UPS TURBO-X 850VA LINE INTERACTIVE. Εγχειρίδιο χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "UPS TURBO-X 850VA LINE INTERACTIVE. Εγχειρίδιο χρήσης"

Transcript

1 UPS TURBO-X 850VA LINE INTERACTIVE Εγχειρίδιο χρήσης

2 1. Σηµειώσεις σχετικά µε την ασφάλεια (Για να είστε ασφαλείς κατά τη χρήση του UPS, παρακαλούµε να σεβαστείτε τα ακόλουθα:) Παρακαλούµε φορτίστε τη µπαταρία για χρονικό διάστηµα 12 ωρών τουλάχιστον πριν ξεκινήσετε τη χρήση του UPS. Αν η µπαταρία αποφορτιστεί εντελώς ή το UPS µείνει αχρησιµοποίητο για χρονικό διά- στηµα άνω των τριών µηνών, θα πρέπει να φορτίσετε τη µπαταρία για 12 ώρες τουλάχι- στον πριν χρησιµοποιήσετε το USB ώστε να αποφευχθεί βλάβη στη µπαταρία. Το UPS είναι ειδικά σχεδιασµένο µόνο για υπολογιστές και δεν θα πρέπει να συνδεθεί µε άλλες συσκευές επαγωγικού ή χωρητικού φορτίου, όπως ηλεκτροκινητήρες, λαµπτήρες πλήρους φάσµατος (daylight), εκτυπωτές laser κ.ά. Το UPS δεν είναι κατάλληλο για χρήση µε συσκευές υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών γιατί σε περίπτωση βλάβης οι συσκευές υποστήριξης θα σταµατήσουν να λειτουργούν. Η ευθύνη βαρύνει τον χρήστη σε περίπτωση που παραβεί αυτόν τον κανόνα ασφάλειας. Η θερµοκρασία της επιφάνειας του UPS µπορεί να φτάσει τους 50 βαθµούς όταν είναι σε λειτουργία. Αυτό είναι φυσιολογικό. Αν υπάρξει διακοπή ρεύµατος και πιέσετε το πλήκτρο ON στην πρόσοψη, το UPS θα βγάζει ρεύµα. Αν πιέσετε το πλήκτρο OFF στην πρόσοψη, το UPS δεν θα βγάζει ρεύµα. Απαγορεύεται να ανοίξετε το κάλυµµα του UPS, γιατί υπάρχει επικίνδυνη τάση στο ε- σωτερικό του. Αν παρουσιαστεί πρόβληµα επικοινωνήστε µε το service. Απαγορεύεται να βάλετε πάνω στο UPS αντικείµενα που περιέχουν νερό ή άλλο υγρό, καθώς υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ή φωτιάς σε περίπτωση που υπάρξει βραχυ- κύκλωµα. Αν η λειτουργία του UPS δεν είναι κανονική, παρακαλούµε αποσυνδέστε το από το ρεύµα και επικοινωνήστε µε το service. εν θα πρέπει να συνδέσετε το UPS µε µεγαλύτερο φορτίο από αυτό που µπορεί να δεχθεί, γιατί µπορεί να υπάρξει κίνδυνος. Απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση και χρήση του UPS στα ακόλουθα µέρη: Μέρος µε εύφλεκτα ή διαβρωτικά αέρια ή µε πολλή σκόνη. Μέρος µε πολύ υψηλές ή χαµηλές θερµοκρασίες (πάνω από 42 ή κάτω από 0 ) ή υψηλή υγρασία (πάνω από 90%). Μέρος µε άµεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε θερµαντικό σώµα. Μέρος µε έντονους κραδασµούς.

3 Σε εξωτερικό χώρο. Χρησιμοποιήστε πυροσβεστήρα σκόνης σε περίπτωση φωτιάς. Απαγορεύεται να χρη- σιµοποιήσετε πυροσβεστήρα υγρού γιατί µπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία. Παρακαλούµε να τοποθετήσετε το UPS σε µέρος όπου η πρίζα του θα είναι εύκολα προσβάσιµη ώστε να µπορείτε να διακόψετε γρήγορα την τροφοδοσία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το UPS θα πρέπει να συνδεθεί σε ηλεκτρικό κύκλωµα που να έχει γείωση! 2. Αρχές λειτουργίας 2.1 Σε κατάσταση τροφοδοσίας µε εναλλασσόµενο ρεύµα (AC). Όταν το UPS είναι σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας, περνάει εναλλασσόµενο ρεύµα από το φίλτρο και τα επιβλαβή κύµατα φιλτράρονται. Στη συνέχεια το ρεύµα φορτίζει τη µπαταρία και περνά από το AVR και το φίλτρο για να τροφοδοτήσει τις συσκευές σας. 2.2 Σε κατάσταση διακοπής ρεύµατος Αν υπάρξει διακοπή ρεύµατος, η µπαταρία θα παράσχει ρεύµα στο inverter και στη συνέχεια µέσω του φίλτρου το ρεύµα θα φτάνει στη συσκευή σας, εξασφαλίζοντας συνεχό- µενη παροχή ρεύµατος. 2.3 Μπαταρία και φόρτιση: 1. Όταν το UPS είναι συνδεδεµένο στο ρεύµα, ο φορτιστής θα φορτίσει τη µπαταρία πλήρως σε διάστηµα 10 ωρών περίπου. 2. Όταν η µπαταρία αδειάσει, παρακαλούµε φορτίστε την άµεσα ώστε να επιµηκύνετε το χρόνο ζωής της.

4 3. Βασικά στοιχεία 3.1 Λειτουργία χωρίς να απαιτείται παρέµβαση: Παρακαλούµε συνδέστε το UPS σε εναλλασσόµενο ρεύµα και πιέστε το πλήκτρο ON στην πρόσοψη. Το UPS ενεργοποιείται και βγάζει σταθεροποιηµένη τάση. Όταν υπάρξει διακοπή ρεύµατος, το UPS θα παράσχει άµεσα ρεύµα στη συσκευή σας. Όταν εξαντληθεί η µπαταρία, το UPS θα απενεργοποιηθεί αυτόµατα. Όταν επανέλθει το ρεύµα, το UPS θα ενεργοποιηθεί αυτόµατα. 3.2 Προστασία: Προστασία αποφόρτισης της µπαταρίας: Όσο αποφορτίζεται η µπαταρία, το UPS ελέγχει και παρακολουθεί την κατάστασή της. Όταν η τάση της πέσει στο ελάχιστο, το inverter θα απενεργοποιηθεί αυτόµατα για να προστατεύσει τη µπαταρία. Όταν επανέλθει το ρεύµα, το UPS θα ενεργοποιηθεί αυτόµατα. Προστασία βραχυκυκλώµατος: Όταν το UPS είναι σε κατάσταση inverter και υπάρξει βραχυκύκλωµα ή διαρροή, το UPS θα εξάγει περιορισµένο φορτίο, προστατεύοντας τα κυκλώµατά του (Σε κατάσταση AC, το UPS προστατεύεται από ασφάλεια). 3.3 Υποδοχές σύνδεσης (µε λειτουργία «έξυπνης» παρακολούθησης): (προαιρετικό) Το UPS µπορεί να διαθέτει θύρα DB9 ή USB, ώστε να µπορεί να χρησιµοποιηθεί µε λειτουργικά συστήµατα όπως MS-DOS,WINDOWS,NOVELL,UNIX,LAN, κ.ά. για παρακολούθηση της κατάστασης του UPS και άλλες λειτουργίες, όπως οι παρακάτω. Αυτόµατος έλεγχος της ποιότητας του ρεύµατος και της τάσης της µπαταρίας και ειδο- ποιήσεις. Σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος, το UPS απενεργοποιεί αυτόµατα τις συσκευές. Οι υποδοχές σύνδεσης επιτρέπουν την καταγραφή της κατάστασης του UPS και της τροφοδοσίας. Απεικόνιση αντίστροφης µέτρησης µέχρι την απενεργοποίηση του UPS. Παρακολούθηση του UPS εξ αποστάσεως µέσω TCP/IP. υνατότητα ορισµού χρόνου αυτό-ελέγχου και ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση του UPS µετά από κάποιο χρονικό διάστηµα. 3.4 Τρία είδη ηχητικής ειδοποίησης (αφορά το νέο µοντέλο) Όταν υπάρξει διακοπή ρεύµατος και το UPS εξάγει ρεύµα, θα ακούγεται ηχητική ειδο- ποίηση µία φορά κάθε 6 δευτερόλεπτα. Η ηχητική ειδοποίηση θα σταµατήσει µετά από 40

5 δευτερόλεπτα περίπου. Όταν η µπαταρία έχει σχεδόν εξαντληθεί, το UPS θα βγάζει ηχητική ειδοποίηση (µπιπ) κάθε 2 δευτερόλεπτα. Όταν εξαντληθεί η µπαταρία, το UPS θα παράγει ηχητική ειδοποίηση για µεγάλο χρονικό διάστηµα και µετά από 20 δευτερόλεπτα θα απενεργοποιηθεί αυτόµατα. 3.5 Λειτουργία κλειδώµατος φάσης (αφορά το νέο µοντέλο): Σε κατάσταση AC (εναλλασσόµενο ρεύµα), το UPS παρακολουθεί τη φάση του ρεύµατος και εξασφαλίζει ότι η κυµατική µορφή του ρεύµατος που βγαίνει από το inverter θα είναι ίδια µε αυτή του εναλλασσόµενου ρεύµατος. Έτσι εξασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρξει υπερφόρτωση και βλάβη στον εξοπλισµό. 3.6 Συχνότητα: Όταν ενεργοποιήσετε το UPS για πρώτη φορά, η συχνότητα θα είναι 50/60Hz. Στη συνέχεια ρυθµίζεται αυτόµατα στα 50Hz ή 60Hz ανάλογα µε το ρεύµα (AC). 4. Τεχνικά χαρακτηριστικά ΜΟΝΤΕΛΟ 350VA 500VA/ 525VA 600VA/ 650VA 700VA/ 750VA 800VA/ 850VA 1000VA/ 1200VA 1500VA/ 1600VA Μπαταρία 4AHx1 7AHx1 7AHx1 7AHx1 8AHx1 7AHx2/ 12AHx1 8AHx2/ 12AH x1 Τάση DC Long backup 12VDC 12VDC 12VDC 12VDC 12VDC 24VDC 24VDC Είδος φορτίου Υπολογιστής, οθόνη Τάση εισόδου 110V/ 120V/ 220V/ 230V/ 240V ±25% Συχνότητα ει- 50/60Hz±10% σόδου Τάση εξόδου 110V/ 120V/ 220V/ 230V/ 240V ±10% Συχνότητα ε- 50/60Hz±0.5Hz (σε κατάσταση µπαταρίας) ξόδου Χρόνος backup 8 ~ 20 λεπτά (µε υπολογιστή ως φορτίο) Χρόνος αλλα- 10ms γής πηγής Προστασία βραχυκυκλώ- Ασφάλεια σε κατάσταση AC, Περιορισµένη έξοδος σε κατάσταση Inverter µατος Αποτελεσµατι- >80% σε κατάσταση Inverter κότητα τροφοδοσίας Θερµοκρασία 0 40 o C Υγρασία 10% ~ 90% Οθόνη Οθόνη LED: AC, φόρτιση, inverter/ LCD (προαιρετικό) Υποδοχές RS232/ USB (προαιρετικό)

6 Σηµείωση: Η τάση εισόδου και εξόδου και η συχνότητα µπορούν να ρυθµιστούν ανάλογα µε τις ανάγκες σας. 5. Εισαγωγή 5.1 Ενδείξεις LED Η ένδειξη τροφοδοσίας ανάβει µε πράσινο χρώµα όταν η τροφοδοσία είναι κανονική Η πορτοκαλί ένδειξη ανάβει όταν φορτίζει το UPS ή όταν είναι υπερφορτωµένο ή όταν η τάση της µπαταρίας είναι χαµηλή 1. Ανάβει όταν το ρεύµα είναι κανονικό (ένδειξη φόρτισης) 2. Αν η φόρτιση είναι κανονική αλλά το φως δεν ανάβει, σηµαίνει ότι η τάση της µπα- ταρίας είναι χαµηλή ή η µπαταρία είναι υπερφορτωµένη Ένδειξη inverter (κόκκινο): Το ρεύµα έχει διακοπεί ή δεν είναι φυσιολογικό ιακόπτης on/off (ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης) 5.2 Ενδείξεις οθόνης LCD Ένδειξη ηχητικής ειδοποίησης Hello Χωρητικότητα µπαταρίας Φορτίο Τάση εξόδου UPS Τάση εισόδου UPS ή συχνότητα Υποδοχή RS232 ΤΗΛΕΦΩΝΟ/ MODEM/ FAX Πρίζες εξόδου Ασφάλεια Είσοδος AC (Εναλλασσόµενο ρεύµα)

7 5.3 Όψη για µοντέλο outdoor UPS Ένδειξη τροφοδοσίας AC (πράσινο) Ένδειξη φόρτισης (κίτρινο) Ένδειξη inverting (κόκκινο) ιακόπτης UPS Τερµατικό γείωσης, Είσοδος και έξοδος εναλλασσόµενου (AC) Υποδοχή µπαταρίας, σύνδεση σε εξωτερική γραµµή Ασφάλεια Θέση µπαταρίας Όνοµα Τροφοδοσία Μπαταρία που περιέχει Τάση DC Cp W 100AH 1 12VDC CP150L 220W 100AH 1 12VDC CP150LH 220W 100AH 2 24VDC CP150LH-350W 350W 100AH 2 24VDC CP150LH-400W 400W 100AH 2 24VDC 6. Εγκατάσταση και χρήση 6.1 Εγκατάσταση του UPS 1) Απενεργοποιήστε τις συσκευές σας (για παράδειγµα PC) και αποσυνδέστε τες από την πρίζα. 2) Τοποθετήστε το UPS στη σωστή θέση (βάσει των οδηγιών) 3) Συνδέστε κάποιο φορτίο (για παράδειγµα PC) στο UPS 4) Συνδέστε το βύσµα του UPS στην πρίζα (AC) (Εναλλασσόµενο ρεύµα) (βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει καλά τη γείωση (GND)) ΣΥΜΒΟΥΛΗ Αυτό το UPS παρέχει τροφοδοσία για τον υπολογιστή σας και την οθόνη του. Έχει περιορισµένο χρόνο παροχής ρεύµατος οπότε καλό είναι να µην το συνδέσετε µε εκτυπωτή ή άλλες συσκευές.

8 Τροφοδοσία προς PC Q.C. PASSED 08 Ασφάλεια Έξοδος Είσοδος 5)Αφού συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύµα (AC): Πιέστε το διακόπτη για να ενεργοποιήσετε το UPS. Το πράσινο LED και το κίτρινο LED θα ανάψουν. Κατόπιν µπορείτε να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας κτλ. 6)Σε κατάσταση µπαταρίας: Πιέστε το διακόπτη για να ενεργοποιήσετε το UPS. Το κόκκινο LED θα ανάψει και στη συνέχεια θα µπορείτε να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας κτλ. 7)Ενεργοποίηση του UPS:Πιέστε το διακόπτη για ενεργοποίηση του UPS. 8)Απενεργοποίηση του UPS:Πιέστε το διακόπτη για απενεργοποίηση του UPS. Σηµείωση: 1) Γενικά δεν απαιτείται να απενεργοποιήσετε το UPS. Αφήστε τη µπαταρία να φορτίζει. 2) Μόλις υπάρξει διακοπή ρεύµατος, αποθηκεύστε τα έγγραφά σας εγκαίρως και απενεργοποιήστε τις συσκευές σας. 6.2 Εγκατάσταση για το µοντέλο UPS µεγάλης χρονικής διάρκειας (Long backup): 1) Τοποθέτηση των µπαταριών: συνδέστε το κόκκινο καλώδιο µε την άνοδο (+) και το µαύρο καλώδιο µε την κάθοδο (-) (προσέξτε γιατί στα UPS 24VDC θα πρέπει να συνδέσετε δύο µπαταρίες εν σειρά). 2) Αφού κάνετε σωστά τη σύνδεση µεταξύ των µπαταριών, συνδέστε µε το UPS.

9 Κόκκινο Μαύρο Κόκκινο Μαύρο 7. Συντήρηση 7.1 Προληπτική συντήρηση: Η προληπτική συντήρηση εξασφαλίζει µεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το UPS. Παρακαλούµε να ελέγχετε τα ακόλουθα κάθε µήνα: 1.Απενεργοποιήστε το UPS. 2.Βεβαιωθείτε ότι δεν εµποδίζεται ο εξαερισµός του. 3.Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνειά του δεν καλύπτεται από σκόνη. 4. Ελέγξτε τις συνδέσεις και τη µόνωσή τους. 5. Βεβαιωθείτε ότι το UPS δεν έχει επηρεαστεί από την υγρασία. 6.Ενεργοποιήστε το UPS. 7. Αφήστε το UPS να λειτουργήσει σε κατάσταση µπαταρίας για 5 λεπτά και αν δεν ακουστεί κάποια ηχητική ειδοποίηση βλάβης, το UPS λειτουργεί σωστά. 7.2 Συντήρηση της µπαταρίας Το UPS περιέχει µπαταρία lead-acid που δεν χρειάζεται συντήρηση, αλλά παράγοντες

10 όπως οι υψηλές θερµοκρασίες κ.ά.τ. µπορεί να επηρεάσουν το χρόνο ζωής της. Ο χρόνος ζωής της µπαταρίας θα µειωθεί ακόµη κι όταν δεν χρησιµοποιείται. Σας συµβουλεύουµε να αποφορτίζετε τη µπαταρία µία φορά κάθε 3 µήνες. Για να ελέγξετε τη µπαταρία: Όταν η µπαταρία είναι κοντά στο όριο ζωής της, θα έχει κακή απόδοση. Για έλεγχο και συντήρηση, ακολουθήστε τα εξής βήµατα. 1)Συνδέστε το UPS σε εναλλασσόµενο ρεύµα (AC) και ενεργοποιήστε το. Φορτίστε τη µπαταρία για 10 ώρες τουλάχιστον, παρακολουθώντας το φορτίο της. 2)Αποσυνδέστε το βύσµα ρεύµατος του UPS (προσοµοιώνοντας διακοπή ρεύµατος) και αφήστε τη µπαταρία να αδειάσει. Καταγράψτε την ώρα αποφόρτισης. Φυλάξτε την κατα- γραφή σας ώστε να ανατρέξετε µελλοντικά. 3) Ο χρόνος ζωής της µπαταρίας είναι περίπου ένα µε δύο χρόνια σε κανονικές συνθήκες, αλλά σε συνθήκες όπως: υψηλή θερµοκρασία ή συχνή αποφόρτιση, ο χρόνος ζωής της µπορεί να µειωθεί σε µισό µε ένα χρόνο. Συνίσταται η προληπτική αντικατάσταση της μπαταρίας κάθε 1 χρόνο. 4) Όσο περνά ο χρόνος, η χωρητικότητα της µπαταρίας θα µειώνεται (ο χρόνος αποφόρτισης θα µειώνεται). Όταν η χωρητικότητα φτάσει στο 80% του αρχικού χρόνου, η απόδοση της µπαταρίας θα µειώνεται ταχύτερα. Τότε θα πρέπει να ελέγχετε τη µπαταρία µία φορά το µήνα. 7.3 Αντιµετώπιση προβληµάτων Αν παρατηρήσετε κάποια αφύσικη λειτουργία του UPS, επικοινωνήστε µε τον αντιπρόσωπο για να αντιµετωπίσετε τη βλάβη. ιαβάστε όµως πρώτα τον ακόλουθο πίνακα γιατί µπορεί να βρείτε τη λύση στο πρόβληµα. Σύµπτωµα Η µπαταρία δεν παρέχει τροφοδοσία. Το UPS δεν περνά σε κατάσταση τροφοδοσίας µέσω εναλλασσόµενου ρεύµατος (AC) (έχετε συνδέσει το βύσµα στην πρίζα, η πρίζα έχει ρεύµα και έχετε πιέσει το διακόπτη ενεργοποίησης, αλλά η φωτεινή ένδειξη AC δεν ανάβει και ακούγεται ηχητική ειδοποίηση). Όταν διακοπεί το ρεύµα, ο υπολογιστής δεν ενεργοποιείται. Αντιµετώπιση Μήπως η µπαταρία δεν είναι αρκετά φορ- τισµένη; Μήπως δεν έχετε ενεργοποιήσει το UPS; Μήπως έχει καεί η ασφάλεια στο πίσω µέ- ρος του UPS; Αφού αποσυνδέσετε το βύσµα ρεύµατος, βγάλτε την ασφάλεια και ελέγξτε αν έχει καεί. Αν έχει γίνει αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε µε το service για την αντικατάσταση της ασφάλειας. Παρακαλούµε ενεργοποιήστε το UPS, φορ- τίστε τη µπαταρία για 10 ώρες τουλάχιστον και στη συνέχεια συνδέστε τον υπολογιστή στο UPS.

11 Η έξοδος εναλλασσόµενου ρεύµατος (AC) είναι κανονική, αλλά ακούγεται ηχητική ειδοποίηση. Το ρεύµα έχει πολύ υψηλή ή χαµηλή τάση. 8. Λίστα εξαρτηµάτων: 1.UPS: 1 τµχ. 2.Εγχειρίδιο χρήσης: 1 αντίγραφο. 3.Ασφάλεια: 2 τµχ. 4.Βύσµα σύνδεσης µπαταρίας (µόνο για το µοντέλο long backup): 1 τµχ. 5.Άλλα: Ανάλογα µε το µοντέλο σας.

12 Τα Turbo-X, Sentio, Q-CONNECT, Doop, 82⁰C, UbeFit είναι προϊόντα της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ, Γραμμή Επικοινωνίας: Θέση Σκληρί, Μαγούλα Αττικής, Η ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ, δηλώνει ότι αυτό το κινητό τηλέφωνο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της Οδηγίας 99/5/ΕΚ. Η Δήλωση Συμμόρφωσης μπορεί να ανακτηθεί από τα γραφεία της εταιρείας στη διεύθυνση: ΘΕΣΗ ΣΚΛΗΡΙ, ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ή στην ιστοσελίδα Πληροφορίες για το περιβάλλον (Αυτές οι οδηγίες ισχύουν για την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και για άλλες ευρωπαϊκές χώρες με ανεξάρτητα συστήματα αποκομιδής απορριμμάτων) Απόρριψη χρησιμοποιημένων μπαταριών. Αυτό το προϊόν ενδεχομένως να περιέχει μπαταρίες. Εάν περιέχει, αυτό το σύμβολο στις μπαταρίες σημαίνει ότι δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Οι μπαταρίες θα πρέπει να τοποθετούνται στα κατάλληλα σημεία συλλογής για την ανακύκλωσή τους. Η περιεκτικότητα των μπαταριών σε υδράργυρο, κάδμιο ή μόλυβδο δεν ξεπερνούν τα επίπεδα που ορίζονται από την οδηγία 2006/66/EC περί μπαταριών. Για τη δική σας ασφάλεια, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος για να μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τις μπαταρίες από το προϊόν με ασφάλεια. Απόρριψη παλιού ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Το σύμβολο αυτό υποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν επιτρέπεται να απορριφθεί μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Αντιθέτως, πρέπει να παραδοθεί στο κατάλληλο σημείο συλλογής για ανακύκλωση του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Η ανακύκλωση των υλικών συμβάλλει στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων. Φροντίζοντας για τη σωστή απόρριψη του προϊόντος βοηθάτε στην πρόληψη των αρνητικών συνεπειών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία που θα μπορούσαν να προκληθούν από την ακατάλληλη απόρριψη του προϊόντος αυτού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση αυτού του προϊόντος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου σας ή με την εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ. Το προϊόν και η συσκευασία φέρουν την παρακάτω ένδειξη Ανατρέξτε στη δήλωση συμμόρφωσης του προϊόντος που μπορείτε να βρείτε στα γραφεία της εταιρείας, Θέση Σκληρί, Μαγούλα Αττικής, για τη σχετική ένδειξη CE ή στην ιστοσελίδα

13 Πληροφορίες ασφαλείας Για να μην τραυματίσετε τον εαυτό σας ή άλλα άτομα και για να μην προκαλέσετε ζημιά στη συσκευή σας, διαβάστε όλες τις πληροφορίες που ακολουθούν πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας. Προειδοποίηση: Αποτροπή ηλεκτροπληξίας, πυρκαγιάς και έκρηξης Μη χρησιμοποιείτε καλώδια ρεύματος ή βύσματα που έχουν υποστεί ζημιά, ή χαλαρές ηλεκτρικές πρίζες. Μην ακουμπάτε το καλώδιο ρεύματος με βρεγμένα χέρια και μην αποσυνδέετε το φορτιστή τραβώντας το καλώδιο. Μην τσακίζετε και μην προκαλείτε ζημιά στο καλώδιο ρεύματος. Μη βραχυκυκλώνετε το φορτιστή ή την μπαταρία. Μην εκθέτετε το φορτιστή ή την μπαταρία σε πτώσεις ή προσκρούσεις. Μη φορτίζετε την μπαταρία με φορτιστές που δεν έχουν εγκριθεί από τον κατασκευαστή. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας, ενώ φορτίζεται και μην ακουμπάτε τη συσκευή σας με βρεγμένα χέρια. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας κατά τη διάρκεια καταιγίδας. Μπορεί να προκληθεί δυσλειτουργία της συσκευής σας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Μη χρησιμοποιείτε μια μπαταρία ιόντων-λιθίου (Li-Ion) που έχει υποστεί ζημιά ή παρουσιάζει διαρροή. Για την ασφαλή απόρριψη των μπαταριών ιόντων-λιθίου, επικοινωνήστε με το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο. Μεταχειριστείτε και πετάξτε τις μπαταρίες και τους φορτιστές με προσοχή Χρησιμοποιείτε μόνο μπαταρίες εγκεκριμένες από τoν κατασκευαστή και φορτιστές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη συσκευή σας. Μη συμβατές μπαταρίες και φορτιστές μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς ή ζημιές στη συσκευή σας. Μην πετάτε μπαταρίες ή συσκευές στη φωτιά. Εφαρμόζετε όλους τους τοπικούς κανονισμούς κατά την απόρριψη χρησιμοποιημένων μπαταριών ή συσκευών. Ποτέ μην τοποθετείτε μπαταρίες ή συσκευές επάνω ή μέσα σε θερμαντικές συσκευές, όπως για παράδειγμα φούρνους μικροκυμάτων, ηλεκτρικές κουζίνες ή καλοριφέρ. Οι μπαταρίες ενδέχεται να εκραγούν αν υπερθερμανθούν.

14 Μην σπάτε ή τρυπάτε την μπαταρία. Μην εκθέτετε τις μπαταρίες σε υψηλή εξωτερική πίεση, καθώς μπορεί να προκύψει εσωτερικό βραχυκύκλωμα και υπερθέρμανση. Προστατεύστε τη συσκευή, τις μπαταρίες και τους φορτιστές από ζημιά Αποφεύγετε να εκθέτετε τη συσκευή και τις μπαταρίες σε υπερβολικά χαμηλές ή υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες. Οι ακραίες θερμοκρασίες μπορεί να βλάψουν τη συσκευή και να μειώσουν τη δυνατότητα φόρτισης και τη διάρκεια ζωής της συσκευής και των μπαταριών. Αποφύγετε την επαφή των μπαταριών με μεταλλικά αντικείμενα, γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύνδεση ανάμεσα στους τερματικούς ακροδέκτες + και - των μπαταριών σας και να οδηγήσει σε προσωρινή ή μόνιμη ζημιά στην μπαταρία. Μη χρησιμοποιείτε φορτιστή ή μπαταρία που έχει υποστεί ζημιά

UPS TURBO-X 650VA LINE INTERACTIVE. Εγχειρίδιο χρήσης

UPS TURBO-X 650VA LINE INTERACTIVE. Εγχειρίδιο χρήσης UPS TURBO-X 650VA LINE INTERACTIVE Εγχειρίδιο χρήσης 1. Σηµειώσεις σχετικά µε την ασφάλεια (Για να είστε ασφαλείς κατά τη χρήση του UPS, παρακαλούµε να σεβαστείτε τα ακόλουθα:) Παρακαλούµε φορτίστε τη

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Keyboard BLK-400

Bluetooth Keyboard BLK-400 Bluetooth Keyboard BLK-400 Πληροφορίες Υλικό: Πλαστικό ABS Χαρακτηριστικά: 82 πλήκτρα, για Desktop PC, Mac OS και Galaxy Σύνδεση: Bluetooth 3.0 Αντοχή πλήκτρων: Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια πατήματα Συμβατά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης WGL-600 Ασύρματο Laser Ποντίκι

Εγχειρίδιο Χρήσης WGL-600 Ασύρματο Laser Ποντίκι Εγχειρίδιο Χρήσης WGL-600 Ασύρματο Laser Ποντίκι ΠΡΟΣΟΧΗ: Για σωστή χρήση της συσκευής, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση. Τοποθέτηση των μπαταριών Αυτό το ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Bluetooth 3.0 & 2.4GHz

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Bluetooth 3.0 & 2.4GHz Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Bluetooth 3.0 & 2.4GHz BT-400 Περιεχόμενα συσκευασίας Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι x 1 Νάνο-δέκτης USB x1 Αλκαλική Μπαταρία AA x1 Οδηγίες Χρήσης x1 1 1. Περιγραφή πλήκτρων Αριστερό πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Χειριστήριο για PS3

Ασύρματο Χειριστήριο για PS3 Ασύρματο Χειριστήριο για PS3 Οδηγίες: 1) Πιέστε το πλήκτρο P3 και οι ενδείξεις LED καναλιού θα αναβοσβήσουν με αργό ρυθμό. Το χειριστήριο βρίσκεται σε κατάσταση αναζήτησης σύνδεσης. 2) Όταν δεν υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο Πληκτρολόγιο 2.4 GHz KWL-800

Εγχειρίδιο Χρήσης. Ασύρματο Πληκτρολόγιο 2.4 GHz KWL-800 Εγχειρίδιο Χρήσης Ασύρματο Πληκτρολόγιο 2.4 GHz KWL-800 ΠΡΟΣΟΧΗ: Για σωστή χρήση της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση. Τοποθέτηση των μπαταριών Αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth-Powerbank 6000 mah

Bluetooth-Powerbank 6000 mah Bluetooth-Powerbank 6000 mah Οδηγίες Χρήσης Χαρακτηριστικά Προϊόντος Χωρητικότητα μπαταρίας: 6000mah, Προδιαγραφές Bluetooth: 4.0+EDR Τάση εισόδου φόρτισης: DC5V 1.5A, /Έξοδος DC5V 1.8A,Τοποθετήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Οπτικό ποντίκι WG-500 RF 2.4 GHz

Εγχειρίδιο Χρήσης. Οπτικό ποντίκι WG-500 RF 2.4 GHz Εγχειρίδιο Χρήσης Οπτικό ποντίκι WG-500 RF 2.4 GHz ΠΡΟΣΟΧΗ: Για σωστή χρήση της συσκευής, θα πρέπει να διαβάσετε το παρόν εγχειρίδιο πριν την εγκαταστήσετε. Τοποθέτηση των μπαταριών Το οπτικό ποντίκι RF

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Αν δεν λειτουργεί σωστά, πραγματοποιήστε ξανά τα παραπάνω βήματα.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Αν δεν λειτουργεί σωστά, πραγματοποιήστε ξανά τα παραπάνω βήματα. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα συσκευασίας: Ασύρματο οπτικό ποντίκι 1τμχ. Νανό-δέκτης USB 1τμχ. Αλκαλική μπαταρία ΑΑ 1τμχ. Εγχειρίδιο χρήσης 1τμχ. Τοποθέτηση μπαταρίας (Εικόνα 1) Να χρησιμοποιείτε μόνο

Διαβάστε περισσότερα

2. Περιεχόμενα Συσκευασίας

2. Περιεχόμενα Συσκευασίας ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του Selfie Stick. Η συσκευή σας βασίζεται στην τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας HID, που είναι κατάλληλη για συσκευές με ios 4.0 ή μεταγενέστερο και

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

Informer Compact series

Informer Compact series Informer Compact series Line Interactive Ημιτονικής Εξόδου 1kVA/2kVA/3kVA Uninterruptible Power Supply ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ακουστικού Bluetooth PBL-60

Οδηγίες Χρήσης Ακουστικού Bluetooth PBL-60 Οδηγίες Χρήσης Ακουστικού Bluetooth PBL-60 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Φόρτιση του ακουστικού... 4 Ενδείξεις συσκευής... 5 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση... 7 Σύζευξη του ακουστικού Bluetooth με κινητό τηλέφωνο...

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/pliktrologia-keyboards.htm

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/pliktrologia-keyboards.htm ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ε.Κ Με την παρούσα, η ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε., δηλώνει ότι ο εξοπλισμός αυτός συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της οδηγίας 2004/108/ΕΚ (EMC) και φέρει τη σήμανση Αντίγραφο της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Bluetooth Φορητό Ηχείο SBL-10. Λειτουργίες. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ένδειξη λειτουργίας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Bluetooth Φορητό Ηχείο SBL-10. Λειτουργίες. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Ένδειξη λειτουργίας Λειτουργίες ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μπορείτε να συνδέσετε το ηχείο μέσω Bluetooth με συσκευές που διαθέτουν Bluetooth. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο μικρόφωνο για ν απαντήσετε ή να πραγματοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA

INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA LINE-INTERACTIVE UPS Uninterruptible Power System INFORM GUARD COMPACT 1000VA / 1500VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση ή τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

Άνετο ασύρματο πληκτρολόγιο DWLC-3000 Χαμηλό προφίλ Κομψό και άνετο

Άνετο ασύρματο πληκτρολόγιο DWLC-3000 Χαμηλό προφίλ Κομψό και άνετο Άνετο ασύρματο πληκτρολόγιο DWLC-3000 Χαμηλό προφίλ Κομψό και άνετο Το πληκτρολόγιο multimedia σας επιτρέπει να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πολυμέσων με νέο στυλ και άνεση. Επίσης σας επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Headset PBL-50. Εγχειρίδιο Χρήσης

Bluetooth Headset PBL-50. Εγχειρίδιο Χρήσης Bluetooth Headset PBL-50 Εγχειρίδιο Χρήσης 1 1. Εισαγωγή Αυτό το Bluetooth headset σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε και να λάβετε κλήσεις οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε (στο δρόμο, στο γραφείο κ.ά.). Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό Ηχείο Bluetooth

Φορητό Ηχείο Bluetooth Φορητό Ηχείο Bluetooth Όψη συσκευής και Οδηγίες χρήσης: Αναπαραγωγή/ Παύση Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση Μικρόφωνο Αύξηση + / Αύξηση έντασης/ έντασης/ Επό- Επόμενο τραγούδι τραγούδι - / Μείωση έντασης/

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ SELFIE STICK. Οδηγίες Χρήσης

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ SELFIE STICK. Οδηγίες Χρήσης ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ SELFIE STICK Οδηγίες Χρήσης Σχεδιάγραμμα του προϊόντος Ιμάντας ασφαλείας Πλήκτρο κλείστρου/ χρονοδιακόπτη Αφαιρούμενο κλείστρο Δέρμα Βάση κινητού Σχεδιάγραμμα του προϊόντος Ξεκλείδωμα Τοποθετήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 3.Περιγραφή του πίνακα 3.1 Πρόσοψη 3.2 Ενδείξεις LED στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ-INVERTER ΚΑΘΑΡΟΥ ΗΜΙΤΟΝΟΥ YXP & YXP UPS 1. Οδηγίες ασφαλείας 2. Εισαγωγή προϊόντος καθαρού ημιτόνου YXP 2.1 Δυνατότητες 2.2 Κύρια χαρακτηριστικά 2.3 Πρόσοψη των 300-600W

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Speaker Sound Beat

Bluetooth Speaker Sound Beat ΕΛΛΗΝΙΚΑ Bluetooth Speaker Sound Beat Οδηγίες Χρήσης Αγαπητέ χρήστη, Σας ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή αυτού του φορητού ηχείου Bluetooth, του BT076. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS.

F G H. Περιγραφή λυχνιών και ακουστικών προειδοποιήσεων Ένδειξη Ήχος Έξοδος Φόρτιση Περιγραφή Ενέργεια - - Όχι Ναι Το UPS είναι Ανοίξτε το UPS. Πληροφορίες προϊόντος E A C F G H A: ιακόπτης On/Off : Με ηλεκτρικό ρεύµα: σταθερά µε πράσινο χρώµα Με µπαταρία: αναβοσβήνει µε πράσινο χρώµα C: Με ηλεκτρικό ρεύµα: δείχνει το επίπεδο φορτίου Με µπαταρία:

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Headset PBL 500. Οδηγίες Χρήσης

Bluetooth Headset PBL 500. Οδηγίες Χρήσης Bluetooth Headset PBL 500 Οδηγίες Χρήσης ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ Περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή Χρόνος ομιλίας: 4 ώρες Χρόνος μουσικής: 4 ώρες Χρόνος αναμονής: 120 ώρες Έκδοση Bluetooth: 4.0 Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης HIVE III 16GB

Εγχειρίδιο Χρήσης HIVE III 16GB Εγχειρίδιο Χρήσης HIVE III 16GB Περιεχόμενα Περιγραφή συσκευής...2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...3 Ξεκλείδωμα...2 Κάμερα...3 Αρχική Οθόνη...4 Κεντρικό μενού...5 Οθόνη κεντρικού μενού...5 Ρυθμίσεις Wifi...6

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ DC σε AC ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ UPS SIU 150 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν προκειμένου να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Speaker Waterproof (B18)

Bluetooth Speaker Waterproof (B18) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Bluetooth Speaker Waterproof (B18) Εισαγωγή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν με tablet, notebook και πολλούς τύπους smartphone, για να ακούσετε μουσική και να πραγματοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Headset PBL-30

Bluetooth Headset PBL-30 Bluetooth Headset PBL-30 Εγχειρίδιο Χρήσης Εισαγωγή Χάρη στην ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, το BLUETOOTH HEADSET PBL-30 σας παρέχει έναν βολικό τρόπο ασύρματης σύνδεσης με συσκευές Bluetooth A2DP*1, όπως

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας)

PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust 400/600/1000 Offline UPS (Τροφοδοτικό αδιάκοπης λειτουργίας) 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Στοιχεία: ΟΘΟΝΗ LCD 1) Λειτουργία φόρτισης Όταν είναι σε χρήση, η LCD οθόνη δείχνει το τρέχον φορτίο: 2) Λειτουργία χρήσης Όταν είναι σε λειτουργία χρήσης, οι ενδείξεις στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Winpad 8 Ιντσών Οδηγίες Χρήσης

Winpad 8 Ιντσών Οδηγίες Χρήσης Winpad 8 Ιντσών Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν από τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Headset PBL-10

Bluetooth Headset PBL-10 Bluetooth Headset PBL-10 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του μονοφωνικού Bluetooth headset και ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση του. Παρακαλούμε να διαβάσετε το παρόν εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Headset PBL-20

Bluetooth Headset PBL-20 Bluetooth Headset PBL-20 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του μονοφωνικού Bluetooth headset και ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση του. Παρακαλούμε να διαβάσετε το παρόν εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Ενεργή Μείωση Θορύβου

Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Ενεργή Μείωση Θορύβου Στερεοφωνικά Ακουστικά Bluetooth με Ενεργή Μείωση Θορύβου Οδηγίες Χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτών των ακουστικών Bluetooth Turbo-X με Ενεργή Μείωση Θορύβου. Αυτά τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης WG-800 Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι RF2.4GHz

Οδηγίες Χρήσης WG-800 Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι RF2.4GHz Οδηγίες Χρήσης WG-800 Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι RF2.4GHz ΠΡΟΣΟΧΗ: Για σωστή χρήση της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση. Τοποθέτηση των μπαταριών Αυτό το ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης BT015-CSR

Εγχειρίδιο Χρήσης BT015-CSR Εγχειρίδιο Χρήσης BT015-CSR Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του ηχείου BT015. Πριν ξεκινήσετε, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο χρήσης για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Headset PBL 401. Οδηγίες

Bluetooth Headset PBL 401. Οδηγίες Bluetooth Headset PBL 401 Οδηγίες ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Χρόνος ομιλίας: 4 ώρες Χρόνος αναμονής: 150 ώρες Έκδοση Bluetooth: V2.1 + EDR Προφίλ Bluetooth: HFP/ HSP Μείωση θορύβου: Μείωση θορύβου CVC Εμβέλεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH PHS-400. Οδηγίες Χρήσης

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH PHS-400. Οδηγίες Χρήσης ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH PHS-400 Οδηγίες Χρήσης Για να ξεκινήσετε Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακουστικά Bluetooth: Χαρακτηριστικά 1. Bluetooth 4.0+EDR 2. Ένδειξη LED με δακτύλιο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH

Εγχειρίδιο Χρήσης ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH Εγχειρίδιο Χρήσης ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH Μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε παντού δυναμικό, ασύρματο ήχο! Αυτό το ισχυρό, συμπαγές ηχείο, μπορείτε να το μετακινήσετε εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο και να το πάρετε

Διαβάστε περισσότερα

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας)

PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) GR ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PowerMust Office UPS (Τροφοδοτικό αδιάλειπτης λειτουργίας) ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σηµαντικές οδηγίες για τα µοντέλα της

Διαβάστε περισσότερα

2.4GHz Wireless Air Mouse Keyboard. Οδηγίες Χρήσης

2.4GHz Wireless Air Mouse Keyboard. Οδηγίες Χρήσης 2.4GHz Wireless Air Mouse Keyboard Οδηγίες Χρήσης Σας ευχαριστούμε για την επιλογή αυτού του προϊόντος και ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε τη χρήση του. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι θα διαβάσετε σωστά και θα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ηχείου Bluetooth SBL-401

Εγχειρίδιο Χρήσης Ηχείου Bluetooth SBL-401 Εγχειρίδιο Χρήσης Ηχείου Bluetooth SBL-401 Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του ηχείου Bluetooth SBL-401. Πριν ξεκινήσετε, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΤΥΧΑΙΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ FM/ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΤΥΧΑΙΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ FM/ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Όψεις συσκευής ΜΠΛΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΤΑΣΗ+ ΑΝΑΠΑΡΑ ΓΩΓΗ ΠΡΟΗΓΟΥ ΜΕΝΟ ΕΝΤΑΣΗ- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΤΥΧΑΙΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ FM/ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτιζόμενο Bluetooth Πληκτρολόγιο. Οδηγίες Χρήσης

Φωτιζόμενο Bluetooth Πληκτρολόγιο. Οδηγίες Χρήσης Φωτιζόμενο Bluetooth Πληκτρολόγιο Οδηγίες Χρήσης Παρουσίαση προϊόντος 1. Bluetooth πληκτρολόγιο 2. Πλήκτρα λειτουργιών (F) 3. Όλα τα πλήκτρα 4. Ένδειξη Τροφοδοσίας 5. Ένδειξη Φόρτισης 6. Ένδειξη Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο πληκτρολόγιο με πεδίο αφής και φωνητικές λειτουργίες

Ασύρματο πληκτρολόγιο με πεδίο αφής και φωνητικές λειτουργίες Ασύρματο πληκτρολόγιο με πεδίο αφής και φωνητικές λειτουργίες Εγχειρίδιο Εγκατάστασης & Χρήσης Έκδοση: A1 2012-05-08 Σελίδα 1 από 10 1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του Ασύρματου Πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοπ./ Hands-free Μείωση έντασης AUX Υποδοχή φόρτισης USB Ένδειξη LED

Ενεργοπ./ Hands-free Μείωση έντασης AUX Υποδοχή φόρτισης USB Ένδειξη LED SBL-700 Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth (Προδιαγραφές αντοχής στο νερό: IPX5) Περιεχόμενα συσκευασίας 1 x Ηχείο Bluetooth SBL-700 1 x Καλώδιο φόρτισης Micro USB 1 x Οδηγίες χρήσης 1 x Καλώδιο AUX Ενεργοπ./ Hands-free

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Εισαγωγή στις λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου. Ένδειξη LED Ενεργοποίησης Αντιστάθμιση μπρος/ πίσω

1.1 Εισαγωγή στις λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου. Ένδειξη LED Ενεργοποίησης Αντιστάθμιση μπρος/ πίσω Mini drone 1 1. Τηλεχειριστήριο 1.1 Εισαγωγή στις λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου Τηλεχειριστήριο Ένδειξη LED Ενεργοποίησης Αντιστάθμιση μπρος/ πίσω Πιέστε για ρύθμιση της ευαισθησίας κίνησης στο 60%

Διαβάστε περισσότερα

Smart remote control Οδηγίες Χρήσης

Smart remote control Οδηγίες Χρήσης Smart remote control Οδηγίες Χρήσης Κομψή και εργονομική σχεδίαση. Ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Λειτουργεί ομαλά, χάρη σε προηγμένα γυροσκόπια και αλγορίθμους αντιστάθμισης κραδασμών. Ασύρματη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Gaming Combo 4 in 1. Οδηγίες Χρήσης

Gaming Combo 4 in 1. Οδηγίες Χρήσης Gaming Combo 4 in 1 Οδηγίες Χρήσης Ι. Λειτουργίες Προϊόντος: 1. Στερεοφωνικά ακουστικά Gaming: (1) Απαλά μαξιλαράκια για τα αυτιά και ρυθμιζόμενο μέγεθος κεφαλής, ώστε να είστε ά- νετοι για πολύωρο gaming.

Διαβάστε περισσότερα

Tablet Turbo-X Pearl 8.9

Tablet Turbo-X Pearl 8.9 Tablet Turbo-X Pearl 8.9 1 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του tablet Turbo-X Pearl. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Σημείωση: Οι εικόνες και οι ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Wireless Laser Presenter WPR-400

Wireless Laser Presenter WPR-400 Wireless Laser Presenter WPR-400 Οδηγίες Χρήσης Να διαβάσετε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση και να τις φυλάξετε Τεχνικές Προδιαγραφές Πομπός Συχνότητα RF: 2.4GHz Εμβέλεια: 30 μέτρα Απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Headset PBL 400. Οδηγίες Χρήσης

Bluetooth Headset PBL 400. Οδηγίες Χρήσης Bluetooth Headset PBL 400 Οδηγίες Χρήσης ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Χρόνος ομιλίας: 4 ώρες Χρόνος αναμονής: 150 ώρες Έκδοση Bluetooth: V2.1 + EDR Προφίλ Bluetooth: HFP/ HSP Μείωση θορύβου: Μείωση θορύβου CVC

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SCAN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SCAN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ SCAN Component Guide Κεραία Κλιπ ζώνης Πίσω όψη Πλήκτρο Scan (Αναζήτησης) Πλήκτρο Κάτω Πλήκτρο Call (Κλήσης) Πλήκτρο Talk (Ομιλίας) SCAN Οπή για λουράκι (Πίσω όψη) Οθόνη LCD Πλήκτρο power

Διαβάστε περισσότερα

Niky 600/800. Eγχειρίδιο χρήσης

Niky 600/800. Eγχειρίδιο χρήσης Niky 600/800 Eγχειρίδιο χρήσης Niky 600/800 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 2 Όροι χρήσης 2 3 Εγκατάσταση 3 4 Σήματα και Έλεγχος 3 5 Υπερφόρτιση και Αυτόματος Τερματισμός 4 6 Χαρακτηριστικά 4-5 7 Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Βάση Bluetooth Handsfree

Οδηγίες Χρήσης. Βάση Bluetooth Handsfree Οδηγίες Χρήσης Βάση Bluetooth Handsfree ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Σας ευχαριστούμε για την επιλογή αυτής της βάσης Bluetooth Handsfree. Είναι φορητή και εύκολη στη χρήση. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για σύνδεση με κινητά

Διαβάστε περισσότερα

Αθλητικό Βραχιόλι. Οδηγίες Χρήσης

Αθλητικό Βραχιόλι. Οδηγίες Χρήσης Αθλητικό Βραχιόλι Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

UPS CL SERIES UPS 600CL UPS 800CL UPS 1000CL UPS 1200CL

UPS CL SERIES UPS 600CL UPS 800CL UPS 1000CL UPS 1200CL UPS CL SERIES UPS 600CL UPS 800CL UPS 1000CL UPS 1200CL Τροφοδοτικά αδιάλειπτου παροχής ενέργειας Οδηγίες Χρήσης Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Presenter WPR-300

Ασύρματο Presenter WPR-300 Ασύρματο Presenter WPR-300 1. Γενικά Περιγραφή Αυτή η συσκευή είναι ένα τηλεχειριστήριο με λειτουργία Air Mouse (Έλεγχος δείκτη ποντικιού κινώντας τη συσκευή προς την επιθυμητή κατεύθυνση), Έλεγχο Πολυμέσων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AVRX550U AVRX750U

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AVRX550U AVRX750U ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AVRX550U AVRX750U Digital UPS System Σηµαντικές Οδηγίες Ασφαλείας 2 Εγκατάσταση 3 Έλεγχος 4 Αποθήκευση και Συντήρηση 7 Εκδ. Β, Αναθ. 0 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης DWLC-8000 Ασύρματο Combo RF2.4GHz

Οδηγίες Χρήσης DWLC-8000 Ασύρματο Combo RF2.4GHz Οδηγίες Χρήσης DWLC-8000 Ασύρματο Combo RF2.4GHz ΠΡΟΣΟΧΗ: Για σωστή χρήση της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση. Τοποθέτηση των μπαταριών Αυτό το ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Hybrid Tablet Έκδ. 1.0

Οδηγίες Χρήσης Hybrid Tablet Έκδ. 1.0 Οδηγίες Χρήσης Hybrid Tablet Έκδ. 1.0 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1 Για να γνωρίσετε τη συσκευή Πρόσοψη... 3 Αριστερή όψη... 7 Δεξιά όψη... 7 Κάτω όψη... 8 Κεφάλαιο 2 Βασικές γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Headset PBL-40

Bluetooth Headset PBL-40 Bluetooth Headset PBL-40 Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του Bluetooth Headset με λειτουργία φωνητικής κλήσης. Παρακαλούμε να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο πριν τη χρήση της συσκευής.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Smartphone A^2. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Smartphone A^2. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Smartphone A^2 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο

Φορητά ηχεία. Συνοπτικό εγχειρίδιο Φορητά ηχεία Συνοπτικό εγχειρίδιο 1 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του φορητού συστήματος ηχείων Turbo-X. Αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για τον υπολογιστή σας, το ipod/ iphone, το MP3 player

Διαβάστε περισσότερα

GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA

GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA LINE-INTERACTIVE INTERACTIVE LCD DISPLAY UPS Uninterruptible Power System GUARDIAN LCD 650VA - 2000VA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Παρακαλείσθε να διαβάσετε το εγχειρίδιο διεξοδικά πριν την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Smartphone «Ω 4G» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Smartphone «Ω 4G» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Smartphone «Ω 4G» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν από τη

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH SBL-20 USB ΚΑΡΤΑ TF Κλήσεις Line in Bluetooth Hands-free Μπαταρία λιθίου Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγορά του νέου μας φορητού ηχείου Bluetooth! Υιοθετεί την πιο

Διαβάστε περισσότερα

Off Line UPS. PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

Off Line UPS. PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Off Line UPS PowerWalker VFD 400 PowerWalker VFD 600 PowerWalker VFD 800 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Σημαντική προειδοποίηση ασφάλειας (ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ) ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να αποτρέψετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Έναρξης

Οδηγός Γρήγορης Έναρξης Οδηγός Γρήγορης Έναρξης 1 Για να ξεκινήσετε Πριν συνεχίσετε, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο. 1. Ανοίξτε το κάλυμμα της μπαταρίας 2. Τοποθετήστε κάρτα SIM & κάρτα μνήμης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Line Interactive UPS με υποδοχές φόρτισης για συσκευές USB: 1. Περιεχόμενα συσκευασίας

Οδηγίες Χρήσης Line Interactive UPS με υποδοχές φόρτισης για συσκευές USB: 1. Περιεχόμενα συσκευασίας Οδηγίες Χρήσης Line Interactive UPS με υποδοχές φόρτισης για συσκευές USB: 1. Περιεχόμενα συσκευασίας Θα πρέπει να υπάρχουν τα ακόλουθα εξαρτήματα μέσα στη συσκευασία: -Το UPS -Οι οδηγίες χρήσης -Το καλώδιο

Διαβάστε περισσότερα

Smartphone G420 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Smartphone G420 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης G420 Smartphone G420 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Οι εικόνες και τα σχήματα είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τα μενού της συσκευής. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στο προϊόν που έχετε στα χέρια σας.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ηχείου Bluetooth SBL-401

Εγχειρίδιο Χρήσης Ηχείου Bluetooth SBL-401 Εγχειρίδιο Χρήσης Ηχείου Bluetooth SBL-401 Αγαπητοί πελάτες, Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του ηχείου Bluetooth SBL-401. Πριν ξεκινήσετε, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Turbo-X Breeze III Εγχειρίδιο Χρήσης Turbo-X Breeze III

Turbo-X Breeze III Εγχειρίδιο Χρήσης Turbo-X Breeze III Turbo-X Breeze III Εγχειρίδιο Χρήσης Turbo-X Breeze III [Σηµείωση]: Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης είναι ενδεικτικό και µπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση 1 Περιεχόµενα 1. Οδηγίες Χρήσης... 3 1.1 Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBC9000 Εκκινητής & Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015550 WWW.BORMANNTOOLS.COM Οδηγίες χρήσης για εκκινητή & powerbank Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το

Διαβάστε περισσότερα

Universal Powerbank 2200mAh. Οδηγίες Χρήσης

Universal Powerbank 2200mAh. Οδηγίες Χρήσης Universal Powerbank 2200mAh Οδηγίες Χρήσης Χωρητικότητα Είσοδος 2200mAh DC5V = 1A Έξοδος Διαστάσεις Βάρος DC5V = 1A 23x73,5x31χιλ. 65γρ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτό το Power Bank περιέχει μπαταρία Ιόντων Λιθίου.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Πικάπ Bluetooth ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Οδηγίες Χρήσης. Πικάπ Bluetooth ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Οδηγίες Χρήσης Πικάπ Bluetooth ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ: Φορητό πικάπ 3 ταχυτήτων: 33 1/3, 45 και 78 ΣΑΛ (Στροφές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Έναρξης για Ρολόι

Οδηγός Γρήγορης Έναρξης για Ρολόι Οδηγός Γρήγορης Έναρξης για Ρολόι Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το ρολόι. Το χρώμα του ρολογιού ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς από τα εικονιζόμενα. 1. Προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση

Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Οδηγίες Χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή για επαγγελματική χρήση Αρ. μοντέλου ER140/ER1410 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ER140_EU.indb 1

Διαβάστε περισσότερα

Skyline Drone Οδηγίες Χρήσης

Skyline Drone Οδηγίες Χρήσης Skyline Drone Οδηγίες Χρήσης 1 1. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Προστατευτικά ελίκων x4 Έλικες A/B x2 Φορτιστής x1 Κατσαβίδι x1 Μπαταρία Li-Po x1 Βίδες x8 Τηλεχειριστήριο x1 Drone x1 Συγκρατητικό κινητού τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρο Τροφοδοσίας & LED. Είσοδος & Έξοδος Micro USB. Ενδείξεις LED ενέργειας

Πλήκτρο Τροφοδοσίας & LED. Είσοδος & Έξοδος Micro USB. Ενδείξεις LED ενέργειας Πλήκτρο Τροφοδοσίας & LED Είσοδος & Έξοδος Micro USB Ενδείξεις LED ενέργειας Λειτουργίες: Εξαιρετικά λεπτό, μόνο 9mm. Κύκλοι φόρτισης - διάρκεια ζωής μπαταρίας 500 φορές. Μπαταρίες Lithium Polymer υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών HOFFRICHTER GmbH Mettenheimer Strasse 12 / 14 19061 Schwerin Germany Τηλέφωνο: +49 385 39925-0 Φαξ: +49 385 39925-25 E-Mail: info@hoffrichter.de www.hoffrichter.de powerpackpoint powerpackpoint-ell-0310-01

Διαβάστε περισσότερα

Active Beat. Οδηγίες Χρήσης Έκδ. 4.1

Active Beat. Οδηγίες Χρήσης Έκδ. 4.1 Active Beat Οδηγίες Χρήσης Έκδ. 4.1 Συγχαρητήρια για την αγορά που κάνατε και σας ευχαριστούμε που θα χρησιμοποιήσετε τα α- κουστικά Bluetooth της εταιρείας μας. Πριν ξεκινήσετε τη χρήση διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Active Beat. Οδηγίες Χρήσης Έκδ. 4.1

Active Beat. Οδηγίες Χρήσης Έκδ. 4.1 Active Beat Οδηγίες Χρήσης Έκδ. 4.1 Συγχαρητήρια για την αγορά που κάνατε και σας ευχαριστούμε που θα χρησιμοποιήσετε τα α- κουστικά Bluetooth της εταιρείας μας. Πριν ξεκινήσετε τη χρήση διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

1. Προειδοποιήσεις ασφάλειας Παρακαλούμε να σεβαστείτε τις ακόλουθες προειδοποιήσεις ασφάλειας, ώστε να κάνετε ασφαλή χρήση της συσκευής:

1. Προειδοποιήσεις ασφάλειας Παρακαλούμε να σεβαστείτε τις ακόλουθες προειδοποιήσεις ασφάλειας, ώστε να κάνετε ασφαλή χρήση της συσκευής: ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφάλειας... 2 2 Χαρακτηριστικά... 3 2.1 Λειτουργία εξόδου τάσης με χρονική καθυστέρηση... 3 2.2 Λειτουργία αυτόματης προστασίας... 3 2.3 Προστασία από υπερφόρτωση/ υπερθέρμανση...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ: MCF-16233 / MCF-16234 Διαβάστε τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Smartband Turbo-X x.fit

Smartband Turbo-X x.fit Smartband Turbo-X x.fit Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: KYT-30D Ref. No: 862-8137 ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για

Διαβάστε περισσότερα

GR 1-8 ARTIC V1_22/02/2019

GR 1-8 ARTIC V1_22/02/2019 1-8 V1_22/02/2019 www.gys.fr ΟΔΗΓΊΕΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ Αυτό το εγχειρίδιο περιλαμβάνει οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής σας και τις προφυλάξεις που πρέπει να ακολουθήσετε για τη δική σας ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα

GM 900 LASER GAMING MOUSE

GM 900 LASER GAMING MOUSE GM 900 LASER GAMING MOUSE Μεγάλο και φωτιζόμενο ροδάκι Διακόπτης για αποφυγή ακούσιων πατημάτων κατά τη διάρκεια του gaming Πλήκτρο που βρίσκεται μακριά από το ροδάκι, για αποφυγή ακούσιων πατημάτων κατά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.:010395 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει

Διαβάστε περισσότερα

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση με χημικά που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Wireless Laser Presenter WPR-500 Οδηγίες Χρήσης

Wireless Laser Presenter WPR-500 Οδηγίες Χρήσης Wireless Laser Presenter WPR-500 Οδηγίες Χρήσης Να διαβάσετε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση και να τις φυλάξετε. Οδηγίες Αυτή η συσκευή είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για παρουσιάσεις PowerPoint!

Διαβάστε περισσότερα