ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΝΕΥΣΤΗΣ ΛΕΜΒΟΥ RIB ΜΕΤΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΝΕΥΣΤΗΣ ΛΕΜΒΟΥ RIB ΜΕΤΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ"

Transcript

1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΝΕΥΣΤΗΣ ΛΕΜΒΟΥ RIB ΜΕΤΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Α/Α ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 1 α. ΝΑΑ Z IAN 15 //Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ β. NAA Z ΑΠΡ 15 //ΓΕΝ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΝΕΥΣΤΗΣ ΛΕΜΒΟΥ RIB ΜΕΤΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΩΣ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (7.000,00 ). ΕΝΑ (1) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β». Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες εταιρείες εντός ΔΕΚΑ (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης να αποστείλουν προσφορά εντός σφραγισμένου φακέλου στην υπηρεσία μας (ΠΝΜ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ-ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ-ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ-ΤΚ:17510 Π.ΦΑΛΗΡΟ-Τ/Φ: ).Δεν θα ληφθούν υπόψη προσφορές που θα παραληφθούν μετα την παρέλευση του Δεκαημέρου. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Σημρος (Ε) Δ. Πήττας,Προιστάμενος Γραφείου ΝΚ, ΠΝ-Τ/Φ:

2 ΥΠΟΜΝΗΜΑ 1. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. 2. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ,Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ (ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ) ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΌΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ-ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. 3. ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝ (6,144% ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑ ΜΕΧΡΙ 2.500,00 ΚΑΙ 6,244% ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 2.500,00 ) ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ Φ.Ε 4% ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Φ.Π.Α 23% ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ 4. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: Α. Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. Β. ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΒΑΝ, ΤΡΑΠΕΖΑ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ,ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ. 5. Η ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤAI ΔΕΚΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. 6. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ. 7. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

3 8. ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ (ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ) ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. 9. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΟ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ. Πλοίαρχος Σωτ. Χαραλαμπόπουλος ΠΝ Κυβερνήτης Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ

4 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΝΕΥΣΤΗΣ ΛΕΜΒΟΥ RIB Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή καθορίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις προμήθειας πνευστής λέμβου RIB μετά εξωλέμβιας μηχανής 2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ/ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ: 1. Τύπος λέμβου: 1.1 Φουσκωτό σκάφος με πολυεστερική γάστρα από ενισχυμένο GRP. 1.2 Μήκος λέμβου από 3,80 έως 4,10 μέτρα. 1.3 Πλάτος λέμβου από 1,80 έως 2,00 μέτρα. 1.4 Μεταφερόμενο φορτίο: 4 άνδρες με τον εξοπλισμό τους ή 5 άνδρες χωρίς εξοπλισμό. 1.5 Ελάχιστη ταχύτητα: Με φορτίο ενός ατόμου και πλήρες καυσίμων, 30 κόμβοι Με πλήρες φορτίο, 20 κόμβοι 1.6 Η λέμβος θα δύναται να επιχειρεί σε κατάσταση θαλάσσης τουλάχιστον 4 μποφόρ. 1.7 Το σκάφος θα μπορεί να τηρείται σε κατάσταση υδρολισθήσεως με ελάχιστη ταχύτητα τα 14 knots σε κατάσταση θαλάσσης τρία (3) με πλήρες φορτίο καυσίμων και 400 κιλά. 1.8 Απαιτείται κατάλογος φορέων που κάνουν χρήση ιδίου τύπου σκάφους, σε άλλη περίπτωση απαιτείται δείγμα. (όρος απαράβατος).

5 2. Γάστρα: 2.1 Η γάστρα θα είναι κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά (ενισχυμένο GRP) και θα έχει γωνία καθρέπτη (transom deadrise). 2.2 Το σασί της λέμβου, τα στεγανά, τα διαχωριστικά, το πάτωμα θα είναι κατασκευασμένα από ελαφριά συνθετικά υλικά και όχι από ξύλο ή προϊόντα ξύλου, όπως κόντρα-πλακέ θαλάσσης. 2.3 Οι ρητινικές επιστρώσεις της γάστρας θα γίνουν υπό ενδεδειγμένες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας ώστε να επιτευχθούν οι μέγιστες αντοχές. Το ναυπηγείο θα έχει πιστοποιητικό καταλληλότητας από Νηογνώμονα, ISO Ο προμηθευτής πρέπει να έχει άδεια λειτουργίας της επιχείρησης που να είναι απολύτως συναφής με το αντικείμενο. (κατασκευή φουσκωτών σκαφών). 2.5 Θα περιλαμβάνει πλήρες σύστημα ανάρτησης τεσσάρων (4) σημείων. 2.6 Θα υπάρχει ξεχωριστό στρίτσο άγκυρας αυτοστραγγιζόμενο. 2.7 Η γάστρα θα είναι κατάλληλα κατασκευασμένη ώστε το σκάφος να δύναται να επιχειρεί με το 50% των αεροθαλάμων ξεφούσκωτο. 2.8 Στη γάστρα θα υπάρχουν δύο (2) στεγανά διαμερίσματα γεμισμένα με ελαφρύ υλικό που δεν απορροφά υγρασία (αποκλείεται πολυουρεθάνη), ώστε να είναι αβύθιστη με το 50% των αεροθαλάμων ξεφούσκωτους 2.9 Χρώμα γάστρας σκούρο γκρι. RAL Το πάτωμα θα είναι αντιολισθητικό από το καλούπι.

6 2.11 Το σκάφος θα αντέχει στην πρόσκρουση από ελεύθερη πτώση ύψους (4) μέτρων στη θάλασσα χωρίς εξοπλισμό και εξωλέμβια μηχανή Η μέθοδος επιστρώσεως των πολυεστερικών υλικών θα είναι με το χέρι και όχι με μηχάνημα ψεκασμού (hand lay-up) Στον καθρέπτη της λέμβου θα υπάρχει μια τάπα με πεταλούδα Ο καθρέπτης (παπαδιά) θα είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε να δέχεται κινητήρα long. 3. Αεροθάλαμοι: 3.1 Οι αεροθάλαμος της λέμβου θα σχηματίζει U και θα είναι κατασκευασμένος από Neopren Hypalon 1670dtex / 1500gr/m 2 ενώ οι κολλήσεις θα είναι εν ψυχρώ. 3.2 Οι αεροθάλαμοι θα έχουν διάμετρο 0,45 μέτρα, με πιθανή απόκλιση +/- 2%. 3.3 Αριθμός αεροθαλάμων (διαμερίσματα) τρείς (3), με βαλβίδες πλήρωσης και υπερπλήρωσης για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά. 3.4 Οι αεροθάλαμοι θα είναι κατασκευασμένοι με διαμήκεις ραφές, οι οποίες θα καλύπτονται με κατάλληλες ταινίες εσωτερικά και εξωτερικά (πλάτους 5-6 εκατοστών). 3.5 Σε δύο (2) σημεία επί του αεροθαλάμου δεξιά και αριστερά θα υπάρχει διπλή εξωτερική επένδυση, αντιολισθητική για την επιβίβαση αποβίβαση ανδρών από το ίδιο υλικό του αεροθαλάμου αλλά αντιολισθητικό (αποκλείεται από PVC). 3.6 Το χρώμα των αεροθαλάμων της λέμβου θα είναι γκρι. (Gris Neptune) Θα διαθέτει δυο (2) χειρολαβές λαστιχένιες εξωτερικά του αεροθαλάμου στην πρύμνη και δύο (2) στην πλώρη

7 3.7 Οι αεροθάλαμοι θα έχουν σχήμα U (αποκλείεται πλώρη ή πρύμνη από πολυεστέρα) και θα είναι ενιαίοι, χωρίς εγκάρσιες τομές. 3.8 Στην πρύμνη, στο κάτω μέρος των αεροθαλάμων, θα υπάρχει ενίσχυση από το ίδιο υλικό κατασκευής τριγωνικού σχήματος, μήκους τουλάχιστον 1,00 μέτρου. 3.9 Ο αεροθάλαμος δεν θα πρέπει να έχει απώλεια αέρα για τουλάχιστον ένα χρόνο προς τούτο απαιτείται Υπεύθυνη Δήλωση του κατασκευαστή (η μέτρηση θα πραγματοποιηθεί με ίδιες συνθήκες θερμοκρασίας) 3.10 Στο πλευρικό εξωτερικό μέρος του αεροθαλάμου (περιμετρικά του σκάφους) θα υφίσταται κατάλληλος, προσκρουστήρας (κυματοθραύστης) πλάτους τουλάχιστον 9 εκατοστά τόσο για την εκτροπή των κυμάτων όσο και για την προστασία του αεροθαλάμου από εκδορές στις συγκρούσεις Ο αεροθάλαμος θα διαθέτει στις πλευρές σχοινί ρέλι με ενδιάμεσο κενό περίπου 80 πόντους. 4. Εξοπλισμός: 4.1 Η πρόσδεση της πλώρης θα γίνεται από τον κρίκο που θα βρίσκεται στην πλώρη της γάστρας, ενώ η πρόσδεση στην πρύμνη θα γίνεται από δυο κοτσανέλα. 4.2 Θα διαθέτει τρεις (3) ανοξείδωτους κρίκους ρυμούλκησης στην πλώρη και επιπλέον δύο (2) ανοξείδωτους κρίκους ρυμούλκησης στην πρύμνη. 4.3 Θα υπάρχουν μια φορητή δεξαμενή καυσίμων των 25 λίτρων. 4.4 Η λέμβος θα διαθέτει κονσόλα με κάθισμα ίππο ενσωματωμένη με τη γάστρα, που θα περιλαμβάνει: Τιμόνι με κλωβό και ντίζα.

8 4.4.2 Χειριστήριο μηχανής Κουμπί απενεργοποίησης μηχανής (Αμέσου κράτησης) σε περίπτωση πτώσης του χειριστή Στροφόμετρο, Ωρόμετρο, Τριμόμετρο, Τάση μπαταρίας Μαγνητική πυξίδα Ασφαλειοδιακόπτης τεσσάρων (4) θέσεων με ενδείξεις LED. Ο πίνακας με τους ασφαλειοδιακόπτες θα είναι στεγανός Πρίζα ναυτικού τύπου παροχής 12V Η λέμβος θα διαθέτει κάθισμα για τον χειριστή (καναπέ) Το κάθισμα του χειριστή ( ίππος ) από κάτω θα είναι διαμορφωμένο για χώρο αποθήκευσης. 4.5 Στο εμπρόσθιο μέρος του πατώματος της λέμβου θα υπάρχουν δύο (2) δέστρες για την πρόσδεση του εξοπλισμού της Υπηρεσίας. 4.6 Η λέμβος θα διαθέτει αντλία άντλησης κυτών ηλεκτρική 12V, 1000 GPH. 4.7 Η λέμβος θα διαθέτει πλοϊκά φώτα. 5. Φορητός εξοπλισμός: 5.1 Ένας (1) προβολέας έρευνας, ο οποίος θα είναι προσαρμοσμένος στην κονσόλα και αποσπώμενος. 5.2 Μία (1) χειροκίνητη αντλία αέρος διπλής ενέργειας. 5.3 Ένας (1) πυροσβεστήρας 1 κιλού, τοποθετημένος σταθερά. 5.4 Δύο (2) σχοινιά των 10 μέτρων Φ8 χιλ. 5.5 Μία (1) πλωτή άγκυρα με σχοινί 5 μέτρων Φ10 χιλ. 5.6 Μία (1) άγκυρα τύπου Bruce 3,5 κιλών, αλυσίδα τουλάχιστον 6 μέτρα και τουλάχιστον 30 μέτρα σχοινί Φ8χιλ.

9 5.7 Τέσσερα (4) μπαλόνια προστασίας πλευρικά, φουσκωτά με βαλβίδα Ένα σετ αυτιών πλυσίματος κινητήρα. 5.9 Δύο (2) κουπιά τύπου καγιάκ στερεωμένα εσωτερικά 5.10 Θα διαθέτει μία (1) μπαταρία 12volt, τουλάχιστον 55 Ampere, σταθερά τοποθετημένη με ιμάντα και καστάνια ανοξείδωτη Θα διαθέτει δύο (2) ιμάντες ανακρέμασης με τέσσερα (4) ναυτικά κλειδιά και κεντρικό κρίκο ανακρέμασης (κουλούρι), έτσι ώστε το σκάφος να είναι απόλυτα ζυγισμένο. 6. Πρόωση λέμβου: 6.1 Η λέμβος θα διαθέτει εξωλέμβια μηχανή 40 ίππων εγκατεστημένη, τετράχρονη long. 6.2 Απαιτείται εγκατάσταση κεντρικού φίλτρου με υδατοπαγίδα τύπου RACOR για την μηχανή. 6.3 Ντίζες χειριστηρίου, ντίζα τιμονιού, πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση. 6.4 Διακόπτης επιλογέας απομόνωσης μπαταριών (on-off). 6.5 Θα διαθέτει μία (1) προπέλα αλουμινίου στην εξωλέμβια μηχανή. 6.6 Εργαλειοθήκη με εργαλεία για την μηχανή. 6.7 Το χρώμα της μηχανής θα είναι στις αποχρώσεις του γκρι ή μπλε ή μαύρο. 7. Εγγύηση: 7.1 Το σκάφος θα έχει εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον για τέσσερα (4) χρόνια. 7.2 Ο κινητήρας θα συνοδεύεται από εγγύηση τουλάχιστον δύο (2) ετών. 7.3 Το σκάφος θα συνοδεύεται με εγγύηση για την επάρκεια ανταλλακτικών τουλάχιστον για δέκα (10) χρόνια.

10 8. Υποστήριξη: 8.1 Κάλυμμα σκάφους βραδύκαυστο. 8.2 Εγχειρίδιο στην Ελληνική ή Αγγλική σχετικά με την χρήση και λειτουργία της μηχανής και του σκάφους. 8.3 Θα παράσχει εκπαίδευση στο προσωπικό του Π.Ν. επί 1 ημέρα στα υποσυστήματα, μηχανισμούς, βλάβες και στην τεχνολογία των μηχανημάτων. 9. Τόπος παράδοσης υλικών : Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ,Μαρίνα Φλοίσβου, Τροκαντερό. Πλοίαρχος Σωτ. Χαραλαμπόπουλος ΠΝ ` Κυβερνήτης Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΕΙΔΙΟΥ 10, ΑΘΗΝΑ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΕΙΔΙΟΥ 10, ΑΘΗΝΑ Ανήκει στο Φ.900/111/Σ.76///07/15/ΤΕΣ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ () ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ ΚΩΣ, 30/10/2015 Αρ.Πρωτ: 2846/2015 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια ενός (1) φουσκωτού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 1.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: #235.000,00 # 1. ΣΚΟΠΟΣ Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή έχει σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΠΡΟΣ: Όλους τους ενδιαφερόµενους ΠΦ ΟΥΡΑΝΟΣ Τηλ. 210 5531918 Φ. 604/01/16 Σ. 291 KOIN: Αµφιάλη, 18 Οκτ 16 Συνηµµένα: Ένας (1) Πίνακας Εβδοµαδιαίου Προγραµµατισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 06-06-18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02Ε/18 ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ M/M ΠΟΣ. NSN ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 31 22/10/2014 1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ ΠΛΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ TEM 01

ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 31 22/10/2014 1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ ΠΛΩΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ TEM 01 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ / ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΑΡΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 31 22/10/2014 1.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΩΝ ΠΛΩΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 03/17

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 03/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 05-09-17 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 03/17 Α/Α NSN PART NUMBER NCAGE Μ/Μ ΠΟΣ 1 2 3 4 5330231141845

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 04/18

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 04/18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 04/18 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 14-06-18 ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΕΣ 69/18// 07-06-18 / ΚΦ1270 Α/Α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02/17

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02/17 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 24-08-17 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 02/17 Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PART NUMBER NCAGE Μ/Μ ΠΟΣ (2) ΣΕΤ W6

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Εξοπλισμός

Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Εξοπλισμός Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Εξοπλισμός H σειρά PL570/CS περιλαμβάνει σκάφη αναψυχής σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του Det Norske Veritas (Νορβηγικός Νηογνώμων) για σκάφη αναψυχής μικρότερα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 02/15 NCAGE. (κωδ. αρ. κατασκευα στή) 12X15-M8 ST37/ D NT- P NT- P

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 02/15 NCAGE. (κωδ. αρ. κατασκευα στή) 12X15-M8 ST37/ D NT- P NT- P ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 24-02-5 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 02/5 Α/Α ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΔ. ΦΕΣ 625.59/600/5 /24-02- 5/ΚΕΦΝ/ΚΦ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...4

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...4 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΔ Α ΕΚΔΟΣΗ ΠΝΕΥΣΤΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ 27 ΜΑΪΟΥ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

To μοντέλο Touring One είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.4 m. Φέρει την σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την

To μοντέλο Touring One είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.4 m. Φέρει την σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την To μοντέλο Touring One είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.4 m. Φέρει την σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την YA4841/276/52 της Ελληνικής Δημοκρατίας (οδηγία 94/25

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 55/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M 1 THERMOSTATIC VALVE G2153 ΕΑ 2

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 55/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M 1 THERMOSTATIC VALVE G2153 ΕΑ 2 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Ανήκει στο Φ.800/186/18/Σ.293//13-04-18/ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΝΣ, 13-04-18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 55B/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M 3 SHAFT ΕΑ 2 4 STOP SOLENOID A4249 ΕΑ 2

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 55B/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M 3 SHAFT ΕΑ 2 4 STOP SOLENOID A4249 ΕΑ 2 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Ανήκει στο Φ.800/385/18/Σ.614//05-07-18/ΚΕΦΝ/ΔΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΝΣ, 05-07-18 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΝ/ΔΕΚ 01/15. NSN (αρ. ονομαστικού συστ. κωδικοπ.) KG 7.000,00

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΝ/ΔΕΚ 01/15. NSN (αρ. ονομαστικού συστ. κωδικοπ.) KG 7.000,00 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 24-02-15 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΝ/ΔΕΚ 01/15 Α/Α ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜΟ- ΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΣ, 24-08-2015 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN M/M ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΣ, 24-08-2015 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN M/M ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΦ 1260 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Ανήκει στο Φ.800/ 398 /15/Σ.499//24-08-15/ΚΕΦΝ/ΔΕΑ/ΥΕΠ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΣ, 24-08-2015 A/A ΕΝΤΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 05/19. Υλικά Ελασματουργικών Εργασιών ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Α. ΕΛΑΣΜΑΤΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm) Β. ENIΣΧΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 05/19. Υλικά Ελασματουργικών Εργασιών ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Α. ΕΛΑΣΜΑΤΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (mm) Β. ENIΣΧΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 05/19 Υλικά Ελασματουργικών Εργασιών ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Α. ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 03-04-19

Διαβάστε περισσότερα

Υ/Β ΠΟΝΤΟΣ Ανήκει στο ΑΔ.Φ.072/01/184/Σ.093/29 Ιουν 2015 Σαλαμίνα,29 Ιουν 15

Υ/Β ΠΟΝΤΟΣ Ανήκει στο ΑΔ.Φ.072/01/184/Σ.093/29 Ιουν 2015 Σαλαμίνα,29 Ιουν 15 ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ Α. ΝΑΑ 220523Ζ ΜΑΙΟΥ 15/ ΥΒ ΠΟΝΤΟΣ Β. ΝΑΑ 250922Ζ ΜΑΙΟΥ 15/ ΔΥ Γ. ΝΑΑ 270859Ζ ΜΑΙΟΥ 15/ ΑΣ Δ. ΝΑΑ 290717Ζ ΜΑΙΟΥ 15/ ΓΕΝ Ε. ΝΑΑ 231120Ζ ΙΟΥΝ 15/ ΚΕΦΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: για την προμήθεια πλωτού μέσου φύλαξης λιμνοθαλασσών με απευθείας ανάθεση"

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: για την προμήθεια πλωτού μέσου φύλαξης λιμνοθαλασσών με απευθείας ανάθεση Ταχ. Δ/νση : Κατσιμήτρου 1 & Κομμένου Ταχ. Κωδ. : 47 100 Άρτα Τηλ. : 26810 71919 Fax. : 26810 23593 Πληροφορίες: Κώνστας Σπύρος Άρτα, 27/1/2011 Αρ. Πρωτ.: 70 ΘΕΜΑ: "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: για

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ ΕΡΓΑΣΙΩΝ /ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΑΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 39 27/11/2014 1.ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ TEM 06 2.ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΟ ΚΟΜΠΛΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σκαραμαγκάς, 18 Μαρ. 19 στο έγγραφο ΑΔ Φ.800/07/407/Σ.119//ΣΕΝΤ

ΣΧΟΛΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σκαραμαγκάς, 18 Μαρ. 19 στο έγγραφο ΑΔ Φ.800/07/407/Σ.119//ΣΕΝΤ ΣΧΟΛΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Σκαραμαγκάς, 18 Μαρ. 19 στο έγγραφο ΑΔ Φ.800/07/407/Σ.119//ΣΕΝΤ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΕΝΤ Α/Α 1 ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 18 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 48/17 Φ.600/48/17/Σ.48 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΣΤΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 48/17 Φ.600/48/17/Σ.48 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 48/17 Φ.600/48/17/Σ.48 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΜΑΙΟΣ 2017 1. ΣΚΟΠΟΣ -1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ

ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ ΑΔΑ:.. ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ2 ΤΜΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ2 ΤΜΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ2 ΤΜΗΜΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑ: ΠΝΕΥΣΤΟΙ ΛΕΜΒΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 Α-1 Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «B» ΣΤΟ Γ2-ΙΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ 4900 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΔΑ :7ΞΜ06-ΨΟΔ ΕΠ Φ. 604/263/135868 Σ.372//6-6-17 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 1. Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 και ώρα 10:30, στα Γραφεία του Τμήματος Προμηθειών του ΚΕΦΝ/ΔΕΚ, στο Ναύσταθμο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω6ΛΠ6-Ζ8Ρ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/48/17 Σ : 120 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

Ανήκει στο Φ. 800/6/65/Σ.89//24 Ιαν 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανήκει στο Φ. 800/6/65/Σ.89//24 Ιαν 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/6/65/Σ.89//24 Ιαν 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Υγειονομικού Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 1η Υ. ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ.: 213-2052518 ΦΑΞ : 213-2052441 Email: promitheion@paidon-pentelis.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/113/668/Σ.681/ 4 Ιουλίου 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1) ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/73/337/Σ.341/30-03-18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 03/19. Υλικά Επισκευής ΚM ΤΠΚ ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 03/19. Υλικά Επισκευής ΚM ΤΠΚ ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σούδα: 19-03-19 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 03/19 Υλικά Επισκευής ΚM ΤΠΚ ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΔΥ NSN

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΝΤΙΖΑ BACK REST ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ COCKPIT ΤΑΜΠΛΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΒΑΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΝΤΙΖΑ BACK REST ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ COCKPIT ΤΑΜΠΛΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΒΑΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ BILGE ΑΝΤΛΙΑ PUMP ΣΕΝΤΙΝΑΣ COCKPIT ΣΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ SIDE PANELS ANCHOR ΒΙΝΤΖΙ ΑΓΚΥΡΑΣ WINCH ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΝΤΙΖΑ BACK REST ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ COCKPIT ΤΑΜΠΛΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΒΑΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΔΕΙΑΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 97/2013 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 97/2013 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Ανήκει στο Φ.800/188/13/Σ.298 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 97/2013 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΝΣ, 05-09-2013 A/A ΕΝΤΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ & ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠ.: ,00 Φ.Π.Α.24% 4.032,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ & ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠ.: ,00 Φ.Π.Α.24% 4.032,00 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα : Διαχείρισης Κίνησης Συντήρησης Οχημάτων & Μηχανημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΝΟ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΝΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΔΑ: 6ΚΥΞ6-ΜΡ6 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΝΟ ΑΡΙΘ. ΕΝΤ ΟΛΗ Σ 1. ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ TAS 021413Ζ JUN 15 /ΓΕΝ 26 Αυγούστου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/34/173/Σ.190/01 Μαρ 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Διεύθυνση Τεχνικής Υποστήριξης Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 35/2015 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 35/2015 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ NSN PN NCAGE M/M ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ Ανήκει στο Φ.800/105/15/Σ.144 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΝΣ, 31032015 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 35/2015 A/A ΕΝΤΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ To μοντέλο PL 745 CL είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.45 m. Φέρει τη σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την YA4841/276/52 της

Διαβάστε περισσότερα

Α) ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ

Α) ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ 1.1 Η προσφερόμενη Κλίνη Νοσηλείας ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας, ηλεκτρική, και κατάλληλη για Νοσοκομειακή χρήση. Να περιλαμβάνει στρώμα και κομοδίνο με τραπεζοτουαλέτα. Α) ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/453/17 Σ : 687 Τηλ. : 28210-85526 Σούδα : 26 Οκτ 2017 Συνημμένα: Όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟ : «Κατασκευή Χώρου Υγειονοµικής Ταφής Απορριµµάτων (Χ.Y.T.A.) ήµου Νάξου (Ν1100a)» 9.512.000 ευρώ εκέµβριος 2012 K:\N1100a\cons\tefhi\MAPS.doc N1100a/5176

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/72/331/Σ.337//30-03-18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1) ΗΜ/ΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΜΗΜΑ 7200 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΣ/ ΝΟ. Α/Α Περιγραφή Μ/Μ Ποσότητα 1

ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΜΗΜΑ 7200 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΣ/ ΝΟ. Α/Α Περιγραφή Μ/Μ Ποσότητα 1 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΜΗΜΑ 7200 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΣ/ ΝΟ A/A ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 1 06/02/2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Υλικά για την κατασκευή υπόβαθρου/βάσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/63/293/Σ.307/26 Μαρ 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΛΑΤΟΔΙΑΝΟΜΕΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 1/2017 ΚΑ 35.7131.0010 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 8.680,00 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ 24% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ψ6ΗΓ6-ΨΤ4

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ψ6ΗΓ6-ΨΤ4 -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ψ6ΗΓ6-ΨΤ4 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/134/18 Σ. : 274 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ A/A ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1 ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η προσφερόμενη Κλίνη Νοσηλείας ασθενών να είναι σύγχρονης τεχνολογίας, 1.1 ηλεκτρική, και κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια πλωτού συναρμολογούμενου συστήματος για την πρόσδεση σκαφών» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

«Προμήθεια πλωτού συναρμολογούμενου συστήματος για την πρόσδεση σκαφών» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «Προμήθεια πλωτού συναρμολογούμενου συστήματος για την πρόσδεση σκαφών» 1. ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1.1 ΘΕΜΑ: Προμήθεια, και εγκατάσταση πλωτού συναρμολογούμενου συστήματος για την πρόσδεση σκαφών και

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ 17PROC006286653 2017-06-06 ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝ: ΔΔΜΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/Δ ΧΡΗΜΑΤ.ΔΙΑΧ/ΣΗ Τηλέφ. 28210-82324 Φ. 611.1/11/17 Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΣ/ΔΤ/4900 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΔΑ :ΩΔΛ56-ΞΑΖ ΑΔΑΜ:16PROC004970817 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑ 4900 Φ.600/14/136277 Σ.256//5-8-16 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ / ΕΡΓΑΣΙΩΝ/

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΟΔΙΚΟ ΑΠΑΓΩΓΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΩΝ ( DOWN DRAFT )» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ:16.605,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: <<Προμήθεια Μηχανημάτων για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών >>

ΕΡΓΟ: <<Προμήθεια Μηχανημάτων για τη Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών >> ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Κ.Μ. : Π 87/2010 ΠΡΟΫΠ : 9046,65

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε γλώσσες προγραμματισμού στο ΚΑΣΜΝ

Παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε γλώσσες προγραμματισμού στο ΚΑΣΜΝ ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ανήκει στο Φ.060/7/18 /Σ.75//18/05/18 Σκαραμαγκάς, 18 Μαΐου 2018 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» Παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε γλώσσες προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΕΜΠΩΝ Ταχ. Δ/νση : 400 06 Συκούριο Αρ. Μελ. 1/2017 Πληροφορίες : Σαΐτης Νικόλαος. Τηλ. : 24953 50520 Τελεφαχ : 24950 52130 Ε-mail : deya@dimostempon.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών/Εργασιών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΨΕΧ06-Ξ3Β ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/31/16 Σ : 267 Τηλ. : 28210-82408

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

Ε Ι Δ Ι Κ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΟ: Προμήθεια μηχανικού σαρώθρου Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ χωρητικότητας πέντε (5) κυβικών. ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΜΗΧ/ΚΟΥ ΕΞ/ΜΟΥ Ηράκλειο 1 / 9 / 2009

Διαβάστε περισσότερα

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 95ΧΧ6-ΖΣΛ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ `

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 95ΧΧ6-ΖΣΛ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 95ΧΧ6-ΖΣΛ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/60/18 Σ. : 155 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ ΠΛΕΥΡΩΝ ΑΝΟΙΓΟMΕΝΑ

ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ ΠΛΕΥΡΩΝ ΑΝΟΙΓΟMΕΝΑ ΑΝΤΛΙΑ ΣΕΝΤΙΝΑΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΒΙΝΤΖΙ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ ΚΑΜΠΙΝΑΣ MARINE WC ΒΑΣΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΘΗΚ. ΧΩΡΟΙ COCKPIT ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΑΛΥΜΜΑ ΑΥΤΟΑΔΕΙΑΖΟΜΕΝΟ COCKPIT ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΚΟΜΠΛΕ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ ΓΚΑΖΙΟΥ/ORIGO

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 60ΒΧ6-ΗΕΕ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/136 /18 Σ. : 285 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΔΤΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΔΤΣ ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛ ΗΣ ΣΗΜΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΔΤΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ V-35 Connector shell female (ΣΕΤ) (NSN: 5935NTC027969)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΔ3Υ6-4Κ5 ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/107/17 Σ : 217 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ

ΘΕΜΑ: Εβδομαδιαίος Προγραμματισμός Προμηθειών ΝΚ/ΔΚ/ΝΑΤΟ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 6Κ3Κ6-6ΥΨ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ Φ. : 608.6/295/18 Σ. : 591 Τηλ. : 28210-85526

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1527/2019. Θέμα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. (με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του Δημάρχου)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1527/2019. Θέμα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. (με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του Δημάρχου) 1 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: 7ΝΘΗΩ1Ρ-Κ2Κ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος, 9/4/2019 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ: 2/18286 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ: 22410-35445 ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΝΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΩ Σ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΚ/ΔΝΟΝΑΤΟ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΝΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΩ Σ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΚ/ΔΝΟΝΑΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» στο έγγραφο ΑΔ Φ. 604/2/15/Σ.280 /21 Aπρ 15/ΝΚ/ΔΝΟ ΑΔΑ: ΩΗΨ86-ΟΩ9 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΝΟ ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟ ΛΗΣ 1. ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΣ TAS 041221Ζ ΦΕΒ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Πληροφορίες : Τζανιδάκης Βασίλης Τηλέφωνο: 2810 399-185 Fax: 2810 229-207 e-mail : prom@heraklion. gr web site: Heraklion.gr ΗΡΑΚΛΕΙΟ,.../.../2011

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άδελε 15/11/2018 ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: 30280 ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Πληροφορίες: Χαραλαμπίδου Σουμέλα Τηλ : 2831341013

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΝΑΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Πίνακας Προμέτρησης 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Συγγραφή Υποχρεώσεων 5. Τιμολόγιο Μελέτης 6. Ενδεικτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ To μοντέλο Touring One είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.45 m. Φέρει τη σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την YA4841/276/52 της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 10/2017

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 10/2017 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τηλ. 210-5530110 / 111 Φ.604/10/17 Σ.104 Σκαραμαγκάς, 6 Ιουλίου 2017 Συνημμένα: Όπως στο κείμενο ΘΕΜΑ: Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού με Έγγραφες

Διαβάστε περισσότερα

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

-ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ -ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ- -ΕΠΕΙΓΟΝ- ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/ΓΡΑΦ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ` ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ-Ι/ΠΙΣΤ ΝΑΤΟ ΔΔΜΝ/ΔΚΓ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ To μοντέλο Touring One είναι φουσκωτό σκάφος αναψυχής ολικού μήκους 7.45 m. Φέρει τη σήμανση CE με έγκριση του Ελληνικού Νηογνώμονα σύμφωνα με την YA4841/276/52 της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) Θεσσαλονίκη, 23-03-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000118 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΕΜΠΩΝ Ταχ. Δ/νση : 400 06 Συκούριο Αρ. Μελ. 1/2018 Πληροφορίες : Σαΐτης Νικόλαος. Τηλ. : 24953 50520 Τελεφαχ : 24950 52130 Ε-mail : deya@dimostempon.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ/ ΕΡΓΑΣΙΩΝ /ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΑΡΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣ 44 23/04/25 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Αγοράς υπ αριθμ. 87/2018

Έρευνα Αγοράς υπ αριθμ. 87/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Tαχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 16 Tαχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ 23/5/14 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΑΘΗΝΑ 23/5/14 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλεφ : 213-20 88 715 Fax: 213-20 88 530 Πληροφορίες : Δ.Παρασκευοπούλου ΑΘΗΝΑ 23/5/14 ΑΡ.ΠΡΩΤ:9295 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:ΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ullman JockeySeatstm Ullman Dynamics

Ullman JockeySeatstm Ullman Dynamics ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ Ullman JockeySeats tm ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Ullman Dynamics ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Ullman JockeySeats ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ Η Ullman Dynamics είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΥΩΝ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου ΕΡΓΟ : Προμήθεια Ειδών Γραφείου & Σκευών του Δήμου Χίου

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 10611 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 03-08-2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΝΩΝ ΜΑΦ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΝΩΝ ΜΑΦ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΝΩΝ ΜΑΦ 1. Η προσφερόμενη κλίνη να είναι καινούργια, σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλη για χρήση σε Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, ηλεκτροκίνητη, από υλικά υψηλής ποιότητας, ελαφριά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Προμήθεια υλικών επισκευής χώρου λουτρών

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Προμήθεια υλικών επισκευής χώρου λουτρών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 10 Νοεμβρίου 2017 Προμήθεια υλικών επισκευής χώρου λουτρών Συνολικού ποσού έως Οκτώ Χιλιάδων Ευρώ (8.000,00Ε) Παρακαλούνται

Διαβάστε περισσότερα

α. Φ.604/9/06/Σ.51097/ /ΓΕΝ/Ε1-Ι β. ΝΑΑ Ζ ΜΑΙ 17/ΓΕΝ

α. Φ.604/9/06/Σ.51097/ /ΓΕΝ/Ε1-Ι β. ΝΑΑ Ζ ΜΑΙ 17/ΓΕΝ ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : ΓΕΝ/ Ε ΗΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΤΑΙΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΦΟ ΙΑΣΜΟΥ 7200 Τηλέφ. 49928 Φ. 600/110/167189 Σ. 716 Σαλαµίνα, 29 Ιουν 17 ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας»

«Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» Η Μ Ο Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Η Υ Ρ Ε Υ Σ Η Σ - Α Π Ο Χ Ε Τ Ε Υ Σ Η Σ Κ Α Λ Α Μ Α Τ Α Σ. Ε. Υ. Α. Κ. «Προµήθεια τεσσάρων (4) ηλεκτροκίνητων οχηµάτων για την.ε.υ.α. Καλαµάτας» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 20.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Βόλος 16/08/2013

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Βόλος 16/08/2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Θέμα: Προμήθεια οχήματος (4Χ4) άμεσης επέμβασης με δεξαμενή για κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την παρούσα μελέτη πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΤ/4500

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΤ/4500 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΝΚ/ΔΤ/4500 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ / ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Α. ΝΑΑ 290609Ζ ΜΑΥ 15 / ΝΚ (ΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ. Ε.Δ. Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ κ.α.α.

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ. Ε.Δ. Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ κ.α.α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18-11-2011 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Αριθ. διακηρ. 19 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΣ : Δ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ. 55414 ΤΜΗΜΑ : Δ3 ΕΠΙΜ.

Διαβάστε περισσότερα

17PROC INFORMATICS

17PROC INFORMATICS Digitally signed by 17PROC001881007 INFORMATICS 2017-08-31 DEVELOPMEN INFORMATICS T AGENCY DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.08.31 12:17:10 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΨΩΝΕΟΞ5Ψ-ΥΦΝ Αρ. Πρωτ.: 7138 Χανιά,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Οι περισσότερες αβαρίες προέρχονται από την κακή συντήρηση, από λάθη τοποθέτησης, κακό καύσιµο και κακό έλεγχο πριν το ταξίδι. Αφιερώστε χρόνο για την

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΥΟ (2) ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1) ΠΛΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΥΟ (2) ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 3/2017 ΚΑ : 20.7131.0010 ΚΑ : 35.6699.0015 ΠΟΣΟ : 6.572,00 ευρώ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡ. ΑΠΟΘΗΚΗΣ. Yπ' αριθµ.: 29 /2017

Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡ. ΑΠΟΘΗΚΗΣ. Yπ' αριθµ.: 29 /2017 /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡ. ΑΠΟΘΗΚΗΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η Yπ' αριθµ.: 29 /2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (CLARK). ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 24.800,00 ευρό µε Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Αθήνα, 19-10-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000266 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.999,95 ΕΥΡΩ

ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.999,95 ΕΥΡΩ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.999,95 ΕΥΡΩ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καλό Φθινόπωρο

Καλό Φθινόπωρο Προσφορές Σεπτεμβρίου Καλό Φθινόπωρο www.eval.gr ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ Μηχανών θαλάσσης & διαφόρων επιφανειών Συνδέεται με την παροχή νερού και τη βεντούζα ξεπλύματος. Με διακόπτη εναλλαγής της παροχής αφαλατικού

Διαβάστε περισσότερα

Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έτους 2018 του Δήμου Λαρισαίων.

Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έτους 2018 του Δήμου Λαρισαίων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λάρισα 24/04/2018 Αριθ. αμάξ.: 285 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ & ΑΠΟΘΗΚΩΝ Ταχ. Διεύθυνση: 9 ο χιλ. Π.Ε.Ο. Λάρισας Θεσ/νίκης ΒΙ.ΠΕ. Κουλουρίου Ταχ. Κώδικας: 411 10 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΗ, 22-11-2016 ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 4976 Τηλ.: 2246360414 ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ 16PROC005440344 2016-11-23 Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα