ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ"

Transcript

1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του τις μορφές και κατηγορίες, τόσο από τη Κυπριακή Δημοκρατία, τον ΚΟΑ, την ΚΟΕ και άλλες αρχές της Δημοκρατίας, καθώς επίσης και από τη Διεθνή Ένωση Ποδηλασίας, την Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδηλασίας, τη Βαλκανική Ένωση Ποδηλασίας και τις Εθνικές Ομοσπονδίες όλων των κρατών που είναι μέλη στις πιο πάνω ενώσεις. Μέσα στα πλαίσια αυτών των αρμοδιοτήτων της, εκτός των άλλων, έχει και την ευθύνη διοργάνωσης αγώνων και / ή την παροχή σχετικής άδειας σε διοργανωτές για τη διοργάνωση συγκεκριμένων αγώνων. Προς το σκοπό της άρτιας διοργάνωσης των αγώνων, ιδιαίτερα αυτών που αναλαμβάνονται από τρίτους, η Κ.Ο.ΠΟ., ετοίμασε τους παρόντες Κανονισμούς, οι οποίοι θα τηρούνται από τους διοργανωτές. 2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ Ο προτιθέμενος διοργανωτής οφείλει να υποβάλει αίτηση για τη διοργάνωση αγώνα, ο οποίος θα περιληφθεί στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας. Η ημερομηνία και η ώρα τέλεσης του αγώνα θα αποφασίζεται μετά από διαβούλευση με την Τεχνική Επιτροπή. Με την έγκριση της αίτησης ο διοργανωτής οφείλει να καταβάλει άμεσα πόσο 100 (ανά αγώνα) προς της Κ.Ο.ΠΟ. ως δικαίωμα διοργάνωσης του αγώνα. Το εν λόγω ποσό δεν θα επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα εξ υπαιτιότητας του διοργανωτή.

2 3. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Μαζί με την αίτηση διοργάνωσης, ο διοργανωτής οφείλει να υποβάλει σχεδιάγραμμα της διαδρομής, το είδος του αγώνα που προτίθεται να αναλάβει, την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα καθώς και το σκοπό που επιδιώκει με την ανάληψη της διοργάνωσης. 4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ Κ.Ο.ΠΟ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΑΔΕΙΑΣ Η Κ.Ο.ΠΟ. δύναται να αρνηθεί τη παροχή της άδειας διοργάνωσης του αγώνα εάν, μεταξύ άλλων, κατά τη κρίση της δεν προσφέρεται η αιτούμενη ημερομηνία ή για το λόγο ότι ο διοργανωτής δεν πείθει ότι είναι ικανός για την άρτια διοργάνωσή του. 5. ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Ο διοργανωτής οφείλει να τηρεί του Κανονισμούς της Κ.Ο.ΠΟ. και της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας, καθώς και οποιουσδήποτε άλλους κανονισμούς που η Κ.Ο.ΠΟ. ήθελε εκδώσει για το συγκεκριμένο αγώνα. 6. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ Ειδικοί κανονισμοί είναι οι κανονισμοί οι οποίοι ισχύουν στο συγκεκριμένο αγώνα και εμπίπτουν στα πλαίσια της Κ.Ο.ΠΟ. και της Δ.Ε.Π. Αφορούν προσαρμογές των κανονισμών, έτσι ώστε να συνάδουν με το είδος της διοργάνωσης, της διαδρομής και των συμμετεχόντων, καθώς επίσης και των σκοπών του διοργανωτή. 7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Ο διοργανωτής οφείλει να υποβάλει πρόγραμμα του αγώνα στο οποίο να αναγράφονται όλα τα χρονοδιαγράμματα από την ημέρα που αρχίζουν οι εγγραφές (registrations) μέχρι την ημέρα που κλείνουν, οι ημέρες για καθυστερημένες εγγραφές (late registrations) και οι ημέρες και ώρες για συλλογή αριθμών (number pick-up). Επίσης να καθορίζεται στο πρόγραμμα του αγώνα η ημέρα και ώρα που ανοίγει η γραμματεία, μέχρι τις τελευταίες απονομές των επάθλων.

3 8. ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ Ο διοργανωτής πρέπει υποχρεωτικά να παρουσιάσει χάρτη της διαδρομής του αγώνα, καθώς επίσης και γράφημα υψομετρικών διαφορών. Στο χάρτη πρέπει να εμφανίζονται οι ζώνες τροφοδοσίας / τεχνικής κάλυψης, τα σημεία σπριντ, τα ψηλότερα σημεία της διαδρομής (κορυφές βουνών μέσα στη διαδρομή). Η Κ.Ο.ΠΟ. ανάλογα με τον αγώνα μπορεί να ζητήσει την παρουσίαση των πιο κάτω επιπλέον χαρτών: Χάρτη με σημεία κριτών Χάρτη για μεταφορά εκτός αγωνιστικού χώρου (διαδρομής) τραυματία αθλητή/ών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Χάρτη στον οποίο να καθορίζονται τα σημεία πρώτων βοηθειών, γιατρού, ασθενοφόρων κλπ. Χάρτη της περιοχής εκκίνησης με όλες τις υπηρεσίες. Χάρτη της περιοχής τερματισμού (μέχρι και τρία χλμ. πριν τη γραμμή τερματισμού για αγώνα δρόμου). Χάρτη που να καθορίζονται τα σημεία όπου μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θεατές. 9. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ Ο Αλυτάρχης του αγώνα και τα υπόλοιπα μέλη της αγωνοδίκου επιτροπής ορίζονται από την Κ.Ο.ΠΟ. (Chief Commissaire, Assistant Commissaire, Secretary Commissaire, Start / Finish Commissaire). Ο διοργανωτής οφείλει να καλύψει τα έξοδα της αγωνόδικου επιτροπής περιλαμβανομένων και των εξόδων διακίνησης τους. Ανάλογα με τη δυσκολία του αγώνα, η Κ.Ο.ΠΟ. κατά τη κρίση της δύναται να απαιτήσει και άλλες θέσεις κομισαρίων που θα χρειαστούν κατά την ημέρα του αγώνα, τα έξοδα των οποίων θα επιβαρύνουν τον διοργανωτή. Ο αριθμός και το πλάνο τοποθέτησης των κομισαρίων στη διαδρομή θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τον αλυτάρχη του αγώνα.

4 10. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το δικαίωμα συμμετοχής αθλητών στον αγώνα είναι αυτό που καθορίζει από καιρό σε καιρό η Κ.Ο.ΠΟ. στην προκήρυξη του τρέχον έτους και αφορά αγώνες κυπέλλου, πρωταθλήματος και National Sprint Series. 11. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ Κ.Ο.ΠΟ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Διοργανωτής δύναται να είναι σωματείο, μέλος της Κ.Ο.ΠΟ., ή οποιοσδήποτε άλλος (φορέας τοπικής διοίκησης, εμπορική επιχείρηση, άτομο κλπ). 12. ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ O διοργανωτής θα επωφελείται τα έσοδα των δικαιωμάτων συμμετοχής αθλητών των επίσημων κατηγοριών της Κ.Ο.ΠΟ. περιλαμβανομένων και των αθλητών Cycling For All. Το δικαίωμα εγγραφής (One Day License) των αθλητών Cycling for All καταβάλλεται στην Κ.ΟΠΟ. Ο διοργανωτής θα αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών της αγωνοδίκου επιτροπής, η οποία πληρώνεται μέσω της Κ.Ο.ΠΟ. Διευκρινίζεται ότι οι αμοιβές καθορίζονται ως ακολούθως: Αλυτάρχης 60, υπόλοιποι 50 έκαστος. 13. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ Κ.Ο.ΠΟ. Ο διοργανωτής, είναι υπόχρεος να προβάλλει την Κ.Ο.ΠΟ. και οποιοδήποτε χορηγό της που η Κ.Ο.ΠΟ. ήθελε υποδείξει προς το διοργανωτή, τονίζοντας στις διαφημίσεις του, είτε αυτές είναι έντυπες είτε ηλεκτρονικές, ότι ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της. Επίσης θα πρέπει να προβάλλει την Κ.Ο.ΠΟ. και το έμβλημα της, καθώς επίσης οποιοδήποτε χορηγό της που η Κ.Ο.ΠΟ. ήθελε υποδείξει προς το διοργανωτή και το λογότυπο αυτού, στα πανό, ηλεκτρονικές και άλλες διαφημίσεις, δημοσιεύσεις που αφορούν τον αγώνα και σε όλα τα έντυπα που θα χρησιμοποιήσει.

5 14. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ Οι κατηγορίες αθλητών καθορίζονται από την προκήρυξη αγώνων της Κ.Ο.ΠΟ. Ο διοργανωτής μπορεί να περιλάβει στον αγώνα, με την έγκριση της Τεχνικής Επιτροπής της Κ.Ο.ΠΟ., και άλλες κατηγορίες υπό την προϋπόθεση να μην επηρεάζουν τη συμμετοχή αθλητών των επίσημων κατηγοριών. 15. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ Ο διοργανωτής θα πρέπει να καθορίσει τους τρόπους με τους οποίους θα εγγράφονται οι αθλητές (ιντερνέτ, φαξ κλπ) και τον τρόπο με τον οποίο θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους και θα υπογράφουν το φύλλο αγώνα όπου χρειάζεται μέσω της προκήρυξης του αγώνα. 16. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ Ο διοργανωτής θα πρέπει να ανακοινώνει τα βραβεία που θα δώσει στους νικητές του αγώνα για όλες τις κατηγορίες που καθορίζονται στην προκήρυξη αγώνων της Κ.Ο.ΠΟ. 17. ΖΩΝΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Οι ζώνες τροφοδοσίας πρέπει να καθορίζονται ξεκάθαρα στη προκήρυξη. Επίσης σωστό είναι, σε αγώνες δρόμου να δίδονται λύσεις για το πώς μπορούν να μεταβούν τα αυτοκίνητα τροφοδοσίας στις ζώνες τροφοδοσίας χωρίς να επηρεάζουν την εξέλιξη του αγώνα και να μην δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στον αγώνα. Σε αγώνες ΜΤΒ οι οδηγίες αυτές μπορούν να δίδονται γραπτώς ή και προφορικά (αν το επιτρέπει ο χρόνος μετάβασης). 18. ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ Ο διοργανωτής με τον Αλυτάρχη του αγώνα πρέπει να καθορίζουν το πλάνο ασφαλείας (εκτίμησης κινδύνων) του αγώνα σε συνεργασία με την αστυνομία, τον ιατρό και το ασθενοφόρο της διοργάνωσης.

6 19. ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Ο διοργανωτής πρέπει να καθορίζει τον τρόπο χρονομέτρησης του αγώνα (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, φώτο φίνις, ή άλλος τρόπος), καθώς επίσης και τον τρόπο εξαγωγής των αποτελεσμάτων. Ο τρόπος εξαγωγής των αποτελεσμάτων πρέπει να περιλαμβάνεται και στην προκήρυξη του αγώνα, π.χ. α) νικητής του αγώνα είναι ο αθλητής με τους περισσότερους γύρους και το λιγότερο χρόνο ή β) νικητής του αγώνα είναι ο αθλητής με τους περισσότερους βαθμούς στα ενδιάμεσα σπριντ του αγώνα κλπ. 20. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ Οι παρόντες κανονισμοί θα ισχύουν και για διοργανώσεις Διεθνών Αγώνων στο μέτρο και στην έκταση που αυτοί δεν διαφοροποιούνται με όρους που τίθενται σε συμφωνία με τυχόν διοργανωτή Διεθνών Αγώνων. 21. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η προκήρυξη του αγώνα πρέπει να αποστέλλεται στην Κ.Ο.ΠΟ. τουλάχιστον ένα μήνα πριν την διεξαγωγή του αγώνα και θα δημοσιοποιείται μόνο όταν ο διοργανωτής πάρει την έγκριση από την Τεχνική Επιτροπή. Η προκήρυξη πρέπει να συμπεριλαμβάνει όλες τις πληροφορίες με βάση τους κανονισμούς διοργάνωσης αγώνων ποδηλασίας. 22. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ Η Ομοσπονδία, πέρα από τα πιο πάνω, θέτει το θέμα της ασφάλειας των αθλητών / τριών, κατά τη διάρκεια των αγώνων, ψηλά στις προτεραιότητες της και για το λόγο αυτό ζητά από τους διοργανωτές αγώνων, που περιλαμβάνονται στο καλεντάρι της, να ακολουθούν τις πιο κάτω οδηγίες για βελτίωση της ασφάλειας. Οι διοργανωτές αγώνων πρέπει να παρίστανται σε οποιεσδήποτε ενημερωτικές και εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις / συναντήσεις οργανώνει η Ομοσπονδία για να ενημερώσει για θέματα ασφάλειας ή και καλύτερης διοργάνωσης.

7 Οι διοργανωτές πρέπει να έρχονται σε επικοινωνία με τον Αλυτάρχη του αγώνα, τον οποίο ορίζει η Ομοσπονδία, τουλάχιστον ένα μήνα πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και να συνεργάζονται μαζί του για καλύτερη δυνατή διοργάνωση του εκάστοτε αγώνα. Ο διοργανωτής και ο Αλυτάρχης θα πρέπει να έχουν έγκαιρη επικοινωνία με τον «Υπεύθυνο Ομάδας», που θα είναι παρών στον αγώνα, και στον οποίο θα πρέπει να μεταβιβάζουν όλες τις λεπτομέρειες σε χρόνο που να μπορεί και ο «Υπεύθυνος Ομάδας» να τις μεταβιβάσει στους αθλητές / τριες της ομάδας. Ο Αλυτάρχης και ο Διοργανωτής θα πρέπει να συμφωνούν στο πλάνο ασφαλείας, το οποίο καταρτίζει ο διοργανωτής, και να επεξεργάζονται τυχόν βελτιώσεις σε θέματα ασφάλειας. Για τη μεγαλύτερη ασφάλεια των αθλητών / τριών και των υπολοίπων χρηστών του δρόμου, ο διοργανωτής θα πρέπει, κατά τη διάρκεια της επιλογής της διαδρομής του αγώνα, να λαμβάνει υπόψη την τροχαία κίνηση, που πιθανόν να έχει την ημέρα του αγώνα, και να λαμβάνει τα ανάλογα μέτρα για προστασία των αθλητών / τριών. Πρέπει να τηρείται αυστηρά ο κανονισμός όπως αναφέρεται στην «Προκήρυξη Αγώνων Ποδηλασίας» για τον αριθμό αυτοκινήτων υποστήριξης μέσα στον αγώνα. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων υποστήριξης πρέπει να υπακούουν στις οδηγίες του Αλυτάρχη, των βοηθών του και του διοργανωτή για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Κ.Ο.ΠΟ. απαιτεί όπως οι οδηγοί των αγώνων παρακολουθήσουν σχετική εκπαίδευση την οποία θα παρέχει.

8 Οι διοργανωτές θα πρέπει, επίσης, να καταρτίζουν το πρόγραμμα του αγώνα έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται για ξεχωριστούς αγώνες ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών και τις συνθήκες της διαδρομής. Η Κ.Ο.ΠΟ. ζητά όπως υπάρχουν τουλάχιστον δύο ξεχωριστοί αγώνες, ένας για τις επίσημες κατηγορίες και ένας για την κατηγορία Cycling for All. Ο αγώνας για τις επίσημες κατηγορίες θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον αριθμό των συμμετοχών και τις συνθήκες της διαδρομής και ανάλογα να γίνονται ένας η δύο ξεχωριστοί αγώνες. Με τον όρο ξεχωριστοί αγώνες εννοούμε την διεξαγωγή των αγώνων σε διαφορετική ώρα εκκίνησης. Η Τεχνική Επιτροπή, με απόφασή της και μετά απέ διαβούλευση με τον Αλυτάρχη, θα καθορίζει τον αριθμό ξεχωριστών αγώνων σε κάθε διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των συμμετοχών και τις συνθήκες της διαδρομής. Σε κάθε αγώνα θα πρέπει απαραίτητα να υπάρχει αγωνόδικος επιτροπή. Θεσμός «Τελευταίου Αυτοκινήτου»: Κατά την αγωνιστική περίοδο 2017 η Κ.Ο.ΠΟ. ζητά όπως εφαρμοστεί, σε όσους αγώνες είναι απαραίτητο, ο θεσμός του τελευταίου αυτοκινήτου (closing or last car). Ο θεσμός αυτός προβλέπει ότι, από την στιγμή που ποδηλάτης / τρια βρίσκεται ορισμένο χρονικό διάστημα (το οποίο θα καθορίζεται από τον εκάστοτε αλυτάρχη) πίσω από τον / την πρώτο / η ποδηλάτη / τρια και το αυτοκίνητο με την επιγραφή «τελευταίο αυτοκίνητο» τον / την έχει προσπεράσει, αγωνίζεται σε δρόμο που πιθανόν να έχει μειωμένα μέτρα ασφαλείας και αγωνίζεται για να τερματίσει με δική του ευθύνη. Ο / Η αθλητής / τρια θα πρέπει να προβαίνει στις ανάλογες ενέργειες, έτσι ώστε να φτάσει στον τερματισμό με ασφάλεια, να ακολουθεί τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να δίνει προτεραιότητα σε άλλα οχήματα εκεί που πρέπει.

9 Η Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα να ορίζει η ίδια τις ημερομηνίες των αγώνων στο καλεντάρι ανάλογα με το είδος των αγώνων. Οι διοργανωτές όταν αποφασίζουν για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα τους θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κατά την αιτούμενη περίοδο. Η Ομοσπονδία θα κάνει τις ανάλογες προσαρμογές στο «Έντυπο Απαλλαγής Ευθύνης» το οποίο υπογράφουν οι αθλητές / τριες και ισχύει για όλους τους αγώνες στο καλεντάρι της Κ.Ο.ΠΟ. Η Ομοσπονδία επιφυλάσσει το δικαίωμα όπως, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, προσαρμόζει τους παρόντες κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε μέτρου ασφάλειας, στις ανάγκες οποιουδήποτε αγώνα. Η Ομοσπονδία επιφυλάσσει, επίσης, το δικαίωμα όπως, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, απαιτεί από οποιοδήποτε διοργανωτή αγώνα τη λήψη οποιωνδήποτε επαυξημένων μέτρων ασφάλειας, τα οποία η Ομοσπονδία ήθελε θεωρεί απαραίτητα ή αναγκαία για την ασφαλή διεξαγωγή οποιουδήποτε αγώνα. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2018

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2018 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2018 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2019 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στη συνέχεια η Κ.Ο.ΠΟ., είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα της ποδηλασίας σε όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ PHOENIX ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η Ποδηλασία PHOENIX Λεμεσού με την αιγίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ διοργανώνει αγώνα Ανάβασης Ατομικής Χρονομέτρησης Ποδηλασίας Δρόμου

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου. Χορηγοί

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου. Χορηγοί Οργανωτής ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ). Με τη στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κλήρου Χορηγοί ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΛΗΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας # Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017

Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας # Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017 Αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας #6 2017 - Αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργανώνει τον 6 ο αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας 2017, ο οποίος θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του ήµου Λευκάρων. Χορηγοί

Υπό την αιγίδα της Κυπριακής. Με τη στήριξη του ήµου Λευκάρων. Χορηγοί Οργανωτής ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Οµοσπονδίας Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ). Με τη στήριξη του ήµου Λευκάρων Χορηγοί ΠΟ ΗΛΑΣΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΕΥΚΑΡΩΝ ΤΤ Η Ποδηλασία

Διαβάστε περισσότερα

ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ. το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ. το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 Οργανωτής ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ Υπό την αιγίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ (Κ.Ο.ΠΟ.) 1 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ABC CUP 2017 (1/4/2017) - ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ το Σάββατο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου. «Ανάβαση Γερακιών»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου. «Ανάβαση Γερακιών» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «Ανάβαση Γερακιών» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας, διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου «Ανάβαση Γερακιών» την Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 Ο αγώνας αποτελεί τον 5 ο αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου και Αντοχής Δρόμου την Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1 η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας» Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη χρονιά, να διοργανώσει ποδηλατικό

Διαβάστε περισσότερα

«Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα»

«Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «Άρωνας ΜΤΒ XC 2017 Αλφα Μέγα» Το Εθνικό Δάσος Αθαλάσσας αποτελεί πηγή ζωής για τη Λευκωσία. Χάρις σε αυτό ο αέρας της κυπριακής πρωτεύουσας καθαρίζεται από τη σκόνη

Διαβάστε περισσότερα

Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ»

Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» Ποδηλατικός Όμιλος Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «LYTHRODONTAS MTB 2015» Ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με το κοινοτικό

Διαβάστε περισσότερα

11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016

11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016 11 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2016 Κόρνος, Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 Η εταιρεία MH Bikin Cyprus Event Management διοργανώνει τον 11 ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2016. Ο αγώνας τελεί υπό την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορειβατικού Ποδηλάτου (XCR)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. «Άρωνας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ. «Άρωνας 2015» Π.Ο. Λευκωσίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «Άρωνας 2015» Το δάσος Αθαλάσσας αποτελεί πηγή ζωής για τη Λευκωσία. Χωρίς αυτό, ο αέρας της κυπριακής πρωτεύουσας θα ήταν γεμάτος σκόνη και με πολύ υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City Zerelia Trail» & Λαϊκός Αγώνας Δρόμου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Link εγγραφών εδώ: https://goo.gl/forms/80anyjmytap91vql2 ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάβαση ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Ποδηλατώ προς το κέντρο της Γης»

«Ανάβαση ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Ποδηλατώ προς το κέντρο της Γης» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας σε συνεργασία την Αναπτυξιακή Εταιρία Τροόδους και με την υποστήριξη της διοργανώνει και σας προσκαλεί στον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου «Ανάβαση ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Ποδηλατώ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 Το σωματείο Kmeaters Cycling διοργανώνει τον αγώνα «Ανάβαση Τροόδους 2017» ο οποίος αποτελεί τον 13ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2017. Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων.

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή παρεξηγήσεων. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να θέσει κατευθυντήριες γραμμές και ποιοτικά κριτήρια όσον αφορά στη διοργάνωση αγώνων Triathlon, Duathlon,Aquathlon*,

Διαβάστε περισσότερα

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο.

Η Κυπριακή Οµοσπονδία Τριάθλου είναι η υπεύθυνη αρχή για την ανάπτυξη των αθληµάτων Triathlon, Duathlon και Aquathlon στην Κύπρο. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να δώσει κατεύθυνση (πληροφορίες και συµβουλές) σε όσους εµπλέκονται η θέλουν να εµπλακούν στη διοργάνωση αγώνων Triathlon,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ. Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΡΟΟΔΟΥΣ Η εταιρεία MH Bikin Cyprus Event Management διοργανώνει τον αγώνα «Ανάβαση Τροόδους 2016» ο οποίος αποτελεί 9ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου για το 2016. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα:

Διοργανωτές: Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Χορηγός αγώνα: Διοργανωτές: Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" Kαταστήματα POLYS BIKES Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου Χορηγός αγώνα: ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ CYPRUS DUATHLON 2019 3/3/2019 O Γ.Σ.Σ Ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" και τα καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. 1 ο Παναθηναικό Κύπελλο ΜΤΒ Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη φορά, να διοργανώσει αγώνα Ορεινής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Archanes-Asterousia XC cup 11-12 και 13 Οκτωβρίου Περιοχή Αρχανών Αστερουσίων, Ηρακλείου Κρήτης Διοργάνωση: Δήμος Αρχανών Αστερουσίων Τεχνική υποστήριξη: Cretan Sports

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 7/06/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 20ου ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

4 ος ΙΕΘΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ. 3-6 Απριλίου Γενικοί Κανονισµοί. Άρθρο 1. Οργάνωση

4 ος ΙΕΘΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ. 3-6 Απριλίου Γενικοί Κανονισµοί. Άρθρο 1. Οργάνωση Γενικοί Κανονισµοί Άρθρο 1. Οργάνωση 4 ος ΙΕΘΝΗΣ ΠΟ ΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ 3-6 Απριλίου 2014 Ο 4 ος ιεθνής Ποδηλατικός Γύρος Κρήτης - κατηγορία ελίτ ανδρών και κάτω των 23 - οργανώνεται από την Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάβαση Γεωπάρκου Τροόδους»

«Ανάβαση Γεωπάρκου Τροόδους» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «Ανάβαση Γεωπάρκου Τροόδους» Ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκωσίας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους διοργανώνει τον Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου «Ανάβαση ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ Αγωνιστικές Διατάξεις Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Διάταξη Ι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η Ι ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΕΚΔΟΣΗ 4 η - 2009 ΔΙΑΤΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή οποιασδήποτε εσφαλμένης ερμηνείας και/ή παρερμηνεύσεων.

* Χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι για αποφυγή οποιασδήποτε εσφαλμένης ερμηνείας και/ή παρερμηνεύσεων. Εγχειρίδιο Οργάνωσης Αγώνων Τριάθλου 2018 Εισαγωγή 1. Σκοπός Σκοπός του εγχειριδίου είναι να θέσει κατευθυντήριες γραμμές και ποιοτικά κριτήρια όσον αφορά στη διοργάνωση αγώνων Triathlon, Duathlon, Aquathlon

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο σύλλογος Κατοίκων Νέας πολιτείας στα πλαίσια του δεκαήμερου «8 ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΕΙΑ 2016»,διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για όλες τις ηλικίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμός Αγώνων Αιωροπτερισμού Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ε mail: chhg@hang-gliding.gr Έκδοση 9η 1. Γενικά 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» Μεσολόγγι 15/6/18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Διάπλους Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού2018» 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Ομιλος Αιτωλικού σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Μεσολογγίου και την υποστήριξη του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION Εγκύκλιος Αρ. / Circular No. 1-6/1/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗTΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2018 1. Η Κυπριακη Ομοσπονδια

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Ποδηλασίας Παναθηναϊκού Α.Ο. «Γύρος Σάμου»

Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Ποδηλασίας Παναθηναϊκού Α.Ο. «Γύρος Σάμου» Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Ποδηλασίας Παναθηναϊκού Α.Ο. 1 ος Πανσαμιακός Αγώνας «Γύρος Σάμου» Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.για πρώτη φορά,είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει ποδηλατικό αγώνα αντοχής στο

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, ΠΡΟΣ 1) Την Κ.Ο.Ε. Αθήνα, 4-11-2010 2) Περιφερειακές επιτροπές κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. Αριθ. Πρωτ.: 95 3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ο.Α.Κ.Α.) 4) Αθλητικά Σωματεία μέλη της Κ.Ο.Ε. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΠΟΣ: Νέα Φιλαδέλφεια η διαδρομή επισυνάπτεται στον χάρτη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΠΟΣ: Νέα Φιλαδέλφεια η διαδρομή επισυνάπτεται στον χάρτη Αθήνα,14/02/2015 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Α.Ε.Κ. Γραφεία: Κύπρου και Τυάννων 2 Τ.Κ 143,41 Νέα Φιλαδέλφεια. Τηλέφωνα: 210 2584582-3, fax 210 2584584 Email: aek@aek.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Η Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγκεκριμένο Προσωπικό... 2. Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού... 2. Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγκεκριμένο Προσωπικό... 2. Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού... 2. Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις... ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εγκεκριμένο Προσωπικό........ 2 Ημερήσια αποζημίωση για Αγώνες Εσωτερικού.... 2 Οδοιπορικά για αγώνες εσωτερικού και συνεδριάσεις.... 2 Επιχορηγήσεις για διοργάνωση αγώνων εσωτερικού.... 2

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 156/13102017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Τ Α Ξ Η VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ

Δ Ι Α Τ Α Ξ Η VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ Δ Ι Α Τ Α Ξ Η VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΗ 4 η - 2009 ΔΙΑΤΑΞΗΣ VI ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ, ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ (ή σε μικτή επιφάνεια εδάφους) ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (Ελάχιστα προαπαιτούμενα)

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ (ή σε μικτή επιφάνεια εδάφους) ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ (Ελάχιστα προαπαιτούμενα) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 171 21 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - WEBSITE: www.segas.gr Επιτροπή Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό Τηλ.: 211 187 7733, 37, 39-210 932 4436 -

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350 2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 24 Απριλίου, 2012. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ων ΑΓΩΝΩΝ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2012

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ TIME ATTACK ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «TIME ATTACK CLUB» 30/06/2019 Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι

2 ος ΑΓΩΝΑΣ TIME ATTACK ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «TIME ATTACK CLUB» 30/06/2019 Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι 2 ος ΑΓΩΝΑΣ TIME ATTACK ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «TIME ATTACK CLUB» 30/06/2019 Σ Υ Μ Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2019 ( Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ : TA2 /19 - Ημερ. 17/06/2019)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2019 Μαρκόπουλο,27/3/2019 Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 4 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2019.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992 Αρ.Πρωτ. : 1349-15 Νίκαια 27-5-2015 Προς : Κοιν. : Θέµα : Ε.Ο. Ποδηλασίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΣΑ Αστέρα Ζωγράφου ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ Mbike ήµο Νίκαιας Α.Ι. Ρέντη Έγκριση τέλεσης αγώνων Κύριοι, Σας διαβιβάζουµε συνηµµένα

Διαβάστε περισσότερα

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6 ος ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσει τον 6 Ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Γενικά: ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Πρόκειται για αγώνα δρόμου 10χλμ και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6ος Αγώνας Πρωταθλήματος αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης ζευγαριών DRIFT 6ος Αγώνας Κυπέλλου αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης μονών περασμάτων DRIFT 9-9-2017 ΠΙΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ E.O.Y.Δ.Α.Τ.Κ. ********** ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΘΕΤΗ με το χέρι από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017 Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H2./17 Ημερομηνία: 26/06/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ (MASTERS )

ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ (MASTERS ) ΑΓΩΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ (MASTERS ) 2017-2018 Η Κ.Ο.Ε υλοποιώντας την εξαγγελία της για δημιουργία αγωνιστικού σχεδιασμού Κολύμβησης Βεταράνων Masters κολυμβητών-τριών, γνωστοποιεί τις Γενικές Διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 3 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «3ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Σ. Ε. Γ. Α. Σ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ O ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Σ. Ε. Γ. Α. Σ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ O ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Φ Ι Λ Α Θ Λ Η Τ Ι Κ ΟΣ Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ Λ Α Μ Ι Α Σ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Σ. Ε. Γ. Α. Σ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ O ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Με την ευγενή στήριξη των ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (οργανωτική επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Ο.Τ.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Ο.Τ. ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Ο.Τ. Το παρόν θα χρησιμοποιηθεί από τα σωματεία δύναμης της ΕΟΤ σαν οδηγός για ανάληψη και διοργάνωση αγώνων. Η ΕΟΤ ανακοινώνει στην αρχή κάθε χρονιάς το αγωνιστικό της Καλεντάρι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΟΝΟΜΑ ΑΓΩΝΑ: ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Κάθε παράγραφος των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα

2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα 2 ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσα Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, διοργανώνει τον «2ο Παράκτιο Δρόμο» σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στην Ηγουμενίτσα. 1. Στοιχεία Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 Ημερομηνίες: 26 & 27/03/2016 Τόπος Τέλεσης: Ρόδος-Αεροδρόμιο Μαριτσά Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: AME: 027/16.03.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 Σημείωση προς Οργανωτές: Όσα κείμενα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ «2018»

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..3091/Ε Αθήνα 21/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ «2018» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-12 ΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992 Αρ.Πρωτ. 870/12 Νίκαια 14-02-2012 Προς : Ε.Ο. Ποδηλασίας Τεχνική Επιτροπή Θέμα: Άδεια Τέλεσης Αγώνων Κύριοι, Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κρόνος Νίκαιας σε συνεργασία με τον ΠΕΣΑ Αστέρα διοργανώνει σειρά ποδηλατικών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013»

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η «Ε π ιδα ύρ ιο ς Δ ρόμος 2 013» Ε λ λ η νικ ή Λυγουριό 13 Μαΐου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Αριθ. Πρωτ.26 /13-05-2013 Ταχ. Δ/νση: Ταχ. Κώδικας: 21052-Λυγουριό

Διαβάστε περισσότερα

11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ.

11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Αθλητική Διοργάνωση 11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 30 χλμ. Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Limni και ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», με την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών,

Διαβάστε περισσότερα

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ PSATHATLON TRIATHLON!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 25 Μαΐου 2019 1. Αγώνας Τριαθλου Ατομικό Sprint - Ομαδικό (750μ κολύμπι

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

Χώρος Διεξαγωγής: Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, Βαθειά Λάκκα.

Χώρος Διεξαγωγής: Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, Βαθειά Λάκκα. ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ 1ο HELMOS TOP DOWNHILL RACE-ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ DOWNHILL Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων διοργανώνει στις 12-13-14 Οκτώβρη, το πρώτο τριήμερο φεστιβάλ downhill, το οποίο θα κορυφωθεί με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Χαριλάου Τρικούπη 3, 1 ος όροφος, TΗΛ.-FAX 2641029027 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ E-mail: segasditikistereas@gmail.com ΑΓΡΙΝΙΟ 23/04/2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2145 Φ/Α53 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 171 21 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - WEBSITE: www.segas.gr Επιτροπή Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο και Βουνό Τηλ.: 211 187 7733, 37, 39-210 932 4436 -

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΑΤΡΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛ.Μ.Π.Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη Εγγραφών Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα 2019 Αγώνες Δρόμου: 10 χλμ., 5 χλμ. &1,5χλμ. 7 Απριλίου 2019 Half Marathon in Marathon Town Ο Δήμος Μαραθώνος ( γραφείο αθλητισμού) και

Διαβάστε περισσότερα