2. Διδακτορικό σε Φαρμακευτική Χημεία, Οργανική Σύνθεση.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "2. Διδακτορικό σε Φαρμακευτική Χημεία, Οργανική Σύνθεση."

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ DETEGAR Αρ. Πρωτ.: 270/ /3/14 Την 24 η Μαρτίου 2014 συνεκλήθη η Επιτροπή Αξιολόγησης, όπως ορίστηκε με την απόφαση με αριθμ. 100/ (7/3/2014) της ΔΔ/Τμ. Προσωπικού, αποτελούμενη από τον Δρ. Α. Στούμπο, Δ/ντή του ΙΠΡΕΤΕΑ, τον Δρ. Ιωάννη Πιρμεττή, Ερευνητή Α βαθμίδας και επιστημονικό υπεύθυνο του έργο και τον Δρ. Σέβερς Λουκ, Ερευνητή Α Βαθμίδας του ΙΒΕ. Η επιτροπή έκρινε τους υποψηφίους για την κάλυψη θέσεων εξωτερικών επιστημονικών συνεργατών με σύμβαση μίσθωσης έργου για τις ανάγκες του προγράμματος/έργου DETEGAR «Ανάπτυξη πολύτροπων απεικονιστικών παραγόντων για εντοπισμό του Φρουρού Λεμφαδένα και διάγνωση καρκίνου» σύμφωνα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 015/ / Το παραπάνω πρόγραμμα/έργο έχει εγκριθεί προς χρηματοδότηση (αρ. πρωτ. ΓΓΕΤ 1152 (31/01/2014)) στα πλαίσια της Δράσης «ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠΕΔΒΜ). Η προκήρυξη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ( καθώς και στην ιστοσελίδα EURAXESS ( Η προκήρυξη αφορούσε τέσσερις (4) θέσεις εξωτερικών συνεργατών ως ακολούθως: 1) Μία (1) θέση επιστημονικού συνεργάτη, κατόχου διδακτορικού διπλώματος, για να υποστηρίξει τις προσπάθειες σύνθεσης και χαρακτηρισμού χημικών υποκαταστατών καθώς και των αντιστοίχων συμπλόκων τους με ρήνιο ή γάλλιο. Για τη θέση αυτή υπέβαλαν υποψηφιότητα οι: Δρ. Χρήστος Κυρίτσης, Δρ. Χαράλαμπος Τριάντης, Dr. Juri Timonen και ο Dr. Shivagi Kadam. Επειδή οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό, ο ΕΥ του έργου Δρ. Ι. Πιρμεττής, πραγματοποίησε προσωπική συνέντευξη μόνον με τους δύο πρώτους υποψηφίους και ενημέρωσε αντίστοιχα την επιτροπή. Η επιτροπή αξιολόγησε τους υποψηφίους σε σχέση με τα απαιτούμενα προσόντα ως εξής: 1. Πτυχίο Φαρμακευτικής ή Χημείας. Όλοι οι υποψήφιοι είναι πτυχιούχοι φαρμακευτικής ή χημείας και βαθμολογήθηκαν με 10/ Διδακτορικό σε Φαρμακευτική Χημεία, Οργανική Σύνθεση. Όλοι οι υποψήφιοι είναι κάτοχοι διδακτορικού το οποίο σχετίζεται με την Φαρμακευτική Χημεία ή Οργανική Σύνθεση και βαθμολογήθηκαν με 15/ Εμπειρία στις παρακάτω εργαστηριακές τεχνικές, που να αποδεικνύεται από τη συμμετοχή του υποψηφίου σε επιστημονικές δημοσιεύσεις: οργανική σύνθεση, καθαρισμός οργανικών ενώσεων με χρωματογραφία στήλης, φασματοσκοπία IR, NMR. Από το βιογραφικό σημείωμα του Δρ. Κυρίτση, την προσωπική συνέντευξη καθώς και τις δημοσιεύσεις του προκύπτει ότι έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στις παραπάνω εργαστηριακές τεχνικές. Από το βιογραφικό σημείωμα του Δρ. Τριάντη, την προσωπική συνέντευξη καθώς και τις δημοσιεύσεις του προκύπτει ότι έχει μεγάλη εμπειρία στις παραπάνω εργαστηριακές τεχνικές. Βαθμολογήθηκε με 20/30.

2 Από το βιογραφικό σημείωμα των Dr. Juri Timonen και ο Dr. Shivagi Kadam καθώς και τις δημοσιεύσεις του προκύπτει ότι έχουν ικανοποιητική εμπειρία στις παραπάνω εργαστηριακές τεχνικές. Βαθμολογήθηκαν με 15/ Εμπειρία εργασίας σε ομαδικό διεπιστημονικό περιβάλλον. Εποικοδομητική επικοινωνία με επιστημονικό προσωπικό από διαφορετικούς κλάδους (προσωπική συνέντευξη, 30%). Από το βιογραφικά σημείωματα, την προσωπική συνέντευξη (όπου ήταν εφικτή) και το γενικό επιστημονικό τους υπόβαθρο προκύπτει ότι όλοι οι υποψήφιοι καλύπτουν τις απαιτήσεις σε ικανοποιητικό βαθμό. Βαθμολογήθηκαν με 30/ Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν επαρκή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Βαθμολογήθηκαν με 5/5. 6. Συμμετοχή του υποψηφίου σε επιστημονικές δημοσιεύσεις Ο Δρ. Κυρίτσης έχει συμμετάσχει σε δεκαεπτά (17) επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Βαθμολογήθηκε με 10/10. Ο Δρ. Τριάντης έχει συμμετάσχει σε έξι (6) επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Βαθμολογήθηκε με 4/10. Ο Dr. Juri Timonen έχει συμμετάσχει σε τέσσερις (4) επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Βαθμολογήθηκε με 3/10. Ο Dr. Shivagi Kadam έχει συμμετάσχει σε τρεις (3) επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επίσης συμμετέχει και σε δύο υπό συγγραφή δημοσιεύσεις. Βαθμολογήθηκε με 3/10. Με βάση την παραπάνω βαθμολόγηση η επιτροπή κατέταξε τους υποψηφίους για αυτή τη θέση σε φθίνουσα σειρά προτίμησης ως ακολούθως: α/α Υποψήφιος/α Βαθμολογία 1 Χρήστος Κυρίτσης Χαράλαμπος Τριάντης 84 3 Juri Timonen 78 4 Shivagi Kadam 78 Με βάση την παραπάνω κατάταξη η επιτροπή εισηγείται την επιλογή του Δρ. Χρήστου Κυρίτση και την ένταξη του στην ομάδα του έργου. 2) Μία (1) θέση επιστημονικού συνεργάτη, κατόχου διδακτορικού διπλώματος, για να υποστηρίξει τις προσπάθειες ραδιοεπισήμανσης και βιολογικής αξιολόγησης συμπλόκων των ραδιομετάλλων τεχνητίου- 99m και Γαλλίου- 68. Για τη θέση αυτή υπέβαλε υποψηφιότητα ο Δρ. Χαράλαμπος Τριάντης και η επιτροπή τον αξιολόγησε σε σχέση με τα απαιτούμενα προσόντα ως εξής: 1. Πτυχίο Φαρμακευτικής ή Χημείας ή Βιολογίας. Ο Δρ. Τριάντης είναι πτυχιούχος φαρμακευτικής και βαθμολογήθηκε με 10/ Διδακτορικό σε Φαρμακευτική Χημεία, Φαρμακολογία.

3 Ο Δρ. Τριάντης είναι κάτοχος διδακτορικού στην Φαρμακευτική Χημεία και βαθμολογήθηκε με 15/ Εμπειρία στις παρακάτω εργαστηριακές τεχνικές, που να αποδεικνύεται από τη συμμετοχή του υποψηφίου σε επιστημονικές δημοσιεύσεις: ραδιοεπισήμανση, χαρακτηρισμό με χρωματογραφία HPLC, μελέτες σταθερότητας, χορήγηση και βιοκατανομή ραδιοεπισημασμένων ενώσεων σε πειραματόζωα. Από το βιογραφικό σημείωμα του Δρ. Τριάντη, την προσωπική συνέντευξη καθώς και τις δημοσιεύσεις του προκύπτει ότι έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στις παραπάνω εργαστηριακές τεχνικές. 4. Εμπειρία εργασίας σε ομαδικό διεπιστημονικό περιβάλλον. Εποικοδομητική επικοινωνία με επιστημονικό προσωπικό από διαφορετικούς κλάδους. Από το βιογραφικό σημείωμα, την προσωπική συνέντευξη και το γενικό επιστημονικό του υπόβαθρο προκύπτει ότι ο Δρ. Τριάντης καλύπτει τις απαιτήσεις σε ικανοποιητικό βαθμό. 5. Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας Ο Δρ. Τριάντης έχει επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Βαθμολογήθηκε με 5/5. 6. Συμμετοχή του υποψηφίου σε επιστημονικές δημοσιεύσεις. Ο Δρ. Τριάντης έχει συμμετάσχει σε έξι (6) επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Βαθμολογήθηκε με 10/10. Συνολική βαθμολογία 100/100 Με βάση την παραπάνω αξιολόγηση η επιτροπή εισηγείται την επιλογή του Δρ. Χαράλαμπου Τριάντη και την ένταξη του στην ομάδα του έργου. 3) Μία (1) θέση φαρμακοποιού ή χημικού για να υποστηρίξει τις προσπάθειες σύνθεσης και χαρακτηρισμού χημικών υποκαταστατών καθώς και τα αντίστοιχα σύμπλοκά τους με ρήνιο και γάλλιο. Για τη θέση αυτή υπέβαλαν υποψηφιότητα οι: Διονύσιος Γιαννάτος, Μαριλένα Λιώτη, Αντώνιο Σεγκάνι και Ιωάννα Κωστούλα. Ο ΕΥ του έργου, Δρ. Ι. Πιρμεττής, πραγματοποίησε προσωπική συνέντευξη με τους υποψηφίους και ενημέρωσε αντίστοιχα την επιτροπή. Η επιτροπή αξιολόγησε τους υποψηφίους σε σχέση με τα απαιτούμενα προσόντα ως εξής: 1.Πτυχίο Φαρμακευτικής ή Χημείας. Ο κ. Γιαννάτος και η κ. Κωστούλα έχουν πτυχίο χημείας και βαθμολογήθηκαν με 10/10. Ο κ. Σεγκάνι έχει πτυχίο Φαρμακευτικής και βαθμολογήθηκε με 10/10. Η κ. Λιώτη έχει δίπλωμα Χημικού Μηχανικού και βαθμολογήθηκε με 10/10.

4 2. Εμπειρία στις εργαστηριακές τεχνικές: σύνθεση, χρωματογραφία, φασματοσκοπία. Σύμφωνα με το βιογραφικό του σημείωμα, τις συστατικές του επιστολές και την προσωπική συνέντευξη ο κ. Γιαννάτος έχει εργαστηριακή εμπειρία στη σύνθεση και το χαρακτηρισμό οργανικών μορίων. Δεν έχει εμπειρία στη σύνθεση και χαρακτηρισμό συμπλόκων του ρηνίου και γαλλίου. Δεν έχει συμμετάσχει σε κάποια επιστημονική δημοσίευση ή ανακοίνωση σε συνέδριο. Βαθμολογήθηκε με 25/35. Σύμφωνα με το βιογραφικό της σημείωμα και την προσωπική συνέντευξη της κας Λιώτη προκύπτει ότι έχει εργαστηριακή εμπειρία στη σύνθεση και το χαρακτηρισμό οργανικών μορίων. Δεν έχει εμπειρία στο σύνθεση και χαρακτηρισμό συμπλόκων του ρηνίου και γαλλίου. Δεν έχει συμμετάσχει σε κάποια επιστημονική δημοσίευση ή ανακοίνωση σε συνέδριο. Βαθμολογήθηκε με 23/35. Σύμφωνα με το βιογραφικό του σημείωμα, τις συστατικές του επιστολές και την προσωπική συνέντευξη ο κ. Σεγκάνι έχει εργαστηριακή εμπειρία στη σύνθεση και το χαρακτηρισμό οργανικών μορίων καθώς και στη σύνθεση και χαρακτηρισμό συμπλόκων του ρηνίου και γαλλίου. Έχει συμμετάσχει σε δύο επιστημονικές ανακοίνωσεις σε συνέδριο εκ των οποίων η μία έχει διακριθεί με έπαινο. Βαθμολογήθηκε με 35/35. Σύμφωνα με το βιογραφικό της σημείωμα, τις συστατικές της επιστολές και την προσωπική συνέντευξη η κα Κωστούλα έχει εργαστηριακή εμπειρία στη σύνθεση και το χαρακτηρισμό οργανικών μορίων. Δεν έχει εμπειρία στη σύνθεση και χαρακτηρισμό συμπλόκων του ρηνίου και γαλλίου. Έχει συμμετάσχει σε μία επιστημονική δημοσίευση και σε δύο επιστημονικές ανακοίνωσεις σε συνέδριο. Βαθμολογήθηκε με 30/ Εμπειρία εργασίας σε ομαδικό διεπιστημονικό περιβάλλον. Εποικοδομητική επικοινωνία με επιστημονικό προσωπικό από διαφορετικούς κλάδους. Από τα βιογραφικά σημειώματα, την προσωπική συνέντευξη και το γενικό επιστημονικό τους υπόβαθρο προκύπτει ότι όλοι οι υποψήφιοι καλύπτουν τις απαιτήσεις σε ικανοποιητικό βαθμό. Βαθμολογήθηκαν με 35/ Δύο συστατικές επιστολές Όλοι οι υποψήφιοι υπέβαλλαν συστατικές επιστολές από επιστήμονες που γνωρίζουν το έργο και την προσωπικότητά τους και βαθμολογήθηκαν με 10/ Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας και των απαιτούμενων υπολογιστικών προγραμμάτων (ChemDraw, Word, PowerPoint, Excel). Όλοι οι υποψήφιοι έχουν επαρκή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και υπολογιστικών προγραμμάτων. Βαθμολογήθηκαν με 10/10. Με βάση την παραπάνω βαθμολόγηση η επιτροπή κατέταξε τους υποψηφίους για αυτή τη θέση σε φθίνουσα σειρά προτίμησης ως ακολούθως: α/α Υποψήφιος/α Βαθμολογία 1 Αντώνιο Σεγκάνι Ιωάννα Κωστούλα 95 3 Διονύσιος Γιαννάτος 90 4 Μαριλένα Λιώτη 88

5 Με βάση την παραπάνω κατάταξη η επιτροπή εισηγείται την επιλογή του κ. Αντόνιο Σεγκάνι και την ένταξη του στην ομάδα του έργου. 4. Μία (1) θέση φαρμακοποιού ή βιολόγου για να υποστηρίξει τις προσπάθειες ραδιοεπισήμανσης και βιολογικής αξιολόγησης συμπλόκων των ραδιομετάλλων τεχνητίου- 99m και Γαλίου- 68 αντίστοιχα σύμπλοκά τους με ρήνιο και γάλλιο. Για τη θέση αυτή υπέβαλαν υποψηφιότητα οι: Σταυρούλα Ζαχαρία και η Χρυσούλα- Ευαγγελία Καραχάλιου. Ο ΕΥ του έργου, Δρ. Ι. Πιρμεττής, πραγματοποίησε προσωπική συνέντευξη με τους υποψηφίους και ενημέρωσε αντίστοιχα την επιτροπή. Η επιτροπή αξιολόγησε τους υποψηφίους σε σχέση με τα απαιτούμενα προσόντα ως εξής: 1.Πτυχίο Φαρμακευτικής ή Βιολογίας. Η κα Ζαχαρία είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Βαθμολογήθηκε με 10/10. Η κα. Καραχάλιου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας, ΕΚΠΑ. Βαθμολογήθηκε με 10/ Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Και οι δύο υποψήφιοι έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης. Βαθμολογήθηκαν με 10/ Εμπειρία στις εργαστηριακές τεχνικές της ραδιοεπισήμανσης, χαρακτηρισμού με χρωματογραφία HPLC, μελέτες σταθερότητας, χορήγησης και βιοκατανομής ραδιοεπισημασμένων ενώσεων σε πειραματόζωα. Σύμφωνα με το βιογραφικό της σημείωμα, τις συστατικές της επιστολές και την προσωπική συνέντευξη η κα Ζαχαρία έχει εργαστηριακή εμπειρία σε τεχνικές μοριακής βιολογίας και χορήγησης φαρμάκων σε πειραματόζωα. Δεν έχει εμπειρία σε τεχνικές ραδιοεπισήμανσης και βιοκατανομής ραδιοεπισημασμένων ενώσεων σε πειραματόζωα. Βαθμολογήθηκε με 20/30. Σύμφωνα με το βιογραφικό της σημείωμα, τις συστατικές της επιστολές και την προσωπική συνέντευξη η κα Καραχάλιου έχει εργαστηριακή εμπειρία σε τεχνικές ραδιοεπισήμανσης, χαρακτηρισμού με χρωματογραφία HPLC, μελέτες σταθερότητας, χορήγησης και βιοκατανομής ραδιοεπισημασμένων ενώσεων σε πειραματόζωα. 4. Εμπειρία εργασίας σε ομαδικό διεπιστημονικό περιβάλλον. Εποικοδομητική επικοινωνία με επιστημονικό προσωπικό από διαφορετικούς κλάδους (προσωπική συνέντευξη. Από τα βιογραφικά σημειώματα, την προσωπική συνέντευξη και το γενικό επιστημονικό τους υπόβαθρο προκύπτει ότι και οι δύο υποψήφιοι καλύπτουν τις απαιτήσεις σε ικανοποιητικό βαθμό. Βαθμολογήθηκαν με 35/ Δύο συστατικές επιστολές Και οι δύο υποψήφιοι υπέβαλλαν συστατικές επιστολές από επιστήμονες που γνωρίζουν το έργο και την προσωπικότητά τους και βαθμολογήθηκαν με 10/10.

6 6. Άριστη γνώση Αγγλικής. Και οι δύο υποψήφιοι έχουν επαρκή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και προγραμμάτων. Βαθμολογήθηκαν με 10/10. υπολογιστικών Με βάση την παραπάνω βαθμολόγηση η επιτροπή κατέταξε τους υποψηφίους για αυτή τη θέση σε φθίνουσα σειρά προτίμησης ως ακολούθως: α/α Υποψήφιος/α Βαθμολογία 1 Χρυσούλα- Ευαγγελία Καραχάλιου Σταυρούλα Ζαχαρία 90 Με βάση την παραπάνω κατάταξη η επιτροπή εισηγείται την επιλογή της Χρυσούλας- Ευαγγελίας Καραχάλιου και την ένταξη της στην ομάδα του έργου. Δρ Α. Στούμπος Ο Δ/ντής του ΙΠΡΕΤΕΑ Δρ Ι. Πιρμεττής Ερευνητής Α Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου Δρ Λ. Σέβερς Ερευνητής Α

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ 3069-GliTerIn

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ 3069-GliTerIn ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ 3069-GliTerIn Την 24 η Φεβρουαρίου 2014 συνεκλήθη η Επιτροπή Αξιολόγησης, όπως ορίσθηκε με την απόφαση με αριθμ. 100/2014-428

Διαβάστε περισσότερα

Τα κύρια βιογραφικά στοιχεία των υποψηφίων παρουσιάζονται συνοπτικά στους πίνακες που ακολουθούν.

Τα κύρια βιογραφικά στοιχεία των υποψηφίων παρουσιάζονται συνοπτικά στους πίνακες που ακολουθούν. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Στις 25/02/2015, ηµέρα Τρίτη και ώρα 12:00 συνεκλήθη η Επιτροπή Αξιολόγησης, όπως ορίστηκε µε την µε αρ. πρωτ. 100/2014-17 της 14/01/2015 απόφαση, αποτελούµενη από τον Δρ Σ. Κακαµπάκο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Αρ. Πρωτ.: 260/ Ημ.: 29/2/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Αρ. Πρωτ.: 260/ Ημ.: 29/2/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ,153 10 ΑΓ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 20/20

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 20/20 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Στις 21/07/2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 συνεκλήθη η Επιτροπή Αξιολόγησης, όπως ορίστηκε με την με αρ. πρωτ. 100/2015-3130 της 02/07/2015 απόφαση, αποτελούμενη από τον Διευθυντή του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. 2.Μεταπτυχιακό δίπλωµα Ειδίκευσης στη Βιοχηµεία - Συντελεστής βαρύτητας: 15%

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. 2.Μεταπτυχιακό δίπλωµα Ειδίκευσης στη Βιοχηµεία - Συντελεστής βαρύτητας: 15% ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Στις 29/07/2016, ηµέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 συνεκλήθη η Επιτροπή Αξιολόγησης, όπως ορίστηκε µε την µε αρ. πρωτ. 100/2016-3149 της 14/06/2016 απόφαση, αποτελούµενη από τον Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 260/ /12/2017

Αρ. Πρωτ.: 260/ /12/2017 Αρ. Πρωτ.: 260/2017-4232 19/12/2017 Πρακτικό για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος με αρ. 015/2017-2403 για το Πρόγραμμα «Ανάπτυξη των ερευνητικών δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ,153 10 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΛ.: 210 650 3000, FAX: 210 6510649 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Επιλογής Συνεργάτη για το έργο «New Medicines for Trypanosomatidic Infections (NMTrypI)»

Πρακτικό Επιλογής Συνεργάτη για το έργο «New Medicines for Trypanosomatidic Infections (NMTrypI)» Πρακτικό Επιλογής Συνεργάτη για το έργο «New Medicines for Trypanosomatidic Infections (NMTrypI)» Σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη Σύμβασης Έργου που δημοσιεύθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 260/ Αγία Παρασκευή, 07/12/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Αρ. Πρωτ.: 260/ Αγία Παρασκευή, 07/12/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Αρ. Πρωτ.: 260/2017-4019 Αγία Παρασκευή, 07/12/2017 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Την 07/12/2017 συνεκλήθη η Επιτροπή Αξιολόγησης, όπως ορίστηκε µε την απόφαση µε Αριθµ. Πρωτ. 100/2017-4697/07/11/2017 της ΔΔ/Τµ. Προσωπικού,

Διαβάστε περισσότερα

260/ Αγία Παρασκευή, 15/12/2017

260/ Αγία Παρασκευή, 15/12/2017 260/2017-4182 Αγία Παρασκευή, 15/12/2017 Την 14/12/2017 συνεκλήθη η Επιτροπή Αξιολόγησης, όπως ορίστηκε µε την απόφαση µε Αριθµ. Πρωτ. 100/2017-4699/07/11/2017 της ΔΔ/Τµ. Προσωπικού, αποτελούµενη από τους

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι ΚΟ. Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας / Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Π Ρ Α Κ Τ Ι ΚΟ. Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας / Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Π Ρ Α Κ Τ Ι ΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ FUNGRAPH Functionalization of graphene with multichromophoric

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΔΑ: ΑΔΑ: ΒΙΦ8469ΗΕΒ-Δ9Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΔΑ: ΑΔΑ: ΒΙΦ8469ΗΕΒ-Δ9Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΔΑ: ΒΙΦΖ469ΗΕΒ-Γ5Π ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ.

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 23 όσα αναφέρονται στη συνέχεια.

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 23 όσα αναφέρονται στη συνέχεια. Αρ.πρωτ. 4924 Αθήνα, 08 Δεκεμβρίου 7 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για την θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β 2 στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης «ΣΘΕΝΟΣ-β: Στοχευμένες Θεραπευτικές προσεγγίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 015/2014-4318 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΕΔΒΜ, 2007-2013 «ΑΡΙΣΤΕΙΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 015/2014-4318 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΕΔΒΜ, 2007-2013 «ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 015/2014-4318 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΕΔΒΜ, 2007-2013 «ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ»-(κωδ.4709)-(THUNDER)» - «Νανοδομές φωτονικών-φωνονικών

Διαβάστε περισσότερα

Αρ.πρωτ. 169 Αθήνα, 26 Απριλίου 2018

Αρ.πρωτ. 169 Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 Αρ.πρωτ. 169 Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για τις θέσεις με κωδικούς 1 & 2 στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης «Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για την Aπεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Άρτα, 13/03/2012 Αρ. Πρωτ.: 941 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Ερευνών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: Βόλος,

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: Βόλος, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: 5990 Βόλος, 6..0 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη 7 συμβάσεων έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔ. ΕΝΔΙΑΦ. 015/ / ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ INDEX-AIR

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔ. ΕΝΔΙΑΦ. 015/ / ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ INDEX-AIR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ,153 10

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 157 Βόλος, 10 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 157 Βόλος, 10 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 57 Βόλος, 0 Ιανουαρίου 04 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Επιλογής Συνεργάτη για το έργο «New Medicines for Trypanosomatidic Infections (NMTrypI)» Σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη Σύµβασης Έργου που δηµοσιεύθηκε στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 19 / 06 /2015 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθμ. Πρωτοκόλλου: EΛE_2014_10801 Μυτιλήνη, 22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθμ. Πρωτοκόλλου: EΛE_2014_10801 Μυτιλήνη, 22 Δεκεμβρίου 2014 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αριθμ. Πρωτοκόλλου: EΛE_2014_10801 Μυτιλήνη, 22 Δεκεμβρίου 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύθηκε στις στις παρακάτω ιστοσελίδες:

Σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύθηκε στις στις παρακάτω ιστοσελίδες: Α.Π. 005 Αθήνα, 11 Ιανουαρίου 2019 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργάτη για τη θέση με κωδικό 1 στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο «Σύνθεση και Ανάλυση Βιοδραστικών Ενώσεων» Σε συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 13 όσα αναφέρονται στη συνέχεια.

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 13 όσα αναφέρονται στη συνέχεια. Αρ.πρωτ. 49 Αθήνα, 08 Δεκεμβρίου 07 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για την θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης «ΣΘΕΝΟΣ-β: Στοχευμένες Θεραπευτικές προσεγγίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ Αρ.Πρωτ. 922 ΗΡΑΚΛΕΙΟ 16/07/14 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ To Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής & Λέϊζερ (IESL) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55 Αθήνα, 10/07/2014 Πληροφορίες: κα Ό. Δεφίγγου Αρ. Πρωτ: 15470

Διαβάστε περισσότερα

Για τη θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β 10 ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση οι παρακάτω υποψήφιοι: ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Σθένος-β 10

Για τη θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β 10 ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση οι παρακάτω υποψήφιοι: ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Σθένος-β 10 Αρ.πρωτ. 070 Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 208 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για την θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β 0 στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης «ΣΘΕΝΟΣ-β: Στοχευμένες Θεραπευτικές προσεγγίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα: 5/6/2019 Αριθμ. Πρωτ.: 2103 ΑΔΑ: ΩΙ2Γ4694Φ7-0Ω3

Αθήνα: 5/6/2019 Αριθμ. Πρωτ.: 2103 ΑΔΑ: ΩΙ2Γ4694Φ7-0Ω3 Αθήνα: 5/6/2019 Αριθμ. Πρωτ.: 2103 ΑΔΑ: ΩΙ2Γ4694Φ7-0Ω3 Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων Ταχ. Δ/νση : Σωρανού του Εφεσίου 4, 115 27 Αθήνα Τηλέφωνο : 210 6597617 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ. ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Σθένος-β 25. Σιάκουλη Δήμητρα Γιαρματζιάδη Σοφία Αντωνίου Νικόλαος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ. ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Σθένος-β 25. Σιάκουλη Δήμητρα Γιαρματζιάδη Σοφία Αντωνίου Νικόλαος Αρ.πρωτ. 50 Αθήνα, 0 Δεκεμβρίου 018 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για την θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β 5 και β 16 στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης «ΣΘΕΝΟΣ-β: Στοχευμένες Θεραπευτικές προσεγγίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή κατέγραψε για τη θέση με κωδικό RESET/3 όσα αναφέρονται στη συνέχεια.

Η επιτροπή κατέγραψε για τη θέση με κωδικό RESET/3 όσα αναφέρονται στη συνέχεια. Αρ.πρωτ. 458 Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 08 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για τη θέση με κωδικό RESET/3 στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου έργου «Βιο-εμπνευσμένες αντιγηραντικές ενώσεις με στοχευμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΞΥ-3194-01-4114 Της υπ αριθμόν 3194/8.11.014 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Τίτλος Έργου Ανάπτυξη της Τεχνολογίας της Μοριακής Αποτύπωσης για Περιβαλλοντικές

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55 Αθήνα, 17/10/2014 Πληροφορίες: κα Ό. Δεφίγγου Αρ. Πρωτ: 24185

Διαβάστε περισσότερα

Για τη θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β 7 ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση οι παρακάτω υποψήφιοι: ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Σθένος-β 7

Για τη θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β 7 ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση οι παρακάτω υποψήφιοι: ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Σθένος-β 7 Αρ. πρωτ. 069 Αθήνα, Ιανουαρίου 08 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για την θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β 7 στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης «ΣΘΕΝΟΣ-β: Στοχευμένες Θεραπευτικές προσεγγίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 29.12.2014. Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 18 06-2015. Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 462 ης /07.08.2015 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 462 ης /07.08.2015 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Τμήμα: Διοικητικής Υποστήριξης-Προμήθειες Πληροφορίες: Θωμάκης Ζαφείριος Τηλ.: 2810393166 Fax: 2810393130 Email:thomakis@uoc.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

3. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (αποδεικνυόμενη).

3. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (αποδεικνυόμενη). Αγία Παρασκευή, 2/2/2018 Αρ. Πρωτ. 260/2018-428 Την Πέμπτη 1/02/2018 συνεκλήθη η Επιτροπή Αξιολόγησης, όπως ορίστηκε με την απόφαση με Αριθμ. Πρωτ. 100/2017-4700/07/11/2017 της ΔΔ/Τμ. Προσωπικού, αποτελούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ΓΓΕΤ ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ΓΓΕΤ ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αρ.Πρωτ. Ε.Ι.Π.: 2773 Αρ. Πρωτ. Διαύγειας: 670 Αθήνα, 17/12/2013 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Διαβάστε περισσότερα

Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για τη θέση με κωδικό OMIC-ENGINE_1

Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για τη θέση με κωδικό OMIC-ENGINE_1 Αρ.πρωτ. 476 Αθήνα, 6//08 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για τη θέση με κωδικό OMIC-ENGINE_ στο πλαίσιο του Υποέργου 7 της Πράξης «Synthetic Biology: From omics technologies to genomic engineering»με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2014_2289 Μυτιλήνη, 18/03/2014

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2014_2289 Μυτιλήνη, 18/03/2014 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αριθ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2014_2289 Μυτιλήνη, 18/03/2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 29/06/2015 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθμ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2014_3161 Μυτιλήνη, 16 Απριλίου 2014

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. Αριθμ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2014_3161 Μυτιλήνη, 16 Απριλίου 2014 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αριθμ. Πρωτοκόλλου: ΕΛΕ_2014_3161 Μυτιλήνη, 16 Απριλίου 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 06/04/2015 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Η

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Η Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων Ταχ. Δ/νση : Σωρανού του Εφεσίου 4, 115 27 Αθήνα Τηλέφωνο : 210 6597617 Αθήνα: 7/12/2018 Αριθμ. Πρωτ.: 4352 ΑΔΑ: ΩΚΜΕ4694Φ7-ΜΑ6 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύθηκε στις 2/5/2018 στις παρακάτω ιστοσελίδες:

Σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύθηκε στις 2/5/2018 στις παρακάτω ιστοσελίδες: Αρ. Πρωτ 203 Αθήνα, 22 Μαίου 2018 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για τη θέση με κωδικό 1 στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης "OPENSCREEN-GR: Ερευνητική υποδομή ανοικτής πρόσβασης για στοχευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ ΔΡΑΣΗ «ΑΡΙΣΤΕΙΑ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ ΔΡΑΣΗ «ΑΡΙΣΤΕΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα, 23-1-214 Αρ.Πρωτ. 1957 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ - Π.Δ. 432/81 Α.Φ.Μ.: 998219694 Α Δ.Ο.Υ. ΠΑΤΡΩΝ ΤΗΛ: 261-99666 FAX: 261-996677 E-mail: rescom@upatras.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 21 όσα αναφέρονται στη συνέχεια.

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 21 όσα αναφέρονται στη συνέχεια. Αρ.πρωτ. 067 Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 208 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για την θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β2 στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης «ΣΘΕΝΟΣ-β: Στοχευμένες Θεραπευτικές προσεγγίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ )»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ )» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 27/04/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 015/2014-4317 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΕΔΒΜ, 2007-2013 «ΑΡΙΣΤΕΙΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 015/2014-4317 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΕΔΒΜ, 2007-2013 «ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 015/2014-4317 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΕΔΒΜ, 2007-2013 «ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ»-(κωδ.4709)-(THUNDER)» - «Νανοδομές φωτονικών-φωνονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Προτάσεων προς Σύναψη Μιας Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Υποβολή Προτάσεων προς Σύναψη Μιας Σύµβασης Έργου Ιδιωτικού ικαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ Περιφερειακή Οδός Λάρισας Τρικάλων, Τ.Κ. 41110, Λάρισα Λάρισα 05-05-2014 Αρ. πρωτ. 1708 Πληροφορίες: B. Κυριατζής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Ανακοίνωση αρ. πρωτ. : 015/

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Ανακοίνωση αρ. πρωτ. : 015/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την επιλογή με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός εξωτερικού επιστημονικού συνεργάτη στο πλαίσιο της υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Μελέτη, πρόβλεψη και μοντελοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Πρωτ.: ΕΛΚΕ-ΕΣΔΥ 2867 Ημερομηνία: 08 /12 /2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Ειδικός Λογαριασμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 1654 Βόλος,

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 1654 Βόλος, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 64 Βόλος, 04.0.04 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Πρόσκληση Εκδήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: Βόλος, /2004»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: Βόλος, /2004» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: 4730 Βόλος, 07.07.05 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ: 789 Αθήνα, 29 Μαρτίου 2018

Αριθμ. Πρωτ: 789 Αθήνα, 29 Μαρτίου 2018 Αριθμ. Πρωτ: 789 Αθήνα, 29 Μαρτίου 2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ» Η Ανωτάτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Κουκούλι, ΤΚ 26334 mail:prog@teiwest.gr Πάτρα 24/07/2017 Αριθμ. Πρωτ. 24415 Προς: Κάθε ενδιαφερόμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Πάτρα, 15/07/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Πάτρα, 15/07/2019 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 227 ης /19-07-2019 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΚΕ Η Συνεδρίαση έγινε στα γραφεία του ΕΑΠ στην Πάτρα Παρόντες: η Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Email: s.zafeiris@gel.demokritos.gr Αγ. Παρασκευή: 5 12 2017 Αρ. Πρωτ. : 015/2017 2647 Θέμα: Πλήρωση 4 θέσεων έκτακτου προσωπικού στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη των ερευνητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: 19028 Βόλος, 26/9/ 2014. «ΠΕΓΑ Αστικές Αναπλάσεις και Πράσινος Σχεδιασμός»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: 19028 Βόλος, 26/9/ 2014. «ΠΕΓΑ Αστικές Αναπλάσεις και Πράσινος Σχεδιασμός» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: 908 Βόλος, 6/9/ 0 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: 2610 96 9931 Telefax: 2610 997 728 E-mail: pharminf@upatras.gr Πάτρα 31 Μαϊου 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Το Τμήμα Φαρμακευτικής

Διαβάστε περισσότερα

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1

1 Δ3 05 Ε 01 Έκδοση: 03 16/10/2017 Σελίδα 1 από 1 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 20/02/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 13/05/2014 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 30/07/2014. Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192)

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) Αρ. Πρωτ.: 260/2018-903 08/03/2018 Πρακτικό για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος με αρ. 015/2018-473 στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002704.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 13/07/2015 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΕΡΓΟ: «A Novel and Effective Treatment of Type 2 Diabetes (T2D)» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ/MIS): 80053

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΕΡΓΟ: «A Novel and Effective Treatment of Type 2 Diabetes (T2D)» ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ(ΦΚ/MIS): 80053 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 23/05/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΞΥ-3193-01-18114 Της υπ αριθμόν 3193/8.11.014 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Τίτλος Έργου Ανάπτυξη της Τεχνολογίας της Μοριακής Αποτύπωσης για Περιβαλλοντικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 03/09/2014. Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ταχ. Διεύθυνση: Εσταυρωμένος, 71004 Ηράκλειο Κρήτης Τ.Θ. 1939 Πληροφορίες: Δρ Μανιός Θρασύβουλος Τηλέφωνο: 2810379456

Διαβάστε περισσότερα

4. Τον Οδηγό Χρηματοδότησης του ΕΛΚΕ Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

4. Τον Οδηγό Χρηματοδότησης του ΕΛΚΕ Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών & Διαχείρισης Συμβάσεων Μεγ. Αλεξάνδρου 1, Κουκούλι, 263 34 Πάτρα Πληροφορίες : Κωνσταντίνα Μπόμπα Τηλέφωνο: +30 2610 36. 9447 FAX: +30 2610

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ & ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, 69 100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τηλ:25310 39902, Fax: 25310 39901 Email: specialedu@helit.duth.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ Π.Μ.Σ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ, Ε.Κ.Π.Α. Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας. Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ Π.Μ.Σ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ, Ε.Κ.Π.Α. Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας. Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ Π.Μ.Σ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ, Ε.Κ.Π.Α. Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Άρθρο 1 Γενικές Διατάξεις Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας (Ε.Κ.Λ.) του Προγράμματος Μεταπτυχιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρακτικό Επιλογής για μία θέση Βιολόγου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο:

ΘΕΜΑ: Πρακτικό Επιλογής για μία θέση Βιολόγου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.01.23 16:15:17 EET Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ηράκλειο, 23/09/2014 Αρ. Πρωτ: 1757/Φ.30.1 Ταχ. Διεύθυνση: Εσταυρωμένος,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Πάτρα, 30.12.2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου) Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μον. Διασφάλισης Ποιότητας & Ανθρώπινων Πόρων ΕΛΚΕ ΑΠΘ Καραστογιάννης Δημοσθένης 2310-994082 2310-200392 Prosk@rc.auth.gr 88784 Θεσσαλονίκη, 17/07/2014

Διαβάστε περισσότερα

«Ένταξη ασθενών σε κλινική μελέτη και λήψη δειγμάτων για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις»

«Ένταξη ασθενών σε κλινική μελέτη και λήψη δειγμάτων για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 26/06/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Η. Προκηρύσσει. Μία (1) θέση υποψήφιου διδάκτορα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Η. Προκηρύσσει. Μία (1) θέση υποψήφιου διδάκτορα Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων Ταχ. Δ/νση : Σωρανού του Εφεσίου 4, 115 27 Αθήνα Τηλέφωνο : 2106597617-618-619-620 Αθήνα: 03/11/2016 Αριθμ. Πρωτ.: 2397 ΑΔΑ:. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Η

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Σ Ε Ξ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Ο Υ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Η Αθήνα: 27/6/2019 Αριθμ. Πρωτ.: 2407 ΑΔΑ: Ω2044694Φ7-ΤΓΕ Τμήμα Διοικητικών Θεμάτων Ταχ. Δ/νση : Σωρανού του Εφεσίου 4, 115 27 Αθήνα Τηλέφωνο : 210 6597617 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Ε Ν Δ Ι Α Φ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 260/ /12/2017

Αρ. Πρωτ.: 260/ /12/2017 Αρ. Πρωτ.: 260/2017-4184 15/12/2017 Πρακτικό για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος με αρ. 015/2017-2403 για το Πρόγραμμα «Ανάπτυξη των ερευνητικών δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών &Διαχείρισης Συμβάσεων Μεγ.

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 11 όσα αναφέρονται στη συνέχεια.

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 11 όσα αναφέρονται στη συνέχεια. Αρ.πρωτ. 490 Αθήνα, 08 Δεκεμβρίου 07 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για την θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης «ΣΘΕΝΟΣ-β: Στοχευμένες Θεραπευτικές προσεγγίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Για τις θέσεις με κωδικούς FUNglucan /1 και /2 ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση οι παρακάτω:

Για τις θέσεις με κωδικούς FUNglucan /1 και /2 ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση οι παρακάτω: Αρ.πρωτ. 419 Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2018 Προσωρινά αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για τις θέσεις με κωδικούς FUNglucan/1 και FUNglucan/2 στο πλαίσιο του χρηματοδοτούμενου έργου «Ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού

Διαβάστε περισσότερα

«Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ )»

«Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ )» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 25/07/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ HELLENIC REPUBLIC UNIVERSITY OF CRETE SCHOOL OF MEDICINE Ηράκλειο 70013, Κρήτη Heraklion 70013, Crete ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙ Α ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. 433 Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ρέθυµνο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙ Α ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. 433 Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ρέθυµνο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙ Α ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 433 Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστηµίου Κρήτης Ρέθυµνο 18-07-2014 Τµήµα: ιοικητικής Υποστήριξης-Προµήθειες Πληροφορίες: Θωµάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 9/11/2018 Αρ. Πρωτ.: 5920

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 9/11/2018 Αρ. Πρωτ.: 5920 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 9/11/2018 Αρ. Πρωτ.: 5920 Θέμα: Πρακτικό Επιλογής για την πλήρωση τριών θέσεων έκτακτου προσωπικού στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Βιοδείκτες σε αυτοάνοσα νευρολογικά νοσήματα»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «H2020»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «H2020» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 05/03/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ) Η Αρχή ιασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να επιλέξει ως συνεργάτες δύο (2) Ειδικούς Επιστήµονες µε ειδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών/Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας Πληροφορίες:κα Φ. Καλατζή ΤΗΛ.:210 7273868 Εmail:fotkalatzi@eie.gr ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 28/02/2019

Διαβάστε περισσότερα

«Ένταξη ασθενών σε κλινική μελέτη και λήψη δειγμάτων για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις»

«Ένταξη ασθενών σε κλινική μελέτη και λήψη δειγμάτων για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 15/06/2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο... Αριθ.πρωτ.:. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 24 όσα αναφέρονται στη συνέχεια.

Η επιτροπή με την νέα της σύσταση κατέγραψε για τη θέση με κωδικό Σθένος-β 24 όσα αναφέρονται στη συνέχεια. Αρ.πρωτ. 495 Αθήνα, 08 Δεκεμβρίου 07 Προσωρινά Αποτελέσματα Επιλογής Συνεργατών για την θέση με κωδικό ΣΘΕΝΟΣ-β 4 στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης Πράξης «ΣΘΕΝΟΣ-β: Στοχευμένες Θεραπευτικές προσεγγίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Α. Μία σύναψη σύμβασης για την υλοποίηση της Πράξης «+ΕΡΓΑΣΙΕΣ Τοπικές Πρωτοβουλίες για νέες Ευκαιρίες Απασχόλησης στο Βόλο»:

Α. Μία σύναψη σύμβασης για την υλοποίηση της Πράξης «+ΕΡΓΑΣΙΕΣ Τοπικές Πρωτοβουλίες για νέες Ευκαιρίες Απασχόλησης στο Βόλο»: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Αρ. Πρωτ.: 17 Βόλος, 06/06/2014 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη 5 συμβάσεων έργου ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή έργου στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «FP7»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «FP7» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 09.02.2017 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 118 55 Αθήνα, 12/03/2014 Πληροφορίες: κα Ό. Δεφίγγου Αρ. Πρωτ: 04968

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα