1 CRYOBOXES ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ EPPEDORF 2 ΜΙ 96 ΘΕΣΕΩΝ 2 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ TEFLON

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1 CRYOBOXES ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ EPPEDORF 2 ΜΙ 96 ΘΕΣΕΩΝ 2 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ TEFLON"

Transcript

1 1 CRYOBOXES ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ EPPEDORF 2 ΜΙ 96 ΘΕΣΕΩΝ 2 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ TEFLON Τα κουτιά αποθήκευσης μικροσωληναρίων,να είναι έως 2ml των 100 θέσεων άθραυστα από ειδικό πλαστικό που να αντέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες με ενσωματωμένο καπάκι και αριθμημένη βάση. Ειδικές αντικειμενοφόρες πλάκες διαστάσεων 76X26 MM,ΠΑΧΟΥΣ 1mm, θετικά φορτισμένες με άκρα επικαλυμμένα με τεφλόν, κατάλληλες για τις διαδικασίες ανοσοϊστοχημείας, ανοσοκυτταροχημείας και in situ υβριδισμού σε αυτοματοποιημένα συστήματα με λεπτή επίστρωση της περιοχής σήμανσης που αποτρέπει από το να κολλήσουν μεταξύ τους ή να γδαρθούν. Να έχουν κατασκευή από γυαλί ασβέστη ανθρακικού νατρίου υδρολυτικής κατηγορίας 3 Να έχουν Διαστάσεις περίπου. 76 x 26 mm, πάχους περίπου. 1 χιλιοστό Να είναι κατάλληλες για τη σήμανση με εκτυπωτές inkjet και laser και ανεξίτηλους μαρκαδόρους Να είναι Έτοιμες για χρήση, αποστειρωμένες Να Έχουν εγκριθεί για in vitro διαγνωστικές εφαρμογές (IVD) σύμφωνα με την οδηγία IVD 98/79/ΕΚ, με σήμανση CE Να αναφέρεται ημερομηνία λήξης και ο αριθμός της παρτίδας για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση και ιχνηλασιμότητα 3 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ SUPER FROST Αντικειμενοφόρες πλάκες τροχισμένες 45 τύπου SuperFrostR, με κομμένες γωνίες για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τον χειρισμό, και άκρο λευκού χρώματος για την ανεξίτηλη αναγραφή των στοιχείων του δείγματος. Σταθερών διαστάσεων 25x75x1,0 mm. Συσκ. ανά 50 σε θήκη από χαρτόνι 4 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ SUPER FROST PLUS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΘΗΚΗ Αντικειμενοφόρες πλάκες AdheSiVE CE/IVD, θετικά φορτισμένες, τροχισμένες 90 με το ένα άκρο λευκού χρώματος για την αναγραφή των στοιχείων του δείγματος. Σταθερών διαστάσεων 25x75x1,0 mm κατάλληλες για τις διαδικασίες ανοσοιστοχημείας και in site υβριδισμού σε αυτοματοποιημένα συστήματα Να διαχωρίζονται εύκολα η μία με την άλλη χωρίς να κολλούν μεταξύ τους.

2 5 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ThinPrep ΓΙΑ ΠΑΠ ΤΕΣΤ Αντικειμενοφόρες πλάκες επίστρωσης κυττάρων για δείγματα κολποτραχηλικών εξετάσεων με τη μέθοδο της κυτταρολογίας υγρής φάσης με χρήση φίλτρου, συμβατές με την αυτόματη συσκευή επίστρωσης κυττάρων ThinPrep Ο προσφέρων υποχρεούται να καταθέσει βεβαίωση συμβατότητας των αναλωσίμων με το μηχάνημα του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου (ThinPrep) τόσο από την κατασκευάστρια εταιρία των αναλωσίμων όσο και από την κατασκευάστρια εταιρία του μηχανήματος. Η συμβατότητα του είδους με τη συσκευή να πιστοποιείται εγγράφως Το προσφερθέν είδος να διαθέτει EC declaration of conformity according to in vitro diagnostics medical devices directive 98/79/EC Ο κατασκευαστικός οίκος να διαθέτει πιστοποιητικό για διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485:2003 και ISO13485: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ThinPrep 7 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΣΜΥΡΙΣΜΑ Αντικειμενοφόρες πλάκες για επίστρωση κυττάρων για δείγματα γενικής κυτταρολογίας με τη μέθοδο της κυτταρολογίας υγρής φάσης με τη χρήση φίλτρου, συμβατές με την αυτόματη συσκευή επίστρωσης κυττάρων ThinPrep 2000 Ο προσφέρων υποχρεούται να καταθέσει βεβαίωση συμβατότητας των αναλωσίμων με το μηχάνημα του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου (ThinPrep) τόσο από την κατασκευάστρια εταιρία των αναλωσίμων όσο και από την κατασκευάστρια εταιρία του μηχανήματος. Η συμβατότητα του είδους με τη συσκευή να πιστοποιείται εγγράφως Το προσφερθέν είδος να διαθέτει EC declaration of conformity according to in vitro diagnostics medical devices directive 98/79/EC Ο κατασκευαστικός οίκος να διαθέτει πιστοποιητικό για διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485:2003 και ISO13485:2012. Να είναι διαστάσεων 26 Χ 76 Χ 1.0mm, εσμυρισμένες με πλαίσιο που γράφουν και από τις 2 πλευρές τους, να έχουν κοίλα άκρα για αποφυγή τραυματισμών. 8 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΕΣΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΚΡΟ - ΤΡΟΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 76,2X25,4 MM,ΠΑΧΟΥΣ 1-1,2MM, ΔΙΠΛΟΤΡΟΧΙΣΜΕΝΕΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΕΣΜΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

3 9 ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΛΑΚΩΝ (ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΜΕ 14 ΣΥΡΤΑΡΙΑ) Σύστημα αρχειοθέτησης που να συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης στο μικρότερο δυνατό χώρο. -Να αποτελείται από 14 συρτάρια που μετακινούνται σε ανθεκτικούς μεταλλικούς οδηγούς. - Το κάθε συρτάρι να διαθέτει ενσωματωμένο μεταλλικό έλασμα (χερούλι), εξασφαλίζοντας μακρόχρονη αντοχή και διευκολύνοντας το άνοιγμα και το κλείσιμο του συρταριού από το χρήστη, καθώς και διευρυμένη οπή για τον κατάλληλο αερισμό των δειγμάτων. 10 ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΠΛΟΚ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ (ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΜΕ 14 ΣΥΡΤΑΡΙΑ) - Σύστημα αρχειοθέτησης που να συνδυάζει μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης στο μικρότερο δυνατό χώρο. -Να αποτελείται από 14 συρτάρια που μετακινούνται σε ανθεκτικούς μεταλλικούς οδηγούς. - Το κάθε συρτάρι να διαθέτει προεξέχον ενσωματωμένο μεταλλικό έλασμα (χερούλι), εξασφαλίζοντας μακρόχρονη αντοχή και διευκολύνοντας το άνοιγμα και το κλείσιμο του συρταριού από το χρήστη, καθώς και διευρυμένη οπή για τον κατάλληλο αερισμό των δειγμάτων. 11 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ PCR, ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ REAL-TIME PCR 12 ΒΕΛΟΝΕΣ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ -ΔΙΑΤΡΗΣΕΩΣ ΣΩΛΗΝΑΡΙΩΝ Μ.Χ. ΓΙΑ ΣΕΤ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΚΕΝΟ 21GX 1 1/4 Η αυτοκόλλητη ταινία να είναι διαφανής - sealing tape κατάλληλη για πλάκες PCR, και συμβατή με Real-Time PCR, μη-αποστειρωμένη, να αντέχει σε εύρος θερμοκρασιών -70 έως +100οC. Βελόνες αιμοληψίας-διατρήσεως σωληναρίων κενού, με ενσωματωμένο πάνω στη βελόνα, μη αποσπώμενο προστατευτικό κάλυμμα για λόγους ασφαλείας, 21G 1 1/4", σε ατομική αποστειρωμένη συσκευασία.η ασφάλιση της βελόνας να γίνεται με το ένα χέρι, ταυτοχρόνως με την έξοδο από την φλέβα, με εύκολο τρόπο, εμφανή και μη αναστρέψιμα. 13 ΔΟΧΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΒΙΟΨΙΑΣ 1LT Πλαστικό δοχείο ιστολογικών παρασκευασμάτων Να έχει πιεστό πώμα Να κλείνει ερμητικά Να είναι κατασκευασμένο από polypropylene Να έχει εγκοπή ώστε να διευκολύνει το άνοιγμα του πώματος από τον χρήστη Να αποστειρώνεται στους 120ο C Να αντέχει στη φορμόλη Να φέρει CE MARK Χωρητικότητας 1000 ml

4 14 ΔΟΧΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΒΙΟΨΙΑΣ 2000CC Πλαστικό δοχείο ιστολογικών παρασκευασμάτων Να έχει πιεστό πώμα Να κλείνει ερμητικά Να είναι κατασκευασμένο από polypropylene Να έχει εγκοπή ώστε να διευκολύνει το άνοιγμα του πώματος από τον χρήστη Να αποστειρώνεται στους 120ο C Να αντέχει στη φορμόλη Να φέρει CE MARK Χωρητικότητας 2000 ml 15 ΔΟΧΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΒΙΟΨΙΑΣ 5000CC Πλαστικό δοχείο ιστολογικών παρασκευασμάτων Να έχει πιεστό πώμα Να κλείνει ερμητικά Να είναι κατασκευασμένο από polypropylene Να έχει εγκοπή ώστε να διευκολύνει το άνοιγμα του πώματος από τον χρήστη Να αποστειρώνεται στους 120ο C Να αντέχει στη φορμόλη Να φέρει CE MARK Χωρητικότητας 5000 ml 16 ΔΟΧΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΒΙΟΨΙΑΣ 500ML Πλαστικό δοχείο ιστολογικών παρασκευασμάτων Να έχει πιεστό πώμα Να κλείνει ερμητικά Να είναι κατασκευασμένο από polypropylene Να έχει εγκοπή ώστε να διευκολύνει το άνοιγμα του πώματος από τον χρήστη Να αποστειρώνεται στους 120ο C Να αντέχει στη φορμόλη Να φέρει CE MARK Χωρητικότητας 500 ml 17 ΘΗΚΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΛΑΚΩΝ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΧΑΡ 18 ΘΗΚΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΛΑΚΩΝ 20 ΘΕΣΕΩΝ ΧΑΡ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΑ Να είναι χάρτινεςγια φύλαξης πλακιδίων με σκέπασμα, 2 θέσεων, από ανθεκτικό στα υγρά χαρτόνι, Να είναι χάρτινες οι θήκες φύλαξης πλακιδίων των 20 θέσεων, με καπάκι και ειδικό περιθώριο καταγραφής στοιχείων.

5 19 ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΕΓΚΛΕΙΣΗΣ ΙΣΤΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ, ΜΕΓΕΘΟΣ 37 Χ 24 Χ 9ΜΜ 20 ΚΑΛΥΠΤΡΙΔΕΣ 24X24 Να έχουν διαστάσεις: 24x24mm. Να είναι κατασκευασμένες από αρίστης ποιότητας γυαλί. Να μην διαθέτουν χαρακιές. Να μην δημιουργούν φυσαλίδες. Να είναι ομοιόμορφα λείες προσφέροντας υψηλής ποιότητας οπτικό αποτέλεσμα. Να φέρουν CE mark. 21 ΚΑΛΥΠΤΡΙΔΕΣ 24X50 Να έχουν διαστάσεις 24x50 mm, πάχους μέχρι 1mm. Να είναι ειδικές για το μηχάνημα αυτόματης επικάλυψης Παθολογοανατομικού και Κυτταρολογικού Εργαστηρίου Να είναι ψεκασμένες με ειδικό διαχωριστικό παράγοντα. Να είναι κατασκευασμένες από αρίστης ποιότητας γυαλί. Να μην διαθέτουν χαρακιές. Να μην δημιουργούν φυσαλίδες. Να είναι ομοιόμορφα λείες προσφέροντας υψηλής ποιότητας οπτικό αποτέλεσμα. Να φέρουν CE Mark. 22 ΚΑΛΥΠΤΡΙΔΕΣ 24X60 Να έχουν διαστάσεις: 24x60mm. Να είναι κατασκευασμένες από αρίστης ποιότητας γυαλί. Να μην διαθέτουν χαρακιές. Να μην δημιουργούν φυσαλίδες. Να είναι ομοιόμορφα λείες προσφέροντας υψηλής ποιότητας οπτικό αποτέλεσμα. Να φέρουν CE mark.

6 23 ΚΑΣΣΕΤΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΜΩΝ ΤΥΠΟΥ LP ΚΟΥΤΙ 3000 ΤΕΜΑΧΙΩΝ Πλαστικές κασέτες μιας χρήσης για την έγκλειση ιστολογικών παρασκευασμάτων Να είναι κατασκευασμένες από υψηλής αντοχής πολυμερές πολυοξυμεθυλενίου (POM, Acetal Polymer). Το άνοιγμα της κασέτας μετά το πέρας της επεξεργασίας να γίνεται από το πίσω μέρος ώστε να εξαλείφεται ο κίνδυνος να σβηστούν τα στοιχεία του περιστατικού. Ο χώρος αναγραφής των στοιχείων να είναι υπό γωνία 30ο ώστε να εξασφαλίζεται ο μεγαλύτερος δυνατός χώρος για την αναγραφή των στοιχείων του περιστατικού. Οι οπές να έχουν το κατάλληλο άνοιγμα έτσι ώστε να βελτιστοποιείται η ανταλλαγή των υγρών μεταξύ του ιστοτεμαχίου και του περιβάλλοντα χώρου. Με το ασφαλές κλείσιμο να επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία των ιστοτεμαχίων κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας τους. Να διατίθενται σε έξι (6) χρώματα : άσπρο, ροζ, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε. 24 ΚΑΨΑΚΙΑ (ΚΑΣΣΕΤΤΕΣ) ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Πλαστικές κασέτες βιοψίας μιας χρήσης για την έγκλειση ιστολογικών παρασκευασμάτων Να είναι κατασκευασμένες από υψηλής αντοχής πολυμερές πολυοξυμεθυλενίου (POM, Acetal Polymer). Ο χώρος αναγραφής των στοιχείων να είναι υπό γωνία 30ο, να έχει σκλοηρή επιφάνεια γραφής για να γράφονται εύκολα οι κωδικοί. Να έχει καπάκι που να κλείνει χωρίς να πρέπει προηγουμένως να διαχωριστή απο τη βάση. Να διαθέτουν μικρές οπές για την έγκλειση πολύ μικρών ιστοτεμαχίων (βιοψία - biopsy). Με το ασφαλές κλείσιμο να επιτυγχάνεται η απόλυτη προστασία των ιστοτεμαχίων κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας τους. Να διατίθενται σε έξι (6) χρώματα : άσπρο, ροζ, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε. 25 ΚΡΙΚΟΦΟΡΟΙ ΣΤΥΛΕΟΙ 10μl Kρικοφόροι στυλεοί, 10μl, πλαστικοί, χρώματος μπλέ, για εμβολιασμό βακτηριακών αποικιών αποστειρωμένο

7 26 ΚΥΒΕΤΤΕΣ B-HB ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΝΟΜΕΤΡΙΑΣ Η προτεινόμενη μεθοδολογία να είναι απλή και εύκολη στην χρήση. Το απαιτούμενο αντιδραστήριο να είναι σε στερεά μορφή και να περιέχεται σε ειδικό πρακτικό φορέα (κυβέττα) η οποία να παίζει τον ρόλο πιπέτας αναρρόφησης, δοχείου αντίδρασης και μέτρησης της αιμοσφαιρίνης. Η μέτρηση της αιμοσφαιρίνης να εκτελείται με την μεθοδολογία αναφοράς του αζιδίου της μεθαιμοσφαιρίνης ( παρακολούθησης της χημικής αντίδρασης που λαμβάνει χώρα μέσα στο φωτόμετρο - μέτρηση του τελικού σημείου της αντίδρασης). Η απαιτούμενη ποσότητα δείγματος να μην υπερβαίνει τα 10 μl αίματος. Η προσφερόμενη μεθοδολογία θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα τρία εναλλακτικά είδη βιολογικού δείγματος : αρτηρικό, φλεβικό, τριχοειδικό αίμα. Το απαιτούμενο εύρος μετρήσεων είναι 0 25 gr/dl αιμοσφαιρίνης. Η τυπική απόκλιση των μετρήσεων να είναι μικρότερη του 2% (CV<2%) σε σχέση με την Διεθνή μεθοδολογία αναφοράς για την αιμοσφαιρίνη ((ICSH). Να είναι διαθέσιμα αντιδραστήρια ποιοτικού ελέγχου της μεθοδολογίας. Ο χρόνος έκδοσης του αποτελέσματος να μην υπερβαίνει τα 60 sec. 27 ΚΥΒΕΤΤΕΣ Μ.Χ. ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΟΜΕΤΡΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗΣ Το προσφερόμενο αιμοσφαιρινόμετρο θα πρέπει να είναι μικρού μεγέθους, φορητό (βάρος μικρότερο του 1 kg). Να λειτουργεί με ρεύμα και μπαταρίες (αυτονομία λειτουργίας τουλάχιστον 90 ωρών) Να χρησιμοποιεί μηχανισμό φωτομέτρησης με δύο μήκη κύματος για την αντιμετώπιση της θολερότητας των δειγμάτων. Να διαθέτει μνήμη αποτελεσμάτων (ν αναφερθεί η χωρητικότητη της μνήμης ώστε ν αξιολογηθεί). Να δέχεται το ID του δείγματος και να μπορεί να συνδεθεί μα Bar Code scanner και εκτυπωτή Να μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό υπολογιστή και το σύστημα LIS του εργαστηρίου. Να εκτελεί αυτοέλεγχο ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Να φέρει σήμανση CE και να κατατεθεί βιβλιογραφία.

8 28 ΚΥΒΕΤΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΧ ΧΟΛΕΡΥΘΡΙΝΟΜΕΤΡΟΥ ΚΥΒΕΤΕΣ ΧΟΛΕΡΥΘΡΙΝΟΜΕΤΡΟΥ ΝΕΟΓΝΩΝ 51 ΚΥΒΕΤΩΝ REICHERT UNISTAT 29 ΛΕΠΙΔΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΥ S35 ΜΠΛΕ Να έχουν μήκος τουλάχιστον 80 mm και πλάτος 8 mm Να διαθέτει γωνία κοπής 35ο. Να είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Να διαθέτει επικάλυψη από το ειδικό κράμα λευκόχρυσου και επικάλυψη από resin. Να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής έτσι ώστε το κόστος για τη κοπή των δειγμάτων να μειώνεται σημαντικά. Για την ασφάλεια του χρήστη: α) Να φέρει στρογγυλοποιημένες άκρες στην πλευρά κοπής. β) Να φέρει κατάλληλη εγκοπή στην πίσω πλευρά της λεπίδας για την εύκολη αναγνώρισή της. Να φέρει CE Mark για IVDD. 30 ΛΕΠΙΔΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΟΥ Ν 35 ΠΡΑΣΙΝ Να έχουν μήκος τουλάχιστον 80 mm και πλάτος 8 mm Να διαθέτει γωνία κοπής 35ο. Να είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι. Να διαθέτει επικάλυψη από το ειδικό κράμα λευκόχρυσου και επικάλυψη από resin. Να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής έτσι ώστε το κόστος για τη κοπή των δειγμάτων να μειώνεται σημαντικά. Για την ασφάλεια του χρήστη: α) Να φέρει στρογγυλοποιημένες άκρες στην πλευρά κοπής. β) Να φέρει κατάλληλη εγκοπή στην πίσω πλευρά της λεπίδας για την εύκολη αναγνώρισή της. Να φέρει CE Mark για IVDD. 31 ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΑΓΚΟΥ ΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟ AYTOPSY BLADES ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΑΓΚΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ: Μαχαίρι αυτοψίας, τύπος AYTOPSY BLADES.Να είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Να είναι πολύ αιχμηρό για κόψιμο παρασκευασμάτων. Να έχει μήκος 100 και 170mm

9 32 ΜΑΧΑΙΡΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΡΜΙΩΝ Να είναι αποστειρωμένα μιας χρήσης, να είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, που να εξασφαλίζουν αξιοπιστία, ασφάλεια και ευκολία χρήσης. Να έχουν ενσωματωμένο καλώδιο. Να μπορούν να ελέγχονται χειροκίνητα ή ποδοκίνητα και τα ηλεκτρόδια να είναι αποσπώμενα. 33 ΜΙΚΡΟΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΕΣ ΗΠΑΡΙΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΕΣ ΜΕ ΗΠΑΡΙΝΗ (ΚΟΚΚΙΝΟΙ) ΜΗΚΟΥΣ 75 MM 34 ΜΙΚΡΟΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΕΣ ΜΗ ΗΠΑΡΙΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗ (ΜΠΛΕ) ΜΗΚΟΥΣ 75 MM 35 ΜΙΚΡΟΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΣΤΕΙΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 0,5 ML Τα Μικροσωληνάριο να είναι στείρα των 0,5 ml ειδικά για PCR με πολύ λεπτά τοιχώματα και σε διάφορα χρώματα. 36 ΠΑΡΑΦΙΛΜ 5cm x 15cm Παραφίλμ σε ρολό διαστάσεων από 15 m x 5 cm 37 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤ.LEUR ADAPTOR 21G X 3/4 ΤΥΠΟΥ VACUTAINER Πεταλούδες αιμοληψίας- διατρήσεως σωληνάριων κενού, με ενσωματωμένο μηχανισμό εγκόλπωσης της βελόνας από την φλέβα και ταυτόχρονη ασφάλισή της μη αναστρέψιμα. Μίας χρήσης, αποστειρωμένη. Ο μηχανισμός να ενεργοποιείται με το ένα χέρι, με τρόπο προφανή, γρήγορο και αποδοτικό, 21GΧ3/4 38 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤ.LEUR ADAPTOR 23G X 3/4 ΤΥΠΟΥ VACUTAINER Πεταλούδες αιμοληψίας- διατρήσεως σωληνάριων κενού, με ενσωματωμένο μηχανισμό εγκόλπωσης της βελόνας από την φλέβα και ταυτόχρονη ασφάλισή της μη αναστρέψιμα. Μίας χρήσης, αποστειρωμένη. Ο μηχανισμός να ενεργοποιείται με το ένα χέρι, με τρόπο προφανή, γρήγορο και αποδοτικό, 23GΧ3/4

10 39 ΠΙΠΕΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΟΓΚΟΥ 10μl Να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να απαιτείται από το χρήστη όσο το δυνατό λιγότερη δύναμη κατά τη διαδικασία του πιπεταρίσματος. Να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ελαφρύ και ανθεκτικό στα χημικά υλικά. Να έχουν τη δυνατότητα απόρριψη του ρύγχους. Να μπορούν να επιδέχονται εκτός από τα δικά τους ρύγχη και άλλα καλής ποιότητας άλλων κατασκευαστών και κατά προτίμηση δύο μεγεθών (κοντά και μακριά). Το πιστόνι και τα διάφορα μέρη τους να μπορούν να λυθούν εύκολα έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός τους. Να διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8655 καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο συστηματικό και τυχαίο σφάλμα έτσι που να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και επαναληψιμότητα τους.η προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει εξουσιοδοτημένο servis. Να συνοδεύεται απο ένα κουτί στατώ με τα αντίστοιχα προτεινόμενα απο την Εταιρεία ρύγχη καθώς και απο τη βάση στήριξής τους. Να συνοδεύονται απο πενταετή εγγύηση. 40 ΠΙΠΕΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΟΓΚΟΥ 20μl Να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να απαιτείται από το χρήστη όσο το δυνατό λιγότερη δύναμη κατά τη διαδικασία του πιπεταρίσματος. Να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ελαφρύ και ανθεκτικό στα χημικά υλικά. Να έχουν τη δυνατότητα απόρριψη του ρύγχους. Να μπορούν να επιδέχονται εκτός από τα δικά τους ρύγχη και άλλα καλής ποιότητας άλλων κατασκευαστών και κατά προτίμηση δύο μεγεθών (κοντά και μακριά). Το πιστόνι και τα διάφορα μέρη τους να μπορούν να λυθούν εύκολα έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός τους. Να διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8655 καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο συστηματικό και τυχαίο σφάλμα έτσι που να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και επαναληψιμότητα τους.η προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει εξουσιοδοτημένο servis. Να συνοδεύεται απο ένα κουτί στατώ με τα αντίστοιχα προτεινόμενα απο την Εταιρεία ρύγχη καθώς και απο τη βάση στήριξής τους. Να συνοδεύονται απο πενταετή εγγύηση.

11 41 ΠΙΠΕΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΟΓΚΟΥ 5μl Να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να απαιτείται από το χρήστη όσο το δυνατό λιγότερη δύναμη κατά τη διαδικασία του πιπεταρίσματος. Να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ελαφρύ και ανθεκτικό στα χημικά υλικά. Να έχουν τη δυνατότητα απόρριψη του ρύγχους. Να μπορούν να επιδέχονται εκτός από τα δικά τους ρύγχη και άλλα καλής ποιότητας άλλων κατασκευαστών και κατά προτίμηση δύο μεγεθών (κοντά και μακριά). Το πιστόνι και τα διάφορα μέρη τους να μπορούν να λυθούν εύκολα έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός τους. Να διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8655 καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο συστηματικό και τυχαίο σφάλμα έτσι που να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και επαναληψιμότητα τους.η προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει εξουσιοδοτημένο servis. Να συνοδεύεται απο ένα κουτί στατώ με τα αντίστοιχα προτεινόμενα απο την Εταιρεία ρύγχη καθώς και απο τη βάση στήριξής τους. Να συνοδεύονται απο πενταετή εγγύηση. 42 ΠΙΠΕΤΤΕΣ PASTEUR ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 230 Πιπέττες Pasteur να είναι υάλινες και να έχουν μήκος περίπου 230mm. M 43 ΠΙΠΕΤΤΕΣ PASTEUR ΓΥΑΛΙΝΕΣ 1.5 ML Οι ΠΙΠΕΤΕΣ PASTEUR ΓΥΑΛΙΝΕΣ 1.5 ML ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ 44 ΠΙΠΕΤΤΕΣ PASTEUR ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ 1ML Πιπέττες μεταφοράς υγρών (πιπέττες Pasteur), πλαστικές, με διαβάθμιση στο 1ml με ενσωματωμένο πουάρ. 45 ΠΙΠΕΤΤΕΣ PASTEUR ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ 3 ML Πιπέττες μεταφοράς υγρών (πιπέττες Pasteur), πλαστικές, με διαβάθμιση στο 3ml με ενσωματωμένο πουάρ. 46 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑ ΜΙΑ ΤΩΝ 10ML ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Πιπέττες 10ml, να είναι διπλά βαθμονομημένες ανά 0,1ml, για εύκολη χρήση τόσο στο γέμισμα όσο και στο άδειασμα. Να έχουν αρνητική διαβάθμιση για αύξηση του οφέλιμου όγκου. Να είναι ελεύθερες πυρετογόνων, κατάλληλες για κυτταροκαλλιέργειες, με βαμβάκι στο επιστόμιο, αποστειρωμένες σε ατομική συσκευασία.

12 47 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ 0,2-20 μl Να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να απαιτείται από το χρήστη όσο το δυνατό λιγότερη δύναμη κατά τη διαδικασία του πιπεταρίσματος. Να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ελαφρύ και ανθεκτικό στα χημικά υλικά. Να έχουν τη δυνατότητα απόρριψη του ρύγχους. Να μπορούν να επιδέχονται εκτός από τα δικά τους ρύγχη και άλλα καλής ποιότητας άλλων κατασκευαστών και κατά προτίμηση δύο μεγεθών (κοντά και μακριά). Το πιστόνι και τα διάφορα μέρη τους να μπορούν να λυθούν εύκολα έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός τους. Να διαθέτει σύστημα πραγματικού κλειδώματος μετά την αλλαγή του όγκου για λόγους ασφαλείας.να διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8655 καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο συστηματικό και τυχαίο σφάλμα έτσι που να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και επαναληψιμότητα τους.η προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει εξουσιοδοτημένο servis. Να συνοδεύεται απο ένα κουτί στατώ με τα αντίστοιχα προτεινόμενα απο την Εταιρεία ρύγχη καθώς και απο τη βάση στήριξής τους. Να συνοδεύονται απο πενταετή εγγύηση. 48 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ μl Να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να απαιτείται από το χρήστη όσο το δυνατό λιγότερη δύναμη κατά τη διαδικασία του πιπεταρίσματος. Να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ελαφρύ και ανθεκτικό στα χημικά υλικά. Να έχουν τη δυνατότητα απόρριψη του ρύγχους. Να μπορούν να επιδέχονται εκτός από τα δικά τους ρύγχη και άλλα καλής ποιότητας άλλων κατασκευαστών και κατά προτίμηση δύο μεγεθών (κοντά και μακριά). Το πιστόνι και τα διάφορα μέρη τους να μπορούν να λυθούν εύκολα έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός τους. Να διαθέτει σύστημα πραγματικού κλειδώματος μετά την αλλαγή του όγκου για λόγους ασφαλείας.να διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8655 καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο συστηματικό και τυχαίο σφάλμα έτσι που να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και επαναληψιμότητα τους.η προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει εξουσιοδοτημένο servis. Να συνοδεύεται απο ένα κουτί στατώ με τα αντίστοιχα προτεινόμενα απο την Εταιρεία ρύγχη καθώς και απο τη βάση στήριξής τους. Να συνοδεύονται απο πενταετή εγγύηση.

13 49 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ μl Να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να απαιτείται από το χρήστη όσο το δυνατό λιγότερη δύναμη κατά τη διαδικασία του πιπεταρίσματος. Να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ελαφρύ και ανθεκτικό στα χημικά υλικά. Να έχουν τη δυνατότητα απόρριψη του ρύγχους. Να μπορούν να επιδέχονται εκτός από τα δικά τους ρύγχη και άλλα καλής ποιότητας άλλων κατασκευαστών και κατά προτίμηση δύο μεγεθών (κοντά και μακριά). Το πιστόνι και τα διάφορα μέρη τους να μπορούν να λυθούν εύκολα έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός τους. Να διαθέτει σύστημα πραγματικού κλειδώματος μετά την αλλαγή του όγκου για λόγους ασφαλείας.να διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8655 καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο συστηματικό και τυχαίο σφάλμα έτσι που να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και επαναληψιμότητα τους.η προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει εξουσιοδοτημένο servis. Να συνοδεύεται απο ένα κουτί στατώ με τα αντίστοιχα προτεινόμενα απο την Εταιρεία ρύγχη καθώς και απο τη βάση στήριξής τους. Να συνοδεύονται απο πενταετή εγγύηση. 50 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ 1-10μL Να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να απαιτείται από το χρήστη όσο το δυνατό λιγότερη δύναμη κατά τη διαδικασία του πιπεταρίσματος. Να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ελαφρύ και ανθεκτικό στα χημικά υλικά. Να έχουν τη δυνατότητα απόρριψη του ρύγχους. Να μπορούν να επιδέχονται εκτός από τα δικά τους ρύγχη και άλλα καλής ποιότητας άλλων κατασκευαστών και κατά προτίμηση δύο μεγεθών (κοντά και μακριά). Το πιστόνι και τα διάφορα μέρη τους να μπορούν να λυθούν εύκολα έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός τους. Να διαθέτει σύστημα πραγματικού κλειδώματος μετά την αλλαγή του όγκου για λόγους ασφαλείας.να διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8655 καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο συστηματικό και τυχαίο σφάλμα έτσι που να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και επαναληψιμότητα τους.η προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει εξουσιοδοτημένο servis. Να συνοδεύεται απο ένα κουτί στατώ με τα αντίστοιχα προτεινόμενα απο την Εταιρεία ρύγχη καθώς και απο τη βάση στήριξής τους. Να συνοδεύονται απο πενταετή εγγύηση.

14 51 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ML Να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να απαιτείται από το χρήστη όσο το δυνατό λιγότερη δύναμη κατά τη διαδικασία του πιπεταρίσματος. Να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ελαφρύ και ανθεκτικό στα χημικά υλικά. Να έχουν τη δυνατότητα απόρριψη του ρύγχους. Να μπορούν να επιδέχονται εκτός από τα δικά τους ρύγχη και άλλα καλής ποιότητας άλλων κατασκευαστών και κατά προτίμηση δύο μεγεθών (κοντά και μακριά). Το πιστόνι και τα διάφορα μέρη τους να μπορούν να λυθούν εύκολα έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός τους. Να διαθέτει σύστημα πραγματικού κλειδώματος μετά την αλλαγή του όγκου για λόγους ασφαλείας.να διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8655 καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο συστηματικό και τυχαίο σφάλμα έτσι που να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και επαναληψιμότητα τους.η προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει εξουσιοδοτημένο servis. Να συνοδεύεται απο ένα κουτί στατώ με τα αντίστοιχα προτεινόμενα απο την Εταιρεία ρύγχη καθώς και απο τη βάση στήριξής τους. Να συνοδεύονται απο πενταετή εγγύηση. 52 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ 5-50 μl Να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να απαιτείται από το χρήστη όσο το δυνατό λιγότερη δύναμη κατά τη διαδικασία του πιπεταρίσματος. Να είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ελαφρύ και ανθεκτικό στα χημικά υλικά. Να έχουν τη δυνατότητα απόρριψη του ρύγχους. Να μπορούν να επιδέχονται εκτός από τα δικά τους ρύγχη και άλλα καλής ποιότητας άλλων κατασκευαστών και κατά προτίμηση δύο μεγεθών (κοντά και μακριά). Το πιστόνι και τα διάφορα μέρη τους να μπορούν να λυθούν εύκολα έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός τους. Να διαθέτει σύστημα πραγματικού κλειδώματος μετά την αλλαγή του όγκου για λόγους ασφαλείας.να διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8655 καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες. Να έχουν όσο το δυνατό μικρότερο συστηματικό και τυχαίο σφάλμα έτσι που να εξασφαλίζεται η ακρίβεια και επαναληψιμότητα τους.η προμηθεύτρια εταιρεία να διαθέτει εξουσιοδοτημένο servis. Να συνοδεύεται απο ένα κουτί στατώ με τα αντίστοιχα προτεινόμενα απο την Εταιρεία ρύγχη καθώς και απο τη βάση στήριξής τους. Να συνοδεύονται απο πενταετή εγγύηση. 53 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ MX 5ML Πιπέττες μεταφοράς υγρών, πλαστικές με διαβάθμιση έως 3ml, αποστειρωμένες, σε ατομική συσκευασία,, με ενσωματωμένο πουάρ. 54 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ Μ.Χ. 10 ML Πιπέττες μεταφοράς υγρών, πλαστικές με διαβάθμιση έως10ml, αποστειρωμένες, σε ατομική συσκευασία,, με ενσωματωμένο πουάρ. 55 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ Πιπέττες μεταφοράς υγρών, πλαστικές με διαβάθμιση έως 2ml Μ.Χ. 2 ML αποστειρωμένες, σε ατομική συσκευασία,, με ενσωματωμένο πουάρ.

15 56 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ Μ.Χ. 5 ML Πιπέττες μεταφοράς υγρών, πλαστικές με διαβάθμιση έως 5ml, αποστειρωμένες, σε ατομική συσκευασία,, με ενσωματωμένο πουάρ. 57 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΜΧ ΜΕ ADAPTOR 10ML Ορολογικές πιπέττες 10ml, διπλά βαθμονομημένες ανά 0,1ml, για εύκολη χρήση τόσο στο γέμισμα όσο και στο άδειασμα. Αρνητική διαβάθμιση για αύξηση του οφέλιμου όγκου. Ελεύθερες πυρετογόνων, κατάλληλες για κυτταροκαλλιέργειες, με βαμβάκι στο επιστόμιο, αποστειρωμένες σε ατομική συσκευασία. 58 ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΜΧ ΜΕ ADAPTOR 5ML Ορολογικές πιπέττες 5ml, διπλά βαθμονομημένες ανά 0,1ml, για εύκολη χρήση τόσο στο γέμισμα όσο και στο άδειασμα. Αρνητική διαβάθμιση για αύξηση του οφέλιμου όγκου. Ελεύθερες πυρετογόνων, κατάλληλες για κυτταροκαλλιέργειες, με βαμβάκι στο επιστόμιο, αποστειρωμένες σε ατομική συσκευασία 59 ΠΛΑΚΕΣ NEUBAUER Οι Πλάκες να είναι κατάλληλες για μέτρηση ερυθρών και λευκών αιμοσφαιρίων που συνοδεύονται από δύο (2) καλυπτρίδες, σε συσκευασία τεμαχίου. 60 ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ 1) Πλαστικά φύλλα κατάλληλα για συγκολλητινοαντιδράσεις (τυποποίηση ομάδων αίματος με υγρά αντιδραστήρια) στις ακόλουθες διαστάσεις :5 σειρές x 10 βυθίσματα 61 ΠΛΑΚΕΣ ΜΙΚΡΟΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ 96 ΘΕΣΕΩΝ Μικροπλάκες 96 θέσεων χωρίς καπάκι με επίπεδη βάση από υψηλής ποιότητας πολυστυρένιο, με αλβαβητική ένδειξη. 62 ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΥΘΜΕΝΑ 12 ΟΠΩΝ Οι Πλάκες καλλιεργειών να έχουν 12 οπές, επίπεδο πυθμένα, με καπάκι, αποστειρωμένες με γ ακτινοβολία ανά τεμάχιο. 63 ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΥΘΜΕΝΑ 24 ΟΠΩΝ Οι Πλάκες καλλιεργειών να έχουν 24 οπές, επίπεδο πυθμένα, και καπάκι, αποστειρωμένες με γ ακτινοβολία ανά τεμάχιο. 64 ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΥΘΜΕΝΑ 6 ΟΠΩΝ Οι Πλάκες καλλιεργειών να είναι 6 οπών, επίπεδου πυθμένα, με καπάκι, αποστειρωμένες με γ ακτινοβολία ανά τεμάχιο. 65 ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΕΣ 66 ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΙΠΕΤΕΣ ΤΩΝ 10 ML ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΟΜΙΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑ ΜΙΑ Ορολογικές πιπέττες 10ml, διπλά βαθμονομημένες ανά 0, 1ml, για εύκολη χρήση τόσο στο γέμισμα όσο και στο άδειασμα. Αρνητική διαβάθμιση για αύξηση του οφέλιμου όγκου. Ελεύθερες πυρετογόνων, κατάλληλες για κυτταροκαλλιέργειες, με βαμβάκι στο επιστόμιο, αποστειρωμένες σε ατομική συσκευασία. 67 ΠΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ RIA ΠΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ RIA 5 ML 68 ΡΥΓΧΗ ΠΙΠΕΤΤΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ Ρ100 Τα ρύγχη να είναι αποστειρωμένα με φίλτρο κατάλληλα για τις αυτόματες πιπέτες μεταβλητού όγκου έως 100μL του Νοσοκομείου σε στατώ των 96 θέσεων 69 ΡΥΓΧΗ ΠΙΠΕΤΤΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ Τα ρύγχη να είναι αποστειρωμένα με φίλτρο κατάλληλα για τις αυτόματες ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ Ρ200 πιπέτες μεταβλητού όγκου έως 200μL του Νοσοκομείου σε στατώ των 96 θέσεων

16 70 ΡΥΓΧΗ ΠΙΠΕΤΤΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ 0,1-2 ΜΙ Τα ρύγχη να είναι αποστειρωμένα με φίλτρο κατάλληλα για τις αυτόματες πιπέτες μεταβλητού όγκου 0,1-2 ΜΙ του Νοσοκομείου σε στατώ των 96 θέσεων Ρύγχη πιπεττών μl, κατάλληλα για όλους τους τύπους πιπεττών 71 ΡΥΓΧΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΙΠΕΤΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜL 72 ΡΥΓΧΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΙΠΕΤΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ 1- Ρύγχη πιπεττών 1-20μl,πλαστικά κατάλληλα για όλους τους τύπους πιπεττών 20 ΜL 73 ΡΥΓΧΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΙΠΕΤΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Ρύγχη πιπεττών μl, πλαστικά κατάλληλα για όλους τους τύπους ΜL πιπεττών 74 ΡΥΓΧΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΙΠΕΤΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Ρύγχη πιπεττών μl, πλαστικά κατάλληλα για όλους τους τύπους πιπεττών ΜL 75 ΡΥΓΧΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΠΙΠΕΤΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Ρύγχη πιπεττών 200μl, σε StackPack (5 στατώ x 96 θέσεις) πλαστικά με ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ μι διαβάθμιση στα 10, 50 και 100μl, κατάλληλα για όλους τους τύπους πιπεττών. 76 ΡΥΓΧΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΕΣ ΠΙΠΕΤΤΕΣ ΣΕΤ Ρύγχη πιπεττών ΜL πλαστικά, κατάλληλα για όλους τους τύπους πιπεττών. 77 ΡΥΓΧΗ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΠΕΤΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ RNAS DNAS- FREE ΣΕ Ρύγχη πιπεττών με φίλτρο 200μl, σε στατώ, με διαβαθμίσεις Sterile, DNA-free, DNase-/RNase-free, PCR Inhibitor-free, ATP-free, non-pyrogenic / endotoxin-free, ΣΤΑΤΩ (RACKS) TOY 200μl αποστειρωμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους πιπεττών. 78 ΡΥΓΧΗ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΠΕΤΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ RNAS DNAS- FREE ΣΕ ΣΤΑΤΩ (RACKS) TOY 20μl 79 ΡΥΓΧΗ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΠΕΤΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ RNAS DNAS- FREE ΣΕ ΣΤΑΤΩ (RACKS) ΤΟΥ 1000μl 80 ΡΥΓΧΗ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΠΕΤΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ RNAS DNAS- FREE ΣΕ ΣΤΑΤΩ (RACKS) ΤΟΥ 100μl 81 ΡΥΓΧΗ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΠΕΤΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ RNAS DNAS- FREE ΣΕ ΣΤΑΤΩ (RACKS) ΤΟΥ 10μl 82 ΡΥΓΧΗ ΠΙΠΕΤΤΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ CP10 Ρύγχη πιπεττών με φίλτρο 20μl, σε στατώ, με διαβαθμίσεις, Sterile, DNA-free, DNase-/RNase-free, PCR Inhibitor-free, ATP-free, non-pyrogenic / endotoxin-free, αποστειρωμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους πιπεττών. Ρύγχη πιπεττών με φίλτρο 1000μl, σε στατώ, με διαβαθμίσεις Sterile, DNA-free, DNase-/RNase-free, PCR Inhibitor-free, ATP-free, non-pyrogenic / endotoxin-free, αποστειρωμένα,, κατάλληλα για τους τύπους πιπεττών. Ρύγχη πιπεττών με φίλτρο 100μl, σε στατώ, με διαβαθμίσεις Sterile, DNA-free, DNase-/RNase-free, PCR Inhibitor-free, ATP-free, non-pyrogenic / endotoxin-free, αποστειρωμένα, κατάλληλα για όλους τους τύπους πιπεττών. Ρύγχη πιπεττών με φίλτρο 10μl, σε στατώ, με διαβάθμιση, Sterile, DNA-free, DNase-/RNase-free, PCR Inhibitor-free, ATP-free, non-pyrogenic / endotoxinfree), αποστειρωμένα, κατάλληλα για τους παρακάτω τύπους πιπεττών ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΝΙ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ CP10

17 83 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΓΙΑ PACT Να εφαρμόζουν στο μηχάνημα Pacto o Safe και να έχουν γίνει test στη σακούλα ώστε να αποδεικνύεται η ανθεκτικότητα της για αποφυγή διασποράς κυτταροστατικών, να είναι κατασκευασμένες από πολυαιθυλένιο και να είναι σε μορφή σωλήνα -ρολό. 84 ΣΕΤ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΝ.ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ(ΜΕΧΡΙ 500 ML)ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕΤ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΝ.ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ (ΜΕΧΡΙ 500ML)ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. Το προσφερόμενο σετ 994CF-E του Αμερικάνικου οίκου HAEMONETICS αποτελεί κλειστό σετ μονής βελόνας για την αυτόματη συλλογή συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων 7 ημερών και συλλογή πλάσματος με ενσωματωμένο φίλτρο λευκαφαίρεσης Pall LRFXL- H<1x10^6. Το κάθε σετ περιλαμβάνει : " Μπωλ φυγοκέντρισης, 225ml " Βελόνη φλεβοκέντησης 16G " Ασκός λήψης δείγματος ολικού αίματος των 50ml " 2 ασκοί συλλογής και αποθήκευσης αιμοπεταλίων 7 ημερών, των 1000ml, με σύστημα λήψης δείγματος " 1 ασκός μεταφοράς αιμοπεταλίων, των 600ml " 1 ασκός συλλογής πλάσματος " Φίλτρο λευκαφαίρεσης WBC<1 X 10E6 " Γραμμή αντιπηκτικού με αντιβακτηριακό φίλτρο " Γραμμή συμπλήρωσης φυσιολογικού ορού, με αντιβακτηριακό φίλτρο " Αποστειρωμένη με μέθοδο EtO " Ασκός αντιπηκτικού ACD-A των 500ml 85 ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤ. ΝΕΟΓΝΩΝ Αυτόματοι Σκαρφιστήρες για λήψη αίματος - ανώδυνου τρυπήματος με αποστειρωμένη βελόνη, μιας χρήσεως, έτοιμοι προς χρήση, με μηχανισμό απόκρυψης της βελόνας μετά τη χρήση, με προστατευτικό κάλυμμα ασφαλείας, με αυτόματο μηχανισμό ενεργοποίησης και ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας για αποφυγή κατά λάθος ενεργοποίησης. Τριπλού ακονίσματος και με επικάλυψη σιλικόνης. Το βάθος διάτρησης είναι ελεγχόμενο. Τύπος βελόνας : 28 G βάθος διάτρησης : 1, 6 mm.

18 86 ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Αυτόματοι Σκαρφιστήρες για λήψη αίματος - ανώδυνου τρυπήματος με αποστειρωμένη βελόνη, μιας χρήσεως, έτοιμοι προς χρήση, με μηχανισμό απόκρυψης της βελόνας μετά τη χρήση, με προστατευτικό κάλυμμα ασφαλείας, με αυτόματο μηχανισμό ενεργοποίησης και ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας για αποφυγή κατά λάθος ενεργοποίησης. Τριπλού ακονίσματος και με επικάλυψη σιλικόνης. Το βάθος διάτρησης είναι ελεγχόμενο. Τύπος βελόνας : G βάθος διάτρησης :1,6-1, 8 mm. 87 ΣΤΑΤΩ ΓΙΑ ΣΩΛ.ΧΑΡΤΙΝΑ 100 ΘΕΣ. Κουτιά αποθήκευσης μικροσωληναρίων 1.5 & 2ml, διαστάσεων 135 x 135 x 45mm από χαρτόνι,100 θέσεων (10 x 10). 88 ΣΤΥΛΕΟΙ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΩΤΩΝ 15Χ9MM ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΥΛΕΟΙ ΒΑΜΒΑΚΟΦΟΡΟΙ ΩΤΩΝ 15Χ9ΜΜ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 89 ΣΤΥΛΕΟΙ ΒΑΜΒΑΚΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΥΛΙΚΟ STUART Οι στυλεοί να είναι βαμβακοφόροι με πλαστικό στέλεχος μέσα σε σωληνάριο σε ατομική συσκευασία, με υλικό μεταφοράς STUART, αποστειρωμένοι. 90 ΣΤΥΛΕΟΙ ΒΑΜΒΑΚΟΦΟΡΟΙ ΜΗ Βαμβακοφόροι στυλεοί ξύλινοι μη αποστειρωμένοι. ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ 91 ΣΤΥΛΕΟΙ ΒΑΜΒΑΚΟΦΟΡΟΙ ΞΥΛΙΝΟΙ Βαμβακοφόρος ξύλινος στυλεός, αποστειρωμένοι σε συσκευασία ένας-ένας ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ 92 ΣΤΥΛΕΟΙ ΞΥΛΙΝΟΙ 15 ΕΚ. ΑΠΛΟΙ ΣΤΥΛΕΟΙ ΞΥΛΙΝΟΙ ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΗΚΟΣ 15 ΕΚ ΑΠΛΟΙ. 93 ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΥΓΡΩΝ 0.2 ΜM PORE SIZE 500 ML 94 ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΒΙΟΨΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΨΑΚΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΜΩΝ Συστήματα φιλτραρίσματος και αποστείρωσης υγρών με μεμβράνη φιλτραρίσματος από PES Υψηλής απόδοσης και χαμηλής δέσμευσης πρωτεϊνών και νουκλεϊκών οξέων. Να είναι αποστειρωμένο σε ατομική συσκευασία. Να είναι διαστάσεων 2,5Χ3cm και πάχους 2mm, και να τοποθετούνται εντός των πλαστικών κασεττών για την ασφαλή επεξεργασία των μικροβιοψιών. Να φέρουν CE mark. Σωληναρια 8 ml, 100x13 mm Aπό PS (διαφανή) με στρογγυλή βάση. 95 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΩΜΑ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΠΥΘΜΕΝΑΣ) 8 ML 96 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ EPPENDORF 0.5 ΜΙ Μικροσωληνάρια 0. 5ml. Μικροσωληνάρια αποστειρωμένα, με ενσωματωμένο πώμα, με κωνική βάση, κατάλληλα για βαθειά κατάψυξη. 97 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ 15ML ΚΩΝΙΚΑ ΜΕ ΒΙΔΩΤΟ ΠΩΜΑ FALCON Να είναι Κ ω ν ι κ ά, διαστάσεων 15 ml, 120x17mm, βαθμονομημένα,με χώρο για αναγραφή στοιχείων και βιδωτό πώμα το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στην συσκευσία, από πολυπροπυλένιο (ΡΡ) και να είναι ανθεκτικά σε φυγοκέντριση. 98 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ PCR ΣΕΙΡΑ 8 0,2 Σωληνάρια πλαστικά 200μl (0, 2ml) με διαυγές πώμα κατάλληλο γιαpcr σε αλυσίδες των 8 τεμαχίων.

19 99 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΑΙΜΟΛΗΨΙΩΝ ΚΕΝΟΥ ΜΕ ΠΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΟ 6 ML 100 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ - ΑΘΡΑΥΣΤΑ-, ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΞΗΡΟ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΟ EDTA-K3, ΜΕ ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 13Χ100 6ML Τα σωληνάρια να είναι απο διαυγές υλικό,αποστειρωμένα μίας χρήσεως, διαστάσεων : 13Χ100mm ανθεκτικής κατασκευής συνολικού όγκου 7ml και να μην περιέχουν αντιπηκτικό, να περιέχουν επιταχυντή πήξεως ψεκασμένο στα τοιχώματα, να έχουν αρνητική πίεση για αναρρόφηση συγκεκριμένης ποσότητας αίματος 6ml, να φέρουν πώμα ασφαλείας και ετικέτα με ένδειξη CE, εργοστασίου κατασκευής, περιεχομένου, αποστειρώσεως, όγκου που αναρροφούν, Lot παραγωγής, ημερομηνίας λήξεως, και χώρο σημειώσεων των στοιχείων του ασθενούς. Τα σωληνάρια να είναι απο διαυγές υλικό,αποστειρωμένα μίας χρήσεως, διαστάσεων : 13Χ100mm -, ανθεκτικής κατασκευής που να περιέχουν ως αντιπηκτικό : 10,8mg ξηρό EDTA K3 ψεκασμένο στα τοιχώματα (Κατάλληλο για μοριακό έλεγχο του αίματος). Να έχουν αρνητική πίεση για αναρρόφηση συγκεκριμένης ποσότητας αίματος 6ml. Ν φέρουν πώμα ασφαλείας, ετικέτα με ένδειξη CE, εργοστασίου κατασκευής, περιεχομένου, αποστειρώσεως, όγκου που αναρροφούν, Lot παραγωγής, ημερομηνίας λήξεως, και χώρο σημειώσεων των στοιχείων του ασθενούς. 101 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ Φιαλίδια γενική αίματος 13X75 MM - 0,5 ML, με EDTA K2 ή K3 ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΟ EDTA-K3, ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ κενού αέρα, αποστειρωμένα, συνθετικά άθραυστα, με σφαιρικό πάτω, με ΒΑΣΗ, ΑΥΤΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ (ΝΕΟΓΝΙΚΑ) 0,5 ένδειξη πλήρωσης και ετικέτα για στοιχεία ασθενούς, να αναγράφεται το CE, ML LOT παραγωγής, REF, η μέθοδος αποστείρωσης η ημερομηνία λήξης και η συγκέντρωση του αντιπηκτικού. Με βιδωτό πώμα ασφαλείας, στεγανής εφαρμογής και εύκολης διάτρησης, που να καλύπτει εξωτερικά το φιαλίδιο κατά 2cm. 102 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΟ EDTA-K3, ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΑΥΤΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ (ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ) 1 ML Φιαλίδια γενική αίματος 13X75 MM - 1 ML, με EDTA K2 ή K3 κενού αέρα, αποστειρωμένα, συνθετικά άθραυστα, με σφαιρικό πάτω, με ένδειξη πλήρωσης και ετικέτα για στοιχεία ασθενούς, να αναγράφεται το CE, LOT παραγωγής, REF, η μέθοδος αποστείρωσης η ημερομηνία λήξης και η συγκέντρωση του αντιπηκτικού. Με βιδωτό πώμα ασφαλείας, στεγανής εφαρμογής και εύκολης διάτρησης, που να καλύπτει εξωτερικά το φιαλίδιο κατά 2cm. 103 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΤΥΠΟΥ WASSERMAN ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΤΥΠΟΥ WASSERMAN 16X160MM ΧΩΡΙΣ ΠΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΩΜΑ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΠΥΘΜΕΝΑΣ) 15 (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΠΥΘΜΕΝΑΣ) 15 ML ML 104 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΤΥΠΟΥ WASSERMAN, ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΓΥΑΛΙΝΑ, ΤΥΠΟΥ WASSERMAN ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΠΥΘΜΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΩΜΑ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΠΥΘΜΕΝΑΣ) 10 ΔΙΑΦΑΝΑ, ΚΑΘΑΡΑ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 13Χ100 ΤΩΝ 10ML ML

20 105 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΕΝΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ (ΑΘΡΑΥΣΤΑ), ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΞΗΡΟ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΟ EDTA-K3, ΜΕ ΒΙΔΩΤΟ ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ML 106 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΕΝΟΥ ΜΕ SODIUM CITRATE 3,2% (ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ), ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ (ΑΘΡΑΥΣΤΑ) ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΟΙΧΩΜΑ (ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ), ΜΕ ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2 ML Φιαλίδια γενική αίματος 13X75 MM - 3 ML, με EDTA K2 ή K3 κενού αέρα, αποστειρωμένα, συνθετικά άθραυστα, με ένδειξη πλήρωσης και ετικέτα για στοιχεία ασθενούς, να αναγράφεται το CE, LOT παραγωγής, REF, η μέθοδος αποστείρωσης η ημερομηνία λήξης και η συγκέντρωση του αντιπηκτικού. Με βιδωτό πώμα ασφαλείας, στεγανής εφαρμογής και εύκολης διάτρησης, που να καλύπτει εξωτερικά το φιαλίδιο κατά 2cm. Φιαλίδια χρόνου προθρομβίνης, αποστειρωμένα, συνθετικά, διπλού τοιχώματος, ολικής πληρώσεως ή από γυαλί, με αντιπηκτικό SODIUM CITRATE 3,2% - 0,109M, με ένδειξη πλήρωσης και ετικέτα για στοιχεία ασθενούς, να αναγράφεται το CE, LOT παραγωγής, REF, ή μέθοδος αποστείρωσης, η συγκέντρωση του αντιπηκτικού, και η ημερομηνία λήξης διαστάσεων 13X75mm, 2 ML με βιδωτό πώμα ασφαλείας, στεγανής εφαρμογής και εύκολης διάτρησης, που να καλύπτει εξωτερικά το φιαλίδιο κατά 2cm. 107 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΕΝΟΥ ΜΕ SODIUM CITRATE 3,2% (ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ), ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ (ΑΘΡΑΥΣΤΑ) ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΟΙΧΩΜΑ (ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ), ΜΕ ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3,5 ML 108 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΕΝΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ SODIUM FLUORIDE/POTASSIUM OXALATE, ΜΕ ΒΙΔΩΤΟ ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 2 ML Φιαλίδια χρόνου προθρομβίνης, αποστειρωμένα, συνθετικά, διπλού τοιχώματος, ολικής πληρώσεως ή από γυαλί, με αντιπηκτικό SODIUM CITRATE 3,2% - 0,109M, με ένδειξη πλήρωσης και ετικέτα για στοιχεία ασθενούς, να αναγράφεται το CE, LOT παραγωγής, REF, ή μέθοδος αποστείρωσης, η συγκέντρωση του αντιπηκτικού, και η ημερομηνία λήξης διαστάσεων 13X75mm, 3-3,5 ML με βιδωτό πώμα ασφαλείας, στεγανής εφαρμογής και εύκολης διάτρησης, που να καλύπτει εξωτερικά το φιαλίδιο κατά 2cm. ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ, ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ, ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ CE, LOT ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, REF, Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ, Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 13X75MM, ΜΕ ΒΙΔΩΤΟ ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΕΓΑΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΚΑΤΑ 2CM. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2ML ΜΕ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΟ SODIUM FLUORIDE 5MG, POTASSIUM OXALATE 4MG

21 109 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΕΝΟΥΑΠΟΣΤ.ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΘΡΑΥΣΤΑ 5ML ΜΕ CELLΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΠΗΞΗΣ 110 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΡΥΟΚΑΤΑΨΥΞΗΣ PCR RNASE DNASE FREE ΣΤΕΙΡΑ 2 ΜΙ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΩΝ 5ML ΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΠΗΞΗΣ ΚΑΙ GEL ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΥΣΤΥΡΕΝΙΟ, ΑΘΡΑΥΣΤΑ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΠΥΘΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΙΔΩΤΟ ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟ ΚΕΝΟ, ΣΤΕΓΑΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΚΑΤΑ 2 CM. ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 16Χ100MM.ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΤΟ CE, LOT ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, REF, Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ, ΕΝΔΕΙΞΗ "ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ", ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ Μικρoσωληνάρια 2. 0ml PCR DNA-free, DNase-/RNase-free, PCR Inhibitor-free). Μικροσωληνάρια με βιδωτό πώμα, χώρο αναγραφής στοιχείων και με επίπεδη βάση. 111 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΥΤ/ΑΣ FALCON 15ML ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΤΩΝ 5ML ΜΕ ΠΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΙΚΗ ΒΑΣΗ 112 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΥΤ/ΑΣ FALCON 50 ML Φυγοκεντρικά, κ ω ν ι κ ά, δοκιμαστικά σωληνάρια 50 ml, 114x29mm, βαθμονομημένα,με χώρο για αναγραφή στοιχείων με βιδωτό πώμα που να συμπεριλαμβάνεται στην συσκευσία,από διαυγές υλικό ανθεκτικά αποστειρωμένα. 113 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΩΝΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ 15ML Κ ω ν ι κ ά, δοκιμαστικά σωληνάρια πλαστικά Φυγοκεντρικά 15 ml, 120x17mm, βαθμονομημένα,με χώρο για αναγραφή στοιχείων και βιδωτό πώμα που να συμπεριλαμβάνεται στην συσκευσία. 114 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ RIA 5 ML Σωληναρια 5ml, 75x13mm διαφανή με στρογγυλή βάση χωρίς πώμα. 115 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΩΝΙΚΑ EPPENDORF ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ DNAS-RNAS FREE ΜΕ ΒΙΔΩΤΟ ΠΩΜΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΡΟΥ RNA ΓΙΑ PCR ΤΩΝ 0.2ML 116 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΙΔΩΤΟ ΠΩΜΑ ΚΑΙ ΚΩΝΙΚΟ ΠΥΘΜΕΝΑ ΣΤΕΙΡΑ 15ML 117 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΒΙΔΩΤΟ ΠΩΜΑ ΚΑΙ ΚΩΝΙΚΟ ΠΥΘΜΕΝΑ ΣΤΕΙΡΑ 50 ΜΙ 118 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΩΜΑ ΜΕ ΚΩΝΙΚΟ ΠΥΘΜΕΝΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ 10 ML 119 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΒΙΔΩΤΟ ΠΩΜΑ ΚΑΙ ΚΩΝΙΚΟ ΠΥΘΜΕΝΑ 15 ML 120 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΠΟΛΥ- ΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΗΣΗΣ ΠΩΜΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ 50ΜΙ Σωλληνάρια των 0,2ml DNA, Rnase, free, να είναι αποστειρωμένα, ειδικά για PCR με πολύ λεπτά τοιχώματα από υψηλής ποιότητας υλικό βε βιδωτό πώμα. Τα Σωληνάρια να είναι στείρα των 15 ΜΙ πλαστικά με κωνικό πυθμένα και με βιδωτό πώμα αποστειρωμένα. Τα Σωληνάρια να είναι στείρα των 50 ΜΙ πλαστικά με κωνικό πυθμένα και με βιδωτό πώμα αποστειρωμένα. Τα σωληνάρια να είναι των 15ml,πλαστικά διαφανή με κωνικό πυθμένα και χωρίς πώμα. Τα σωληνάρια να είναι των 15ml,κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, με κωνικό πυθμένα και βιδωτό πώμα. Τα σωληνάρια να είναι των 50ml,κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο για υψηλές στροφές φυγοκέντρησης, κωνικά αποστειρωμένα, με βιδωτό πώμα.

22 121 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΠΟΛΥ- ΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ Γ ΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΗΣΗΣ ΠΩΜΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ 15ΜΙ 122 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 100μL ΓΙΑ ΦΛΕΒΙΚΑ ΑΕΡΙΑ Τα σωληνάρια να είναι των 15ml,κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο για υψηλές στροφές φυγοκέντρησης, κωνικά αποστειρωμένα, με βιδωτό πώμα. ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΦΚΛΕΒΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΜΕ ΧΩΡΙΤΗΚΟΤΗΤΑ 100μl ΗΠΑΡΙΝΗΣΜΕΝΑ 70 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΑ ML. 123 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ EPPENDORF 1,5 ML Μικροσωληνάρια 1. 5ml. Μικροσωληνάρια αποστειρωμένα, με ενσωματωμένο πώμα, με κωνική βάση, κατάλληλα για βαθειά κατάψυξη. 124 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ EPPENDORF 2 ML Μικροσωληνάρια 2ml. Μικροσωληνάρια αποστειρωμένα, με ενσωματωμένο πώμα, με κωνική βάση, κατάλληλα για βαθειά κατάψυξη. 125 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ EPPENDORF RNASE Σωληνάρια πλαστικά 200μl (0, 2ml) DNA-free, DNase-/RNase-free, PCRInhibitorfree με διαυγές πώμα κατάλληλο για Real-TimePCR. DNASE FREE REAL TIME PCR 0.2 ml 126 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΥΑΛΙΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ Διαστάσεων 13Χ75ΜΜ χωρίς αντιπικτικό ή υλικά διαχωρισμού ελεύθερα βαρέων μετάλων με πώμα ασφαλείας σιλικοναρισμένα ειδικά για Ε.Ν.Υ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΩΝΙΚΑ 15ML ΚΩΔ Κ ω ν ι κ ά, δοκιμαστικά σωληνάρια Φυγοκεντρικά 15 ml, 120x17mm, διαβαθμισμένα, με χώρο για αναγραφή στοιχείων και βιδωτό πώμα που συμπεριλαμβάνεται στην συσκευσία, από διαυγές PS (πολυστυρένιο). Ανθεκτικά σε φυγοκέντριση g, με δυνατότητα έως και g. 128 ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΕΤΟΝΗΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ Κ ω ν ι κ ά, δοκιμαστικά σωληνάρια Φυγοκεντρικά 15 ml, 120x17mm, διαβαθμισμένα, με χώρο για αναγραφή στοιχείων και βιδωτό πώμα που συμπεριλαμβάνεται στην συσκευσία, από διαυγές PS (πολυστυρένιο). Ανθεκτικά σε φυγοκέντριση g, με δυνατότητα έως και g. 129 ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑ Ταινίες δείκτες για έλεγχο 10 βιοχημικών παραμέτρων ούρων με απλή εμβάπτιση. 130 ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ 1. Να Χρειάζονται μικρή ποσότητα αίματος. 2. Η πλήρωση των ταινιών σε αίμα γίνεται αυτόματα με αναρρόφηση που στηρίζεται στο φαινόμενο του τριχοειδούς. 3. Ο μετρητής σακχάρου να έχει μέγιστη ακρίβεια των αποτελεσμάτων. 4. Ευκολία στη χρήση, όπως και η διαδικασία της μέτρησης να γίνεται αυτόματα. 5. Αποτελέσματα μέσα σε τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα και μνήμη 10 αποτελεσμάτων 6. Μεγάλη οθόνη με ευανάγνωστους χαρακτήρες. 7.Να παραχωρηθούν στο Νοσκομείο οι απαιτούμενες συσκευές. 8. Να πληρεί τις προυποθέσεις 15197/ ΤΡΙΒΛΙΑ ΠΕΤΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Μ.Χ. 9CM ΤΡΙΒΛΙΑ ΠΕΤΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Μ.Χ. 9CM ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΩΜΑ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ 132 ΤΡΥΒΛΙΑ PETRI ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ 120X120 MM Τα Τρυβλία Πετρί να είναι ΠΛΑΣΤΙΚΑ Μ.Χ. TEΤΡΑΓΩΝΑ, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ διαστάσεων 120ΜΜΧ120ΜΜ.

23 133 ΤΡΥΒΛΙΑ Πετρί ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ Τα Τρυβλία Πετρί να είναι στρογγυλά των 14 cm με ειδικό πώμα που να ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ 14cm επιτρέπει την ανταλλαγή αερίων και να είναι αποστειρωμένα. 134 ΤΡΥΒΛΙΑ Πετρί ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ Τα Τριβλία Πετρί να είναι στρογγυλά των 9 cm με ειδικό πώμα που να ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ 90mm επιτρέπει την ανταλλαγή αερίων και να είναι αποστειρωμένα. 135 ΦΙΑΛΙΔΙΟ 20 ML PreservCyt ΓΙΑ ΠΑΠ ΤΕΣΤ Να είναι διάλυμα μεταφοράς, μονιμοποίησης και συντήρησης κυττάρων για Παπ τεστ με τη μέθοδο της κυτταρολογίας υγρής φάσης με τη χρήση φίλτρου σε συσκευασία φιαλιδίου 20 ml, συμβατό με την αυτόματη συσκευή επίστρωσης κυττάρων ThinPrep Το διάλυμα να περιέχει 30% - 60% μεθανόλη. Ο προσφέρων να καταθέσει μαζί με την προσφορά του, βεβαίωση συμβατότητας του είδους με το μηχάνημα του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου (ThinPrep 2000) τόσο από την κατασκευάστρια εταιρία των αναλωσίμων όσο και από την κατασκευάστρια εταιρία του μηχανήματος. Το προσφερόμενο είδος να διαθέτει EC Declaration of conformity according to in vitro diagnostics medical devices directive 98/79/EC και ο κατασκευαστικός οίκος να διαθέτει πιστοποιητικό για διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485:2003 και ISO 13485:2012. Σε εμφανές σημείο της συσκευασίας των αναλωσίμων, καθώς και σε κάθε μονάδα του περιεχομένου της, πρέπει να αναγράφονται οι παρακάτω ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ στα Ελληνικά ή Αγγλικά: Επωνυμία και διεύθυνση κατασκευαστή, ο κωδικός της παρτίδας, η ημερομηνία, μέχρι την οποία το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλώς, οι ειδικές συνθήκες αποθήκευσης ή και χειρισμού, οι ενδεδειγμένες προειδοποιήσεις ή και προφυλάξεις. Το προσφερόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι ενταγμένο στο Μητρώο Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΚΑΠΤΥ και ο

24 136 ΦΙΑΛΙΔΙΟ 20 ML ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΑΣ PreservCyt Να είναι διάλυμα μεταφοράς, μονιμοποίησης και συντήρησης κυττάρων για δείγματα γενικών κυτταρολογικών εξετάσεων με τη μέθοδο της κυτταρολογίας υγρής φάσης με τη χρήση φίλτρου σε συσκευασία φιαλιδίου 20 ml, συμβατό με την αυτόματη συσκευή επίστρωσης κυττάρων ThinPrep 2000 Το διάλυμα να περιέχει 30% - 60% μεθανόλη. Ο προσφέρων να καταθέσει μαζί με την προσφορά του, βεβαίωση συμβατότητας του είδους με το μηχάνημα του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου (ThinPrep 2000) τόσο από την κατασκευάστρια εταιρία των αναλωσίμων όσο και από την κατασκευάστρια εταιρία του μηχανήματος. Το προσφερόμενο είδος να διαθέτει EC Declaration of conformity according to in vitro diagnostics medical devices directive 98/79/EC και ο κατασκευαστικός οίκος να διαθέτει πιστοποιητικό για διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485:2003 και ISO 13485:2012. Σε εμφανές σημείο της συσκευασίας των αναλωσίμων, καθώς και σε κάθε μονάδα του περιεχομένου της, πρέπει να αναγράφονται οι παρακάτω ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ στα Ελληνικά ή Αγγλικά: Επωνυμία και διεύθυνση κατασκευαστή, ο κωδικός της παρτίδας, η ημερομηνία, μέχρι την οποία το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλώς, οι ειδικές συνθήκες αποθήκευσης ή και χειρισμού, οι ενδεδειγμένες προειδοποιήσεις ή και προφυλάξεις. Το προσφερόμενο προϊόν θα πρέπει να 137 ΦΙΛΤΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΑΣ Transcyt Nα είναι πλαστικό, κυλινδρικό φίλτρο, διαμέτρου 2 εκατοστών για επίστρωση λεπτής στιβάδας σε δείγματα γενικής κυτταρολογίας με τη μέθοδο της κυτταρολογίας υγρής φάσης με χρήση φίλτρου, συμβατό με την αυτόματη συσκευή επίστρωσης κυττάρων ThinPrep Ο προσφέρων να καταθέσει μαζί με την προσφορά του, βεβαίωση συμβατότητας του είδους με το μηχάνημα του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου (ThinPrep 2000) τόσο από την κατασκευάστρια εταιρία των αναλωσίμων όσο και από την κατασκευάστρια εταιρία του μηχανήματος. Το προσφερόμενο είδος να διαθέτει EC Declaration of conformity according to in vitro diagnostics medical devices directive 98/79/EC και ο κατασκευαστικός οίκος να διαθέτει πιστοποιητικό για διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485:2003 και ISO 13485:2012. Σε εμφανές σημείο της συσκευασίας των αναλωσίμων πρέπει να αναγράφονται οι παρακάτω ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ στα Ελληνικά ή Αγγλικά: Επωνυμία και διεύθυνση κατασκευαστή, ο κωδικός της παρτίδας, η ημερομηνία, μέχρι την οποία το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλώς, οι ειδικές συνθήκες αποθήκευσης ή και χειρισμού. Το προσφερόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι ενταγμένο στο Μητρώο ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΚΑΠΤΥ και ο 138 ΦΙΛΤΡΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΟΥΡΩΝ ΤΥΠΟΥ Φίλτρα ταχείας και εύκολης συμπύκνωσης ή απομάκρυνσης πρωτεινών VIVAPORE 5 ML (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 30) δειγμάτων βιολογικών υγρών (π.χ. ορό, ΕΝΥ, ούρα) όγκων 1-5ml.

25 139 ΦΙΛΤΡΟ transcyt ΓΙΑ ΠΑΠ ΤΕΣΤ Nα είναι πλαστικό, κυλινδρικό φίλτρο, διαμέτρου 2 εκατοστών για επίστρωση λεπτής στιβάδας σε δείγματα κολποτραχηλικών εξετάσεων με τη μέθοδο της κυτταρολογίας υγρής φάσης με χρήση φίλτρου, συμβατό με την αυτόματη συσκευή επίστρωσης κυττάρων ThinPrep Ο προσφέρων να καταθέσει μαζί με την προσφορά του, βεβαίωση συμβατότητας του είδους με το μηχάνημα του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου (ThinPrep 2000) τόσο από την κατασκευάστρια εταιρία των αναλωσίμων,όσο και από την κατασκευάστρια εταιρία του μηχανήματος. Το προσφερόμενο είδος να διαθέτει EC Declaration of conformity according to in vitro diagnostics medical devices directive 98/79/EC και ο κατασκευαστικός οίκος να διαθέτει πιστοποιητικό για διασφάλιση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485:2003 και ISO 13485:2012. Σε εμφανές σημείο της συσκευασίας των αναλωσίμων πρέπει να αναγράφονται οι παρακάτω ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ στα Ελληνικά ή Αγγλικά: Επωνυμία και διεύθυνση κατασκευαστή, ο κωδικός της παρτίδας, η ημερομηνία, μέχρι την οποία το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλώς, οι ειδικές συνθήκες αποθήκευσης ή και χειρισμού. Το προσφερόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι ενταγμένο στο Μητρώο ιατροτεχνολογικών Προϊόντων του ΕΚΑΠΤΥ και ο 140 ΦΛΑΣΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΚΥΡΤΟ ΣΤΟΜΙΟ Οι φλάσκες κυτταροκαλλιέργειας 225cm2, με κεκαμμένο λαιμό να έχουν φίλτρο ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΕΣ 225cm2 στο καπάκι, να είναι αεριζόμενες και αποστειρωμένες. 141 ΦΛΑΣΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΚΥΡΤΟ ΣΤΟΜΙΟ Οι φλάσκες κυτταροκαλλιέργειας 25cm2, με κεκαμμένο λαιμό να έχουν φίλτρο ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΕΣ 25cm2 στο καπάκι, να είναι αεριζόμενες και αποστειρωμένες. 142 ΦΛΑΣΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΚΥΡΤΟ ΣΤΟΜΙΟ Οι φλάσκες κυτταροκαλλιέργειας να είναι 75 cm2, με κεκαμμένο λαιμό να έχουν ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΕΣ 75 cm2 φίλτρο στο καπάκι, να είναι αεριζόμενες και αποστειρωμένες. 143 ΧΡΩΣΕΙΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΕΞΙΤΗΛΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, Να μη διαπερνά τους ιστούς Να μην ξεβάφουν στην επεξεργασία των ιστών. Να μην επηρεάζουν τη διάγνωση.συσκευασία φιαλίδια τουλάχιστον των 240ml. Χρώματος μαύρο και πράσινο.

Αντικειμενοφόρες πλακες super frost plus θετικα φορτισμενες

Αντικειμενοφόρες πλακες super frost plus θετικα φορτισμενες ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΔΗ 16.2.21 Αντικειμενοφόρες πλακες super frost plus θετικα φορτισμενες 16.2.108 Αντικειμενοφόρες πλακες εσμυρισμενες με κομμένες γωνίες & τροχισμενες υψηλης καθαροτητας (με ματ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΡΕΣ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Η επιτροπή τεχνικών προδιαγραφών μη χημικού ιατρικού αναλώσιμου υλικού και αιματολογικού συσκέφτηκε στις 03-06-2015 και συνέταξε τα παρακάτω για προμήθεια μη χημικού ιατρικού

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη 47/ Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ.

Διακήρυξη 47/ Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ. Διακήρυξη 47/2014 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προμηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/105/177894/Σ.468/10 Απρ 2014/ΑΣΔΥΣ/ΔΥΓ/2 ο, την επαναληπτική διενέργεια προμήθειας υλικών (Μη Χημικά Ιατρικά Αναλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Σύνταξης ενιαίων Τεχνικών Προδιαγραφών Αναλώσιμων Υλικών Εργαστηρίων μετά την πρώτη διαβούλευση για τις ανάγκες των

Πρακτικό Σύνταξης ενιαίων Τεχνικών Προδιαγραφών Αναλώσιμων Υλικών Εργαστηρίων μετά την πρώτη διαβούλευση για τις ανάγκες των Επιτροπή σύνταξης ενιαίων τεχνικών προδιαγραφών Αναλώσιμων Υλικών Εργαστηρίων για τις ανάγκες των Μονάδων Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. και των Κέντρων Υγείας αρμοδιότητας της 4 ης Δ.Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης Αρ.πρωτ.11340/

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ και ΛΑΜΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΏΝ CPV 24931250-6

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ και ΛΑΜΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΏΝ CPV 24931250-6 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ και ΛΑΜΕΣ ΜΙΚΡΟΤΟΜΏΝ CPV 24931250-6 1 ΠΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΑΠΛΕΣ τροχισμένες & πλυμένες 75Χ25mm 2 3 ΠΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη 25/2014 2. Οι ενδιαφερόµενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προµηθειών του 401 ΓΣΝΑ.

ιακήρυξη 25/2014 2. Οι ενδιαφερόµενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προµηθειών του 401 ΓΣΝΑ. ιακήρυξη 25/2014 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/105/177894/Σ.468/10 Απρ 2014/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προµήθειας υλικών (Μη Χηµικά Ιατρικά Αναλώσιµα Υλικά µιας

Διαβάστε περισσότερα

Σ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 1 Πρόχειρου Διαγωνισμού Εργαστηριακών Ειδών, Είδη Υγιεινής ή Φαρμακευτικά Είδη από Γυαλί ( Αναλώσιμο Υλικό Εργαστηρίων ), κωδικός CPV 33790000-4.1. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΩΝ- ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Σ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Να φέρουν σήμανση CE και IVD. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Προς. Γ.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ <<ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ>> Πάτρα, 16/03/2016

Προς. Γ.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ <<ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ>> Πάτρα, 16/03/2016 Προς. Γ.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ Πάτρα, 16/03/2016 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑ ΥΛΙΚΟΥ Μ/Μ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Να φέρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 15 ΚΩΔΙΚΟΣ & ΤΙΜΗ ΠΤ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ VACTRO SARSTEDT ΜΑΓΕΙΡΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 15 ΚΩΔΙΚΟΣ & ΤΙΜΗ ΠΤ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ VACTRO SARSTEDT ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 15 Α/Α ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΔΕΙΓΜΑ Ε+Ε ΔΕΡΚΑ ΕΠΙΜΕΝΤ ΕΛΛΕΝΚΟ ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΑΝΤΙΣΕΛ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ VACTRO SARSTEDT ΜΑΓΕΙΡΑΣ BIOSNA

Διαβάστε περισσότερα

κα Χρυσαυγή Νικολαΐδου

κα Χρυσαυγή Νικολαΐδου ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΕ Υακίνθων 19 & Ανεμώνης 5, Λυκόβρυση Αττικής Τ.Κ.14123 Τηλ.: 210.2856330, Fax: 210.2856341 Ε-mail: magiras@magiras.gr Προς : ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΥΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα: 18-11-16 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 25325 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» ΑΦΜ 999100816 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομείου Γρεβενών. Φορέας διενέργειας:.νοσοκομείο Γρεβενών. Έναρξη διαβούλευσης: 21/03/2016. Λήξη διαβούλευσης : 27/03/2016

Νοσοκομείου Γρεβενών. Φορέας διενέργειας:.νοσοκομείο Γρεβενών. Έναρξη διαβούλευσης: 21/03/2016. Λήξη διαβούλευσης : 27/03/2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γρεβενά,21 Μαρτίου 2016 Αριθμ. Πρωτ.2651 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΡΟΣ Κάθε ενδιαφερόμενο ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη Αριθ. Πρωτ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θεσσαλονίκη Αριθ. Πρωτ. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ `7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 07-12-2017 Αριθ. Πρωτ. : 24564

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΟΝΟΜΑ ΥΛΙΚΟΥ Μ/Μ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΝΟ ΚΟΣΤΟΣ παρατηρητηρίο Ημερ/νία ΠΤ Τιμή ΠΤ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 2016 υ τιμών (ΠΤ) 2016

ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΟΝΟΜΑ ΥΛΙΚΟΥ Μ/Μ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΝΟ ΚΟΣΤΟΣ παρατηρητηρίο Ημερ/νία ΠΤ Τιμή ΠΤ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 2016 υ τιμών (ΠΤ) 2016 ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕ Αριθμός ΕΤΗΣΙΑ ΟΝΟΜΑ ΥΛΙΚΟΥ Μ/Μ ΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΝΟ ΚΟΣΤΟΣ παρατηρητηρίο Ημερ/νία ΠΤ Τιμή ΠΤ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 2016 υ τιμών (ΠΤ) 2016 ΕΙΝΑΙ ΓΥΑΛΙΝΑ (ΑΠΟΣΙΔΗΡΩΜΕΝΑ)ΑΠΟΣΙΡ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ιωάννινα 17-06-2016 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΕΝ. ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» Αριθ. Πρωτ.: 8991 Διεύθυνση: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Υποδιεύθυνση: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη 97/ Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ.

Διακήρυξη 97/ Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ. Διακήρυξη 97/2014 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προμηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/191/179407/Σ.661/30 Μαϊ 2014/ΑΣΔΥΣ/ΔΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προμήθειας υλικών (Διατάξεις Παρακέντησης της Φλέβας, CPV:33141300-3)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ Ή ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΟΥ Ή ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΝΝΚ (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ) Α/Α 1 2 3 4 5 6 7 ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ Πρακτικό Νοσοκομειακού Συμβουλίου με αριθμό 02/2017 από 24 Φεβρουαρίου 2017// ΑΑΥ:2017000042

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Α/Α 1 16.4.88 ΣΩΛΗΝ.VAC.ΚΙΤΡΙΝΑ 5ML ΜΕ GEL ΓΙΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΗΞΕΩΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΣ ΚΑΘΑΡΟΥ GEL ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΝΑΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ Χώρα Νάξου Τ.Κ. 84300 ΑΦΜ 997558878 Δ.Ο.Υ. Νάξου Γραφείο Αν. Διοικητή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΩΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΩΣ 03-05-2017 Πρόσκληση Υποβολής Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια Αντιδραστηρίων για την Εξακρίβωση της Ομάδας Αίματος (Αντιδραστήρια Τμήματος Αιμοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 24/10/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 24/10/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 24/10/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ: Το Γραφείο Προμηθειών του Γ.Ν. Λαμίας Θέμα: Σχετ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΛΙΚ ΓΕΝΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ,24 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΛΙΚ ΓΕΝΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ,24 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΛΙΚ ΓΕΝΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 359.093,24 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΠΥΥ 2015 ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ Είδος CPV Π/Τ. ΚΑΕ Ποσότητα ΜΜ BASE MOLDS 24x24x5mm

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΙΗΘΗΣΗΣ (ΦΙΛΤΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ) CPV 42514300-5 ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ : 92.745,26 ΜΕ Φ.Π.Α.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΙΗΘΗΣΗΣ (ΦΙΛΤΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ) CPV 42514300-5 ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ : 92.745,26 ΜΕ Φ.Π.Α. ΕΙΔΟΣ : ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΙΗΘΗΣΗΣ (ΦΙΛΤΡΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ) CPV 42514300-5 ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ : 92.745,26 ΜΕ Φ.Π.Α. ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Το φίλτρο υψηλής λευκαφαίρεσης θα πρέπει να είναι από πολυεστέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς: 12/4/2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτοκ. 5029 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης Υ. ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΑ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο : Προμηθειών Ταχ. Δ/νση : Λ. Στ. Νιάρχου ΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΥΛΗ

Γραφείο : Προμηθειών Ταχ. Δ/νση : Λ. Στ. Νιάρχου ΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΥΛΗ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Μοναδικός Κωδικός - ΑΔΑΜ: 18REQ003792941 Μοναδικός Κωδικός - ΑΔΑΜ: 18REQ003792977 Ιωάννινα 05

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΒΕΛΟΝΩΝ

ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΒΕΛΟΝΩΝ ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΒΕΛΟΝΩΝ Δοχεία απόρριψης βελονών πλαστικά με καπάκι 4,2 lt (διπλό κλείσιμο ασφαλείας) Δοχεία απόρριψης βελονών πλαστικά με καπάκι 6,2 lt (διπλό κλείσιμο ασφαλείας) CUPS Cups ορών 0,5 ml

Διαβάστε περισσότερα

14. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

14. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 14. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Τεχνικές Προδιαγραφές Αυτόματου Επεξεργαστή Κυτταρολογίας Υγρής Φάσης με Χρήση Φίλτρου 1. Ο επεξεργαστής να είναι πλήρως αυτοματοποιημένος. Να μην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Τύπος Περιγραφή τύπου ΤΥΠΟΣ 2 Διπλοί Ασκοί Αίματος CPDA ή CPDA-1, 450ml για ερυθρά 35 ημερών και με ειδικό δορυφορικό ασκό τουλάχιστον 300ml για αιμοπετάλια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το πλαστικό των ασκών να είναι άριστης ποιότητας και υψηλής διαπερατότητας, διαφανές, κατ' ουσία άχρωμο, (δεν θα πρέπει να είναι χρωματισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ. 1 2 3 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ. ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ μεταλλικές πλακιδίων με 14 συσρτάρια έκαστη με σπιράλ στο συστάρι, με βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΠΛΑΣΤΙΚΟ-ΓΥΑΛΙΝΟ) Με την αριθμ. 909/23-01-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: «Τεχνικές Προδιαγραφές Συστηµάτων Αιµοληψίας για ηµόσια ιαβούλευση»

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: «Τεχνικές Προδιαγραφές Συστηµάτων Αιµοληψίας για ηµόσια ιαβούλευση» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ. Χ. Σαµαρτζή Πειραιάς 25957/31-12-2015

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Χρ. Κατσάρη 2 45444 Πληροφορίες Ι. Αποστόλου Τηλέφωνο : 2651027396

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ).

ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κως, 29 Αυγούστου 2013 2 η Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου Αρ. πρωτ.: 5336 Γενικό Νοσοκ. Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», Γ.Ν.- Κ.Υ. Κω «Ιπποκράτειον», Γ.Ν.- Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο» Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΥΠΟ 1 ΚΑΙ ΤΥΠΟ 2 : ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΥΠΟ 1 ΚΑΙ ΤΥΠΟ 2 : ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΥΠΟ 1 ΚΑΙ ΤΥΠΟ 2 : ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Το πλαστικό των Ασκών να είναι αρίστης ποιότητας και υψηλής διαπερατότητας, διαυγές. Οι πλαστικοί ασκοί να είναι συμβατοί με το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΕΣΗ ΗΣ ( ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ)

ΠΡΟΣ: ΕΣΗ ΗΣ ( ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Προμηθειών Ηράκλειο Πληροφορίες : Μαυρογιάννης Μύρων Αρ. Πρωτ.: 8648 ΤΗΛ.: Αρ.Ηλεκτρ.Δ/σμούΕΣΗΔΗΣ: FAX :

Τμήμα Προμηθειών Ηράκλειο Πληροφορίες : Μαυρογιάννης Μύρων Αρ. Πρωτ.: 8648 ΤΗΛ.: Αρ.Ηλεκτρ.Δ/σμούΕΣΗΔΗΣ: FAX : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ. Διαβούλευση» ΠΡΟΣ:

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ. Διαβούλευση» ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ. Δ.Καφιέρη Πειραιάς 21102/4-11-2015

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα συστήματα ασκών να είναι αποστειρωμένα και ελεύθερα πυρετογόνων ουσιών (ISO )

Όλα τα συστήματα ασκών να είναι αποστειρωμένα και ελεύθερα πυρετογόνων ουσιών (ISO ) ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ α/α 2,3 και 4 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το πλαστικό των ασκών να είναι αρίστης ποιότητας και υψηλής διαπερατότητας, διαφανές.δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΙ ΑΣΚΩΝ ΤΥΠΟΣ 1: Διπλοί Ασκοί Αίματος απλοί με CPDA ή CPDA1, 450 ml γα ερυθρά 35 ημερών και έναν δορυφορικό ασκό τουλάχιστον 300 ml για πλάσμα. ΤΥΠΟΣ 2: Διπλοί Ασκοί Αίματος απλοί με CPDA ή CPDA1,

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ

TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΙ ΑΣΚΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ A/A ΕΙΔΟΣ ΑΣΚΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 1 Διπλοί ασκοί αίματος απλοί με CPDA ή CPDA1,450ml για ερυθρά 35 ημερών και ένα δορυφορικό ασκό τουλάχιστον 300

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ 1. ΑΣΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΟΙ Διπλοί Ασκοί με CPDA ή CPDA-1, 450 ml για ερυθρά 35 ημερών και έναν δορυφορικό ασκό, τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΙΚ4690ΩΜ-ΓΣΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ"

ΑΔΑ: ΒΕΙΚ4690ΩΜ-ΓΣΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡ. ΜΙΚΡΟΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ.: Α. ΑΤΣΙΚΠΑΣΗ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 7/2011 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 7/2011 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ KAI KOINΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔIΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Γιαννιτσά 05-07-2013 Αρ. πρωτ.λ2/οικ.6444. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ: «Αναλώσιμο υλικό εργαστηρίων» ΑΡΙΘ.

Γιαννιτσά 05-07-2013 Αρ. πρωτ.λ2/οικ.6444. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ: «Αναλώσιμο υλικό εργαστηρίων» ΑΡΙΘ. ΑΔΑ:ΒΛ4Ρ4690Β6-3Ο8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ Γ.Ν ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΜΗΜΑ 13PROC001533929 : Οικονομικού ΓΡΑΦΕΙΟ : Προμηθειών 2013-07-08 ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2382350522

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : 65/2018 ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : 65/2018 ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Αλ. Συμεωνίδη αρ.2 Τ.Θ 181 83 Τ.Κ 540 07 ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : 65/2018 ΑΝΟΙΚΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Σ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Γραμματεία Πληροφορίες: Λίνα Κυργιαφίνη Τηλ. 2310-999184 και 2310 999239 Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 06-11-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000286 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΕΤΡΑΠΛΟΣ ΑΣΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΛΕΥΚΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΟΛΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΦΑΙΡΕΜΕΝΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ 42 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΛΕΥΚΑΦΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ» CPV: Σχετ:

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ» CPV: Σχετ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών για «Μη χημικά ιατρικά αναλώσιμα υλικά μιας χρήσεως και αιματολογικά αναλώσιμα υλικά (CPV )»

Θέμα: Σύνταξη τεχνικών προδιαγραφών για «Μη χημικά ιατρικά αναλώσιμα υλικά μιας χρήσεως και αιματολογικά αναλώσιμα υλικά (CPV )» MEDITRANS ΗΛΙΑΔΗΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2310326725 FAX: 2310328585 Email:iliadisp@otenet.gr ΜΙΧΑΗΛ ΨΕΛΛΟΥ 11Α ΤΚ.542 50 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Προς 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας &

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΩΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΩΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΩΛΗΝΩΝ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ 1. ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ(με το μέτρο) Να είναι από καλής ποιότητας σιλικόνη με διάμετρο 6x15mm και 8x15mm, και να δύνανται να κλιβανιστούν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΕ

ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΕ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΕ Υακίνθων 19 & Ανεμώνης 5, Λυκόβρυση Αττικής Τ.Κ.14123 Τηλ.: 210.2856330, Fax: 210.2856341 Ε-mail: magiras@magiras.gr Προς: 2 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.ΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Υποδιεύθυνση Οικονομικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.ΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Υποδιεύθυνση Οικονομικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η Υ.ΠΕ Μακεδονίας & Θράκης ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Υποδιεύθυνση Οικονομικού Καβάλα 16-05-2017 Αριθ. Πρωτ. 10777 ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ηράκλειο, 27.03.2013 Αρ. πρωτ. 2678 Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΑ 1 Π 39663 ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΕΓΧΥΤΟΥ ΤΕ 100 1045,5 1. Αποστειρωμένη σύριγγα εγχύσεως σκιαγραφικού των 200 ml υψηλής πίεσης (1200 psi) με σωλήνα αναρρόφησης, ταχείας πλήρωσης για μηχάνημα MEDTRON ACCUTRON. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 29/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ. (ΠΠΥΥ 2012-CPV 33793000-5)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ. 29/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ. (ΠΠΥΥ 2012-CPV 33793000-5) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔIΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. Λ.Β. Αθανασίου Παθολογική Κλινική, Τμήμα Κτηνιατρικής, Π.Θ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. Λ.Β. Αθανασίου Παθολογική Κλινική, Τμήμα Κτηνιατρικής, Π.Θ. ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Λ.Β. Αθανασίου Παθολογική Κλινική, Τμήμα Κτηνιατρικής, Π.Θ. ΑΙΜΑ Αιμοληψία Φιαλίδια κενού και ειδικές βελόνες (σύστημα VACUTAINER). Σύριγγες συλλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Α. ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΣΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Α. ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΣΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Α. ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΑΣΚΩΝ ΤΥΠΟΣ 2 Διπλοί Ασκοί Αίματος (CPD ή CP2D, 450 ml με ειδικό δορυφορικό ασκό τουλάχιστον

Διαβάστε περισσότερα

31/05/ /05/2012

31/05/ /05/2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Ε.Κ.Α.Β. 7 ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ημερομηνία: 25/05/2012 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ/ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ν59 14-05-2012 Ν60 14-05-2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Γάζες εγκαυμάτων διαστάσεων 100Χ100mm Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SARSTEDT ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SARSTEDT ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SARSTEDT ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Είδος και σύντομη περιγραφή του Παραπομπή ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΒΕΛΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΩΝ Με σκοπό την προστασία των εργαζομένων από κινδύνους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΩΝ ΛΕΥΚΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 2016 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Δ/ΝΤΡΙΑ: Dr Παπαδοπούλου Π. Τηλ. & fax επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣ Η ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦ ΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ "ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ"

Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣ Η ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦ ΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ Σχόλια Όνομα ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚ Α ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΑ Α.Ε. Email magiras@magiras.gr Άρθρο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣ Η ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦ ΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ "ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ" Ημ/νία 23/05/20 18 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΠΥΥ 2010 ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

ΠΠΥΥ 2010 ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: Οικονομικό ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καμπούρη Δ. Βασιλούδης Ζ. TAX. Δ/ΝΣΗ: Γρ. Λαμπράκη 13, Τ.Κ. 54638 Θεσσαλονίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2313-308766 ΦΑΞ: 2310-210444 e-mail: prom@nepth.gr URL: www.nepth.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη 64/2014. 2. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ.

Διακήρυξη 64/2014. 2. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ. Διακήρυξη 64/2014 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προμηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/191/179407/Σ.661/30 Μαϊ. 2014/ΑΣΔΥΣ/ΔΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προμήθειας υλικών (Ιατρικά Αναλώσιμα - Χαρτί, CPV: 33198200-6)

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Ενηµέρωση για διαδικασία υποβολής Τεχνικών Προδιαγραφών.

Θέµα: Ενηµέρωση για διαδικασία υποβολής Τεχνικών Προδιαγραφών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΥΤ. ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑ ΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Τρίπολη, 17/03/2016 «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ No 29 η /2012. Πρόχειρος. Χαμηλότερη τιμή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. Το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης Έχοντας υπόψη:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ No 29 η /2012. Πρόχειρος. Χαμηλότερη τιμή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β. Το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης Έχοντας υπόψη: ΤΜΗΜΑ: Οικονομικό ΓΡΑΦΕΙΟ: Προμηθειών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Βασιλούδης Ζ. TAX. Δ/ΝΣΗ: Γρ. Λαμπράκη 13, Τ.Κ. 54638 Θεσσαλονίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2313-308766 ΦΑΞ: 2310-210444 e-mail: prom@nepth.gr URL: www.nepth.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Πίνακα Αποδεκτών ΚΟΙΝ.:

ΠΡΟΣ: Πίνακα Αποδεκτών ΚΟΙΝ.: ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Πίνακα Αποδεκτών 1 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλ. 2310-381080 Φ. 460.2 / 48 / 7506 Σ. 2107 Θεσ/νίκη, 26 Aπρ 2016 Συν.: ύο (2) Παραρτήµατα ΘΕΜΑ: ΣΧΕΤ.:

Διαβάστε περισσότερα

Χαλκιδας Π/Υ: 100.000,00 Π.Τ. ΤΕΜ 0,180 17.1.146 3.500 500 300 4.300 ΤΕΜ 0,084 16.4.163 90.000 0 25.000 115.000

Χαλκιδας Π/Υ: 100.000,00 Π.Τ. ΤΕΜ 0,180 17.1.146 3.500 500 300 4.300 ΤΕΜ 0,084 16.4.163 90.000 0 25.000 115.000 ΑΝΑ. 1 PARAFILM 5χ10 ΤΕΜ 6,900 16.2.75 3 5 2 10 2 3 4 5 6 7 8 ΣΤΥΛΕΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤ.ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΕΣ & ΑΝΑΕΡΟΒΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ) ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΕΝΟΥ ΜΕ EDTA ΤΩΝ 2,5ml ΚΑΙ ΕΤΙΚΕΤΑ [01-29-01-0023]

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 17173 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 04-12 -2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΑΡΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΑΚΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ (CPV: ).

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΑΡΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΑΚΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ (CPV: ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ 64 ΘΕΣΕΩΝ TYPOY B

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ 64 ΘΕΣΕΩΝ TYPOY B ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ 64 ΘΕΣΕΩΝ TYPOY B ΣΒ % Α/Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ % Α.ΓΕΝΙΚΑ Επιτραπέζια φυγόκεντρος σύγχρονης τεχνολογίας στερεάς και ανθεκτικής κατασκευής, λειτουργική, εύχρηστη,

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το πλαστικό των ασκών να είναι άριστης ποιότητας και υψηλής διαπερατότητας,

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ Λαμβάνοντας υπόψιν τις παρατηρήσεις επί των τεχνικών προδιαγραφών των εταιρειών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα ζητούμενα είδη των ασκών συλλογής αίματος, προβαίνουμε στις ακόλουθες τροποποιήσεις: ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη 86/2014. 2. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ.

Διακήρυξη 86/2014. 2. Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ. Διακήρυξη 86/14 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προμηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/191/179407/Σ.661/30 Μαϊ. 14/ΑΣΔΥΣ/ΔΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προμήθειας υλικών (Βελόνες Βιοψίας, CPV: 33141323-0) όπως φαίνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ (CPV: ) ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΚΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ (CPV: ) ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Όργανα και συσκευές εργαστηρίου Χημείας

Όργανα και συσκευές εργαστηρίου Χημείας Όργανα και συσκευές εργαστηρίου Χημείας Τα βασικά όργανα και συσκευές ενός εργαστηρίου Χημείας, τα οποία απαιτούνται για τις εργαστηριακές δραστηριότητες του παρόντος φύλλου εργασίας, είναι τα ακόλουθα:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 4800 Γ.Ν. - Κ.Υ ΚΥΜΗΣ:12.000,00 ΣΥΝΟΛΙΚΌΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 152.000,00

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 4800 Γ.Ν. - Κ.Υ ΚΥΜΗΣ:12.000,00 ΣΥΝΟΛΙΚΌΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ 152.000,00 1 PARAFILM 5χ10 ΤΕΜ 6,900 16.2.75 2 ΣΤΥΛΕΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤ.ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΕΣ & ΑΝΑΕΡΟΒΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (ΜΕ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ) ΤΕΜ 0,100 17.1.146 3 ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΚΕΝΟΥ ΜΕ EDTA ΤΩΝ 2,5ml ΚΑΙ ΕΤΙΚΕΤΑ [01-29-01-0023] ΤΕΜ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΙΑΛΙ ΙΩΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ (Συνολική προϋπολογιζόµενη δαπάνη : ,00 µε Φ.Π.Α.

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΧΟΡΗΓΗΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΙΑΛΙ ΙΩΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ (Συνολική προϋπολογιζόµενη δαπάνη : ,00 µε Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 26-03-13 Αριθµ. Πρωτ.: 7583 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑΣ ΕΓΧΥΣΗΣ ΟΡΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑΣ ΕΓΧΥΣΗΣ ΟΡΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑΣ ΕΓΧΥΣΗΣ ΟΡΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ 2.1. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΙΚΡΟΣΤΑΓΟΝΩΝ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΡΟΗΣ 2.2. ΣΥΣΚΕΥΕΣ MICRODRIP 2.3. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΓΟΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΙΚΡΟΣΤΑΓΟΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αμαλιάδα 22/09/16 Αριθ. Πρωτ.5529 ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αμαλιάδα 22/09/16 Αριθ. Πρωτ.5529 ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 6 η Υ.ΠΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας Γραφείο Tαχ. Δ/νση Tηλ Fax Πληροφορίες. Προμηθειών 27200 Αμαλιάδα 2622360167 2622360167 Σταθοπούλου Αθανασία Αμαλιάδα 22/09/16 Αριθ. Πρωτ.5529

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 07/03/2016. Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τέρμα Ταυρωπού, ΤΚ Υπόψη: Γραφείο Προμηθειών

Αθήνα, 07/03/2016. Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τέρμα Ταυρωπού, ΤΚ Υπόψη: Γραφείο Προμηθειών ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Α.Ε. Αυγής 60, Τ.Κ. 145 64, Κηφισιά, Αθήνα Τηλ. : 210.6203000 Fax : 210.6201332 & 3 Α.Φ.Μ.: 094133588 Δ.Ο.Υ.: ΦΑE ΑΘΗΝΩΝ site : www.gcp.gr e-mail : info@gcp.gr Προς: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές τεχνικές προδιαγραφές συστημάτων ασκών αίματος. Αθήνα 01/10/2018

Γενικές τεχνικές προδιαγραφές συστημάτων ασκών αίματος. Αθήνα 01/10/2018 Γενικές τεχνικές προδιαγραφές συστημάτων ασκών αίματος. Αθήνα 01/10/2018 Ποιότητα-Σχεδίαση 1. Το πλαστικό των ασκών να είναι αρίστης ποιότητας και υψηλής διαπερατότητας, διαφανές. Δεν θα πρέπει να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝAΓΙΩΤΗ & ΑΓΛΑΊΆΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝAΓΙΩΤΗ & ΑΓΛΑΊΆΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝAΓΙΩΤΗ & ΑΓΛΑΊΆΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αθήνα 22-04-2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Πρωτ 0271 Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΛΙΒΑΝΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΛΙΒΑΝΩΝ Αθήνα,26/04/2017 Προς το Γ.Ν. ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΛΙΒΑΝΩΝ Συνημμένα σας αποστέλλουμε τις παρατηρήσεις μας επί των τεχνικών προδιαγραφών για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» Επιτροπή σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών που ορίσθηκε με την υπ αριθμ. 1190/20-11-2015 Πράξη Διοικητή του Νοσοκομείου

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Πολύγυρος: 11-07-2013 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 7848 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ Ταχ. Δ/νση:Πολύγυρος Ταχ.Κώδικας:631 00 Γραφείο: Προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ 04/05/2018 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ 04/05/2018 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ Αθήνα, 04/05/2018 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Αρ.πρωτ.:6174 Δ/νση Διοικητικού-Oικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΥΣΕΩΣ (ΜΙΚΡΟΣΤΑΓΟΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΓΟΝΩΝ)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΥΣΕΩΣ (ΜΙΚΡΟΣΤΑΓΟΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΓΟΝΩΝ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΥΣΕΩΣ (ΜΙΚΡΟΣΤΑΓΟΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΓΟΝΩΝ) A/ A Είδος CPV Π/Τ. 1 2 3 4 5 6 Ογκομετρικές συσκευές χορήγησης μικροποσοτήτων υγρών διαλυμάτων υπό μορφή

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1 ΣΑΚΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ κωδ. CPV 33141613-0 4.000,00 ΣΥΜΠ/ΝΟΥ ΦΠΑ

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1 ΣΑΚΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ κωδ. CPV 33141613-0 4.000,00 ΣΥΜΠ/ΝΟΥ ΦΠΑ Γρεβενά, 13 Οκτωβρίου 2014 Αριθμ. Πρωτ. 8154 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ IΔPΥΜA TEXNOΛOΓIAΣ KAI EPEYNAΣ IΝΣΤΙΤΟΥΤΟ Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας Ν. Πλαστήρα 100 BAΣIΛIKA BOYTΩN HPAKΛEIO 70013 Πληροφορίες: Πασπαράκη Αγγελική Email: pasparak@imbb.forth.gr τηλ.: (2810)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΟΝΕΣ ΕΝΕΣΕΩΝ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Β ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΒΕΛΟΝΕΣ ΕΝΕΣΕΩΝ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Β ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α/Α 1 3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ Νο 30 & 31 (6ΜΜ, 8ΜΜ) ΒΕΛΟΝΕΣ ΕΝΕΣΕΩΝ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Β ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Υποδ/νση Διοικητικού - Οικονομικού Οικονομικό Τμήμα Γραφείο Διαγωνισμών Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Υποδ/νση Διοικητικού - Οικονομικού Οικονομικό Τμήμα Γραφείο Διαγωνισμών Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ξάνθη, 20-02-2017 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 2228 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ Δ/νση Διοικητικής - Οικονομικής Υπηρεσίας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Υποδ/νση Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΙΑ ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΚΟΥΤΙ 100Τ - 3,97 ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ - 5,76 ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ

ΓΑΝΤΙΑ ΤΙΜΗ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΚΟΥΤΙ 100Τ - 3,97 ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ - 5,76 ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ ΓΑΝΤΙΑ ΑΧΙΟΥ ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΚΟΥΤΙ 100Τ 3,97 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 101201 ΓΑΝΤΙΑ LATEX ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ 5,76 110002 ΚΟΥΤΙ 100Τ ΓΑΝΤΙΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ 2,75 110061 ΚΟΥΤΙ 100Τ ΓΑΝΤΙΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ 100Τ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη 62/ Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ.

Διακήρυξη 62/ Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους στο Γραφείο Προμηθειών του 401 ΓΣΝΑ. Διακήρυξη 62/2014 1. Το 401 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προμηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.814/191/179407/Σ.661/30 Μαϊ. 2014/ΑΣΔΥΣ/ΔΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προμήθειας υλικών (Χειρουργικά συστήματα ανίχνευσης και

Διαβάστε περισσότερα

15REQ003242185 2015-11-02

15REQ003242185 2015-11-02 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15REQ003242185 2015-11-02 Ημερομηνία :02-11-2015

Διαβάστε περισσότερα

εργαστηριακών αναλωσίμων (Πλαστικά) για την κάλυψη των αναγκών του έργου με τίτλο

εργαστηριακών αναλωσίμων (Πλαστικά) για την κάλυψη των αναγκών του έργου με τίτλο 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο, 25-09-2015 Αρ. πρωτ. 8358 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα