Σελίδα 1 από Προϋπολογισθείσα δαπάνη και ποσότητα:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Σελίδα 1 από Προϋπολογισθείσα δαπάνη και ποσότητα:"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 19 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤ/ΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 7o χλμ Κομοτηνής-Ξάνθης- Τ.Κ , ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τηλέφωνα: Φαξ: tdakomotinis@astynomia.gr ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 8055/1/61-γ. Koμοτηνή, 7 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού ύψους #30.000,00 # (τριάντα χιλιάδων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, προς κάλυψη αναγκών του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής για δύο μήνες κατ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 26, του Ν Σας κάνουμε γνωστό ότι το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό ύψους #30.000,00 # (τριάντα χιλιάδων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη συνολικά τιμή σε ευρώ, ήτοι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της νόμιμα διαμορφούμενης κάθε φορά μέσης λιανικής τιμής, όπως αυτή διαμορφώνεται από την Περιφέρεια Ανατ.Μακεδονίας Θράκης, που θα προκύπτει μεταξύ της ανώτερης και κατώτερης λιανικής τιμής κατά την ημέρα παράδοσης αυτού, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των κτιρίων του Τ.Δ.Α.Κομοτηνής. 1. Προϋπολογισθείσα δαπάνη και ποσότητα: ,00 : Δαπάνη για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, έως την πλήρη αξιοποίηση του προϋπολογισθέντος ποσού τριάντα χιλιάδων ευρώ, #30.000,00 # σύμφωνα με την υπ αρίθμ.8045/22/ από 15/11/2016 με Α.Δ.Α: 73ΘΓ465ΦΘΕ-ΤΒ0 και Α.Δ.Α.Μ : 16REQ Η υπό προμήθεια ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών των κτιρίων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής αφορούν στην ποσότητα των λίτρων που αντιστοιχεί στο χρηματικό ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ ( ευρώ). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν προσφορά για ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης και έχουν την υποχρέωση, με την υποβολή προσφοράς να καλύψουν όλο το διαθέσιμο εγκεκριμένο χρηματικό ποσό από την Υπηρεσία μας.

2 Σελίδα 2 από 19 Για την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης η προσφορά θα δίδεται σε ΕΥΡΩ και θα αφορά το καθαρό ποσό, χωρίς Φ.Π.Α., περιλαμβανομένου όμως του φόρου και των υπέρ τρίτων κρατήσεων. Η κατακύρωση θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, στον αυτό ή σε έτερους προμηθευτές. 2. Χρόνος παράδοσης Το υπό προμήθεια πετρέλαιο θέρμανσης οφείλει να παραδοθεί εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, στο Τ.Δ.Α.Κομοτηνής, με αποκλειστική μέριμνα, ευθύνη και έξοδα του προμηθευτή. Ο χρόνος παράδοσης των υλικών προσμετράται μετά την επέλευση των έννομων αποτελεσμάτων της απόφασης κατακύρωσης του άρθρου 105 του ν.4412/16, και η παράδοση αυτών μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την υπογραφή του συμφωνητικού (σύμβαση). Ο προμηθευτής υποχρεούται να ειδοποιεί την Υπηρεσία που πραγματοποιεί την προμήθεια, την και την επιτροπή παραλαβής για την ημερομηνία που προτίθεται να παραδώσει το πετρέλαιο θέρμανσης τουλάχιστον πέντε (3) εργάσιμες ημέρες νωρίτερα. 3. Χρηματοδότηση Η δαπάνη πραγματοποιείται δυνάμει της υπ αριθμ. 8045/22/ Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης της Διεύθυνσης Οικονομικών / Α.Ε.Α. [ με αριθμό διαδικτυακής ανάρτησης στο διαδικτυακό ιστότοπο «Διαύγεια» ( ) (Α.Δ.Α.) 73ΘΓ465ΦΘΕ-ΤΒ0 σε βάρος του προϋπολογισμού εξόδων του Ειδικού Φορέα «Ελληνική Αστυνομία» οικονομικού έτους 2016, η οποία εκδόθηκε σε συνέχεια του υπ αριθμ. 1767A/16/ αιτήματος ανάληψης υποχρέωσης με Α.Δ.Α.Μ. 16REQ Η Υπηρεσία μας ουδεμία ευθύνη φέρει έως το στάδιο της κατακύρωσης για την ανάθεση, ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, επανάληψη ή εξ ολοκλήρου ακύρωσης του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού και για αυτό ή για άλλο λόγο καμία απολύτως αξίωση, οικονομικής ή άλλης φύσης μπορεί να εγερθεί σε βάρος της αναθέτουσας αρχή εξαιτίας και μόνο της συμμετοχής προμηθευτή στον εν θέματι διαγωνισμό προμήθειας.

3 Σελίδα 3 από Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν οι εταιρείες, φυσικά πρόσωπα που το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους έχει σχέση με το αντικείμενο του διαγωνισμού (εγγεγραμμένοι στους αντίστοιχους κωδικούς επιτηδεύματος της Δ.Ο.Υ.). 5. Τόπος και προθεσμία υποβολής προσφορών Οι προσφορές κατατίθενται στην έδρα της Υπηρεσίας μας, μέχρι την 20 η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2016, ημέρα Tρίτη και ώρα 10,00, η οποία ορίζεται και ως ημερομηνία λήξης υποβολής των Προσφορών. Η διενέργεια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την 11,00 ώρα της 20 ης του μηνός Δεκεβρίου του έτους 2016, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη. Οι κατατεθείσες προσφορές παραλαμβάνονται και αποσφραγίζονται από την Επιτροπή που συστάθηκε δυνάμει της υπ αριθμ. 8055/1/61-β Απόφασης της Υπηρεσίας μας με Α.Δ.Α. ΩΣΨΤ465ΦΘΕ-6ΓΝ Η υποβολή των προσφορών θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το άρθρο 96 του Ν. 4412/2016 και δικαίωμα να παρίστανται κατά την αποσφράγιση αυτών έχουν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό μετά των νομίμων εκπροσώπων αυτών. 6. Στοιχεία Φακέλου Προσφοράς Κάθε Διαγωνιζόμενος οφείλει να υποβάλει την προσφορά του μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς: α) η λέξη Προσφορά ή Αίτηση συμμετοχής, β) η επωνυμία της αναθέτουσας αρχής, γ) ο τίτλος της σύμβασης, δ) η καταληκτική στ) τα στοιχεία του αποστολέα, η επαγγελματική του διεύθυνση, το τηλέφωνο, το ημερομηνία (ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής προσφορών ή αιτήσεων συμμετοχής), ε) τα στοιχεία του οικονομικού φορέα. φαξ και το του Τα ίδια στοιχεία πρέπει να αναφέρονται και σε κάθε έναν από τους υποφακέλους. (Φάκελος δικαιολογητικών συμμετοχής, φάκελος/-οι τεχνικής προσφοράς και φάκελος/-οι οικονομικής προσφοράς)

4 7. (Α.) Δικαιολογητικά Συμμετοχής Σελίδα 4 από 19 Ο ξεχωριστός σφραγισμένος φάκελος, με την ένδειξη «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» περιέχει: (1 ο ) Υπεύθυνη δήλωση κατά τα προβλεπόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 79 ότι δε συντρέχει λόγος αποκλεισμού του συμμετέχοντα οικονομικού φορέα από δημόσιες, όπως ρητά περιγράφονται αυτοί οι λόγοι στα άρθρα 73 και 74 του ν.4412/2016 (φεκ Α 147) και ότι δεν τελεί σε αντίστοιχη περίοδο αποκλεισμού. Η υπεύθυνη δήλωση που θα υποβληθεί για τη συμμετοχή στον εν θέματι διαγωνισμό που διενεργείται από την Υπηρεσία μας είναι αυτή του Παραρτήματος Α, και θα είναι αρμοδίως προσυπογεγραμμένες όλες οι σελίδες αυτής. Ο προσφέρων στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση (προσωρινός ανάδοχος) οφείλει να προσκομίσει τα δικαιολογητικά της παρ.2 του άρθρου 80 του ν.4412/2016, για τη μη συνδρομή των λόγων αποκλεισμού των άρθρων 73 και 74, εντός προθεσμίας είκοσι ημερών, η οποία αρχίζει από την επομένη της επίδοσης σχετικής πρόσκλησης. Δεν απαιτείται βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής των υποβαλλόμενων υπεύθυνων δηλώσεων του υποβάλοντα προσφορά συμμετέχοντα κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 3 ν.4250/2014. (2 ο ) Τα νομιμοποιητικά έγγραφα του προσφέροντος ή του υποψήφιου νομικού προσώπου, όπως το Φ.Ε.Κ. ίδρυσης και οι τροποποιήσεις του (για διαγωνιζόμενους με μορφή Α.Ε. και Ε.Π.Ε.), επικυρωμένο αντίγραφο ή απόσπασμα του καταστατικού του διαγωνιζόμενου και των εγγράφων τροποποιήσεών του (για Ο.Ε. και Ε.Ε.). Στοιχεία και έγγραφα από τα οποία πρέπει να προκύπτουν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Α.Ε., τα υπόλοιπα πρόσωπα που έχουν δικαίωμα να δεσμεύουν με την υπογραφή τους το νομικό πρόσωπο και τα έγγραφα της νομιμοποίησης αυτών, αν αυτό δεν προκύπτει ευθέως από το καταστατικό αναλόγως με τη νομική μορφή των εταιρειών ή κάθε άλλου νομικού προσώπου. (3 ο ) Εφόσον ο προμηθευτής συμμετέχει στο διαγωνισμό με αντιπρόσωπό του, υποβάλλει παραστατικό εκπροσώπησης. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, υποβάλλουν τα παραπάνω κατά περίπτωση δικαιολογητικά, για κάθε οικονομικό φορέα που συμμετέχει στην ένωση.

5 Σελίδα 5 από 19 Η υποβολή προσφοράς συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας Προκήρυξης της οποίας έλαβε γνώση, τα δε στοιχεία που αναφέρονται στην προσφορά οφείλουν να είναι αληθή και ακριβή, επί ποινή αποκλεισμού ή κήρυξης ως εκπτώτου σε περίπτωση που διαπιστωθούν εκ των υστέρων ψευδείς δηλώσεις. (4 ο ) Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στον εν θέματι διαγωνισμό δεν απαιτείται (Β.) Τεχνική προσφορά 1. Νομίμως επικυρωμένο, από την κατά νόμο αρμόδια αρχή του κράτους της έδρας του υποψηφίου, αντίγραφο αδείας λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων που εκδίδεται από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών. 2.Οι μεταπωλητές υγρών καυσίμων, χρειάζεται να προσκομίσουν νομίμως επικυρωμένο, από την κατά νόμο αρμόδια αρχή του κράτους της έδρας του υποψηφίου,αντίγραφο αδείας διακίνησης πετρελαιοειδών που εκδίδεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Τομέα Βιομηχανίας. Προσφορά στην οποία δε θα υπάρχουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη και θα αποκλείεται από την συνέχεια του διαγωνισμού. 3. Η ανάδοχος εταιρία υποχρεούται να έχει στη διάθεση της Δελτίο Χημικής Εξέτασης από το Γενικό Χημείο του κράτους σχετικά με την ποιότητα του υπό προμήθεια καυσίμου. Η επιτροπή παραλαβής της προμηθευόμενης υπηρεσίας μπορεί να ζητήσει δειγματοληψία καυσίμων, σύμφωνα με τις αγορανομικές διατάξεις. (Γ.) Οικονομική προσφορά Σε χωριστό σφραγισμένο φάκελο τοποθετείται η οικονομική προσφορά, επί ποινή απορρίψεως. Η προσφερθείσα τιμή, ως προαναφέρθηκε, θα δίδεται σε ΕΥΡΩ, αριθμητικώς και ολογράφως, και θα αφορά το καθαρό ποσό, χωρίς Φ.Π.Α., περιλαμβανομένου όμως του φόρου και των υπέρ τρίτων κρατήσεων και θα περιλαμβάνει μόνο συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο τον ακόλουθο Πίνακα Οικονομικής Προσφοράς και θα αναφέρει το ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της νόμιμα διαμορφούμενης, κάθε φορά, μέσης λιανικής τιμής όπως αυτή διαμορφώνεται από την Περιφέρεια Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης, που θα προκύπτει μεταξύ της ανώτερης και κατώτερης λιανικής τιμής κατά την ημέρα παράδοσης του πετρελαίου θέρμανσης. Μειοδότης θα αναδειχτεί εκείνος που θα προσφέρει την χαμηλότερη συνολικά τιμή, ήτοι το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό ( % ) του αντικειμένου της παρούσας διακήρυξης, εφόσον καλύπτονται οι όροι της διακήρυξης. Το ποσοστό έκπτωσης επί της εκατό ( % ) υπολογίζεται στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτή ορίζεται από την Περιφέρεια Ανατ.Μακεδονίας Θράκης, που θα προκύπτει μεταξύ της ανώτερης και κατώτερης λιανικής τιμής κατά την ημέρα παράδοσης αυτού και που θα αντιστοιχεί σε κάθε χαρακτηριστικό γνώρισμα του είδους. ΕΙΔΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΙΣ (%) ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ (ολογράφως) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΙΣ (%) ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ (αριθμητικώς)

6 Σελίδα 6 από 19 Χρόνος ισχύος προσφορών Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι δώδεκα (12) μήνες, προσμετρούμενες από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του παραπάνω αναφερομένου, απορρίπτεται ως απαράδεκτη Οι φάκελοι των δικαιολογητικών συμμετοχής, της τεχνικής και της οικονομικής προσφοράς φέρουν και τις ενδείξεις του κυρίως φακέλου. Όλα τα έγγραφα της προσφοράς πρέπει να είναι συντεταγμένα στην ελληνική γλώσσα. Στα αλλοδαπά έγγραφα εφαρμόζεται η συνθήκη της Χάγης. Τα υποβαλόμενα δικαιολογητικά, πλην των υπεύθυνων δηλώσεων, μπορούν να υποβάλλονται σε απλά φωτοαντίγραφα. Στην περίπτωση αυτή, υποβάλλεται ρητή υπεύθυνη δήλωση ότι τα φωτοαντίγραφα αποτελούν ακριβή αντίγραφα των πρωτοτύπων, το δε περιεχόμενο αυτών ότι είναι ακριβές και αληθές. 8. Λόγος απόρριψης προσφορών Δε γίνονται δεκτές προσφορές των αρ.26 παρ 3 κ 4 του ν.4412/2016 (μη κανονικέςαπαράδεκτες). Ομοίως, απορρίπτονται προσφορές σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρ.91 του ίδιου ως άνω αναφερόμενου νόμου. Εναλλακτικές προσφορές δεν επιτρέπονται. 9. Κρατήσεις Η δαπάνη υπόκειται σε κρατήσεις ως εξής: [(2,72% υπέρ Μ.Τ.Σ., 2,72% υπέρ Τ.Π.Α.Σ), 0,06% υπέρ Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Σ), 3% Χαρτοσήμου επί κράτησης Ε.Α.Σ, 20% επί χαρτοσήμου Ε.Α.Σ)] οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον προμηθευτή. Επιπλέον θα παρακρατείται φόρος 1% σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, που θα βαρύνει τον Προμηθευτή. - Κατά την πληρωμή θα παρακρατηθεί ο προβλεπόμενος από τον Ν. 4172/2013 φόρος, ύψους 1% (αφού αφαιρεθούν οι προαναφερόμενες κρατήσεις). - Ο Φ.Π.Α., ύψους 24%, θα βαρύνει το φορέα της Ελληνικής Αστυνομίας. - Οι ανωτέρω κρατήσεις θα βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον προμηθευτή σύμφωνα με την υπ αρίθμ.1742/16/ από 07/4/2016 Δ/νσης Οικονομικών/Α.Ε.Α

7 Σελίδα 7 από Τιμές προσφορών - Οι τιμές των προσφορών εκφράζονται μόνο σε ευρώ ( ). - Οι τιμές των προσφορών δεν υπόκεινται σε μεταβολή κατά τη διάρκεια της ισχύος της προφοράς, ούτε στην περίπτωση που ζητηθεί παράταση της διάρκειας ισχύος αυτής. - Εφόσον από την προσφορά δεν προκύπτει με σαφήνεια η προσφερόμενη τιμή, η προσφορά απορρίπτεται ως απαράδεκτη. 11. Εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης Ο προμηθευτής στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η κατακύρωση, υποχρεούται να καταθέσει εγγύηση καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% της συνολικής συμβατικής αξίας, χωρίς τον Φ.Π.Α.. Η εγγυητική επιστολής καλής εκτέλεσης της σύμβασης θα είναι σύμφωνα με το υπόδειγμα της Κατευθυντήριας Οδηγίας 12/2015 της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων με Α.Δ.Α. 7ΕΩ5ΟΞΤΒ-ΗΞΘ, εφαρμοζομένου καταρχήν του άρθρου 72 του ν.4412/2016 (ειδ. Παρ. 4). 12. Παραλαβή Η παραλαβή των ειδών θα πραγματοποιηθεί από την Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, που συστάθηκε δυνάμει της υπ αριθμ.8055/1/61-β Απόφασης Συκρότησης της Υπηρεσίας μας με Α.Δ.Α. ΩΣΨΤ465ΦΘΕ-6ΓΝ. Η μέγιστη διάρκεια της διαδικασίας αποδοχής και επαλήθευσης δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημερολογιακές (30) ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης των αγαθών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Υποπαράγραφο Ζ.5 του ν.4152/2013 (φεκ Α 107). Ο προμηθευτής υποχρεούται να προμηθεύει με πετρέλαιο θέρμανσης την Υπηρεσία μας από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, με δαπάνες και μεταφορικά μέσα δικά του. Η παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης θα γίνεται στις δεξαμενές των κτιρίων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Η παρακολούθηση της παράδοσης του πετρελαίου θέρμανσης του προμηθευτή και η πιστοποίηση της εκτέλεσης των υποχρεώσεων του, θα γίνεται με ευθύνη των αρμοδίων οργάνων του Τ.Δ.Α.Κομοτηνής. ( Επιτροπή Παραλαβής ). 13. Πληρωμή. - Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί μετά την οριστική παραλαβή της υπό προμήθειας ποσότητας πετρελαίου θέρμανσης από τη συγκροτηθείσα προς τούτο επιτροπή.

8 Σελίδα 8 από 19 Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνει με επιταγή μέσω παγίας προκαταβολής του Τ.Δ.Α.Κομοτηνής μετά την έκδοση του σχετικού τιμολογίου, την βεβαίωση της Δ/νσης Προμηθειών σε σχέση με την διαμορφούμενη μέση λιανική τιμή της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης, την ποιοτική και ποσοτική παραλαβή του πετρελαίου από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, καθώς και κάθε άλλου σχετικού νόμιμου δικαιολογητικού που θα ζητηθεί από το αρμόδιο γραφείο της Διαχείρισης της του Τ.Δ.Α.Κομοτηνής.. - Ο ανάδοχος υποχρεούται να προσκομίσει στην υπηρεσία οποιοδήποτε νόμιμο δικαιολογητικό απαιτηθεί από τον φορέα ΕΛ.ΑΣ. ή από την Υ.Δ.Ε. σε γενόμενο έλεγχο. 14. Ευθύνη αναδόχου - Ο ανάδοχος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος έναντι της αναθέτουσας αρχής για την πλήρη συμμόρφωση με τους όρους της προκήρυξης. Τα υπό προμήθεια είδη πρέπει να είναι απαλλαγμένα από πραγματικά και νομικά ελαττώματα. - Ο ανάδοχος είναι εξ' ολοκλήρου υπεύθυνος για την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας που επιβάλλεται να ληφθούν για την πρόληψη του επαγγελματικού κινδύνου του ιδίου και του προσωπικού που τυχόν απασχολεί, και δεν μπορεί να επικαλεστεί σε περίπτωση πρόκλησης ατυχήματος, ακόμη και κατά τη μεταφορά των ειδών, ότι αυτά προορίζονταν για την αναθέτουσα αρχή. - Απαγορεύεται η καθ οιονδήποτε τρόπο υποκατάσταση του προμηθευτού. Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη της έγκαιρης υποβολής των προσφορών τους. Οι προσφορές που θα υποβληθούν μετά την καθορισμένη ημερομηνία, επιστρέφονται στους ενδιαφερόμενους χωρίς να αποσφραγισθούν ακόμη και αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Με την υποβολή της προσφοράς θεωρείται ότι ο υποψήφιος ανάδοχος αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσας Προκήρυξης. Ο υποψήφιος ανάδοχος, εφόσον δεν έχει ασκήσει, εμπροθέσμως, ένσταση κατά της Προκήρυξης του Διαγωνισμού ή έχει απορριφθεί η ανωτέρω ένσταση, θεωρείται ότι αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως όλους τους όρους της Προκήρυξης. Προσφορά που περιλαμβάνει μη αποδοχή όρων της Προκήρυξης ή απόκλιση από αυτούς αποκλείεται ως απαράδεκτη. Η εξέταση των προβλεπόμενων ενστάσεων και προσφυγών, περιλαμβανομένων αυτών των άρθρων 127 και 205 του ν.4412/2016 θα γίνει από την Επιτροπή που συστάθηκε δυνάμει της υπ αριθμ. 8055/13/61-β Απόφασης της Υπηρεσίας μας με Α.Δ.Α. ΩΣΨΤ465ΦΘΕ-6ΓΝ

9 Σελίδα 9 από 19 Σε περίπτωση νομικών προσώπων θεωρείται ότι η υποβολή της προσφοράς και η συμμετοχή στο Διαγωνισμό έχουν εγκριθεί από το αρμόδιο όργανο του Υποψηφίου Αναδόχου. Η διαδικασία της προμήθειας θα διενεργηθεί σύμφωνα με: Α. Τις διατάξεις: α. Του ν. 4412/2016 (Α -147) «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών» (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ ΕΕ και 2014/25/ΕΕ). β. Του ν. 4270/2014 (Α 143) «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας Δημόσιο Λογιστικό και άλλες διατάξεις». Β. Τις Αποφάσεις: Υπ αριθμό 8045/22/ Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης της Διεύθυνσης Οικονομικών / Α.Ε.Α., με Α.Δ.Α. 73ΘΓ465ΦΘΕ-ΤΒ0 και οι αναφερόμενες σε αυτήν διατάξεις. Αντίγραφο της παρούσας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και τους όρους προμήθειας παρέχονται από την Υπηρεσία μας, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09.00π.μ μ.μ.. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Του Τ.Δ.Α.Κομοτηνής ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος Αστυνόμος Α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α (Υπεύθυνη δήλωση προς συμπλήρωση και υποβολή) Ταυτότητα του αγοραστή Επίσημη ονομασία: Ε Λ ΛΗ Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΧΡΗΜ/ΚΟΥ-ΥΛΙΚΟΥ

10 Σελίδα 10 από 19 7o χλμ. Ε.Ο Κομοτηνής Ξάνθης Τ.Κ , ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τηλέφωνα: Φαξ: Χώρα: Ελλάδα Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης συμβάσεων Τίτλος: «Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού ύψους # # ( τριάντα χιλιάδων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, προς κάλυψη αναγκών θέρμανσης του Τ.Δ.Α.Κομοτηνής..» Σύντομη περιγραφή: Δαπάνη για την προμήθεια, πετρελαίου θέρμανσης, προς κάλυψη αναγκών θέρμανσης του Τ.Δ.Α.Κομοτηνής. Αριθμός αναφοράς αρχείου που αποδίδεται στον φάκελο από την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα (εάν υπάρχει): Υπ αριθμ. 8055/1/61-γ από Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Λόγοι αποκλεισμού Α: Λόγοι που σχετίζονται με ποινικές καταδίκες Στο άρθρο 57 παράγραφος 1 της οδηγίας 2014/24/ΕΕ ορίζονται οι ακόλουθοι λόγοι αποκλεισμού Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εις βάρος του ίδιου του οικονομικού φορέα ή οποιουδήποτε προσώπου το οποίο είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού του οργάνου ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με καταδικαστική απόφαση η οποία έχει εκδοθεί πριν από πέντε έτη κατά το μέγιστο ή στην οποία έχει οριστεί απευθείας περίοδος αποκλεισμού που εξακολουθεί να ισχύει; Όπως ορίζεται στο άρθρο 2 της απόφασης-πλαίσιο 2008/841/ΔΕΥ του Συμβουλίου, της 24ης Οκτωβρίου 2008, για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος (ΕΕ L 300 της , σ. 42). Ημερομηνία της καταδικαστικής απόφασης Αιτιολογία Ο οποίος έχει καταδικαστεί Διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού Διαφθορά Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εις βάρος του ίδιου του οικονομικού φορέα ή οποιουδήποτε προσώπου το οποίο είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού του οργάνου ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό για διαφθορά με καταδικαστική απόφαση η οποία έχει εκδοθεί πριν από πέντε έτη κατά το μέγιστο ή στην οποία έχει οριστεί απευθείας περίοδος αποκλεισμού που εξακολουθεί να ισχύει; Όπως ορίζεται στο άρθρο 3 της σύμβασης περί της καταπολέμησης της δωροδοκίας στην οποία ενέχονται υπάλληλοι των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ή των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΕΕ C 195 της , σ. 1 και στο άρθρο 2 παράγραφος 1 της απόφασης-πλαίσιο 2003/568/ΔΕΥ του Συμβουλίου, της 22ας Ιουλίου 2003 για την καταπολέμηση

11 Σελίδα 11 από 19 της δωροδοκίας στον ιδιωτικό τομέα (ΕΕ L 192 της , σ. 54). Αυτός ο λόγος αποκλεισμού περιλαμβάνει επίσης τη διαφθορά όπως ορίζεται στο εθνικό δίκαιο της αναθέτουσας αρχής (του αναθέτοντα φορέα) ή του οικονομικού φορέα. Ημερομηνία της καταδικαστικής απόφασης Αιτιολογία Ο οποίος έχει καταδικαστεί Διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού Απάτη Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εις βάρος του ίδιου του οικονομικού φορέα ή οποιουδήποτε προσώπου το οποίο είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού του οργάνου ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό για απάτη με καταδικαστική απόφαση η οποία έχει εκδοθεί πριν από πέντε έτη κατά το μέγιστο ή στην οποία έχει οριστεί απευθείας περίοδος αποκλεισμού που εξακολουθεί να ισχύει; Κατά την έννοια του άρθρου 1 της σύμβασης σχετικά με τη προστασία των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΕΕ C 316 της , σ. 48). Ημερομηνία της καταδικαστικής απόφασης Αιτιολογία Ο οποίος έχει καταδικαστεί Διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού Τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εις βάρος του ίδιου του οικονομικού φορέα ή οποιουδήποτε προσώπου το οποίο είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού του οργάνου ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό για τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες με καταδικαστική απόφαση η οποία έχει εκδοθεί πριν από πέντε έτη κατά το μέγιστο ή στην οποία έχει οριστεί απευθείας περίοδος αποκλεισμού που εξακολουθεί να ισχύει; Όπως ορίζονται στα άρθρα 1 και 3 της απόφασης-πλαίσιο του Συμβουλίου, της 13ης Ιουνίου 2002 για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας (ΕΕ L 164 της , σ. 3). Αυτός ο λόγος αποκλεισμού περιλαμβάνει επίσης την ηθική αυτουργία ή την απόπειρα εγκλήματος, όπως αναφέρονται στο άρθρο 4 της εν λόγω απόφασης-πλαίσιο. Ημερομηνία της καταδικαστικής απόφασης Αιτιολογία Ο οποίος έχει καταδικαστεί Διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εις βάρος του ίδιου του οικονομικού φορέα ή οποιουδήποτε προσώπου το οποίο είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού του οργάνου ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας με καταδικαστική απόφαση η οποία έχει εκδοθεί πριν από πέντε έτη κατά το μέγιστο ή στην οποία έχει οριστεί απευθείας περίοδος αποκλεισμού που

12 Σελίδα 12 από 19 εξακολουθεί να ισχύει; Όπως ορίζεται στο άρθρο 1 της οδηγίας 2005/60/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 26ης Οκτωβρίου 2005, σχετικά με την πρόληψη της χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας (ΕΕ L 309 της , σ.15). Ημερομηνία της καταδικαστικής απόφασης Αιτιολογία Ο οποίος έχει καταδικαστεί Διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού Παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση εις βάρος του ίδιου του οικονομικού φορέα ή οποιουδήποτε προσώπου το οποίο είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού του οργάνου ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό για παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων με καταδικαστική απόφαση η οποία έχει εκδοθεί πριν από πέντε έτη κατά το μέγιστο ή στην οποία έχει οριστεί απευθείας περίοδος αποκλεισμού που εξακολουθεί να ισχύει; Όπως ορίζεται στο άρθρο 2 της οδηγίας 2011/36/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 5ης Απριλίου 2011, για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και για την προστασία των θυμάτων της, καθώς και για την αντικατάσταση της απόφασης-πλαίσιο 2002/629/ΔΕΥ του Συμβουλίου (ΕΕ L 101 της , σ. 1). Ημερομηνία της καταδικαστικής απόφασης Αιτιολογία Ο οποίος έχει καταδικαστεί Διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού Β: Λόγοι που σχετίζονται με την καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης Στο άρθρο 57 παράγραφος 2 της οδηγίας 2014/24/ΕΕ ορίζονται οι ακόλουθοι λόγοι αποκλεισμού Καταβολή φόρων Παρέβη ο οικονομικός φορέας τις υποχρεώσεις του όσον αφορά την καταβολή φόρων, τόσο στη χώρα στην οποία είναι εγκατεστημένος όσο και στο κράτος μέλος της αναθέτουσας αρχής ή του αναθέτοντα φορέα, εάν είναι άλλο από τη χώρα εγκατάστασης; Οικεία χώρα ή κράτος μέλος --- Ενεχόμενο ποσό --- Η παράβαση υποχρεώσεων έχει αποδειχθεί με άλλα μέσα εκτός από δικαστική ή διοικητική απόφαση; Ναι Όχι Εάν η παράβαση υποχρεώσεων έχει αποδειχθεί με δικαστική ή διοικητική απόφαση, η εν λόγω απόφαση είναι τελεσίδικη και δεσμευτική; Ναι Όχι Να αναφερθεί η ημερομηνία καταδίκης ή έκδοσης της απόφασης. Σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης, εφόσον ορίζεται απευθείας σε αυτήν, η διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού Περιγράψτε ποιά μέσα χρησιμοποιήθηκαν

13 Σελίδα 13 από 19 Ο οικονομικός φορέας έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, είτε καταβάλλοντας τους φόρους ή τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης που οφείλει, συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των δεδουλευμένων τόκων ή των προστίμων, είτε υπαγόμενος σε δεσμευτικό διακανονισμό για την καταβολή τους; Ναι Όχι Καταβολή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης Παραβίασε ο οικονομικός φορέας τις υποχρεώσεις του όσον αφορά την καταβολή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, τόσο στη χώρα στην οποία είναι εγκατεστημένος όσο και στο κράτος μέλος της αναθέτουσας αρχής ή του αναθέτοντα φορέα, εάν είναι άλλο από τη χώρα εγκατάστασης; Οικεία χώρα ή κράτος μέλος --- Ενεχόμενο ποσό --- Η παράβαση υποχρεώσεων έχει αποδειχθεί με άλλα μέσα εκτός από δικαστική ή διοικητική απόφαση; Ναι Όχι Εάν η παράβαση υποχρεώσεων έχει αποδειχθεί με δικαστική ή διοικητική απόφαση, η εν λόγω απόφαση είναι τελεσίδικη και δεσμευτική; Ναι Όχι Να αναφερθεί η ημερομηνία καταδίκης ή έκδοσης της απόφασης. Σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης, εφόσον ορίζεται απευθείας σε αυτήν, η διάρκεια της περιόδου αποκλεισμού Περιγράψτε ποιά μέσα χρησιμοποιήθηκαν Ο οικονομικός φορέας έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, είτε καταβάλλοντας τους φόρους ή τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης που οφείλει, συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των δεδουλευμένων τόκων ή των προστίμων, είτε υπαγόμενος σε δεσμευτικό διακανονισμό για την καταβολή τους; Ναι Όχι Γ: Λόγοι που σχετίζονται με αφερεγγυότητα, σύγκρουση συμφερόντων ή επαγγελματικό παράπτωμα Στο άρθρο 57 παράγραφος 4 της οδηγίας 2014/24/ΕΕ ορίζονται οι ακόλουθοι λόγοι αποκλεισμού Παραβίαση των υποχρεώσεων στον τομέα του περιβαλλοντικού δικαίου Ο οικονομικός φορέας έχει, εν γνώσει του, παραβιάσει τις υποχρεώσεις του στον τομέα του περιβαλλοντικού δικαίου; Όπως αναφέρονται για τους σκοπούς της παρούσας προμήθειας στο εθνικό δίκαιο, στη σχετική προκήρυξη ή στα έγγραφα της προμήθειας ή στο άρθρο 18 παράγραφος 2 της οδηγίας 2014/24/ΕΕ. Παραβίαση των υποχρεώσεων στον τομέα του κοινωνικού δικαίου Ο οικονομικός φορέας έχει, εν γνώσει του, παραβιάσει τις υποχρεώσεις του στον τομέα του κοινωνικού δικαίου; Όπως αναφέρονται για τους σκοπούς της παρούσας προμήθειας στο εθνικό δίκαιο, στη σχετική προκήρυξη ή στα έγγραφα της προμήθειας ή στο άρθρο 18 παράγραφος 2 της οδηγίας 2014/24/ΕΕ.

14 Σελίδα 14 από 19 Παραβίαση των υποχρεώσεων στους τομείς του εργατικού δικαίου Ο οικονομικός φορέας έχει, εν γνώσει του, παραβιάσει τις υποχρεώσεις του στον τομέα του εργατικού δικαίου; Όπως αναφέρονται για τους σκοπούς της παρούσας προμήθειας στο εθνικό δίκαιο, στη σχετική προκήρυξη ή στα έγγραφα της προμήθειας ή στο άρθρο 18 παράγραφος 2 της οδηγίας 2014/24/ΕΕ. Πτώχευση Έχει κηρύξει ο οικονομικός φορέας πτώχευση; Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι απαραίτητο να παρασχεθούν εάν ο αποκλεισμός των οικονομικών φορέων στην παρούσα περίπτωση έχει καταστεί υποχρεωτικός βάσει του εφαρμοστέου εθνικού δικαίου χωρίς δυνατότητα παρέκκλισης όταν ο οικονομικός φορέας είναι ωστόσο σε θέση να εκτελέσει τη σύμβαση. Διευκρινίστε τους λόγους για τους οποίους, ωστόσο, μπορείτε να εκτελέσετε τη σύμβαση Αφερεγγυότητα Αποτελεί ο οικονομικός φορέας αντικείμενο διαδικασίας αφερεγγυότητας ή παύσης δραστηριοτήτων; Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι απαραίτητο να παρασχεθούν εάν ο αποκλεισμός των οικονομικών φορέων στην παρούσα περίπτωση έχει καταστεί υποχρεωτικός βάσει του εφαρμοστέου εθνικού δικαίου χωρίς δυνατότητα παρέκκλισης όταν ο οικονομικός φορέας είναι ωστόσο σε θέση να εκτελέσει τη σύμβαση. Διευκρινίστε τους λόγους για τους οποίους, ωστόσο, μπορείτε να εκτελέσετε τη σύμβαση Διακανονισμός με τους πιστωτές Βρίσκεται ο οικονομικός φορέας σε διακανονισμό με πιστωτές; Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι απαραίτητο να παρασχεθούν εάν ο αποκλεισμός των οικονομικών φορέων στην παρούσα περίπτωση έχει καταστεί υποχρεωτικός βάσει του εφαρμοστέου εθνικού δικαίου χωρίς δυνατότητα παρέκκλισης όταν ο οικονομικός φορέας είναι ωστόσο σε θέση να εκτελέσει τη σύμβαση. Διευκρινίστε τους λόγους για τους οποίους, ωστόσο, μπορείτε να εκτελέσετε τη σύμβαση Κατάσταση ανάλογη της πτώχευσης, δυνάμει της εθνικής νομοθεσίας Βρίσκεται ο οικονομικός φορέας σε οποιαδήποτε ανάλογη της πτώχευσης κατάσταση, προκύπτουσα από παρόμοια διαδικασία προβλεπόμενη σε εθνικές νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις; Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι απαραίτητο να παρασχεθούν εάν ο αποκλεισμός των οικονομικών φορέων στην παρούσα περίπτωση έχει καταστεί υποχρεωτικός βάσει του εφαρμοστέου εθνικού δικαίου χωρίς δυνατότητα παρέκκλισης όταν ο οικονομικός φορέας είναι ωστόσο σε θέση να εκτελέσει τη σύμβαση. Διευκρινίστε τους λόγους για τους οποίους, ωστόσο, μπορείτε να εκτελέσετε τη σύμβαση

15 Σελίδα 15 από 19 Περιουσιακά στοιχεία υπό αναγκαστική διαχείριση από εκκαθαριστή Είναι τα περιουσιακά στοιχεία του οικονομικού φορέα υπό αναγκαστική διαχείριση από εκκαθαριστή ή από δικαστήριο; Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι απαραίτητο να παρασχεθούν εάν ο αποκλεισμός των οικονομικών φορέων στην παρούσα περίπτωση έχει καταστεί υποχρεωτικός βάσει του εφαρμοστέου εθνικού δικαίου χωρίς δυνατότητα παρέκκλισης όταν ο οικονομικός φορέας είναι ωστόσο σε θέση να εκτελέσει τη σύμβαση. Διευκρινίστε τους λόγους για τους οποίους, ωστόσο, μπορείτε να εκτελέσετε τη σύμβαση Αναστολή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων Έχουν ανασταλεί οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του οικονομικού φορέα; Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι απαραίτητο να παρασχεθούν εάν ο αποκλεισμός των οικονομικών φορέων στην παρούσα περίπτωση έχει καταστεί υποχρεωτικός βάσει του εφαρμοστέου εθνικού δικαίου χωρίς δυνατότητα παρέκκλισης όταν ο οικονομικός φορέας είναι ωστόσο σε θέση να εκτελέσει τη σύμβαση. Διευκρινίστε τους λόγους για τους οποίους, ωστόσο, μπορείτε να εκτελέσετε τη σύμβαση Συμφωνίες με άλλους οικονομικούς φορείς με στόχο τη στρέβλωση του ανταγωνισμού Έχει συνάψει ο οικονομικός φορέας συμφωνίες με άλλους οικονομικούς φορείς με σκοπό τη στρέβλωση του ανταγωνισμού; Ένοχος σοβαρού επαγγελματικού παραπτώματος Έχει διαπράξει ο οικονομικός φορέας σοβαρό επαγγελματικό παράπτωμα; Κατά περίπτωση, βλέπε ορισμούς στο εθνικό δίκαιο, στη σχετική προκήρυξη ή στα έγγραφα της προμήθειας. Σύγκρουση συμφερόντων λόγω της συμμετοχής του στη διαδικασία σύναψης της σύμβασης Είναι ο οικονομικός φορέας ενήμερος για τυχόν σύγκρουση συμφερόντων, όπως ορίζεται από την εθνική νομοθεσία, τη σχετική προκήρυξη ή στα έγγραφα της προμήθειας, λόγω της συμμετοχής του στη διαδικασία σύναψης της σύμβασης; Άμεση ή έμμεση συμμετοχή στην κατάρτιση της παρούσας διαδικασίας σύναψης σύμβασης Έχει ο οικονομικός φορέας, ή συνδεόμενη με αυτόν επιχείρηση, παράσχει συμβουλές στην αναθέτουσα αρχή ή την συμβαλλόμενη οντότητα ή έχει κατ άλλον τρόπο εμπλακεί στην κατάρτιση της διαδικασίας σύναψης σύμβασης; Πρόωρη λήξη, αποζημιώσεις ή άλλες παρόμοιες κυρώσεις

16 Σελίδα 16 από 19 Έχουν επιβληθεί στον οικονομικό φορέα, στο πλαίσιο προηγούμενης δημόσιας σύμβασης, προηγούμενης σύμβασης με αναθέτουσα αρχή ή προηγούμενης σύμβασης παραχώρησης, πρόωρη καταγγελία της σύμβασης, αποζημιώσεις ή άλλες παρόμοιες κυρώσεις; Ψευδείς δηλώσεις, απόκρυψη πληροφοριών, ανικανότητα παροχής των απαιτούμενων εγγράφων και πληροφοριών εμπιστευτικού χαρακτήρα της παρούσας διαδικασίας Ο οικονομικός φορέας: α) έχει κριθεί ένοχος σοβαρών ψευδών δηλώσεων κατά την παροχή των πληροφοριών που απαιτούνται για την εξακρίβωση της απουσίας των λόγων αποκλεισμού ή την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλογής, β) έχει αποκρύψει τις πληροφορίες αυτές, γ) δεν ήταν σε θέση, χωρίς καθυστέρηση, να προσκομίσει τα απαιτούμενα από την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα δικαιολογητικά, και δ) έχει επιχειρήσει να επηρεάσει με αθέμιτο τρόπο τη διαδικασία λήψης αποφάσεων της αναθέτουσας αρχής ή του αναθέτοντος φορέα, να αποκτήσει εμπιστευτικές πληροφορίες που ενδέχεται να του αποφέρουν αθέμιτο πλεονέκτημα στη διαδικασία σύναψης της σύμβασης ή να παράσχει εξ αμελείας παραπλανητικές πληροφορίες που ενδέχεται να επηρεάσουν ουσιωδώς τις αποφάσεις που αφορούν τον αποκλεισμό, την επιλογή ή την ανάθεση; Ο κάτωθι υπογεγραμμένος, δηλώνω επισήμως ότι τα στοιχεία που έχω αναφέρει σύμφωνα με τα ανωτέρω είναι ακριβή και ορθά και ότι έχω πλήρη επίγνωση των συνεπειών σε περίπτωση σοβαρών ψευδών δηλώσεων. Ο κάτωθι υπογεγραμμένος, δηλώνω επισήμως ότι είμαι σε θέση, κατόπιν αιτήματος και χωρίς καθυστέρηση, να προσκομίσω τα πιστοποιητικά και τις λοιπές μορφές αποδεικτικών εγγράφων που αναφέρονται, εκτός εάν: Η αναθέτουσα αρχή ή ο αναθέτων φορέας έχει τη δυνατότητα να λάβει τα σχετικά δικαιολογητικά απευθείας με πρόσβαση σε εθνική βάση δεδομένων σε οποιοδήποτε κράτος μέλος αυτή διατίθεται δωρεάν [υπό την προϋπόθεση ότι ο οικονομικός φορέας έχει παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες (διαδικτυακή διεύθυνση, αρχή ή φορέα έκδοσης, επακριβή στοιχεία αναφοράς των εγγράφων) που παρέχουν τη δυνατότητα στην αναθέτουσα αρχή ή στον αναθέτοντα φορέα να το πράξει] ή Ημερομηνία, τόπος και, όπου ζητείται ή απαιτείται, υπογραφή(-ές): Ημερομηνία Τόπος Υπογραφή και σφραγίδα

17 Σελίδα 17 από 19 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β «Αναρτητέα στο διαδίκτυο» «Αναρτητέα στο μητρώο» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Σ Χ Ο Λ Η Α Σ Τ Υ Φ Υ Λ Α Κ Ω Ν Τ. Δ. Α Κ Ο Μ Ο Τ Η Ν Η Σ ΔΙΑΧ/ΣΗ ΥΛΙΚΟΥ - ΧΡΗΜ/ΚΟΥ 7 ο χ λ μ Κ ο μ ο τ η ν ή ς Ξ ά ν θ η ς Κομοτηνή - Τ.Κ Τηλ: Fax: Ε-mail: saea@astynomia.gr Aριθ. Πρωτ.: 8055/1/ Α.Μ.Υ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΑΣ: ( ,----) Ευρώ ΑΝΑΔΟΧΟΣ: ΕΙΔΟΣ: «Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού ύψους #30.000# (τριάντα χιλιάδων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, προς κάλυψη αναγκών θέρμανσης του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής» ΣΥΜΒΑΣΗ Για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής για το έτος Στην Κομοτηνή, σήμερα την.. του μηνός Απριλίου του έτους 2016, ημέρα και ώρα, στο Γραφείο του Διοικητού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, οι κάτωθι συμβαλλόμενοι : 1. α] Ο Αστυνόμος Α ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος, Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, που εκπροσωπεί με την ιδιότητα αυτή, με βάση τις κείμενες διατάξεις, το Ελληνικό Δημόσιο, λαμβανομένου υπόψη την υπ αριθμ...με την οποία τροποποιήθηκε η Π1/1732 από απόφαση, αναφορικά με την υλοποίηση προμηθειών, τις διατάξεις του άρθρου. και την υπ αριθμ.. από διαταγή ΑΕΑ/ΔΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, που θα αποκαλείται στη συνέχεια, χάριν συντομίας, Αναθέτουσα Αρχή ή Υπηρεσία λαμβάνοντας υπόψη και την υπ αρίθμ. από.. εγκριτική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης του Α.Ε.Α./Δ-νσης Οικονομικών/Τμήμα 1 ο με Α.Δ.Α.:. και ΑΔΑΜ.., & β] Η, ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας..., κάτοικος Κομοτηνής, η οποία διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων με την επωνυμία.. στην Κομοτηνή, οδός, ΑΦΜ., Δ.Ο.Υ.. και που θα από καλείται στη συνέχεια, χάριν συντομίας, Ανάδοχος ή Πάροχος υπηρεσιών ή «Προμηθευτής», συμφώνησαν και συναποδέχτηκαν τα ακόλουθα : Με πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό που διενεργήθηκε την, βάσει της υπ αριθ. 8055/1/61- γ. Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, κατακυρώθηκε ύστερα από την υπ αριθ... από Απόφαση του Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, η προμήθεια, με αγορά, των ειδών, που αναφέρονται στο άρθρο 2 της παρούσης και σύμφωνα με τους πάγιους όρους που αναφέρονται στα επόμενα αναγραφόμενα άρθρα.

18 Σελίδα 18 από 19 Ύστερα από τα ανωτέρω, ο πρώτος των συμβαλλομένων, με την προαναφερόμενη ιδιότητά του, αναθέτει την προμήθεια των εν λόγω ειδών, στο δεύτερο συμβαλλόμενο, ο οποίος αναλαμβάνει την προμήθεια, με τους κατωτέρω όρους και συμφωνίες, τις οποίες αποδέχεται ανεπιφύλακτα. Άρθρο 1 ΕΙΔΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ Οι ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης, θα καθορισθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων.. και μέχρι του ύψους της προϋπολογισθείσας δαπάνης, ήτοι εντός του εγκεκριμένου ποσού των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000,00 ), συμπεριλαμβανομένου και των νομίμων κρατήσεων που βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον προμηθευτή. Η ποιότητα του υπό προμήθεια του αναφερόμενου είδους, θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις τεχνικές προδιαγραφές και στους ελέγχους που πραγματοποιούνται και εφαρμόζονται στα Κρατικά Διυλιστήρια. Άρθρο 2 ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - Ο προμηθευτής δεσμεύεται να παραδώσει τα ανωτέρω καύσιμα από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης σε χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών και με τιμή η οποία δίνεται σε ποσοστό έκπτωσης επί τις εκατό (%), επί της νόμιμα διαμορφούμενης μέσης λιανικής τιμής όπως αυτή διαμορφώνεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, που θα προκύπτει μεταξύ ανώτερης και κατώτερης λιανικής τιμής κατά την ημέρα παράδοσης του πετρελαίου θέρμανσης, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. - Η μεταφορά των καυσίμων θα πραγματοποιηθεί με βυτιοφόρο όχημα του ιδίου στις δεξαμενές των οικημάτων στέγασης του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Άρθρο 3 ΤΙΜΗ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - Η τιμή πώλησης του εν θέματι είδους, θα προκύπτει από την νόμιμη διαμορφούμενη τιμή λιανικής πώλησης σύμφωνα με τους Πίνακες τιμών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που θα προκύπτει μεταξύ ανώτερης και κατώτερης λιανικής τιμής κατά την ημέρα παράδοσης του πετρελαίου θέρμανσης, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. - κατά την ημέρα παράδοσης υπολογιζόμενου και του περιθωρίου κέρδους της εταιρίας. -Η πληρωμή της δαπάνης θα γίνει από την παγία προκαταβολή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, μετά την παραλαβή των καυσίμων, την έκδοση σχετικού τιμολογίου και την προσκόμιση των απαιτούμενων νόμιμων δικαιολογητικών (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα) εντός εξήντα (60) ημερών σύμφωνα με την παρ. 6 της υποπαραγράφου Ζ5 του ν.4152/13, σε Τραπεζικό λογαριασμό του προμηθευτή. -Η δαπάνη υπόκειται σε κρατήσεις ως εξής: [(2,72% υπέρ Μ.Τ.Σ., 2,72% υπέρ Τ.Π.Α.Σ), 0,06% υπέρ Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Σ), 3% Χαρτοσήμου επί κράτησης Ε.Α.Σ, 20% επί χαρτοσήμου Ε.Α.Σ)] οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον προμηθευτή. Επιπλέον θα παρακρατείται φόρος 1% σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, που θα βαρύνει τον Προμηθευτή. Άρθρο 4 ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ - ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - Κάθε διαφορά που τυχόν θα προκύψει κατά την εκτέλεση της παρούσας σύμβασης, επιλύεται αποκλειστικά από τα αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια της έδρας της Υπηρεσίας. - Η σύμβαση διέπεται από τις διατάξεις του ν.2362/1995 (Α -247) και του π.δ.118/2007 (Α -150) Κ.Π.Δ., όπως τροποποιήθηκε με τις καινούργιες διατάξεις του Ν /2014. Άρθρο 5 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - Η Αναθέτουσα Αρχή έχει το δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα σύμβαση, εφόσον ο Προμηθευτής καθ οιονδήποτε τρόπο εκ προθέσεως και αποδεδειγμένα δεν τηρήσει τους όρους και τις υποχρεώσεις του βάσει των κείμενων διατάξεων «Περί Προμηθειών»

19 Σελίδα 19 από Ύστερα από αυτά συντάχθηκε η παρούσα σύμβαση, η οποία αφού διαβάστηκε και βεβαιώθηκε, υπογράφτηκε νόμιμα από τους συμβαλλόμενους σε τρία (3) όμοια πρωτότυπα, σε κάθε ένα από τα οποία επικολλήθηκαν τα προβλεπόμενα ένσημα. - - Ένα από τα πρωτότυπα της σύμβασης κατατέθηκε στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, το άλλο πήρε η Παρέχουσα υπηρεσίες δια του νομίμου εκπροσώπου της και το τρίτο παραμένει του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής. ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ Για το Ελληνικό Δημόσιο Ο Προμηθευτής ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος Αστυνόμος Α

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕ

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕ Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕ Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης κα την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προµήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προµήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προµήθειας (ΕΕΕΠ) Στοιχεία της δηµοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης σύµβασης για τις οποίες έχει δηµοσιευτεί προκήρυξη διαγωνισµού στην Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προµήθειας (ΕΕ

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προµήθειας (ΕΕ Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προµήθειας (ΕΕ Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά µε τη διαδικασία σύναψης σύµβασης κα την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δηµοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης σύµβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Αριθμός της προκήρυξης :

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα