίζα ασφαλείας, βλέπεις ανενόχλητος όλους τους αγώνες, χωρίς παρατράγουδα! Turbo-X Single Ασφάλεια για τα παιδιά Προστασία από υπέρταση Kωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 4,90 Με την 6απλή πρίζα ασφαλείας με μη εύφλεκτο περίβλημα, συνδέεις όσες συσκευές θες και κάτι παραπάνω! Turbo-X 6 Θέσεων Προστασία: Back up RJ-11 Tel, Fax, Modem Προστασία από υπέρταση Προστασία από βραχυκυκλώματα Ρυθμιστής καλωδίου Kωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 9,90 Όχι 1, ούτε 2, αλλά 5 θέσεις προσφέρει το πολύπριζο Turbo-X, την ίδια στιγμή που είναι εξοπλισμένο με ασφάλεια για τα παιδιά, ώστε να απολαμβάνεις το ντέρμπι, χωρίς άγχος Turbo-X 5 Θέσεων Ασφάλεια για τα παιδιά Προστασία από υπέρταση Προστασία από βραχυκυκλώματα Kωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 9,90 ΠΟΛΥΠΡΙΖΑ / ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

83 83 Διατήρησε την οθόνη της τηλεόρασης σου Σετ Καθαρισμού Τηλεοράσης Περιλαμβάνει : 1 καθαριστικό εργαλείο, 1 καθαριστικό σπρέυ gel 100ml, 1 καθαριστικό σπρέυ gel 60ml, 1 πανάκι από μικροϊνες Ποσότητα : 60ml Kωδ. : ,99 Σετ καθαρισμού για τέλεια Σετ Καθαρισμού Οθονών Περιλαμβάνει : 1 καθαριστικό σπρέυ gel 200ml, 1 πανάκι από μικροϊνες Ποσότητα : 200ml Kωδ. : ,99 Ολοκληρωμένη πρόταση καθαρισμού οθόνης για να παραμένει πεντακάθαρη και χωρίς Σετ Καθαρισμού Οθονών & TV Περιλαμβάνει : 1 πανάκι από μικροϊνες Ποσότητα : 60ml Kωδ. : ,99

84 Γλωσσάρι Όλες οι τεχνολογίες τηλεοράσεων με απλά λόγια! Αριθμητικό 2D σε 3D 2nd TV 3D γυαλιά Μετατρέψε τα απλά τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες 2D σε 3D με το πάτημα ενός κουμπιού. Παρακολουθήσε στο κινητό, το tablet ή το laptop το κανάλι της επιλογής σου και μην χάσεις ούτε λεπτό από τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα & κανάλια ακόμη και αν δεν έχεις οπτική επαφή με την τηλεόραση! Το βασικό εργαλείο για να απολαύσεις τις 3D ταινίες σου. Έρχονται σε δύο εκδόσεις Active & Passive ανάλογα τον τύπο 3D που υποστηρίζει η κάθε τηλεόραση. Αλφαβητικό Λατινικό Auto Depth Enhancer Cloud Color Prime DLNA DVB-S DVB-T Dual Play Glasses Evolution kit HDMI Local Dimming Magic motion remote Media player Mobile HD Link (MHL) Micro Dimming Miracast Nano Crystal Color Multi-Screen 2.0 Peak Illuminator Precision Black PVR Τεχνολογία της Samsung, η οποία αναλύει τις περιοχές κάθε εικόνας και προσαρμόζει αυτόματα την αντίθεση για να προσδώσει μεγαλύτερο βάθος στην εικόνα Κορυφαία τεχνολογία της LG, η οποία χαρίζει πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα και μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων συγκριτικά με μια απλή UHD TV To DLNA είναι ένας απλός τρόπος να συνδέσεις laptop, smartphone, PC κ.α. σε ένα δίκτυο με κέντρο τη Smart TV σου για να προβάλλεις βίντεο, φωτογραφίες και μουσική σε οποιαδήποτε συσκευή στο δίκτυό σου (ενσύρματα ή ασύρματα). Ο ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης της τηλεόρασης σε συνδυασμό με το δορυφορικό εξοπλισμό σου, σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια! Σου δίνει πρόσβαση σε όλα τα επίγεια ελεύθερα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια Τεχνολογία της LG με την οποία μπορείς να παίξεις «διπλό» ένα παιχνίδι με έναν φίλο σου στην ίδια TV με τον κάθε παίκτη να βλέπει ξεχωριστή εικόνα. Διατήρησε τη Samsung τηλεόρασή σου στην κόψη της τεχνολογίας, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητές της αλλά και τον επεξεργαστή με το Evolution Kit που συνδέεται στο πίσω μέρος της. Ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης των περιφερειακών που διασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας εικόνας & ήχου. Βελτιώνει την αντίθεση και εξαλείφει το Halo effect που είναι το φαινόμενο διάχυσης φωτός γύρω από το πραγματικό φωτεινο σημείο. Το τηλεχειριστήριο Magic Motion με λειτουργίες εφάμιλλες με αυτές ενός ποντικιού υπολογιστή έχει δυνατότητα ανάγνωσης των κινήσεων του χεριού σου αλλά και φωνητική πληκτρολόγηση στα Ελληνικά. Ελεύθερη αναπαραγωγή αρχείων video, φωτογραφιών και μουσικών κομματιών απευθείας από την τηλεόραση χωρίς τη χρήση επιπλέον συσκευών. Σύνδεσε το smartphone με την τηλεόραση, μετάφερε την οθόνη του κινητού στην TV και παράλληλα έλεγξε τις λειτουργίες του με το τηλεχειριστήριο. Η τεχνολογία της Samsung βελτιώνει την αντίθεση και εξαλείφει το Halo effect που είναι το φαινόμενο διάχυσης φωτός γύρω από το πραγματικό φωτεινό σημείο. Ασύρματος τρόπος σύνδεσης για μεταφορά της οθόνης του Smartphone με λειτουργικό Android 4.2 και άνω στην Smart TV. Κορυφαία τεχνολογία της Samsung, η οποία παρέχει πολύ περισσότερη φωτεινότητα και ένα πολύ ευρύτερο φάσμα χρωμάτων Λειτουργία της Samsung, η οποία επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις έως και τέσσερις οθόνες σε μια τηλεόραση UHD ή δύο οθόνες σε Full HD τηλεόραση. Τεχνολογία της Samsung που ενισχύει τον οπίσθιο φωτισμό και κάνει τις φωτεινές περιοχές φωτεινότερες Τεχνολογία της Samsung που προσφέρει εξαιρετικό μαύρο στις LED τηλεοράσεις της αλλά και φωτεινό λευκό. Μέσω της λειτουργίας PVR θα μπορείς να καταγράφεις τηλεοπτικά προγράμματα σε USB εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης ώστε να τα παρακολουθείς όποτε επιθυμείς.

85 85 PurColour SUHD Remastering Engine Τεχνολογία των Curved TVs της Samsung η οποία προσφέρει ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα. Ένας μοναδικός re-mastering αλγόριθμος της Samsung, όπου αναλύει το μη UHD περιεχόμενο και το διαμορφώνει έτσι ώστε το περιεχόμενο να εμφανίζεται όσο πιο κοντά σε Ultra HD ανάλυση Smart TV Smart Hub Smart View Timeshift Triluminos Triple XD Engine True 4K Engine Pro Tizen Twin Tuner UHD Dimming Ultra Luminance USB Media Player VESA webos 2.0 WiDi WiFi Wi-Fi Direct X Reality Pro Ελεύθερη πλοήγηση στο Internet μέσω ενσωματωμένου browser, smart εφαρμογές όπως Skype για βίντεο κλήσεις ακόμη και παιχνίδια. Είναι το κεντρικό περιβάλλον των Samsung Smart TVs. Από εκεί μπορείς να έχεις πρόσβαση στις smart υπηρεσίες, να αναζητήσεις apps, κ.λπ. Επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση μεταξύ της τηλεόρασης και smart συσκευών όπως tablets για να βλέπεις ό,τι παίζει η τηλεόραση! Μην χάσεις λεπτό από το ζωντανό πρόγραμμα! Με το timeshift μπορείς να «παγώσεις» τον αγώνα, να σηκωθείς για να φτιάξεις σνακ για την παρέα και όταν επιστρέψεις να συνεχίσεις να βλέπεις από εκεί που σταμάτησες! Η τεχνολογία των κορυφαίων τηλεοράσεων της Sony, προσφέρει περισσότερο από 150% εύρος χρωμάτων, πιο ζωηρά και αληθινά χρώματα, σαν να ζωγραφίζεις εικόνες με περισσότερα χρώματα! Ο επεξεργαστής της LG εξασφαλίζει υψηλή απόδοση & ευκρίνεια τόσο στα χρώματα όσο και στην αντίθεση σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες, αναλαμβάνοντας να προσαρμόσει τα επίπεδα λευκού & μαύρου. O πιο προηγμένος επεξεργαστής της LG, ο οποίος αναλύει το περιεχόμενο και διαμορφώνει την εικόνα ώστε να αποδίδει τη βέλτιστη λεπτομέρεια Ένα εύχρηστο και ταχύτατο λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί η Samsung στις Smart τηλεοράσεις της Σημαίνει πως η TV έχει σήμα από 2 ψηφιακούς δέκτες και μπορεί στην ίδια οθόνη να προβάλει 2 διαφορετικά κανάλια. Τεχνολογία της Samsung, η οποία δημιουργεί βαθύτερο μαύρο, φωτεινότερα λευκά, και ενισχύει το χρώμα και τη λεπτομέρεια σε κάθε εικόνα Τεχνολογία της LG που ενισχύει τα φωτεινότερα και τα σκοτεινότερα μέρη της εικόνας Σύνδεσε μία εξωτερική μονάδα αποθήκευσης USB και δες ταινίες, φωτογραφίες ή άκουσε μουσική απευθείας από την τηλεόραση χωρίς επιπλέον συσκευές. Είναι ο κατάλληλος τρόπος επιτοίχιας τοποθέτησης της τηλεόρασης όπου σου δείχνει το μέγεθος στον κάθετο και οριζόντιο άξονα, ώστε να διαλέξεις την κατάλληλη βάση στήριξης. Ένα ταχύτατο λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί η LG στις Smart τηλεοράσεις της. To WiDi (Wireless Display) είναι ένα πρότυπο διασύνδεσης το οποίο δημιουργήθηκε από την Intel και σου δίνει τη δυνατότητα να προβάλεις στη Smart TV σου ακριβώς ό,τι βλέπεις στο laptop σου ασύρματα ακόμα και αν αυτό είναι ένα βίντεο υψηλής ευκρίνειας (High Definition). Ξέχασε τα περιττά καλώδια και σύνδεσε την τηλεόραση ασύρματα με το Wi-Fi Hotspot του οικιακού σου router για να μπεις στο Internet ή στο οικιακό σου δίκτυο! Το Wi-Fi Direct είναι ένας τρόπος διασύνδεσης που επιτρέπει σε δύο συσκευές να επικοινωνήσουν μεταξύ τους χωρίς router. Ο επεξεργαστής της Sony θα βελτιώσει το High Definition περιεχόμενο των ταινιών για μεγαλύτερη ευκρίνεια και ζωντάνια στα χρώματα και στην εικόνα αναλύοντας κάθε εικόνα ξεχωριστά. Αλφαβητικό Ελληνικό Ασύρματη Δικτύωση Γωνία Θέασης Έλεγχος βάθους 3D Ενεργειακή Κλάση Επεξεργαστής σήματος Ξέχασε τα περιττά καλώδια και σύνδεσε την τηλεόραση ασύρματα με το Wi-Fi hotspot του οικιακού σου router για να μπεις στο internet ή στο οικιακό σου δίκτυο! Όσο μεγαλύτερη είναι η γωνία θέασης τόσο καλύτερη εικόνα έχεις ακόμη και όταν κάθεσαι στο πλάι της τηλεόρασης. Προσάρμοσε το βάθος 3D στις τρισδιάστατες προβολές ανάλογα το χώρο, την απόσταση από την τηλεόραση αλλά και τις δικές σου προτιμήσεις για πιο άνετες & ξεκούραστες 3D ταινίες. Καθορίζει το πόσο ενεργοβόρα είναι η τηλεόραση στην κατηγορία της και η βαθμίδα μέτρησης είναι από C έως A+ Επεξεργάζεται το σήμα που προέρχεται από τηλεοπτικά κανάλια ή οποιαδήποτε άλλη πηγή και το αναβαθμίζει για προβολές υψηλότερης ευκρίνειας.

5+1 λόγοι για να αποκτήσεις τηλεόραση νέας τεχνολογίας. Τι έχουν να δείξουν φέτος τα κορυφαία brands;

5+1 λόγοι για να αποκτήσεις τηλεόραση νέας τεχνολογίας. Τι έχουν να δείξουν φέτος τα κορυφαία brands; Περιεχόµενα 04 5+1 λόγοι για να αποκτήσεις τηλεόραση νέας τεχνολογίας 10 Τι έχουν να δείξουν φέτος τα κορυφαία brands; 32 Από το 1 έως το 7, όσα πρέπει να ξέρεις για να διαλέξεις TV 36 Οι κορυφαίες τηλεοράσεις

Διαβάστε περισσότερα

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση.

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια SUHD TV της SAMSUNG. Η SUHD TV της Samsung έχει σχεδιαστεί για να σαγηνέψει όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση.

See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. See More. Feel More. Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση. Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια SUHD TV της SAMSUNG. Η SUHD TV της Samsung έχει σχεδιαστεί για να σαγηνέψει όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer.

Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer. M2280DF 22" LED Monitor TV Νέα σειρά M80 LED Monitor TV από την LG: Συνδυασμός οθόνης Η/Υ και τηλεόρασης με τεχνολογία LED και ενσωματωμένο woofer. Η σειρά οθονών M80, είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεόραση Full HD 3D για όλη την οικογένεια

Τηλεόραση Full HD 3D για όλη την οικογένεια KDL37EX720 Τηλεόραση Full HD 3D για όλη την οικογένεια www.sonyeurope.com 1 KDL37EX720 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Παρεχόμενα αξεσουάρ Τηλεχειριστήριο RMED044 Μπαταρίες Τύπος AAA x 2 Καλώδιο τροφοδοσίας AC

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την πραγματική αξία με κομψό σχεδιασμό και απόδοση Full HD

Ανακαλύψτε την πραγματική αξία με κομψό σχεδιασμό και απόδοση Full HD KDL40BX420 Ανακαλύψτε την πραγματική αξία με κομψό σχεδιασμό και απόδοση Full HD www.sonyeurope.com 1 KDL40BX420 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Παρεχόμενα αξεσουάρ Τηλεχειριστήριο Μπαταρίες Καλώδιο τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώστε ότι τα αξεσουάρ μας διαφέρουν ανά μοντέλο και οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ανάπτυξη όλων Παρεχόμενα αξεσουάρ

Σημειώστε ότι τα αξεσουάρ μας διαφέρουν ανά μοντέλο και οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ανάπτυξη όλων Παρεχόμενα αξεσουάρ Τεχνικές προδιαγραφές KDL-40CX520 Σημειώστε ότι τα αξεσουάρ μας διαφέρουν ανά μοντέλο και οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ανάπτυξη όλων Παρεχόμενα αξεσουάρ Τηλεχειριστήριο RM-ED044

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ TV - AV ELITE ΜΑΡΤΙΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ TV - AV ELITE ΜΑΡΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ TV - AV ELITE ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Curved SUHD Series JS9500 Κατηγορία SUHD Curved LED ΘΥΡΕΣ PQI 2400 USB 3, Movie Panel Ultra Clear Pro Headphone ΟΧΙ Precision Black Pro Ethernet (LAN)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ 2016

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ 2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ 2016 ΙΦΙΓΈΝΕΙΑΣ 38 ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ T.K. 14122 ΤΗΛ.: 211.405.4444 & 693.744.5705 info@hotelselections.gr 2 sales@vivaxhellas.gr Οι τηλεοράσεις VIVAX, παρέχουν μια σειρά καινοτομιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Για την περίοδο Φεβρουαρίου σας ενημερώνω ότι ισχύουν οι παρακάτω προωθητικές τιμές χονδρικής σε επιλεγμένους κωδικούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Για την περίοδο Φεβρουαρίου σας ενημερώνω ότι ισχύουν οι παρακάτω προωθητικές τιμές χονδρικής σε επιλεγμένους κωδικούς. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Για την περίοδο Φεβρουαρίου σας ενημερώνω ότι ισχύουν οι παρακάτω προωθητικές τιμές χονδρικής σε επιλεγμένους κωδικούς. Κωδικός Περιγραφή pricelist w VAT Τελική Χονδρική με ΦΠΑ 23% 1 KDL-22EX550

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση

Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Mega color και Mega contrast για Mega απόλαυση Πρόκειται για μία λειτουργία δυναμικής αντίθεσης που θα σας συναρπάσει. Χάρη σε έναν βελτιωμένο λόγο αντίθεσης -τον υψηλότερο της αγοράς-, οι οθόνες Samsung

Διαβάστε περισσότερα

UE32D4000NW - Τηλεοράσεις. η απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία. τεχνολογία Wide Color Enhancer Plus. καλύτερη απόδοση της κίνησης

UE32D4000NW - Τηλεοράσεις. η απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία. τεχνολογία Wide Color Enhancer Plus. καλύτερη απόδοση της κίνησης UE32D4000NW - Τηλεοράσεις Η αγορά μιας τηλεόρασης με την τελευταία τεχνολογία LED δεν είναι πλέον υπόθεση λίγων. Η Σειρα 4 των τηλεοράσεων LED της Samsung παρέχει υψηλή ποιότητα εικόνας, καθώς και ασύγκριτο

Διαβάστε περισσότερα

Slim LED Series 6300

Slim LED Series 6300 Slim LED Series 6300 Ανάλυση FHD 1920x1080 HDMI 4, 1.4v Auto Return Επεξεργαστής εικόνας HyperReal Engine USB 3, Movie Σάρωση Panel 200Hz CMR Headphone 1 Panel Component/Composite 1 (κοινή) Ethernet (LAN)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Η αγορά μιας τηλεόρασης με την τελευταία τεχνολογία LED δεν είναι πλέον υπόθεση λίγων. Η Σειρα 4003 των τηλεοράσεων LED της Samsung παρέχει υψηλή

Η αγορά μιας τηλεόρασης με την τελευταία τεχνολογία LED δεν είναι πλέον υπόθεση λίγων. Η Σειρα 4003 των τηλεοράσεων LED της Samsung παρέχει υψηλή Η αγορά μιας τηλεόρασης με την τελευταία τεχνολογία LED δεν είναι πλέον υπόθεση λίγων. Η Σειρα 4003 των τηλεοράσεων LED της Samsung παρέχει υψηλή ποιότητα εικόνας, καθώς και ασύγκριτο σχεδιασμό και απόδοση,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία Forthnet Πολεμικό Ναυτικό Μάιος 2016

Συνεργασία Forthnet Πολεμικό Ναυτικό Μάιος 2016 Συνεργασία Forthnet Πολεμικό Ναυτικό Μάιος 2016 Ο μαγικός κόσμος της Nova Περισσότερα από 250 κανάλια! 2/32 Μοναδικό αθλητικό θέαμα Η μόνη επιλογή για να δεις την ομάδα σου! Η ομάδα σου σε μεγάλες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. UE32ES S5500 Series Full HD LED TV. πιο ζωντανά χρώματα για καλύτερη απεικόνιση

Msystems Ltd. UE32ES S5500 Series Full HD LED TV.  πιο ζωντανά χρώματα για καλύτερη απεικόνιση UE32ES5500 πιο ζωντανά χρώματα για καλύτερη απεικόνιση 32 S5500 Series Full HD LED TV πιο ζωντανά χρώματα για καλύτερη απεικόνιση απολαύστε βίντεο, εφαρμογές, Skype, περιήγηση στο διαδίκτυο και πολλά ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Μέγεθος οθόνης 32 ίντσες (82 cm) Το µέγεθος της οθόνης µετριέται σε ίντσες ή

Μέγεθος οθόνης 32 ίντσες (82 cm) Το µέγεθος της οθόνης µετριέται σε ίντσες ή Τεχνικά χαρακτηριστικά για Τηλεόραση LCD 16/9 LE32S81 Με µοντέρνο σχήµα και σε λαµπερό µαύρο χρώµα, µε διαγώνια 82εκατ. η τηλεόραση LCD LE32S81 της Samsung δεν θα περάσει απαρατήρητη. Με τα δύο ηχεία της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο3 Στην πρόταση Νο3 παρουσιάζεται μια λύση για μια διώροφη οικία που περιλαμβάνει: Σύστημα Home Cinema 7.1 για το χώρο του σαλονιού. Σύστημα προβολής (projector

Διαβάστε περισσότερα

ƎƂƆƀƊƌżƍƀƄƍ 2015/2016

ƎƂƆƀƊƌżƍƀƄƍ 2015/2016 2015/2016 H SHARP αποτελεί πρωτοπόρο στην κατηγορία προϊόντων Εικόνας & Ήχου για πάνω από 100 χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζει να καινοτομεί, κατασκευάζοντας προϊόντα, που εξασφαλίζουν στο χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία Μοντέλο EB-S05 Φυσική ανάλυση SVGA (800 x 600) Φυσικός λόγος διαστάσεων 4:3 Απόδοση έγχρωμου φωτισμού (lumen) 3.200 Λόγος αντίθεσης

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 TABLETS * *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 Για 1η φορά στον κλάδο της τεχνολογίας, ένα ελληνικό brand, ξεπέρασε σε πωλήσεις διεθνείς κολοσσούς No1 BRAND ΣΤΑ TABLETS Δες τι κρύβεται

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεόραση BRAVIA LCD Full HD 1080 52" (132cm) µε Motionflow 200Hz

Τηλεόραση BRAVIA LCD Full HD 1080 52 (132cm) µε Motionflow 200Hz SONY KDL-52Z5500 Τηλεόραση BRAVIA LCD Full HD 1080 52" (132cm) µε Motionflow 200Hz Σήµα βίντεο 576i 480p 576p 1080i 720p 1080p (HDMI /Συνιστωσών) Είσοδος 24p (HDMI ) Χρονοδιακόπτης Ρολόι Χρονοδιακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

UE40D6100SW - Τηλεοράσεις

UE40D6100SW - Τηλεοράσεις UE40D6100SW - Τηλεοράσεις Καθίστε αναπαυτικά και αφήστε την τηλεόραση LED της σειράς 6 να σας μαγέψει. Ο νέος συναρπαστικός κόσμος της έξυπνης αυτής τηλεόρασης φέρνει μια νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία,

Διαβάστε περισσότερα

Εύχρηστο σύστημα οικιακού κινηματογράφου DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο μέσω σύνδεσης USB

Εύχρηστο σύστημα οικιακού κινηματογράφου DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο μέσω σύνδεσης USB Εύχρηστο σύστημα οικιακού κινηματογράφου DVD με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής/βίντεο μέσω σύνδεσης USB www.sony-europe.com 1 Χαρακτηριστικά Αφεθείτε στη μαγεία του ήχου surround 5,1 καναλιών που σας

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2010 Κατάλογος Λιανικής

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2010 Κατάλογος Λιανικής Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2010 Κατάλογος Λιανικής ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

KDL-46X3500 ΝΑΙ. Τηλεχειριστήριο:

KDL-46X3500 ΝΑΙ. Τηλεχειριστήριο: KDL-46X3500 Η τηλεόραση BRAVIA X3500 της Sony, Full HD µε οθόνη 46" τύπου LCD, διαθέτει τεχνολογία βελτίωσης εικόνας BRAVIA Engine Pro για υψηλή ευκρίνεια, Live Colour Creation για ζωντανά χρώµατα, 24p

Διαβάστε περισσότερα

ταινίες, εκπομπές, εφαρμογές και πολλά άλλα: "έξυπνη" τηλεόραση για ολοκληρωμένη ψυχαγωγία

ταινίες, εκπομπές, εφαρμογές και πολλά άλλα: έξυπνη τηλεόραση για ολοκληρωμένη ψυχαγωγία Η ιδανική λύση για όσους αναζητούν μια τηλεόραση υψηλών προδιαγραφών, που να συνδυάζει κομψότητα και λειτουργικότητα. Και για να σας προσφέρει τη βέλτιστη δυνατή απεικόνιση Full HD, αυτή η τηλεόραση LED

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ HOME THEATER / DVD

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ HOME THEATER / DVD ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ HOME THEATER / DVD ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 HOME THEATER SYSTEMS ΤΥΠΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ (*) ΗΤ-C6930W/EDC 8808993811786 ΗΤ-BD8200T/EDC 8808993444281 HT-C7200/EDC 8808993739417

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT770 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT370 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Νο2 Στην πρόταση Νο2 παρουσιάζεται μια λύση για μια διώροφη οικία που περιλαμβάνει: Σύστημα Home Cinema 7.1 για το χώρο του σαλονιού. Σύστημα προβολής (projector

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. Με το Mini O θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Το C2mini

Διαβάστε περισσότερα

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ.

C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. C6T ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ, ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΆ ΣΑΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΆ ΣΑΣ. Με την C6T θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C6T είναι μια Wi-Fi

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία για ολόκληρη την οικογένεια Ποτέ άλλοτε η οικιακή ψυχαγωγία δεν ήταν τόσο διασκεδαστική, καθηλωτική και απολαυστική. Περάστε στιγμές

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1 Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Οδηγός έναρξης HT-XT1 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 3 2 Εγκατάσταση 4 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΜΟΚΑΣΑΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΚΕΤΩΝ ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟΤ

ΣΙΜΟΚΑΣΑΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΚΕΤΩΝ ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟΤ ΣΙΜΟΚΑΣΑΛΟΓΟ AV ΕΠΣΕΜΒΡΙΟ 2011 HT-D7000/EN 8806071323596 HT-D6750W/EN 8806071344003 φςτθμα 2.1 καναλιών τεχνολογίασ 3D υνολικι ιςχφσ εξόδου 110W Cubic Design με αςφρματο subwoofer Αποκωδικοποίθςθ ιχου

Διαβάστε περισσότερα

UE55D6100SW - Τηλεοράσεις

UE55D6100SW - Τηλεοράσεις UE55D6100SW - Τηλεοράσεις Καθίστε αναπαυτικά και αφήστε την τηλεόραση LED της σειράς 6 να σας μαγέψει. Ο νέος συναρπαστικός κόσμος της έξυπνης αυτής τηλεόρασης φέρνει μια νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

EU D6500 series. UE32D6500VS - Τηλεοράσεις. η νέα διάσταση της τηλεόρασης. η απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία CMR_400. τεχνολογία Ultra Clear Panel

EU D6500 series. UE32D6500VS - Τηλεοράσεις. η νέα διάσταση της τηλεόρασης. η απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία CMR_400. τεχνολογία Ultra Clear Panel UE32D6500VS - Τηλεοράσεις EU D6500 series η νέα διάσταση της τηλεόρασης Η τηλεόραση 3D LED της Samsung μεταφέρει στο σαλόνι σας την μαγεία της τρισδιάστατης εικόνας. Εξοπλισμένη με την πιο προηγμένη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

KDL-40S3000. Χρονοδιακόπτης ύπνου: ΝΑΙ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ΝΑΙ (on/off) χρονοδιακόπτη (µε ρύθµιση ρολογιού):

KDL-40S3000. Χρονοδιακόπτης ύπνου: ΝΑΙ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ΝΑΙ (on/off) χρονοδιακόπτη (µε ρύθµιση ρολογιού): KDL-40S3000 Η τηλεόραση LCD Sony Bravia 40" HD Ready S3000 διαθέτει BRAVIA Engine για καταπληκτική ποιότητα εικόνας, ενσωµατωµένο δέκτη επίγειου ψηφιακού σήµατος και 3 εισόδους HDMI για εύκολη σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Τεύχη ενδεικτικού προϋπολογισμού & τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού για το ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 Σελίδα 1 από

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση monitor/mfm 2012

Παρουσίαση monitor/mfm 2012 Παρουσίαση monitor/mfm 2012 Περιεχόµενα I. Τεχνολογία II. 3D D (active vs passive) III. Τι είναι το Smart Station? IV. MHL και Mobile Control V. Περίληψη χαρακτηριστικών VI. Εγγύηση Τεχνολογία Eco Motion

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΑΡ.ΠΡΩΤ. 3293 ΧΑΝΙΑ 15-2-2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 4 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ / ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 1 2 3 4 5 Επεξεργαστής κατασκευαστής Intel Μοντέλο επεξεργαστή τουλάχιστον core i.3 τουλάχιστον 4 ης γενιάς Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος. Sony Corporation

VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος. Sony Corporation VPL-HW45ES Πληροφορίες προϊόντος Sony Corporation Η δύναμη του αυθεντικού κινηματογράφου στο σπίτι σας Κορυφαία εμπειρία οικιακού κινηματογράφου σε Full HD 3D VPL-HW45ES 2 Βασικά πλεονεκτήματα Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης

Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Β2.6 Άλλες Περιφερειακές Συσκευές και Κάρτες Επέκτασης Τι θα μάθουμε σήμερα: Να αναγνωρίζουμε και να ονομάζουμε άλλες περιφερειακές συσκευές και κάρτες επέκτασης Να εντοπίζουμε τα κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Ήχος και Εικόνα σε ένα αρμονικό ενιαίο σύστημα Η ψυχαγωγία αποτελεί έναν ακόμη θεμελιώδη άξονα εφαρμογής και ανάπτυξης του αυτοματισμού. Η Απόλαυση «κατανέμεται».

Διαβάστε περισσότερα

17-29/06/2013. Αναλογική TV τέλος. 26/6Μπες και βρες. ό,τι χρειάζεσαι ΕΔΩ.

17-29/06/2013. Αναλογική TV τέλος. 26/6Μπες και βρες. ό,τι χρειάζεσαι ΕΔΩ. 17-29/06/2013 Αναλογική TV τέλος. 26/6Μπες και βρες ό,τι χρειάζεσαι ΕΔΩ. 26/6 Kόβεται το αναλογικό σήμα. Απαγορεύεται η αντιγραφή και αναδημοσίευση χωρίς έγγραφη άδεια. Το «ΠΛΑΙΣΙΟ» δεν ευθύνεται για τυχόν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Epson EH-TW6800, EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W. Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια

Epson EH-TW6800, EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W. Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια Epson EH-TW6800, EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W Προβολές με απόλυτη ευκρίνεια Πραγματικά προηγμένα προϊόντα με ουσιαστικές καινοτομίες Η Epson βρίσκεται αναγνωρισμένα στην κορυφή της αγοράς των βιντεοπροβολέων

Διαβάστε περισσότερα

Kυρτή οθόνη με ταχύτατο χρόνο απόκρισης 1 ms

Kυρτή οθόνη με ταχύτατο χρόνο απόκρισης 1 ms Kυρτή οθόνη με ταχύτατο χρόνο απόκρισης 1 ms Εφαρμόζοντας στο κορυφαίο πάνελ VA προηγμένη τεχνολογία motion blur reduction, η Samsung δημιούργησε την πρώτη κυρτή οθόνη της αγοράς με ταχύτατο χρόνο απόκρισης

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Δυτική Φραγκίστα 18-3-2015 Αρ. Πρωτ. : 2146 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Δυτική Φραγκίστα Τ.Κ. 36071 Τηλ. :2237351127 Fax: 2237351128 Email: nikolastakis@0929.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ EPSON

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ EPSON ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ EPSON ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ 2006 Twentieth Century Fox Film Corporation and Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved Παρακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

PS51D6900DS - Τηλεοράσεις. μία ακόμη πιο έξυπνη τηλεόραση. λειτουργία «Αναζήτηση όλων» πλατφόρμα Smart Hub. λειτουργία "Τα βίντεο σας"

PS51D6900DS - Τηλεοράσεις. μία ακόμη πιο έξυπνη τηλεόραση. λειτουργία «Αναζήτηση όλων» πλατφόρμα Smart Hub. λειτουργία Τα βίντεο σας PS51D6900DS - Τηλεοράσεις Η τηλεόραση Plasma της σειράς 6 της Samsung είναι ειδικά σχεδιασμένη για εκείνους που αναζητούν την πολυτέλεια και την ομορφιά. Ο ιδιαίτερα λεπτός και εκλεπτυσμένος της σχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεόραση και Κινηματογράφος

Τηλεόραση και Κινηματογράφος Τηλεόραση και Κινηματογράφος Περιεχόμενα Ορισμός Ιστορική εξέλιξη Τρόπος λειτουργίας Οι τρεις διστάσεις στις οθόνες μας Τεχνολογία DOLBY ATMOS Βιβλιογραφία Περιεχόμενα Ορισμός Ιστορική εξέλιξη Τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Δημοτικές Κοινότητες Αμπελοκήπων και Μενεμένης για τα οποία υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης του παλαιού εξοπλισμού

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Δημοτικές Κοινότητες Αμπελοκήπων και Μενεμένης για τα οποία υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης του παλαιού εξοπλισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ: Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 561 23 Αμπελόκηποι ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛ.: Γουρουφίδης Μιλτιάδης Tηλ. : 2313.313672 Εmail:it@ampelokipi-menemeni.gr

Διαβάστε περισσότερα

50" UHD Smart TV JU6800 Series 6

50 UHD Smart TV JU6800 Series 6 50" UHD Smart TV JU6800 Series 6 Χαρακτηριστικά Nano Crystal Colour Στρογγυλή Μεταλλική Σχεδίαση Ενίσχυση Αντίθεσης 4k Ultra HD: Τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την Full HD Nano Crystal Colour r

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα μας ακούς και από το ραδιόφωνο!!!

Τώρα μας ακούς και από το ραδιόφωνο!!! Τώρα μας ακούς και από το ραδιόφωνο!!! Ο Choicewebradio ακούγεται τώρα πια και χωρίς την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά και κινητού τηλεφώνου. Και αυτό γίνεται πολύ απλά με την αγορά του magicbox

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 2013 Παπούλιας Αθανάσιος Παρουσίαση Προϊόντος Samsung Galaxy III. BSc (Honours) in Multimedia Computing - MBA. Samsung Galaxy SII

Οκτώβριος 2013 Παπούλιας Αθανάσιος Παρουσίαση Προϊόντος Samsung Galaxy III. BSc (Honours) in Multimedia Computing - MBA. Samsung Galaxy SII Samsung Galaxy SII 1 Σχεδιασμένο για τον άνθρωπο 2 Εμπνευσμένο από την φύση... 3 Ιδιαίτερα έξυπνο και ασύγκριτα απλό!!! Το νέο κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy SII είναι το καλύτερο τηλέφωνο smartphone για

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου HT-ST3. Οδηγίες χρήσης

Ράβδος ήχου HT-ST3. Οδηγίες χρήσης Ράβδος ήχου HT-ST3 Οδηγίες χρήσης EL Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση Περιεχόμενα συσκευασίας 3 Εγκατάσταση 4 Σύνδεση της Ράβδου ηχείου και του Υπογούφερ 5 Σύνδεση 6 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Toshiba Satellite C Series επιδόσεις και στυλ για όλους

Νέα σειρά Toshiba Satellite C Series επιδόσεις και στυλ για όλους Νέα σειρά Toshiba Satellite C Series επιδόσεις και στυλ για όλους Αθήνα, 18 Ιουνίου 2015 Η Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα τη νέα σειρά Satellite C που περιλαμβάνει τον 43.9 cm (17.3 ) Satellite

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη οικογενειακή χρήση

Εύκολη οικογενειακή χρήση Εύκολη οικογενειακή χρήση www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα προβολής οικιακού. κινηματογράφου 4K SXRD. www.pro.sony.eu/homecinemaprojectors. Vpl-Vw1000es. Σύστημα προβολής οικιακού.

Σύστημα προβολής οικιακού. κινηματογράφου 4K SXRD. www.pro.sony.eu/homecinemaprojectors. Vpl-Vw1000es. Σύστημα προβολής οικιακού. Σύστημα προβολής οικιακού κινηματογράφου 4K SXRD Vpl-Vw1000es Σύστημα προβολής οικιακού κινηματογράφου 4K www.pro.sony.eu/homecinemaprojectors Οι εικόνες 4K εξασφαλίζουν μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία

Διαβάστε περισσότερα

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες PHILIPS Λευκό και χρωματιστό ατμοσφαιρικό φως Hue Μονός λαμπτήρας E14 Λαμπτήρας E14 Λευκός και χρωματιστός φωτισμός Απεριόριστες δυνατότητες Προσθέστε ένα κερί Philips Hue λευκού και χρωματιστού ατμοσφαιρικού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Για να κάνεις είσοδο, πληκτρολογείς στη γραμμή διεύθυνσης του ιντερνετικού περιηγητή τη διεύθυνση που οδηγεί στην παρακάτω οθόνη.

Για να κάνεις είσοδο, πληκτρολογείς στη γραμμή διεύθυνσης του ιντερνετικού περιηγητή τη διεύθυνση  που οδηγεί στην παρακάτω οθόνη. Το Prezi είναι μία εφαρμογή στο ιντερνετ με την οποία μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακές παρουσιάσεις. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ιδανικό για όσους έχουν βαρεθεί τις γραμμικές παρουσιάσεις του Powerpoint.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Γνώριμα και καλύτερα από ποτέ άλλοτε Τα Windows 10 είναι γνώριμα και εύχρηστα και με πολλές ομοιότητες με τα Windows 7, συμπεριλαμβανομένου του μενού Έναρξης.

Διαβάστε περισσότερα

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact

OLYMPUS FE-170. Τύπος Τύπος Compact OLYMPUS FE-170 Τύπος Τύπος Compact Υπάρχουν 3 βασικοί τύποι ψηφιακών φωτογραφικών µηχανών: - Οι compact: προσεγµένο σχέδιο, µικρές διαστάσεις και άνετη χρήση. - Οι reflex: υψηλές επιδόσεις, εξαιρετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid

Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid Αφορά μόνο συνδρομητές οικιακού πακέτου COSMOTE TV μέσω Δορυφόρου και για τα μοντέλα αποκωδικοποιητών KAON NS1110 και Technicolor DSI810. Τι αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ. V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Γρήγορος Οδηγός Εγκατάστασης DIGITAL VIDEO RECORDER (DVR) 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ V1.10 a11633rd4e08 2007/12/07 A. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VIDEO MODE Triplex ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΚΟΝΑΣ NTSC PAL ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-ST9

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-ST9 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-ST9 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. Αριθμ. Πρωτ.: 25008/2014 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. Αριθμ. Πρωτ.: 25008/2014 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 25008/2014 Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Τη διενέργεια διαδικασίας διαπραγμάτευσης,

Διαβάστε περισσότερα

Τρέχουσες Προσφορές Διαδραστικών Συστημάτων & Βιντεοπροβολέων

Τρέχουσες Προσφορές Διαδραστικών Συστημάτων & Βιντεοπροβολέων Τρέχουσες Προσφορές Διαδραστικών Συστημάτων & Βιντεοπροβολέων Σελίδα 1 Από 20 Περιεχόμενα Σελ 3. Σελ 4. Σελ 5. Συσκευές Μετατροπής Απλού Λευκοπίνακα σε Διαδραστικό Απλοί Βιντεοπροβολείς Σταθεροί Διαδραστικοί

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές Τεχνικές προδιαγραφές Έχετε υπ' όψιν ότι τα χαρακτηριστικά/οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ήχος Σύστημα ήχου Μετεγγραφή ήχου 12bit Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένο ηχείο Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα