Προς. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: «ιαγραφή οφειλής του κ. Κατσανδρή Ιωάννη από τον βεβαιωτικό κατάλογο 151/ ύψους 1.261,82 που αφορά ανείσπραχτα.τ. &.Φ.»..

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προς. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: «ιαγραφή οφειλής του κ. Κατσανδρή Ιωάννη από τον βεβαιωτικό κατάλογο 151/ ύψους 1.261,82 που αφορά ανείσπραχτα.τ. &.Φ.».."

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ιεύθυνση Οικονοµικών Τµήµα Εσόδων Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Αχαρνές Συντάκτης:Νικολοπούλου Αναστασία Τηλ: (+30) Fax: (+30) Προς ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 Αχαρνές, Την Πρόεδρο του.σ. κ. Χαριτίδη Μαρία ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: «ιαγραφή οφειλής του κ. Κατσανδρή Ιωάννη από τον βεβαιωτικό κατάλογο 151/ ύψους 1.261,82 που αφορά ανείσπραχτα.τ. &.Φ.».. Κυρία Πρόεδρε : Παρακαλούµε όπως εισηγηθείτε σε προσεχή συνεδρίαση του.σ. για την διαγραφή οφειλής ύψους 1.261,82 του κ. Κατσανδρή Ιωάννη από τον βεβαιωτικό κατάλογο 151/ , η οποία αφορά ανείσπραχτα.τ. &.Φ. από καταστάσεις της ΕΗ περιόδου Μαρτίου 2012 από έως για την παροχή και εκ παραδροµής της ΕΗ χρεώθηκαν σε εκείνον, ενώ η οφειλή αφορά τον ενοικιαστή του ακινήτου κ. Γιαµά Κωνσταντίνο του Παναγιώτη στον οποίο θα γίνει µεταφορά του χρέους, το οποίο και έχει αποδεχτεί µε υπεύθυνη δήλωσή του προς την υπηρεσία µας. Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΣΟ ΩΝ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΜΑ ΑΦΟΥΞΕΝΙ ΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΛΕΚΚΑ ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ: ΗΜ/ΝΙΑ: ΗΜ/ΝΙΑ: ΗΜ/ΝΙΑ:

2 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ /νση Τεχνικών Υπηρεσιών ΠΡΟΣ Αχαρνές, 03/03/2016 Συντάκτης: Λαµπρινίδου Ειρήνη Τηλ.: Ηλ. Ταχ.: elamprinidou@acharnes.gr Επιβλέπουσα του έργου: Λαµπρινίδου Ειρήνη 1. Την κ. Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου 2. Τον κ. ήµαρχο ΘΕΜΑ Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή & οριστική παραλαβή του έργου: «Ολοκλήρωση δικτύου ακαθάρτων Θρακοµακεδόνων» Κυρία Πρόεδρε, Παρακαλούµε να εισηγηθείτε την λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «Ολοκλήρωση δικτύου ακαθάρτων Θρακοµακεδόνων», όπως ορίζουν τα άρθρα 73 & 75 του Ν.3669/2008. Αποστέλλουµε, συνηµµένα, την Τελική Επιµέτρηση του έργου του θέµατος, του οποίου τα στοιχεία είναι: i. Ανάδοχος: η εταιρεία «ΕΡΓΟΡΟΗ Α.Τ.Ε.» ii. Επιβλέπουσα Μηχανικός: Ειρήνη Λαµπρινίδου, Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΠΕ iii. Χρηµατοδότηση: Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Το έργο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Αττική », µε κωδικό MIS iv. Ανάθεση: 4/2013 Απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Αχαρνών. v. Σύµβαση: 20182/ συνολικού ποσού ,87 ευρώ. vi. Συµβατικός χρόνος περαίωσης του έργου: 06/09/2014. vii. Παράταση της συνολικής προθεσµίας εκτέλεσης του έργου κατά τρεις (3) µήνες δηλαδή έως την Η Βεβαίωση Περαίωσης υπογράφηκε από την επιβλέπουσα στις και θεωρήθηκε στις από τον Προϊστάµενο ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Η Τελική Επιµέτρηση υποβλήθηκε από τον εργολάβο µε το µε αρ. πρωτ. παραλαβής 5603/ έγγραφο του ήµου Αχαρνών.

3 Ο χρόνος εγγύησης του έργου λήγει στις , ήτοι δεκαπέντε (15) µήνες από την έκδοση της Βεβαίωσης Περαίωσης. Σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 61 του Ν. 4257/2014 για την «Σύσταση επιτροπής παραλαβής» διενεργήθηκε κλήρωση για τον ορισµό των µελών της Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «Ολοκλήρωση δικτύου ακαθάρτων Θρακοµακεδόνων», σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ν. 4024/11. Από την κλήρωση εξήχθη ο απαιτούµενος αριθµός τακτικών και αναπληρωµατικών µελών και τα κληρωθέντα µέλη αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα, κατά σειρά κλήρωσής τους: ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 1. Κολοκούρη Αλεξάνδρα - Πολ. Μηχανικός ΠΕ 2. αµάσκος Αναστάσιος - Μηχ. Μηχανικός ΠΕ 3. Τούντα Κωνσταντίνα - Πολ. Μηχανικός ΤΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 1. Καραδήµα Μαρία - Μηχανικός Παραγωγής και ιοίκησης ΠΕ 2. Χατζησπυρου Φλώρα - Πολ. Μηχανικός ΤΕ 3. Νανου Μαριάννα - Τοπ.. Μηχανικός ΠΕ Με το µε αρ. πρωτ / έγγραφο του ήµου Αχαρνών ζητήθηκε από την ΕΥ ΑΠ ο ορισµός δύο εκπροσώπων, ενός τακτικού και ενός αναπληρωµατικού µέλους προκειµένου να συµµετάσχουν στην επιτροπή για την Προσωρινή και Οριστική Παραλαβή του έργου. Ένα µέλος της επιτροπής πρέπει να είναι ηµοτικός Σύµβουλος ο οποίος πρέπει να οριστεί από το.σ. µαζί µε τον αναπληρωτή του. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούµε να ορίσετε δύο ηµοτικούς Συµβούλους, έναν ως τακτικό και έναν ως αναπληρωµατικό µέλος και να συγκροτήσετε την Επιτροπή, προκειµένου να γίνει η Προσωρινή και Οριστική Παραλαβή του έργου. Ο Προϊστάµενος ιεύθυνσης Τ.Υ.

4 Νικόλαος Γεωργακόπουλος Πολιτικός Μηχανικός Π.Ε. ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αχαρνές, 07 /3/2016 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ /νση Τεχνικών Υπηρεσιών Επιβλέπων του έργου:τούντα Κων/να Συντάκτης: Τούντα Κων/να Τηλ.: Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η ΠΡΟΣ Την κ. Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή & οριστική παραλαβή του έργου: «Κατασκευή αγωγών ακαθάρτων στις περιοχές Μπόσκιζας - Αγ. Παρασκευής». Κυρία Πρόεδρε, Παρακαλούµε να εισηγηθείτε την λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή αγωγών ακαθάρτων στις περιοχές Μπόσκιζας - Αγ. Παρασκευής», όπως ορίζουν τα άρθρα 73 & 75 του Ν.3669/2008. Αποστέλλουµε, συνηµµένα, την Τελική Επιµέτρηση του έργου του θέµατος, του οποίου τα στοιχεία είναι: Η ανάθεση του έργου έγινε µε την µε αριθ. 524/ απόφαση της ηµαρχιακής Επιτροπής του ήµου Αχαρνών, µε εργολάβο την εταιρεία «ΤΣΙΓΚΟΣ ΛΕΩΝΙ ΑΣ» µε την οποία υπεγράφη η µε αριθµό 74665/ εργολαβική σύµβαση ποσού ,65 µε Φ.Π.Α. διάρκειας έξι (6) µηνών ήτοι µέχρι

5 Ορίστηκε επιβλέπουσα Μηχανικός του έργου η κ. Βασιλάκη Μαρία Τοπ.Μηχανικός, την οποία αντικατέστησε η κ. Τούντα Κωνσταντίνα, Πολ.Μηχανικός Τ.Ε.. Η χρηµατοδότηση του έργου έγινε από το πρόγραµµα Α.Π.Τ.Α. ΘΗΣΕΑΣ. Η αξία των εργασιών για το έργο είναι ,59 µε Φ.Π.Α., σύµφωνα µε την µε αριθµό 373/ απόφαση ηµοτικού Συµβουλίου ( έγκριση 2ου Τακτοποιητικού Α.Π.Ε. ) Η Βεβαίωση Περαίωσης υπογράφηκε από την επιβλέπουσα στις και θεωρήθηκε από την Προϊσταµένη της ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών στις Η Τελική Επιµέτρηση υποβλήθηκε την σύµφωνα µε το µε αριθµό πρωτ / έγγραφο του ήµου Αχαρνών. Ο χρόνος εγγύησης συµπληρώθηκε την µετά τη παρέλευση 15µηνου από την υποβολή της τελικής επιµέτρηση. Σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 61 του Ν. 4257/2014 για την «Σύσταση επιτροπής παραλαβής» διενεργήθηκε κλήρωση για τον ορισµό των µελών της Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή αγωγών ακαθάρτων στις περιοχές Μπόσκιζας - Αγ. Παρασκευής», σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ν. 4024/11. Από την κλήρωση εξήχθη ο απαιτούµενος αριθµός τακτικών και αναπληρωµατικών µελών και τα κληρωθέντα µέλη αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα, κατά σειρά κλήρωσής τους: ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 1. Λαµπρινίδου Ειρήνη - ΑΡΧ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ 2. Κολοκούρη Αλεξάνδρα - ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 1. Καραδήµα Μαρία - ΜΗΧ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ. 2. Ραµαντάνη Πολυτίµη - ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ. Με το µε αρ. πρωτ / έγγραφο του ήµου Αχαρνών ζητήθηκε από την ΕΥ ΑΠ ο ορισµός δύο εκπροσώπων, ενός τακτικού και ενός αναπληρωµατικού µέλους προκειµένου να συµµετάσχουν στην επιτροπή για την Προσωρινή και Οριστική Παραλαβή του έργου. Ένα µέλος της επιτροπής πρέπει να είναι ηµοτικός Σύµβουλος ο οποίος πρέπει να οριστεί από το.σ. µαζί µε τον αναπληρωτή του.

6 Για τον λόγο αυτό, παρακαλούµε να ορίσετε δύο ηµοτικούς Συµβούλους έναν ως τακτικό και έναν ως αναπληρωµατικό µέλος και να συγκροτήσετε την επιτροπή, προκειµένου να γίνει η Προσωρινή και Οριστική Παραλαβή του έργου. Ο ιευθυντής Τ.Υ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος Πολιτικός Μηχανικός Π.Ε.

7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ /νση Οικονοµικών Υπηρεσιών Τµήµα : ηµοτικής Περιουσίας, Κτηµατολογίου και Απαλλοτριώσεων Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ , Αχαρνές Τηλ.: , Προς: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 Αχαρνές, 09 /03 / 2016 Πρόεδρο ηµοτικού Συµβουλίου κ. Χαριτίδη Μαρία Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η Θέµα: «Μίσθωση ακινήτου για δηµιουργία ηµοτικής Βιβλιοθήκης». Κυρία Πρόεδρε, Παρακαλούµε όπως, σε προσεχή συνεδρίαση του ηµοτικού Συµβουλίου εισηγηθείτε για λήψη απόφασης για τη ανάγκη µίσθωσης ακινήτου για τη δηµιουργία ηµοτικής Βιβλιοθήκης. (Σχετικό το µε αριθµ. πρωτ.:15699/ έγγραφο της /νσης Παιδείας Πολιτισµού Αθλητισµού και Νέας Γενιάς). Ισχύουσα νοµοθεσία το άρθρο 194 του Ν.3463/2006 και το Π..270/1981. Η Προϊσταµένη Τµήµατος ηµοτικής Περιουσίας Κτηµατολογίου &Απαλλοτριώσεων Η Προϊσταµένη /νσης Οικονοµικών Υπηρεσιών Μαρία Αθανασιάδου Ειρήνη Λέκκα Ο Αντιδήµαρχος Οικονοµικών Θεόφιλος Αφουξενίδης

8 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ιεύθυνση Παιδείας, Πολιτισµού, Αθλητισµού και Νέας Γενιάς Τµήµα ιοικητικής Υποστήριξης Σχολικών Επιτροπών και ηµοτικής Επιτροπής Παιδείας Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Αχαρνές Συντάκτρια: Κων. ηµητρέση Τηλ.(+30) Fax (+30) ntina. Αχαρνές, ΠΡΟΣ : Πρόεδρο ηµοτικού Συµβουλίου κ. Μαρία Χαριτίδη ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ : «Ψήφιση πίστωσης ,15, από το Υπουργείο Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης δια µέσου του Ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων και κατανοµή αυτών στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης ήµου Αχαρνών για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών». ( A κατανοµή 2016) Κύριε Πρόεδρε Λαµβάνοντας υπόψη το άρθρο 65 του Ν.3852/2010, να φέρετε στην επικείµενη συνεδρίαση του ηµοτικού Συµβουλίου το ως άνω θέµα και συγκεκριµένα σας γνωρίζουµε ότι µε την υπ αριθ.1914/ απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης (αριθ. Α Α:74ΘΠ465ΦΘΕ-Γ13) ο ήµος µας επιχορηγήθηκε µε το χρηµατικό ποσό των ,00, επιχορήγηση στην οποία σηµειώθηκε παρακράτηση από το Ταµείο Παρακαταθηκών και ανείων ύψους 280,85. Aναλυτικότερα: αρχικό ποσό ,00-280,85 = ,15. Από το χρηµατικό ποσό των ,15 τα 7016,00 θα διατεθούν για την αµοιβή των εθελοντών σχολικών τροχονόµων (σχετικό το µε αριθ.15439/ έγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης) στα σχολεία που εφαρµόζεται ο θεσµός αυτός και τα υπόλοιπα που ανέρχονται σε ,15 θα διατεθούν στις σχολικές επιτροπές για την αντιµετώπιση των λειτουργικών τους δαπανών. (A δόση 2016). Η ηµοτική Επιτροπή Παιδείας στη συνεδρίασή της στις λαµβάνοντας υπόψη της, τον αριθµό των µαθητών, τον αριθµό των τµηµάτων, των αιθουσών διδασκαλίας, την λειτουργία γυµναστηρίων, την παλαιότητα των κτιρίων, καθώς και τις ειδικότερες ανάγκες των

9 σχολείων του ήµου µας, πρότεινε οµόφωνα από το χρηµατικό ποσό των ,15 της επιχορήγησης, το 55% να δοθεί στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης και το 45% στη Σχολική Επιτροπή ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών και συγκεκριµένα: 1.Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης επιχορηγείται µε το ποσό : ,32 2.Σχολική Επιτροπή ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης επιχορηγείται µε το ποσό: ,83 Η ανωτέρω δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α ήµου Αχαρνών, οικονοµικού έτους Παρακαλείσθε για τη λήψη σχετικής απόφασης. Σύνολο: ,15 του προϋπολογισµού του Συνηµµένα δικαιολογητικά: 1. Η µε αριθ. 1914/ φωτοτυπία απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης 2. Η µε από ειδοποίηση αποστολής χρηµατικής εντολής Ταµείου Παρακ/κών & ανείων. 3. Οι µε αριθ.24,25/ φωτοτυπίες γραµµατίων είσπραξης ήµου Αχαρνών. 4. Οι µε αριθ. 26,27/ φωτοτυπίες τριπλοτύπων αποδεικτικών παραλαβής εισπρακτέων εσόδων ήµου Αχαρνών. 5. Οι µε αριθ. 202/ ,203/ ,147/ και 14 / φωτοτυπίες αποφάσεων ηµοτικού Συµβουλίου. 6. H µε αριθ. φωτοτυπία πρότασης ανάληψης δαπάνης 7. Οι µε αριθ. 73,75/ φωτοτυπίες αποφάσεων ιοικητικού Συµβουλίου περί καθορισµού ταµία διαχειριστή Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης και συγκροτήσεως σε σώµα. 8. Η µε αριθ.50/ φωτοτυπία απόφασης ιοικητικού Συµβουλίου περί καθορισµού οικονοµικού υπολόγου-διαχειριστή Σχολικής Επιτροπής ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης 9. Η µε αριθ. 51/ φωτοτυπία απόφασης ιοικητικού Συµβουλίου περί συγκρότησης σε σώµα της Σχολικής Επιτροπής ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης 10. Η µε αριθ.27/ φωτοτυπία απόφασης ιοικητικού Συµβουλίου Σχολικής Επιτροπής ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης. 11. Η µε αριθ. 103/ φωτοτυπία απόφασης ιοικητικού Συµβουλίου περί έγκρισης της147/ απόφασης ηµοτικού Συµβουλίου. 12. Φωτοτυπία του µε αριθ.15439/ εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης. Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Γ. ΗΜΗΤΡΕΣΗ ΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΑΚΗ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜOY & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Γ. ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ

10 Συνηµµένο το µε αριθµ. πρωτ:15699/ έγγραφο

11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αχαρνές, 18/3/2016 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αριθµ. Πρωτ. Εσωτερικό /νσης: 313 ΕΙΣΗΓΗΣΗ Θέµα : «Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης ήµου Αχαρνών.» Κατόπιν α) της µε αριθµ. πρωτ / ανοικτής πρόσκλησης την οποία αποστείλαµε σε φορείς και κινήσεις της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι έχουν την έδρα τους ή διαθέτουν παράρτηµα εντός των διοικητικών ορίων του ήµου και έχουν δραστηριότητες σχετικές µε του τουρισµό, β) τις υποβληθείσες προφορικές και γραπτές µέχρι την έναρξη της συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου αιτήσεις-συµµετοχές Συλλόγων, φορέων, οργανώσεων, επιχειρήσεων και κινήσεων πολιτών και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010, σας αναφέρουµε ότι: Το ηµοτικό Συµβούλιο προτίθεται να συγκροτήσει Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του ήµου Αχαρνών όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 70 του Ν. 3852/10. Η Επιτροπή είναι συµβουλευτικό όργανο για την επεξεργασία & ανάπτυξη του τουρισµού & την προβολή του ήµου. Η διάρκεια της θητείας της επιτροπής, ακολουθεί την διάρκεια της θητείας της οικονοµικής επιτροπής, δηλαδή είναι δυόµιση χρόνια. Η επιτροπή θα αποτελείται από µέλη του ηµοτικού Συµβουλίου, υπαλλήλους της αρµοδίας διεύθυνσης του ήµου και τα υπόλοιπα µέλη θα είναι ιδιώτες εµπειρογνώµονες στα θέµατα της επιτροπής και εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας. Οι φορείς της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι εκπροσωπούνται στην επιτροπή, πρέπει να έχουν την έδρα τους ή να διαθέτουν παράρτηµα εντός των διοικητικών ορίων του ήµου και να έχουν δραστηριότητες σχετικές µε τον τουρισµό. Με την απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου θα οριστεί ο αριθµός των τακτικών και αναπληρωµατικών µελών της επιτροπής, που αντιστοιχούν στις κατηγορίες των ηµοτικών Συµβούλων, υπαλλήλων και ιδιωτών και καθορίζονται οι φορείς της τοπικής κοινωνίας που θα συµµετέχουν µε εκπρόσωπό τους στην επιτροπή. Καθήκοντα προέδρου της επιτροπής θα ασκεί ο ηµοτικός σύµβουλος, που ορίζεται µε την απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου περί ορισµού των µελών της επιτροπής. εν αποτελεί ασυµβίβαστο η ιδιότητα του προέδρου της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης µε αυτή του αντιδηµάρχου ή προέδρου άλλης επιτροπής του ήµου. Οι υπάλληλοι, των σχετικών µε το αντικείµενο της επιτροπής διευθύνσεων του ήµου, που συµµετέχουν ως µέλη της επιτροπής, θα ορίζονται µε απόφαση του ηµάρχου. Οι ιδιώτες εµπειρογνώµονες θα ορίζονται µε απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου, µετά από πρόταση του ηµάρχου. Από το προεδρείο του ηµοτικού Συµβουλίου καλούνται οι φορείς που έχουν την έδρα τους ή διαθέτουν παράρτηµα εντός των διοικητικών ορίων του ήµου και έχουν δραστηριότητες σχετικές µε τον τουρισµό να καταθέσουν την επιθυµία να συµµετέχουν στην επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης, και να δηλώσουν τον εκπρόσωπο τους µε τον αναπληρωτή του. Σε περίπτωση όπου οι φορείς δεν προβούν, εντός της τασσόµενης µε την πρόσκληση προθεσµίας, στον ορισµό των εκπροσώπων τους, αυτοί ορίζονται από το ηµοτικό Συµβούλιο. Το έργο της επιτροπής, όπως ρητά προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθ. 70 του Ν 3852/10, είναι συµβουλευτικό, για την επεξεργασία και εισήγηση στο ηµοτικό Συµβούλιο θεµάτων που

12 σχετίζονται µε την ανάπτυξη του τουρισµού και την προβολή του ήµου και έχει, µεταξύ άλλων, τις εξής αρµοδιότητες: α. Τον προγραµµατισµό και τη χάραξη της τουριστικής πολιτικής, το σχεδιασµό της τουριστικής ανάπτυξης στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής του ήµου και την διαµόρφωση και προώθηση των αναγκαίων ρυθµίσεων και των απαιτούµενων µέτρων εφαρµογής. β. Εισηγείται στο ηµοτικό Συµβούλιο τα αναγκαία µέτρα για την εύρυθµη και αποτελεσµατική λειτουργία του τουριστικού τοµέα και παρακολουθεί την απόδοσή του, ώστε να ενηµερώνει σχετικά το ηµοτικό Συµβούλιο. γ. Προτείνει προς το ηµοτικό Συµβούλιο της κατευθύνσεις για τη µελέτη και κατάρτιση προγραµµάτων τουριστικής υποδοµής και ανάπτυξης του ήµου. δ. Προτείνει τις αναγκαίες ενέργειες για την προώθηση και λήψη µέτρων για την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων στον τοµέα του τουρισµού. ε. Συνεργάζεται µε τους συναρµόδιους επαγγελµατικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας για την εναρµόνιση των πολιτικών τους και το συντονισµό των δράσεων, µε σκοπό την υποβοήθηση της τουριστικής ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας του τουρισµού του ήµου. στ. Συµµετέχει διά του προέδρου της και άλλων µελών που θα ορίζει κάθε φορά µε απόφαση της, στις εκπροσωπήσεις του ήµου σε τοπικές, πανελλαδικές ή διεθνείς εκθέσεις που διοργανώνονται µε θέµα τον τουρισµό, για την προβολή του ήµου και την προώθηση των τοπικών τουριστικών προϊόντων. ζ. Σχεδιάζει και προτείνει στο ηµοτικό Συµβούλιο διαφηµιστικά προγράµµατα και γενικά ενέργειες, που αφορούν την τουριστική προβολή και διαφήµιση του ήµου στο εσωτερικό και εξωτερικό, ιδίως µε συµµετοχή σε εκθέσεις, ή διαφηµίσεις σε µέσα µαζικής ενηµέρωσης ή καταχωρήσεις σε έντυπα ή εκδόσεις τους ως και µε οποιονδήποτε άλλον τρόπο. η. Το σχεδιασµό της πολιτικής για την υποβοήθηση της ποιοτικής αναβάθµισης των τουριστικών υπηρεσιών του ήµου και ιδίως, η αξιολόγηση των παρεχόµενων υπηρεσιών και τη σύνταξη προτάσεων και διατύπωση γνώµης για την έκδοση κανονιστικών αποφάσεων από το ηµοτικό Συµβούλιο για τον καθορισµό του περιεχοµένου της διαδικασίας ελέγχου των τουριστικών επιχειρήσεων, την τήρηση της καθαριότητας, ευταξίας και ευπρεπούς εµφάνισης όλων των σηµείων του ήµου, που έχουν σχέση µε τον τουρισµό και την εισήγηση στο ηµοτικό Συµβούλιο για τη λήψη µέτρων πραγµατοποίησης των σκοπών αυτών. Ως προς τις κανονιστικές αποφάσεις, η εν λόγω αρµοδιότητα ασκείται µε την επιφύλαξη των κατά το νόµο αρµοδιοτήτων άλλων οργάνων του ήµου και ιδίως της επιτροπής ποιότητας ζωής. Κατόπιν των ανωτέρω προτείνεται η συγκρότηση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης αποτελούµενη από..µέλη ως εξής: Α) Μέλη της Επιτροπής θα αποτελέσουν κατόπιν επιλογής φορείς & κινήσεις οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον µέσω εκπροσώπων τους και είναι οι εξής: 1) Ιστορική & λαογραφική εταιρεία Αχαρνών - Ιστορικό & λαογραφικό Μουσείο «Ι.Λ.Ε.Α.» κα.μαργαρίτα Κλαδιά (Υπεύθυνη Αρχείου & βιβλιοθήκης της Ι.Λ.Ε.Α.) µε αναπληρωτή την κα.φωτεινή Ράπτη (Γενική Γραµµατεία της Ι.Λ.Ε.Α.) 2)Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών Ε.Ο.Σ.Α. κος. Βασίλειος Νίκας (Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου) 3)«Επισκήνιο» Κίνηση πολιτών για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Αχαρνών, κα. Μίχα Μαρία (Πρόεδρος του Επισκήνιου) µε αναπληρωτή τον Στυλιανό Βέλλα (Ταµία του Επισκηνίου) 4)Βιοτεχνικό Επιµελητήριο Αχαρνών, κος. Ρήνας Βασίλειος (Οικονοµικός Επόπτης του Επιµελητηρίου) 5)Τουριστικό Γραφείο AIRONE TOURS, κα. Ράπτη Έφη (Ιδιοκτήτρια του Γραφείου) 6)Καταστήµατα µαζικής εστίασης ταβέρνα «Λιαµπόβας», κος. Βασίλειος Πουραΐµης (Ιδιοκτήτης της Ταβέρνας) µε αναπληρωτή τον κο. Ιωάννη Πουραΐµη. Β) Μέλη της Επιτροπής θα αποτελέσουν 4 ηµοτικοί Σύµβουλοι ένας εκ των οποίων θα οριστεί ως Πρόεδρος της Επιτροπής από το ηµοτικό Συµβούλιο. Γ) Μέλος της Επιτροπής θα αποτελέσει ο δηµοσιογράφος κος. Τζώρτζης Χρήστος. ) Μέλη της Επιτροπής θα αποτελέσουν δύο υπάλληλοι της αρµόδιας /νσης (η κα. Κεφάλα Σπυριδούλα, Προϊσταµένη /νσης Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης µε αναπληρωτή τον κο.

13 Ραφαηλίδη Νικήτα, Προϊστάµενο του Τµήµατος Αγροτικής Παραγωγής & Τουριστικής Ανάπτυξης) οι οποίοι θα οριστούν µε απόφαση του ηµάρχου. Ε) Καθήκοντα γραµµατέα της Επιτροπής θα αναλάβει υπάλληλος του ήµου µε απόφαση ηµάρχου. Εισηγούµαστε να παρθεί απόφαση από το ηµοτικό Συµβούλιο. Η ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΙΤΙ Η

14 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ιεύθυνση Παιδείας, Αθλητισµού Πολιτισµού και Νέας Γενιάς Τµήµα ιοικητικής Υποστήριξης Σχολικών Επιτροπών και ηµοτικής Επιτροπής Παιδείας ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2000 Αχαρνές, ΠΡΟΣ: κ.μαρία Χαριτίδη Πρόεδρο ηµοτικού Συµβουλίου Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Αχαρνές Συντάκτρια: Ευαγγελία Αγγελίδου Τηλ.(+30) Fax (+30) : eaggelidou@acharnes.gr Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η ΘΕΜΑ: «Ψήφιση πίστωσης ποσού 7.016,00, από το Υπουργείο Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης, ια µέσου του Ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων και απόδοση αυτών στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης για την αµοιβή των εθελοντών σχολικών τροχονόµων, χρονικής περιόδου Ιανουαρίου - Μαρτίου 2016». Σας γνωρίζουµε ότι µε την υπ αριθ. 1914/ απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης (αριθ. Α Α: 74ΘΠ465ΦΘΕ Γ13), ο ήµος µας επιχορηγήθηκε µε το χρηµατικό ποσό των ,00, επιχορήγηση στην οποία σηµειώθηκε παρακράτηση από το Ταµείο Παρακαταθηκών και ανείων ύψους 280,85. Αρχικό ποσό ,00-280,85 = ,15. Από το χρηµατικό ποσό των ,15 τα 7.016,00 θα διατεθούν για την αµοιβή των εθελοντών σχολικών τροχονόµων (σχετικό το µε αριθ.15439/2015 έγγραφο Υπουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης) στα σχολεία που εφαρµόζεται ο θεσµός αυτός και τα υπόλοιπα που ανέρχονται σε ,15 θα διατεθούν στις σχολικές επιτροπές για την αντιµετώπιση των λειτουργικών τους δαπανών. (Α δόση 2016). Αναλυτικότερα από το ποσό των ,15 :

15 α) το χρηµατικό ποσό των ,15 κατένειµε η ηµοτική Επιτροπή Παιδείας στη συνεδρίασή της στις στις σχολικές επιτροπές για την αντιµετώπιση των λειτουργικών τους αναγκών ( Α δόση 2016) και β) το χρηµατικό ποσό των 7.016,00 κατένειµε η ηµοτική Επιτροπή Παιδείας στα ηµοτικά Σχολεία που εφαρµόζουν το θεσµό του εθελοντή σχολικού τροχονόµου χρονικής περιόδου Ιανουαρίου Μαρτίου Τα Σχολεία στα οποία εφαρµόζεται ο θεσµός του σχολικού τροχονόµου, µε το αντίστοιχο χρηµατικό ποσό είναι τα ακόλουθα: Α/Α ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ ΣΥΝΟΛΟ 1 3ο ηµοτικό Άννα Πεχλιβανίδη 132,00 176,00 176,00 484,00 2 4ο ηµοτικό Βασιλική Ρήγα ,00 176,00 176,00 484,00 3 5ο ηµοτικό Όλγα Καρυπίδου 132,00 176,00 176,00 484,00 4 6ο και 12ο ηµοτικά 5 7ο ηµοτικό Μαριάννα Ασηµοπούλου Ουρανία Τοκουντζή ,00 176,00 176,00 484, ,00 144,00 1,2,3,4/3/2016 ασθένεια 320,00 6 8ο ηµοτικό Ειρήνη Πετράκη 132,00 176,00 176,00 484,00 7 9o ηµοτικό 8 10ο ηµοτικό 9 13ο ηµοτικό 10 15ο ηµοτικό Αφθονία Κωνσταντοπούλου Αικατερίνη Πούλιου - Στέφου Αικατερίνη Χατζηπέτρου Ελένη Μότσια ,00 176,00 352,00 132,00 176,00 176,00 484,00 132,00 176,00 176,00 484, ,00 176,00 352, ο ηµοτικό Όλγα Αποστολίδη 132,00 176,00 176,00 484, ο ηµοτικό Σοφία Μεταξά- Καρανίκα 132,00 176,00 176,00 484, ο ηµοτικό Ιωάννης Μαυρέας 132,00 176,00 176,00 484, ο ηµοτικό Ευθυµία Κανταρίδη 132,00 176,00 8,00 παραίτηση , ο ηµοτικό Αµαλία Τσεσµελή 132,00 176,00 176,00 484,00

16 16 29ο ηµοτικό Αγγελική Σµυρναίου ,00 176,00 352,00 Σύνολο µηνών Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου - Μαρτίου ,00 Η ανωτέρω δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α του προϋπολογισµού του ήµου Αχαρνών, οικονοµικού έτους 2016 και µε τίτλο: «Απόδοση στις σχολικές επιτροπές». Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙ ΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Γ. ΗΜΗΤΡΕΣΗ ΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥΤΣΑΚΗ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ Συνηµµένα δικαιολογητικά της µε από εισήγησης µε θέµα : «Ψήφιση πίστωσης ποσού 7.016,00, από το Υπουργείο Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης, ια µέσου του Ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων και απόδοση αυτών στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης για την αµοιβή των εθελοντών σχολικών τροχονόµων, χρονικής περιόδου Ιανουαρίου Μαρτίου 2016». 13. Η µε αριθ. 1914/ φωτοτυπία απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης. 14. Η µε από φωτοτυπία ειδοποίησης αποστολής χρηµατικής εντολής του Ταµείου Παρακ/κών & ανείων. 15. Φωτοαντίγραφα των µε αριθ. 24, 25,/ γραµµατίων είσπραξης ήµου Αχαρνών. 16. Φωτοαντίγραφα των µε αριθ. 26, 27/ τριπλότυπων αποδεικτικών παραλαβής εισπρακτέων εσόδων ήµου Αχαρνών. 17. Οι µε αριθ. 202/ & 147/ φωτοτυπίες αποφάσεων ηµοτικού Συµβουλίου. 18. H µε αριθ...φωτοτυπία πρότασης ανάληψης δαπάνης. 19. Φωτοαντίγραφο της µε αριθ. 73/ απόφασης ιοικητικού Συµβουλίου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης. 20. Φωτοαντίγραφο της µε αριθ. 75/ απόφασης ιοικητικού Συµβουλίου περί καθορισµού ταµία διαχειριστή Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης. 21. Φωτοαντίγραφο του µε αριθ / εγγράφου Υπουργείου Εσωτερικών και ιοικητικής Ανασυγκρότησης.

17 22. Φωτοαντίγραφο της µε αριθ. 103/ απόφασης ηµοτικού Συµβουλίου για αντικατάσταση µελών Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης.

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ιεύθυνση Παιδείας, Πολιτισµού, Αθλητισµού και Νέας Γενιάς Τµήµα ιοικητικής Υποστήριξης Σχολικών Επιτροπών και ηµοτικής

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού από τον Ο.Α.Ε.Δ. στο Δήμο Αχαρνών».

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού από τον Ο.Α.Ε.Δ. στο Δήμο Αχαρνών». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 Αχαρνές,././. Προς : Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

1. Κόττορος Ευάγγελος, ήµαρχος Αγαθονησίου

1. Κόττορος Ευάγγελος, ήµαρχος Αγαθονησίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 15/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 171/2014

Διαβάστε περισσότερα

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Σ Χ Ε Ι Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 12 ης /12-3-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 12 ης /12-3-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση: Μάκρης 3 122 41 Αιγάλεω Τηλέφωνο: 210 5452427 Fax : 210 5620037 e-mail: mail@dipe-g-athin.att.sch.gr

Ταχ. /νση: Μάκρης 3 122 41 Αιγάλεω Τηλέφωνο: 210 5452427 Fax : 210 5620037 e-mail: mail@dipe-g-athin.att.sch.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ /ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Γ ΑΘΗΝΑΣ Αιγάλεω 8/10/2015 Αριθµ. Πρωτ: 8462

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 14ης/2016 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 14ης/2016 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης σχετικά µε τον αριθµό των προς χορήγηση αδειών άσκησης υπαιθρίου πλανόδιου εµπορίου, για το έτος 2014.

ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης σχετικά µε τον αριθµό των προς χορήγηση αδειών άσκησης υπαιθρίου πλανόδιου εµπορίου, για το έτος 2014. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ /ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ΕΙΟ ΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ Προς Πρόεδρο ηµοτικού Συµβουλίου Αχαρνών ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης σχετικά µε τον

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 16/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 193/2014

Διαβάστε περισσότερα

2) Πρόσληψη υδρονοµέων άρδευσης και καθορισµός αρδευτικής περιόδου έτους Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

2) Πρόσληψη υδρονοµέων άρδευσης και καθορισµός αρδευτικής περιόδου έτους Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Πεδιάδας Τηλέφωνο: 2891340108 & 2891340138 Τηλεοµοιότυπο: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 23 03-2015 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Άγιος Στέφανος 25-9-2015 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ: 27778/2-10-2015 ΤΜΗΜΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Ε Ι Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨΡΩ10-ΙΕΥ ========================= -1-

ΑΔΑ: ΒΙΨΡΩ10-ΙΕΥ ========================= -1- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 03 ο έτους 2014 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας.

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Τηλέφωνα: 2891340108 2891340138 ΦΑΞ: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 25 10-2013 Αρ. Πρωτ. οικ. 22680. ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ Τον κ. ήµαρχο Για τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου

ΠΡΟΣ Τον κ. ήµαρχο Για τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Aγ. Στέφανος 23-4-2015 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ Αριθ. Πρωτ. 10265/24-4-2015 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ Τον κ. ήµαρχο Για τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 6ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 6ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 6 / 2010 συνεδριάσεως του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ

Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 6 / 2010 συνεδριάσεως του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 6 / 2010 συνεδριάσεως του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ Αριθµός Απόφασης 40 / 2010 ΘΕΜΑ: Χορήγηση

Διαβάστε περισσότερα

1) Μεταβολές σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2012-2013. Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας.

1) Μεταβολές σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2012-2013. Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Τηλέφωνο: 2891340108 ΦΑΞ: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 01 03-2012 Αρ. Πρωτ. οικ. 3.965 ΠΡΟΣ: 1] Το ήµαρχο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Βαθµός Προτεραιότητας: ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Κόνιτσα 27-Ιανουαρίου-2014 Αριθ. Πρωτ: -944- Γραφείο ηµοτικού Συµβουλίου Ταχ. νση : 44 100 ΚΟΝΙΤΣΑ Πληροφορίες: Τάσιος Σωτήριος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ 6ης ΕΚΤΑΚΤΗΣ -ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΙΟΝΥΣΟΥ Σήµερα, ηµέρα Πέµπτη 24 Μαρτίου 2011 και ώρα 12:30 µ.µ. συνεδρίασε

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ρ Α Ξ Η µε αριθ. 381 του ηµοτικού Συµβουλίου της µε αριθµό

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Δήμαρχος Αχαρνών

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Δήμαρχος Αχαρνών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΑΔΑ: ΒΛ9ΚΩΨ8-3ΛΒ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 11ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 11ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 11ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 11ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ με αριθμό Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

ΑΠΟΦΑΣΗ με αριθμό Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Α Α: ΒΛΛ1ΩΨΕ-ΧΒΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Πατρ. Γρηγορίου Ε αρ. 12, Τ.Κ. 561 23 Αμπελόκηποι 15-10-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ με αριθμό 1660 Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 19/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 19/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨΠΩ96-2ΔΛ 13/1/2014

ΑΔΑ: ΒΙΨΠΩ96-2ΔΛ 13/1/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΑΡΧΟΣ : Σκοτινιώτης Παναγιώτης Αριθ. Απόφασης : 2/2014 ΠΡΟΕ ΡΟΣ : Ξηρακιάς Ηλίας ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Σιδερόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης /5-4-2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης /5-4-2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

εγγραφή του στην ηµερήσια διάταξη συνεδρίασης του δηµοτικού συµβουλίου.

εγγραφή του στην ηµερήσια διάταξη συνεδρίασης του δηµοτικού συµβουλίου. Ο κ. ϖρόεδρος εισάγοντας το 1 Ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης ϖαρουσιάζει στα µέλη της Εϖιτροϖής Τουριστικής Προβολής & Ανάϖτυξης. ράµας, η οϖοία συγκροτήθηκε µε την υϖ αριθµ. 351/2011 Α Σ, σχέδιο Κανονισµού

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Συγκρότηση Οµάδας ιοίκησης Έργου (Ο Ε) στο πλαίσιο της εφαρµογής του Νόµου 3979/2011 για την Ηλεκτρονική ιακυβέρνηση Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΘΕΜΑ : Συγκρότηση Οµάδας ιοίκησης Έργου (Ο Ε) στο πλαίσιο της εφαρµογής του Νόµου 3979/2011 για την Ηλεκτρονική ιακυβέρνηση Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Αριθµ. Πρωτ. ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΠΟΤ/ ΙΟΙΚ/Α3/Φ.70/81456 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 3/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 22/2015

Διαβάστε περισσότερα

12. ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΣΠΗΛΙΟΥ 13. ΛΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ 14. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ (ΣΤΑΘΗ) του ΝΙΚΗΤΑ

12. ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΣΠΗΛΙΟΥ 13. ΛΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ 14. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟ (ΣΤΑΘΗ) του ΝΙΚΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Βριλήσσια 24 Φεβρουαρίου 2011 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 2546 ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΣ Το ήμαρχο Βριλησσίων και τα Μέλη του ημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 151/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

6/ 1 / / 8 /2014

6/ 1 / / 8 /2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες 28 εκεµβρίου 2012 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Αρ. Πρωτ:79086 ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΙΑ ΙΚΑΣΙΩΝ Ταχ. ιεύθυνση: Κων Καραµανλή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 28/6/2017 Αριθ. Πρωτ. : 15931

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθµ. Αποφ. 885/24-05-2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 27 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της µε αρ 37 ης /28-7-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της µε αρ 37 ης /28-7-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ : ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της µε αριθ. 09/2017 Συνεδρίασης του. Σ. του ν.π.δ.δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙ ΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ» Αρ. Απόφασης Περίληψη 68/2017 «Έγκριση καταβολής εφάπαξ αποζηµίωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθµ. 50/23-12-2015 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Θέρµης Αριθµ.Αποφ. 613/2015 ΘΕΜΑ. Συγκρότηση επιτροπών διενέργειας δηµοπρασιών και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο /14-5-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 379/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο /14-5-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 379/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο /14-5-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 379/2012 ΘΕΜΑ: 16 ο Παραλαβή της µελέτης: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 14 ης /2015 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. Αριθ. Απόφασης 249/2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 14 ης /2015 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. Αριθ. Απόφασης 249/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΠΣ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠ «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ & ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΜΟΝΑ Α Α2 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Οι οποίοι δεν προσήλθαν αν και ειδοποιήθηκαν νόµιµα.

Οι οποίοι δεν προσήλθαν αν και ειδοποιήθηκαν νόµιµα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Εκ του υπ αριθ. 13/21-6-2017 πρακτικού τακτικής συνεδριάσεως του ηµοτικού Σ/λίου ήµου Μεγάρων. Αριθ.αποφ. 149/2017 Περί διαγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 4867/21-11-2013

Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ν Τ Ι Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ 4867/21-11-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Ταχ.κώδικας: 18450 ΝΙΚΑΙΑ Τηλ.: 210-4278241,126,198

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµός απόφασης : 293 / 2016 Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α Σ Τ Ο Ι Α Ι Κ Τ Υ Ο

Αριθµός απόφασης : 293 / 2016 Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α Σ Τ Ο Ι Α Ι Κ Τ Υ Ο Ελληνική Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Από το µε αριθµό 23/2016 πρακτικό συνεδρίασης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ -------------------- Αριθµός απόφασης : 293 / 2016 Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α Σ Τ Ο Ι Α Ι Κ Τ Υ Ο Θέµα:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ (Π.. 28/80) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΜΕΛΕΤΗ (Π.. 28/80) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: «Επιστηµονικός και Τεχνικός Σύµβουλος Παρακολούθησης και Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Fax :

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Fax : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 21-12-2012 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. πρωτ.: 133657/ΓΠ31999 ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ Ι ΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Προς: ΠΡΟΕ ΡΟ.Σ. ΒΟΛΟΥ Σας διαβιβάζουµε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Α Α: 4ΑΜ7ΩΕΕ-5ΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΑΧ. /ΝΣΗ : Αριστοδήµου 22 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 24100 ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Ιντζέ Αθανασία ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2721360802 FAX : 2721360800 e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 5ης/2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 5ης/2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905 908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 18/9/2017 Αριθ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 23ης/2016 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 23ης/2016 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 30/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 30/8/2017 Αριθ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΓΩΟΟ-3Φ1 ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα, 23-10-2013 Α.Π: ΕΥΣΕΥΤ/Β/Ε02.01/1089

ΑΔΑ: ΒΛΓΩΟΟ-3Φ1 ΑΠΟΦΑΣΗ. Αθήνα, 23-10-2013 Α.Π: ΕΥΣΕΥΤ/Β/Ε02.01/1089 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΑ A Β ταχ. δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 2/02/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 2/02/2018 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 2/02/2018 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. : Δ.Υ. ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, στο γραφείο του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 7/01/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΌ ΚΛΉΡΩΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 7/01/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΌ ΚΛΉΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 7/01/2019 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. : Δ.Υ. ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΌ ΚΛΉΡΩΣΗΣ Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 44 ης /2016 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 44 ης /2016 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο /4-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 627/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο /4-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 627/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: 32 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο /4-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 627/2012 Έγκριση παράτασης της προθεσµίας περαίωσης του 1 ου σταδίου της µελέτης:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 435/2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 435/2015 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:5708/11.1.015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 435/015 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 26 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 26 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ένταξη της πράξης µε τίτλο «ΜΟ ΙΠ του Πανεπιστήµιου Πειραιά Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Εκπαίδευση και ιά Βίου Μάθηση » ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: Ένταξη της πράξης µε τίτλο «ΜΟ ΙΠ του Πανεπιστήµιου Πειραιά Επιχειρησιακό Πρόγραµµα «Εκπαίδευση και ιά Βίου Μάθηση » ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ Ειδική Υπηρεσία ιαχείρισης Ε.Π. «Εκπαίδευση και ιά Βίου Μάθηση» Ταχ. /νση :Πιττακού 2 & Περιάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ Επιτροπή Τουρισµού & Ανάπτυξης Αριθµός Απόφασης: 1/2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα µέλη της Επιτροπής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ Επιτροπή Τουρισµού & Ανάπτυξης Αριθµός Απόφασης: 1/2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από τα µέλη της Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ Επιτροπή Τουρισµού & Ανάπτυξης Αριθµός Απόφασης: 1/2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό 1/2015 της Συνεδρίασης της Επιτροπής Τουρισµού & Ανάπτυξης ήµου Πάρου

Διαβάστε περισσότερα

Α.Π.: Προς: ΕΑΙΤΥ - ιευθυντή κο Σπυράκη

Α.Π.: Προς: ΕΑΙΤΥ - ιευθυντή κο Σπυράκη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ Ειδική Υπηρεσία ιαχείρισης Ε.Π. «Εκπαίδευση και ιά Βίου» Ταχ. /νση : Πιττακού & Περιάνδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. ΘΕΜΑ : «Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ, οικονομικού έτους 2016».

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. ΘΕΜΑ : «Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ, οικονομικού έτους 2016». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ «Η Αρωγή» Ν.Π.Δ.Δ. Μπόσκιζας& Πλαταιών 23 Α Αχαρνές, 13679 Τηλ. :210 2404444 Fax : 210 2404443 Email: logistics.arogi@outlook.com ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 16/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 16/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. Α Α: 4ΑΣΕΩΚΙ-Κ Χ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 234 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 26ης/2015 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 26ης/2015 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 ΟΡΘΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΚΥΒΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΗΜΟΤ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 2. ΓΡΑΦΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ «3. ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΝΗ «1

1. ΚΥΒΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΗΜΟΤ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 2. ΓΡΑΦΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ «3. ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΝΗ «1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της µε αριθµ. 7/2015 Τακτικής συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Αριθµ.Απόφασης: 44/2015 Π Ε Ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. /νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. /νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ /νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 12 η Απόφαση υπ αριθ. 390/2015 Στην Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Α ΑΜ: 14REQ002371053 ΑΠΟΣΠΑΣΜA

Α ΑΜ: 14REQ002371053 ΑΠΟΣΠΑΣΜA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της µε αριθµ. 5/2015 ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής Αριθµ. Απόφασης: 31/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β44ΡΩΗΑ-ΑΣΩ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β44ΡΩΗΑ-ΑΣΩ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα Αριθµ.Πρωτ. : 14367 ΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ.Αποφ. 27/2012 Από το Πρακτικό της 8ης/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Χαλκιδέων Στην

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα

«ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της µε αρ. 2370/2018 απόφασης ηµάρχου Λαρισαίων»

«ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της µε αρ. 2370/2018 απόφασης ηµάρχου Λαρισαίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Λάρισα, 25/01/2019 Αρ. Απόφ: 362 ιεύθυνση ιοίκησης & Προσωπικού Τµήµα Προσωπικού Ι. ραγούµη 1, Τ.Κ 41222, Λάρισα «ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση της µε αρ. 2370/2018 απόφασης ηµάρχου Λαρισαίων»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 434/2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 434/2015 Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:57081/11.12.2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθμ. 30 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 434/2015 ΘΕΜΑ Λήψη απόφασης για τη Συγκρότηση της

Διαβάστε περισσότερα

1) Επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων του ηµοτικού Συµβουλίου. Εισηγητής: ο Πρόεδρος του.σ. Φραγκάκης Εµµανουήλ.

1) Επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων του ηµοτικού Συµβουλίου. Εισηγητής: ο Πρόεδρος του.σ. Φραγκάκης Εµµανουήλ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Πεδιάδας Τηλέφωνο: 2891340108 & 2891340138 Τηλεοµοιότυπο: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι : 04-12-2015 Αρ. πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασµα Πρακτικού Ν ο 6/ Αριθµός Απόφασης: 157/2017

Απόσπασµα Πρακτικού Ν ο 6/ Αριθµός Απόφασης: 157/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: Απόσπασµα Πρακτικού Ν ο 6/20-03-2017 Αριθµός Απόφασης: 157/2017 Στο Ηράκλειο σήµερα ευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22 ης /2014 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 22 ης /2014 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος 31/1/2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ : 6295 ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ /ΝΣΗ : Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 29& ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΑΚΟΥ Τ.Κ. 145 65 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :Χρυσαφογεώργη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ 803/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης για τον καθορισµό των τελών διαφήµισης

ΑΠΟΝΤΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ 803/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης για τον καθορισµό των τελών διαφήµισης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 13-12-2012 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. πρωτ.: ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ Ι ΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Προς: ΠΡΟΕ ΡΟ.Σ. ΒΟΛΟΥ Σας διαβιβάζουµε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι Θ Ε Μ Α Τ Α Γ Ι Α Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι Θ Ε Μ Α Τ Α Γ Ι Α Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η Πύλος 10 εκεµβρίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η Μ Ο Σ Π Υ Λ Ο Υ Ν Ε Σ Τ Ο Ρ Ο Σ Πλ. Νέστορος ΠΥΛΟΣ Τ.Κ. 240 01 Πληροφορίες: Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα

2) Συγκρότηση ηµοτικής Επιτροπής Παιδείας. Εισηγητής ο δήµαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

2) Συγκρότηση ηµοτικής Επιτροπής Παιδείας. Εισηγητής ο δήµαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Τηλέφωνα: 2891340108 2891340138 ΦΑΞ: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 19 09-2014 Αρ. Πρωτ. οικ. 19.652 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 454/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 454/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 454/2014 ΘΕΜΑ: 69 ο Έγκριση διενέργειας ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 9/2016 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 88/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 31/01/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 31/01/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια, 31/01/2018 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. : Δ.Υ. ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 6ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 6ης/2017 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α : Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2012 Αρ. Πρωτ.: ΥΠΠΟΤ / ΑΑΠ / ΕΣΠΑ-ΑΚ /4544/215

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α : Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2012 Αρ. Πρωτ.: ΥΠΠΟΤ / ΑΑΠ / ΕΣΠΑ-ΑΚ /4544/215 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α : Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2012 Αρ. Πρωτ.: ΥΠΠΟΤ / ΑΑΠ / ΕΣΠΑ-ΑΚ /4544/215 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β44Ν7Λ6-0ΚΩ. ΠΡΟΣ: Αποκεντρωµένη ιοίκηση Πελοποννήσου υτικής Ελλάδας και Ιονίου. Για έλεγχο νοµιµότητας ΚΟΙΝ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ

ΑΔΑ: Β44Ν7Λ6-0ΚΩ. ΠΡΟΣ: Αποκεντρωµένη ιοίκηση Πελοποννήσου υτικής Ελλάδας και Ιονίου. Για έλεγχο νοµιµότητας ΚΟΙΝ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Ταχ. /νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 28 264 41 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 21ης/2016 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 21ης/2016 Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ηµοσιεύτηκε στο ΦΕΚ4603/τ.Β /28.12.2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αθήνα, 19 εκεµβρίου 2017 Αριθ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Α Α: ΒΛΩΥΒ-ΛΩΧ

ΑΠΟΦΑΣΗ Α Α: ΒΛΩΥΒ-ΛΩΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΜΩΝ Ειδική Υπηρεσία ιαχείρισης Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΟΝΑ Α Β Ταχ. /νση : Μιχαλακοπούλου 103 Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθ. 3 ης /10-2-2016 Συνεδρίασης, του ηµοτικού Συµβουλίου Νέας Σµύρνης. Αριθµός Απόφασης : 37/2016

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ Αιγάλεω 25-06-2012 Αριθμ. Πρωτ.: 32884 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ.1573 Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 86, 87, 89, 91 του Ν.3463/06 Δ.Κ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα