ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ. Ακόμα πρέπει να ακολουθούνται οι κανονισμοί, για να υπάρχει το στοιχείο του δίκαιου αποτελέσματος προς όλους.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ. Ακόμα πρέπει να ακολουθούνται οι κανονισμοί, για να υπάρχει το στοιχείο του δίκαιου αποτελέσματος προς όλους."

Transcript

1 2014

2 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ I. Ασφάλεια αγώνα. Κύρια ευθύνη όλων των παραγόντων που συμμετέχουν στην οργάνωση ενός αγώνα, είναι η διεξαγωγή του, με ασφαλή τρόπο για τους αθλητές, τα στελέχη και τους θεατές. II. ΚΑΧ (Κανονισμοί Αγωνιστικής Χιονοδρομίας). Ακόμα πρέπει να ακολουθούνται οι κανονισμοί, για να υπάρχει το στοιχείο του δίκαιου αποτελέσματος προς όλους. III. Χρονοδιάγραμμα αγώνα. Επίσης οφείλουμε να έχουμε μία καλή οργάνωση ώστε να μπορεί να κυλίσει σωστά το πρόγραμμα του αγώνα, από την προκήρυξη του, την προετοιμασία της πίστας, τις προπονήσεις, τη σύσκεψη αρχηγών, τον ίδιο τον αγώνα, ως τα αποτελέσματα και την απονομή.

3 I. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ 1. Πιστοποιημένη πίστα. 2. Μέτρα ασφαλείας (Δίχτυα, στρώματα, αερόσακοι). 3. Πιστοποιημένα υλικά (Κοντάρια, σημαίες). 4. Ασφαλής εξοπλισμός (Κράνος, μπάρα, γυαλιά, προστατευτικά ). 5. Ασφαλής πίστα. 6. Ιατρική κάλυψη.

4 1. Πιστοποιημένη πίστα Οι αγώνες γίνονται πάντα σε πιστοποιημένες πίστες. Η πιστοποίηση ή Homologation όπως συνηθίζουμε να λέμε, αναφέρει τα στοιχεία της πίστας που χρειαζόμαστε για έναν αγώνα, όπως υψόμετρο εκκίνησης και τερματισμού για κάθε αγώνισμα. Επίσης αναφέρει το φάρδος της πίστας στο κάθε σημείο, το μήκος αυτής, τις διαστάσεις του χώρου του τερματισμού, αλλά και ιδιαίτερα σχόλια για χρήση εξοπλισμού ασφαλείας δίχτυα-στρώματα που προϋποθέτουν να υπάρχουν για να έχει ισχύ η πιστοποίηση.

5 2. ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Δίχτυα, στρώματα, αερόσακοι) Πρέπει να γίνεται χρήση μόνο πιστοποιημένων υλικών. Τα δίχτυα χωρίζονται σε τρεις τύπους, στα c nets, b nets και a nets. C nets: είναι τα δίχτυα που έχουν ύψος μέχρι 1,3μ και τα χρησιμοποιούμε για να οριοθετήσουμε διαδρόμους. Δεν είναι δίχτυα ασφαλείας. B nets: είναι τα δίχτυα που έχουν ύψος 2μ και στηρίζονται σε εύκαμπτα κοντάρια. Μπορούν να τοποθετηθούν και σε πολλαπλές σειρές όπου είναι αναγκαίο. A nets: είναι τα δίχτυα που έχουν ύψος 4μ έως 6μ και στηρίζονται σε μόνιμες βάσεις. Χρησιμοποιούνται κυρίως στα γρήγορα αγωνίσματα, μόνα τους ή πίσω από b nets.

6 C nets system

7 B nets system

8 A nets system

9 Τα στρώματα χρησιμοποιούνται κυρίως για να καλύψουμε σταθερά εμπόδια, όπως κολώνες αναβατήρων, κορμούς δέντρων, βράχους κλπ, που όμως δεν βρίσκονται κοντά στη χάραξη της διαδρομής και ήδη υπάρχει προστασία με b nets τουλάχιστον.

10 Οι αερόσακοι μπαίνουν στην πρώτη σειρά πιθανής πρόσκρουσης ενός αθλητή. Χρησιμοποιούνται κυρίως στα speed event και στα άλματα στο snowboard.

11 Σε περίπτωση πρόσκρουσης ενός αθλητή με πλευρικό αερόσακο, πρέπει να γίνει έλεγχος αυτού από έμπειρο προσωπικό και επανατοποθέτηση του. Video 2

12 3. Πιστοποιημένα υλικά (Κοντάρια, σημαίες). Τα κοντάρια (ICR 680) οφείλουν να έχουν τις ίδιες ιδιότητες (ελαστικότητα, επαναφορά), τόσο στις χαμηλές, όσο και στις υψηλές θερμοκρασίες. Υπάρχουν κοντάρια διαφόρων διαμέτρων, από 20mm έως 32mm και διαφόρων υλικών (PVC, πολυκαρβονικό κλπ). Η επιλογή του κονταριού εξαρτάται από την ηλικία των αθλητών και το επίπεδο του αγώνα. Υπάρχουν σταθερά και flex κοντάρια και τοποθετημένα θα πρέπει να έχουν ύψος περίπου 1,8μ από την επιφάνεια του χιονιού.

13 Η σημαία (ICR 690) πρέπει να απελευθερωθεί από το κοντάρι σε περίπτωση που ένας αθλητής πιαστεί από αυτό. Κατά τη διάρκεια μίας κανονικής σύγκρουσης με την πόρτα, η σημαία δεν πρέπει να απελευθερώνεται από το κοντάρι. Πρέπει να είναι διάτρητη για να περνάει ο αέρας μέσα από αυτή. Η τοποθέτηση διαφήμισης πάνω σε αυτή δεν πρέπει να ακυρώνει τη διαπερατότητα του αέρα και να επηρεάζεται ο μηχανισμός κίνησης της πόρτας.

14 4. Ασφαλής εξοπλισμός. (Κράνος, μπάρα, γυαλιά, προστατευτικά ). Το κράνος (ICR 707/807/907/1007) είναι υποχρεωτικό για όλους τους αθλητές και τα ανοιχτήρια, τόσο στον αγώνα όσο και στην επίσημη προπόνηση. Κράνη με μαλακό υλικό στα αυτιά επιτρέπονται μόνο στο SL.

15 Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προστατευτικών προϊόντων, εκτός από το κράνος για την ασφάλεια των αθλητών, τα οποία βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια των προπονητών και των αθλητών για τη χρήση τους όπου χρειάζεται.

16 5. Ασφαλής πίστα. Είναι σημαντικό η χάραξη μίας διαδρομής σε έναν αγώνα, εκτός από ενδιαφέρουσα, να είναι και ασφαλής. Πρέπει να σεβόμαστε τη μορφολογία του εδάφους, οι πόρτες να τοποθετούνται με τον σωστό τρόπο, όπως και τα δίχτυα.

17 Η πίστα του αγώνα πρέπει να είναι περιφραγμένη και απομονωμένη από τους τουρίστες και τους θεατές.

18 Η εκκίνηση (ICR 613) πρέπει να είναι προστατευμένη από τα καιρικά φαινόμενα και επιτρέπεται να βρίσκεται εκεί μόνο ο αθλητής που παίρνει εκκίνηση και αυτός που ακολουθεί. Πρέπει να είναι επίπεδη και αμέσως μετά την μπάρα να έχει τέτοια κλίση που να βοηθάει στην ανάπτυξη της ταχύτητας του αθλητή.

19 Ο τερματισμός (ICR 615) πρέπει να είναι καλά ορατός από τους αθλητές όταν πλησιάζουν σε αυτόν. Πρέπει να είναι περιφραγμένος και κανένας δεν επιτρέπεται να μπει μέσα. Οι αθλητές πρέπει να βγουν από τον χώρο του τερματισμού το συντομότερο δυνατό με όλο τους τον εξοπλισμό.

20 Η προετοιμασία της πίστας όσον αφορά την ποιότητα του χιονιού και την κατάλληλη συνοχή αυτού, επιτυγχάνεται με τη χρήση νερού τουλάχιστον 2 μέρες πριν τη χάραξη της πίστας και τη χρήση χημικών και αλατιού έπειτα.

21 6. Ιατρική κάλυψη. Σε κάθε αγώνα πρέπει να υπάρχει ιατρικό-διασωστικό σχέδιο (ICR 221.6), το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο του αγώνα και τον αριθμό των αθλητών. Ειδικότερα σε κάθε αγώνα πρέπει να υπάρχει γιατρός που να έχει άμεση επικοινωνία με την Ε.Ε. Στην εκκίνηση πρέπει να υπάρχει έλκηθρο διακομιδής με τους χειριστές του και στον τερματισμό ασθενοφόρο. Κανένας αγώνας δεν ξεκινάει αν κάτι από τα παραπάνω λείπει.

22 II. ΚΑΧ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 1. Εξοπλισμός αθλητή. 2. Χάραξη πίστας αγώνα. 3. Υποχρεώσεις-δικαιώματα αθλητών. 4. Χρονομέτρηση αγώνα. 5. Δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα.

23 1. Εξοπλισμός αθλητή. Ένας αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε έναν αγώνα εφόσον ο εξοπλισμός του είναι σύννομος με τους κανονισμούς της κάθε διοργάνωσης και είναι ο μόνος υπεύθυνος για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί (ICR 222). Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα σκι, το snowboard, οι μπότες, τα ρούχα, το κράνος κλπ. Στη φόρμα, πρέπει να υπάρχει το ταμπελάκι και στα σκι πρέπει να αναγράφονται επάνω τα στοιχεία τους από το εργοστάσιο κατασκευής. Γενικά ο εξοπλισμός πρέπει να έχει την εργοστασιακή πιστοποίηση του. Σκι χωρίς φρένα δεν επιτρέπονται. Κατά τη διάρκεια του αγώνα και της επίσημης προπόνησης οι αθλητές πρέπει να φορούν τα νούμερα τους (ICR 606).

24 Γενικά ότι έχει σχέση με τον εξοπλισμό ενός αθλητή, όπως το μήκος των σκι, την ακτίνα τους, τις μπότες, τα γυαλιά, τα γάντια κλπ, ανά αγώνισμα και ηλικία, μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά στις «Προδιαγραφές του αγωνιστικού εξοπλισμού και εμπορικής σήμανσης», στο site της FIS (

25 2. Χάραξη πίστας αγώνα. Κάθε αγώνισμα έχει ιδιαίτερους κανονισμούς που θέτουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο γίνεται η χάραξη από τον χαράκτη της διαδρομής. Οι κανονισμοί ορίζουν την υψομετρική διαφορά μεταξύ αφετηρίας και τερματισμού, τον αριθμό των πορτών σε σχέση με την υψομετρική διαφορά, τα ανοίγματα των πορτών, τις αποστάσεις μεταξύ τους, τα είδη των συνδυασμών κλπ. Τα παραπάνω διαφοροποιούνται ανάλογα με το επίπεδο του αγώνα και την ηλικία των αθλητών (ICR 700/800/900/1000).

26 Όλη τη χάραξη και το σωστό πέρασμα του αθλητή από τις πόρτες το επιβλέπει ο κριτής. Πρέπει να υπάρχουν αρκετοί κριτές ώστε να υπάρχει καλή οπτική κάλυψη όλης της πίστας ακόμα και με δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως η ομίχλη. Οι κριτές οφείλουν να γνωρίζουν τους κανονισμούς, να έχουν εμπειρία και σε περίπτωση εσφαλμένου περάσματος ενός αθλητή, να σημειώνουν στην καρτέλα τους το νούμερο του αθλητή, το νούμερο της χαμένης πόρτας και να κάνουν ένα σκίτσο με τη λάθος πορεία του αθλητή.

27 Οι κριτές πρέπει να βρίσκονται αρκετά κοντά στις πόρτες ώστε να μπορούν να βλέπουν καλά το πέρασμα των αθλητών, αλλά και σε τέτοιο σημείο που να είναι ασφαλείς οι ίδιοι και ο αθλητής, σε περίπτωση εξόδου του. Video 3

28 Μην ξεχνάμε ότι συνήθως οι προπονητές και οι αρχηγοί κάνουν στάση δίπλα σε έναν κριτή. Video 4

29 Μέσα στη διαδικασία του αγώνα, πρέπει να υπάρχει μία πίστα προθέρμανσης των αθλητών, η οποία πρέπει να είναι ασφαλής και αποκλεισμένη από τους τουρίστες. Video 5

30 3. Υποχρεώσεις-δικαιώματα αθλητών. Υποχρεώσεις: Οι αθλητές οφείλουν να γνωρίζουν τους κανονισμούς. Οφείλουν να γνωρίζουν το πρόγραμμα του αγώνα και τις κατευθύνσεις που δόθηκαν στη σύσκεψη αρχηγών-προπονητών από την Ε.Ε. Απαγορεύεται το ντόπινγκ. Οφείλουν να παρευρίσκονται στην απονομή. Οφείλουν να έχουν σωστή αθλητική συμπεριφορά. (ICR 205)

31 Δικαιώματα: Οι αθλητές έχουν δικαίωμα να ζητήσουν επανεκκίνηση του αγώνα, αν εμποδιστούν (ICR 623). Έχουν δικαίωμα να κάνουν ένσταση ενάντια σε μία ακύρωση ενάντια στη χρονομέτρηση ενάντια σε άλλο αθλητή και τον εξοπλισμό του ενάντια σε απόφαση της Ε.Ε. ενάντια στην πίστα και στις συνθήκες της (ICR 641)

32 4. Χρονομέτρηση αγώνα. Το σύστημα χρονομέτρησης των αγώνων πρέπει να είναι πιστοποιημένο. (ICR 611) Πρέπει να υπάρχει το κυρίως σύστημα (Α) και ένα δευτερεύον σύστημα (Β) για ασφάλεια.

33 Σε κάθε αγώνα πρέπει να υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με μπάρα στην εκκίνηση και 2 ζεύγη φωτοκύτταρα στον τερματισμό.

34 Επίσης πρέπει να υπάρχει και ένα χρονόμετρο χειρός τελείως ανεξάρτητο από τα συστήματα Α και Β. Το χρονόμετρο αυτό τυπώνει απευθείας τους χρόνους σε ταινία.

35 Για το GS, το SG και το DH πρέπει στην εκκίνηση να υπάρχει ένα ρολόι που να έχει ακουστικό σήμα ρυθμισμένο ανάλογα με τα διαστήματα εκκίνησης των αθλητών.

36 Σε περίπτωση που το κυρίως σύστημα Α χρονομέτρησης έχει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εφεδρικό σύστημα Β. Οι χρόνοι όλων των αθλητών πρέπει να είναι από το ίδιο σύστημα. Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε χρόνο από το χρονόμετρο χειρός για κάποιον αθλητή, υπολογίζουμε τις διαφορές των χρόνων χειρός από το κυρίως σύστημα των 5 προηγούμενων και των 5 επόμενων αθλητών ή των 10 κοντινότερων και ο μέσος όρος της διαφοράς τους προστίθεται στον χρόνο χειρός.

37 Στη διαδικασία της χρονομέτρησης εμπλέκονται αρκετά άτομα όπως (ICR 612): Ο αφέτης ο οποίος έχει το γενικό πρόσταγμα στην αφετηρία και είναι υπεύθυνος για το προειδοποιητικό σήμα εκκίνησης και τα διαστήματα ανάμεσα στους αθλητές. Ο βοηθός αφέτη που καλεί τους αθλητές στην εκκίνηση με τη σωστή σειρά. Ο χρονομέτρης που είναι υπεύθυνος για τη χρονομέτρηση και πρέπει να συγχρονίσει τα χρονόμετρα τουλάχιστον 60 πριν ξεκινήσει ο αγώνας, αλλά και να βγάζει το συντομότερο δυνατό τα ανεπίσημα αποτελέσματα στον πίνακα ανακοινώσεων ή στο φωτεινό πίνακα. Ο υπεύθυνος τερματισμού που επιβλέπει τον χώρο ανάμεσα στην τελευταία πόρτα και τη γραμμή τερματισμού, επιβλέπει το σωστό πέρασμα της γραμμής τερματισμού και καταγράφει τη σειρά τερματισμού των αθλητών που τερμάτισαν τον αγώνα.

38 Στα αγωνίσματα με σταθερά διαστήματα εκκινήσεων ο αθλητής πρέπει να ξεκινήσει μέσα στα 5 πριν ή 5 μετά τον επίσημο χρόνο εκκίνησης. Ο αθλητής που δεν ξεκινήσει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ακυρώνεται. Σε αγώνες που δεν έχουμε ρολόι, ο αφέτης ενημερώνει 10 πριν την εκκίνηση τον αθλητή και μετά από τα 5 μετράει ανάποδα. Ένας αθλητής που καθυστερήσει στην εκκίνηση θα έχει κυρώσεις. Ο κριτής αφετηρίας μπορεί να δικαιολογήσει μια καθυστέρηση όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Σε περίπτωση αμφιβολίας των λόγων καθυστέρησης, επιτρέπεται ο αθλητής να ξεκινήσει, με προσωρινή απόφαση και αφού συνεδριάσει η Ε.Ε. θα αποφασιστεί αν είναι έγκυρη η συμμετοχή του.

39 5. Δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα Δικαίωμα συμμετοχής σε έναν αγώνα έχουν οι αθλητές της ηλικίας και του φύλου που απευθύνεται ο αγώνας. Οφείλουν να έχουν μαζί τους το δελτίο αθλητή, που περιλαμβάνει τα στοιχεία του αθλητή, με τον κωδικό του και με φωτογραφία του, οπότε μπορεί να γίνει και έλεγχος ταυτοπροσωπίας στην εκκίνηση. Με το δελτίο και τις υπογραφές-σφραγίδα από το σύλλογο του, γνωρίζουμε ότι είναι ασφαλισμένος ο αθλητής και ότι έχει υπογράψει τη δήλωση αθλητού, καθώς επίσης ότι έχει εξεταστεί από γιατρό. Η σειρά εκκίνησης στους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος καθώς επίσης και ο τρόπος κλήρωσης των αθλητών στους αντίστοιχους αγώνες, περιγράφεται στις εγκυκλίους της Ομοσπονδίας.

40 Σε διεθνείς αγώνες και στην κατηγορία ΑΓΕΝ ο κωδικός πλέον είναι της FIS και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν ενεργό κωδικό. Σε κάθε αγώνα εκτός της χώρας μας υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχει συγκεκριμένος αριθμός αθλητών ανά χώρα, όπως περιγράφεται στο Rules for the FIS alpine points, ( Επίσης με βάση την τρέχουσα λίστα βαθμών FIS, γίνεται η κλήρωση και κατ επέκταση η λίστα εκκίνησης του αγώνα.

41 III. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ 1. Δημιουργία ημερολογίου αγώνων. 2. Προκήρυξη αγώνα. 3. Προετοιμασία πίστας αγώνα. 4. Σύσκεψη αρχηγών-προπονητών. 5. Προθέρμανση αθλητών. 6. Ο αγώνας. 7. Αποτελέσματα. 8. Απονομή. 9. Επικύρωση αποτελεσμάτων.

42 1. Δημιουργία ημερολογίου αγώνων. Η διαδικασία οργάνωσης ενός αγώνα ξεκινάει με την ανάθεση του αγώνα σε έναν οργανωτή για μια συγκεκριμένη ημερομηνία και εκεί αναφέρεται η κατηγορία, τα αγωνίσματα, το φύλλο των αγωνιζόμενων και η πίστα. Αυτό φαίνεται στο ημερολόγιο των αγώνων της FIS για διεθνείς αγώνες και στο ημερολόγιο αγώνων της Ε.Ο.Χ. για εγχώριους αγώνες. Στοιχεία της ανάθεσης μπορεί να αλλάξουν μέχρι την προκήρυξη του αγώνα.

43 2. Προκήρυξη αγώνα. Λίγες μέρες πριν την ημερομηνία του αγώνα ο οργανωτής πρέπει να ανακοινώσει δημόσια την προκήρυξη-πρόσκληση του αγώνα ή την ακύρωση ή την αλλαγή του. Στην προκήρυξη πρέπει να υπάρχει το πλήρες πρόγραμμα του αγώνα (ICR 213), που περιλαμβάνει τα στοιχεία του αγώνα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα ονόματα και τηλέφωνα των βασικών στελεχών του αγώνα, το μέρος και την ώρα της πρώτης σύσκεψης αρχηγώνπροπονητών, το μέρος του επίσημου πίνακα ανακοινώσεων, το μέρος και την ώρα της απονομής, την τελική ημερομηνία δηλώσεων συμμέτοχής με τα στοιχεία όπου πρέπει να αποσταλούν αυτές, καθώς επίσης και τα διαθέσιμα καταλύματα για τη φιλοξενία των ομάδων.

44 3. Προετοιμασία πίστας αγώνα. Ο οργανωτής πρέπει να έχει προετοιμάσει την πίστα κατάλληλα ώστε το χιόνι να έχει καλή συνοχή και να είναι σκληρό. Ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δοθεί στα σημεία στροφής. Το φρέσκο χιόνι θα πρέπει να απομακρύνεται από την αγωνιστική γραμμή αλλά και όσο το δυνατόν πιο διευρυμένα από αυτή. Η πίστα θα πρέπει να είναι έτοιμη πριν την πρώτη επίσκεψη της Ε.Ε. και φυσικά πριν την πρώτη προπόνηση.

45 4. Σύσκεψη αρχηγών-προπονητών. Στη σύσκεψη ορίζονται όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα. Γίνεται ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού. Ορίζεται το μέρος και η ώρα της επόμενης σύσκεψης. Γίνεται η κλήρωση των αθλητών υπό την επίβλεψη του διαιτητή. Πριν ξεκινήσει η σύσκεψη έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος όλων των απαραίτητων εγγράφων των αθλητών (δελτία, δηλώσεις αθλητών, επιβεβαιώσεις ή όχι συμμετοχής ) και του οργανωτή (Homologation, προηγούμενες αναφορές, ασφαλιστήριο συμβόλαιο).

46 5. Προθέρμανση αθλητών. Στη σύσκεψη θα πρέπει να ανακοινωθεί ο χώρος στον οποίο οι αθλητές μπορούν να κάνουν ζέσταμα. Ο οργανωτής οφείλει να μεριμνήσει για ασφαλή πίστα, εκτός της πίστας του αγώνα, στην οποία οι προπονητές να μπορούν να στήσουν πόρτες, σε συνεργασία πάντα μεταξύ τους.

47 6. Ο αγώνας. Για να μπορέσει η προγραμματισμένη ροή του αγώνα να κυλίσει ομαλά θα πρέπει όλα τα στελέχη του αγώνα, να είναι στη θέση τους την ώρα που πρέπει,(η Ελλανόδικος Επιτροπή, ο αφέτης, ο χρονομέτρης, ο έφορος πίστας, ο χαράκτης, ο έφορος κριτών, οι κριτές, οι πιστέρ, το συνεργείο και όποιος άλλος εμπλέκεται στον αγώνα). Οι προπονητές και οι αθλητές επίσης οφείλουν να ακολουθούν το πρόγραμμα όσον αφορά την αναγνώριση της πίστας και την εκκίνηση του αγώνα.

48 7. Αποτελέσματα. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα του αγώνα αναρτώνται και ανακοινώνονται άμεσα. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται μόλις λήξει ο χρόνος των ενστάσεων, δηλαδή 15 από την ανακοίνωση των άκυρων.

49 8. Απονομή. Ο χρόνος και το μέρος της απονομής είναι γνωστά από το πρόγραμμα. Σε περίπτωση κάποιας αλλαγής, πρέπει να υπάρχει ανακοίνωση στον επίσημο πίνακα ανακοινώσεων ή ακουστική ενημέρωση προς όλους. Η απονομή δε μπορεί να ξεκινήσει αν ο Τεχνικός Εκπρόσωπος δεν επικυρώσει τα αποτελέσματα. Αθλητής που δεν παρευρίσκεται στην απονομή αδικαιολόγητα, χάνει το βραβείο του. Σε περίπτωση σοβαρού κολλήματος μπορεί να στείλει αντικαταστάτη να παραλάβει το βραβείο, χωρίς όμως να έχει το δικαίωμα να ανέβει στο βάθρο.

50 9. Επικύρωση αποτελεσμάτων. Μετά το τέλος του αγώνα ο Τεχνικός Εκπρόσωπος οφείλει μέσα σε τρεις μέρες να στείλει τα επίσημα αποτελέσματα την αναφορά του και τα υπόλοιπα χαρτιά (ανάλογα με τον αγώνα) στον οργανωτή και στην FIS ή την ΕΟΧ, ώστε να επικυρωθεί ο αγώνας και κατ επέκταση τα αποτελέσματα.

51

Π1-K Π2-Κ

Π1-K Π2-Κ Α.Π. 1489 Αθήνα 19 Οκτωβρίου 2011 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο 8 ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΏΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ 1.

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ I ΑΛΠΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ Επιμέλεια: Μαγγιώρη Μαρία Έκδοση 2014 2 ο Μέρος Κανόνες κοινοί για τα Αλπικά Αγωνίσματατα Για την τεχνική οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Από αυτούς τους διορισμούς τα ανωτέρω πρόσωπα γίνονται μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής.

Από αυτούς τους διορισμούς τα ανωτέρω πρόσωπα γίνονται μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. 2 ο Μέρος Κανόνες κοινοί για τα Αλπικά Αγωνίσματα Για την τεχνική οργάνωση των αγώνων του εθνικού πρωταθλήματος θα ισχύσουν οι κανονισμοί, όπως αναφέρονται μέσα στον ΚΑΧ. 600 Οργάνωση Αναφορά γίνεται στο

Διαβάστε περισσότερα

Η οργάνωση των αγώνων σκι Αντοχής

Η οργάνωση των αγώνων σκι Αντοχής Τεχνική Επιτροπή Βορείων Αθλημάτων Η οργάνωση των αγώνων σκι Αντοχής Επιμέλεια: Τσουρέκας Τιμολέων Δεκέμβριος 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 1 Κεφάλαιο Ι 2 Οργανωτική δομή ενός χιονοδρομικού αγώνος 2 Χρονοδιάγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Έγκριση νομιμότητας αντικατάστασης του 2 ου μέρους του κανονισμού ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ)».

ΘΕΜΑ: «Έγκριση νομιμότητας αντικατάστασης του 2 ου μέρους του κανονισμού ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ)». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ & ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2016-17 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ 2017 Ι. Εθνικό πρωτάθληµα 1. Γενικοί κανονισµοί αγώνων Χιονοσανίδας& Ελεύθερου Σκι 1.1 Οι αγώνες του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ E.Ο.Χ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ E.Ο.Χ Α.Π. : Αθήνα / /2012 ΑΡΘΡΟ 1: ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ E.Ο.Χ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Για την διεξαγωγή των Αλπικών Αγωνισμάτων έτους 2012-2013 (Απόφαση ΔΣ της../../2012 μετά από εισήγηση της ΕΑΑ) ΗΛΙΚΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2018-19 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΙΟΝΟΣΑΝΙΔΑΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ 2019 Ι. Εθνικό πρωτάθληµα 1. Γενικοί κανονισµοί αγώνων Χιονοσανίδας& Ελεύθερου Σκι 1.1 Οι αγώνες του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2014-15 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ No 1.3 1.1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ...3 ΑΡΘΡΟ Νο 2.. 3 2.1 ΟΔΗΓΙΕΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Τα ρόλλερ πρέπει να είναι εµπορικά προϊόντα διαθέσιµα στο δηµόσιο κοινό

Τα ρόλλερ πρέπει να είναι εµπορικά προϊόντα διαθέσιµα στο δηµόσιο κοινό 396 Αγώνες Ρόλλερσκι 396.1 Προσδιορισμός κανονισμών Ρολλερσκι 396.1.1 Οι κανονισµοί που καλύπτονται σε αυτό το κεφάλαιο των ΚΑΧ εστιάζονται στο αθλήµα του ρολλερσκι οι οποίες είναι διαφορετικές στη µεθοδολογία

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2014» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 30/10/2014 Αριθ. Πρωτ: -170- Προς : 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου. 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ. Χάραξη. Σχολή Προπονητών 2014 3-5 Πηγάδια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ. Χάραξη. Σχολή Προπονητών 2014 3-5 Πηγάδια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ Χάραξη Σχολή Προπονητών 2014 3-5 Πηγάδια Τύποι πορτών Σταθερές πόρτες Αρθρωτές πόρτες (διάφοροι τύποι) Κοντές πόρτες Φούντες Διάφορα υλικά για την διαμόρφωση ειδικών στίβων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ II ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΟΧΗΣ Eπιμέλεια: Τσουρέκας Τιμολέων ΑΘΗΝΑ 2001 200 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ Κοινοί Κανονισμοί για όλα τα Χιονοδρομικά Αγωνίσματα 201

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

tel. +30 210 3230182, fax +30 210 3230142, info@eox.gr, 71 28 th Oktober ( Patision) 10434-GR, Athens- Greece Σελ.1

tel. +30 210 3230182, fax +30 210 3230142, info@eox.gr, 71 28 th Oktober ( Patision) 10434-GR, Athens- Greece Σελ.1 tel. +30 210 3230182, fax +30 210 3230142, info@eox.gr, 71 28 th Oktober ( Patision) 10434-GR, Athens- Greece Α.Π.: 1237 Αθήνα,25 Οκτωβρίου 2013 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ Αγαπητοί φίλοι, Σας διαβιβάζουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ Νο 2 Ο ΗΓΙΕΣ, ΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Η αγωνιστική χρονιά αρχίζει στη 1 η

ΑΡΘΡΟ Νο 2 Ο ΗΓΙΕΣ, ΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Η αγωνιστική χρονιά αρχίζει στη 1 η Α.Π.: Αθήνα, Οκτωβρίου 2013 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Για την διεξαγωγή των Αλπικών Αγωνισµάτων έτους 2013-2014 (Απόφαση Σ της 12./10./2012 µετά από εισήγηση της ΕΑΑ) Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ CEV

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ CEV ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ CEV Σεπτέμβριος 2015 - 2-1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Χρόνος Περιγραφή Ενέργειες διαιτητών Ενέργεια ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Κανονισμοί Εθνικού Πρωταθλήματος Κριτήρια επιλογών Εθνικών Ομάδων 2014-15 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσματα 1.Αγώνας Σκι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 11-05-2012 20.00 Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 12-05-2012 08.30 Πύλη Διοικητικός Έλεγχος 12-05-2012 09.00-11.00 Υποχρεωτική Ενημέρωση συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ 111149 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ II ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΟΧΗΣ Επιμέλεια: Τσουρέκας Τιμολέων Έκδοση 2012 492 2 300 Αγώνες Σκι Δρόμων Αντοχής 300.1 Όλοι οι αγώνες Δρόμων

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 15, 16 & 17 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2017 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 15, 16 & 17 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών Κ1: Ανδρών Γυναικών Full Contact: Ανδρών Γυναικών Light

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1

Line Follower. 1. Σκοπός. 2. Η Δοκιμασία. 3. Το Ρομπότ. Line Follower v.1.1 Διοργάνωση : Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΟΝΟΜΑ ΑΓΩΝΑ: ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Κάθε παράγραφος των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΙ Η προαγωγή της υγείας Η κοινωνική αλληλεπίδραση Χαρακτήρας περιπέτειας Αρχή ομαδικής συνεργασίας

ΣΚΟΠΟΙ Η προαγωγή της υγείας Η κοινωνική αλληλεπίδραση Χαρακτήρας περιπέτειας Αρχή ομαδικής συνεργασίας Περιγραφή του προγράμματος Το Kids Athletics είναι ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα για μαθητές που αποτελεί μία διαφορετική προσέγγιση από το ενήλικο μοντέλο του Στίβου. Αυτή η προσέγγιση στρέφεται σε μορφές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 2018» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 10-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Χανιά 25/10/2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Χανιά 25/10/2014 Β ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2014 ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Χανιά 25/10/2014 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΙΟΧ σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει τη Β φάση του Πανελληνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2013» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2013 Αριθ. Πρωτ: -219- Προς 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ 2. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σηςΧίου ( μέσω Διευθύνσεων) 3. Μ.Μ.Ε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΝΑΟΒ Μαρτίου 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΝΑΟΒ Μαρτίου 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΝΑΟΒ 30-31 Μαρτίου 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24 διοργανώνει Διασυλλογικό Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων)

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων) ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Α Ranking List Laser Radial U19 Γενική (Εφήβων και Νεανίδων) Optimist Γενική (Παίδων και Κορασίδων) Σάββατο και Κυριακή 23.03. - 24.03.2019 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Ο αγώνας διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Σελίδα 1 από 20 Εγκύκλιοι Αλπικών Αγωνισματων

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Σελίδα 1 από 20 Εγκύκλιοι Αλπικών Αγωνισματων ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 2015-16 Σελίδα 1 από 20 Εγκύκλιοι Αλπικών Αγωνισματων 2015-16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ No 1 3 1. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 3 ΑΡΘΡΟ Νο 2 3 2.1 ΟΔΗΓΙΕΣ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship Greece

Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship Greece Επίσημη Πρόσκληση International Kyokushin kan Championship Greece TAKE THE FIRST CHANGE!!! Στις 1 Απριλίου 2018 ημέρα Κυριακή, στο κλειστό στάδιο μπάσκετ, περιοχή Αγίου Νικολάου επί της οδού Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ 1. Ο πρόεδρος της επιτροπής για αγώνες dragster πρέπει να πραγματοποιήσει επιθεώρηση των αγωνιστικών διαδρομών και να εξασφαλίσει ότι οι προδιαγραφές για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013»

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013» Ε λ λ η νικ ή Λυγουριό 13 Μαΐου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Αριθ. Πρωτ.26 /13-05-2013 Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδικας: 21052-Λυγουριό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu 25 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και η Ελληνική κλάση Platu 25 προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

DRAG DAY MOTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 17-06-2014 20.00 Γραμματεία

DRAG DAY MOTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 17-06-2014 20.00 Γραμματεία DRAG DAY MOTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 17-06-2014 20.00 Γραμματεία Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 21-06-2014 11.00 Πύλη Διοικητικός Έλεγχος 21-06-2014 11.00-12.30

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2017-18 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2016 27 & 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 LASER MASTER (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 Ο Ναυτικός Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2016 2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2016-17 1/11/2016 Γενική οδηγία για εθνικές κατηγορίες (υπενθύμιση): Αθλητής/αθλήτρια για τον/την οποίο/οποία έχει κατατεθεί το δελτίο του στη γραμματεία και

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Σελίδα 1 από 20

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Σελίδα 1 από 20 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 2016-17 Σελίδα 1 από 20 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ No 1 3 1. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 3 ΑΡΘΡΟ Νο 2 3 2.1 ΟΔΗΓΙΕΣ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ηµοσθένης Κ. Αλεξόπουλος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΙΟΥ ΣΚΙΙ Η διαφήµιση ενός χορηγού στον χώρο του αθλητισµού,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Optimist, Optimist Ανάπτυξης, Laser 4.7, Laser Radial, 420 11-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η σημείωση «[DP]» σε ένα κανόνα στην Προκήρυξη του αγώνα σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων που διέπουν την λειτουργία αθλητικών σωματείων, τις διατάξεις του καταστατικού, των διεθνών κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-12 ΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία. Διαδρομές. Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Τοποθεσία. Διαδρομές. Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) Τοποθεσία Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. 200 Κοινοί Κανονισµοί για όλα τα Χιονοδροµικά Αγωνίσµατα. 201 Κατάταξη των αγώνων

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. 200 Κοινοί Κανονισµοί για όλα τα Χιονοδροµικά Αγωνίσµατα. 201 Κατάταξη των αγώνων ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ 00 Κοινοί Κανονισµοί για όλα τα Χιονοδροµικά Αγωνίσµατα 0 Κατάταξη των αγώνων 0.. Παγκόσµιο Πρωτάθληµα (Π.Π.) (συµπεριλαµβάνεται και των εφήβων) και Χειµερινοί Ολυµπιακοί Αγώνες. 0. Αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019 Κανονισμοί Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ 2018 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΛΙΟΥΓΚΑΣ» 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Αριθ.Πρωτ.:912/26-11-2018 Ηλικιακές Κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (ΚΑTA): 6 7 8 9 10

Διαβάστε περισσότερα

(How To) Build Α Court

(How To) Build Α Court Guidelines (How To) Build Α Court Προδιαγραφές και Οδηγίες Κατασκευής & Λειτουργίας Γηπέδου Beach Volleyball Μάρτιος 2017 GUIDELINES_How-To-Build-A-Court 2017 1 Οδηγίες Κατασκευής & Λειτουργίας Γηπέδου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SUPERMOTO 2009 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ SUPERMOTO Το SUPERMOTO είναι ένας αγώνας που διεξάγεται σε κλειστή κυκλική διαδρομή που αποτελείται από άσφαλτο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο σύλλογος Κατοίκων Νέας πολιτείας στα πλαίσια του δεκαήμερου «8 ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΕΙΑ 2016»,διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλες τις ηλικίες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αριθμ.Πρωτ: 192 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ Αθήνα:11/4/2017 ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/10-4-2017 Αρχιμήδους 16 Παναθηναϊκό Στάδιο Αθήνα, 11635 Τηλ:210-7564013, 210-7564060 Fax: 210-7564013 Email: oeva32@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. Προγράμματα 1.1. Κάθε πρόγραμμα Τραμπολίνο απαρτίζεται από 10 ασκήσεις. 1.2. Δεν επιτρέπεται η επαναληπτική προσπάθεια ενός προγράμματος. 1.2.1. Εάν υπάρχει φανερή ενόχληση στην εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΑΜΕΙΝΟΚΛΕΙΑ 2017» 10 &11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 OPTIMIST LASER STD LASER RADIAL LASER 4,7 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΣΣΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Τηλ. 2741088474 & 6944523634 & 6943484237 Ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Προκήρυξη ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Moυάιτάι (Π.Ο.Μ.) Το Α.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (LIONS CAMP) διοργανώνει το Σάββατο 02 Φεβρουαρίου 2019 Διασυλλογικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) προκηρύσσει για τις 26 και 27 Αυγούστου του 2017 το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ με διοργανωτή τον ΣΕΒΑΣ Αλεξ/πολης και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Προκήρυξη ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ MUAYTHAI Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Moυάιτάι (Π.Ο.Μ.) Το Α.Σ. ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗΣ (WHITE TIGER CAMP) διοργανώνει το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 Διασυλλογικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΑΙΠΟΥΣ 2016» E.A.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ Χίος 5/11/2016 Αριθ. Πρωτ :-197- ΠΡΟΣ: 1. Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( Έδρες τους ) 2. Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χίου 3. Σχολεία Α /θμιας και Β /θμιας Εκπ/σης Χίου ( μέσω Διευθύνσεων)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ :

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ : E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ. 82100 ΤΗΛ-ΦΑΞ : 22710 20588 e-mail: segaschios-samos@otenet.gr Προς Ε.Α.Σ.-Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ (παράκληση να ενημερωθούν άμεσα τα σωματεία μέλη σας)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2015-16 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 156/13102017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΑΓΩΝΑ: ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Κάθε παράγραφος

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ DRAGSTER 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ DRAGSTER 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Μ.Α.Ε.) ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ DRAGSTER 2016 Περιεχόμενα Α. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ DRAGSTER... 3 Υποχρεωτικό κείμενο στο Briefing... 3 Ποιοι συμμετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN)

«1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) «1o KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE» (ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩN) 8 24 / 5 / 15 Το Καβούρι Tennis Club, προκηρύσσει το «Γ τουρνουά Ανδρών / Γυναικών, 1 Ο KAVOURI TENNIS CLUB OPEN SERIES - COSMOTE». Το

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) Τοποθεσία Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Σελίδα 1 από 20

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Σελίδα 1 από 20 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ 2016-17 Σελίδα 1 από 20 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ No 1 3 1. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 3 ΑΡΘΡΟ Νο 2 3 2.1 ΟΔΗΓΙΕΣ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ε.Ο.Χ.Α. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΔΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ε.Ο.Χ.Α. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΔΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ε.Ο.Χ.Α. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ ΠΑΙΓΝΙΩΔΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η ΕΟΧΑ αναλαµβάνει συγκεκριµένη πρωτοβουλία για να προωθήσει τις δραστηριότητες στο Χιόνι για παιδιά. Σκοπός είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 31.5. Σελίδα 1/9 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 / ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 2015

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 2015 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 2015 21-22/03/2015 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο ΙΟΧ σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει αγώνα με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «3ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6 ο Κύπελλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» OPTIMIST LASER 4,7 - TECHNO 293 2 3 Απριλίου2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 6 7 8 9 10 11 12 & 13 ετών ΚUMITE ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ηλικιακές κατηγορίες (με βάση την ημερομηνία γέννησης) 8 9 10 11 12 &

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «2ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Διάθλου. А. Τύποι αγωνισμάτων:

Κανονισμοί Διάθλου. А. Τύποι αγωνισμάτων: Κανονισμοί Διάθλου Γενικά: Κατηγορίες: - Σκι Αντοχής και Σκοποβολή. - Rules of IBU /International Biathlon Union/ - Αντρες και Γυναίκες- από 21 ετών - Νέοι και Νέες - από 19 ως 21 ετών - Έφηβοι και Νεάνιδες

Διαβάστε περισσότερα