της τριµελούς επιτροπής κοπής δέντρων Κεντρικού και Νότιου τοµέα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "της τριµελούς επιτροπής κοπής δέντρων Κεντρικού και Νότιου τοµέα."

Transcript

1 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΛ.: FAX: apournara@acharnes.gr Απόσπασμα από το 9 ο Πρακτικό Αριθμ. Aπόφασης: 57 Αριθμ. θέμ. στην ημερ. διατ.: 1 ο Συνεδρίαση της:07/12/2015 Αριθμ. πρωτ. και ημερομηνία που δόθηκε η πρόσκληση:85182/ Α Α: ΩΦ5ΖΩΨ8-Ι4Β Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛ.-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους της ηµοτικής Κοινότητας Αχαρνών σύµφωνα µε το υπ αριθµ. 3/ πρακτικό της τριµελούς επιτροπής κοπής δέντρων Κεντρικού και Νότιου τοµέα. Στις Αχαρνές σήµερα στις 07 του µηνός εκεµβρίου του έτους 2015, ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:30π.µ. στο ηµοτικό Κατάστηµα συνήλθε σε 9 η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Αχαρνών κατόπιν της µε αριθ. πρωτ.: 85182/ εγγράφου προσκλήσεως του Προέδρου αυτής, που έχει κοινοποιηθεί σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις και αφού διαπιστώθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Ξαγοράρη Νικόλαο ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία 7 παρισταµένων µελών κηρύχθηκε η έναρξη της συνεδρίασης. Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Κ. Ξαγοράρης Νικόλαος κωλυοµένου του Προέδρου φέρνει για συζήτηση στο Σώµα το 1 ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης που αφορά την έκφραση γνώµης περί έγκρισης ή µη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους της ηµοτικής Κοινότητας Αχαρνών, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 άρθρο 73 παρ. 1βiii (

2 Εισηγείται στο.σ την λήψη αποφάσεων για θέµατα προστασίας του Περιβάλλοντος ) Σας γνωρίζουµε ότι µε την από 9/11/2015, εισήγησης της η ιεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου µας διαβίβασε τα κάτωθι προκειµένου να γνωµοδοτήσουµε σχετικά µε: 1. το υπ αριθ / έγγραφο του Πυροσβεστικού Σώµατος. 2. την υπ αριθµ / αίτηση του κ. Πιτσώνη Ιωάννη. 3. την υπ αριθµ / αίτηση της κας Τσουκαντά Άννας. 4. την υπ αριθµ / αίτηση της κας. Κοτζαουστοπούλου Βικτωρίας. 5. την υπ αριθµ. 118/ απόφαση Συµβουλίου ηµοτικής Κοινότητας Αχαρνών ( πρακτ. 16). 6. Το µε αριθµ. 3/ πρακτικό της Επιτροπής κοπής δέντρων Κεντρικού και Νότιου Τοµέα το οποίο έχει ως εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14/9/2015 Αχαρνές: ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3/2015 ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΠΗΣ ΕΝΤΡΩΝ Σήµερα 14/9/2015 ηµέρα ευτέρα και ώρα 09:00, συνήλθε στα Γραφεία του ήµου Αχαρνών, η Επιτροπή Κεντρικού και Νότιου Τοµέα εξέτασης αιτηµάτων κοπής δέντρων εντός κοινόχρηστων χώρων, που ορίσθηκε µε την υπ αριθµ 298/ απόφαση ηµοτικού Συµβουλίου Αχαρνών, 1) Ορφανίδης Χαράλαµπος τακτικό µέλος, Πρόεδρος 2) Τούντα Κων/να τακτικό µέλος 3) Ραφαηλίδης Νικήτας τακτικό µέλος, Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ορφανίδης Χαράλαµπος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης µε θέµα την αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτηµάτων κοπής δέντρου και θέτει υπόψη της Επιτροπής προς αξιολόγηση τις κάτωθι αιτήσεις πολιτών και εισηγείται τη συζήτηση και λήψη απόφασης: 1. Την µε αριθµ. πρωτ , 9/7/15 αυτοψία του Πυροσβεστικού Σώµατος µε την οποία διαπιστώνει την ανάγκη για κοπή ΥΟ ΚΟΙΝΩΝ ΠΕΥΚΩΝ & ΕΝΟΣ ΕΝ ΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΣ τα οποία φύονται επί του αδιαµόρφωτου πεζοδροµίου της οδού ΧΡΥΣ. ΒΕΛΙΟΥ (& Γαλήνης), περιοχή Πανόραµα, διότι όπως αναφέρει στην αυτοψία της η Υπηρεσία «δεν επιτρέπουν την διέλευση της συγκεκριµένης οδού από Πυροσβεστικά οχήµατα και παρακαλούµε όπως µας ενηµερώσετε για τυχών ενέργειες σας στα πλαίσια των αρµοδιοτήτων σας.». Σηµείωση: Εκκρεµεί -χωρίς υπαιτιότητα από πλευράς ήµου- η κοπή του ενός εκ των δύο παραπάνω πεύκων, µετά την µε αρ. 166, από 18/5/15, Απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου.

3 2. Την µε αριθµ. πρωτ.29634, 11/5/15 αίτηση του κ. ΠΙΤΣΩΝΗ ΙΩΑΝΝΗ, µε την οποία ζητά την κοπή ΕΝΟΣ ΠΕΥΚΟΥ, το οποίο φύεται επί του αδιαµόρφωτου πεζοδροµίου της οδού Ε. ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ αρ.3, περιοχή ΜΕΓ. ΣΧΟΙΝΑ Α, διότι όπως αναφέρει στην αίτηση του «οι ρίζες έχουν καταστρέψει σωλήνες ύδρευσης έχει σηκώσει γκαραζόπορτα και έχει προκαλέσει ρηγµατώσεις στο µανδρότοιχο.» 3. Την µε αριθµ. πρωτ , 9/7/15 αίτηση της κας. ΤΣΟΥΚΑΝΤΑ ΑΝΝΑΣ µε την οποία ζητά την κοπή ΕΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΕΙ ΟΥΣ, το οποίο φύεται επί του πεζοδροµίου της οδού Π. ΝΙΡΒΑΝΑ αρ. 13, περιοχή Κοκ. Μύλος, διότι όπως αναφέρει στην αίτηση της «...λόγω αρρώστιας και κλήσης κινδυνεύει να πέσει στο δρόµο.» 4. Την µε αριθµ. πρωτ , 17/6/15 αίτηση της κας. ΚΟΤΖΑΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ µε την οποία ζητά την κοπή ΕΝΟΣ ΠΕΥΚΟΥ το οποίο φύεται επί του αδιαµόρφωτου πεζοδροµίου στην οδό ΙΩΑΝ. ΛΙΟΣΗ, αρ. 33, περιοχή Πανόραµα, διότι όπως αναφέρει στην αίτηση της «έχει κάνει µεγάλη ζηµιά.» Επί των ως άνω περιπτώσεων διενεργήθηκε αυτοψία και ελήφθησαν φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κοµµάτι του παρόντος πρακτικού. Η επιτροπή κατόπιν µελέτης των ως άνω αιτηµάτων, κρίνει ότι εµπίπτουν στο αντικείµενο των εργασιών της. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Την ΕΓΚΡΙΣΗ της µε αριθµ. πρωτ , 9/7/15 αυτοψίας του Πυροσβεστικού Σώµατος µε την οποία διαπιστώνει την ανάγκη για κοπή ΥΟ ΚΟΙΝΩΝ ΠΕΥΚΩΝ & ΕΝΟΣ ΕΝ ΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΣ τα οποία φύονται επί του αδιαµόρφωτου πεζοδροµίου της οδού ΧΡΥΣ. ΒΕΛΙΟΥ (& Γαλήνης), περιοχή Πανόραµα, διότι από επιτόπιο έλεγχο της Επιτροπής επιβεβαιώνεται η ανάγκη κοπής των δύο Πεύκων και της Μουριάς. 2. Την ΕΓΚΡΙΣΗ της µε αριθµ. πρωτ.29634, 11/5/15 αίτηση του κ. ΠΙΤΣΩΝΗ ΙΩΑΝΝΗ, µε την οποία ζητά την κοπή ΕΝΟΣ ΠΕΥΚΟΥ, το οποίο φύεται επί του αδιαµόρφωτου πεζοδροµίου της οδού Ε. ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ αρ.3, περιοχή ΜΕΓ. ΣΧΟΙΝΑ, διότι από επιτόπιο έλεγχο της Επιτροπής προκύπτουν εκτεταµένες βλάβες στις παρακείµενες κατασκευές, δίκτυα και τον ασφαλτοτάπητα της οδού. 3. Την ΑΠΟΡΡΙΨΗ της µε αριθµ. πρωτ , 9/7/15 αίτηση της κας. ΤΣΟΥΚΑΝΤΑ ΑΝΝΑΣ µε την οποία ζητά την κοπή ΕΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΕΙ ΟΥΣ, το οποίο φύεται επί του πεζοδροµίου της οδού Π. ΝΙΡΒΑΝΑ αρ. 13, περιοχή Κοκ. Μύλος, διότι από επιτόπιο έλεγχο της Επιτροπής δεν προκύπτουν βλάβες σε παρακείµενες κατασκευές, η µακροσκοπική του κατάσταση είναι άριστη και η µικρή κλήση δεν κρίνεται επικίνδυνη για τη δηµόσια ασφάλεια. Προτείνεται κλάδεµα από την πλευρά της κλήσης ώστε να βελτιωθεί η γεωµετρία του δένδρου και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση πεζών και εποχούµενων.

4 4. Την ΥΠΟ ΟΡΟ ΕΓΚΡΙΣΗ της µε αριθµ. πρωτ , 17/6/15 αίτηση της κας. ΚΟΤΖΑΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ µε την οποία ζητά την κοπή ΕΝΟΣ ΠΕΥΚΟΥ το οποίο φύεται επί του αδιαµόρφωτου πεζοδροµίου στην οδό ΙΩΑΝ. ΛΙΟΣΗ, αρ. 33, περιοχή Πανόραµα, διότι από επιτόπιο έλεγχο της Επιτροπής προκύπτουν µεν βλάβες στη προσωρινή περίφραξη αλλά η κοπή του δένδρου προτείνεται να γίνει µε την υλοποίηση των ρυµοτοµικών ορίων, όταν δηλαδή θα γίνουν οι εργασίες κατασκευής της νέας περίφραξης καθώς δεν συντρέχει άµεσος λόγος κοπής του πεύκου. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΩΝ/ΝΑ ΟΡΦΑΝΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΑΦΑΗΛΙ ΗΣ ΝΙΚ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΝΤΑ Μετά την ανωτέρω ενηµέρωση ακολούθησε συζήτηση µεταξύ των µελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αχαρνών. Στην συνέχεια ο κ. Αντιπρόεδρος κάλεσε την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Αχαρνών να αποφασίσει σχετικά. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αφού έλαβε υπ όψιν της - Την Εισήγηση του κ. Αντιπροέδρου - Το υπ αριθµ. 3/ Πρακτικό- Έκθεση της επιτροπής εξέτασης αιτηµάτων κοπής δέντρων Κεντρικού και Νότιου Τοµέα εντός κοινόχρηστων χώρων µε τις επισυναπτόµενες φωτογραφίες - Τις διατάξεις του Ν. 3852/ Τις διατάξεις του Ν. 3463/ Την υπ αριθµ. 118/ (Πρακτικό 12 ) απόφαση του Συµβουλίου ηµοτικής Κοινότητας Αχαρνών. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1)Αποσύρει την έγκριση της µε αριθµ. πρωτ , 9/7/15 αυτοψίας του Πυροσβεστικού Σώµατος µε την οποία διαπιστώνει την ανάγκη για κοπή ΥΟ ΚΟΙΝΩΝ ΠΕΥΚΩΝ & ΕΝΟΣ ΕΝ ΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΣ τα οποία φύονται επί του αδιαµόρφωτου πεζοδροµίου της οδού ΧΡΥΣ. ΒΕΛΙΟΥ (& Γαλήνης), περιοχή Πανόραµα, διότι από επιτόπιο έλεγχο της Επιτροπής επιβεβαιώνεται η ανάγκη κοπής των δύο Πεύκων και της Μουριάς, λόγω ύπαρξης νέων στοιχείων που θα κατατεθούν στην υπηρεσία. 2) Την έγκριση της µε αριθµ. πρωτ.29634, 11/5/15 αίτηση του κ. ΠΙΤΣΩΝΗ ΙΩΑΝΝΗ, µε την οποία ζητά την κοπή ΕΝΟΣ ΠΕΥΚΟΥ, το οποίο φύεται επί του αδιαµόρφωτου πεζοδροµίου της οδού Ε. ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ αρ.3, περιοχή ΜΕΓ. ΣΧΟΙΝΑ, διότι από επιτόπιο έλεγχο της Επιτροπής προκύπτουν εκτεταµένες βλάβες στις παρακείµενες κατασκευές, δίκτυα και τον ασφαλτοτάπητα της οδού.

5 3) Την απόρριψη της µε αριθµ. πρωτ , 9/7/15 αίτηση της κας. ΤΣΟΥΚΑΝΤΑ ΑΝΝΑΣ µε την οποία ζητά την κοπή ΕΝΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΕΙ ΟΥΣ, το οποίο φύεται επί του πεζοδροµίου της οδού Π. ΝΙΡΒΑΝΑ αρ. 13, περιοχή Κοκ. Μύλος, διότι από επιτόπιο έλεγχο της Επιτροπής δεν προκύπτουν βλάβες σε παρακείµενες κατασκευές, η µακροσκοπική του κατάσταση είναι άριστη και η µικρή κλήση δεν κρίνεται επικίνδυνη για τη δηµόσια ασφάλεια. Προτείνεται κλάδεµα από την πλευρά της κλήσης ώστε να βελτιωθεί η γεωµετρία του δένδρου και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση πεζών και εποχούµενων. 4) Την υπό όρο έγκριση της µε αριθµ. πρωτ , 17/6/15 αίτηση της κας. ΚΟΤΖΑΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ µε την οποία ζητά την κοπή ΕΝΟΣ ΠΕΥΚΟΥ το οποίο φύεται επί του αδιαµόρφωτου πεζοδροµίου στην οδό ΙΩΑΝ. ΛΙΟΣΗ, αρ. 33, περιοχή Πανόραµα, διότι από επιτόπιο έλεγχο της Επιτροπής προκύπτουν µεν βλάβες στη προσωρινή περίφραξη αλλά η κοπή του δένδρου προτείνεται να γίνει µε την υλοποίηση των ρυµοτοµικών ορίων, όταν δηλαδή θα γίνουν οι εργασίες κατασκευής της νέας περίφραξης καθώς δεν συντρέχει άµεσος λόγος κοπής του πεύκου. 5) ιαβιβάζει την ανωτέρω απόφαση προς έγκριση στο ηµοτικό Συµβούλιο 6) Αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον κ. ήµαρχο Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΛ.: FAX: apournara@acharnes.gr Απόσπασµα από το 9 ο Πρακτικό Αριθµ. Aπόφασης:58 Αριθµ. θέµ. στην ηµερ. διατ.: 2 ο Συνεδρίαση της :07/12/2015 Αριθµ. πρωτ. και ηµεροµηνία που δόθηκε η πρόσκληση: 85182/ Α Α: 7ΘΑΥΩΨ8-ΘΟ5 Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚ.-ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους της ηµοτικής Κοινότητας Θρακοµακεδόνων, σύµφωνα µε το υπ αριθµ.:4/ πρακτικό της τριµελούς επιτροπής κοπής δέντρων Βορείου τοµέα. Στις Αχαρνές σήµερα στις 07 του µηνός εκεµβρίου του έτους 2015, ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:30 π.µ. στο ηµοτικό Κατάστηµα συνήλθε σε 9 η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Αχαρνών κατόπιν της µε αριθ. πρωτ.: 85182/ εγγράφου προσκλήσεως του Προέδρου αυτής που έχει κοινοποιηθεί σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις και αφού διαπιστώθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ Ξαγοράρη Νικόλαο ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία 7 παρισταµένων µελών κηρύχθηκε η έναρξη της συνεδρίασης. Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Ξαγοράρης Νικόλαος κωλυοµένου του Προέδρου φέρνει για συζήτηση στο Σώµα το 2 ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης που αφορά την έκφραση γνώµης περί έγκρισης ή µη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους της ηµοτικής Κοινότητας Θρακοµακεδόνων, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 άρθρο 73 παρ. 1βiii ( Εισηγείται στο.σ την λήψη αποφάσεων για θέµατα προστασίας του Περιβάλλοντος )

7 Σας γνωρίζουµε ότι µε την εισήγησή της, η ιεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου µας διαβίβασε τα κάτωθι προκειµένου να γνωµοδοτήσουµε σχετικά µε: 1. την υπ αριθ / αίτηση της κας Καούρη Γεωργίας. 2. την υπ αριθµ.13/ απόφαση (πρακτικό 7) του Συµβουλίου ηµοτικής ενότητας Θρακοµακεδόνων. 3. Το µε αριθµ. 4/ πρακτικό της Επιτροπής κοπής δέντρων Βόρειου Τοµέα το οποίο έχει ως εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αχαρνές: 27 /10/2015 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡ. : 4/2015 ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΠΗΣ ΕΝΤΡΩΝ Σήµερα 27/10/2015 ηµέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.µ., συνήλθαν στα Γραφεία της ηµοτικής Ενότητας Θρακοµακεδόνων, τα παρακάτω µέλη της Επιτροπής εξέτασης αιτηµάτων κοπής δέντρων εντός κοινόχρηστων χώρων, 1) Ορφανίδης Χαράλαµπος τακτικό µέλος, Πρόεδρος 2) Καρακάση Σµαρώ τακτικό µέλος. 3) Τούντα Κων/να τακτικό µέλος. που ορίσθηκαν µε την υπ αριθµ 298/ απόφαση ηµοτικού Συµβουλίου Αχαρνών. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ορφανίδης Χαράλαµπος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης µε θέµα την αξιολόγηση του υποβληθείσας αιτήµατος κοπής δέντρου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ορφανίδης Χαράλαµπος θέτει προς αξιολόγηση υπόψη της Επιτροπής την κάτωθι αίτηση πολίτη και εισηγείται τη συζήτηση για λήψη απόφασης: 1. την υπ αριθµ.74552/ αίτηση της κας ΚΑΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.µε την οποία ζητά την κοπή ενός δένδρου (πεύκου) το οποίο φύεται επί του πεζοδροµίου στην οδό Σελεύκου 3, διότι όπως αναφέρει στην αίτηση της δηµιουργεί προβλήµατα µε τις ρίζες του στις πλάκες του πεζοδροµίου στη µάντρα και στο βόθρο της. Επί της ως άνω περίπτωσης διενεργήθηκε αυτοψία και ελήφθησαν φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κοµµάτι του παρόντος πρακτικού. Η επιτροπή κατόπιν µελέτης του ως άνω αιτήµατος, κρίνει ότι εµπίπτει στο αντικείµενο των εργασιών της. ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Α. ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΟΠΗΣ 1. της υπ αριθµ / αίτηση της κας ΚΑΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.µε την οποία ζητά την κοπή ενός δένδρου (πεύκου) το οποίο φύεται επί του πεζοδροµίου στην οδό Σελεύκου 3, διότι όπως αναφέρει στην αίτηση της δηµιουργεί προβλήµατα µε τις ρίζες του στις πλάκες του πεζοδροµίου στη

8 µάντρα και στο βόθρο της.. Όπως προέκυψε έπειτα από την αυτοψία πράγµατι έχουν ανασηκωθεί οι πλάκες του πεζοδροµίου. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΡΦΑΝΙ ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΣΜΑΡΩ ΤΟΥΝΤΑ ΚΩΝ/ΝΑ Μετά την ανωτέρω ενηµέρωση ακολούθησε συζήτηση µεταξύ των µελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αχαρνών. Στην συνέχεια ο Αντιπρόεδρος πρότεινε να ληφθεί σχετική απόφαση, επειδή σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010, την αρµοδιότητα για το θέµα έχει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Αφού έλαβε υπ όψιν της -Το υπ αριθµ. 4/ Πρακτικό- Έκθεση της επιτροπής εξέτασης αιτηµάτων κοπής δέντρων Βόρειου Τοµέα εντός κοινόχρηστων χώρων µε τις επισυναπτόµενες φωτογραφίες - Τις διατάξεις του Ν. 3852/ Τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 -Την υπ αριθµ.13/ απόφαση (πρακτικό 7 ) του Συµβουλίου ηµοτικής ενότητας Θρακοµακεδόνων -Τις απόψεις των εισηγητών και των οµιλητών ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Απορρίπτει την υπ αριθ / αίτηση της κας Καούρη Γεωργίας µε την οποία ζητά την κοπή ενός δέντρου ( πεύκου ) το οποίο φύεται επί του πεζοδροµίου στην οδό Σελεύκου 3, Θρακοµακεδόνες σύµφωνα µε την υπ αριθµ.13/ απόφαση (πρακτικό 7) του Συµβουλίου ηµοτικής ενότητας Θρακοµακεδόνων.

9 2. ιαβιβάζει την ανωτέρω απόφαση προς έγκριση στο ηµοτικό Συµβούλιο 3. Αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον κ. ήµαρχο Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

10 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΛ.: FAX: apournara@acharnes.gr Απόσπασµα από το 9 ο Πρακτικό Αριθµ. Aπόφασης: 65 Αριθµ. θέµ. :1 Ο EKTAKTO Συνεδρίαση της :07/12/2015 Αριθµ. πρωτ. και ηµεροµηνία που δόθηκε η πρόσκληση: 85182/ Α Α: 6Σ7ΨΩΨ8-875 Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚ.-ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙ ΩΝ ΣΗΜΑΝΣΗΣ (Ρ-40) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ & Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΠΛΗΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΟΦΟΡΕΙΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ 4ου ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ Ο ΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΣΤΗΝ Π.Ε «ΛΥΚΟΤΡΥΠΑ» Στις Αχαρνές σήµερα στις 07 του µηνός εκεµβρίου του έτους 2015 ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:30 π.µ. στο ηµοτικό Κατάστηµα συνήλθε σε 9 η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατόπιν της από µε αριθµό πρωτ.: 85182/ εγγράφου προσκλήσεως του Προέδρου αυτής, που έχει κοινοποιηθεί σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις και αφού διαπιστώθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Ξαγοράρη Νικόλαο ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία 7 παρισταµένων µελών, κηρύχθηκε η έναρξη της συνεδρίασης.

11 Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Ξαγοράρης Νικόλαος κωλυόµενου του Προέδρου, φέρνει για συζήτηση στο Σώµα το 1 ο εκτός ηµερήσιας διάταξης αλλά κατεπείγον θέµα και παρουσιάζει την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία αναφέρει ότι: «Με τη µε αρ. πρωτ. ήµου : 85613/ αίτησή του, ο Εντεταλµέµενος Σύµβουλος κος. Πεδιαδίτης Στέργιος και εκ µέρους του 4ου ηµοτικού Σχολείου που βρίσκεται στο Ο.Τ. 450 στην Π.Ε. «ΛΥΚΟΤΡΠΑ» του ήµου µας, επί της οδού Καπετάν Καρατζά & Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης, ζήτησε την οριοθέτηση µιας θέσης στάθµευσης, έµπροσθεν του προαυλίου του δηµοτικού και επί της οδού Καπετάν Καρατζά ( βόρεια πλευρά) για την αποκλειστική στάθµευση του σχολικού λεωφορείου για λόγους ασφαλείας κατά την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών. Η Υπηρεσία µας, κατά την αυτοψία, διαπίστωσε ότι µε τη στάθµευση του σχολικού λεωφορείου στο συγκεκριµένο σηµείο που φαίνεται στο συνηµµένο σκαρίφηµα, µε διαστάσεις 8,00 Χ 2,50 µ., σε απόσταση 5,00 µ. από την τοµή των οικοδοµικών γραµµών της συµβολής Καπετάν Καρατζά & Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης, εξασφαλίζεται η κατά το δυνατό ασφαλής επιβίβαση και αποβίβαση των παιδιών επί του σχολικού λεωφορείου. Επιτρέπεται δε, η ανεµπόδιστη ροή της κυκλοφορίας στην οδό Κωνσταντίνου & Ελένης. Κατόπιν των παραπάνω, προτείνεται η τοποθέτηση ρυθµιστικών πινακίδων τύπου Ρ-40 : Απαγορεύεται η στάση & η στάθµευση µε ένδειξη επί αυτών ΠΛΗΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ, καθώς και πρόσθετων πινακίδων τύπου Πρ-4α αρχή ισχύος & Πρ-4γ τέλος ισχύος των πινακίδων Ρ-40, στη βόρεια πλευρά της οδού Καπετάν Καρατζά έµπροσθεν του 4 ου δηµοτικού σχολείου. Από την παρούσα κυκλοφοριακή ρύθµιση που αφορά σε κανονιστική απόφαση δεν προκύπτει επιβάρυνση σε βάρος του Προϋπολογισµού του ήµου Αχαρνών (άρθρο 90 του Π..63/2005 (ΦΕΚ 98/Α / )» Παρακαλούµε για τη συζήτηση του θέµατος. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και Ο Αντιπρόεδρος πρότεινε να ληφθεί σχετική απόφαση, επειδή σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010, την αρµοδιότητα για το θέµα έχει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αφού έλαβε υπ όψιν της το κατεπείγον του θέµατος, την πρόταση του Αντιπροέδρου και την τοποθέτησή του, την εισήγηση της /νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, τα έγγραφα του φακέλου, τις απόψεις των εισηγητών και οµιλητών, καθώς και τις αναφερόµενες διατάξεις. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1. έχεται το κατεπείγον του θέµατος 2.Γνωµοδοτεί θετικά την τοποθέτηση ρυθµιστικών πινακίδων τύπου Ρ-40 : Απαγορεύεται η στάση & η στάθµευση µε ένδειξη επί αυτών ΠΛΗΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ, καθώς και πρόσθετων πινακίδων τύπου Πρ-4α αρχή ισχύος & Πρ-4γ τέλος ισχύος των πινακίδων Ρ-40, στη βόρεια πλευρά της οδού Καπετάν Καρατζά έµπροσθεν του 4 ου δηµοτικού σχολείου.

12 3. ιαβιβάζει προς έγκριση στο ηµοτικό Συµβούλιο την ανωτέρω απόφαση. 4. Αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον κ. ήµαρχο. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Ακριβές Απόσπασµα Αχαρνές, Αυθηµερόν Ο ΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

13 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΛ.: FAX: apournara@acharnes.gr Απόσπασµα από το 9 ο Πρακτικό Αριθµ. Aπόφασης: 61 Αριθµ. θέµ. στην ηµερ. διατ.: 5 ο Συνεδρίαση της: 07/12/2015 Αριθµ. πρωτ. και ηµεροµηνία που δόθηκε η πρόσκληση: 85182/ Α Α: ΩΤΥ1ΩΨ8-ΣΜ7 Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚ.-ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΑ: Αλλαγή στην τοποθέτηση πινακίδων τύπου Ρ-2 : STOP σε συγκεκριµένες συµβολές οδών του Ολυµπιακού Xωριού Στις Αχαρνές σήµερα στις 07 του µηνός εκεµβρίου του έτους 2015 ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:30 π.µ. στο ηµοτικό Κατάστηµα συνήλθε σε 9 η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατόπιν της από µε αριθµό πρωτ.: 85182/ εγγράφου προσκλήσεως του Προέδρου αυτής, που έχει κοινοποιηθεί σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις και αφού διαπιστώθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Ξαγοράρη Νικόλαο ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία 7 παρισταµένων µελών κηρύχθηκε η έναρξη της συνεδρίασης. Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Ξαγοράρης Νικόλαος κωλυοµένου του Προέδρου, φέρνει για συζήτηση στο Σώµα το 5 ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης και παρουσιάζει την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία αναφέρει ότι: Κατόπιν εξέτασης αιτήµατος δηµότη, του κου. Χάρη ηµούτσου, η Υπηρεσία µας πραγµατοποίησε αυτοψία στο Ολυµπιακό Χωριό, προκειµένου να εξετάσει την ορθότητα των πινακίδων τύπου Ρ-2: υποχρεωτική διακοπή πορείας (STOP), επί συγκεκριµένων συµβολών και διαπιστώθηκε ότι :

14 Υπάρχει Ρ-2 επί της Κ. ΚΕΝΤΕΡΗ & ΑΘ. ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ Υπάρχει Ρ-2 επί της Κ. ΚΕΝΤΕΡΗ & Κ. ΘΑΝΟΥ Υπάρχει Ρ-2 επί της Κ. ΚΕΝΤΕΡΗ & Λ. ΚΟΚΑ καθώς επίσης : Υπάρχει Ρ-2 επί της Ι. ΜΕΛΙΣΣΑΝI Η & ΗΜ. ΤΑΜΠΑΚΟΥ Υπάρχει Ρ-2 επί της Ι. ΜΕΛΙΣΣΑΝI Η & ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ Υπάρχει Ρ-2 επί της Ι. ΜΕΛΙΣΣΑΝI Η & Μ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ Λόγω των γεωµετρικών χαρακτηριστικών τους, της κυκλοφορίας που εξυπηρετούν και της χωροταξίας του Ολυµπιακού Xωριού, κρίνεται σκόπιµη η αλλαγή της τοποθέτησης των πινακίδων Ρ-2 (STOP) από τις οδούς Κ. Κεντέρη & Ι. Μελισσανίδη, που διακόπτονται στην υφιστάµενη κατάσταση, στις κάθετες οδούς που συµβάλλουν σ αυτές, δηλαδή: Αθ. Τσουµελέκα, Κ. Θάνου, Λ. Κόκα,. Ταµπάκου, Καλλιπάτειρας & Μ. Μουρούτσου. Σηµειώνεται εδώ ότι, από την οδό Κεντέρη διέρχεται και λεωφορειακή γραµµή ΟΑΣΑ, η οποία αναγκάζεται να διακόπτει την πορεία της στις συµβολές µε τις Αθ. Τσουµελέκα, Κ. Θάνου & Λ. Κόκα, επιφέροντας επιπλέον καθυστέρηση στους χρόνους των γραµµών. Η πρόταση της αλλαγής αναλυτικά φαίνεται στα συνηµµένα σχέδια σκαριφήµατα, τα οποία σας διαβιβάζουµε µε φωτογραφίες, προς εξέταση γνωµοδότηση και διαβίβαση στο ηµοτικό Συµβούλιο για την τελική απόφαση. Από την παρούσα κυκλοφοριακή ρύθµιση που αφορά σε κανονιστική απόφαση δεν προκύπτει επιβάρυνση σε βάρος του Προϋπολογισµού του ήµου Αχαρνών (άρθρο 90 του Π..63/2005 (ΦΕΚ 98/Α / ). Σας διαβιβάζουµε συνηµµένα, τα προαναφερθέντα έγγραφα, φωτογραφίες, απόσπασµα του ρυµοτοµικού χάρτη καθώς και σκαρίφηµα της πρότασης, προς εξέταση - γνωµοδότηση και διαβίβαση στο ηµοτικό Συµβούλιο για την τελική απόφαση. Παρακαλούµε για τη συζήτηση του θέµατος. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και Ο Αντιπρόεδρος πρότεινε να ληφθεί σχετική απόφαση, επειδή σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010, την αρµοδιότητα για το θέµα έχει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αφού έλαβε υπ όψιν της την πρόταση του Αντιπροέδρου και την τοποθέτησή του, την εισήγηση της /νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, τα έγγραφα του φακέλου, τις απόψεις των εισηγητών, καθώς και τις αναφερόµενες διατάξεις. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Γνωµοδοτεί θετικά την αλλαγή στην τοποθέτηση πινακίδων τύπου Ρ-2 : STOP σε συγκεκριµένες συµβολές οδών του Ολυµπιακού Xωριού. 2. ιαβιβάζει προς έγκριση στο ηµοτικό Συµβούλιο την ανωτέρω απόφαση. 3. Αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον κ. ήµαρχο. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

15 ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ακριβές Απόσπασµα Αχαρνές, Αυθηµερόν Ο ΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

16 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΛ.: FAX: apournara@acharnes.gr Απόσπασµα από το 9 ο Πρακτικό Αριθµ. Aπόφασης: 62 Αριθµ. θέµ. στην ηµερ. διατ.: 6 ο Συνεδρίαση της: 07/12/2015 Αριθµ. πρωτ. και ηµεροµηνία που δόθηκε η πρόσκληση: 85182/ Α Α: 67ΤΖΩΨ8-ΥΧ3 Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚ.-ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ & ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΜΕΑ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΗΣ ΕΙΣΟ ΟΥ TOY 9 ου ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ Στις Αχαρνές σήµερα στις 07 του µηνός εκεµβρίου του έτους 2015 ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:30 π.µ. στο ηµοτικό Κατάστηµα συνήλθε σε 9 η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατόπιν της από µε αριθµό πρωτ.: 85182/ εγγράφου προσκλήσεως του Προέδρου αυτής, που έχει κοινοποιηθεί σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις και αφού διαπιστώθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Ξαγοράρη Νικόλαο ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία 7 παρισταµένων µελών κηρύχθηκε η έναρξη της συνεδρίασης. Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Ξαγοράρης Νικόλαος κωλυοµένου του Προέδρου φέρνει για συζήτηση στο Σώµα το 6 ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης και παρουσιάζει την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία αναφέρει ότι: Σε ενέργεια του µε αρ. πρωτ. ήµου : 79016/ και σύµφωνα µε το µε αρ. πρωτ. ήµου : 46607/ έγγραφο της Αποκεντρωµένης ιοίκησης που επιτρέπει στο ήµο να προβαίνει σε οριοθετήσεις και παραχωρήσεις θέσεων στάθµευσης σε ΑΜΕΑ, Ιδρύµατα, κλπ., πραγµατοποιήθηκε αυτοψία και εξετάστηκε το αίτηµα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεµόνων του 9ου ηµοτικού Σχολείου Αχαρνών, για παραχώρηση και οριοθέτηση µίας θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ στο χώρο έµπροσθεν της εισόδου του σχολείου. δευτερεύουσας

17 Με αφορµή την εξυπηρέτηση του µαθητή της αίτησης, αλλά και γενικά για την ασφαλή πρόσβαση µαθητών µε κινητικά προβλήµατα που πιθανόν να προκύψουν και στο µέλλον, προτείνουµε την οριοθέτηση µίας θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ στο χώρο έµπροσθεν της δευτερεύουσας εισόδου του σχολείου. Το τµήµα της οδού Αγ. Άννης από την οδό Αποκορώνου έως την οδό Νικ. Πλαστήρα, στο οποίο περιλαµβάνεται η θέση στάθµευσης, ανήκει στην Π.Ε. ΑΓ. ΑΝΝΑ, από κυκλοφοριακής άποψης είναι διπλής κατεύθυνσης, εντός αστικού ιστού και τοπικής εµβέλειας. Η θέση οριοθετείται στο χώρο έµπροσθεν της δευτερεύουσας εισόδου του σχολείου και µε διαστάσεις 2,00µ. x 4,00µ. (βλ.: συν. σκαρίφηµα αποτύπωσης). Η αγορά των πινακίδων τύπου Π-60 : Άτοµα µε µειωµένη κινητικότητα θα γίνει µε έξοδα του σχολείου, όπως έχουµε συνεννοηθεί µε τη /νση του σχολείου και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεµόνων. Η τοποθέτηση θα γίνει από συνεργείο του ήµου κατόπιν συνεννόησης µε την Υπηρεσία. Επίσης, σας διαβιβάζουµε συνηµµένο σκαρίφηµα πρότασης που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της µελέτης, προς εξέταση - γνωµοδότηση και διαβίβαση στο ηµοτικό Συµβούλιο για την τελική απόφαση. Παρακαλούµε για τη συζήτηση του θέµατος. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και Ο Πρόεδρος πρότεινε να ληφθεί σχετική απόφαση, επειδή σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010, την αρµοδιότητα για το θέµα έχει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αφού έλαβε υπ όψιν της την πρόταση του Αντιπροέδρου και την τοποθέτησή του, την εισήγηση της /νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, τα έγγραφα του φακέλου, τις απόψεις των εισηγητών, καθώς και τις αναφερόµενες διατάξεις. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Γνωµοδοτεί θετικά την παραχώρηση & οριοθέτηση θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ έµπροσθεν της εισόδου του 9 ου ηµοτικού Σχολείου Αχαρνών. 2. ιαβιβάζει προς έγκριση στο ηµοτικό Συµβούλιο την ανωτέρω απόφαση. 3. Αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον κ. ήµαρχο.

18 Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ακριβές Απόσπασµα Αχαρνές, Αυθηµερόν Ο ΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

19 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΛ.: FAX: apournara@acharnes.gr Απόσπασµα από το 9 ο Πρακτικό Αριθµ. Aπόφασης: 64 Αριθµ. θέµ. στην ηµερ. διατ.: 8 ο Συνεδρίαση της: 07/12/2015 Αριθµ. πρωτ. και ηµεροµηνία που δόθηκε η πρόσκληση: 85182/ Α Α: 7ΛΦΣΩΨ8-ΧΥΚ Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚ.-ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΑ: Παραχώρηση & Οριοθέτηση Θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ-ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Στις Αχαρνές σήµερα στις 07 του µηνός εκεµβρίου του έτους 2015 ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:30 π.µ. στο ηµοτικό Κατάστηµα συνήλθε σε 9 η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατόπιν της από µε αριθµό πρωτ.: 85182/ εγγράφου προσκλήσεως του Προέδρου αυτής, που έχει κοινοποιηθεί σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις και αφού διαπιστώθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Ξαγοράρη Νικόλαο ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία 7 παρισταµένων µελών κηρύχθηκε η έναρξη της συνεδρίασης. Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Ξαγοράρης Νικόλαος κωλυοµένου του Προέδρου φέρνει για συζήτηση στο Σώµα το 8 ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης και παρουσιάζει την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία αναφέρει ότι:

20 Κατόπιν της µε αρ. πρωτ. ήµου: 83826/ αίτησης, πραγµατοποιήθηκε αυτοψία και εξετάστηκε το αίτηµα του κ. Χρονόπουλου Παναγιώτη, για παραχώρηση και οριοθέτηση µίας θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ, για το µε αρ. κυκλ. ΖΧΡ 5422 αυτοκίνητο στην οικία του, επί της οδού Ορφέως, στον αρ. 4 (νέα αρίθµηση 16), στην περιοχή Χαραυγή του ήµου µας. Με βάση τον Κανονισµό Κυκλοφοριακών Ρυθµίσεων Μικρής Κλίµακας ήµου Αχαρνών, χορηγούνται θέσεις στάθµευσης οχηµάτων ΑΜΕΑ επί του οδοστρώµατος σε άτοµα που έχουν στην κατοχή τους δελτίο στάθµευσης κάρτα αναπήρου ή τα οποία έχουν πάθηση όµοια µε αυτές που αναφέρονται στους Ν.490/76, Ν.1798/88, Ν.1882/90 και Ν.2227/94 (σοβαρή κινητική αναπηρία, αυτισµό µε επιληπτικές κρίσεις, κλπ). Σας διαβιβάζουµε συνηµµένα: α) την απόφαση της Πρωτοβάθµιας Υγειονοµικής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής που τον καθιστά µε Π.Α. 67%, που κατέθεσε ο ενδιαφερόµενος προς γνωµοδότηση από εσάς & β) την µελέτη της Υπηρεσίας από την οποία προκύπτει ότι από κυκλοφοριακής άποψης µπορεί να οριοθετηθεί µία θέση στάθµευσης ΑΜΕΑ, προς εξέταση - γνωµοδότηση και διαβίβαση στο ηµοτικό Συµβούλιο για την τελική απόφαση. Παρακαλούµε για τη συζήτηση του θέµατος και τη λήψη σχετικής απόφασης. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και Ο Αντιπρόεδρος πρότεινε να ληφθεί σχετική απόφαση, επειδή σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010, την αρµοδιότητα για το θέµα έχει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αφού έλαβε υπ όψιν της την πρόταση του Αντιπροέδρου και την τοποθέτησή του, την εισήγηση της /νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, τα έγγραφα του φακέλου, τις απόψεις των εισηγητών, καθώς και τις αναφερόµενες διατάξεις. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Γνωµοδοτεί θετικά την παραχώρηση & οριοθέτηση θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ - κ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

21 2. ιαβιβάζει προς έγκριση στο ηµοτικό Συµβούλιο την ανωτέρω απόφαση. 3. Αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον κ. ήµαρχο. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Ακριβές Απόσπασµα Αχαρνές, Αυθηµερόν Ο ΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

22 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ: ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΛ.: FAX: apournara@acharnes.gr Απόσπασµα από το 9 ο Πρακτικό Αριθµ. Aπόφασης: 62 Αριθµ. θέµ. στην ηµερ. διατ.: 6 ο Συνεδρίαση της: 07/12/2015 Αριθµ. πρωτ. και ηµεροµηνία που δόθηκε η πρόσκληση: 85182/ Α Α: 67ΤΖΩΨ8-ΥΧ3 Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚ.-ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Α Π Ο Ν Τ Ε Σ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙ ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ & ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΜΕΑ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΗΣ ΕΙΣΟ ΟΥ TOY 9 ου ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ Στις Αχαρνές σήµερα στις 07 του µηνός εκεµβρίου του έτους 2015 ηµέρα ευτέρα και ώρα 11:30 π.µ. στο ηµοτικό Κατάστηµα συνήλθε σε 9 η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατόπιν της από µε αριθµό πρωτ.: 85182/ εγγράφου προσκλήσεως του Προέδρου αυτής, που έχει κοινοποιηθεί σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις και αφού διαπιστώθηκε από τον Αντιπρόεδρο κ. Ξαγοράρη Νικόλαο ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία 7 παρισταµένων µελών κηρύχθηκε η έναρξη της συνεδρίασης. Ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Ξαγοράρης Νικόλαος κωλυοµένου του Προέδρου φέρνει για συζήτηση στο Σώµα το 6 ο θέµα της ηµερήσιας διάταξης και παρουσιάζει την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία αναφέρει ότι: Σε ενέργεια του µε αρ. πρωτ. ήµου : 79016/ και σύµφωνα µε το µε αρ. πρωτ. ήµου : 46607/ έγγραφο της Αποκεντρωµένης ιοίκησης που επιτρέπει στο ήµο να προβαίνει σε οριοθετήσεις και παραχωρήσεις θέσεων στάθµευσης σε ΑΜΕΑ, Ιδρύµατα, κλπ., πραγµατοποιήθηκε αυτοψία και εξετάστηκε το αίτηµα του Συλλόγου

23 Γονέων & Κηδεµόνων του 9ου ηµοτικού Σχολείου Αχαρνών, για παραχώρηση και οριοθέτηση µίας θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ στο χώρο έµπροσθεν της δευτερεύουσας εισόδου του σχολείου. Με αφορµή την εξυπηρέτηση του µαθητή της αίτησης, αλλά και γενικά για την ασφαλή πρόσβαση µαθητών µε κινητικά προβλήµατα που πιθανόν να προκύψουν και στο µέλλον, προτείνουµε την οριοθέτηση µίας θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ στο χώρο έµπροσθεν της δευτερεύουσας εισόδου του σχολείου. Το τµήµα της οδού Αγ. Άννης από την οδό Αποκορώνου έως την οδό Νικ. Πλαστήρα, στο οποίο περιλαµβάνεται η θέση στάθµευσης, ανήκει στην Π.Ε. ΑΓ. ΑΝΝΑ, από κυκλοφοριακής άποψης είναι διπλής κατεύθυνσης, εντός αστικού ιστού και τοπικής εµβέλειας. Η θέση οριοθετείται στο χώρο έµπροσθεν της δευτερεύουσας εισόδου του σχολείου και µε διαστάσεις 2,00µ. x 4,00µ. (βλ.: συν. σκαρίφηµα αποτύπωσης). Η αγορά των πινακίδων τύπου Π-60 : Άτοµα µε µειωµένη κινητικότητα θα γίνει µε έξοδα του σχολείου, όπως έχουµε συνεννοηθεί µε τη /νση του σχολείου και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεµόνων. Η τοποθέτηση θα γίνει από συνεργείο του ήµου κατόπιν συνεννόησης µε την Υπηρεσία. Επίσης, σας διαβιβάζουµε συνηµµένο σκαρίφηµα πρότασης που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της µελέτης, προς εξέταση - γνωµοδότηση και διαβίβαση στο ηµοτικό Συµβούλιο για την τελική απόφαση. Παρακαλούµε για τη συζήτηση του θέµατος. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και Ο Πρόεδρος πρότεινε να ληφθεί σχετική απόφαση, επειδή σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010, την αρµοδιότητα για το θέµα έχει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αφού έλαβε υπ όψιν της την πρόταση του Αντιπροέδρου και την τοποθέτησή του, την εισήγηση της /νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, τα έγγραφα του φακέλου, τις απόψεις των εισηγητών, καθώς και τις αναφερόµενες διατάξεις. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Γνωµοδοτεί θετικά την παραχώρηση & οριοθέτηση θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ έµπροσθεν της εισόδου του 9 ου ηµοτικού Σχολείου Αχαρνών.

24 2. ιαβιβάζει προς έγκριση στο ηµοτικό Συµβούλιο την ανωτέρω απόφαση. 3. Αναθέτει τις περαιτέρω ενέργειες στον κ. ήµαρχο. Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕ ΡΟΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Ακριβές Απόσπασµα Αχαρνές, Αυθηµερόν Ο ΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ ΙΑ ΙΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΥΡΙΝΙ ΗΣ ΘΕΟ ΩΡΟΣ ΤΟΠΑΛΙ ΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

25 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 Αχαρνές, 15/12/2015 Προς : Πρόεδρο ηµοτικού Συµβουλίου Αχαρνών Κ α. ΧΑΡΙΤΙ Η ΜΑΡΙΑ Κοιν. : 1. Ιδιαίτερο Γραφείο ηµάρχου 2. Γραφείο Γενικού Γραµµατέα Ε Ι ΣΗ Γ Η ΣΗ Θέµα : «Έγκριση Προγράµµατος ράσης & Προϋπολογισµού οικονοµικού έτους 2016 του Ν.Π.Ι.. ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών». Κυρία Πρόεδρε, Παρακαλούµε όπως εισηγηθείτε στο ηµοτικό Συµβούλιο Αχαρνών στις. εκεµβρίου 2015 ώστε ληφθεί απόφαση, για την Κατάρτιση και ψήφιση του Προγράµµατος ράσης & Προϋπολογισµού του Ν.Π.Ι.. «ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών», οικονοµικού έτους 2016 σύµφωνα µε τις παρ 1-3 του άρθρου 260 του Κ..Κ., η διαχείριση των κοινωφελών επιχειρήσεων γίνεται σύµφωνα µε ιδιαίτερο προϋπολογισµό εσόδων και εξόδων και είναι ανεξάρτητη από την υπόλοιπη δηµοτική ή κοινοτική διαχείριση. Σύµφωνα µε την παρ. 1 Άρθρο 259 Ν. 3463/06 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, αλλά και το άρθρο 10 παράγραφος 14 του Ν. 4071/12, ΦΕΚ 85 Α / , η κοινωφελής επιχείρηση είναι δυνατόν να χρηµατοδοτείται από τον οικείο Ο.Τ.Α. για τις δραστηριότητες και τις παρεχόµενες από αυτήν υπηρεσίες, µετά από σχετική απόφαση του ηµοτικού ή Κοινοτικού Συµβουλίου η οποία λαµβάνεται µε

26 την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των µελών του. Προϋπόθεση προς τούτο αποτελεί η κατάθεση προγράµµατος δράσης εισηγητική έκθεση αυτής στο οποίο αναφέρονται οι δραστηριότητες και οι υπηρεσίες, η οικονοµική δαπάνη αυτών και η ενδεχόµενη χρηµατοδότηση τους από τον οικείο Ο.Τ.Α. Το παρόν πρόγραµµα συντάχθηκε επί τη βάσει του άρθρου 259 του Ν. 3463/2006 Όπως αυτό τροποποιήθηκε µε το άρθρο 10 του νόµου 4071/2012, και αποτελεί εισηγητική έκθεση προς το ηµοτικό Συµβούλιο, µε την οποία τεκµαίρονται τα έσοδα και έξοδα της επιχείρηση, προκειµένου να χρηµατοδοτηθεί από τον δηµοτικό προϋπολογισµό, ως ορίζει ο ως άνω νόµος. Το οικονοµικό έτος της διαχείρισης των επιχειρήσεων συµπίπτει µε το ηµερολογιακό έτος. Εάν δεν εγκριθεί το Προγράµµατος ράσης & ο προϋπολογισµός της επιχείρησης, από το ηµοτικό Συµβούλιο τότε η επιχείρηση δεν µπορεί να προβεί σε οικονοµικές δοσοληψίες, ούτε να κάνει αναθέσεις σε τρίτους και γενικά δεν µπορεί να λαµβάνει αποφάσεις και να προβαίνει σε πράξεις σχετικά µε θέµατα που παράγουν οικονοµικές απαιτήσεις και συνέπειες. Η έγκριση παρέχεται µέσα σε ένα (1) µήνα από τότε που κοινοποιήθηκε η απόφαση στο δηµοτικό ή κοινοτικό συµβούλιο. Αν περάσει άπρακτη η προθεσµία αυτή, θεωρείται ότι η απόφαση του διοικητικού συµβουλίου έχει εγκριθεί. (παρ 1 Άρθρο 256 Ν. 3463/06). Το παρόν πρόγραµµα εγκρίθηκε οµόφωνα από το ιοικητικό Συµβούλιο της ηµοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Αχαρνών και πήρε τον αριθµό απόφασης 36/ Η ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ Η.Κ.Ε.Α. ΜΑΡΙΑ ΧΡ. ΝΑΥΡΟΖΙ ΟΥ

27 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016

28 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στο άρθρο 259 του Ν. 3463/2006 που αφορά την χρηµατοδότηση των ηµοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων ορίζονται τα κατωτέρω: «1. Η κοινωφελής επιχείρηση είναι δυνατόν να χρηµατοδοτείται από τον οικείο Ο.Τ.Α. για τις δραστηριότητες και τις παρεχόµενες από αυτήν υπηρεσίες, µετά από σχετική απόφαση του δηµοτικού ή κοινοτικού συµβουλίου, η οποία λαµβάνεται µε την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των µελών του. Προϋπόθεση προς τούτο αποτελεί η κατάθεση από την επιχείρηση διετούς προγράµµατος δράσης αυτής, στο οποίο οπωσδήποτε αναφέρονται οι δραστηριότητες και οι υπηρεσίες, η οικονοµική δαπάνη αυτών και η ενδεχόµενη χρηµατοδότησή τους από τυχόν τέλη της παραγράφου 3 ή άλλους πόρους, καθώς και οι ειδικότεροι όροι άσκησής της. Τα στοιχεία του προηγούµενου εδαφίου, καθώς και εκείνα που συναφώς προκρίνουν ο Ο.Τ.Α. και η κοινωφελής επιχείρηση, µεταξύ των οποίων οπωσδήποτε τα δικαιώµατα και οι υποχρεώσεις των µερών, καθώς και ρήτρες σε περίπτωση παραβάσεως συµφωνηθέντων όρων, αποτελούν το περιεχόµενο συµβάσεως, η οποία συνάπτεται µεταξύ τους. 2. Για τη χρηµατοδότηση της προηγούµενης παραγράφου ισχύουν οι διατάξεις του Κώδικα Φ.Π.Α. (ν. 2859/2000, ΦΕΚ 248 Α ), όπως ισχύει και δεν επιτρέπεται να χρησιµοποιηθεί από την επιχείρηση για άλλους σκοπούς, εκτός αυτών που αναφέρονται στο πρόγραµµα δράσης, ούτε να αποτελέσει αντικείµενο χρηµατοδότησης προς άλλη επιχείρηση Ο.Τ.Α.. 3. Εφόσον η δραστηριότητα της επιχείρησης συνδέεται µε την παροχή υπηρεσιών, είναι δυνατή, µε απόφαση του διοικητικού συµβουλίου αυτής, η είσπραξη εύλογης αποζηµίωσης από τους αποδέκτες αυτών για κάλυψη µέρους του κόστους των προσφερόµενων υπηρεσιών. Η σχετική απόφαση υπόκειται στην προηγούµενη έγκριση του δηµοτικού ή κοινοτικού συµβουλίου που λαµβάνεται µε την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των µελών του. 4. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, ηµόσιας ιοίκησης και Αποκέντρωσης, που εκδίδεται ύστερα από γνώµη της Κ.Ε..Κ.Ε., µπορεί να προσδιορίζονται τα βασικά στοιχεία που περιέχει το πρόγραµµα δράσης αυτού του άρθρου, ο τρόπος καθορισµού του ύψους της χρηµατοδότησης, οι προϋποθέσεις αναθεώρησής του και κάθε αναγκαία λεπτοµέρεια για την εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου αυτού.» Σε ενέργεια των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 259 του Ν ο τότε ΥΠ.ΕΣ...Α. προχώρησε στην έκδοση της αριθ οικ / (ΦΕΚ 1574/ τεύχος Β ), µε την οποία προσδιορίστηκε το «Περιεχόµενο διετούς προγράµµατος δράσης κοινωφελούς δηµοτικής ή κοινοτικής επιχείρησης. Σύµφωνα µε το άρθρο 1 της απόφασης: «Το πρόγραµµα δράσης δηµοτικής ή κοινοτικής κοινωφελούς επιχείρησης περιλαµβάνει τα εξής: 1. Περιγραφή και ανάλυση των δραστηριοτήτων που θα υλοποιήσει και των υπηρεσιών που θα παρέχει η επιχείρηση κατά την διετή περίοδο, κατανοµή αυτών µέσα στην διετή περίοδο και αιτιολόγηση της σύνδεσής τους µε τις αρµοδιότητες του ΟΤΑ που τη συνέστησε. 2. Κοστολόγηση των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών σε ετήσια βάση (προϋπολογισµοί επενδύσεων και λειτουργικών εξόδων)

29 3. Υπολογισµός των εσόδων της επιχείρησης που προκύπτουν από τις συγκεκριµένες δραστηριότητες σε ετήσια βάση (αποζηµιώσεις για παροχή υπηρεσιών, επιχορηγήσεις κλπ). 4. Με βάση την κοστολόγηση της παρ. 2 του παρόντος άρθρου και τον υπολογισµό των εσόδων της παρ. 3 του ιδίου άρθρου, καθορίζεται το ύψος της χρηµατοδότησης της επιχείρησης από τον δήµο ή την κοινότητα για την διετή περίοδο. 5. Περιγραφή του διετούς ταµειακού προγράµµατος (χρηµατικές εισροές και εκροές και η χρηµατοδότηση από τον ΟΤΑ) και ανάλυση της εκτέλεσης του προγράµµατος χρηµατοδότησης σε ετήσια βάση, ανάλογα µε την υλοποίηση των δραστηριοτήτων και παρεχοµένων υπηρεσιών της επιχείρησης. 6. Πρόβλεψη της διαδικασίας εκτέλεσης του προγράµµατος χρηµατοδότησης, των οργάνων παρακολούθησης αυτού και της εκτέλεσης της σύµβασης που συνάπτεται µε τον δήµο ή την κοινότητα.» Το παρόν πρόγραµµα συντάχθηκε επί τη βάσει του άρθρου 259 του Ν. 3463/2006 Όπως αυτό τροποποιήθηκε µε το άρθρο 10 του νόµου 4071/2012, και αποτελεί εισηγητική έκθεση προς το ηµοτικό Συµβούλιο, µε την οποία τεκµαίρονται τα έσοδα και έξοδα της επιχείρηση, προκειµένου να χρηµατοδοτηθεί από τον δηµοτικό προϋπολογισµό, ως ορίζει ο ως άνω νόµος. Για την σύνταξη του προγράµµατος δράσης της επιχείρησης λαµβάνονται υπόψη ή συνεξετάζονται επίσης: Οι λοιπές κατά περίπτωση ισχύουσες νοµοθετικές διατάξεις. Οι κατευθύνσεις της δηµοτικής αρχής στα συναφή µε τον καταστατικό σκοπό της Κοινωφελούς Επιχείρησης πεδία δραστηριότητας.. Τα πάσης φύσης στοιχεία που αφορούν σε τοπικά χαρακτηριστικά (δηµογραφικά και χωροταξικά δεδοµένα), δηµοσιευµένα άρθρα, στατιστικές και µετρήσεις µε αντικείµενο που άπτεται των σκοπών της Κοινωφελούς Επιχείρησης και Τα οικονοµικά δεδοµένα και οι δυνατότητες του ήµου σε συνάρτηση και µε τη γενικότερη οικονοµική συγκυρία

30 1. Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΧΑΡΝΩΝ Η «ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών» ( Η.Κ.Ε.Α.), προήλθε από την τροποποίηση της καταστατικής πράξης της κοινωφελούς επιχείρησης του καταργηθέντος Καποδιστριακού ήµου Θρακοµακεδόνων ( Η.Κ.Ε.Θ.). Το καταστατικό της Η.Κ.Ε.Α. (πρώην Η.Κ.Ε.Θ.) όπως ισχύει έχει ως κατωτέρω: Τροποποίηση του καταστατικού της ηµοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (πρώην) ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θρακοµακεδόνων) 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ Η ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση είναι Νοµικό Πρόσωπο Ιδιωτικού ικαίου, η οποία διέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 252 του Ν. 3463/2006 περί δηµοτικών κοινωφελών επιχειρήσεων και έχει την επωνυµία ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών και εν συντοµία Η.Κ.Ε.Α. 2. ΣΥΣΤΑΣΗ Η ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών, καλούµενη εφεξής εν συντοµία «επιχείρηση», ανήκει στην κατηγορία του άρθρου 252 περ. (α) του Ν. 3463/2006 περί δηµοτικών κοινωφελών επιχειρήσεων. 3. ΙΑΡΚΕΙΑ Η διάρκεια της Επιχείρησης ορίζεται για πενήντα (50) χρόνια και αρχίζει από τη δηµοσίευση της κατά το νόµο πράξης του Γενικού Γραµµατέα της Αποκεντρωµένης ιοίκησης στην Εφηµερίδα της Κυβερνήσεως. 4. Ε ΡΑ Η Έδρα της Επιχείρησης είναι στον ήµο Αχαρνών. 5. ΣΚΟΠΟΣ Ο σκοπός της επιχείρησης είναι η οργάνωση κοινωφελούς χαρακτήρα λειτουργιών, δραστηριοτήτων και υπηρεσιών και η εξασφάλιση των απαραίτητων συναφών µε το αντικείµενό της υποδοµών και προϋποθέσεων καθώς και η συµµετοχή σε προγράµµατα και διαδηµοτικές συνεργασίες, στους τοµείς: την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, την παιδεία και τον πολιτισµό, τον αθλητισµό, το περιβάλλον, (εξαιρείται η παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων, την αποκοµιδή απορριµµάτων, τη δηµιουργία και συντήρηση του πρασίνου, καθώς και για τη λειτουργία κοιµητηρίων και κέντρων αποτέφρωσης νεκρών). την οργάνωση δηµοτικής συγκοινωνίας και την εκπόνηση και εφαρµογή προγραµµάτων έρευνας και τεχνολογίας για την ανάπτυξη της περιοχής. 6. ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΚΟΠΟΙ - ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

31 Για την εξυπηρέτηση των σκοπών της η ηµοτική Επιχείρηση Αχαρνών µπορεί να αναπτύσσει δραστηριότητες σε αντικείµενα όπως: α) Στον τοµέα της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης: 1. Η εφαρµογή πολιτικών και η υλοποίηση δράσεων που αποσκοπούν στην υποστήριξη και κοινωνική φροντίδα της βρεφικής, της παιδικής και της τρίτης ηλικίας, µε την ίδρυση και λειτουργία δοµών όπως Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθµών, Κέντρων Νεότητας, Κέντρων Ψυχαγωγίας και Αναψυχής Ηλικιωµένων κλπ καθώς και η εφαρµογή σχετικών κοινωνικών προγραµµάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» κλπ. 2. Η εφαρµογή προγραµµάτων και δραστηριοτήτων προνοιακού χαρακτήρα όπως η λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικού φαρµακείου, η δωρεάν παροχή βασικών ειδών διατροφής και διαβίωσης και η χορήγηση συσσιτίων σε απόρους, µε ίδια µέσα ή µε την συµµετοχή ή την υποστήριξη άλλων φορέων, Ν.Π., Οργανισµών, Εκκλησίας και ιδιωτών. 3. Η εφαρµογή πολιτικών ή η συµµετοχή σε δράσεις και προγράµµατα, που στοχεύουν στη µέριµνα, υποστήριξη και φροντίδα ευπαθών κοινωνικών οµάδων µε την µε την ίδρυση και λειτουργία, ηµοτικού Ιατρείου, Κέντρου Αγωγής Υγείας, Κέντρου Υποστήριξης και Αποκατάστασης Ατόµων µε Αναπηρία, Κέντρων Ψυχικής Υγείας, Κέντρου Συµβουλευτικής Στήριξης Θυµάτων Ενδοοικογενειακής βίας και βίας κατά συνοικούντων προσώπων και Κέντρου Πρόληψης κατά εξαρτησιογόνων ουσιών. 4. Η ίδρυση και λειτουργία Μονάδας Φροντίδας ηλικιωµένων µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστούν επαρκώς οι απαιτούµενοι πόροι µέσω κληροδοσιών, χρηµατοδότησης, συνεργασίας µε άλλους φορείς κ.λ.π. ώστε µε γνώµονα την υπευθυνότητα και την ευαισθησία που οφείλουν να διέπουν τις ενέργειες και τις δράσεις της πολιτείας που αφορούν τα άτοµα της τρίτης ηλικίας, να διασφαλιστεί η οµαλή και σε βάθος χρόνου εξακολούθηση της λειτουργίας της δοµής. 5. Η εφαρµογή προγραµµάτων και η συµµετοχή σε προγράµµατα και δράσεις για την ένταξη αθίγγανων, παλιννοστούντων οµογενών, µεταναστών και προσφύγων στην κοινωνική, οικονοµική και πολιτιστική ζωή της τοπικής κοινωνίας, όπως η ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Στήριξης Ροµά και Ευπαθών Οµάδων καθώς και άλλες συναφείς µε το αντικείµενο δοµές. 6. Η προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισµού και της κοινωνικής αλληλεγγύης µε τη δηµιουργία τοπικών δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης, εθελοντικών οργανώσεων και οµάδων εθελοντών µε στόχο υποβοήθηση του έργου της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του ήµου µέσω της ενθάρρυνσης και ενίσχυσης του οµαδικού πνεύµατος και του εθελοντισµού. 7. Η σχεδίαση, η οργάνωση, ο συντονισµός και η εφαρµογή προγραµµάτων και πρωτοβουλιών για την πρόληψη της παραβατικότητας στην περιοχή του ήµου. β) Στον Τοµέα της απασχόλησης και ανάπτυξης: 1. Η ανάληψη πρωτοβουλιών καθώς και η συµµετοχή σε προγράµµατα και δράσεις που αποσκοπούν στην προώθηση της απασχόλησης και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναµικού µέσα από την υλοποίηση κοινωφελούς χαρακτήρα ολοκληρωµένων ή στοχευόµενων δράσεων και προγραµµάτων µε αναπτυξιακό ή κοινωνικό περιεχόµενο. 2. Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναµικού µε τον σχεδιασµό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραµµάτων µε τη λειτουργία Εκπαιδευτικών Κέντρων, Κέντρων Επιµόρφωσης και Κέντρων Επιµόρφωσης Ενηλίκων κλπ.

32 3. Η υλοποίηση δράσεων, η ανάληψη πρωτοβουλιών και η συµµετοχή σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράµµατα που αποσκοπούν στην προώθηση της απασχόλησης και την κοινωνική ενσωµάτωση διαφόρων κατηγοριών ανέργων. 4. Η παροχή συνδροµής προς τους νέους επιχειρηµατίες και τους νεοεισερχόµενους στην αγορά εργασίας µε την ίδρυση και λειτουργία Κέντρων Επαγγελµατικού Προσανατολισµού, Κέντρων Επαγγελµατικής Κατάρτισης και Κέντρων Υποστήριξης της Τοπικής Οικονοµίας, µε σκοπό την προώθηση και ενίσχυση της επιχειρηµατικότητας και την στήριξη της εργασίας. 5. Η συµβολή στην απορρόφηση του εργατικού δυναµικού της περιοχής του ήµου µε την ανάπτυξη δράσεων µε στόχο την προώθηση ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην αγορά εργασίας και την κατάργηση των διακρίσεων στον εργασιακό χώρο. 6. Η ανάληψη στοχευµένων δράσεων και πρωτοβουλιών στρατηγικής σηµασίας (επιτόπια ανοιχτά επιµορφωτικά σεµινάρια επαγγελµατικής κατάρτισης, εκθέσεις προϊόντων, κυριακάτικη αγορά κλπ) που αποσκοπούν, µέσα από την αποκέντρωση των δραστηριοτήτων και των ενεργειών της επιχείρησης, να λειτουργήσουν ως µοχλός για την οικονοµική ανάπτυξη και την αναζωογόνηση των αποµονωµένων και των λιγότερο ανεπτυγµένων περιοχών του δήµου και την άµβλυνση των ενδοτοπικών ανισοτήτων. 7. Η εκπόνηση και η υλοποίηση προγραµµάτων για την ανάπτυξη της περιοχής κυρίως στον τοµέα της αξιοποίησης των ανανεώσιµων πηγών ενέργειας. 6. Η οργάνωση και λειτουργία Τοπικής Συγκοινωνίας. γ) Στον τοµέα της Παιδείας και του Πολιτισµού: 1. Η ίδρυση και λειτουργία Κέντρων ηµιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. 2. Η προώθηση και ανάπτυξη του πνευµατικού επιπέδου και η διεύρυνση του γνωστικού πεδίου των νέων µέσω της λειτουργίας δοµών όπως Μορφωτικού Κέντρου Νέων και Ανοικτού Εκπαιδευτικού Πάρκου καθώς και µε τη χορήγηση υποτροφιών και χρηµατικών επάθλων σε αριστούχους µαθητές της περιοχής. 3. Η λειτουργία φιλαρµονικής, χορωδίας, εργαστηρίων διδασκαλίας µουσικής, χορού, ζωγραφικής, γλυπτικής κ.λ.π. καθώς και η ίδρυση και λειτουργία ωδείου. 4. Η λειτουργία σε συνεργασία µε πιστοποιηµένους φορείς σχολών ξένων γλωσσών και πληροφορικής καθώς και η υλοποίηση και η εφαρµογή για τους ενηλίκους, προγραµµάτων σε διάφορα γνωστικά αντικείµενα. 5. Η εφαρµογή και η υλοποίηση προγραµµάτων εκµάθησης της ελληνικής γλώσσας για τους µετανάστες. 6. Η µελέτη και η εφαρµογή πολιτιστικών προγραµµάτων για την ανάδειξη και προστασία του τοπικού πολιτισµού, η προβολή των πολιτιστικών αγαθών και πολιτιστικών έργων που παράγονται σε τοπικό επίπεδο. 7. Η προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών, σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία. 8. Η διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων. 9. Η διοργάνωση ηµερίδων, εκθέσεων, εκδηλώσεων και λοιπών δραστηριοτήτων µε θέµατα συναφή µε τον πολιτισµό. 10. Η έκδοση έντυπου και ψηφιακού υλικού και η ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικών δικτυακών τόπων και χώρων πληροφόρησης και επικοινωνίας µε τους πολίτες. δ) Στον τοµέα του Περιβάλλοντος: 1. Η υλοποίηση τοπικών προγραµµάτων για την προστασία και αναβάθµιση του φυσικού, αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος µε βάση το σχεδιασµό του ήµου. Η ίδρυση και λειτουργία Οικολογικού Πάρκου και Πάρκου Περιβαλλοντικής

Προς: Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Προς: Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Δ/νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου Κεντρικού & Νότιου Τομέα Αχαρνές.. Προς: Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ /νση Τεχνικών Υπηρεσιών Τµήµα Κυκλοφοριακής Υποδοµής Συντάκτης: Σ. Κοσµίδου ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Προ ς: Αχαρνές, 08/10/2015 τον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Επί των ως άνω περιπτώσεων διενεργήθηκε αυτοψία και ελήφθησαν φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του παρόντος πρακτικού.

Επί των ως άνω περιπτώσεων διενεργήθηκε αυτοψία και ελήφθησαν φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του παρόντος πρακτικού. ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Δ/νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου Κεντρικού και Νότιου Τομέα Αχαρνές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης που αφορά την αδικαιολόγητη απουσία συµβούλων της Δηµοτικής

ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης που αφορά την αδικαιολόγητη απουσία συµβούλων της Δηµοτικής Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δηµοτική Ενότητα Δηµοτική Κοινότητα Συµβούλιο Δηµοτικής Κοινότητας Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 13673, Αχαρνές Τηλ.: (+30)2132072374 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

E I Σ Η Γ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ. τον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. ΘΕΜΑ: Παραχώρηση & Οριοθέτηση Θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ κ. ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ

E I Σ Η Γ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ. τον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. ΘΕΜΑ: Παραχώρηση & Οριοθέτηση Θέσης στάθµευσης ΑΜΕΑ κ. ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αχαρνές, 27-03-2018 ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΥΠΟ ΟΜΗΣ Συντάκτης: Ραµαντάνη Πολυτίµη E I Σ Η Γ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ τον κ. Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αυτοτελές Τµήµα Υποστήριξης των Πολιτικών Οργάνων Ταχ. /νση: Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 136 73,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2014 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2014 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Ταχ. /νση: Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων Νέα Χαλκηδόνα, ΤΚ 14343 Πληροφ. : Ειρ. Μαραγκουδάκη Τηλ. : 210 25 89 917 εσ.

Διαβάστε περισσότερα

αποφασίζει: : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αχαρνές: 6/12/ 2018 Προς: Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

αποφασίζει: : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αχαρνές: 6/12/ 2018 Προς: Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ /νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου Τµήµα Συντήρησης Πρασίνου Βόρειου Τοµέα Αχαρνές: 6/12/ 2018 Προς: Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: «Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Αριθµ. Απόφ. 6/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Αριθµ. Απόφ. 6/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Αριθµ. Απόφ. 6/2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 2/2014 της συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας Μελισσίων του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 900 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 36 73, Αχαρνές Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου

ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Μαρούσι, 12.03.2015 ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Αρ. Πρωτ.: Τηλέφωνο: 2132038305 ΠΡΟΣ τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη σύστασης Κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σύσταση Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βώλακος με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Βώλακος (ΔΗ.ΚΕ. ΒΩΛΑΚΟΣ)».

ΘΕΜΑ: Σύσταση Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βώλακος με την επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Βώλακος (ΔΗ.ΚΕ. ΒΩΛΑΚΟΣ)». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΥΡΓΟΣ 14-1 - 2010 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 18331/09 ΤΜΗΜΑ: ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ & Ν.Π.Δ.Δ. Δ/ΝΣΗ: Μανωλοπούλου & Κοκκίνου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της..3 η / ηµόσιας ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης της

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της..3 η / ηµόσιας ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ:..3η/2017.. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 20ης-2-2017 Οικονοµική Επιτροπή Ταχ. /νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..28/2017.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣ. ΓΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΗΛΙΑ Η ΗΣΑΪΑ ΛΕΜΟΝΙ ΟΥ Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ Τοπογράφος Μηχανικός ΠΕ6 Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ3

ΒΑΣ. ΓΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΗΛΙΑ Η ΗΣΑΪΑ ΛΕΜΟΝΙ ΟΥ Τοπογράφος Μηχανικός ΤΕ Τοπογράφος Μηχανικός ΠΕ6 Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ /νση Υπηρεσιών όµησης & Πολεοδοµικών Εφαρµογών Τµήµα Πολεοδοµικών Εφαρµογών Συντάκτρια: Γκοντοπούλου Βασιλική Τηλ.(+30) 213 2072 412 E-mail : ailiadi@acharnes.gr Αχαρνές,../3/2017 Ε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. Ο ΗΜΑΡΧΟΣ κος Ιωάννης Κασσαβός νόµιµα προσκεκληµένος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. Ο ΗΜΑΡΧΟΣ κος Ιωάννης Κασσαβός νόµιµα προσκεκληµένος παραβρέθηκε στη συνεδρίαση. ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αυτοτελές Τµήµα Υποστήριξης των Πολιτικών Οργάνων Ταχ. /νση: Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 136 73,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αχαρνές, ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αχαρνές, ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αχαρνές, 25-06-2018 EΙΣΗΓΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑ: ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΜΟΝΟ ΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΑΘΕΑ Β' Κατόπιν της µε αρ. Πρωτ. ήµου:23001/04-06-2018, αίτησης του κ. Εµεξίδη Θεόδωρου, εξετάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Κατασκευή διαβάσεων πεζών στις εισόδους των σχολείων της ηµοτικής Ενότητας Κηφισιάς».

ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Κατασκευή διαβάσεων πεζών στις εισόδους των σχολείων της ηµοτικής Ενότητας Κηφισιάς». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 8η Αριθµός απόφασης: 57/2018 ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Κατασκευή διαβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 136 73, Αχαρνές Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των

(β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των (β) Αρμοδιότητες Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού & Παιδείας (Αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης) 1. Μεριµνά για την εξασφάλιση των κατάλληλων υλικοτεχνικών υποδοµών για την προσχολική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 10/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 6-5-2011 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 129 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 10η Αριθµός απόφασης: 68/2018 ΘΕΜΑ: Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Μονοδρόµηση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Προς: Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ /νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου Τµήµα Συντήρησης Πρασίνου Βόρειου Τοµέα Αχαρνές: 2/8/2016 Προς: Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Αποφ. 02/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αριθ. Αποφ. 02/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ. Αποφ. 02/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της συνεδρίασης 2 ης /20.07.2015 της Εκτελεστικής Επιτροπής του ήµου Παλαιού Φαλήρου ΘΕΜΑ: Σύνταξη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 38 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 38 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αριθ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 136 73, Αχαρνές Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 35/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 35/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 27/9/2017 Αριθ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 26/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Πύργου

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης / τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Πύργου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3 ης /18-02-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Πύργου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήµαρχος Θεσσαλονίκης

Ο ήµαρχος Θεσσαλονίκης ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Θεσσαλονίκη 8 Μαρτίου 2017 Αρ. Πρωτ.: 22773/287 EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 44 ης /2016 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 44 ης /2016 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6 ης /20-6-2014 συνεδρίασης του Συµβουλίου ηµοτικής Κοινότητας Πεντέλης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6 ης /20-6-2014 συνεδρίασης του Συµβουλίου ηµοτικής Κοινότητας Πεντέλης 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6 ης /20-6-2014 συνεδρίασης του Συµβουλίου ηµοτικής Κοινότητας Πεντέλης Αριθµός

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 18ης/2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ αριθ. 18ης/2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905 908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 8η Αριθµός απόφασης: 60/2016 ΘΕΜΑ: Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης µε θέµα: «ιαµόρφωση πεζοδροµίου

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 16 ο έτους 2016 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Σερρών (Συνεδρίαση 16 η )

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 16 ο έτους 2016 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Σερρών (Συνεδρίαση 16 η ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 16 ο έτους 2016 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 12 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 12 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: Κα ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης /5-4-2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜA. Από τα πρακτικά της µε αρ. 19 ης /5-4-2013 συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ /νση: Π.Τσαλδάρη 10 Τ.Κ: 18450 Νίκαια Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 18/9/2017 Αριθ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΛΨΩ6Θ-ΝΞΓ. Αριθµός Απόφασης: 67

ΑΔΑ: Β4ΛΨΩ6Θ-ΝΞΓ. Αριθµός Απόφασης: 67 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ: Υποβολή τριµηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων οικονοµικής επιτροπής Α τριµήνου 2012. Αριθµός Απόφασης: 67

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 29/3/2012 Αριθ. Πρωτ. : 3458

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 5-11-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 431 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

Αχαρνές 05/02/2018. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 4 ης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών

Αχαρνές 05/02/2018. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 4 ης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα από το Πρακτικό της 4 ης Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της 5 ης /02/2018 Αριθμ.Πρωτ. & ημερ. που δόθηκε η πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑ ΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Άστρος 15 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑ ΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Άστρος 15 Ιουλίου 2015 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑ ΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Άστρος 15 Ιουλίου 2015 220 01 - ΑΣΤΡΟΣ Γραφείο ηµοτικού Συµβουλίου Πληρ.: Τερζάκης Γεώργιος Τηλ.: 2755360172 - Fax: 2755360179

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 28/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 28/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

=========================

========================= ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 28 ο έτους 2014 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2012 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 11/12/2012 Αριθ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 27/5/2013 Αριθ. Πρωτ. : 7062

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6/2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κ.Ε. Η.Τ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6/2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κ.Ε. Η.Τ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 6/2016 Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Κ.Ε. Η.Τ. Το ιοικητικό Συµβούλιο της Κ.Ε. Η.Τ., συνήλθε σε συνεδρίαση σήµερα την 27 του µηνός Ioυνίου 2016 ηµέρα της εβδοµάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αχαρνές, 19 / 03 / 2015 Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα Επίβλεψης Μελετών Συντάκτης: Κολοκούρη Αλεξάνδρα Τηλ.: 213 2072 436 Email : akolokouri@acharnes.gr

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 4/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 4/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 8/3/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 26/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 26/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 26/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ 803/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης για τον καθορισµό των τελών διαφήµισης

ΑΠΟΝΤΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΗ 803/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης για τον καθορισµό των τελών διαφήµισης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 13-12-2012 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. πρωτ.: ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ Ι ΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ Προς: ΠΡΟΕ ΡΟ.Σ. ΒΟΛΟΥ Σας διαβιβάζουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Συνεδρίαση: 1 η / Αριθ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Συνεδρίαση: 1 η / Αριθ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 1 η /22-1-2018 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 2945/24-1-2018 Αριθ. Απόφασης: 2/2018 ΘΕΜΑ: «Εφαρµογή των υπ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. : 3035 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Αριθ. Πρωτ. : 3035 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 6/2011 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 23/3/2011 Αριθ. Πρωτ. : 3035

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 13/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 13/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 18/4/2017 Αριθ. Πρωτ. : 9421/19-4-2017

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 43/2017 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 43/2017 έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗ ΟΝΑΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Νέα Φιλαδέλφεια 16/11/2017 Αριθ. Πρωτ. : 28283 Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 21/2/2017

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 14/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 4/2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 4/2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 4/2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αλεξανδρούπολη 24.2.2014 Προς -Δήμαρχο Αλεξανδρούπολη κ. Ευάγγελο Λαμπάκη -Προϊσταμένη Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αρ. 18 ης /2018 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αρ. 18 ης /2018 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΔΑ: Β49ΨΟΡΕΓ-9ΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 65, 121-34, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ. 2105745826, 2105762434, FAX. 2105759547 Aρ. Πρωτ: 1438/02.05.2012

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµός Απόφασης 11/2017

Αριθµός Απόφασης 11/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΥ ΝΑΣ-ΚΟΛΙΝ ΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθµ.3/2017 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Πύδνας-Κολινδρού Αριθµός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/18-06-2018

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 16/12/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 11 Μαΐου 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 11 Μαΐου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 11 Μαΐου 2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 62 Στο Αίγιο και στο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 1/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της 1/ συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 21-1-2014 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ΓΡ. ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 4 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 1069/2013 Απόφασης της Οικονομικής

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 1069/2013 Απόφασης της Οικονομικής ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ,29 Νοεμβρίου 2013 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ.289887/2941 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 124/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ. 124/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 06 Αυγούστου 2012 ΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθµ. Πρωτ. τ.τ. 12941 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της µε αριθµ.

Διαβάστε περισσότερα

15822/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

15822/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθµ. Πρωτ. ήµου Ιλίου: 15822/03-04-2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της υπ αριθµ. 8 ης Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Ιλίου Αριθ. Απόφασης 99/2012 ΘΕΜΑ Τροποποίηση της υπ αριθµ. 083/2011

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό 9/2016 της συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό 9/2016 της συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Αριθ. Αποφ. 100/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 9/2016 της συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΘΕΜΑ: «Έγκριση πρόσληψης ενός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠ. ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13-6-2017 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 16 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2013 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 8/2/2013 Αριθ. Πρωτ. : 1634

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 20/1/2016

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 18/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 29/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ Συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας ΜΑΝ ΡΑΣ του ήµου Μάνδρας- Ειδυλλίας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ Συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας ΜΑΝ ΡΑΣ του ήµου Μάνδρας- Ειδυλλίας 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝ ΡΑΣ ΗΜΟΥ ΜΑΝ ΡΑΣ ΕΙ ΥΛΛΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθµ. 2-2015 Συνεδρίασης του Συµβουλίου της ηµοτικής Κοινότητας ΜΑΝ ΡΑΣ του ήµου Μάνδρας-

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 24/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου Νέα Φιλαδέλφεια 28/6/2017 Αριθ. Πρωτ. : 15931

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 10/2011 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 10/2011 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Νέα Φιλαδέλφεια 7/12/2011 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2016 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ιαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία και κηρύχθηκε από το Πρόεδρο συνεδρίασης. Ο Πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής, εισηγούµενος το αναφερόµενο

ιαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόµιµη απαρτία και κηρύχθηκε από το Πρόεδρο συνεδρίασης. Ο Πρόεδρος της Οικονοµικής Επιτροπής, εισηγούµενος το αναφερόµενο ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστηµα ιαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασµα από το 36o Πρακτικό Αριθµ. Αποφ. 940 Αριθµ. Θέµατος στην ηµερ. ιάταξη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 19/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 19/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΦΙΛΑ ΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗ ΟΝΟΣ /νση ιοικητικών Υπηρεσιών Τµήµα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του ήµου & ιοικητικής Μέριµνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Από το πρακτικό της 9ης /2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Πυλαίας Χορτιάτη

Α Π Ο Φ Α Σ Η Από το πρακτικό της 9ης /2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Πυλαίας Χορτιάτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Φ Α Σ Η Από το πρακτικό της 9ης /2015 Τακτικής Συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Πυλαίας Χορτιάτη Αριθ.αποφ. 335 /27-04-15

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 3/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 3/2014 της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αχαρνών ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα από το 3 ο Πρακτικό Συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της

Διαβάστε περισσότερα

Από τα πρακτικά της µε αριθ. 21/2012 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Τρικκαίων. Αριθµ. Απόφ. 223/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από τα πρακτικά της µε αριθ. 21/2012 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Τρικκαίων. Αριθµ. Απόφ. 223/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της µε αριθ. 21/2012 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Τρικκαίων. Αριθµ. Απόφ. 223/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΙΛΩ10-ΕΕ4 ========================= 3463/06) -1-

ΑΔΑ: ΒΕΙΛΩ10-ΕΕ4 ========================= 3463/06) -1- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ /ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 03 ο έτους 2013 ========================= Οικονοµικής Επιτροπής ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης των Πολιτικών Οργάνων Ταχ. Δ/νση: Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τ.Κ. 136

Διαβάστε περισσότερα

5. Μάγγος Φώτιος, ήµαρχος Λειψών

5. Μάγγος Φώτιος, ήµαρχος Λειψών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 16/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 167/2015

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη: «Εισήγηση για την παραχώρηση σχολικού χώρου στο 4 ο ηµοτικό Σχολείο Πύργου για την πραγµατοποίηση µουσικής εκδήλωσης

Περίληψη: «Εισήγηση για την παραχώρηση σχολικού χώρου στο 4 ο ηµοτικό Σχολείο Πύργου για την πραγµατοποίηση µουσικής εκδήλωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ- Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το Πρακτικό της υπ αριθµ. 6 ης / 15-5-2017 έκτακτης συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθµιας Εκπ/σης του.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 31 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 4-12-2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 31 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 4-12-2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΡΑΜΑΣ Αριθ.Αποφ 380/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 31 ο Πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου ράµας Την 4-12-2013 ΘΕΜΑ 7 Ο: «Γνωµοδότηση Επιτροπής για κήρυξη άγονου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 21 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της υπ' αριθµ. 21 ης /2017 Συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟ ΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2132023905-908 Α Π Ο Σ

Διαβάστε περισσότερα