Spetses Mini Marathon

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Spetses Mini Marathon"

Transcript

1 Spetses Mini Marathon Αγώνας Ο δεύτερος «Spetses Mini Marathon», θα πραγµατοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2012 και ώρα π.µ., στο νησί των Σπετσών. Πρόκειται για το πρώτο µαζικό, αθλητικό event που πραγµατοποιείται για δεύτερη φορά στις Σπέτσες και θα χωρίζεται σε δύο διαδροµές, των 26 χλµ. (Πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος του Νησιού) και 5χλµ (Fun Run Ιστορικός Γύρος της Πόλης) Στόχος της διοργάνωσης είναι η καθιέρωση ενός αγώνα-θεσµού, στα πρότυπα αντίστοιχων διεθνών διοργανώσεων που προσελκύουν ταυτόχρονα αθλητικό, κοινωνικό, και µηντιακό ενδιαφέρον, όπως τα 16χλµ του «St Tropez Classic» ή ο Μαραθώνιος των «Alpes-Maritimes» που ενώνει τις Κάννες µε τη Νίκαια, στη Γαλλική Ριβιέρα. Όροι Συµµετοχής Κάθε συµµετέχοντας πρέπει να: Να έχει συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Να παραδώσει υπογεγραµµένη την σχετική υπεύθυνη δήλωση στην Γραµµατεία του Αγώνα πριν την έναρξη. Να καταβάλλει το αντίστοιχο αντίτιµο συµµετοχής. To αντίτιµο της συµµετοχής µπορεί να καταβληθεί µε τους εξής τρόπους: Α. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης Δικαιούχος: Spetses Marathon Τράπεζα: EUROBANK Aρ. Λογαριασµού: ΙΒΑΝ: GR To καταθετήριο θα πρέπει είτε να αποσταλεί µε στο είτε να προσκοµιστεί στη γραµµατεία του αγώνα στο ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel την ηµέρα του αγώνα Β. Μέσω καταβολής του αντίστοιχου ποσού στο ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel. Θα δοθεί προσωρινή απόδειξη και η εξοφλητική θα σας δοθεί µε την παράδοση του υλικού των αθλητών την ηµέρα του αγώνα. 26 χλµ Island Round- (Πλήρης Φυσιολατρικός Γύρος του Νησιού) Ατοµική Εγγραφή 15 ευρώ Οµαδική Εγγραφή για οµάδες δροµέων άνω των 10 ατόµων παρέχεται έκπτωση και η τιµή καθορίζεται στα 10 ευρώ το άτοµο

2 Στον Πλήρη Φυσιολατρικό Γύρο του Νησιού ( 26χλµ) έχει οριστεί σηµείο χρονοµέτρησης στο 21, 0975 χλµ (σηµείο Ηµι-µαραθωνίου) Η ατοµική εγγραφή και η οµαδική εγγραφή περιλαµβάνουν τα ακόλουθα για κάθε αθλητή: Αριθµό του αθλητή Την παροχή ηλεκτρονικής χρονοµέτρησης µε chip Την παροχή αναµνηστικού µεταλλίου Την παροχή αναµνηστικού t-shirt Την παροχή νερού, αναψυκτικών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και µετά το τέλος του αγώνα 5χλµ Fun Run Ιστορικός Γύρος της Πόλης Ατοµική Εγγραφή 5 ευρώ Οµαδική Εγγραφή για οµάδες δροµέων άνω των 10 ατόµων ισχύει η ίδια τιµή Η ατοµική εγγραφή και η οµαδική εγγραφή περιλαµβάνουν τα ακόλουθα για κάθε αθλητή: Αριθµό του αθλητή Την παροχή ηλεκτρονικής χρονοµέτρησης µε chip Την παροχή αναµνηστικού µεταλλίου Την παροχή αναµνηστικού t-shirt Την παροχή νερού, αναψυκτικών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και µετά το τέλος του αγώνα Το ακόλουθο κείµενο θα υπογράφεται από όλους τους συµµετέχοντες στη γραµµατεία του αγώνα προτού λάβουν τον προσωπικό τους αριθµό. Διαδροµή Οι Σπέτσες αποτελούν ιδανικό τόπο για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου γεγονότος, δεδοµένου του µοναδικού φυσικού κάλλους της διαδροµής που έχει χαραχτεί περιµετρικά. Οι δροµείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν παράλληλα µε τη θάλασσα και τα πεύκα, δίπλα σε ιστορικά τοπόσηµα. Συγκεκριµένα, έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό κοµµάτι της διαδροµής µέσα από το κέντρο του νησιού όπου οι δροµείς θα περάσουν από τα τοπόσηµα. Οι 2 διαδροµές: Η διαδροµή των 5 χιλιοµέτρων εκτείνεται στην βορειοανατολική πλευρά των Σπετσών. Πρόκειται για µια διαδροµή που περνάει από το κέντρο του νησιού, τη Ντάπια και το Παλιό Λιµάνι. Αποτελεί τον «ιστορικό γύρο» της πόλης, ενώ απευθύνεται τόσο σε έµπειρους όσο και σε αρχάριους δροµείς.

3 πατήστε εδώ Για να κατεβάσετε το χάρτη Η διαδροµή των 26 χιλιοµέτρων αποτελεί έναν πλήρη «φυσιολατρικό» γύρο του νησιού και απευθύνεται σε έµπειρους δροµείς. Ιστορικά Στοιχεία Αξιοθέατα στον πλήρη Φυσιολατρικό Γύρο των 26χλµ Ο ιστορικός Πέτρος Χαριτάτος µας παρουσιάζει διάφορα σηµεία ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της διαδροµής των 26χλµ. Ακόµα περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο βιβλίο του Ανεξερεύνητες Σπέτσες.

4 Το 1ο χιλιόµετρο είναι µέσα στην πόλη (για τα αξιοθέατα όπως λ.χ. επίσκεψη Γεωργίου Α, οικία ζωγράφου Ελένη Αλταµούρα και Ιωάννη Αλταµούρας κλπ), δείτε Για το 1ο χλµ υπάρχει πέτρινος οδοδείκτης αριστερά στη µικρή πλατεία πριν το ξενοδοχείο «Spetses Hotel». Απο το κόκκινο εκκλησάκι της Ανάστασης, στη γέφυρα όπου είναι το όριο της πόλης, ξεκινούν οι Σχολές (Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών) που περιγράφονται εδώ Μετά το 2ο χλµ ξεκινά ο οικισµός του «Λιγονερίου» που πήρε το όνοµά του απο την πηγή λίγο πριν το 3ο χλµ όπου χτίστηκε το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής που βλέπουµε αριστερά όπως προχωρούµε. Μετά το 4ο χλµ βλέπουµε αριστερά ένα χωµατόδροµο να ανεβαίνει αριστερά προς τον Προφήτη Ηλία, που τον ακολουθούσαν παλιά µε τα γαϊδουράκια για να κάνουν τον «µικρό γύρο» των Σπετσών. Απέναντι, βόρεια, στη άλλη όχθη του πορθµού βλέπουµε την µπούκα του λιµανιού στο Πόρτο Χέλι (εκεί: αρχαία πόλη «Αλιείς»). Δυτικότερα, ο κάβος της Κορακιάς και πίσω του η νήσος Υψηλή όπου απέναντί της είναι το παλαιολιθικό σπήλαιο Φράχθι. Δυτικά, βλέπουµε την Αρκαδία µε τον τεράστιο όγκο του Πάρνωνα. Μετά το 5ο χλµ βλέπουµε τον όρµο της Ζογεριάς.Εκεί µετέφεραν οι Σπετσιώτες το 1838 το λοιµοκαθαρτήριο (καραντίνα, Λαζαρέτο) που µέχρι τότε λειτουργούσε στο Λιµάνι, µιάς και το 1837 ξέσπασε επιδηµία χολέρας στην Ευρώπη. Εκεί ήταν και και ο δεύτερος (µετά το Παλιό Λιµάνι) ναύσταθµος για τα πλοία της Επανάστασης. Εκεί βρέθηκε κι ένας σηµαντικός Πρωτοβυζαντινός οικισµός (6ος-7ος αι. µ.χ.) που ίσως ήταν η έδρα του επισκόπου Πιτυούσσης.

5 Υπάρχει µια µεγάλη βασιλική που δεν έχει ανασκαφεί ακόµα. Στο Μουσείο Σπετσών εκτίθενται ευρήµατα της περιοχής (νοµίσµατα, πόρπες, δυο επιγραφές). Πέρα στο βάθος το Μπούρµπουλο, ένας βράχος σαν πετρωµένο καράβι. Στα αριστερά, η βουνοπλαγιά είναι ιδιοκτησία Νιάρχου. Ανάµεσά τους πάνω στον κάβο, η βίλλα του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη που ενδιαφέρεται για τους ήρωες της Επανάστασης και χρηµατοδότησε, µέχρι τώρα, τη συγγραφή και έκδοση της βιογραφίας του Μιαούλη και του Κανάρη. Κάτω από τη βίλα του είναι τα ερείπια ενός πρωτοβυζαντινού οχυρού του 5ου-6ου αιώνα. Η κάθοδος προς Ζογεριά είναι δεξιά, λίγο πριν το 6ο χλµ. Εκεί αρχίζει η ανηφόρα προς το 7ο χλµ που µάς δίνει µια ωραία θέα προς τον όρµο της Ζογεριάς και δεξιά προς τον κάβο του Παλαιογιώργη όπου υπάρχει ερείπιο εκκλησίας του τέλους του 17ου αιώνα, χτισµένη πάνω σε παλαιότερη εκκλησία του 7ου αιώνα. Εκεί στο νάρθηκα του ναού βρέθηκε ένας σκελετός ανδρός ετών µε τραύµα στο κρανίο, µε όλα του τα δόντια και ύψος Σαράντα χρόνια αργότερα, περίπου το 1760, ο νεκρός είχε υποστεί τυµβωρυχία για βρυκολακιασµό: του αφαίρεσαν τη ραχοκοκαλιά και του έσπασαν τις κνήµες για να µη µπορεί να σηκωθεί. Μετά το 8ο χλµ. αφήνουµε το βόρειο µέρος του νησιού και πάµε προς το δυτικό, όπου βλέπουµε απέναντι την Κυνουρία της Αρκαδίας (Άστρος, Τυρός, Λεωνίδιο, Πούληθρα) Στην κατηφόρα µετά το 8ο χλµ βλέπουµε δεξιά µας στο όρµο Ρεµατάκια και τη Σπηλιά της Ζαίρας στον κάβο Φώκιες.Εκεί γυρίστηκαν σκηνές για την µεγάλη κινηµατογραφική επιτυχία Ζαίρα µε την Αλέκα Κατσέλη, µια πλούσια κοπέλα που ερωτεύεται ένα φτωχό νέο, ενώ οι γονείς της προσπαθούν µε κάθε τρόπο να τους χωρίσουν. Ο σκηνοθέτης της Κώστας Ανδρίτσος γύρισε το 1959 τη Μπουµπουλίνα µε την Ειρήνη Παπά.

6 Μετά το 10 χλµ και αφού περάσουµε τον Χονδρόκαβο, βλέπουµε αριστερά τη βρύση της Αγίας Παρασκευής που τροφοδοτούσε, πιο χαµηλά στην παραλία, τον Πρωτοελλαδικό Β οικισµό (~2400 π.χ.) Πριν και µετά το 11ο χλµ, όπου είναι η πινακίδα «Αγία Παρασκευή», υπάρχουν πάνω στη βουνοπλαγιά, κρυµµένα απο τον αδιαπέραστο λόγγο, µεσαιωνικά κατάλοιπα του 13ου-14ου αι. µ.χ., ίσως ενδιαιτήµατα πειρατών απο Τσακωνιά προς Ερµιονίδα. Η Αγία Παρασκευή έχει τα πιο ψηλά και τα τα πιο παράξενα πεύκα του νησιού, και είναι ιδανικός τόπος για κολύµπι και φαγητό. Μετά τη µικρή κατηφόρα αρχίζει ανηφόρα που φτάνει στο 12ο χλµ, πρίν την είσοδο της βίλλας Γιασεµιά της οικογένειας Μπόταση όπου λένε πως ο Τζων Φώουλς πήρε την ιδέα για τη βίλα Μπουράνι στο βιβλίο του Ο Μάγος. Εκεί ξεκινά µια κατηφόρα όπου στο τέλος της, λίγο µετά το 13ο χλµ ένα δροµάκι οδηγεί στην παραλία των Αγίων Αναργύρων. Οι Άγιοι Ανάργυροι, όπως και η Αγία Παρασκευή, είναι οι δυο µεγαλύτερες παραλίες στη νότια πλευρά των Σπετσών, κι έχουν τα ονόµατα αγίων-θεραπευτών. Εκεί στον κάβο είναι η σπηλιά του Μπεκύρη µε είσοδο που άλλοτε ήταν κρυφή, όπου µπαίνουµε είτε κολυµπώντας ή από τα βράχια. Λένε πως εδώ είχαν έρθει γυναικόπαιδα για να κρυφτούν, όταν κατέφτασαν οι Τουρκαλβανοί να εκδικηθούν για τα Ορλωφικά (1770). Τους πρόδωσε όµως ο Μπεκύρης, και η θάλασσα έγινε κόκκινη από τη σφαγή. Πριν το 14ο χλµ αρχίζει ανηφόρα που οδηγεί προς την Ξυλοκέριζα. Απέναντι, βλέπουµε πέρα την Λακωνία ως τον Κάβο Μαλέα. Κατηφορίζουµε προς το 15ο χλµ και µετά τη γέφυρα µε τα κάγκελα (λέγεται Γκρεµισµένη ενώ δεν είναι πια) περνάµε το 16ο χλµ. Στην επόµενη γέφυρα (ποτάµι Καρατζά) ξεκινά ανηφόρα όπου στο τέλος της βλέπουµε µακριά τη νήσο Βελοπούλα η Παραπόλα και κοντά τη Σπετσοπούλα του Νιάρχου. Εκεί είναι και η κάθοδος προς την παραλία της Ξυλοκέριζας.Η Σπετσοπούλα είναι ιδιοκτησία της σπετσιώτικης οικογένειας Λεωνίδα που είχαν εδώ την έπαυλη και τα κτήµατά τους που βγάζαν λάδι και χαρούπια. Γύρω στο 1960 την παραχώρησαν µε συµβόλαιο 99 ετών, στον εφοπλιστή Σταύρο Νίαρχο, που τη µετέτρεψε σε κυνηγετικό καταφύγιο. Στην επόµενη στροφή είναι το 17ο χλµ και έχουµε µια καλή εικόνα της παραλίας της Ξυλοκέριζας µέχρι το 18ο χλµ όπου αµέσως µετά είναι η βίλλα του Δηµήτρη Κουτσολιούτσου µε το ελικοδρόµιο της.

7 Παντού στη διαδροµή, τα υψώµατα έχουν διαµορφωθεί µε πεζούλες: µια τεράστια επένδυση σε κόπο, για να ισιώσει η βουνοπλαγιά και ν αυξηθεί η γη που καλλιεργείται. Εδώ είχε αµπέλια και πατητήρια, από τα οποία περνούσαν µονοπάτια για να κατεβάζουν το µούστο µέχρι τα καϊκια στην ακρογιαλιά. Όταν ο Ανάργυρος αγόρασε την περιοχή και από αµπέλια την έκανε πευκόδασος, οι ρετσινάδες πήραν τη θέση των γεωργών και τα πατητήρια έγιναν ρετσινόγουβες. Ο Ανάργυρος βρήκε καλλιέργειες αλλά πριν τις καλλιέργειες υπήρχε πάλι δάσος, µιας και λένε πως εδώ στη Ξυλοκέριζα φύτρωνε η καλύτερη ναυπηγική ξυλεία. Συνεχίζοντας βλέπουµε στην κορυφή του βουνού την Παναγία Έλωνα και κάτω δεξιά µια πρώτη εικόνα του σκουπιδότοπου. Λίγο πιο κάτω το παλιό ασβεστοκάµινο του Μπαϊρακτάρη Το 19ο χλµ είναι αριστερά στο παλιό νταµάρι. Ακόµα φαίνονται οι εγκαταστάσεις του λατοµείου όπου κόβαν τη συµπαγή «άγρια» γκρίζα πέτρα, που έδωσε το όνοµα στην περιοχή Αγριόπετρες, σε αντίθεση µε την «ήµερη» κροκαλοπαγή (γεµάτη βότσαλα) πέτρα που συναντάµε παντού στο νησί. Ο δρόµος είναι κατηφορικός µέχρι το προσκυνητάρι του Αγίου Χριστόφορου όπου είναι το 20ο χλµ και προχωρώντας προς το 21ο χλµ έχουµε µια καλή όψη του λιµανιού της Σπετσοπούλας και στην παραλία του Κουζουνού την βίλλα του εφοπλιστή Νικόλα Λαιµού και τον κάβο Αγιοπατέρα όπου ήρθε γύρω στο 1850 ο ιεροκήρυκας Παπουλάκος,ξεσηκώντας παντού τα πλήθη κατά του βασιλέως Όθωνα. Πέρα στο πέλαγος αριστερά από τη Σπετσοπούλα βλέπουµε τα νησάκια του Αη Γιάννη, στο βάθος το Σταυρονήσι, αριστερότερα τα ερηµονήσια της Ύδρας, το Τρίκερι όπου πίσω του είναι η Ύδρα και τέλος ο Δοκός και οι ακτές της Ερµιονίδας. Αφήνοντας το 21ο χλµ που βρίσκεται σχεδόν στην είσοδο της βίλλας Λαιµού, βλέπουµε ένα αδιαπέραστο τείχος από βίλλες που κλείνουν τη θέα προς την όµορφη παραλία του Κουζουνού.

8 Αριστερά στην µεγάλη κατηφόρα βλέπουµε τον ελαιώνα της Μαρίας Νιάρχου που καταλήγει, αµέσως µετά το 22ο χλµ στο µόνο ελαιοτριβείο του νησιού που ακόµα λειτουργεί στις Σπέτσες. Το επίσηµο ελικοδρόµιο των Σπετσών είναι στα δεξιά του δρόµου, που ανηφορίζει παράλληλα µε τον ελαιώνα. Στο τέλος της ανηφόρας έχουµε θέα προς την παραλία της Αγίας Μαρίνας και τους µύλους Βρούστη στο κτήµα Κούτση όπου υπάρχει µια Πρωτοχριστιανική Βασιλική του 6ου αι. µ.χ. µε ευρήµατα από µεταγενέστερο ναό του 17ου αιώνα επάνω στην παλαιότερη βασιλική. Στο 23ο χλµ φτάνουµε στην Αγία Μαρίνα. Εδώ βρέθηκε ένας Πρωτοελλαδικός ΙΙ οικισµός (~ 2400 π.χ.) που ήταν σταθµός για τα διερχόµενα σκάφη της περιόδου ακµής της Λέρνας. Ανάµεσα στα ευρήµατα ήταν κεραµεικές ραµφόστοµες φιάλες, που µοιάζουν µε σαλτσιέρες, που είναι και το αρχαιότερο εύρηµα στο Μουσείο Σπετσών. Λίγο πιο πάνω, και πριν το βενζινάδικο, συναντάµε δεξιά τη στροφή προς τον οικισµό «Πιτυούσα» όπου η διαδροµή ενώνεται µε αυτή των 5χλµ.

9 Για να κατεβάσετε το χάρτη πατήστε εδώ Δείτε τις υψοµετρικές κλίσεις της διαδροµής των 26 χλµ. Η πρώτη διαδροµή των 26χλµ θα ξεκινήσει στις 11:00π.µ., ενώ η µικρότερη των 5χλµ θα ξεκινήσει λίγο αργότερα, έχοντας συγχρονιστεί µε την πρώτη, έτσι ώστε να τερµατίσουν και οι δύο µαζί. Κοινό σηµείο έναρξης και τερµατισµού για τις δύο διαδροµές αποτελεί η πλατεία «Ποσειδωνίου» µπροστά στο εµβληµατικό Poseidonion Grand Hotel.

10 Στον Πλήρη Φυσιολατρικό Γύρο του Νησιού (26χλµ) έχει οριστεί σηµείο σηµατοδότησης και στο 21, 0975 χλµ (σηµείο Ηµι-µαραθωνίου)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014) 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 µ, 240+ 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδροµικού σταθµού Παρανεστίου στις 07:00 πµ του Σαββάτου

Διαβάστε περισσότερα

Η μικρότερη από τις τέσσερις διαδρομές κινείται

Η μικρότερη από τις τέσσερις διαδρομές κινείται ΔΙΑΔΡΟΜΗ 4 ΧΩΡΑ ΜΑΝΤΡΑΚΙ Εκκλησάκι ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΩΡΑ Στοιχεία με την επίσκεψη στο κάστρο του Μανδρακίου Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 6,9 χλμ. 2 ώρ. 36 3 &4 * Η μικρότερη από τις τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

3 νησιά σε 3 μέρες! Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες

3 νησιά σε 3 μέρες! Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες 3 νησιά σε 3 μέρες! Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες Ημέρες Ταξιδιού 3 Τόσο κοντά από την Αθήνα, 3 μικρά νησάκια, ιδανικές μονοήμερες αποδράσεις! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Πόρος Για την

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Λεφόκαστρο - Αργαλαστή - Κάλαμος - Λεφόκαστρο Αυτή η ωραία και με ποικιλία διαδρομή ανεβαίνει από μία παραλία του Παγασητικού στο Λεφόκαστρο μέχρι την Αργαλαστή, εν μέρει κατά μήκος ενός καλντεριμιού

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2014» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής & ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 5. Δράκεια - Χάνια - Δράκεια Mάιος 2015 - Επειδή θα συναντήσετε μερικά προβλήματα κάνοντας αυτή την διαδρομή τώρα, σας συνιστούμε να μη την κάνετε μέχρι να την ελέγξουμε έμεις οι ίδιοι τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 ΝΗΣΟΣ ΔΟΚΟΣ Προβλήτα στο ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΑΣΤΡΟ Κορυφή ΔΟΚΟΥ Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 5,8 χλμ. 2 ώρ. 05 3 * Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail Maίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail Maίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail 2014 11 Maίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκηρύσσουν τον 1 ο Αγώνα City Trail στη πόλη της Λαμίας με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ-ΣΥΝΔΡΟΜΗ : ΧΟΡΗΓΟΙ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την εισήγησησυνδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 5. Δράκεια - Χάνια Δράκεια Αυτή η διαδρομή ξεκινά και τελειώνει στη Δράκεια, ένα παραδοσιακό χωριό στην πλαγιά του Πηλίου πάνω από την Αγριά. Η Δράκεια έχει δύο πλατείες. Από την επάνω πλατεία μπορούμε

Διαβάστε περισσότερα

Spetses mini Marathon Ημερολόγιο 2014. Runner s Diary

Spetses mini Marathon Ημερολόγιο 2014. Runner s Diary Spetses mini Marathon Ημερολόγιο 2014 Runner s Diary Φωτογράφοι: Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Νίκος Καρανικόλας, Πελαγία Καρανικόλα, Ιωάννα Ρουφοπούλου Spetses mini Marathon Ημερολόγιο 2014 Runner s Diary Spetses

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012

Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012 Κυριακή 02 Σεπτεµβρίου 2012 SUNDAY 02 SEPTEMBER 2012 «Στην οµορφότερη διαδροµή - τον µαγευτικό Κάµπο» Περιγραφή της περιοχής που θα γίνει ο Αγώνας: Ο Κάµπος, µια από τις πιο όµορφες περιοχές της Χίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΩΔΩΝΑΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Π ρ ο κ ή ρ υ ξ η 4 ου Νάιου δρόμου Αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 Η Ε.Κ.Α. Δωδώνη Ιωαννίνων και οι Σύλλογοι

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Για να γνωρίσει κάποιος τα Μετέωρα και να βιώσει τη μαγεία του πέτρινου δάσους, ο καλύτερος και μοναδικός τρόπος είναι να πεζοπορήσει ανάμεσα στους Μετεωρίτικους πύργους

Διαβάστε περισσότερα

23/02/2014 11/05/2014

23/02/2014 11/05/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 23/02/2014 11/05/2014 Η FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και με τους Δήμους Αλίμου, Κηφισιάς, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ηλιούπολης και Παλαιού

Διαβάστε περισσότερα

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας

Ο τόπος µας. Το σχολείο µας. Πολιτισµός. Η τάξη µας Ο τόπος µας Το σχολείο µας Πολιτισµός Η τάξη µας Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ανάµεσα στις ακτές του νοµού Μαγνησίας και τη Σκόπελο και απέναντι από το Πήλιο, βρίσκεται η Σκιάθος, ένα νησί µε έκταση 48 τετραγωνικά χιλιόµετρα.

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Στο Πίνοβο με την υπέροχη κορυφογραμμή του

Στο Πίνοβο με την υπέροχη κορυφογραμμή του Στο Πίνοβο με την υπέροχη κορυφογραμμή του Το όρος Πίνοβο είναι ένα σχετικά άγνωστο βουνό. Ο ορεινός του όγκος απλώνεται στα βορειοδυτικά του νομού Πέλλας, ανάμεσα στα όρη Βόρας (Καϊμακτσαλάν) και Τζένα.

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Αγ. Γεώργιος Νηλείας Κυκλικός Περίπατος Αυτή η πολύ ωραία διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων ακολουθεί την πλαγιά πάνω από τον Αγ. Γεώργιο και σε αποζημιώνει με μαγευτικές θέες. Ιδιαίτερα το Μάιο είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη από τις δύο μεγάλες διαδρομές που

Η πρώτη από τις δύο μεγάλες διαδρομές που ΔΙΑΔΡΟΜΗ 2 Οικισμός ΥΔΡΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΒΛΥΧΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ Εκκλησάκι ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΙΣΤΙ Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 12,4 χλμ. 4 ώρ. 37 3 & 4 * Η πρώτη από τις δύο μεγάλες διαδρομές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2014 12 Απριλίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και ο Δήμος Λαμιέων προκηρύσσουν τον 2 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night & Run

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία. Διαδρομές. Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Τοποθεσία. Διαδρομές. Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) Τοποθεσία Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 12.8 km Χρόνος: 3 ¾ 4 ¼ ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.4.1

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «6 ος ΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ» διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 7 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15 Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδροµίας 2016 ήµος Αγ. ηµητρίου Αττικής Οργανισµός Πολιτισµού, Αθλητισµού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση των ορφανών H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες 21,1 χλμ και 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει ο ΣΕΓΑΣ. 10 Ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη χρόνια από τον Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων)

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης / Πεύκης, Αγ. Αναργύρων / Καματερού, Πεντέλης / Μελισσίων και Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν το 5 ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix 2018

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Κυκλικό Περπάτημα Αυτή η πολύ ωραία διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων ακολουθεί την πλαγιά πάνω από τον Αγ. Γεώργιο και σε αποζημιώνει με μαγευτικές θέες. Ιδιαίτερα το Μάιο είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΛΥΒΟΣ ΕΦΤΑΛΟΥ - ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΣΥΚΑΜΙΑ - ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΣ ΑΡΓΕΝΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΤΣΙΛΕΜΟΝΑ ΒΑΦΕΙΟΣ - ΜΟΛΥΒΟΣ

ΜΟΛΥΒΟΣ ΕΦΤΑΛΟΥ - ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΣΥΚΑΜΙΑ - ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΣ ΑΡΓΕΝΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΤΣΙΛΕΜΟΝΑ ΒΑΦΕΙΟΣ - ΜΟΛΥΒΟΣ ΜΟΛΥΒΟΣ ΕΦΤΑΛΟΥ - ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ ΣΥΚΑΜΙΑ - ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΣ ΑΡΓΕΝΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΤΣΙΛΕΜΟΝΑ ΒΑΦΕΙΟΣ - ΜΟΛΥΒΟΣ 1. ΜΟΛΥΒΟΣ ("Αλώνια") Αρχή διαδρομής Το σημείο έναρξης ή λήξης της διαδρομής. Η διαδρομή είναι κυκλική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ Απόσταση: 9.7 km Χρόνος: 3 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2018. All rights reserved. Version 1.6.3 Αυτή η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων (τρόφιμα, φάρμακα) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων (τρόφιμα, φάρμακα) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ. και 5000 μ.& ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ. και 5000 μ.& ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 36, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΛ. 24670 23555 FAX: 24670 23746 e-mail: segas-dm@otenet.gr Πληροφορίες: Ανανιάδη Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ. τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΩΡΑ τελευταία ενημέρωση 29-02-2012, επόμενη ενημέρωση 02-03-2012 ΔΕΙΤΕ ΤΟ SPOT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ» 4 Μαρτίου 2012 Τρέξιμο στη γη των θεών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ Απόσταση: 9.7 km Χρόνος: 3 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2017. All rights reserved. Version 1.6.1 ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πέρασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «7 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 12 Μαΐου ΕΚΚΙΝΗΣΗ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αιγ. Πελάγους & Νότου (Αθλητικό Κέντρο) 153 42, Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνο Γραμματείας: 210 6002223 Φαξ: 210 6083923

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 12.8 km. Διάρκεια: 3¾ 4¼ ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2017. All rights reserved. Version 1.4.1 Η

Διαβάστε περισσότερα

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Λίμνη Δόξα H ορεινή Κορινθία είναι ένας από τους ωραιότερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Πελλοπονήσιους αλλά και για τους Αθηναίους. Έχει μια σειρά από λίμνες, φυσικές ή τεχνιτές, οι οποίες αλλάζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παναγούλεια 2016 - Αγώνες Ειρηνοδροµίας- 15Μάιου 2016 - www.eirinodromia.gr Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3347 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2016 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ Απόσταση: 9.7 Km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2014. All rights reserved. Version 1.1.1 Μεγάλο μέρος αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail:

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «9 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο σε συνεργασία με τους Ποδηλάτες Ζαχάρως, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ζαχάρως διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας δρόμου (ενταγμένο στο αγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

4. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Σχιτζουραύλι - Αγ. Γεώργιος Νηλείας

4. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Σχιτζουραύλι - Αγ. Γεώργιος Νηλείας 4. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Σχιτζουραύλι - Αγ. Γεώργιος Νηλείας Αυτή είναι μία θαυμάσια διαδρομή η οποία συμπεριλαμβάνει δύο κορυφές πάνω από τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Εν μέρει περπατάμε

Διαβάστε περισσότερα

Εκεί που φυλάσσονται τα γράμματα του Γέρου του Μοριά

Εκεί που φυλάσσονται τα γράμματα του Γέρου του Μοριά 11/02/2019 Εκεί που φυλάσσονται τα γράμματα του Γέρου του Μοριά / Ιερές Μονές Η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου κοντά στη Στεμνίτσα και τη Δημητσάνα Αρκαδίας είναι επιβλητικές και προκαλούν δέος. Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 Η Τοπική ιοίκηση Ακαρνανίας της ιεθνούς Ένωσης Αστυνοµικών, προκηρύσσει τον 8 ο Λαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (μέρος των εσόδων) Στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ του Πατέρα Αντώνιου που παρέχει μέριμνα και προστασία σε παιδιά H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (OLYMPIANS), ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ρεθύμνου και Αρχαίας Ολυμπίας συνδιοργανώνουν το OLYMPIANS RUN International Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες από τη Σαλαμίνα. Photo Album. by Πρίμπας Γεώργιος. Γιώργος Πρίμπας

Εικόνες από τη Σαλαμίνα. Photo Album. by Πρίμπας Γεώργιος. Γιώργος Πρίμπας Εικόνες από τη Σαλαμίνα Photo Album by Πρίμπας Γεώργιος Γιώργος Πρίμπας Σαλαμίνα. Προηγούμενα σχετικά αφιερώματα: Κυνόσουρα εδώ. Η Σπιναλόγκα του Σαρωνικού εδώ, Το σκεπτικό στη δημιουργία του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και οι Δήμοι Λυκόβρυσης/Πεύκης,Γαλατσίου,Κηφισιάς,Μελισσίων/Πεντέλης, Γλυφάδας συνδιοργανώνουν το 4ο ATTICA RUN & FUN grand prix 2017 Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ «ΛΟΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΤΣΙΟΣ»

1 ΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ «ΛΟΧΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΤΣΙΟΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ H ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΕΛΛΕΣ /ΔΙΓΕΝΗΣ ΆΝΩ ΠΟΡΟΪΩΝ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΕΛΛΕΣ και η ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ (ΑΠΟΔΡΑΣΙ) με την συνδρομή της ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun 5 th LycabettusRun Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 #lycabettusrun #opentraininglycabettusrun Η Sportevent με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Lifestyle Hotel προκηρύσσουν αγώνα δρόμου την Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Η βόρεια ράχη του Χατζή

Η βόρεια ράχη του Χατζή Η βόρεια ράχη του Χατζή Το Χατζή αποτελεί ένα μεγάλο ορεινό όγκο στο νοτιοδυτικό τμήμα του Νομού Τρικάλων με ψηλότερη κορυφή το Χατζή 2038μ και άλλες ψηλές κορυφές όπως το Κάστρο 1963μ, η Βρωμέρη 1955μ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΔΡΟΛΙΑ 7 η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία Αγιάς. Ανάδειξη και αξιοποίηση.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΔΡΟΛΙΑ 7 η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία Αγιάς. Ανάδειξη και αξιοποίηση. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΔΡΟΛΙΑ 7 η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία Αγιάς. Ανάδειξη και αξιοποίηση. Στρατηγική θέση της Αγιάς Η περιοχή της Αγιάς χαρακτηρίζεται κυρίως από την εύφορη κοιλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο. 19-20/5 και 26-27/5/2012

Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο. 19-20/5 και 26-27/5/2012 Σχολή Αρχαρίων στην Αθήνα και τον Εύηνο 19-20/5 και 26-27/5/2012 H σχολή αρχαρίων είναι μία τετραήμερης διάρκειας ενασχόληση με το καγιάκ ορμητικών νερών. Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ Απόσταση: 9.7 km Χρόνος: 3 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2018. All rights reserved. Version 1.6.3 Αυτή η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) - ΒΑΦΕΙΟΣ ΣΤΥΨΗ ΠΕΤΡΙ ΠΕΤΡΑ ΜΟΛΥΒΟΣ. 1. ΜΟΛΥΒΟΣ ("Αλώνια") Αρχή διαδρομής

ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) - ΒΑΦΕΙΟΣ ΣΤΥΨΗ ΠΕΤΡΙ ΠΕΤΡΑ ΜΟΛΥΒΟΣ. 1. ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) Αρχή διαδρομής ΜΟΛΥΒΟΣ (Αλώνια) - ΒΑΦΕΙΟΣ ΣΤΥΨΗ ΠΕΤΡΙ ΠΕΤΡΑ ΜΟΛΥΒΟΣ 1. ΜΟΛΥΒΟΣ ("Αλώνια") Αρχή διαδρομής Το σημείο έναρξης ή λήξης της διαδρομής. Η διαδρομή είναι κυκλική με μήκος 24.340 μέτρα, επομένως το σύνολο της

Διαβάστε περισσότερα

Αγιάσος - Αγ. Ανάργυροι - Ασώματος

Αγιάσος - Αγ. Ανάργυροι - Ασώματος Αγιάσος - Αγ. Ανάργυροι - Ασώματος 1. Αγιάσος Το σημείο έναρξης ή λήξης της διαδρομής. Η διαδρομή είναι τύπου διάσχισης με μήκος 6.650 μέτρα, επομένως το σύνολο της απόστασης που θα διανύσετε εάν επιστρέψετε

Διαβάστε περισσότερα

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998 0-0086_D3_GLOSSA_TEYXOS C GLOSSA 2/9/2 0:6 AM Page 78 6 Η Ρόδος Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκα - νήσων. Δίκαια την αποκαλούν το μαργαριτάρι της Μεσογείου. Οι σπάνιες ομορφιές της ξεδιπλώ νο

Διαβάστε περισσότερα

Ο παιδικός αγώνας θα αρχίσει στις 11πμ. Όριο συμμετοχών 200 παιδιά.

Ο παιδικός αγώνας θα αρχίσει στις 11πμ. Όριο συμμετοχών 200 παιδιά. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων ΕΥ ΖΗΝ, έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού, προκηρύσσουν τον εταιρικό φιλανθρωπικό αγώνα σκυταλοδρομίας 4 Χ 4km, που θα

Διαβάστε περισσότερα

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας.

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας. Η Κασσιόπη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της βορειοανατολικής ακτής της Κέρκυρας. Αυτό το μικρό γραφικό ψαράδικο χωριό έχει πληθυσμό περίπου 1200 κατοίκους. Η Κασσιόπη είναι το μεγαλύτερο χωριό

Διαβάστε περισσότερα

Meteora Trail Running

Meteora Trail Running Meteora Trail Running 4 ος ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Αγώνας δρόμου στην καρδιά των Μετεώρων Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 Ο Σ.Κ.Α. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ Aπόσταση: 9.7 km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2018. All rights reserved. Version 1.5 Μεγάλο μέρος αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, τον ΣΕΓΑΣ καθώς και με την υποστήριξη της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Τοποθεσία Διαδρομές Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) Τοποθεσία Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2015 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 17 Μάιου 2015 - www.eirinodromia.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομίας 2015 Δήμος Αγ. Δημητρίου Αττικής Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ Απόσταση: 19 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2014. All rights reserved. Version 1.1 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Ερευνητική έκθεση Τη φετινή χρονιά κληθήκαμε να κάνουμε μια εργασία σχετικά με τις γειτονίες της Μυτιλήνης. Η μελέτη μας ήταν κυρίως πάνω σε θέματα αρχιτεκτονικής, γεωγραφικής

Διαβάστε περισσότερα

4 μέρες γεμάτες sports & δρατηριότητες στην Λευκάδα

4 μέρες γεμάτες sports & δρατηριότητες στην Λευκάδα 4 μέρες γεμάτες sports & δρατηριότητες στην Λευκάδα Ημέρες Ταξιδιού 4 Τέσσερις ημέρες των δραστηριοτήτων που αυξάνουν την αδρεναλίνη! Windsurf, Kitesurf, Κανό, πεζοπορία, αλεξίπτωτο πλαγιάς και πολλά ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΣΣΕΑΣ Ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραµµα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης σε ηµοτικά Σχολεία της Ελλάδος ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΠΕΤΣΩΝ

Ο ΥΣΣΕΑΣ Ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραµµα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης σε ηµοτικά Σχολεία της Ελλάδος ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΠΕΤΣΩΝ Ο ΥΣΣΕΑΣ 2005 Ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραµµα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης σε ηµοτικά Σχολεία της Ελλάδος ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΠΕΤΣΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΦΟΡΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 1 (συµπληρώνεται από τους ασκάλους)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ Απόσταση: 9.7 Km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2017. All rights reserved. Version 1.4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Τον Σεπτέμβριο 2017,

Διαβάστε περισσότερα

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη 5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη Διοργάνωση Το σωµατείο «Μαραθώνιος Ολυµπίας» διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 τον 5 ο Μαραθώνιο Ολυµπίας, σε συνδιοργάνωση µε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Tα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων και την

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

30 Βγαίνουμε από την πύλη της ΙΜΜ Βατοπαιδίου και στρίβουμε αριστερά κινούμενοι πάνω στο πλακόστρωτο δρόμο, έχοντας το Μοναστήρι στα αριστερά μας.

30 Βγαίνουμε από την πύλη της ΙΜΜ Βατοπαιδίου και στρίβουμε αριστερά κινούμενοι πάνω στο πλακόστρωτο δρόμο, έχοντας το Μοναστήρι στα αριστερά μας. ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ Aπόσταση: 9.7 km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Τον Σεπτέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ., 5000 μ., 1000 μ. & ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ RUN GREECE 10.000 μ., 5000 μ., 1000 μ. & ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 μ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 36, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΛ. 24670 23555 FAX: 24670 23746 e-mail: segas-dm@otenet.gr Πληροφορίες: Ανανιάδη Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

1o SYROS TRIATHLON 2016

1o SYROS TRIATHLON 2016 1o SYROS TRIATHLON 2016 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ Ο δήµος Σύρου και η TriMore, διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα τριάθλου ενηλίκων και παιδιών στις 10-12 Ιουνίου 2016, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στην Ερµούπολη,

Διαβάστε περισσότερα

Η Σπιναλόγκα του Σαρωνικού. Γιώργος Πρίμπας

Η Σπιναλόγκα του Σαρωνικού. Γιώργος Πρίμπας Η Σπιναλόγκα του Σαρωνικού Γιώργος Πρίμπας Η Σπιναλόγκα του Σαρωνικού. Φεύγοντας απ το λιμάνι του Περάματος για το λιμάνι των Παλουκιών της Σαλαμίνας, στο δεξί μας μέρος, βλέπουμε το νησί του Αγίου Γεωργίου

Διαβάστε περισσότερα

Kos Island M.T.B XCS Stage Race by AlterBikeTours

Kos Island M.T.B XCS Stage Race by AlterBikeTours Kos Island M.T.B XCS Stage Race by AlterBikeTours 5-7 Οκτώβρη 2018 1. Κανόνες Ο Αγώνας KOS Island M.T.B XCS Stage Race by AlterBikeTours οργανώνεται σύμφωνα με τους κανόνες της UCI και οι συγκεκριμένοι

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχουν βασικά δύο αγώνες σε δύο διαδρομές στην ίδια κατεύθυνση, με τα ίδια χαρακτηριστικά διαδρόμου και μόνη διαφορά την συνολική απόσταση.

Υπάρχουν βασικά δύο αγώνες σε δύο διαδρομές στην ίδια κατεύθυνση, με τα ίδια χαρακτηριστικά διαδρόμου και μόνη διαφορά την συνολική απόσταση. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ Εκ μέρους των διοργανωτών, και σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει ήδη κυκλοφορήσει σας περιμένουμε όλους, δρομείς και φίλους του τρεξίματος στον λαϊκό αγώνα ορεινού ανωμάλου

Διαβάστε περισσότερα

Αεροδρόμιο - Κνωσός - Αρχάνες - Πεζά - Μυρτιά - Επισκοπή - Αεροδρόμιο. 1. Αεροδρόμιο

Αεροδρόμιο - Κνωσός - Αρχάνες - Πεζά - Μυρτιά - Επισκοπή - Αεροδρόμιο. 1. Αεροδρόμιο Αεροδρόμιο - Κνωσός - Αρχάνες - Πεζά - Μυρτιά - Επισκοπή - Αεροδρόμιο 1. Αεροδρόμιο Το σημείο έναρξης ή λήξης της διαδρομής. Η διαδρομή είναι κυκλική με μήκος 56.610 μέτρα, επομένως το σύνολο της απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,00 0,70 0,70 0,90 0,90 2,04 2,04 2,40 2,40 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ 0,00 0,00 0,70 0,70 0,20 0,20 1,14 1,14 0,36 0,36 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

0,00 0,00 0,70 0,70 0,90 0,90 2,04 2,04 2,40 2,40 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ 0,00 0,00 0,70 0,70 0,20 0,20 1,14 1,14 0,36 0,36 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! 1 1 0,00 0,00 RoadBook created using trailmaster 1.0 Off-Road.gr RoadBook created using trailmaster 1.0 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ! 1 1 0,00 0,00 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Μαΐου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2016 14 Μαΐου 2016 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκηρύσσουν τον 3 ο Νυχτερινό Αγώνα στη πόλη της Λαμίας με τίτλο Lamia Night

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 19 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.5 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2014

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2014 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ NATURA TRAIL RACE 2014 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 µ, 240+, 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδροµικού σταθµού Παρανεστίου στις 07:00 πµ του Σαββάτου 25 Οκτωβρίου. Η αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Ρέθυμνο 16/04/19 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ : 10 ος ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ρέθυμνο 16/04/19 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ : 10 ος ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη» Τ.Κ 74100 Τηλ./Fax: 28310 55645 Εmail: sports.rethymno@gmail.com Πληροφορίες: Σκουλούδης Ναπολέων ΘΕΜΑ : 10 ος ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο «ΣΠΕΤΣΕΣ» YOUTH CUP ΣΠΕΤΣΕΣ, ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

1 ο «ΣΠΕΤΣΕΣ» YOUTH CUP ΣΠΕΤΣΕΣ, ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 1 ο «ΣΠΕΤΣΕΣ» YOUTH CUP ΣΠΕΤΣΕΣ, 25-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, ο Δήμος Σπετσών και ο ΑΟΣ Μπουμπουλίνα συνδιοργανώνουν το 1 ο SPETSES YOUTH CUP στo νησί των Σπετσών με την αρωγή του Ιδρύματος

Διαβάστε περισσότερα

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ

8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ 8o PSATHATHLON ATTICA 2019 ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ 9:00 Π.Μ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ PSATHATLON TRIATHLON!! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 25 Μαΐου 2019 1. Αγώνας Τριαθλου Ατομικό Sprint - Ομαδικό (750μ κολύμπι

Διαβάστε περισσότερα

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Παναγούλεια Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Παναγούλεια 2017 - Αγώνες Ειρηνοδρομίας- 14Μάιου 2017 - www.eirinodromia.gr Ημερομηνία: 7/01/17 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Ειρηνοδρομία 2017 Αγώνες: 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ., 1.000μ. ΑμεΑ & Επίδειξη του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Η Διαδρομή 1 οδηγεί στο ψηλότερο σημείο της

Η Διαδρομή 1 οδηγεί στο ψηλότερο σημείο της ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1 ΧΩΡΑ Μονή ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Κορυφή ΕΡΟΣ (588 μ.) Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 4,4 χλμ. 2 ώρ. 16 4* Η Διαδρομή 1 οδηγεί στο ψηλότερο σημείο της Ύδρας το βουνό Έρος σε υψόμετρο

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ Α Θ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ Α Θ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Μ Α Θ Η Τ Ω Ν ΤΗΣ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΑΘΗΝΑ» ΘΕΜΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Ε ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΑΚΑ ΗΜΗΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα